abaleo έγραψε: |
τελικά κανείς από Πάτρα??? |
sps έγραψε: |
Βαλτε και τον Kaisaras96(Κωστας),κυριως Αθηνα ειναι, αλλα ΣΚ παρα ΣΚ ειναι Πατρα! |
τελικά κανείς από Πάτρα??? |
nickzotos έγραψε: |
τι θα λεγατε αν ειχαμε μια εκπτωσουλα απο την Λαιον Πατρας; πως σας φαινεται σαν ιδεα; για πειτε μου παρακαλω.. |
εκτωσουλα οπως 15% ανταλλακτικα και 10% εργασια σε ολες τις εργασιες!!
τι λετε; |
εμεις δεν κανουμε διακρισεις αρκει μονο να ειμαστε μελη του κλαμπ! |
ath7 έγραψε: |
Πατρινα παλικαρια σημερα Zaf και εγω αναχωρουμε για Ψανθοπυργο!
Εχω μιλησει με kammeno για καφε! Οσοι θετε ελατε! Δεν εχουμε internet οποτε 6949954130 Χαρης! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Giannis307 έγραψε: |
Ελα ρε εγω εχω σπιτι στο Λαμπιρι οποτε καλοκαιρακι να υποθεσω οτι θα εχει meeting στους απο κατω...? |
Lefter1s RC έγραψε: |
Kαι γω κατα τις 12/8 θα παω...
Αλλα θα κατσω 6 εκσαμηνα ακομα .. ![]() Κανονιστηκε απο τωρα για καφε (αναβαση) οταν μαζευτουμε... ![]() |
Καταλαβα....παλι θα σας κυνηγαω...χα!!!!! Το βρηκα....!!!
Θα καθομαι πρωτος να δημιουργω traffic...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Καντε χαρουλες!
Εγω θα ειμαι μπρωστα με τα ποδια θα κλεινω τον δρομο και εκει να δεις traffic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
υ.γ.: Steve ψηνεσαι για Guest Star ![]() |
Φωτογραφε περιμενουμε ποιοτικο upload ![]() |
Δεν βγαλαμε μια φωτο ρε συ τους local που συναντησαμε με το
φορτηγακια σε προσπερασεις διχως αυριο..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Την βραδυνη βολτα στα στενακια στο Λαμπιρι....ξερει ο ZAF οπου μαςεπιασε βραδυνη τρελα να κανουμε δοκιμη την Bilstein.....
Τελικα και οπι μαουνες στριβουν...! |
206kwn έγραψε: |
ζαφ πρεπει να σε πετυχα στον ψαθοπυργο να κοβεις βολτες αλλα εγω δουλευα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
παιδια εγω θα ερθω απο την παραπανω δευετρα...οποτε κανονισεται απο εκει και μετα ειμαι μεσα!! ![]() |
(καλοδεχούμενοι και όσοι αθηναίοι πιστοί, με εξοχικά ή μη στα περίχωρα, προσέλθουν..! ![]() |
22-9 λοιπον να συναντηθουμε ριο καντινες???? |
Road_Runner έγραψε: |
18-19 οκτωβρη ειναι το ραλλυ Αχαιος στα μερη σας... Ποιο καλο παιδι θα μας φιλοξενησει??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
18-19 οκτωβρη ειναι το ραλλυ Αχαιος στα μερη σας... Ποιο καλο παιδι θα μας φιλοξενησει??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Υπαρχει σπιτι για κατω ρε, μη σε νοιαζει........... ![]() |
abaleo έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() Όποιος αγωνιστέι θα έχει και τη θερμή υποστήριξη του "δοψασμένου για αγώνες" τοπικού κοινού!! κοντά στην περιοχή των Καλαβρύτων δεν γίνεται αυτό ή λέω ... ? |
Aero21 έγραψε: |
γραμμένος στο psclub από Φεβρουάριο |
Aero21 έγραψε: |
οπότε υπολογίστε άλλο ένα μέλος! |
ath7 έγραψε: | ||||
Γραμμενος στο forum του psclub (Οπως και εγω! ![]()
Αν κανεις την συνδρομη εισαι μελος! |
Εσυ γιατι δεν την δινεις την ρημαδα.....?
Το λιονταρακι ταιριαζει με τα αστερια...! |
Εσυ γιατι δεν την δινεις την ρημαδα.....?
Το λιονταρακι ταιριαζει με τα αστερια...! |
Steve έγραψε: |
Δεν είναι το ποσό, αλλά τί ακριβώς θα επωφεληθεί από την συνδρομή του? |
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε: |
Λοιπον παραρτημα Πατρας δεν διοργανωνουμε καμια συναντηση πριν φυγω φανταρος γιατι οι βορειοι μας εφαγαν; |
υ.γ.: Steve ψηνεσαι για Guest Star ![]() |
εδω...
ΥΓ.2 Steve θα κατεβεις guest star τωρα? Σου εχει ζητηθει και παλιότερα.. |
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε: |
Λοιπον παραρτημα Πατρας δεν διοργανωνουμε καμια συναντηση πριν φυγω φανταρος γιατι οι βορειοι μας εφαγαν; |
ok η καλαματα ειναι μεσα λοιπον για αυριο μεσημερακι ριο???? |
denlafkas έγραψε: |
εαν ηξερα οτι θα ειμαστε αρκετοι θα ερχομουν κ εγω αλλα ρε παιδια να κανονισουμε κ τιποτα προs τα μερη μαs... |
Steve έγραψε: | ||
Το καλοκαίρι ![]() |
Μιας που μπήκες 3 μέρες πριν την παρέλαση, να σε καλωσορίσω στο club μας, και να σου δείξω ότι στην Λευκάδα ήμασταν το 2005 ![]() 9ο Touring-Camping: Λευκάδα 8-10 Ιουλίου 2005 Ναι είμουν και εγώ εκεί (άσχετα με το τί είχα τραβήξει εκείνες τις μέρες για να πάω από προσωπικά θέματα όπως τα έγραψα) και ξέρω και τις διαδρομές σας και τις παραλίες σας, και είναι και τα 2 πανέμορφα ![]() |
Πάνος έγραψε: |
Την επομενη κυριακη προγραμματιζει συναντηση η λεσχη της Αθηνας σε μερος της Πελοποννησου.
Οποτε μπορειτει και εσεις να οργανωθειτε ετσι ωστε να μαζευτουμε οσο περισσοτεροι γινεται. |
kammenos έγραψε: |
Λοιπόν παίδες πατρινοί, θα κανονισουμε καμια συνατηση χαλαρη την κυργιακή? ![]() |
sps έγραψε: | ||
Εγω μεσα, αν ειναι μετα τις 15.00 |
Πάνος έγραψε: | ||||
Σπυρο εχει και την αλλη Κυριακη event ε; ![]() |
μεσα για την κυριακή και εγω! |
denlafkas έγραψε: |
αν θελεται κανονιζουμε την αλλη κυριακη να ανεβουμε ολοι μαζι... |
Oπότε ακυρο για σήμερα μαλλον... ![]() @sps: η φώτο στην υπογραφή σου είναι από τον 111 έτσι? ![]() |
Αν αναφερεσαι στην Κυριακατικη εκδρομη πρπει να το δηλωσεις ΕΔΩ |
denlafkas έγραψε: | ||
|
Sinanai έγραψε: |
Πόσοι (και ποιοί θα είμαστε); Να το ξέρουμε, ώστε να μην περιμένουμε κάποιον τσάμπα...
Ας κάνω την αρχή: 1) Sinanai (1-2) |
αχχαχαχαχαχαχαχ 1400 ειναι στα χαρτια ![]() |
sod έγραψε: |
Φιλε Kωστη κι εμειs χαρηκαμε που σαs γνωρισαμε,και οσοι δεν μπορεσαν να ερθουν να μην ανυσηχουν.......ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ![]() ![]() ![]() ![]() |
Παίδες, χάρηκα που γνωριστήκαμε και που είμαστε αρκετοί οι "από 'δω" λιονταράκηδες! Θα τα ξαναπούμε σύντομα, σε τοπικούς καφέδες, τοπικές βολτούλες κτλ, πέρα από τις συναντήσεις και με τα υπόλοιπα παιδιά. |
Οι πατρινοί έχουμε μία συνάντηση για το γλυκό που περιμέναμε στην εκδρομή και ποτέ δεν ήρθε! ![]() ![]() ![]() Λευκαδίτες θα τα πούμε και στα μέρη σας! ![]() |
gio_rallye έγραψε: |
οσονουπω ερχεται κ το δικο μου pug να μπει στην παρεα τις Πατρας.. κριμα δε καταφερα να ερθω και γω στην εκδρομη αλλα φανταζομαι θα ακολουθησουν κ αλλες καλυτερες!!!!! |
Καλώς ήρθες Γιώργο!
Εγώ είμαι μέσα για όποια συνάντηση και να κανονίσουμε στο σ/κ! Και οι συναντήσεις μπορεί να γίνονται κάθε σ/κ και όποιοι μπορούν θα ρχονται! ![]() |
MEMsound έγραψε: |
νομίζω οτι δεν πρέπει να παεριμένετε να ειστε διαθέσιμοι όλοι κάθε φορά...
καλύτερα να κανονίζετε πιο συχνά συναντήσεις και όποιοι μπορουν να ερχονται. θα δειτε οτι σιγα ~σιγα όλο και περισσότεροι θα κανονιζουν να μπορουν... ![]() ![]() |
ε δεν μπορουσε να μη μιλησει 0αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0α0χαχ0χα0χα0χα0αχ0 σ αρεσει το chat πολυ ε? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GIORGOS_207RALLYE_ έγραψε: |
σπουδαζει κανενας απο εσας τει? |
ath7 έγραψε: | ||
Και εσενα να υποθεσω? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Γιωργο μολις πριν λιγο εσκισα ενα swift sport με φιλτρο εξατμιση και χερομαι για το κτινος μου....... |
αυξανόμαστε και πληθαίνουμε λοιπόν οι πατρινοί (ας παραμείνουμε κόσμιοι και ας μην αναφέρουμε την άλλη ονομασία που έχουμε!!) ![]() Λοιπόν ας κινησουμε τις διαδικασιες για μαζωξη και "μύηση" των νεων παρουσιών, συμφωνω με τον σινανάι για αυτο το Σ/Κ. Ας πουμε (ενδεικτικα) Κυριακή κατα τις 12 το μεσημερακι? Μπορούμε να παμε μια βολτα απο πιτιτσα και να κατσουμε σελλα για κανα φαι (ή καφε) Ακούω σχόλια-προτάσεις-ενστάσεις! |
Σάββατο απόγευμα μπορείτε?
Να φάμε κ το γλυκό που που χουμε πει απο την εκδρομή στην Τρίπολη! ![]() |
Σάββατο απόγευμα μπορείτε?
Να φάμε κ το γλυκό που που χουμε πει απο την εκδρομή στην Τρίπολη! ![]() |
Κτήνος το rallye ε?
![]() |
[...]ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΡΑ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ[...] |
μεσα και εγω για αυριο παιδες κατα 80% (γιορτη ειναι μπορει να τυχει κατι..) κανενας αλλος ποσοστο? ![]() ![]() |
σωστα πατουμενα? δηλαδη θα πηγαινουμε παντου τραιαιαινοοοοοο!!! η μηπως τρεεεεεενοοοοοοο!!! ![]() ![]() ![]() |
Sinanai έγραψε: | ||
Ναι, απλώς μόνο εσείς θα κάνετε το "τσαφ-τσουφ"... ![]() |
Εννοείται, Κώστα, μακάρι στην πιστούλα να 'μαστε όσο περισσότεροι, να 'χει χαβαλέ. Η πίστα είναι ανοιχτή για το κοινό κάθε Τετάρτη και Σάββατο, μετά τις 21.00, περίπου. Όσο για το δρόμο προς τα 'κει είναι μια χαρά, δεν έχεις πρόβλημα κανένα, ούτε καν με το 40άρι προφίλ! ![]() |
[...]με το mini θα δουμε...... |
Ε; Παίζει και τέτοιο; Και το κρύβεις;;; Φέρ'το ντε το καρτάκι!!! ![]() |
[...]ναι εχουμε και ενα mini s το οποιο δεν πολυκυκλοφορει γιατι μαλλον θα παει για πουλημα....μαλλον..... |
Πρώτος!!! Όπως μικροί, για να προλάβουμε κάτι, ξέρεις... Μμμ, κρίμα, πάντως, πως και δεν κρατάς αυτό, αντί για το 206; Τι λέω, ο άπιστος, μέσα σε forum PSClub... ![]() |
γιατι δε νοικιαζεις το μινι στην πιστα με την ωρα..? χαχα, θα βγαλεις σιγουρα αλλο ενα.. ![]() ![]() ![]() |
σου ηρθε πολυ φθυνοτερο το mini στο εξωτερικο? |
ρε παιδια αφου αρχισαν να τα σπανε κ στη πατρα γιατι δε πανε να ισοπεδωσουν ολη τη Γερμανου και να τη κανουν καινουρια!!?? ολο παναρχαια σπιτια εχει.. λεω τωρα εγω μια ιδεα.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
αυτοι θα μεινουν στα καινουρια που θα γινουν.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Βγείτε έξω και σπάστε τους στο ξύλο ![]() |
Πάντως, παιδιά, με το που θα γυρίσω Πάτρα θα πάω και μία Καρτμάνια, να δω τι ψάρια πιάνουν τα 888, οπότε αναμείνατε με το σωτήριο 2009 επίσκεψη και στην πιστούλα... ![]() |
[...]Τώρα όσον αφορά την Πάτρα κανονίζουμε συναντήσεις και από το νέο χρόνο σκοπεύουμε να επεκταθούμε και σε πιο μοτορσπορ καταστάσεις! |
kammenos μηπως χτες το γλενταγες στο bijoux? ![]() |
kammenos έγραψε: | ||
Πού ήσουνα? Και δεν μίλησες? Γιόρταζε ένας φίλος και πέρασα απο κεί αργα! ![]() |
κανονίστε αν θελετε για τριτη που ειναι αργία και ξανακανονίζουμε και μέσα στις επόμενες μερες για τους "απόντες" |
Έρχομαι Αθήνα αύριο πρωί και [/b]θα γυρίσω Πάτρα Κυριακή πρωί-μεσημεράκι.[/b] Θα μπορούσαμε, αν τα έχεις έτοιμα των από 'δω, να βρεθούμε νωρίς το μεσημεράκι αύριο, ή Κυριακή πρωί. Τι σε βολεύει; |
206kwn έγραψε: | ||
περασε εχθες απο τη δουλεια ο σταθης και ειπαμε αν ειναι να κανονισουμε για καφε.... εγω θα του κανω ενα τηλεφωνακι αν ειναι να παμε για καφε σημερα να τα πουμε, αλλα αν υπαρχει θεληση κανονιζουμε και κυριακη...... |
206kwn έγραψε: | ||||
τελικα σταθη σημερα δεν μπορεσα γιατι εμπλεξα με κατι δουλειτσες στο σπιτι ![]() ![]() ![]() ![]() |
μαγκες στανταρ θα πατε την κυριακη? |
κριμα ρε γα**το..ημουν κορινθο και ερχομουν μεσολογγι...αν το ηξερα ανετα μπορουσα να ερθω αφου ετσι και αλλιως εκεινη την ωρα ημουν εκει κοντα... |
1. kammenos
2. abaleo (εκτός απίθανου απροόπτου!) 3. Sinanai (πιθανότατα) 4. LefeterisRC* 5. martin (με ερωτηματικό)* |
+206κων |
αρε Λευτερακη θα με φαει η μοναξια!! ![]() |
κ να περικυκλωσουμε τους 206κηδες |
Κωστα αστο απο το forum μιας και abaleo,sinanai,kammenos βρισκονται Αθηνα και δεν ξερω αν εχουν internet και ο lefter1sRC δινει δευτερα!
Μιλαμε αυριο με κινητα! ![]() |
Παίδες θα κανονίσουμε καμια συνάντηση στο Σ/Κ?
Ακούω προτάσεις! ![]() |
psclub φυλλάδια εχετε?
θελετε? για να αφήσετε στα Pug εκει γυρω... |
Για κανα καφεδάκι σήμερα θα το βλέπατε πιθανό; |
Όπως έγραψα, Κώστα, κατά πάσα πιθανότητα δε θα μπορέσω... |
Gr13 έγραψε: |
Παίδες αν έχω χρόνο οταν κανονίσετε κάτι είμαι και εγώ μέσα,Ειμαι απο απέναντι Ναύπακτο οποτε ειμαι κοντά απλα να το ξέρω λίγο νωρίς. |
Εγω μέσα παιδιά αλλά μην πληρώσω τσαμπα γέφυρα να έρθει κανενας ![]() |
γι αυτο ειναι τα καραβακια ![]() ![]() ![]() |
το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ειναι παροντες οποιοι το γραφουν φορουμ ![]() οι υπολοιποι μεσω τηλεφωνου αν τα καταφερουμε να τους πεισουμε ![]() |
αν τελειωσω εναν Α.Π.Ε. σημερα |
Steve έγραψε: | ||
![]() |
οσοι ηταν να ερθουν τι λενε?? ακυρο για αυριο??? |
το πνιξιμο καλά κρατεί! δεν μονοπωλείς τον τίτλο της ντίβας μαλλον κωστή!
για σημερα εχω μια δουλεια (τις εργασιες μου μεσα) που πρεπει να τελειωσει οπωσδήποτε. αν τα εχω καταφέρει μεχρι το μεσημερακι μπορουμε να παμε για ενα coffee (να πιω κι εγω εναν σαν ανθρωπος!). Σας πειράζει να μιλησουμε τηλ αργοτερα? |
Εγώ μέσα για Τετάρτη Κωστή |
δεν έχουν απαντήσει ακόμα κωστής[...] |
1.Sinanai
2.Kammenos 3.Gr13 4.Chris106 5.206kwn με μια επιφυλαξη ![]() |
Sinanai έγραψε: | ||||
Ποιός ο λόγος να με ξαναγράψω; ![]() |
Υπάρχει ένα ενδεχόμενο την Τετάρτη να πάω μια βόλτα πιστούλα. Kartmania, δηλαδή, στα Βραχνέικα. Αν όντως πάω, και ψήνεστε, κανονίζουμε ένα καφεδάκι εκεί, και όποιος θέλει μπαίνει, κιόλας, για το μπούγιο. |
Με αφορμη http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=17162&highlight=
θα οργανωθουμε καποια στιγμη τι θα γινει; ![]() |
sps έγραψε: | ||
Φεεεταααα! ![]() |
Εχουν εξεταστικες τα παιδάκια; ![]() |
gr_hunter έγραψε: |
Καλησπέρα παιδιά,είμαι και εγώ καινούριο μέλος και απο Πάτρα και είπα να μπω να καλησπερήσω και τους ντόπιους!!Να κανονίσουμε να πάμε για κανα καφεδάκι να γνωριστούμε κιόλας... ![]() |
gr_hunter έγραψε: |
Καλησπέρα παιδιά,είμαι και εγώ καινούριο μέλος και απο Πάτρα και είπα να μπω να καλησπερήσω και τους ντόπιους!!Να κανονίσουμε να πάμε για κανα καφεδάκι να γνωριστούμε κιόλας... ![]() |
αστα να πάνε..! από παντού ξεφυσάνε! κι εμεις ακολουθουμε με τις ατμοσφαιρες ![]() |
Gr13 έγραψε: | ||
Aμα σου πω Στάθη ότι έχω επιθυμήσει ένα καλο ατμοσφαιρικό πχ clio 2λίτρο,TypeR. ![]() |
Lefter1s RC έγραψε: | ||||
...ενα M3 |
Τίποτα, σα να λέμε...
Εγώ, παίδες, θα ήμουν υπερχαρούμενος με αυτό. Διαχρονικός και ατμοσφαιρικός έρως. ![]() |
![]() |
RoadRunner122 έγραψε: |
Eίσαι ΜΕΓΑΛΟΣ!
Συμφωνώ εις ΑΠΕΙΡΟΝ! αντί για το 106 ήταν να πάρω ένα τέτοιο μιάς και πριν είχα το ίδιο σασί σε 1.2 κι ο έρως ήταν σφοδρός... ας όψεται η γαμωφορολογία για τα 2λιτρα+ ![]() |
Αν και λένε ότι οι μεγάλοι έρωτες είναι οι ανεκπλήρωτοι, ελπίζω ένα τέτοιο κάποτε να γίνει δικό μου. Περισσότερο από οποιοδήποτε υπεραυτοκίνητο |
12,5 χιλιαρικα θελει για το rx7 φιλε κwσταααα ![]() |
Εγώ, πάλι, τα supercars τα έχω κάπως αλλιώς στο μυαλό μου. Είμαι λίγο νεκρόφιλος, ε; Κοστίζει κάτι παραπάνω, αλλά έτσι είναι τα "ντοκουμέντα". ![]() |
xristospatra έγραψε: |
χαιρετώ όλους, είμαι νέο μέλος μιας και πρόσφατα έγινα κάτοχος ενός 307 1.6. δεν ξέρω αν θα βγει στη σωστη θεση το μηνυμα αλλα τωρα το μαθαινω το forum. αν κανονισετε καποια συναντηση ειμαι μεσα μιας και εχω πολλες ερωτησεις. εχω πετυχει αρκετους με το σημα του club στη Πατρα νομιζω 206 ηταν |
xristospatra έγραψε: |
χαιρετώ όλους, είμαι νέο μέλος μιας και πρόσφατα έγινα κάτοχος ενός 307 1.6. δεν ξέρω αν θα βγει στη σωστη θεση το μηνυμα αλλα τωρα το μαθαινω το forum. αν κανονισετε καποια συναντηση ειμαι μεσα μιας και εχω πολλες ερωτησεις. εχω πετυχει αρκετους με το σημα του club στη Πατρα νομιζω 206 ηταν |
Gr13 έγραψε: | ||
Καλώς ήρθες Χρήστο και απο εμένα. Κάτι ξεκάρφωτο παιδες,γνωρίζει καποιος να μου προτίνει καποιο ρομαντικό καλό εστιατόριο στην Πάτρα? |
Κάτι ξεκάρφωτο παιδες,γνωρίζει καποιος να μου προτίνει καποιο ρομαντικό καλό εστιατόριο στην Πάτρα? |
Τώρα το είδα αυτό το μήνυμα ![]() Πιστεύω ότι είναι αργά να απαντήσω ![]() Ότι θες από τέτοια να με παίρνεις τηλέφωνο η να μου στέλνεις πμ ![]() |
sod έγραψε: |
Κωστα το EXODOS εισαι ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. kammenos (Παναγιώτης) 6942086054 , 206kwn |
το χα γράψει στο τόπικ της εκδρομής αλλά δεν είχα ανταπόκριση.
Να πούμε 9.00 στο Νοσοκομείο του Ρίου? Λοιπόν ας το στήσουμε εδω: 1. kammenos (Παναγιώτης) 6942086054 , 206kwn |
Το λοιπόν, καφεδάκι κυργιακή μεσημεράκι προς θεατράκι μεριά.
Ποιός είναι μέσα? 1. ξεροψημμένος ![]() |
δυστυχώς εγώ θα βρίσκομαι εις τας αθήνας |
Για Πάτρα μιλάς ![]() ![]() ![]() |
Για Πάτρα μιλάς ![]() ![]() ![]() |
Κανονίζουμε καμια πεζοσύναξη την Πέμπτη (18/2)? |
agis έγραψε: |
an to kanonisete gia sigoura, tha prospathisw na perasw kai egw. |
Αν εχω προλαβει να τακτοποιηθω (αυριο γυρναω κ εγω) θα εχετε και τον τουρμπισιο της παρεας ![]() |
Δυστυχως δε θα μπορεσω λογω γραφειου το βραδυ.
Κανονιστε κανα μεσημερι next time ![]() |
λολ οικονομική κρίση ![]() για πότε λέτε για καφεδάκι??? PS. αν ενδιαφέρεται κανένας άλλος για εξάτμιση καραγιάννη, ας το δηλώσει για να το οργανώσουμε από βδομάδα! ![]() |
Την Τετάρτη μήπως είναι καλά? |
Καλημέρα Στέφανε. Καταρχήν, μην ασχοληθείς επ' ουδενί με τη βελτίωση του 1.1 μοτέρ. Κατ' εμέ, βάλε πάλι 1.1 μαμά, ή πούλα το και πάρε ένα 1.4 ή 1.6 κατευθείαν. Αυτοκίνητο, εννοώ, όχι μοτέρ, μιας και, απ' όσο γνωρίζω, δε μπορείς να αλλάξεις μοτέρ με άλλο, που να είναι μεγαλύτερο από το εργοστασιακό κατά περισσότερα από 200 κυβικά εκατοστά. ![]() |
Αυτά θα τα πύμε από κοντά μόλις και άν με το καλό έρθεις για καφέ ![]() |
xelonas έγραψε: |
να ρωτησω κατι εγινε ανοιγμα απο καποιο 207 gt rc rallye δεν ξέρω απο τει πατρα με r53 cooper παλι απο τει πατρα αν ναι ποιο αλάνι ήταν θέλω να μάθω λεπτομέριες???? |
an mazeuteite atoma to blepoume! |
Από Τρίτη μπορώ να σε δανείσω τις 2 από τις 4 ζάντες με τα 888, που παλεύονται. Τα άλλα 2 είναι φυτίλια, έτσι κι αλλιώς. Τρίτη λέω, γιατί αύριο βραδάκι κατεβαίνω. ![]() |
Κούπες ναι. Κλειδί, Σπύρο, το ξέχασα εντελώς. Θα το παραγγείλω από Πάτρα. 1000 συγγνώμη... ![]() |
Υποτιθεται οτι αυριο παραλαμβανει και σου στελνει.. |
Γενικά παίζουν πολλές εργασίες, οπότε κανονίστε και μου λέτε. Αν μπορέσω θα έρθω. Πάντως καλό είναι να μπορεί και ο Χρήστος, για να του δώκω και τις κούπες. |
106rallye1.3 έγραψε: |
Εαν ειναι για την λεσχη βαλτε και εμενα μεσα!!! |
Απλά μπορεί να αργήσω κανα μισαωράκι. |
Azor_blade έγραψε: |
Κυριοι...Νομιζω οτι μας επιασε το καλοκαιρι...Μηπως θα επρεπε να κανονιζαμε καμια συναντηση???
ΠΎΠ±Ρ�Ρ�Π²Π»ΠµΠ½ΠΈΡ� |
Προς Ναύπλιο θα πάνε ![]() |
thodwrhs έγραψε: | ||
eσυ απο οτι εμαθα εισι αυτος που σε μπερδεψα στο φγαναρι με τον σταθη.με το ασημι 106 ειμαι.ψιστο να ρθεις ρε. |
Azor_blade έγραψε: |
Γεια σε ολους...Για τριτη εγω ειμαι μεσα.....Δεν γινεται να το κανουμε θεατρακι παλι??
Δεν εχω το αμαξι μου για να ερθω Ριο... ![]() |
Θέλετε να το κάνουμε Τετάρτη, να μπορεί και ο Κώστας; |
Τετάρτη δίνω!!! 8:00-10:00 11:00-13:00 14:00-16:00 17:00-19:00 |
Τί "κατά πάσα πιθανότατα" ρε; Για σένα το κάνουμε... ![]() Έχεις διαβάσει τον κανόνα ότι όταν έρχεται μέλος πρώτη φορά σε καφέ κάνουμε όλοι από μια Πιτίτσα με το αυτοκίνητό του, ε; ![]() |
με 5 ατομα μέσα... να δοκιμάσουμε και τα φρένα στο κατέβασμα... ![]() ![]() ![]() |
Υπενθυμίζω:
![]() -Sinanai -abaleo -kammenos -mpokos -Azor_blade Αυτοί ![]() |
kovac έγραψε: |
Βασικά κρίμα, τώρα το είδα αυτό, χθεσ ήμουν Πάτρα. Θα ξαναέρθω 24...αν ψήνεστε ακόμα...(κανα μπανάκι Καλόγρια)!!!!! |
![]() Όχι καλογριά ρεεεεε...πολύ βρώμικη θάλασσα.... Μπάι δε γουέι άν τελικά έρθεις ενημέρωσε να κανονίσουμε!!!!!! |
τωρα τελείωσα με διάβασμα...
ζητώ επιείκια για την απουσία μου, δεν θα επαναληφθεί ![]() |
Στάθη συγχωρεμένος ρε. Χρήστο, εσύ όχι. Καλά ρε, ήρθες μέχρι εδώ και δεν έριξες ένα σύρμα; ![]() |
Καλά, είσαι εδώ φοιτητής ρε; |
kovac έγραψε: |
¶κυρα τα μπρατσάκια! ![]() Το 2ο μπεκ του πέζουλα παρέδωσε πνεύμα (βρήκε μέρα έτσι????), οπότε και το αμάξι θα παραμείνει Αθήνα. Θα κατέβω με το C3 αλλά θα πρέπει να γυρίσω νωρίς πίσω. ![]() |
Έχεις διαβάσει τον κανόνα ότι όταν έρχεται μέλος πρώτη φορά σε καφέ κάνουμε όλοι από μια Πιτίτσα με το αυτοκίνητό του, ε; ![]() ![]() |
king207cc έγραψε: |
.....................αν......................... |
κερκίδα psclub στο αχαιός??? να βρούμε καμιά φουρκέτα να απλώσουμε το πανώ ![]() ![]() όσο για τα αξιοθέατα... πάνε, φύγανε τα περισσότερα για διακοπές... άσχετο: τον αύγουστο λέει θα δίνουνε το rcz για τεστ ντράιβ, πάμε να το περάσουμε όλοι ένα χεράκι??? ![]() ta 2 terata |
Φόκους, Στάθη, έκανες στο Ρίο; ![]() |
Εγώ από βδομάδα, αλλά δεν έρχομαι σε καφέ εάν δε συνοδευτεί από μία Πιτίτσα. ![]() |
iceage έγραψε: | ||
Αφήστε τα αυτά και κάντε χώρο στα σπίτια για να κατέβουμε πάλι για P.I.C.K. . |
@Sina
πιτίτσα με γύρο? ![]() ![]() |
τετάρτη?
19.00? θεατράκι? (πολλές πρωτοβουλίες πήρα..!) |
Ok: Σάββατο, 18.00, Καντίνες - Ρίο ![]() |
Εγω λογω περιορισμενου χρονου ειμαι μεσα για καφε εντος Ριου.
Κωστη θεωρω ψιλοταλαιπωρεια με τα εργα που γινονται να παμε Αιγιο. |
άμα είναι λίγο κουνημένες συμαπαθάτε με ![]() |
Δημοκρατικότατα αποφασίζω για αύριο, Τρίτη, 18.00, στις καντίνες στο Ρίο. ![]() Παναγιώτη, αφού τι ένα, τι δυο 207, τη σκόνη μας θα φάτε. ![]() Έλα μωρέ κι άσε Λευτέρη να κάνει ρεκόρ κατανάλωσης (χαμηλής). ![]() |
eueliktos14 έγραψε: |
Να αφησουμε ενα ανοιχτο παραθυρακι μεχρι αυριο..μεσημερι π.χ. για να το δουν και να εχουμε το ΟΚ.....?!?!
αλλιως ισχυει τς τριτης.... |
Παράθεση: |
Πολύ ύπουλο ρελαντί έχεις |
ΣΗΜΕΡΑ, Τρίτη, 18.00, στις καντίνες στο Ρίο ![]() 1. Sinanai 2. abaleo 3. thodwrhs 4. mpokos 5. tom206 ( μέσα; ) Λοιποί μιναροπεζάκηδες; Λεφτέρηδες, Παναγιώτηδες, Κώστηδες ![]() |
οπότε πάμε πάλι μια ανακοίνωση να το εμπεδώσουμε ![]()
|
ωρε τι έχασα ![]() ![]() ![]() Ας ελπίσουμε στην επόμενη συνάντηση να είμαστε όλοι εκεί και ακόμα περισσότεροι!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
thodwrhs έγραψε: | ||
αφου εισαι παπ**ας χαχαχα |
Και εγω το επομενο θα ειμαι εκτος Πελοποννησου.
Το μεθεπομενο ομως πολυ πιθανο να μπορω. Ειχα μιλησει παλιοτερα με Κωστη και ειχαμε πει να βρεθουμε ολοι Κατακολο μοιραζωντας τη διαδρομη. Αν σας ενδιαφερει η ιδεα την εξεταζουμε. |
nikolas206gti έγραψε: |
Υ.Γ. Κωστα δεν ειμαι κοντρακιας ![]() ![]() ![]() ![]() |
Έλιωσα, Κώστα!!! XAXAXAXAXAXAXAXAXA |
nikolas206gti έγραψε: |
Ειπαμε για Σαββατο στις 12 του μηνα. Οπου θελετε. Απλα κανονιστε μερος/ωρα κ.λ.π. ![]() |
ααααααααααααααααααααααααα
ok ok ok ok γράψε λάθος..... Πάμε ο καθένας με το τουτού του να γίνει τζέρτζελο?? |
Γράψτε συμμετοχές...:
206kwn κατά 90% nikolas206gti |
Ghost Dog έγραψε: |
Εγω παντως κατεβηκα Πατρα και συναντηθηκα με τα rabbit-o-παιδα
Βγηκα για ποτακι με τον Θοδωρη και καναμε μια μικρη βολτα εντος Πατρας με το ΡΨ.... ![]() (Απο αυριο μεχρι και Σαββατο πρωι θα βρισκομαι προς Καλαματα) |
thodwrhs έγραψε: |
εχει και γ@μω τα καθισματα και παει ωραια το rc η μονη γκαντεμια μετα απο 3 μερες με τρακαρανε και ειναι στο φανοπειο ο δαιμονας ο ασημι αλλα επανερχεται δρημητερος |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Αν και χωρις εξατμιση την καναμε την βαβουρα μας μεσα στην Πατρα! ![]() ![]() Tην επομενη φορα θα παμε για ααααλλη βολτα! ![]() Περαστικά ρε φιλε στον ασημι δαιμονα.... ![]() ![]() ![]() |
Εγω ειμαι Καλαματα.
Αλλα δουλευω πρωινα μεχρι τις 5. Νικολα εσενα ποτε σε βολευει; |