PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - 307 - Navigation σε 307

akisharisis - Τετ 26 Δεκ 2007, 00:26:44
Θέμα δημοσίευσης: 307 - Navigation σε 307
Καλησπέρα πως μπορω να εγκαταστησω το εργοστασιακο navigation σε 307
Giannis307 - Τετ 26 Δεκ 2007, 01:50:39
Θέμα δημοσίευσης:
Με πολλα κα ασκοπα χρηματα.....
Υπαρχει σχετικο thread (το οποι βαριεμαι να βρω και να ποσταρω Embarassed )
παρε ενα pda η βαλε carpc.Βασικα το κοστος γι να βαλεις το εργοστασιακο navi θα ξεπερασει κατα πολυ το budjet του να βαλεις ενα carpc...Σκεψου καλα πριν μπεις στο χορο.... Wink
drdino - Τετ 26 Δεκ 2007, 01:56:50
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό που είπε και ο Γιάννης, συν του ότι η χαρτογράφηση για ελλάδα είναι ελλιπέστατη.
Touristas - Τετ 26 Δεκ 2007, 08:20:19
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν θέλεις να μάθεις πόσο έχουν τα πράγματα εκτός και να τα βρεις μέσο e-bay αρκεί να τα στέλνουν Ελλάδα.
Έχω βάλει εγώ στο δικό.
Η τελευταία χαρτογράφηση που έχω είναι αρκετά ανανεωμένη πάντως ( 2007-2008)
Να και μια φωτογραφία αν και δεν φαίνεται καλά
http://i56.photobucket.com/albums/g179/touristas_gr/dscn3320.jpg
panste - Τετ 26 Δεκ 2007, 09:38:30
Θέμα δημοσίευσης:
Δίχως να γνωρίζω την ακρίβεια του εργοστασιακού Navigator, θα πρότεινα μία λύση που να βασίζεται στο Destinator. Για την Ελλάδα οι πλέον ακριβείς χάρτες είναι της NGI και είναι διαθέσιμοι μόνο στο Destinator (δεν μπορείς να τους βάλεις σε άλλο πρόγραμμα λόγω format χαρτών). Επιπλέον οι χάρτες του Destinator ανανεώνονται ανα τρίμηνο ενώ υπάρχουν διάφορα «έξτρα» π.χ. σημεία όπου υπάρχουν κάμερες, μπλόκα κτλπ.
grpap - Τετ 26 Δεκ 2007, 16:13:42
Θέμα δημοσίευσης:
Το προβλημα των πεζο ειναι το παρπριζ με αλουμινιο.Γιαυτο χρειαζομαστε εξωτερικη κεραια η κολλητη στο πισω μερος του καθρεφτη.
Giannis307 - Τετ 26 Δεκ 2007, 16:25:09
Θέμα δημοσίευσης:
Επισης ενα αλλο προβλημα που εχει η peugeot ειναι οτι χρεωνει το μπαμπα και την μαμα της για πραγματα που πραγματι κα δεν αξιζουν....αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα....
drdino - Τετ 26 Δεκ 2007, 19:09:07
Θέμα δημοσίευσης:
grpap έγραψε:
Το προβλημα των πεζο ειναι το παρπριζ με αλουμινιο.Γιαυτο χρειαζομαστε εξωτερικη κεραια η κολλητη στο πισω μερος του καθρεφτη.

Mπα, μια χαρά δουλεύει και χωρίς εξωτερική κεραία. Cool
grpap - Τετ 26 Δεκ 2007, 19:21:25
Θέμα δημοσίευσης:
Αν δουλευει μια χαρα τοτε δεν εχεις παρπριζ με αλουμινιο.Στο δικο μου που εχω δοκιμασει επειδη εχω τετοιο παρπριζ δεν δουλευει. Cool
drdino - Τετ 26 Δεκ 2007, 19:24:03
Θέμα δημοσίευσης:
Aφενός δεν υπάρχει 307 χωρίς αθερμικό, αφετέρου έχω δοκιμάσε 6 pda με built in και δούλευε μια χαρά. Μέσα στην πόλη 6-7 δορυφόροι, εκτός πόλης 8-9.
grpap - Τετ 26 Δεκ 2007, 19:32:10
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω επιμενω οτι δεν εχεις τετοιο παρπριζ εφοσον δουλευει το gps.Αυριο στη λεσχη θα λυσουμε το μυστηριο.

Υγ Μπορει να εχεις αθερμικο αλλου τυπου.Με αλουμινιο ομως δεν δουλευει με την καμμια.
drdino - Τετ 26 Δεκ 2007, 19:41:31
Θέμα δημοσίευσης:
Kαταρχήν συνήθως είναι οξείδιο μετάλλου (ασήμι στην πλειονότητα των περιπτώσεων) και ΟΛΑ τα 307 έχουν τέτοιο, οπότε μην επιμένεις. Cool
grpap - Τετ 26 Δεκ 2007, 19:52:28
Θέμα δημοσίευσης:
Επιμενω γιατι το αθερμικο αλουμινιου ειναι δυο στρωσεις γυαλιου σαντουιτς με παρα πολυ λεπτο και διαφανες φυλλο αλουμινιου ενδιαμεσα.Αυτο που λες εσυ ειναι αλλο πραγμα.Θα σου το δειξω αυριο.

Υγ Στο μονο σημειο που δεν εχει ειναι πισω απο τον καθρεφτη.Εκει μπαινουν και τηλεχειριστηρια και μηχανηματα οπως της Αττικης οδου γιατι αλλιως δεν δουλευουν.Φερε και το gps να το δοκιμασουμε στο δικο μου να πειστεις.
drdino - Τετ 26 Δεκ 2007, 19:56:21
Θέμα δημοσίευσης:
Θεσσαλονίκη είμαι εγώ. Very happy

Μου λες δλδ ότι άλλο αθερμικό κρύσταλλο έχει το 307, 407, 308 κτλ και άλλο το 206;

Δες εδώ για να καταλάβεις τι είναι το αθερμικό:
http://en.wikipedia.org/wiki/Insulated_glazing#Tinted_glass

Kατασκευαστής υαλοπινάκων:
http://www.saint-gobain-sekurit.cz/en/product-focus/sgs-thermocontrol/

και εδώ: http://users.bigpond.net.au/skystar/peugeot307/
προς τα κάτω, στο Glass.

Δηλαδή τι άλλο έχει αυτό που έχω/λέω εγώ; Rolling eyes
grpap - Τετ 26 Δεκ 2007, 20:01:24
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing .καλα τοτε ακυρη η δοκιμη Laughing Laughing Laughing

Μπορει να ειναι ψεκασμος μεταλλου.Αυτο δεν δημιουργει κλωβο Φαραντει.Σκεψου οτι μου την εχει δωσει τοσο πολυ που σκεφτηκα και να το αλλαξω.Αλλα η αλλαγη ειναι μανουρα.........
drdino - Τετ 26 Δεκ 2007, 20:03:42
Θέμα δημοσίευσης:
Όλα τα αθερμικά κρύσταλλα βασίζονται στην ίδια μέθοδο: σάντουιτς ενός στρώματος οξειδίου του μετάλλου μεταξύ των στρώσεων του παρμπρίζ.
grpap - Τετ 26 Δεκ 2007, 20:07:35
Θέμα δημοσίευσης:
Θα μας λυσει τη διαφωνια ο Αργυρης.Εγω πολυ θα ηθελα να εχεις εσυ δικιο και εγω να ειμαι λαθος.Αυριο θα ειχα βαλει gps.Ενα mio 550 με destinator και καθαρισα.Σου λεω μακαρι να εχεις δικιο.
fynos - Τετ 26 Δεκ 2007, 21:41:04
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Όλα τα αθερμικά κρύσταλλα βασίζονται στην ίδια μέθοδο: σάντουιτς ενός στρώματος οξειδίου του μετάλλου μεταξύ των στρώσεων του παρμπρίζ.

grpap έγραψε:
Θα μας λυσει τη διαφωνια ο Αργυρης.Εγω πολυ θα ηθελα να εχεις εσυ δικιο και εγω να ειμαι λαθος.Αυριο θα ειχα βαλει gps.Ενα mio 550 με destinator και καθαρισα.Σου λεω μακαρι να εχεις δικιο.

Το μπροστά τζάμι του 206 είναι βλακεία, το ότι δεν περνάει σήμα είναι σίγουρο και δοκιμασμένο !
Και αν βιαστεί κάποιος να πει ότι έφταιγαν τα 2 GPS μου, ενημερώνω ότι τουλάχιστον στο 207 για να μην σας πάω σε άλλες μάρκες, παίζει κανονικά ! Το δε 307, δεν νομίζω ότι έχει το ίδιο τζάμι με το 206 !
drdino - Τετ 26 Δεκ 2007, 22:23:07
Θέμα δημοσίευσης:
Tι τζάμι έχει δλδ το 206;
grpap - Τετ 26 Δεκ 2007, 22:36:42
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο με το μονοκοματο φυλλο αλουμινιου λεμε.
Touristas - Τετ 26 Δεκ 2007, 23:01:08
Θέμα δημοσίευσης:
Στο δικό μου που έχει αθερμικό τζάμι έχω δοκιμάσει gps και δεν παίζει χωρίς εξωτερική κεραία. Για να ξεχωρίσεις το απλό τζάμι από το αθερμικό δες εάν φαίνεται μια μωβ γραμμή στις επάνω γωνίες.
Α και κάτι άλλο δεν έχουν όλα τα 307 τέτοιο τζάμι.
drdino - Τετ 26 Δεκ 2007, 23:11:55
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω αθερμικό κρύσταλλο και 6 gps έχουν δουλέψει μια χαρά. Ορίστε και το εντόνως μωβ παρμπρίζ μου.

Ποιά 307 δεν έχουν αθερμικό Αργύρη;
Touristas - Τετ 26 Δεκ 2007, 23:19:36
Θέμα δημοσίευσης:
Στη φωτογραφία δεν μπορώ να το καταλάβω.
Στείλε μου το πλαίσιο σε πμ να δω λίγο κάτι.
drdino - Τετ 26 Δεκ 2007, 23:41:33
Θέμα δημοσίευσης:
Πμ εστάλη! Embarassed
Giannis307 - Πεμ 27 Δεκ 2007, 13:46:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ουτε και στο δικο μου δεν μπορουσα να βρω σημα σε gps...
Kαι δοκιμασα 3 διαφορετικα μηχανηματα και με το μονο που ψιλο ειδα ατι αλλα λιγα πραματ ηταν με ενα mio με sirf star3 κεραια αλλα μολις εδινες προορισμο η εμπαινες διπλα απο ψηλο κτιριο εχανε ταυγα και τα καλαθια..... Crying or Very sad
Ενω με nmea δεκτη και εξωτερικη κεραια (τοποθετημενη στο πλαστικο διπλα απο τουσ καθαριστηρες)επιανε μια χαρα..... Wink

Off Topic Off Topic Off Topic Off Topic Off Topic Off Topic Off Topic
drdino - Πεμ 27 Δεκ 2007, 14:27:12
Θέμα δημοσίευσης:
Mio168 με ΝΜΕΑ έπιανε 6-7 δορυφόρους εντός πόλης. Το μόνο πρόβλημα που είχε ήταν ότι ήθελε ένα-δυο λεπτά για κλείδωμα στίγματος. Αυτή ήταν και η χειρότερη επίδοση. Τώρα με το Tytn2 και με χρήση quickgps κλειδώνει σε 10-15 δευτερόλεπτα 7-8 δορυφόρους.
Giannis307 - Πεμ 27 Δεκ 2007, 14:34:29
Θέμα δημοσίευσης:
Το τζαμι σου τι μαρκα γραφει?Μπορεις να το τσεκαρεις μια?
drdino - Πεμ 27 Δεκ 2007, 14:38:11
Θέμα δημοσίευσης:
Θα σου πω το απόγευμα.

Τώρα που το σκέφτομαι, ίσως να φταίει ότι το gps το βάζω σε βάση αεραγωγών, οπότε δεν βρίσκεται εντελώς χωμένο κάτω από το παρμπρίζ. Scratch
Ghost Dog - Πεμ 27 Δεκ 2007, 15:11:08
Θέμα δημοσίευσης:
Ολα τα sirf star3 εχουν δουλεψει στο δικο μου (ασχετως που δεν εχω 307 Razz )....
Οχι ομως και τα παλιοτερα... Wink
Giannis307 - Πεμ 27 Δεκ 2007, 15:15:46
Θέμα δημοσίευσης:
Εσενα ρε και γενικα στα 206 λογο μικροτερου μεγεθους και κατασυναιπεια μικροτερης αποστασης τω πλαινων τζαμιων απο το gps σιρφ3 pianei....
Βασικα η sirfIII με την ΝΜΕΑ διαφερουν στο οτι η νμεα θελει να εχει οπτικη επαφη η κεραια με τον δορυφοφρο ενω η σιρφ πιανει και τις ανακλασεις σηματος απο πολυκατοικιες και εμποδια γιατι δουλευει σε πιο υψηλη συχνοτητα
drdino - Πεμ 27 Δεκ 2007, 15:23:49
Θέμα δημοσίευσης:
Γιάννη, η ταμπελίτσα του παρμπριζ:

Και το παρμπριζ, όπου τουλάχιστον σε εμένα φαίνεται έντονα το διαφορετικό χρώμα του σε σχέση με τα άλλα κρύσταλλα.

Giannis307 - Πεμ 27 Δεκ 2007, 15:43:23
Θέμα δημοσίευσης:
Eμ ρε συ εσενα ειναι αλλο το τζαμι....
Εμενα γραφει PILINGTON TINTED....
Χωρις φυσικα να σημαινει οτι δεν ειναι αθερμικο το δικο σου....Αλλα ο καθε κατασκευαστης εχει τα δικα του properties και specs οποτε μαλλον αυτη ειναι η απαντηση...
grpap - Πεμ 27 Δεκ 2007, 18:46:56
Θέμα δημοσίευσης:
Ετσι οπως φαινεται το παρπριζ σου ΔΕΝ εχει αλουμινιο.Ειναι αθερμικο αλλου τυπου.Αν δεις το δικο μου στο ιδιο σημειο ειναι εμφανεστατο το αλουμινιο γιατι γυαλιζει εντονα και εχει ξεκαθαρα ορια.Σαν καθρεφτης.Αν μπορεσω θα ανεβασω φωτογραφια να δεις τη διαφορα.
panste - Πεμ 27 Δεκ 2007, 20:56:55
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Mio168 με ΝΜΕΑ έπιανε 6-7 δορυφόρους εντός πόλης. Το μόνο πρόβλημα που είχε ήταν ότι ήθελε ένα-δυο λεπτά για κλείδωμα στίγματος. Αυτή ήταν και η χειρότερη επίδοση. Τώρα με το Tytn2 και με χρήση quickgps κλειδώνει σε 10-15 δευτερόλεπτα 7-8 δορυφόρους.

Για την ακρίβεια το tytn 2 ή Kaiser διαθέτει chipset qualcomm (της ίδιας εταιρίας που έχει βγάλει και τον επεξεργαστή) και είναι συμβατό με το πρωτόκολλο NMEA.

Σε δοκιμή που κάναμε με παλαίότερα chipset (συγκεκριμένα P3300 – Artemis Sirf III), εντός καφετέριας το P3300 βρήκε 2 δορυφόρους (μετά από αρκετή ώρα) ενώ το tytn II κλείδωσε σε δευτερόλεπτα με 6 δορυφόρους.

Παρεμπιπτόντως στο 206 (μοντέλο 2003) της αδελφής μου το GPS κλειδώνει εύκολα. Σύντομα θα το δοκιμάσω και στο 206cc για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη, αλλά μέχρι στιγμής σε Nissan, σε Citroen (C4), σε Opel (corsa) δεν είχα κανένα πρόβλημα να κλειδώσω
drdino - Πεμ 27 Δεκ 2007, 21:12:53
Θέμα δημοσίευσης:
grpap έγραψε:
Ετσι οπως φαινεται το παρπριζ σου ΔΕΝ εχει αλουμινιο.Ειναι αθερμικο αλλου τυπου.Αν δεις το δικο μου στο ιδιο σημειο ειναι εμφανεστατο το αλουμινιο γιατι γυαλιζει εντονα και εχει ξεκαθαρα ορια.Σαν καθρεφτης.Αν μπορεσω θα ανεβασω φωτογραφια να δεις τη διαφορα.

Μπορείς να μου βρεις μια πηγή που να αναφέρει χρήση φύλλου αλουμινίου για αθερμικό κρύσταλλο;
grpap - Παρ 28 Δεκ 2007, 11:50:30
Θέμα δημοσίευσης:
Οχι δεν εχω ψαξει για πηγες.Δεν τις χρειαστηκα.Δοκιμασα εκτος απο gps και πανακριβες συσκευες ειδοποιησης για ρανταρ ελεγχου ταχτητας (valentine 1) και ουτε αυτο δουλεψε.Η μαλλον δουλεψε οταν το ρανταρ ηταν πισω απο το αυτοκινητο και το τοξο εντοπισμου εδειχνε απειλες μπροστα και πισω.Τρανταχτη αποδειξη οτι υπαρχει πολυ ισχυρο επιπεδο ανακλασης στο διαφανες τμημα του παρπριζ.
dimkeras - Παρ 28 Δεκ 2007, 16:17:08
Θέμα δημοσίευσης:
grpap έγραψε:

Έκανα κι εγώ την καγκουριά μου και έβαλα την εξωτερική κεραία στην άκρη της εταζέρας στο 207, πίσω! Το καλώδιο το πέρασα κάτω από την εταζέρα, πίσω από τα καθίσματα, παράλληλα με το κεντρικό τούνελ και φτάνει άνετα μέχρι τη βάση του gps που είναι στην κεντρική κονσόλα. 8 - 9 δορυφόροι συνεχώς. Ούτε το αθερμικό μας πειράζει πλέον ούτε τίποτα. Με τις υγείες μας!
grpap - Παρ 28 Δεκ 2007, 18:58:05
Θέμα δημοσίευσης:
Καλη λυση αυτη.Αν και δε νομιζω οτι στο 207 εχει προβλημα.Τις μ@λ@κιες τις εκανε μαζεμενες στο 206 η πεζο. Laughing
Touristas - Παρ 28 Δεκ 2007, 19:50:48
Θέμα δημοσίευσης:
Για να καταλάβω τώρα το πρόβλημα με το τζάμι ποιο είναι γιατί θα με τρελάνετε. Rolling eyes Question
grpap - Παρ 28 Δεκ 2007, 19:52:46
Θέμα δημοσίευσης:
Μας κολλησε ο εγκεφαλος (του κρανιου).... Laughing Laughing Laughing.....το τζαμι απλα μπλοκαρει τα σηματα και θελει εξωτερικη κεραια (στο δικο μου).

Υγ Μην τρελλαινεσαι.Ας υπαρχει και ενας λογικος να φερει ισορροπια γιατι ειμαστε που ειμαστε λαλα..... Laughing
Touristas - Παρ 28 Δεκ 2007, 19:59:15
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι αλλά κρατάει την ακτινοβολία έξω οπότε και δεν κολλάει ο εγκέφαλος … Razz Razz Razz (του κρανίου). Dizzy2
Κι εμένα ήθελε εξωτερική κεραία …ε και του έβαλα … Big wink
Touristas - Παρ 28 Δεκ 2007, 20:10:11
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Έχω αθερμικό κρύσταλλο και 6 gps έχουν δουλέψει μια χαρά. Ορίστε και το εντόνως μωβ παρμπρίζ μου.

Ποιά 307 δεν έχουν αθερμικό Αργύρη;

Eίναι αθερμικό το τζάμι σου όπως και το δικό μου.
Η διαφορά μας είναι πως εσύ έχεις τετράγωνο αισθητήρα βροχής μαζί με των αισθητήρα φώτων ενώ εγώ στρογγυλό με των αισθητήρα φώτων στο ταμπλό.
drdino - Σαβ 29 Δεκ 2007, 00:52:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ακριβώς! Cool Συν τοις άλλοις, εμένα ο αισθητήρας είχε και μια τρίχα σκύλου. Laughing
Touristas - Σαβ 29 Δεκ 2007, 08:50:35
Θέμα δημοσίευσης:
Με την ευκαιρία να γράψω ποια είναι τα ανταλλακτικά η μάλλον τα πράγματα που χρειάζονται για να μπει το RT3.
Κεντρική μονάδα (εμ χωρίς αυτό γίνεται.?).
Οθόνη μαζί με την βάση και το καπάκι.
Πλεξούδα ταμπλό ( δεν είναι ακριβή ).
Το πάνελ με τα ανεμιστηράκια (μπαίνει πάνω από την κεντρική μονάδα έχει θέση στο ταμπλό που κουμπώνει).
Το μικρόφωνο που μπαίνει στην κονσόλα τις οροφής για όσα έχουν κονσόλα και όχι σκέτη την πλαφονιέρα.
Το καλώδιο τις κεραίας μιας και πλέον έχει και για το τηλέφωνο αλλά και το GPS γραμμή.
Την βάση τις κεραίας.

Τα ποιο ακριβά είναι η οθόνη και η κεντρική μονάδα
fynos - Σαβ 29 Δεκ 2007, 08:55:44
Θέμα δημοσίευσης:
Η κεραία, είναι ίδια γι όλα τα μοντέλα (206, 207, 307, 308) ?
Τιμή ?
Έρχεται με καλωδίωση ή απλός έχει τα βύσματα (θηλυκά) στην βάση της ?
Touristas - Σαβ 29 Δεκ 2007, 09:07:18
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
Η κεραία, είναι ίδια γι όλα τα μοντέλα (206, 207, 307, 308) ?
Τιμή ?
Έρχεται με καλωδίωση ή απλός έχει τα βύσματα (θηλυκά) στην βάση της ?

Για ποιο κομμάτι τις κεραίας ρωτάς?
fynos - Σαβ 29 Δεκ 2007, 09:11:28
Θέμα δημοσίευσης:
Για την βάση της, αυτό που πατάει στην οροφή του αυτοκινήτου !
Touristas - Σαβ 29 Δεκ 2007, 09:18:13
Θέμα δημοσίευσης:
206/307 με RT3 έχουν την ίδια.
Του 207 έχει άλλη όπως και το 308.
Τι ακριβώς θες να κάνεις?
fynos - Σαβ 29 Δεκ 2007, 09:24:20
Θέμα δημοσίευσης:
Σκέφτομαι να βάλω μια μονάδα 2din στο 207, αλλά δεν ξέρω που να βάλω την κεραία του gps μιας και η γυάλινη οροφή και το μπροστά τζάμι είναι αθερμικό . . . . αν τα λέω σωστά !
Οπότε θα πρέπει να καταφύγω στην λύση της εξωτερικής κεραίας. Κυκλοφορούν πολλές στο εμπόριο, αλλά δεν μου αρέσουν, απΆ την άλλη πλευρά δεν ξέρω αν τα βύσματα, καλώδια θα ταιριάξουν με την κεραία της οροφής πoυ δίνει η Peugeot!
Touristas - Σαβ 29 Δεκ 2007, 09:46:34
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν νομίζω να ταιριάξουν αλλά θα υπάρχει λύση.
Όσο για το τζάμι τις ανοιγόμενης οροφής δεν είναι αθερμικό αλλά σκούρο.
fynos - Σαβ 29 Δεκ 2007, 11:08:06
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:

Όσο για το τζάμι τις ανοιγόμενης οροφής δεν είναι αθερμικό αλλά σκούρο.

Της γυάλινης οροφής ??
Touristas - Σαβ 29 Δεκ 2007, 11:41:20
Θέμα δημοσίευσης:
Και η γυάλινη δεν είναι.
Κάνουν μόνο το εμπρός τζάμι γιατί είναι αυτό με την μεγαλύτερη επιφάνεια , έχει κλίση με αποτέλεσμα να μπαίνει το περισσότερο φως από αυτό και κατά συνέπεια και η ζέστη. Της οροφής έχει κάλυμμα από μέσα οπότε και το τραβάς και δεν έχεις πρόβλημα.
Anonymous - Σαβ 29 Δεκ 2007, 13:19:20
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω ένα pda GPS και το χρησιμοποιώ μέσα στο 207cc, αλλά δεν μου αρέσει να το βάλω με τη βεντούζα στο τζάμι. Προσωρινά το τοποθετώ χαμηλά, μπροστά από τον λεβιέ ταχυτήτων αλλά δεν βολεύει καθόλου εκεί. Καμιά ιδέα-πρόταση για τοποθέτηση στο 207 cc;
fynos - Σαβ 29 Δεκ 2007, 14:01:55
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Και η γυάλινη δεν είναι.
Κάνουν μόνο το εμπρός τζάμι γιατί είναι αυτό με την μεγαλύτερη επιφάνεια , έχει κλίση με αποτέλεσμα να μπαίνει το περισσότερο φως από αυτό και κατά συνέπεια και η ζέστη. Της οροφής έχει κάλυμμα από μέσα οπότε και το τραβάς και δεν έχεις πρόβλημα.

ok Very happy
drdino - Σαβ 29 Δεκ 2007, 15:43:55
Θέμα δημοσίευσης:
Dr_Michael έγραψε:
Έχω ένα pda GPS και το χρησιμοποιώ μέσα στο 207cc, αλλά δεν μου αρέσει να το βάλω με τη βεντούζα στο τζάμι. Προσωρινά το τοποθετώ χαμηλά, μπροστά από τον λεβιέ ταχυτήτων αλλά δεν βολεύει καθόλου εκεί. Καμιά ιδέα-πρόταση για τοποθέτηση στο 207 cc;

Στήριξη στους αεραγωγούς. Εγώ αυτό έχω στο 307, λογικά θα μπορείς και στο 207 σου.

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες