PSClub - Hellas

Φρένα - 207 - Σωληνάκια υψηλής πίεσης για 1.6THP

nikos68 - Σαβ 23 Αύγ 2008, 18:53:53
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Σωληνάκια υψηλής πίεσης για 1.6THP
Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανένας, σωληνάκια αεροπορικού τύπου έχουν βγει για τα 207 μας? Γιατί πριν τα γαργαλήματα και τις βελτιώσεις πρέπει να φρενάρουμε κιόλας.
Road_Runner - Σαβ 23 Αύγ 2008, 22:53:18
Θέμα δημοσίευσης:
Οταν λες αεροπορικου τυπου τι εννοεις??
fynos - Σαβ 23 Αύγ 2008, 22:56:11
Θέμα δημοσίευσης:
Τα πολύ λεπτά που είναι ενισχυμένα και δεν φουσκώνουν στο πάτημα του φρένου !

Δεν ξέρω αν θα δεις διαφορά με αυτό !
nikos68 - Δευ 25 Αύγ 2008, 00:51:36
Θέμα δημοσίευσης:
Σε όλα τα αυτοκίνητα που τα έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα υπήρχε διαφορά, όχι η μέρα με τη νύχτα , αλλά διαφορά.Προς Θεού δεν υπάρχει πρόβλημα με τα μαμά σωληνάκια απλά ρωτώ να μάθω αν έχει κυκλοφορήσει κάτι για τα 207.
android - Δευ 25 Αύγ 2008, 01:43:13
Θέμα δημοσίευσης:
nikos68 έγραψε:
Σε όλα τα αυτοκίνητα που τα έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα υπήρχε διαφορά, όχι η μέρα με τη νύχτα , αλλά διαφορά.Προς Θεού δεν υπάρχει πρόβλημα με τα μαμά σωληνάκια απλά ρωτώ να μάθω αν έχει κυκλοφορήσει κάτι για τα 207.

αφου ρε παλικαρε ειχες σε ολα γτ δεν εμαθες οτι τα σωληνακια τα φτιαχνεις εσυ κ δεν πας να παρεις ετοιμο κιτ απο τον χ-ψ κ να το πληρωσεις χρυσο?
ειναι απλο πας στο μηχανικο λυνεις ενα σωληνακι απο μπρωστα κ ενα απο πισω πας σπυρου πατση αν εισαι αθηνα κ τα φτιαχνει επιτοπου το πολυ σε μια ωρα....
αλλα αν εσυ τωρα θες να χεις σε καινουριο αμαξι τα σωληνακια φρενων με ηλεκτρολογικα δεματικα κ να βγαλεις αχρηστες τις βασεις που χε ο κατασκευαστεις τι να πω...διαφορα παντως δεν εχει σε φαση δρομου...αυτα ειναι για κατι αγωνηστικο
ath7 - Δευ 25 Αύγ 2008, 01:50:05
Θέμα δημοσίευσης:
Android αν κοιτουσες θα εβλεπες οτι στον τοπο λεει Ρεθυμνο!

Silly Whistling
android - Δευ 25 Αύγ 2008, 15:34:51
Θέμα δημοσίευσης:
ath7 έγραψε:
Android αν κοιτουσες θα εβλεπες οτι στον τοπο λεει Ρεθυμνο!

Silly Whistling

παντου φτιαχνουν μαρκουτσια υψηλης πιεσεως...γεωργικα μηχανιματα νταλικες σκαπτικα κτλ...υδραυλικα μηχανιματα...απλα εγω ξερω που φτιαχνουν εδω κεντρο αθηνας...αν ψαξει σιγουρα θα βρει
nikos68 - Παρ 29 Αύγ 2008, 19:27:21
Θέμα δημοσίευσης:
Τη λύση των φτιαχτών την ήξερα κι εγώ.Το θέμα είναι να μη μπλέξεις εκεί.Στη Σπύρου Πάτση ακόμα κι αυτοκίνητο μπορούν να σου φτιάξουν από την αρχή.Τέλος πάντων αν υπάρχει κάτι σε κιτ και έχετε υπόψη αναφέρετέ το.Ευχαριστώ.
nik_marin - Παρ 29 Αύγ 2008, 21:39:57
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
nikos68 έγραψε:

αφου ρε παλικαρε ειχες σε ολα γτ δεν εμαθες οτι τα σωληνακια τα φτιαχνεις εσυ κ δεν πας να παρεις ετοιμο κιτ απο τον χ-ψ κ να το πληρωσεις χρυσο?
ειναι απλο πας στο μηχανικο λυνεις ενα σωληνακι απο μπρωστα κ ενα απο πισω πας σπυρου πατση αν εισαι αθηνα κ τα φτιαχνει επιτοπου το πολυ σε μια ωρα....
αλλα αν εσυ τωρα θες να χεις σε καινουριο αμαξι τα σωληνακια φρενων με ηλεκτρολογικα δεματικα κ να βγαλεις αχρηστες τις βασεις που χε ο κατασκευαστεις τι να πω...διαφορα παντως δεν εχει σε φαση δρομου...αυτα ειναι για κατι αγωνηστικο

Εγώ παιδιά λέω να κανονίσουμε να έρθει ο Νίκος Αθήνα να του ρίξουμε από ένα χέρι ξύλο… που ρώτησε , και δεν το ήξερε.

Χαλαρώστε λίγο ρεεε

android - Σαβ 30 Αύγ 2008, 12:20:02
Θέμα δημοσίευσης:
nik_marin έγραψε:
android έγραψε:
nikos68 έγραψε:

Εγώ παιδιά λέω να κανονίσουμε να έρθει ο Νίκος Αθήνα να του ρίξουμε από ένα χέρι ξύλο… που ρώτησε , και δεν το ήξερε.

Χαλαρώστε λίγο ρεεε

χαλαρος ηταν ο τροπος που το γραψα...απλα δεν βρισκω λογο να παρει ετοιμα κ καλα ενα καρο λεφτα σε σχεση με το να τα φτιαξει ακριβως
δλδ ο αλλος που τα βαζει σε ενα σακουλακι τι παραπανω νομιζει οτι εχει κανει Laughing
fynos - Σαβ 30 Αύγ 2008, 16:56:36
Θέμα δημοσίευσης:
Καλώ θα είναι να μην κατακρίνουμε το προσωπικό γούστο του καθενός !
Έκανε μία ερώτηση, είπες την γνώμη σου, κουμάντο στην τσέπη του δεν θα κάνουμε !
Και εγώ είμαι υπέρ του έτυμου, στο 206 που είχα βάλει δεν το μετάνιωσα καθόλου και αν δεν είναι αλμπάνης ο εγκαταστάτης ούτε δερματικά θα σου βάλει .-
RoadRunner122 - Τρι 05 Μάϊ 2009, 18:27:26
Θέμα δημοσίευσης:
Μιλώντας για σωληνάκια υψηλής πίεσης για 106, σκέφτομαι για έτοιμα και όχι φτιαχτά. Ίσως είναι ψυχολογική η διαφορά του πακεταρισμένου μάρκας απ'το φτιαχτό και όχι ποιοτική.

Σε έτοιμα λοιπόν, υπάρχουν τα Goodridge και τα Sparco (δεν έχω δει άλλα, αν υπάρχουν πείτε).

Ποιά απ'τα 2 προτείνετε και γιατί?

Τα Sparco μπορώ να τα βρω στον Άτλαντα.
Τα Goodridge θυμάμαι τα έφερνε ο Σίρος αλλά μου πέφτει κομάτι μακρυά. Ξέρουμε ποιός άλλος τα προμηθεύεται?
vasilis106 - Τρι 05 Μάϊ 2009, 18:49:36
Θέμα δημοσίευσης:
RoadRunner122 έγραψε:
Μιλώντας για σωληνάκια υψηλής πίεσης για 106, σκέφτομαι για έτοιμα και όχι φτιαχτά. Ίσως είναι ψυχολογική η διαφορά του πακεταρισμένου μάρκας απ'το φτιαχτό και όχι ποιοτική.

Σε έτοιμα λοιπόν, υπάρχουν τα Goodridge και τα Sparco (δεν έχω δει άλλα, αν υπάρχουν πείτε).

Ποιά απ'τα 2 προτείνετε και γιατί?

Τα Sparco μπορώ να τα βρω στον Άτλαντα.
Τα Goodridge θυμάμαι τα έφερνε ο Σίρος αλλά μου πέφτει κομάτι μακρυά. Ξέρουμε ποιός άλλος τα προμηθεύεται?

εδω στην πατρα μου ζηταγαν 20ε για το καθε ενα σωληνακι για να τα φτιαξω κ τα πηρα απο φιλο με μαγαζι αξεσουαρ 50ε sparco ολοκαινουργια
RoadRunner122 - Κυρ 10 Μάϊ 2009, 13:40:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ερώτηση: βρήκα από DemonTweeks σωληνάκια της Goodridge τα οποία όμως βγαίνουν με 2 τύπους ανταπτοράκια (fittings):

- Stainless Fittings
- Plated Fittings

Να προτιμήσω τα μεν ή τα δε και γιατί? Η τιμή είναι παραπλήσια
anestis_106 - Κυρ 10 Μάϊ 2009, 20:12:50
Θέμα δημοσίευσης:
RoadRunner122 έγραψε:
Ερώτηση: βρήκα από DemonTweeks σωληνάκια της Goodridge τα οποία όμως βγαίνουν με 2 τύπους ανταπτοράκια (fittings):

- Stainless Fittings
- Plated Fittings

Να προτιμήσω τα μεν ή τα δε και γιατί? Η τιμή είναι παραπλήσια

Τα πρώτα είναι ανοξείδωτα και τα δεύτερα νομίζω ανοδιομένα. Θεωρητικά τα πρώτα έχουν μεγαλύτερη αντοχή στη διαβρωση και ίσως και μεγαλύτερη μηχανική αντοχή. Εγώ κλείνω σχεδόν οχτώ χρόνια με τα δεύτερα και δεν έχω κανένα πρόβλημα.
dope207 - Δευ 08 Ιούν 2009, 12:25:35
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ από τότε που έβαλα σωληνάκια αεροπορικού τύπου, το πεταλ και το φρενάρισμα έγιναν πολύ καλύτερα, αλλά αυτό το ABS...έλεος!!!! μπαίνει με το παραμικρό άμα το πιέσεις λίγο παραπάνω.

ένας φίλος μου, μου είπε να πειράξω τον κατανεμητή πέδησης, αλλά αν τα κάνεις ********* χάνεις όλο το αμάξι.
nikos68 - Δευ 08 Ιούν 2009, 16:52:32
Θέμα δημοσίευσης:
Δώσε αν έχεις την καλοσύνη στοιχεία για το που προμηθεύτηκες τα σωληνάκια για το 207 γιατί από τότε που άνοιξα το θέμα απάντηση δεν έχω λάβει
Ευχαριστώ!
dope207 - Τετ 10 Ιούν 2009, 13:16:34
Θέμα δημοσίευσης:
nikos68 έγραψε:
Δώσε αν έχεις την καλοσύνη στοιχεία για το που προμηθεύτηκες τα σωληνάκια για το 207 γιατί από τότε που άνοιξα το θέμα απάντηση δεν έχω λάβει
Ευχαριστώ!
τα σωληνάκια δεν υπάρχουν έτοιμα στο εμπόριο! αυτό που έκανε ο μηχανικός μου, έβγαλε τα εργοστασιακά και στο μήκος το δικό τους, έφτιαξαν τα καινούρια. τιμή με εργασία μου ήρθε 140€...
nikos68 - Παρ 12 Ιούν 2009, 01:01:41
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ Κυριάκο αλλά εδώ που είμαι δε γίνεται κάτι τέτοιο.Αν ήμουν Αθήνα τότε εντάξει.Θα περιμένω μπας και κυκλοφορήσει κάτι τις έτοιμο.Ευχαριστώ και πάλι Smile
dope207 - Παρ 12 Ιούν 2009, 06:50:22
Θέμα δημοσίευσης:
nikos68 έγραψε:
Ευχαριστώ Κυριάκο αλλά εδώ που είμαι δε γίνεται κάτι τέτοιο.Αν ήμουν Αθήνα τότε εντάξει.Θα περιμένω μπας και κυκλοφορήσει κάτι τις έτοιμο.Ευχαριστώ και πάλι Smile
Any time Very happy
lyciferakos - Τρι 23 Ιούν 2009, 08:10:08
Θέμα δημοσίευσης:
Με τα λεπτα σωληνακια πιστευω οτι θα κερδισεις πιο πολυ σε αξιοπιστια παρα σε αποδοση, καθως το μανισιο που φορουσα εσκασε στο δρομο και τα αποτελεσματα ηταν τραγικα, η μουρη του αυτοκινητου εγινε σαν κιμας. Απο τοτε εβαλα και εγω τα λεπτα σωλινακια, που πιστευω οτι ειναι και πιο ανθεκτικα απ τα μανισια.
vaggelisgr - Παρ 13 Νοέ 2009, 12:13:40
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Σωληνακια υψηλης
τελικα ρε παιδες υπαρχουν σωληνακια υψηλης για το 207 το rallye και αν ξερει κανεις να πει απο που μπορουμε να τα προμηθευτουμε και μεις εδω στην επαρχια????
δεν ενδιαφερομαι για φτιαχτα κτλ απλα ενα τηλ και μια διευθυνση να συννενοηθω και να μου τα στειλουν!γιατι οπου ρωτησα εφαγα ακυρα τρελα!περιμενω νεωτερα,μιας και εχω παρει τα υγρα φρενων (RBF 600) και θελω να τα βαλω σετ να τελειωνω και με αυτα. τις καλημερες μου σε ολους. pm οποιος μπορει να βοηθησει με στοιχεια και οχι γενικα.
xalkiadakhs 207gt - Παρ 13 Νοέ 2009, 16:13:21
Θέμα δημοσίευσης:
το θεμα ειναι οτι...πως θα μαθουμε εαν ειναι τα ιδια ακριβως με του 206 2.0 τα σωληνακια?εγω εκανα κινηση να ρωτησω για να σιγουρευτω πριν παραγγειλω (του 206) και ολοι λενε πως ναι ειναι τα ιδια...και οπως λεεικαι ο φιλος γιαννης fynos θελουμε μονο τα μπροστινα διοτι πισω υπαρχουν ηδη...οποτε πλεον κανειςδεν πουλαει 2 μονο οποτε γιατι να παρεις 4 με 100 ευρω περιπου και να μην φτιαξεις 2 μπροστινα με 40 ευρω φτιαχτα χειροποιητα!!!νεοτερα απο εμενα αποτην αλλη βδομαδα που θα τα βαλω...... Wink Wink Wink
MEMsound - Παρ 13 Νοέ 2009, 17:27:30
Θέμα δημοσίευσης:
σε λιγες μέρες θα εχουμε στα χερια μας σετ για 206
ε πριν τα βάλουμε θα κοιταξουμε να δουμε αν μπαίνουν και σε 207 και θα σας πουμε...
ypovoleas - Παρ 13 Νοέ 2009, 22:51:04
Θέμα δημοσίευσης:
και εγω περιμενω να πει καποιος αν σιγουρα ταιριαζουν απο 206 2.0 για να τα παραγγειλω.οσο για τα πισω σωληνακια δεν ειναι υψηλης πιεσης.τουλαχιστον οχι τα δικα μου.ψαξτε το λιγο και αυτο........αρα 4 σωληνακια θελουμε.εγω τα βρηκα 45 ευρω απο εξωτερικο.στην ελλαδα εχουν πραγματι 100 ευρω
fynos - Σαβ 14 Νοέ 2009, 09:09:57
Θέμα δημοσίευσης:
Στο μόνο ελαστικό και πολύ μικρό κομματάκι, τράβηξες το λαστιχοτό κάλυμμα και είδες ότι δεν είναι αεροπορικού τύπου ?
ypovoleas - Κυρ 15 Νοέ 2009, 17:05:28
Θέμα δημοσίευσης:
οχι.απλα το κοιτουσαμε με τον pughell(στελιο) και δεν φαινοταν να ηταν αεροπορικου τυπου.τωρα οπως λες απο κατω δεν ξερω αν ειναι,δεν τραβιξαμε το λαστιχακι.
kostas207rc - Κυρ 15 Νοέ 2009, 21:27:43
Θέμα δημοσίευσης:
ypovoleas έγραψε:
και εγω περιμενω να πει καποιος αν σιγουρα ταιριαζουν απο 206 2.0 για να τα παραγγειλω.οσο για τα πισω σωληνακια δεν ειναι υψηλης πιεσης.τουλαχιστον οχι τα δικα μου.ψαξτε το λιγο και αυτο........αρα 4 σωληνακια θελουμε.εγω τα βρηκα 45 ευρω απο εξωτερικο.στην ελλαδα εχουν πραγματι 100 ευρω

Υπάρχουν σωληνάκια και τα φοράει ένα 308 gt που ξέρω
ypovoleas - Δευ 16 Νοέ 2009, 15:15:39
Θέμα δημοσίευσης:
τα σωληνακια που εβαλε ατο 308gt τι μαρκα ειναι κωστα,ξερεις?αυτα ταιριαζουν στα 207?αν ναι πες μας να ξερουμε,να τα παραγγειλω.
thanks
kostas207rc - Δευ 16 Νοέ 2009, 15:44:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι παιδία υπάρχουν και για 207 μάρκα θα ξέρω αύριο όπως και τιμές
Έχει καλή διαφορά πάντως με τα σωληνάκια
Steve - Δευ 16 Νοέ 2009, 17:08:10
Θέμα δημοσίευσης:
30 ευρώ χειροποίητα για αντοχή 250 bar

Τιμή ζεύγους Cool
xalkiadakhs 207gt - Παρ 27 Νοέ 2009, 02:59:28
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
σε λιγες μέρες θα εχουμε στα χερια μας σετ για 206
ε πριν τα βάλουμε θα κοιταξουμε να δουμε αν μπαίνουν και σε 207 και θα σας πουμε...

θα μας πειτε ρε...τι κανετε? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ακομα να τα παρετε στα χερια σας???
MEMsound - Παρ 27 Νοέ 2009, 03:32:32
Θέμα δημοσίευσης:
μηπως αντι να ρωτας καθε τρεις και λιγο τι κανουμε...
να παρακολουθουσες τα διαφορα σχετικα τοπικ...
ωστε να μην απανταμε καθε τρεις και λιγο...
Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
xalkiadakhs 207gt - Παρ 27 Νοέ 2009, 15:21:00
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
μηπως αντι να ρωτας καθε τρεις και λιγο τι κανουμε...
να παρακολουθουσες τα διαφορα σχετικα τοπικ...
ωστε να μην απανταμε καθε τρεις και λιγο...
Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ωπα ωπα...για κατσε λιγακι!!!βρε συ ξανθε το τοπικ εδω λεει ""207 σωληνακια υψηλης"" παλι off topic ειμαι?? Laughing Laughing Laughing Laughing
το ειδα το αλλο θεμα με την παραγγελεια αλλα δεν βγαζω ακρη...εσυ πεταχτηκες ξαφνικα εδω μεσα και λες"""""σε λιγες μερες θα μας πειτε""" μην νευριαζεις λοιπον...ολα καλα!!!
απο δευτερα τελικα παντως εμεις θα ξερουμε εαν κανουνε μιας και σημερα εγινε συννενοηση με τον μαστορα και μας ειπε απο βδομαδα...

Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
MEMsound - Παρ 27 Νοέ 2009, 17:38:19
Θέμα δημοσίευσης:
ναι βρε σαχλαμαρα
δεν νευριάζω
αφου σου εβαλα ενα σωρο "Laughing Laughing Laughing Laughing "...
αλλα οτι εισαι περιπτωση ειναι γεγονός... Laughing

οταν τα παρουμε στα χερια μας (γιατι ειναι ακομα Θεσσαλονίκη) θα τα τσεκαρουμε και θα ενημερωσουμε σχετικώς... Wink
xalkiadakhs 207gt - Σαβ 28 Νοέ 2009, 16:10:34
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

αλλα οτι εισαι περιπτωση ειναι γεγονός... Laughing

καλο αυτο...ναι ναι συμφωνω!!! Wink Wink Wink Wink Wink
ολοι οι αλλοι που σε πρηζουνε οχι μονο στο foroum αλλα και στο τηλεφωνο αλλα και οπου αλλου νομιζουν ειναι καλυτεροι??????????????......
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Σαβ 28 Νοέ 2009, 20:59:43
Θέμα δημοσίευσης:
ευτυχως για σενα δεν εισαι ο χειρότερος Laughing Laughing Laughing Laughing
kane - Σαβ 28 Νοέ 2009, 21:24:34
Θέμα δημοσίευσης:
etsi kai "Κανουν" προβλέπω παραγγελία απο ορεκα καμμια 20ρια σετ σωληνακια για 207 Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Κυρ 29 Νοέ 2009, 03:44:45
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing ευκολα... Laughing Laughing Laughing Laughing

αντε στειλτε να δοκιμάσουμε Wink
xalkiadakhs 207gt - Κυρ 29 Νοέ 2009, 03:56:14
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
ευτυχως για σενα δεν εισαι ο χειρότερος Laughing Laughing Laughing Laughing

Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
mario207 - Τρι 01 Δεκ 2009, 15:40:17
Θέμα δημοσίευσης:
καλησπερα,

τι παιζει τελικα με τα σωληνακια υψηλης? οπου κοιταξα δεν εχουν για 207 λενε κανα νεο?
xalkiadakhs 207gt - Τρι 01 Δεκ 2009, 16:15:10
Θέμα δημοσίευσης:
mario207 έγραψε:
καλησπερα,

τι παιζει τελικα με τα σωληνακια υψηλης? οπου κοιταξα δεν εχουν για 207 λενε κανα νεο?

τα δικα μας και εννοω εμενα και του νικου ειναι στο ""δρομο"" με τα ελτα μας....εγω πιστευω μεχρι το σαββατο να τα βαλω και σας λεω εντυπωσεις,,,(μιλαμε για τα goodridge και οχι χειροποιητα)!!! Wink Wink Wink
nikos68 - Τρι 01 Δεκ 2009, 16:28:23
Θέμα δημοσίευσης:
Εύγε Χριστόφορε...να και τα καλά νέα πρωτομηνιάτικα...Άντε καλό μήνα και με γερά φρένα Very happy
mario207 - Τρι 01 Δεκ 2009, 16:35:29
Θέμα δημοσίευσης:
αναμενουμε εν αγωνια λοιπον τα νεα σας Smile
fynos - Τρι 01 Δεκ 2009, 16:44:52
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή εδώ κωδικό δεν έχέι, μην ξεχάσετε να βγάλετε μια φωτογραφία και ποίος είναι ο κωδικός !!
Καλές παραλαβές.....
xalkiadakhs 207gt - Τρι 01 Δεκ 2009, 17:00:38
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Επειδή εδώ κωδικό δεν έχέι, μην ξεχάσετε να βγάλετε μια φωτογραφία και ποίος είναι ο κωδικός !!
Καλές παραλαβές.....

γιαννη...γιαννη
ειπαμε θα κανουμε ""παντρεμα"" καλε... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
εν αναμονη και θα εισαι απο τους πρωτους που θα ενημερωθουν τηλεφωνικα μαλιστα.... Wink Wink Wink Wink Wink
xalkiadakhs 207gt - Παρ 11 Δεκ 2009, 23:00:00
Θέμα δημοσίευσης:
λοιποοοοον παιδια...να μαστε και παλι!!!
τα σωληνακια παραγγελθηκαν λογω του οτι το αμαξι ουτως η αλλως θα λυνοταν και πολυ απλα δεν ηθελα να λυνω δυο φορες((κυριε μανθουμελ+oreca)))...λοιπον εχουμε και λεμε τα σωληνακια απο 206 goodridge κανουνε αλλα πως κανουνε... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
τα ακρα τους δηλαδη τα ""ρακορακια"" ειναι τα ιδια,οπου εχουμε αρσενικο και λεω εχουμε εννοω 207 εχει και το 206...οπου θηλυκο εμεις θυληκο και το 206 ωραια?
δεν ειναι αναποδα...
ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ,ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ
κατα 15-20 ποντους
τα πισω μπαινουνε και μια χαρα!!!σαν να ειναι για αυτο το αμαξι...
με τα μπροστινα τωρα παιδια σε επικοινωνια με τον βλακα τον αγγλο που μας εστειλε τα σωληνακια μας ειπε οτι μπορουμε ανετα να του παραγγειλουμε το ιδιο σωληνακι αλλα πιο μακρυ...δηλαδη μετα απο εξηγησεις με φωτο αναλυτικες και ιστοριες πολλες...μπορει ο ανθρωπος παντα με κατασκευαστρια εταιρεια την goodridge να στειλει σετ οπως του 206 ΑΛΛΑ πιο μακρυα τα 2 μπροστινα...(((προτεινω να πεσουν σκεψεις για group buy απο τους αρμοδιους))αυτα παιδια απο εμενα σορρυ εαν σας κουρασα με το μεγαλο ποστ αλλα επρεπε να σας το γραψω!!!! Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
mario207 - Παρ 11 Δεκ 2009, 23:05:45
Θέμα δημοσίευσης:
εγω ειμαι μεσα για την αγορα αποτι καταλαβαινω δεν υπαρχει και καποια εναλλακτικη...
για ποσα χρηματα λεμε περιπου /?
fynos - Παρ 11 Δεκ 2009, 23:15:26
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ βλέπω να αγοράζετε φτιαχτά και μάλιστα όχι από τον τόπο σας . . .
Πως είστε τόσο σίγουροι ότι θα είναι από την goodridge ?
Τώρα μην μου πείτε ότι η κατασκευάστρια περίμενε εμάς από την Ελλάδα για να βγάλει στην αγορά τα σωστά σωληνάκια ?

Το έχω πει εδώ και ένα χρόνο, για 207 μόνο φριχτό . . . . και μέχρι να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από κατασκευαστές δεν θα αλλάξει τπτ !
xalkiadakhs 207gt - Παρ 11 Δεκ 2009, 23:28:12
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Εγώ βλέπω να αγοράζετε φτιαχτά και μάλιστα όχι από τον τόπο σας . . .
Πως είστε τόσο σίγουροι ότι θα είναι από την goodridge ?
Τώρα μην μου πείτε ότι η κατασκευάστρια περίμενε εμάς από την Ελλάδα για να βγάλει στην αγορά τα σωστά σωληνάκια ?

Το έχω πει εδώ και ένα χρόνο, για 207 μόνο φριχτό . . . . και μέχρι να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από κατασκευαστές δεν θα αλλάξει τπτ !

σιγα να μην περιμενε εμας η εταιρεια αλλα προσεξε γιαννη...σιγουρα για να μου το πει αυτος γινετε...για στειλε ενα mail εσυ που το εχεις...
και μου ειπε ξεκαθαρα οτι γινετε να παρουμε πιο μακρυ....
fynos - Παρ 11 Δεκ 2009, 23:33:43
Θέμα δημοσίευσης:
Μα δεν σου λέω το αντίθετο, αλλά σίγουρα δεν υπάρχει παραγωγή για αυτό.
Απλός θα στο φτιάξει και θα σου το στείλει . . . . τώρα βαριέμαι να ψάξω και να σου βρω το μαιλ που μου απαντούσε τότε!
Αυτό που λέω είναι ότι φτιαχτό είναι το ένα και το άλλο.
Τα ίδια υλικά χρησιμοποιούνε !

Εσύ πολύ καλά και θα κάνεις να το ζητήσεις από αυτούς, μίας και για την ώρα σου χρωστάνε . . .
xalkiadakhs 207gt - Παρ 11 Δεκ 2009, 23:38:47
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Μα δεν σου λέω το αντίθετο, αλλά σίγουρα δεν υπάρχει παραγωγή για αυτό.
Απλός θα στο φτιάξει και θα σου το στείλει . . . . τώρα βαριέμαι να ψάξω και να σου βρω το μαιλ που μου απαντούσε τότε!
Αυτό που λέω είναι ότι φτιαχτό είναι το ένα και το άλλο.
Τα ίδια υλικά χρησιμοποιούνε !

Εσύ πολύ καλά και θα κάνεις να το ζητήσεις από αυτούς, μίας και για την ώρα σου χρωστάνε . . .

γιαννη τα σωληνακια τα εδωσα...και τα εδωσα σε 2 206ακηδες για τον λογο το οτι επρεπε να τα στειλω αγγλια με κανα 20ευρω,,,και ετσι κατεβασα την τιμη 20 ευρω και τα εδωσα στα παιδια παρα να τρεχω να δω τι θα τα κανω....
fynos - Παρ 11 Δεκ 2009, 23:40:51
Θέμα δημοσίευσης:
Μία χαρά έκανες . . . . Wink
nikos68 - Τετ 31 Μάρ 2010, 01:06:13
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν παλικάρια επειδή εγώ άνοιξα το θέμα και απάντηση σοβαρή δεν πήρα αναλαμβάνω και την ευθύνη να προτείνω φτιαχτά σωληνάκια υψηλής και μάλιστα εντός Ελλάδας.Αυτή τη στιγμή τα φοράω ήδη στο αμάξι,έχουν τις ίδιες βάσεις με τα μαμά και κουμπώνουν μια χαρά.Αποτελέσματα στο δρόμο πολύ καλά...φρενάρει πιο σταθερά το αμάξι με λιγότερο πάτημα και γενικά η απόκριση είναι καλύτερη.Όποιος θέλει περισσότερες λεπτομέρειες ας επικοινωνήσει με πμ να του δώσω στοιχεία.
ParisMcridis - Δευ 04 Οκτ 2010, 23:25:27
Θέμα δημοσίευσης:
Φοραει κανεις φτιαχτα υψηλης καιρο(πανω απο χρονο)???κ να τα αξιοποιει οχι να τα φορεσε ετσι..Ας στειλει ενα πμ με το μαγαζι κ το ποσο πηγαν γιατι λεω μαζι με τις βαλβολινες να αλλαξω κ τα υγρα των φρενων κ τα σωληνακια...μη το παω 2 φορες...
sotos 207Gt - Τετ 06 Οκτ 2010, 08:43:23
Θέμα δημοσίευσης:
Αποστολης Μηναδακης
Hel που συναρμολογουνται στην Ελλαδα
Απιστευτη ποιοτητα και τα ειχα και 4 χρονακια στο ραλλο.
Σορρυ τωρα ειδα τα ποστ και τα εχω κανα χρονο και καθονται χωρις να εχω αδειασει για να τα βαλω...

pistolas - Τετ 06 Οκτ 2010, 20:31:43
Θέμα δημοσίευσης: ...
θα μας πεις και μια τιμουλα φίλε μου για το κιτακι?
xalkiadakhs 207gt - Πεμ 07 Οκτ 2010, 00:55:23
Θέμα δημοσίευσης:
sotos...δωσε λεπτομερειες και για τον λαο που ενδιαφερεται...πληροφοριες με τιμες και τηλεφωνα εαν ειναι δυνατον!!!!
εαν μιλαμε για για ετοιμα κιτακια ετσι?για πατεντες εγω προσωπικα δεν ενδιαφερομαι..για κατι plug n play ναι με τα χιλια ομωςςςς....... Wink Wink Wink Wink Wink
sotos 207Gt - Πεμ 07 Οκτ 2010, 08:42:15
Θέμα δημοσίευσης:
Στοιχεία αντιπροσώπου
ΜΗΝΑΔΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Θηβών 400, Αιγάλεω
Τηλ: 210 5313224

Τα ειχα παρει κανα 100αρικο αν θυμαμαι καλα και ηταν κατευθειαν με μοντελο.
Τα μικρα που φαινονται ειναι για πισω στην ενωση που κανει πανω απο τον αξονα.
ParisMcridis - Πεμ 07 Οκτ 2010, 08:44:35
Θέμα δημοσίευσης:
ρωτησα εγω εχθες κ μου ειπε 60 μονο τα μπροστα κ 90 ολα.αλλα δεν ειπαμε οτι τα δικα μας πισω εχουν απο τη μανα τους κ δε χρειαζονται?
Steve - Πεμ 07 Οκτ 2010, 09:24:10
Θέμα δημοσίευσης:
Φτιαχτά με 15 ευρώ το τεμάχιο (30 τα μπροστά) σας χαλάνε ε?
ParisMcridis - Πεμ 07 Οκτ 2010, 09:29:59
Θέμα δημοσίευσης:
καινουργιο αυτο...απο που ομως??
Steve - Πεμ 07 Οκτ 2010, 09:41:00
Θέμα δημοσίευσης:
Για τα δικά μου που είχα φτιάξει για τα 4πίστονα μου μπροστά, τα είχα πει αρκετές φορές...

Αν πάτε σε αυτούς που φτιάχνουν "μαρκούτσια" για μπουλντόζες-εκσκαφείς, σας φτιάχνουν, αρκεί να τους πάτε το αρχικό σαν δείγμα για να ξέρει μήκος/διάμετρο κλπ. Τα φτιάχνουν από teflon και αντέχουν μέχρι 150 bar Cool στην τιμή που σας είπα... Very happy
sotos 207Gt - Πεμ 07 Οκτ 2010, 15:13:30
Θέμα δημοσίευσης:
ειναι και 2 μικρα κομματια στην ενωση του αξονα...
iceage - Πεμ 07 Οκτ 2010, 15:53:26
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Φτιαχτά με 15 ευρώ το τεμάχιο (30 τα μπροστά) σας χαλάνε ε?

Ρε φίλε μία ερώτηση-παρατήρηση. Όταν τα ρακόρ σε Ελλάδα και εξωτερικό έχουν περίπου 10-15 €/τεμ, άρα σου λέω 20€ για κάθε μαρκούτσι και το σωληνάκι 10-13€/μέτρο με τεφλόν και πλαστικοποίηση από έξω. Άρα μόνο για 2 μαρκούτσια σου βάζω 50€. Καταλήγουμε στο εξής αποτέλεσμα :
Τα 30cm είναι όντως αληθινά για να πάρει 2 μαρκούτσια 30€.
Steve - Παρ 08 Οκτ 2010, 01:20:39
Θέμα δημοσίευσης:
Πόσο έχουν τα ρακόρ Αλέκοοοοοοοοοοοοοοο? Laughing Laughing
Sidobre - Παρ 08 Οκτ 2010, 01:45:50
Θέμα δημοσίευσης:
Ενδεικτικά...
http://www.markwilliams.com/brakeLines.aspx?CategoryID=194

http://www.demon-tweeks.co.uk/Motorsport/Braking/Brake_Lines_&_Fittings/Goodridge_Brake_Pipe_&_Fittings/1735
RoadRunner122 - Παρ 08 Οκτ 2010, 11:12:53
Θέμα δημοσίευσης:
Ακριβώς! Αν υπολογίσεις ότι χρειαζόμαστε για 1 μαρκούτσι 2 τέτοια ρακόρ που ο Έλληνας μάστορης θα στα χρεώσει ένα 10ρικο στην καλύτερη, μαζί με την εργασία συναρμολόγισης (βλ.μισθός του Πάκη που έχει μέσα) και τα 30cm (με συγχωρείτε ήταν τυχαίο Laughing) σωληνάκι, πάμε στο 30ρι/τεμάχιο.

Συγκεκριμένα, μεγάλο μαγαζί με μαρκούτσια στη Σπ.Πάτση, χρεώνει 50ευρώ το ζευγάρι, κομπλέ συναρμολογημένα (έφτιαξα εκεί του Clio πρόσφατα).
Αν μιλάμε και με γωνιές όπως απαιτούνται στα AP, βάλε ένα 15-20ρικο παραπάνω.

Βέβαια, γι'αυτό που λέει ο Steve, παίζει και η ποιότητα-υλικό των ρακόρ (υπάρχουν aluminium και stainless steel) καθώς και η ποιότητα του σωλήνα (ποιότητα μπλεντάζ, αν θα έχει επικάλυψη πλαστικού απέξω κλπ), οπότε κι εκεί όλα είναι σχετικά Wink
android - Παρ 08 Οκτ 2010, 12:39:01
Θέμα δημοσίευσης:
50 ευρω τα 2 σ.πατση για το corolla πριν μια 5 ετια
manaros - Τετ 18 Απρ 2012, 18:03:26
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια υπαρχει καποιος που να εχει μετρησει το μηκος απο τα μπροστινα σωληνακια του 207 rallye-gt-rc;αν ναι τι μηκος εχουνε;;
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες