alemao_rallye έγραψε: |
Μου θύμισε την διαφήμιση που έλεγε: "Η ΣΚΟΥΠΑ PHILIPS ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗΗΗΗ" ![]() Μόνο που στην περίπτωσή σου είναι "ΤΟ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙΙΙΙΙΙ" ![]() Καμμιά σίτα έχεις στην εισαγωγή για φύλλα και άλλα αντικείμενα καλού-κακού; |
alxdr74 έγραψε: |
Εφαρμοσα και εγω το συστημα του Αλεξ (εαν δεν κανω λαθος) με το σωληνα στο κατω μερος της μηχανης για περισσοτερο και ποιο κρυο αερα! Οχι τοσο κατω βεβαια...Τωρα με το χιονι ο σωληνας αυτος τραβηξε χιονι και νερο το οποιο εφτασε μεχρι και πανω στο φιλτρο!! ![]() |
Alex έγραψε: |
Ε ολο αυτο το σπρευαρισμενο νερο εμπαινε και στην εισαγωγη αλλα μπορω να πω οτι οχι μονο δεν μου επηρεασε αρνητικα το μοτερ αλλα μετα τραβαγε και καλυτερα...
Εξ'αλλου το νερο δεν βλαπτει απαραιτητα τον κινητηρα.. |
Miltellas έγραψε: |
Ρε Άλεξ, δεν τους λες να σου αλλάξουν και το 1.4 με το 1.6 16V στα πλαίσια της εγγύησης; ![]() ![]() |
Tο εχω διασταυρωσει και με ερευνα που διαβασα σε .pdf απο τα αποτελεσματα του Water Injection που ειχε διεξαγει το Καναδικο Υπουργειο Ερευνων/Βιομηχανιας (κατι τετοιο)... Αν θυμαμαι καλα ειχαν παρατηρησει και αυξηση γυρω στο 4.6% ιπποδυναμης, καθαροτερο κινητηρα και περισσοτερη οικονομια καυσιμου... |
Αυτα ειχα να πω για τις ευεργετικες επιπτωσεις του νερου στους κινητηρες, παρουσιαζοντας ετσι την 2η οψη του νομισματος ![]() |
Εν' το μεταξυ μολις εχθες βρηκα στο σπιτι μου ενα φακελο απο τη lion που ελεγε οτι στο διαστημα που εχω το 206 στην κατοχη μου το εχω οδηγησει στα χιονια στις βροχες, ζεστες κτλπ. και οτι εχω εκτημισει την οδιγικη απολαυση που προσφερει ενα peugeot Επισης κανει λογο για τα εξουσιοδοτημενα συνεργεια και πως μονο αυτα ειναι σε θεση να προσφερουν πληρης και σωστες υπηρεσιες σε μενα και το 206 λογω του συνεχως εκπεδευμενου πρωσοπικου και καταλληλων μηχανηματων ![]() |
danielos έγραψε: | ||
ρε θα μας τρελανεις???????????????????????? βουντου εχεις κανει στη lion???????? ρε μηπως εισαι ο γιος του Rovanmpera!!!!!!>>>>????????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Εν' το μεταξυ μολις εχθες βρηκα στο σπιτι μου ενα φακελο απο τη lion που ελεγε οτι στο διαστημα που εχω το 206 στην κατοχη μου το εχω οδηγησει στα χιονια στις βροχες, ζεστες κτλπ. και οτι εχω εκτημισει την οδιγικη απολαυση που προσφερει ενα peugeot Επισης κανει λογο για τα εξουσιοδοτημενα συνεργεια και πως μονο αυτα ειναι σε θεση να προσφερουν πληρης και σωστες υπηρεσιες σε μενα και το 206 λογω του συνεχως εκπεδευμενου πρωσοπικου και καταλληλων μηχανηματων ![]() |
Slash έγραψε: |
Μου έστειλαν κι εμένα το συγκεκριμένο έντυπο με την αναλυτική λίστα εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων της Lion. Δωρεάν έλεγχος 15 σημείων και ειδικές σταθερές τιμές προσφοράς για ανταλλακτικά, αποκύημα ενός νέου προγράμματος εν ονόματι PEUGEOT SERVICE. Συγκεκριμένα:
Τακάκια φρένων εμπρόσθιων τροχών: 50Ε(206), 60Ε(206 XS-GTI) Οπίσθιο τμήμα εξάτμισης (Σιλανσιέ): 80Ε(206), 90Ε(206 XS), 150E(GTI) Σετ αμορτισέρ (Εμπρός-Πίσω): 250Ε (για όλα τα μοντέλα) Μπαταρία: από 60Ε (για όλα τα μοντέλα) Εμπρόσθιοι Υαλοκαθαριστήρες: 20Ε (για όλα τα μοντέλα) |
alxdr74 έγραψε: | ||
Σε μενα ομως δεν ειχε αυτη τη λιστα μαζι ![]() ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Συμφωνώ 100% με όσα λέει ο Δημήτρης. |
Βεβαια το υπαρχον δεν εχει κανενα προβλημα αλλα οσο να 'ναι πιστευω οτι το καινουργιο θα ειναι καλυτερο!! |
Σημερα εχω ραντεβου με την LION μου ετσι ωστε να παω και να κατεβασω κατευθειαν απο Γαλλία οτι ποιο καινουργιο λογισμικο υπαρχει για τον εγγεφαλο του 206 μου!! |
GIANNIS206 έγραψε: |
Σε ποιά LION πήγες?seridim? |
seridim έγραψε: | ||
Εγώ έκλεισα για την επόμενη Τρίτη αν και μου είπαν ότι υπάρχει πιθανότητα να μη μπορεί να γίνει η αναβάθμιση λογισμικού διότι σε ορισμένα μοντέλα δεν τους το επιτρέπει ο ''εγκέφαλος'' και μπορεί να μπλοκάρει. Όταν τους ρώτησα για ποια μοντέλα ισχύει απάντησαν ότι εάν δεν το βάλουν στο διαγνωστικό δεν μπορούν να ξέρουν. |
Eμενα μου ειπαν να εχω μαζι μου την καρτα με τον κωδικο καθως και τα δυο κλειδια του αυτοκινητου! |
Και είπαν ότι θα κάνιουν αναβάθμιση δωρεάν?Χλωμό το κόβω! |
alxdr74 έγραψε: | ||
|
GIANNIS206 έγραψε: | ||||
Εσύ Αλεξ μην ομιλείς!Όλο στην εγγύηση το έχεις βάλεις! Και καλά κάνεις! Seridim για ενημέρωσε για τιμή αν το κάνεις αυτό! ΑΑΑ και με ποιο τρόπο α)Αναβάθμιση από το τελευταίο cd ή β)άμεση τηλεφόρτωση από Γαλλία!? |
Εσύ Αλεξ μην ομιλείς!Όλο στην εγγύηση το έχεις βάλεις! Και καλά κάνεις! Seridim για ενημέρωσε για τιμή αν το κάνεις αυτό! ΑΑΑ και με ποιο τρόπο α)Αναβάθμιση από το τελευταίο cd ή β)άμεση τηλεφόρτωση από Γαλλία!? |
Απλα μου φενεται οτι ανοιγει καλυτερα το αυτοκινητο,οτι εχει στρωσει παρα πολυ το ρελαντι του καθως επισης και καποιους δισταγμους που ειχε πριν οταν το στροφομετρο ηταν στις 2,000 και κατι (λιγο πριν τη ροπη δηλαδη) εξαφανηστικαν! |
teoman έγραψε: | ||
Εμένα πάντως μετά την αναβάθμιση,παρατήρησα ότι δεν ρίχνει τις στροφές στο ρελαντί μόλις σβήνω το a/c.Όση ώρα και αν περίμενα... Χρειάζεται να κινηθεί το αυτοκίνητο για να "ξεκολλήσει" το στροφόμετρο και να πέσουν οι στροφές.Bug?Ίσως.... |
alxdr74 έγραψε: | ||||
|
seridim έγραψε: |
Λοιπόν η αναβάθμιση λογισμικού έγινε σήμερα το πρωί με τηλεφόρτωση από Γαλλία. Περίμενα 30 λεπτά περίπου. Ευτυχώς ο εγκέφαλος δεν κλείδωσε όπως ανέφερε και ο Alxdr74.Παρατηρήσεις; τις ίδιες και εγώ.
Ομαλότερη λειτουργία, ο θόρυβος από την μηχανή μειώθηκε, οι στροφές ανεβαίνουν λίγο καλύτερα και γενικά περισσότερο πολιτισμένη λειτουργία του κινητήρα. Και κάτι άλλο. Το κιβώτιο ταχυτήτων δουλεύει πολύ καλύτερα(έχει καμιά σχέση αυτό με την αναβάθμιση; ![]() Η αναβάθμιση έγινε ΔΩΡΕΑΝ!! |