PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Και οι Γερμανοι ξαναρχονται....

danielos - Δευ 24 Μάρ 2003, 10:51:08
Θέμα δημοσίευσης: Και οι Γερμανοι ξαναρχονται....
Πηγα που λετε να ρωτησω τι βελτιωσεις παιζουν για το μελοντικο μου αμαξακι(SEAT LEON 20VT Ή 2ΟVT4).Πηγα στον καλυτερο κατα τη γνωμη μου βελτιωτη του ομιλου VAG ο οποιος δεν ειναι αλλος απο την M T M !!!!
(MOTOREN TECHNIC MAYER)!!!
Ρωτησα εμαθα και επαθα!!!!
το καλυτερο σταδιο βελτιωσης για το αυτοκινητακι ειναι το τριτο σταδιο το οποιο οπως ειναι λογικο ειναι και το πιο ακριβο!!!αλλα αυτο θα κυνηγησω και ελπιζω να το πετυχω!!
τιμη 15.500 ευρω!!!!!!!
και εχουμε και λεμε:
μεγιστη ιπποδυναμη :313 αλογα στις 6200 στροφες
και τωρα το καλο!!!!: 51 kgr ροπη στις 3200 στροφες !!! οι μυημενοι θα το επιασαν το υπονοουμενο! στις 6200 στροφες που βγαζει την μεγιστη ιπποδυναμη εχει ακομα περιπου στα 35 κιλα ροπη!!για 3000 στροφες δηλαδη γινεται της ροπης το καγκελο!!!!!!
η τιμη περιλαμβανει και τα εξοδα του πηγαινε ελα στα Γερμανια-Μοναχο οπου και θα γινει το tuning.η ολη υποθεση κραταει 6!! εβδομαδες!!!!
οπως καταλαβατε σαν ευθειακιας που ειμαι Rolling eyes Wink Laughing Cool Shocked Very happy Very happy Surprised Surprised κατενθουσιαστηκα!!!
με ενα KITακι τετραπιστονες δαγκανες εδεσε το γλυκο!!!
και μην μου πει κανεις για στροφες I dont care και να με περναν τα YUGO,AUTOBIANCHI,CINQUECENTO,MATIZ,2CV,ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ,ΠΟΔΗΛΑΤΑ και τα 106 ραλλυ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing .
Γερμανουληδες σας ερχομαι !!!!
Vaggelis - Δευ 24 Μάρ 2003, 11:00:37
Θέμα δημοσίευσης:
Dani, πως και έτσι αυτό το ξαφνικό;;;
Και το ραλλάκι τι θα το κάνεις;;;
Θα το κρατήσεις;;;
Πάντως, θα σου πρότεινα να επιλέξεις το 20VT4, που έχει και τετρακίνηση... το έπιασες το υπονοούμενο...
Έτσι θα μπαίνεις με τα τέσσερα στις στροφές και δεν θα μουριάζεις και τόσο...
313 άλογα είναι αυτά...
danielos - Δευ 24 Μάρ 2003, 11:24:06
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Dani, πως και έτσι αυτό το ξαφνικό;;;
Και το ραλλάκι τι θα το κάνεις;;;
Θα το κρατήσεις;;;
Πάντως, θα σου πρότεινα να επιλέξεις το 20VT4, που έχει και τετρακίνηση... το έπιασες το υπονοούμενο...
Έτσι θα μπαίνεις με τα τέσσερα στις στροφές και δεν θα μουριάζεις και τόσο...
313 άλογα είναι αυτά...

το ραλλακι θα το δωσω σε κανα χρονο απο τωρα Vagelli.
τοτε θα παρω και το Leon ου θα εχω και μεγαλυτερη οικονομικη ανεση απο τωρα!!!και εγω το 20VT4 προτιμω αλλα εχει και 1.800.000 ακριβοτερο!!
δεν ξερω θα ψαχτω παντως και να δω τι θα παιζει και τοτε απο χρηματα!!!
Tomcat - Δευ 24 Μάρ 2003, 12:16:48
Θέμα δημοσίευσης:
Για κάτσε ρε Dani θα δόσεις κοντα 28000 ευρο για να το αγοράσεις και θα σκάσεις και απο πάνω άλλα 18000 (με τα φρένα ) για να βγάλεις τα 313 άλογα????? Δεν λέω not bad αλλά ........!
danielos - Δευ 24 Μάρ 2003, 12:25:06
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:
Για κάτσε ρε Dani θα δόσεις κοντα 28000 ευρο για να το αγοράσεις και θα σκάσεις και απο πάνω άλλα 18000 (με τα φρένα ) για να βγάλεις τα 313 άλογα????? Δεν λέω not bad αλλά ........!

κατ αρχην το μπροστοκινητο εχει 24000 ευρω καινουργιο συν 18000 ευρω 42000 ευρω.αν εσυ μου βρεις αυτοκινητο με 42000 ευρω με την ισχυ και τις φρεναρες του συγκεκριμενου αυτοκινητου θα σε παραδεχτω!!!!!
αλλα και το τετρακινητο να παρεις με 48000 ευρω παλι δεν θα βρεις στην κατηγορια του!!!!
Vaggelis - Δευ 24 Μάρ 2003, 12:30:08
Θέμα δημοσίευσης:
Dani, την περίοδο που θα θέλεις να πάρεις το Leon, η Seat θα είναι σχεδόν έτοιμη να παρουσιάσει το Leon II (με εμφάνιση ίδια με αυτή του πρωτότυπου Seat Salsa)...
Επίσης, εκτός από το 20VT4, σε λιγο καιρό λανσάρεται και το Ibiza CupraR, με απόδοση 180 ίππων......!!!!!!!
Βέβαια υπάρχει και Leon Cupra με κινητήρα V6 2.8 λίτρων και απόδοση 204 άλογα, αλλά δεν λέει (38000 €, πιο αργό από το 20VT...)
Vini - Δευ 24 Μάρ 2003, 12:48:06
Θέμα δημοσίευσης:
Ε Λ Α !!!!
Ε Λ Α !!!!
Ε Λ Α !!!!

Wink Wink Wink Wink

Μέχρι τότε θα έχω χτυπήσει και εγώ τα 140 άλογα ... οπότε ίσως ρίχνω και σε κανένα 206/1600 ..... Laughing Laughing Wink Wink

Πάντως προσπαθω να καταλάβω γιατί νομίζεις ότι στην στροφή δεν στρίβει το LEON .... ??? Μην ανησυχείς το τιμόνι δεν είναι στα εξτρά.... Laughing Laughing

Αντε με το καλό .... Wink
danielos - Δευ 24 Μάρ 2003, 12:52:43
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Dani, την περίοδο που θα θέλεις να πάρεις το Leon, η Seat θα είναι σχεδόν έτοιμη να παρουσιάσει το Leon II (με εμφάνιση ίδια με αυτή του πρωτότυπου Seat Salsa)...
Επίσης, εκτός από το 20VT4, σε λιγο καιρό λανσάρεται και το Ibiza CupraR, με απόδοση 180 ίππων......!!!!!!!
Βέβαια υπάρχει και Leon Cupra με κινητήρα V6 2.8 λίτρων και απόδοση 204 άλογα, αλλά δεν λέει (38000 €, πιο αργό από το 20VT...)

δεν το εχω δει το salsa ??? μηπως εχεις καποια φωτο ???
οσο για το ibiza cupraR δεν με ενδιαφερει γιατι ειναι σε μικρη κατηγορια και δεν ειναι των χωρων που θελω!!!
το αλλο το cupra που λες ειναι ατμοσφαιρικο και δεν θελω να παιξω παλι σε ατμοσφαιρα!!!ασε που ειναι και τα κυβικα απαγορευτικα!!!!!
ΝΙΚΟΣ - Δευ 24 Μάρ 2003, 12:59:12
Θέμα δημοσίευσης:
Ντανι μεχρι τοτε το SEAT θα εχει ξεπεραστει. Wink

Καλα γιατι δεν κρατας το ραλακο Question ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΕ ΜΗΠΩΣ Question Question Laughing Laughing

Και δεν παιρνεις κανενα 206 RC ή RENAULTCLIO SPORT Question Question

ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩΝΤΕ Twisted evil Twisted evil Twisted evil

ΠΥΡΟΒΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
danielos - Δευ 24 Μάρ 2003, 13:18:52
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Ντανι μεχρι τοτε το SEAT θα εχει ξεπεραστει. Wink

Καλα γιατι δεν κρατας το ραλακο Question ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΕ ΜΗΠΩΣ Question Question Laughing Laughing

Και δεν παιρνεις κανενα 206 RC ή RENAULTCLIO SPORT Question Question

ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩΝΤΕ Twisted evil Twisted evil Twisted evil

ΠΥΡΟΒΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

τι εννοεις Νικο οτι θα εχει ξεπεραστει???σαν σουλουπι εννοεις???
το ραλλακο που τοσο λατρευω θα τον δωσω αναγκαστικα γιατι το πετυχες ...
να παρω rc και clio sport δεν παιζει γιατι θελω κατι μεγαλυτερο απο το ραλλυ και γενικοτερα να ξεφυγω απο την μικρη κατηγορια σε ογκο.δεν θελω να φτασω ομως και στο αλλο ακρο να παρω αυτοκινητο τριων ογκων ή καποιο πολυμορφικο.γι αυτο διαλεξα LEON.
Και οσο για γκαζια κανενα RC και κανενα clio sport δεν μπορει να φτασει το συγκεκριμενο project της MTM!!!
που θα βαζω τον μπεμπη ρε???????????????? Laughing Laughing Laughing
alemao - Δευ 24 Μάρ 2003, 14:11:11
Θέμα δημοσίευσης:
Danielo, αν θες πληροφορίες για ΜΤΜ ρώτα τον fanpapad από το TFRC.
Έχει S3 MTM 290+ άλογα. Είναι ο πλέον κατάλληλος να σου πει Wink
Άντε με το καλό παλιο-ευθειάκια! Very happy
danielos - Δευ 24 Μάρ 2003, 14:25:09
Θέμα δημοσίευσης:
alemao_rallye έγραψε:

ευχαριστω ρε παλιο-στροφακια!!!!!
θα το ριξω στην ηρεμη οικογενειακη ζωη!!! και απλως να εχεις καμια 300αρια αλογακια να ξεσκας οταν θες!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Cool Cool Laughing Laughing
alemao - Δευ 24 Μάρ 2003, 14:41:43
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
alemao_rallye έγραψε:

ευχαριστω ρε παλιο-στροφακια!!!!!
θα το ριξω στην ηρεμη οικογενειακη ζωη!!! και απλως να εχεις καμια 300αρια αλογακια να ξεσκας οταν θες!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Cool Cool Laughing Laughing

ΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΤΤΤΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !
ΝΙΚΟΣ - Δευ 24 Μάρ 2003, 17:23:08
Θέμα δημοσίευσης:
Τωρα τι να πω..... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

MTM και κολοκυθια τουμπανα..................ΑΣΤΟ.........................

Βαρεθηκα να λεω τα ιδια πραγματα..........

Αντε Ντανι με το καλο ρε Wink

Ελα να περνουμε σειρα να παντρευεστεεεεεεε Laughing Laughing Laughing Laughing

Οσο για μενα.........Δια του αραβωνων..........στρηβειν......ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 106 Cool
DimiP - Δευ 24 Μάρ 2003, 20:31:50
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
Tomcat έγραψε:

κατ αρχην το μπροστοκινητο εχει 24000 ευρω καινουργιο συν 18000 ευρω 42000 ευρω.αν εσυ μου βρεις αυτοκινητο με 42000 ευρω με την ισχυ και τις φρεναρες του συγκεκριμενου αυτοκινητου θα σε παραδεχτω!!!!!
αλλα και το τετρακινητο να παρεις με 48000 ευρω παλι δεν θα βρεις στην κατηγορια του!!!!

ρε συ Dany εχεις 42000 ευρω και δεν ξερεις τι να τα κανεις; ;;
μαλλον οχι! Crying or Very sad
θα πας να χρεωθεις με 42.000Ε ? θα πληρωνεις μια ζωη ρε συ! Confused Confused
ξανασκεψου το! καλα τα αλογα αλλα πιο φτηνα θα σου ερθει να τα ταιζεις στον ιπποδρομο.... Laughing
αν παλι εισαι τοσο γερός στο ποροφολι, μου φαινεται θα αρχισω να σε κανω περισσοτερη παρεα... Wink Wink Wink Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Δευ 24 Μάρ 2003, 22:43:14
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:

Γιώργο υπολόγιζε ότι το κουστούμι του CupraR, αυτό που βλέπεις στις διαφημίσεις, ότι φοράνε πλέον και τα "μικρότερα" LEON (20V και VT) χρεώνεται 3000 ευρώα plus. Το ξέρω γιατί ρώτησα.

Όσο για το άλλο αυτοκίνητο που έχει την ισχύ και τις φρενάρες με 42000 ευρώα

Βουαλά που λένε και οι Γάλλοι

Γιατί έχουμε πει. Υπάρχουν αυτοκίνητα, υπάρχουν και τα Impreza. Και By Prodrive παρακαλώ το συγκεκριμένο με 42500 ευρώα. Και για στροφές και για ευθείες και για την οικογένεια και για ότι θέλεις Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Alex - Τρι 25 Μάρ 2003, 13:15:36
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω το πιο ομορφο σπορ/οικογενειακο/κυριλε αμαξι που εχω δει ειναι:

Ιmpreza 2λιτρο τα παλια με τα τετραγωνα φαναρια μπροστα, χρωμα ασημι, ψηλη αεροτομη και φιμε τζαμι..

ΜΙΛΑΜΕ ΕΠΑΘΑ ΖΗΜΙΑ... Συνδιαζει το στυλ, το κυριλε και το σπορ σε πολυ μεγαλο βαθμο...(εξωτερικα τουλαχιστον.. Το ταμπλο ειναι αλλη υποθεση)

Και επειδη τα συγκεκριμενα τα βρισκεις και με καμια 7αρα μυρια (γυρω στα 20.000 Ευρο), παρτο καντου και τιποτα μοντες (τα τουρμπο ανεβαζουν αμεσως.. Απο 227 θα φτασει ανετα καμια 280αρα) με αλλες 10.000Ε + οτι συντηρηση θες για να το κανεις καινουριο και θα σου μεινουν και αλλα 12.000Ε στην τσεπη....

Και θα εχεις και 4κινητο και φθηνο, και οικογενειακο και σπορ και 12.000 στην τσεπη..
ΝΙΚΟΣ - Τρι 25 Μάρ 2003, 15:06:04
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγω συμφωνω με τα παιδια.

Χιλιες φορες ενα IMPREZA μεταχειρισμενο. Exclamation Exclamation Exclamation

Χρηστο................Παντως καθε φορα που βλεπω την φωτο της υπογραφης σου παθαινω πλακα.

Ωραιο το καινουργιο STI Exclamation Exclamation Exclamation

Το καλυτερο ειναι ομως οτι το εχω μεσα στο γκαραζ το ιδιο αυτοκινητο κουκουλομενο και δεν μπορω να το κανω μια βολτα Crying or Very sad Δεν με δινει το OK βλεπεις ο BIG BROTHER.
Το σκεφτηκα παντως πολλες φορες να το παρω κρυφα,αλλα υπαρχουν και οι δορυφοροι που μας παρακολουθουν απο ψηλα και θελω να αποφυγω τους ΤΟΜΑΧΩΚ που θα εκτωξευσει απο την ΙΟΡΔΑΝΙΑ ο BIG BROTHER. Laughing

Ειναι και κοντα βλεπεις στον πολεμο......
Vaggelis - Τρι 25 Μάρ 2003, 16:23:44
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

δεν το εχω δει το salsa ??? μηπως εχεις καποια φωτο ???οσο για το ibiza cupraR δεν με ενδιαφερει γιατι ειναι σε μικρη κατηγορια και δεν ειναι των χωρων που θελω!!!
το αλλο το cupra που λες ειναι ατμοσφαιρικο και δεν θελω να παιξω παλι σε ατμοσφαιρα!!!ασε που ειναι και τα κυβικα απαγορευτικα!!!!!

Έφτασεεεεεεεεεε.......

Seat Salsa "Red Concept" Edition 2002
Λέγεται οτι θα είναι το επόμενο Seat Leon ή κάπως παρόμοιο...

NICK - Τρι 25 Μάρ 2003, 22:40:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ρίξε και μια ματιά στο τελευταίο DRIVE που έχει μια πολλή καλή μετατροπή που στοιχίζει μόνο 1500 ευρώ(μόνο προγραμματισμός),δίνει 200 αλογάκια στους τροχούς στις 4500σαλ!!! (στο δυναμόμετρο),και 35 κιλά ροπής.Νομίζω ότι αρκούν για την Ελλάδα.Τα 313 είναι υπερβολικά και ...τρώνε πολύ...
danielos - Τετ 26 Μάρ 2003, 09:01:56
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Όσο για το άλλο αυτοκίνητο που έχει την ισχύ και τις φρενάρες με 42000 ευρώα

Βουαλά που λένε και οι Γάλλοι

Γιατί έχουμε πει. Υπάρχουν αυτοκίνητα, υπάρχουν και τα Impreza. Και By Prodrive παρακαλώ το συγκεκριμένο με 42500 ευρώα. Και για στροφές και για ευθείες και για την οικογένεια και για ότι θέλεις Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ρε chris μπορει να εχει 42000 ευρω αλλα δεν εχει ουτε κατα διανοια την δυναμη του ΄φτιαγμενου' LEON . Μπορει να ειναι τετρακινητο να εχει πολυ ομορφο look αλλα ακομα και το impreza με τα 330 αλογα που πουλαει η SUBARU HELLAS δεν εχει τη ροπακλα του leon.και εκει να δεις συγκριση τιμων.ευκολα 60.000 ευρω το συγκεκριμενο Impreza.ασε που μου αρεσει για παραδειγμα το LEON CUPRA R περισσοτερο σε look απο το IMPREZA.Το impreza ειναι πολυ σπορ σε εμφανιση για τα γουστα μου!!!
βλεπω να παιρνω το cupra-r το LEON για να τελειωνω!!!ουτε ψαξιμο για ζαντες ουτε για φρενα ουτε για αναρτησεις ουτε για body kit.ασε που ο κινητηρας ανεβαζει πολυ πιο ευκολα αλογα για πλακα!!
ρωτησα σε seat force που ειναι ο επισημος βελτιωτης της SEAT και μου εμαθα οτι παιζει αναπρογραμματισμος εγκεφαλου με 1 χρονο εγγυηση και χωρις να χανεις την εργοστασιακη σου εγγυηση με αποδοση 270-280 αλογα και 37-38 κιλα ροπης !!!!!!μου εξηγησε το παληκαρι οτι ο κινητηρας του 20VT με του CUPRA-R δεν εχει καμια σχεση και μου ειπε αναλυτικα τις διαφορες τους και οτι δεν περιοριζονται στα 30 αλογα διαφορα!!!
σε περιοδικο που διαβασα (drive αν θυμαμαι καλα) το cupra-r εκανε ακριβως τον ιδιο χρονο σε γυρο πιστας με το HONDA CIVIC TYPE-R που προσωπικα το θεωρω ενα απο τα καλυτερα αγωνιαρικα αυτοκινητα παραγωγης που κυκλοφορουν και αυτο μου λεει πολλα για τις δυνατοτητες του cupra-r. τωρα θα μου πειτε γιατι δεν παιρνω το honda το οποιο σημειωτεον μου αρεσει παρα παρα πολυ σε εμφανιση ??????
η μανια του tuning βλεπεις .τρομερος ο κινητηρας αλλα τουλαχιστον εδω στην ελλαδα δεν παιζει αξιοπιστη και σιγουρη βελτιωση!!!ασε που θελω να αραξω σε τουρμπινιτσα!!!!!!
danielos - Τετ 26 Μάρ 2003, 09:13:57
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Χρηστο................Παντως καθε φορα που βλεπω την φωτο της υπογραφης σου παθαινω πλακα.

δεν θελω να μπλεξω με μεταχειρισμενα φιλε Νικολη!!
ειναι γα**τη φαση το Impreza αλλα αλλη απο αυτη που ζηταω εγω!!!
το μοναδικο που δεν μου αρεσει καθολου στο παλιο impreza ,στο καινουργιο καπως τρωγεται,ειναι το εσωτερικο του!!!!!
μπηκα σε ενα καινουργιο κατω στη subaru γλυφαδας και η αισθηση ηταν οτι μπηκα σε κανενα taxi carina!!!
δεν ειναι σωστο να το εχουν προαγει τοσο πολυ σε κινητηρα,πλαισιο,στησιμο και να εχουν ενα τοσο ασχημο εσωτερικο!!!!
Rally - Τετ 26 Μάρ 2003, 13:54:56
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

δεν θελω να μπλεξω με μεταχειρισμενα φιλε Νικολη!!
ειναι γα**τη φαση το Impreza αλλα αλλη απο αυτη που ζηταω εγω!!!
το μοναδικο που δεν μου αρεσει καθολου στο παλιο impreza ,στο καινουργιο καπως τρωγεται,ειναι το εσωτερικο του!!!!!
μπηκα σε ενα καινουργιο κατω στη subaru γλυφαδας και η αισθηση ηταν οτι μπηκα σε κανενα taxi carina!!!
δεν ειναι σωστο να το εχουν προαγει τοσο πολυ σε κινητηρα,πλαισιο,στησιμο και να εχουν ενα τοσο ασχημο εσωτερικο!!!!

μιλας για εσωτερικο και εχεις ραλλυ????
μιλας για ταχι και εχεις κιτρινο ραλλυ???
Rally - Τετ 26 Μάρ 2003, 14:02:51
Θέμα δημοσίευσης:
επισης φιλε ντανυ θα σου δωσω μια συμβουλη τι να κανεις τα 420000 ευρω.

πηγαινε αγγλια
αγορασε ενα μεταχειρισμενο φτιαγμενο γιαπωνεζικο, οτι θες , σαν αυτα του fast and furius, δεν θα σου παει πανω απο 200000 ευρω, φτιαξε οτι αλλο θες στην μητερα πατριδα των μετατροπων και γυρνα. θα σου περισεψουν και λεφτα να το εκτελωνησεις και να κανεις και το τραπεζι σε ολο το club για τα καλοριζικα.

επειδη ξερω ομως οτι κατι τετοιο δεν θα το κανεις, αν και ειναι ευκολο, ειμαστε πια μια κοινη ευρωπαικη αγορα μπλα μπλα μπλα, ανοιξε μια λιστα γαμου στην seat!!!!
pezomania - Τετ 26 Μάρ 2003, 17:16:05
Θέμα δημοσίευσης:
Αγορίνα μου θες γκάζια ατελείωτα!! Θές ροπές που θα σου κάνουν τσάμπα λίφτινγκ, θες χώρους (μετριότατους) που θα χωράει πίσω και ο μπέμπης (μέχρι την τρίτη δημοτικού όμως, μετά χλωμό τον κόβω) θες επιδώσεις (σε ευθείες) που θα παίζεις τα EVO και τα SuBA στα ίσα, αν όχι να τα ξεσκίζεις,
Τότε φίλε θες RX-7 το τελευταίο μοντέλο '97-'98, μεταχειρισμένο γύρο στα 30.000€.

Επιδόσεις Μαμά: 0-100 5,1'' Τελική: 250

Ομορφιά, από άλλο πλανήτη, ΑΧΧΧΧΧΧ γα** τα λεφτά μου γα**
ΝΙΚΟΣ - Τετ 26 Μάρ 2003, 17:45:52
Θέμα δημοσίευσης:
Ντανι.......Μια μερα να ξερεις οτι ,οτι αμαξι και να παρεις...την αισθηση που εχει ο ραλακος δεν θα την ξαναβρεις.Τετοια αμεσοτητα απο καρτ μονο το S2000 το φτανει..και αμα.
christhehealer - Τετ 26 Μάρ 2003, 23:01:45
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
ρε chris μπορει να εχει 42000 ευρω αλλα δεν εχει ουτε κατα διανοια την δυναμη του ΄φτιαγμενου' LEON . Μπορει να ειναι τετρακινητο να εχει πολυ ομορφο look αλλα ακομα και το impreza με τα 330 αλογα που πουλαει η SUBARU HELLAS δεν εχει τη ροπακλα του leon.και εκει να δεις συγκριση τιμων.ευκολα 60.000 ευρω το συγκεκριμενο Impreza.ασε που μου αρεσει για παραδειγμα το LEON CUPRA R περισσοτερο σε look απο το IMPREZA.Το impreza ειναι πολυ σπορ σε εμφανιση για τα γουστα μου!!!

Μαζί σου Danielo. Μην ξεχνάς ότι το ψάχνω κι εγώ πάνω στο ίδιο θέμα. Και έχω κάνει και την γύρα μου στις αντιπροσωπείες από τα Χριστούγεννα. Laughing Εκτός από την Subaru βέβαια γιατί δεν έχω τόσα φράγκα.

Τι αποφάσισα εγώ;

1η επιλογή το RC λόγω χρημάτων. Το πιο βασικό του μειονέκτημα η θέση οδήγησης. Απαράδεκτη κατά τη γνώμη μου, κρίνοντας από το 206 μου. Καλό για χαλαρές βολτίτσες και ισάδια αλλά στο κλειστό στροφιλίκι, άσε καλύτερα. Και δεν νομίζω να κόψουν την αριστερή κολώνα στο RC για να την βελτιώσουν. Aς ελπίσουμε τουλάχιστον ότι το bucket θα είναι πιο χαμηλό, ώστε να μπορείς να τραβιέσαι πιο μπροστά. Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

danielos έγραψε:
Bλεπω να παιρνω το cupra-r το LEON για να τελειωνω!!!ουτε ψαξιμο για ζαντες ουτε για φρενα ουτε για αναρτησεις ουτε για body kit.ασε που ο κινητηρας ανεβαζει πολυ πιο ευκολα αλογα για πλακα!!!

Τι να ψάξεις για αναρτήσεις και φρένα, αφού θα τα πληρώσεις 5500 ευρώα. Το αυτοκίνητο κάνει 30000 και για να γίνει όπως αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες θέλεις 35250. Τόσα μου ζήτησαν.

Για τα απλά έγραψα πιο πάνω, για τα body kit.

Το ίδιο και το TypeR. Τιμή καταλόγου 28000 ευρώα. Τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι 32000.

Το πιο κουφό το Focus ST170. Ξεκινήσαμε την κουβέντα από τα 25500 (ίσια που το έκλεινα μόλις άκουσα την τιμή) φτάσαμε ούτε λίγο ούτε πολύ στα 31000 ευρώ μετά από λίγη συζήτηση, για τα Full Extra.

Και όλα αυτά χωρίς πινακίδες τέλη κυκλοφορίας και ασφάλεια, γιατί στο Ναύπλιο που ρώτησα αυτά τα βγάζεις μόνος σου. Όλα είναι σε ακτίνα 300 μέτρων Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Και ένα σχόλιο. Μην "ψαρώνουμε" από τα απόλυτα νούμερα στις ιπποδυνάμεις. Αλλά από το πως αυτή βγαίνει στο δρόμο. Τι να τα κάνω εγώ 330 αλογα στον κόφτη όταν στην μέση του στροφόμετρου έχει τελειώσει ο δρόμος. Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Το λέω αυτό για το Impreza 330HP. Από τους 4Τροχοί που το σύγκριναν με το απλό. Η διαφορά φαίνεται στα 200 χαω και πάνω Wink
Rally - Πεμ 27 Μάρ 2003, 11:12:38
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Ντανι.......Μια μερα να ξερεις οτι ,οτι αμαξι και να παρεις...την αισθηση που εχει ο ραλακος δεν θα την ξαναβρεις.Τετοια αμεσοτητα απο καρτ μονο το S2000 το φτανει..και αμα.

πες τα ρε νικο και εγω του τα εχω πει. αλλα ολοι καποια στιγμη θα αλλαξουμε αμαξι και ολοι πρεπει να ψαχτουμε γιατι αυτοι που εχουν ραλλυ ειναι πανω κατω ατομα της ιδιας νοοτροπιας. το σιγουρο ειναι οτι την αισθηση του ραλλυ θα την θυμομαστε για πολλα επομενα αυτοκινητα!!!
danielos - Πεμ 27 Μάρ 2003, 11:15:05
Θέμα δημοσίευσης:
Rally έγραψε:

παντα βιαστικος ραλλανθρωπε φιλε john!!
το ραλλυ το πηρα γιατι αυτα τα λεφτα επαιζαν εκεινη τη στιγμη και θεωρησα οτι ηταν η καλυτερη λυση για τα λεφτα της!!αυτο για να καταλαβεις το λογο που πηρα ραλλυ!!!
δευτερον το ραλλυ οντως εχει πολυ λιτο εσωτερικο αλλα αυτο παρακαμπτεται απο τον τρομερο κινητηρα του και το αψογο στησιμο του!!
οσο για το χρωμα βρε looser βαζελε ξερεις οτι το πηρα για λογους ομαδας και μονο!!για να με ακολουθει παντου ο τρελος δικεφαλος !!! αεκαρα ολε οριτζιναλ!!!!!!
αυτα για να βαλεις λιγο μυαλουδακι!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
danielos - Πεμ 27 Μάρ 2003, 11:17:29
Θέμα δημοσίευσης:
Rally έγραψε:
απο 200000 ευρω μπλα μπλα μπλα, ανοιξε μια λιστα γαμου στην seat!!!!

αυτα δεν απαντω διοτι δεν τα επιασα!!!!
danielos - Πεμ 27 Μάρ 2003, 11:22:02
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
θες χώρους (μετριότατους) που θα χωράει πίσω και ο μπέμπης (μέχρι την τρίτη δημοτικού όμως, μετά χλωμό τον κόβω) θες επιδώσεις (σε ευθείες) που θα παίζεις τα EVO και τα SuBA στα ίσα, αν όχι να τα ξεσκίζεις,
Τότε φίλε θες RX-7 το τελευταίο μοντέλο '97-'98, μεταχειρισμένο γύρο στα 30.000€.

Επιδόσεις Μαμά: 0-100 5,1'' Τελική: 250

Ομορφιά, από άλλο πλανήτη, ΑΧΧΧΧΧΧ γ**ώ τα λεφτά μου γ**ώ

φιλε πεζομανια κοιταω για αυτοκινητο διαφορετικου look απο το rx-7.συμφωνω απολυτα οτι ειδικα το batman ειναι πολυ ομορφο αλλα δεν ειναι αυτο που ψαχνω απο εξωτερικης αποψης!! με την ιδια λογικη θα μπορουσα να περιμενω το rx-8 που δεν θα ειναι σε τρλεη τιμη!!!
χωρους δεν εχει και το κυριοτερο δεν ακουμπαω τον κινητηρα wankel για ολους τους γνωστους και μη εξαιρετεους λογους αξιοπιστιας!!!!
danielos - Πεμ 27 Μάρ 2003, 11:25:49
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

νικο συμφωνω απολυτα[/size] φιλαρακι και πιστευω οτι το τιμονι του ραλλυ και την αμεσοτητα που εχει δεν την βρισκεις ευκολα και σε πολυ ακριβοτερα αυτοκινητα!!!!!
μην νομιζεις οτι δεν τα εκτιμαω!!!
τωρα αυτο για το s2000 δεν ξερω γιατι δεν το εχω οδηγησει αλλα μου φαινεται αυτο το και αν ειναι λιγο τραβηγμενο...
danielos - Πεμ 27 Μάρ 2003, 11:41:36
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

ακου chris να δεις πως τα ξερω εγω:(πανω κατω τα ιδια ξερω)
για το LEON CUPRA-R εχουμε οτι απο τον φεβρουαριο πωλειται στα 33500 βασικη τιμη πλεον και εχουν στο βασικο εξοπλισμο τις τετραπιστονες της BREMBO και τις 18αρες ανθρακι ζαντες!!!
δηλαδη ζαντες,φρενα τα εβγαλαν απο τον προαιρετικο εξοπλισμο και τα εβαλαν στο βασικο και αφησαν στον προαιρετικο μονο τα μπακετ της recaro!!!
επισης ρωτησα για βελτιωση μεγαλες εταιριες οπως MTM,oettinger,ABT και ολες μου ειπαν τα ιδια.
πρωτο σταδιο αλλαγη πλακετας εγκεφαλου και ιπποδυναμη 255 αλογα με 35 κιλα ροπης.κοστος:1600 ευρω
δευτερο οτι και το πρωτο συν αλλαγη εξατμισης και downpipe και ιπποδυναμη 270-275 αλογα με 37 κιλα ροπης.κοστος αλλα 1600 ευρω.συνολικο δηλαδη 3200 ευρω!!
αυτα αν παιξεις με την ιδια τουρμπινα γιατι αν αλλαξεις το κοστος ανεβαινει πολυ και το πραγμα μπλεκεται..αυτες ειναι οι light βελτιωσεις!!
τωρα για type-r τα ξερω οπως για και για το focus οπου εχει πολυ γελιο η κατασταση!!!
για το RC να σε ρωτησω ρε chris 206 εχεις θα το πουλησεις για να παρεις παλι 206???? Shocked
alemao - Πεμ 27 Μάρ 2003, 11:45:55
Θέμα δημοσίευσης:
To Octavia 4x4 ΑΒΤ 1.8Τ το έχεις σκεφτεί;
26.000 ευρώ
teoman - Πεμ 27 Μάρ 2003, 12:30:55
Θέμα δημοσίευσης:
alemao_rallye έγραψε:
26.000 ευρώ

Άρη,πήγα και ρώτησα γι'αυτό.Πάρα πολύ καλό για ότι προσφέρει!Χώρια ότι με 1500Ε,βάζουν τον πειραγμένο εγκέφαλο (εργοστασιακό) και ανεβαίνεις στα 210hp!!!Η φύσσα είναι ίδια.Μου δώσανε και μία βιντεοκασσέτα προβολής...
danielos - Πεμ 27 Μάρ 2003, 12:43:32
Θέμα δημοσίευσης:
alemao_rallye έγραψε:
26.000 ευρώ

αχ αλεμαο!!
το εχω σκεφτει και το εχω ψαξει παρα πολυ!!
εχεις δικιο οτι συμφερει απο ολες τις αποψεις !!!!
ο μονος λογος που το απορριπτω ειναι η εξωτερικη του εμφανιση η οποια αν και οχι ασχημη ειναι καπως πεπαλαιωμενη!!δειχνει λιγο γεροντιστικο αν καταλαβαινεις πως το λεω!!!
ενω το leon δειχνει πιο νεανικο και εχει αλλο στυλ!!!
alemao - Πεμ 27 Μάρ 2003, 12:50:53
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
alemao_rallye έγραψε:
26.000 ευρώ

αχ αλεμαο!!
το εχω σκεφτει και το εχω ψαξει παρα πολυ!!
εχεις δικιο οτι συμφερει απο ολες τις αποψεις !!!!
ο μονος λογος που το απορριπτω ειναι η εξωτερικη του εμφανιση η οποια αν και οχι ασχημη ειναι καπως πεπαλαιωμενη!!δειχνει λιγο γεροντιστικο αν καταλαβαινεις πως το λεω!!!
ενω το leon δειχνει πιο νεανικο και εχει αλλο στυλ!!!

2 λόγοι που λέει να το πάρεις:

1. Φαίνεται γεροντίστικο αλλά τους τσαγιάζεις Very happy
2. Κυκλοφορούν πολλά μπατσικά Octavia οπότε σε βλέπουν από μακρυά και κόβουν ταχύτητα, αντί αν σου κολλάνε τώρα όπως στο Rallye Wink
Rally - Πεμ 27 Μάρ 2003, 13:06:55
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
Rally έγραψε:

παντα βιαστικος ραλλανθρωπε φιλε john!!
το ραλλυ το πηρα γιατι αυτα τα λεφτα επαιζαν εκεινη τη στιγμη και θεωρησα οτι ηταν η καλυτερη λυση για τα λεφτα της!!αυτο για να καταλαβεις το λογο που πηρα ραλλυ!!!
δευτερον το ραλλυ οντως εχει πολυ λιτο εσωτερικο αλλα αυτο παρακαμπτεται απο τον τρομερο κινητηρα του και το αψογο στησιμο του!!
οσο για το χρωμα βρε looser βαζελε ξερεις οτι το πηρα για λογους ομαδας και μονο!!για να με ακολουθει παντου ο τρελος δικεφαλος !!! αεκαρα ολε οριτζιναλ!!!!!!
αυτα για να βαλεις λιγο μυαλουδακι!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

τοτε επρεπε να το παρεις κιτρινομαυρο ρε ντανυ Laughing Laughing Laughing
λοιπον ακου να δεις τι σκεφτηκα για σενα

5000 ευρω τουρπο ραλλυ 230 αλογα.θα τσαγιαζεις τους παντες
1500 ευρω δερματινο σαλονι και τιμονι για να εισαι και κυριλε

και παρε και ενα οικογενειακο με γνωμονα οχι τις επιδοσεις!!!!

σε εχω πρηξει ε???

παρε αγορι μου οτι θες!!!!!!!!!!!
danielos - Πεμ 27 Μάρ 2003, 13:25:03
Θέμα δημοσίευσης:
alemao_rallye έγραψε:

1. Φαίνεται γεροντίστικο αλλά τους τσαγιάζεις Very happy
2. Κυκλοφορούν πολλά μπατσικά Octavia οπότε σε βλέπουν από μακρυά και κόβουν ταχύτητα, αντί αν σου κολλάνε τώρα όπως στο Rallye Wink

για τον πρωτο λογο εχω να πω οτι και με το leon θα τους τσαγιαζω οπως και το skoda,
για το δευτερο λογο δεν εχω να πω τιποτα διοτι εχεις δικιο και μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι!!!ρε δεν το ειχα σκεφτει!!!!! Laughing Laughing Laughing Cool Cool
Sidobre - Πεμ 27 Μάρ 2003, 14:28:55
Θέμα δημοσίευσης:
Aξιόλογα αυτοκίνητα από 20.000 έως 40.000 ευρώ

(με βάση την τιμή/απόδοση)

ROVER MG ZR 160 hp -> 22.600
TOYOTA COROLLA 1.8 3d 192 hp -> 24.560
VOLKSWAGEN GOLF 1.8 3d 180 hp -> 27.290
AUDI A3 1.8 3d TURBO (180 PS) -> 28.400
HONDA CIVIC 2.0 TYPE- R -> 28.907
ROVER MG ZT 1.8 TURBO 160 hp -> 31.800
OPEL ASTRA 2.0 OPC 200hp -> 32.620
VOLVO S 40 2.0 T4 200 hp ->34.350
AUDI A3 1.8 5d TURBO Quattro 180hp -> 34.730
FORD FOCUS 2.0 3d RS 215 hp -> 35.000
SAAB 9-3 COUPE, LPT 150 hp -> 35.650
MERCEDES C200 1.8 SPORTS COUPE KOMPRESSOR 163 hp -> 35.200
CHEVROLET CAMARO COUPE 193 hp -> 35.745
TOYOTA CELICA 1.8 T SPORT 192 hp -> 36.000
MERCEDES C230 1.8 SPORTS COUPE KOMPRESSOR 192 hp ->39.200
SAAB 9-3 COUPE TURBO 205 hp -> 39.472
AUDI S3 1.8 225 hp -> 40.000

Προσωπικά με αυτά τα χρήματα θα επέλεγα κάτι πολύ πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο από ένα αυτοκινητάκι που επουδενί δεν μου γεμίζει το μάτι.

Η απόφαση είναι δική σου...
teoman - Πεμ 27 Μάρ 2003, 14:35:18
Θέμα δημοσίευσης:
...Και Subaru Impreza 1.6 (180ps) 28650E...
Sidobre - Πεμ 27 Μάρ 2003, 14:56:04
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
...Και Subaru Impreza 1.6 (180ps) 28650E...

Δέν το έγραψα διότι δεν το θεωρώ καλό ως Value for money...
Αν θέλεις Scooby τότε θα πάς μόνο στο WRX STi! Τα υπόλοιπα είναι κακός συμβιβασμός!!!!

Πάντως αν είχα τόσα χρήματα σίγουρα θα πήγαινα σε ένα Mitsu Lancer Evo έστω και μεταχειρισμένο! Με ένα Roll cage και είναι έτοιμο!!!! Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο... Είναι από τα λίγα αυτοκίνητα που τα συνδυάζουν όλα. Ακόμα και η εμφάνιση που πολλοί λένε ότι δεν είναι ωραίο, αλλά όποιος το δεί του τρέχουν τα σάλια...

Επίσης δεν έχω δει γυναίκα που να μην της αρέσει... Rolling eyes

Περι ορέξεως όμως....
alemao - Πεμ 27 Μάρ 2003, 14:59:03
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ SUBARU 1,6 turbo!
ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! Shocked Shocked Shocked Shocked
danielos - Πεμ 27 Μάρ 2003, 16:42:11
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

TOYOTA COROLLA 1.8 3d 192 hp -> 24.560
VOLKSWAGEN GOLF 1.8 3d 180 hp -> 27.290
AUDI A3 1.8 3d TURBO (180 PS) -> 28.400
HONDA CIVIC 2.0 TYPE- R -> 28.907
ROVER MG ZT 1.8 TURBO 160 hp -> 31.800
OPEL ASTRA 2.0 OPC 200hp -> 32.620
VOLVO S 40 2.0 T4 200 hp ->34.350
AUDI A3 1.8 5d TURBO Quattro 180hp -> 34.730
FORD FOCUS 2.0 3d RS 215 hp -> 35.000
SAAB 9-3 COUPE, LPT 150 hp -> 35.650
MERCEDES C200 1.8 SPORTS COUPE KOMPRESSOR 163 hp -> 35.200
CHEVROLET CAMARO COUPE 193 hp -> 35.745
TOYOTA CELICA 1.8 T SPORT 192 hp -> 36.000
MERCEDES C230 1.8 SPORTS COUPE KOMPRESSOR 192 hp ->39.200
SAAB 9-3 COUPE TURBO 205 hp -> 39.472
AUDI S3 1.8 225 hp -> 40.000

κατ αρχην σε ευχαριστω για τον καταλογο αλλα ακου την γνωμη μου για τα συγκεκριμενα αυτοκινητα:
το 1ο δεν τρελαθηκα ακομα να το παρω!!!να δωσω τοσα λεφτα για ενα αγγλικο αυτοκινητο!
το 2ο μια απο τα ιδια !! 192 αλογα στις 7500+στροφες και κατω απο τις 6000 ψοφιο ασε δεν θα παρω!
το 3ο καλο αλλα λιτο ! ουτε τετραπιστονες,ουτε 18αρες ουτε bodykit. και 30 αλογα λιγοτερα!!!αστο!!!καλη η προσφορα απο την μαμα vag αλλα παιζουν και καλυτερες!!
το 4ο μια απο τα ιδια συν του οτι σε πολυ λιγο κυκλοφορει το καινουργιο!
το 5ο μαλιστα εδω με βρισκεις συμφωνο.τρομερο αυτοκινητο τρομερο πλαισιο και τρομερο look.μονο που οπως ειπε και ο chris η πραγματικη του τιμη με το air-condition και τα λοιπα φτανει στα 32000 ευρωα!!ειναι παντως απο τα αγαπημενα μου!!το μονο κακο σε αυτον τον κινητηρα διαμαντι οπως και στα περισσοτερα honda ειναι οτι δεν παιρνει σοβαρη ατμοσφαιρικη βελτιωση!
το 6ο εφυγε αερα!!!
το οpel astra opc αρκετα καλο αλλα δεν καταλαβαινω γιατι?? σου γεμιζει το ματι!!καλο ομως δεν μπορω να πω!!!
το 8ο δεν μου αρεσει τοσο εμφανισιακα γιατι ειναι τριων ογκων και δεν θελω ενα τοσο μεγαλο αυτοκινητο!!
το Α3 για τους ιδιους λογους που ειπα και πιο πριν και τιμη αρκετα τσιμπημενη!!
και ερχομαστε σε μια μεγαλη μου αγαπη!!δεν θα πω τιποτα για αυτο το κοσμημα (FORD FOCUS RS) το οποιο εχει τιμη ονειρικη για αυτα που προσφερει.ενα εχει που με σταματαει ειναι διπορτο που αν και το δειχνει πιο ωραιο θελω κατι πλεον με 4 πορτες!! ΟΛΑ τα υπολοιπα σε αυτο το αυτοκινητο ειναι τελεια!!!σημειωση:καμια σχεση με το ST170(OΥΝΞ).
Οποτε φευγουν και τα παρακατω κουπε που μου ανεφερες(MERCEDES,CAMARO(καλα αυτο πως σου ηρθε??)
οπως και η toyota celica για τον ιδιο λογο με την corolla!
για το s3 ανεκαθεν ηταν και ειναι η αγαπη μου αλλα παιζει πολυ ψηλα σε τιμη και εγω με τα ζορια θα φτασω στα 34000 ευρωα!!!
Sidobre - Πεμ 27 Μάρ 2003, 17:07:39
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:

κατ αρχην σε ευχαριστω για τον καταλογο αλλα ακου την γνωμη μου για τα συγκεκριμενα αυτοκινητα:
το 1ο δεν τρελαθηκα ακομα να το παρω!!!να δωσω τοσα λεφτα για ενα αγγλικο αυτοκινητο!
το 2ο μια απο τα ιδια !! 192 αλογα στις 7500+στροφες και κατω απο τις 6000 ψοφιο ασε δεν θα παρω!
το 3ο καλο αλλα λιτο ! ουτε τετραπιστονες,ουτε 18αρες ουτε bodykit. και 30 αλογα λιγοτερα!!!αστο!!!καλη η προσφορα απο την μαμα vag αλλα παιζουν και καλυτερες!!
το 4ο μια απο τα ιδια συν του οτι σε πολυ λιγο κυκλοφορει το καινουργιο!
το 5ο μαλιστα εδω με βρισκεις συμφωνο.τρομερο αυτοκινητο τρομερο πλαισιο και τρομερο look.μονο που οπως ειπε και ο chris η πραγματικη του τιμη με το air-condition και τα λοιπα φτανει στα 32000 ευρωα!!ειναι παντως απο τα αγαπημενα μου!!το μονο κακο σε αυτον τον κινητηρα διαμαντι οπως και στα περισσοτερα honda ειναι οτι δεν παιρνει σοβαρη ατμοσφαιρικη βελτιωση!
το 6ο εφυγε αερα!!!
το οpel astra opc αρκετα καλο αλλα δεν καταλαβαινω γιατι?? σου γεμιζει το ματι!!καλο ομως δεν μπορω να πω!!!
το 8ο δεν μου αρεσει τοσο εμφανισιακα γιατι ειναι τριων ογκων και δεν θελω ενα τοσο μεγαλο αυτοκινητο!!
το Α3 για τους ιδιους λογους που ειπα και πιο πριν και τιμη αρκετα τσιμπημενη!!
και ερχομαστε σε μια μεγαλη μου αγαπη!!δεν θα πω τιποτα για αυτο το κοσμημα (FORD FOCUS RS) το οποιο εχει τιμη ονειρικη για αυτα που προσφερει.ενα εχει που με σταματαει ειναι διπορτο που αν και το δειχνει πιο ωραιο θελω κατι πλεον με 4 πορτες!! ΟΛΑ τα υπολοιπα σε αυτο το αυτοκινητο ειναι τελεια!!!σημειωση:καμια σχεση με το ST170(OΥΝΞ).
Οποτε φευγουν και τα παρακατω κουπε που μου ανεφερες(MERCEDES,CAMARO(καλα αυτο πως σου ηρθε??)
οπως και η toyota celica για τον ιδιο λογο με την corolla!
για το s3 ανεκαθεν ηταν και ειναι η αγαπη μου αλλα παιζει πολυ ψηλα σε τιμη και εγω με τα ζορια θα φτασω στα 34000 ευρωα!!!

Για τα Αγγλικά δεν θα διαφωνήσω αλλά δεν είναι και τόσο άσχημα...

Θα στεκόμουνα σίγουρα στο A3 (ή S3 αν το βάσταγε η τσέπη μου) και σίγουρα στο Ηonda και Focus

Aλλά πάντως για "Οικογενειακό" αυτοκίνητο με τα χρήματα αυτά ακόμα και ένα Mercedes C230 δεν ακούγετε άσχημα... (Μπλιαααααααααχχχχ)

Σε σύγκριση πάντως με το Leon ως κατάταξη θα τα έβαζα ώς εξής:
1. S3
2. Focus
3. Civic
4. A3
5. Astra
6. Celica
7. Leon
8. Golf

Πάνω απ'όλα και το ξαναλέω θα έβαζα ένα Mitsubishi Lancer EVO (πιθανόν VI) Ψιλομεταχειρισμένο, από αυτά που πέρνουν πίσω οι τράπεζες και τα πουλάνε μισή τιμή... Wink
alemao - Πεμ 27 Μάρ 2003, 17:08:24
Θέμα δημοσίευσης:
RENAULT LAGUNA 2.0 TURBO , 30.000 euro
SAAB 9-3 SPORT SEDAN 1.8 Τ , 35.000 euro
VOLKSWAGEN PASSAT 1.8 T. , 27.000 euro
chatasos - Πεμ 27 Μάρ 2003, 17:50:01
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή έχω την εντύπωση πως ο danielos κάτι είπε για βελτίωση στην αρχή, κατά την άποψή μου, η επιλογή του είναι η καλύτερη δυνατή.

Seat Leon ή Audi S3 (άντε με το ζόρι το A3).

Και τα 2 έχουν άπειρες δυνατότητες βελτίωσης και ταιριάζουν στον χαρακτήρα του.

Προσωπικά εγώ θα προτιμούσα EVO (και όχι Subaru) Twisted evil Twisted evil Twisted evil
christhehealer - Πεμ 27 Μάρ 2003, 21:55:35
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
για το RC να σε ρωτησω ρε chris 206 εχεις θα το πουλησεις για να παρεις παλι 206???? Shocked

Έχω 1600 και θα πάρω δίλιτρο. Δεν κοιτάω μοντέλα, μάρκες κλπ. δαιμόνια. Όπως κατάλαβες παντού πήγα και ρώτησα και αν χρειαστεί θα ξαναπάω Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Όποιο μου κάνει κλικ, το πήρα.

Και βέβαια δεν κοιτάω για μετατροπές. Τις θεωρώ χαμένα λεφτά. Smile
Vini - Παρ 28 Μάρ 2003, 08:37:18
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Προσωπικά το παραπάνω με τρελαίνει... θα ήθελα να είχα ένα...σε μπλε ή κίτρινο ....

Καλή τιμή, ποιότητα, κρατήματα και γκάζια...
Τα επόμενα είναι σχεδόν ένα εκατομύριο παραπάνω οπότε με αυτά τα λεφτά θα μπορούσα να το συντηρίσω..
Και νομίζω ότι ο όγκος του σαν αμάξωμα, είναι ιδανικός για την Αττική και για ταξιδάκια...
Rally - Παρ 28 Μάρ 2003, 09:48:59
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια ειπαμε αυτοκινητα με επιδοσεις. τα saab, mercedes κλπ ειναι αυτοκινηταρες εχουν αλογα αλλα οχι επιδοσεις τρελες, ειναι 2 τονοι το καθενα. ασε που το κοστος συντηρησης ειναι απαγορευτικο!!!

εγω ψηφιζω FOCUS RS, HONDA KAI LEON.

αρχιζει να μου αρεσει αυτο το τοπικ γιατι αρχιζω και ονειρευομαι και κανενα ονειρο δεν ειναι απαγορευτικο. αλλωστε αν ο φιλος μου ο ντανυ παρει κατι τετοιο σιγουρα θα μας το δωσει για καμια βολτα!!!!
pezomania - Παρ 28 Μάρ 2003, 10:17:22
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν, επειδή το RX-7 είναι εκτός "μάχης" Laughing

Είμαι υπέρ του Leon ήτε με 180 ήτε με 210. Έχει και το πιο χαμηλό κόστος συντήρησης!!

Α! Το Honda είναι άπεκτο, αλλά έχει ένα μειονέκτημα,.... τον Σαρακάκη!!
danielos - Παρ 28 Μάρ 2003, 10:25:03
Θέμα δημοσίευσης:
Rally έγραψε:
ρε παιδια ειπαμε αυτοκινητα με επιδοσεις. τα saab, mercedes κλπ ειναι αυτοκινηταρες εχουν αλογα αλλα οχι επιδοσεις τρελες, ειναι 2 τονοι το καθενα. ασε που το κοστος συντηρησης ειναι απαγορευτικο!!!

αρχιζει να μου αρεσει αυτο το τοπικ γιατι αρχιζω και ονειρευομαι και κανενα ονειρο δεν ειναι απαγορευτικο. αλλωστε αν ο φιλος μου ο ντανυ παρει κατι τετοιο σιγουρα θα μας το δωσει για καμια βολτα!!!!

ραλλμαν αυτες ειναι και οι δικες μου προτιμησεις!!!
μαλιστα ειχα ως πρωτη επιλογη το focus RS αλλα υπαρχει το προβλημα οτι ηρθαν πολυ λιγα αντιτυπα και ειναι δυσκολη η αποκτηση του!!!ρωτα το ΝΙΚΟ και θα σου πει!!!!κριμα γιατι ειναι με μια λεξη τρομερο!!!το μονο για μενα 'προβλημα ' ειναι οτι ειναι διπορτο κατι το οποιο για τους περισσοτερους ειναι προτερημα .λογικοτατο!!!
για το hondaki μιλαω με τα καλυτερα λογια γιατι ειναι ΠΑΝεμορφο εχει κινητηρα για μιμηση απο ολες τις εταιριες(παρατηρηση:καμια σχεση με τον κινητηρα της Corolla ,celica TS που τον θεωρω πολυ μαπα διοτι μπορει να ειναι 192 αλογα αλλα κατω απο τις 6000 ειναι για κλαματα αν δειτε και τα ρεπριζ που εχει απο τις χαμηλομεσαιες στροφες),πλαισιαρα τιμη τρελη αψογο κρατημα-στησιμο!!!
αλλα οπως εχουμε ξαναπει και απο κοντα μαλλον ειμαστε για σαλιγκαρακι εμεις!!!!!!!!!!! Wink Wink Wink Wink Wink Wink
danielos - Παρ 28 Μάρ 2003, 10:42:38
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Λοιπόν, επειδή το RX-7 είναι εκτός "μάχης" Laughing

Είμαι υπέρ του Leon ήτε με 180 ήτε με 210. Έχει και το πιο χαμηλό κόστος συντήρησης!!

Α! Το Honda είναι άπεκτο, αλλά έχει ένα μειονέκτημα,.... τον Σαρακάκη!!

πεζομανια και εγω ημουν για το λεον με τα 180 αλογα στην αρχη αλλα η διαφορα του κινητηρα του με αυτον του CUPRA-R ειναι τεραστια και δεν περιοριζεται μονο στα 30 αλογα!!για να καταλαβεις το κινητηρι του CUPRA εχει απο εργοστασιο σφυρηλατα πιστονια!!!!!!!ενω το απλο δεν εχει!!!!
ανασχεδιασμενη πολλαπλη εισαγωγης δυο intercooler......
για να καταλαβεις το body kit εχει απο seat 3000 ευρω συν στην καλυτερη 3500 ευρω για ζαντολαστιχα 18αρια και brembo τετραπιστονες μας κανει 6500ευρω!!
αν βαλεις οτι το καινουργιο με τα 180 εχει 24500ευρω συν τα 6500 ευρω φτασαμε αισιως τα 31000 ευρουλινια!!!μια η αλλη δηλαδη!!μην σου πω καλυτερα το cupra που τα εχει και απο εργοστασιο και δεν χρειαζεται να μπλεξεις με τον καθε περιεργο!!!!!
DimiP - Παρ 28 Μάρ 2003, 12:16:32
Θέμα δημοσίευσης:
δυστυχως δεν θα αποκτησω ποτε 20.000-40.000 Ε διαθεσιμα για αμαξι, για να αρχισω να ονειρευομαι τετοια αυτοκινητα , οποτε.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Rally - Παρ 28 Μάρ 2003, 13:24:32
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
δυστυχως δεν θα αποκτησω ποτε 20.000-40.000 Ε διαθεσιμα για αμαξι, για να αρχισω να ονειρευομαι τετοια αυτοκινητα , οποτε.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ποτε μην λες ποτε!!!! Laughing Laughing Laughing
Rally - Παρ 28 Μάρ 2003, 13:27:54
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
Rally έγραψε:

ραλλμαν αυτες ειναι και οι δικες μου προτιμησεις!!!
μαλιστα ειχα ως πρωτη επιλογη το focus RS αλλα υπαρχει το προβλημα οτι ηρθαν πολυ λιγα αντιτυπα και ειναι δυσκολη η αποκτηση του!!!ρωτα το ΝΙΚΟ και θα σου πει!!!!κριμα γιατι ειναι με μια λεξη τρομερο!!!το μονο για μενα 'προβλημα ' ειναι οτι ειναι διπορτο κατι το οποιο για τους περισσοτερους ειναι προτερημα .λογικοτατο!!!
για το hondaki μιλαω με τα καλυτερα λογια γιατι ειναι ΠΑΝεμορφο εχει κινητηρα για μιμηση απο ολες τις εταιριες(παρατηρηση:καμια σχεση με τον κινητηρα της Corolla ,celica TS που τον θεωρω πολυ μαπα διοτι μπορει να ειναι 192 αλογα αλλα κατω απο τις 6000 ειναι για κλαματα αν δειτε και τα ρεπριζ που εχει απο τις χαμηλομεσαιες στροφες),πλαισιαρα τιμη τρελη αψογο κρατημα-στησιμο!!!
αλλα οπως εχουμε ξαναπει και απο κοντα μαλλον ειμαστε για σαλιγκαρακι εμεις!!!!!!!!!!! Wink Wink Wink Wink Wink Wink

εννοειται φιλε σλαιγκαρακι!!!!ειρωνεια και αυτη, το σαλιγκαρι ειναι οτι πιο αργο και μονο οταν βρεχει!!! Laughing Laughing Laughing
παντως ρε φιλε και HONTAKI ειναι μουρλια.
και μην κολας στα διπορτα τετραπορτα, αλλο βεβαια τι θα προτιμουσες φιλε αλλα να ξερεις οτι τετιου ειδους προτιμησεις ερχονται σε 2η μοιρα
danielos - Παρ 28 Μάρ 2003, 13:33:18
Θέμα δημοσίευσης:
Rally έγραψε:
εννοειται φιλε σλαιγκαρακι!!!!ειρωνεια και αυτη, το σαλιγκαρι ειναι οτι πιο αργο και μονο οταν βρεχει!!! Laughing Laughing Laughing
και μην κολας στα διπορτα τετραπορτα, αλλο βεβαια τι θα προτιμουσες φιλε αλλα να ξερεις οτι τετιου ειδους προτιμησεις ερχονται σε 2η μοιρα

δεν ειναι οτι κολαω στα διπορτα τετραπορτα johny απο πλευρας αισθητικης !!!
ειναι οτι το θελω απο πρακτικης πλευρας γιατι σκοπευω να το κρατησω αυτο το αυτοκινητακι και για τετραμελεις χρησεις με παιδικα καθισματακια!!! Wink Wink Wink Wink
Rally - Παρ 28 Μάρ 2003, 13:44:15
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
Rally έγραψε:

ειναι οτι το θελω απο πρακτικης πλευρας γιατι σκοπευω να το κρατησω αυτο το αυτοκινητακι και για τετραμελεις χρησεις με παιδικα καθισματακια!!! Wink Wink Wink Wink

ναι το εχω καταλαβει φιλε αλλα 1ον ολα γινονται και ολα βολευονται και 2ον τετοιες σκεψεις ειναι απαγορευτικες στα 25 σου!!!!!
danielos - Παρ 28 Μάρ 2003, 13:48:10
Θέμα δημοσίευσης:
Rally έγραψε:
danielos έγραψε:
Rally έγραψε:

ναι το εχω καταλαβει φιλε αλλα 1ον ολα γινονται και ολα βολευονται και 2ον τετοιες σκεψεις ειναι απαγορευτικες στα 25 σου!!!!!

για το πρωτο ειναι σχετικο οτι ολα βολευονται οσο για το δευτερο ειμαι στα 26 και τη δουλεια τη βλεπω γυρω στα 27 μου με 28 μου το πολυ!!!
christhehealer - Κυρ 30 Μάρ 2003, 21:30:24
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Εγώ να δεις φίλε τι έχω πάθει που είμουνα σήμερα όλη μέρα με το 330άρι στα Μέγαρα.

Crazy Crazy Crazy Silly Silly Silly Silly

Τι να πω Question για την θέση οδήγησης Question Για το joystick κιβώτιο Question Για την ροπή Question Για τα κρατήματα Question

Sidobre έγραψε:
Αν θέλεις Scooby τότε θα πάς μόνο στο WRX STi! Τα υπόλοιπα είναι κακός συμβιβασμός!!!!

To ίδιο είπε και κάποιος σήμερα. Ότι θα κόβει τον ρυθμό στην πίστα, το απλό WRX. Το πήρε ο "Βασιλιάς" και κατα ένα μυστήριο τρόπο εξαφανιζόταν Scatter όταν προσπαθούσαμε να τον φτάσουμε με τα STI. Μετά από τέτοιες εμπειρίες πάντα θέλω να συμβιβάζομαι κακά. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
pezomania - Δευ 31 Μάρ 2003, 07:30:18
Θέμα δημοσίευσης:
Προς Dany:

Φίλε στο καινούργιο τεύχος του Drive, στο ένθετο που έχει DRive Power, έχει δοκιμή, το Leon το 1.8 ΤSport, με το νέο πρόγραμμα εξελιγμένο από την Seat Sport , το οποίο έβγαζε 204 αλογάκια & ήταν και σε ρεπρίζ αλλά και σε μπαμ κατά κάτι γρηγορότερο από το Cupra R!!!

Μάλιστα το πρόγραμμα αυτό υπάρχει και σε demo, όπου στο βάζουν στον εγκέφαλο, ισχύει για 5 λεπτά, πάς το αμάξι μια βόλτα και αν σου αρέσει το βάζεις, αλλοιώς την κάνεις και ούτε γάτα ούτε ζημιά, δεν είναι άπεχτο;;
GIANNIS206 - Δευ 31 Μάρ 2003, 08:18:56
Θέμα δημοσίευσης:
Demo?????Άκου να δείς τι κάνουν!!!
danielos - Δευ 31 Μάρ 2003, 12:15:11
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Προς Dany:

Φίλε στο καινούργιο τεύχος του Drive, στο ένθετο που έχει DRive Power, έχει δοκιμή, το Leon το 1.8 ΤSport, με το νέο πρόγραμμα εξελιγμένο από την Seat Sport , το οποίο έβγαζε 204 αλογάκια & ήταν και σε ρεπρίζ αλλά και σε μπαμ κατά κάτι γρηγορότερο από το Cupra R!!!

Μάλιστα το πρόγραμμα αυτό υπάρχει και σε demo, όπου στο βάζουν στον εγκέφαλο, ισχύει για 5 λεπτά, πάς το αμάξι μια βόλτα και αν σου αρέσει το βάζεις, αλλοιώς την κάνεις και ούτε γάτα ούτε ζημιά, δεν είναι άπεχτο;;

κατα 90% εχω καταληξει φιλε πεζομανια και αυτο δεν ειναι αλλο απο το λεον CUPRA-R και αυτο για πολλους και διαφορους λογους :
1)πολυ καλυτερο στησιμο απο πλευρας αναρτησης με το 180αρι LEON (αυτο φανηκε και σε πιστα οπου εγραψε ακριβως τον ιδιο χρονο με το GTI ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ to ΗΟΝDA CIVIC TYPE-R οντας 160 κιλα βαρυτερο!!!
2) εχει τις τετραπιστονες και καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο!!να μου πεις μπορεις να τις βαλεις και μετα αλλα πρεπει να αλλαξεις ζαντες να βαλεις τα 18αρια για να χωρεσουν οποτε μια η αλλη ερχεται συν του οτι εχει και αυτο το καταπληκτικο body-kit!!
3)o κινητηρας εχει πολυ περισσοτερες δυνατοτητες βελτιωσης γιατι εχει οπως μου ειπαν και μηχανικοι της SEAT SPORT που εχω μιλησει πολυ καλυτερη υποδομη απο το 180αρι!!δυο intercooler,ανασχεδιασμενη πολλαπλη εισαγωγης ,μεγαλυτερο downpipe και παρα πολλα ακομα!!!!
για να καταλαβεις με εγκεφαλο μονο απο MTM Ή ABT εταιρειες εγγυηση στο χωρο τους παιρνει πολυ ευκολα 40-45 αλογα!!!!!
Η ΑΒΤ με 1 χρονο εγγυση επισης τοποθετει φιλτρο ξηρου τυπου,ελευθερο συρματινο καταλυτη και συστημα εξατμισης ΟΛΑ REMUS με 1200 ευρω και αυξηση ιπποδυναμης κατα 30 αλογα με δυναμομετρηση πριν και μετα τις μετατροπες!!!
μιλαμε με ενα κοστος 2800 ευρω ανεβαινει κατα 75 αλογα!!! 285 αλογα με ροπη στα 38 κιλα!!!
αυτα ειναι!!!!!
Αλεξ@νδρος - Δευ 31 Μάρ 2003, 16:36:57
Θέμα δημοσίευσης:
Να βρουμε κανενα crack να το κανουμε δωρο στον Dani.Για να δουλευει το demo επ'αοριστον
ΝΙΚΟΣ - Δευ 31 Μάρ 2003, 17:07:00
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
1)πολυ καλυτερο στησιμο απο πλευρας αναρτησης με το 180αρι LEON (αυτο φανηκε και σε πιστα οπου εγραψε ακριβως τον ιδιο χρονο με το GTI ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ to ΗΟΝDA CIVIC TYPE-R οντας 160 κιλα βαρυτερο!!!

Τι σε ενδιαφερει το στησιμο Question Question Αφου στις στροφες δεν τρεχεις.Ετσι και αλλιως το οσο τρεχεις πιστευω οτι και το 180 αρι κραταει.Μηπως τελικα ολα ειναι για ψυχολογικο λογο Question Rolling eyes
christhehealer - Δευ 31 Μάρ 2003, 21:39:04
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Τι σε ενδιαφερει το στησιμο Question Question Αφου στις στροφες δεν τρεχεις.Ετσι και αλλιως το οσο τρεχεις πιστευω οτι και το 180 αρι κραταει.Μηπως τελικα ολα ειναι για ψυχολογικο λογο Question Rolling eyes

Στο Δίστομο άφηνε απόσταση από τον μπροστινό και γκάζωνε στις στροφές. Μετά ήρθαμε στην Αθήνα και τον ενδιαφέρουν οι ευθείες. Άβυσος η ψυχολογία του Danielou. Shocked Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sidobre - Τρι 01 Απρ 2003, 08:29:53
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Στο Δίστομο άφηνε απόσταση από τον μπροστινό και γκάζωνε στις στροφές. Μετά ήρθαμε στην Αθήνα και τον ενδιαφέρουν οι ευθείες. Άβυσος η ψυχολογία του Danielou. Shocked Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Εχε χάρη που το "πλήρωμα" μου είχε μόλις φάει... Very happy

Αν θυμάσαι, έβαλα βενζίνη, καθάρισα τα τζάμια, έλεγξα τα λάστιχα, φόρεσα άλλα παπούτσια και παρ'όλα αυτά μέσα σε λίγα λεπτά (μόλις φτάσαμε στις στροφές) σας έφτασα και τους 2 παρά το πρόβλημα στην ανάρτηση και ιδιαίτερα στο δεξί αμορτισέρ που ακόμα με τυραννά....

Τελικά "έμεινα" από στομάχι του πληρώματος και αναγκάστηκα να κόψω γιατί αλλιώς θα έτρωγα κανένα κάθισμα στο κεφάλι! Very happy Very happy
ΝΙΚΟΣ - Τρι 01 Απρ 2003, 14:03:41
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Τασο δεν αγοραζεις ενα 106 Ν1 1300 με 1.500.000 δρχ να πας να κανεις την Κ.....α σου και να μην σε γκρινιαζει κανενας Question Wink
pugsang - Τρι 01 Απρ 2003, 14:26:14
Θέμα δημοσίευσης:
Και που θα βρεί ρε Νίκο 1,5 εκατομμύριο ο άνθρωπος?????
Sidobre - Τρι 01 Απρ 2003, 14:55:06
Θέμα δημοσίευσης:
Ποιός είπε ότι δεν το σκέφτομαι;

Σκέφτομαι όμως ή για Ν2 ή για Α6 Wink

Αααααχχχχ κι αμα σου κάτσει;

(Υ.Γ. πρέπει να αποδείξω πρώτα στον εαυτό μου ότι υπάρχει λόγος να βρίσκομαι ανάμεσα στα άξια παλικάρια που το κάνουν αυτό. Ακόμα δεν μου το έχω αποδείξει... Δεν είναι μόνο ένα ακριβό όνειρο... είναι κάτι παραπάνω που δεν μπορεί να το κάνει ο καθένας. ΠΡΩΤΑ θα μου αποδείξω ότι έχω τις δυνατότητες και μετά θα το αποφασίσω ή όχι...)
ΝΙΚΟΣ - Τρι 01 Απρ 2003, 15:02:13
Θέμα δημοσίευσης:
Καμια σχεση αυτα που λες.Δεν χρειαζετε να αποδηξεις σε κανεναν και ειδικα στον εαυτο σου αν θε πρεπει να εισαι εκει αναμεσα τους ή οχι.Γιατι δηλαδη αυτοι θα σε πληρωσουν Question Εσυ θα τα βαλεις απο την τσεπη σου και πιστευω οτι θα πας και καλυτερα απο μερικους μερικους βλεπε PORCHE MARTINI.Στην αρχη ανεβαινεις για χαβαλε οσο μπορεις καιμετα ερχωντε και οι χρονοι Wink Γλυτωνεις και τα εξοδα για να φτιαξεις το 206 Wink

Αντε και εγω υποστιρηξη.

Πας πρωτα με Ν1 να το μαθεις καλα και μετα σιγα σιγα ανεβαινεις και στα Α6.

Βεβαια στην αρχη θα κατα ανχωθεις λογο και του σνομπαριζματος που θα σου ριχνουν οι αλλοι...αλλα εσυ θα τους γραψεις στα........(ξερεις).
Εδω ρε ετρεχε γυναικα..πλακα κανεις τωρα Question Και αυτην το γουστο της εκανε.
danielos - Παρ 04 Απρ 2003, 03:20:54
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

για να απαντησω και στα δυο σας!!!!!!
εγω οπως ειδες chris τρεχω και στις στροφες (οσο με παιρνει βεβαια).δεν ειπα ποτε οτι δεν με ενδιαφερει να εχει οσο καλυτερο στησιμο γινεται το αυτοκινητο.μπορει να μην ειναι στησιμο impreza αλλα ουτε να πηγαινει βαρκα γιαλο.τρεχω και στις στροφες αλλα με πορωνουν πολυ τα γκαζια στην ευθεια!!!! δεν θα εβαζα ποτε τα ημισλικ λαστιχα για να τα λιωνω στο φαναρι!!! αλλη χρησιμοτητα εχουν!!
δεν εχει ποτε κανεις σας βολτα μαζι μου για να μπορει να ξερει πως λειτουργω πισω απο το τιμονι!!!
chris αν θυμασαι καλα μπορει στις στροφες να χωνομουν αλλα και στο γυρισμο εκεινη τη θρασυτατη τζαγκουαρ την πηρα στο κυνηγι στη μεγαλη ευθεια του γυρισμου πριν το Δομοκο.οποτε δεν ειμαι ουτε ευθειακιας ουτε στροφακιας οπως μερικοι επειμενουν να λενε!!!!
το οτι μου αρεσει και θεωρω περισσοτερο ασφαλη την ευθεια απο την στροφη δεν με κανει ουτε το ενα ουτε το αλλο!!!!!![/u][/b]
ΝΙΚΟΣ - Παρ 04 Απρ 2003, 08:52:07
Θέμα δημοσίευσης:
Βρε Ντανι απο τα μουτρα με πηρες.Αυτα που λεμε παντα φιλικα ετσι Question Για πες μου τωρα μετα απο τοσο καιρο τα λαστιχα πως πανε Question Εχουν φανει σημαδια γυαλαδας κτλ Question
danielos - Παρ 04 Απρ 2003, 14:34:49
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Βρε Ντανι απο τα μουτρα με πηρες.Αυτα που λεμε παντα φιλικα ετσι Question Για πες μου τωρα μετα απο τοσο καιρο τα λαστιχα πως πανε Question Εχουν φανει σημαδια γυαλαδας κτλ Question

ρε νικολη δεν σε πηρα απο τα μουτρα!!
απλα καποιος που του αρεσει η ευθεια δεν παει να πει οτι δεν στριβει κιολας και το αντιθετο.
δεν μπορεις να πεις επισης καποιον οτι ειναι ευθειακιας επειδη πιστευει οτι η στροφη ειναι πιο επικινδυνη απο την ευθεια!!!
τωρα για τα λαστιχα: εχουν διανυσει 10000 χιλιομετρα εχουν παρει μια γυαλαδα αλλα ελα ομως που κρατανε υπεροχα!!!!!
δεν γλιστρανε καθολου!!!!!
τα ΤΕΛΕΙΑ λαστιχα!!!!!!
ΝΙΚΟΣ - Παρ 04 Απρ 2003, 16:55:42
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραια.............Οποτε επειδη ο Τασος με εβαλε στα φυτιλια για τις 15αρες και τελικα θα τις βαλω (ΜΠΡΑΒΩ ΑΡΧΗΓΕ) και λογο οτι ο Ντανι δεν αλλαξε γνωμη μετα απο τοσα χιλιομετρα για τα λαστιχα......Πειτε μου κυριοι αν τα Α-032 βγαινουν για 15αρες και σε τι διασταση.(Α και το βασικο....ποσο κανουν).Δεδομενου παντα οτι αν παμε σε 15αρες η ποιο σωστη διασταση ειναι 6*15 ή και 6.5*15 (ποια απο τις 2 ρε παιδια για καλυτερα Question )και λαστιχα 195-45-15.(βεβαια Α 0-32 σε 45 αρι δεν εχει)οποτε τα Α/6 τι διασταση φορανε στις 15αρες Question

(τελικα θα αρχισω να εχω προβλημα γιατι θα με χωρισει η μανα μου απο παιδι της Very happy .Ο πατερας μου ετσι και αλλιως εχει καταθεση τα οπλα Very happy )

Ουφ καλα που χωρισα...........ΑΚΟΥΣ BYRON Question ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΣΜΩΝ Very happy
Steve - Τρι 22 Απρ 2003, 02:39:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ford Focus RS (225 νούμερο τα μπροστινά παπουτσάκια και μόνο μπροστινή κίνηση να ψοφάν για λιώσιμο!!!)

Mercedes CLK 200 Kompressor (Η αναμφισβήτητη υπεροχή του κομπρέσσορα! Wink )

That's all! Rolling eyes Smile
Vini - Παρ 02 Μάϊ 2003, 11:47:17
Θέμα δημοσίευσης:
Kαι οι Γερμανοί ξανάρχονται ???
Είσαι σίγουρος Dani ??
Mήπως θα είναι ποιο αργοί ... Shocked Confused Confused

Σήμερα έμαθα ότι μέχρι τέλος του 2004, αρχές του 2005 καταργούνται όλοι οι κινητήρες 1800turbo και γενικά όλοι οι κινητήρες turbo του Group VAG (Audi - Skoda - VW - SEAT κλπ...) λόγω των νέων Ευρωπαικών νόμων για ρύπους και μόλυνση ... και δυστυχώς από ότι λέει το GROUP τελικά δεν πληρούν τους κανόνες αυτούς

Μήπως η μπάλα θα πάρει και άλλα ευρωπαικά Turbo εργοστασιακά ?? Confused

Βλέπω την προηγμένη Ιαπωνία να αντεπιτίθεται με γοργούς ρυθμούς ... Exclamation Exclamation
chatasos - Παρ 02 Μάϊ 2003, 11:54:13
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

Σήμερα έμαθα ότι μέχρι τέλος του 2004, αρχές του 2005 καταργούνται όλοι οι κινητήρες 1800turbo και γενικά όλοι οι κινητήρες turbo του Group VAG (Audi - Skoda - VW - SEAT κλπ...) λόγω των νέων Ευρωπαικών νόμων για ρύπους και μόλυνση ... και δυστυχώς από ότι λέει το GROUP τελικά δεν πληρούν τους κανόνες αυτούς

Νίκο, αυτό "ακούγεται" εδώ και κάποιους μήνες...από τότε που ανακοινώθηκε το νέο TT με τον V6. Κρίμα γιατί μου άρεσε Wink ο συγκεκριμένος 1800άρης...
pezomania - Παρ 02 Μάϊ 2003, 12:09:32
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά αυτο πλέων δεν ακούγετε μόνο, αλλά έγεινε και πράξη, με το νέο Α3!! Πλέον θα βγαίνει 1.6 8v (και όχι με τον νέο 1.6 16v Shocked Shocked ) & αντί για 1.8Τ θα είναι 2.0cc με 150hp.

Στις μετρήσεις που έγειναν ο 2.0 είναι λίγο πιο αργός από τον 1.8Τ.
Sidobre - Παρ 02 Μάϊ 2003, 12:35:21
Θέμα δημοσίευσης:
Mε τους νέους κανονισμούς της EE (νομίζω ότι ονομάζεται Euro III ) πολλοί νέοι κινητήρες θα μπούν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας....

Ακόμα και ο γνωστός 1,6 16v της PSA (ναι αυτός που φοράμε) θα πάει στην άκρη.... Ετοιμάζεται νέος με απ'ευθείας ψεκασμό.

Την ίδια ιστορία είχε παλαιότερα και ο γνωστός 2 λιτρος με τους 167 ίππους...

Θα γίνουν πάρα πολλές αλλαγές με τους κινητήρες των αυτοκινήτων...!
pugsang - Παρ 02 Μάϊ 2003, 12:37:53
Θέμα δημοσίευσης:
Αρα αγοράστε κανεναν τωρα να τον έχουμε spare
Vini - Παρ 02 Μάϊ 2003, 16:18:37
Θέμα δημοσίευσης:
ώπα Μάκη! σιγά! δεν τρελαθήκαμε κιόλας !!! Να τρέξουμε να μην χάσουμε τα κελεπούρια των αυτοκινήτων του λαού .... Silly Silly
Προσωπικά και να με πληρώνανε δεν θα αγόραζα group VAG .... Laughing Laughing Laughing
για να μου μείνει κανένα παράθυρο στα χέρια?
ή για να μένω από λάδια κάθε 10.000χιλιόμετρα?
ή να είμαι με το φόβο μήπως σπάσει κανένα σωληνάκι φρένων (ευαισθησία στα ζεστά κλίματα)?
ή για μου ξηλωθεί όλο το πορτμπαγκάζ από ένα σακβουαγιάζ?
ή για να υπολειτουργεί το AC με τη μηχανή?

Συγνώμη αλλά δεν θα πάρω ... !
Καμία ιπποδύναμη και κανένας κινητήρας αλλά και κανένα όμορφο αμάξωμα δεν αντικαθιστά βασικά στοιχεία ενός αυτοκινήτου ...
pugsang - Σαβ 03 Μάϊ 2003, 06:57:42
Θέμα δημοσίευσης:
Νικο μάλλον δεν κατάλαβες.

Μιλάω για τον κινητήρα τον 1.6 16V της PSA και οχι για αυτοκίνητα του VAG
Vini - Σαβ 03 Μάϊ 2003, 08:00:41
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:
Νικο μάλλον δεν κατάλαβες.

Μιλάω για τον κινητήρα τον 1.6 16V της PSA και οχι για αυτοκίνητα του VAG

ΩΠΑ!!!!
Στάσου!!! μύγδαλα!!!! Laughing Laughing Laughing
Λάθος!!!!!!!!
Σόρυ ΜΑΚΗ!!!!!

Για τον 1600/16V PSA πάω πάσο .... Smile Smile Smile
Vaggelis - Δευ 05 Μάϊ 2003, 08:07:50
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
ώπα Μάκη! σιγά! δεν τρελαθήκαμε κιόλας !!! Να τρέξουμε να μην χάσουμε τα κελεπούρια των αυτοκινήτων του λαού .... Silly Silly
Προσωπικά και να με πληρώνανε δεν θα αγόραζα group VAG .... Laughing Laughing Laughing
για να μου μείνει κανένα παράθυρο στα χέρια?
ή για να μένω από λάδια κάθε 10.000χιλιόμετρα?
ή να είμαι με το φόβο μήπως σπάσει κανένα σωληνάκι φρένων (ευαισθησία στα ζεστά κλίματα)?
ή για μου ξηλωθεί όλο το πορτμπαγκάζ από ένα σακβουαγιάζ?
ή για να υπολειτουργεί το AC με τη μηχανή?

Συγνώμη αλλά δεν θα πάρω ... !
Καμία ιπποδύναμη και κανένας κινητήρας αλλά και κανένα όμορφο αμάξωμα δεν αντικαθιστά βασικά στοιχεία ενός αυτοκινήτου ...

Νίκο, κράτα τα ...μύγδαλα, γιατί παρόμοιες καταστάσεις έχω ακούσει και για το αντίπαλο δέος του Group VAG...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες