ady έγραψε: |
Ξέρουμε πόσο δίνει την τελευταία (DTM) ; |
artakian έγραψε: |
Εμένα θα με ενδιέφερε η 2η ή 3ή.
Πότε θα εχουμε info? |
Vini έγραψε: |
Εκτός αν θέλεις να κάνεις ένα δώρο σε κανένα Γερμανικό ... ![]() ![]() |
αν γίνει κάτι με κάποια από τις εξατμίσεις (πχ σκουριά) ... ποιος θα καλύψει το πρόβλημα ? ? |
ady έγραψε: | ||
Καλά το κατάλαβες...... ![]() ![]() ![]() |
χμμμμ....σνιφ....σνιφ....οσφρίζομαι οικογενειακή κατάσταση... ![]() ![]() |
sps έγραψε: |
Mε ενδιαφερει η πρωτη με τη στρογγυλη μπουκα αν ειναι 90 ή 100 mm.
Aλλα,εχω δυο ερωτηματα κρισιμα. 1)οι unyversal ειναι θορυβωδεις εξατμισεις,δε διαφερουν απο μια χειροποιητη στο θορυβο. Αυτες βγαζουν πολυ θορυβο,ποιος εγγυαται το ηχητικο αποτελεσμα? Δε θελω να κουραζει η εξατμιση στο ταξιδι. 2)Θα μας πειτε τιμες? |
Vini έγραψε: | ||
Τι τα θέλεις Αδριανέ τα γερμανικά ? ![]() ![]() ![]() Νομίζω ότι αν την θέλεις για το 206, δεν πρέπει να μπαίνει (εκτός αν φας προφυλακτήρα...) ![]() ![]() Εκτός αν θέλεις να κάνεις ένα δώρο σε κανένα Γερμανικό ... ![]() ![]() Αν και έχω βάλει DTM .... δεν θα έλεγα όχι σε ένα δωράκι .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pduke έγραψε: |
Παιδιά να διευκρινήσω μερικά πράγματα,
Το νέο είναι φρέσκο( το μάθαμε μόλις χθες) και ο άνθρωπός μας θα αρχίσει την μαζική προώθηση των συγκεκριμένων σε 3 περίπου εβδομάδες οπότε έχουμε το αβαντάζ του χρόνου. Η τιμή παραείναι καλή ανω ενημερώνω ότι αντιπρόσωπος στην Ελλάδα υπάρχει απλά δεν είναι ο ίδιος, οπότε πρόβλημα εγγύησης δεν τείθεται. όποιοι θέλουν ας μου στείλουν π.μ. για να στους πω λεπτομέρειες. |
Vasso έγραψε: |
μπορεί να μου στείλει κάποιος π.μ. με τις τιμές και να μου πει αν είναι πολύ θορυβώδεις ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Aυτές που αναφέρει ο Πάνος πιο πάνω είναι αυτές...
![]() Aπό τις τιμές που έμαθα (thnks Πάνο) για devil είναι εκπληκτικές! Τι για Devil... γενικά για εξατμίσεις η τιμή είναι SUPER!!! Παιδιά είναι κρίμα να την χάσουμε τέτοια ευκαιρία! Οποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει! |
teoman έγραψε: |
Το "πολύ" που λες Βάσσω είναι υποκειμενικό.Θα είναι πιο θορυβώδεις από μία custom αλλά όχι τόσο ώστε να σε κουράζει...
Φυσικά θα έχει το μπασάκι του στις πολύ χαμηλές! |
H 50186 έχει μικρότερο καζανάκι με ίδια απόληξη. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιο ελεύθερο σε σχέση με το 50225. Νομίζω ότι απευθύνεται σε μεγαλύτερους κυβισμούς ή μεγαλύτερες βελτιώσεις. Επίσης κάνει περισσότερο θόρυβο (αφού το καζανάκι είναι πιο μικρό) |
H 50186 έχει μικρότερο καζανάκι με ίδια απόληξη. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιο ελεύθερο σε σχέση με το 50225. Νομίζω ότι απευθύνεται σε μεγαλύτερους κυβισμούς ή μεγαλύτερες βελτιώσεις. Επίσης κάνει περισσότερο θόρυβο (αφού το καζανάκι είναι πιο μικρό) |
Vasso έγραψε: | ||
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία , θα ήθελα τότε να παρεγγείλω την 50225. Πως θα γίνει αυτό ? Με π.μ. , τώρα που το είπα? και πότε περίπου θα τις έχουμε ? |
shark_zak έγραψε: |
Για το quiksilver (1400) πια νομιζεις οτι ειναι κατα την γνωμη σου η ιδανικοτερη για να την παρω.... ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
... βλέπε Vasso ![]() |
η 50208 κανει για το quiksilver σαν τελευταια λυση ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
Αυτή με τα δύο μπουριά??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πάρε αγόρι μου μια 50186! Η διαφορά με την 50225 είναι μικρή! ΥΓ Και εγώ για εμένα μια 50186 παράγγειλα |
απλα αν ειναι να βαλω κατι τοσο μεγαλο μου αρεσει καλητερα η διπλη.... ![]() ![]() ![]() |
pughell έγραψε: |
Να κανω μιαν ερωτηξην ανηθικη; ![]() Ποιος ειναι αυτος που μας κανει την προσφορα; Γιατι DEVIL στην Θεσ/νικη εκτος απο τον Χοχολη και τον Χαμπη δεν εχει κανενας αλλος...Ο μονοι οι οποιοι τα "δουλευαν" σαν εμποροι ηταν ο Max Drive και ο Ν.Βελεζης. ![]() ![]() |
teoman έγραψε: | ||
Θα έχεις πρόβλημα με το "κόψιμο" του προφυλακτήρα... |
Vasso έγραψε: |
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.
Ξέρει κανένας σας κάποιον καλό εξατμισά που να κάνει σωστή τοποθέτηση και να μην είναι πολύ ακριβός? Επίσης ξέρει κάποιος να μου πει πόσο περίπου έχει μια τέτοια τοποθέτηση???? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poisoner έγραψε: |
Προσωπικά <<γειτόνισσα>> μια Sebring που έχω ,(μέχρι να έρθει με το καλό η devil) μου την τοποθέτησε ο ζαπατινας (ελπίζω να μην θεωρηθεί σαν διαφήμιση) και δεν έχω κάποιο παράπονο(τιμή 15 ευρω πριν 3 μήνες)….Μιας όμως και θα θελήσεις να βάλεις την devil λέω να πάμε κάπου όλοι μαζί να μας κάνουν και καλύτερη τιμή! ![]() ![]() ![]() |
Vasso έγραψε: | ||
Οκ ! Μίλησα χθες με τον pduke και μου είπε το ίδιο πραγμα thanks ![]() Να σου πώ εσένα είδα προχθές στη δαβάκη που κοιταχτήκαμε στα φανάρια της Θησέως? Έστριψες από Θησέως για να ανέβεις τη Δαβάκη και εγώ περίμενα στα φανάρια κατεβαίνοντας???? ![]() ![]() |
PoiSoNeR έγραψε: | ||||
ΝΑΙ,εγω ημουν!!! ![]() ![]() |