Sidobre έγραψε: |
O.K.
Πάντως κάποια στιγμή βάλαμε πάνω για δοκιμή ένα καντράν από ένα Quicksilver και ήταν πολύ ωραίο... |
Μπορεί να είναι εντάξει, χωρίς να παίζει ο πρώτος δείκτης (οταν δηλαδή γυρνάς το κλειδί στην μηχανή) που δείχνει την ποσότητα λαδιού.
Ρώτησέ το σε ένα (γνωστό) ηλεκτρολόγο του Ντάσιου (αφού το πηγαίνεις εκεί) |
vini έγραψε: |
Καλημέρα!
Aπό το TFRC πήρα δύο απαντήσεις από δύο φίλους για καταστήματα που κάνουν τοποθετήσεις οργάνων. Τα δίνω για όποιον ενδιαφέρεται αλλά και για να τα κρατήσουμε μπας και τα χρειαστεί και κανένας άλλος αργότερα.... 0105734705 - Lampro. Einai ilektrologos kai kserei para poli. Ektos oti den tha sou sfaksei to car,kanei poli kali douleia, tha sou kanei kai kaliteri timi an tou peis oti se stelnei o vagelis pou einai stin agglia me to sierra. To magazi einai sto peristeri. Ego pantos ekei eftiaksa to diko mou, kai eimai poli eyxaristimenos. Eixa balei sta mama organa, aspro kalima apo pano kai ta eftiaksa se ayton. tora pira 8 kainourgia organa kai mou ta eftiakse me Carbon kai ta ekane apsoga. -------------------------------------------------------------------------------------- epishs enas kalos einai o spyros!! sto ypsos tou fix, pisw apo ta grafeia ths olympiakhs! odosdyssea androutsou 13-Koukaki! thl:010-9216159 einai mastoras k kanei polla xronia ayth th douleia! apsogos k kanei test me xronometro prin k meta thn topothethsh gia na dei an xanei h belona!!!! |
vini έγραψε: |
Αν σου πω SIDOBRE ότι βρήκα όργανα ΑΣΗΜΕΝΙΑ (ΑΛΟΥΜΙΝΕ) στο χρώμα του αυτοκινήτου και ακριβώς ίδια με τα εργοστασιακά για το XS2 ? ?
Τιμή περίπου 35.000δρχ.... Και άσε τα λευκά για τα Gti/Quiksilver..... |
BYRON206 έγραψε: | ||
vini εχεις κανενα link να τα δουμε????? |
DIMIP έγραψε: | ||
ΑΥΤΟΣ Ο LAMPRO -0105734705 , ΕΧΕΙς ΜΗΠΩς ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ? |
Vini έγραψε: |
Εχει δει κανείς αν τα λευκά όργανα (από quiksilver, colorline, gti) το βράδι τι χρωματισμό έχουν? ![]() Επίσης το βράδι φαίνεται το λευκό background ή φαίνεται μαύρο? ? ![]() ![]() ![]() |
pezomania έγραψε: | ||
Εγώ να σου απαντήσω ή να μην σου απαντήσω ![]() ¶σε δεν σου απαντάω :D ![]() |
pezomania έγραψε: |
Όχι εγώ θα σου απαντήσω (για να μάθεις :D )!
Το βράδυ δεν φαίνονται λευκά! (τώρα αυτό έπρεπε να το πώ; ![]() |
Vini έγραψε: | ||
Aστο GEO....έμαθα από ιδιοκτήτη quiksilver....ότι παραμένει το λευκό background ως έχει...και το βράδι....απλά πλέον ο φωτισμός από περτικαλής γίνεται ποιο περτικαλής προς κόκκινος..... ![]() ![]() ![]() |
Eδώ ένα παληκάρι έχει το qkiksilver και μόλις του είπα το σκηνικό με το μαύρο φόντο....έβαλε τα γέλια....το φόντο παραμένει λευκό και το βράδι όχι όμως όπως την ημέρα αφού υπάρχει και ένα σχετικό σκοτάδι....
Τέλος πάντων....τελικά η PEUGEOT (το συνεργείο μου δηλαδή) θα μου περάσει τα όργανα την άλλη Τετάρτη...η εργασία είναι εύκολη και από ότι μου είπαν οι βελόνες δεν χάνουν γιατί μπαίνουν σε συγκεκριμένη θέση όταν κουμπώνουν.... Το καλό είναι ότι δεν θα ξεκοιλιάσουν το εργαλείο και η εγγύηση δεν θα χαθεί.... |
Πάντως αν το όλο εγχείρημα πετύχει, Νίκο βλέπω να παραγγέλνεις άλλα 40 και για τους υπόλοιπους!
Αλήθεια τι τιμή είπες ότι τα πήρες; Πάντως, σαφώς αν είναι έτσι τα προτιμώ από τα μεταχειρισμένα! |
Αν και δεν έχω την απόδειξη μαζί μου...αν θυμάμαι καλά...από 100euro με μια έκπτωση πήγαν γύρω στα 80... |
pezomania έγραψε: |
Νίκο χθές το βράδυ πήγα από τον φίλο μου με το quiksilver και είδα πάλι τα όργανα του ταμπλό! Πάλι μαύρο μου φαινόταν το φόντο!
Νίκο δές τα ο ίδιος βράδυ, για να έχεις ιδία γνώμη. (Αλήθεια κανείς στο club δεν έχει quiksilver να μας βοηθήσει;) |
ofitzis έγραψε: | ||
Παιδιά εγώ έχω Colorline και σας διαβεβαιώ πως αν κάποιος δεν ξέρει πως τα όργανα είναι λευκά δύσκολα θα το αντιληφθεί αν τα δει βράδυ.Κι αυτό γιατί όταν υπάρχει σκοτάδι και λευκό να είναι κάποιο αντικείμενο, αν δεν φωτίζεται παραμένει σκοτεινό.Και στην περίπτωση μας δυστυχώς πέρα από τον κόκκινο φωτισμό των ενδείξεων μαύρη μαυρίλα... |
Larry69 έγραψε: |
pduke και Vini Βγάλτε καμια φωτογραφία μπας και τα θαυμάσουμε και εμείς.
Vini απο τις 13 Αυγούστου που τα πήρες περιμένω...και περιμένω...ελπίζω να ήρθε η ώρα ![]() |
alexandros έγραψε: |
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ
Μια ενσταση.Γιατι δεν σου αλλαξαν και τις βελονες?Αν δεν κανω λαθος κανονικα ειναι κοκκινες .Οι παλιες σου δεν πρεπει να φαινονται τοσο καλα την ημερα(διαφανες..) |
Byron206 έγραψε: |
Καλα ολα αυτα αλλα ποσο το μαλι φιλε dimip......? |
DimiP έγραψε: | ||
και που να ξερω;;; αμα δεν μου απαντησει η birba racing στο email που να ξερω;; παντως στο corsa club που ειναι αντιπροσωποι τους ζητουν ταν Αρτα με τα Γιαννενα και κατι χωρια απεξω για τα λευκα ήτοι 30 χιλιαρικα +εργασια εxtra (δεν ξερω ποσα λεφτα). οποτε να τα βαλουν εκει που ξερουν τα οργανα οι εδω εν'Ελλαδι αντιπροσωποι.... |
Oργανα BIRBA RACING: Τιμή 35000δρχ |
MEMsound έγραψε: |
Από τον συνεργάτη μας Drago: www.dragocsa.gr ![]() ![]() |
pappaki έγραψε: |
http://s15205655.onlinehome-server.info/plasma.html#Plasmatacho
Πολύ καλό... το συγκεκριμένο καντράν ψάχνει νύφη... |
plaketokofths έγραψε: |
αυτά τα aftermarket με χαλάει πολύ η γραμματοσειρά τους καιι η φινέτσα τους. γούστα είναι αυτα....
Μάνθο συμφωνώ μαζί σου.... μόνο βελόνες-φωτισμό θα ηθελα να αλλάξω κι εγω. τι εγινε με εκεινο το θεμα με τα λεντάκια? |
Steve έγραψε: |
Nαι μπαίνει, όλα κομπλέ αν ταιριάζουν οι φύσες ![]() |