manaros έγραψε: |
βρε παιδια σημερα αφησα για πρωτη φορα να αναψει το λαμπακι της βενζινης(ασχετο αλλα πολυ καλο που ακουγεται προειδοποιητικος ηχος ενω εμφανιζει το μηνυμα χαμηλης σταθμης στην οθονη πολλαπλων)...πηγα να το γεμισω...ο υπολογιστης ελεγε ακομα 45 χλμ οτι εχω ενω ειχα ηδη διανυσει 380 εντος πολης απο πληρη ρεζερβουαρ....το θεμα ειναι οτι πηρε 43 λιτρα σουπερ αμολυβδης και γεμισε....
Σιγουρα το αμαξι εχει 50αρι ρεζερβουαρ;;το 206 με το που αναβε λαμπακι μου επαιρνε 50 τουλαχιστον λιτρα...ποσα λιτρα ρεζρβα εχει το 207;ας με διαφωτισει καποιος!! |
wolve207 έγραψε: |
Να ρωτισω κατι σημερα μου αναψε το λαμπακι της βενζινης και το τριπ μου ελεγε οτι εχω να κανω ακομη 75 χλμ.....πως γινεται αυτο δεν ειναι πολλα τα χλμ που μοθ λεει σ'εσας ποσα λεει συνηθως ???? |
sasasj έγραψε: |
Το ρεζερβουάρ του 207 είναι όντως 50 λίτρα, και το περισσότερο που έχω βάλει ως τώρα είναι 47 λίτρα. |
wolve207 έγραψε: |
γιατι το 190 δεν θεωρηται οικονομικη οδηγηση ![]() ![]() |
Εξαρτάται πώς πάς το αμάξι τα τελευταία σου km. Αν δηλ το πάς τσίτα ή χαλαρά. Στο βιβλίο γράφει οτι οταν ανάψει το λαμπάκι έχεις καύσιμο για 50 km ακόμα, και όταν σου βγάλει παύλες στα km που απομένουν να κάνεις ακόμα, έχεις λιγότερα απο 30 km.
Εγώ πάντως έχω κάνει και 150km απ όταν άναψε το λαμπάκι, αλλα με άκρως οικονομική οδήγηση! Επέστρεψα στην Κοζάνη με αναμένο λαμπάκι απο Γιάννενα. Το ρεζερβουάρ του 207 είναι όντως 50 λίτρα, και το περισσότερο που έχω βάλει ως τώρα είναι 47 λίτρα. |
kos_argyris έγραψε: |
Δηλ. κατανάλωση 4,1lt στα 100 χιλ. Γιατί δε γίνεται? Άμα έχεις την αντοχή να πηγαίνεις για 1200χιλ. με 50-60 χιλ/ώρα, 5η ταχύτητα και cruise γίνεται |
kos_argyris έγραψε: |
Δηλ. κατανάλωση 4,1lt στα 100 χιλ. Γιατί δε γίνεται? Άμα έχεις την αντοχή να πηγαίνεις για 1200χιλ. με 50-60 χιλ/ώρα, 5η ταχύτητα και cruise γίνεται |
Manavis207Gt έγραψε: |
Με φουλαρισμενο ρεζερβουαρ απο Ορεστιαδα για διακοπες στη Χαλκιδικη,και με μια ντουλαπα πραγματα (οικογενειακες διακοπες) οταν φτασαμε ειχα ενα τεταρτο ακομη και τη ρεζερβα !!!!!Πορεια με 150 χλμ και cruize,και με 18 αρες.......
Υπερικανοποιημενος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() |
Ναι ρε συ bagosgt! Τι πράγμα είναι αυτό; Πάντα κάποιος ή κάτι θα μας κάνει να το πατήσουμε παραπάνω και το κακό είναι οτι συνήθως παρακατω είναι στημενοι οι μπάτσοι! ![]() ![]() |
marios_207_GT έγραψε: |
δεν ξερω αν γραφω σε σωστο σημειο, αλλα το δικο μου trip computer εχεις 3 σειρες ενδειξεων με 3 πληροφοριες η καθεμια, στην 1η η ενδειξη ένα σου λεει για ποσα χιλιομετρα εχω βενζινη ακομα το οποιο απο τη στιγμη που θα αναψει το λαμπακι βενζινης σταματαει να λεει, ειναι φυσιολογικο ή το κανει για να μου σπασει τα νευρα και να παω να του βαλω |
Gotcha έγραψε: |
ρε σεις μην αφηνετε το αμαξι με τοσο λιγο βενζινη μεσα(λαμπακι). Θα σας κλασει η τρομπα
EDIT: σε αυτο που λετε, εμενα αν μου αναψει συνεχιζει και λεει ποσα εχω ακομα (περιπου 60 κμ υπολογιζε). Η δικια μου οθονη πολλαπλων ειναι διαφορετικη απο τις περισσοτερς φωτος που εχω δει. (Δεν εχω αυτη με τα 2 trip) μοντελο 6/09 |
Gotcha έγραψε: |
ρε σεις μην αφηνετε το αμαξι με τοσο λιγο βενζινη μεσα(λαμπακι). Θα σας κλασει η τρομπα
EDIT: σε αυτο που λετε, εμενα αν μου αναψει συνεχιζει και λεει ποσα εχω ακομα (περιπου 60 κμ υπολογιζε). Η δικια μου οθονη πολλαπλων ειναι διαφορετικη απο τις περισσοτερς φωτος που εχω δει. (Δεν εχω αυτη με τα 2 trip) μοντελο 6/09 |
Pipis έγραψε: |
Ρε παιδιά τα 207 έχουν φίλτρο βενζίνης? |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: | ||
Εννοείται πως έχουν, απλώς είναι εμβαπτιζόμενο στο ρεζερβουάρ και ενσωματωμένο στην αντλία χαμηλής πίεσης. Μπορείς να το καθαρίσεις αν βγάλεις την intank αντλία, αλλά δεν γνωρίζω αν δίδεται ανταλλακτικό. |
Samer έγραψε: | ||||
υψηλης εχω ακουσει εγω και δεν καθαριζεται. Πρεπει να αλλαχτει ολη η αντλια. |
Samer έγραψε: |
Λεω οτι συνεχεια ακουω οτι το φιλτρο ειναι στην αντλια υψηλης. Πρωτη φορα ακουω για χαμηλης. |