Vini έγραψε: |
Το θέμα είναι ποιος θα κάνει έτσι το 206 του στην Ελλάδα? |
christhehealer έγραψε: | ||
O pezomania φυσικά Vini. Mιλαμε για υβριδικό 206 με κινητήρα Concorde. Nα μην έχει και την ανάλογη εμφάνιση; Nα καταλάβεις ότι δεν ήρθε στην συνάντηση επειδή ήταν πολλοί παπαράτσι και δεν ήθελε να του φωτογραφήσουν το αυτοκίνητο για βιομηχανική κατασκοπεία. 8O 8O 8O 8O |
vini έγραψε: | ||||
O Pezomania δεν ήλθε γιατί δεν ήθελε να δουν οι άλλοι τις βελτιώσεις που έχει κάνει....άσε που με την μπούκα που κουβαλά ξυπνά και το κόσμο....και στις 10.30 Κυριακή που βρεθήκατε κοιμάται πολύς κόσμος.!.!.!. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nikel έγραψε: |
Oson afora ton kit is NeoDesign kalo alla den me entiposiase. |
christhehealer έγραψε: |
Nikelάκο μου έχω και για σένα. Για να μην μένεις παραπονεμένος. Mπας και δείχνεις πιο γρήγορος. :D :D :D |
Predator έγραψε: |
Θα μπορουσε πολύ άνετα να απλώσει η μάνα μου τη μπουγάδα της σ'αυτην!!! ![]() ![]() ![]() |
Pezomania έγραψε: |
Όπως είπε και Predator (σαν να με ξέρει καλά αυτό το παιδί ) δεν θα το έβαζα ποτέ! |
p206cfu έγραψε: |
Επίσης αυτο που παρατηρώ είναι οτι, στην επόμενη συνάντηση θα υπάρχουν πολλές κόντρες (στο φαϊ και στις μπύρες εννοώ)... |
206Tomcat έγραψε: |
Ναι το πάνω Κιτ είναι φανταστικό!Πολύ εμπνευσμένο.Άνετα το έβαζα στο Pug μου και χωρίς να τραβάει μία.
Τώρα το μαύρο δεν θα έλεγα ότι με εντυπωσιάζει πολύ.Ειδικά η πίσω αεροτομή είναι υπερβολική. Δεν ξέρω αν κάποιος από εσας συχνάζει στο τουρκολίμανο , εκεί συχνάζει ένας τύπος με ένα 206 Quicksilver με τοποθετημένο Full Kit της Αbbes Design και είναι ονειρεμένο. |
Συνήθως DimiP το παιδί που σου λέω το παρκάρει έξω από το Up Down! |
Whatever δεν θέλω να θίξω συνηδήσεις.Απλώς καθαρά εμπειρικά και όχι ψαγμένα είχα την εντύπωση ότι η περιοχή δίπλα από το ΣεΦ λεγόταν Μικρολίμανο , ενώ από το Parking μέχρι τον Ιστιοπλοικό είναι το Τούρκολίμανο.Αφού το διευκρινήσαμε πλέον δεν πρόκειται να ξανασυμβεί.Συνήθως DimiP το παιδί που σου λέω το παρκάρει έξω από το Up Down! |
pduke έγραψε: |
4. κοστίζει 300.000 μόνο ο μπροστά με τα οποία μπορείς να κάνεις πιο ουσιώδεις αλλαγές. |
Nikel έγραψε: | ||
Re si Pano ego prosfata pou evala ton profilaktira (front) tou GT mama Peugeot mou stoixise an thimame kala 185-190 xiliades, xoris omos tis plastikes grilies giati itan out-of-stock...Den me xalase omos evala sita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Εσύ Nikel μάλλον πρέπει να έχεις βάλει του XS - GT (αυτούς με το μεγάλο "χαμόγελο" :D ) |
Ο μπροστινός προφυλακτίρας είναι πολύ ωραίος.Όσο για τον πίσω από ορισμένες γωνίες τον βρίσκω κάπως αντιαισθητικό (χωρίς παρεξήγηση pDuke το όλο σύνολο μετράει). |
File predator ean autos einai tou xs-gt tote auton foraw... ![]() Eidate omos xamolego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Simfono me ton filo 206Tomcat, o piso den mou arese kai emena kai giauto kai den ton evala (no offense Pano) apla evapsa ta plastika piso kai plagia sto xroma tou amaksomatos. Pantos to sinolo tou 2lt denei poli omorfa. ![]() ![]() |
Ρε παιδιά ο προφυλακτήρας του xs είναι ο ΙΔΙΟΣ με του GT! Του Grand Tourismo Edition είναι μάλλον αυτοί που εννοεί ο pduke! Εσύ Nikel μάλλον πρέπει να έχεις βάλει του XS - GT (αυτούς με το μεγάλο "χαμόγελο" :D ) |
Απ'ότι θυμαμαι Nikel σε ένα άλλο topic είχες πει ότι τον είχες αγοράσει 550 ΕΥΡΟ!Από την PEUGEOT τον πήρες? Άβαφτο κ χωρίς τοποθέτηση είναι αυτή η τιμή? Μήπως σου είχανε πεί τιμή κ για τον πίσω προφυλακτήρα γιατι ενδιαφέρομαι εγώ κ για τον πίσω!! |
alexandros έγραψε: |
Mαζι με τον dimip θετω την ιδια ερωτηση.Υπαρχει μαλιστα η σκεψη αφου το
αμαξι ειναι μπλε οι καθρεπτες τα πλαινα κτλ να βαφτουν ασημι για αντιθεση |
pduke έγραψε: |
Εσένα που είναι και χαμηλωμένο το CC βρίσκεις συχνα μπροστά? |
pduke έγραψε: | ||
ΤΟ GT και το Grand Tourismo Edition είναι το ίδιο αυτοκίνητο!(αυτό εάν το "!" που έβαλες δεν το έβαλες για"i".αλλιώς συγνώμη. |
pezomania έγραψε: | ||||
Πρίν ένα χρόνο που αγόρασα το δικό μου (1.6 16v xs) το 2.0 είχε τους προφυλαχτήρες του δικού μου και φουσκομένα φτερά (χωρίς φρυδάκια) όπως ακριβώς και το δικό μου! Το κιτ έμπαινε extra και ήταν (τότε) +1.000.000δρχ 8O |
File predator sostos 550euro +20-30 euro (gia na eimai mesa giati den thimame akrivos timi). Auti i timi einai me 10% ekptosi pou mou ekanan kai nai avafto kai xoris topothetisi. Prosoxi omos gia na min pareksigitho toso kanei mono o profilaktiras (kai auto mono pira) oxi tholoi ktl. ktl. Sorry den ksero poso kanei o piso, den rotisa giati den me endiefere. |
Miltellas έγραψε: |
Προσωπικά δεν θα τον έβαζα. Είναι καγκουριά!
|
Miltellas έγραψε: |
Παιδιά, διαβάσατε αυτά που έγραψε ο pduke για τον προφυλακτήρα του GT;
Προσωπικά δεν θα τον έβαζα. Είναι καγκουριά! Η Πεζό έβγαλε το GT προκειμένου να ξεπεράσει σε μήκος τα 4 μέτρα και έτσι να μπορέσει να συμμετάσχει στο WRC. |
vini έγραψε: |
Μην ξεχνάμε ότι η PEUGEOT βγάζει το WRC με 15άρες ζάντες & με υψηλό προφίλ ελαστικό σε χώμα για να ψηλώνει αρκετά το 206....στην άσφαλτο φοράει 17άρες αν δεν κάνω λάθος.... |
DIMIP έγραψε: |
φιλε Νικελιε (a re miltelas με κολλησες) , Aν ειναι Νικαια , τοτε πες οδο και αριθμο παραυτα, κοντα στη γειτονια μου μαλλον ειναι.
στειλτο τωραααααααα. |
BUZZZZZZZZZ.....Lathos 15ares zantes 195-55 to profil (toulaxiston to CC) Tin eipa ston Vini den to pistevo.... Arxizo na kataksionomai ![]() ![]() ![]() |
vini έγραψε: |
Λάθος? Μα μιλώ για το WRC..... ![]() ![]() |
Ftouuuu na pari orgi ![]() Alla tha sou dikso ego tha deis ti tha pathis....Tha megaloso den tha megaloso...Den mporei kapoia stigmi tha stin po ![]() ![]() ![]() |
File Dimip den mporo na voithiso giati den ksero leptomereies, vlepeis panta pigena empeirika ekei. An den kegese stile ena PM na sou doso to tel. i tha paro ego kapia stigmi kai tha sou kano post the details. (leo kapia giati me tin eksetastiki kai ena mialo pou kouvalo pou na mou ftasi ksexnao...) |
File Dimip den mporo na voithiso giati den ksero leptomereies, vlepeis panta pigena empeirika ekei. An den kegese stile ena PM na sou doso to tel. i tha paro ego kapia stigmi kai tha sou kano post the details. (leo kapia giati me tin eksetastiki kai ena mialo pou kouvalo pou na mou ftasi ksexnao...) |
pduke έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μπορώ να έχω το τηλέφωνό μου πίσω?????? |
DIMIP έγραψε: |
oxi δεν καιγομαι, τουλαχιστον γιαυτο γιατι απο τη ζεστη ΝΑΙ ΚΑΙΓΟΜΑΙΙΙΙΙ !!!!
τα λεμε οταν ερθει η ωρα... |
vini έγραψε: | ||||
Λάθος? Μα μιλώ για το WRC..... ![]() ![]() |
~FoCuS~ έγραψε: |
rixte mia matia kai edw exei poio normal kit gia ola ta peugeot an yparxoun ta link kapou sto site sorry gia tin epanalipsi
http://www.ecosse-peugeot.co.uk/main.html http://www.tuning.co.uk/206/206_frames.htm http://www.maximumautostyle.com http://www.pugsport-gti.com/pugtuninghome.htm http://www.musketier.com/ kalo surfing........ |
alexandros έγραψε: |
Το 5ο bodykit δεν μου αρεσει καθολου Μιχαλη ![]() Πλακα κανω βρεε ![]() ευχαριστουμε και συντομα θα συντονιστω και στο Club σας 0X |
Sidobre έγραψε: |
Κατά: Χρειάζονται πρόσθετα στις ζάντες για να βγουν πιο έξω |
DimiP έγραψε: |
ευχαριστω παιδια.
καλα μονο 2 ατομα εχουν γνωμη περι του ατικειμενου; τι pug club ειμαστε ; μου φαινεται πως οι admin του forum πρεπει να αρχισουν να μοιραζουν bodykits με κουπονια μπας και ξυπνησει το ενδιαφερον.... ![]() ![]() |
Vini έγραψε: | ||
Jim όπως γνωρίζεις είχα βάλει στον Mastrojohn τα μασπιέ στο Coupe... Αυτό που μου αρεσε πολύ ήταν ότι το υλικό (δεν ξέρω τι) ήταν άψογο. Σκληρό τόσο που όταν μπήκε επάνω ήταν σαν να προστάτευε το αυτοκίνητο. Είχα βρει άλλα μασπιεδάκια αλλά ήταν τόσο μαλακά που με το παραμικρό ακούμπηγμα σε πεζοδρόμιο σίγουρα θα έκανα ΚΡΑΚ. Επίσης αυτό που μου άρεσε ήταν η κατεργασία. Δύο στρώσεις χρώμα και από κάτω λευκό αστάρι....πολύ καλή φάση.... Εκεί που μου τα χάλασε λιγάκι ήταν στο μοντάρισμα στους θόλους....Κοίτα αυτά που θα σου δείξει να ταιριάζουν ακριβώς στο 206. Αν αρχίσει να σου λέει ότι θα στο φέρει και θα στο κάνει να ταιριάξει άψογα....μην τον πολυπιστέψεις.... Για αυτό κάνε το ΤΕΣΤ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ... Πήγαινε στο μαγαζί....και άρχισε από μόνος να δοκιμάζεις μασπιέδες πάνω στο δικό σου... δες τα μήκη και τα κουμπώματα....δες οπτικά τι ταιριάζει...και άστον αυτόν να λέει τα δικά του... Κανονίζουμε και μαζί αν θες μία επίσκεψη....ευκαιρία να κόψει και κατιτίς.... ![]() ![]() |
Σε πιθανη συναντηση μαστροJohn μεσα και εγω γιατι σκεφτομαι να βαλω πλαινα μαρσπιε. Αρκει να ειναι μετα τις εκλογες. Αν βιαζεστε No Prob πατε και θα ξαναπαμε (Ντιμη) παρεα ![]() ![]() ![]() |
Slash έγραψε: |
Τι θα γίνει ρε με σας;
Ήρθε χθες ο Βαλάντης με complete Carcept bodykit. Άρα πάει από επιλογή. Τώρα θες εσύ να βάλεις της Abbes-Design. ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ; ![]() Στο τέλος θα γυρνάμε όλοι με τα ίδια και θα ψαχνόμαστε για καινούργια. ![]() |
Ρε κατσε να φυγουν οι εκλογες (οχι τιποτα αλλο δηλαδη αλλα παραδιδω 2 πτυχιακες) και μετα σου εχω 1-2 μαγαζακια για μαρσπιε πλαστικα maximum 200 ευρω. Εγω εχω σκαλωσει με αυτα της Abbes....
![]() ![]() |
Τα παρακατω δεν σας αρέσουν?
Είναι της RGM σαν τα φρυδάκια που έβαλα, ακριβώς για το 206 (χωρίς κοψίματα!)...και μπορούμε να τα βρούμε από τον γνωστό νησιώτη...με κόστος γύρω στις 60.000δρχ...ίσως και λιγότερο... Τι λέτε? |
βρηκες τετοιο χρυσωρυχειο;;; 200 Ε max???? τα θελω ολα ![]() σιγουρα θα παμε γιατι αυτα του μαστρο-john και απομιμησεις ειναι αλλα και λογω clopyright δεν ειναι ακριβη αντιγραφα αλλα εχει κανει μια ψιλοαλλαγη στο σχημα και το σχεδιο . οποτε ....πρωτα θα παμε στο δικο σου και αμα δεν βρουμε κατι τοτε παμε στο mastrojohn. |
![]() Δεν μου λες Nικο αυτο που βλεπω στην παραπανω φωτο ειναι ανοιγμα στο τελος του μαρσπιε? Αυτο ειναι καλο αν ειναι πλαστικο ανετα θα με ενδιαφεραι. Απ΄τον γνωστο νησιωτη ![]() ![]() ![]() |
Τώρα για το υλικό από το κατάλογο που βλέπω λέει κατι για ABS Plastique ... τι ειναι αυτό ? είναι καλό?
Ο νησιώτης μπορεί να μας τα φέρει... ![]() ![]() ![]() |
Τα παρακατω δεν σας αρέσουν?
Είναι της RGM σαν τα φρυδάκια που έβαλα, ακριβώς για το 206 (χωρίς κοψίματα!)...και μπορούμε να τα βρούμε από τον γνωστό νησιώτη...με κόστος γύρω στις 60.000δρχ...ίσως και λιγότερο... Τι λέτε? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Οπα Ντιμη παρεξηγηση....200 ευρω ναι αλλα οχι αυτα τα μαρπσιε των φωτο. Οι φωτο ειναι απο Αββες η οποια ειναι πανακριβη |
![]() ![]() ![]() ![]() ειπα κι εγω...... παει το ονειρο παει..... ασε μη ρωτησω καλυτερα ποσο πανε αυτα...της abbes..... αυτα των 200Ε θα παμε καμια βολτα να τα δουμε;;;; ή εισαι σοβαρος φοιτητης και δεν "αδειαζεις" ![]() ![]() |
αν παραγγειλουμε απο νησι πως θα τα βαλουμε????????? |
Για παρε τηλ. ρωτα τι τιμη θα μας κανει για 2 ζευγαρια, ρωτα για το αν εχει ανοιγματα, και αν ταιριαζει στο CC |
Vini....
Παρε τηλεφωνο τον νησιωτη... Καλυτερα τωρα παρα μετα ![]() ![]() ![]() |
Την Τρίτη το απογευματάκι... για να τον βρω στο μαγαζί... ![]() ![]() |
Πες του καθαρά πως θέλουμε μασπιέδες... ![]() ![]() Πες του καθαρά πως τα έχουμε χοντρά!!!! ![]() ![]() Παίρνω τηλέφωνο τον μασπιεδά... ![]() ![]() Καλύτερα τώρα παρά μετά... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vini έγραψε: | ||
Πες του καθαρά πως θέλουμε μασπιέδες... ![]() ![]() Πες του καθαρά πως τα έχουμε χοντρά!!!! ![]() ![]() Παίρνω τηλέφωνο τον μασπιεδά... ![]() ![]() Καλύτερα τώρα παρά μετά... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alexandros έγραψε: |
Για κοιταξτε και
SUPERCAR ΛΑΒΔΑΣ 14ο χλμ Αθηνων-Λαμιας Ν Κηφισια BILALIS CARSTYLING Αριστοφανους 61 Ιλιον |
Kαλησπέρα!!
Φέρνω καλά νέα! Λοιπόν όλα τα προιόντα της RGM STYLING εκτός από το (μακρινό ![]() Λοιπόν σημειώστε! Our agents name and address in Athens is; Loius Autotuning 145 Kifisias Avenue 15124 Athens Tel 018 8055612 |
Vini αν υποθετω σωστα οι φωτο που εστειλες ειναι απο καταλογο. Αν πεφτω μεσα λοιπον λογικα εχει το ονομα του μασπιε η κωδ. που μας ενδιαφερει οποτε αν μπορεις η στειλε μου το ονομα-κωδ. του μασπιε η παρε τηλ. τον αντιπροσωπο εδω να μαθουμε τη τιμη τους εχει. Γιατι μπορει να βρηκαμε τον αντιπροσωπο αλλα δεν σημαινει πως θα εχει και καλυτερες τιμες σε σχεση με το νησι ![]() |
Λοιπον πηρα τον αντιπροσωπο τηλ. και μου ειπε πως το υλικο ειναι πλαστικο, υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα και η τιμη τους (μονο αγορα και χωρισ να πω τιποτα για το κλαμπ) 212 ευρω ![]() |
teoman έγραψε: |
Η τιμή δεν είναι άσχημη.Όμως σημαντική είναι η δουλειά στην τοποθέτηση.Και το υλικό.Υποθέτω ότι θα υπάρχει και κάποια εγγύηση... |
Λοιπον πηρα τον αντιπροσωπο τηλ. και μου ειπε πως το υλικο ειναι πλαστικο, υπαρχουν ετοιμοπαραδοτα και η τιμη τους (μονο αγορα και χωρισ να πω τιποτα για το κλαμπ) 212 ευρω ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
Πολύ ωραία τα πίσω φώτα!!!
Που μπορούμε να βρούμε και εμείς τέτοια; |
cave έγραψε: |
Παιδια καταρχην καλημερα. Πηρα το θαρρος ![]() http://www.espeedup.com/ http://www.ruefferperformance.de/ |
lia206cc έγραψε: |
Παιδιά τα λεφτά είναι πραγματικά ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Είναι πολύ πιθανόν να **λοπιάστηκα, αφού όταν έκανα την παραγγελία ο αντιπρόσωπος έλεγε ότι όλα σχεδόν θα μπούν στη χρηματοδότηση. "Φύκια για μεταξωτές κορδέλλες". Αυτή τη στιγμή δεν έχω μαζί μου το "ραβασάκι" με τα ποσά για τα Extra. Οι τιμές πάντως είναι πάνω κάτω γνωστές.
Η "μπουμπού" φοράει: Κόκκινο δερμάτινο σαλόνι με πλευρικούς αερόσακους Πακέτο αλουμινίου (ασημί όργανα, λεβιές ταχυτήτων, πεντάλ κλπ) Προφυλακτήρες Grand Tourismo μπρός - πίσω Πλαστικά βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος (εκτός από καθρέπτες) Πίσω φανάρια Lexus style Χειροποίητη μπούκα Λάστιχα Bridgestone Potenza RE720 16άρες ζάντες Ourago (πως γράφεται αυτό ρε παιδιά? είναι της μαμάς Peugeot) Ελατήρια χαμηλώματος HR μπροστά (χαμηλωμένο 1 κλίκ πίσω) Αυτόματος κλιματισμός Ηχοσύστημα "μαμά" RD3 As you can see δεν φοράμε και τίποτα υπερβολικό Όμως, ως γνωστόν το 1600 στο CC ξεκινάει περίπου από 17.700 αν θυμάμαι καλά. Στη χρηματοδότηση μπήκαν 20.690 Eυρώ. Τα υπόλοιπα τα ΠΛΗΡΩΣΑ EXTRA. Βάλε τώρα εσύ από προφυλακτήρες, ζαντολάστιχα μέχρι και το ραδιοCD, πρόσθεσε μεταλλικό χρώμα 320 Eυρώ, βαφές 340 Eυρώ, έξοδα ταξινόμησης και ασφάλεια 600 Eυρώ, βάλε και κάτι ψιλά κουκούλες σούξου μούξου μανταλάκια, και κάνε τη σούμα σου για να μου πεις πόσο κορόιδο πιάστηκα, που πάνω στον ενθουσιασμό μου να 'ρθει η "μπουμπού" κομπλέ δεν την έψαξα καθόλου μόνη μου τη δουλειά εκτός αντιπροσωπείας. |
GIANNIS206 έγραψε: |
Τώρα που το ξανασκέφτομαι πρέπει να έχεις ΟΡΕ και όχι ΟΡΒ.sorry!!Περιμένουμε φοτογραφίες! |
Παντως αν θες φιλε Αλεξ εχω τον μαμα προφυλακτηρα τον δικο μου για πουλημα απ'οταν εβαλα του Grand Tourismo..... |
Larry69 έγραψε: |
Θα χρειαστούν όμως και οι θόλοι.Γιατι οι απλοί δεν κάνουν με τον καινούργιο προφυλακτήρα.Κόστος?(44 ευρό καινούριοι)Πάντως αξίζει η όλη μετατροπή. |
καποιος φαινεται προσπαθει να πουλησει αλλα θα μεινει με τους θολους του στο χερι, αν δεν παρω τη μιζα μου!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
αν ειναι με το μεγαλο χαμογελο, πουλα τον στον ΤΖΑΓ που ψαχνει εναγωνιως προφυλακτηρα με μεγ.χαμογελο.!!!! Αντε Νικελ, κουνησου, περιμενει ο ανθρωπος!!! |
Larry69 έγραψε: |
Θα χρειαστούν όμως και οι θόλοι.Γιατι οι απλοί δεν κάνουν με τον καινούργιο προφυλακτήρα.Κόστος?(44 ευρό καινούριοι)Πάντως αξίζει η όλη μετατροπή. |
Alex έγραψε: |
Χμμ... βασικα αυτη τη στιγμη δεν εχω λεφτα για προφυλακτηρα αλλα για πες μια τιμη ρε Νικελ... ![]() |
Alex έγραψε: |
Ρε Λια να σου πω.. αυτα τα εξτρα τα εβαλες κατευθειαν με την αγορα του αυτοκινητου? Ρωταω γιατι αμα ειναι ετσι, τοτε ο αντιπροσωπος εχει κανει καποιες μετατροπες και εσυ πρεπει να παρεις τα μαμα ανταλλακτικα πισω...Οι αντιπροσωποι δεν αγοραζουν (ουτε ανταλλασουν) απ'΄τον χρηστη ανταλλακτικα, κατι τετοιο μπορει να γινει μονο ανεπισημα και σαν ιδιωτης οποτε και δεν μπορει να το πουλησει το εξαρτημα μετα σαν ανταλλακτικο με αποδειξη αλλα παλι σαν ιδιωτης....
Απ'οσο βλεπω πρεπει να παρεις τα φαναρια τα original, τους μαμα προφυλακτηρες μπρος-πισω (κανουν πανω απο 300Ε και οι 2), την εξατμιση την εργοστασιακη καθως και τα μαμα ζαντολαστιχα και ελατηρια.... Α πρεπει να παρεις επισης και οτι αντικατασταθηκε με το πακετο αλουμινου απο αλουμινενια κομματια... Μονη αμφιβολια αφηνω τα ζαντολαστιχα καθως συμβαινει καμια φορα να παραγγελνονται αμαξια με ζαντες αλουμινιου... Τωρα μπορει να με ρωτησεις: Και τι να τα κανω ολα αυτα? Βασικα μπορεις να τα δωσεις σε καποιον αλλο που τα χει αναγκη επειδη ειτε τρακαρε (πχ φαναρια, προφυλακτηρες) ειτε εχει καποιο χαμηλοτερο μοντελο και θελει να το αναβαθμισει με εξαρτηματα απ'το δικο σου... Πχ εγω εχω το 1400 το απλο το 206 ΧΤ και θελω να βαλω προφυλακτηρα στυλ "μεγαλο στωμα" που φορανε τα 206 XS, GTI και CC... (βεβαια τωρα δεν εχω λεφτα αλλα λεμε).. Οποτε γιατι να τα φανε αυτοι τα λεφτα και να μην τα παρεις εσυ, πουλωντας τα? |
lia206cc έγραψε: | ||
Τα κράτησαν ΌΛΑ στην αντιπροσωπεία για ανταλλακτικά, εκτός απ'τα ζαντολάστιχα γιατί ήθελα να κρατήσω τα Michellin για το χειμώνα. Τώρα, όσο για την τιμή που μου αφαίρεσε, να μην την πω καλύτερα, γιατί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. 600 Ευρώ!!! ![]() |
Δεν μου λες Larry 44 ευρω κανουν οι θολοι τιμη απο Peugeot??? |
shark_zak έγραψε: |
ρε παιδια ενα απλο ζευγαρι σποιλερ για αρχη ποσο παει ![]() ![]() ![]() |
fpug έγραψε: | ||
Παντως τα μπρος και πισω του gt μαζι με βαψιμο ειναι ακριβα ![]() ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||||
ακριβα δηλ. πες μου μια τιμουλα περριπου αλλα οχι αποτομα και με πιασει καμια καρδια ![]() ![]() |
N έγραψε: |
Γειά σας παιδιά! Έχω διαβάσει σχεδόν όλες τις συζητήσεις σας προσπαθώντας να αντλήσω πληροφορίες! Δεν ξέρω αν θα πρέπει να συμμετέχω καθώς δεν είμαι κάτοχος ενός 206 (ΑΚΟΜΑ... ![]() |
speedjunkie έγραψε: |
Γειά σας παιδιά! Έχω διαβάσει σχεδόν όλες τις συζητήσεις σας προσπαθώντας να αντλήσω πληροφορίες! Δεν ξέρω αν θα πρέπει να συμμετέχω καθώς δεν είμαι κάτοχος ενός 206 (ΑΚΟΜΑ... ![]() |
speedjunkie έγραψε: |
Thanx γείτονα...! ![]() |
fpug έγραψε: | ||||||
250 χιλιαδες δρχ. μολις ρωτησα καποιον που τον εχει αλλαξει. |
Δεν ξερω τι τιμες θα ζητανε αλλα αν δειτε τις φωτογραφιες για τα bodykits του 206 , ειναι θεαματικες! ιδου: http://www.carzonespecials.com/en_b_peugeot_206.htm αν ξερει καποιος αλλος κατι ας μας πει για την συγκεκριμενη εταιρια, τις τιμες τους κι ολα αυτα! |
ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ:
επεσα πανω στο εξης site http://www.carzonespecials.com μιας εταιριας του εξωτερικου που εμπορευεται προιοντα αισθητικης βελτιωσης αυτοκινητου. το περιεργο ειναι πως εχει καποιο συνδεσμο η και γραφεια που την αντιπροσωπευουν στην Ελλαδα η κατι τετοιο. ετσι στο "contuct us" βρηκα την διευθυνση για Ελλαδα. GREECE Integrated Tuning Solutions 25 Ploutonos street, 175 62 P. Faliro Athens - Greece Tel:+3-010-9859372 / Fax: +3-010-9859373 / Cell: +3-0973-770 781 Δεν ξερω τι τιμες θα ζητανε αλλα αν δειτε τις φωτογραφιες για τα bodykits του 206 , ειναι θεαματικες! ιδου: http://www.carzonespecials.com/en_b_peugeot_206.htm αν ξερει καποιος αλλος κατι ας μας πει για την συγκεκριμενη εταιρια, τις τιμες τους κι ολα αυτα! |
Βρήκα κάτι φώτο από την εταιρεία NSD, New Style Design, η οποία εδρεύει στο Βέλγιο και έχει κάποιες ωραίες λύσεις για το 206.
Για πάρτε μια ιδέα... ![]() Προφυλακτήρας=400 ευρώ Sideskirts=340 ευρώ |
Βρήκα κάτι φώτο από την εταιρεία NSD, New Style Design, η οποία εδρεύει στο Βέλγιο και έχει κάποιες ωραίες λύσεις για το 206.
[/b][/i] |
Το ίδιο συμβαίνει και με την δικιά μου αεροτομή...
Από τότε που την έβαλα, έχω παρατηρήσει μια απώλεια τουλάχιστον 5 χλμ από την τελική, προς όφελος όμως της πρόσφυσης... |
Tomcat έγραψε: |
Αν εννοείς σας αυτή που είχε ο Vini υπολόγισε γύρω στα 140 ίσως και λιγότερα. |
nik7 έγραψε: |
pedia kitakste to enta telio site gia peugeot kai renault legete essquis auto kai to site ine www.esquiss.fr |
entaksi ipervolika ine alla exei orea pragmata opos i maska pou bgazei to sima tis peugeot kai episis i aerotomi an proseksete exei fanarakia thesis,alla den pezei na doso tosa lefta otan ego tin dikia mou pou tha tin topothetiso entos epomenis evdomadas ... tin pira mono 90 EURO apo zanias center...! |
silverpug206 έγραψε: |
Διστυχως δεν ξερω τιμες για ολα, μονο για το 307cc. Ετυχε και καποιος φιλος μου ζητησε να μαθω τιμες για αυτον, γιατι ειχε 307CC και σκοπευε να βαλει της abbes το κιτ |
2700 ευρω μαζι με βαψιμο και εφαρμογη (ολα μεσα). Το κιτ δεν ειναι fiberglass αλλα ολοκληρο πλαστικο (καλο αυτο)και μπορειτε να δειτε φωτο στο λινκ εδω...
http://www.abbes-design.com/peugeot-307-CC/index.htm |
MEMsound. έγραψε: |
Υπαρχουν και 2 για 307 τις οποιες εχω ποσταρει στο αντισοιχο τοπικ. Παρεπιπτοντως εχει κανεις ιδεα με ποια προγραμματα της φτιαχνουν?? Η αναλυση και η ποιοτητα των φωτο ειναι εκπληκτικη και μοιαχζουν με πραγματικα! |
v@g έγραψε: |
Χαζευα το http://www.french-power.com/206/206.html και ειδα αρκετα ενδιαφεροντα πραγματακια. Ξερει κανεις που μπορω να τα βρω στην Αθηνα ή έστω κάποιο αξιόλογο και έμπιστο on-line shop; |
Steve έγραψε: | ||
Για καλή σου τύχη, τα παληκάρια στέλνουνε και Ελλάδα, και επίσης, έχω κάνει 2 παραγγελίες από αυτούς με άψογη εξυπηρέτηση. Ότι χρειαστείς πες μου! ![]() To cc καλό αλλά μόνο για την βιτρίνα. Αν βγει στον δρόμο, θα κλάψει το καημένο ![]() ![]() |
v@g έγραψε: |
http://www.french-power.com/206/Musketier_206/Abbes_206/Hamann_206/Carcept_206/mtk_206.html
Μεσα στις επομενες μερες (μεσα στο μηνα βασικα) λεω να παραγγειλω αυτον τον μπροστα προφυλακτηρα! Πρεπει να τους στειλω email? |
fallen_angel82 έγραψε: |
Παιδιά καλησπέρα,
Τέλος Φεβρουαρίου θα πάρω αμάξι και είμαι στο ψάξιμο.Κατέληξα σε δυο, στο ibiza 1.4 101hp και το 206 1.4XS 90hp.Όσο το σκέφτομαι και το ψάχνω κλείνω προς το 206.Στην αντιπροσωπεία το είδα με μάσκα wrc, εξάτμιση, αεροτομή, ζάντες 15αρες, μεταλική πεταλιέρα, αλουμινένιο επιλογέα και το έχει 15300€.Μου φαίνεται λίγο ακριβό και θέλω να ρωτήσω κάποια ελληνικό ή αγγλικό site για να δω κάποιο body kit, γιατί από αυτά που προτείνετε μέχρι τώρα είναι πολύ χρονοβόρο το ψάξιμο σε άγνωστη γλώσσα.Χωρίς τα έξτρα έχει περίπου 14000€. Συνεχίστε την καλή δουλείά. |
STELIOS έγραψε: |
Steve ετσι ειναι, το ειδα κ'εγω σε μια επισκεψη στη LION (στην εθνικη). Εχει δικιο το παιδι, 206 1.4 XS (90hp) με τελικο DEVIL, προφιλακτηρες απο GT (ο fallen_angel82 αυτους εννοει οταν λεει "μασκα WRC") ζαντες αλουμινιου και διαφορα αλλα. Κ'εμενα μου εκανε εντιπωση, ομορφο ηταν. |
STELIOS έγραψε: |
Το 206 που λεμε ειναι XS αλλα το δινουν με τους προφηλακτηρες του GT (αυτους που εχει το γκρι, το πρωτο απ'τα αμαξια που μας δειχνεις, το ασιμογαλαζιο εχει του WRC και το μαυρο εχει των XS, GTI, RCκαι CC). Λοιπον, εχει τους προφηλακτηρες GT μπρος και πισω αλλα δεν εχει πλαϊνα μαρσπιε και φριδια . Αυτα τα XS τα φταχνουν εδω στην αντιπροσοπεια ετσι, δεν ερχονται απ'το εργοστασιο. |
Το ειδα και γω αυτο στην peugeot κανελλης στα βριλισσια. Ηταν COLORLINE 1400 75ps (OXI 90...) και κοστιζει επιπλεον 2000ευρω. Αναλυτικα περιλαμβανει: Εμπρος και ποισω προφυλακτηρα απο GT με τα προβολακια. Φρυδακια εμπρος απο GT. Αεροτομη (την καλσικη που φορανε τα περισσοτερα 206) Αλουνινενιο λεβιε ταχυτητων/πεταλακια/foot rest/λογοτυπο peugeot στα μαρσπιε των πορτων) Εξατμιση σπορ (δεν ξερω αν ειναι devil) Ζαντες στο σχεδιο του GT αλλα 14αρες (και με επιπλεον χρεωση 15αρες) Αυτα...! |
Δεν ειναι απαραιτητο οτι ειναι για ξεπουλημα.
Ειναι μια διαφορετικη προταση. Το παραπανω πακετο χρεωνεται με την αγορα του αυτοκινητου 2000ευρω ενω αν τα παρεις ξεχωριστα το συνολο με την εργασια κλπκλπ παει γυρω στα 3000 (μαζι με 15αρες στο σχεδιο του GT). |
![]() |
τα πλαινα μασπιεδακια και τα φρυδακια στα φτερα μονο ποσο εχουν δηλαδη... ![]() |
Steve έγραψε: |
Για εμένα δεν μου αρέσει κανένα από τα παραπάνω. Θα μου άρεσε κάτι από τα τερατώδη φρύδια που προσφέρει η ecosse (το κακό είναι ότι πάνε μόνο με τα bodykits της, αλλιώς φαίνονται χάλια!), ή αντί για φρύδια, φτερά από S16 ή WRC ![]() |
(το κακό είναι ότι πάνε μόνο με τα bodykits της, αλλιώς φαίνονται χάλια!) |
Θα μπορουσες ομως να αγορασεις ενα κιτ απομιμηση της ecosse/esquiss απο τους EZA Prosport που ειναι πολυ φτηνο σε συγκριση με την ecosse. αφου αυτο το κιτ εδω ειναι το virtuel της ecosse (βασικα) και το εχουν 500 λιρες αγγλιας (συμπ. φπα) ενω η ecosse το εχει 1140 λιρες αγγλιας (συμπ. φπα) που μιλαμε για γ*** τη διαφορα . |
πολύ όμορφο, ιδικά ο προφυλακτήρας μα τα δίπλα προβολακια(να υποθέσω ότι κάθονται τα δικά μας)...
αλλά ποσά ευρω είναι οι 500 λίρες... ![]() |
Φυσικά και κάθονται τα δικά μας ![]() ![]() |
Κωνσταντίνε καλησπέρα.
Όσον αφορά τις απομιμήσεις, δυστυχώς η εμπειρία του Ν4Χ από τον πολυεστέρα (μιλάω για τον εμπρός προφυλακτήρα που είχε τον GT και τώρα της LD Tuning πολυεστερικό) μου λέει να αποφύγω τις απομιμήσεις σε τέτοια θέματα. Βέβαια, υπάρχουνε και οι φορές που το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από αυτό που περίμενες ![]() Θα προτιμούσα να δώσω τα 2πλά λεφτά και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο από θέμα ποιότητας κατασκευής και γεωμετρίας και να τα πάρω από την ecosse, παρά με τα μισά λεφτά από τους EZA και να πάρω κάτι που πιθανώς κάποιο κομμάτι του set να ΜΗΝ κολλάει καλά πάνω στο αμάξι (π.χ. να είναι στραβό ![]() Έτσι απλά για την ιστορία, αναφέρω ότι το bodykit που έδειξες έχει την ονομασία "Virtuel" ![]() Επίσης, ένα must για τους καθρέφτες είναι αυτό εδώ. Αλλάζεις το πλαστικό καπάκι των καθρεφτών με αυτό εδώ και έχεις και φλας στον καθρέφτη. Και θα μου πεις τώρα, γιατί να μη βάλεις στυλ Μ3? Πολύ απλά, διότι με αυτό εδώ, (εγώ προσωπικά) κερδίζω το ότι θα συνεχίσω να έχω ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, και θα διατηρήσω τον αισθητήρα εξωτερικής θερμοκρασίας που είναι κάτω από τον δεξί καθρέφτη (κάτι που δεν γίνεται με το στυλ Μ3!) ![]() Κόστος? 80 ευρώ το ζευγάρι, και βάφονται και στο χρώμα του αυτοκινήτου ![]() |
http://img.photobucket.com/albums/v603/steve573/kappenLEDblinkerspiegel.jpg kai afto apo pou re steve?giati marese poli ... |
Επίσης, ένα must για τους καθρέφτες είναι αυτό εδώ. Αλλάζεις το πλαστικό καπάκι των καθρεφτών με αυτό εδώ και έχεις και φλας στον καθρέφτη. Και θα μου πεις τώρα, γιατί να μη βάλεις στυλ Μ3? Πολύ απλά, διότι με αυτό εδώ, (εγώ προσωπικά) κερδίζω το ότι θα συνεχίσω να έχω ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, και θα διατηρήσω τον αισθητήρα εξωτερικής θερμοκρασίας που είναι κάτω από τον δεξί καθρέφτη (κάτι που δεν γίνεται με το στυλ Μ3!) ![]() Κόστος? 80 ευρώ το ζευγάρι, και βάφονται και στο χρώμα του αυτοκινήτου ![]() |
Steve μου αρεσε το κομματι για τους καθρεφτες... Το καππακι εχει και συρμα που το ενωνεις για να πιανει ρευμα απο καπου στην μεσα μερια?? |
To δίνει η french-power.com και αν θυμάμαι καλά είναι κατασκευή της Morette ![]() |
frixos έγραψε: | ||||
Μήπως είδες να παίζει κάτι αντίστοιχο και για 307? Εψαξα και δεν βρήκα |
Για δειτε και αυτο:
http://www.ymworks.com/modcar/geist206/geist206.html ![]() Δεν το βρησκω καθολου ασχημο....! |
![]() |
black_legend έγραψε: |
Μήπως ξέρει κανείς οι ζάντες της από πάνω φωτό τι μάρκα είναι??? |
black_legend έγραψε: |
![]() |
TiMoRiS έγραψε: |
Δημητρη οι ζαντες ειναι της εταιριας Oxigin! Ειναι πολυ ωραιες αλλα μονο σε μεγαλη διασταση! ![]() |
DaSoP έγραψε: |
Ηθελα να παρω το bodykit της ecosse! Το vision αλλα παρα πολλα λεφτα... μιλαμε για τα διπλα και βαλε! Ασε που εδω πανω υπαρχει μονο ενα 206 με το αναποδο χαμογελο μπρος-πισω και ολα τα υπολοιπα με λιγες διαφοροποιησεις απο το μαμα-look! |
Παράθεση: |
MEMsound. Δημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 19, 2005 12:46 Θέμα δημοσίευσης:
-------------------------------------------------------------------------------- Έχετε λυσσάξει με τους προφυλακτήρες της LD. Έχω μετρήσει μέχρι στιγμής γύρω στα 6-7 206 με αυτό το Look. Στο τελευταίο MAX Power έχει ένα τέτοιο με χειροποίητη δουλειά στον πίσω προφυλακτήρα. Το συγκεκριμένο κυκλοφορεί γύρω από το στέκι του Club αλλά δεν έχω αξιωθεί να τον σταματήσω και να τον "ΕνταξωClubίσω"!!! |
-=N4X=- έγραψε: |
Δηλαδη εγω που τον εχω κ ειμαι εντος club δεν σου κανω |
TiMoRiS έγραψε: |
Εκτος απο αυτα που ειπε ο Γιαννης το παλικαρι με το ασημι δεν ξερει τι σημαινει χαμηλωμα??? |
....Parts bought and waiting to go on:
Selex Adjustable Shortened Shocks 2xCobra Sidewinders in black 2x Sunvisor Widescreen TVs Parts to be bought asap next: Black Angel eye halo headlights Lowering Springs |
Sidobre έγραψε: |
http://www.dimmasales.co.uk/index.html?dimmaKits.php?kit=206wrc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
P & A Tuning
Body Kit Phoenix: http://www.psgbodystyling.co.uk/images/peugeot/peugeot_206_pa_phoenix_f.jpg http://www.psgbodystyling.co.uk/images/peugeot/peugeot_206_pa_phoenix_r.jpg Το φέρνει στην Ελλάδα ο συνεργάτης μας Drago. (τιμές σύντομα...) ![]() |
Ρε Ιγνάτιε σα να σου άρεσε αυτο το 206 κάνεις....
Ορίστε... Πάρε να χεις: http://www.mcracingsa.com/PEUGEOT206.htm MC PE F4 1KT KIT COMPLET DES 7 PIECES 206 Τ3: HT:2.889,63€ TTC:3.456,00€ και MC PE F3 1KT KIT COMPLET 8 PIECES 206 MAXI: HT:1.132,11€ TTC:1.354,00 € (σαν το κόκκινο του κ.Παραδείση που τρέχει στους αγώνες) (ας μην επεκταθούμε εδώ στο θέμα 206 ΜΑΧI / WRC κλπ κλπ .... μπορούμε να το συζητήσουμε εδώ) |
Mario RC έγραψε: |
Finally, bumper has come to Croatia & it's on my car! Before that I put angel eyes lamps and xenon H7 kit.
http://raceonlimit.zapto.org/raceonlimit/slike/Mario%20RC/update%20branik,%20lampe/DSC00144.JPG http://raceonlimit.zapto.org/raceonlimit/slike/Mario%20RC/update%20branik,%20lampe/DSC00159.JPG http://raceonlimit.zapto.org/raceonlimit/slike/Mario%20RC/update%20branik,%20lampe/DSC00160.JPG http://raceonlimit.zapto.org/raceonlimit/slike/Mario%20RC/update%20branik,%20lampe/DSC00162.JPG And now the fresh air beats directly into my CAI! ![]() |
wanne206 έγραψε: |
http://home.hccnet.nl/vd.worp/polijst3.JPG http://home.hccnet.nl/vd.worp/polijst5.JPG http://home.hccnet.nl/vd.worp/polijst6.JPG http://home.hccnet.nl/vd.worp/polijst7.JPG The car is lowered 50mm at the front. At the back he is 35mm lowered. This are the abbes frontbumper, asd skirts en dimma (206 consept) at the back. |
http://home.hccnet.nl/vd.worp/led.JPG
http://home.hccnet.nl/vd.worp/led1.JPG http://home.hccnet.nl/vd.worp/led3.JPG |
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=161106#161106 |
Angel eyes: :annoying:
http://home.hccnet.nl/vd.worp/angel.JPG http://home.hccnet.nl/vd.worp/angel2.JPG |
wanne206 έγραψε: | ||
Xenon lights http://home.hccnet.nl/vd.worp/angel1.JPG The xenon lights shine at the moment wrong. The elekric motor of the angel eyes must be installed next week. |
Xenon lights http://home.hccnet.nl/vd.worp/angel1.JPG The xenon lights shine at the moment wrong. The elekric motor of the angel eyes must be installed next week. |
WrcOne69 έγραψε: |
Χωρίς ΛΟΓΙΑ !!!
www.ymworks.com/modcar/mu206wrv4/mu206wrv4.html |
http://video.google.com/videoplay?docid=6977232295071276501&hl=en For better quality and download: http://rapidshare.de/files/25381797/StefanXS.wmv.html Click on FREE and wait 50 seconds. |
jessica_rabbit έγραψε: |
Just got it outta the garage today, let me know what you really think!
![]() http://i11.photobucket.com/albums/a171/jessica_-_rabbit/HeathersPeugeot003.jpg http://i11.photobucket.com/albums/a171/jessica_-_rabbit/HeathersPeugeot002.jpg http://i11.photobucket.com/albums/a171/jessica_-_rabbit/HeathersPeugeot001.jpg |
jessica_rabbit έγραψε: |
no-one likes it, to be honest, I couldn't imagine what it was going to look like, and was the ex that chose the kit anywayz. (he wasn't my ex at the time)
autotechnique done it, it's growning on me. the rims are 17's, they just look a little smaller than they should TBH it could have turned out alot worse! |
5d 206 look 207 |
5d 206 look 207
δεν ξερω αν είναι έτοιμο κιτ από κάποιον κατασκευαστή αλλά έχει πλάκα.. πάντως το ρυγχος είναι κομματάκι υπερβολικό... http://www.tuningfever.fr/Photos/u_12240/282267_max.jpg ![]() ![]() επίσης φτερα και εμπρός προφηλακτήρα έχουν δέσει αρκετά όμορφα όπως και τα πλαινά. πολύ καλή δουλειά αλλά το ρυγχος μου καθεται λίγο στο λαιμό... ωραίες καγουροζαντουλες ![]() |
BIGALICE έγραψε: |
απο περιεργεια το κιτακι grand tourismo ποσο στοιχιζει περιπου ...το εχει βαλει κανεις ![]() |
1500 ευρώ οι προφυλακτήρες (συμπεριλαμβανομένης και της γρύλλιας μπροστά), άβαφοι ![]() |
BIGALICE έγραψε: | ||||
![]() ![]() ![]() |
gonakinen έγραψε: | ||||||
H' σε κάποιον που φτιάχνει πλαστικούς με 600 Ευρω (+250βάψιμο) καθάρισες. Επίσης υπάρχει και αεροτομή WRC, για ρίξε ένα πμ στη micra_iro μήπως τελικά δεν της κανει αυτή που της έδωσα... |
BIGALICE έγραψε: |
οι πλαστικοι με τους πολυεστερικους τι διαφορα εχουν...εκτος απο την τιμη? ![]() |
λιγοτερα κοστιζουν οι GT.
αν δεν κάνω λάθος 1100και κάτι λίγο βαμμένοι (χωρίς να ειναι 100% σιγουρος) |
kovac έγραψε: |
Ωραίος ο πίσω προφυλακτήρας, χωρίς να αλοιώνει το όλο σουλούπι του 206.
Αλλά όχι για τη γειτονιά μου.. ![]() ![]() ![]() |
http://www.luxdesign.hu/rebuilding/206_wrc_luxdesign/206RC/206rcbalelso.jpg
![]() ![]() εχει κι αλλα... http://www.luxdesign.hu/tablamainOK.htm ![]() |
stauros206 έγραψε: |
to pio kainourio bodykit pou kukloforei stin agora gia 206............. To exw sto autokinito mou by *******...... tin idia periodo parousiazotan sto tuning show Germanias k Gallias.... Stin Ellada to exoun duo pug mono.... einai polu diakritiko alla k agrio mazi....pisteuw pws axizei na rixete mia matia.....
http://images.google.gr/imgres?imgurl=http://images.forum-auto.com/mesimages/246307/206VISION3PDOS.jpg&imgrefurl=http://www.forum-auto.com/les-clubs/section4/sujet377352-175.htm&h=353&w=530&sz=55&hl=el&start=5&usg=__uRfyk7FqxQwiZHeu2bG6TztTPvM=&tbnid=o4AbOAzTRarwwM:&tbnh=88&tbnw=132&prev=/images%3Fq%3D206%2Bvision%26gbv%3D2%26hl%3Del gia perisoteres plirofories www.xxxxxxxxx.com |
AlienHack έγραψε: |
το εχω βάλει στο ματι αυτο το συνολάκι.. θα το πάρω μολις καλοκαιριάσει... |
AlienHack έγραψε: | ||
to bodykit που θελω να παρω εγω και ειναι μαματο!! αυτο δεν μπορεις να φτασεις!! ![]() ![]() ![]() |
stauros206 έγραψε: |
ok.................οπωσ νομιζεις..... οι παροιμιες ειναι για τους gay...... θα φερω εγω αντιρρηση (ενα 19χρονο) στον υψιστο του ειδουσ βελτιωση-μετατροπες-αναβαθμισεις STEVE ??????????? Απλωσ σε ειδα λιγο εχθρικο προς τον κυριο τολια ........ (να πεις του κυρίου Τόλια .....τις παπ***ές κατά μέρους) Προσωπικα πιστευω πως ο κυριος ειναι ΚΑΤΙ οσον αφορα τισ βελτιωσεις........ κ λιγος σεβασμοσ σε ατομα σαν τον ΤΟΛΙΑ δεν βλαπτει.... Μπορει εγω να ειμαι ο <<μικρος>> αλλα ξερω να φερομαι κ να μιλαω... οπωσ εκανα λαθος στο πρωτο μου post kai και ζητησα συγνωμη απο τα παιδια........ |
Τουλάχιστον ΔΕΝ έχει πορτοκαλί ζάντες ![]() |
xrisa-xs έγραψε: |
χαχαχαχα είμαστε πολύ μπροστά Κώστα!!! |
Εγώ τα είχα βάλει πρώτος ![]() |
xrisa-xs έγραψε: |
εγώ πάλι γιατί νομίζω πως τα είχαμε πάρει όλοι μαζί με το gb από FK? |
MitsakosDiin έγραψε: |
Γνωριζει κανεις γιατι δεν φενονται οι φωτογραφιες στην πρωτη σελιδα? Δυστυχως δεν μπορω να τις δω και με ενδιαφερει αρκετα, ευχαριστω ![]() |
reselie έγραψε: |
Ομορφο ![]() http://www.car.gr/classifieds/cars/view/739832/ |
recife206 έγραψε: | ||
Βιασμός ενός RC θα έλεγα... ![]() |
εχει και συνεχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.911qatar.com/mycars.html |
Παράθεση: |
Ομορφο
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/739832/ |
206kwn έγραψε: | ||||
Μετατροπή rc..... |
pouleer έγραψε: |
ξέρετε κανα site που να έχει πολλά συγκεντρομενα και με τις ονομασίες τους;(δεν θέλω κομμάτια αλλά ολοκλυρομένα)? ![]() |
drdino έγραψε: |
Αυτό χειρότερο και από ψορσα οπψ είναι, τι λες βρε Άλεξ ![]() |
AlienHack έγραψε: | ||
ναι θυμιζει πολυ corsa, μα το κορσακι θεωρειται ομορφι και εχει και καλες πολήσεις... ειναι θεμα γουστων βεβαια αλλα γενικα οι καινουριες γραμμες των αμαξιων πανε πρως "bulk" φουσκομενα και υπερβολικα μικρα αμαξια, και στο στυλ αυτων θα κολουσε και το ποιο πανω 206 χωρις να εχει κατι να ζηλεψει και ας ειναι και 15 χρονων η βαση του... |
το παραπανω αν εξαιρεσεις τα sideskirts που ισως ειναι λιγο τοο much το υποοιπο κατεμε ειναι γκαβλα.. καμια σχεση με το κανονικο 206 βεβαια αλλα ετσι κ αλλιως μιλαμε κατα ποσο θα στεκοταν σαν αυτονομο αμαξι αν εβγαινε τωρα..
δηλαδη θελεισ να μου πεις οτι δεν φαιρνει σε DS3? |
δηλαδη θελεισ να μου πεις οτι δεν φαιρνει σε DS3? |
Sinanai έγραψε: |
Αυτό ή υπάρχει κι άλλο; |