nikos68 έγραψε: |
Σε όλα τα αυτοκίνητα που τα έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα υπήρχε διαφορά, όχι η μέρα με τη νύχτα , αλλά διαφορά.Προς Θεού δεν υπάρχει πρόβλημα με τα μαμά σωληνάκια απλά ρωτώ να μάθω αν έχει κυκλοφορήσει κάτι για τα 207. |
ath7 έγραψε: |
Android αν κοιτουσες θα εβλεπες οτι στον τοπο λεει Ρεθυμνο!
![]() ![]() |
android έγραψε: | ||
αφου ρε παλικαρε ειχες σε ολα γτ δεν εμαθες οτι τα σωληνακια τα φτιαχνεις εσυ κ δεν πας να παρεις ετοιμο κιτ απο τον χ-ψ κ να το πληρωσεις χρυσο? ειναι απλο πας στο μηχανικο λυνεις ενα σωληνακι απο μπρωστα κ ενα απο πισω πας σπυρου πατση αν εισαι αθηνα κ τα φτιαχνει επιτοπου το πολυ σε μια ωρα.... αλλα αν εσυ τωρα θες να χεις σε καινουριο αμαξι τα σωληνακια φρενων με ηλεκτρολογικα δεματικα κ να βγαλεις αχρηστες τις βασεις που χε ο κατασκευαστεις τι να πω...διαφορα παντως δεν εχει σε φαση δρομου...αυτα ειναι για κατι αγωνηστικο |
nik_marin έγραψε: | ||||
Εγώ παιδιά λέω να κανονίσουμε να έρθει ο Νίκος Αθήνα να του ρίξουμε από ένα χέρι ξύλο… που ρώτησε , και δεν το ήξερε. Χαλαρώστε λίγο ρεεε |
RoadRunner122 έγραψε: |
Μιλώντας για σωληνάκια υψηλής πίεσης για 106, σκέφτομαι για έτοιμα και όχι φτιαχτά. Ίσως είναι ψυχολογική η διαφορά του πακεταρισμένου μάρκας απ'το φτιαχτό και όχι ποιοτική.
Σε έτοιμα λοιπόν, υπάρχουν τα Goodridge και τα Sparco (δεν έχω δει άλλα, αν υπάρχουν πείτε). Ποιά απ'τα 2 προτείνετε και γιατί? Τα Sparco μπορώ να τα βρω στον Άτλαντα. Τα Goodridge θυμάμαι τα έφερνε ο Σίρος αλλά μου πέφτει κομάτι μακρυά. Ξέρουμε ποιός άλλος τα προμηθεύεται? |
RoadRunner122 έγραψε: |
Ερώτηση: βρήκα από DemonTweeks σωληνάκια της Goodridge τα οποία όμως βγαίνουν με 2 τύπους ανταπτοράκια (fittings):
- Stainless Fittings - Plated Fittings Να προτιμήσω τα μεν ή τα δε και γιατί? Η τιμή είναι παραπλήσια |
Δώσε αν έχεις την καλοσύνη στοιχεία για το που προμηθεύτηκες τα σωληνάκια για το 207 γιατί από τότε που άνοιξα το θέμα απάντηση δεν έχω λάβει
Ευχαριστώ! |
Ευχαριστώ Κυριάκο αλλά εδώ που είμαι δε γίνεται κάτι τέτοιο.Αν ήμουν Αθήνα τότε εντάξει.Θα περιμένω μπας και κυκλοφορήσει κάτι τις έτοιμο.Ευχαριστώ και πάλι ![]() |
ypovoleas έγραψε: |
και εγω περιμενω να πει καποιος αν σιγουρα ταιριαζουν απο 206 2.0 για να τα παραγγειλω.οσο για τα πισω σωληνακια δεν ειναι υψηλης πιεσης.τουλαχιστον οχι τα δικα μου.ψαξτε το λιγο και αυτο........αρα 4 σωληνακια θελουμε.εγω τα βρηκα 45 ευρω απο εξωτερικο.στην ελλαδα εχουν πραγματι 100 ευρω |
MEMsound έγραψε: |
σε λιγες μέρες θα εχουμε στα χερια μας σετ για 206
ε πριν τα βάλουμε θα κοιταξουμε να δουμε αν μπαίνουν και σε 207 και θα σας πουμε... |
μηπως αντι να ρωτας καθε τρεις και λιγο τι κανουμε...
να παρακολουθουσες τα διαφορα σχετικα τοπικ... ωστε να μην απανταμε καθε τρεις και λιγο... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
αλλα οτι εισαι περιπτωση ειναι γεγονός... ![]() |
ευτυχως για σενα δεν εισαι ο χειρότερος ![]() ![]() ![]() ![]() |
mario207 έγραψε: |
καλησπερα,
τι παιζει τελικα με τα σωληνακια υψηλης? οπου κοιταξα δεν εχουν για 207 λενε κανα νεο? |
fynos έγραψε: |
Επειδή εδώ κωδικό δεν έχέι, μην ξεχάσετε να βγάλετε μια φωτογραφία και ποίος είναι ο κωδικός !!
Καλές παραλαβές..... |
Εγώ βλέπω να αγοράζετε φτιαχτά και μάλιστα όχι από τον τόπο σας . . .
Πως είστε τόσο σίγουροι ότι θα είναι από την goodridge ? Τώρα μην μου πείτε ότι η κατασκευάστρια περίμενε εμάς από την Ελλάδα για να βγάλει στην αγορά τα σωστά σωληνάκια ? Το έχω πει εδώ και ένα χρόνο, για 207 μόνο φριχτό . . . . και μέχρι να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από κατασκευαστές δεν θα αλλάξει τπτ ! |
Μα δεν σου λέω το αντίθετο, αλλά σίγουρα δεν υπάρχει παραγωγή για αυτό.
Απλός θα στο φτιάξει και θα σου το στείλει . . . . τώρα βαριέμαι να ψάξω και να σου βρω το μαιλ που μου απαντούσε τότε! Αυτό που λέω είναι ότι φτιαχτό είναι το ένα και το άλλο. Τα ίδια υλικά χρησιμοποιούνε ! Εσύ πολύ καλά και θα κάνεις να το ζητήσεις από αυτούς, μίας και για την ώρα σου χρωστάνε . . . |
Steve έγραψε: |
Φτιαχτά με 15 ευρώ το τεμάχιο (30 τα μπροστά) σας χαλάνε ε? |