spyros_rallye έγραψε: |
Ξερει κανεις τι διαστασεις ειναι τα κολλαρα απο το ραλλυ ωστε να μπορεσω να παραγγειλω απο αυτο το μαγαζι? Βεβαια δεν ειναι επωνυμα αλλα βλεπω εχει καλες τιμες.
http://stores.shop.ebay.co.uk/REGALS-Motorsport/About-Viper-Performance.html_ |
Lefter1s RC έγραψε: |
Η Viper Ρerformance ειναι η καλυτερη εταιρεια στον κοσμο σε κολλαρα σιλικονης πιστευω. Ετη φωτος μπροστα απο τη Samco, forge, κτλ |
pistolas έγραψε: |
Οι σωληνες ειναι 51mm απο το turbo Προς IC
Και απο IC προς εισαγωγη 55mm ![]() ΑΛΛΑ!!!Πρεπει να παρεις κολλαρο με 2φουσκωματα και οχι με ενα για να γυρισει...Αλλιως δυο κολλαρα 45 μοιρων 55mm και 51mm θα ειναι ακριβως πιστευω... |
Εχει δει κανεις τα αναβαθμισμενα κολλαρα ιντερκουλερ της πεζω που βαζει στα 207 THP facelift (σε κοκκινο χρωμα παρακαλω ![]() |
spyros_rallye έγραψε: |
εχει καλυτερη αποδοση το μοτερ με κολλαρα σιλικονης απο αυτα του εργοστασιου? |
fynos έγραψε: | ||
Δεν υπάρχει καμία διαφορά . . . την διαφορά την κερδίζεις κυρίως από τις δύο σωλήνες πάνω στον κινητήρα. Φυσικά και για αυτές υπάρχει το τίμημα που ακούει στο όνομα Celsius. |
@Spyros Τι εχει βγαλει η SPARCO ??
@ Pavlos Στα κολλαρα Samco αναφερεσαι?? |
pugs1rallye έγραψε: |
Θελω να απαντησω στο αιωνιο προβλημα των
τουρμπισμενων. Κολαρο απλο η σιληκονης???? |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||
βρε ναι ρε φιλε...σιλικοοοοονη αλλα εχει σιλικονη με 20 ευρω εχει και με 100 ευρω....γιατι τοοοση διαφορα?για να λεει πανω """samco""" ![]() ![]() ![]() ![]() |
bagosgt έγραψε: |
δε ξερω αν εχετε πιασει στα χερια σας samco,venair κτλ κτλ αλλα θα δειτε οτι η διαφορα δεν ειναι μονο στο ονομα.εγω τουλαχιστον αυτο διαπιστωσα κ μερικοι αλλοι,γνωστοι κ φιλοι,που πονηρευτικαν κ ανακαλυψαν οτι τα πιο φθηνα ειναι πιο μαλ α κα, κ απο τις πιεσεις φουσκωνουν ![]() τωρα βεβαια εσεις αν δεν εχετε παρατηρησει κατι τετοιο η δεν τα εχετε δοκιμασει κ ουτε εχετε σκοπο να τα τεσταρετε,τοτε βαλτε τα φθηνα κ αφηστε εμας τους υπολοιπους να χαλαμε λεφτα μονο κ μονο για να πουλαμε μουρη κ να λεμε οτι φοραμε κολαρα σαμκο ![]() |
Paylos_207T έγραψε: |
Τα παραγγειλα εγω μαζι ε τα μεταφορικα κοστιζουν κοντα στα 115 ευρω |
δε ξερω αν εχετε πιασει στα χερια σας samco,venair κτλ κτλ αλλα θα δειτε οτι η διαφορα δεν ειναι μονο στο ονομα.εγω τουλαχιστον αυτο διαπιστωσα κ μερικοι αλλοι,γνωστοι κ φιλοι,που πονηρευτικαν κ ανακαλυψαν οτι τα πιο φθηνα ειναι πιο μαλ α κα, κ απο τις πιεσεις φουσκωνουν ![]() τωρα βεβαια εσεις αν δεν εχετε παρατηρησει κατι τετοιο η δεν τα εχετε δοκιμασει κ ουτε εχετε σκοπο να τα τεσταρετε,τοτε βαλτε τα φθηνα κ αφηστε εμας τους υπολοιπους να χαλαμε λεφτα μονο κ μονο για να πουλαμε μουρη κ να λεμε οτι φοραμε κολαρα σαμκο ![]() |
pugs1rallye έγραψε: | ||
Φιλε μου να πληροφωρησω οτι ειχα στη κατοχη μου ενα octavia rs στο οποιο ειχα τοποθετησει κολαρα samco,καποια στιγμη βρεθηκαν και καποια μη επωνημα στα χερια μου και πιστεψε με δεν ειδα καμια διαφορα. Και πριν το rs ειχα ενα colt czt και εκει samco ειχα βαλει,δε λεω πολυ καλα αλλα μη σνομπαρουμε και τα μη επωνημα αν δε τα εχουμε δοκιμασει. ![]() Τωρα εκτος απο το rallye εχω ενα superb 1.8 tsi elegance και τωρα ξεκιναει το θεμα βελτιωση,δε σου κρυβω οτι μαζι με το ιντερκουλερ εχουν παραγγελθει και κολαρα samco μαζι με τις σωληνωσεις. Μη το εκλαβεις το μνμ οτι στη λεω προς θεου αλλα πρωτου κρινουμε καποιον θα πρεπει να γνωριζουμε και καποια πραγματα. ![]() Ειμαι μηχανολογος μηχ/κος και εχω τεραστια γνωση στο αντικειμενο αυτοκινητο. Εχω ξοδεψει πολλα χρηματα και πολυ προσωπικο κοπο και χρονο σε οτι αφορα τα αυτοκινητα και την βελτιωση τους. |
pugs1rallye έγραψε: | ||
Φιλε μου να πληροφωρησω οτι ειχα στη κατοχη μου ενα octavia rs στο οποιο ειχα τοποθετησει κολαρα samco,καποια στιγμη βρεθηκαν και καποια μη επωνημα στα χερια μου και πιστεψε με δεν ειδα καμια διαφορα. Και πριν το rs ειχα ενα colt czt και εκει samco ειχα βαλει,δε λεω πολυ καλα αλλα μη σνομπαρουμε και τα μη επωνημα αν δε τα εχουμε δοκιμασει. ![]() Τωρα εκτος απο το rallye εχω ενα superb 1.8 tsi elegance και τωρα ξεκιναει το θεμα βελτιωση,δε σου κρυβω οτι μαζι με το ιντερκουλερ εχουν παραγγελθει και κολαρα samco μαζι με τις σωληνωσεις. Μη το εκλαβεις το μνμ οτι στη λεω προς θεου αλλα πρωτου κρινουμε καποιον θα πρεπει να γνωριζουμε και καποια πραγματα. ![]() Ειμαι μηχανολογος μηχ/κος και εχω τεραστια γνωση στο αντικειμενο αυτοκινητο. Εχω ξοδεψει πολλα χρηματα και πολυ προσωπικο κοπο και χρονο σε οτι αφορα τα αυτοκινητα και την βελτιωση τους. |
τοτε να σου πω ενα μεγαλο μπραβο γιατι αυτα που εβαζα εγω( σε 106 τουρμπο) κ ηταν ανωνυμα,τα φουσκωνε για πλακα κ ειχε καθυστερηση στην αποκριση κ μετα απο την αλλαγη σε σαμκο τελειωσαν κ τα φουσκωματα κ ολα,αλλα μαλλον εγινε λογω ονοματος κ οχι λογω αλλαγης υλικου,οποτε τζαμπα πεταω τα λεφτα σε κολαρα σαμκο.με επιασες κ μου την εφερες,εισαι πιο εξυπνος ![]() |
με τα μικρα κοματια φιλε χριστοφορε δε θα εχεις καποιο προβλημα,αλλα με λιγο μεγαλυτερα,πιστευω οτι θα εχεις.δε ξερω,θα δειξει ο καιρος. |
bagosgt έγραψε: | ||||
τοτε να σου πω ενα μεγαλο μπραβο γιατι αυτα που εβαζα εγω( σε 106 τουρμπο) κ ηταν ανωνυμα,τα φουσκωνε για πλακα κ ειχε καθυστερηση στην αποκριση κ μετα απο την αλλαγη σε σαμκο τελειωσαν κ τα φουσκωματα κ ολα,αλλα μαλλον εγινε λογω ονοματος κ οχι λογω αλλαγης υλικου,οποτε τζαμπα πεταω τα λεφτα σε κολαρα σαμκο.με επιασες κ μου την εφερες,εισαι πιο εξυπνος ![]() |