PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Dyno Day

Tomcat - Παρ 07 Μάρ 2003, 01:43:13
Θέμα δημοσίευσης: Dyno Day
Διαβάζοντας το power , αναφέρει ότι θα ξεκινήσει έναν νέο θεσμό τα Dyno Days. Σ'αυτό τον νέο στην Ελλάδα θεσμό , θα μπορούν Club ή παρέες φίλων να κάνουν δυναμομετρήσεις στο ιδιόκτητο δυναμόμετρο του περιοδικού, βλέποντας έτσι την πραγματική αξία των μετατροπών τους. Όλα αυτά χωρίς κόστος , μόνο μια μικρή παρουσίαση της μετατροπής (μπορεί να είναι και απείραχτο το αμάξι) στο τεύχος.
Το πρώτο βήμα έγινε με την συμμετοχή του club Focus.Δυναμομετρήθηκαν 13 Focus και τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν στο περιοδικό.
Το καλό με αυτό του είδους την εκδήλωση έιναι ότι μπορείς να δεις την πραγματική αξία μιας εξάτμισης ή μια χοάνης ή το κατα πόσο δύο μετατροπές συνδυάζονται καλά μεταξύ τους.
Το πλήθος των αυτοκινήτων και οι παραπλήσιες μετατροπές τους δίνουν μια έμφαση στην λεπτομέρια πιστεύω.

Τι λέτε? Μήπως θα ήταν μια καλή ευκαιρία ... να δουμέ πόσα πήδια βάνει ο σάκκος?

Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Miltellas - Παρ 07 Μάρ 2003, 04:17:35
Θέμα δημοσίευσης:
Στα υπ'όψιν. Wink
pezomania - Παρ 07 Μάρ 2003, 08:39:47
Θέμα δημοσίευσης:
Κάλα αυτό πως μου ξέφυγε;; Scratch

Φοβερή ιδέα, σίγουρα μια δυναμομέτρηση ενδιαφέρει πολλούς εδώ μέσα Wink
danielos - Παρ 07 Μάρ 2003, 08:58:28
Θέμα δημοσίευσης:
το ειδα και εγω αυτο περι dynoday και οτι μαλιστα τον επομενο μηνα θα δυναμομετρηθουν αυτοκινητα του group VAG.Οντως θα ηταν ενδιαφερον να παμε για μια δυναμομετρηση στο power! Wink Wink
και τα ραλλια και τα ραλλια και τα ραλλια!!!!
που ξερεις ισως μου ζητησουν να μου παρουσιασουν το αυτοκινητο σε κανενα επομενο περιοδικο!!! Thumb right Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color
GIANNIS206 - Παρ 07 Μάρ 2003, 10:38:47
Θέμα δημοσίευσης:
Πόλυ καλή ιδέα!! Wink
Ντάνι με τα ημισλίκ θα σε προτείνουν να μπεις και σε πίστα για να το κάνουν και εκί πειράματα?Τι λες θα τους το δώσεις? Rolling eyes
Χλωμό το κόβω να το δώσεις!Αν θέλουν να το οδηγήσεις εσύ έχει καλώς!!
Αλλίως να βρούν άλλο Ραλλάκι!
Wink
ΝΙΚΟΣ - Παρ 07 Μάρ 2003, 13:05:49
Θέμα δημοσίευσης:
Ντανιιιιιι..................Μην κανεις καμια μ@λακια και το δωσεις να το οδηγησουν Wink
Miltellas - Σαβ 08 Μάρ 2003, 09:03:22
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Ντανιιιιιι..................Μην κανεις καμια μ@λακια και το δωσεις να το οδηγησουν Wink

Ναι, ναι!!! Δώστο στο Νίκο! Laughing Laughing Laughing
Ghost Dog - Σαβ 08 Μάρ 2003, 14:08:28
Θέμα δημοσίευσης:
εγω θα παω αυτη την εβδομαδα για δυναμομετρηση....
Να δουμε πως θα το αντεξει το δυναμομετρo το κτηνος μου!!!
Shocked Very happy Laughing
danielos - Σαβ 08 Μάρ 2003, 18:54:06
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:
Πόλυ καλή ιδέα!! Wink
Ντάνι με τα ημισλίκ θα σε προτείνουν να μπεις και σε πίστα για να το κάνουν και εκί πειράματα?Τι λες θα τους το δώσεις? Rolling eyes
Wink

ναι ναι και στην πιστα για να δουμε ποσα πλευρικα g επιταχυνσης μπορει να αναπτυξει το ραλλακι με αυτα τα λαστιχα Exclamation Exclamation Exclamation
θα ηθελα να δω τι 0-100,0-400 και ταχυτητα εξοδου στο χιλιομετρο εχω γιατι ειμαι πολυ περιεργος καθως επισης και για ολο το φασμα των ρεπριζ!!
μετα θα τις συγκρινω με τις επιδοσεις του εργοστασιακου και θα κανω τον σωστοτερο απολογισμο του tuning απο τη μερα που το πηρα στα χερια μου!!
τωρα νικο αν ζητησουν να το οδηγησουν αυτοι δεν λες οτι πρεπει να κανω μια θυσια και εγω????τοσο αχρηστους τους κοβεις???
DimiP - Σαβ 08 Μάρ 2003, 20:52:02
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:
Πόλυ καλή ιδέα!! Wink
Wink

ναι ναι και στην πιστα για να δουμε ποσα πλευρικα g επιταχυνσης μπορει να αναπτυξει το ραλλακι με αυτα τα λαστιχα Exclamation Exclamation Exclamation
θα ηθελα να δω τι 0-100,0-400 και ταχυτητα εξοδου στο χιλιομετρο εχω γιατι ειμαι πολυ περιεργος καθως επισης και για ολο το φασμα των ρεπριζ!!
μετα θα τις συγκρινω με τις επιδοσεις του εργοστασιακου και θα κανω τον σωστοτερο απολογισμο του tuning απο τη μερα που το πηρα στα χερια μου!!
τωρα νικο αν ζητησουν να το οδηγησουν αυτοι δεν λες οτι πρεπει να κανω μια θυσια και εγω????τοσο αχρηστους τους κοβεις???

ΚΙΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟς ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΩ ΤΑ 0-100 ΚΑΙ 0-400 ΜΟΥ !!
ΘΑ ΤΟΥς ΠΑΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΟΥΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ...

ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΑΑΑΧΑ
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ΝΙΚΟΣ - Κυρ 09 Μάρ 2003, 05:53:38
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:
Πόλυ καλή ιδέα!! Wink
Wink

Ντανι........Αχρηστοι δεν ειναι.............Αλλα δεν ειναι και δικο τους. Wink

Αν αυτο σου λεει κατι.............. Wink Wink Wink Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Tomcat - Δευ 10 Μάρ 2003, 16:15:58
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή είδα τι σκήσιμο κάνει ο Dani στο ραλλάκι του .... νομίζω ότι η χρήση από κάποιον τρίτο θα είναι πταίσμα μπροστά στο καθημερινό κακούργημα!!!!
danielos - Τρι 11 Μάρ 2003, 11:19:29
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:
Επειδή είδα τι σκήσιμο κάνει ο Dani στο ραλλάκι του .... νομίζω ότι η χρήση από κάποιον τρίτο θα είναι πταίσμα μπροστά στο καθημερινό κακούργημα!!!!

ποιο σκισιμο??? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
ρε επειδη σε πηγα μια βολτα πας να μου βγαλεις κακο ονομα???
τοτε να ερθεις να σε παω μια καλη!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Smile colors
ΝΙΚΟΣ - Τρι 11 Μάρ 2003, 14:27:46
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Αυτοι τελικα Μιλτο μου δεν παιζωντε με τιποτα....Τελικα μαλλον εχεις δικαιο......

ΔΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΝΤΑΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......................................... Very happy Very happy Very happy
Vaggelis - Τρι 11 Μάρ 2003, 15:06:07
Θέμα δημοσίευσης:
Εκτός από την ευκαιρία της δυναμομέτρησης, μας δίνεται η ευκαιρία να προβάλλουμε και το club!!!!
Για να κάνουν τα κουμάντα οι admins........!!!!!
Miltellas - Τετ 12 Μάρ 2003, 03:15:43
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Miltellas έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Αυτοι τελικα Μιλτο μου δεν παιζωντε με τιποτα....Τελικα μαλλον εχεις δικαιο......

ΔΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΝΤΑΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......................................... Very happy Very happy Very happy

Tο ήξερα... Wink Laughing
Tomcat - Τετ 12 Μάρ 2003, 13:00:09
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
Tomcat έγραψε:

τοτε να ερθεις να σε παω μια καλη!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Smile colors

Εεε όχι κακό όνομα ρε Dani. Εγώ??? Αλλά ότι ασελγείς στο ραλλάκι ......... το κάνεις. Θα μου πεις γι αυτό το πήρες ....!

Πάντως είμαι περίεργος για το πώς θα είναι μια καλή βόλτα μαζί σου.....!
Rally - Τετ 12 Μάρ 2003, 14:53:05
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:
danielos έγραψε:
Tomcat έγραψε:

Εεε όχι κακό όνομα ρε Dani. Εγώ??? Αλλά ότι ασελγείς στο ραλλάκι ......... το κάνεις. Θα μου πεις γι αυτό το πήρες ....!

εγω λεω να το δωσεις. χωρις να αμφισβητω τις οδηγικες σου ικανοτητες που προσεξε την λεξη, ειναι ανερχομενες, δωσε το να δεις τι μπορει να κανει το αμαξι!!!
ενα παραδειγμα θα σου πω. οταν εδωσα το αμαξι μου σε γνωστο βελτιωτη που μεχρι προτεινος ηταν κατοχος ενος uno turbo 320hp!!!!!!!! και που εχει οδηγησει απειρα αμαξια και συνολο χιλιαδων αλογων, δεν πιστευα τι εκανε και πως!!!το παλικαρι ανεβαινε την παραλιακη με 170 μερα μεσημερι με πθκνη ροη οχηματων εκοβε το τιμονι οσο ηθελε εκανε οτι ηθελε και αμα αμα του εφευγε και λιγο ευθεια τσιμπαγε και λιγο το χειροφρενο!!!εμενα δεν σου λεω τι μου εφυγε παντως
ΝΙΚΟΣ - Τετ 12 Μάρ 2003, 18:53:33
Θέμα δημοσίευσης:
Rally έγραψε:
Tomcat έγραψε:
danielos έγραψε:
Tomcat έγραψε:

εγω λεω να το δωσεις. χωρις να αμφισβητω τις οδηγικες σου ικανοτητες που προσεξε την λεξη, ειναι ανερχομενες, δωσε το να δεις τι μπορει να κανει το αμαξι!!!
ενα παραδειγμα θα σου πω. οταν εδωσα το αμαξι μου σε γνωστο βελτιωτη που μεχρι προτεινος ηταν κατοχος ενος uno turbo 320hp!!!!!!!! και που εχει οδηγησει απειρα αμαξια και συνολο χιλιαδων αλογων, δεν πιστευα τι εκανε και πως!!!το παλικαρι ανεβαινε την παραλιακη με 170 μερα μεσημερι με πθκνη ροη οχηματων εκοβε το τιμονι οσο ηθελε εκανε οτι ηθελε και αμα αμα του εφευγε και λιγο ευθεια τσιμπαγε και λιγο το χειροφρενο!!!εμενα δεν σου λεω τι μου εφυγε παντως

Με βαση αυτο το σκεπτηκο ας το δωσει και στον Κυριο Γ.Κοσμοπουλο να το τρεξει σε καμια Ριτσωνα να δει σε τι χρονο θα ανεβει το βουνο.

Η και στα αλλα παιδια......Κανεναν Κυρκο κτλ.

Χμμμμ καλη φαση......Ντανι πως δεν το σκεφτηκες μεχρι τωρα βρε Question Laughing Laughing Laughing

Μετα δωστο και σε εμας καμια βολτουλα,στον Μιλτο στον Τασο...ετσι να ξεχαρμανιασουμε και εμεις βρε παιδι μου. Laughing Laughing Laughing

Μιλτοοοο αναβαση Καστανιας απο την μερια της κοζανης εγω και απο την μερια της βεροιας εσυ.Στρεχεις Question Question
GIANNIS206 - Τετ 12 Μάρ 2003, 21:08:37
Θέμα δημοσίευσης:
Και όταν συναντηθείτε θα έχετε ένα ωραιότατο σφιχταγκάλιασμα!!!!
χα χα χα!!!! Very happy
DimiP - Πεμ 13 Μάρ 2003, 00:27:55
Θέμα δημοσίευσης:
Ντανυ αμα τελειωσεις με τις αγωνιστικες υποχρεωσεις , μη με ξεχασεις !
ειχες πει πως θα το παρω κιεγω. Wink Wink

ποιος θα παρει αυτο το ραλακι ;

Rolling eyes Rolling eyes
kaisaras96 - Πεμ 03 Απρ 2003, 03:29:30
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια εγω το εγραψα και αλλου(POWERCAR) οτι το δοκιμασα(θα δειτε πρασινο ΟΚΤΑΒΙΑ) και αξιζει τον κοπο,αφου ειναι και τσαμπα,για rallye ξεχαστε το απο οτι μου ειπαν,στο κατω κατω εχουν και ενδιαφερον αφιερωμα με αρκετους βελτιτες με ολοκληρομενες προτασεις στο παρον τευχος και ραλλυ εχουμε δει σε περιοδικα απειρα!
Οσο για τα sei/chinqou-cento που θα μετρησουν μετα μου βρωμαει centoclub γιατι οχι και 206..... Wink
DimiP - Παρ 04 Απρ 2003, 02:40:19
Θέμα δημοσίευσης:
kaisaras96 έγραψε:
Παιδια εγω το εγραψα και αλλου(POWERCAR) οτι το δοκιμασα(θα δειτε πρασινο ΟΚΤΑΒΙΑ) και αξιζει τον κοπο,αφου ειναι και τσαμπα,για rallye ξεχαστε το απο οτι μου ειπαν,στο κατω κατω εχουν και ενδιαφερον αφιερωμα με αρκετους βελτιτες με ολοκληρομενες προτασεις στο παρον τευχος και ραλλυ εχουμε δει σε περιοδικα απειρα!
Οσο για τα sei/chinqou-cento που θα μετρησουν μετα μου βρωμαει centoclub γιατι οχι και 206..... Wink

to centoclub το εχει φιλος-συναδελφος. αν ειναι να τον ρωτησω τι παιζει...
teoman - Παρ 04 Απρ 2003, 14:28:47
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

Είναι από κείνους που γράφουν "TSAGAKIA STA RALLAKIA!!!!!!! "?

Sorry,αλλά να μην συγκρίνουμε τα σκάφη με την "σκάφη" Cool
DimiP - Σαβ 05 Απρ 2003, 00:57:47
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
DimiP έγραψε:

Είναι από κείνους που γράφουν "TSAGAKIA STA RALLAKIA!!!!!!! "?

Sorry,αλλά να μην συγκρίνουμε τα σκάφη με την "σκάφη" Cool

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ! αλλα αν θελεις σε φερνω σε επαφη...
ωστε γραφουν τετοια πραγματα ε ;;;
βρε τους ατιμους !!! Laughing Wink Rolling eyes Twisted evil Twisted evil
ultra-one - Δευ 02 Οκτ 2006, 10:03:07
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον Site στη Σουηδία που κάνουν δυναμομετρήσεις και τις δημοσιεύουν.

www.rri.se

Αυτό είναι από 307 1.6 16v, άρα να υποθέσω ότι το ίδιο θα είναι και το 206 1.6 16v. Αυτή η μεγάλη τρύπα ροπής από 3000-4000 είναι πάντως απαράδεκτη!

volvos - Δευ 02 Οκτ 2006, 10:05:01
Θέμα δημοσίευσης:
306 1.6 16v den ipirxe kardia moy....
ultra-one - Δευ 02 Οκτ 2006, 10:14:29
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
306 1.6 16v den ipirxe kardia moy....

Typing Mistake!!!!!!!!!!!! Δεν πρόσεξα τι έγραψα.... Το διόρθωσα τώρα.... Cool

307 1.6 16v είναι..............
drdino - Δευ 02 Οκτ 2006, 11:37:02
Θέμα δημοσίευσης:
Tην έχω παρατηρήσει και εγώ στην οδήγηση αυτήν την πτώση. Μάλλον είναι η μετάβαση από οικολογική λειτουργία σε αγωνιστική Laughing .

Τώρα που πήρα το καλώδιο obd θα το ψάξω... Smile
volvos - Δευ 02 Οκτ 2006, 11:55:41
Θέμα δημοσίευσης:
καλα αυτο δεν ειναι δυναμομετρηση....οτι να ναι ειναι.

η ροπη δεν εχει τετοια τρυπα σε οσες δυναμετρησεις εχω δει αυτου του μοτερ και δοξα το θεο εχουν γινει πολλες στα περιοδικα...
ολα δε βγαζουν καπου τα ιδια αλογα με αυτο εδω περιπου 98-99 τροχο!

η ροπη περιπου απο 3 ως 3.5 ειναι ιδια. δεν εχει τρυπα. αυτο που νιωθετε στην οδηγηση θεωρω οτι ειναι το πικ της αυξησης που φαινεται κοντα στις 4 Wink
MEMsound - Δευ 02 Οκτ 2006, 12:05:44
Θέμα δημοσίευσης:
...ναι ναι ναι ... εκεί μπαίνει σε kangaroo-sport mode...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
RASTAVIPER - Τρι 27 Φεβ 2007, 20:09:35
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν επαναφέρω το θέμα.
Επειδή ψήνομαι άμεσα, μόλις τελειώσω με κάποιες εκρεμότητες ( γύρω στα μέσα Μάρτη) να πάω να μετρήσω το νέο μοτέρ, υπάρχει κανείς άλλος που ψήνεται να πάμε παρέα?
Υπάρχει καμιά προοπτική για DYNODAY του PSCLUB?
Το δυναμόμετρο του αγωνιζόμενου με την κόκκινη Integrale (κολλησα και δε θυμάμαι όνομα) που βρίσκεται?Παίζει κανένα τηλέφωνο?
Gr@lly - Τετ 28 Φεβ 2007, 00:34:41
Θέμα δημοσίευσης:
Θα έλεγα καλύτερα στο δυναμόμετρο του Τάσου..
Asa1.. Εχω ακούσει τα καλύτερα και το παλικάρι
γουστάρει αυτό που κάνει..

Laughing
TiMoRiS - Τετ 28 Φεβ 2007, 00:47:40
Θέμα δημοσίευσης:
Γρηγόρης Δημητριάδης!
RASTAVIPER - Τετ 28 Φεβ 2007, 20:08:37
Θέμα δημοσίευσης:
TiMoRiS έγραψε:
Γρηγόρης Δημητριάδης!

Α μπράβο..
Έχουμε τηλέφωνο και διεύθυνση?
volvos - Τετ 28 Φεβ 2007, 20:54:26
Θέμα δημοσίευσης:
kai oταν σου πει ποσα θελει για δυναμομετρηση μην αρχισεις να τσιριζεις και να οριεσαι....

εγω θα λυπομουνα και τα ευρωπ ου θα στοιχισει το τηλ να τον παρω...

τραβα στη ραφηνα στον ασα1 και ασε το δημητριαδη στα 1000αλογα του και τις 100αρες που ζητα για δυναμομετρηση Cool
vinman - Τετ 28 Φεβ 2007, 21:33:03
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

....τραβα στη ραφηνα στον ασα1 και ασε το δημητριαδη στα 1000αλογα του και τις 100αρες που ζητα για δυναμομετρηση Cool

+1... Wink
RASTAVIPER - Κυρ 11 Μάρ 2007, 00:40:45
Θέμα δημοσίευσης:
Το επόμενο Σάββατο εγώ θα πάω μάλλον στη vamag ΤΑΤ.
Ψήνεται κανένας άλλος?
RASTAVIPER - Σαβ 24 Μάρ 2007, 20:35:45
Θέμα δημοσίευσης:
Πήγα σήμερα στον Τάσο μαζί με άλλα 2 αμάξια φίλων.
Το ένα μόνο με εξάτμιση και το άλλο μαμά.
Τα νούμερα όλα έπεσαν μέσα.Τώρα για το δικό μου θέλει λίγο ψάξιμο...
Ροπή: 16,3 στις 5200 rpm
BHP/τροχό: 137 στις 6670 rpm
BHP/στρόφαλο: 109,12

STELIOS - Σαβ 24 Μάρ 2007, 20:58:52
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:
Πήγα σήμερα στον Τάσο μαζί με άλλα 2 αμάξια φίλων.
Το ένα μόνο με εξάτμιση και το άλλο μαμά.
Τα νούμερα όλα έπεσαν μέσα.Τώρα για το δικό μου θέλει λίγο ψάξιμο...
Ροπή: 16,3 στις 5200 rpm

Πως εξηγειται οτι στο στροφαλο εχεις λιγοτερη ιποδυναμη απ'οτι στο τροχο ? Scratch
Λογικα στο στροφαλο εχεις τη "καθαρη" δυναμη και στο τροχο εχεις την "καθαρη" μειων οτι σου κλεβει η μεταδοση. Οποτε στο τροχο πρεπει να εχεις λιγοτερη...
plaketokofths - Σαβ 24 Μάρ 2007, 20:59:19
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:

μάλλον τα ανάποδα...
RASTAVIPER - Σαβ 24 Μάρ 2007, 23:03:14
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:
RASTAVIPER έγραψε:

μάλλον τα ανάποδα...
Laughing
RASTAVIPER - Δευ 26 Μάρ 2007, 17:36:35
Θέμα δημοσίευσης:
Και εδώ η αναλυτική δυναμομέτρηση:

Pugobios - Δευ 26 Μάρ 2007, 19:25:50
Θέμα δημοσίευσης:
Θωμά τί του φοράς ρε συ και έβγαλε 137 ps?Απλή απορία Cool
RASTAVIPER - Δευ 26 Μάρ 2007, 22:00:36
Θέμα δημοσίευσης:
Pugobios έγραψε:
Θωμά τί του φοράς ρε συ και έβγαλε 137 ps?Απλή απορία Cool

Αν σου πω ότι δεν ξέρω...Το μοτέρ ήρθε μαζί με εγκέφαλο από έξω.Τώρα τι παίζει ακριβώς μόνο με ψάξιμο θα μάθουμε,,,
MEMsound - Τρι 27 Μάρ 2007, 17:48:33
Θέμα δημοσίευσης:
μιας και ρώτησε εδώ ο 0-400 και για να μην απαντάμε όπου να ναι.
σωστό και σοβαρό δυναμόμετρο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Λούτσα
μάρκας ΜΑΗΑ
Ιδιοκτήτης ο asa1.

Θα κανονιστεί κάποια στιγμή και ένα dyno-day του psclub λογικά εκεί κάποια στιγμή. Wink
plaketokofths - Τρι 27 Μάρ 2007, 19:19:56
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
μιας και ρώτησε εδώ ο 0-400 και για να μην απαντάμε όπου να ναι.
μάρκας ΜΑΗΑ
Ιδιοκτήτης ο asa1.

Θα κανονιστεί κάποια στιγμή και ένα dyno-day του psclub λογικά εκεί κάποια στιγμή. Wink

0-1000hp dynocenter λες?
Gr@lly - Τρι 27 Μάρ 2007, 19:26:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι αυτό είναι... Laughing Laughing Laughing
volvos - Τρι 27 Μάρ 2007, 20:01:07
Θέμα δημοσίευσης:
παντως εμενα αυτο το 25% απωλειες που ειδα σε 2-3αμαξια δε μου κολλαει καθολου....
plaketokofths - Τρι 27 Μάρ 2007, 21:19:40
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
παντως εμενα αυτο το 25% απωλειες που ειδα σε 2-3αμαξια δε μου κολλαει καθολου....

Εννοείς Παναγιώτη 25% απωλεια απο στρόφαλο σε τρόχο?
Αν εννοείς αυτό πράγματι για ενα 206 ή 106 1.6 με 15αρες ζάντες είναι μεγάλη απώλεια.

ΜΕΜsound έγραψε:
μάρκας ΜΑΗΑ

Μάνθο στο σωστό και σοβαρό πως κατέληξες? Απο την μάρκα?
(Σημασία σε μια δυναμομέτρηση έχει η εμπειρία και η τεχνογνωσία του χειριστή επίσης, αναφορικά το λέω)
salex - Τετ 28 Μάρ 2007, 08:34:05
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

Αν θυμάστε παλαιότερη συζήτηση over souvlaki, το να έχει ένα σαξόραλλο απώλειες 30 ίππων στους 137 είναι εξωπραγματικό.
Θωμά, το σχόλιο δεν αφορά εσένα προσωπικά. Αλλά το κακό έχει παραγίνει με την αγορά. Άντε τώρα να τους πιστέψεις. Και ποιόν να πιστέψεις, τη στιγμή που έχω στοιχεία για παραποιήσεις και σε πολλά άλλα dynos.

Τα δυναμόμετρα λένε αυτά που θέλουν οι πελάτες και οι ιδιοκτήτες για να είναι ΟΛΟΙ χαρούμενοι.

Στην πραγματικότητα μην περιμένετε να δείτε κάτι περισσότερο από 10% απώλειες από στρόφαλο σε τροχό σε δικίνητο. Το γιατί αποδεικνύεται στο χαρτί, αθροίζοντας απώλειες μετάδοσης και ελαστικών.

Το ΜΑΗΑ δυστυχώς έχει τη συνήθεια να υπερβάλει...
RASTAVIPER - Πεμ 29 Μάρ 2007, 18:35:03
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ βασικά την έψαχνα καιρό τη δουλειά και για αυτό δεν πήγα στο 1ο δυναμόμετρο που βρήκα.
Γενικά έχω ακούσει ότι το MAHA του Φωτεινέλη έχει καλό όνομα και για αυτό εμπιστεύτηκα και του Τάσου.
Για το θέμα του ότι υπερβάλει μάλλον το αντίθετο θα έλεγα (και ας εξαιρέσουμε τη δικιά μου περίπτωση που δεν ξέρουμε τι παίζει).Στα άλλα 2 αμάξια που ήρθαν μαζί, στο Typer έδειξε +7 άλογα με full εξάτμιση και καταλύτη (και αυτό στην 3 μέτρηση) και τη Celica TS (μαμά) την έβγαλε κοντά 191 άλογα (-1 από το εργοσταστιακό)..
Οσο για τις απώλειες από στρόφαλο σε τροχό δεν πάει ως απόλυτο ποσοστό, δηλαδή αν έχεις πάνω από 20% απώλειες παίζει κάτι κλπ.Το κάθε αμάξι είναι αλλιώς και βγάζει τις απώλειες που προκύπτουν.Μακάρι να παίξουν και άλλα αμάξια από εδώ για να έχουμε να συγκρίνουμε.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες