PSClub - Hellas

Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις - 207 - ρεζερβουαρ....ειναι 50 λιτρα;;

manaros - Κυρ 08 Φεβ 2009, 23:07:07
Θέμα δημοσίευσης: 207 - ρεζερβουαρ....ειναι 50 λιτρα;;
βρε παιδια σημερα αφησα για πρωτη φορα να αναψει το λαμπακι της βενζινης(ασχετο αλλα πολυ καλο που ακουγεται προειδοποιητικος ηχος ενω εμφανιζει το μηνυμα χαμηλης σταθμης στην οθονη πολλαπλων)...πηγα να το γεμισω...ο υπολογιστης ελεγε ακομα 45 χλμ οτι εχω ενω ειχα ηδη διανυσει 380 εντος πολης απο πληρη ρεζερβουαρ....το θεμα ειναι οτι πηρε 43 λιτρα σουπερ αμολυβδης και γεμισε....
Σιγουρα το αμαξι εχει 50αρι ρεζερβουαρ;;το 206 με το που αναβε λαμπακι μου επαιρνε 50 τουλαχιστον λιτρα...ποσα λιτρα ρεζρβα εχει το 207;ας με διαφωτισει καποιος!!
android - Κυρ 08 Φεβ 2009, 23:30:51
Θέμα δημοσίευσης: Re: ρεζερβουαρ 207....ειναι 50 λιτρα;;
manaros έγραψε:
βρε παιδια σημερα αφησα για πρωτη φορα να αναψει το λαμπακι της βενζινης(ασχετο αλλα πολυ καλο που ακουγεται προειδοποιητικος ηχος ενω εμφανιζει το μηνυμα χαμηλης σταθμης στην οθονη πολλαπλων)...πηγα να το γεμισω...ο υπολογιστης ελεγε ακομα 45 χλμ οτι εχω ενω ειχα ηδη διανυσει 380 εντος πολης απο πληρη ρεζερβουαρ....το θεμα ειναι οτι πηρε 43 λιτρα σουπερ αμολυβδης και γεμισε....
Σιγουρα το αμαξι εχει 50αρι ρεζερβουαρ;;το 206 με το που αναβε λαμπακι μου επαιρνε 50 τουλαχιστον λιτρα...ποσα λιτρα ρεζρβα εχει το 207;ας με διαφωτισει καποιος!!

7 λιτρα διαθεσιμα απ οταν αναψη το λαμπακι λογικα τα βλεπω...εχω βαλει κ 46 λιτρα παντως
silver205 - Κυρ 08 Φεβ 2009, 23:59:22
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα μου αναψε και μενα εκανα αλλα 20 χλμ και μετα το γεμισα και πηρε 43,5 λιτρα!
Οποτε καπου στα 7-8 λιτρα εχει αφου αναψει το λαμπακι!
manaros - Δευ 09 Φεβ 2009, 00:21:41
Θέμα δημοσίευσης:
εγω εκανα γυρω στα 15 χλμ και πηρε 43 λιτρα...αρα θεωρω οτι σκαρτα πρεπει να παιρνει 50 λιτρα....τελικα δεν εχε κακη καταναλωση το αμαξι αν αναλογιστω οτι το 206 που ειχα ηταν 1100 και μεσα στην πολη δεν μου εβγαζε πανω απο 430 χλμ μεχρι να αναψει λαμπακι...50 χλμ παραπανω με 5 λιτρα ρεζερβουαρ παραπανω....
silver205 - Δευ 09 Φεβ 2009, 16:25:42
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την καταναλωση του!
50 λιτρα παιρνει το ρεζερβουαρ,το λεει και το manual του αυτοκινητου!
action_peugeot - Δευ 09 Φεβ 2009, 23:02:05
Θέμα δημοσίευσης:
Ευτυχώς για όλους εσάς δεν σας έκλεψαν στο βενζινάδικο
Έχει τύχη να βάλω και 6 λίτρα βενζίνης στο 406 με 70 λίτρα ντεπόζιτο αλλά και σε ένα 205 cj που είχα παλιότερα με 50 λίτρα ντεπόζιτο έβαλα 53 λίτρα κλεψιά
manaros - Τρι 10 Φεβ 2009, 00:09:31
Θέμα δημοσίευσης:
και γω την ειχα παθει με το 206 μου...η αληθεια ειναι οτι στην Αθηνα οπου βρισκω φθηνη 95αρα βενζινη συνηθως ειναι η νοθευμενη η κλεβει η αντλια....ενω με την 100αρα νομιζω πως δεν κλεβουν τοσο...παντως απ οτι καταλαβα το αμαξι πρεπει να εχει 42-43 λιτρα ρεζερβουαρ + 7-8 λιτρα ρεζερβα,σωστα;
wolve207 - Πεμ 11 Μάρ 2010, 17:57:02
Θέμα δημοσίευσης:
Να ρωτισω κατι σημερα μου αναψε το λαμπακι της βενζινης και το τριπ μου ελεγε οτι εχω να κανω ακομη 75 χλμ.....πως γινεται αυτο δεν ειναι πολλα τα χλμ που μοθ λεει σ'εσας ποσα λεει συνηθως ????
android - Πεμ 11 Μάρ 2010, 18:22:52
Θέμα δημοσίευσης:
wolve207 έγραψε:
Να ρωτισω κατι σημερα μου αναψε το λαμπακι της βενζινης και το τριπ μου ελεγε οτι εχω να κανω ακομη 75 χλμ.....πως γινεται αυτο δεν ειναι πολλα τα χλμ που μοθ λεει σ'εσας ποσα λεει συνηθως ????

δεν αναβει με χλμ. αναβει με σταθμη...
αν εχεις χαμηλη καταναλωση θα χεις περισοτερα χλμ
απ οτι αν πας ταπα κ αναψη λαμπακι...
ειναι οπως π.χ. κανεις απο 380 μεχρι 500 με ενα ντεποζιτο....τα λιτρα ειναι τα ιδια που καιει
sasasj - Πεμ 11 Μάρ 2010, 22:05:18
Θέμα δημοσίευσης:
Εξαρτάται πώς πάς το αμάξι τα τελευταία σου km. Αν δηλ το πάς τσίτα ή χαλαρά. Στο βιβλίο γράφει οτι οταν ανάψει το λαμπάκι έχεις καύσιμο για 50 km ακόμα, και όταν σου βγάλει παύλες στα km που απομένουν να κάνεις ακόμα, έχεις λιγότερα απο 30 km.
Εγώ πάντως έχω κάνει και 150km απ όταν άναψε το λαμπάκι, αλλα με άκρως οικονομική οδήγηση! Επέστρεψα στην Κοζάνη με αναμένο λαμπάκι απο Γιάννενα.
Το ρεζερβουάρ του 207 είναι όντως 50 λίτρα, και το περισσότερο που έχω βάλει ως τώρα είναι 47 λίτρα.
MTerry - Πεμ 11 Μάρ 2010, 23:42:48
Θέμα δημοσίευσης:
Με τις παυλες (2-3 φορές) γέμισα και δεν πήρε ποτέ πάνω απ 42,5-43 λίτρα
sasasj - Πεμ 11 Μάρ 2010, 23:51:47
Θέμα δημοσίευσης:
Μάλλον επειδή το πατούσες αρκετά και σου έμενε αρκετο καύσιμο μέσα, ή επειδή κινιόσουν μεσα σε πόλη-κίνηση οπότε τα km σου πέφταν κατακόρυφα (lt/100km).
smoki - Παρ 12 Μάρ 2010, 00:30:17
Θέμα δημοσίευσης:
Το θεικο ειχε γινει το καλοκαιρι. Με trip computer 35χλμ δινω το αμαξι σε εναν φιλο μου απο το ρουφ και πηγαινουμε σπασμενοι (στις 5 τα ξημερωματα) Πειραιως->Χαμοστερνας->Συγγρου->Ποσειδωνος->Βαρκιζα και επιστροφη απο λεωφόρο Βουλιαγμενης στο Καλαμακι οπου και εβαλα βενζινη. Το trip computer απο χαμοστερνας εδειχνε παυλες...
Ilias207Rallye - Παρ 12 Μάρ 2010, 19:38:46
Θέμα δημοσίευσης:
sasasj έγραψε:

Το ρεζερβουάρ του 207 είναι όντως 50 λίτρα, και το περισσότερο που έχω βάλει ως τώρα είναι 47 λίτρα.

Οντως ετσι ειναι! Wink

Οταν το πηρα απο την αντιπροσωπεια ειχε σχεδον αδειο το ρεζερβουαρ, και στην επομενη διασταυρωση που ειχε βενζιναδικο το φουλαρα και πηρε κατι λιγοτερο απο 50 λιτρα.

Δεν εχω ξαναμετρησει χωρητικοτητα απο τοτε γιατι φροντιζω να ειναι παντα πανω απο τη μεση, αλλα το πρωτο γεμισμα ακομα το θυμαμαι (1,5/λ κατοσταρα shell)... Very happy
wolve207 - Δευ 15 Μάρ 2010, 23:57:19
Θέμα δημοσίευσης:
Ολο το περιεργο ειναι οτι πηγα και Αγ.Στεφανο και ημουν κοντα στο 30λεπτο απο 170-190 χλμ/ωρα αυτο ηταν που με παραξενεψε γιατι το 190 δεν θεωρηται οικονομικη οδηγηση Rolling eyes Rolling eyes
MTerry - Τρι 16 Μάρ 2010, 12:02:49
Θέμα δημοσίευσης:
wolve207 έγραψε:
γιατι το 190 δεν θεωρηται οικονομικη οδηγηση Rolling eyes Rolling eyes
Ειναι θέμα αεροδυναμικής !
Οσο ανεβαίνουν τα χιλιόμετρα ανεβαίνει η αντίσταση του αέρα (και οι στροφές του κινητήρα) . . .
αρα ανεβαίνει , και μάλιστα πολύ , η κατανάλωση! Wink

Αυτοκίνητα με πολύ ροπή (π.χ. πετρελαιοκινητήρες)
και μακριές σχέσεις έχουν οικονομία ( σύμφωνα με το βάρος και τον όγκος τους ) στίς υψηλές ταχύτητες !
sakis_rc - Πεμ 05 Αύγ 2010, 00:29:55
Θέμα δημοσίευσης:
sasasj έγραψε:
Εξαρτάται πώς πάς το αμάξι τα τελευταία σου km. Αν δηλ το πάς τσίτα ή χαλαρά. Στο βιβλίο γράφει οτι οταν ανάψει το λαμπάκι έχεις καύσιμο για 50 km ακόμα, και όταν σου βγάλει παύλες στα km που απομένουν να κάνεις ακόμα, έχεις λιγότερα απο 30 km.
Εγώ πάντως έχω κάνει και 150km απ όταν άναψε το λαμπάκι, αλλα με άκρως οικονομική οδήγηση! Επέστρεψα στην Κοζάνη με αναμένο λαμπάκι απο Γιάννενα.
η περιοχη απο λαμπακι μεχρι αδειο ειναι 1/8 του ντεποζιτου..δλδ φιλε μου μας λες πως με rc σε αναλογια με τα 150 που εκανες με λαμπακι μπορεις να βγαλεις 1200χμ με ενα ντεποζιτο...πολυ περιεργο...πως το καταφερνεις?
kos_argyris - Πεμ 05 Αύγ 2010, 12:07:32
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλ. κατανάλωση 4,1lt στα 100 χιλ. Γιατί δε γίνεται? Άμα έχεις την αντοχή να πηγαίνεις για 1200χιλ. με 50-60 χιλ/ώρα, 5η ταχύτητα και cruise γίνεται
android - Πεμ 05 Αύγ 2010, 16:12:51
Θέμα δημοσίευσης:
kos_argyris έγραψε:
Δηλ. κατανάλωση 4,1lt στα 100 χιλ. Γιατί δε γίνεται? Άμα έχεις την αντοχή να πηγαίνεις για 1200χιλ. με 50-60 χιλ/ώρα, 5η ταχύτητα και cruise γίνεται

με 1200 κ 5η?κ οποτε εχει λιγο ανηφορα... θα θελει το μοτερ να βγει εξω να σε πλακωσει στο ξυλο Wink
nikos68 - Πεμ 05 Αύγ 2010, 17:18:17
Θέμα δημοσίευσης:
Το δικό μου πάντως φουλ φορτωμένο έκανε τη διαδρομή Πειραιά-πρώτο πόδι Χαλικιδικής με cruise στα 110 χμ με ένα τεπόζιτο και περίσσεψαν 5 λίτρα περίπου.Ευτυχώς που υπάρχουν και οι απεργίες για να βλέπουμε πόσο καλές αυτονομίες έχουν τα εργαλεία μας όταν πηγαίνουν ανθρώπινα.Τώρα που έληξε η απεργία θα χρειαστώ 1.5 τεπόζιτο να κατέβω αξιοπρεπώς αυτή τη φορά Αθήνα Very happy
sakis_rc - Πεμ 05 Αύγ 2010, 18:07:34
Θέμα δημοσίευσης:
kos_argyris έγραψε:
χαρα στην αντοχη του τοτε...εγω εκανα με 2 ντεποζιτα 1200χμ ταξιδιαρικα με α/c παντα και ειμαι υπερχαρουμενος...
Manavis207Gt - Σαβ 14 Αύγ 2010, 22:52:32
Θέμα δημοσίευσης:
Με φουλαρισμενο ρεζερβουαρ απο Ορεστιαδα για διακοπες στη Χαλκιδικη,και με μια ντουλαπα πραγματα (οικογενειακες διακοπες) οταν φτασαμε ειχα ενα τεταρτο ακομη και τη ρεζερβα !!!!!Πορεια με 150 χλμ και cruize,και με 18 αρες.......
Υπερικανοποιημενος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wink Wink
sasasj - Τετ 01 Σεπ 2010, 21:35:25
Θέμα δημοσίευσης:
Όλα γίνονται! Μόνο του σπανού τα γένια δεν γίνονται! Smile

sasasj - Τετ 01 Σεπ 2010, 22:06:05
Θέμα δημοσίευσης:
Θα κοιτάξω να το διατηρίσω όσο πιο χαμηλά γίνεται αν και λιγο δύσκολα.
Εγώ το είχα χωρίς a/c πάντως.

Και μιας και είναι thread για το ρεζερβουάρ, μπορείς άνετα να υπολογίσεις και το πόσα λίτρα θα σου πάρει όταν πάς για φουλάρισμα γιατι μάλλον το ρεζερβουάρ είναι αρκετά συμμετρικό σε χωρητικότικα. Αφού είναι δηλαδή 50 λίτρων, αν η βελόνα είναι στην μέση ακριβώς μπορείς να ξέρεις οτι θα πάρει 25 λίτρα και αντίστοιχα διαιρείς και τα υπόλοιπα (12,5 λιτρα το 1/4, 6 και κάτι το 1/8 κλπ). Με άλλα αυτοκίνητα δεν μπορούσα να ξέρω με τόση άνεση πόσα λίτρα θα έπερνε. Πάντα είχα μια απόκλιση 5 λίτρων περίπου.
sotos 207Gt - Τετ 15 Σεπ 2010, 16:13:10
Θέμα δημοσίευσης:
Αν πηγαινεις οικονομικα με 120-130χλμ/ω και γεμισεις θα δεις τρελλη αυτονομια.
Εχω δει μεχρι και 740 και μαλιστα τα εχω κανει κιολας αλλα μονο με cruise..
bagosgt - Τετ 15 Σεπ 2010, 17:51:56
Θέμα δημοσίευσης:
Manavis207Gt έγραψε:
Με φουλαρισμενο ρεζερβουαρ απο Ορεστιαδα για διακοπες στη Χαλκιδικη,και με μια ντουλαπα πραγματα (οικογενειακες διακοπες) οταν φτασαμε ειχα ενα τεταρτο ακομη και τη ρεζερβα !!!!!Πορεια με 150 χλμ και cruize,και με 18 αρες.......
Υπερικανοποιημενος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wink Wink

που χαθηκες ρε γιανναρε εσυ???κ εμενα σε εθνικη,η ανοιχτα κοματια,χωρια κανιβαλιες,ειναι αρκετα οικονομικο Cool αλλα με κανιβαλιες(γιατι ολο κ καποιος θα σε πριζωσει στο δρομο) αστα να πανε... Crying or Very sad
sasasj - Τετ 15 Σεπ 2010, 21:46:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι ρε συ bagosgt! Τι πράγμα είναι αυτό; Πάντα κάποιος ή κάτι θα μας κάνει να το πατήσουμε παραπάνω και το κακό είναι οτι συνήθως παρακατω είναι στημενοι οι μπάτσοι! Confused Confused
bagosgt - Τετ 15 Σεπ 2010, 23:23:38
Θέμα δημοσίευσης:
sasasj έγραψε:
Ναι ρε συ bagosgt! Τι πράγμα είναι αυτό; Πάντα κάποιος ή κάτι θα μας κάνει να το πατήσουμε παραπάνω και το κακό είναι οτι συνήθως παρακατω είναι στημενοι οι μπάτσοι! Confused Confused

ναι,κ αν δεν ειναι οι μπατσοι,τοτε θα ειναι η γυναικα διπλα να σε γκρινιαζει που εκαψες ολη την βενζινη με ενα πατημα Crying or Very sad
marios_207_GT - Παρ 16 Σεπ 2011, 01:00:32
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ξερω αν γραφω σε σωστο σημειο, αλλα το δικο μου trip computer εχεις 3 σειρες ενδειξεων με 3 πληροφοριες η καθεμια, στην 1η η ενδειξη ένα σου λεει για ποσα χιλιομετρα εχω βενζινη ακομα το οποιο απο τη στιγμη που θα αναψει το λαμπακι βενζινης σταματαει να λεει, ειναι φυσιολογικο ή το κανει για να μου σπασει τα νευρα και να παω να του βαλω
Driver ///M - Παρ 16 Σεπ 2011, 15:38:58
Θέμα δημοσίευσης:
marios_207_GT έγραψε:
δεν ξερω αν γραφω σε σωστο σημειο, αλλα το δικο μου trip computer εχεις 3 σειρες ενδειξεων με 3 πληροφοριες η καθεμια, στην 1η η ενδειξη ένα σου λεει για ποσα χιλιομετρα εχω βενζινη ακομα το οποιο απο τη στιγμη που θα αναψει το λαμπακι βενζινης σταματαει να λεει, ειναι φυσιολογικο ή το κανει για να μου σπασει τα νευρα και να παω να του βαλω

Φυσιολογικό είναι γιατί κι εμένα μου το κάνει, αλλά ταυτόχρονα είναι και ηλίθιο γιατί τότε είναι που χρειάζεται πραγματικά να ξέρει κανείς πόσα περίπου χιλιόμετρα του μένουν ακόμα!
Gotcha - Παρ 16 Σεπ 2011, 15:45:21
Θέμα δημοσίευσης:
ρε σεις μην αφηνετε το αμαξι με τοσο λιγο βενζινη μεσα(λαμπακι). Θα σας κλασει η τρομπα

EDIT: σε αυτο που λετε, εμενα αν μου αναψει συνεχιζει και λεει ποσα εχω ακομα (περιπου 60 κμ υπολογιζε). Η δικια μου οθονη πολλαπλων ειναι διαφορετικη απο τις περισσοτερς φωτος που εχω δει. (Δεν εχω αυτη με τα 2 trip) μοντελο 6/09
marios_207_GT - Σαβ 17 Σεπ 2011, 01:43:21
Θέμα δημοσίευσης:
Gotcha έγραψε:
ρε σεις μην αφηνετε το αμαξι με τοσο λιγο βενζινη μεσα(λαμπακι). Θα σας κλασει η τρομπα

EDIT: σε αυτο που λετε, εμενα αν μου αναψει συνεχιζει και λεει ποσα εχω ακομα (περιπου 60 κμ υπολογιζε). Η δικια μου οθονη πολλαπλων ειναι διαφορετικη απο τις περισσοτερς φωτος που εχω δει. (Δεν εχω αυτη με τα 2 trip) μοντελο 6/09

1,2 φορες το εχω αφησει με λαμπακι, κι αυτο για 10km λόγω το οτι βαζω μονο σε ενα βενζιναδικο, τελος παντων, συμφωνω οτι ειναι μεγιστη μακακια το να μην στα λεει εκει που το χρειαζεσαι, του αδελφου μου το EOS με της περσινες απεργιες ειχε γραψει 0km ο υπολογιστης Confused
SαλιγκαρAKIS - Σαβ 17 Σεπ 2011, 16:23:33
Θέμα δημοσίευσης:
Gotcha έγραψε:

Αν ανοίξετε την intank αντλία χαμηλής θα δείτε ότι δέν έχει θέμα ακόμα και με λαμπάκι αναμμένο.
Πρέπει πραγματικά να φτάσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα(έτοιμο να ξεμείνει) το καύσιμο για να δημιουργηθεί πρόβλημα.

Υ.Γ. Το δικό μου trip computer μετράει αντίστροφα ακόμα και άν ανάψει λαμπάκι και συνεχίζει να δείχνει μέχρι τα 30km για το βενζινάδικο. Από εκεί και κάτω χρειάζεται γέμισμα. Σε περίπτωση ανάγκης όμως, έχω κάνει κάποια χιλιόμετρα με το δείκτη τέρμα κάτω και την ένδειξη να έχει μηδενίσει αλλά παρ'αυτά έφτασε στο βενζινάδικο με το κεφάλι ψηλά. Razz
rallaki-1 - Σαβ 29 Οκτ 2011, 13:24:23
Θέμα δημοσίευσης:
Με ένα ντεποζιτό 636χλμ ! ! ! ! ! ! ! Τελικά πρέπει να είναι 2600-2900rpm για να μην καιει σε ταξίδι!
Globalzero - Κυρ 30 Οκτ 2011, 11:42:05
Θέμα δημοσίευσης:
εγω το εχω στο 115Km/h και 3150 rpm.μια χαρα απο καταναλωση κανω 140Κμ καστορια -βεροια και μετα θεσσαλονικη χωρις να πεσει μια γραμμη..
N207r - Κυρ 30 Οκτ 2011, 14:35:52
Θέμα δημοσίευσης:
το καλυτερο που εχω δει μετα απο γεμησμα με 5η κ 60/70 κμχ σταθερη ειναι 4,5..
Pipis - Τετ 29 Φεβ 2012, 16:42:16
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά τα 207 έχουν φίλτρο βενζίνης?
bagosgt - Τετ 29 Φεβ 2012, 22:17:55
Θέμα δημοσίευσης:
οχι,εχουν κατι "φιλτρακια" σα σιτες,πανω στα μπεκ κ αυτα καθαριζουμε Wink
SαλιγκαρAKIS - Τετ 21 Μάρ 2012, 14:36:33
Θέμα δημοσίευσης:
Pipis έγραψε:

Εννοείται πως έχουν, απλώς είναι εμβαπτιζόμενο στο ρεζερβουάρ και ενσωματωμένο στην αντλία χαμηλής πίεσης.

Μπορείς να το καθαρίσεις αν βγάλεις την intank αντλία, αλλά δεν γνωρίζω αν δίδεται ανταλλακτικό.
Samer - Τετ 21 Μάρ 2012, 15:27:55
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Pipis έγραψε:

Εννοείται πως έχουν, απλώς είναι εμβαπτιζόμενο στο ρεζερβουάρ και ενσωματωμένο στην αντλία χαμηλής πίεσης.

Μπορείς να το καθαρίσεις αν βγάλεις την intank αντλία, αλλά δεν γνωρίζω αν δίδεται ανταλλακτικό.

υψηλης εχω ακουσει εγω και δεν καθαριζεται. Πρεπει να αλλαχτει ολη η αντλια.
SαλιγκαρAKIS - Τετ 21 Μάρ 2012, 19:56:45
Θέμα δημοσίευσης:
Samer έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Pipis έγραψε:

υψηλης εχω ακουσει εγω και δεν καθαριζεται. Πρεπει να αλλαχτει ολη η αντλια.

Τι εννοείς υψηλής, την ανλτία? Δύο αντλίες έχουν, μια υψηλής μπροστά και μια χαμηλής πίσω (intank) η οποία έχει ενσωματωμένο το φίλτρο βενζίνης.
Αυτό που λέω είναι ότι δεν γνωρίζω αν η αντιπροσωπεία δίνει ανταλλακτικό (φίλτρο βενζίνης).

Το να μην έχουν καθόλου δεν υπάρχει σαν σενάριο.!
Samer - Πεμ 22 Μάρ 2012, 09:13:19
Θέμα δημοσίευσης:
Λεω οτι συνεχεια ακουω οτι το φιλτρο ειναι στην αντλια υψηλης. Πρωτη φορα ακουω για χαμηλης.
SαλιγκαρAKIS - Πεμ 22 Μάρ 2012, 11:57:28
Θέμα δημοσίευσης:
Samer έγραψε:
Λεω οτι συνεχεια ακουω οτι το φιλτρο ειναι στην αντλια υψηλης. Πρωτη φορα ακουω για χαμηλης.

Στα 207 1.6thp (στην Ελλάδα τουλάχιστον) το φίλτρο είναι ενσωματωμένο στη χαμηλής εντός του ρεζερβουάρ, η υψηλής δεν έχουν φίλτρο.

Αντιθέτως τα mini cooper s (1.6thp) έχουν inline φίλτρο μετά την χαμηλής.

Κάπου προ καιρού συζητάγαμε με το Στέλιο αυτό το θέμα αλλά δεν θυμάμαι σε ποιό topic. Rolling eyes
Driver ///M - Πεμ 22 Μάρ 2012, 14:34:22
Θέμα δημοσίευσης:
Εν τέλει τι κάνουμε ρε παιδιά, αλλάζουμε φίλτρο βενζίνης στο 207 ή όχι.

Κι αν ναι, τι ακριβώς αλλάζουμε και πόσο περίπου είναι το κόστος.
Το έχει κάνει κανείς?
Gotcha - Πεμ 22 Μάρ 2012, 14:44:39
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν υπαρχει λεμε φιλτρο βενζινης στο 207 σαν ανταλλακτικο, ειναι ενσωματομενο στην τρομπα
Driver ///M - Πεμ 22 Μάρ 2012, 16:40:14
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό αποσπάται όμως και καθαρίζεται?
Η δεν ασχολούμαστε καν?

Έχω 40.000+χλμ στο 207 μου και δεν έχω αλλάξει/καθαρίσει τίποτα σχετικό μέχρι τώρα.
Στο επόμενο σέρβις πρέπει να κάνω κάτι?
Γιατί στην πεζώ μου είχαν πει ότι δεν προβλέπεται κάτι.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες