ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: |
1) Volvos(Τιμητικά τον αναγράφω πρώτο) 2) Κατάφρακτος 3) Memsound |
Steve έγραψε: |
Συγνώμη που χαλάω το topic, αλλά
Με 100-150 ευρώ, έρχεστε Σέρρες, |
Touristas έγραψε: |
Καλά να πάθουμε αφού δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.
Βρίσκουν και τα κάνουν αλλά αφού συνεχίζουμε και δίνουμε λεφτά για το χωράφι καλά να πάθουμε , άρα δεν χρειαζόμαστε κάτι καλύτερο. |
Jim207GT έγραψε: |
[...]Προτειμώ να μαζέψω αλλα 300 και να πάω ΣΚ Σέρρες. |
Αρα έχουμε...
1) Volvos(Τιμητικά τον αναγράφω πρώτο) 2) Κατάφρακτος 3) Memsound 4) Roadrunner ?? 5) mikerrgp ?? 6) evofighters (Μιχάλη γράψε όνομα) 7) evofighters (Μιχάλη γράψε όνομα) 8) evofighters (Μιχάλη γράψε όνομα) 9) evofighters (Μιχάλη γράψε όνομα) 10) evofighters (Μιχάλη γράψε όνομα) 11) evofighters (Μιχάλη γράψε όνομα) |
SnakeMJK έγραψε: |
Εγώ μέσα μόνο αν πέσει το κόστος στα 60 μαξιμουμ. |
Sidobre έγραψε: |
Γρμφ!!
Εχω κουραστεί να τα λέω κάθε φορά! Αφήστε το σε εμένα! Θα σας πω εντώς 10 ημερών (το έχω πει σχεδόν σε όλους). |
volvos έγραψε: |
xtes λεγαμε με μητσο για αγωνες τρακντει που κανανε με μηχανες αντοχης...
θεωρω οτι ενα τετοιο event θα ηταν αρκετα ενδιαφερον ενας 3ωρος αγωνας αντοχης ή 100γυρων (οτι συμπληρωθει πρωτο) με 3 οδηγους ανα αυτοκινητο και 2 υποχρεωτικες στασεις ΧΩΡΙΣ ανεφοδιασμο. |
xtes λεγαμε με μητσο για αγωνες τρακντει που κανανε με μηχανες αντοχης...
θεωρω οτι ενα τετοιο event θα ηταν αρκετα ενδιαφερον ενας 3ωρος αγωνας αντοχης ή 100γυρων (οτι συμπληρωθει πρωτο) με 3 οδηγους ανα αυτοκινητο και 2 υποχρεωτικες στασεις ΧΩΡΙΣ ανεφοδιασμο. |
φαντάζομαι σκηνικό... το κοκκινο(το πιό γρήγορο) το μαύρο(ο πιό χεράς) και το ασπρόμαυρο(ο πιό κάγκουρας ) τρενάκι και ο παππης(106ακιας πλέον) κλασσικά απέξω να γελάει και να σχολιάζει.... μυθική μέρα!! |
απο τη στιγμη που αντεξε το τεστ s5 (κολλημενος στο σλιπστριμ του στα 220 να πηγαινουμε μεχρι λουτρακι για 5+λεπτα με πανω απο 200) δεν εχω κανενα προβλημα.
|
οπως λεει και ο στεβε
οταν χυσεις ριξτα λιγο δεξια μη πεσουν στα πισω λαστιχα μου που ειναι και χαλια και φαω καμια σουπα |
MEMsound έγραψε: |
εγω σκέφτομαι στην επόμενη χαλαρη βόλτα που για ασχετο λόγο τα μπιελοπίστονα που χουν μπει σε τροχιά γυρω από την Γη...
...ξέρω ξέρω... εγω ειμαι ο σκατογκαντέμης... οχι οτι το s5 ειχε κουμπώσει την overdrive 6η και πήγαινε χαιδευοντας το γκάζι... πάντως πέραν του χαβαλέ... εχουμε κάνει 30+συνεχόμενους Μέγαρα και πέραν της θερμοκρασίας ολα τα αλλα ηταν "αντερ κοντρολ"... εεε σχετικά... |
...μεγαλύτερη χαρά θα κάνεις εάν βρέξει(φτου φτου σκόρδα) και κάνεις 50+ γύρους ντριφτάροντας.... |
τα μπουζι ηταν απο λαθος κωδικο (πιο θερμα απο οτι πρεπε)
απο τοτε που βαλαμε τα σωστα δεν εχουν κανει κιχ εδω και 10000χλμ (πλκα πλακα πρεπει να τους ριξω ενα βλεφαρο) το χειροτερο μανθο ειναι να βλεπεις το s5 να κανει σφηνες με 220!!! παντως οταν το πατησε κανονικα αλλαξα λωριδαου περασε διπλα μου απο στροβιλισμο (εγω δεν ειμαι καταφρκατος να φαντασιονομαι κοντρες μονος μου) |
Road_Runner έγραψε: |
steve το γαμησες.. Ειπαμε ειναι χωραφι αλλα οχι και ετσι... Λακουβες δν εχει.. |
με 266 φρενα και προσοχη στα φρενα (=οχι πολυ ωρα φρενα αλλά λιγη ωρα πολυ δυνατα) δεν θα εχεις πρόβλημα |
ti na ξεχασει?
τοσα χρονια ετσι τρεχουμε ολοι. δεν ειναι το τελειο αλλα δεν ειναι και λαθος |
Steve έγραψε: |
Με R888 και σιδερένια 6" πλάτος, ξέχνα το. |
τι πιεσεις τα δουλεψες? ισως απλα να μη σου εκατσε το λαστιχο εκεινη τη δεδομενη στιγμη λογω καταστασης πιεσεων κλπ |
tespa αυτο που θελω να πω και εγω σταυρο ειναι οτι παμε πιστα σκιζομαστε ξαφνικα παιρνει καποιος το αμαξι μας κανει 2 κατω π.χ ή με πιο αργο αμαξι παει πιο γρηγορα απο εμας και εμεις αντι να κοιταξουμε να βελτιωθουμε και να δουμε που πασχουμε και πως θα γινουμε καλυτεροι οδηγοι καθομαστε και κοιταμε πως θα βελτιωσουμε το αμαξι μας για να τον περασουμε.
ξερω οτι δεν ηθελες να πεις αυτο αλλα απλα το αναφερω γιατι αυτο ειναι το κλου της ιστοριας |
για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις η συζητηση θα συνεχιστει τις επομενες μερες
δεν εχουν σβηστει τα ποστ |
ti λετε για ενα μεσημεριανο οπεν τρακ ντει μεγαλη τεταρτη????
ισως αν εχει ετοιμο και το αρχειο να κανουμε καμια δοκιμη αν δουλευει? |
...μια προ-λιστα
|
memsound (ή ναυσικα) |
kane έγραψε: |
Υ.Γ. στιβ,κανεις χορηγια τα 888 για το ιβεντ? |
Steve έγραψε: | ||
|
Θα είμαι εκεί ''σοφότερος'' και με ενισχημένο μοτέρ..εκτός αν δεν έχει προλάβει να ετοιματεί ως τότε... |
kane έγραψε: | ||
Εχουμε καποιο συνοπτικο κοστος?
Περα απο τα 150ευρω βενζινες-διοδια που θα χρειαστω (οδικη εχω προεδρε!) Υ.Γ. στιβ,κανεις χορηγια τα 888 για το ιβεντ?
...εγώ ψηφιζω φυσικά,ναυσικά |
Οποτε για πες...μεικ μαι νουν. |
|
...εγώ ψηφιζω φυσικά,ναυσικά |
εγω 99% δεν θα μπορεσω να ερθω λόγω συνεχους ωραρίου στο μαγαζι την Μ.Εβδομαδα... ($!@#$!@#^$%&$# - και δεν με παίρνει να χώσω την μάνα μου γιατι την θελω "καβατζα" για το καλοκαίρι) |
Θα είμαι εκεί ''σοφότερος'' και με ενισχημένο μοτέρ..εκτός αν δεν έχει προλάβει να ετοιματεί ως τότε... |
σιγουρα θα ειναι φτηνοτερα αφου ειναι μικροτερη χρεωση και λιγοτερες ωρες. το επεξεργαζονται τα παιδια
αν θελετε φτιαξτε μια προ-λιστα volvos dls iro micra drulic scaraveos |
ουστ ρε πεταμενε...
Ελα εσυ συνεργειο να κανεις σαζμαν...θα κανονισω να σου περασει ο μαστορας τον πρωτευον... |
μεσημερι 1-8 το βραδυ
σκεψη ειναι 3 γκρουπ ανα 20 λεπτα και ΛΙΓΑ ατομα για να μη χρειαζεται μεγαλη οργανωση |
Πάνος έγραψε: | ||
|
Jean έγραψε: |
Έρχεται και με παίρνει ο Γιώργος και το πελεκάμε και οι 3 και το τελειώνουμε αέρα... |
Δημήτρη,ασε τις ενισχυσεις στο μοτερ... Το αυτ/το ειναι τρομερο,πατάει πολυ καλα.Οπως ειπες ασχολησου λιγο με την "σοφία" και ολα θα ερθουν. |
Παράθεση: |
volvos
dls iro micra filos iro micra drulic scaraveos ναυσικα Speedpark_track fotis z4m filos foti m3 csl stazzy billkaza Jim207GT Mike |
H micra_iro νομίζω ότι ρωτάει αν το κόστος που θα πληρώσει η κάθε συμμετοχή θα καθοριστεί από τον αριθμό συνολικά των συμμετοχών στο track-day.
|
GS1821 έγραψε: |
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι ολοκληρώθηκαν οι επαφές με την εταιρεία η οποία θα αναλάβει την χρονομέτρηση οπότε θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα :
α) η παραλάβή σένσορα θα γίνει με την παράδοση της Αστ ταυτότητας του συμμετέχοντος προς αποφυγή προβλημάτων επιστροφής. β) Όλα τα μέλη θα πρέπει να έχουν εξοφλήσει την συμμετοχή, μέχρι την Δευτέρα 9/11 έτσι ώστε να παραδοθεί η λίστα συμμετοχών στην εταιρεία που θα διαχειρισθει το σύστημα . γ) Όλοι οι συμμετέχοντες κατά την παραλαβή του σενσορα εκτος απο αστ.ταυτότητα θα πρέπει να δωσουν και αριθμό κινητού . δ) Ο σένσορας θα τοποθετηθεί σε ειδική βάση στο παρμπρίζ του αυτοκινητου . (βαση+sensor θα δωθούν απο την εταιρεία ) ε) Ο σένσορας θα είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ μόνο για όσους δηλωθούν στην λίστα και έχουν εξοφλήσει την συμμετοχή τους . Για άλλη μια φορα , παρακαλούμε να εξοφλείσετε την συμμετοχή σας το συντομότερο ... Συμμετοχές που θα δηλωθούν την τελευταία στιγμή στα Μεγαρα , θα μπορούν να λάβουν μέρος στο event αλλα πολυ πιθανόν χωρίς χρονομέτρηση. |
στρωσιμο λαστιχα |
μιλα με Τάσο... |
Εχω μιλησει. Δεν μου ειπε κατι συγκεκριμενο. Απλα καποια στιγμη θα κανουμε. |
perase oufo simera itan
meta pame netx sunday poy psinomai... |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: |
παιδια συγνωμη που επεμβαινω αλλα μιλατε για trackday ως psclub? η γενικα θα γινει διοργανωση και λετε να πατε........
ενδιαφερομαι να δω """εσεις""" ποτε θα κανετε...... |
Στα δύο TrackDay και ένα TimeAttack πέρσι, "Εσύ" που ήσουν....... |
Sinanai έγραψε: |
Δημήτρη, δε νομίζω ότι ο Χριστόφορος το είπε σαν κριτική προς το club, ότι δε διοργανώνει αρκετά events. Απλά ρώτησε αν αυτά είναι γενικά ελεύθερα trackdays ή οργανωμένα από εμάς, ως λέσχη. Προφανώς στη δεύτερη περίπτωση έχει σαφώς περισσότερο χαβαλέ για κάποιον από μακριά να έρθει, γι' αυτό και - φαντάζομαι - ρώτησε. |
Πάνος έγραψε: |
open track day.
Και προσπαθουμε μηπως μαζευτουμε καποια ατομα να παμε παρεα. |
Αυτα που συζηταμε παντως πιο πανω δεν εχουν να κανουν με καποιο event της λεσχης αλλα με διοργανωσεις απο την ιδια την πιστα των Μεγαρων τα λεγομενα open track day.
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||
δεν σε καταλαβα jim...τι παει να πει το που ημουν?πειραζει που ρωταω δηλαδη θελεις να μας πεις τωρα και πετας ειρωνιες?δεν ειμαι απο αθηνα η απο καπου κοντα για να συμμετεχω..απο κρητη ειμαι...εαν ημουν πανω τα λεγαμε....και μιας και μιλησες για το που ημουν περσυ σε πληροφορω οτι ενα χρονο+κατι το εχω το αμαξι και πιστευω οτι εχω κανει πολλα... Υ.Γ.συγνωμη εαν χαλασα το τοπικ και σας κουρασα!!!! |
MEMsound έγραψε: | ||
ξεροντας το τι συμβαίνει με την "κατασταση" αλλα και την "ετοιμότητα" (για πιστα) των αυτοκινητων (σχεδόν) ολων των μελών του PSClub (που θα εμπαιναν πιστα) μπορω να σου πω οτι ο βασικος λόγος που τοσο καιρό δεν εχει διοργανωθει κάτι ειναι οτι δεν θα ειχε την αναμενόμενη συμμετοχη... μονο το τελευταιο 3μηνο δειχνουν οτι εχουν συμμαζευτει οι περισσότεροι, αλλα μεσα στο χειμωνα ο συνδυασμος καιρου και διαθεσιμοτητας της πιστας δεν ηταν και οτι καλητερο... μιας και πριν λιγο ειχαμε μια αντιστοιχη κουβεντα με stevon και καταφρακτο, στην προχειρη καταμετριση "συμμετοχης για πιστα" βγαλαμε οτι πλεον καμμια 20αρια "ενεργα" (καμμια σχεση με επισημα) μελη που εκτιμουμε οτι κατα 99% θα εμπαιναν πιστα (μιλαω για Μεγαρα φυσικα και οχι για καρτοδρομο...) τα 106 και 206 εχουν σιγα-σιγα "συνελθει" καποια αλλα εχουν αναβαθμιστει / εξοπλιστει αρκετα 207 εχουν αρχισει να ξεθαρευουν λογικα θα εχει πολυ ενδιαφερον... προβλεπω να μην αργει καποια σχετικη οργανωση... |
Όσο για την "Πίστα" αν συνεχιστεί η πολιτική της να διοργανώνει μόνη της 2-3 trackday το μήνα, μου φαντάζει πολύ δύσκολο να οργανώσει κατι το Psclub, απλά και μόνο λόγο έλλειψης συμμετοχών. ¶ν θα γίνει κάτι, κατα την γνώμη μου, θα είναι της μορφής open pit lane κάποια τετάρτη και αφού μαζευτούμε αρκετά μέλη(γύρω στα 30) και καθαρά για την πάρτη μας. |
petros_8v έγραψε: |
Το θέμα είναι πως πρέπει να γίνει μια αφύπνιση των μέλλων "να καθαριστει" το forum από ΑΝΕΝΕΡΓA μελόι και να δούμε τι παίζει να ξέρουμε που βρικόμαστε τέλος πάντων. |
petros_8v έγραψε: |
Το θέμα είναι πως πρέπει να γίνει μια αφύπνιση των μέλλων "να καθαριστει" το forum από ΑΝΕΝΕΡΓA μελόι και να δούμε τι παίζει να ξέρουμε που βρικόμαστε τέλος πάντων. Ναι έτσι ίσος κάποια στιγμή να καταφέρουμε να οργανωθούμε. |
vinman έγραψε: | ||
...τι σχέση έχουν αυτά που γράφεις καλέ μου φίλε?? Να ξέρεις που βρίσκεσαι ως προς τι?? Aφύπνηση??Να πάρουμε καμμιά ντουντούκα και να φωνάζουμε κάτω απο σπίτια κοιμισμένων...ελάτε έχουμε track day...ξυπνήστε?? Ο σύλλογος δεν είναι μόνο για track days και αγώνες... Όποιος θέλει να πάει σε τέτοιες διοργανώσεις πάει...έτσι απλά...Όποιος δεν θέλει κάθεται σπίτι του... Και να είσαι σίγουρος ότι όταν θα υπάρξει το κατάλληλο timing θα γίνει κάποιο track day...και θα έρθουν όλοι αυτοί που το γουστάρουν... Όλα τα υπόλοιπα λοιπόν για εκκαθαρίσεις,αφυπνήσεις είναι εκτός τόπου,χρόνου και θέματος.... |
αρχιζουμε και ξεφευγουμε μου φαινετε..κριμα..απο το θεμα μας εννοω!!
εγω με τη σειρα μου να καταληξω καπου και οποιος ξερει μου απαντα... εαν γινει οποτε καλως γινει..ως συλλογος παντα ετσι,γιατι με ξεκαρφωτους δεν θελω...θα το ξερουμε λιγο πιο πριν?καναδεκαημερο?οχι τιποτα αλλο αλλα για να κανονισω με την δουλεια μου .... |
Πανος έγραψε: |
open track day.
αφηστε με να το πουλησω...τωρα που εφτιξα και τα φρενα |
πιο πάνω αναφερθηκε η 27 Φεβρουαριου |
αλλιώς με βλέπω αγκαλιά με τις φυστικιές. |
Κωστη ειτε 20 ειτε 27 εμενα με βολευει.
Ενα απο τα 2 θα παω. Και δεν εχω προβλημα να ακολουθησω το προγραμμα καποιου αλλου προκειμενου να παμε παρεα. Οποτε αν δεν παω με το Τακη στις 20 παμε μαζι 27. |
pmetsis έγραψε: |
Γεια σας παιδιά, διαβάζω εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν πολυγράφω. Είχα πάει στο προηγούμενο opentrackday στα Μέγαρα (στις 06/03) ήταν πολύ ωραία, ειδικά μέχρι το μεσημέρι που είχε λίγα αυτοκίνητα! Θα ξαναπάω σίγουρα κάποια από τις επόμενες φορές οπότε μπορεί να γνωριστούμε κι από κοντά. |
Bill207 έγραψε: | ||
εσύ με το μαύρο RC ήσουν; |
8-5-2010 kyriaki
θα ειμαι μεγαρα ο κοσμος να χαλασει. με φρεσκο μοτερ 3 στις 4 δαγκανες καινουργιες φρενα και ελπιζω και τα 330αρια ελατηρια ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ κανεις αλλος? |
Σαββατο δουλευω κλπ κλπ κλπ τα γνωστα...
αλλα και (εκεινη) την Κυριακη να ηταν... χθες εκλεισα θεση σε ενα σεμιναριο οπτομετριας οποτε... "δεν"... |
SnakeMJK έγραψε: | ||
σου υπενθυμίζω οτί εκείνη την κυριακή (9/5) είναι και η ποδηλατοπορεία! |
Τπτ ιδιαίτερο, Χριστόφορε. ¶δειες κτλ, ένα κρανάκι, για να μη δανείζεσαι εκεί, τα 60 ευρώ και μπόλικη όρεξη... |
Συμμετοχή μπορείς να δηλώσεις την ίδια μέρα, πηγαίνοντας εκεί. Δεν έχεις προκαθορισμένα 10λεπτα που μπαίνεις, αλλά ουσιαστικά μπαίνεις όσες φορές θες και για όσο θες, μέσα στη μέρα. |
TO TRACK DAY AKYΡΩΝΕΤΑΙ
ελεω εξελιξεων με το ΔΝΤ θα μετατεθει σε νεα ημερομηνια που θα οριστει σε συνεργασια με ΕΕ ΚΑΙ ΔΝΤ οπου θα κοπουν και τα αναλογα παραστατικα |
λοιπον στο event παρουσιαστης θα ειναι ο γιωργακης
ο οποιος θα εκτελει χρεη μηχανοδηγου δευτερο βαγονι θα ειναι η ΕΕ και τριτο βαγονι το ΔΝΤ κοινως θα μας πανε τραινακι σε ολο το μηκος της πιστας μετα θα κολουθησουν ζογκλερικα στο χωρο των πιτς με το παγκαλο αρκουδα και το παπακωσταντινου στο ντεφι κατοπην θα εχουμε λιστα απολυμενων στο δημοσιο στο χωρο του μπριφινγκ και επειδη θα ειναι μεγαλη θα συνεχιζεται η λιστα και στο τοιχο πισω απο μπριφινγκ κατοπην ολων αυτων θα μπει μανθος και καταφρακτος στη πιστα για αεροπλανικες επιδειξης χαμηλου υψομετρου πανω απο το κερμπ της κ8 μαγευοντας τα πληθη μετα απο ολα αυτα θα ερθει και γερανος στελιος με το γκρραλυ που θα τον εχει μαζεψει κλασικα καπου στην εθνικη με το φιβ..... |
θα ψαρώσει κόσμος από τα παπατζιλίκια του τάκη |
MAD έγραψε: |
Το Σαββατο τι ωρα θα εισαστε εκει? |
Χαιρομαι χαιρομαι!!!αλλα ολοι οι αλλοι που εισαστε ρε παιδια;δεν ειναι καλη ευκαιρια δηλαδη αυτο το σαββατο;δεν σας βλεπω ορεξατους!!γιατι ομως; |
εγω απο ορεξη ειμαι μια χαρα αλλα το rebuild του σπιτιου δεν επιτρεπει εξοδα πιστας... Λογικα θα ερθω για την παρεα και το μπουγιουρντι |
θα εχει κωστη αυτη την εβδομαδα.
Ειναι δεδομενο. |
Το ψιλο-σκέφτομαι... |
colt κλαμπ... |
σιγα ρε γιαννη μην κλεισουν συμμετοχες καθημερινη σε κλαμπ ασχετων με το αθλημα που το καλυτερο κολτ θα το εχει ο ξαδερφος του στεβε... |
EPOMENO τρακντει 8/7./10 μετα τις 16.00...
χτες ο ορφεας εκανε καλυτερο χρονο για μπροσθιοκινητο μεγαρα 1.05 με σεμισλικ........αυτο το πραμα (σιβικ) εχει γινει εντελως τερας ξεφευγοντας απο τα ελληνικα δεδομενα |
plaketokofths έγραψε: |
etsi πως τα γραφει εννοεί έμμεσα 1 σκέλος = 15 λεπτά? |
Να σχολιασω το ολοημερο 80αρι; |
[...] δηλαδη γα** το saxo που πηρα... |
60 σκ δεν θυμαμαι να ειχε ποτε απο τοτε που πηρε τη πιστα πισω αναστασιαδης...
πιο παλια και 50πληρωνες |
με βροχη ειναι πιο ωραία...
δεν σε ενδιαφερει και ο χρονος... ή μαλλον σε ενδιαφερει "διαφορετικος" χρόνος... εκείνος που πας "διπλωμενος"... |
bagosgt έγραψε: |
υπαρχει καμια 4αδα semi που να μπαινουν σε 207??αν ναι,κανονιζουμε να το φερω στα μεγαρα κ το δικο μου στο επομενο τρακ ντει.κ αν υπαρχουν κ προς πωληση,τα αγοραζζω κιολας |
December 22, 2009, 11:25:02 AM »
oti na nai bbagos exeis 15ares apo 106 proxeires? αν εχεις και 283 φρενασου εχω λυση |
αν δε λιωσει η τουρμπινα μετα απο 2-3 γυρους κ γυρισουμε με γερανο,θα περασουμε σουπερ |
|
quadra έγραψε: |
To Σαββάτο έχει Open Trac-Day στα Μέγαρα, εκεί θα είμαστε με αυτά τα αυτοκίνητα καλών φίλων, το Audi είναι πρόσφατη ( ολίγων ημερών ) αγορά από τη Γερμανία, ξεφορτώθηκε προχτές. http://s3.postimage.org/r2JxA.jpg http://s3.postimage.org/r2M1J.jpg http://s3.postimage.org/r2OwS.jpg http://s3.postimage.org/r2R10.jpg |
volvos έγραψε: | ||
|
PANO THA μπεις? |
Να πάω, να μην πάω, να πάω, να μην πάω...
EDIT: Δε θα πάω. Πρυτανεύει η λογική... Τάκη, μπορεί να έρθω Αθήνα το ΣΚ. Αν είναι θα σε call για το θέμα. |
KITcaros δεν εχει φρενα και ψυκτρα λαδιου...
δε προλαβα να τα μαζεψω |
υπαρχει καμια 4αδα semi που να μπαινουν σε 207??αν ναι,κανονιζουμε να το φερω στα μεγαρα κ το δικο μου στο επομενο τρακ ντει.κ αν υπαρχουν κ προς πωληση,τα αγοραζζω κιολας |
μην τρελενεσαι αφενως δεν σου κανουν οι εν λογω (ford) αφετερου θα ειναι τιγκα στις γρατζουνιες... |
σαββατο ξανα ανοιχτα
http://meteo.gr/cf.asp?city_id=213 ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? |
Υπάρχει μια μικρή περίπτωση να πάω μεθαύριο. Είτε για βόλτα, είτε για κάνα-δυο sessions με το 206. Θα είναι και δυο φίλοι μου με Golf (V) GTI & Civic Type R (EP3). Θα είναι κανείς άλλος; |
με τετοια βροχη σημερα σου προτινω καλητερα να πας μια βολτα Παρνηθα ή Πεντελη για περιπατικη βολτα σε δασικους δρόμους...
κι εκει λασπη θα εχει βεβαια... αλλα τουλαχιστον το βρεγμενο χωμα / φυση / μυρωδιες κλπ εχει σαφως περισσότερο ενδιαφερον... |
m_r_c έγραψε: |
Επιτέλους track day στα Μέγαρα! Το βράδυ θα ανακοινωθεί η πρώτη άμεση ημερομηνία! |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||
για το δικο μας club μιλας η ενα open? |
http://www.athenscircuit.gr/
Παντως ακομα δεν εχει ανακοινωθει κατι επισημα. |
Αλεξανδρος1991 έγραψε: |
Καλησπέρα!!Επειδή είμαι σχετικά καινούργιος στο φόρουμ και ούτε έχω ασχοληθεί με το να βάλω το αμάξι μου σε πίστα αλλά θα το ήθελα πολύ..Μπορεί κάποιος να μου πει αν απαιτούνται κάποια συγκεκριμένα πράγματα για να έρθω και εγώ στα μέγαρα(πχ κράνος ζώνες και τέτοια).Επίσης ποιο είναι το κόστος για μια μέρα στη πίστα?Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
Ανακοινωθηκε και επισημα. Κατα μεγαλο ποσοστο με τα τωρινα δεδομενα θα συμμετεχω μπαινοντας πιστα μετα απο 1μιση χρονο. |
kpsig έγραψε: | ||||
Μάλλον και εγώ μετά από...4! Αλήθεια, τι αξίζει? Τα 4 σκέλη ή το ολοήμερο;; |
η διατηρηση των ιδιων τιμων σε τετοιους χαλεπους καιρους δειχνει πανω απο ολα σεβασμο σε αυτους που σε στηριξαν και σας εδωσαν λεφτα ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ δεκαετιες τωρα... κυριοι
Δεν προκειται να σωθει ουτε αυτος που δινει 250ευρω μεσο ορο μαζι με φθορες για μια μερα μεγαρα ουτε καποιος που εχει βγαλει εκατομυρια ευρω απο αυτη τη πιστα απο την εναρξη της λειτουργιας (κοφτε το παραμυθι οτι μπαινει μεσα καποιος στα μεγαρα δεν απευθυνεστε σε βλακες) αυτα τα 10ευρω εξτρα ειναι θεμα καθαρα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ και προσωπικα περα απο μια-δυο φορες που θελω να παω το 2011 για να τσεκαρω καποια πραγματα αρνουμαι να ξαναπατησω στο γαμοχωραφο ανεχτηκαμε περσι τα 80 ολοι μας σφιγγοντας τα δοντια και μη μιλωντας γιατι η @#@ μας ειχε φτασει στο λαιμο μετα απο τοσο καιρο απραξιας και κλειστης της πιστας...αλλα τα 90 καταντα γελοιοτητα και ασεβεια σε ολους εμας |
αχ πανε οι εποχες που φευγαμε με κατοσταρες στη πλατη |
προφανως...
+ 3) 50ε εισοδος για ολη μερα ελευθερα και χωρις περιορισμους γυρων / 15λεπτων / σεσιον κλπ... (βεβαια υπηρχε το πολυ συχνο φαινομενο να εχεις εναν "ασχολιαστο" μπροστα σοπυ με λιγα παραπανω αλογα που στην ευθεια να σου φευγει και στις στροφες να μην σε αφηνει να τον περασεις...αλλα και γι αυτο υπηρχε λυση...ή εκοβες απο την Κ1 και εκοβες δρομο ωστε να απομακρυνθεις ή απλα εκοβες ρυθμο για λιγο να απομακρυνθει εκεινος και τελος...ααα χωρις ασθενοφορο ή γερανο στην πιστα - χωρις καποιον να ελεγχει ποιος μπαινει και ποιος βγαινει στην πιστα ή ποσοι ειναι μεσα και τι κανουν... ψιλο προς χοντρο χυμα η κατασταση ΑΛΛΑ "ταιριαζε" περισσοτερο το "τι εδινες" με το "τι επαιρνες" (εκτος και αν εχει αλλαξει κατι στην πιστα που δεν το χω αντιληθφει ακομα - μακαρι βασικα, επιφυλασσομαι να το διαπιστωσω - και εχουν νοημα τα 90ε για "ολη μερα") |
http://www.athenscircuit.gr/index.php?option=com_eventlist&view=details&id=196%3AOPEN+TRACKDAY+FOR+CARS&Itemid=16&lang=el |
GIORGOS_207RALLYE_ έγραψε: |
τελικα ποσα λεφτα θα ειναι η συμετοχη?
|
η διατηρηση των ιδιων τιμων σε τετοιους χαλεπους καιρους δειχνει πανω απο ολα σεβασμο σε αυτους που σε στηριξαν και σας εδωσαν λεφτα ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ δεκαετιες τωρα... κυριοι
Δεν προκειται να σωθει ουτε αυτος που δινει 250ευρω μεσο ορο μαζι με φθορες για μια μερα μεγαρα ουτε καποιος που εχει βγαλει εκατομυρια ευρω απο αυτη τη πιστα απο την εναρξη της λειτουργιας (κοφτε το παραμυθι οτι μπαινει μεσα καποιος στα μεγαρα δεν απευθυνεστε σε βλακες) αυτα τα 10ευρω εξτρα ειναι θεμα καθαρα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ και προσωπικα περα απο μια-δυο φορες που θελω να παω το 2011 για να τσεκαρω καποια πραγματα αρνουμαι να ξαναπατησω στο γαμοχωραφο ανεχτηκαμε περσι τα 80 ολοι μας σφιγγοντας τα δοντια και μη μιλωντας γιατι η @#@ μας ειχε φτασει στο λαιμο μετα απο τοσο καιρο απραξιας και κλειστης της πιστας...αλλα τα 90 καταντα γελοιοτητα και ασεβεια σε ολους εμας |
kpsig έγραψε: |
Οκ, ποιοι το σκέφτονται σοβαρά να πάνε; |
m_r_c έγραψε: | ||
Εγώ θα είμαι σίγουρα αλλά απ' ότι βλέπω θα γίνεται χαμός. Ήδη έχουν δηλώσει 50 άτομα και στην πίστα θα μπαίνουν ταυτόχρονα 13-15 αυτοκίνητα. Τουλάχιστον έτσι διάβασα στο group της πίστας στο fb.. |
μπουρδες αμνα πας απο εκει με το μαρουλι...
εγω αν ερθω θα ειναι μονο για βνολτα αφου το αμαξι ακομα ειναι συνεργειο και προβλεπεται πανζουρλισμος...θα προτεινα οσοι μπορειτε να περιμενετε το επομενο |
kpsig έγραψε: | ||
+1 δεν πάω, θα γίνεται Χαμός. Στο επόμενο. Πόσο κάνει να το κλείσει κανείς αποκλειστικά για καθημερινή; Ως PS club? |
πουρδες αμνα πας απο εκει με το μαρουλι...
εγω αν ερθω θα ειναι μονο για βνολτα αφου το αμαξι ακομα ειναι συνεργειο και προβλεπεται πανζουρλισμος...θα προτεινα οσοι μπορειτε να περιμενετε το επομενο |
nikolas206gti έγραψε: |
Λοιπον, με την χαρχαλο την δικια μου, οδηγος εγω, Volvos συνοδηγος και θα κατεβουμε πιστα για βολτα και μονο
Εκτος αν ο φιλτατος Τακης, με δανεισει καμια 4αδα ζαστολαστιχα και το μπηξουμε μεσα |
Θα δεις ενα 206 τερας με chrono 15αρες τουμπανο με οδηγο ξανθο μαλλια.
Ελα μιλα μου. |
2nd Open Track Day for Cars - Σάββατο 9 Απριλίου 2011.
Ανακοινωθηκε και το 2ο. |
2nd Open Track Day for Cars - Σάββατο 9 Απριλίου 2011.
Ανακοινωθηκε και το 2ο. |
George Lazarakos έγραψε: |
....5 ημέρες & σήμερα και οι συμμετοχές ξεπέρναν τις 60 ήδη...)) Αρχίζουν να μειώνονται δραστικά οι κενές θέσεις στο πρωινό τμήμα της Γαλάζιας Β ομάδας.....!! |
Για οσους ενδιαφερονται παρατηρωντας τη κατασταση στο fb μεχρι στιγμης ειναι περιπου στις 30 συμμετοχες. |
Κωστη αν μεινουν σε αυτα τα πλαισια μετα το μεσημερακι θα εισαι μια χαρα. |
George Lazarakos έγραψε: |
.........100+ & Counting... |
myth έγραψε: |
R888 17αρια για αλλη δοκιμη μπηκανε...ds2500 μπηκανε..Οποτε κυριακη πρωι θα ειμαι μεγαρα..Ψηθειται για καμια βολτα...εγω κατω θα ειμαι!!! |
Παράθεση: |
"FERODO DS2500's BEDDING-IN INSTRUCTIONS
To achieve optimum performance from Ferodo Racing brake pads please follow the instructions below: 1) Perform 25 to 30 trial brake applications, each of approximately 4 seconds, using around 50% of normal race pedal pressure. To shorten the procedure applications can be made along the straights as well as through bends. 2) On completion of trial applications return to the pit lane. Inspect the surface of the brake pads from the two wheels which have been working the hardest. There should be evidence of contact over the full pad area but without glazing. The pads are now ready to race. Whilst we recommend that pads are inspected, if time does not allow this, assuming procedure (1) has been carried out and a short period of time has elapsed to allow the brake system to cool, the pads will be ready to race. IMPORTANT: to optimize the performance and life of both brake pads and discs, during the bedding-in period heat in the braking system should be built up progressively." |
ηδη ακουγεται πλεον πιο εντοντα οτι ξαναπαει για φουντο το πραμα |
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=213
me 30 βαθμους στα πρωτα 2 σεσιον προσεξε παρα πολυ τα λαστιχα σου γιατι θα δεις μεγαλη φθορα αν πιεσεις...προσπαθησε οτι κανεις να το κανεις κυριως μετα τις 6 στα τελευταια 2 σεσσιον αν και η πιστα θα γλυστρα πολυ. ηδη ακουγεται πλεον πιο εντοντα οτι ξαναπαει για φουντο το πραμα |
Αν κάνω ένα μπρος-πίσω τα λάστιχα θα πηγαίνω κάπως έτσι.
Ίσως κατέβω για χάζεμα, θα δω. Για να μπω, αποκλείεται. |
teo206GT έγραψε: |
Καποιοι δε θα σκεφτουν μονο τα 80¤ της ημερας. Τωρα και τα διοδια ελευσινας θα σκεφτουν. Μακαρι να μαζευτει καλος κοσμος για τις τελευταιες φορες εβαζαν τη σαρα και τη μαρα.(για εισπρακτικους λογους). |
teo206GT έγραψε: |
Εχω δει αρκετες μαυρες σημαιες ολα αυτα τα χρονια στα μεγαρα. Για αφιδνες δε το συζητω καν. Ειναι πολυ κλειστη διαδρομη. Τριπολη και παλι τριπολη. Και σερρες ναος για την ελλαδιτσα μας. |
Ενημερωνω τους motorsport θειους...
Παρε με τηλ. |
υπάρχει κάποιος που πάει μέγαρα κ δεν πάει απ την παράκαμψη των διοδίων; |
Lef205 έγραψε: | ||
εγω |
MEMsound έγραψε: | ||||
+1... η απο μεσα διαδρομη με τις λακουβες δεν παλευεται... μονο αν ειναι να πάω για θεατης και με το νισσαν μπορεί να πάω απο μεσα |
Σερρες με εξαιρεση οτι ειναι ο μεγιστος λαστιχοφαγος |
Και ναι και οχι...
εχει τυχει να εχω βρεθει αρκετες φορες σε τδ κι σπο εκει εχω βγαλει το συμπερασμα για τα λαστιχα. εχω τυχει συνοδηγος και για 2-3 γυρους οδηγος. |
ΕΧΕΙΣ μπει ποτε μεγαρα να κανεις 5 σεσιον σε μια μερα να δεις πως τρωει λαστιχο? |
Sinanai έγραψε: | ||
Για να δούμε... |
ΕΧΕΙΣ μπει ποτε μεγαρα να κανεις 5 σεσιον σε μια μερα να δεις πως τρωει λαστιχο? |
sps έγραψε: |
Ενταξει καπου εχει καταντησει αηδια το νταβατζιλικι των 60 ευρω, οταν ο βασικος μισθος εχει πεσει στα 400.
Ας ριξουν την τιμη στο 30ρι οπως πριν 2 χρονια και το ξανασυζηταμε! |
|
|
Εγώ σκέφτομαι να πάω τον Ιούνιο, να περάσει δλδ το ακρόπολις.
Αυτή τη φορά με το σαξο, το 206 εγραψε σε μια μέρα 170km πίστα Θα ταν ωραίο να κανονισουμε να βρεθουμε κι αλλοι ... |
Lef205 έγραψε: |
Το σκεφτομαι και εγω για καμια βολτα πριν αλλαξω κορωνοπηνιο.
λαστιχα δεν ξερω που θα βρω ξερετε αν ειναι ανοιχτη και καθημερινες? |
me inside...next year... |