danielos έγραψε: |
τρια ατομα στο αυτοκινητο ευθεια και η βελονα τερματισμενη στα 230 χιλιομετρα και στις 6700 στροφες.ειχα αλλες στη χειροτερη 500 στροφες!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaisaras96 έγραψε: |
Εμενα τι εχει και δεν παει ρε γ ![]() Και σε γκρεμο δεν εχω δει πανω απο 210 Aυτο με το λαδι που βραζει με προβληματιζει πολυ. ![]() ![]() ![]() Δεν ξερω αν ειναι ακινδυνο ![]() ![]() Το shell που βαζει η πεζο εχω,υπαρχει οντως διαφορα?στη θερμοκρασια? |
lia206cc έγραψε: |
210 χαλαραααααα σε ευθεία της Εγνατίας στην Ξάνθη.
Δεν το είχα σανιδώσει ούτε πήγαινα για επίδοση. Έτυχε να το προσέξει η joulia όταν κατεβαίναμε στο 2o touring. Υ.Γ. : Το εργαλείο κουβαλούσε και επιβάτη πίσω παρακαλώ και ήταν φορτωμένο σαν το γαϊδούρι (αποσκευές από 3 γυναίκες... - μπορείς να φανταστείς- μη σου πω για τις κουβέρτες και τα άλλα αξεσουάρ εκστρατείας... ) Δηλαδή αν το πατήσω μόνη μου πόσα θα πιάσω; Θα σπάσω το φράγμα του ήχου; ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Λια δεν παιζει ρολο το βαρος στην τελικη.Απλα οταν κουβαλας βαρος αργει να βγαλει τα χιλιομετρα......αλλα θα τα βγαλει ![]() |
alemao έγραψε: |
Λοιπόν, για να δείτε σίγουρα πόσο πιάνουν τα αμάξια σας:
1. Βγάζετε την ρεζέρβα 2. Αδειάζετε το πορτ-μπαγκάζ 3. Το ρεζερβουάρ σχεδόν άδειο 4. Παίρνετε τον φίλο σας τον αστυνόμο με το ραντάρ μαζί 5. Πάτε σε μέρος με μεγάλο γκρεμό, κατά προτίμηση στον Όλυμπο. 6. Το αφήνετε στην άκρη του γκρεμού με λυμένο χειρόφρενο και χωρίς ταχύτητα 7. Βγαίνετε έξω (αν προλάβετε) 8. Κλωτσάτε ελαφρά το αυτοκίνητο ώστε να τσουλήσει ![]() 9. Μετά από μισό δευτερόλεπτο περίπου, χτυπάτε το αμάξι που πέφτει στον γκρεμό με το ραντάρ χειρός 10. Η ταχύτητα που αναγράφεται στο display του ραντάρ είναι η πραγματική τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου. 11. Αν ακούσετε ένα εκωφαντικό θόρυβο, δεν είναι το φράγμα του ήχου, αλλά το αμάξι σταμάτησε σε κάποιο "εμπόδιο" ![]() 100% εγγυημένη μέθοδος - ανεξάρτητα από το σφάλμα κοντέρ ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Κοίτα μπορούμε να ζητήσουμε την βοήθεια της τροχαίας για την μέτρηση αλλά σε καλύτερο δρόμο από τον Ολυμπο...
Αν συνενοηθούμε να στήσουν το ραντάρ στην ευθεία π.χ. της Θήβας και να αρχίσουμε να τρέχουμε ο ένας πίσω από τον άλλο (με μια απόσταση βέβαια...) Αυτός που θα πληρώσει το μεγαλύτερο πρόστιμο θα είναι και ο νικήτής! |
Κοίτα μπορούμε να ζητήσουμε την βοήθεια της τροχαίας για την μέτρηση αλλά σε καλύτερο δρόμο από τον Ολυμπο...
Αν συνενοηθούμε να στήσουν το ραντάρ στην ευθεία π.χ. της Θήβας και να αρχίσουμε να τρέχουμε ο ένας πίσω από τον άλλο (με μια απόσταση βέβαια...) Αυτός που θα πληρώσει το μεγαλύτερο πρόστιμο θα είναι και ο νικήτής! |
seridim έγραψε: |
Στην Εγνατία οδό με δύο άτομα και αποσκευές 185 χλμ. με 5300 στροφές περίπου. |
NICK έγραψε: | ||
Πως γίνεται αυτό ρε Δημήτρη,είσαι σίγουρος;Το δικό μου,βγάζει το πολύ σε ευθεία με ένα άτομο 173 κμ περίπου στις 5000σαλ.(άρα περίπου 169 πραγματικά... ![]() |
Λοιπόν, για να δείτε σίγουρα πόσο πιάνουν τα αμάξια σας:
1. Βγάζετε την ρεζέρβα 2. Αδειάζετε το πορτ-μπαγκάζ 3. Το ρεζερβουάρ σχεδόν άδειο 4. Παίρνετε τον φίλο σας τον αστυνόμο με το ραντάρ μαζί 5. Πάτε σε μέρος με μεγάλο γκρεμό, κατά προτίμηση στον Όλυμπο. 6. Το αφήνετε στην άκρη του γκρεμού με λυμένο χειρόφρενο και χωρίς ταχύτητα 7. Βγαίνετε έξω (αν προλάβετε) 8. Κλωτσάτε ελαφρά το αυτοκίνητο ώστε να τσουλήσει ![]() 9. Μετά από μισό δευτερόλεπτο περίπου, χτυπάτε το αμάξι που πέφτει στον γκρεμό με το ραντάρ χειρός 10. Η ταχύτητα που αναγράφεται στο display του ραντάρ είναι η πραγματική τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου. 11. Αν ακούσετε ένα εκωφαντικό θόρυβο, δεν είναι το φράγμα του ήχου, αλλά το αμάξι σταμάτησε σε κάποιο "εμπόδιο" ![]() 100% εγγυημένη μέθοδος - ανεξάρτητα από το σφάλμα κοντέρ ![]() ![]() |
TZAG έγραψε: |
Νομίζω ότι ξεχάσατε το πιό βασικό ![]() Παίζει ή δεν παίζει ρόλο και η ΔΙΑΣΤΑΣΗ της ζάντας ![]() ![]() Μάλλον βέβαια, γιατί στην τελική, το αυτοκίνητο που φορά 16άρα, "βλέπει" μεγαλύτερη από εκείνο που φορά 15άρα και πόσο μάλλον με 14άρα ![]() ![]() |
pezomania έγραψε: |
Παιδιά το σημαντικό δεν είναι πόσα πιάνει το αμάξι & αν είναι 187 ή 190 ή 191,5 κτλ αλλά σε πόσο χρόνο τα πιάνει!!
Για παράδειγμα τα 170, τα πιάνουμε όλοι, αλλά κάποιοι, θα χρειαστούν να πάνε μέχρι την Θεσ/νικη για να τα δούνε & κάποιοι χρειάζονται να βρούν μια "ευθειούλα" για να τα πιάσουν. Άρα το σημαντικό είναι ο χρόνος!! |
Οπότε προτείνω να γράψουμε πόσα χιλιόμετρα έχουμε δει σε στροφή, την ώρα που ο χάρος μας κοιτάει από το διπλανό κάθισμα ![]() |
alemao έγραψε: | ||
Η πλάκα θα είναι αυτά τα χιλιόμετρα να τα δεις σε στροφή, όχι σε ευθεία ![]() ![]() ![]() Οπότε προτείνω να γράψουμε πόσα χιλιόμετρα έχουμε δει σε στροφή, την ώρα που ο χάρος μας κοιτάει από το διπλανό κάθισμα ![]() |
Παιδιά το σημαντικό δεν είναι πόσα πιάνει το αμάξι & αν είναι 187 ή 190 ή 191,5 κτλ
|
αλλά σε πόσο χρόνο τα πιάνει!! |
chatasos έγραψε: | ||||
Ιπποδύναμη?
Ροπή? |
ivan έγραψε: |
310+ , στα τελευταία 100 μέτρα άνοιξα το αλεξίπτωτο και έπεσα στα μαλακά. Ευτυχώς που είχα και ένα RedBull καβάντζα ![]() |
GIANNIS206 έγραψε: |
Πόση ώρα το πατούσες?
Τα λάδια μου φαίνεται ότι παραείναι χαμηλά!!Αλήθεια τι λάδι φοράς? |
Υ.Γ.Με φλας ή χωρίς είναι η φωτογραφία? |
Sidobre έγραψε: | ||
... μήν παίζεις με τον πόνο μας.... ![]() ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: |
220+ και γεματο με κοσμο.... |
Miltellas έγραψε: | ||||
Άσε, εδώ έχω Ντοκτορά... ![]() Με το 206 ακόμη παλεύω να καταρρίψω κάτι απίστευτα ρεκόρ με το Ρενό 5 Τούρμπο. Και δεν έχω καμία ελπίδα λόγω έλλειψης ροπής στα πολλά χαω (αν είχα το 2λιτρο όμως... Πανούληηηηη, μία βολτίτσα; ). Δεν έχει νόημα να σας λέω τα χαω γιατί όλες οι στροφές είναι μοναδικές και τα νούμερά μου μοιάζουν συγκριτικά περισσότερο με κάτι 310χαω σε ευθεία που προαναφέρθηκαν χαριτολογώντας παρά με λογικά νούμερα. Χώρια που στα λόγια όλοι καλοί είμαστε... Σίγουρα κάποιοι θα με καταλαβαίνουν. ![]() ΤΕΖΖΖΖΖΖΖΖΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
ady έγραψε: | ||
Τι λες ρε Καραμήτρο ????????? Με 75 αλόγατα και έπιασες 220+ ???? Κατευθείαν για το μουσείο στο Socheau !!!! |
shark_zak έγραψε: | ||||
Το κακο ξερεις πιο ειναι... ![]() ![]() ![]() Οτι οταν βλεπω αυτο το ονειρο παντα με ξυπναει η μανα μου με αυτην την παλιο ηλεκτρικη σκουπα που κανει τοσο θορυβο που νομιζω οτι θα σπασει το μοτερ του 206 μου & κοβω.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: |
Οτι οταν βλεπω αυτο το ονειρο παντα με ξυπναει η μανα μου με αυτην την
παλιο ηλεκτρικη σκουπα που κανει τοσο θορυβο που νομιζω οτι θα σπασει το μοτερ του 206 μου & κοβω.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nasos έγραψε: | ||||
Δεν μπορώ να σου απαντήσω ειλικρινά, γιατί ερχόμουνα τέρμα από το Κιάτο περίπου... ![]() ![]()
Με Nokia 7650, δηλαδή χωρίς φλας. |
Miltellas έγραψε: |
Σίγουρα κάποιοι θα με καταλαβαίνουν. ![]() ΤΕΖΖΖΖΖΖΖΖΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Ntinos έγραψε: |
Οσο για το πεταλο πρεπει να ισχυει το στανταρ που φτανεις στην στροφη με καμια 80 δεν κοιτας κοντερ και οταν εχεις πλακω8ει μετα την εξοδο οταν το κοιταξεις εχει δειξει 120 (μια θεωρια ειναι)
η φωτο με το κοντερ μπας και ειναι απο καμια ζυγοσταθμιση με το αμαξι σηκωμενο? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nasos έγραψε: | ||
Στον δρόμο, και έχω επίσης 2 φωτογραφίες και 3-4 mp4 video νυκτός στον Κηφισό... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Καταρχήν την ώρα που στρίβεις δεν γίνεται να κοιτάζεις τα όργανα ![]() |
Miltellas έγραψε: | ||
Quiz: Πριν τη στροφή πάς τέζζζζζζααα βλέπεις στο κοντέρ 205χαω, ισορροπείς, στρίβεις τέζζζζααα, κοντέρ δε βλέπεις γιατί είσαι τέζζζζααα, βγαίνεις στο ισιάδι για την επόμενη στροφή τέζζζζζααα, βλέπεις στο κοντέρ 208χαω και συνεχίζεις τέζζζζααα, ευχαριστώντας το Θεό που σε άφησε να ζήσεις και σήμερα για να το πεις για πολλοστή φορά στα φιλαράκια σου και να μην μείνεις τέζζζααα. Με πόσα έστριψες; Απάντηση: Προφανώς με όχι κάτω από 200ή205χαω λόγω του ελάχιστου ή ανύπαρκτου στιγμιαίου κοψίματος κατά το ζύγιασμα πριν τη στροφή. |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Στις ευθειες Αρη 110-120 και στις στροφες το ιδιο ![]() |
καλά, πως γίνεται ένα 1400 να πηγαίνει με 190+ ; ![]() |
Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο 1400αρι που να πηγαίνει έτσι! |
Θα σου πω όλη την αλήθεια για το αυτοκίνητο του Νίκου!
Σε εκκίνηση μέχρι τα 100 τον τρως γιατί δεν ξεκινάει εύκολα!Δεν ξέρω γιατί! ![]() Να δείτε τον Νίκο να πιάνει τα 190!σαν μικρό παιδάκι κάνει! |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Τι λες ![]() ![]() |
seridim έγραψε: | ||
Το clio ενός φίλου μου Γιαννη διακοσαρίζει!! |
Επειδή βλέπω ένα τρελό αλλαλούμ εξηγώ!
Μιλάμε για 1400αρι 206!δεν έχω δει άλλο να πηγαίνει έτσι!Μην αρπάζεστε! Όχι δεν κάνει burn οut αλλά είναι δύστροπο!και θα αναφέρω το εξής:Την προηγούμενη εβδομάδα που είχαμε συνάντηση ήταν και ο πολίτης,έκανα μια βόλτα το δικό του(στην αρχη μου έσβησε) και στο καπάκι του seridim!Μεγάλη διαφορά στο ξεκίνημα!Μάλλον θα παίζει κάτι με τα διααφορικά!Νομίζω ότι ο Νίκος φοράει απο rallye!Δεν ξέρω παιδιά ανάμεσα σε αυτά τα δύο είδα μεγάλη διαφορά!Ας μας πουν και οι αφέντες τους μια κουβέντα! |
Αλεξ@νδρος έγραψε: |
190+ στην κατηφορα του Μακρυγιαλου εξω απο την Κατερινη
185 στην ευθεια της Θηβας Μονος, με λαστιχα 165/70/13 |
Blue_Devil έγραψε: |
Καλα ρε συ Κουλις, το γυρο τησ ευρώπης κάνεις?? ![]() ![]() |
Σίγουρα κόβουν εκεί κεφάλια!
ΚΑι από που κατάγεσαι εδώ in Hellas? |
SnakeMJK έγραψε: |
170+ όλη την αττική οδό μέχρι εθνική, στην έξοδο προς περιστέρι. σημείωση: στην στροφή-αερογέφυρα που ενώνει αττική με εθνική έκοψα στα 150, για να μην γίνει το πεζάκι αεροπλάνο. καλα δεν είναι; ![]() |
DimiP έγραψε: |
καλα περιμενε ενα 6μηνο κιαν δεν λαβεις ραβασακι με φωτο , τοτε καλα θα ειναι ... ![]() |
pugsang έγραψε: |
Μπορείς να θεωρήσεις οτι η θερμοκρασια αυτη αντιστοιχεί στο ενα κλικ πριν γίνουν τα μέταλλα απο στερεα - κράμα και είσαι μέσα ![]() |
Μάλιστα η θερμοκρασία ανεβαίνει μεχρι εκει σχετικά γρήγορα αν κινείσαι με ταχύτητες απο 170-180 και πάνω συνεχόμενα στην Εθνική.Για να φτάσει εκει που λέει ο φίλος μας πρέπει να είσαι με 5η και πάνω απο 6.500rpm.Και παλι η θερμοκρασία φτάνει εκεί γρήγορα αλλα δεν ανεβαίνει αλλο εκτός και αν κινείσαι με 7.000 rpm αναμένο A/C και πλήρες φορτίο για πολλαααααα χιλιόμετρα. |
Ασε που τα 106 1.6 16V με A/C έχουν ψυγείο λαδιού επάνω εκει που βιδώνει το φίλτρο (Peugeot sport Ref No. 619005-00) οπότε no problem για όσους έχουν A/C.Οι υπόλοιποι με περίπου 150 Ευρωδάκια ξέρουν απο που να το πάρουν |
εσυ ομως λες για θερμοκρασια ψυγειου, οχι λαδιου...
|
teoman έγραψε: |
Επειδή κάποτε είχα αναφέρει ότι τα λάδια μου δεν ανέβαζαν πάνω από 110 βαθμούς με "σκίσιμο"-και ο pduke επέμενε για τον τρόπο που εννοούσα το "σκίσιμο",έχω να αναφέρω ότι...... είχε δίκιο... ![]() Πηγαίνοντας προς το Ακρόπολις,για μισή ώρα σταθερά 180-210 km/h,ο δείκτης λαδιού σταθερά στους 130-140 βαθμούς... Άσχετο,σε κατηφόρα,με ένα άτομο,racing και μισό ντεπόζιτο,"τράβαγε" απρόσμενα μετά τα 200... Είδα 215 και έκοψα... ![]() |
mick206 έγραψε: |
Ρε παιδιά εγώ στην εθνική Αθηνών-Θεσσαλονίκης,έξω απο τη Λάρισα με A/C,με 4 άτομα μέσα και αποσκευές μαζί είχα πιάσει τα 180!!!! ![]() ![]() Και είναι και 1.1!!! Και πιστεύω πως κάλλιστα θα μπορούσα να πάω παραπάνω αφού συνέχιζε να ανεβάζει... (μετά πήγα πιο σιγά γιατί ο πατέρας μου είχε χ#στ!@ πάνω του που έτρεχα έτσι ![]() Και το αξιοσημείωτο είναι πως η θερμοκρασία δέν είχε ανέβει πάνω απο 90 βαθμούς... ![]() Αλήθεια σας λέωωωωωωωωωω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δέν λέω μούφες! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Σήμερα, επιστρέφοντας απο κερατέα (μαντέψτε τι έκανα πάλι εκεί ![]() ![]() |
Daloup-man έγραψε: | ||
Πιστεύω να μην εννοείς οτι πέρασες τη γέφυρα(τη γνωστή),με a/c και 3 άτομα με 175 και με χαρακτηριστική άνεση . . . Εγώ ένα βράδυ με 4 άτομα και συγκεκριμένα(95kg,85kg,65kg,65kg) πέρασα τη γέφυρα με 185 και με μόνο μειονέκτιμα την ανοιχτή ηλιοροφή! Λόγω δίσκου(που δεν είναι στα καλύτερά του)το πολύ να περάσω με 200 και αν είμαι μόνος μου 210! Απλά μου φαίνεται ψιλοχλωμό να είχες 175! ![]() |
boxer έγραψε: |
220+ σε κατηφορα στα οινοφυτα στις 6.500σαλ και 210 κατω απο το σειριος στο ρευμα προς αθηνα που ειναι ανηφορικο! τα 200 τα πιανει αερα,απο κει και μετα αργει λιγο!! ![]() |
220+ σε κατηφορα στα οινοφυτα στις 6.500σαλ και 210 κατω απο το σειριος στο ρευμα προς αθηνα που ειναι ανηφορικο! τα 200 τα πιανει αερα,απο κει και μετα αργει λιγο!! ![]() |
fterotos έγραψε: |
...me peugeot piano 230 (kofth) kai me to nissan piano 260+(afino to gazi ![]() |
ultra-one έγραψε: |
Μόνο το 405 και το 407 είναι πιο αεροδυναμικά! (Cd 0.29 και για τα δύο) |
brz20 έγραψε: |
Εχω κοφτη στις 7200 |
tirokomos έγραψε: |
??????????????????Τι????Ε????Πως??????? ![]() ![]() ![]() ![]() |
brz20 έγραψε: | ||
Τι εγινε ρε συ?Εχω κανει αναπρογραματισμο και το εχω φτασει εκει.Αλλα δεν 200αριζω.Γιατι?Ενω στις αλλες ταχυτητες ειμαι πολυ καλα.Με το τελος της 2αρα ειμαι στα 100.Με 3η δεν θυμαμαι και με 4η στα 175.Η 5η ομως με χαλαει πολυ. |
pug206gti έγραψε: |
που να εβαζα και 5η |
ελληνικα γραφω.βλεπεις να γραφω κινεζικα? |
to progarama kosta to perasa ston ΔΗΜΤΣΑ πρεπει να τον ξερεις.εχει φτιαξει το ραλλυ του 340ps. |
206 gti 1.6 booster,εκσατμισι,προγραμα,σκουπα.η 4ρτη επιασε μαμα κοντερ πιτα κατω.που να εβαζα και 5η |
-=N4X=- έγραψε: |
5η κοφτη με κενα απο το delsol του φιλου μου περασε την γραμμη των 220....αλλα μονο με κενα γινονται αυτα.... ![]() |
Χαλαρωσε....κανονικα κ σε ευθεια δεν κοφτιαζει που να κανω ταματα μεσα...τελικη κοντερ δειχνει καπου 215 σε ευθεια...σε κατηφορες εχω περασει 220 αλλα μια φορα μονο σε κατηφορα παιρνωντας κενα απο το delsol του φιλου μου (το παιδι που πηρε το colt) καταφερα κ χτυπησα κοφτη 5η.
Βεβαια δεν μπορω να πω οτι το χαρηκα γιατι το αμαξι ειχε χτυπησε κοκκινα σε θερμοκρασιες... Παντως το ατιμο το delsol οσο γκαζι δεν ειχε απο σταση τα 240+ κοντερισια τα επιανε στις κατηφορες ανετα. Τα βιντεακια δεν λενε κ πολλα...ειχα αλλο setup τοτε...την Κυριακη θα το δειτε κ απο κοντα... ![]() |
volvos έγραψε: |
σε τι στροφες ρε μανθο... στο τελος θα βαλω σχεσεις απο 2.0 ![]() |
MEMsound έγραψε: |
208 σε ανηφόρα.
210+ σε ισιωμα (που ακόμα δεν έχω βρει χωρίς κίνηση...) 215~220 σε κατηφόρα....σχεδόν κόφτη 5ης.... υπολογίζω 310 σε γκρεμό με ευνοικό άνεμο.... |
brz20 έγραψε: | ||
Και μετα τον γκρεμο ποσα μετρα τρυπα ανοιγεις? ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||||
Λες να το δοκιμάσω??? Με 310 λογικά 5~6 μέτρα σε μαλακό χώμα.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Λες να το δοκιμάσω??? Με 310 λογικά 5~6 μέτρα σε μαλακό χώμα.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
TIOS έγραψε: |
κανενας με rc να μας πει την τελικη του δεν υπαρχει? |
brz20 έγραψε: |
Δηλαδη για να καταλαβω οσο πιο κοντο ειναι το κιβωτιο τοσο πιο μεγαλη τελικη εχουμε?Sorry για το ![]() |
Μητσο δεν εχεις 7 και κατι κοφτη??? |
Mitsos έγραψε: | ||
7200-7300 κάπου εκεί!!! Τα χλμ τα είδα λίγο πριν χτυπήσει κόφτη!!! |
bakclima έγραψε: |
με το rc μου 240 με ελαφρυα κληση προς τα κατω |
208 σε ανηφόρα.
210+ σε ισιωμα (που ακόμα δεν έχω βρει χωρίς κίνηση...) 215~220 σε κατηφόρα....σχεδόν κόφτη 5ης.... υπολογίζω 310 σε γκρεμό με ευνοικό άνεμο.... |
χαχαχα
ετσι σου είπαν να λες?? και το δικό μου σε γκρεμό είπαμε 310 πιάνει... η φωτο είναι του steve...διάβασε ή μάλλον ρώτα τον που και πως τα έπιασε.... Παρεπιπτόντως σου είπε κανείς ότι το 2λιτρο έχει ιδιαίτερες τελικές?? τα ίδια σχεδόν είναι με το 1600 206 με την διαφορά ότι δεν θέλεις να είναι πάντα κατηφόρα.... χιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
K εννοειται οτι λογω ροπαρας την πιανει πιο ευκολα την τελικη αυτη... ![]() Σταυρο πες κατι ρε....νομιζουν οτι εισαι γρηγορος!!!! ![]() ![]() ![]() (θελω να δω απαντηση) ![]() |
DIMCHRI έγραψε: | ||
η φώτο αυτή είναι δική μου και την έχω κάνει upload στο personal gallery . και θα σου πω εγώ πως τα έπιασα. στην αττική οδό μετά την έξοδο 16 προς το αεροδρόμιο..(νομίζω μετά το holiday in). |
ναι ναι στην κατυφόρα... ξέρω που λες..... για πες μου πουλακι μου ποσα πιανεις στο ίδιο σημειο ξεκινώντας από τα διοδια στην επιστροφή.... που είναι ανηφόρα..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[quote=DIMCHRI]
Εξάλλου να θυμάσαι ότι είμαι 1.6 και είμαι και βαρύτερος !!! Μαλλον επειδη εισαι βαρυτερος πιανεις 220 σε κατηφορα, σε βοηθαει εκει το βαρος! ![]() ![]() ![]() παντως με ραλακι που εχω ανοιξει στην εθνικη...απλα καμια επαφη! ![]() |
ναύαρχος έγραψε: |
Να σου πω εγω ποσα πιανω στην ανηφορα... |
Παράθεση: |
α και φυσικά είμαι κουλός, κουτσός, στραβός.....
Ερώτηση από που πάω στον Αγιο Παντελεήμωνα?!?!?!?!? |
........pug306 έγραψε: |
To δικο μου 306 14αρι μεμαμισια λαστιχα(175 65 13) 195 με αυτα που εχω τορα(195 55 14) 180 το πολυ. ![]() |
Κώδικας: |
Specification Sidewall Radius Diameter Circumference Revs/km Difference
175/65-13 114mm 279mm 558mm 1752mm 571 0.0% 195/55-14 107mm 285mm 570mm 1791mm 558 2.2% |
Steve έγραψε: |
Η δική μου φωτό είνα αυτή ![]() ![]() |
απ οτι ειδα του δημητρη η 5η φτανει 6500 στροφες περιπου.εγω που εχω βαλει σκουπα εξατμιση και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ KAI EXω TO 206GTI Η 5η που θα πηγαινει,σε τι στοροφες?7000?δεν την εχω δοκιμασει ακομα.![]() |
DIMCHRI έγραψε: | ||
ρε steeve η δική μου φώτο είναι. αφου σας είπα την εβγαλα στην αττική ο΄δο και την έχω και μέσα στο κινητό μου.... |
ronnie έγραψε: |
Την Κυριακη, πηγαινοντας εκδρομή, 222 χλμ/ωρα. Μαλλον χανει πολυ το κοντερ. |
........ μακάρι να τα δω και γω αυτά τα km/h αλλά χλωμό το κόβω... |
ανοιξα χτεσ το βαραδυ με εναν φιλο μου που εχει saxo vts προγραμμα σκοθπα εκσατμιση(οτι φοραω και εγω δηλαδη)τα οποια μας τα εχει βαλει ολα και στους δυο ο ιδιος βελτιοτης και μου εριξε 2 κολονες και.γα** ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ.ΤΗΑ ΤΑ ΞΥΛΟΣΩ ΟΛΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΑΙ ΠΟΙΟ ΕΛΑΦΡΥΣ.εχουμε 250 κιλα διαφορα.μα τοσο πολυ κανουν τη διαφορα? ![]() ![]() |
"πήγαινα καρφωμένος με τόσα"... ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Τώρα όλη σας την ενέργεια θα την διοχετεύεις σε... άλλες καταστάσεις.... ![]() ![]() |
Να σε πειράξω λίγο...
υ.γ. μακάρι να τα δω και γω αυτά τα km/h αλλά χλωμό το κόβω... |
Ghost Dog έγραψε: | ||
![]() http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/ghost_doggg/28549/511943 (με αλλα 2 ατομα μεσα! ![]() |
407 και 206, 2λιτρα (EW10J4) με τα μαμά λάστιχα το 407 (205/65-16, αν δεν κάνω λάθος) και 205/40-17 το 206. ![]() |
407 και 206, 2λιτρα (EW10J4) με τα μαμά λάστιχα το 407 (205/65-16, αν δεν κάνω λάθος) και 205/40-17 το 206. ![]() |
bob έγραψε: | ||
thanks!! ![]() φανταζομαι το 407 ειναι της εικονας μιας και εσυ εχχεις το 206? ![]() αρκετα παντως το 407!νορμαλ ειναι?σε ευθεια ειναι η φωτο? |
vinman έγραψε: |
Ο Μάνθος απο ότι μου έχει πεί στο δικό του (206 2,0)έχει δεί ταχύτητες κοντά στα 220km... ![]() |
vinman έγραψε: | ||||
Η photo δεν είναι απο το 407... ![]() Είναι απο το 206 του Άρη.... ![]() Εγώ στην ευθεία της Θήβας με 5950 στροφές και δύο άτομα είχα πιάσει 230km....και ένα χιονισμένο και πολύ κρύο βράδυ γυρίζοντας απο Αράχωβα με τους Lef205,pappaki και Hλία για συνεπιβάτες πιάσαμε χωρίς τέρμα το γκάζι 220km... ![]() Και βέβαια είναι εντελώς νορμάλ το αυτοκίνητο... ![]() Ο Μάνθος απο ότι μου έχει πεί στο δικό του (206 2,0)έχει δεί ταχύτητες κοντά στα 220km... ![]() |
αν είναι του Άρη ή κάποιου άλλου δεν ξέρω, μόνο ο Άρης μπορεί να πει. ![]() |
Stevon έγραψε: | ||
Μάνθο του Άρη είναι η φωτοφραφία. ![]() |
Μάνθο του Άρη είναι η φωτοφραφία. ![]() |
bob έγραψε: |
http://i50.photobucket.com/albums/f331/kostas5891/DSC00100.jpg
Mε 106 1.3 rallye s2 (της φωτο απο κατω). το στροφομετρο σταματαει στις 7000 δεν ξερω ποσο μετα τις 7000 ειναι. ![]() |
Lef205 έγραψε: |
Εχεις βαλει 13αρι μοτερ στο s2 σου? |
bob έγραψε: |
http://i50.photobucket.com/albums/f331/kostas5891/DSC00100.jpg
|
evans_405 έγραψε: |
me xsara 1.6 16v (2001) eida 200+ stin eutheia tis attikis odou sto reuma pros aerodromio ligo prin tin eksodo gia korwpi!to autokinito pigaine aneta mono to timoni mou psiloetreme kiriws logo zigostathmiseis pou thelei!!! ![]() |
Paladin έγραψε: |
Παιδιά, έχω φρικάρει... Έχω 206 1,6 16v με 15000km και στην ευθεία 195Km/h με το ζόρι. Έλεος!!! Έβαλα (εδώ και 100Km) τα Motul 300V 5w40 Power. Ακριβώς η ίδια επίδοση. Πείτε μου τι φταίει::::::::: Έχω παλαβώσει. Από τη στιγμή που ο κατασκευαστής δίνει 198 πραγματική τελική, θα έπρεπε να έχω 205-210 κοντερίσια. ![]() ![]() ![]() |
Ναι Γιλαννη, βενζίνη βάζω 95άρα. Όσο για το αν είναι ευθεία ή ελαφρά ανηφόρα, το θέμα είναι ότι κατά τη διάρκει του ταξιδιού, μόνο σε ΜΕΓΑΛΕΣ κατηφόρες είδα 200+. Γι' αυτο είμαι ''κάπως''. Sorry αν το ύφος μου ξεφύγει από τα όρια, δεν επιδιώκω κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα ευχαριστω εσένα και τα υπόλοιπα παιδιά για το ενδιαφέρον σας. Απλά έχω αγανακτήσει... |
ΤΑ χλμ που ειδες ειναι απολυτα σωστα. και εγω 195 εβλεπα στην αρχη και 200-205 σε κατηφορες.
τα 210-220 που ακους για μαμα 206 ειναι σε γκρεμο σχηματαρι στυλ και αστους να λενε.μη φρικαρεις. το αμαξι μετα τα 20000χλμ θα αναπνευσει λιγο καλυτερα.και καπου στα 40000 θα παρει λιγο ακομα αν κρινω απο δικομου. |
bob έγραψε: | ||
it s ok.. ![]() ![]() ![]() για κανε και μια δοκιμη με 100αρα!!μπορει να εχεις απο τις "καλες" 95αρες.. ![]() |
xrisa-xs έγραψε: |
η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προλάβει ακόμα να δω τις δυνατότητες του 206 μου αλλά μια φορά έκανα την εξής μ@λ@κι@
174 χλμ σε ανηφόρα στην εθνική με τετάρτη και μια φίλη συνοδηγό ![]() |
nOkpos έγραψε: |
190 ![]() ![]() |
gianic έγραψε: |
Εγω με το 195-50-15 ειχα δει σε σημεια της κορινθου-αθηνων και τουμπαλιν,
εως 220 . τωρα με τα 205-45-16 200 χλμ με το ζορι και λιγο κατω απο 195 σε λιγο ανηφορικο σημειο. |
gianic έγραψε: |
Εγω με το 195-50-15 ειχα δει σε σημεια της κορινθου-αθηνων και τουμπαλιν,
εως 220 . τωρα με τα 205-45-16 200 χλμ με το ζορι και λιγο κατω απο 195 σε λιγο ανηφορικο σημειο. |
αυτά τα ρημάδια τα 106 1,4 8ν πάνε "τον κώλο" τους....
Είχε πέσει στα χέρια΄μου ένα τέτοιο για μια περίοδο και το είχα καταευχαριστηθεί... ![]() ![]() |
Natassa έγραψε: |
Το δικό μου πιάνει με ευκολία τα 180 (πάντα στο κοντερ), και μετα βίας (κατηφόρα) έχω δει ως 195.
Ανοιχτό μαξ 150, μετά δεν αντέχεις τον αέρα...είναι και επικίνδυνο. Δεν τραβάει το καημένο με 1600άρα μηχανή και 1,5 τόνο βάρος. Πολύ θα ήθελα να οδηγήσω το δίλιτρο, να νιώσω τη διαφορά. |
Υπάρχει διαθέσιμο 2λιτρο μοτερο/τροπετάκι για να κάνεις το CC σου όπως ακριβώς θα το ήθελες. Περισσότερα ο "θείος Άρης" ![]() ![]() |
συνεχεια αυτο το πραγμα οταν περασω τα 200 πολυ σπαστικο |
PHSYBORG έγραψε: |
Eιχα φυγει 3ημερο κ ξεκινησα απο διοδια Πελασγιας κ γυρναγα Αθηνα!
Ειδα πολλα κ ενδιαφεροντα στο δρομο! 175 κοφτης 4ης 175 που θεωρητικα η 5η τα βγαζει στις 5200 εμενα τα βγαζει στισ 4800! Στις 5200 185+αρισα! Επισης δεν ξερω αν εχει σχεση λογω ελαφρωμενης τροχαλιας+βολαν... αλλα κ με το ΑC ανοιχτο..το αμαξι ευκολα 180αριζε! Σε κατηφορα 205 αλλα το νιωθεις καπως! ![]() για πειτε οι λοιποι 1400αρηδες...στις ποσες στροφες κτλο ( σασμαν ειναι μαμα) |
BadSpud! έγραψε: |
Βραδύ αργά εθνική Λαμίας να ψιλό βρέχει και να ακούω τσίτα μουσική, σε μια μεγάλη ευθεία το πόδι μου άρχισε να βαραίνει απο μόνο του. Κοιτάω το κοντέρ και έγραφε 200 κλείνω μουσική και λέω να δω τι ψάρια πιάνει το μωράκι μου!!!!
Το πλακώνω και μου έγραψε 225 με 7300 δεν το πίστευα και κατέβαζε κι’ άλλο μέχρι τον κόφτη στης 7500 αλλά παίζανε μετά αμάξια και δεν έλεγε σφήνες με τόσα και βρεγμένη άσφαλτο. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
elias έγραψε: | ||
Τι αλλαγές έχεις κάνει στο αυτοκίνητο? Υποθέτω ότι έχεις 206 1400 8V. |
Βραδύ αργά εθνική Λαμίας να ψιλό βρέχει και να ακούω τσίτα μουσική, σε μια μεγάλη ευθεία το πόδι μου άρχισε να βαραίνει απο μόνο του. Κοιτάω το κοντέρ και έγραφε 200 κλείνω μουσική και λέω να δω τι ψάρια πιάνει το μωράκι μου!!!!
Το πλακώνω και μου έγραψε 225 με 7300 δεν το πίστευα και κατέβαζε κι’ άλλο μέχρι τον κόφτη στης 7500 αλλά παίζανε μετά αμάξια και δεν έλεγε σφήνες με τόσα και βρεγμένη άσφαλτο. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tsosmoulis έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() 225? μήπως κλέβει λίγο παραπάνω το κοντερ σου αδερφέ? εμένα μου έβγαλε 220Km/h πολύ πριν από τον κόφτη (αν σκεφτείς ότι είναι στις 8050rpm) και δεν σκέφτηκα να δω αν πάει παραπάνω πράγμα που θεωρώ απίθανο.. ![]() |
Δημήτρη,τα Xsi με κ/π 14/60 αυτά τα χιλιόμετρα τα έχουν περίπου σε αυτές τις στροφές(εμένα λ.χ= στις 7300 είχε 220 σχεδόν[κοντέρ πάντα].Τα 16v Rallye όπως το δικό σου έχουν ποιο μακρύ κ/π οπώτε τα ίδια χιλιόμετρα τα έχουν σε λιγότερες στροφές. Αλήθεια εσύ που τα είδες αυτά τα χλμ..να υποθέσω κάπου στις6800-7000? |
tsosmoulis έγραψε: |
κάπου εκεί αδερφέ, |
αν κατέβω τελικά touring θα το τσεκάρουμε και μαζί ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μόνο μη μου πεις ότι είσαι μαμά γιατί τοτε απλά δεν γίνεται. |
ρε μανθο εχεις πιο κοντο σαζμαν απο εμας δηλαδη? |
grand tourisme 2195 έγραψε: | ||
δεν τολες και βελτιωμενο.Κ&Ν κιτ 3γενιας(αυτο με τις videoκλησεις ![]() ![]() |
200kmh ![]() ![]() ![]() ![]() |
σε ευθεία πιανω 190 περιπου αλλα εχω και 20.000χιλ. και νομιζω πως τωρα ανοιξε καλα το μοτερ ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Γιάννη αυτό που λέει ο Δημήτρης για τα χλμ που έχει κάνει το αμάξι ισχύει. Για σένα είναι νωρίς ακόμα... ![]() |
Με τα 195-55/15 έβλεπα 175-180km/h στο κοντέρ σε ευθεία.
Με τα 195-50/15 βλέπω 190km/h άνετα, και αν πέσει το πρόγραμμα πάνω, με βλέπω να κατεβαίνει όλη η 5η κάτω και σε ευθεία... ![]() 37.000χλμ και συνεχίζω ![]() |
...σεμνά φιλενάδες... ![]() ![]() |
Nuntius έγραψε: |
Παιδιά, 206 1400cc XT 2001 8V, τελική 188, καλά είναι;;; |
nickzotos έγραψε: | ||
στις ποσες στροφες η 5η?? μαμα τελειως το αμαξι? εγω εχω πιασει λιγο πανω απο τα 190 περιπου στις 5300.......με φορα και λιγο κατηφορα ![]() |
...για να πάει 13,2+κάτι... ![]() |
sotirisk έγραψε: |
Καλως σας βρήκα.
Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται το forum ![]() 200 με 1.4 8v 309 gr είναι το top που έχω δει. (@6200) τα 195 τα πιάνει πιο εύκολα, τα 190 "σχεδόν" στάνταρ. Βέβαια από σταθερότητα .... θες 2 λωρίδες αντί για 1 ![]() Στις 7000 πρέπει νά χει κι άλλο (μάλλον μέχρι 210), αλλά δεν το κόβω να τα φτάνει σ' αυτή τη ζωή το αμάξι ![]() |
εχουμε αλλα 35 χλμ για να τερματίσει....... |
...νομίζα ότι είχαν περάσει οι εκπτώσεις ?!?!?!?!??????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
Αυτή η φωτό πάει συστημένη στην τροχαία ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: | ||
.....Για μερικούς έχουμε όλον τον χρόνο... ![]() ![]() ![]() |
Downhill έγραψε: | ||||
Και.... η πτήση με τί είπαμε οτι γίνεται???.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
τσσσσσσςςςςςςςς.προσφορές σε Lipton έχετε???? αχαχαχαχαχαχαχαχα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...πιάσε 2 καφάσια..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 και 1 παρακαλώ...
![]() ![]() ![]() ![]() α και 2 γκαζόζες για τον Γιώργο ![]() ![]() ![]() ότι να ναι... |
DIMCHRI έγραψε: |
τι λες τώρα ρε Μάνο ???
Πες μου που τα έπιασες αυτά τα χλμ ? σε ποιά εθνική ??? |
πάντως στα χαρτιά πιάνει 220.... ![]() δεν το έχω δοκιμάσει στην τελική του..... Αλλά που θα πάει ;;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bakclima έγραψε: |
εγω εχω βιντεο το δικο μου με 240 (και αν δεν κρατουσα και την καμερα, και εκανε και ο μπροστα μου δεξια ![]() ![]() |
λοιπόν σήμερα το πρωί γύρισα από Π. Χέλι, έπιασα 210 στις 6000 στροφες αν θυμάμαι καλά...φαντάζομαι να πηγαίνει και άλλο....
![]() |
λοιπόν σήμερα το πρωί γύρισα από Π. Χέλι, έπιασα 210 στις 6000 στροφες αν θυμάμαι καλά...φαντάζομαι να πηγαίνει και άλλο....
![]() |
.............16????????????????????
mpardon?????????????????????? κρυφολουλου..... |
...όταν θα ξεκολλήσεις από το pc θα μαθαίνεις πιο γρήγορα τι κάνουμε... |
.......όσο για τα 2 πλοία του club εννοείται ότι μπορούν να δούν στο κοντέρ άνω των 230.... ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yes SIRRR..... φοβερός ο Μάνος!!!!! είσαι του λιμανιού εσύ .... εγώ δουλεύω σε ναυτιλιακή εταιρεία.... Μια χαρά θα είμαστε... ![]() ![]() |
Και τότε γιατί πολλοί λένε για 210 άνετα σε ευθεία και ότι πάει και παραπάνω;;; ![]() ![]() ![]() |
σκεψου οτι ο cool alexis Που εβαλε 16/65 απο 106 1.6 8ν |
206 groupA έγραψε: |
καταρχας καλησπερα να σας πω και για εμενα λοιπον με 206 1.4 16v στην ευθεια για Περαια με καλη μερα(ηλιο χωρις αερα και 14 βαθμους εξωτερικη θερμοκρασια) και με λαδια Mobil S 10w-40 συνθετικα και ελαστικα 195/50/15 χτυπησα 190 στις 6.200 και πυστευω αλλα 5 km μπορουσε να δωσει. |
Δεν λέει Πειραιά... Περαία λέει... Θεσσαλονίκη... Αεροδρόμιο μεριά... |
σε επίπεδο ή σε κατηφόρα? |
plaketokofths έγραψε: |
τι στο καλό σασμάν έχω και περίπου στα ίδια χλμ/ω έχω 5500rpm ![]() ![]() ![]() ![]() Μου φαίνεται το αμάξι μου χάνει πολύ απο σασμάν, με βλέπω για κανα 14/60... |
Gr@lly έγραψε: |
Να σε ρωτήσω έχεις δει πολλά 5πορτα να τα έχουν κάγκουρες ??
Εχεις δεί πολλά 5πορτα να τρέχουν σε αγώνες???? |
....έχεις δοκιμάσει να προσπεράσεις με μαμά 1,4 8ν με 3η??? |
elias έγραψε: | ||
|
παρεπιπτόντως ο Νίκος με σπασμένη 5η έχει 170km/h
|
....... o Δημήτρης 230km/h χωρίς να πιάσει κόφτη... ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Θελει δουλεια ακομα πες του... ![]() |
Αρκετη.... ![]() |
Ronin έγραψε: | ||||||
Μπά ,μια χαρά είναι μωρέ... ![]() |
Ronin έγραψε: |
Τα λάδια και οι βαλβολίνες παίζουν ρόλο στο πόσο τελική θα βγάλει το αυτοκίνητο? |
mikerrgp έγραψε: |
170 με 4750 στροφες που θα παει καποια στιγμη θα μπει μοτερ............................................................ ![]() |
93km/h στις ούτε ξέρω πόσες πpm*
*πεταλίες per minute... ![]() ...με την κούρσα σε μια γαμάτη κατηφόρα στην Πεντέλη μετρημένο σε κοντερ 206 που ήταν δίπλα μου... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jonny_k έγραψε: |
εγω με σκουπα της green και τελικο καζανακι κ ζαντες 15 εχω πιασει προς αθηνα 190 με 5200 στροφες.αλλα ειναι λιγο πολυ λιγο δεν θελω πολλα μεχρι 200 αλλα να τα πιανει μπαμ μπαμ.. |
δεν το συζηταω οτι θα πειραχτουν κ αυτα απλα σιγα σιγα γιατι οπως ολοι τα λεφτα δεν γεννιουνται αλλα τα βγαζουμε με κοπο. ![]() |
StorM_GmA έγραψε: |
πάντως σε λίγες μέρες θα οδηγήσω σε αυτόν τον δρόμο που είναι ολοκαίνουριος http://i151.photobucket.com/albums/s139/StorM_GmA/artaHQ.jpg (στις πράσινες τελίτσες) γύρω στα 15 χλμ μήκος...και ελάχιστη κίνηση... αν είναι καλός μπορεί να το τερματήσω να μου φύγει η απορία! |
...κ απο οτι ξερω τα φρενα χτυπανε 1000 τα ευρα.μιλαμε για ενα ολοκληρο μηνιατικο... |
Autobahn με όρια ταχύτητας;
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=114&page_id=5768 |
ναι βρε δεν διαφωνώ... |
κάτι μου λέει οτι εκτός σασμάν το (μαμά) 207 RALLYE/GT στις ψηλές στροφές "ξεψυχάει" λόγω τουρμπίνας η οποία μεν του δίνει ροπή και ισχύ από πολύ νωρίς αλλά αδειάζει μετα... |
Andreas έγραψε: |
ενδεικτικα καποιες τελικες και απο μενα..
well... Kawasaki Zzr 11 - 310+ Yamaha R1 - 300+ Peugeot gti 2000 (to 1o - η μετατροπη) - 225-230 Peugeot gti 2000 (το 2o - το χρεπι) - 210 μετα απο πολλα φτιαξιματα και με τα 2 ποδια στο γκαζι. Peugeot gti 2000 (το 3ο - το νεο ) - 220αριζει ανετα αλλα δεν το νιωθω τοσο καλα , νομιζω οτι σε αυτα τα χιλιομετρα θα πεταξω ![]() αυτα ![]() |
sod έγραψε: | ||
Το ταπεινο 1.4 γιατι δεν το βαζειs μεσα δηλαδη???ε????Γιναμε διλιτροι ξαφνικα εε???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...Peugeot gti 2000 (το 3ο - το νεο ) - 220αριζει ανετα αλλα δεν το νιωθω τοσο καλα , νομιζω οτι σε αυτα τα χιλιομετρα θα πεταξω |
Υ.Σ. Ξεχασα να σας πω οταν μου εφυγε το τζαμι την ωρα που πηγαινα για τεστ drive και οταν το ενα twiter πηρε φωτια ταυτοχρονα και...... (η συνεχεια απο κοντα ![]() |
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΥΠΕΡΚΑΥΛΩΜΕΝΕ ![]() αυτή η αστάθεια που λες ειναι ΚΑΘΑΡΑ από αμορτισερ που προφανώς ειναι διαλυμένα... και κακή ευθυγράμμιση... ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΑ και μετα κάνε οτι γουσταρεις....
θελω details... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
προχτες ειδα στην γνωστη ανηφορα της εθνικης απο πειραια για κηφισια στη γεφυρα των λυμματων πριν αρχισει η κατηφορα της κηφισιας 210 με το στροφομετρο ισα ισα ειχε φτασει 6200 ![]() |
ενδεικτικα καποιες τελικες και απο μενα..
Kawasaki Zzr 11 - 310+ Yamaha R1 - 300+ |
το κορσακι ειχα δει 175 σε κατηφορες...
ηταν λιγο πειραγμενο και χαμηλο |
Το θέμα είναι να υπάρχει, αλλά να μπορεί να σηκώνει χιλιόμετρα το αμάξι (να μην είναι overdrive σχέση και με το που την βάλεις πας από τα 210 στα 200 επειδή δεν μπορεί να σηκώσει στροφές το αμάξι...)... |
ath7 έγραψε: |
Ωχχ φανταζεσαι τρελο πακετο να αλλαζεις και να κωβει!
Κατσε να βαλω την 6η να μαφησεις! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
5000σαλ εχει καπου 165 |
Εφικτό είναι πάντως. Σε εμένα τις 7.000 τις ξεπερνάει σχετικά εύκολα. Πόσο όμως δυστυχώς δεν ξέρω...(γ@μώ το στροφόμετρό μας)! |
Steve έγραψε: | ||
Δες το από το υπέροχο shift light σου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μπράβο ρε, δεν το είχα σκεφτεί! Γιατί μέχρι να ανάψει στις 8.000+ που είναι τώρα δεν ανάβει. Αλλά επειδή ρυθμίζεται πανεύκολα μπορώ και να το κάνω! ![]() |
Jim207GT έγραψε: |
Θέλει επιγώντος μακρύτερη 5η ή καλύτερα ένα 6αρι. |
ath7 έγραψε: | ||
Ελα Steve ξεκινα! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
με 175-64-14 λαστιχο |
steve ποση αποκλιση εχεις ειπες εσυ που δεν εχεις κανει τη διορθωση στο διαγνωστικο?? |
gio_rallye έγραψε: |
στις 6500 (περιμετρικη πατρας) 215 με τη ψυχη στο στομα... ![]() ![]() |
ayrton έγραψε: |
230 κοντερισια. |
Εγώ το στρώνω ακόμα, αλλά ένα 235 το είδα σχετικά γρήγορα.... ![]() |
Σε κάτι λιγότερο από 14 sec ε? |
android έγραψε: | ||
κοφτιασε?εγω εχω περασει τα 220 κ μπηκα στο μαυρο του λαδιου κ ειχα αν θυμαμαι καλα 6500+ |
kane έγραψε: |
(και αποτι εμεθα μετα,αμα κραταγα την τελικα αυτη κανα 5λεπτο θα μας αφηνε χρονους το μοτεριδιο ![]() ![]() ![]() |
kane έγραψε: |
εγω με το μαμα Κ/Π στο σαξο |
salex έγραψε: |
Πάντως ο Κώστας από την Καλαμάτα λέει ότι είδε κάπου κοντά στα 255χλμ/ώρα με το μακρύτερο γρανάζι. Άβυσσος η τελική των RC ! |
kane έγραψε: | ||
καλα εδωσε στο 207 του τιποτε να "πιει"??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Πάντως ο Κώστας από την Καλαμάτα λέει ότι είδε κάπου κοντά στα 255χλμ/ώρα με το μακρύτερο γρανάζι. Άβυσσος η τελική των RC ! |
και εγω ελπιζω με την εισαγωγη της acsport να μπορεσω επιτελους να δω και ενα κιτρινακι στο σιφτ λαιτ με 5η
που ειναι 7400σαλ αρα 225 περιπου ![]() |
και εγω ελπιζω με την εισαγωγη της acsport να μπορεσω επιτελους να δω και ενα κιτρινακι στο σιφτ λαιτ με 5η
που ειναι 7400σαλ αρα 225 περιπου ![]() |
6.600-6.700rpm περίπου οπου και κοφτάρει. |
fynos έγραψε: |
Με το γρανάζι 5ης έγινε πιο αργό σε σχέση με πριν ? δηλαδή για να πιάσεις τα ίδια χιλιόμετρα που αντιστοιχούν στην 5η θες περισσότερο χρόνο . . .? |
Α.Ο ΠΡΟΣ ελευσινα ειναι ελαφρα εως εντονη κατηφορα.... |
Α.Ο ΠΡΟΣ ελευσινα ειναι ελαφρα εως εντονη κατηφορα.... |
Samer έγραψε: |
Εχεις και 6 ταχυτητες ![]() |
Samer έγραψε: |
Εχεις και 6 ταχυτητες ![]() |
Volvos έγραψε: |
ο jim207 μη τον βλεπεις ετσι ηρεμο...βαζει το τουβλο στο γκαζι το gps στη πριζα και αν δε δει 220 δε σταματα οποτε οπως καταλαβαινεις συνηθως εχει φτασει καπου λαρισα |
μανθο κολλησε το στο θεμα γενικες συζητησεις που λεει ποσα πιανετε με το 207 σας ![]() |
κωστα το θεμα τελικης ειναι πολυ σχετικο.
και στα 206 ακουγες τον ενα να λεει εχω μαμα και ειδα 205 ο αλλος να κοπανιεται ρε παιδια εγω δε βλεπω πανω απο 195 ειναι θεμα που πως ποτε ανοιγεις... ο jim207 μη τον βλεπεις ετσι ηρεμο...βαζει το τουβλο στο γκαζι το gps στη πριζα και αν δε δει 220 δε σταματα οποτε οπως καταλαβαινεις συνηθως εχει φτασει καπου λαρισα ![]() ![]() ![]() ![]() (περα απο πλακα του jim παει τρομερα για απλο 207 με προγραμμα...) |
kostas207rc έγραψε: |
Λοιπό παίδες με μια βολτούλα εθνική που έκανα το αμάξι 2α και 3η κοφτάρει κανονικά 4η αρχίζει και ζορίζεται και φτάνει το πολύ 6,200 στροφές και η 5η κολάει στις 5,500 στροφές με περίπου 200χλμ...ακούω γνώμες τι μπορεί να συμβαίνει |
Λοιπό παίδες με μια βολτούλα εθνική που έκανα το αμάξι 2α και 3η κοφτάρει κανονικά 4η αρχίζει και ζορίζεται και φτάνει το πολύ 6,200 στροφές και η 5η κολάει στις 5,500 στροφές με περίπου 200χλμ...ακούω γνώμες τι μπορεί να συμβαίνει |
recife_rallye έγραψε: | ||
Παιδια ευκαιρια ειναι να κανετε κανενα ανοιγμα με τον κωστα κ να του κερασετε αφθονο τσαι!!! ![]() ![]() Περαν της πλακας,την σκαστρα την αλλαξες?μηπως χανει πιεση? |
|
kostas207rc έγραψε: | ||||
Ενώ το αμάξι μέχρι τα 180 τα πιάνει για πλάκα κάπου μετά κάτι σαν να το κόβει η σκάστρα όντως κάνει πιο έντονο σφύριγμα τις τελευταίες μέρες...Αλλά άμα ήταν δεν θα με έκοβε και στις άλλες ταχύτητες γιατί να γίνεται αυτό μόνο στην 5η ειδικά |
Βασικά ο νους μου πάει και στα μπουζί αν είναι μόνο η σκάστρα μικρό το κακό |
αντι να "υποθετεις" θα σου ελεγα να το κοιταξεις το συντομότερο πριν γινει καμια ζημια...
γιατί μέχρι να το δεις και να εισαι σιγουρος τι φταίει όντως μπορεί να ειναι και μπουζί ή και κάτι άλλο ή η σκάστρα ή ή ή ... οπότε βρες τι ειναι και μετα βλέπεις αν χρηζει "αμεσης" αλλαγής (για να μην κάνει ζημια) ή "οκ θα το φτιάξω με την 1η ευκαιρία"... ![]() |
αντι να "υποθετεις" θα σου ελεγα να το κοιταξεις το συντομότερο πριν γινει καμια ζημια...
γιατί μέχρι να το δεις και να εισαι σιγουρος τι φταίει όντως μπορεί να ειναι και μπουζί ή και κάτι άλλο ή η σκάστρα ή ή ή ... οπότε βρες τι ειναι και μετα βλέπεις αν χρηζει "αμεσης" αλλαγής (για να μην κάνει ζημια) ή "οκ θα το φτιάξω με την 1η ευκαιρία"... ![]() |
Jim207GT έγραψε: | ||
Στην Α.Ο προς Ελευσίνα στα Θρυάσια Πεδία είναι κλεψιά σκέτη μαμά καρα μαμά με 2.700χλμ τότε 220αρισα κοντέρ μετα τα 210 έκανα και 20δ να παει τερμα αλλά πήγε. ![]() Από Αθήνα-Λαμία στο ύψος ακριβώς της Μαλακάσας ανεβαίνω την ανηφόρα με 210στο GPS(θυμάσαι Fyno τότε στη Χαλκίδα στο είχα πεί)
Xμμ δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα ![]() ![]() ![]() Πάντος αυτά μου λέγανε και με τις μηχανές: "Και δεν σου φαίνετε ρε παιδί μου, μια χαρά ήσυχο παιδάκι είσαι τι παθαίνεις όταν την καβαλάς" ![]() ![]() |
ο αδερφος του μητσου εισαι????
δε μπορεις να φανταστεις τι θαψιμο εχει ριξει στο τζετα σου... ![]() (αν θες να σε φερω σε επαφη με σαλεξ να το παμε 200+ οποτε ενα κρυο πρωινο χωρις να το ξερει να τη φαει και να σε θυμαται ![]() ![]() ![]() |
Καλά καλά τώρα που κανονίζω με Κωσταντίνο να σου κλέψει το DSG και να το φορέσω στο 207 να δώ τι θα λές ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Εμένα το αμάξι μου είναι χίπικο, κοινόβιο, σκάστρα από Audi S3, σε λίγο intercooler από Ιbiza Cupra σε ένα αυτοκολητάκι θα κολήσω ![]() ![]() ![]() |
amafic έγραψε: |
Εγώ σ'ενα ταξίδι που έκανα Αθήνα-Λάρισα, είδα 220 στο κοντέρ και το αυτοκίνητο πήγαινε κι άλλο. Ο δρόμος ήταν ελαφρώς ανηφορικός και η βενζίνη ΕΚΟ 95άρα. |
ayrton έγραψε: |
220 και πηγαινε και αλλο και ηταν και ανηφορικοσ ο δρομος ![]() ![]() |
Gr13 έγραψε: |
Και 270 με το opc στην Κόρινθο |
peugeotναύτης21 έγραψε: |
25η Μαρτίου πηγαίνοντας στη χαλκίδα,στην εθνική σε ευθεία.....195χλμ 4κάβαλος με μισό ρεζερβουάρ 100άρα ΕΚΟ...(είμαι ''μαμά'' και έχω την εντύπωση ότι τράβαγε λίγο ακόμα) |
amafic έγραψε: |
Εγώ σ'ενα ταξίδι που έκανα Αθήνα-Λάρισα, είδα 220 στο κοντέρ και το αυτοκίνητο πήγαινε κι άλλο. Ο δρόμος ήταν ελαφρώς ανηφορικός και η βενζίνη ΕΚΟ 95άρα. |
recife_rallye έγραψε: |
Ρε φιλε εμεις τοτε τι αμαξι εχουμε??Καροgeot???Σε ευθεια πατουσαμε 210 με το ζορι και ειχα και σχεδον 15 αλογα πανω απο τα μαμα δυναμομετρημενα..εσυ πως τα πατουσες τα 220 δλδ???εκοβες αερα απο τον μπροστα??? ![]() ![]() ![]() ![]() Και οσο για τα κοντερισια που ελεγες..και μεις κοντερισια τα μετραμε..οχι ρανταρισια!! |
amafic έγραψε: | ||
Λευτέρη έχεις κάθε δικαίωμα να μην με πιστεύεις, κι ούτε με ενδιαφέρει κατα βάθος. Άλλωστε, αποδείξεις δεν έχω, αλλά και κανέναν λόγο να υπερβάλλω σε ένα χώρο που οι περισσότεροι έχουν το ίδιο αυτοκίνητο με μένα. Ό,τι έγραψα, όμως, είναι γεγονός, κι εσύ θα τα δεις τα 220 στο κοντέρ υπό κάποιες συνθήκες (καιρικές, οδοστρώματος κλπ). Να σημειώσω ότι πήγαινα για πολλή ώρα με ταχύτητες 150+, μέχρι που με προσπέρασε ένα BMW 130 και αποφάσισα να το κυνηγήσω... για λίγο ![]() ![]() |
recife_rallye έγραψε: |
Ναι ρε Τασο,συμφωνω..220 εχω πατησει και γω οταν ηταν μαμα το αμαξι,αλλα με μια ευθεια αρκετα κατηφορικη..οχι σε ελαφρως ανηφορικη!!εκτος πια αν ειχες τοσο δυνατο ευννοηκο αερα που σε βοηθουσε αεροδυναμικα...τοτε παω πασο ![]() |
bagosgt έγραψε: | ||
καλα,ερχεστε προς τα εδω κ δε μιλατε να κανονισουμε κανεναν καφε??? |
Σήμερα για καφέ Χαλκίδα.... με το ζόρι 248km/h ![]() ![]() |
suzuki gsr 600 ![]() |
peugeotναύτης21 έγραψε: | ||||
Ρε τρελέ και εγώ που να το ξέρω ότι είσαι από χαλκίδα,αν θες στείλε pm το κιν. σου για την επόμενη φορά.... ![]() |
abaleo έγραψε: |
να πετάξω τη σκούπα ή να βάλω πρόγραμμα??? ![]() |
dimkeras έγραψε: |
είτε πηγαίνω με 10 είτε με 210. Και η απόκλιση είναι 5km/h. Το έχω μετρήσει με το gps, το έχω μετρήσει με τους μετρητές ταχύτητας της τροχαίας, πάντα το ίδιο. |
Σχετικά με τα πραγματικά και τα κοντερίσια χιλιόμετρα.
Στο δικό μου έχω παρατηρήσει σταθερή απόκλιση, είτε πηγαίνω με 10 είτε με 210. Και η απόκλιση είναι 5km/h. Το έχω μετρήσει με το gps, το έχω μετρήσει με τους μετρητές ταχύτητας της τροχαίας, πάντα το ίδιο. Με το cruise σταθερά, αφού κοντέρ και cruise δεν αποκλίνουν. Σχετικά με τις τελικές. Όσο κάνει κρύο, τα 210 έρχονται γρήγορα και μένουν..αιώνια! Πλέον δεν ανεβάζει περισσότερο, όσο κι αν πιέζω ![]() Υ.Γ. Το μοτέρ μου είναι ακόμη μαμά. |
Αφού μετά τις 5.500 ψοφάει τη περιμένετε μαμά να αποδώσει μετά τις 6.200??? Αν και μετά το πρόγραμμα των παιδιών έχω 175 άλογα στις 6.500 οπότε γιαυτό βαράει κόφτη η 5η στα 225gps ![]() Τώρα με τα 215/45 να δώ θα δείξει τίποτα παραπάνω ![]() |
Κοίτα όσο θυμάμαι τις μαμά καταστάσεις μου(μόνο Κ&Ν) τα 210 τα είχε σχετικά εύκολα και αρκετές φορές είχα δει 220(με αρκετό ζόρι βέβαια) αλλά παίζουν τόσοι παράγοντες βρε συ για να το πετύχεις που δεν έχει νόημα.
Μπορώ να πω ότι η εύκολη τελική των Rallye/GT είναι τα 210, τα 220 είναι υπό περιπτώσεις. |
bagosgt έγραψε: |
ρε,τραβηξτε τη μοκετα για να παει πιο κατω το γκαζι να δειτε κ 240κμ.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Steve, εδώ κάνεις λάθος! Αν θες να σου βγάλω φώτο την επόμενη φορά με καμιά 150αριά για πειστήριο!! |
![]() |
Αφού μετά τις 5.500 ψοφάει τη περιμένετε μαμά να αποδώσει μετά τις 6.200??? Αν και μετά το πρόγραμμα των παιδιών έχω 175 άλογα στις 6.500 οπότε γιαυτό βαράει κόφτη η 5η στα 225gps ![]() Τώρα με τα 215/45 να δώ θα δείξει τίποτα παραπάνω ![]() |
Alexisferos έγραψε: |
...το παλιό καλο mi16 μου...εχει μαθει να δουλεύει με 95αρα απλη απο το ποιο φτηνό πρατήριο. |
νέα στοιχειά τωρα τις διακοπές. αν και ήπια και εγω ενα τσαγακι στα 400 μετρα απο ενα λιγο φτιαγμένο 106.
άλλα μετα τα 400 μέτρα τον έβλεπα και απο τους τρεις καθρέφτες. ![]() |
kai Θερμοκρασία λαδιού στο 0 αν βλέπω καλά... ρε θηρία πως τα καταφέρνετε |
edit. κάπου διάβασα οτι βάζετε και 100αρες βενζίνες. αυτο για μενα ειναι πολυτέλεια. το εργαλείο εχει μαθει να δουλεύει με 95αρα απλη απο το ποιο φτηνό πρατήριο. |
Alexisferos έγραψε: | ||
πολυ απλα μεγάλε δεν δουλεύει ο αισθητηρας (peugeot εχω δεν εχω ΙΑΠΩΝΑ να δουλεύουν ολα). δείχνει μονο την ποσότητα λαδιού οταν γυρνάς το κλειδί και μετα παει στο 0 για κάποιο λόγο. εχω παραγγείλει εναν αισθητήρα απο 206 gti αλλα θα τον βάλω οταν αλλάξω λάδια γιατι είναι τέρμα κατω στο καρτερ. κ αν νομίζεις οτι απλά δεν τα πιάνω πηγενε δες κατι ποστ ποιο πίσω εχω ενα βιντεακι που κυνηγάω μια Mercedes s600... mi16 rulezzzzz η πολυ απλα πιες την πορτοκαλάδα σου.. |
Neuge έγραψε: |
To Α και το Ω είναι η επιτάχυνση....
Οι τελικές είναι για φλώρους... |
bagosgt έγραψε: | ||
![]() κοιτα για να μαθαινεις,το Α ειναι η επιταχυνση κ το Ω ειναι η τελικη ![]() ![]() |
καλα ολα αυτά και συμφωνουμε
αλλα απ το 1ο σου ποστ δεν νομιζω οτι εβγαινε αυτο το νόημα ![]() ![]() ![]() ![]() |
Τελική δεν ξέρω γιατί τελειώνει το κοντέρ. 7100rpm πάντως με 5η φτάνει (εκεί είναι ο κόφτης). |
Εμένα γιατί φτάνει το πολύ 220? |
εσυ εισαι τυχερος που δε φορτωσαμε κ 5ες,γιατι κ με κλειστη πιεση παλι πισω θα ησουν.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() υγ τωρα ειδα στο προφιλ σου,τι 207rc 1.6T ειναι αυτο???βγαινει κ rc ατμοσφαιρκο???η απλα σου αρσεσει να το βλεπεις? ![]() ![]() |
Τελική δεν ξέρω γιατί τελειώνει το κοντέρ. 7100rpm πάντως με 5η φτάνει (εκεί είναι ο κόφτης). |
εσυ εισαι τυχερος που δε φορτωσαμε κ 5ες,γιατι κ με κλειστη πιεση παλι πισω θα ησουν.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() υγ τωρα ειδα στο προφιλ σου,τι 207rc 1.6T ειναι αυτο???βγαινει κ rc ατμοσφαιρκο???η απλα σου αρσεσει να το βλεπεις? ![]() ![]() |
DRAKE έγραψε: |
220 με 6500 στροφες στην ελαφρως ανηφορικη μεγάλη ευθεια στην Εγνατία μετά την Καβάλα στο ρεύμα προς Κομοτηνή... (έχει κάμερες εκεί ![]() |
Λόγω ανάγκης έκανα ένα πολύ σβέλτο (σεμνάαα...) ταξίδι προχθές βράδυ.
Για ακόμη μια φορά επιβεβαίωσα ότι πιάνω λιγότερα από 210 πραγματικά όσο κι αν το πίεσα. Εξωτερική θερμοκρασία 21 - 24 βαθμούς. (Βενζίνη απλή, μπουζί με 14.000km και λάδια με 4.000km) |
android έγραψε: | ||
ανεμος? ![]() 210 βλεπω παντα κ ας εχω 215-45-17 που κανει το κοντερ να δειχνει καπου 3 χιλ πιο κατω σε αυτες τις ταχυτητες μηπως πρεπει να παρεις κ συ ενα τουβλο για το γκαζι? ![]() απο σκαστρα πως πας φιλε μου? |
p206xs2 έγραψε: |
Δεν γίνεται όμως όλοι όσοι γράφουν να είναι μυθομανείς, Παναγιώτη...Στατιστικά και μόνο δεν μπορεί να ισχύει...
Και από την άλλη γράφω γιατί μου κάνει εντύπωση όταν 1.4άρια 8v βλέπουν 185 και άνω... Map πάντως δεν έχω αλλάξει ποτέ και τα σέρβις τηρούνται ευλαβικά σε εξουσιοδοτημένο σέρβις Peugeot. |
akis23 έγραψε: |
230χλμ στην Εθνικη οδο Θεσ/νικης Κατερινης, αλλα μασησα και δεν προσπαθησα αλλο. |
m@kis έγραψε: |
- Είχα φάει την μισή ποικιλία 6 ατόμων (1,84 - 85kg είμαι) |
|
m@kis έγραψε: | ||||
Όχι δεν πίνω.. ![]() ![]() ![]() |
υποθετω γνησιο??? |
mechanic έγραψε: |
και εμενα τα ηδια με ηδιο status (πλην της μασας ![]() και μου κανει εντυπωση πως δεν χρειαζεται κατηφορα για να κοφταρεις την 5η (και το gps εκεινη τη στιγμη παιζει στα 220-222) αλλα στο ταξηδι παντως η 6η λαμπει δια της απουσιας της... ![]() σε σημειο που να ξενερωνεις... εχω μια απορια παντως αφου πανω απο 225 (κανα 2 φορες εχω δει και 227-8) δεν παει... γιατι η αριθμοσειρα του κοντερ δεν σταματαει στα 230 αλλα συνεχιζει λες και εχουμε καμια 6η που να μπορει να απλωωωσει...? |
Ilias207Rallye έγραψε: |
Εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο τον φιλο Μακη..
Η θερμοκρασια λαδιου σου, καπως ανεβασμενη δεν ειναι...? Εμενα τοσο πολυ δεν ανεβαινει... ![]() ![]() ![]() |
πηγαίνοντας από Αθήνα για Πύργο είπα επιτέλους να το ανοίξω και λίγο παραπάνω από τα 190 χλμ που το είχα πάει μέχρι τώρα.
-τοποθεσία: Εθνική, μετά τα διόδια της Ελευσίνας, μπροστά από το βενζινάδικο της Aegean. Εκεί είναι ίσιο προς κατηφορικό κομμάτι νομίζω. -μετρίου βάρους μπαγκάζια -95 βενζίνη -5000 χλμ -γεμάτο ντεπόζιτο -τα μαμά λάδια και γενικά σε μαμά κατάσταση έπιασε πολύ γρήγορα τα 210 κοντερίσια δεν το πίεσα παραπάνω γιατί είχα εμπόδια μπροστά αλλά πρέπει να δίνει και κάτι ακόμα. στο γυρισμό με full μπαγκάζια, τρία άτομα και σκυλί μέσα και κλιματισμό έπιασα τα 213-215 κάπου στα Μέγαρα. ![]() σχόλιο της Γιάννας-pygolabida "ρε μήπως να μπούμε μέσα στην πίστα, μιας που περνάμε από δω?" χαχαχαχα! |
sod έγραψε: |
Θα σε συμβουλευα να μην το πιεζειs γενικοτερα.... φιλικα παντα;) ![]() ![]() |
Βασίλη μου σε ευχαριστώ πολύ που νοιάζεσαι για μένα αλλά πήρα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο για τις δυνατότητες που έχει και τις οποίες μπορώ να εκμεταλευτώ. Αλλιώς θα καθόμουνα στ'αυγά μου με το 206 μου και τα 75 αλογάκια του.
κάποια στιγμή ήθελα να δω πόσο τελικιάζει, όχι για να το πιέζω συνεχώς προς τα κει, αλλά γιατί πρέπει να ανοίξει το μοτερ όσο γίνεται και για να δω μέχρι πόσο πάει. Το άνοιγμα έγινε με όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς συνθήκες, δλδ άδεια εθνική, χωρίς κίνηση, και για πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Δεν διανοούμαι να βάζω σε κίνδυνο τη ζωή των συνεπιβατών μου και των υπολόίπων οδηγών, για να κάνω εγώ την κ****α μου. Τις καγκουριές τις κάνω μόνη μου ![]() |
και δεν εχει καμια σχεση με το 206 και με τα 75 αλογα.......εισαι στα διπλασια ![]() ![]() ![]() |
Γιάννα είσαι πολύ προδότρα!!!!! ![]() ![]() ![]() ναι δεν το έχω μάθει ακόμα το αυτοκίνητο και περιμένω με αγωνία το επόμενο trackday Έχω μόνο ένα παράπονο από σας. Κανένας δεν θυσιάζει έστω και λίγο από το χρόνο του στην πίστα για να μου δείξει γραμμές ![]() sod thanks for the advice, point taken! |
Στρωτα χωριs κανιβαλισμουs.....σωστα? |
katalaba το τριπ στο 207 γραφει 1λτ/100χλμ??? ![]() |
katalaba το τριπ στο 207 γραφει 1λτ/100χλμ??? ![]() |
nik_marin έγραψε: |
![]() |
.
Έξω από το Μιλάνο πέτυχα ένα και μοναδικό 207 RC LeMans που ήταν υπερκάγκουρας και άνοιξα μέχρι τα 210, αλλά έπεσε παντόφλα επειδή τρόμαξα την κυρά και ξανακατέβηκα αμέσως στα 130!!! ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Οοοοοοταν βαλω προγραμμα και εκκεντρα, λετε να κατεβασει και τα 250?? ![]() ![]() ![]() |
Σε αρκετά μεγάλη ευθειοκατηφόρα σήμερα ξημερώματα με ζεστό αλλά αζόριστο μοτέρ είδα μετά βίας 195km/h κοντέρ και δεν ανέβαζε περισσότερο με τίποτα, τόσο που έκοψα μήπως πάρω τίποτα κομμάτια στα χέρια.
(Άντε να βρούμε τί φταίει γιατί θα το κάνω παρανάλωμα να ησυχάσω...) |
nsne έγραψε: |
To ραλλακι μου 215 με περιπου 6700στροφες παντα σε ευθεια.
Πιστευω ειναι καλα.Τα αλλα τα ραλλακια αραγε ποσο ποιανουν? ![]() |
Σε αρκετά μεγάλη ευθειοκατηφόρα σήμερα ξημερώματα με ζεστό αλλά αζόριστο μοτέρ είδα μετά βίας 195km/h κοντέρ και δεν ανέβαζε περισσότερο με τίποτα, τόσο που έκοψα μήπως πάρω τίποτα κομμάτια στα χέρια.
(Άντε να βρούμε τί φταίει γιατί θα το κάνω παρανάλωμα να ησυχάσω...) |
Το δικο μου 106gti με pt52 με διπλο ατομο γυρνωντας απο σερρες !!!!!!!!
Τα νουμερα ειναι πραγματικα λογω apexi rsm...Πεμπτη κοφτη !!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Manavis207Gt έγραψε: | ||
Το δικο μου 106gti με pt52 με διπλο ατομο γυρνωντας απο σερρες !!!!!!!! Τα νουμερα ειναι πραγματικα λογω apexi rsm...Πεμπτη κοφτη !!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
akis1987 έγραψε: | ||
τις ξελιγωνες τις ταχυτητες πριν φτασεις να βαλεις 5η??? σκαστρα εχεις κοιταξει??? |
αν ηταν μεχρι τα 160 στη μια ροδα,καλα ειναι.αυτα τα μηχανακια πανε ανετα 200+ στη μια ροδα ![]() ![]() |