aimar έγραψε: |
παιδια ειμαι κατοχος ενος 106 gti '97 και σκεφτομαι σοβαρα να προχωρησω στην νεα γενια των 207(rallye ή gt).η ερωτηση μου εχει να κανει κατα ποσο ειναι λειτουργικη η πανοραμικη οροφη γιατι ειχα παει στην αντιπροσωπεια και ειδα μονο το rallye.κατα τα αλλα νομιζω οτι για 2000 χιλ. παρα πανω αξιζει το gt για το σαλονι του-το mp3 και τα αλλα εξτρα αφου τα 2 αυτοκινητα δεν διαφερουν σε τιποτα αλλο παρα μονο τον εξοπλισμο. |
fynos έγραψε: |
Η ανοιγόμενη οροφή είναι πιο flat από του 206, δεν κάνει αεροδυναμικούς θορύβους και σίγουρα το σκιάστρο δεν είναι της πλάκας.
Μετά από 1,5 χρόνο δεν κάνει κίχ ! |
fynos έγραψε: |
Όχι δεν προτείνω, αλλά απλός σου λέω τι παίζει με την ανοιγόμενη !
Άλλωστε η απόφαση είναι μόνο δική σου !! Υ.Γ. Γυάλινη μάλλον, το καλοκαίρι νομίζω ότι είναι λίγο ζεστή βέβαια ! |
Jim207GT έγραψε: |
Εγω που εχω παντος την γυαλινη(GT) ειμαι super ευχαριστημενος(που να ειστε μεσα οταν βρεχει!!ειδικα αγκαλια με γκομενακι). 9.000χλμ και ποτε δεν ακουσα τπτ απο το καλυμα οσο για την ζεστη το καλοκαιρι παλι δεν καταλαβα τπτ.Το οτι δεν ανοιγει εμενα μ'άρεσει καλητερα, εχεις και το κεφαλι υσηχο απ'τυχον διαροες απ'τα λαστηχα, αλλα αυτο ειναι στο γουστο του καθενος. |
Κοιτα πριν το παρω και γω την σνομπαρα την γυαλινη τωρα μπαινω σε κανονικο και πνιγωμαι(τα παραλεω αλλα οντος μου κακοφαινετε).Οποτε σιγουρα θα επερνα το RC με γυαλινη.Με ανοιγομενη εχω δει μονο απλα 207 και να πω την αληθεια δεν μου πολυ αρεσε. Οσο για την ακαμψια ουτε λογος αφου το μονο που αλαζει ειναι η λαμαρινα της οροφης με τζαμι και οχι κολωνες δεσιματα κτλ. Και κατι ακομα αν πεσει πχ χαλαζι(ακραιο αλλα οχι απιθανο) εχετε δει πως γινετε η λαμαρινα της οροφης ενος αυτοκινητου τοτε τι κανεις? Το τζαμι χωρια οτι δεν σπαει σχεδον με τιποτα στο κατω κατω το αλλαζεις τσακ μπαμ ενω με την κανονικη οροφη αστα και βραστα. |
android έγραψε: |
η ανοιγομενη σε ραλακι που χω δει ασπρο ειναι χαλια για μενα παντα...
και παντα οπτικα ετσι...... αμα εσενα σου αρεσει στους αλλους περισευει ομως.... |
GEOGEPL έγραψε: | ||
Σε ραλακι 106 λες ή 207. Γιατι στο 106 την ειχα και ηταν τελεια. Το μοναδικο αρνητικο της δεν ηταν ηλεκτρικη και βαριωμουν να την ανοιξω. Που να δειτε και του νεου CIVIC, πανοραμικη γυαλινη οπως του 207 GT ηλεκτρικη ομως. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ... |
Κοιτα πριν το παρω και γω την σνομπαρα την γυαλινη τωρα μπαινω σε κανονικο και πνιγωμαι(τα παραλεω αλλα οντος μου κακοφαινετε).Οποτε σιγουρα θα επερνα το RC με γυαλινη.Με ανοιγομενη εχω δει μονο απλα 207 και να πω την αληθεια δεν μου πολυ αρεσε. Οσο για την ακαμψια ουτε λογος αφου το μονο που αλαζει ειναι η λαμαρινα της οροφης με τζαμι και οχι κολωνες δεσιματα κτλ. Και κατι ακομα αν πεσει πχ χαλαζι(ακραιο αλλα οχι απιθανο) εχετε δει πως γινετε η λαμαρινα της οροφης ενος αυτοκινητου τοτε τι κανεις? Το τζαμι χωρια οτι δεν σπαει σχεδον με τιποτα στο κατω κατω το αλλαζεις τσακ μπαμ ενω με την κανονικη οροφη αστα και βραστα. |
Steve έγραψε: |
Φωτογραφίες των οροφών, έχουμε? |
WHISPER έγραψε: |
φιλε geogepl επειδη το εχω παραγγειλει το rc να σου πω οτι δεν διατιθεται με ανοιγομενη οροφη παρα μονο με πανοραμικη οροφη σταθερη.το ηθελα και εγω αυτο αλλα δυστυχως. |
GEOGEPL έγραψε: | ||
Ναι ρε παιδια, αν καποιος μπορει να περασει φωτος με καμια ανοιγομενη εστω και σε απλο 207 να τη δουμε θα βοηθουσε πολυ κοσμο πιστευω...................... |
WHISPER έγραψε: |
η σταθερη παιδια επειδη την εχω αλλωστε δεν εχει τριγμουσ δεν εχει τπτ.τωρα η ανοιγομενη φοβαμαι οτι θα εχει τριγμους και δευτερον το καλοκαιρακι θα πρεπει να εχεις και κανα λιπαντικο μαζι για τις ραγες που θα στεγνωνουν και με το ανοιξε κλεισε θα τριζει.προσωπικη εμπειρια απο ενα 206 με ανοιγομενη οροφη. |
Harrys RC έγραψε: |
Παιδες θα παραγγειλω το rc μεσα στις επομενες μερες! κ μου ειπαν στην αντιπροσωπεια οτι δεν μπορω να βαλω ηλιοροφη (ουτε σταθερη ουτε ανοιγομενη)!
Υ.Γ θα πρεπει να περιμενω 2.5 - 3 μηνες για να ερθει γιατι τοσο πολυ? ![]() |
Harrys RC έγραψε: |
Παιδες θα παραγγειλω το rc μεσα στις επομενες μερες! κ μου ειπαν στην αντιπροσωπεια οτι δεν μπορω να βαλω ηλιοροφη (ουτε σταθερη ουτε ανοιγομενη)!
Υ.Γ θα πρεπει να περιμενω 2.5 - 3 μηνες για να ερθει γιατι τοσο πολυ? ![]() |
AlienHack έγραψε: |
mmm... aftermarket ηλιοροφή? θα εμπιστευόσασταν κατι τετοιο για τριγμους, διαροες κτλ? |
ironman02 έγραψε: |
Νομίζω οτι το πλαίσιο ενός αμαξιού με ηλιοροφή είναι διαφορετικό, ενισχύσεις πλαισίου κτλ. Δεν νομίζω να είναι καλό να βάζεις μετά aftermarket ηλιοροφή. Δεν είμαι και σίγουρος αλλά έτσι φαντάζομαι... |
makis106 έγραψε: | ||
Αυτό ισχύει σίγουρα για τα κάμπριο, δεν νομίζω ότι ισχύει για ηλιοροφές... |
Εγω που εχω παντος την γυαλινη(GT) ειμαι super ευχαριστημενος(που να ειστε μεσα οταν βρεχει!!ειδικα αγκαλια με γκομενακι). 9.000χλμ και ποτε δεν ακουσα τπτ απο το καλυμα οσο για την ζεστη το καλοκαιρι παλι δεν καταλαβα τπτ.Το οτι δεν ανοιγει εμενα μ'άρεσει καλητερα, εχεις και το κεφαλι υσηχο απ'τυχον διαροες απ'τα λαστηχα, αλλα αυτο ειναι στο γουστο του καθενος. |
kobarsos έγραψε: |
Εχει βαλει καποιος after market ηλιοροφη της webasto? Εχει αντιμετοπισει κανεις προβλημα με after market ηλιοροφη? Σκευτομαι να την βαλω σε 207 Rallye... |
Vini έγραψε: |
Καλημέρα,
Μετά από τις κουβέντες που είχαμε εδώ για την πανοραμική οροφή, είπα χθες να ανοίξω το χειροκίνητο σκιάδιο που πάει προς τα πίσω ώστε να δω πως είναι να βλέπεις "τον ουρανό"... Και διαπίστωσα ότι το πλαστικό χερούλι στο σκιάδιο είναι πρόχειρα τοποθετημένο με δύο πλαστικές βάσεις που κουμπώνουν πάνω στο σκιάδιο... Και τελικά η μία πλαστική βάση σπασμένη ή απλά εξαφανισμένη και το χερούλι μου έμεινε στο χέρι ... |
xrisa-xs έγραψε: |
το ίδιο έπαθα και γω, μου έμεινε το χερουλάκι στο χέρι
έχει σπάσει από τη μία μεριά το πλαστικό και δεν κουμπώνει η ασφάλεια υποθέτω πως πρέπει να αντικατασταθεί μέσα στην εγγύηση αλλά δεν έχω ρώτήσει ακόμα.... το ανταλλακτικό κάνει περί τα 50-60€ και ο κωδικός από το service box είναι 08401ΚP μιας που μου το θύμισες θα ρωτήσω σήμερα τι πάιζει με την εγγύηση |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() εγγυηση κατευθειαν καιμετα συνεχεια ανοιχτο..να μην το ανοιγοκλινεις ![]() |
Vini έγραψε: | ||
χε!χε! λες συνέχεια ανοιχτό; μπα... Τρομάζω... Αυτά βγάζουν τριγμούς, χαλαρώνουν και αρχίζουν τα πάνω-κάτω... κλπ...κλπ... Κλειστό πάντα και κουμπωμένο καλά... ![]() |
Τώρα το χειμώνα είναι μονίμως ανοιχτή, νύχτα-μέρα. Απλά τα σπάει!!!!! |
εγώ πάντως όσον αφορά την πανοραμική το καλοκάιρι την έχω όλη μέρα κλειστή γιατί ο ήλιος καίει για μας τους γκέι, και την ανοίγω μόνο το βράδυ για να βλέπω τ'άστρα.
Τώρα το χειμώνα είναι μονίμως ανοιχτή, νύχτα-μέρα. Απλά τα σπάει!!!!! |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: |
ναι βεβαια..και ειδικα ξερεις ποτε?οταν πατας πολυ αποτομο το φρενο...πολυυυ φρενο συνεχεια..τοτε μετα απο καιρο θα πατας πολυ φρενο και θα κλεινει μονη της ![]() ![]() ![]() ![]() για καντο να δεις!!!!! ![]() ![]() ![]() |
grpts έγραψε: |
η πανοραμικη ειναι πολυ καλη φαση πραγματι , αν δεν ανοιγε και το σκιαδιο στα αποτομα ξεκινηματα ..... |
Vini έγραψε: |
Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι και εγώ έχω βρει ένα θετικό της πανοραμικής οροφής!... Με ένα βουρτσάκι τζαμιών, με μεγάλο κοντάρι καθαρίζει/πλένεται και στεγνώνει όλος ο ουρανός σε 1 λεπτό χωρίς τον κίνδυνο για γρατσουνιές κλπ...κλπ.. |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||
το βρηκε παιδια...το βρηκε!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...
υποθέτω πως πρέπει να αντικατασταθεί μέσα στην εγγύηση αλλά δεν έχω ρώτήσει ακόμα.... το ανταλλακτικό κάνει περί τα 50-60€ και ο κωδικός από το service box είναι 08401ΚP μιας που μου το θύμισες θα ρωτήσω σήμερα τι πάιζει με την εγγύηση |
...
δεν ξέρω αν έτυχε σε κανέναν άλλο και ζήτησε εγγύηση και τι του είπαν.. (όλα αυτά στην αντιπροσωπέια της Αγίας Πάρασκευής)... |
μαζί με αυτό κοίταξαν και την κλειδαριά του πορτ μπαγκάζ που έκανε σαν κουδουνίστρα. Τελικά μου είπαν πως ενώ για την κλειδαριά έχει βγει φλασάκι από την peugeot για αλλαγή στα πλαίσια εγγύησης για τα μοντέλα που παρουσιάστηκε το πρόβλημα, |
StiFleR έγραψε: |
παιδια να ρωτισω κατι...βγαινει το 207 ralye face lift με ανιγομενη ηλιοροφη???? |
ρε μαγκες το καλυμμα της πανοραμικης στο gt κουμπωνει στο κλεισιμο του ..?????? στο δικο μου απλα το συρεις μεχρι να κλεισει τελειως και στα αποτομα "ξεκινα" μου ανοιγει λιγο και φαινεται ο ουρανος .... λες να φταιει ο εξαφτερος ..??? για πειτε... |
ααα .. οκ τοτε , κι εμενα στην αρχη ηταν πιο σφιχτο .. μετα χαλαρωσε ..(οπως χαλαρωνουν τα γκροβερακια..) μη φανταστεις οτι την ανοιγοκλεινω συνεχεια , περιστασιακα ... |