glf έγραψε: |
λοιπόν Μητσάκο... θα τρέξουμε ειδικές που έχουμε τρέξει με μένα.
θα σου βάλω τον κανόνα της F1 του 120%. αν κάνουμε χρόνο μεγαλύτερο από 120% από τους δικούς μου, κατεβαίνω και πάω Κοζάνη με το λεωφορείο... κανόνισε λέμε ![]() |
Pughell έγραψε: |
Εγω παντως θα ειμαι εκει αναγκαστικα. ![]() Ελπιζω οχι σαν service βεβαια... ![]() Οποιος σκοπευει να ερθει,ας κανει ενα τηλεφωνο. Απο οσο ξερω και ο Σταυρος θα ειναι εκει. Ο καιρος παντως λεει βροχες Σαββατο και συννεφια Κυριακη οποτε μεχρι στιγμης,να εχετε προχειρα τα intermediate. |
gonakinen έγραψε: |
Τερματισμός και για τα 3 πληρωματα που εκπροσώπησαν επάξια σήμερα το PSCLUB , στο rally Θερμαικού...
![]() ![]() ![]() ![]() Συγχαρητήρια σε όλους ![]() |
volvos έγραψε: |
ομιχλη βρεγμενο και γλαλφας συνοδηγος |
μητσακο πολλα μπραβο....
οταν τα ελεγα εγω ![]() ![]() ![]() ομιχλη βρεγμενο και γλαλφας συνοδηγος μυριζει πολυ μπαρουτι η ιστορια ![]() |
plaketokofths έγραψε: |
Συγχαρητήρια σε όλα τα πληρώματα για την προσπάθεια τους, αρκετοί ηταν αυτοί που εγκατέλειψαν ωστόσο. Συγχαρητήρια και στα δικά μας παιδιά (μπράβο μητσάκο, βρέθηκε μπροστά απο αρκετά αμάξια μεγαλύτερης κλάσσης.), παλαιοχώρα 1 και ταξιάρχης 2 που βρέθηκα είδα αρκετά καλά περάσματα. Πεθάναμε βέβαια στο κρύο, καιρικές συνθήκες αντίξοες πραγματικά. Στον ταξιαρχη 2 σ ενα δεξι πέταλο λίγο πριν το τελος της ειδικής έριχε χιονόνερο, εξω είχε 2 βαθμούς κελσίου, φυσούσε αρκετά και κατά διαστήματα είχε πυκνή ομίχλη. Αν δεν καταλήξω στο κρεββάτι... καλά θα ναι.
Ο Χολομώντας είναι απο τις πλέον "δυνατές" διαδρομές... Καλή συνέχεια Μητσάκο... Σταύρο, πολύ ωραίες φωτογραφίες... μπράβο και σε σένα. Εχεις και πολύ καλη μηχανή, 20D ![]() Θα σου πρότεινα βέβαια αμα θες να φριάζαρεις πλήρως το οχημα να βάλεις ταχύτητα >1000 γιατι κάποιες φωτο σου ειναι φλου. Στην 20D με iso 800 είσαι άρχοντας απο θόρυβο. Απ όσο είδα εσύ ήσουν στα 400ISO, anyway τα λέμε σε αλλο τοπικ αυτά. |
plaketokofths έγραψε: |
Σταύρο, πολύ ωραίες φωτογραφίες... μπράβο και σε σένα. Εχεις και πολύ καλη μηχανή, 20D ![]() Θα σου πρότεινα βέβαια αμα θες να φριάζαρεις πλήρως το οχημα να βάλεις ταχύτητα >1000 γιατι κάποιες φωτο σου ειναι φλου. Στην 20D με iso 800 είσαι άρχοντας απο θόρυβο. Απ όσο είδα εσύ ήσουν στα 400ISO, anyway τα λέμε σε αλλο τοπικ αυτά. |
ομιχλη βρεγμενο και γκαλφας συνοδηγος μυριζει πολυ μπαρουτι η ιστορια ![]() |
tsosmoulis έγραψε: | ||
ευχαριστώ Γιάννη για τα καλά σου λόγια. Καλά ο Χολομώντας είναι το ring της Β.Ελλάδος χαλαρά. εσύ καμμιά καλλιτεχνική φωτό (που το κατέχεις το αντικείμενο) δεν? |
kane έγραψε: |
Γιώργο,να πω την άποψη μου? στο τοπικ του καθε αγώνα να γραφουμε τα σχολια μας (για τον αγώνα αλλά και για τα πληρώματα,όπως και τις φωτό μας) και στ τοπικ ps club north team να αναφέρουμε μονο το πληρωμα και που θα αγωνιστεί.
Τι λές/τε? Αυτό που λέω το στηρίζω στο εξης.Δεν μπορώ πχ εγω να γραψω για το πως περασα στον αγωνα,μιας και ισως να θέλω να αναφέρω κατι χαρακτιριστικό του τύπου "μητσο εκανες και γ**μώ τα τετακέ εκει". Πιάνεις τον συλογισμό μου ε? Σκεφτείτε το. |
gjk έγραψε: |
Αα και ένα μπράβο να πούμε στους Μάστορα-Σαμιώτη από την Κοζάνη που τερμάτησαν ένα δύσκολο αγώνα. ![]() ![]() |
tsosmoulis έγραψε: |
εκεί γουστάρησες όμως ε? |
gjk έγραψε: |
Μάλιστα... ![]() Πρώτα πρώτα είμαι ο Γιάννης ![]() ![]() ![]() Ρε ο άλλος ήθελε να το γράψει από το σπριντ στο Βελβεντό στο ανάλογο τόπικ.Απλώς τότε τον είχε πρήξει 2 μέρες εδώ...πως αισθάνεσαι?πως σου φαινέται το αμάξι?Τι χρώμα βρακί θα βάλεις στον αγώνα? κτλ. κτλ.Επείσης τότε είχε αλλού το νου του... ![]() Ο Δημήτρης ξεκίνησε τέλεια.Το πήρε απόφαση.Αυτό λέγαμε με τον αδερφό μου τοσες μερες.Πραγματικά δεν θα γινόταν καλύτερα. ![]() ![]() Και στο βρεγμένο άψογος.Ο Νίκος είναι η πέτρα του σκανδάλου στην όλη υπόθεση.Τώρα μη λέμε τα 1000 ειπωμένα.Κυπελούχος Ν2 με πόλλους μνηστήρες μέσα με το 106 ΜΑΜΑ (Α/C ραδιο ταπετσαρίες μπλα μπλα μπλα). Και όποιος δεν τον έχει δει εκτός αγώνων να πάει γρήγορα...απλά είδε μόνο τα μισά. Tsosmi δε φορς ισ γουϊθ γιου ![]() ![]() Και η καφρίλα στο άπειρο...έτσι όπως είναι μαύρο πορτοκαλί κοπάνα επάνω ένα 666 και τέλειωνε χεχεχεχε. |
... και μακάρι να συνεχίσει να είναι όσο είναι δυνατόν περισσότερο ![]() ![]() |
στην δεύτερη έχω αναμένα τα πορείας..δεν πατάμε φρένο ![]() |
http://www.r40.gr/gallery2/main.php?g2_itemId=25273& http://www.r40.gr/gallery2/main.php?g2_itemId=25146 φωτο-υλικό στο www.r40.gr |