red_storm έγραψε: |
Για ποιους λόγους το αυτοκίνητο μπορεί να φεύγει κατα το φρενάρισμα? |
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν με την πάροδο του χρόνου οι δισκόπλακες φαγόνονται το ίδιο. |
Τι εννοείς οπτικά? Στην αφή μπορεί να έχω διαφορές? |
Βρε παίδες να σας ρωτήσω κάτι, τα υγρά φρένα τι χρώμα έχουν?-χαζή ερώτηση! |
android έγραψε: | ||
τις περισοτερες φορες κιτρινο ψιλο ανοιχτο εχω δει κ φτηνιαρικα που ναι μπλε το θεμα ειναιο τι dot ειναι πλεον βαζουμε 5.1 |
Βρε παίδες να σας ρωτήσω κάτι, τα υγρά φρένα τι χρώμα έχουν?-χαζή ερώτηση! |
red_storm έγραψε: | ||||
τι ακριβώς είναι το dot? |
android έγραψε: |
εγω παλι ακουω ενα θορυβο "σαν να βρισκει τροχος σε πλαστικο πχ"ενα χρρρ απαλο πολυ θελει τρελει ησυχια...
οταν εχω στριμενο τιμονι κ του δωσω να σπινιαρη λιγο σε ξεκινημα και μιας λεμε για φρενα δαγκανες απο rc κτλ μπαινουν στο gt κ ποσο παν? ![]() |
Samer έγραψε: |
Λοιπον, εχω θεμα με τα πισω φρενα. Πιο συγκεκριμενα την πισω αριστερη δαγκανα. Εχω σωληνακια υψηλης εδω και 1.5 χρονο, αλλα τωρα και κανα 3μηνο περιπου κολαει η πισω δαγκανα. Μου εχει κανει ζημια στο δισκο κιολας, το τακακι ειναι το 1/3 απο το τακακι της αλλης πλευρας, και το μυριζα οταν εβγαινα απο το αμαξι. Αλλαξα τα πισω σωληνακια παλι με υψηλης και εξαερωση αλλα το μονο που εκανε ειναι οτι πια δεν μενει κολλημενο, μονο οταν παταω φρενω σε καμια κατηφορα σε στοπ και αφηνω ακουω τη δαγκανα να ξεκολλαει μετα απο 1 δευτερολεπτο. Δεν θυμαμαι το υγρο που βαζω αλλα ειναι το ιδιο που εβαζα παντα.
Τι γινεται εκει πισω? Και αν θελω να αλλαξω δισκοπλακες πισω? Πρεπει να πουλησω τα νεφρα μου για να παρω ολο το σετ?? Μπορει να φταιει μονο η δαγκανα? |
Samer έγραψε: |
Καποιος ειχε γραψει για αν το αμαξι ειναι 5 ετων κ πανω. Που πηγε?? Το διαβασα χθες το βραδυ τελευταια στιγμη. Αυτο το κιτ επισκευης το εχουνε στην αντιπροσωπεια η αφτερμαρκετ? Μπορει καποιος να μου πει τιμη δαγκανας πισω για αν δεν επισκευζεται? |
makis106 έγραψε: |
Απλα επειδή και το CC και τα GT/Rallye φορανε δυο εκδόσεις φρενων (ΤRW/BOSCH), δεν ξερω αν υπαρχει συμβατοτητα μεταξυ των 2 τυπων φρενων ως προς το κουμπωμα στα ακρα του αξονα. Δλδ αν ειχες πχ. TRW, αν θα σου κουμπωνουν τα BOSCH. Λογικα δεν θα υπαρχει θεμα. |