Ronin έγραψε: |
207 RC αγορίνα μου...Είστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον...ΤΕΛΟΣ ![]() |
volvos έγραψε: |
και ομως...
στο εξωτερικο το κορσα το υμνουν για το πατημα και την αισθηση του και το 207 το ψιλοθαβουν.... θα πεσει ο ουρανος να μας πλακωσει...παει χαλασε ο κοσμος! ![]() παντως μιχαλη ποιος ο λογος να αλλαξεις το πεζο για να ξαναπας σε ενα αμαξι της κατηγοριας του? δε θες να πας σε πισω κινηση...τουλαχιστον ανεβα κατηγορια ![]() δε νομιζω οτι εχουν να σου προσφερουν απολυτως τιποτα αυτα τα δυο αμαξι σε σχεση με το 206 σου |
-=N4X=- έγραψε: |
.... κ το πως παταει...μεσα σε 2 μολις γυρους εκανε 56 χαμηλο στο καρτοδρομιο με την καινουργια χαραξη χωρις να το ξερουν ουτε το αμαξι ουτε την πιστα.... |
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε: |
Μάλλον θα πρέπει να προσμένουμε προς τη χώρα του ανατέλλοντως ηλίου.
Γιατι οι δικοί μας επιλέγουν την έυκολη λύση της υπερτροφοδότησης και υπακούουν στα τερτήπια του κέρδους χωρίς πρωτοτοιπία και τεχνολογική υπεροχή! |
Ενα σωστό επιτέλους επιλογέα και ένα εξάρι κιβώτιο ορθής κλιμάκωσης!
Ενα μπλοκέ τύπου τόρσεν και μια ψαχμένη ανάρτηση! Ζητάω πολλά? Οχι !!! με 23000 από τη πεζό αυτά ζητάω και όχι δέματα mp3, ηχεία κλιματισμούς, ηχομόνωση, χωρους κτλ. |
Η πεζό απογοητεύει ξανά όπως με το μαμα 206RC , |
Οχι !!! με 23000 από τη πεζό αυτά ζητάω και όχι δέματα mp3, ηχεία κλιματισμούς, ηχομόνωση, χωρους κτλ. Αν θελω τέτοια πάω σε AUDI ή WV και ας έχουν και 115 ίππους. |
Road_Runner έγραψε: | ||
Με 23000 και με αυτά που ζητάς από την πεζώ, παίρνεις μια καρότσα 106, την ράβεις, βάζεις ένα καλό κειτζ, αγοράσεις ενα 6αρι (σειριακό), ένα μπλοκέ, βγάζεις όλους τους κετσέδες και τις μοκέτες, τα ηχεία, βάζεις και μια καλή ανάρτηση, φρένα και έτοιμο το αμάξι και με λιγότερα απο 23000.. ![]() |
Ronin έγραψε: | ||||
Στάνταρ. Αλλά όταν πετάξουν τα φιλαράκια καμια ιδέα για ταξιδάκι-εκδρομούλα θα σφυρίζεις αδιάφορα κοιτώντας το ταβάνι... ![]() |
ROCKER έγραψε: |
Διάβασα αρκετά και με μερικά από αυτά ακόμα χαμογελάω……
Θα ήθελα να ήξερα πόσοι από εσάς που λέτε ότι το RC είναι «φλούφλικο» επειδή έχει mp3 και κλίμα , το έχετε οδηγήσει, όχι μία συγγρού πάνω κάτω , αλλά έξω στο δρόμο. Πληροφοριακά σας λέω ότι πηγαίνεις «αέρα» χωρίς πολλά «δράματα» και χωρίς να καταλαβαίνεις με πόσα πας παρά μόνο άμα κοιτάξεις το κοντέρ. Και αν κάποια στιγμή έχεις τα «balls» να αρχίσεις τα « δράματα» τότε τα πράγματα γίνονται πραγματικά άγρια. Κάποιο φιλαράκι με IMPREZA ακόμα προσπαθει να καταλάβει τι έγινε στον κωλοσούρτη από Αργος προς Τρίπολη. Και για όσους λένε και λένε και λένε για την πισω κίνηση. ΟΚ είναι πιο φιγουρατζίδικη και κάνεις καλό entry στις πλατείες , αλλά σε βουνίσιο δρομάκι πρέπει να πάρεις τα χεράκια του φουκαρά του KOLIN για να μπορέσεις να είσαι μπροστά από ένα καλοστημένο μπροστοκίνητο σαν το RC. εχω και ένα RX8 COSMO και ξέρω τι λέω. |
Παιδιά(Τάσο) το Psclub έχει καμμία σχέση με την Peugeot Automobiles ή τον εδώ αντιπρόσωπό της??Δέν είναι απαραίτητα κακό αυτό |
pmetsis έγραψε: |
Σε αυτό που συμφωνώ, είναι πως έχει αλλάξει ίσως το αγοραστικό κοινό της peugeot... |
Steve έγραψε: |
207 RC ρε συ danielo... ![]() ![]() |
απαντηση ειναι απλη.
δε γινεται πλεον με ενα αμαξι να τα κανεις ολα... |
plaketokofths έγραψε: |
Μην το πουλας το ρημάδι το 106, ειδικά τώρα που έβαλες τα advan 048 ![]() ![]() ![]() |
danielos έγραψε: | ||
Τα είδες άτιμε????? ![]() ![]() ![]() Ρε δεν ξέρω τα έχω χαμένα. Ούτε στα λεφτά πλέον δεν είμαι σίγουρος. Μπορώ να δώσω από 18000 μέχρι και 26000..... Σκέφτομαι χώρους,επιδόσεις,εμφάνιση,αξιοπιστία και πολλά άλλα. Είμαι χαμένος σε πολλά μοντέλα (Hatchback και τα αμέσως μικρότερα). Δεν θέλω να είναι ψόφιο αλλά και να μπορώ να βάλω και πραγματάκια πίσω. Θέλω και τη ζαντούλα 17' και τα τουρμπάκια αλλά και το σωστό στήσιμο-φρένα(για 1250 κιλα αυτοκίνητο-δεν ξέρω πόσο είναι) Θέλω και να μην είναι τελείως λιτό μέσα.(μπήκα στο 207 Rallye και ξενέρωσα-ξέρασα με την κονσόλα-Ξύπνα Peugeot- Νόμιζα ότι μπήκα σε αυτοκίνητο με κονσόλα που σχεδιάστηκε 10 χρόνια πριν-Έλεος). Θα μου πείτε γιατί το 106 rallye που έχεις έχει καλύτερη? Ασφαλώς και όχι αλλά δεν ζήταγα τέτοια πράγματα τότε που το πήρα.Τη δουλειά που το ήθελα την έκανε και με το παραπάνω. Δεν ξέρω ρε γα**το... |
Aπο την στιγμη που τρεχει με σ3 κ ψιβικ με μπλοκαδουρες γιατι οχι? |
VitoCorleone έγραψε: | ||
Καλησπέρα σε όλους, βασικά παραλαμβάνω το rc την Τετάρτη. Του έβαλα και ένα πεζω με εγγύηση προγραμματάκι που του δίνει 35 έξτρα αλογάκια. Παιδιά για τις αμφιβολίες δεν θα πω τίποτα... όσοι μπορείτε οδηγείστε το και οδηγήστε και corsa opc και cooper... η απόφαση της γνώμης δική σας. Και καλή χρονιά εεεεε.... Φιλικά, Vito Corleone |
MEMsound έγραψε: |
αν το στρωσιμο γινει με σωστό τρόπο τότε η υπαρξη προγράμματος ή όχι δεν εχει καμία σημασία... ![]() |
Jim207GT έγραψε: |
Το καλήτερο με μικρή διαφορά βέβαια από το RC είναι το Clio. Βέβαια η μεγαλύτερη τιμή απόκτησης, η κακή φύμη για την αξιοπιστία, η αντιπροσωπία της Renault στην Ελλάδα καθώς και το 2λιτρο μοτέρ ειδικότερα και τώρα με τα νέα μέτρα, για μένα βγάζουν νικιτή το RC. Για το OPC δεν το συζητάω καθόλου το έχει γνωστός μου και με ξενέρωσε αφάνταστα το αμάξι. Όλο μαγκιά κλανιά απο έξω και ουσία μηδέν. |
Pughell έγραψε: |
Καλα,κατσε σε μπακετ απο Clio R27 και θα σου πω εγω τι εχει το RC... ![]() |
clio = rallye 1.3 ή 1,4 xsi...
207 rc = saxo vts corsa opc = punto gt swift sport = ibiza top gun mini s = 106 gti καπως ετσι τα θυμαμαι απο τα νιατα μου ![]() |
οχι φιλαρακο 1.4xsi
ο καριολης που το προσθεσε να παει να το παρει ... ακομα και ο pughell 1.3 πηρε ξανα ![]() |
οχι φιλαρακο 1.4xsi
ο καριολης που το προσθεσε να παει να το παρει ... ακομα και ο pughell 1.3 πηρε ξανα ![]() |
oyte kai sazman off απο οσο εχω καταλαβει
νισαν βλεπεις ![]() |
Μωρε απο σασμαν ακουστηκαν καμποσα παραπονα αλλα δεν φταιει το σασμανακι καθεαυτου αλλα η μαλ***α που τους δερνει και εβαλαν υδραυλικο συμπλεκτη στο ιδιο κυκλωμα με τα φρενα.
Βραζουν τα υγρα και μενεις απο πενταλ συμπλεκτη. Με λιγα λογια αθελα σου το χρησιμοποιεις σαν καρφωτο ![]() ![]() |
Τι λες ρε μλκα... ![]() Παρολο που δεν καταλαβα αν εννοεις το 13αρι ή το Clio,κανενα απο τα δυο δεν εχει προβλημα με το στροφαρισμα. Αν εννοεις τα παλια 172/182,αλλη φαση,καμια σχεση με το 197... Μεχρι στιγμης κανενα 197αρι δεν εβγαλε μπιελα απο το πλαι. |
μη μιλας για γκολφ σε αυτο το φορουμ
εινα απαγορευμενη λεξη ![]() |
Μητσο αμα το Golf εχει οδηγικες αρετες(και δεν μιλαω για μοτερ),τοτε πιστεψε με ηρθε η εποχη που στις αναβασεις θα βλεπουμε i10 να τρεχουν Αγια Αννα. ![]() Μην τα ισοπεδωνουμε και ολα,πολυ καλο μοτερ,εντελως αχρωμο στριψιμο ομως(για το Golf). Απο την αλλη το Clio εχει ενα rev happy engine με εντονο προβλημα ελλειψης ροπης στις χαμηλες και με μεγαλο βαρος.Τουλαχιστον ομως η κατασκευη στριβει οπως καποια λιγα αγωνιστικα... Αν παντως θελεις να συγκρινεις ομοια πραγματα,μιλωντας για κολωνες σε Clio,κατα την γνωμη μου ιση συγκριση θα ηταν αυτη ενος 206 σαν το δικο σου με ενα N3 RS,για να μην πω με κανενα R3... ![]() Και πιστεψε με,το Ν3 RS που ειναι στα 1100 κιλα σχεδον,μονον πιο αργο απο το δικο σου δεν ειναι... ![]() |
Jim207GT έγραψε: |
Καλά γιατί πάντα σε αυτό το forum συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Φύγαμε από τα 22.000 και φτάσαμε στα 32.000+ εεε τότε όλα μπουρούχες είναι Porsche GT3RS και ξερό ψωμί.
Για να σοβαρευτούμε η μόνη σύγκριση είναι ανάμεσα σε OPC και RC ακριβώς ίδια κατηγορία σε όλα, και τιμή και κυβικά και μεταξύ των δύο το RC είναι καλύτερο τέλος. Πάντος ξεφεύγοντας, και γώ συμφωνώ για το GOLF(φτου φτου) αλλά ακόμα περισσότερο για το DSG που είναι ένα ποιήμα σε βαθμό που θα ήθελα το έχω σε οποιοσδήποτε μελλοντικό μου αμάξι. Απλά με μία κουβέντα ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΑΣΜΑΝ. |
TO golf ειναι πυρηνικο υποβρυχιο μπροστα στο 207 rc και το κορσα
(το κλιο ειναι αλλο κεφαλαιο) τα εχεις οδηγησει στελιο????? το τιμονι του ειναι καλυτερο απο του 207 και μεσα στη στροφη ειναι το ιδιο ρυθμισιμο με πολυ καλυτερο πατημα στα πολλα ελεω μεγαλυτερων μετατροχιων |
Ξεφεύγουμε... διότι πάντα ένα 106-205 τσάκιζε στις στροφές τα Vw Γκολφ και τα πάσης φύσεως γκολφοειδή....με πολύ λιγότερα χρήματα!!
Σήμερα το 207 δεν μπορεί ούτε κατα διάνυα.... |
(άσχετο2 να ''πετάξω'' ένα μοτέρ Type-r να βρώ την υγειά μου και 250+ άλογα??? ''Κουμπώνει''??? ![]() ![]() |
to golf ζηση einai υπερτιμημενο σε σχεση με τα λεφτα του δε το συζηταμε
απλα αυτη τη στιγμη μιλαμε για την οδηγικη συμπεριφορα τους και αν καποιο απο αυτα μπορει να σε κανει να χαμογελας το πρωι οταν πας να το βαλεις μπρος και να φυγεις για τη δουλεια σου οπως συμβαινει σε μενα εδω καιρο με το μπουρδελο μου -οταν δε το γκαντεμιαζετε- |
next
το συσκατο το twingo rs |
pappaki έγραψε: | ||
άστο ήσυχο το Twingo, θα αρχίσεις να το βρίζεις μόλις το αγοράσω... |
To golf gti πιστεψε με στελιο γυριζει και με το παραπανω...
σωστο οδηγο θελει γιατι τα ορια του ειναι παρα πολυ ψηλα και λιγο μαζεμα σε ευθυγραμμιση γιατι το εχουν τερμα ανοιχτο μπροστα για να μη φοβιζει η υποστροφη τους ασχετους . . . καλυτερο απο το 207 rc για μενα επισης η λογικη του δε γυριζει αρα δε στριβει ειναι χαζη τελειως δηλαδη το ταπερ που ηταν βιδα τι εκανε?δεν εστριβε? αμα ειναι να παρουμε κανα μιατα που γυριζει με τη σκεψη επισης απο διαφορα βαρους το γκολφ ειναι 100κιλα πανω απο το 207 (1250-1350) |
...Απλα πιστευω οτι μιλαμε για εργοστασιακη μορφη παντα... ![]() Οποτε το καλο ειναι παντα σχετικο για τον καθενα υπο καποιες συγκεκριμενες περιπτωσεις. ![]() Ε,απο την στιγμη που μιλαμε για fun to drive αυτοκινητα και για οδηγους που ξεσκανε μια στο τοσο σε μια κλασσικη βουνισια διαδρομη... |
σορυ αλλα για να καταλαβω ρε καταφρκατε
θεωρεις το κλιο αργο? ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ? |
Steve έγραψε: | ||
Τί περίμενες από ένα άτομο που ξεκινάει την κίνηση του στρίβειν από τους ώμους? |
σορυ αλλα για να καταλαβω ρε καταφρκατε
θεωρεις το κλιο αργο? ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ? |
Για σένα κακομοίρη απλά απαξιώ κοίτα τη δικιά σου κουλαμάρα, ιδίως του εγκεφάλου και επιπέδου ![]() ![]() ![]() |
ελα στεβε πετα και το αλλο με τα σταφυλια και τα κρασια πανω στους ταφους.... |
SnakeMJK έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ζήτω το fb ![]() |
ps0f0r έγραψε: |
EDIT: Oταν μαζεψω λεφτα για το Golf R32 θα παω να παρω ενα Megane RS και τα ρεστα που θα μου περισεψουν αντι να τα ριξω στο μεγκαν θα τα στηλω μπουρμπουαρ στην ρενω γιατι εφτιαξαν ενα αρκετα πιο αξιολογο συνολο/./ |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Κι εμείς είχαμε αλλάξει δίσκο-πλατώ στο Almera κοντά στα 200.000 και τι να λέει δηλαδή ![]() ΥΓ Λέμε για να λέμε... |
alekoukos106 έγραψε: |
τα 2 πρωτα τα ραβω....για το 3ο δεν ξερω.... ![]() |
ρε σταυρο ολοι μα ολοι οι δημοσιογραφοι το προσκυνανε οπως και οσοι το εχουν οδηγησει...
αλλα το αμαξι ΧΡΟΝΟΥΣ δε βγαζει πουθενα σε κανενα περιοδικο ουτε εδω ουτε εξω... |
sps έγραψε: |
κλιω?> |
Στέλιο εννοείς οτι δεν ειναι τόσο "κλειστή"? |
Αν θελεις πιστιαρικο,παιρνεις ενα καλοστημμενο ταπερ και ξεμπαζωνεις. |
...
αχ αθανατες διλιτρες μπροστοβαρες παπατζες ![]() |
android έγραψε: |
για μενα το clio χανει πριν καν το παρεις στα χερια σου 4500 ευρω πιο ακριβο διπλα τελη κυκλοφοριας περισοτερη ασφαλεια....αυτα φτανουν για μενα κ δεν μπορω να καταλαβω πως γινετε να ζητας απο την peugeot- opel την ιδια αισθηση αφου εχουν 4500 ευρω κατω κ παλι παρολα αυτα ειναι οριακα πιο πισω σε πιστα |
απλα το s3 σε σχεση με το εβο ειναι σα να γαμας με 5 προφυλακτικα το ενα πανω στο αλλο... |
volvos έγραψε: | ||||
ayto ξεχνα το 207rc ειναι πισω απο corsa opc και αισθητα μαλιστα δε ξερω ποσο αλλα αυτο ειναι 10000% |
Σου βάζω τις βενζίνες να έρθεις Λάρισα να ανοίξεις με ένα OPC αν θέλεις. |
PAVLOS_207RC έγραψε: |
Φιλε Steve τι χρομα ειναι το OPC απο Λαρισα? |
Καλησπερα παιδες.
Για κοντριτσες ειμαι μεσα...δεν λεω ποτε οχι αρκει να ειναι απο σταση κ για οσα μετρα θελετε.(οχι κ ταξιδι ομως). Αποσταση μοιραζεται αν θελει καποιος κ ειναι δυνατον. |
Δεν πετάγεστε και έναν Έβρο λέω γω να πιείτε ένα καφέ πρώτα? ![]() |
katarxhn το gt einai 1280+
και το rc-rallye απο 1240+ το κορσα ειναι οριακα καπου 100κατω και ποιος σου ειπε οτι πανε το ιδιο??? αμα δεις συγκριτικα περιοδικων στο 0-180 εχει φαει 2-3 δευτερα το 207.... στο 0-100 και το δικο μου να βαλεις διπλα τους θα ειναι και μπροστα βασικα τωρα που το συζητηταμε και στο 0-180 θα ειναι μπροστα ![]() |
τακης απο πισι μανθου έγραψε: |
ΑΝ το ζθγισες πλαστιγγα μπορει να εχει απωλειες κλπ κλπ
σπανια εχουν σοβαρη ακριβεια οπως εχω πει χιλιαδες φορες μονο αν ανεβειτε πανω πριν παει το αμαξι και δειτε ποσα κιλα σας βγαζει εχετε ακριβεια αποκλισης..... αλιως πουπακης 20ευρω........ |
τακης απο πισι μανθου έγραψε: |
ΑΝ το ζθγισες πλαστιγγα μπορει να εχει απωλειες κλπ κλπ
σπανια εχουν σοβαρη ακριβεια οπως εχω πει χιλιαδες φορες μονο αν ανεβειτε πανω πριν παει το αμαξι και δειτε ποσα κιλα σας βγαζει εχετε ακριβεια αποκλισης..... αλιως πουπακης 20ευρω........ |
οι 4τ εχουν μετρησει αμα δεις απο library παλια τευχη μονο ραλλι...
ακι το ειχαν καπου 1240 το gt ελεω οροφης και εξτρα ειναι καπου +40 λενε ολοι.... |
katarxhn το gt einai 1280+
και το rc-rallye απο 1240+ το κορσα ειναι οριακα καπου 100κατω και ποιος σου ειπε οτι πανε το ιδιο??? αμα δεις συγκριτικα περιοδικων στο 0-180 εχει φαει 2-3 δευτερα το 207.... στο 0-100 και το δικο μου να βαλεις διπλα τους θα ειναι και μπροστα βασικα τωρα που το συζητηταμε και στο 0-180 θα ειναι μπροστα ![]() |
Παράθεση: |
Ο χρήστης Christos λέει (2:43 πμ):
koroidia megali.... Ο χρήστης Σταύρος © λέει (2:44 πμ): ti koroidia megali? Ο χρήστης Christos λέει (2:44 πμ): to mploke Ο χρήστης Σταύρος © λέει (2:44 πμ): kala malakas eisai? Ο χρήστης Christos λέει (2:44 πμ): afereis oli tin xara kai ka8e idieterotita tou autokinitou sou Ο χρήστης Christos λέει (2:44 πμ): rei eisaste xazoulides.... Ο χρήστης Σταύρος © λέει (2:44 πμ): ![]() Ο χρήστης Σταύρος © λέει (2:44 πμ): pes mou oti den ta grafeis afta Ο χρήστης Σταύρος © λέει (2:44 πμ): pes mou oti vlepw oneiro kai tha ksipnisw iremos Ο χρήστης Christos λέει (2:45 πμ): na se paw egw volta me tin BMW tou patera mou modelo '98 1600cc tha se strivw me 70-80 kai tha zitas pampers.... Ο χρήστης Σταύρος © λέει (2:45 πμ): efiges gia psclub Ο χρήστης Christos λέει (2:46 πμ): esy tha mou striveis to diko sou me 120 kai 8a mou analieis ta skandala efrem kai thn paraitisi rousopoulou Ο χρήστης Christos λέει (2:46 πμ): auto einai to mploke... Ο χρήστης Christos λέει (2:46 πμ): asfalia kai xiliometra stin strofi Ο χρήστης Christos λέει (2:46 πμ): den 8elw... Ο χρήστης Σταύρος © λέει (2:46 πμ): grapse grapseΟ χρήστης Christos λέει (2:47 πμ): na se paw egw volta me tin BMW tou patera mou modelo '98 1600cc tha se strivw me 70-80 kai tha zitas pampers.... 115 aloga einai olo k olo Ο χρήστης Christos λέει (2:47 πμ): etsi einai re... Ο χρήστης Christos λέει (2:48 πμ): i odigiki apolausi den einai sinonimo tis taxititas... Ο χρήστης Christos λέει (2:49 πμ): exeis stripsei pote ford transit tou 90 ? oxi me polla... 50-60... Ο χρήστης Christos λέει (2:49 πμ): emena den mou aresoun ola auta ta gatzet apo katw... Ο χρήστης Σταύρος © λέει (2:49 πμ): pes ta xrysostome |
kostas207rc έγραψε: |
Φίλε Χρήστο απλά για την ιστορία μπορεί το OPC να έχει 17 ίππους παραπάνω όμως το RC έχει πιο άγριους εκκεντροφώρους γι αυτό και αν τα βάλεις δίπλα σε ανοίγματα από 1ες η 2ες το RC ειναι οριακά λίγο μπροστά |
den δουλευει το παρκ συστεμ///
πως θα παρκαρω στη πλατεια διπλα στου καμπαναριου?????? υ.γ. το πεζο δε το αφησα και μαντεψε....δε κανει κιχ απο οταν μπηκες μεσα... λες να εισαι το αντιδοτο στο τηλεγκαντεμη?????? αμα μπορεις φερε μου μια φωτο σου και μερικες τριχες αυριο να τσεκαρω κατι ![]() μη ξεχασεις εχουμε δυναμο δεικτη λαδιου δοχειο αναθυμιασεις τριξιμο κολωνα τιμονιου μπαταρια μετρημα φλαντζα για ζωνη ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
φερτον και αυτο καμια πεμπτη λεσχη
πωπωπ δε εχω ανοιξει με opc τι συγκινησηηηη ![]() ![]() κανα μαμα golf gti εχουμε??? ![]() |
bagosgt έγραψε: |
κ θα μεινει μεταξυ μας,μην αγχωνεσαι,απλα να δουμε που βρισκομαστε ![]() |
isim έγραψε: |
Παιδια θελω και εγω ανοιγματακι ![]() ![]() ![]() |
εσυ οκ τελικα η το αφησες ετσι? |
Έλα και εσύ Γιάννη όσο πιο πολλοί τόσο πιο πολύ γέλιο θα έχει.Να πιάσουμε και τις 3 λωρίδες τις εθνικής ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Επειδη ηδη εχετε ξεφυγει τελειως απο το θεμα συζητησης, ας μη το συνεχισετε αλλο εδω περα..... ![]() |
lambrosp έγραψε: |
Ας μην ξεχνατε και τα 6 χρονια εγγυηση ετσι!!!!!!
Συμαντικοτατος ρολος πιστευω. Το RC ποσα??? |
Εγω μια φορα ψηφιζω OPC. ;)Το παιρνεις και ετοιμο 200hp απο αντιπροσωπεια.
Ας μην ξεχνατε και τα 6 χρονια εγγυηση ετσι!!!!!! Συμαντικοτατος ρολος πιστευω. Το RC ποσα??? |
Arvas έγραψε: |
Εκτος οτι υστερει σε ολα τα αλλα το opc αποαλογα συμφωνα με το drive ειναι 4 αλογα μπροστα το opc οποτε τριχες...και αμα το πιασεις και σε ρεπριζ ψαχνει τρυπα να κρυφτει... |
Αν και off topic... ![]() To RC εχει δυο χρονια εγγυηση,οσο εχει και το OPC απο το εργοστασιο.Τα υπολοιπα 4 που δινει η Opel ειναι εγγυηση μεσω ασφαλιστικης αλλα που να το ξερετε καθως ποτε δεν το αναφερουν... ![]() Το ιδιο ακριβως πραγμα εκανε η Opel και το 2002,μπηκε μεσα με τα τσαρουχια και το εκοψε αυτο το "προνομιο". Απλα να ξερετε οτι η συγκεκριμενη "προεκταση" εγγυησης(γιατι περι τετοιας προκειται) δεν εχει πληρη καλυψη οπως νομιζετε. ![]() |
206kwn έγραψε: | ||
δηλαδη εσυ λες οτι και ας ειναι 200 αλογα δεν σε νοιαζει αν ειναι φτερο στον ανεμο????? συγκρινεις 207ρψ με κορσα οπψ????? αυτο το πραγμα ειναι τσ0ντ4 ρε φιλε δεν ειναι συγκριση.... μονο αλογα περισσοτερα εχει το κορσα που και αυτα σχετικα ειναι στις μερες μας γιατι αν βαλεις ποσο ευκολα αλογα παιρνει το ενα και ποσο ευκολα παιρνει το αλλο τοτε θα δεις και διαφορα στα αλογα...... ασε που σε ολα τα αλλα εκτος της εργοστασιακης ιπποδυναμης υστερει το κορσα....... |
lambrosp έγραψε: | ||||
Moνο που το corcaki φιλε μου το εχουν κανει ηδη εδω στην Ελλαδα 400 αλογακια.Αρα σαν να τα περνει τα πανω του ![]() Τιποτα παραπανω.Απο τιμη ποσο παει το RC??To corca sta 23000. |
Λάμπρο πιστεύεις πως η συζήτηση αυτή θα μας βγάλει κάπου? |
το opc απ οτι λεει το power ειναι 1259 κιλα παντως.....και το gt 1282
γυρος πιστας το gt με τα 227 αλογα με eibach ελατηρια μονο 47.9 το opc με364 αλογα με kw 3 με μπλοκε κ με εξαφτερο συμπλεκτη 47.2 μπραβο ![]() |
lambrosp έγραψε: | ||
Εγω λεω να παρουμε ενα EVO που τα εχει ολα και συμφερει!!! Πολλοι οπαδοι του στριψιματος υπαρχουν εδω απο οτι βλεπω!!! Αραγε τα στριβετε τα εργαλεια σας η απλα για να εχουμε να λεμε και δινεται τοοοοση σοβαροτητα στο στριψιμο??Λες να το εφτιαξε τοσα αλογα για να πηγαινει να το στριβει το παλικαρι στα λιμανακια??? ![]() |
gio_rallye έγραψε: |
εγω ξερω οτι απο τα 3 αυτα αυτοκινητα αν τα ριξεις μαμα σε μια πιστα αυτο που θα βγεις εξω στο τελος και το χαμογελο θα εχει φτασει στα αυτια θα ειναι το clio και νομιζω η μεγαλυτερη μεριδα του κοσμου συμφωνει.... και βελτιωμενα να τα βαλεις αμα εχεις το clio 240 αλογα , το opc δε πα'να ειναι 300 ζητημα να γυρναει 1-2 δευτερολεπτα ταχυτερα στο γυρο.. και το πρωτο θα το σκιζεις και δε θα παθαινει τιποτα, για το δευτερο δεν ειμαι τοσο σιγουρος.. και οσον αφορα το πεζακι μας νομιζω ειναι πιο all around αυτοκινητο απο τα αλλα δυο και αυτο θα επελεγα γιατι σε καλυπτει σε περισσοτερα πραγματα.... |
Απλα τωρα τα τρωω πιο πολυ στο κεντρο. |
Γι αυτό και σου λέω, δεν πρόκειται να οδηγήσει κάπου αυτή η συζήτηση... Υπάρχουν ανάλογα topic για ευθείες, πήγαινε γράψε εκεί αν θέλεις να έχεις και μια άποψη μιας που η ευθεία είναι αυτό το οποίο θέλεις ![]() |
To ειχα καταλαβει απο πιο πριν που επεσαν να με φανε ολοι με κατι χαρακτηρισμους του τυπου "εξυπνο πουλι"και κακος εγραφα.
Γεια σας!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Και μην ξεχνάς, σαν πολιτικός μηχανικός, οφείλω να σου πώ ότι η ευθεία είναι το τμήμα του δρόμου που ενώνει δύο στροφές μεταξύ τους ![]() |
Λοιπόν Πάνο το έχω ξαναγράψει και θα στο ξαναπώ!
Το Rc δεν είναι πίσω από opc όταν μιλάμε για μαμά αυτοκίνητα και να έχουν γράψει σχεδόν ίδια χλμ! Τώρα τι λένε τα περιοδικά ότι και καλά το rc είναι πολύ πίσω εμένα δεν μου λέει κάτι γιατί απλά το έχω δει στην πράξη πολλές φορές κ αυτό το παραμύθι δεν ισχύει! |
Το θέμα δεν είναι να έχεις 340 η 360 η 500 άλογα!Το θέμα είναι να μπορείς να τα εκμεταλευτείς αυτά τα άλογα.Πάω στοίχημα ότι οι πιο πολλοί από τους κατόχους των βελτιωμένων opc δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ούτε το 50% των δυνατοτήτων των αυτοκινήτων
Απλά η άποψή μου... |
CorsaSport έγραψε: |
Αυτην τη στιγμη η ελλαδα εχει τα 2 πιο δυνατα opc με 360 αν δεν κανω λαθος αλογα στην μηχανη 340 στους τροχους.) |
δεν εχω δει να πατανε rc και opc μαζι αλλα πιστευω οτι ο γερμανος θα ειναι μπροστα και το λεω αυτο με τα κριτηρια που εχω δει.Παντως πολυ θα ηθελα να δω μια τετοια μαχη.Μεχρι στιγμης στην σινδο που μαζευομαστε που και που τα μονα πατηματα που εχουν γινει ειναι με ενα κιτρινο ραλλυ του club σας.Να πω την αληθεια πολυ δυνατο μπραβο στο παλικαρι που το εχει(να λεμε και την αληθεια) |
kane έγραψε: |
Εαν μιλάς για το ενα γνωστο του πετροπουλου αν δν κανω λαθος,μπορει ναναι μεν το πιο δυνατο,αλλα σχεση τιμης αποδοσης πραγματικα αθλια. Εννοω πως κοστιζουν υπερβολικα αυτά που εχει για αυτά απο αποδιδουν. . |
recife_rallye έγραψε: | ||
Αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο κρητηριο Κωνσταντινε!Αυτο που λες υποννοει κατι για στροφοδιαδρομες να υποθεσω? |
Υπονοεί τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση της ιπποδύναμης που φυσικά και συνεπάγεται με στροφές γιατί απλά εκεί φένεται και αμάξι και οδηγός σε συνδιασμό |
ath7 έγραψε: | ||
Σιγουρα Κωστα αλλα ειναι και πολλοι που αν μπορεσεις να τους βαλεις 3000 αλογα σε smart και να τα βγαζει στο δρομο δεν θα σου πουνε οχι! ΥΣ:Η στροφη ειναι γαμιστερη αλλα χεστες υπαρχουν πολλοι! |
kostas207rc έγραψε: | ||||
Υπονοεί τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση της ιπποδύναμης που φυσικά και συνεπάγεται με στροφές γιατί απλά εκεί φένεται και αμάξι και οδηγός σε συνδιασμό |
kane έγραψε: | ||
Κατ'εμέ τοσο στο 207 οσο και στο κορσα θα πηγαινε σε ενα ΦΠΕ και τελος... κιτρινο ραλακι? για πες ονομα,περιεργο πυο δν το ξερω το παιδι... ![]() Υ.Γ. εαν καποιο στιγμη βολεψει,θα ηθελα απο περιεργεια να δοκιμασω με ενα κορσακι μαμα. σε φιλικο κλιμα. |
Τα corsa δεν μπορουν να γινουν super cars σε καμια περιπτοση διοτι δεν αντεχει ο κινητηρας.Συμφωνω απολυτα σ αυτο που λες με το ΦΠΕ. |
telika στριβει το κορσα σταυρο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
telika στριβει το κορσα σταυρο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Απο ΦΠΕ που ξερω παει στα 240 απο 192 με αν δεν κανω λαθος δεν βαζω το χερι μ στη φωτια 42 κιλα ροπη. |
Παντως ξερω σιγουρα ποσο βγαζει ενα astra opc με 287αλογα.48-49 κιλα ροπης ![]() |
Παντως ξερω σιγουρα ποσο βγαζει ενα astra opc με 287αλογα.48-49 κιλα ροπης ![]() |
kane έγραψε: | ||
ποιον λες? Θα παω και γω με το φιλαρακι μου για δυναμομετρηση συντομα στο εξελιξις. |
Αν θυμαμαι καλα,τα μαμα Astra OPC ειναι καπου στα 230.
|
Για ρωτήστε το Στέλιο(salex) όταν έσκασε μύτη στο δυναμόμετρο astra opc με i/c και αλλαγμένη τουρμπίνα να σας πει τι έγινε να γελάτε μέχρι αύριο... |
Εναν γιωργο με μπλε astra opc και μαυρες ζαντες Στο Exelixis εχουν παει τα περισσοτερα opc που εχουμε απο οτι ξερω τουλαχιστον και με ΦΠΕ ειναι στα 240 με προγραμμα απο Exelixis |
...Τι να σας πω εγω πιστευω οπως και τα παιδια απο το club να μην εχουν προβλημα να βρεθουν 2 club μαζι και να συζητησουμε ρωτησουμε μαθουμε ειτε ο ενας απο τον αλλον ειτε το αντιθετο... |
Άρα εσύ που είσαι δηλωμένος κοντράκιας σε φαντάζομαι μέσα στο κλιο να λες "πόσο να πιάνει άραγε αν το δώσω??" |
Το 207 ειναι ενα πιο ολαραουντ αυτ/το,ενω το κλιο ειναι μονο για βουνο και τπτ αλλο... |
recife_rallye έγραψε: |
Ετσι ακριβως ειναι σταυρο..θα συμφωνησω μαζι σου και οχι επειδη εισαι φιλος μου... ![]() |
|
recife_rallye έγραψε: |
χαχαχαχα...εισαι ασχημος και μεθυσμενος... ![]() ![]() |
sorry που σας τη σπαω αλλα το κλιο ειναι μια χαρα ολ αραουντ αμαξακι και ταξιδι κανεις ανετοτατα με το νεο του σαζμαν που ειναι λιγο πιο μακρυες 5η-6η...... εγω συνεχιζω να επιμενω οτι δεν ειναι τοσο χαρντκορ οσο νομιζουν πολλοι.........και σορυ αλλα το 207 περα απο γκαζι σα μετατροπη (γιατι σε μαμα μορφη ειναι πισω απο το κλιο) και τα μικροτερα τελη κυκλοφοριας δενε χει κατι αλλο να επιδειξει... |
peugeotναύτης21 έγραψε: |
δίνω ένα χιλιάρικο παραπάνω και παίρνω το θηρίο της οpel.....το astra opc! |
![]() ![]() |
peugeotναύτης21 έγραψε: | ||||
Φίλε μου γούστα είναι αυτά.... |
drdino έγραψε: | ||||||
Γούστα αναμφισβήτητα, αλλά τι σχέση έχει το RS με το OPC; |
peugeotναύτης21 έγραψε: | ||
Έιναι και τα δυο 2λιτρα και οι τιμές τους είναι πολύ κοντά....το ανέφερα σα σκέψη δε σύγκρινα κάτι παραπάνω... ![]() |
drdino έγραψε: |
Και εσύ στην κοσμάρα σου είσαι. ![]() ![]() |
εχουμε μιλησει με τον μαναβη κ η επομενη κινηση μας ειναι αλλαγη αυτοκινητου... ![]() ![]() ![]() τα λεω σωστα γιανναρε?κ τα pug θα τα παρουν οι γυναικες μας ![]() ![]() |
Δοκιμαστε να κανετε το ιδιο στο Clio σε καμια κατηφορικη στροφοδιαδρομη,απλα ενημερωστε με για να προλαβω να βαλω αγγελια για προσφορα τροπετων THP... ![]() ![]() ![]() |
android έγραψε: | ||
σιγα με το αμαξι μυθος....που μονο στο μυθο εχει μεινει...... |
Manavis207Gt έγραψε: | ||||
Γιωργο , μου φαινετε οτι δεν εχεις οδηγησει ποτε τετοιο αυτοκινητο φιλε μου .... Απλα βαλε ενα οποιοδηποτε 207 θελεις στις σερρες με ενα clio rs, και απλα παρε κυαλια !!!!!!!! |
...Να λεμε τα συκα-συκα και την σκαφη-σκαφη,και μην πατε και πολυ μακρια,το περασμενο Σ/Κ το 207 R3 εφαγε το ξυλο της αρκουδας απο ενα απλως καλο Ragnotti... |
Ρε μλκα,αμα δεν ξες,καλυτερα να μασας παρα να μιλας.. ![]() Ξερεις πολυ καλα και εσυ και σχεδον ολοι εδω μεσα οτι ειμαι πεζοφιλος αλλα δεν μπορω να παραβλεψω πολλα πραγματα. Αν θυμασαι καλα,ακομα και οταν ειχα το Clio μου,που δεν ηταν κατι αλλο απο ενα απλο 1600,τονιζα τα υπερ και τα κατα(σε σχεση με το 106) της καθε κατασκευης. Και επειδη ειμαι σιγουρος 120% οτι δεν εχεις κανει γρηγορη βολτα με τετοιο Clio,αστο καλυτερα. ![]() |
Στελιο εχεις ενα δικιο,αλλα κι αλλο τοσο εχει ο κωστας...
Εκει που το "χανεις" ειναι στο θεμα ευκολίας χειρισμου του καθενος αυτοκινητου. Επειδη εγω κι εσυ,ο κωστας ο Χ ο Ψ δεν ειμαστε ζαχος,δε μπορουμε να πουμε με ΣΙΓΟΥΡΙΑ, "ε μλκ το κλιο ειναι τραινο,το 207 ρς ετσι κι ετσι". Θα κοιτας τον μεσο οδηγό με το εκαστοτε αυτ/το τι μπορει να κανει. Τι να κανω εγω ο κουλος πχ,ενας αυτοκινητο με αγωνιστικες καταβολες αν δεν μπορω να το παω και με περναει ενα ατος? θα ντελαλω οτι εχω αμαξι που στριβει,απλα το στριβει καποιος αλλος? Ισως το κλιο στα χερια ενος γνωστη να ριχνει στη πιστα 3'' στο 207,ή στο βουνο 1'' το χιλιομετρο...(φυσικα αναλογως τις καμπες,ετσι...) Στα καθημερινα μας χερια ομως,το 207 ειναι ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ στις στροφες...αυτο τουλάχιστο εχω δει εγω. Επειδή ΜΑΜΑ 197 δν εχω οδηγησει ΔΕΝ εχω αποψη,αν εσυ παλι το οδηγησες εκτενως, παω πασο... |
salex έγραψε: |
Παιδία, δεν ξέρω ποιά είναι η γνώμη σας, αλλά πριν λίγο επέστρεψα από την κλασσική Πεντέλη-Ν.Μάκρη με το 207 μου. Ήταν μια βόλτα skate or die για να δω και κατά πόσο μπορεί να επιζήσει το τουτού μου με συνεχή κανιβαλισμό.
Επειδή σε αυτο τον δρόμο έμαθα να οδηγώ (μη ρωτήσετε πως, εκεί έμαθα) και τον έκανα καθημερινά για χρόνια με πολλά και διαφορετικά αυτοκίνητα, σήμερα φοβήθηκα αλλά και απέκτησα ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Δεν ξέρω τα δικά σας αυτοκίνητα πως πάνε, ούτε και με πολυενδιαφέρει για να είμαι ειλικρινής, καθώς το 207 μου όπως γνωρίζετε το αγόρασα μόνο για μένα. Για κανένα άλλο. Τα Eagle με 38psi ήταν ποίημα. Thanks Τάκη που τα επέλεξες και Μήτσο που πρότεινες την πίεση! Σε κάνενα σημείο δεν ένιωσα να σπινιάρω ή να μην έχω πρόσφυση, σε ένα δρόμο που ειδικά στο κομμάτι προς Ν.Μάκρη δεν είναι και ο,τι καλύτερο. Όλα αυτά με ό,τι πιο επιθετικό αλλά και φιλικό προς στρίψιμο έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα: 1.3 στις 3.000, 1.4 στις 4.000, 1.55 στις 5.000 και 1.5 μέχρι τον κόφτη. Με 12 βαθμούς εξωτερική θερμοκρασία και υγρασία, το 1.55 προέκυψε από μόνο του, μόλις πέρασα το Καραούλι. Ομολογουμένως με έκανε να ξύνω το κεφάλι μου για λίγο. Μην ρωτήσετε πώς εγινε με αυτή την υβριδική μικρομέγαλη τουρμπίνα, το μυστικό είναι οι δοκιμές εξέλιξης που κάνουμε μανιωδώς τον τελευταίο μήνα. Το αυτοκίνητο συμπεριφέρεται σαν πολύ δυνατό ατμοσφαιρικό με αυτές τις ρυθμίσεις: Σηκώνει πίεση χωρίς να σπινιάρει, έχει αναλυτικό γκάζι για να μπορείς να μπαίνεις στις στροφές, δεν κάνει το παραμικρό πρόβλημα σε overboost και σταθερή και η τουρμπίνα ίσα που πύρωσε μετά από 10 λεπτά συνεχούς βουνήσιας καταπονησης. Ακόμη και με αυτές τις πιέσεις το αυτοκίνητο έστριβε σαν παλαβό, σε σημείο που η πολύ μακρυά μου δευτέρα να αλλάζει με τρίτη και η τρίτη σε τετάρτη από χαμηλά, συνοδευόμενες από φρένα γιατί το κοντέρ με φόβιζε (οπτικά)! Πέτυχα κι έναν συν207ίτη με ένα CC να κατεβαίνει σβελτα, αλλά μόλις άνοιξε ο δρόμος τον άφησα στην ησυχία του γιατί είχε δυσκολίες να κρατηθεί μπροστά μου ακόμη και στην κατηφόρα. Ήταν τόση η χαρά του παιδιού που από τα πολλά στρίψε στρίψε ξέχασα ότι είχα τον δεύτερο πυροσβεστήρα το πίσω κάθισμα, έφυγε η περόνη και σταμάτησα να τον μαζέψω γιατί άρχιζε να ψεκάζει αφρό! Πήγα να τραβήξω και videaki γιατί ποιός θα το πίστευε αυτό που συνέβαινε, αλλά πάνω στη χαρά μου έσπασα τη βάση της φωτογραφικής. Ο τραγικός απολογισμός ήταν ένας πυροσβεστήρας και μια σπασμένη βάση φωτογραφικής. Την αδρεναλίνη και τη χαρά που μου έδωσε και μόνο, είμαι σίγουρος ότι λίγα αυτοκίνητα θα μπορούσαν να μου τη δώσουν. Τώρα ποιό clio κλπ δεν ξέρω. Σίγουρα σε αυτό το δρομο θα το είχα αφήσει μερικά δευτερόλεπτα πίσω, απλά και μόνο επειδή δεν θα είχε δύναμη να ακολουθήσει εκεί που η δευτέρα και η τρίτη μου έκανε πανηγύρι. Στα κατά της υπόθεσης η μακριά μετάδοση του 207 GT. Με τόση δύναμη με φοβίζει να κουμπώσω 4η στο τέλος της Πηγής γιατί θα μπω στην επόμενη με 150+χλμ! 2α όνειρο, 3η παράνοια, 4η εφιάλτης. Τώρα μπορώ να πάω για νανι χαρούμενος χωρίς να έχω περάσει κανένα ούτε να είμαι ο γρηγορότερος σε αυτό τον πλανήτη. Μου αρέσει το παιχνίδι μου, ελπίζω και σε σας το ίδιο! I'll be back (με το μπλοκέ). |
Θα σταθώ στο τελευταίο που είναι και το πιο σημαντικό
Να ξέρουμε να χερόμαστε αυτά που έχουμε χωρίς να το παίζουμε οι γ....δες του σύμπαντος.... Και έτσι για την πλάκα εδώ είναι και ένα τσαγάκι που ήπια προ ημερών ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=7GpP6ut9y9I |
Υ.Γ. δηλ ο συγχωριανος της γυναικας σου στο εμπιστευεται οποτε πας πυργετο να το λιωνεις και να το δοκιμαζεις??? εαν ναι,παω πασο. |
Ε,αμα ολοι αυτοι ειναι τοσο κουλοι,τοτε πασο,ναι,το RC ειναι οντως καλυτερο... ![]() |
android έγραψε: | ||
δεν ειπε κανεις οτι ειναι καλυτερο...οτι δεν ειναι αιωνες πισω οπως λες... ειναι δεκατα το θεμα σου ειναι μαλλον ο τροπος που το κανει το ενα με το αλλο αυτοκινητο το αποτελεσμα |
Οοοοταν γινουν ολα αυτα,δειτε το κοστολογιο,συγκρινετε,και μετα τα ξαναλεμε. Για την υπολοιπη Ευρωπη παντως,μιας και εδω παραμειναμε Αφρικη,το RC απο το RS εχουν διαφορα των 2000Ε,χρηματα εξευτελιστικα για τα επιπλεον πραγματα που παιρνεις. ![]() |
vama51 έγραψε: |
Το ξέρω αλλά ότι είναι Megane το R26 αλλά για Clio δεν μιλάμε;;τι σχέση έχει;... |
τι "Αντικειμενικοι" ρε Στελιο
που εσυ λες συκρινουμε τα ορια των δυο κατασκευών και ο αλλος σου λεει μα εχουν τοσα χιλιαρικα διαφορα και αφου δεν το πάω "ταπα" καλό ειναι και το αλλο... δηλαδη οχι μονο ειστε σε διαφορετικο μηκος κυματος... αλλα πλεεται και σε διαφορετικο ωκεανο... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Ασε ρε Μανθο,δηλαδη εσυ οταν κανεις συγκριση σε κατι,βλεπεις μονον αυτα που σε συμφερουν και προσπαθεις να δεις μονον τα μειονεκτηματα του αλλου ή εισαι αντικειμενικος με σφαιρικη αποψη εξεταζωντας με απολυτα κριτηρια καθε εκδοχη της συγκρισης;" |
"Αλλα τωρα τι λεω,αφου φτασαμε να κρινουμε ποιο ειναι καλυτερο αυτοκινητο βαση της τιμολογιακης πολιτικης της Ελλαδας και οχι των πραγματικων δυνατοτητων του..."μα εδώ μένουμε...
"Θυμηστε μου να ανοιξω thread Daewoo Matiz vs 207 RC... |
Σαν να λεμε οτι το 106 ειναι ετη φωτος μπροστα απο το 206/207 γιατι ειναι πιο γρηγορο και στριβει καλυτερα... Αμα ειναι ετσι,ε,ναι,οντως το 207 RC ειναι μεγαλη πατατα. Θυμηστε μου να ανοιξω thread Daewoo Matiz vs 207 RC... |
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
...
Τα σχόλια καλοδεχούμενα, αλλά εγώ προσωπικά πλέον θα μασάω δεν θα μιλάω. ![]() ![]() ![]() |
...αν το χαιρεσαι το αμαξακι σου μπορει να ειναι και 100αλογα με 0-100 σε 12 so fucking what? |
salex ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΠΙΣΤΟΝΑ |
iceage έγραψε: | ||
Τα πουλάς ε . Χάλια τελείως όμως. Άντε μην πάρω τηλ. τον φίλο μου τον Βελιμεζάκη. |
Steve έγραψε: | ||||
![]() |
Gr13 έγραψε: |
Με τα 1000 αν ήθελα ένα αμάξι για παιχνίδι και απόλαυση θα επέλεγα Clio Sport. |
mechanic έγραψε: | ||||
+2 ![]() to mono pou me xalaei (epi tis ousias) sto IIIari (mias kai eixa/exo akri na to agoraso kainourgio apo eksoteriko sta + - 19xiliarika) einai to varos tou amaksomatos... (ayto to moter eprepe na itan sto clio II RS ![]() ![]() ![]() einai opos ena sxolio ksenou dimosiografou pou eixa diavasei... "pano pou arxizeis na fxaristiesai ayto to moter exei xtypisei kofti" den ksero, opoios to eixe gia kairo (kai oxi gia mia strifteri volta pano sto vouno kai ayto itan...) alla san 1o amaksi gia oles tis doulies tou tha katalavei apolyta tous provlimatismous mou kai ti thelo na po... ![]() pantos oti kai na leme, mpravo stin reno pou evgale ena tetoio amaksi mpravo stin RS pou pige enantia sto revma (opos kai me to twinqo RS) kai vgalane gnisia (sygxrona) GTI (opos kai stin pezo me to RC pou toulaxisto vgainei 100% to esp tou kai exei mia anartisi/patima pou mporei na koumantarei tin ropi tou THP ) kai oxi sfougaristres GT pou einai pnigmenes sta monima ESP ktl... giati poly apla den theloun na ekseliksoun mia anartisi analogi tou kinitira pou prosferoun. kai kryvontai piso apo tin "asfaleia" gia na min fanei i pragmatiki tous adynamia... opos episis krima pou to clio den exei to moter tou RC tote i trampala tha egerne sigoura "allios" ![]() |
Sinanai έγραψε: |
Έκτακτο δελτίον: "Παρακαλούνται οι κάτοικοι των χωριών Κάτω Δάφνη, Καστράκι, Γρηγορίτικα, Πευκάκι, Δροσσάτο, Φιλοθέη, Λιμνίτσα, Τερψιθέα, Ελατού και Άνω Χώρα, όπως κλειδώσουν τα παιδιά σπίτι και κινηθούν εντώς των αυλών τους τις επόμενες 48 ώρες. Ενδέχεται να περάσει ο χάρος με τη μορφή γαλλικού χοτ χατς". ![]() ![]() ![]() |
Gr13 έγραψε: |
[...] για παιχνίδι και αναβάσεις προτιμώ την ατμόσφαιρα όσο τίποτε,να ανεβάζω σαν τρελός μέχρι κοφτές και να αντίλαλουν τα ελευθερα μέσα στα βουνά. ![]() Ξύπνησε πάλι το παιδί μέσα μου,με βλέπω αύριο να κάνω καμια βόλτα προς ορεινή Ναυπακτία. ![]() ![]() |
sps έγραψε: | ||
Ή Γερμανικου ![]() |
king207cc έγραψε: |
κι όμως Θανάση φέτος τα τέλη έχουν μεγάλη διαφορά αλλά απο του χρόνου αμα τα υπολογίσεις η διαφορά θα είναι μόνο 100€ ![]() ![]() |
gulik έγραψε: | ||
Κάνεις μια επεξήγηση σε αυτό; |
ego tha paro polo gti me programma overload gia na gamao to pistolaki |
|
To σιροκο πιστευω ειναι μια καλη επιλογη αναμεσα στα τουρμπατα, το κλειω ειναι πιο σκληροπυρηνικο. αλλα αν ειχα να επιλεξω αναμεσα σε αυτα θα απεκλεια το κλειω λογω χαρακτηρα πιο απολυτου, το κορσα ουτε καν θα το κοιταγα και θα ημουν αναμεσα σε 207 και σιροκο 160, το οποιο σιροκο υπερτερει σε μετατροχιο μεταξονιο με οτι αυτο συνεπαγεται σε οδικη συμπεριφοαρα και λιγο καλυτερους χωρους.
Απο τιμη ιδια επιπεδα με 207 rc!! |
To σιροκο πιστευω ειναι μια καλη επιλογη αναμεσα στα τουρμπατα, το κλειω ειναι πιο σκληροπυρηνικο. αλλα αν ειχα να επιλεξω αναμεσα σε αυτα θα απεκλεια το κλειω λογω χαρακτηρα πιο απολυτου, το κορσα ουτε καν θα το κοιταγα και θα ημουν αναμεσα σε 207 και σιροκο 160, το οποιο σιροκο υπερτερει σε μετατροχιο μεταξονιο με οτι αυτο συνεπαγεται σε οδικη συμπεριφοαρα και λιγο καλυτερους χωρους.
Απο τιμη ιδια επιπεδα με 207 rc!! |
mechanic έγραψε: |
Mallon den diavasate oti oi fotos pou sas edeiksa
einai apo poly palaiotero skiniko kai prin fero to moter sti fasi pou to exo tora. kai tetoies katanaloseis ayto to moter exei arketa syxna eidika otan exo tin oikogeneia mesa kai pame kapou xalari volta... o mesos oros taxytitas otan telionoun oi strofodiadromes i enas anoixtos dromos telos panton kai eisai mesa stin kinisi logiko einai na pesei kai na anevei i katanalosi... (mono o tsak noris kanei to antitheto ![]() epeita ego eipa oti piga mexri ton pyrgo exontas synexeia sto myalo mou tin oikonomia mias kai fovomouna mipos kai den vro venzinadiko... opote + to set up pou tou exo tora den einai outopiko to na vgalei meso oro ligo kato apo 5, ti sas fainetai periergo? to na kratiso 2-3000 xlm etsi gia poio logo na to kano? gia na sou apodeikso oti exo dikio? an einai ego na min patiso terma gkazi gia 3000 xlm tin ora pou eimai stin ellada (dialdi kano tis diakopes mou kai thelo na xalarono + to amaksi mou einai ena meros ton "paixnidion mou" ![]() prepei na mou doseis ena polyyyyyyyyy sovaro kinitro gia na to kano kai na sou deikso oti ontos ginetai.... pantos gia tin istoria mias to kourazoume tsampa to thema, emena mesa stin poli me diadromes peiraia/glyfada paizei apo 7kati mexri 8kati... vevaia otan pigaino me to ESP ektos mexri to sounio pianei ta 9.5 me 10 attiki odo para poly spania, (vasika katholou apo tote pou me grapsane gia taxytita) alla an exeis aporia ela na se paro volta se oti diadromi thes esy... ![]() Kai genikos ksekolate ligo.... ayto to moter an strothei me ena sosto SDT tropo kai veltiothei sta simeia me sosti xrisi sto gkazi vgazei times katanalosis pou vgazoun matia ![]() alla opoios pairnei THP se 207 sigoura den to pairnei gia oikonomiki odigisi. opote ek ton pragmaton eimasts of topic |
milvas7 έγραψε: |
δεν φτανει ενα μετατροχιο για να χαρακτηριστει καλη μια συμπεριφορα, βλεπε clio williams.. |
εγω περιμενω το 107 xsi Που εχω διαβασει εξω σε καποια σαιτ με το τουρμπο 100αλογα ![]() |
Μια διευκρινηση γιατι καπου μπλεξαμε τα μπουτια μας...
Το πατωμα του δεν ειναι συγχρονο. Το αν στριβει,ειναι αλλη υποθεση μιας και οι επιλογες που εχουν γινει ειναι ακρως hadcore για την κατηγορια,δεδομενου οτι αναφερομαστε σε αυτοκινητα των 25+ χιλλιαδων ευρω. Το Mini κοστιζει τα κερατα του και απο εκει και περα δεν προσφερει κατι το εξωπραγματικο το οποιο να αντισταθμιζει το επιπλεον κοστολογιο του,εναντι του 207 που φοραει αναλογο μοτερ. Αν το δουμε πιο συγκεκριμενα,η μεταδοση του παλιου Mini ηταν κυριολεκτικα ανεκδοτο και το μοτερ τιποτα το ιδιαιτερο. Στο τουρμπατο φυσικα τετοια θεματα δεν υπαρχουν... Παλι ομως,αν κανουμε αμεση συγκριση ενος τουρμπατου Mini με ενα 207 RC,ποιος ο λογος να προτιμησει καποιος το Mini εναντι του 207,οταν με την χρηματικη διαφορα που εχουν οταν αναφερομαστε σε καινουργια αυτοκινητα φυσικα,ο υποψηφιος αγοραστης μπορει να επενδυσει τα επιπλεον χρηματα σε κατι αλλο; Εννοω οτι στο Mini θα αγορασει το πουλ μουρ και το πιο σπορ(σε αισθηση) στριψιμο,κυριως λογο διαστασεων και αυτο με κοστος 30 χιλιαρικα περιπου. Οποτε εμεις,οι θεωρητικα γνωστες και συνειδητοποιημενοι,που μας ενδιαφερει το στριψιμο κυριως,γιατι να μην προτιμησουμε το 207 το οποιο με 1000Ε επιπλεον αποκτα κανονικο μπλοκε και μενουν αλλα 6 χιλιαρικα για να ξοδεψουμε σε μοτερ,αναρτηση,ζαντες,κλπ,κλπ ωστε να πλησιασει ακομα περισσοτερο το 207 σε αυτο που θελουμε; ![]() --- Μιλτο η ακαμψια του Mini ειναι ανεκδοτο...Πολυ καλος φιλος σε αντιπροσωπεια BMW εδω και χρονια,εκραζε και κραζει ακομα την τραγικη συναρμογη των πλαστικων και της στρεπτικης ακαμψιας του Mini. Δεν ειναι λογικο αυτοκινητα με εργοστασιακες 17αρες και καθολου καταπονηση σε πιστα-βουνο-κλπ να τριζουν σαν Saxo σε μολις 30-40 χιλλιαδες χιλιομετρα. |
Σε λιγο θα βγαλουν το μινι με την ανεξαρτητη αναρτηση πισω,το 6άρι κ το ηλεκτρονικο μπλοκε αχρηστο.. γιατι αυτα πληρώνεις, +την ποιοτητα κατασκευης+μεταπώληση όπως είπε ο φίλος παραπάνω |
ένα που τα κάνει όλα κ έχει κ μεταπώληση , δεν παίζει? |
ΝΑΙ Και με 10 παιρνεις το 106 του παντελη που κανει κατω απο 10 πλεον μεγαρα πολιτικο αμαξι
και με αλλα 15 ενα λεον 1.2τσι και εισαι αρχοντας |
ΝΑΙ Και με 10 παιρνεις το 106 του παντελη που κανει κατω απο 10 πλεον μεγαρα πολιτικο αμαξι
και με αλλα 15 ενα λεον 1.2τσι και εισαι αρχοντας |
Αρη δεν με προσεξες παραπανω... ![]() Με τα 6 χιλιαρικα βαζεις ανετα το 6αρι απο το 306,που παλι ετσι και αλλιως το 207 ουδεποτε ειχε προβλημα με το 5αρι ΒΕ. ![]() Οποτε η μεταδοση σιγουρα δεν ειναι το πλεονεκτημα του Mini. Οσο αφορα το πατημα,παλι με τα 6 χιλιαρικα που σου περισσευουν,κανεις το 207 να ξεφυγει εντελως απο το Mini,μιας και μην ξεχναμε οτι το 207 εχει εξελιξη αγωνιστικου(ετοιμες λυσεις δηλαδη απο την PS) σε αντιθεση με το Mini που πας στα τυφλα και οτι βγει... Και οσο αφορα τα περι μεταπωλησης,εκει πια ειναι το show. ![]() Δυστυχως την μεταπωληση την διαμορφωνει η νοοτροπια της εκαστοτε αγορας και οχι το αν ειναι καλο το αυτοκινητο προς πωληση,οποτε αν θελεις να κανεις αμεση αντιπαραθεση,συγκρινεις τιμες Ευρωπης και οχι Ελλαδας αφου ετσι και αλλιως εχεις το δικαιωμα να φερεις αυτοκινητο απο εξωτερικο. Οσο αφορα το Clio,συμφωνω οτι ειναι ασυμφορο λογο κυβισμου αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα... Οταν εχεις για να δωσεις 30.000Ε για ενα αμαξι,τοτε σιγουρα θα εχεις και τα επιπλεον 350Ε για να δικαιολογησεις τα τελη του 2λιτρου. ![]() --- Μιλτο γνωστος μου που εχει Mini τουρμπατο με ηλεκτρονικο μπλοκε,οδηγησε 207 με Quaife και μονον που δεν εκλαψε... ![]() Οσο για την ποιοτητα μεταξυ 207 και Clio,τα ιδια ειναι,δεν τρεφω αυταπατες. Ανεξαρτητη αναρτηση ειχαν και τα Almera του 1994 αλλα δεν θυμαμαι κανενας να τα συμπαθουσε. ![]() |
Γιατι συγκεκριμενα 9; ![]() ![]() ![]() ----- Αρη δεν ξερω τι εχεις ακουσει ή τι σου λενε,τα ΒΕ παντως,που ειναι η εργοστασιακη τοποθετηση του 207,ειναι τερας αξιοπιστιας και αντοχης. Το σασμαν του Mini ειναι ανεκδοτο μπροστα στο ΒΕ και οποιος πει το αντιθετο κυριολεκτικα δεν εχει ιδεα για τι μιλαει. Τωρα αν βεβαια το κριτηριο για το αν το σασμαν ειναι καλο ή οχι προκυπτει απο την αποψη του 20χρονου που πηρε το 207 για κοντρες και επειδη δεν θελει να χασει απο το 1300αρι Swift που τον κοντραρει μεσα στην κινηση της Αθηνας,προτιμαει να αλλαξει ταχυτητα χωρις να πατησει συμπλεκτη,αυτο ειναι αλλο παραμυθι...Τοτε λογικο ειναι να γρατζουνησει οπως επισης λογικο ειναι να γρατζουνισει και του Mini. Αν καποιος ομως γνωριζει τι εστι ΒΕ,ξερει οτι μιλαμε για σασμαν με αλουμινενια συγχρονιζε,με κελυφος που αντεχει ανετα σε 50-60 κιλα ροπη και αξονες που δεν καταλαβαινουν Χριστο... Και δεν ειναι τυχαιο που σε αυτοκινητα τυπου WRC,S2000,κλπ,κλπ η Sadev σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις της PSA χρησιμοποιουσε εως τωρα εργοστασιακο κελυφος ΒΕ ενω σε αλλες περιπτωσεις(πχ βλεπε Renault) εδιναν νεα χελωνα κατασκευης Sadev. Οποτε την πιπιλα περι μεταδοσης και υπεροχης Mini,θα παρακαλουσα να μην την ξανακουσω,τουλαχιστον οχι απο καποιον που θεωρει οτι ξερει εστω και τα βασικα. Οι χλεχλέδες με τα Mini στις καφετεριες ας λενε οτι θελουν,αυτοι δεν θα μαθουν ποτε,ουτε υπαρχει περιπτωση να ασχοληθουν καν με το τι εχει μεσα το σασμαν... Οσο αφορα το τιμονι,ηλεκτρικο ειναι στο ενα,ηλεκτρικο ειναι και στο αλλο ρε... Την ευαισθησια της κρεμαγιερας την κανονιζεις μεσα απο τον εγκεφαλο. Πηγαινε σε μια αντιπροσωπεια,ζητα να σου βαλουν ρυθμιση υποβοηθησης για χειμερινα ελαστικα(ή τα στενοτερα ελαστικα που εχει σαν επιλογη),να δεις τι καλα που θα σφιξει το τιμονι σου. Οσο αφορα το μπλοκε,καμια ηλεκτρικη μλκια που το ονομαζουν μπλοκε δεν εχει(και δεν μπορει) να δουλεψει οπως ενα κανονικο μπλοκε. Ευτυχως ή δυστυχως,οσο καλορυθμισμενο και να ειναι το ηλεκτρονικο μπλοκε,βασιζεται σε ολισθηση και το μονο το οποιο μπορει να κανει ειναι να φρεναρει τον ολισθαινοντα τροχο,σε αντιθεση με το κλασσικο μηχανικο το οποιο δεν φρεναρει τιποτα αλλα μεταφερει ροπη που θα βοηθησει την καροτσα να βγει απο την στροφη. Αν κατανοεις το παραπανω,θα καταλαβεις και τον λογο που το ηλεκτρονικο μπλοκε ειναι μια μπουρδα που κυριολεκτικα τζαμπα την πληρωνεις... |
Γιατι συγκεκριμενα 9; ![]() ![]() ![]() |
Driver ///M έγραψε: |
Συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό πως με 5χιλιάρικα κάνεις πολλά, απλά δε νομίζω πως κάποιος με καινούριο rc μπορεί ελαφρά τη καρδία να βάζει κιβώτια από 306 κλπ. Γι'αυτό και το έχουν κάνει ελάχιστοι. |
Άρα ρυθμίζεται ? η θα με κοιτάνε σαν κινέζο τουριστα αμα τους ρωτήσω αντιπροσωπεια? να πάρω καλου κακου κ μια φωτογραφική μαζί μου? |
εγω περιμενω το 107 xsi Που εχω διαβασει εξω σε καποια σαιτ με το τουρμπο 100αλογα ![]() |
Αρη δεν ξερω τι εχεις ακουσει ή τι σου λενε,τα ΒΕ παντως,που ειναι η εργοστασιακη τοποθετηση του 207,ειναι τερας αξιοπιστιας και αντοχης. Το σασμαν του Mini ειναι ανεκδοτο μπροστα στο ΒΕ και οποιος πει το αντιθετο κυριολεκτικα δεν εχει ιδεα για τι μιλαει. Τωρα αν βεβαια το κριτηριο για το αν το σασμαν ειναι καλο ή οχι προκυπτει απο την αποψη του 20χρονου που πηρε το 207 για κοντρες και επειδη δεν θελει να χασει απο το 1300αρι Swift που τον κοντραρει μεσα στην κινηση της Αθηνας,προτιμαει να αλλαξει ταχυτητα χωρις να πατησει συμπλεκτη,αυτο ειναι αλλο παραμυθι...Τοτε λογικο ειναι να γρατζουνησει οπως επισης λογικο ειναι να γρατζουνισει και του Mini. Αν καποιος ομως γνωριζει τι εστι ΒΕ,ξερει οτι μιλαμε για σασμαν με αλουμινενια συγχρονιζε,με κελυφος που αντεχει ανετα σε 50-60 κιλα ροπη και αξονες που δεν καταλαβαινουν Χριστο... Και δεν ειναι τυχαιο που σε αυτοκινητα τυπου WRC,S2000,κλπ,κλπ η Sadev σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις της PSA χρησιμοποιουσε εως τωρα εργοστασιακο κελυφος ΒΕ ενω σε αλλες περιπτωσεις(πχ βλεπε Renault) εδιναν νεα χελωνα κατασκευης Sadev. Οποτε την πιπιλα περι μεταδοσης και υπεροχης Mini,θα παρακαλουσα να μην την ξανακουσω,τουλαχιστον οχι απο καποιον που θεωρει οτι ξερει εστω και τα βασικα. Οι χλεχλέδες με τα Mini στις καφετεριες ας λενε οτι θελουν,αυτοι δεν θα μαθουν ποτε,ουτε υπαρχει περιπτωση να ασχοληθουν καν με το τι εχει μεσα το σασμαν... Οσο αφορα το τιμονι,ηλεκτρικο ειναι στο ενα,ηλεκτρικο ειναι και στο αλλο ρε... |
Την ευαισθησια της κρεμαγιερας την κανονιζεις μεσα απο τον εγκεφαλο. Πηγαινε σε μια αντιπροσωπεια,ζητα να σου βαλουν ρυθμιση υποβοηθησης για χειμερινα ελαστικα(ή τα στενοτερα ελαστικα που εχει σαν επιλογη),να δεις τι καλα που θα σφιξει το τιμονι σου. |
kostasvti έγραψε: |
σε εχω ετοιμο.. http://my107.blogspot.com/2007/02/aygo-turbo-2.html |
TO σαζμαν του τουρμπατου μινι ειναι γκετραγκ και ειναι ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο οποιοδηποτε σαζμαν της πεζο στην ιστορια της. |
Μανθε τα ΒΕ σε 306/206/Xanthia/ZX/Xsara δεν ειχαν λιγοτερα απο 19 κιλα ροπης οποτε οι διαφορες ειναι σχετικα μικρες.
Και μαλιστα εκεινα ειχαν να αντιμετωπισουν και σαφως υψηλοτερο στροφαρισμα που ειναι σοβαροτερος αντιπαλος σε σχεση με την ροπη. Γιατι αν το προσεξες,δεν γκρινιαξε κανενας οτι εσπασε γραναζι,ολοι γκρινιαζουν για το κουμπωμα. ![]() Οποτε σιγουρα δεν ειναι θεμα ροπης. |
TO σαζμαν του τουρμπατου μινι ειναι γκετραγκ και ειναι ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ απο οποιοδηποτε σαζμαν της πεζο στην ιστορια της.
αυτα που ειχαν προβλημα ηταν τα κομπρεσορατα και τα πρωτα πρωτα τουρμπατα που αν θυμαμαι καλα φοραγαν οτι να ναι συμπλεκτη και την ακουγαν απο εκει και οχι απο το ιδιο το κιβωτιο |
μιας και εχουν γραφτει αρκετα πραγματα ηδη
τσεκαρε το αντιστοιχο τοπικ ![]() ![]() |
manosm3 έγραψε: |
Του ΜΙΝΙ ειναι χιλιετια μπροστα σ' αυτο τον τομεα |
Μιας που μιλαμε για σαζμαν, καθως εχω την τυχη να οδηγω αλλο ενα αυτοκινητο εκτος απο το 207, ενα golf v 16 fsi, η αισθηση του σαζμαν του γκολφ ειναι υπεροχη, το πως κουμπωνουν οι ταχυτητες, τη μικρη διαδρομη, δεν κανει κιχ, μετα μπαινω στο 207 και μου φαινεται ο μοχλος του λιγοοοο κουταλα να το πω.... Υποψην πως το golf το εχουμε κανει μια μερα ζαρι καπου στην ανω βουλα..αλλα πολυ ζαρι και παρολα αυτα δεν χαμπαριαζει.. |
Μιας που μιλαμε για σαζμαν, καθως εχω την τυχη να οδηγω αλλο ενα αυτοκινητο εκτος απο το 207, ενα golf v 16 fsi, η αισθηση του σαζμαν του γκολφ ειναι υπεροχη, το πως κουμπωνουν οι ταχυτητες, τη μικρη διαδρομη, δεν κανει κιχ, μετα μπαινω στο 207 και μου φαινεται ο μοχλος του λιγοοοο κουταλα να το πω.... Υποψην πως το golf το εχουμε κανει μια μερα ζαρι καπου στην ανω βουλα..αλλα πολυ ζαρι και παρολα αυτα δεν χαμπαριαζει.. |
Pughell έγραψε: | ||
Κωστα το δικο σου ειναι ΜΑ,καμια σχεση με τα ΒΕ και σε αντοχη αλλα και σε αισθηση. ![]() |
drdino έγραψε: |
Tα vagισια είναι πολύ όμορφα σε χαλαρές λάου λάου αλλαγές, ωραίο σαφές κούμπωμα. Έτσι και πας να αυξήσεις ρυθμό σφίγγουν απίστευτα, σκαλώνουν και συνουσιάζεται ο Δίας. ![]() |
Pugobios έγραψε: |
εμενα του κορσα το σασμαν μαρεσε παρα πολυ σε αισθηση παντως αν και ο λεβιες ειναι καπως μεγαλος... |
Pugobios έγραψε: |
εμενα του κορσα το σασμαν μαρεσε παρα πολυ σε αισθηση παντως αν και ο λεβιες ειναι καπως μεγαλος... |
teorc έγραψε: |
καλησπερα σε ολους. σαν καινουριο μελος της παρεας σας θα ηθελα να υποβαλω και εγω μια ερωτηση. ειμαι ετοιμος να κλεισω το rc και θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει καποιος λογος να μην το παρω.
ps.παρακολουθω το site αρκετο καιρο και εχω διαβασει σχεδον τα παντα γυρο απο το rc. ευχαριστω εκ των προτερων. |
egefalos έγραψε: |
95 ρα ![]() |
Το τεχνικο manual λεει αυστηρα 100αρα. Τωρα απο εκει και περα τι επιλεγει ο καθενας βεβαια,ειναι αλλο παραμυθι... ![]() |
και κατι τελευταιο μηπως παιζει απο την καινουρια χρονια να παισουν εστω λιγο οι τιμες για rc?? μην παω αυριο και το κλεισω και μετα μετανιωνω που δεν περιμενα 10 μερες |
Πουλας μουρη με το rc;;;; Και λιγα λες... θα ριξεις τρελα γαμσια μονο και μονο επειδη θα λες στα γκομενακια οτι εχεις rc ![]() ![]() |
Το τεχνικο manual λεει αυστηρα 100αρα. Τωρα απο εκει και περα τι επιλεγει ο καθενας βεβαια,ειναι αλλο παραμυθι... ![]() |
συγνωμη που θα σας απογοητευσω αλλα μου φαινεται οτι το μονο πεζο που θα μπορουν να ξεχωρισουν τα γκομενακια,θα ειναι το rcz.ολα τα αλλα θα τα βλεπουν ιδια,τα 206 ιδια με τα 207 κ τα 107/106 θα νομιζουν οτι ειναι καμια εκδοση του 207/206 σε 3πορτο ![]() ![]() ![]() |
.... και σαν ο μικροτερος εδω μεσα θα μαθω πολλα απο εσας. |
ironman02 έγραψε: | ||
Καλά εδώ γελάμε... ![]() ![]() Μην σου πώ οτι θα μπούν μέσα και πάλι δε θα καταλάβουν σε τι διαφέρει από τα άλλα... ![]() |
για να μπουμε ξανα λοιπον on topic. το μπλοκε που φοραει το μινι ρ56 κανει για το rc???(χαζομαρα??) |
1 συγνωμη που η κουβεντα βγηκε off topic εξετιας μου.
2 τι μινι το εχει η κοπελα μου και για να πω την αληθεια δεν μου κανει και τρελο κλικ...για αλλους φοβελο για μενα φοβερο μονο οδιγηκα κατα τα αλλα αδιαφορο... 3 τελος να δωσω μια απαντηση σε κατι που ειποθηκε οτι δεν κσεχωριζει το rc απο το ralley και ο πιο χαζη να μπει θα τα γουσταρει τα καθησματακια (ειδικα οταν δει ποοοοσο πολυ ξαπλωνουν) εγω βλεπω οτι ειστε ολοι μια γα**τη παρεα και σαν ο μικροτερος εδω μεσα θα μαθω πολλα απο εσας. |
manosm3 έγραψε: | ||||
χαχαχα προσπερναω επιδεικτικα το οτι καποιος θελει να πουλησει μουρη με αυτοκινητο, αλλα να πουλησει μουρη με πεζω κιολας;;; ![]() |
θανάση η βενζίνη εκο είναι 95συν η έχει και σκέτη 95 η είναι το ίδιο ![]() ![]() |
mechanic έγραψε: | ||
Asto.... to exeis xasei apo xeri.... oute pipa den mporei na sou parei (kai den milao en kinisi san na exeis kana oikogeniako megane) alla oute stamatimenos.... ![]() kai na to ksaploseis pali den ginetai tipota ![]() kai mpros na ta rikseis kai na pas sto piso mpaketo kathisma den xoras tha eisai diplomenos sta 2... ![]() ![]() ![]() (sto fucked to clio pou itan kai 20 pontous mikrotero pos sto kalo xorage????) opote oti kai na lene gia ta mpaket kathismata tis recaro einai xazomares... axrista kai sxediasmena apo kamia gerontokori... opote opos katalavaineis ayto to amaksi to pairneis gia sena kai an sou kanei esena klik i oxi... ![]() |
Ανταλλαζω συμβουλες με πληροφοριες εισαγωγης για προγραμματισμενους χαχαχαχαχαχα |
στο καπάκι τις βενζίνης λέει 95-98 στο βιβλίο απλά προτείνουν 98 για καλύτερες επίδοσης από τον 175 φαντάζομαι, τώρα από ότι έχω δει εδώ μέσα πολοι βάζουν 95 ρα ασ μας πουν, στη peugeot μου είπαν 95 καθαρή πράγμα που δεν ήξερα αλλα είχα αποφασίσει να το πάρο το rallye μου πάντως βάραγε πειράκια και με 95 και με 100 πολλές φορες και με πρόγραμμα και χωρίς πρόγραμμα |
Se ayto to thema nai paizei ena skiniko... kathos o Stelaras exei dikio, 98 kai ano gia max epidoseis.... me tin 95ara einai apla "symvato" diladi nai men doulevei xoris parenergies alla xanei se dynami (eidika psila) provlima tha exeis an valeis nothevmeni (pragma oxi spanio) 95ara opou ekei i tha sernetai kai tha anevasei tin katanalosi tou i tha tyxei na akouseies kai (stigmiaia) pyrakia. Mia poio kali lysi gia tin kathimerini sou odigisi einai to na vazeis venzini opos px: tin eko pou einai 95+ (tora to plus sikonei kouventa poso "pus" einai... ![]() kai ennoeitai na psakseis oste na vreis kapoia venzinadika pou na min tin nothevoune. alla toulaxisto tha deis oti tha doulevei aprovlimatista xoris peirakia apla me mia apoleia dynamis psila, pou mono an valeis kathari katostara kai sygkrineis tha katalaveis ti ennoo. allios travaei toso kala to moter pou den nomizo na xalasteis me tis 95ares+ yp'opsin mia frasi pou exo akousei apo gnosto mou venzina.... "stin apli an mporoume, vazoume xeri stin 100ara... epivaletai" !!! ![]() ![]() ![]() |
μακαρι μακαρι... το θεμα ομως ειναι οτι εκτος απο τα λεγομενα του πολιτή δεν εχω βρει τιποτα στο ιντερνετ που να το αποδικνιει.. μηπως εχετε εσεις κανενα νεο που ειστε και πιο ψαγμενοι????? |
- 1.6 litre THP 115 kW (156 bhp) coupled with a 6-speed manual gearbox; CO2: 165 g/km for the hatchback, |
ironman02 έγραψε: | ||
159 g/km λέει στη σελίδα 15 για το 156hp. Το 165 που το βρήκες? Πάντως με τα σημερινά δεδομένα το RC έχει αρκετά υψηλότερα τέλη από τα λοιπά του ανταγωνισμού, γι'αυτό το βλέπω και να φεύγει στη μορφή που είναι τώρα από την αγορά. Σίγουρα θα ρίξει τις πωλήσεις του αυτό το γεγονός. Ελπίζω απλά να έρθει με του μινι και το 6άρι. Εκεί πραγματικά θα τα σπάει.. |
teorc έγραψε: | ||||
εχω γραψει το λινκ και ειναι μεσα απο το αγγλικο site της peygeot εκει λεει 165 αστο ελληνικο το προσπεκτ δινει 159(γι αυτο εβαλα και τα λινκ). τωρα τι πραγματικα ισχυει η peugeot και η ψυχη της... το θεμα ειναι οτι θελω μεσα στο 1 10ημερο του ιανουαριου να κλεισω το rc και δεν ξερω με οσα μου λεει ο καθε πολητης τι ισχυει και τι οχι. για αυτο ρωταω εσας αν υπαρχει περιπτωση να βγει με 6αρι μεχρι τοτε...? |
το αποτελεσμα τοτε(ς) ειναι απλο σε 20 μερουλες θα εχουμε ενα rc ασπρο (μιας που περιμενει το κα'ι'μενο στο τελωνειο.) και ας ειναι και 5αρι δεν μας πειραζει....... |
milvas7 έγραψε: | ||
ήθελες να είσαι ο πρώτος με 6άρι έ? πονηρούλη... ![]() |
Asto.... to exeis xasei apo xeri....
oute pipa den mporei na sou parei (kai den milao en kinisi san na exeis kana oikogeniako megane) alla oute stamatimenos.... ![]() |
![]() |
kai ayto giati sto mellon oi agores mou tha einai eite ena mikro ksekavlotiri,
eite kati me 4x4 i mono piso kinisi telos panton |
katholou !!!
pare ena clio II kata protimisi to cup (mias kai den tou leipei tipota apo to thema anartisi) pou paizoun kato apo 10riko (oso diladi ena setaki koloepipla gia to saloni ![]() kai valtou to moter tou clio III RS paketo me ena mploke.... meta valtou venzini kai apolayse !!!!!!! ![]() |