PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - AΣΦΑΛΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

CHRIS106 - Σαβ 29 Νοέ 2008, 15:21:51
Θέμα δημοσίευσης: AΣΦΑΛΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
Παιδια πηρα το 207 ραλυ απο τον περασμενο ιουλιο. το εχω ασφαλισει στην ευρωπαικη πιστη. Οχι οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος αλλα δεν εκανα μικτη το πρωτο εξαμηνο λογω των υπερογκων ποσων που μου ζητουσε ο ασφαλιστης που ειναι και γνωστος μου. Τελος παντων ηθελα καποιος αν γνωριζει ή εχει καποιο προγραμμα σε αλλη εταιρια για να κανω μικτη τωρα που ληγει αυτη...
giannis27 - Σαβ 29 Νοέ 2008, 18:23:10
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ έχω μιτκή. την έκανα στην general trust 400€ το πρώτο εξάμηνο κ τώρα πριν δύο μέρες έκανα την ανανέωση 410€ πιό μετά θα σκανάρω το συμβόλαιο να δεις τις χρεώσεις !

απ'ότι άκουσα όμως από το νέος έτος θα ανέβουν δραματικά τιμές επειδή θα ανεβούν οι αποζημιώσεις θα γίνουν ίδιες με αυτές τις ευρωπαϊκής ένωσης κοινώς κλάφτα χαράλαμπε!
peugeot_ς - Σαβ 29 Νοέ 2008, 19:36:12
Θέμα δημοσίευσης:
Και γω ευρωπαικη μικτη εχω στα 420 ευρω δεν νομιζω οτι θα βρεις και πολυ φθηνοτερα-γενικα ειναι ιδιες οι τιμες-καλυψεις
dimkeras - Σαβ 29 Νοέ 2008, 20:00:17
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω Μινέττα με 440€ το εξάμηνο (για το GT) φέτος.
Πέρσυ ήταν στα 480€.
ath7 - Σαβ 29 Νοέ 2008, 20:39:58
Θέμα δημοσίευσης:
giannis27 έγραψε:
κοινώς κλάφτα χαράλαμπε!

Χαριλαος παρακαλω!
Silly Silly

Kαλες τιμες εχετε για μικτη! Thumb Left
CHRIS106 - Τετ 10 Δεκ 2008, 14:22:11
Θέμα δημοσίευσης:
παιζουν ρολο πολλα. Το ακουσα και γω οτι θα ανεβουν απο γεναρη δραματικα...
lionking(t) - Τετ 10 Δεκ 2008, 14:45:42
Θέμα δημοσίευσης:
Οπως ειπα σε ενα αλλο post,τα ασφαλιστηρια θα ανεβουν απο 01/06/2009 για το λογο οτι η αστικη ευθυνη και οι υλικες ζημιες θα ειναι 500,000 € ανα ατυχημα κ οχι ανα ασφαλιστηριο.Προσεχτε που θα ασφαλισετε τα αυτοκινητα σας διοτι πολλες εταιρειες θα κανουν τσαφ,κ μετα βρειτε πως θα καλυφθειτε,για 20 € διαφορα.

Εγω πληρωνω μικτη στο gt 440 Ευρωπαικη Πιστη,μια εταιρεια που εχει παρει απο τον Νοεμβριο το ISO οτι μπορει να καλυψει τα νεα δεδομενα.

Φιλακια
Steve - Τετ 10 Δεκ 2008, 15:22:15
Θέμα δημοσίευσης:
lionking(t) έγραψε:
Φιλακια
Ερωτιάρη μου εσύ! Very happy
makis106 - Τετ 10 Δεκ 2008, 16:10:07
Θέμα δημοσίευσης:
380€ το εξάμηνο στην Εθνική με αδερφό ασφαλιστή! Very happy
Γενικώς πάνω κάτω όλες στα ίδια κυμαίνονται, απλά κοίτα τις καλύψεις και την απαλλαγή.
lionking(t) - Τετ 10 Δεκ 2008, 16:19:08
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
lionking(t) έγραψε:
Φιλακια
Ερωτιάρη μου εσύ! Very happy

Γουτσου Love
volvos - Τετ 10 Δεκ 2008, 16:35:16
Θέμα δημοσίευσης:
απο αυτα τα λιγα που γνωριζω (μιας και συμφωνα με παγκχελ ολοι οι καταυλακιωτες ειμαστε ασχετοι για τα παντα...)

οι εταιρειες που πληρωνουν και ειναι σχετικα φτηνες αυτη τη στιγμη ειναι

-υδρογειος
-μινετα
-τζενεραλ (αλλα ηταν ετοιμοι να τη βγαλουν επιτηρηση πριν 2 τριτες....
δεν εγινε λογω της γενικοτερης καταστασης και ανωθεν εντολων αλλα ειναι φοβαμαι θεμα χρονου οποτε προσοχη)
-αλικο αιτζι λιγο ακριβη αλλα σοβαρη εταιρεια και εχει ενα βασικο προσον που το εχουν λιγες. δεν εχει φιλικο διακανονισμο αλλα σε πληρωνει αν φταιει ο αλλος ειτε ειναι σε εταιρεια του φιλικου ειτε οχι. δηλαδη αν τρακαρετε με εος που κλεινει οι αλλες σου λενε μεγαλε δεν ειναι φιλικο το πουλο. αυτοι ομως σε πληρωνουν κανονικα αμα κανει θετικη δηλωση ο αλλος....να το κοιτατε αυτο κωλολεει σε οσες το εχουν. δε θυμαμαι αν το εχουν αλλες.

εθνικη γινεται ενας πανικος αυτη τη περιοδο θα την απεφευγα
ιντερνασιοναλ λαιφ καλη φτηνη αλλα εχει τρομερα προβληματα προσωπικου και καθυστερει τα παντα . παει καλα ομως
ιντεραμερικαν οτι να ναι
διεθνης ενωση ετοιμη για επιτηρηση
εος μπηκε παει φουντο
αιγαιον χαλι
κομερσιαλ ασπις χαλι μαυρο (κριμα...)

δε θυμαμαι καποιες αλλες

οποιος θελει ασ γραφει εμπειριες για να μαζεψουμε ενα στατιστικο δειγμα
Steve - Τετ 10 Δεκ 2008, 16:51:34
Θέμα δημοσίευσης:
Για τα Peugeot, μία είναι η ασφαλιστική και ειλικρινά μετανιώνω που ΔΕΝ την είχα προτιμήσει και δεν την είχα ανακαλύψει παλαιότερα.

EUROSTAR.

1) Έχεις οδική EUROSOS ASSISTANCE.

2) Αν γίνει οποιαδήποτε ζημιά που καλύπτεται από την ασφάλεια, πας στο συνεργείο της ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ, κάνεις την δουλειά σου, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ και τα αναλαμβάνει όλα τα περί εξόφλησης η ασφαλιστική!

3) Αρκετά ανταγωνιστικές τιμές, και μέχρι τώρα, 2 φορές που έχω χρησιμοποιήσει για γρατζουνιά στον πίσω προφυλακτήρα, έχει φερθεί μια χαρά Wink
volvos - Τετ 10 Δεκ 2008, 17:08:46
Θέμα δημοσίευσης:
σταυρο λογικα θα ειχαν συμφωνια με την εκει αντιπροσωπεια γιατι λαιον δε ξερω αν ισχυει κατι τετοιο

εχει κανεις ιδεα?
Steve - Τετ 10 Δεκ 2008, 17:17:25
Θέμα δημοσίευσης:
EUROSOS, EUROSTAR, SIXT, όλες δουλεύουν για την Peugeot απ' όσο ξέρω Laughing
volvos - Τετ 10 Δεκ 2008, 19:50:38
Θέμα δημοσίευσης:
y eurosos εγω ηξερα οτι ειναι οδικη βοηθεια
και η
sixt ειναι σιγουρα εταιρεια ενοικιασεων της πεζο...

αυτες προφανως με καποια ασφαλιστικη συνεργαζονται
( τα λεγομενα μπρογκεραδικα)
Steve - Τετ 10 Δεκ 2008, 20:35:38
Θέμα δημοσίευσης:
Τάκη

EUROSOS = Οδική βοήθεια της Peugeot

EUROSTAR = Ασφαλιστική της Peugeot

SIXT = Εταιρεία ενοικιάσεων της Peugeot.

οκ?
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - Πεμ 11 Δεκ 2008, 11:54:51
Θέμα δημοσίευσης:
dimkeras έγραψε:
Έχω Μινέττα με 440€ το εξάμηνο (για το GT) φέτος.
Πέρσυ ήταν στα 480€.

Επειδή έχω και εγώ Μινέττα αλλα όχι μικτη μπορείς να πεις τις καλύψεις / χρεώσεις να πάρω - ουμε όλοι μια ιδέα ?
SnakeMJK - Πεμ 11 Δεκ 2008, 12:23:42
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
2) Αν γίνει οποιαδήποτε ζημιά που καλύπτεται από την ασφάλεια, πας στο συνεργείο της ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ, κάνεις την δουλειά σου, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ και τα αναλαμβάνει όλα τα περί εξόφλησης η ασφαλιστική!

Μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε με κάποιο τρόπο αυτό; Επειδή θέλω να αλλάξω ασφαλιστική. Σκεφτόμουν για Υδρόγειο, αλλά αυτό που αναφέρεις είναι πολύ καλό!
volvos - Πεμ 11 Δεκ 2008, 12:28:33
Θέμα δημοσίευσης:
zhsh αυτο ρωτα τον μονο σου στην αντιπροσωπεια γιατι λογικα καθε συνεργειο εχει και τις δικες του συνεργασιες
CHRIS106 - Κυρ 14 Δεκ 2008, 13:57:51
Θέμα δημοσίευσης:
lionking(t) έγραψε:
Οπως ειπα σε ενα αλλο post,τα ασφαλιστηρια θα ανεβουν απο 01/06/2009 για το λογο οτι η αστικη ευθυνη και οι υλικες ζημιες θα ειναι 500,000 € ανα ατυχημα κ οχι ανα ασφαλιστηριο.Προσεχτε που θα ασφαλισετε τα αυτοκινητα σας διοτι πολλες εταιρειες θα κανουν τσαφ,κ μετα βρειτε πως θα καλυφθειτε,για 20 € διαφορα.

Εγω πληρωνω μικτη στο gt 440 Ευρωπαικη Πιστη,μια εταιρεια που εχει παρει απο τον Νοεμβριο το ISO οτι μπορει να καλυψει τα νεα δεδομενα.

Φιλακια

Όντως παιδιά πολλές ασφαλιστικές απο του χρόνου θα σκάνε σαν φούσκες αυτό ακούω από παντού.. Πολλές είναι για κλείσιμο.. εγώ τουλ απ οτι μου είπε και ο ασφαλιστης της ευρωπαικης πιστης τουλ μεχρι τον σεπτέμβριο η αγροτική ηταν η πιο εμπιστη και ακολουθεί η δικία του. Αλλά επαναλαμβάνω είναι μεγάλο μπέρδεμα να διαλέξεις και οι ασφαλιστές είναι καλύτεροι κ από τους δικηγόρους στο μπλα μπλα
spyros_rallye - Σαβ 11 Απρ 2009, 14:55:47
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια αν δεν το μαθατε, EOS και GENERAL UNION εκλεισαν! Στην EOS που εχω την μηχανη μου ειπαν οτι ισχυει η ασφαλεια μεχρι τελος Απριλιου και με αποζημιωνει το Επικουρικο Ταμειο αν γινει κατι, μετα πρεπει να βρω αλλη ασφαλιστικη.
Θα παω στην Υδρογειο που εχω το rallye, 220Ε το εξαμηνο για φωτια κλοπη κτλ με 17000 αξια.
stazzy - Σαβ 11 Απρ 2009, 15:12:10
Θέμα δημοσίευσης:
Interasco μικτή 1 χρόνο 722,82€
300euro απαλλαγή / 2 οδηγοί / όχι κάλυψη για χαλάζι

Ανανέωσα την Τρίτη...
drdino - Κυρ 12 Απρ 2009, 02:31:42
Θέμα δημοσίευσης:
Για τι ασφαλιζόμενο κεφάλαιο;
stazzy - Κυρ 12 Απρ 2009, 02:49:41
Θέμα δημοσίευσης:
23500 euro πρεπει να είναι...
Θα το τσεκάρω και θα κάνω edit αύριο...
volvos - Κυρ 12 Απρ 2009, 09:50:21
Θέμα δημοσίευσης:
τζενεραλ θνιον δε νομιζω οτι κλεινει ακομα αργει. μαλλον θα την αγορασει ασπις........

για εος σορι φιλαρακι αλλα...... το ξερει και η κουτση μαρια εδω και 6 μηνες οτι κλεινει απο μερα σε μερα...

υδρογειος καλη.
τσεκαρε και alico aig Που κανει καλα πακετα αυτη την εποχη και ειναι πολυ δυνατη σε πληρωμες...

εχει δε και ενα γα**το συστημα που με εχει βοηθησει και μενα. αν φταιει ο αλλος και κανει θετικη δηλωση πληρωνεσαι απο την αλικο ειτε ο αλλος ειναι φιλικο ειτε οχι. δε παιζει δηλαδη ενδεχομενο να σε τρακαρει καποιος απο εος και νασου πουν στη δικια σου μεγαλε τραβα παρε τα απο αυτη και χεστηκαμε-εος δεν ειναι στο φιλικο! θα πληρωθεις απο αλικο οπου και να ειναι ο αλλος
king207cc - Κυρ 12 Απρ 2009, 14:56:21
Θέμα δημοσίευσης:
spyros_rallye έγραψε:
Παιδια αν δεν το μαθατε, EOS και GENERAL UNION εκλεισαν! Στην EOS που εχω την μηχανη μου ειπαν οτι ισχυει η ασφαλεια μεχρι τελος Απριλιου και με αποζημιωνει το Επικουρικο Ταμειο αν γινει κατι, μετα πρεπει να βρω αλλη ασφαλιστικη.
Θα παω στην Υδρογειο που εχω το rallye, 220Ε το εξαμηνο για φωτια κλοπη κτλ με 17000 αξια.

παιδια μη λεμε ανυποστατα πράγματα κ τρομάζουμαι γιατι εχω GENERAL.
spyros_rallye - Κυρ 12 Απρ 2009, 18:00:44
Θέμα δημοσίευσης:
κοιταξτε το λιγο αυτο που ελεγα πριν. αφορα και τη general union.

http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/487718/Article.aspx
AlienHack - Παρ 17 Απρ 2009, 18:48:52
Θέμα δημοσίευσης:
Για την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ δεν εχει κανεις να πει τιποτα? φτηνή και καλή , και σου παρέχει και τζαμπα οδική..
king207cc - Παρ 17 Απρ 2009, 21:53:45
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
Για την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ δεν εχει κανεις να πει τιποτα? φτηνή και καλή , και σου παρέχει και τζαμπα οδική..

αναξιόπηστη πολύ. μια φορα ενα συγγενικό μου πρόσωπο είχε τρακάρει με εναν που είχε ιντερσαλονικα και είδε κ έπαθε να πάρει τα λεφτά απο την ασφαλιστηκή του. Ακουγεται συνέχεια οτι παει για φούντο.
lionking(t) - Σαβ 18 Απρ 2009, 01:01:59
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:
spyros_rallye έγραψε:

Δεν ειναι ανυποστατα φιλε.ειναι η επομενη στην σειρα μετα την ΕΟΣ.
king207cc - Σαβ 18 Απρ 2009, 01:28:07
Θέμα δημοσίευσης:
lionking(t) έγραψε:
king207cc έγραψε:
spyros_rallye έγραψε:

Δεν ειναι ανυποστατα φιλε.ειναι η επομενη στην σειρα μετα την ΕΟΣ.

να μιλαμε καλυτερα μονο με αποδείξεις!
volvos - Σαβ 18 Απρ 2009, 08:53:17
Θέμα δημοσίευσης:
δηλαδη εσυ θα πας τζενεραλ να ασφαλιστεις?
κλεισει δε κλεισει αμα βλεπεις καπνο καποια στιγμη θα ερθει και η φωτια...

αν και ειδικα τζενραλ τη κυνηγανε χρονια με φημες και ιστοριες
king207cc - Σαβ 18 Απρ 2009, 12:54:43
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
δηλαδη εσυ θα πας τζενεραλ να ασφαλιστεις?
κλεισει δε κλεισει αμα βλεπεις καπνο καποια στιγμη θα ερθει και η φωτια...

αν και ειδικα τζενραλ τη κυνηγανε χρονια με φημες και ιστοριες

χεχε!! κ τα 4 αυτοκίνητα της οικογένοιας μου είναι ασφαλισμένα στη GENERAL! Laughing Τα τελευταία νέα ειναι οτι θα αγοραστεί απο την ΑΣΠΙΣ όχι ότι θα κλείσει.
volvos - Σαβ 18 Απρ 2009, 13:45:01
Θέμα δημοσίευσης:
this last year...
ακυρωθηκε το deal

kai sorry αλλα αμα ειναι να την αγορασει ψωμιαδης καλυτερα να κλεισει Laughing
glf - Σαβ 18 Απρ 2009, 16:55:30
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:

και γω εκεί τα έχω. το 106 το έχω κλοπή, πυρός, κρύσταλλα και η οδική μέσα, έδωσα 190 για το εξάμηνο και πάλι πολλά μου φάνηκαν!
πάντως δεν έχουμε πρόβλημα, στο 206 του bro άλλαξαν το παμπριζ με θερμικό ξανά χωρίς πρόβλημα..
glf - Σαβ 18 Απρ 2009, 16:58:20
Θέμα δημοσίευσης:
spyros_rallye έγραψε:

17000 αξία θα στα δώσουν σε περίπτωση κλοπής ? το έχεις δικαιολογήσει με τιμολόγια εξτρα εξοπλισμό κτλ ?
spyros_rallye - Σαβ 18 Απρ 2009, 18:39:40
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
spyros_rallye έγραψε:

17000 αξία θα στα δώσουν σε περίπτωση κλοπής ? το έχεις δικαιολογήσει με τιμολόγια εξτρα εξοπλισμό κτλ ?

γιατι οχι? το τιμολογιο μου λεει 17100,αγορα πριν 4 μηνες, και δεν εχω κανενα εξτρα επανω, βεβαια καθε χρονο θα μειωνω την ασφαλιστεα αξια αφου εχει μειωθει η τιμη αγορας του αρκετα αλλα και λογω παλαιοτητας.
Και οσον αφορα την general ρωτηστε τους ασφαλιστες σας, αν σας προτεινουν και καλα να αλλαξετε ασφαλιστικη μολις ειναι να γινει ανανεωση αυτο απο μονο του λεει πολλα.. και το deal με την ασπις δεν εγινε!
AlienHack - Κυρ 19 Απρ 2009, 16:41:36
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
AlienHack έγραψε:

και γω εκεί τα έχω. το 106 το έχω κλοπή, πυρός, κρύσταλλα και η οδική μέσα, έδωσα 190 για το εξάμηνο και πάλι πολλά μου φάνηκαν!
πάντως δεν έχουμε πρόβλημα, στο 206 του bro άλλαξαν το παμπριζ με θερμικό ξανά χωρίς πρόβλημα..

ΕΜενα η οδική τους στο παλιό μου αμάξι με εχει σώσει.. 3-4 φορες..
και κακά τα ψέματα 180 το εξάμηνο δεν ειναι πολλά.. για κρυσταλα οδική κτλ..
glf - Κυρ 19 Απρ 2009, 18:44:47
Θέμα δημοσίευσης:
spyros_rallye έγραψε:

γιατι οχι? το τιμολογιο μου λεει 17100,αγορα πριν 4 μηνες

βιάστηκα, είδα να λες για rallye και αυτομάτως σκέφτηκα το .. 106 Laughing
glf - Κυρ 19 Απρ 2009, 18:46:51
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:

ΕΜενα η οδική τους στο παλιό μου αμάξι με εχει σώσει.. 3-4 φορες..
και κακά τα ψέματα 180 το εξάμηνο δεν ειναι πολλά.. για κρυσταλα οδική κτλ..

στα τόσα χρόνια δεν έχω χρειαστεί ποτέ ασφαλιστική. με τόσα λεφτά θα είχα τώρα 2ο αυτοκίνητο που λέει ο λόγος...
και γω μειώνω την αξία, τώρα το έβαλα 5 χιλιάρικα Laughing
spyros_rallye - Κυρ 19 Απρ 2009, 19:30:17
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
spyros_rallye έγραψε:

γιατι οχι? το τιμολογιο μου λεει 17100,αγορα πριν 4 μηνες

βιάστηκα, είδα να λες για rallye και αυτομάτως σκέφτηκα το .. 106 Laughing

Wink ok
amafic - Τρι 05 Μάϊ 2009, 20:46:58
Θέμα δημοσίευσης:
Κυκλοφόρησε σήμερα μια φήμη ότι έκλεισε η GENERAL UNION.

Επικοινώνησα με τον ασφαλιστή μου και μου απάντησε κατηγορηματικά ότι η ασφαλιστική όχι μόνο δεν έκλεισε, αλλά έχει εξαγοραστεί από την ASPIS.

Συνάδελφός μου επικοινώνησε με τον ασφαλιστή του και του είπε ακριβώς τα ίδια.

Έχει ακούσει κάποιος κάτι διαφορετικό;
Τί παίζει τέλος πάντων με τη GENERAL UNION;
Έχει εξαγοραστεί από την ΑΣΠΙΣ;
Δεν έχει εξαγοραστεί και κινδυνεύει να κλείσει;

Μέσα στο σαββατοκύριακο, πάντως, η GENERAL UNION έπαιζε διαφήμιση στην τηλεόραση...
volvos - Τρι 05 Μάϊ 2009, 20:52:53
Θέμα δημοσίευσης:
aspis δεν εχει εξαγορασει τζενεραλ.
αν βαρεσε κανονι θα το μαθουμε στο αμεσο μελλον
king207cc - Τετ 06 Μάϊ 2009, 00:00:07
Θέμα δημοσίευσης:
amafic έγραψε:
Κυκλοφόρησε σήμερα μια φήμη ότι έκλεισε η GENERAL UNION.

Επικοινώνησα με τον ασφαλιστή μου και μου απάντησε κατηγορηματικά ότι η ασφαλιστική όχι μόνο δεν έκλεισε, αλλά έχει εξαγοραστεί από την ASPIS.

Συνάδελφός μου επικοινώνησε με τον ασφαλιστή του και του είπε ακριβώς τα ίδια.

Έχει ακούσει κάποιος κάτι διαφορετικό;
Τί παίζει τέλος πάντων με τη GENERAL UNION;
Έχει εξαγοραστεί από την ΑΣΠΙΣ;
Δεν έχει εξαγοραστεί και κινδυνεύει να κλείσει;

Μέσα στο σαββατοκύριακο, πάντως, η GENERAL UNION έπαιζε διαφήμιση στην τηλεόραση...

ορίστε τα λέω και εγώ παραπάνω!! δεν νομίζω να κλείσει όλο κ κάποιος θα την εξαγοράσει. Πλάκα πλάκα όμως πρέπει να ψαχτώ να δω τί γίνεται γιατί τον αλλον μήνα ανανεώνω!!
ironman02 - Τετ 06 Μάϊ 2009, 00:24:50
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγώ που το έψαξα λίγο στο internet είδα οτι εξαγοράστηκε από την Ασπις πάντως...
Paladin - Τετ 06 Μάϊ 2009, 11:19:17
Θέμα δημοσίευσης:
Απ' όσο έχω ακούσει, η General Union εξαγοράστηκε από κάποια (δεν ξέρω ποια). Είχα μέχρι 10/3/2009 και άλλαξα. Πήγα Εθνική. Μου κατσε καλό πακετάκι (αν καθόταν και από άλλη ασφαλιστική, θα πήγαινα σε άλλη). Την πληροφορία μου την είπε φίλος που με ασφάλισε.
ironman02 - Τετ 06 Μάϊ 2009, 13:23:21
Θέμα δημοσίευσης:
Καλό πακετάκι στην εθνική? Για πες καμιά παραπάνω πληροφορία..Γιατί εγώ που το ασφάλισα αρχές του χρόνου στην General Union είχα ψάξει και για εθνική και για άλλες και ήταν πολύ ακριβότερα. Για μικτή ασφάλεια μιλάω..
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες