ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Ντανιιιιιι..................Μην κανεις καμια μ@λακια και το δωσεις να το οδηγησουν ![]() |
GIANNIS206 έγραψε: |
Πόλυ καλή ιδέα!! ![]() Ντάνι με τα ημισλίκ θα σε προτείνουν να μπεις και σε πίστα για να το κάνουν και εκί πειράματα?Τι λες θα τους το δώσεις? ![]() Χλωμό το κόβω να το δώσεις!Αν θέλουν να το οδηγήσεις εσύ έχει καλώς!! Αλλίως να βρούν άλλο Ραλλάκι! ![]() |
danielos έγραψε: | ||
ναι ναι και στην πιστα για να δουμε ποσα πλευρικα g επιταχυνσης μπορει να αναπτυξει το ραλλακι με αυτα τα λαστιχα ![]() ![]() ![]() θα ηθελα να δω τι 0-100,0-400 και ταχυτητα εξοδου στο χιλιομετρο εχω γιατι ειμαι πολυ περιεργος καθως επισης και για ολο το φασμα των ρεπριζ!! μετα θα τις συγκρινω με τις επιδοσεις του εργοστασιακου και θα κανω τον σωστοτερο απολογισμο του tuning απο τη μερα που το πηρα στα χερια μου!! τωρα νικο αν ζητησουν να το οδηγησουν αυτοι δεν λες οτι πρεπει να κανω μια θυσια και εγω????τοσο αχρηστους τους κοβεις??? |
ναι ναι και στην πιστα για να δουμε ποσα πλευρικα g επιταχυνσης μπορει να αναπτυξει το ραλλακι με αυτα τα λαστιχα ![]() ![]() ![]() θα ηθελα να δω τι 0-100,0-400 και ταχυτητα εξοδου στο χιλιομετρο εχω γιατι ειμαι πολυ περιεργος καθως επισης και για ολο το φασμα των ρεπριζ!! μετα θα τις συγκρινω με τις επιδοσεις του εργοστασιακου και θα κανω τον σωστοτερο απολογισμο του tuning απο τη μερα που το πηρα στα χερια μου!! τωρα νικο αν ζητησουν να το οδηγησουν αυτοι δεν λες οτι πρεπει να κανω μια θυσια και εγω????τοσο αχρηστους τους κοβεις??? |
Tomcat έγραψε: |
Επειδή είδα τι σκήσιμο κάνει ο Dani στο ραλλάκι του .... νομίζω ότι η χρήση από κάποιον τρίτο θα είναι πταίσμα μπροστά στο καθημερινό κακούργημα!!!! |
Miltellas έγραψε: | ||
Ναι, ναι!!! Δώστο στο Νίκο! ![]() ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||||
Αυτοι τελικα Μιλτο μου δεν παιζωντε με τιποτα....Τελικα μαλλον εχεις δικαιο...... ΔΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΝΤΑΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......................................... ![]() ![]() ![]() |
ποιο σκισιμο??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ρε επειδη σε πηγα μια βολτα πας να μου βγαλεις κακο ονομα??? τοτε να ερθεις να σε παω μια καλη!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tomcat έγραψε: | ||||
Εεε όχι κακό όνομα ρε Dani. Εγώ??? Αλλά ότι ασελγείς στο ραλλάκι ......... το κάνεις. Θα μου πεις γι αυτό το πήρες ....! Πάντως είμαι περίεργος για το πώς θα είναι μια καλή βόλτα μαζί σου.....! |
Rally έγραψε: | ||||||
εγω λεω να το δωσεις. χωρις να αμφισβητω τις οδηγικες σου ικανοτητες που προσεξε την λεξη, ειναι ανερχομενες, δωσε το να δεις τι μπορει να κανει το αμαξι!!! ενα παραδειγμα θα σου πω. οταν εδωσα το αμαξι μου σε γνωστο βελτιωτη που μεχρι προτεινος ηταν κατοχος ενος uno turbo 320hp!!!!!!!! και που εχει οδηγησει απειρα αμαξια και συνολο χιλιαδων αλογων, δεν πιστευα τι εκανε και πως!!!το παλικαρι ανεβαινε την παραλιακη με 170 μερα μεσημερι με πθκνη ροη οχηματων εκοβε το τιμονι οσο ηθελε εκανε οτι ηθελε και αμα αμα του εφευγε και λιγο ευθεια τσιμπαγε και λιγο το χειροφρενο!!!εμενα δεν σου λεω τι μου εφυγε παντως |
kaisaras96 έγραψε: |
Παιδια εγω το εγραψα και αλλου(POWERCAR) οτι το δοκιμασα(θα δειτε πρασινο ΟΚΤΑΒΙΑ) και αξιζει τον κοπο,αφου ειναι και τσαμπα,για rallye ξεχαστε το απο οτι μου ειπαν,στο κατω κατω εχουν και ενδιαφερον αφιερωμα με αρκετους βελτιτες με ολοκληρομενες προτασεις στο παρον τευχος και ραλλυ εχουμε δει σε περιοδικα απειρα!
Οσο για τα sei/chinqou-cento που θα μετρησουν μετα μου βρωμαει centoclub γιατι οχι και 206..... ![]() |
DimiP έγραψε: |
to centoclub το εχει φιλος-συναδελφος. αν ειναι να τον ρωτησω τι παιζει... |
teoman έγραψε: | ||
Είναι από κείνους που γράφουν "TSAGAKIA STA RALLAKIA!!!!!!! "? Sorry,αλλά να μην συγκρίνουμε τα σκάφη με την "σκάφη" ![]() |
volvos έγραψε: |
306 1.6 16v den ipirxe kardia moy.... |
TiMoRiS έγραψε: |
Γρηγόρης Δημητριάδης! |
....τραβα στη ραφηνα στον ασα1 και ασε το δημητριαδη στα 1000αλογα του και τις 100αρες που ζητα για δυναμομετρηση ![]() |
RASTAVIPER έγραψε: |
Πήγα σήμερα στον Τάσο μαζί με άλλα 2 αμάξια φίλων.
Το ένα μόνο με εξάτμιση και το άλλο μαμά. Τα νούμερα όλα έπεσαν μέσα.Τώρα για το δικό μου θέλει λίγο ψάξιμο... Ροπή: 16,3 στις 5200 rpm BHP/τροχό: 137 στις 6670 rpm BHP/στρόφαλο: 109,12 |
RASTAVIPER έγραψε: |
BHP/τροχό: 137 στις 6670 rpm BHP/στρόφαλο: 109,12 |
plaketokofths έγραψε: | ||
μάλλον τα ανάποδα... |
Pugobios έγραψε: |
Θωμά τί του φοράς ρε συ και έβγαλε 137 ps?Απλή απορία ![]() |
MEMsound έγραψε: |
μιας και ρώτησε εδώ ο 0-400 και για να μην απαντάμε όπου να ναι.
σωστό και σοβαρό δυναμόμετρο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Λούτσα μάρκας ΜΑΗΑ Ιδιοκτήτης ο asa1. Θα κανονιστεί κάποια στιγμή και ένα dyno-day του psclub λογικά εκεί κάποια στιγμή. ![]() |
παντως εμενα αυτο το 25% απωλειες που ειδα σε 2-3αμαξια δε μου κολλαει καθολου.... |
ΜΕΜsound έγραψε: |
σωστό και σοβαρό δυναμόμετρο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Λούτσα
μάρκας ΜΑΗΑ |
παντως εμενα αυτο το 25% απωλειες που ειδα σε 2-3αμαξια δε μου κολλαει καθολου.... |