παει η μπαλα... | Sidobre έγραψε: |
| To τρίφυσο που λές ρε Στέλιο είναι άκυρο. Ανάλογα τί μοτέρ θα βάλει θα καθορίσει και την πλεξούδα. Αν θα βρει τρίφυσο (λιγότερα χλμ) ή αν θα βρει μονόφυσο (περισσότερα χλμ)... |
| Pughell έγραψε: |
| Να ξερεις παντως οτι ξεκινας ηδη με μια "κιτρινη καρτα" απο τα "αποδυτηρια" καθως το γεγονος οτι ειναι τριφυσο(2002 δηλαδη) κανει τα πραγματα αισθητα πιο ακριβα... |
| Εγω παντως θα προτιμουσα ενα mild μοτερ με αποδοση 140-150 αλογων που και απροβληματιστο θα ειναι,και θα οδηγιεται κιολας ευκολα σε στριφτερες διαδρομες χωρις να χαζοσπινιαρει απο την επιπλεον δυναμη ή να θελει εξελιγμενη μεταδοση(μπλοκε,σχεσατο σασμαν,κοντο Κ/Π,κλπ).
Afterall ποτε δεν ημουν εντελως των ακρων. ...Βεβαια η δικη σου περιπτωση ειναι ιδιαιτερη καθως το θελεις μονο για ειδικη χρυση οποτε μπορεις να καταφυγεις σε ακραια πραγματα. |
| Εγω εδωσα πανω απο 11.000Ε για το 13αρι μου και πιστεψε με,το εχω ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ!!!!!!!! |
| WilDuck έγραψε: |
| ...
Αν και, πιο πολλά 13άρια 16ν θα βρεις στους δρόμους, παρά Ταξί!!! |
| Pughell έγραψε: | ||
Πως ξεχωριζει ο ανθρωπος που ζηλευει... |
| ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: |
| Φίλε Σύμμαχε,
Το Golf V GTI είναι ένα πολύ καλό all around αυτοκίνητο. Ενα μπλοκέ Quaiffe , μια σωστή βελτίωση 1ου σταδίου(βλέπε MTM) και μια ανάρτηση θα το μετατρέψει σε άκρως ενδιαφέρον όχημα για χρήση δρόμου και μή. Δημήτρης. |
| Μωρο μου Κατα την γνωμη μου,το συγκεκριμενο μοτερ με Ν εκκεντροφορους θα δουλευει αψογα σε ολο του το φασμα και θα βγαλει και πιθανοτατα ευκολα 140 αλογα. Οι PS δουλευουν "δυνατα" μετα τις 4500 και στο συγκεκριμενο μοτερ κανουν απαραιτητη την χρηση τουλαχιστον ενος 14/60. Βεβαια εγω μιλαω παντα για everyday car... Δες μια το συγκεκριμενο μοτερ στο βουνο με 3 ατομα μεσα. http://www.youtube.com/watch?v=-vbWVV0aXdM και μονος του ο οδηγος http://www.youtube.com/watch?v=5w99-JfEwFg Αν σου αρεσει κατι τετοιο(με μαμα σασμαν ειναι |
| Συμμαχος έγραψε: |
| ...Αλλα την πεμπτη θα φερω και την κοπελα μου μαζι να της το πεις Αυτο ειναι το μονο πραγματικο προβλημα για να πεταει ακαφτη το αυτοκινητο |
| 750 κιλα με 16v μοτερ πες του δεν φτανει ουτε στον υπνο του,και ας εχει ξηλωσει και τα φτερα και τον ουρανο... Καμια 800αρια,μπορει... |
| WilDuck έγραψε: | ||
+1000. όλα έχουν το τίμημά τους. |
| Μπα,εγω σχεδον τελειωσα,μονο μια πιο ησυχη εξατμιση μου εμεινε να βαλω. Απλα μην την πατησει και κανενας αλλος... |
| 750 κιλα με 16v μοτερ πες του δεν φτανει ουτε στον υπνο του,και ας εχει ξηλωσει και τα φτερα και τον ουρανο... Καμια 800αρια,μπορει... |
| Jean έγραψε: |
| Ελεγα για QS να το κανω 16V αλλα βλεπω να περνω κατευθειαν 16V |