amartz έγραψε: |
TΗΑNKS ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΜΕΤΡΟΥ ΟΥΤΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΞΤΡΑ ΚΑΛΩΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΠΙΕΣΗΣ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΛΩΔΙΟ Η ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΣΤΑΝΤΑΡ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΠΑΡΟΜΕΤΡΑ?ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ |
power έγραψε: |
αυτο δεν ειναι το δικο σου?
http://carcrazy.gr/eshop/product_info.php?cPath=31_236_171_176&products_id=449 |
Όποιος μπορεί ας μου δώσει μια βοήθεια. Πήγα και έβαλα το μπαρόμετρο της defi και πήρα πίεση από το σωληνάκι που συνδέετε στην wastegate. Έλα όμως που μου δείχνει μόνο υποπίεση!Τωρα τι κανω? |
myth έγραψε: |
καταρχην κοστα με γεια το μπαρομετρο και το εχεις βαλει πολυ ωραια...εννοω δεν εχεις βαλει αυτη την καγκουροκωλονα αλλα και παλι λογικα το τρυπησες εε???(τι ρωταω ο βλακας)...θα θελα να δω ρε παιδες αν εχει βαλει κανενας σας μπαρομετρο στο κεντρο...δηλαδη κατω απο mp3 player...εκει σκεφτομαι να βαλω...πως σας φαινετε???θελω γνωμες ![]() ![]() |
myth έγραψε: |
καταρχην κοστα με γεια το μπαρομετρο και το εχεις βαλει πολυ ωραια...εννοω δεν εχεις βαλει αυτη την καγκουροκωλονα αλλα και παλι λογικα το τρυπησες εε???(τι ρωταω ο βλακας)...θα θελα να δω ρε παιδες αν εχει βαλει κανενας σας μπαρομετρο στο κεντρο...δηλαδη κατω απο mp3 player...εκει σκεφτομαι να βαλω...πως σας φαινετε???θελω γνωμες ![]() ![]() |
Σωτήρη ή όποιος άλλος γνωρίζει πως βγαίνει το φιλτροκούτι η βάση εννοώ?
Έχεις καμία φωτογραφία από τον map? |
sotos 207Gt έγραψε: |
Πολυ ομορφη δουλιτσα καλοριζικο ![]() |
Touristas έγραψε: |
Σε ποιο από τα 3 καλώδια δεν θέλω χρώμα αλλά θέση στην φύσσα. |
Giannis307 έγραψε: |
Mηπως τις οδηγιες εγκαταστασης να τις ανεβαζαμε στο θεμα "φτιαξτο μονος σου..." ? |
MEMsound έγραψε: |
πολυ ομορφο..
αλλα οποτε μπορέσεις βαλε και 2 πιο καθαρες και μεγαλες φωτο... μεγειες... ![]() ![]() |
bagosgt έγραψε: |
μεγεια φιλε γιαννη.ποσο σου κοστισαν τα οργανα,μαζι με τοποθετηση? |
lionking(t) έγραψε: |
Salex,ειναι το λινκ που εβαλα παραπανω ετσι? |
Δηλαδη χωρις αυτον τον ανταπτορα,δεν υπαρχει περιπτωση να συνδεθει το μπαρομετρο? |
fynos έγραψε: |
Το σκέφτομαι καιρό τώρα (1 χρόνο), αλλά διάφορα έκτακτα έξοδα δεν μου επέτρεψαν να προχωρήσω . . .
Μέσα στο 2009, Φεβρουάριο μάλλον, θα προχωρήσω στην αγορά ενός PLX 200 OBD. Είναι ένα πολύ όργανο με τα πάντα και υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης ! Τι λέτε, να ανοίξουμε ένα GB για PLX ?? Salex είσαι μέσα ? http://www.plxdevices.com/products/dm200obd/ |
Το σκέφτομαι καιρό τώρα (1 χρόνο), αλλά διάφορα έκτακτα έξοδα δεν μου επέτρεψαν να προχωρήσω . . .
Μέσα στο 2009, Φεβρουάριο μάλλον, θα προχωρήσω στην αγορά ενός PLX 200 OBD. Είναι ένα πολύ όργανο με τα πάντα και υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης ! Τι λέτε, να ανοίξουμε ένα GB για PLX ?? Salex είσαι μέσα ? http://www.plxdevices.com/products/dm200obd/ |
drdino έγραψε: |
Aν βρούμε το planet, θα είναι ό,τι καλύτερο. ![]() ![]() |
Παράθεση: |
By the way, even if you manage to get a PPS, you won't be able to use it because it needs a permanent connexion (using WiFi) to a central PSA server. And for that you need a login/password. |
MEMsound έγραψε: |
αααα οκ ![]() |
timer βαζεις πανευκολα και μονος σου.
Φισα;κι τι φισακι? |
Παιδες.
Ο σωστος πλεον τροπος να τοποθετηθει το μπαρομετρο ειναι αυτος. Οποιος ειχε ακολουθησει τις προηγουμενες οδηγιες συνδεσης στο map του αυτοκινητου να το αλλαξει. Ο ανταπτορας ειναι της alta και εχει περιπου 60€ |
salex έγραψε: |
Ο τρόπος που υποδεικνύει ο Σώτος είναι και ο καλύτερος από τις μέχρι στιγμής επιλογές μας.
Δεν φαίνεται να υπάρχουν προβλήματα με τον αποστάτη της ALTA, ωστόσο κρατάμε και μια στάση επιφυλακτικότητας μέχρι να είμαστε 100% σίγουροι. Πιστέψτε με, ο Σώτος έφαγε τη ζωή του να βρει τί συμβαίνει με τα μπαρόμετρα. Όταν έρθει η ώρα για το δικό μου θα βάλω ακριβώς ό,τι κι εκείνος!!! |
Fotigos έγραψε: |
Στην φωτογραφία εκεί που έχω κάνει τον κύκλο με ενα Τ δεν μπορείς να πάρεις πίεση για το μπαρόμετρο;
![]() |
Εκεί έχει μόνο υποπίεση , ποτέ δεν έχει πίεση εκεί. |
Δεν έχει πίεση εκεί μόνο υποπίεση |
Steve έγραψε: | ||||
![]() |
Scotty308 έγραψε: | ||
Γιαννη , πως το βλεπεις θα γινει η παραγγελια ?? υπαρχει ενδιαφερον?? |
Υπάρχει, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε λιγάκι μιας και έπεσαν πολλά μαζεμένα GB και δεν θα ήθελα να χάσει κάποιος την ευκαιρία επειδή ζορίζετε από κάποιο άλλο GB. Πάντως θα δημιουργήσω την σχετική ενότητα για να μαζευτούμε και να δούμε ποίοι είμαστε ![]() |
Jim_207GT έγραψε: |
Αν εννοεις το πλαστικο ρακορακι που μπαινει πανω εκει το σωληνακι υποπιεσης ναι εχει σπασει σε εμενα του εβαλα ενα μεταλλικο και τερμα το προβλημα αφου ο Αμερικανος το εκανε πλαστικο και σπαει ευκολα! |
Θα τα πούμε σύντομα, είναι πλήρως επεκτάσιμο . . .
Ας τελειώσουν τα διαφορικά και οι σκάστρες και θα επανέλθω με το συγκεκριμένο GB. ![]() |
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
φωτό
![]() |
bagosgt έγραψε: | ||
κ τιμουλα αυτο?ετσι για να ξερουμε τη διαφορα με αυτο της alta |
Scotty308 έγραψε: | ||
Υπαρχει κανενα νεο τελικα με το DM-200 OBDII θα κανουμε κινηση , η να προχωρησω μονος μου στην αγορα ?? |
akis23 έγραψε: |
Παιδια την Δευτερα θα βαλω μπαρομετρο και πυρομετρο στο 207.Μιλησα με τον μαστορα για την προσοχη που απαιτειται για τον ανταπτορα στον map και μου ειπε πως δεν χρειαζεται!!! Οταν επεμεινα μου εδειξε αρκετες φωτο απο 207 που εχει φτιαξει και μεσα σ αυτα ειδα και του Γιαννη (Manavis207GT).Υποψιαζομαι πως μιλα για αναλογικο οργανο.Τη Δευτερα θα μαθω περισσοτερα. |
sfakattakrc έγραψε: |
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΡΓΑΝΑΚΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΚΟΛΩΝΑΣ?? |
Αυτο του ειπα κι εγω, αλλα δεν ξερω αν εχει στο μυαλο του καποιο αλλο σημειο απ οπου θα παρει μετρηση. Παραπανω δεν γνωριζω, απλα τον ειδα πολυ σιγουρο για το τι θα κανει. |
Παιδια την Δευτερα θα βαλω μπαρομετρο και πυρομετρο στο 207.Μιλησα με τον μαστορα για την προσοχη που απαιτειται για τον ανταπτορα στον map και μου ειπε πως δεν χρειαζεται!!! Οταν επεμεινα μου εδειξε αρκετες φωτο απο 207 που εχει φτιαξει και μεσα σ αυτα ειδα και του Γιαννη (Manavis207GT).Υποψιαζομαι πως μιλα για αναλογικο οργανο.Τη Δευτερα θα μαθω περισσοτερα. |
Manavis207Gt έγραψε: | ||
Ακη πηγες απο τον Βαγγελη??? XM φαση ??? |
SAKIS-LEMANS έγραψε: | ||
|
recife_rallye έγραψε: |
χτες ανεβηκα σε ενα σε-σε στο οποιο ειχε παρει την πιεση απο το πλαστικο σωληνα μετα τη τουρμπινα...ε το αποτελεσμα ηταν το αναμενομενο..η βελονα δεν επεφτε κατω απο το 0 μπαρ.. |
akis23 έγραψε: | ||||
Ναι στο Βαγγελη πηγα Γιαννη. Ακουσα οτι ειναι καλος απο φιλο με Leon2 Cupra |
Steve έγραψε: |
Να πώ ότι τα έλεγα... ![]() |
makis106 έγραψε: |
Μπράβο ρε Άκη, πολύ ωραία δουλείτσα ![]() Φαντάζομαι το μπαρόμετρο είναι με σωληνάκι και όχι ηλεκτρονικό έτσι? |
ChrisR έγραψε: |
Kαλημέρα παιδιά, αυτό http://atlasteam.gr/eshop/catalog/product_info.php?cPath=22_181_182_630&products_id=4464
μπαίνει κανονικά η χρειάζεται τίποτα extra? |
Το εχει φιλος και ειναι πολυ ευχαριστημενος Μακη. |
makis106 έγραψε: | ||
Άκη το έχει σε 207 Rallye/GT? Γιατί θέλω να σιγουρευτώ ότι διαβάζει σωστά την πίεση. Αν και έχω ρωτήσει την εταιρία και περιμένω απάντηση. |
Steve έγραψε: | ||||
![]() |
Σε Leon το εχει ο φιλος μου, αλλα νομιζω πως εχει και ενα μπαρομετρο |
Το αναλογικό μπαρόμετρο όσο να 'ναι είναι πιο όμορφο οπτικά και ίσως γι' αυτό να το έχει ή να το είχε απο πριν, κατά τα άλλα το συγκεκριμένο δίνει την πίεση σε psi ή Κpa (1bar = 100kpa), ενώ και μια άλλη σημαντική ένδειξη για μας είναι και η θερμοκρασία αέρα εισαγωγής. |
Το μεγάλο κακό με τον εργοστασιακό map sensor είναι ότι λόγω χαμηλού refresh rate, ΔΕΝ δείχνει τα overboost.
Ειδικά σε αυτοκίνητα που σηκώνουν πίεση με το παραμικρό, παρακολουθώντας το μπαρόμετρο σε σχέση με τον map sensor θα παρατηρήσετε ότι βρίσκεται σε πελάγη ευτυχίας ενώ γίνεται της κακομοίρας από overboost! |
El_Griego έγραψε: |
Μάκη ευχαριστώ για το καλό review της συσκευής και την φωτό που δείχνει ωραίο (ταιριάζει τελικά μια χαρα)! Με την ταχύτητα ανάγνωσης της πίεσης είσαι εντάξει τελικά; Εγώ που δεν έχω πρόγραμμα, τι τιμές πρέπει να περιμένω να δω σε psi ή kpa (50kpa με 65kpa over;);
Με ενδιαφέρει και εμένα αλλά μόλις γύρισα από μεγάλο ταξίδι και θέλω να δω τη ζημιά στις πιστωτικές και μετά να πάω να το πάρω! Για να κάνεις την τρύπα στην κενή θήκη, την έβγαλες έυκολα; Το καλώδιο φαντάζομαι πέρασε κάτω από την κονσόλα με κάποιες δέστρες. ευχαριστώ! |
Μάκη πολύ όμορφο είναι! Μου αρέσει γιατί ταιριάζει πάρα πολύ με τα χρώματα του ταμπλώ και σου δίνει τη δυνατότητα διάγνωσης και διαγραφής σφαλμάτων όταν εμφανίζονται.
Είχα μια μικρή αμφιβολια αν θα δούλευε σε CANbus αλλά τελικά φαίνεται ότι τα πηγαίνει περίφημα! |
StoullXC έγραψε: |
ΡΕ παιδια εγω προσπαθω να βρω ενα μαστορα σοστο να βαλω ενα μπαρομετρο. Για Θεσσαλονικη.Πηγα στον (ΧΜ) και μου ειπε καποιες τρελες τιμες : ![]() |
Ναι, έκατσε πολύ όμορφα. Επίσης η εταιρεία δίνει και την αποκωδικοποίηση όλων των πιθανών κωδικών βλαβών που μπορεί να δώσει ο εγκέφαλος και κατά συνέπεια το όργανο: http://www.scangauge.gr/DTC/PSA.html Και έτσι μπορείς να ξέρεις ανα πάσα στιγμή τι έχει πάει στραβά! (μακριά απο 'μας) ![]() |
ποσο σου πηγε φιλε μακη?εγω το εχω παραγγειλει απο εδω http://carcrazy.gr/eshop/product_info.php?products_id=554 που εχει κ τη δυνατοτητα πληρωμης με αντικαταβολη ![]() ![]() |
Είναι πονηρούλης, για αυτό ![]() |
Στέλιε, αν ξαναπεράσεις από εδώ θύμισε μου να σου ρίξω καμιά μούτζα ![]() Χαρά στο κουράγιο σου πάντως ![]() |
δεν υπαρχει μερος να κλεψεις πιεση,μονο με τον ανταπτορα κανεις δουλεια.εκτος αν τρυπησεις καμια σωληνα εισαγωγης η φτιαξεις εξοδο απο το κολαρο του ιντερκουλερ για να περνεις μονο πιεση κ οχι υποπιεση.κ οπως θα καταλαβες απο αυτα που σου εγραψα η δουλεια αυτη θα ειναι πολυ τσαπατσουλικη οποτε δωσε 50 ευρω για τον ανταπτορα ![]() |
Καλημερα παιδια ...σημερα πηγα να τοποθετησω τα οργανακια που πηρα για το rc μου(αυtogauge-μπαρομετρο,hallmeter,πιεση βενζινησ),αλλα ματαια ..δεν δουλευει τιποτα!!!τι συμβαινει?? |
Καλημερα παιδια ...σημερα πηγα να τοποθετησω τα οργανακια που πηρα για το rc μου(αυtogauge-μπαρομετρο,hallmeter,πιεση βενζινησ),αλλα ματαια ..δεν δουλευει τιποτα!!!τι συμβαινει?? |
sotos 207Gt έγραψε: | ||
κατι πατατα σου κανανε και με τον ανταπτορα της αλτα δουλευει και η υποπιεση |
μπορεις και με το μηχανικο να εχεις υποπιεση απλα πρεπι να βγαλεις την εισαγωγη και να παρεις απο κατω που εχει μια πανεμορφη αναμονη αλλα ποιος καθεται να κανει ολα αυτα οποτε αν θες υποπιεση βαζεις ενα ηλ και τελος... ![]() |
Και για να μην το ξεχάσω, μακρυά από τον αντάπτορα της ALTA. Αγοράστε καλύτερα κάποιον αντίστοιχο, αλλά όχι τον ίδιο. Στο δικό μου έσπασε μέσα σε μια εβδομάδα.
Η ποιότητα κατασκευής του είναι για το πέος, κοστίζει ένα κάρο λεφτά και όταν σπάσει μετά που σε είδα πού σε ξέρω. Προτιμήστε τις αντίστοιχες κατασκευές που πουλάνε τα παιδιά της minikinetics ή οπουδήποτε αλλού μπορέσετε να βρείτε. |
Και για να μην το ξεχάσω, μακρυά από τον αντάπτορα της ALTA. Αγοράστε καλύτερα κάποιον αντίστοιχο, αλλά όχι τον ίδιο. Στο δικό μου έσπασε μέσα σε μια εβδομάδα.
Η ποιότητα κατασκευής του είναι για το πέος, κοστίζει ένα κάρο λεφτά και όταν σπάσει μετά που σε είδα πού σε ξέρω. Προτιμήστε τις αντίστοιχες κατασκευές που πουλάνε τα παιδιά της minikinetics ή οπουδήποτε αλλού μπορέσετε να βρείτε. |
αν θες υποπιεση μπορεις κ με μηχανικο κ ηλεκτρονικο αλλα μονο με τον ανταπτορα της αλτα.(αν δε θες να κανεις ιδιοκατασκευη με τρυπες στις σωληνωσεις του κουλερ κτλ ωστε να παρεις απο εκει ενδειξεις) |
θα σου πεί ο Πέτρος να μην πάρεις τον αντάπτορα της alta αλλά μία μεταλική του αντιγραφή, καθώς από τις υψηλές πιέσεις σπάει, το τσουτσουνάκι του.... |
akis1987 έγραψε: | ||||
τελικα απο την πιεση σπαει η απο την ταλαντευση του μοτερ που βρισκει πανω σε κατι σωληνες??????????????? |
SAKIS-LEMANS έγραψε: | ||||||
εκεί που είναι θεωρώ λίγο αδύνατον. τι να ακουμπίσει εκεί αφού δεν έχει τίποτα, εφόσον βέβαια έχει πετάξει το μαμα φιλτροκούτι.. αλλά και πάλι "λίγο" δύσκολο. |
σπαει απο τις σωληνωσεις του air condition. |
Και το hallmeter πως και που συνδεεται? |
Το αυτοκινητο ειναι γεματο απο αναμονες τασης οποτε δαζεται να φτασεις στην μπαταρια. Αν ανατρεξεις το τοπικ στην αρχη του θα δεις απο που χρειαζεται να παρεις ρευμα.... |
Πόσοι απ’ εδώ έχουν το Scan Gauge II ??
Πίεση τουρμπίνας μετράει ? έχει μια επιλογή για ΜΑΡ που μετράει σε ΡSI και KPA, οι ενδείξεις που παίρνω είναι 79 KPA όταν το αυτοκίνητο είναι σβηστό (λόγο ατμοσφαιρικής πίεσης) και σε λειτουργία από 36-230 KPA ανάλογα το πάτημα ! |
Πόσοι απ’ εδώ έχουν το Scan Gauge II ??
Πίεση τουρμπίνας μετράει ? έχει μια επιλογή για ΜΑΡ που μετράει σε ΡSI και KPA, οι ενδείξεις που παίρνω είναι 79 KPA όταν το αυτοκίνητο είναι σβηστό (λόγο ατμοσφαιρικής πίεσης) και σε λειτουργία από 36-230 KPA ανάλογα το πάτημα ! Στέλιο πώς διαβάζετε αυτό ξέρεις ? ή όποιος το έχει δοκιμάσει !?! Αλλά φαντάζομε ότι δεν μετράει όπως θα θέλαμε ! |
Μετράει πίεση τουρμπίνας, στην επιλογή ΜΑΡ. Σβηστό όμως σου δείχνει 79 KPA??? Εμένα σβηστό μου δείχνει ΠΑΝΤΑ 100ΚΡΑ ή 99ΚΡΑ (δηλαδή 1bar-ατμοσφαιρική)... |
230kpa απόλυτης= 130kpa σχετικής δηλαδή 1.3bar. |
fynos έγραψε: | ||||
Εσύ είσαι στο επίπεδο της θάλασσας, ενώ εγώ 350 μέτρα πάνω από αυτή !
Και πώς θα ξέρουμε πώς να υπολογίσουμε την σχετική πίεση από την απόλυτη ? Δηλαδή η σχετική είναι κάτι περισσότερο από το μισό ?
|
Ειδες διαφορα η σειρα 5?
Καμια απολυτως σχεση με τη 2 και σε ηχο και σε εικονα και μπορεις να δεις και βιντεο απο το ipod ενω ειναι και full speed... Α και την εντολη την βρηκα αλλα δεν ειχα χρονο να σε παρω.. |
Tzive έγραψε: |
Το r-cd δεν μπορεί να κατέβει στην αποκάτω θήκη ώστε να έχεις κενό την πάνω θήκη για οργανάκια για να τα βλέπεις καλύτερα ;;; |
king207cc έγραψε: | ||
http://www.youtube.com/watch?v=YyQzIpjq3nI |
mechanic έγραψε: |
πειτε μου τωρα που να παω για τοποθετιση???????????
|
Για τα προιοντα της defi τι εικονα εχουμε? |
Αγοράζεις ένα boost port (τύπου Alta) και το τοποθετείς μόνος σου! |
την καλύτερη! έχω αυτό με το εγκεφαλάκι, είναι πολύ ρεαλιστικό, με φοβερή απόκριση. |
Αν ακαι λιγο αργα εγω πηρα αυτο http://www.drift2motorsport.com/images/Defi-LinkDisplay.jpg http://www.youtube.com/watch?v=Jf5UBztpNWY |
Για δες
http://img199.imageshack.us/f/53372133.jpg/ |
Tzive έγραψε: |
οποιος θελει σε λίγες μέρες θα υπάρχει αντιγραφή του εν λόγω part με κόστος περίπου 30€ |
Ilias207Rallye έγραψε: | ||
Πολυ καλα ειναι και εχω δει αρκετα evo και impreza να τα φορανε! Εγω εχω να ρωτησω για μια μαρκα που δεν την ειχα ακουσει ποτε ξανα.. Depo! Σας λεει κατι? Ειχα ρωτησει σε ενα μαγαζι και μου ειπε για την μαρκα αυτη.. |
orfanos mulopotamos έγραψε: |
http://www.youtube.com/watch?v=LDaw43arTMo&NR=1
φιλε για δες... |
φιλε μου ειναι ηλεκτρονικο... δεν νομιζω να ειναι αυτο που βρηκες... εγω πηρα πυρομετρο μπαρομετρο... 250 ευρω κ τα δυο.... για ριξε μια ματια εδω ποσο πανε περιπου....http://maikon.gr/listview1.php?id=41 |
52'' ναι το ανταπτορακι.... 30 ευρωπουλα μου ζητησαν... ρε παιδια... εγω ανησυχω γιατι στο πυρομετρο ειδα 850 βαθμους σε καλο πατημα.... να φοβαμαι...? |
Μάλλον να χαίρεσαι, νομίζω ο Στέλιος είχε πει, μαμά που είναι στεγνό απο καύσιμο χτυπάει 1000+! |
http://i935.photobucket.com/albums/ad192/orfanos_mulopotamos/th_DSC01357.jpg
.....http://i935.photobucket.com/albums/ad192/orfanos_mulopotamos/th_DSC01355.jpg ![]() ![]() |
DRAKE έγραψε: |
Μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να μου πεί ή αν είναι δυνατόν και με φωτό να μου δείξει πού θα βάλω τον αντάπτορα για να παίρνω και υποπίεση από το μπαρόμετρο σε Le mans 175hp ; Έχω βάλει ένα DEFI αλλά το σύνδεσα "μπακάλικα" στο πλαστικό αμέσως μετά το τουρμπο πριν το κουλερ και όπως είνει φυσικό δείχνει μόνο από το 0 και πάνω. |
Παράγγειλα αυτό:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300507213946&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Το έχει τοποθετήσει κανείς? Any tips? ![]() |
Giannis307 έγραψε: | ||
Τερμα αντιγραφη defi Ομως... |
makis106 έγραψε: | ||||
Ας δουλεύει σωστά, και με τα λεφτά που έχει το Defi, αγοράζω 10 τέτοια! ![]() |
android έγραψε: | ||||||
Σε εξοδα θα μας βαλεις...μπαινω που μπαινω απο μονος μου... θελω εντυπωσεις και πανω απο ολα . How to! θα τρυπισεις την ταπα απο αναθυμιασεις χωρις πλακακι? |
android έγραψε: | ||||||
Σε εξοδα θα μας βαλεις...μπαινω που μπαινω απο μονος μου... θελω εντυπωσεις και πανω απο ολα . How to! θα τρυπισεις την ταπα απο αναθυμιασεις χωρις πλακακι? |
android έγραψε: |
Με ενα μηχανικο δεν κανουμε την δουλεια μας ευκολα κ σωστα? |
Αναλογα.....με καλο ναι....με autogauge οχι. |
Παράγγειλα αυτό:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300507213946&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Το έχει τοποθετήσει κανείς? Any tips? ![]() |
recife_rallye έγραψε: | ||
Αυτο εχω και γω...μια χαρα ειναι! Ειναι πολυ ακριβες στην πιεση..δεν εχω δει κατι διαφορετικο απ αυτο που ειναι ρυθμισμενο το προγραμμα!Αμεση ενδειξη χωρις καθυστερηση..το εχω κανει και γω χωρις ανταπτορακι με ενα ρακορ απο το γνωστο σημειο των ταπων(γι ιαυτο και δεν εχω τοποθετησει ακομη τις ταπες) Και φυσικα το χρωμα ειναι ιδιο με το ταμπλο και μοιαζει με εργοστασιακο ![]() |
Αν και δεν έχω ακόμη το μπαρόμετρο στα χέρια μου, μια ερώτηση ως προς τη συνδεσμολογία.
Για την τροφοδοσία στο όργανο θα κλέψω απο την ασφάλεια του αναπτήρα (οκ, απο κει έχω δώσει και τροφοδοσία στο GPS). Για τον φωτισμό, απο ποια ασφάλεια θα κλέψω ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: | ||
![]() |
Δηλαδή θα βρω στο πινακάκι του manual ασφάλεια που αφορά φωτισμό οθόνης πολλαπλών? |
Steve έγραψε: | ||
![]() Για να έχεις φως όταν ανάβει όοολη η κονσόλα ![]() |
recife_rallye έγραψε: |
Aντε καλοφορετο!! ![]() |
Και να ξερες περι tnt... ![]() ![]() ![]() |
Λίγο υπομονή γιατί απο κινητό δεν μπορώ να ανεβάσω και δεν έχω άλλη προσβαση σε internet τώρα, και αύριο-μεθαύριο θα ανεβάσω τις φωτο απο την τοποθέτηση του δικού μου (χωρίς αποστάτη), με όλες τις -ανατριχιαστικές- λεπτομέρειες! ![]() |
nOkpos έγραψε: |
καλησπερα παιδες,
ηθελα να ρωτησω κατα ποσο ειναι νορμαλ η πιεση που βλεπω στο μπαρομετρο μου. εχω 0,7 οβερ 0,5-0,6 σταθερη και κοντα στο κοφτη 0,4 .. ειναι μαμα το αυτοκινητο gt. ευχαριστω. |
Mitsaras... έγραψε: |
οχι, θα το βαλω στην ταπα της πολλαπλης γιατι δεν αξιζει να δωσω ενα 50αρικο για μια μαλ***α. οι ηλεκτρολογοι παντως ζηταγανε 60-70 ευρω για να το τοποθετησουν οποτε και το εβαλα μονος μου με την βοηθεια του φιλου μακη που τον ευχαριστω παρα πολυ !! |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: |
Επειδή διάβασα όλο το topic αλλά δεν βρήκα αυτό που ψάχνω, μήπως ξέρει κάποιος να μου απαντήσει στο αν περνάει σωληνάκι σιλικόνης (για μηχανικό μπαρόμετρο) από το μηχανοστάσιο στη καμπίνα των επιβατών. Χωράει από κάπου, ή όχι;
Thanks. |
android έγραψε: | ||
Aπο εκει που περνει νερα οταν βουλωσει ο νεροχυτης ![]() http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=18173 |
Από θερμοκρασία πώς ήσουν όμως, πρόλαβες να δεις; |
Άλλο εννοούσα, αλλά δεν το διευκρίνισα, μήπως είδες καμιά αύξηση θερμοκρασίας όταν είχες απώλεια πίεσης; |
michael-grivas έγραψε: |
Σου άναψε καμία βλάβη στο καντράν?
Συνήθως όταν σου βγάλει βλάβη ανάβει το βεντιλατερ. Αν δεν σου άναψε την έχει κρατήσει μέσα, αν το βάλεις στην διάγνωση θα το δεις. Πάντως μην σε ανησυχεί το ποιο πιθανό είναι να διάβασε απώλεια πίεσης και να σου άναψε το βεντιλατερ. |
Μου ξεκούμπωσε το σωληνάκι του μπαρομετρου πανω απο την πολλαπλή εν κινήσει. Το κατάλαβα, αλλα εκεινη τη στιγμή δεν μπορούσα να κανω κατι, οποτε εκανα καμποσα χιλιόμετρα έτσι.
Σε καποια φάση αντιλήφθηκα οτι το βεντιλατερ δούλευε στο τερμα του συνεχόμενα για πολυ ωρα ενω ήμουν εν κινήσει και η θερμοκρασία αρχισε να πέφτει. Σταμάτησα να βαλω βενζίνη, και αυτο συνέχιζε να δουλευει. Οπότε παρακάτω σταμάτησα, αποσύνδεσα τον πόλο, τον ξαναέβαλα και ήταν οκ. Να υποθέσω οτι η λειτουργεία του βεντιλατερ σχετίζοταν με το θέμα πίεσης ![]() Νομίζω έχει αναφερθεί οτι όταν ο εγκέφαλος βλεπει οτι κατι δεν παει καλά, μια απ τις αντιδράσεις του είναι και το ανοιγμα του βεντιλατερ. Δεν πιστευω να έχω προβλημα με κανα σενσορα... |
bagos έγραψε: | ||
Εμένα πάντως που είχε φύγει μια φορά,κ σε πατημα κιόλας,πέραν του οτι δε σηκωνε πιεση,δε μου έκανε κάτι άλλο. |
Γιατί να κρύψεις μια οθόνη με ένα όργανο, τη στιγμή που υπάρχουν τόσες άλλες θέσεις που δεν εμποδίζουν τίποτα... ![]() |
Γιατί να κρύψεις μια οθόνη με ένα όργανο, τη στιγμή που υπάρχουν τόσες άλλες θέσεις που δεν εμποδίζουν τίποτα... ![]() |
dope207 έγραψε: | ||
Πιστεύω 2 ήταν οι λόγοι που ήθελα να μπει εκεί, δεν ήθελα κολόνα σε καμία περίπτωση, και δεν ήθελα να τρυπήσω το ταμπλό, έστω και με 2 μικρές βιδούλες. είχα σκεφτεί να το τοποθετήσω στο μεσαίο θηκάκι, αλλά δεν θα με βόλευε στο να το παρακολουθώ. |
makis106 έγραψε: | ||||
|
reselie-206 έγραψε: |
Eγώ πάντως έχω αυτό
http://www.ebay.co.uk/itm/BLITZ-RACING-METER-SD-60mm-BOOST-GAUGE-/300771872922?hash=item460766909a και είναι πανέμορφο (λευκό bg με κόκκινη βελόνα) Κρατάει και top pressure ιστορικό + ρυθμιζόμενο warning |
Gια βλιτζ δεν τα εδινα.....καλητερα scangauge 2 kai εχεις και πιο καλη εποπτεια..... |
Sakis Peugeot rallye207 έγραψε: |
Τελικα το μπαρομετρο δουλευει καλα δεν τρεμοπεζι η βελονα αλλα δεν μου διχνει σωστες πιεσεις 0,7-0,8 μου διχνει overboost ενω θα επρεπε να μου διχνει 1,2....helpppppppppppp.. ![]() |
Mono AEK έγραψε: |
Σε ευχαριστω για την απαντηση και θα το ψαξω!!!!!!!!!!!!!!!!
αλλα προτιμω κατι μονιμο στο αυτοκινητο και διακριτικο γιατι με τα κινητα δε τα παω και ιδιαιτερα καλα |
kourlis έγραψε: |
θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με το scangaugeII... θέλω να το προγραμματίσω να μου δείχνει κάποιες παραπάνω πληροφορίες από αυτές που παρέχει σαν εργοστασιακό. Στην σελίδα την εταιρείας για να προχωρήσω πρέπει να ξέρω το πρωτόκολο επικαινωνίας της θύρας OBDII. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να διαλέξω?
http://www.scangauge.com/support/x-gauge-commands/ |
Mono AEK έγραψε: |
καλησπερα,
θελω να τοποθετησω ενα πολυοργανο στο αμαξι μου που να μην πιανει πολυ χωρο και να εχει σιγουρα ενδειξεις μπαρομετρου, πυρομετρου και θερμοκρασια εισαγωγης. διαβασα ολες τις σελιδες και ειδα οτι το scangauge ειναι παρα πολυ κοντα στα θελω μου (βασικα τα υπερκαλυπτει) και δεν ειναι και απαγορευτικο στη τιμη. θα ηθελα καποιος που το εχει η που ξερει να μου πει ποια ειναι τα μειων του αν πρεπει να παρω καποιο συγκεκριμενο που να ταιριαζει σε πεζο και γενικα τη γνωμη του γιαυτο καθως δεν εχω ιδεα για το θεμα επισης αν υπαρχουν αλλες εναλακτικες απο αλλες εταιρειες κτλ τη λυση του λαπτοπ την αποκλειω γιατι δεν το θεωρω ιδιαιτερα πρακτικο για μενα Ευχαριστω |
Βασικά δεν έχει πυρόμετρο απο αυτά που θες. Κατα τα άλλα πολυ χρησιμο και για θερμοκρασία εισαγωγής. Αν ψαξεις εδω μέσα υπαρχουν XGAUGES για να το ρυθμίσεις να δειχνει πίεση σε BAR. Σημαντικό να το ρυθμίσεις στο μέγιστο ρυθμό ανανέωσης (refresh rate), για να σου δείχνει πιο γρήγορες και αξιοπιστες ενδείξεις, ειδικά για την πίεση. Επισης πολλή χρήσιμη η ένδειξη των LTFT για να βλεπεις αν ειναι οκ ο χρονισμός σου. Ανάγνωση/καθαρισμός βλαβών και πολλες ακόμη ενδείξεις. |
kourlis έγραψε: |
Ποιος είναι ο σεβασμιότατος??? ![]() ![]() ![]() |
'Andy'-lag έγραψε: | ||
O RECELIE ρε.... ![]() ![]() ![]() |
rallaki-1 έγραψε: |
Μήπως ξέρεις από που θα το πάρω? |
|
vag21 έγραψε: |
σκεφτομαι να βαλω και εγω μπαρομετρο στο 207 μου,διαβασα ολο το θεμα και καταλαβα οτι για να παιξει σωστα θελει και ανταπτορα ,υπαρχουν και καποια που δουλευουν με ακριβεια χωρις ανταπτορα?
επισης ενα φιλαρακι μου προτεινε τα depo,σαν κοστος μαζι με τον ανταπτορα(αν χρειαζεται) δεν θα ηθελα να ξεπερνα τα 150-180 ευρω. επισης καμια προταση για να ταιριαζει και με τα οργανα του gt. |
οχι μακη αυτο εννοω,αλλα λεω ,μηπως αλλου τυπου μπαρομετρα οπως τα μηχανικα δεν χρειαζονται ανταπτορα.
καμια προταση για να ταιριαζει με τα λευκα οργανα του gt? εχω δει και αυτο http://www.autotuningaccessori.gr/product.php?id=60005 |
εχει και λειτουργια warning,θα μπορουσε καποιος να μου πει την χρισιμοτητα της και αν καποιος εχει μεγιστη πιεση π.χ 1.2 που ειναι καλυτερο να την ρυθμισει? |