Πάνος έγραψε: |
Μιας και μιλαγαμε με Τακη σημερα.
Να το δικο μου. ![]() Specs για το μηχανακι εδω: http://www.yamaha-motor.gr/products/scooters/maxi_scooter/Copy_of_x-city.jsp Επσιης μπορεις να βρεις λεπτομερειες γενικα για σκουτερ αλλα και αγγελιες εδω: www.scooterclubhellas.gr Για κρανη και λοιπα τα ειπαμε. Οτι αλλο θελεις πες μου και μπορω να βοηθησω. |
panos kal. έγραψε: |
Λοιπον ας πουμε 2-3 πραγματακια για το συγκεκριμενο μηχανακι.
Παντα με γνωμονα οτι ποτε δεν υπηρξα γνωστης των μηχανων εχωντας δοκιμασει μεγαλο αριθμο σκουτερ ή μηχανων. Με ενα F1 γυρναγα στο σχολειο και 10 χρονια μετα βρεθηκα με το x-city. Θα ξεκινησω απο τα μειονεκτηματα του που λιγο πολυ τα εχουμε συζητησει σε διαφορετικες ενοτητες. Καταρχην οι σκληρες αναρτησεις που ειναι κουραστικες κυριως για τον πισω ο οποιος ανυποψιαστος ανεβαινει σε ενα σκουτερ για τη βολτα του μη γνωριζοντας τι θα ακολουθησει. Αυτο ταυτοχρονα του δημιουργει και συγκριτικο πλεονεκτημα στον τροπο στριψιματος μιας και πραγματικα οσες φορες το εχω ζωρισει πραγματικα ανταποκρινεται αψογα. Αρα σκληρη αναρτηση αλλα ταυτοχρονα αριστη οδηγικη συμπεριφορα κατε εμ κορυφαιο στη κατηγορια του σε αυτο το τομεα εχοντας οδηγησει κανα 2 μοντελα αντιστοιχα. Ενα αλλο του μειονεκτημα ειναι ο μικρος αποθηκευτικος χωρος κατω απο τη σελα ελεω των μεγαλων τροχων. Αποτελεσμα να χωραει ενα κρανος τυπου τζετ αρκετα ανοιχτο. Τωρα στα καλα περα απο την οδηγικη συμπεριφορα ειναι και τα πολυ καλα φρενα του. Οσε φορες εχω πιεσει ειδικα με το μπροστα ποτε το τιμονι δεν εχει αφησει υπονοουμενο οτι θα γλιστρησει. 2500 χλμ μεχρι στιγμης μαζι του χωρις πραγματικα κανενα προβλημα και καμια βλαβη. Πολυ καλος κινητηρας με καλη αναλογια αποδοσης καυσης. Πολυ καλη ροπη ειδικα απο τα 30 και μετα στο αποτομα ανοιγμα και οχι τοσο απο το ξεκινημα. Επισης σχεδιαστηκα το θεωρω πολυ ομορφο με πολυ καλο καντραν,συγχρονο με υπολογιστη ταξιδιου και συγχρονη σχεδιαση. Ανετα κινησε με 2 ατομα ειδικα για μεγαλες αποστασεις χωρις να χανει απο επιδοσεις. Επεται και η τοποθετηση της εργοστασιακης σχαρας με μπαγκαζιερα οπου η αναλυση θα γινει στο αναλογο τοπικ. Επεται και συνεχεια με περισσοτερα χλμ. |
volvos έγραψε: |
ειναι ιδεα μου ή τα παπια που προτεινετε ειναι χαλια απο ανεση και φρεναρισμα σε σχεση με ενα π.χ μπεβερλι?
γιατι εγω λογω ηλικιαας με νοιαζει το κοπανημα και ασφαλεια. ζηση το cbf ειναι σα και αυτο που ειχες? μες τη κινηση δε θα ζοριζεσαι να περασεις? |
SnakeMJK έγραψε: |
καλά εγώ θα πάρω τώρα 2ο μηχανάκι, παπί, καθαρά για λόγους οικονομίας και επειδή φοβάμαι μην μου βουτήξουν το 600 απ το μετρό.
επίσης κάτι εξίσου σημαντικό.... το παπί σε περίπτωση πτώσης (χτύπα ξύλο) δεν παθαίνει τίποτα... στο ινόβα που χα παλιά είχα συρθεί πολλές φορές και για πολλά μέτρα.... απλά σηκωνόμουν και συνέχιζα την διαδρομή.... τα σκούτερ έχουν πλαστικά που σπάνε και γρατζουνιούνται κλπ και δεν το θέλουμε αυτό ![]() |
zisi εσυ που εισαι ψωνιο θα μου λυσεις αποροια...
μετα μαλλια και το κρανος τι κανεις? |
με 5 χιλιάρικα παίρνει μηχανή ρε παιδιά, όχι σκούτερ ![]() ![]() ![]() |
είναι άλλη φάση....
τιμές στη Χ.Ε. 2600 ως 3300 |
Πάνος έγραψε: |
Εγω επιμενω.
(Ζηση ασε με να λεω τα δικα μου εγω... ![]() Παρε σκουτερ να γλιτωσεις ταχυτητες, βαβουρα κτλ. |
mikerrgp έγραψε: |
παιδια to abs στην μοτοσυκλετα ειναι καθαρα θεμα συνιθιας οποιος εχει μαθει χωρις επειμενη χωρις κ οποιος εμαθε με αυτο δεν μπορει χωρις αυτο καποια στιγμη ειχα οδηγισει ενα tdm με αβσ κ δεν μπορουσα να οδηγισω κ ειχα tdm χωρις κ ηταν τελειο |
350 MOY eipe Komple ola mauhmata parabola
καλα μου φαινονται ζηηση χρειαζομαι ενα καφενε για σεμιναρια αμεσα ![]() |
πλεον σκεφτομαι σοβαρα τη λυση του mp3 me αυτα που βλεπω....
τουλαχιστον για αρχη. καμια γνωμη? τι προσεχουμε στην αγορα του κλπ? κοτιαω για πιο παλιο μοαντελο που τα δινουν στα 3-3500 |
COOL ALEXIS έγραψε: |
MP3 είναι η μόνη λύση για κάποιον 30+ που δεν έχει ιδέα από μηχανές και θέλει μόνο να πηγαίνει στη δουλειά του σώος και πάντα όρθιος.
Είμαι απόλυτος σε αυτό, τέλος ![]() |
Road_Runner έγραψε: | ||
Γερασατεεεεεεε χαχαχαχαχαχαχαχα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
εχω και παιδια να θρεψω ![]() ο μικρος γιαννακης παντως θα ξεκινησει απο καρτ ![]() |