Baphomet έγραψε: |
Πρόσφατα αποπλήρωσα και την τελευταία δόση του 206 μου. Πρέπει να προβώ σε καποιες κινήσεις για την κυριότητα καθώς μέχρι τώρα υπηρχε παρακρατηση απο την τραπεζα? Τι ισχύει?? |
chatasos έγραψε: |
δ. ΦΕΚ σύστασης πιστώτριας εταιρίας |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Ολα σωστα που ειπατε μεχρι τωρα με μονη διαφορα οτι δεν σου βγαζουν καινουργια αδεια αλλα σε βαζουν μια σφραγιδα στην ιδια αδεια που δηλωνει την αρση παρακτρατησης.Δηλαδη στο Συγκοινωνιων μισο λεπτο δουλεια. ![]() |
kostas207rc έγραψε: |
Έχω την εντύπωση ότι δεν χρειάζεται αν θεσ να το πουλήσεις και το χρωστας στην τράπεζα να πάρεις καποια χαρτια όταν το εξωφλήσεις όλο το ποσό.Παλιά έπρεπε να πας στα ΚΕΠ να για κάνεις άρση παρακράτησης τώρα απλά γλιτώνεις αυτή τη φασαρία |
Puzzle έγραψε: |
Το αυτοκινητο το χρωστας στη τραπεζα κανονικα..
Μπορει με το εκ λαιων να εννοει οτι η παρακρατηση εχει γινει απο τη laion..δηλαδη αν δεν μπορεις να το πληρωσεις να το παιρνει η laion πισω.. Βεβαια δεν ειμαι σιγουρος μια υποθεση κανω.. Εγω ημουν απο τους τυχερους και παρολο οτι ενα μερος ειναι με δανειο δεν εχω καμια παρακρατηση στην αδεια μου.. Καποιες τραπεζες δεν εκαναν παρακρατηση..τωρα γιατι δεν ξερω.. |
Jim207GT έγραψε: |
Και γώ με δάνειο χωρίς παρακράτηση το πείρα και μάλιστα από Εurobank. |
Jim207GT έγραψε: |
Μου το τόνισαν όταν το πήρα και μετά το ρώτησα και γώ στην ίδια την τράπεζα ΔΕΝ έχω παρακράτηση κυριότητας, τώρα το πώς και γιατί να σου πώ δεν με έννοιαζε. Βέβαια είχα βάλει προκαταβολλή 5.000€ δεν ξέρω άν παίζει ρόλο. |
MEMsound έγραψε: |
εεε σορρυ κιολλας αλλα τι σας νοιαζει αν υπάρχει παρακρατηση στην αδεια η οχι?
εχετε σκοπό να μην πληρωνετε εγκαιρως τις δοσεις? ![]() |
MEMsound έγραψε: |
εεε σορρυ κιολλας αλλα τι σας νοιαζει αν υπάρχει παρακρατηση στην αδεια η οχι?
εχετε σκοπό να μην πληρωνετε εγκαιρως τις δοσεις? ![]() |
v.p turbo έγραψε: |
Το χαρτί από την τράπεζα το παίρνω σίγουρα επιτόπου.αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν παίρνω το χαρτί από την πεζό αμέσως.αν γίνεται έτσι όπως το λέει ο 206 τότε μια χαρα,γιατί παω υπουργείο κ μετά από λίγη ώρα μου βγάζουν,την καινούρια η πατάνε σφραγίδα κ το μεταβιβαζω έτσι?[/i] |
nikolas206gti έγραψε: |
Οσα γραψετε παραπανω μονο που απο την Πεζο το παιρνεις αμεσως το χαρτι και πατε με το παιδι και αυτο το χαρτι και ολα τα υπολοιπα για μεταβιβαση ![]() |
ironman02 έγραψε: |
Παιδιά έκανα άρση παρακράτησης κυριότητας και μου έδωσαν πίσω τη παλιά άδεια (η οποία γράφει πάνω παρακράτηση κυριότητας) και μαζί ένα ακόμα χαρτί το οποίο λέει πάνω "Υπηρεσιακό αντίγραφο άδειας κυκλοφορίας" και πιο κάτω "Αρση παρακράτησης κυριότητας" και έχει όλα τα στοιχεία της άδειας με επίσημες υπογραφές. Αυτό είναι η άρση? Εγώ νόμιζα ότι σου βγάζουν και καινούργια άδεια η οποία δε θα γράφει πάνω "παρακράτηση κυριότητας".
Μάλλον όχι... ![]() ![]() |