Steve έγραψε: |
Variant II |
rubal έγραψε: |
παιζει και η koni που ειναι στα ιδια λεφτα με τα B8 και ρυθμιζεις και σκληροτητα... |
sastagr έγραψε: |
Δεν θέλω να ξεφύγω στο κόστος.
Αν έχετε κάποια άλλη λύση σε αυτά τα χρήματα παρακαλώ πείτε μου!!! |
Lefter1s RC έγραψε: |
Bilstein PSS ![]() |
sastagr έγραψε: |
κανείς δεν φοράει κάτι τέτοιο να μου πει τις εντυπώσεις του. καλές ή κακές |
Jim_207GT έγραψε: |
Παιδες εγω εβαλα bilstein σπριντ με ελατηρια HR και το αμαξι εγινε κυριολεχτικα τρενο τα αμορτισερ μου κοστισανε λιγοτερο απο 500 ευρω αγορα και τα ελατηρια γυρω στα 150 ευρω τοποθετημενα αρα με κοστος που δεν ξεπερναει τα 650 ευρω κανεις την δουλεια σου |
Jim207GT έγραψε: |
Δεν ξέρω για το Peugeot αλλά στο Rover του πατέρα έβαλα Β8 σπριντ με 370€ τελική με τοποθέτηση-ευθυγράμμιση. Σα πολλά δεν είναι τα 600€.??? |
Jim_207GT έγραψε: |
Παιδες εγω εβαλα bilstein σπριντ με ελατηρια HR και το αμαξι εγινε κυριολεχτικα τρενο τα αμορτισερ μου κοστισανε λιγοτερο απο 500 ευρω αγορα και τα ελατηρια γυρω στα 150 ευρω τοποθετημενα αρα με κοστος που δεν ξεπερναει τα 650 ευρω κανεις την δουλεια σου δεν λεω καλες οι coilover αναρτησεις αλλα οι περισσοτεροι της βαζουνε για μουρη!! Τωρα αν σου αρεσει να κατεβαινεις Μεγαρα πλευρα και να χτυπας χρονους και το σημαντικοτερο να εχεις ανθρωπο να στην σεταρει αγορασε πχ μια KW διαφορετικα πεταμενα χρηματα παντα προσωπικη μου γνωμη! |
android έγραψε: |
ενταξει ρε παιδια η kw1 δεν εχει κ κανα σοβαρο σεταρισμα που να θελει τρελες γνωσεις...απλο πραγματα -35mm μεχρι -65mm
3 ποντους πανω κατω παιζει μονο...ασε που η kw δεν βαζει τπτ παλαβα θεοσκληρα ελατηρια οπως αλλες να κανεις τραμπαλα... μονο η 3 θελει λιγο το παραπανω να ξερει αυτος που θα σου ρυθμιση βυθιση επαναφορα γιατι ειναι ξεχωριστες... ![]() |
mrkaza έγραψε: | ||
Δυλαδη τερμα επανω αν καταλαβα καλα εισαι 3,5 cm κατω απο το εργοστασιακο GT ? Καθως θα ρωταγα Αν Kw var 1 τερμα επανω + 215/45/17 μπορουν να παιξουν χωρις να κοπανανε θολο ηθελα κατι 5 mm ποιο κατω και να στριβει οσο καλλιτερα γινετε με το ελαχιστο κοπανιμα , Ποιο κατω δεν με περνει βρισκει στο γκαραζ μου και εξω δεν το αφηνω . Μολις ετρωγα τα λαστιχα το σκευτομουνα αλλα μαλλον μου αλαξες σχεδια . Τωρα που ειχα διαβασει οτι ειναι 15mm κατω απο τα εργοστασιακα δεν θυμαμε ![]() |
akis23 έγραψε: |
Η KW ειναι 3.5cm κατω απο την εργοστασιακη ρυθμιση και μπορει να παιξει αλλους 3 ποντους πιο κατω. Εγω φοραω την V3 με 4.5 ποντους χαμηλωμα και δεν εχω προβλημα με κοπανημα. ![]() |
sps έγραψε: | ||||
Oσο λιγοτερο χαμηλωμα κανεις, τοσο πιο καλα θα στριβει! |
akis23 έγραψε: |
Η KW ειναι 3.5cm κατω απο την εργοστασιακη ρυθμιση και μπορει να παιξει αλλους 3 ποντους πιο κατω. Εγω φοραω την V3 με 4.5 ποντους χαμηλωμα και δεν εχω προβλημα με κοπανημα. ![]() |
bagosgt έγραψε: |
μεγειες ρε γιανναρε.κ εγω ειχα σκοπο,η επομενη αναβαθμηση στο αμαξι να ειναι η αναρτηση,KW3 αλλα με την ξενερα που εφαγα....θα δειξει τι θα γινει.προς το παρων ειναι σκεπασμενο εδω κ 15 μερες κ κυκλοφορω με τζιλερα κ R1,για πιο μακρυα ![]() |
iceage έγραψε: |
Να ρωτήσω, μήπως ξέρετε όσοι έχετε βάλει coil over τι LBRS είναι τα ελατήρια εμπρός και πίσω? Και μήκη θέλω αν μπορείτε, και καμιά φωτό εμπρός πίσω αν γίνεται. Κάτι έχω στο μυαλό μου να κάνω...... |
volvos έγραψε: |
kapoy πηρε το ματι μου αυτο
''η EIBACH Prostreet S είναι ίδια σαν την KW-1'' η οποια ειναι η αναρτηση που δινει η πεζο ελλαδος για το 207...ετσι εξηγειται και το μπερδεμα αφου αργυρης ελεγε οτι ειχε δει ελατηρια να γραφουν kw τα πισω ενω αλλοι ελεγαν οτι ειναι eibach τα μπροστα... προφανως ειναι η ιδια αναρτηση απλα ειναι οτι σου κατσει σε ονομα. |
nikos207gt έγραψε: |
Καλησπερα . εχω ενα 207 gt facelift απο τα στοκ κοματια.. Ξερει καποιος να μου πει αν τα αμορτισερ ειναι 51 mm ή 47?? Καποιος ειπε εδω οτι καποια gt ειναι 47 και καποια 51... |