PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 206 - Λευκά όργανα...& τοποθέτηση ? ?

Vini - Τρι 18 Ιούν 2002, 17:55:34
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Λευκά όργανα...& τοποθέτηση ? ?
Αν και το άνοιξα στο TFRC....μπας και βοηθήσει κανείς....

Το ανοίγω και εδώ...

Ξέρει κανείς κανένα κατάστημα που να τοποθετεί "λευκά" όργανα χωρίς να σφάξει το αυτοκίνητο ?? Question Question

Δηλαδή αυτός που θα τα βάλει να είναι λιγάκι μάστορας ? ? Wink Wink

Προσοχή! Δεν ψάχνω να αγοράσω αλλά να τοποθετήσω.... Rolling eyes Rolling eyes
Sidobre - Τρι 18 Ιούν 2002, 18:05:52
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ θα σε συμβούλευα να έκανες μια βόλτα από Φρατζή να ψάξεις για κανένα καντράν από quicksilver, gt, gti ή όποιο άλλο έχει λευκά όργανα.

Μπαίνουν εύκολα (δυο κουμπώματα και 3 φίσες) και είναι όλα το ίδιο.

Ειχα βάλει στο Saxo μπλε όργανα από παλαιό VTS με 20.000.

Φαντάζομαι ότι με κανένα 35.000 θα το έχεις δικό σου.
Vini - Τρι 18 Ιούν 2002, 18:08:58
Θέμα δημοσίευσης:
Αν σου πω SIDOBRE ότι βρήκα όργανα ΑΣΗΜΕΝΙΑ (ΑΛΟΥΜΙΝΕ) στο χρώμα του αυτοκινήτου και ακριβώς ίδια με τα εργοστασιακά για το XS2 ? ?

Τιμή περίπου 35.000δρχ....

Και άσε τα λευκά για τα Gti/Quiksilver.....
Sidobre - Τρι 18 Ιούν 2002, 18:12:07
Θέμα δημοσίευσης:
O.K.
Πάντως κάποια στιγμή βάλαμε πάνω για δοκιμή ένα καντράν από ένα Quicksilver και ήταν πολύ ωραίο...
Vini - Τρι 18 Ιούν 2002, 18:16:03
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
O.K.
Πάντως κάποια στιγμή βάλαμε πάνω για δοκιμή ένα καντράν από ένα Quicksilver και ήταν πολύ ωραίο...

Eχω ένα προβληματάκι με το δικό μου καντράν....δεν ταιριάζουν οργανα που έχουν το μετρητή λαδιού με τις δύο μπάρες (κόκκινη-πράσινη) δεξιά...

Εγώ δεν έχω αυτό το μετρητή...και είναι λίγο δύσκολο να βρω λευκά όργανα χωρίς αυτό το μετρητή...

Τα Quiksilver και τα περισσότερα Gti έχουν αυτό το μετρητή όπως και το XS του CHATASOU που έχω δει....και απόρησα τι σκοπό έχουν αυτές οι μπάρες....

Μετά έμαθα....
Sidobre - Τρι 18 Ιούν 2002, 18:42:45
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορεί να είναι εντάξει, χωρίς να παίζει ο πρώτος δείκτης (οταν δηλαδή γυρνάς το κλειδί στην μηχανή) που δείχνει την ποσότητα λαδιού.

Ρώτησέ το σε ένα (γνωστό) ηλεκτρολόγο του Ντάσιου (αφού το πηγαίνεις εκεί)
Vini - Τρι 18 Ιούν 2002, 19:49:29
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Μπορεί να είναι εντάξει, χωρίς να παίζει ο πρώτος δείκτης (οταν δηλαδή γυρνάς το κλειδί στην μηχανή) που δείχνει την ποσότητα λαδιού.

Ρώτησέ το σε ένα (γνωστό) ηλεκτρολόγο του Ντάσιου (αφού το πηγαίνεις εκεί)

Τάσο όταν λες παραπάνω ότι "Μπαίνουν εύκολα (δυο κουμπώματα και 3 φίσες) και είναι όλα το ίδιο." τι εννοείς?

Τι κουμπώματα είναι αυτά? Οι φίσες ?

Λες δηλαδή να αλλάξω όλο το καντράν ή μόνο τα όργανα...

Σορυ για τις ερωτήσεις αλλά δεν κατάλαβα...
Sidobre - Τρι 18 Ιούν 2002, 20:44:52
Θέμα δημοσίευσης:
Ναί, για όλο το καντράν μιλάω.

Το καντράν για να αλλάξει δεν είναι καθόλου δύσκολο και το κόστος για μεταχειρισμένο είναι όσο σου είπα.

Το αρνητικό, για σένα, είναι ότι αν το άλλο καντράν γράφει περισσότερα χλμ λογικά θα μείνει με αυτά. Δεν γνωρίζω τον τρόπο να μηδενίζονται.

Πάντως π.χ. για μένα το θεωρώ μία γρήγορη και σίγουρη αλλαγή μπορεί όχι και τόσο φτηνή.

Σκέψου ότι μετά θα ξαναβάλεις το παλιό καντράν και θα το πουλήσεις με λιγότερα χλμ Twisted evil Twisted evil

Από εκεί και ύστερα σίγουρα υπάρχουν μόνο μεταλλικά φύλλα που κολλούνται πάνω στο υπάρχον καντράν και λογικά δεν κοστίζουν και τίποτα.

Οσο αφορά το να ανοιχτεί το τζαμάκι (πλαστικό) μπροστά για να μπούν ουδέποτε το έχω ψάξει για να σου απαντήσω
Vini - Τετ 19 Ιούν 2002, 07:08:31
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα!

Aπό το TFRC πήρα δύο απαντήσεις από δύο φίλους για καταστήματα που κάνουν τοποθετήσεις οργάνων. Τα δίνω για όποιον ενδιαφέρεται αλλά και για να τα κρατήσουμε μπας και τα χρειαστεί και κανένας άλλος αργότερα....

0105734705 - Lampro. Einai ilektrologos kai kserei para poli. Ektos oti den tha sou sfaksei to car,kanei poli kali douleia, tha sou kanei kai kaliteri timi an tou peis oti se stelnei o vagelis pou einai stin agglia me to sierra. To magazi einai sto peristeri. Ego pantos ekei eftiaksa to diko mou, kai eimai poli eyxaristimenos. Eixa balei sta mama organa, aspro kalima apo pano kai ta eftiaksa se ayton. tora pira 8 kainourgia organa kai mou ta eftiakse me Carbon kai ta ekane apsoga.
--------------------------------------------------------------------------------------
epishs enas kalos einai o spyros!! sto ypsos tou fix, pisw apo ta grafeia ths olympiakhs! odosdyssea androutsou 13-Koukaki!
thl:010-9216159
einai mastoras k kanei polla xronia ayth th douleia!
apsogos k kanei test me xronometro prin k meta thn topothethsh gia na dei an xanei h belona!!!!

DimiP - Σαβ 29 Ιούν 2002, 10:32:38
Θέμα δημοσίευσης:
vini έγραψε:
Καλημέρα!

Aπό το TFRC πήρα δύο απαντήσεις από δύο φίλους για καταστήματα που κάνουν τοποθετήσεις οργάνων. Τα δίνω για όποιον ενδιαφέρεται αλλά και για να τα κρατήσουμε μπας και τα χρειαστεί και κανένας άλλος αργότερα....

0105734705 - Lampro. Einai ilektrologos kai kserei para poli. Ektos oti den tha sou sfaksei to car,kanei poli kali douleia, tha sou kanei kai kaliteri timi an tou peis oti se stelnei o vagelis pou einai stin agglia me to sierra. To magazi einai sto peristeri. Ego pantos ekei eftiaksa to diko mou, kai eimai poli eyxaristimenos. Eixa balei sta mama organa, aspro kalima apo pano kai ta eftiaksa se ayton. tora pira 8 kainourgia organa kai mou ta eftiakse me Carbon kai ta ekane apsoga.
--------------------------------------------------------------------------------------
epishs enas kalos einai o spyros!! sto ypsos tou fix, pisw apo ta grafeia ths olympiakhs! odosdyssea androutsou 13-Koukaki!
apsogos k kanei test me xronometro prin k meta thn topothethsh gia na dei an xanei h belona!!!!

ΑΥΤΟΣ Ο LAMPRO -0105734705 , ΕΧΕΙς ΜΗΠΩς ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ?
Byron206 - Σαβ 29 Ιούν 2002, 19:39:51
Θέμα δημοσίευσης:
vini έγραψε:
Αν σου πω SIDOBRE ότι βρήκα όργανα ΑΣΗΜΕΝΙΑ (ΑΛΟΥΜΙΝΕ) στο χρώμα του αυτοκινήτου και ακριβώς ίδια με τα εργοστασιακά για το XS2 ? ?

vini εχεις κανενα link να τα δουμε?????
Vini - Σαβ 29 Ιούν 2002, 20:19:42
Θέμα δημοσίευσης:
BYRON206 έγραψε:
vini έγραψε:

vini εχεις κανενα link να τα δουμε?????

Δυστυχώς δεν τα έχω βρει από το ΝΕΤ....

Σύντομα όμως (όταν τα βάλω) θα τα βγάλω σε φωτό...
DimiP - Κυρ 30 Ιούν 2002, 16:38:06
Θέμα δημοσίευσης:
DIMIP έγραψε:
vini έγραψε:
Καλημέρα!

ΑΥΤΟΣ Ο LAMPRO -0105734705 , ΕΧΕΙς ΜΗΠΩς ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ?

μαλλον θα πρεπει να τηλεφωνησω.
Question Question
Vini - Κυρ 30 Ιούν 2002, 17:43:57
Θέμα δημοσίευσης:
dimip τον 1ο δεν το ξέρω....και δεν έχω μιλήσει καθόλου μαζί του...

Το 2ο τον ξέρω προσωπικά (από παλιά) .... αλλά .... δεν μπορώ να πω ότι τον εμπιστεύομαι και πολύ ....
DimiP - Κυρ 30 Ιούν 2002, 18:11:24
Θέμα δημοσίευσης:
οκ thanks, θα δω αργοτερα , γιατι βγηκαν αλλα στη μεση τωρα
Sad Sad Sad Sad
Slash - Πεμ 25 Ιούλ 2002, 17:03:05
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω το ΧΤ Premium. Γιατί όταν ρώτησα στο Service της Peugeot για να βάλω όλο το καντράν απο το Colorline μου είπανε 200 χιλ; Μήπως γενικά είναι μανούρα το όλο θέμα;
DimiP - Πεμ 25 Ιούλ 2002, 17:46:47
Θέμα δημοσίευσης:
παλι καλα που σου ειπαν μονο 200 χιλ. γιατι ολο το καντραν απο οσο ξερω (ειχα ρωτησει το ιδιο πραγμα!!!) εχει παραπανω κοντα στα 230-250 χιλ.
ειναι μανουρα το ολο θεμα και το αν δεις πως κατανταει το 206 για να μπουν τα λευκα οργανα , απογοητευεσαι.
Μονη λυση οι μεμβρανες (υπαρχουν ενστασεις) αλλα καλυτερα μην εισαι μπροστα στο ξηλωμα του ταμπλω ,....θα λυπηθεις πολυ.

οι ενστασεις ειναι οτι εχω ακουσει (δεν ξερω ποσο αληθευουν) οτι μπορει οι μεμβρανες αυτες να δημιουργησουν προβληματα οπως απο κακη τοποθετηση να κολλανε οι βελονες!!!! ή αν βαλεις μεταλλικες να απομαγνητιζονται τα οργανα !!!!!.

Πολλοι το ψαχνουμε και λυση δεν βρισκουμε.
Slash - Πεμ 25 Ιούλ 2002, 23:41:09
Θέμα δημοσίευσης:
Το ξέρω το καημένο γίνεται φύλλο και φτερό για να μπει το νέο το καντράν (βλέπε μια δεκαετία πριν πως γίνονταν τα αυτοκίνητα για να βάλουν κλιματισμο....κλαψ),ασε που πρεπει να ταιριάξουν και οι καλωδιώσεις (δεν λεει να έχει την βελόνα τησ σταθμης του λαδιού μόνιμα κοιμισμένη) και να είσαι λίαν τυχερός να μη σπάσει καμια βάση από το ταμπλό στο ζόρι να το βγάλουν (σημ. νόμοι του Murphy),γιατί όσο να είναι δεν αλλάζουν καθε μέρα καντράν απο τρελλούς με τρικυμία εν κρανίω.
DimiP - Δευ 29 Ιούλ 2002, 12:22:34
Θέμα δημοσίευσης:
τρικυμια ;
μπλουουουυυυμ....
Vini - Τρι 13 Αύγ 2002, 16:54:35
Θέμα δημοσίευσης:
Xαιρετώ!
Μια μικρή διακοπή από τα μπάνια....για ευνόητους-tune-λόγους.... Wink Wink Wink

Λοιπόν πήρα στα χέρια μου τα περίφημα ασημένια όργανα (αλουμινίου) !...!

Μήπως ξέρει και κανένας που στην ευχή θα τα βάλω....?? Question Question

Υπόψην ότι τα οργανάκια είναι μούρλια!!!!!
Smile Smile Smile Smile Smile
Slash - Τρι 13 Αύγ 2002, 23:31:14
Θέμα δημοσίευσης:
Με γεια τα καινούργια σου όργανα (του αυτοκινήτου!). Το θέμα της τοποθέτησης είναι επίπονο και πρέπει να το ψάξεις πολύ. Θα πρότεινα το επίσημο service της Peugeot,αλλά δεν ξέρω αν είναι εφικτό. Ιδιαίτερα αν δεν τα έχεις πάρει απο αυτούς. Τώρα από εκεί και πέρα θα σε όποιον επιστευτείς το αυτοκίνητο σου πρέπει να το ξέρει πολύ καλά και να έχει κάνει κι άλλες παρόμοιες αλλαγές. Για να μπορείς να χαίρεσαι το αυτοκίνητό σου και να κάνεις και τη μόστρα σου,αλλά προπαντώς προσοχή.
Vini - Πεμ 22 Αύγ 2002, 09:52:24
Θέμα δημοσίευσης:
Εχει δει κανείς αν τα λευκά όργανα (από quiksilver, colorline, gti) το βράδι τι χρωματισμό έχουν? Question
Επίσης το βράδι φαίνεται το λευκό background ή φαίνεται μαύρο? ? Question

Confused Confused
pezomania - Πεμ 22 Αύγ 2002, 10:37:35
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Εχει δει κανείς αν τα λευκά όργανα (από quiksilver, colorline, gti) το βράδι τι χρωματισμό έχουν? Question

Confused Confused

Εγώ να σου απαντήσω ή να μην σου απαντήσω Rolling eyes

¶σε δεν σου απαντάω :D Wink
Vini - Πεμ 22 Αύγ 2002, 10:52:34
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Vini έγραψε:

Confused Confused

Εγώ να σου απαντήσω ή να μην σου απαντήσω Rolling eyes

¶σε δεν σου απαντάω :D Wink

Πονηρέ geo.!.!.!.
Πάλι θα μου απαντήσεις ? ? ? Wink Wink Wink
pezomania - Πεμ 22 Αύγ 2002, 13:23:32
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι εγώ θα σου απαντήσω (για να μάθεις :D )!

Το βράδυ δεν φαίνονται λευκά!

(τώρα αυτό έπρεπε να το πώ; Embarassed )
Vini - Πεμ 22 Αύγ 2002, 14:15:57
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:

Aστο GEO....έμαθα από ιδιοκτήτη quiksilver....ότι παραμένει το λευκό background ως έχει...και το βράδι....απλά πλέον ο φωτισμός από περτικαλής γίνεται ποιο περτικαλής προς κόκκινος..... Wink Wink Wink
pezomania - Πεμ 22 Αύγ 2002, 14:20:44
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
pezomania έγραψε:

Aστο GEO....έμαθα από ιδιοκτήτη quiksilver....ότι παραμένει το λευκό background ως έχει...και το βράδι....απλά πλέον ο φωτισμός από περτικαλής γίνεται ποιο περτικαλής προς κόκκινος..... Wink Wink Wink

Δείχτω μου αυτό το quiksilver, να σου δώσω τάληρο Wink
pezomania - Παρ 23 Αύγ 2002, 07:56:19
Θέμα δημοσίευσης:
Νίκο χθές το βράδυ πήγα από τον φίλο μου με το quiksilver και είδα πάλι τα όργανα του ταμπλό! Πάλι μαύρο μου φαινόταν το φόντο!

Νίκο δές τα ο ίδιος βράδυ, για να έχεις ιδία γνώμη.

(Αλήθεια κανείς στο club δεν έχει quiksilver να μας βοηθήσει;)
Vini - Παρ 23 Αύγ 2002, 08:13:44
Θέμα δημοσίευσης:
Eδώ ένα παληκάρι έχει το qkiksilver και μόλις του είπα το σκηνικό με το μαύρο φόντο....έβαλε τα γέλια....το φόντο παραμένει λευκό και το βράδι όχι όμως όπως την ημέρα αφού υπάρχει και ένα σχετικό σκοτάδι....

Τέλος πάντων....τελικά η PEUGEOT (το συνεργείο μου δηλαδή) θα μου περάσει τα όργανα την άλλη Τετάρτη...η εργασία είναι εύκολη και από ότι μου είπαν οι βελόνες δεν χάνουν γιατί μπαίνουν σε συγκεκριμένη θέση όταν κουμπώνουν.... Το καλό είναι ότι δεν θα ξεκοιλιάσουν το εργαλείο και η εγγύηση δεν θα χαθεί....
pezomania - Παρ 23 Αύγ 2002, 08:31:52
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Eδώ ένα παληκάρι έχει το qkiksilver και μόλις του είπα το σκηνικό με το μαύρο φόντο....έβαλε τα γέλια....το φόντο παραμένει λευκό και το βράδι όχι όμως όπως την ημέρα αφού υπάρχει και ένα σχετικό σκοτάδι....

Τέλος πάντων....τελικά η PEUGEOT (το συνεργείο μου δηλαδή) θα μου περάσει τα όργανα την άλλη Τετάρτη...η εργασία είναι εύκολη και από ότι μου είπαν οι βελόνες δεν χάνουν γιατί μπαίνουν σε συγκεκριμένη θέση όταν κουμπώνουν.... Το καλό είναι ότι δεν θα ξεκοιλιάσουν το εργαλείο και η εγγύηση δεν θα χαθεί....

Νίκο χαίρομαι, που βρήκες την λύση για την τοποθέτηση (φαντάζομαι αυτό ήταν και το μεγαλύτερο άγχος σου!). Αλλά για το γα**το δές σε παρακαλώ το φόντο του καντράν του φίλου σου το βράδυ, έτσι για να μην αισθάνομαι μ....ς! Και άμα είναι μαύρο......... :evilbat: Evil Twisted evil
Sidobre - Παρ 23 Αύγ 2002, 09:44:42
Θέμα δημοσίευσης: !
Πάντως αν το όλο εγχείρημα πετύχει, Νίκο βλέπω να παραγγέλνεις άλλα 40 και για τους υπόλοιπους!

Αλήθεια τι τιμή είπες ότι τα πήρες;

Πάντως, σαφώς αν είναι έτσι τα προτιμώ από τα μεταχειρισμένα!
Vini - Παρ 23 Αύγ 2002, 10:05:38
Θέμα δημοσίευσης: Re: !
Sidobre έγραψε:
Πάντως αν το όλο εγχείρημα πετύχει, Νίκο βλέπω να παραγγέλνεις άλλα 40 και για τους υπόλοιπους!

Αλήθεια τι τιμή είπες ότι τα πήρες;

Πάντως, σαφώς αν είναι έτσι τα προτιμώ από τα μεταχειρισμένα!

Αν και δεν έχω την απόδειξη μαζί μου...αν θυμάμαι καλά...από 100euro με μια έκπτωση πήγαν γύρω στα 80...

Βασικά εμένα με ενδιέφερε (όπως και όλους πιστεύω) η σωστή εγκατάσταση χωρίς να διαλυθεί το αυτοκίνητο... Στην PEUGEOT τους φάνηκε απλό. Το μόνο που μου ζήτησαν ήταν να πάω νωρίς το αυτοκίνητο... Στην ερώτηση αν θα χάνουν τα όργανα μετά την τοποθέτηση....το απέκλεισαν κατηγορηματικά....αφού οι βελόνες (όπως είπα και πριν) κουμπώνουν σε δεδομένη θέση...

Το εγχείρημα θα γίνει την Τετάρτη, οπότε την Τετάρτη το απόγευμα που θα πάρω πίσω το αυτοκίνητο θα μπορώ να πω εντυπώσεις.... Wink Wink Wink
Slash - Κυρ 25 Αύγ 2002, 22:50:29
Θέμα δημοσίευσης:
Καμιά πληροφορία για τα πίσω φανάρια σε στυλ Lexus; Τα έχω δει σε ένα 206 αλλά δεν ξέρω από που τα έχει πάρει.
Miltellas - Δευ 26 Αύγ 2002, 01:53:24
Θέμα δημοσίευσης:
Για αισθητικές βελτιώσεις έχουμε άκρη, απλά δεν γνωρίζω τίποτα γιατί η "αισθητική βελτίωση" δεν είναι το φόρτε μου... Σλασάκο, πρέπει να βρεθούμε να σου πω καναν έμπορο, να πηγαίνεις να ρωτάς, να μαθαίνεις τιμές, να μας λες κι εμάς και να ψωνίζεις σε τιμές club ό,τι θέλεις, και να σε γνωρίσω και σε κανα καλό συνεργείο μπας και ξεφύγεις από την αντιπροσωπεία και το εγκεφαλικό!
Το Σάββατο ήμουνα σε αυτόν που πήρα τα De Carbon, και μου έδειχνε έναν κατάλογο με "αισθητικές βελτιώσεις" και μέσα στην αδιαφορία μου συγκράτησα κάτι καθρέπτες με διχαλωτή βάση (τύπου Μ3, καί για ηλεκτρική εγκατάσταση) με 44Ε το κομμάτι. Καλή τιμή μου φάνηκε.
christhehealer - Δευ 26 Αύγ 2002, 11:52:48
Θέμα δημοσίευσης: Re: !
Vini έγραψε:
Αν και δεν έχω την απόδειξη μαζί μου...αν θυμάμαι καλά...από 100euro με μια έκπτωση πήγαν γύρω στα 80...

Ποοοοοσσοοοοοοο Aλέκο; Όσο κάνουν περίπου τα Eibach; Mια χαρά είναι αυτά που έχει... τα οποία νομίζω... από αισθητικής απόψεως θα έλεγα... δεν έχω και τόσα λεφτά τώρα... πρέπει πρώτα να βάλω και τα ελατήρια... 8O Laughing 8O Laughing 8O Laughing

Xωρίς πλάκα τώρα, έχω ακούσει για ένα μαγαζί που βάζει λευκά όργανα aftermarket με 100 ευρά περίπου και αν θες βάζεις και το ονομά σου επάνω
ofitzis - Πεμ 29 Αύγ 2002, 21:40:55
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Νίκο χθές το βράδυ πήγα από τον φίλο μου με το quiksilver και είδα πάλι τα όργανα του ταμπλό! Πάλι μαύρο μου φαινόταν το φόντο!

Παιδιά εγώ έχω Colorline και σας διαβεβαιώ πως αν κάποιος δεν ξέρει πως τα όργανα είναι λευκά δύσκολα θα το αντιληφθεί αν τα δει βράδυ.Κι αυτό γιατί όταν υπάρχει σκοτάδι και λευκό να είναι κάποιο αντικείμενο, αν δεν φωτίζεται παραμένει σκοτεινό.Και στην περίπτωση μας δυστυχώς πέρα από τον κόκκινο φωτισμό των ενδείξεων μαύρη μαυρίλα...
Vini - Παρ 30 Αύγ 2002, 07:11:17
Θέμα δημοσίευσης:
ofitzis έγραψε:
pezomania έγραψε:

Παιδιά εγώ έχω Colorline και σας διαβεβαιώ πως αν κάποιος δεν ξέρει πως τα όργανα είναι λευκά δύσκολα θα το αντιληφθεί αν τα δει βράδυ.Κι αυτό γιατί όταν υπάρχει σκοτάδι και λευκό να είναι κάποιο αντικείμενο, αν δεν φωτίζεται παραμένει σκοτεινό.Και στην περίπτωση μας δυστυχώς πέρα από τον κόκκινο φωτισμό των ενδείξεων μαύρη μαυρίλα...

Kαλημέρα!!
ΤΗΝΚS οfitzis!...! Tελικά υπάρχουν παιδιά με λευκά όργανα!!!! Wink Wink Wink
Vini - Δευ 02 Σεπ 2002, 18:06:57
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν ΝΑΙ! Σήμερα έβαλα τα όργανα στην PEUGEOT!!!!
Επιτέλους!!!!
Λοιπόν σε απάντηση προς το SIDOBRE....

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΟΡΓΑΝΑ!!!
Και ξέρεις γιατί? Μόνο και μόνο επειδή στο όλο Project θα βάλει την ΒΡΩΜΟΧΕΡΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ο ΑΠΛΥΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!

Και εξηγώ:
Τα όργανα είναι φοβερά και είναι ακόμη καλύτερα με το βαθύ κόκκινο του φωτισμού που κάνουν φοβερή αντίθεση με το γκρι/ασημένιο...
Επίσης προς Pezomania....το ασημένιο background φαίνεται και το βράδι... Wink Wink
Η τοποθέτηση έγινε πολύ καλά και δεν διαπίστωσα κάτι από ήχους ή από τριξίματα... Wink

Τα κακά της υπόθεσης:
1. Αναγκάστηκαν να κόψουν τα όργανα σε κάποια σημεία γιατί δεν ταίριαζαν ακριβώς με τα μαμίσια....1600XS2... Evil Evil ...φυσικά οπτικά δεν φαίνεται τίποτα απλά μου είπαν στην PEUGEOT ότι τους κούρασα... Laughing Laughing
2. Ο τύπος όμως που έβαλε τα όργανα ΔΕΝ φρόντισε να πλύνει λίγο τα ΣΚΑΤΟΧΕΡΑ του οπότε σε κάποια σημεία πάνω στα όργανα φαίνεται σαν να έχει βρώμα...ή σκόνη...ακόμη δεν έχω καταλάβει....
3. Οι δείκτες δεν χάνουν καθόλου...

Αρα πάλι ξαναρχόμαστε στο κλασικό θέμα της Ελληνικής κατάντιας!!!! Ολα τα topic εκεί καταλήγουν.....

Συνολικό κόστος εργασίας: 58euro...

Σύντομα θα βάλω και φωτογραφίες....
pduke - Δευ 02 Σεπ 2002, 20:27:34
Θέμα δημοσίευσης:
Συγνώμη κιόλας αλλά τα ασημένια της μικρης μου νομίζω ότι είναι τα ομορφότερα. Mr. Green
Larry69 - Δευ 02 Σεπ 2002, 20:56:46
Θέμα δημοσίευσης:
pduke και Vini Βγάλτε καμια φωτογραφία μπας και τα θαυμάσουμε και εμείς.
Vini απο τις 13 Αυγούστου που τα πήρες περιμένω...και περιμένω...ελπίζω να ήρθε η ώρα Laughing
pduke - Δευ 02 Σεπ 2002, 21:16:20
Θέμα δημοσίευσης:
Larry69 έγραψε:
pduke και Vini Βγάλτε καμια φωτογραφία μπας και τα θαυμάσουμε και εμείς.
Vini απο τις 13 Αυγούστου που τα πήρες περιμένω...και περιμένω...ελπίζω να ήρθε η ώρα Laughing

Ότι μπόρεσα να βρώ μέχρι να φωτογραφίσω το δικό μου

αυτά περι ασημένιων
Vini - Δευ 02 Σεπ 2002, 21:25:36
Θέμα δημοσίευσης:
Είπε κανείς τίποτα??????????

Ασήμι και Αγιος ο Θεός!!! Wink Wink Wink
pduke - Δευ 02 Σεπ 2002, 21:29:54
Θέμα δημοσίευσης:
με γειές βρε...είναι πράγματι όμορφα, αν και το κόκκινο γράμμα με χαλάει λίγο.(στραβόξυλοοοοοοοοοςςς!!!!!!)
theflame - Δευ 02 Σεπ 2002, 21:37:14
Θέμα δημοσίευσης:
Multi color Multi color Καλορίζικα - καλορίζικα!!!! Multi color Multi color
DimiP - Τρι 03 Σεπ 2002, 05:55:55
Θέμα δημοσίευσης:
KALORIZIKA VINI, ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
ΕΧς ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΑ
pezomania - Τρι 03 Σεπ 2002, 07:28:24
Θέμα δημοσίευσης:
Καλωρίζικο φίλε, είναι πράγματι πανέμορφα (όπως και το υπόλοιπο αμάξωμα Wink )
Larry69 - Τρι 03 Σεπ 2002, 10:52:16
Θέμα δημοσίευσης:
Τώρα Μάλιστα Wink Wink Wink

Πράγματι είναι πολύ όμορφα.¶ξιζε λοιπόν αυτή η αναμόνή.ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ
Αλεξ@νδρος - Τρι 03 Σεπ 2002, 21:41:12
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ
Μια ενσταση.Γιατι δεν σου αλλαξαν και τις βελονες?Αν δεν κανω λαθος κανονικα ειναι κοκκινες .Οι παλιες σου δεν πρεπει να φαινονται τοσο καλα την ημερα(διαφανες..)
DimiP - Τρι 03 Σεπ 2002, 23:41:08
Θέμα δημοσίευσης:
AN δεν κανω λαθος σε καμια συσκευασια λευκων οργανων δεν εχω δει να πουλανε και βελονες αλου χρωματος μαζι με τα οργανα.

οποτε....
Vini - Τετ 04 Σεπ 2002, 07:39:08
Θέμα δημοσίευσης:
alexandros έγραψε:
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ
Μια ενσταση.Γιατι δεν σου αλλαξαν και τις βελονες?Αν δεν κανω λαθος κανονικα ειναι κοκκινες .Οι παλιες σου δεν πρεπει να φαινονται τοσο καλα την ημερα(διαφανες..)

Δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξω βελόνες γιατί:
1. Είναι αυτοφωτιζόμενες κόκκινες το βράδι
2. Τα όργανα είναι λίγο ποιο σκούρα σε σχέση με την φωτό που φαίνονται λίγο ποιο ανοιχτά....

οπότε no prob... Wink Wink Wink
DimiP - Παρ 13 Δεκ 2002, 21:35:12
Θέμα δημοσίευσης:
ΙΔΟΥ τα λευκα "οργανα" της birba racing γιατα 1.1 1.4 xr/xt χωρις περιτες τρυπες για δεικτες θερμοκρ. λαδιου και τετοια..... χιχιχιχι τι να τα κανουμε αυτα εμεις οι γρηγοροι;;;

http://www.birba.com/cgi-bin/imageFolio.cgi?action=view&link=Peugeot/206&image=859841.jpg&img=&tt=img

ιδου και τα ιδια με τις πολυποθητες τρυπουλες.

http://www.birba.com/cgi-bin/imageFolio.cgi?action=view&link=Peugeot/206&image=859842.jpg&img=&tt=img
Byron206 - Σαβ 14 Δεκ 2002, 09:48:59
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα ολα αυτα αλλα ποσο το μαλι φιλε dimip......?
DimiP - Σαβ 14 Δεκ 2002, 16:20:45
Θέμα δημοσίευσης:
Byron206 έγραψε:

και που να ξερω;;;
αμα δεν μου απαντησει η birba racing στο email που να ξερω;;
παντως στο corsa club που ειναι αντιπροσωποι τους ζητουν ταν Αρτα με τα Γιαννενα και κατι χωρια απεξω για τα λευκα ήτοι 30 χιλιαρικα +εργασια εxtra (δεν ξερω ποσα λεφτα).
οποτε να τα βαλουν εκει που ξερουν τα οργανα οι εδω εν'Ελλαδι αντιπροσωποι....
Vini - Σαβ 14 Δεκ 2002, 18:02:18
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Byron206 έγραψε:

και που να ξερω;;;
αμα δεν μου απαντησει η birba racing στο email που να ξερω;;
παντως στο corsa club που ειναι αντιπροσωποι τους ζητουν ταν Αρτα με τα Γιαννενα και κατι χωρια απεξω για τα λευκα ήτοι 30 χιλιαρικα +εργασια εxtra (δεν ξερω ποσα λεφτα).
οποτε να τα βαλουν εκει που ξερουν τα οργανα οι εδω εν'Ελλαδι αντιπροσωποι....

Oργανα BIRBA RACING:
Τιμή 35000δρχ
Αντιπρόσωπος CORSA CLUB
www.corsaclub.gr

Δεν υπάρχουν ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ. Μόνο με παραγγελία
Μην ΔΕΧΤΕΙΤΕ να σας κάνουν αυτοί τοποθέτηση... Την κάνουν μέσα στην μέση του δρόμου και κάνουν ζημιές... Τοποθέτηση μόνο σε εξουσιοδοτημένο...
DimiP - Δευ 16 Δεκ 2002, 20:17:44
Θέμα δημοσίευσης:
ελαβα σημερα email απο Ιταλια και την birba racing.
το email ειναι ακρως απογοητευτικο μια και εμμεσα μου λεει να απευθυνθω στο corsa ΨΛΘΒ.
ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ MAIL.

Dear Mr. P$$$$$

Buying directly You will have added the 20% tax and the shipment cost,
And
I'm sure that may be more expensive than buy there directly to
Our Exclusive Dealer in Greece, here following the complete address:
GRECIA
CORSA CLUB , Karatheodori st. 10 b - N. Psihiko - 11525 - ATENE -
Tel.: (+30) 1 6777240 /1 - Fax: (+30) 1 677242

Ref.: Risikaris Dimos

e-mail: corsa-cl@otenet.gr

Best Regards

Gianfranco Benevento

BIRBA racing

Ady - Τρι 17 Δεκ 2002, 09:18:09
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

Oργανα BIRBA RACING:
Τιμή 35000δρχ

Φαρμάκι είναι ρε παιδιά........

Δε νομίζω να αξίζει..............

Περί ορέξεως βέβαια............
MEMsound - Σαβ 27 Αύγ 2005, 13:36:24
Θέμα δημοσίευσης:
Peugeot 106 - T.5

Peugeot 106 Crystals Dial 1

Peugeot 206 Alien

Peugeot 206 - Tribal

Peugeot 206

Peugeot 206 Dash

Peugeot 206 Lightning

Peugeot 206 Space-Alien

Renault Clio Mk2 - Chicas

Opel Corsa B-Tigra

α και Crome Rings για 206:

Από τον συνεργάτη μας Drago: www.dragocsa.gr Wink Wink (σε λίγες μέρες και στο e-shop)
DrJekyll - Πεμ 27 Οκτ 2005, 12:52:46
Θέμα δημοσίευσης: ...
Απλά δεν το είδα πουθενά και πιστεύω ότι λανθασμένα το αποκαλούν οικονομόμετρο....
To vacuum και τι μετράει....εδώ...
http://www.centuryperformance.com/vacuum.asp

Τελικά είναι σημαντικό.... Wink
Steve - Πεμ 27 Οκτ 2005, 13:00:10
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Από τον συνεργάτη μας Drago: www.dragocsa.gr Wink Wink (σε λίγες μέρες και στο e-shop)

1) Αυτά είναι όλα ή έχει κιάλλα σχέδια?

2) Βελόνες μπορεί να μας βρει ο κύριος μήπως?

3) Τιμές μέσω τηλεφώνου ή θα τις έχουμε στο e-shop?
MEMsound - Πεμ 27 Οκτ 2005, 13:03:36
Θέμα δημοσίευσης:
1. Οτι σχέδιο σου 'ρθει..... Laughing

2. Δεν νομίζω αλλά μπορώ να τον ρωτήσω. Wink

3. Χονδρικά γύρω στα 100€ είναι. Αναλυτικά θα μάθω μέσα στις επόμενες μέρες (μιας και σιγά σιγά χαλαρώνουμε με τα διάφορα άλλα τρεξίματα) και θα ανέβουν στο e-shop. Wink
Steve - Πεμ 27 Οκτ 2005, 13:20:13
Θέμα δημοσίευσης:
1) Έχει έτοιμα ή δέχεται και custom? Smile

2) Να μας βρεί απαραιτήτως Very happy Έστω και από το GTi Wink

3) Τσούζει Confused
MEMsound - Πεμ 27 Οκτ 2005, 13:35:14
Θέμα δημοσίευσης:
1. α. δεν ξέρω, β δέχεται

2. χλωμό, αλλά θα την βρούμε την άκρη.

3. i know... για αυτό και δεν έχω κάνει τίποτα στο δικό μου προς το παρόν (προέχουν άλλα)
pappaki - Πεμ 07 Ιούν 2007, 23:29:34
Θέμα δημοσίευσης:
http://s15205655.onlinehome-server.info/plasma.html#Plasmatacho

Πολύ καλό... το συγκεκριμένο καντράν ψάχνει νύφη...
plaketokofths - Παρ 08 Ιούν 2007, 01:03:27
Θέμα δημοσίευσης:
pappaki έγραψε:
http://s15205655.onlinehome-server.info/plasma.html#Plasmatacho

Πολύ καλό... το συγκεκριμένο καντράν ψάχνει νύφη...

Δημήτρη πιστεύω θα υπάρχει λειτουεγικό πρόβλημα μετά, μιας και πρέπει να ειναι πολύ κουραστικά για το μάτι.
Steve - Παρ 08 Ιούν 2007, 01:06:57
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.jp-sports.de/shop/index.php?cPath=25_98_32_79 Rolling eyes

75 ευρώ? Rolling eyes Πολλά μου κάθονται... Μάλλον θα ψάχνουν για πολύ καιρό ακόμα νύφη!

Καλό βέβαια σαν ιδέα (το να έχει 2 led για να φωτίζει την πλακέτα... αλλά... Rolling eyes

Εν τω μεταξύ πιο πολύ λέει το σκέτο μπλε και το λευκό...

Ενδιαφέρεται άλλος κανείς?
MEMsound - Παρ 08 Ιούν 2007, 01:24:02
Θέμα δημοσίευσης:
εμένα θα μπυ αρκούσαν οι λευκομπλε βελόνες που έχουν όλα τα gti/rc(εκτος από τα τελευταία...σιχτιρ...)...
για πίνακα οργάνων ολόκληρο δεν πολυψίνομαι και θεωρω ότι όλο αυτο το μπλε θα είναι λίγο κουραστικό.
πάντως δεν είναι άσχημο.
απλά λίγο έως πολύ υπερβολικο... Wink
plaketokofths - Παρ 08 Ιούν 2007, 01:42:43
Θέμα δημοσίευσης:
αυτά τα aftermarket με χαλάει πολύ η γραμματοσειρά τους καιι η φινέτσα τους. γούστα είναι αυτα....

Μάνθο συμφωνώ μαζί σου.... μόνο βελόνες-φωτισμό θα ηθελα να αλλάξω κι εγω. τι εγινε με εκεινο το θεμα με τα λεντάκια?
TopGear - Κυρ 09 Δεκ 2007, 12:46:40
Θέμα δημοσίευσης:
plaketokofths έγραψε:
αυτά τα aftermarket με χαλάει πολύ η γραμματοσειρά τους καιι η φινέτσα τους. γούστα είναι αυτα....

Μάνθο συμφωνώ μαζί σου.... μόνο βελόνες-φωτισμό θα ηθελα να αλλάξω κι εγω. τι εγινε με εκεινο το θεμα με τα λεντάκια?

Γίνεται να αλλαχτούν βελόνες-φωτισμός; Γιατί όταν είχα ρωτήσει σε 1 ηλεκτρολόγο, μου έλεγε πολύ πιθανό να παρουσιάζονται προβλήματα και να είναι σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο το καντράν από πλευράς ενδείξεων. Ούτε καν για αλλαγή καντράν μου μίλησε. Τελοσπάντων. Εγώ που έχω τα κλασσικά όργανα με τον πορτοκαλί φωτισμό την νύχτα (μου αρέσουν αρκετά), αλλά λευκές βελόνες, μπορώ να αντικαταστήσω ΜΟΝΟ τις βελόνες και να βάλω πάλι λευκές αλλά με τη γαλάζια απόχρωση; Ή αλλάζουν μόνο leds, όπως διάβασα στον τομέα των ηλεκτρικών, επειδή οι βελόνες σε όλα τα 206 είναι διάφανες και παίρνουν το χρώμα που υπάρχει από πίσω; Το θέμα είναι και πώς γίνεται αυτό...Σημείωση:δεν έχει ένδειξη θερμοκρασίας-πίεσης λαδιού.

Ξέρουμε κανέναν καλό και γνώστη μάστορα που να το κάνει; Η΄ πάμε αντιπροσωπεία και μας τσιμπάνε; Και τιμές επίσης...
nikolas206gti - Τετ 01 Σεπ 2010, 22:39:43
Θέμα δημοσίευσης:
Ξεθάβω το θέμα αυτό και ερωτώ.

Στα δικά μας τα Gti κάνει το καντράν του RC ? Έχει περισσότερες, στροφές, χιλιόμετρα και σε όλες τις ενδείξεις περισσότερες διακεκομένες. Αυτές είναι οι διαφορές τους ?

Για κάποιους μπορεί να απλό αλλά μπαίνει ? Ταιριάζουν οι φίσες ? Όλα θα δείχνουν σωστά ? Confused
Steve - Παρ 03 Σεπ 2010, 00:17:47
Θέμα δημοσίευσης:
Nαι μπαίνει, όλα κομπλέ αν ταιριάζουν οι φύσες Smile
nikolas206gti - Παρ 03 Σεπ 2010, 00:35:12
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Nαι μπαίνει, όλα κομπλέ αν ταιριάζουν οι φύσες Smile

Ότι μπαίνει, μπαίνει αλλά το θέμα είναι να μάθουμε σίγουρα αν ταιριάζουν οι φίσες. Cool
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες