giannis27 έγραψε: |
κοινώς κλάφτα χαράλαμπε! |
lionking(t) έγραψε: |
Φιλακια |
Steve έγραψε: | ||
![]() |
dimkeras έγραψε: |
Έχω Μινέττα με 440€ το εξάμηνο (για το GT) φέτος.
Πέρσυ ήταν στα 480€. |
Steve έγραψε: |
2) Αν γίνει οποιαδήποτε ζημιά που καλύπτεται από την ασφάλεια, πας στο συνεργείο της ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ, κάνεις την δουλειά σου, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ και τα αναλαμβάνει όλα τα περί εξόφλησης η ασφαλιστική! |
lionking(t) έγραψε: |
Οπως ειπα σε ενα αλλο post,τα ασφαλιστηρια θα ανεβουν απο 01/06/2009 για το λογο οτι η αστικη ευθυνη και οι υλικες ζημιες θα ειναι 500,000 € ανα ατυχημα κ οχι ανα ασφαλιστηριο.Προσεχτε που θα ασφαλισετε τα αυτοκινητα σας διοτι πολλες εταιρειες θα κανουν τσαφ,κ μετα βρειτε πως θα καλυφθειτε,για 20 € διαφορα.
Εγω πληρωνω μικτη στο gt 440 Ευρωπαικη Πιστη,μια εταιρεια που εχει παρει απο τον Νοεμβριο το ISO οτι μπορει να καλυψει τα νεα δεδομενα. Φιλακια |
spyros_rallye έγραψε: |
Παιδια αν δεν το μαθατε, EOS και GENERAL UNION εκλεισαν! Στην EOS που εχω την μηχανη μου ειπαν οτι ισχυει η ασφαλεια μεχρι τελος Απριλιου και με αποζημιωνει το Επικουρικο Ταμειο αν γινει κατι, μετα πρεπει να βρω αλλη ασφαλιστικη.
Θα παω στην Υδρογειο που εχω το rallye, 220Ε το εξαμηνο για φωτια κλοπη κτλ με 17000 αξια. |
AlienHack έγραψε: |
Για την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ δεν εχει κανεις να πει τιποτα? φτηνή και καλή , και σου παρέχει και τζαμπα οδική.. |
king207cc έγραψε: | ||
παιδια μη λεμε ανυποστατα πράγματα κ τρομάζουμαι γιατι εχω GENERAL. |
lionking(t) έγραψε: | ||||
Δεν ειναι ανυποστατα φιλε.ειναι η επομενη στην σειρα μετα την ΕΟΣ. |
volvos έγραψε: |
δηλαδη εσυ θα πας τζενεραλ να ασφαλιστεις?
κλεισει δε κλεισει αμα βλεπεις καπνο καποια στιγμη θα ερθει και η φωτια... αν και ειδικα τζενραλ τη κυνηγανε χρονια με φημες και ιστοριες |
Για την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ δεν εχει κανεις να πει τιποτα? φτηνή και καλή , και σου παρέχει και τζαμπα οδική.. |
Θα παω στην Υδρογειο που εχω το rallye, 220Ε το εξαμηνο για φωτια κλοπη κτλ με 17000 αξια. |
glf έγραψε: | ||
17000 αξία θα στα δώσουν σε περίπτωση κλοπής ? το έχεις δικαιολογήσει με τιμολόγια εξτρα εξοπλισμό κτλ ? |
και γω εκεί τα έχω. το 106 το έχω κλοπή, πυρός, κρύσταλλα και η οδική μέσα, έδωσα 190 για το εξάμηνο και πάλι πολλά μου φάνηκαν! πάντως δεν έχουμε πρόβλημα, στο 206 του bro άλλαξαν το παμπριζ με θερμικό ξανά χωρίς πρόβλημα.. |
γιατι οχι? το τιμολογιο μου λεει 17100,αγορα πριν 4 μηνες |
ΕΜενα η οδική τους στο παλιό μου αμάξι με εχει σώσει.. 3-4 φορες.. και κακά τα ψέματα 180 το εξάμηνο δεν ειναι πολλά.. για κρυσταλα οδική κτλ.. |
βιάστηκα, είδα να λες για rallye και αυτομάτως σκέφτηκα το .. 106 ![]() |
amafic έγραψε: |
Κυκλοφόρησε σήμερα μια φήμη ότι έκλεισε η GENERAL UNION.
Επικοινώνησα με τον ασφαλιστή μου και μου απάντησε κατηγορηματικά ότι η ασφαλιστική όχι μόνο δεν έκλεισε, αλλά έχει εξαγοραστεί από την ASPIS. Συνάδελφός μου επικοινώνησε με τον ασφαλιστή του και του είπε ακριβώς τα ίδια. Έχει ακούσει κάποιος κάτι διαφορετικό; Τί παίζει τέλος πάντων με τη GENERAL UNION; Έχει εξαγοραστεί από την ΑΣΠΙΣ; Δεν έχει εξαγοραστεί και κινδυνεύει να κλείσει; Μέσα στο σαββατοκύριακο, πάντως, η GENERAL UNION έπαιζε διαφήμιση στην τηλεόραση... |