PSClub - Hellas

Κοινωνικές Εκδηλώσεις - 3η Συνάντηση στις 29/9/2002 στον Σείριο

PSClub-admin - Τετ 11 Σεπ 2002, 15:09:36
Θέμα δημοσίευσης: 3η Συνάντηση στις 29/9/2002 στον Σείριο
Σας προσκαλούμε όλους στην 3η συνάντηση του 206 Club την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:30 π.μ. στον Σείριο (Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας).

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί, να γνωριστούμε από κοντά, να μιλήσουμε αλλά και φυσικά να θαυμάσουμε όλα τα 206!

ΥΓ1: Αν θέλετε, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για να γνωρίζουμε ποιοι θα έρθουν.
ΥΓ2: Θα υπάρχει και δωρεάν διανομή του 206 CD (repair methods) στους 10 πρώτους!!!
Ελπίζουμε να μην μας περισσέψουν CD (το πιάσατε το υπονοούμενο, έτσι ? Wink Wink Wink Wink ).
christhehealer - Τετ 11 Σεπ 2002, 15:23:10
Θέμα δημοσίευσης:
GREAT

Kυριακή 29 Σεπτεμβρίου στον ιερό Nαό Aγίου Kωνσταντίνου στο Nαύπλιο και περί ώρα 19.00 παντρεύεται ο αντιπροτελευταίος από μια παρέα που ξεκίνησε την κοινή πορεία της πριν 28 χρόνια. Δεν μπορώ να λείπω. Sorry!!!!
fpug - Τετ 11 Σεπ 2002, 16:09:00
Θέμα δημοσίευσης:
tha eimai ekei !! Razz
christhehealer - Τετ 11 Σεπ 2002, 16:10:10
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν το σκέφτηκα σοβαρά (δηλαδή καθόλου 8O 8O ) και αποφάσισα...

ΣIΓA ΠOY ΔEN ΘA EIMAI ΣTHN ΣYΓKENTPΩΣH.

Θα έρθω πρώτα στην συγκέντρωση και θα φύγω κατευθείαν για Nαύπλιο. Twisted evil Twisted evil Twisted evil
pduke - Τετ 11 Σεπ 2002, 16:26:14
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά να περάσετε Παιδαράδες μου,θα σας στείλουμε φωτό και από την δικιά μας συνάντηση!
DimiP - Τετ 11 Σεπ 2002, 16:39:24
Θέμα δημοσίευσης:
Αν εχω αμαξι τοτε και αν τα κανονισω θα ερθω .
Γα**τω οικογενιακες υποχρεωσεις τη μια , δουλεια την αλλη... τι να πω;
pezomania - Τετ 11 Σεπ 2002, 19:40:42
Θέμα δημοσίευσης:
Είμαι φυσικά μέσα!!!!

Έλα ρε Dimip 3 βδομάδες καιρό έχεις πάλεψέ το!

Ώρε γλέντια τι έχει να γίνει στο δρόμο μέχρι το Σείριο Twisted evil Twisted evil

Πού είσαι ρε Μίλτο να παίζαμε λιγάκι Twisted evil :fist: Evil

Αλήθεια συνεχίζεις τη δίαιτα έμαθα αληθεύει Wink :D
theflame - Τετ 11 Σεπ 2002, 22:16:11
Θέμα δημοσίευσης:
3 βδομάδες μένουν και όλα κανονίζονται οπότε...
Φιλάρες μου, πρώτα ο Θεός, και εργασίας επιτρεπούσης, θα είμαι εκεί να γνωρίσω τα 206 μέλη του club μας. Wink
(Ε εσείς οι έξω που δεν έχετε γραφτεί ακόμα... τρεχάτε)
Alex - Πεμ 12 Σεπ 2002, 06:18:53
Θέμα δημοσίευσης:
An ola einai OK (kai den blepw kana logo giati na mhn einai) tha mai ekei...
Ady - Πεμ 12 Σεπ 2002, 07:54:33
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά, θα είμαι σίγουρα εκεί.
Για απαντήστε μου σε κάτι. Θέλει να έρθει και ένας φίλος μου, ο οποίος έχει αγοράσει σχεδόν όλη τη γκάμα της Peugeot, 106, 206, και τώρα έχει 307, αλλά θέλει να το δώσει και να ξαναπάρει 206.

Να τον φέρω ή να περιμένουμε πρώτα να πάρει το 206; Laughing Laughing Laughing
Alex - Πεμ 12 Σεπ 2002, 08:08:26
Θέμα δημοσίευσης:
Στις 29 εχει formula1 νομίζω.. Και πανω που σκεφτομουν οτι θα ναι η πρωτη φορα που χανω αγωνα... τελικα ειναι στο Indianapolis (θα χει νυκτωσει εδω)... Οποτε θα γινουν και τα 2 (και συναντηση και θα δω τον αγωνα)...
Vini - Πεμ 12 Σεπ 2002, 08:15:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
Παιδιά, θα είμαι σίγουρα εκεί.
Για απαντήστε μου σε κάτι. Θέλει να έρθει και ένας φίλος μου, ο οποίος έχει αγοράσει σχεδόν όλη τη γκάμα της Peugeot, 106, 206, και τώρα έχει 307, αλλά θέλει να το δώσει και να ξαναπάρει 206.

Nα τον φέρεις....και που ξέρεις μπορεί να αγοράσει κανένα 206 εκεί...στην συνάντηση 8O 8O 8O 8O 8O

8) 8) 8)
theflame - Πεμ 12 Σεπ 2002, 08:17:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:

Εγώ πάντως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φέρω ένα φίλο που ψάχνετε για αμάξι.
Με πιάνεις Wink
Ady - Πεμ 12 Σεπ 2002, 08:38:05
Θέμα δημοσίευσης:
theflame έγραψε:

Με πιάνεις Wink

Φυσικά και σε πιάνω. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι με τόσα πολλά 206, ο φίλος σου θα αγνοήσει τελείως το 307 (και με το δίκιο του :D :D ).
theflame - Πεμ 12 Σεπ 2002, 08:50:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
theflame έγραψε:

Με πιάνεις Wink

Φυσικά και σε πιάνω. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι με τόσα πολλά 206, ο φίλος σου θα αγνοήσει τελείως το 307 (και με το δίκιο του :D :D ).

Μα για να τον πείσουμε να πάρει 206 θα τον φέρω!!!!!!! 8)
Έτσι όπως θα τα δει όλα μαζεμένα κουκλιά, κάποια φτιαγμένα, υπάρχει καλύτερη διαφήμιση για ένα αμάξι από τους ευτυχείς και πωρωμένους κατόχους του!!!!! (LION ακούς;;;;; )
Larry69 - Πεμ 12 Σεπ 2002, 10:51:48
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και δεν ξέρω πού είναι αυτό (Σείριος Question Question Question ) Θα είμαι εκεί.Σιγά μην την χάσω.
Ady - Πεμ 12 Σεπ 2002, 10:58:52
Θέμα δημοσίευσης:
Σε ποιό χλμ. της Εθνικής οδού είναι ο πάνω-κάτω ο Σείριος;
chatasos - Πεμ 12 Σεπ 2002, 11:03:54
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
Σε ποιό χλμ. της Εθνικής οδού είναι ο πάνω-κάτω ο Σείριος;

43 χλμ. αν δεν κάνω λάθος... Αποκλείεται να μην το δείτε.
Είναι ακριβώς ΠΑΝΩ ΑΠΟ την εθνική οδό....
Ady - Πεμ 12 Σεπ 2002, 11:11:39
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:

43 χλμ. αν δεν κάνω λάθος... Αποκλείεται να μην το δείτε.
Είναι ακριβώς ΠΑΝΩ ΑΠΟ την εθνική οδό....

Ευχαριστώ Τάσο. Απλώς ήθελα να ξέρω πόσα λεπτά θα κάνω για να φτάσω.
teoman - Πεμ 12 Σεπ 2002, 12:39:07
Θέμα δημοσίευσης:
Θεωρητικά-αφού έχεις ένα 206- θα κάνεις μερικά λεπτά.Πρακτικά όμως,εκείνη την μέρα θα πρέπει να βρεις πολύ κίνηση... Πολλά 206 θα πηγαίνουν προς τα εκεί... (Καλά θα ήταν,και θα ήταν και η μόνη φορά που θα ευχαριστιόμουν το μποτιλιάρισμα)! Smile
christhehealer - Πεμ 12 Σεπ 2002, 13:27:44
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Nα τον φέρεις....και που ξέρεις μπορεί να αγοράσει κανένα 206 εκεί...στην συνάντηση 8O 8O 8O 8O 8O

8) 8) 8)

Eίναι η δεύτερη φορά σήμερα, που ακούω για πώληση 206. Evil Evil Evil

Aυτός που θέλει να μου το φάει να το ξεχάσει. 8O 8) 8O 8)

Eίπα ότι το δικό μου θα το πουλήσω την επόμενη που θα δώσω την προκαταβολή για το RC. Twisted evil Twisted evil Twisted evil
ofitzis - Πεμ 12 Σεπ 2002, 15:51:36
Θέμα δημοσίευσης:
Αν στο δρόμο πετύχετε μαμά 206 με Ν πίσω και σταθερή τχτ 120 χλμ/ω (ακόμα στο στρώσιμο είναι) μην νομίσετε ότι είναι η θεία μου η Μαριγώ... Laughing
Εγώ θα είμαι,πείτε κάνα γεια πριν εξαφανιστείτε...
DimiP - Πεμ 12 Σεπ 2002, 23:45:34
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια , το δικο μου πανω απο 130 δεν νομιζω να το παω, οποτε λεω να κρατησουμε χαμηλους τονους...............................................................
...........................................................................................................
...........................................................................................................
...........................................................
μεχρι να βαρεθουμε και να τα σκισουμε.

πλακα κανω ε?
teoman - Παρ 13 Σεπ 2002, 09:51:49
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά,τραπέζι έχουμε κλείσει ή θα φάμε πόρτα? Smile
christhehealer - Παρ 13 Σεπ 2002, 10:17:04
Θέμα δημοσίευσης:
ofitzis έγραψε:
Αν στο δρόμο πετύχετε μαμά 206 με Ν πίσω και σταθερή τχτ 120 χλμ/ω (ακόμα στο στρώσιμο είναι) μην νομίσετε ότι είναι η θεία μου η Μαριγώ... Laughing
Εγώ θα είμαι,πείτε κάνα γεια πριν εξαφανιστείτε...

Mετά τα νέα μέτρα της Tροχαίας (που άκουσα χθες βράδυ) με 120, βλέπω να με περνάς από πάνω 8O 8O 8O 8O 8O 8O
206xs - Σαβ 14 Σεπ 2002, 00:09:16
Θέμα δημοσίευσης: Θα είμαι εκεί μοιράρχου θέλοντος !!
Καλησπέρα 8)
Η ελληνική αεροπορία πετάει μαζί σας !!
Και εγώ ο κακομοίρης που υπηρετώ την μητέρα πατρίδα θα φροντίσω να βρεθώ εκεί ΠΣΚ θέλοντος...
Ερώτηση πρώτη : Δεν έχω γραφτεί στο club (μόνο στο φόρουμ) μπορώ να γραφτώ επι τόπου ?
Ερώτηση δεύτερη: Εντάξει θα δω ένα στόλο 206 παρκαρισμένο τους οδηγούς που θα τους βρώ ???!!!! (Δεν φαντάζομαι να περιμένουμε όλοι μέσα στα αμάξια )
Επιτέλους θα σταματήσω να ζηλεύω το φίλο μου ιδρυτικό μέλος του 2CV CLUB που βρίσκει και άλλους τρελούς !!
Σήμερα ανακάλυψα το club!! Rolling eyes
Και η οικογένεια έχει δείξει σαφώς τις προτιμήσεις τις (αν και τα ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά μας ταλαιπωρούν ομαδικώς : Εγώ ... ποδήλατο Peugeot 21 ταχύτητες αλουμινένιο και για μακρύτερες μετακινήσεις 206xs 1400, η μαμά Peugeot 106 XN 1400 (είναι πιο γρήγορη γα**το! βάρος άτιμο), , ο μπαμπάς Peugeot 607 2200 το μαγικό χαλί για τα ταξίδια (ας είναι καλά η εταιρεία που μας παρέχει τέτοιες εμπειρίες δωρεάν).

Τα λέμε εκεί.
Alex - Σαβ 14 Σεπ 2002, 00:17:32
Θέμα δημοσίευσης:
Το club ειναι υπο συσταση οποτε δεν υπαρχει λογος να "γραφτεις" , τουλαχιστον οχι ακομα... Τωρα για τα της συναντησης περαν του μερους και της ωρας και εγω λοιπες λεπτομερειες δεν ξερω...
christhehealer - Σαβ 14 Σεπ 2002, 00:17:40
Θέμα δημοσίευσης: Re: Θα είμαι εκεί μοιράρχου θέλοντος !!
ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΟ CLUB.

206xs έγραψε:
Ερώτηση πρώτη : Δεν έχω γραφτεί στο club (μόνο στο φόρουμ) μπορώ να γραφτώ επι τόπου ?

Vini, δικό σου Laughing Laughing Laughing

206xs έγραψε:
Ερώτηση δεύτερη: Εντάξει θα δω ένα στόλο 206 παρκαρισμένο τους οδηγούς που θα τους βρώ ???!!!! (Δεν φαντάζομαι να περιμένουμε όλοι μέσα στα αμάξια )

Ούτε αυτό να σε αγχώνει. Εκτός από τους MODTeam όλοι μας πήγαμε σε κάποια συγκέντρωση χωρίς να ξέρουμε κανένα. Παρκάρεις κοντά στα πολλά 206 και σε περισυλλέγει το ιππικό 8O 8) Wink
Nikel - Σαβ 14 Σεπ 2002, 00:30:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδες να υποθεσω πως το Poll-Subject με θεμα που θελουμε να γινει η συναντηση συσταθηκε με σκοπο να αποφασισει η πλειοψηφια που θα γινει η τριτη συναντηση. Κοιταζοντας λοιπον τα αποτελεσματα παρατηρησα πως ο μεγαλυτερος αριθμος εχει ψηφισει πως δεν εχει προβλημα που θα γινει η συναντηση με τον αμεσως μεγαλυτερο να εχει ψηφισει το ΣΕΦ...Γιατι λοιπον στον Σειριο η συναντηση Question

ΥΓ.
Larry69 έγραψε:
Αν και δεν ξέρω πού είναι αυτό (Σείριος Question Question Question ) Θα είμαι εκεί.Σιγά μην την χάσω.

Larry Κορυδαλλο εσυ Κερατσινι εγω καπου θα συναντηθουμε να παμε παρεα Twisted evil Exclamation Twisted evil
Vini - Σαβ 14 Σεπ 2002, 07:57:21
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Νikel αποφασίστηκε να πάμε στο Σείριο για τους εξής λόγους:
1. Παρατηρήσαμε ότι αν όλα πάνε κάλά θα μαζευτούμε 10 206 ίσως και παραπάνω.... στο ΣΕΦ δεν υπάρχει περίπτωση Κυριακή πρωί να βρούμε να τα παρκάρουμε κοντά....Και αυτές τις μέρες είναι ακόμη ποιο δύσκολο με τα Ολυμπιακά έργα και τις πιθανές Εκθέσεις....

2. Στο Σείριο έχουν εύκολη πρόσβαση και παιδιά από Χαλκίδα

3. Από την στιγμή που προτάθηκε ένα σημείο που υπερκαλύπτει τις ανάγκες της συνάντησης θα ήταν κρίμα να μην το εκμεταλευτούμε.

Οσο για το που είναι ο Σείριος...είναι πάνω στην Εθνική μετά τα πρώτα διόδια του Σχηματαρίου....και θα τον δεις επιβλητικό μπροστά σου σαν γέφυρα που ενώνει τις δύο άκρες της Εθνικής (έχει και JUMBO & Goodies & Kαφετέριες !!!)...
Alex - Σαβ 14 Σεπ 2002, 08:09:54
Θέμα δημοσίευσης:
Τα πρωτα διοδια ειναι τα διοδια των αφιδνων...

Καλα παντως αφου εδω κοντα (β. προαστεια) μενουμε πολλοι αμα ειναι το κανονιζουμε, συναντιομαστε και στηνουμε πομπη...

Οσο για τον αριθμο 10 πιστευω οτι θα τον ξεπερασουμε...
overgr - Σαβ 14 Σεπ 2002, 10:25:13
Θέμα δημοσίευσης:
Αν το επιτρέψει και σε μένα η Πολεμική Αεροπορία, θα είμαι εκεί.

206xs, που υπηρετείς?
Αλεξ@νδρος - Σαβ 14 Σεπ 2002, 12:17:22
Θέμα δημοσίευσης:
overgr έγραψε:
Αν το επιτρέψει και σε μένα η Πολεμική Αεροπορία, θα είμαι εκεί.

206xs, που υπηρετείς?

11/09/01 δεν επεσαν οι πυργοι λογω Laden....αλλα γιατι μετα απο 20 μηνες απολυθηκα (124ΠBE-251ΓΝΑ-3ΜΣΕΠ-ΜΑΚ)
Κουραγιο ψαρακες ο χρονος περνα γρηγορα. Wink
DimiP - Σαβ 14 Σεπ 2002, 13:45:20
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια sorry για τα μεγαλα γραμματα αλλα πρεπει να το δουν ολοι.

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΝΟΤΙΟΥΣ" ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ "ΣΕΙΡΙΟΣ".
ΛΕΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ.
ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ VILLAGE PARK (ΑΓ> ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ)? ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΗΦΙΣΣΟ.
ΕΤΣΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ, ΝΙΚΑΙΑ, ΓΛΥΦΑΔΑ,ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, Κ.Λ.Π ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ.
ΤΙ ΛΕΤΕ;
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ VILLAGE , ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΑΡΤΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΣ.

ΟΙ "ΒΟΡΕΙΟΙ" ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ.

ΑΚΟΥΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ.
Svstouk - Σαβ 14 Σεπ 2002, 23:13:39
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ θα ρωτήσω κι ας με βαράτε μετά............... Embarassed Embarassed

Τα....έτερα ήμισυ θα τα φέρουμε; Γιατί η δικιά μου θα γούσταρε. Question Question
christhehealer - Σαβ 14 Σεπ 2002, 23:34:45
Θέμα δημοσίευσης:
svstouk έγραψε:

Τα....έτερα ήμισυ θα τα φέρουμε; Γιατί η δικιά μου θα γούσταρε. Question Question

Κατ' αρχήν πρέπει να φέρεις το 206 σου. 8O 8O

Από εκεί και πέρα εάν θέλεις να φέρεις το έτερο ήμιση, την πεθερά σου, το σκύλο, το σκάφος, το εξοχικό, είναι καθαρά δικό σου θέμα.

Πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε, δημοκρατία έχουμε.... 8) 8) 8) 8)

Ελπίζω μετά να σου φερθεί και αυτή πολιτισμένα με την παντόφλα, εάν τυχόν δεν της αρέσει Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Έλα ρε svstouk που ρωτάς κιόλας.Όρεξη για δούλεμα έχεις μου φαίνεται Wink
Svstouk - Κυρ 15 Σεπ 2002, 01:13:36
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
svstouk έγραψε:

Κατ' αρχήν πρέπει να φέρεις το 206 σου. 8O 8O

Από εκεί και πέρα εάν θέλεις να φέρεις το έτερο ήμιση, την πεθερά σου, το σκύλο, το σκάφος, το εξοχικό, είναι καθαρά δικό σου θέμα.

Πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε, δημοκρατία έχουμε.... 8) 8) 8) 8)

Ελπίζω μετά να σου φερθεί και αυτή πολιτισμένα με την παντόφλα, εάν τυχόν δεν της αρέσει Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Συγγνώμη..... Embarassed Embarassed είμαι αδικαιολόγητος Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed θα πάω στο Άγιο Όρος για καμμιά βδομάδα αν έτσι εξιλεωθώ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Nikel - Κυρ 15 Σεπ 2002, 01:59:33
Θέμα δημοσίευσης:
Dimip count me in. Καλη η ιδεα για συναντηση Village (Park), απλα να ρυθμισουμε λεπτομερειες (ωρα, σημειο κτλ.)

Ρε γιατρε (christhehealer) γιατι το αποπερνεις το παιδι (svstouk) Question Αν θελει να φερει την κοπελα του ας την φερει αρκει να το πει ωστε πιθανον να ερθει και καμμια αλλη κοπελα για να μην νιωσει η κοπελια αβολα Exclamation Ειπαμε, περα απο τις αυτοκινητο-συζητησεις η συναντηση πιστευω οτι εχει σκοπο kaι να γνωριστουμε (to-know-us-better Mr. Green )
Vini - Κυρ 15 Σεπ 2002, 08:22:31
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
(to-know-us-better Mr. Green )

Nikel είσαι κορυφαίος.....πολύ καλό!
christhehealer - Κυρ 15 Σεπ 2002, 09:17:33
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Ρε γιατρε (christhehealer) γιατι το αποπερνεις το παιδι (svstouk) Question Αν θελει να φερει την κοπελα του ας την φερει αρκει να το πει ωστε πιθανον να ερθει και καμμια αλλη κοπελα για να μην νιωσει η κοπελια αβολα Exclamation Ειπαμε, περα απο τις αυτοκινητο-συζητησεις η συναντηση πιστευω οτι εχει σκοπο kaι να γνωριστουμε (to-know-us-better Mr. Green )

Κύριε διαχειριστάαααα μπορούμε να εισάγουμε στην συνάντηση μία ώρα μάθημα ανάγνωσης τον Nikel Question Question 8O 8O 8O 8O

christhehealer έγραψε:

Και να πω ότι δεν το έγραψα. 8O 8O 8O 8O 8O

Πάρτο απόφαση Nikel. Ότι και να κάνεις, άλλες διακοπές δεν έχει. Τέρμα για φέτος, του χρόνου πάλι. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Svstouk - Κυρ 15 Σεπ 2002, 09:21:41
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Dimip count me in. Καλη η ιδεα για συναντηση Village (Park), απλα να ρυθμισουμε λεπτομερειες (ωρα, σημειο κτλ.)

Τώρα, γιατρέ, που έχω συμμάχους ποιος σε σώνει..... Twisted evil Twisted evil

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Αυτό που εννοούσα το είπε κάποιος άλλος. Αυτά παθαίνεις όταν κολάς. Wink Wink
DimiP - Κυρ 15 Σεπ 2002, 11:04:36
Θέμα δημοσίευσης:
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΩ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ O NIKEL ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ POST ????

VINI, ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΓΙΑ VILLAGE PARK ΡΕΝΤΗ ΕΤΣΙ?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ,,,,ΚΑΚΟ ΕΕΕΕΕΕ?

ΜΙΛΑΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ VILLAGE??????
Vini - Κυρ 15 Σεπ 2002, 17:29:36
Θέμα δημοσίευσης:
DIMIP έγραψε:
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΩ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ O NIKEL ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ POST ????

VINI, ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΓΙΑ VILLAGE PARK ΡΕΝΤΗ ΕΤΣΙ?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ,,,,ΚΑΚΟ ΕΕΕΕΕΕ?

ΜΙΛΑΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ VILLAGE??????

ε? τι? πως? γιατί? :razz:

χμμμ! λες να κατέβω εγώ κάτω...και να ξανανέβω πάνω? Confused

χμμμ! δεν τρελάθηκα!!!! Big wink
Nikel - Κυρ 15 Σεπ 2002, 18:29:41
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Πάρτο απόφαση Nikel. Ότι και να κάνεις, άλλες διακοπές δεν έχει. Τέρμα για φέτος, του χρόνου πάλι. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Τι Question Πως Question Οχι αλλες διακοπες Question Αμ δε γιατρε που θα σε ακουσω...Ηδη εχει οργανοθει εκδρομουλα 3ημερη για την αλλη εβδομαδα για Κυπρο, τον λογο (γιατι Κυπρο) βρες τον Mr. Green Mr. Green Mr. Green
206xs - Κυρ 15 Σεπ 2002, 18:40:41
Θέμα δημοσίευσης: Περί συναντήσεως...
Επειδή μπερδεύτηκα η συνάντηση η κυρίως θα γίνει στο Σύριο η προεραίτική συνάντηση στο Village Park για κομβόι τι ώρα θα γίνει ?
Λοιπόν για τους φίλους σμηνίτες και πολίτες overgr, alexandros
υπηρετώ στην 124ΠΒΕ (Δεν είμαι τόοσο ψάρι, πήρα μετάθεση εκεί! ) στην ΜΕΦ και ντύνω τους επόμενους . Σε ένα μήνα όμως θα αριβάρω στας Αθήνας και θα σταματήσει να με ενοχλεί η έλλειψη δύναμης του 1400 στην Εθνική (Αφού δεν θα μου το υπενθιμίζει τόσο συχνά μέσα στην πόλη...)
Τα λέμε στο Σείριο λοιπόν μοιράρχου θέλοντος.
Άσχετο ξαναστείνουν μπλόκα ακόμα και μεσημέρι στο τρίγωνο τέρμα Συγγρού που χωρίζει για Πειραιά και Γλυφάδα. Μας πιάσαν χτες 5 το απόγευμα με ένα φιλαράκι μου με 160χλμ (Με Subaru Imreza GT όχι με το 206).
Vini - Κυρ 15 Σεπ 2002, 21:06:00
Θέμα δημοσίευσης: Re: Περί συναντήσεως...
206xs έγραψε:
Επειδή μπερδεύτηκα η συνάντηση η κυρίως θα γίνει στο Σύριο η προεραίτική συνάντηση στο Village Park για κομβόι τι ώρα θα γίνει ?

Η κύρια συνάντηση θα γίνει στο ΣΕΙΡΙΟ.

Από εκεί και πέρα πολλά παιδιά θα κανονίσουν ΠΡΟ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ (για διαφόρους λόγους) ώστε να ανέβουν μαζί επάνω...
christhehealer - Κυρ 15 Σεπ 2002, 21:17:22
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Τι Question Πως Question Οχι αλλες διακοπες Question Αμ δε γιατρε που θα σε ακουσω...Ηδη εχει οργανοθει εκδρομουλα 3ημερη για την αλλη εβδομαδα για Κυπρο, τον λογο (γιατι Κυπρο) βρες τον Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Σε έχω ήδη στο κλησιοσκόπιο του PAO. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Αν έρθεις χωρίς το ροζ φύλλο, θα σου απαγορέψω την έξοδο από την χώρα 0X 0X
theflame - Κυρ 15 Σεπ 2002, 21:32:08
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Nikel έγραψε:

Ωχ, ωχ ανάψαν τα αίματα....

Προβλέπω ότι αυτή η συνάντηση θα αφήσει ιστορία... Sniper
Κανονίστε να μην υπάρχει ΣΕΙΡΙΟΣ μετά...
DimiP - Κυρ 15 Σεπ 2002, 22:32:51
Θέμα δημοσίευσης:
καλα επειδη υπαρχει τοση προθημία για το Vilage Park εγω λεω οτι στις 29 του μηνα θα ειμαι εκει στις 09:00 το πρωι και θα πινω το καφεδακι μου . θα περιμενω εως τις 09:30.
οποιος θελει ερχεται και με βρισκει και ξεκιναμε για ΣΕΙΡΙΟ.
ΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΩΡΑΣ.

οποιος θελει ας στειλει PM, να αλλαξουμε κινητα για καλυτερη επικοινωνια.

ΤΕΛΟΣ ._
Nikel - Δευ 16 Σεπ 2002, 01:01:43
Θέμα δημοσίευσης:
DIMIP έγραψε:
καλα επειδη υπαρχει τοση προθημία για το Vilage Park εγω λεω οτι στις 29 του μηνα θα ειμαι εκει στις 09:00 το πρωι και θα πινω το καφεδακι μου . θα περιμενω εως τις 09:30.

ΤΕΛΟΣ ._

Εκτος απροοπτου θα ειμαι εκει Dimip να φυγουμε παρεα...Θα ενημερωσω.

ΥΓ. Επειδη ειμαι αρκετα ευαισθητος με την ομαδα μου δεν θα αναλωθω σε ασκοπες κοντρες Evil (αυτο για τον γιατρο παει), απλα ενα πραγμα θα πω...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ady - Δευ 16 Σεπ 2002, 09:23:53
Θέμα δημοσίευσης:
DIMIP έγραψε:

ΤΕΛΟΣ ._

DIMIP, αν και μένω Χαλάνδρι θα είμαι εκεί. Δεν απαντούσα στην πρότασή σου γιατί το PC είναι στη δουλειά και δεν παρακολουθώ το forum το Σαββατοκύριακο δυστυχώς. Επειδή δεν ξέρω και πολλά πράγματα από Village Park, δώσε οδηγίες.
Anonymous - Δευ 16 Σεπ 2002, 22:03:19
Θέμα δημοσίευσης:
SEE U THERE...... Mr. Green
Anonymous - Δευ 16 Σεπ 2002, 22:05:45
Θέμα δημοσίευσης:
I MAY JOIN U ..... 8)
ofitzis - Τρι 17 Σεπ 2002, 00:33:57
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί τέτοια αδράνεια ρε παιδιά εμείς οι "Βόρειοι";... 8O Evil 8O Evil
Για να μην τραβιέται και ο Ady από το Χαλάνδρι στου Ρέντη προτείνω να συναντηθούμε στο Jumbo στη Κηφισιά να πάμε παρεούλα.Λοιπόν Αlex,Konstantine,Ady και λοιποί "βόρειοι" για πείτε αν συμφωνείτε με την ιδέα και το μέρος.
Nikel - Τρι 17 Σεπ 2002, 01:08:39
Θέμα δημοσίευσης:
ofitzis έγραψε:
Για να μην τραβιέται και ο Ady από το Χαλάνδρι στου Ρέντη προτείνω να συναντηθούμε στο Jumbo στη Κηφισιά να πάμε παρεούλα.Λοιπόν Αlex,Konstantine,Ady και λοιποί "βόρειοι" για πείτε αν συμφωνείτε με την ιδέα και το μέρος.

Ρε συ ofitzi γιατι μας κλεβεις πελατεια Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Alex - Τρι 17 Σεπ 2002, 01:53:19
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι οκ αλλα που ειναι τα Jumbo? Δεν τα χω προσεξει.. Embarassed

Καλα αυτο δεν ειναι προβλημα, θεωρητικα κολλητα μενουμε εγω ειμαι απο νεα λεσβο σχεδον πλευρα οποτε καθως κατεβαινεις απο Μελισσια συναντιομαστε και με "περνεις" να παμε στα Jumbo na βρουμε τους αλλους (αν τελικα το μερος συναντησης ειναι τα Jumbo)....
Vini - Τρι 17 Σεπ 2002, 07:25:15
Θέμα δημοσίευσης:
ofitzis έγραψε:

Οι βόρειοι ποτέ δεν αδρανούν....!
Εγώ σιωπώ γιατί έχω ήδη κανονίσει παραλαβές Wink από σημείο του Κηφισού....

Το έπιασες το υπονοούμενο παιάνα που διαβάζεις τώρα....? Rolling eyes

Ας μιλήσουν και οι υπόλοιποι βόρειοι.... 8) 8)
Ady - Τρι 17 Σεπ 2002, 08:50:47
Θέμα δημοσίευσης:
ofitzis έγραψε:

Καλή ιδέα Γιώργο. Ομως Jumbo στην Κηφισιά δεν ξέρω που έχει, εκτός αν εννοείς το Jumbo που είναι στα όρια Ν.Ερυθραίας και Εκάλης (Λ.Κηφισίας όλο ευθεία, περνάς την Κηφισιά, όλο ευθεία, φτάνεις στη διασταύρωση της Ν.Ερυθραίας, στο δεξί σου χέρι η Shell στο αριστερό σου η Εθνική Τράπεζα, όλο ευθεία, περνάς Δημοτικό-Γυμνάσιο Ν.Ερυθυραίας, μετά από 100μ. είναι το Jumbo στο αριστερό σου χέρι.)
Εγώ είμαι μέσα. Θα πρότεινα κατά τις 10:15 με 10:30 να συναντηθούμε. Σε 30 λεπτά πάνω-κάτω θα είμαστε στο Σείριο.
DimiP sorry, αν "παίξει" αυτή η λύση τότε θα σε δω (και όλους τους άλλους φίλους) στο Σείριο.
Ady - Τρι 17 Σεπ 2002, 08:59:57
Θέμα δημοσίευσης:
Vini, σε ποιό σημείο του Κηφισού παραλαμβάνεις;
Vini - Τρι 17 Σεπ 2002, 09:04:04
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
Vini, σε ποιό σημείο του Κηφισού παραλαμβάνεις;

Mάλλον μετά την Renault στην Φιλαδέλφεια...ακριβώς πριν από την γέφυρα της Αττική Οδού... Wink Wink
DimiP - Τρι 17 Σεπ 2002, 11:49:28
Θέμα δημοσίευσης:
ADY, θα ηταν σπαταλη χρονου,κοπου,βενζινης,χιλιομετρων,κοπωσης μηχανης,...μουμπλε...μουμπλε, να ερθεις απο το Χαλανδρι εδω κατω.
Παντως εισαι ευπροσδεκτος αν θελεις να ερθεις ετσι για βολτα.

ΡΕ ΒΟΡΕΙΟΙ ΠΑΛΙΟ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ ΜΗ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕ!

VINI, ΜΕ ΡΕΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙς ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΚΗΦΙΣΣΟ ;;;;;

ADY και οσοι θελουν αλλα δεν ξερουν θα ανεβασω (καπως , αραγε πώς;;;;vini ???) χαρτη της περιοχης, προσεχως στο topic.
ofitzis - Τρι 17 Σεπ 2002, 12:28:02
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Καλή ιδέα Γιώργο. Ομως Jumbo στην Κηφισιά δεν ξέρω που έχει, εκτός αν εννοείς το Jumbo που είναι στα όρια Ν.Ερυθραίας και Εκάλης (Λ.Κηφισίας όλο ευθεία, περνάς την Κηφισιά, όλο ευθεία, φτάνεις στη διασταύρωση της Ν.Ερυθραίας, στο δεξί σου χέρι η Shell στο αριστερό σου η Εθνική Τράπεζα, όλο ευθεία, περνάς Δημοτικό-Γυμνάσιο Ν.Ερυθυραίας, μετά από 100μ. είναι το Jumbo στο αριστερό σου χέρι.)
Εγώ είμαι μέσα. Θα πρότεινα κατά τις 10:15 με 10:30 να συναντηθούμε. Σε 30 λεπτά πάνω-κάτω θα είμαστε στο Σείριο.
DimiP sorry, αν "παίξει" αυτή η λύση τότε θα σε δω (και όλους τους άλλους φίλους) στο Σείριο.

Ναι ακριβώς αυτό το Jumbo εννοώ (έχω τη συνήθεια να ταυτίζω τη Κηφισιά με την Ερυθραία...) Και η ώρα με βρίσκει σύμφωνο.
Alex πιστεύω να κατάλαβες μετα και την περιγραφή του Αdy,πάντως ούτως ή άλλως λεω να βρεθούμε στον Αη-Γιώργη γύρω στις 10 να πάμε μαζί.
Καλά ε,συναντήσεις επί συναντήσεων,μπλέξαμε τα μπούτια μας...(και βγάζει απο τη μεγάλη τσάντα το μικρό τσαντάκι,κλείνει τη μεγάλη τσάντα...για όσους θυμούνται Laughing )
Sidobre - Τρι 17 Σεπ 2002, 12:49:35
Θέμα δημοσίευσης:
ofitzis έγραψε:
(και βγάζει απο τη μεγάλη τσάντα το μικρό τσαντάκι,κλείνει τη μεγάλη τσάντα...για όσους θυμούνται Laughing )

AΘώος ο κατηγορούμενος!!! :D
Ady - Τρι 17 Σεπ 2002, 12:51:04
Θέμα δημοσίευσης:
ofitzis έγραψε:

Ναι ακριβώς αυτό το Jumbo εννοώ (έχω τη συνήθεια να ταυτίζω τη Κηφισιά με την Ερυθραία...) Και η ώρα με βρίσκει σύμφωνο.

Ok, θεωρώ ότι το ραντεβού έκλεισε. Αν θέλεις σου στέλνω με p.m. το κινητό μου, ώστε αν τύχει κάτι να επικοινωνήσουμε.
christhehealer - Τρι 17 Σεπ 2002, 14:12:54
Θέμα δημοσίευσης:

Eκεί στην Θηβών που λέει *228.

Eυτυχώς που υπάρχουμε και εμείς από το κέντρο και σας κάνουμε ανθώπους Cool Cool Cool Cool Cool Cool
Alex - Τρι 17 Σεπ 2002, 14:13:06
Θέμα δημοσίευσης:
ofitzis έγραψε:

Alex πιστεύω να κατάλαβες μετα και την περιγραφή του Αdy,πάντως ούτως ή άλλως λεω να βρεθούμε στον Αη-Γιώργη γύρω στις 10 να πάμε μαζί.
Καλά ε,συναντήσεις επί συναντήσεων,μπλέξαμε τα μπούτια μας...(και βγάζει απο τη μεγάλη τσάντα το μικρό τσαντάκι,κλείνει τη μεγάλη τσάντα...για όσους θυμούνται Laughing )

Παρολο που καταλαβα το υψος περιπου, παλι δεν μου θυμιζει τιποτα.. Τουλαχιστον εχει χωρο εκει για να συγκεντρωθουν 5-10 αμαξια η θα κλεινουμε κανα δρομο περιμενοντας ο ενας τον αλλο? Οσο για μεταξυ μας και για Αη-γιωργη προτεινω να συναντηθουμε στο παρκακι στη Νεα Λεσβο 10:00 το πρωι απο την κατω πλευρα στα σκαλοπατακια γιατι ο Αη γιωργης εχει κατι λακουβες ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και γενικα τον αποφευγω αυτο δρομο..τι λες?
ofitzis - Τρι 17 Σεπ 2002, 20:17:19
Θέμα δημοσίευσης:
Αν έχω προσέξει καλά έχει parking που μας χωραει.Νο problem και για τη μεταξύ μας
Alex - Τρι 17 Σεπ 2002, 21:55:55
Θέμα δημοσίευσης:
Αμα ειναι ετσι τοτε ΟΚ! Το μεταξυ μας κανονιστηκε 10 παρκακι λεσβος κατω μερια. Θα σου στειλω το κινητο μου σε PM λιγες μερες πριν τη συναντηση..
lionman - Τετ 18 Σεπ 2002, 03:51:05
Θέμα δημοσίευσης:
Σαν νέο μέλος θα είναι ότ,ι καλύτερο!
Nikel - Τετ 18 Σεπ 2002, 03:53:05
Θέμα δημοσίευσης:
Καλωσορισες lionman..Θα σε περιμενουμε :D :D :D
DimiP - Τετ 18 Σεπ 2002, 09:04:24
Θέμα δημοσίευσης:
οποιος "νοτιος" εχει αποριες ή δεν καταλαβαινει το χαρτη ας το πει για περισσοτερες πληροφοριες
Vasso - Τετ 18 Σεπ 2002, 09:56:20
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ θα ήθελα πολύ να έρθω αλλά θα είμαι εκτός Αθηνών... κριμα Sad
Κάθε πότε γίνονται οι συναντήσεις?
theflame - Τετ 18 Σεπ 2002, 10:11:55
Θέμα δημοσίευσης:
lionman έγραψε:
Σαν νέο μέλος θα είναι ότ,ι καλύτερο!

Καλώς ήρθες Λιονταράνθρωπε...
Θα σε καταλάβουμε μόλις σε δούμε έτσι δεν είναι Wink
Sidobre - Τετ 18 Σεπ 2002, 12:13:58
Θέμα δημοσίευσης:
Mέχρι στιγμής, έχουν δηλώσει σημμετοχή οι:

206xs
Ady
Alex
Chatasos
Christhehealer
DimiP
Fpug
Joseph
Larry69
Lionman
Nikel
Ofitzis
Overgr
Pezomania
Sidobre
Svstouk
Teoman
Theflame
Vini

Ξέχασα κανένα;

Αντε οι υπόλοιποι που είναι;
PoLiThS - Τετ 18 Σεπ 2002, 13:22:35
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια εγώ δυστιχώς αλλη μια φορά δέν μπορώ να έρ8ω λόγω δουλειάς

Είμαι ένας ταβερνιάρης τι να κανω.......
Vini - Τετ 18 Σεπ 2002, 13:27:13
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
Παιδια εγώ δυστιχώς αλλη μια φορά δέν μπορώ να έρ8ω λόγω δουλειάς

Είμαι ένας ταβερνιάρης τι να κανω.......

Φίλε Πολίτη μην ανυσηχείς... Wink
Αλλωστε δεν μένεις και δίπλα....... Wink

Αλήθεια το "ταβερνιάρης" που κολάει??? Question
Vasso - Τετ 18 Σεπ 2002, 15:52:48
Θέμα δημοσίευσης:
Πω Πω Exclamation Exclamation Shocked :eating: Ανδροπαρέα έ ???? θα προσπαθήσω να έρθω
PoLiThS - Τετ 18 Σεπ 2002, 15:58:42
Θέμα δημοσίευσης:
βασικα εχω ταβερνα στο Κατηχωρι Πορταριας και εκει κολαει το "Ταβερνιαρης" οπως καταλαβενετε λογω δουλειας δεν μπορω να ερ8ω Sad
PoLiThS - Τετ 18 Σεπ 2002, 16:01:22
Θέμα δημοσίευσης:
και κανονιστε ! ερχεται και θυλικο στην συναντιση Razz
μην σπευσετε να το πατε κοντρα αμεσως Razz
δωστε χωρο να σας πατησει Razz
Sidobre - Τετ 18 Σεπ 2002, 16:01:23
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι, ναι βαρβατίλα! Shocked

Πάντως of the Record θα είναι σίγουρα Wink δυο άλλα μέλη:

Angelbaby
Helzi

και τα 2 θυλικά

+ όποιος φέρει την κοπελιά του μαζί για παρέα

p.s. Nα τις φέρετε έτσι; Γιατί προβλέπω αν δεν έρθει καμμιά κοπελιά να βγεί αληθινός ο Christhehealer (βλεπε... ξύλο)

Οχι τίποτα άλλο, αλλά η Helzi ξέρει και Καρατε! Roll eyes Shocked :uhoh: Eek Crazy
chatasos - Τετ 18 Σεπ 2002, 16:04:29
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
βασικα εχω ταβερνα στο Κατηχωρι Πορταριας και εκει κολαει το "Ταβερνιαρης" οπως καταλαβενετε λογω δουλειας δεν μπορω να ερ8ω Sad

Επόμενη συνάντηση στην ταβέρνα του Polith για χοντρές μάσες :eating:
PoLiThS - Τετ 18 Σεπ 2002, 16:05:23
Θέμα δημοσίευσης:
εχμ...... γκρρρρρρρρ δεν μπορω να ερθω φτου φτου φτου! Πανω που εκανα κονε με 2 μολδαβες χορευτριες εχθες βραδυ και παλι ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥ
Mad Mad Mad Mad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
teoman - Τετ 18 Σεπ 2002, 16:09:36
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
εχμ...... γκρρρρρρρρ δεν μπορω να ερθω φτου φτου φτου! Πανω που εκανα κονε με 2 μολδαβες χορευτριες εχθες βραδυ και παλι ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥ
Mad Mad Mad Mad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Μολδαβές?Δεχόμαστε και συνάλλαγμα Wink
PoLiThS - Τετ 18 Σεπ 2002, 16:11:38
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:

Δοκιμη να δω πως δουλευει το quotation γιατι ζηλεψα!!!!!!!!
christhehealer - Τετ 18 Σεπ 2002, 16:55:18
Θέμα δημοσίευσης:
vassop26 έγραψε:
Πω Πω Exclamation Exclamation Shocked :eating: Ανδροπαρέα έ ???? θα προσπαθήσω να έρθω

Mην το δένεις. Για 60-40 μας κόβω. 60 άντρες 40 γυναίκες.
1.1 i love you - Τετ 18 Σεπ 2002, 23:35:09
Θέμα δημοσίευσης:
Νά 'μαι κι εγώωω Exclamation Exclamation Λοιπόν βλέπω οτι η πρόταση μου για Σείριος τελικά ήταν καλή ε; Ξανά Exclamation Twisted evil Twisted evil :twisted:Λοιπόν εγώ θα σας φέρω 2 ακόμα αντιπροσώπους του αδύναμου φύλου,αν και η 1 κάνει tae kwon do ενώ η 2η θα έρθει με το δικό της 206 Mr. Green Mr. Green Lol Mr. Green Mr. Green Επιτέλους θα σας δω απο κοντά :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Slash - Πεμ 19 Σεπ 2002, 01:09:54
Θέμα δημοσίευσης:
Και μετά μου λέτε οτι το 206 δεν είναι γκομενοπαγίδα. Όοοοοοοχι δεν είναι!!! Cool
Δεν υπάρχουν πονηρά αυτοκίνητα, απλά πονηρά μυαλά που χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα...
Nikel - Πεμ 19 Σεπ 2002, 02:50:06
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Nikel έγραψε:

Ελα Αλεκο Ποσα...6...Χαχαχαχχααχααχχχαχαχαχα

Cyprus Here We Come Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

ΥΓ. Χουμορ κανω...Απλα ειμαι τοσο χαρουμενος Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
christhehealer - Πεμ 19 Σεπ 2002, 09:13:05
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Ελα Αλεκο Ποσα...6...Χαχαχαχχααχααχχχαχαχαχα

Cyprus Here We Come Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

ΥΓ. Χουμορ κανω...Απλα ειμαι τοσο χαρουμενος Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Σεμναααααααα!!!!!!!!!!!!!! Eδώ είναι το forum του 206!!!!!!!

Θέλω τους βάζελοι να κλαίνε με μαύρο δάκρυ..... Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Tι ώρα είπαμε ότι παίζουν Question Question Question
Tο ξέρω αλλά θέλω να το ακούω Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Πεμ 19 Σεπ 2002, 09:17:38
Θέμα δημοσίευσης:
1.1 i love you έγραψε:
,αν και η 1 κάνει tae kwon do ενώ η 2η θα έρθει με το δικό της 206 Mr. Green Mr. Green Lol Mr. Green Mr. Green Επιτέλους θα σας δω απο κοντά :evilbat: :evilbat: :evilbat: [/b]

H Heltzi ξέρει καράτε, η φίλη του 1.1 i love you ξέρει tae kwon do. Kινδυνεύω σ' αυτή τη συνάντηση Question Shocked Question Shocked Question Γιατί άμα είναι έτσι να πάρω μαζί μου το δίκανο Cool Twisted evil Laughing Wink
Helzi - Πεμ 19 Σεπ 2002, 10:11:33
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
1.1 i love you έγραψε:
,αν και η 1 κάνει tae kwon do ενώ η 2η θα έρθει με το δικό της 206 Mr. Green Mr. Green Lol Mr. Green Mr. Green Επιτέλους θα σας δω απο κοντά :evilbat: :evilbat: :evilbat: [/b]

H Heltzi ξέρει καράτε, η φίλη του 1.1 i love you ξέρει tae kwon do. Kινδυνεύω σ' αυτή τη συνάντηση Question Shocked Question Shocked Question Γιατί άμα είναι έτσι να πάρω μαζί μου το δίκανο Cool Twisted evil Laughing Wink

Kύριε christhehealer δεν νομίζω οτι κινδυνεύεις στην συνάντηση απο εμένα. Tώρα αν με ενοχλήσει κάτι μπορώ να σε βρώ όποια στιγμή θελήσω!!!!!
Sidobre - Πεμ 19 Σεπ 2002, 10:28:17
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
H Heltzi ξέρει καράτε, η φίλη του 1.1 i love you ξέρει tae kwon do.

Παππού, βάλε λίγο τα γυαλιά σου διότι πάλι λάθος κάνεις τα ονόματα...

Helziλέγεται η κοπέλα, όχι Heltzi!

Ααααχ, γέρασες και μυαλό δεν έβαλες... Laughing Laughing Laughing

christhehealer έγραψε:
Kινδυνεύω σ' αυτή τη συνάντηση Question Shocked Question Shocked Question Γιατί άμα είναι έτσι να πάρω μαζί μου το δίκανο Cool Twisted evil Laughing Wink

Ασπασίααααααααα, το δίκανοοοοοοοο!!!!

Αχ, παππούλη, φαντάζομαι πόση σκουριά έχει πάνω του το.... δίκανο!
Εχεις καιρό να το δείς; Αν το δώ θα του δώσω χαιρετίσματα... Shocked Shocked
christhehealer - Πεμ 19 Σεπ 2002, 10:29:41
Θέμα δημοσίευσης:
Oρίστε μας. Δίκανο είπα; Mήπως να βγάλω τα προβολάκια και να βάλω πυραύλους Στρίγκερ;

Mπα καλύτερα να βάλω μία συστοιχία Eξοσέτ στην οροφή Silly Shocked Silly Shocked Crazy Weird look Turn-l
Sidobre - Πεμ 19 Σεπ 2002, 10:41:53
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Oρίστε μας. Δίκανο είπα; Mήπως να βγάλω τα προβολάκια και να βάλω πυραύλους Στρίγκερ;

Mπα καλύτερα να βάλω μία συστοιχία Eξοσέτ στην οροφή Silly Shocked Silly Shocked Crazy Weird look Turn-l

... ναι ναι!!!

Christhehealer says: Μαϊ νεϊμ ιζ Ποντ.....Ρωσο Ποντ! Mr. Green Mr. Green

Πάντως είναι μια καλή λύση να ρίχνεις στα Seicento που σε περνάνε!!!!!!!
theflame - Πεμ 19 Σεπ 2002, 13:33:47
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Μετά το 206cc το επαγγελματικό 206 τώρα και ειδική έκδοση 206 militari με συστοιχία πυραύλων για χαμένες κόντρες!!!! by christhehealer.........
PoLiThS - Πεμ 19 Σεπ 2002, 23:46:08
Θέμα δημοσίευσης:
μπουχουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ( αυτο ειναι κλάμα)

Θελω να ερθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω αλλα δεν μπορω...... και ηταν ευκερια μεσα στις καρατιστριες να φαω και ενα 8υλικο ξυλο ουαααααααααααααααααααα

Τελως παντων σημερα έβαλα τα καινουρια μου πισω φανάρια εβγαλα photos και ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να της έχς στα χέρια μου..

Vini να να έχεις τον νου σου κατα την Πέμπτη θα τις στειλω!
Vini - Παρ 20 Σεπ 2002, 07:48:00
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:

Vini να να έχεις τον νου σου κατα την Πέμπτη θα τις στειλω!

ok! θα περιμένω.... Wink
Slash - Παρ 20 Σεπ 2002, 16:06:45
Θέμα δημοσίευσης:
Αύριο κατεβαίνω Αθήνα για τον γάμο της ξαδέρφης μου, και θα φύγω Κυριακή. Θα έρθω με αεροπλάνο (δυστυχώς) . Θα κινηθώ στις περιοχές Βούλα-Αγία Παρασκευή-Φιλοθέη-Σταθμός Λαρίσης. Αν νομίζετε οτι βολεύει κανέναν έχει καλώς. Αλλιώς άλλη φορά.
Vasso - Δευ 23 Σεπ 2002, 15:42:35
Θέμα δημοσίευσης:
Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή μου δίνεται η ευκαιρία να έρθω στη συνάντηση , ( είχα κάνει λάθος και νόμιζα πως ήταν αυτή την κυριακή) Embarassed μπορείτε να μου πείτε μέχρι ποιά ώρα μαζεύεστε για να μπορέσω να έρθω κατά το μεσημέρι ?
Θα είμαι πάλι εκτός Αθηνών ξέρετε και το προηγούμενο βράδυ σε γάμο Razz
Θα ήθελα όμως έστω για λίγο να παρευρεθώ Mr. Green
Sidobre - Δευ 23 Σεπ 2002, 15:55:45
Θέμα δημοσίευσης:
Τι έγινε με τους γάμους ρε παιδιά; Επιδημία έχει πέσει;

Η ώρα συνάντησης θα είναι 11:30 και βλέπω να καθόμαστε αρκετά.

Μερικοί λόγοι για να μην λήψει κανείς:

1. Οι 10 πρώτοι θα κερδίσουν από ένα CD με οδηγίες επισκευής του 206.
2. Θα δωθούν κάρτες (Card Visit) σε όλους όσους επιθυμούν.
3. Θα υπάρχουν αυτοκόλλητα του Club για όσους επιθυμούν.
4. Θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, όλους εμάς που μιλάμε καθημερινά!
5. Θα συζητηθούν σημαντικά θέματα για την πορεία και την εξέλιξη του Club.
6. Θα υπάρχει η δυνατότητα να φωτογραφηθούν τα αυτοκίνητά σας (ξεχωριστά) και να γίνει ένα μικρό review στο Gallery του Site.
7. Αρκετές εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν μόνο εκεί...

Γι'αυτό, καλό θα είναι να έρθουν όσο το δυνατό περισσότεροι.
angelbaby - Τρι 24 Σεπ 2002, 06:56:22
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
1.1 i love you έγραψε:

Εγώ μπορεί να μην κάνω καράτε ή tae kwon do αλλά είμαι απο την Μάνη και αυτό τα λέει όλα...ΤΕΛΟΣ! Twisted evil Twisted evil

Υ.Γ. Για άλλη μια φορά, επιτρέψτε με να πώ οτι το 206 όπως και ΚΑΝΕΝΑ αυτοκίνητο ΔΕΝ είναι γκομενοπαγίδα, αν δεν θέλει να το δεί έτσι ο κάτοχός του..Όποιος διαφωνεί, θα τα πούμε στον Σείριο Cool Cool
teoman - Τρι 24 Σεπ 2002, 07:48:21
Θέμα δημοσίευσης:
angelbaby έγραψε:
Υ.Γ. Για άλλη μια φορά, επιτρέψτε με να πώ οτι το 206 όπως και ΚΑΝΕΝΑ αυτοκίνητο ΔΕΝ είναι γκομενοπαγίδα, αν δεν θέλει να το δεί έτσι ο κάτοχός του..Όποιος διαφωνεί, θα τα πούμε στον Σείριο Cool Cool

Σίγουρα... :D
Βοηθάει όμως πολύ Wink Wink
CU@Seirios (θα κανονίσω να ξεκινήσουμε μαζί).
zuper206 - Τρι 24 Σεπ 2002, 09:44:25
Θέμα δημοσίευσης:
Gia allh mia fora den tha ta kataferw na erthw.
Metakomizei h etairia kai tha doulebw apo Sabbato prwi mexri Kyriakh (elpizw meshmeri)

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Elpizw next time na eimai kai egw.
DimiP - Τρι 24 Σεπ 2002, 13:26:05
Θέμα δημοσίευσης:
4 + σημερα ρεεεεεεεεε
Svstouk - Τρι 24 Σεπ 2002, 14:32:48
Θέμα δημοσίευσης:
angelbaby έγραψε:
christhehealer έγραψε:
1.1 i love you έγραψε:

Εγώ μπορεί να μην κάνω καράτε ή tae kwon do αλλά είμαι απο την Μάνη και αυτό τα λέει όλα...ΤΕΛΟΣ! Twisted evil Twisted evil

Από τη Μάνη; Από πού ακριβώς; Question Question
Svstouk - Τρι 24 Σεπ 2002, 14:33:43
Θέμα δημοσίευσης:
DIMIP έγραψε:
4 + σημερα ρεεεεεεεεε

.................και την πήραμε τη ρόζα!!!!!!!!! Mr. Green Mr. Green
Slash - Τρι 24 Σεπ 2002, 14:42:19
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν βάζοντας αεροπορικά εισητήρια, ταξί, ξενοδοχείο, και υπόλοιπα μικροέξοδα, φτάνουμε στο ποσό των 650-700 ευρώ για 1,5 μέρα. Αφήστε με το σκεφτώ λίγο.
Sidobre - Τρι 24 Σεπ 2002, 14:50:55
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:
Λοιπόν βάζοντας αεροπορικά εισητήρια, ταξί, ξενοδοχείο, και υπόλοιπα μικροέξοδα, φτάνουμε στο ποσό των 650-700 ευρώ για 1,5 μέρα. Αφήστε με το σκεφτώ λίγο.

Θα είναι πολύ λιγότερα αν έρθεις με το αυτοκίνητό σου!

Το μόνο που θα χαλάσεις είναι τις ώρες πέρα δώθε!
Χωρίς το 206 τι να σε κάνουμε Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing
Slash - Τρι 24 Σεπ 2002, 15:04:00
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδή μόνο το αυτοκίνητό μου θέλετε; ΧΑΧΑΑΧΑ!! Τότε να σας το στείλω να το δείτε. Evil Twisted evil
Είναι πολλά χιλιόμετρα να κάνω ρε σε 2 μέρες, και όχι μόνο αυτό πρέπει Δευτέρα πρωί να ξυπνήσω πολύ πρωί, που αν γυρίσω με το αυτοκίνητο Κυριακή απόγευμα θα είμαι πτώμα, οπότε καλύτερα με αεροπλάνο. Αν είχα λίγο καιρό να κάτσω, ευχαρίστως να ερχόμουν με το αυτοκίνητο.
micho - Τρι 24 Σεπ 2002, 15:41:13
Θέμα δημοσίευσης: oi voreioi
i lisi einai mia paides! na organosoume to epomeno na einai voreino to meeting!elate k den 8a 8elete na figete Twisted evil :D
DimiP - Τρι 24 Σεπ 2002, 23:43:48
Θέμα δημοσίευσης:
θα γινω βαρετος αλλα ειπαμε ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Miltellas - Τετ 25 Σεπ 2002, 04:44:03
Θέμα δημοσίευσης:
Οι Βόρειοι ας αρκεστούμε σε μία μεταξύ μας συνάντηση για να γνωρισούμε και να συντονιστούμε. Αργότερα θα δούμε πώς θα συναντιόμαστε και με τους Νότιους.
micho - Τετ 25 Σεπ 2002, 12:54:52
Θέμα δημοσίευσης: σορρυ :)
συγνωμη παιδια απο την αφηρημαδα μου γραφω αγγλικα δεν θα ξαναγινει. Ε αντε ο βορρας ποτε? θελεις να το οργανωσουμε? να κανουμε αν ειναι και εμεις ενα topic για 1η συνταντηση βορείων.Πρεπει :D ............
Slash - Τετ 25 Σεπ 2002, 14:51:30
Θέμα δημοσίευσης:
Εμείς αδερφέ στην Θεσσαλονίκη, όπως το κόβω εγώ, κάθε μέρα συναντιόμαστε στο δρόμο, απλά δεν ξέρουμε ο ένας τον άλλον. Και να δεις θα τύχει καμιά φάση που θα πλησιάσουμε κανένα και θα ακολουθήσει το εξής:
-Γεια σου αδερφέ. Ωραίο το έχεις κάνει το 206 σου. Θα ήθελα να σου μιλήσω για ένα Club που έχουν κάνει οι ιδιοκτήτες των 206..
-Τι σύμπτωση! Κι εγώ γι αυτό ερχόμουν να σου μιλήσω...
DimiP - Τετ 25 Σεπ 2002, 23:54:06
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:
Εμείς αδερφέ στην Θεσσαλονίκη, όπως το κόβω εγώ, κάθε μέρα συναντιόμαστε στο δρόμο, απλά δεν ξέρουμε ο ένας τον άλλον. Και να δεις θα τύχει καμιά φάση που θα πλησιάσουμε κανένα και θα ακολουθήσει το εξής:
-Γεια σου αδερφέ. Ωραίο το έχεις κάνει το 206 σου. Θα ήθελα να σου μιλήσω για ένα Club που έχουν κάνει οι ιδιοκτήτες των 206..
-Τι σύμπτωση! Κι εγώ γι αυτό ερχόμουν να σου μιλήσω...

ναι γιατι εδω στην Αθηνα νομιζεις δεν γινεται το ιδιο?
Να ξερες ποσα 206 "προσεγμενα" (δεν λεω φτιαγμενα !!!) βλεπω καθε μερα... και μεχρι να τους μιλησεις εξαφανιζονται.
Τις προαλλες ήμουν στο πισω καθισμα αλλου αυτοκινητου και πηγαιναμε προς Πετρουπολη , πανω στα στενα ανηφορικα δρομακια σκαει μυτη ενα 206 ασημι με 2-3 αεραγωγους στο καπο , full bodykit και τα λοιπα και τα λοιπα , και μετα τιποτα ...
μεχρι να καταλαβω τι γινεται, δεν οδηγουσα κι εγω βεβαια, γεια σας... παει ο φιλος.
Αν ειναι αναμεσα μας τοτε θα ξερει.
Alex - Πεμ 26 Σεπ 2002, 00:23:27
Θέμα δημοσίευσης:
Σε περιπτωση βροχης τι γινεται?
Nikel - Πεμ 26 Σεπ 2002, 01:29:12
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε σεις να ρωτήσω στην συνάντηση θα φέρει κανείς τι γυναίκα του? Όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά για να ξέρω αν θα αμολήσω την δικιά μου η όχι
ofitzis - Πεμ 26 Σεπ 2002, 02:10:16
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:
Σε περιπτωση βροχης τι γινεται?

Απότι άκουσα θα έχει κακό καιρό τη Κυριακή.Δε νομίζω όμως πως υπάρχει κανένας λόγος να μας ξενερώσει εκτός από το ότι θα χαλάσει το γυάλισμα που φαντάζομαι θα έχουν κάνει οι περισσότεροι στα τουτού τους Σάββατο απόγευμα Laughing
Alex - Πεμ 26 Σεπ 2002, 02:24:30
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο ειναι και καλο και κακο.. Ενα γιατι μαλλον θα μειωθει η προσελευση, δευτερον γιατι δεν γουσταρω τις λιμνες με νερα που κρυβουν και λακουβες απο κατω, τριτον γιατι το καθαρισμα και πλυσιμο του Σαββατου θα παει στραφι στα λασπονερα της Κυριακης, τεταρτον γιατι δεν θα μπορουμε να δουμε ο ενας το αμαξι του αλλου υπο βροχη αλλα απ'την αλλη τουλαχιστον μπορω να σκεφτω ενα θετικο: οτι δεν θα χει κινηση ο δρομος καθως ολοι θα κατσουν σπιτια τους... Αλλα τι να το κανεις?

Λοιπον θεε δεν ξερω αν με ακους αλλα σε παρακαλω εκ μερους του 206 Club να μην βρεξεις την Κυριακη για να γινει ενα σωστο meeting ... Cool
DimiP - Πεμ 26 Σεπ 2002, 06:09:40
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:
Αυτο ειναι και καλο και κακο.. Ενα γιατι μαλλον θα μειωθει η προσελευση, δευτερον γιατι δεν γουσταρω τις λιμνες με νερα που κρυβουν και λακουβες απο κατω, τριτον γιατι το καθαρισμα και πλυσιμο του Σαββατου θα παει στραφι στα λασπονερα της Κυριακης, τεταρτον γιατι δεν θα μπορουμε να δουμε ο ενας το αμαξι του αλλου υπο βροχη αλλα απ'την αλλη τουλαχιστον μπορω να σκεφτω ενα θετικο: οτι δεν θα χει κινηση ο δρομος καθως ολοι θα κατσουν σπιτια τους... Αλλα τι να το κανεις?

Λοιπον θεε δεν ξερω αν με ακους αλλα σε παρακαλω εκ μερους του 206 Club να μην βρεξεις την Κυριακη για να γινει ενα σωστο meeting ... Cool

ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ. Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ MARKETING ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ....

πλακα κανω παιδια και δεν θελω να προσβαλω τα θρησκευτικα "πιστευω" κανενος, ετσι;;
Sidobre - Πεμ 26 Σεπ 2002, 09:55:34
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Ρε σεις να ρωτήσω στην συνάντηση θα φέρει κανείς τι γυναίκα του? Όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά για να ξέρω αν θα αμολήσω την δικιά μου η όχι

Tι είναι ρε για να την αμολήσεις; Shocked Shocked Shocked

Να την φέρεις την κοπέλα σου, να την φέρεις για να κάνει παρέα με τις δικές μας!
Nikel - Πεμ 26 Σεπ 2002, 12:41:42
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Nikel έγραψε:

Tι είναι ρε για να την αμολήσεις; Shocked Shocked Shocked

Να την φέρεις την κοπέλα σου, να την φέρεις για να κάνει παρέα με τις δικές μας!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Γιαυτο ρωτησα ρε Sidobre γιατι 99% στο 10λεπτο που θα συναντηθουμε αι γυνακαι θα αρχισουν να αναρωτιουνται τι ηρθα μαζι του, δεν μπορω να ακουω αλλο για αυτοκινητα Mr. Green κτλ. Θα την βαλω με την δικια σου να μιλανε για μοδα, μητροτητα Mr. Green κτλ.
Slash - Πεμ 26 Σεπ 2002, 12:44:21
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:

Γιαυτο ρωτησα ρε Sidobre γιατι 99% στο 10λεπτο που θα συναντηθουμε αι γυνακαι θα αρχισουν να αναρωτιουνται τι ηρθα μαζι του, δεν μπορω να ακουω αλλο για αυτοκινητα Mr. Green κτλ. Θα την βαλω με την δικια σου να μιλανε για μοδα, μητροτητα Mr. Green κτλ.

ΧΑΧΑΧΑ!! :D Razz
Τα βάσανα του γάμου. Ενώ εμείς οι ελεύθεροι και ωραίοι...νια νια νια νια!! Να ζηλεύετε!!!
Mr. Green
Nikel - Πεμ 26 Σεπ 2002, 13:05:51
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:
ΧΑΧΑΧΑ!! :D Razz
Τα βάσανα του γάμου. Ενώ εμείς οι ελεύθεροι και ωραίοι...νια νια νια νια!! Να ζηλεύετε!!! Mr. Green

Και ποιος σου ειπε οτι παντρεμενος Wink
angelbaby - Πεμ 26 Σεπ 2002, 13:08:12
Θέμα δημοσίευσης: Για όλους έχει ο Θεός....
Φίλτατε Nikel, μην ανησυχείς...

Φέρτην και θα δείς οτι δεν πρόκειται να σου πει τίποτα που να σε κάνει να νιώθεις οτι έκανε αγγαρεία και σε συνόδευσε :D

Μην ξεχνάς πως μπορεί να είμαστε γυναίκες, αλλά όπως αρέσει σε εσάς να οδηγείτε και να γουστάρετε το τουτού σας, ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με εμάς Wink είτε οδηγούμε Seicento, είτε PUG206 Cool Cool Cool

P.S. Speaking for myself γουστάρω την τρέλλα του συνοδηγού μου όσο και αυτός..... Embarassed Embarassed Embarassed
Nikel - Πεμ 26 Σεπ 2002, 13:12:41
Θέμα δημοσίευσης: Re: Για όλους έχει ο Θεός....
angelbaby έγραψε:
Φίλτατε Nikel, μην ανησυχείς...

Φέρτην και θα δείς οτι δεν πρόκειται να σου πει τίποτα που να σε κάνει να νιώθεις οτι έκανε αγγαρεία και σε συνόδευσε :D

Μην ξεχνάς πως μπορεί να είμαστε γυναίκες, αλλά όπως αρέσει σε εσάς να οδηγείτε και να γουστάρετε το τουτού σας, ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με εμάς Wink είτε οδηγούμε Seicento, είτε PUG206 Cool Cool Cool

P.S. Speaking for myself γουστάρω την τρέλλα του συνοδηγού μου όσο και αυτός..... Embarassed Embarassed Embarassed

Angelbaby επειδη ξερω την γυναικα δεν υπαρχει περιπτωση ν με κανει να νιωσω αβολα απλα εγω δεν θελω να περναω εγω καλα και εκεινη οχι Exclamation

Τωρα οσοω αφορα το αν γουσταρει να οδηγαει ναι πραγματι γουσταρει, το κακο ξερεις πιο ειναι οτι δεν εχει διπλωμα Rolling eyes Μια φορα τι το εδωσα και ξερεις πως ενιωσα καπως ετσι Confused Sad Confused
angelbaby - Πεμ 26 Σεπ 2002, 13:17:02
Θέμα δημοσίευσης: Re: Για όλους έχει ο Θεός....
Nikel έγραψε:
Angelbaby επειδη ξερω την γυναικα δεν υπαρχει περιπτωση ν με κανει να νιωσω αβολα απλα εγω δεν θελω να περναω εγω καλα και εκεινη οχι Exclamation

Τότε μην το σκέφτεσαι καθόλου Wink Wink

CU @ Σείριος.....
Nikel - Πεμ 26 Σεπ 2002, 13:36:33
Θέμα δημοσίευσης:
Oki Doki
Sidobre - Παρ 27 Σεπ 2002, 12:14:30
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Mάλλον μετά την Renault στην Φιλαδέλφεια...ακριβώς πριν από την γέφυρα της Αττική Οδού... Wink Wink

Αυτό ισχύει;

Να πούμε γύρω στις 10:45 εκεί;

Άλλος; Θα είναι κανείς άλλος;
chatasos - Παρ 27 Σεπ 2002, 12:22:12
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Vini έγραψε:

Αυτό ισχύει;

Me & teoman θα είμαστε στις 10:30.....
Nikel - Παρ 27 Σεπ 2002, 12:34:05
Θέμα δημοσίευσης:
Dimip εμεις τελικα θα συναντηθουμε Village Park να παμε παρεα Question
p206Mike - Παρ 27 Σεπ 2002, 13:09:45
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά 10 30 ή 10 45 τελικα? στη renault?
christhehealer - Παρ 27 Σεπ 2002, 13:11:27
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Άντε να είμαι και 'γω εκεί. Πως θα σας γνωρίσω; Tι θα φοράτε; Silly Silly Silly
overgr - Παρ 27 Σεπ 2002, 13:30:57
Θέμα δημοσίευσης:
Κοκκινο γαρύφαλο!
angelbaby - Παρ 27 Σεπ 2002, 13:34:02
Θέμα δημοσίευσης:
chatasos έγραψε:
Sidobre έγραψε:
Vini έγραψε:

Αυτό ισχύει;

Evil Μήπως ξεχάσατε και κάποιον άλλον; Shocked
chatasos - Παρ 27 Σεπ 2002, 13:35:19
Θέμα δημοσίευσης:
angelbaby έγραψε:
chatasos έγραψε:
Sidobre έγραψε:
Vini έγραψε:

Αυτό ισχύει;

Evil Μήπως ξεχάσατε και κάποιον άλλον; Shocked

Μετράνε αυτοί που θα έρθουν με δικό τους 206 ή έχουν 206 Laughing Laughing Laughing
Sidobre - Παρ 27 Σεπ 2002, 14:09:36
Θέμα δημοσίευσης:
p206mike έγραψε:
Παιδιά 10 30 ή 10 45 τελικα? στη renault?

Και 10:55 να φτάσουμε, τους προλαβαίνουμε αυτούς! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ΟΚ το κάνουμε (για να μην κλαίνε) 10:30
p206Mike - Παρ 27 Σεπ 2002, 14:11:26
Θέμα δημοσίευσης:
OK 10 30 στη renault με καφεδαάκι.....see u there!!!!
Alex - Παρ 27 Σεπ 2002, 14:14:58
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον οι Βορειοι (οσοι θελουν) ραντεβου στο Jumbo στην Ερυθραια στις 10:30 (θα μαστε εκει θεωρητικα γυρω στις 10:20 εκει εγω με τον ofitzi που ξεκιναμε απο διπλα-διπλα) για να φυγουμε παρεα.. Οσοι πιστοι...
Tomcat - Παρ 27 Σεπ 2002, 15:34:44
Θέμα δημοσίευσης:
NIkel κανονίζετε με τον Dimip ραντεβού στο Village park ρέντη?Είμαι και εγώ μέσα!Δύο 1400αρηδες και ένας 1600αρης στο κέντρο σε σχηματισμό!
Tomcat - Παρ 27 Σεπ 2002, 15:35:13
Θέμα δημοσίευσης:
NIkel κανονίζετε με τον Dimip ραντεβού στο Village park ρέντη?Είμαι και εγώ μέσα!
Αλεξ@νδρος - Παρ 27 Σεπ 2002, 15:45:16
Θέμα δημοσίευσης:
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ Crying or Very sad Crying or Very sad
ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩ ΚΑΝΕΝΑ Evil Evil ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΑΣ Exclamation
Vini - Παρ 27 Σεπ 2002, 17:44:42
Θέμα δημοσίευσης:
Λες να έρθω και εγώ στην RENAULT? Question Question
χμμμ! μπα....βρεθείτε εσείς....μάλλον θα έρθει και ο PEZOMANIAKOS με ένα τσούρμο 206....

Εγω θα έρθω μόνος επειδή θέλω να το πατήσω το ρημάδι....να του αλλάξω τον αδόξαστο... Wink Wink Wink OΠότε αν δείτε κάποιον μανιακό μην ανυσηχίσετε...εγώ θα είμαι... Wink Wink Wink

Αν δείτε κανένα μπλε 106rallye να σας περνά με άνεση θα είναι ο PUGSANG.... Wink Wink Wink
Nikel - Παρ 27 Σεπ 2002, 21:35:41
Θέμα δημοσίευσης:
206Tomcat έγραψε:
NIkel κανονίζετε με τον Dimip ραντεβού στο Village park ρέντη?Είμαι και εγώ μέσα!Δύο 1400αρηδες και ένας 1600αρης στο κέντρο σε σχηματισμό!

Ναι ρε Τομ το ειχαμε πει απο πιο παλια και το ανεφερα και τωρα για να κανονισουμε ωρα Exclamation Λοιπον τι λες κατα τις 10:00-10:15 ειναι καλα Question Για σημειο θα προτεινα ακριβως εξω απ'το Super Bowl Exclamation

ΥΓ. DIMIP που εισαι ακους Question Mr. Green Question
DimiP - Σαβ 28 Σεπ 2002, 00:21:07
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ !!!

ΑΤΙΜΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ !!!

ΛΟΙΠΟΝ, θα βρισκομαι στο Village Park του Ρεντη στις 09:30 εως και τις 10:00.
οπου δειτε μπλε σκουρο-φιμε τζαμια χαμηλωμα..... sorry παρασυρθηκα, το ξερετε το αμαξι (αν οχι , Rolling eyes )
Σημειο αναγνωρισης : ΕΒΑΛΑ ΣΙΤΑ ΜΑΥΡΗ ΜΕ ΛΟΓΟΤΥΠΟ "206" ΑΣΗΜΙ.
Αποκλειεται να μην το δειτε.
Θα ειμαι παρκαρισμενος εξω απο το parking και θα περιμενω.
nikel εχω το κινητο σου κι εσυ το δικο μου.
οποιος αλλος θελει το κινητο να το πει gia na to steilw me PM.
Ελατε με τις πορτες ετσι;;;
Nikel - Σαβ 28 Σεπ 2002, 04:18:53
Θέμα δημοσίευσης:
DIMIP έγραψε:
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ !!!

ΑΤΙΜΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ !!!

ΛΟΙΠΟΝ, θα βρισκομαι στο Village Park του Ρεντη στις 08:30 εως και τις 09:00.οπου δειτε μπλε σκουρο-φιμε τζαμια χαμηλωμα..... sorry παρασυρθηκα, το ξερετε το αμαξι (αν οχι , Rolling eyes )

Κατσε ρε DImip ποση ωρα θελουμε να φτασουμε στο Σειριο καμμια ωρα, γιατι απ'τις 08.30 και μεχρι της 09.00 Question 10.00 δεν ειναι καλα Question
DimiP - Σαβ 28 Σεπ 2002, 05:40:50
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
DIMIP έγραψε:
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ !!!

ΑΤΙΜΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ !!!

ΛΟΙΠΟΝ, θα βρισκομαι στο Village Park του Ρεντη στις 08:30 εως και τις 09:00.οπου δειτε μπλε σκουρο-φιμε τζαμια χαμηλωμα..... sorry παρασυρθηκα, το ξερετε το αμαξι (αν οχι , Rolling eyes )

Κατσε ρε DImip ποση ωρα θελουμε να φτασουμε στο Σειριο καμμια ωρα, γιατι απ'τις 08.30 και μεχρι της 09.00 Question 10.00 δεν ειναι καλα Question

μαλλον εχεις δικιο αλλαζω το post σε 09:30-10:00
αλλα δεν ηθελα να πιεστούμε . πιναμε και κανα coffe στο Flocafe του village... αλλα οκ 9.30-10.00
Nikel - Σαβ 28 Σεπ 2002, 13:52:27
Θέμα δημοσίευσης:
Οκ Dimip το αργοτερο 10.00 θα ειμαι εξω απ'το Super Bowl (το ξερεις ετσι?) θα με αναγνωρισεις απ'τον προφυλακτηρα του Grand Tourismo και την μαυρη σιτα με το λογοτυπο 206 cc. Ιδου....

pezomania - Σαβ 28 Σεπ 2002, 14:16:13
Θέμα δημοσίευσης:
10:30 στην Ρενό θα είμαι και εγώ, μαζί με κανά δυο ακόμα 206 Cool

Νέο αίμα στην ομάδα Wink
Tomcat - Σαβ 28 Σεπ 2002, 14:23:56
Θέμα δημοσίευσης:
9:30 με 10 είναι μια χαρά.Εμένα θα με αναγνωρίσετε από το γνωστό πλέον τριαντάφυλλο στο πέτο.Άσε θα σας βρω εγώ καλύτερα!Αν τύχει και δείτε σίτα,προφυλακτήρα GT , διπλές εξατμίσεις και αεροτομή WRC τότε θα είναι άλλος. Ένας καφές στο village δεν θα ήταν άσχημος το πρωί.
Vini - Σαβ 28 Σεπ 2002, 16:10:38
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά, οφείλουμε να ζητήσουμε ένα τεράστιο συγνώμη.

Αύριο στην συνάντηση δυστυχώς δεν θα μοιράσουμε αυτοκόλλητα.
Οι λόγοι αφορούν το κατάστημα που θα μας τα έβγαζε και το οποίο μας κρέμασε ξαφνικά σήμερα που θα τα παραλαμβάναμε.

Ζητάμε ειλικρινά συγνώμη. Ανταποδίδουμε με την δυνατότητα να δείτε τα αυτοκόλλητα σε "πιλοτικά" αυτοκίνητα και να παραγγείλετε όσα θέλετε στην συνάντηση. Φυσικά θα τα πάρετε το ταχύτερο δυνατό.

Ελπίζουμε στην κατανοησή σας.
DimiP - Σαβ 28 Σεπ 2002, 17:37:20
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια ευχελαιο και αγιασμο επιγοντως !!!!!Μετα τα κακα μαντατα για τον καιρο , βροχες-πλυμήρες-χιονια-ανεμοστροβιλοι και τα λοιπα ερχεται η απολυτη καταστροφη.
Το επλυνα :D ,
το γυαλισα Smile ,
το κουκουλωσα για τη νυχτα :fist: ,
βρηκα το μερος που θα μπουν τα αυτοκολητα Mr. Green ,
και ξαφνικα ΜΠΑΜ !!!!

δεν εχει αυτοκολητα Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ΦΤΟΥ ! ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜ##Ω. Evil Evil
κριμα.
φυσικα και τα παιδια δεν φταινε σε τιποτα αν το καταστημα τους κρεμασε.
Απλα ειναι κριμα γιατι για να παρουμε αυτοκολητο θα καταντησουμε να τα παραλαμβανουμε με ...courier

ΑΓΙΑΣΜΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!!!
theflame - Σαβ 28 Σεπ 2002, 19:02:08
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν έχει αυτοκόλλητα;;;;;; Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Ε καλά δεν πειράζει γιατί δεν πρόλαβα σήμερα να κάνω μπάνιο τη μικρή και το είχα άγχος Shocked

Καρτούλες θα έχει;;;;;; Wink
Alex - Σαβ 28 Σεπ 2002, 19:19:32
Θέμα δημοσίευσης:
Εντωμεταηυ μολις διαβαζα τις πρωτες γραμμες ("παιδια συγνωμη" κτλ) λεω "ωχ .. ακυρωνεται μαλλον η συναντηση" ... αλλα ευτυχως ισχυει ακομα Smile Ενταξει δεν τρεχει μια για τα αυτοκολητα don't worry..
Vini - Σαβ 28 Σεπ 2002, 19:49:09
Θέμα δημοσίευσης:
theflame έγραψε:
Δεν έχει αυτοκόλλητα;;;;;; Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Ε καλά δεν πειράζει γιατί δεν πρόλαβα σήμερα να κάνω μπάνιο τη μικρή και το είχα άγχος Shocked

Kάρτες?
Περίμενε να ανοίξει ο SIDOBRE το πορτμπαγκαζ... Wink Wink Wink

Οσο για τα αυτοκόλλητα έχουμε να πούμε πολλά αύριο....

Και ο καιρός λίγο μας απασχολεί.... Ανεβαίνουμε όλοι πάνω στο Σείριο και πίνουμε ζεστό καφέ...και γνωριζόμαστε όλοι από κοντά... και αφήστε από έξω να ρίχνει καρεκλοπόδαρα... Τα αυτοκίνητα έχουμε καιρό μπροστά μας πολύ να τα χαρούμε και να τα μελετήσουμε... Wink Wink
Slash - Σαβ 28 Σεπ 2002, 20:10:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ταχυδρομείστε κι εδώ μερικέεεεεες ρε.
Σταματάω στα φανάρια για να μιλήσω και στο club σε τρελο206ηδες και μέχρι να τους μιλήσω ανάβει το πράσινο. Αφήστε που σε αρκετές περιπτώσεις σταματάμε σε 2 λωρίδες, μιλάμε, έχουν φύγει από μπροστά τα υπόλοιπα αυτοκίνητα και εμείς σταματάμε όλη την κίνηση.
ΧΕΧΕΧΕ!!! :D
Vini - Σαβ 28 Σεπ 2002, 20:16:18
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:
Ταχυδρομείστε κι εδώ μερικέεεεεες ρε.
Σταματάω στα φανάρια για να μιλήσω και στο club σε τρελο206ηδες και μέχρι να τους μιλήσω ανάβει το πράσινο. Αφήστε που σε αρκετές περιπτώσεις σταματάμε σε 2 λωρίδες, μιλάμε, έχουν φύγει από μπροστά τα υπόλοιπα αυτοκίνητα και εμείς σταματάμε όλη την κίνηση.
ΧΕΧΕΧΕ!!! :D

Στείλε μου σε private την διεύθυνση σου και το ονοματεπώνυμό σου και σε 4 μέρες θα τρελαθείς στην κάρτα.... Wink Wink
PoLiThS - Σαβ 28 Σεπ 2002, 20:31:40
Θέμα δημοσίευσης:
Viniiiiiiiiii έστειλα τις φωτογραφιες!!!!!! ουαουυυυυυυυ αλλα μερικες μου καήκανε γα**το ¨9
Αλεξ@νδρος - Σαβ 28 Σεπ 2002, 21:23:58
Θέμα δημοσίευσης:
DIMIP έγραψε:

Σημειο αναγνωρισης : ΕΒΑΛΑ ΣΙΤΑ ΜΑΥΡΗ ΜΕ ΛΟΓΟΤΥΠΟ "206"

KΑΛΟΡΙΖΙΚΗ Smile colors .Βγαλε και καμμια φωτο να δουμε και την παραλλαγη Bleu de chine με μαυρη σιτα.Τα γραμματα ειναι με την γραμματοσειρα του 206?Πως εφτιαξες την μητρα?
Παιδια και εδω ενω μεχρι τις 12:30 ειχε νταλα ηλιο ξαφνικα συννεφιασε
και βρεχει συνεχως.Δεν πειραζει και με χιονια και με κρυα 206 Club Exclamation
Σας ευχομαι να περασετε καλα και να το διασκεδασετε και η συζητηση να ειναι εποικοδομιτικη.Και μια αδιαβροχη καμερα για πολλες φωτο
Ελπιζω να δουμε και μεις τα πιλοτικα οχηματα Roll eyes για να διαλεξουμε αυτοκολλητα
Α και συμμετεχω στα εξοδα ετσι?
Alex - Σαβ 28 Σεπ 2002, 22:02:27
Θέμα δημοσίευσης:
Α ρε καιρέ θα μας τρελάνεις? Ολη τη βδομαδα δεν εριξες σταγονα.. ΣΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΗΡΘΕ? Τι να πω... Τεσπα.. θα βρεθουμε εκει με βροχη η οχι!
Slash - Σαβ 28 Σεπ 2002, 22:07:11
Θέμα δημοσίευσης:
Βρέχει σήμερα για να σας βγάλει αύριο ήλιο. Laughing
theflame - Σαβ 28 Σεπ 2002, 22:24:15
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
theflame έγραψε:

Kάρτες?
Περίμενε να ανοίξει ο SIDOBRE το πορτμπαγκαζ... Wink Wink Wink

Οσο για τα αυτοκόλλητα έχουμε να πούμε πολλά αύριο....

Και ο καιρός λίγο μας απασχολεί.... Ανεβαίνουμε όλοι πάνω στο Σείριο και πίνουμε ζεστό καφέ...και γνωριζόμαστε όλοι από κοντά... και αφήστε από έξω να ρίχνει καρεκλοπόδαρα... Τα αυτοκίνητα έχουμε καιρό μπροστά μας πολύ να τα χαρούμε και να τα μελετήσουμε... Wink Wink

Σωστός!!!!
:D :D :D
Nikel - Κυρ 29 Σεπ 2002, 02:27:31
Θέμα δημοσίευσης:
Μακαρι γιατι αν βρεχει αυριο με τα μαπα λαστιχα που φοραω τις στραβες ζαντες (απο τις λακουβες) και τα φαγωμενα τακακια θα κανω 2 ωρες για να ερθω. Με 50 θα πηγαινω....Ακους Dimip Wink Mr. Green Wink
Tomcat - Κυρ 29 Σεπ 2002, 02:42:08
Θέμα δημοσίευσης:
Κι αν βρέχει αύριο δεν θα είναι και πολύ πρόβλημα!Απλώς λίγο παραπάνω προσοχή στην εθνική και λιγότερη ενασχόληση με τα gadgets των αυτοκινήτων!!!Τι καλύτερο σε μια βροχερή μέρα από έναν ζεστό καφέ με μια καλή παρέα!!!
Nikel - Κυρ 29 Σεπ 2002, 02:45:56
Θέμα δημοσίευσης:
Tom θα ερθει απο Village Park τελικα Question Σε περιμενουμε το αργοτερο μεχρι 10.00 εξω απ'το Super Bowl
Alex - Κυρ 29 Σεπ 2002, 02:53:32
Θέμα δημοσίευσης:
Εντωμεταξυ ειναι 4 το βραδυ και δεν με παιρνει υπνος... Με βλεπω να το παιρνω σερι μεχρι το πρωι, αυπνος.. Η μπορει να το ξαναπροσπαθησω σε λιγακι (να κοιμηθω)...

ΑΑΑΑΑχ αυτα ειναι...
Tomcat - Κυρ 29 Σεπ 2002, 02:59:21
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι αδερφέ θα είμαι εκεί μεχρι τις 10 και 5-10!Αν κάτι πάει στραβά τότε τα λέμε κατ'ευθείαν στο Σείριο
Nikel - Κυρ 29 Σεπ 2002, 03:05:09
Θέμα δημοσίευσης:
Ok friend Exclamation
Alex - Κυρ 29 Σεπ 2002, 14:28:03
Θέμα δημοσίευσης:
Η συναντηση εγινε! Ο καιρος βοηθησε πολυ σ'αυτο ευτυχως...

Για οσους δεν ηρθαν και ανυπομονουν να μαθουν τι εγινε να πω εντελως περιληπτικα οτι η συναντηση εξελιχθηκε ομαλα με καμια 20αρια 206 και αθφονο κοσμο σε σημειο να μην εχουμε να κατσουμε! Γνωριστηκαμε, μιλησαμε, ειδαμε ο ενας του αλλου, καναμε βηματα για την ιδρυση συλλογου και στο τελος παρθηκαν οι φωτογραφιες (και εκει υπηρχε προβλημα λογω πολλων 206) και μετα αποχωρησαμε Smile

Τα υπολοιπα σχολια θα ακολουθησουν απο τους υπολοιπους συντομα...
DimiP - Κυρ 29 Σεπ 2002, 14:32:37
Θέμα δημοσίευσης: ΠΕΡΙΛΗΨΗ 3ης ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
ΝΑΙ Ω ΝΑΙ !!! ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ !!
ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΣ!!!!
YYEEEESSSSSS!!!

ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑς ΤΙς ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩς ΤΑ 1.4 ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΟ ΠΩς ΓΡΑΦΩ 1ος ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.
ΝΙΚΕΛ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΣΑΙ;;;

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ......
10 ΛΕΠΤΑ ΕΙΠΕΣ;;;; ΠΟΣΑ;;;;

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ 'ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ , ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.
Αλεξ@νδρος - Κυρ 29 Σεπ 2002, 14:33:02
Θέμα δημοσίευσης:
Χμμμμμ.Γρηγορα τελειωσατε.Εγω περιμενα να ακολουθουσε κρασοκατανυξη και να ξαμπερδευατε μετα τον απογευματινο καφε Mr. Green
Nikel - Κυρ 29 Σεπ 2002, 15:41:07
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε αλητη με 170 πηγαινα και παλι δεν σε προλαβα η μηπως σε περασα τοσο γρηγορα που δεν προλαβες να με δεις αλλ ουτε και προλαβα να σε χαιρετησω Mr. Green Twisted evil Mr. Green

Λοιπον η συναντηση θα μπορουσα να πω πως ηταν φοβερη. Αρκετος κοσμος, ομορφες παρουσιες, και πολλα μα πολλα ομορφα 206 Exclamation Λιγο ο καφες ηταν μαπα αλλα τεσπα Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ΥΓ1. ΠΑΜΕ ΜΕΓΑΡΑΑΑΑΑΑ

ΥΓ2. Πολλες καρτες εκτυπωσατε ρε παιδακι μου Mr. Green

ΥΓ3. Chatasso περαστικα...Τα CD δεν τα ξεχασαμε τα χρωστας Wink

ΥΓ4. Vini sorry ρε δεν προλαβα να φωτογραφισω το κοκορετσι...Εξαφανιστηκε :eating: Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Tomcat - Κυρ 29 Σεπ 2002, 15:48:10
Θέμα δημοσίευσης:
Καλή η διαδρομή στην επιστροφή, πάλι καλά δεν είχε πολλούς να επιστρέφουν!Εσύ για λέγε δεν πιστεύω να σου τυχε καμιά βλακεία?
Nikel - Κυρ 29 Σεπ 2002, 15:49:01
Θέμα δημοσίευσης:
Alexandros έγραψε:
Χμμμμμ.Γρηγορα τελειωσατε.Εγω περιμενα να ακολουθουσε κρασοκατανυξη και να ξαμπερδευατε μετα τον απογευματινο καφε Mr. Green

Αυτα Alex στην συναντηση στα Μεγαρα. Λοιπον προτεινω το προγραμμα...
Καφες-Λιωσιμο Ελλαστικων-Λιωσιμο στο κρασι και στα κοψιδια-Παγωτακι, Κρεπα η γενικοτερα ρε παιδι μου γλυκο Mr. Green
Nikel - Κυρ 29 Σεπ 2002, 15:55:33
Θέμα δημοσίευσης:
Οχι ρε Στελιο τιποτα...Αφου να φανταστεις ειμουν συνεχεια αριστερη και ηταν αδεια εντελως. Σε καποια φαση μονο χεστηκα γιατι πηγαινα αρκετα και ειχε μπατσικο αριστερα αλλα ειχαν σταματημενα κατι μηχανακια ημουν και εγω αριστερα οποτε.....Για πες εσυ για την κοντρα......
Tomcat - Κυρ 29 Σεπ 2002, 16:03:07
Θέμα δημοσίευσης:
Αρχικά ήμασταν σχετικά κοντά (μπρός πίσω) στην δεξιά λωρίδα.Σε μια φάση ο mike μπήκε στην αριστερή και στο καπάκι του κόλλησε ένα πιταρισμένο μπλέ ραλλάκι 8V!Άνοιξε ο δικός μας από πίσω ο άλλος.Τελευταία φορά που τους είδα ήταν λίγο μετά τα διόδια!!!Εκεί τους άφησα μπροστά !!!!!! Laughing Laughing Laughing
Nikel - Κυρ 29 Σεπ 2002, 16:06:33
Θέμα δημοσίευσης:
Μπροστα λοιπον ο Mike Twisted evil Twisted evil Twisted evil Τετοια να ακουω Mr. Green

Παω να την πεσω σε λιγο για υπνο γιατι ειμαι χωμα. Πολυ κοκορετσι ρε παιδι μου Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Svstouk - Κυρ 29 Σεπ 2002, 16:11:41
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως μάγκες, πολύ χάρηκα που σας γνώρισα και κυρίως που διαπίστωσα ότι κινούμαστε στο ίδιο μήκος κύματος (γιατί το φοβόμουν, για να είμαι ειλικρινής). Wink

Ας όψονται τα βαφτίσια, που με ανάγκασαν να φύγω. Δεν πειράζει, κι όσο κάθισα κέρδος ήταν. Αλήθεια, μετά τον καφέ τι κάνατε; Κάτι για κοκορέτσια είπε ο Nikel και με αναστάτωσε..... Rolling eyes Rolling eyes
Tomcat - Κυρ 29 Σεπ 2002, 16:18:11
Θέμα δημοσίευσης:
Καλή ξεκούραση Nikel!
Έχεις δίκιο ρε φίλε και μένα το κοκορέτσι με βάρυνε κάπως.Σκέψου τα ελατήρια στο αμάξι πριν ήταν για 3,5cm χαμήλωμα και τώρα άστα να πάνε έχει κάτσει πάνω από 5 για να μή πω 10 και θεωρηθώ υπερβολικός!χχαχαχαχχαχ Mr. Green Cool Cool Cool

ΝΑΙ ΝΑΙ εγώ ήμουνα αυτός που έψαχναν όλοι με το QUICKSILVER εγώ τη σκότωσα τη σαύρα ...... στην πυρά λοιπόν!!!!!
Nikel - Κυρ 29 Σεπ 2002, 16:19:06
Θέμα δημοσίευσης:
After Coffee τραβηξαμε κατι φωτο (φωτογραφε τραβα μια φωτογραφια Mr. Green ) τα 206 με και χωρις τους οδηγους Exclamation Οσο για το κοκορετσι δεν πηγαμε για μασα φιλε svstouk απλα εμενα με περιμενε σπιτι και ηταν ο λογος που με αναγκασε να φυγω μετα τις φωτο. Αφου να φανταστεις το ακουγα που με φωναζε

Κοκορετσι: Nikel come to me...come to me
Nikel:Ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιι....Αερααααααααααααα
Tomcat - Κυρ 29 Σεπ 2002, 16:37:14
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ καλή φάση η συνάντηση!Τα είχε όλα.Καταρχην είχε όλα τα ασημένια 206 ,,δεν νομίζω να είχαν μείνει άλλα στην Αθήνα! Είχε 1600 άρια AVENSIS να σκάνε 220 αληθινά χλμ (κονταρίσια άσε, το κοντέρ είχε πάρει ήδη μια στροφή) είχαμε χωσίματα στα 206 του club από 106 rallye και 5πορτα (Δεν σε ξέχασα Dimip).Τελικά δεν πήρα τους καθρέπτες του Nikel γιατί μου είπε ότι τους χρειαζόταν, τώρα τι να τους κάνει δεν μπορω να φανταστώ αλλά..... φαίνεται κάτι θα ξέρει next time.Είχε κάτι κινεζάκια που μας κοιταζαν σαν εξωγήινους.AAA και τέλος είχε πολλές μα πολλές καρτούλες!!!!!
DimiP - Κυρ 29 Σεπ 2002, 17:43:32
Θέμα δημοσίευσης:
TI κοκορετσια λετε ρε παιδια;;;;
κριμα που φυγαμε νωρις εγω ο byron κι ο larry. ΚΡΙΜΑ !!!
Σε εμας ουτε ραλλακια ουτε τιποτα.
Μονο ενα λιγο δυσκολο φρεναρισμα που με τρομαξε λιγο , ο byron μαλλον δεν ανησυχησε τοσο (που ηταν πισω μου με τη συνοδηγο του)...
Ρε tomcat σε αφησα μονο σου και οργιασες παλι;;;
Καλα, δεν θα παρω το AVENSIS του θειου ; θα σε φτιαξω εγω. Θα το γεμισω κηροζηνη και θα πιασω τα 300 !!!....... (ευρω!.. στο γεμισμα)

Προτεινω η επομενη συναντηση να γινει σε μερος που θα μπορουμε να "δοκιμασουμε" τις ικανοτητες μας, κατι για ΜΕΓΑΡΑ ακουσα????????
Tomcat - Κυρ 29 Σεπ 2002, 17:48:19
Θέμα δημοσίευσης:
Tι φρενάρισμα ρε DIm για λέγε?Να φανταστώ αυτά στις ούρες φαναριών όπου ο μαλ**ας μπροστά ανακαλύπτει τη τελευταία στιγμή ότι στην βασική έκδοση το αμάξι του έχει και φρένο?

ΑΑαααα διάβασα στο power για μια χωμάτινη πίστα (Παραλληλοδρόμιο) λίγο έξω από την κόρινθο πολύ καλή.Νοικίαζει αμάξια skoda octavia RS ειδικά φτιαγμένα για χώμα.Πολύ εμπειρία!
DimiP - Κυρ 29 Σεπ 2002, 17:54:50
Θέμα δημοσίευσης:
μεσα για ΜΕΓΑΡΑ μεσα με τις πορτες.
πολυ ωραιο το 206 του ΑΛΕΞ! α! το καλο να λεγεται ! ασχετο !
Νικελ τι φαγωμενα τακακια,λαστιχα,βενζινη,δεν παιζει το ραδιοcd,μου τελειωσαν οι κασσετες,.... μας λες΄;; Το 1600 ειναι δυναμη και παει σφαιρα!
Τωρα γιατι στο γυρισμο δε σε ειδα;;; -δεν ξερω. κανονικα επρεπε να μας ξανα-περασεις σα σταματημενους.

Τελος καλου-κακου κανε μια ασφαλια κλοπης των αεραγωγων σου !!!!
γιατι την αλλαη φορα θα φερω τα εργαλεια, δε θα ρθω με αδεια χερια.
χαχαχχαχαχα...
DimiP - Κυρ 29 Σεπ 2002, 18:06:03
Θέμα δημοσίευσης:
206Tomcat έγραψε:
Tι φρενάρισμα ρε DIm για λέγε?Να φανταστώ αυτά στις ούρες φαναριών όπου ο μαλ**ας μπροστά ανακαλύπτει τη τελευταία στιγμή ότι στην βασική έκδοση το αμάξι του έχει και φρένο?

ΑΑαααα διάβασα στο power για μια χωμάτινη πίστα (Παραλληλοδρόμιο) λίγο έξω από την κόρινθο πολύ καλή.Νοικίαζει αμάξια skoda octavia RS ειδικά φτιαγμένα για χώμα.Πολύ εμπειρία!

oχι τιποτα σπουδαιο, μη φοβασαι, απλα ο μπροστινος οπως λες περιμενε τελευταια στιγμη να φρεναρει απο τα 100. εγω ημουν λιγο πιο κοντα του , ο byron ειχε κρατησει αποσταση. εγω φρεναρα απλα πατησα εντονα και κατεβασα και 2 ταχυτητες. εκανα ενα νοημα στο Byron (για να μη με βριζει) αλλα μαλλον δεν καταλαβε τι εννοουσα (οτι δεν εφταιγα εγω αλλα ο μπροστα για το ζορισμα των φρενων).
το εχω ακουσει κι εγω για τα octavia αλλα μου φαινεται ειναι ακριβα!
Nikel - Κυρ 29 Σεπ 2002, 18:10:10
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα ρε ακομα εδω ειστε Question Dimip τι εγινε πουλακι μου, πρωτος πρωτος εγραψες στο φορουμ

Δεν εχω χρονο τωρα..ΒUT I'll be back...tonight
PoLiThS - Κυρ 29 Σεπ 2002, 18:14:27
Θέμα δημοσίευσης:
Μεγαρα??????????? ακουσα Μεγαρα???????????????/ δωσε και μενα μπαρμπααααααααααααααααααααααααααααααααααα θελςω πιστα τωραααααααααααααααααααααα!
TZAG - Κυρ 29 Σεπ 2002, 18:31:37
Θέμα δημοσίευσης:
DIMIP, πότε πρόλαβες κι έφτιαξες το αμάξι, πότε πρόλαβες και έφτασες πρώτος στη συνάντηση, πότε πρόλαβες να γράψεις πρώτος κιόλας, έχω μείνει άφωνος! Μήπως διακτινίζεσαι; Scatter γιατί δεν εξηγήται.
Θα ήθελα πολύ να ήμουν κι εγώ παρόν, αλλά άμα δουλεύεις νύχτα...
Ελπίζω όλοι να περάσατε καλά, γιατί φαίνεται περάσατε καλά.
TZAG Wink
DimiP - Κυρ 29 Σεπ 2002, 18:40:02
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
DIMIP, πότε πρόλαβες κι έφτιαξες το αμάξι, πότε πρόλαβες και έφτασες πρώτος στη συνάντηση, πότε πρόλαβες να γράψεις πρώτος κιόλας, έχω μείνει άφωνος! Μήπως διακτινίζεσαι; Scatter γιατί δεν εξηγήται.
Θα ήθελα πολύ να ήμουν κι εγώ παρόν, αλλά άμα δουλεύεις νύχτα...
Ελπίζω όλοι να περάσατε καλά, γιατί φαίνεται περάσατε καλά.
TZAG Wink

μην ανησυχεις και την αλλη φορα που θα ειμαι βαρδια θα πας εσυ για να με εκπροσωπησεις TZAG..
oso για τη διακτινηση, αγαπημενη μου σειρα το STARTREK.!!!
theflame - Κυρ 29 Σεπ 2002, 19:55:49
Θέμα δημοσίευσης:
Ο Dimip όντως έχει περάσει σε άλλη διάσταση!!!!
Έχει το πιο γρήγορο αμάξι, μετά το Avensis του θείου για να μην ξεχνιόμαστε Wink

Γενικά πάντως όλα ήταν beautiful, τα αμάξια, η παρέα, τα άτομα, όλα super, σε καμία περίπτωση δεν νομίζω να έχασε κανένας!!!!

Ρε Nikel για κοκορέτσι άκουγα, αλλά ούτε εσύ το πρόλαβες εεεε;;;
Δεν πειράζει και το κλουμπ θέλει τις θυσίες του!!!! :D
p206Mike - Κυρ 29 Σεπ 2002, 20:08:25
Θέμα δημοσίευσης:
206Tomcat έγραψε:
Αρχικά ήμασταν σχετικά κοντά (μπρός πίσω) στην δεξιά λωρίδα.Σε μια φάση ο mike μπήκε στην αριστερή και στο καπάκι του κόλλησε ένα πιταρισμένο μπλέ ραλλάκι 8V!Άνοιξε ο δικός μας από πίσω ο άλλος.Τελευταία φορά που τους είδα ήταν λίγο μετά τα διόδια!!!Εκεί τους άφησα μπροστά !!!!!! Laughing Laughing Laughing

Φίλε Tomcat, sorry που σε άφησα ρε φίλε αλλά με τσίτωσε ο άλλως και δεν ήταν rallye 8v , ήταν ένα 106 gti το μπλέ αν εννοείς εμένα,, και μετά τα διόδια ανοίξαμε μια καλά και τον πήγα προφυλαχτήρα με 170 - 180 και έκανε δεξια μολις μετά από λίγο είδε οτι δεν εξαφανιζόταν οσο πατούσε γκάζι...με αποτέλεσμα να κοιτάξω μετά από λίγο ο κοντέρ και να δω 205....οπότε έκοψα και πήγα normal με 160 ,,,,,,, Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
theflame - Κυρ 29 Σεπ 2002, 20:12:44
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Καφες-Λιωσιμο Ελλαστικων-Λιωσιμο στο κρασι και στα κοψιδια-Παγωτακι, Κρεπα η γενικοτερα ρε παιδι μου γλυκο Mr. Green

Γκουρμέ τύπος ο Nikel !!!!!!!!
Και με πλήρως ολοκληρωμένη άποψη!!!!!
Εμ πως κάτι ή το κάνεις σωστά ή δεν το κάνεις καθόλου.
Πίνεις κανένα καφεδάκι για να ανοίξει το μετά και μετά από μερικά τρελά στροφιλίκια σου ανοίγει η όρεξη, και πως να το κάνουμε μετά έρχεται μία υπογλυκαιμία όπότε το γλυκάκι είναι must!!!! Cool
overgr - Κυρ 29 Σεπ 2002, 21:35:04
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω σκάσει απ'το κακό μου Evil Evil

Δεν μπόρεσα να έρθω... καταραμένη Πολ. Αεροπορία!!!
pduke - Κυρ 29 Σεπ 2002, 21:54:18
Θέμα δημοσίευσης:
Multi color Multi color Πως μ'αρέσει να βλέπω το club μας χαρούμενο !!!! Multi color Multi color
pduke - Κυρ 29 Σεπ 2002, 22:57:59
Θέμα δημοσίευσης:
Πω πω ζήλιες!!!!!!!!
Θα φάω τατακάκια μου από τα νεύρα
Άντε ρε πείτε κιάλλα!!!!

Polith έχουμε μιλήσει πέρυσι στο χιονισμένο πήλιο πάνω σε αλλαγή αλυσίδων ή ιδέα μου είναι??
PoLiThS - Κυρ 29 Σεπ 2002, 23:46:42
Θέμα δημοσίευσης:
λες? ξερς γω.... δεν μπορω να πω οτι θυμαμαι...
Tomcat - Κυρ 29 Σεπ 2002, 23:55:13
Θέμα δημοσίευσης:
Aδερφέ Mike no prob!!!!Χαίρομαι που το club έχει επιτυχίες και τρέλα (σε λογικά πλαίσια μην σκοτωθούμε κιόλα).Από το πίσω μέρος μου φάνηκε για 8V μη θαρρείς οτι πρόλαβα να δω πολλά!!!Κι εγώ στην επιστροφή τα ριξα σ'ενα panda προφυλακτήρα προφυλακτήρα 750 κ.ε όχι αστεία.Είχε ένα ξανθό μέσα απίστευτο!!! αχχχχχ Wink
Slash - Δευ 30 Σεπ 2002, 00:01:53
Θέμα δημοσίευσης:
Εύγε, εύγε!!
Πετυχημένο το meeting. Άντε να κανονίσουμε και κανα Πανελλαδικό να γίνει χαμόοοοοοοος!!!
Nikel - Δευ 30 Σεπ 2002, 02:30:58
Θέμα δημοσίευσης:
p206mike έγραψε:
Φίλε Tomcat, sorry που σε άφησα ρε φίλε αλλά με τσίτωσε ο άλλως και δεν ήταν rallye 8v , ήταν ένα 106 gti το μπλέ αν εννοείς εμένα,, και μετά τα διόδια ανοίξαμε μια καλά και τον πήγα προφυλαχτήρα με 170 - 180 και έκανε δεξια μολις μετά από λίγο είδε οτι δεν εξαφανιζόταν οσο πατούσε γκάζι...με αποτέλεσμα να κοιτάξω μετά από λίγο ο κοντέρ και να δω 205....οπότε έκοψα και πήγα normal με 160 ,,,,,,, Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Για σου ρε p206mike...αξιος

ΥΓ. Προς ολους του ενδιαφερομενους ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ προλαβα και ιδου

:uhoh: Splat :uhoh: Splat :uhoh: Splat :uhoh: Splat
Miltellas - Δευ 30 Σεπ 2002, 02:31:57
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο ρε παιδιά, κάθε συνάντηση και περισσότεροι, κάθε συνάντηση και καλύτερη! :D
Nikel - Δευ 30 Σεπ 2002, 02:55:27
Θέμα δημοσίευσης:
DIMIP έγραψε:
Νικελ τι φαγωμενα τακακια,λαστιχα,βενζινη,δεν παιζει το ραδιοcd,μου τελειωσαν οι κασσετες,.... μας λες΄;; Το 1600 ειναι δυναμη και παει σφαιρα!
Τωρα γιατι στο γυρισμο δε σε ειδα;;; -δεν ξερω. κανονικα επρεπε να μας ξανα-περασεις σα σταματημενους.

Ρε Δημητρη ετρεχα ετρεχα ετρεχα και δεν σε ειδα πουθενα. Τι να πω η εσυ εισουν τοσο γρηγορος η φταιει που χαθηκα στο Σειριο μεχρι να βρω την εξοδο για Αθηνα Embarassed Αφου να φανταστεις ρωτησα την κοπελα του Sidobre για το πως θα βγω και νομιζε οτι της εκανα πλακα...Αλλα εγω μιλαγα σοβαρα Exclamation Ασε ρομπα γιναμε παλι Mr. Green Mr. Green Mr. Green

DIMIP έγραψε:
Τελος καλου-κακου κανε μια ασφαλια κλοπης των αεραγωγων σου !!!! Γιατι την αλλη φορα θα φερω τα εργαλεια, δε θα ρθω με αδεια χερια...χαχαχχαχαχα...

Φιλε παρε οτι θες απλα πεστω μου αν ειναι να σου αφησω ανοιχτα μην κανεις καμμια ζημια-γρατζουνια στο αμαξι γιατι πιο πολυ θα με πονεσει Mr. Green
Nikel - Δευ 30 Σεπ 2002, 02:58:09
Θέμα δημοσίευσης:
theflame έγραψε:
Nikel έγραψε:

Γκουρμέ τύπος ο Nikel !!!!!!!!
Και με πλήρως ολοκληρωμένη άποψη!!!!!
Εμ πως κάτι ή το κάνεις σωστά ή δεν το κάνεις καθόλου.
Πίνεις κανένα καφεδάκι για να ανοίξει το μετά και μετά από μερικά τρελά στροφιλίκια σου ανοίγει η όρεξη, και πως να το κάνουμε μετά έρχεται μία υπογλυκαιμία όπότε το γλυκάκι είναι must!!!! Cool

Ρε συ flame η εχουμε ολοκληρωμενη προταση η οχι...Δηλαδη εσυ πως με εκοψες μετα απο 25 χρονια μονιμης επενδυσης (για πολλα εκατομμυρια μιλαμε :D ) ετσι ευκολα θα χασω την κοιλια Question
Vini - Δευ 30 Σεπ 2002, 07:36:41
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα!

Λοιπόν η 3η συνάντηση έγινε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Οι 206άρηδες έδωσαν βροντερό παρόν!!!!! Ελπίζω όλοι να έμειναν ενθουσιασμένοι και να να πέρασαν καλά. Παρακαλώ πείτε τις απόψεις σας για την συνάντηση. Εκφραστείτε ελεύθερα. Τι αποκομίσατε? Τι προσέξατε? Τι σας κίνησε την περιέργια? Τι άλλο προτείνετε για τις συναντήσεις μας? Τι σας ξίνισε?

Ελπίζουμε την επόμενη φορά να είμαστε ακόμη περισσότεροι και η συνάντηση να έχει 24ωρη διάρκεια για να τα πούμε όλα!!!!!!!

υ.γ. Εμένα πάντως ρε παιδιά εκτός των άλλων μου έχει μείνει στον εγκέφαλο το armrest του φίλου ady (αν δεν κάνω λάθος)...πολύ καλό!!!!
Vini - Δευ 30 Σεπ 2002, 07:39:24
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
p206mike έγραψε:

Για σου ρε p206mike...αξιος

ΥΓ. Προς ολους του ενδιαφερομενους ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ προλαβα και ιδου

:uhoh: Splat :uhoh: Splat :uhoh: Splat :uhoh: Splat

Γεια σου ρε φίλε Νικ! Καλό το κοκορετσάκι ε?
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Την επόμενη φορά θα το σφάξουμε μαζί.... Wink Wink Wink
pezomania - Δευ 30 Σεπ 2002, 08:11:05
Θέμα δημοσίευσης:
Η συνάντηση είχε μεγάλη επιτυχία!!! Έίχαν μαζευτεί τόσα άτομα, που όταν μπήκα στο παρκιν ΦΟΒΗΘΗΚΑ! Είμασταν γύρο στα 18 - 19 αμάξια και καμια 35 - 40 άτομα!!! ΛΑΟΣ!!!!

Δύο πράγματα μου έχουν μείνει:

Ο προφυλαχτήρας του NIkel
Τα δερμάτινα (κόκκινο - μαύρο) του ε; ορίστε; Βοηθήστε ρε παιδιά ποιανού ήταν το μαύρο το cc Embarassed
teoman - Δευ 30 Σεπ 2002, 08:23:41
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Η συνάντηση είχε μεγάλη επιτυχία!!! Έίχαν μαζευτεί τόσα άτομα, που όταν μπήκα στο παρκιν ΦΟΒΗΘΗΚΑ! Είμασταν γύρο στα 18 - 19 αμάξια και καμια 35 - 40 άτομα!!! ΛΑΟΣ!!!!

Τα δερμάτινα (κόκκινο - μαύρο) του ε; ορίστε; Βοηθήστε ρε παιδιά ποιανού ήταν το μαύρο το cc Embarassed

Και όχι μόνο ο προφυλακτήρας του!Νομίζω πως ήταν η καλύτερη παρουσία!
Εύγε nikel... :D
Ady - Δευ 30 Σεπ 2002, 09:02:01
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

υ.γ. Εμένα πάντως ρε παιδιά εκτός των άλλων μου έχει μείνει στον εγκέφαλο το armrest του φίλου ady (αν δεν κάνω λάθος)...πολύ καλό!!!!

Γεια σου Vini ελέφαντα (το ελέφαντας πάει για τη μνήμη σου, για να μην παρεξηγηθώ).

Το armrest το είχε και ο Darkvow (τώρα εγώ είμαι ο ελέφαντας).

Η συνάντηση καταπληκτική. Τουλάχιστον για εμένα ήταν η πρώτη φορά
που έβλεπα τόσα πολλά 206 μαζεμένα.

Τα παιδιά είναι όλα καταπληκτικά. Σοβαροί, συγκροτημένοι και ψαγμένοι.

Η επόμενη κίνηση μετά απο τη συνάντηση είναι μάλλον να το χαμηλώσω λίγο το δικό μου, γιατί με τους άξονες και τα ελατήρια που φαίνονται τώρα
είναι όντως σαν 2CV (όπως ανέφερε κάποιος που (sorry!) δεν θυμάμαι).

Επίσης, η αντηλιακή μεμβράνη του Vini. Δεν θα μου γλυτώσει!!

Η δουλειά του Alex για την εισαγωγή αέρα. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ !!!!

Nikel, το αμάξι σου είναι στολίδι.

Και άλλες, πολλές και καλές, ιδέες από όλα τα παιδιά.

Chris, τον πρόλαβες το γάμο???

Ελπίζω σύντομα και η επόμενη συνάντηση με ακόμα περισσότερη συμμετοχή.
p206Mike - Δευ 30 Σεπ 2002, 09:21:49
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα σε όλα τα παιδιά ,,,,Αχ Δευτέρα ρε γα**το το σκέφτομαι και πίζω,,, Πίνω καφεδάκι στη δουλειά και παράλληλα surfarw στο hyperforum μας..... Nikel εμείς έχουμε χορτάσει από κοκορέτσια - αρνιά και κοντοσούβλια......Ξέρεις εκέι στην πλατεία κάθε Μάϊ που τα τρώμε και ειναι ωραία.......(το πιασες έτσι?) Λοιπόν παίδες Καλη Εβδομάδα να έχετε όλοι,,,και όσο για σένα φίλε tomcat συμφωνώ απόλυτα μιας και έχω και γω ένα κόλλημα με τις ξανθιές.....και σε παράθεση με το φίλο το NIKEL που λέει -A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together - εγώ θα συμπλήρωνα............................. A 206 & a Preety-Blondie-Woman Are 2 Things That Go Together!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Δευ 30 Σεπ 2002, 09:36:06
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
Chris, τον πρόλαβες το γάμο???

Xαλαρά. Kατέβαινα με ήντα (δέκα πάνω, δέκα κάτω δεν θα τα χαλάσουμε τώρα) και πρόλαβα μέχρι και το αμάξι να πλύνω Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
angelbaby - Δευ 30 Σεπ 2002, 10:20:35
Θέμα δημοσίευσης: O ΙΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ :(
Καλημέρα σε όλους...

Για κακή μας τύχη, μας χτύπησε ιός που κυκλοφορεί ευρέως τώρα τελευταία, γι' αυτό και στάθηκε αδύνατον για μένα και το έτερον ήμισυ να παρεβρεθούμε στην συνάντηση Crying or Very sad Ο άτιμος ιός, αρχικά προτίμησε τον chataso ο οποίος απο πυρετό καλώς πάει, και εμένα με γυροφέρνει πολύ άσχημα απο χθές το πρωί. Ξέρω απο τώρα, οτι είναι ζήτημα λίγων ωρών να εκδηλωθεί (γκούχ, γκούχ, γκούχ......)

Απ' ότι βλέπω περάσατε καλά και εύχομαι στην επόμενη συνάντηση να γνωριστούμε chatasos+angelbaby με όλους όσους βρεθήκατε στον Σείριο χθές το πρωί και που θέλαμε τόσο πολύ να σας δούμε...

Αυτά, και να προσέχετε μην κολλήσετε και βρεθείτε και εσείς τάβλα στο κρεβάτι...

P.S. Helzi, δεν έκατσε να βρεθούμε χτές, ελπίζω να κανονίσουμε κάτι σύντομα... Sad
Vini - Δευ 30 Σεπ 2002, 10:26:43
Θέμα δημοσίευσης: Re: O ΙΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ :(
angelbaby έγραψε:
Καλημέρα σε όλους...

Για κακή μας τύχη, μας χτύπησε ιός που κυκλοφορεί ευρέως τώρα τελευταία, γι' αυτό και στάθηκε αδύνατον για μένα και το έτερον ήμισυ να παρεβρεθούμε στην συνάντηση Crying or Very sad Ο άτιμος ιός, αρχικά προτίμησε τον chataso ο οποίος απο πυρετό καλώς πάει, και εμένα με γυροφέρνει πολύ άσχημα απο χθές το πρωί. Ξέρω απο τώρα, οτι είναι ζήτημα λίγων ωρών να εκδηλωθεί (γκούχ, γκούχ, γκούχ......)

Απ' ότι βλέπω περάσατε καλά και εύχομαι στην επόμενη συνάντηση να γνωριστούμε chatasos+angelbaby με όλους όσους βρεθήκατε στον Σείριο χθές το πρωί και που θέλαμε τόσο πολύ να σας δούμε...

Αυτά, και να προσέχετε μην κολλήσετε και βρεθείτε και εσείς τάβλα στο κρεβάτι...

P.S. Helzi, δεν έκατσε να βρεθούμε χτές, ελπίζω να κανονίσουμε κάτι σύντομα... Sad

Παιδιά περαστικά σας, καλά να είστε και θα σας δούμε σύντομα...

Πάνω από όλα υγεία!!!! Wink Wink Wink
theflame - Δευ 30 Σεπ 2002, 10:27:21
Θέμα δημοσίευσης: Re: O ΙΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ :(
angelbaby έγραψε:
Καλημέρα σε όλους...

Περαστικά και στους δύο και γρήγορα ακμαιότατοι!!!!!
Vini - Δευ 30 Σεπ 2002, 10:53:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
Vini έγραψε:

Γεια σου Vini ελέφαντα (το ελέφαντας πάει για τη μνήμη σου, για να μην παρεξηγηθώ).

Το armrest το είχε και ο Darkvow (τώρα εγώ είμαι ο ελέφαντας).

...........

Επίσης, η αντηλιακή μεμβράνη του Vini. Δεν θα μου γλυτώσει!!
.............

ady σύντομα κανονίζουμε για καϊφέ μια που μένουμε και κοντά!!!!
Περιττό να σου πω ότι το παρήγγειλα το armrest.....πόρωση! Wink Wink

Οσο για την αντιηλιακή μπροστά (τύπου καθρέπτη) που έχω βάλει (προσοχή είναι κομμάτι και δεν πιάνει όλο το τζάμι) την έβαλα στον Τσιάρα (Περιστέρι). Εχει εξουσιοδότηση της FOLIATEC... Wink Wink Wink ...τιμή ολική...30euro... Wink
Tomcat - Δευ 30 Σεπ 2002, 10:54:51
Θέμα δημοσίευσης:
Aa ρε Μike τι μου θύμισες τώρα!Τι μώρο , με αυτήν το pug μου θα ήταν σίγουρα η καλύτερη παρουσία στην συνάντηση!!!Τέσπα!Εγώ την κυνηγούσα για να τις δώσω κάρτα του club μην φανταστείτε κάτι άλλο......... Wink Wink Wink Πάντως η συνάντηση ήταν πολύ γαμάτη και όλοι πολύ ψαγμένοι !Μου άρεσε που σε αρκετούς το μεράκι που έχουν για τα αυτοκίνητα το εφαρμόζουν και στην πράξη με ιδιαίτερα έξυπνες και πρακτικές πατέντες! Μια συνάντηση το μήνα είναι πολύ?
DimiP - Δευ 30 Σεπ 2002, 10:55:39
Θέμα δημοσίευσης:
ο Τomcat το παιζει οδηγος επειδη εχει bucket καθισματα!
Νομιζει πως ειναι και γρηγορος, γιαυτο τον προκαλω σε ανοιχτη κοντρα.
Θα φερω και το AVENSIS του θειου, εσυ φιλε φερε το mountain bike σου.!!!!!!
θα βαλω μπρος το ΑVENSIS και θα σε σερνω με 220 χλμ !!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing
Tomcat - Δευ 30 Σεπ 2002, 11:09:45
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν πειράζει Dimip που θα πάει ..... θα στρώσεις και εσύ!Πάλι στην επόμενη συνάντηση θα ψάχνεστε με τον Νikel πώς φτασαμέ σε 20-25' στον Σείριο από το Village xωρίς να ξεχνάτε όμως ποιος ήταν μπροστά!!!

Εσύ πάρε το πατίνι του θείου καλύτερα γιατί ούτε το Avensis έχει bucket καθίσματα όπως κάποιοι κάποιοι!!!!!! χαχαχαχαχ
Αααα μην ξεχνάς και τα λευκά όργανα που έχω!!!
Πές μου που και και πότε κόντρα!!!Μόνο μην μου το πεις τελευταία στιγμή , να προλάβω τουλάχιστον να βγάλω τα πίσω καθίσματα και το bucket του συνοδηγού!!!! Cool Cool Cool Mr. Green
Ady - Δευ 30 Σεπ 2002, 11:30:31
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

Οσο για την αντιηλιακή μπροστά (τύπου καθρέπτη) που έχω βάλει (προσοχή είναι κομμάτι και δεν πιάνει όλο το τζάμι) την έβαλα στον Τσιάρα (Περιστέρι). Εχει εξουσιοδότηση της FOLIATEC... Wink Wink Wink ...τιμή ολική...30euro... Wink

Μήπως υπάρχει κανένα τηλέφωνο ή διεύθυνση, ή ζητάω πολλά ?
Ady - Δευ 30 Σεπ 2002, 11:36:07
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

ady σύντομα κανονίζουμε για καϊφέ μια που μένουμε και κοντά!!!!

Για καϊφέ είμαι μέσα σήμερα κιόλας !!!!!

Θα σου στείλω ΡΜ με τα τηλέφωνά μου, αν και τα έχεις από τη χθεσινή λίστα.
Vini - Δευ 30 Σεπ 2002, 11:45:05
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
Vini έγραψε:

Μήπως υπάρχει κανένα τηλέφωνο ή διεύθυνση, ή ζητάω πολλά ?

Αν το βιάζεσαι πάρε ένα τηλέφωνο στον ΤΡΟΧΟ 010-5907406, (αντιπροσωπεία FOLATEC)...και ζήτα το τηλ. και την διεύθυνση του ΤΣΙΑΡΑ...διαφορετικά το απογεύμα θα στα δώσω γιατί δεν έχω την κάρτα μαζί... Wink

Οσο για το καφέ το κανονίζουμε άμεσσα... Wink Wink
Ady - Δευ 30 Σεπ 2002, 11:55:40
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

Αν το βιάζεσαι πάρε ένα τηλέφωνο στον ΤΡΟΧΟ 010-5907406, (αντιπροσωπεία FOLATEC)...και ζήτα το τηλ. και την διεύθυνση του ΤΣΙΑΡΑ...διαφορετικά το απογεύμα θα στα δώσω γιατί δεν έχω την κάρτα μαζί... Wink

Thanks, πήρα ήδη τηλέφωνο τον ΤΡΟΧΟ.

Προχωράω ακάθεκτος !!!!! Laughing Laughing Laughing !!!!!
Nikel - Δευ 30 Σεπ 2002, 12:04:32
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω τους Pezomania, Teoman, Ady για τα καλα τους λογια. Εχω συγκινηθει Crying or Very sad Laughing

ΥΓ1. Επισης θα ηθελα να ευχαριστησω την Μαμα μου, τον μπαμπα μου, την κοπελα μου που με τον ενα (χρηματα) η αλλο τροπο (χρηματα ξανα) με βοηθησαν να φτιαξω το αυτοκινητο μου Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ΥΓ2. 206Tomacat αυθαδιαζεις αγορι μου Twisted evil Ποιος θα ειναι μπροστα next time Question Αλλα ετσι ειναι το παιζεις ευγενικος και δεν το πατας το ρημαδι το γκαζι για να πατε ολοι παρεα και μετα στην λεωε κιολας Mr. Green
Tomcat - Δευ 30 Σεπ 2002, 12:11:28
Θέμα δημοσίευσης:
xaxax καλά εσένα Nikel σε καταλαβαίνω τα έχεις τα άλογα , έχεις και τους καθρέφτες (άσχετο), αλλά ο Dimip ?Βάλαμε μια σκουπίτσα και ένα μπουράκι και θα φέρουμε επανάσταση στην παγκοσμιοποίηση?Δεν πειράζει στην ευθεία φαίνεται το ποιο πειραγμένο αμάξι και όχι ο οδηγός οπότε και να με φάς στην κόντρα δεν τρέχει μία! Cool Cool Cool Mr. Green :mrgreen:Τι λές να παίξουμε τα Bucket στοίχημα και αν κερδίσω θα κλέψεις του καθρέφτες του Nikel!
Nikel - Δευ 30 Σεπ 2002, 12:20:32
Θέμα δημοσίευσης:
Ειπα και εγω ρε Στελιο....
Μυριζομαι φοβερη κοντρα με τον Δημητρη.....
Αν θελετε καποιον να κραταει τα λεφτα της κοντρας προτημιστε εμενα Mr. Green
Svstouk - Δευ 30 Σεπ 2002, 16:50:25
Θέμα δημοσίευσης:
Χμμ, τι μου έμεινε;

Question Τα φιμέ του DIMIP (από πού τα έβαλες;), η τάπα βενζίνης που είχαν κάμποσοι και πάνω από όλα, η σοβαρότητα των παιδιών. Wink
206ccsimos - Δευ 30 Σεπ 2002, 17:43:59
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:

Βρε pezomania θα σε μαλώσω! Evil 2 CC ήμασταν και δεν μας θυμάσαι ? Shocked
Το μαύρο με τα δερμάτινα {( μαύρα-κόκκινα),χαμηλωμένο, σκούπα (Κρασουλης,PowerBoost),φιμε καιαιαιαι...αρκετά καλό ηχοσυστημα}, ήταν δικό μου ( Σίμος )!!! "και πολύ μετριόφρον ε ?" Cool
Σε παρακαλώ να μη ξαναεπαναληφθει !!!
Η συνάντηση ήταν πολύ καλή και...με όμορφες παρουσίες Wink (οι οποίες σπάζανε την μονοτονία!),
Αλλά δυστυχώς δεν είχαμε την "άνεση" να μιλήσουμε όλοι μαζί. Sad
Καλά δεν λεω για τον καφέ!!! Twisted evil

Idea
Άσχετο !!!!
Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και ώρα 9.30πμ
Στο BUDHA CLUB (CATARALLA) στην γλυφάδα
Έχει διαγωνισμό με ηχοσυστηματα αυτοκινήτων.
Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!

Alex - Δευ 30 Σεπ 2002, 17:50:12
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα προσωπικά μου άρεσε κατ'αρχάς το οτι βρεθήκαμε και γνωριστήκαμε απο κοντά και έτσι μπορώ να έχω μια καλύτερη εικόνα στο μυαλό μου σχετικά με ποιός ειναι ποιός. Στη συνέχεια πλάκα είχε το οτι είχαμε "κάνει κόμμα" στο Parking και μού άρεσε το οτι σχεδόν στήσαμε μια αυτοσχέδια έκθεση "βελτιωτικών προτάσεων" για 206 οπού ο καθένας έπαιρνε ιδεές απο τους αλλούς...

Όσο για το Σείριο (μέσα) πραγματικά δεν ξέρω που θα πρέπει να βρεθούμε την επόμενη φορά που θα είμαστε και γώ δεν ξέρω πόσοι ωστέ να κάτσουμε κάπου..

Όσο για αμάξια τι να πω.. το καθένα είχε το κάτι ξεχωριστό εσωτερικά, εξωτερικά η μηχανικά... Εντύπωση μου έκανε το χαμήλωμα Tomcat (που μόνο 3.5 πόντους δεν είναι, ίσως πιο κοντά στα 5-6cm - οχι φυσικά οτι έχω πρόβλημα.. Ωραίο είναι και να το χαίρεσαι!), ενα μαύρο XS, του Vini (πολύ επιθετικό στύλ και ωραία αεροτομή), του Νικελ, του DarkVow (πολύ ψαρωτικό όχημα με ωραίο χρώμα - καλή και η σποιλεριά) καθώς επίσης εντύπωση μου έκανε το γεγονός οτι παίζει να είχα τη μικρότερη μπούκα απ'ολους ανεξαρτήτων κυβικών - παρ'ολα αυτά η μπούκα μου είναι 2ο χέρι απο Saxo 122 οπότε αμα ήταν ικανοποιητική για Saxo δεν θα ναι για το δικό μου? (1400).. Εξ'άλλου έχω δοκιμάσει το αμάξι και χωρίς το τελικό και δεν είχα διαφορά αποδόσης που σημαίνει οτι το τελικό μου είναι αρκετά ελεύθερο...ΑΑΑ και κάτι άλλο.. Στο parking στο Σείριο όταν φεύγαμε για τις φωτογραφιές (εγώ μαζι με άλλους 2-3 δεν καταλαβάμε τι έγινε - νομίζαμε οτι το διαλάγαμε το meeting, ακολουθώντας βρεθήκαμε στην αλάνα για τις φωτογραφίες - άλλη φορά φωνάχτε το να καταλάβουμε τι παίζει) είδα οτι κατ'αρχάς τα σκίζατε τ'αμάξια ΚΡΥΑ.. ΡΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΘΟΡΑ ΚΡΥΟΣ???? ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΙΖΕΤΕ ΑΒΛΕΠΙ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΑΦΟΤΟΥ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΠΡΟΣ!!! .. Μετά πρόσεξα ότι κάποια ασημένια με μπούκες όπως τα σκίζατε, τα καζανάκια τρέμαν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ!! Μιλάμε σε ένα αμάξι ειδικά νόμιζα οτι θα ξεκολήσει και θα φύγει προς τα πίσω... (πρέπει να ήταν ο τελευταίος της πομπής των πρώτων που ξεκίνησαν για την αλάνα, αν αυτό βοηθάει στην εύρεση της ταυτότητος του)

Και η ατάκα της ημέρας.. "Τους σκίσαμε τους Κινέζους!!!"

Θεϊκό!

Εντωμεταξύ στο γυρισμό είπα να το ανοίξω λίγο αλλά είδα τους μπάτσους με το σταματημένο μηχανάκι και ξενέρωσα.. λέω "λες να με γράψουν εδώ η παρακάτω? Καλύτερα να πάω συντηρητικά να αποφύγω τα χειρότερα" αλλά λίγο πιο κάτω το 175άριασα το αμαξι ξεχνόντας την υπόσχεση στον εαυτό μου και μετά παλι ξανα170αριάσα μετά τα διόδια...(δεν τελίκιασα) Πρώτη φορά το τρέχω με την εισαγωγή μου πάνω απο 170 και η φάση είναι οταν κούμπωσα την 5η γύρω στα 168 χμ/ω τότε απο τον υπερβολικό αέρα η πεταλούδα δεν έκλεισε και οι στροφές αντι να πέσουν στις 2000-3000 κατά το συμπλεκτάρισμα της αλλαγής εκτινάχθηκαν γύρω στις 5000!!!!! - χωρίς γκάζι!! Μόνο με τον αέρα (που μάλλον κράταγε την πεταλούδα ανοιχτή!) ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!.. Πολύ RACE μηχανή.. Wink

Λοιπόν αυτά προς το παρών, αμα θυμηθώ τιποτα άλλο θα το γράψω...
DimiP - Δευ 30 Σεπ 2002, 18:42:55
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Ειπα και εγω ρε Στελιο....
Μυριζομαι φοβερη κοντρα με τον Δημητρη.....
Αν θελετε καποιον να κραταει τα λεφτα της κοντρας προτημιστε εμενα Mr. Green

Επειδη δεν παιζονται λεφτα αλλα, άλλα πιο χρησιμα αξεσουαρ θα κρατησεις τα bucket του tomcat τους καθρεφτες σου και τους αεραγωγους σου!!!!
Δεν ξερω αν δεν το καταλαβες αλλα το επαθλο στην ουσια εισαι εσυ ή μαλλον το 206 σου!! χαχαχαχαχχα

σσωωωσσστττττοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςς;
DimiP - Δευ 30 Σεπ 2002, 18:47:22
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:
Χμμ, τι μου έμεινε;

Question Τα φιμέ του DIMIP (από πού τα έβαλες;), η τάπα βενζίνης που είχαν κάμποσοι και πάνω από όλα, η σοβαρότητα των παιδιών. Wink

τα φιμε απο ΚΙΝΔΥΡΟΓΛΟΥ, και προτεινω να βαλεις (αν βαλεις) τα αμεσως πιο σκουρα , τα δικα μου ειναι αρκετα ανοιχτοχρωμα.

ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ;;;;
καλα ρε φιλε σε ποιο meeting πηγες εσυ;;;
στο....ΚΙΝΕΖΙΚΟ ;;;;;

α! εγω θα ελεγα το επομενο meeting να εχει περισσοτερη τρελλα.

και μια που λεμε τι μας αρεσε, εμενα μου αρεσε η θεση οδηγησης του DARKVOW.
μαλλον επηρεασμενος απο το τραγουδι "δεν το ξανακανω σ'autobianki" εφτιαξε την ιδανικη θεση για οδηγηση και ο,τι αλλο προκυψει.....
σωστττοοοςςςςς΄;;;;
DimiP - Δευ 30 Σεπ 2002, 18:50:11
Θέμα δημοσίευσης:
206ccsimos έγραψε:
pezomania έγραψε:

Βρε pezomania θα σε μαλώσω! Evil 2 CC ήμασταν και δεν μας θυμάσαι ? Shocked
Το μαύρο με τα δερμάτινα {( μαύρα-κόκκινα),χαμηλωμένο, σκούπα (Κρασουλης,PowerBoost),φιμε καιαιαιαι...αρκετά καλό ηχοσυστημα}, ήταν δικό μου ( Σίμος )!!! "και πολύ μετριόφρον ε ?" Cool
Σε παρακαλώ να μη ξαναεπαναληφθει !!!
Η συνάντηση ήταν πολύ καλή και...με όμορφες παρουσίες Wink (οι οποίες σπάζανε την μονοτονία!),
Αλλά δυστυχώς δεν είχαμε την "άνεση" να μιλήσουμε όλοι μαζί. Sad
Καλά δεν λεω για τον καφέ!!! Twisted evil

Idea
Άσχετο !!!!

ενδιαφερον ακουγεται, αλλα ποιος το διοργανωνει αυτο;
ειναι κατι επισημο η κατι αλλο;
θα βρεθει εκει το club; αν και τα ηχοσυστηματα τρωνε πολλα λεφτα που μπορουν να πανε για μηχανικες/αισθητικες βελτιωσεις.
εγω θα παω παντως και ευχομαι να σας δω εκει.
DimiP - Δευ 30 Σεπ 2002, 18:55:07
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:
Εμένα προσωπικά μου άρεσε κατ'αρχάς το οτι βρεθήκαμε και γνωριστήκαμε απο κοντά και έτσι μπορώ να έχω μια καλύτερη εικόνα στο μυαλό μου σχετικά με ποιός ειναι ποιός. Στη συνέχεια πλάκα είχε το οτι είχαμε "κάνει κόμμα" στο Parking και μού άρεσε το οτι σχεδόν στήσαμε μια αυτοσχέδια έκθεση "βελτιωτικών προτάσεων" για 206 οπού ο καθένας έπαιρνε ιδεές απο τους αλλούς...

Όσο για το Σείριο (μέσα) πραγματικά δεν ξέρω που θα πρέπει να βρεθούμε την επόμενη φορά που θα είμαστε και γώ δεν ξέρω πόσοι ωστέ να κάτσουμε κάπου..

Όσο για αμάξια τι να πω.. το καθένα είχε το κάτι ξεχωριστό εσωτερικά, εξωτερικά η μηχανικά... Εντύπωση μου έκανε το χαμήλωμα Tomcat (που μόνο 3.5 πόντους δεν είναι, ίσως πιο κοντά στα 5-6cm - οχι φυσικά οτι έχω πρόβλημα.. Ωραίο είναι και να το χαίρεσαι!), ενα μαύρο XS, του Vini (πολύ επιθετικό στύλ και ωραία αεροτομή), του Νικελ, του DarkVow (πολύ ψαρωτικό όχημα με ωραίο χρώμα - καλή και η σποιλεριά) καθώς επίσης εντύπωση μου έκανε το γεγονός οτι παίζει να είχα τη μικρότερη μπούκα απ'ολους ανεξαρτήτων κυβικών - παρ'ολα αυτά η μπούκα μου είναι 2ο χέρι απο Saxo 122 οπότε αμα ήταν ικανοποιητική για Saxo δεν θα ναι για το δικό μου? (1400).. Εξ'άλλου έχω δοκιμάσει το αμάξι και χωρίς το τελικό και δεν είχα διαφορά αποδόσης που σημαίνει οτι το τελικό μου είναι αρκετά ελεύθερο...ΑΑΑ και κάτι άλλο.. Στο parking στο Σείριο όταν φεύγαμε για τις φωτογραφιές (εγώ μαζι με άλλους 2-3 δεν καταλαβάμε τι έγινε - νομίζαμε οτι το διαλάγαμε το meeting, ακολουθώντας βρεθήκαμε στην αλάνα για τις φωτογραφίες - άλλη φορά φωνάχτε το να καταλάβουμε τι παίζει) είδα οτι κατ'αρχάς τα σκίζατε τ'αμάξια ΚΡΥΑ.. ΡΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΘΟΡΑ ΚΡΥΟΣ???? ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΙΖΕΤΕ ΑΒΛΕΠΙ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΑΦΟΤΟΥ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΠΡΟΣ!!! .. Μετά πρόσεξα ότι κάποια ασημένια με μπούκες όπως τα σκίζατε, τα καζανάκια τρέμαν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ!! Μιλάμε σε ένα αμάξι ειδικά νόμιζα οτι θα ξεκολήσει και θα φύγει προς τα πίσω... (πρέπει να ήταν ο τελευταίος της πομπής των πρώτων που ξεκίνησαν για την αλάνα, αν αυτό βοηθάει στην εύρεση της ταυτότητος του)

Και η ατάκα της ημέρας.. "Τους σκίσαμε τους Κινέζους!!!"

Θεϊκό!

Εντωμεταξύ στο γυρισμό είπα να το ανοίξω λίγο αλλά είδα τους μπάτσους με το σταματημένο μηχανάκι και ξενέρωσα.. λέω "λες να με γράψουν εδώ η παρακάτω? Καλύτερα να πάω συντηρητικά να αποφύγω τα χειρότερα" αλλά λίγο πιο κάτω το 175άριασα το αμαξι ξεχνόντας την υπόσχεση στον εαυτό μου και μετά παλι ξανα170αριάσα μετά τα διόδια...(δεν τελίκιασα) Πρώτη φορά το τρέχω με την εισαγωγή μου πάνω απο 170 και η φάση είναι οταν κούμπωσα την 5η γύρω στα 168 χμ/ω τότε απο τον υπερβολικό αέρα η πεταλούδα δεν έκλεισε και οι στροφές αντι να πέσουν στις 2000-3000 κατά το συμπλεκτάρισμα της αλλαγής εκτινάχθηκαν γύρω στις 5000!!!!! - χωρίς γκάζι!! Μόνο με τον αέρα (που μάλλον κράταγε την πεταλούδα ανοιχτή!) ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!.. Πολύ RACE μηχανή.. Wink

Λοιπόν αυτά προς το παρών, αμα θυμηθώ τιποτα άλλο θα το γράψω...

ALEX, εχεις δικιο για το σκισιμο αλλα μην ξεχνας οτι τα αυτοκινητα δεν ηταν εντελως κρυα, πριν 1-1.5 ωρα ειχαμε ερθει απο την Αθηνα , οποτε ειχαν φαει και 45 χλμ .
Τωρα για το σκισιμο , οφειλεται στην κ@@@α να το πω; ας το πω παρόρμηση (ειμαι ευγενικος) της στιγμης .
Αφου αρχισε 1, μετα ενας αλλος, μετα αρχισαμε ολοι να τα γκαζωνουμε ....
και ηταν και το περιπολικο που φυσικα δεν τολμησε να τα βαλει με 20+ αμαξια... να τη η δυναμη του club , εστω και ατυπα.
Παντως δεν πρεπει να πεφτει τετοιο σκισιμο απροετοιμαστα , γιαυτο και η επομενη συναντηση θα ειναι ΜΕΓΑΡΑ για να εκτονωθουμε και λιγο.
Nikel - Δευ 30 Σεπ 2002, 19:30:57
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

Επειδη δεν παιζονται λεφτα αλλα, άλλα πιο χρησιμα αξεσουαρ θα κρατησεις τα bucket του tomcat τους καθρεφτες σου και τους αεραγωγους σου!!!!
Δεν ξερω αν δεν το καταλαβες αλλα το επαθλο στην ουσια εισαι εσυ ή μαλλον το 206 σου!! χαχαχαχαχχα

σσωωωσσστττττοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςς;

Γιατι ρε τι σας εκανα Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Καλα δεν θα παμε στα Μεγαρα θα σας δειξω εγω θα δειτε τι θα παθετε Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Alex - Δευ 30 Σεπ 2002, 20:44:18
Θέμα δημοσίευσης:
Οταν λεω κρυο δεν λεω ξερω γω για εντελως κρυο.. μιλαω για αρκετα χαμηλοτερες θερμοκρασιες απο την κανονικη θερμοκρασια λειτουργιας..(πχ να ναι το νερο στους 30) Δεν κανει καλο το σκισιμο (τοτε) - πιστεψε με... Και μες'το manual ακομα το γραφει με εμφαση...

Λιγο οι υπερβολικα αποτομες διαστολες λιγο η ελλιπης λιπανση, πολυ θελει?

Αλλα οντως ετσι οπως ηταν το κλιμα - η παρορμηση οπως το εθεσες, ενας αρκουσε για να "κανει τη ζημια" και στους αλλους...Wink
Svstouk - Δευ 30 Σεπ 2002, 22:13:34
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Svstouk έγραψε:
Χμμ, τι μου έμεινε;

τα φιμε απο ΚΙΝΔΥΡΟΓΛΟΥ, και προτεινω να βαλεις (αν βαλεις) τα αμεσως πιο σκουρα , τα δικα μου ειναι αρκετα ανοιχτοχρωμα.

ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ;;;;
στο....ΚΙΝΕΖΙΚΟ ;;;;;

μαλλον επηρεασμενος απο το τραγουδι "δεν το ξανακανω σ'autobianki" εφτιαξε την ιδανικη θεση για οδηγηση και ο,τι αλλο προκυψει.....
σωστττοοοςςςςς΄;;;;

Πρώτον, πιστεύω ότι όλοι όσοι γνώρισα διακρίνονται από σοβαρότητα, που δεν έχει καμιά σχέση με την τρέλα=χαβαλές=έξω καρδιά. Και τα τρία μπορούν να συνυπάρχουν και αν θες ΠΡΕΠΕΙ να συνυπάρχουν και αν θες πάλι πιστεύω ότι ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ σε όλους όσους γνώρισα. Μη μου πεις ότι διαφωνείς!!!!

Δεύτερον, πού είναι ο Κινδυρόγλου και πόσο σου πήγε;
DimiP - Δευ 30 Σεπ 2002, 22:34:09
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:
DimiP έγραψε:
Svstouk έγραψε:
Χμμ, τι μου έμεινε;

ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ;;;;
στο....ΚΙΝΕΖΙΚΟ ;;;;;

σωστττοοοςςςςς΄;;;;

Πρώτον, πιστεύω ότι όλοι όσοι γνώρισα διακρίνονται από σοβαρότητα, που δεν έχει καμιά σχέση με την τρέλα=χαβαλές=έξω καρδιά. Και τα τρία μπορούν να συνυπάρχουν και αν θες ΠΡΕΠΕΙ να συνυπάρχουν και αν θες πάλι πιστεύω ότι ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ σε όλους όσους γνώρισα. Μη μου πεις ότι διαφωνείς!!!!

Δεύτερον, πού είναι ο Κινδυρόγλου και πόσο σου πήγε;

οχι ρε συ, δε διαφωνω , χουμορ κανω αφεντικο χουμορ.
ο Κινδηρογλου ειναι Λεωφ. Κηφισσου 72, οπως κατευθυνεσαι προς Πειραια στο δεξι σου χερι.
κοστισαν πριν 1.5 χρονια 60.000.
μπροστα δεν εβαλα παρα μια λουριδα ψηλα για τον ηλιο.
μου ειπε πως και παρανομο ειναι να σκουρεινω το εμπρος τζαμι (ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ) αλλα και στο συγκεκριμενο παρμπριζ δεν μπορει να βαλει γιατι ειναι πολυ κυρτο και αν εβαζα δεν θα κολλαγαν καλα με αποτελεσμα αισθητικα αμφιβολο όσο και πρακτικα επισφαλες.
εχουν 6 χρονια εγγυηση για οτι παθουν και μπορεις να τις πλυνεις η καθαρισεις και με αjax (αυτο δεν ειναι διαφημηση ετσι;).
εχει 6 τονους σκουρηνσης κι εγω εβαλα το 2ο πιο ανοιχτο το titanium.
Slash - Τρι 01 Οκτ 2002, 00:31:31
Θέμα δημοσίευσης:
Dimip, Βασιλάκη Τερλέ έπαιξε στο meeting ή τον κρατάς να τον χτυπήσεις στο sound dragster;
:D Twisted evil
DimiP - Τρι 01 Οκτ 2002, 10:08:27
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:
Dimip, Βασιλάκη Τερλέ έπαιξε στο meeting ή τον κρατάς να τον χτυπήσεις στο sound dragster;
:D Twisted evil
μπααα... τιποτα Crying or Very sad Crying or Very sad
ετσι κι εβαζα μπρος το εργαλειο θα μου στελναν την τροχαια που ηταν εκει πιο περα να με μαζεψει.
τωρα που το καλοσκεφτομαι βεβαια οι θυληκες παρουσιες μπορει και να μερακλωναν να ανεβαιναν στα καπο των 206 (ξυπολυτες εννοειται!) και να με γλυτωναν στο τελος τελος.
Laughing Laughing
Ady - Τρι 01 Οκτ 2002, 10:20:47
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

τωρα που το καλοσκεφτομαι βεβαια οι θυληκες παρουσιες μπορει και να μερακλωναν να ανεβαιναν στα καπο των 206 (ξυπολυτες εννοειται!) και να με γλυτωναν στο τελος τελος.
Laughing Laughing

Ρε παιδιά, επειδή βάζω κάθε χρόνο γύρω στα 100 κιλά κρασάκι, μήπως να φέρω όλο το βαρέλι στην επόμενη συνάντηση :D
Nikel - Τρι 01 Οκτ 2002, 11:59:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
DimiP έγραψε:

Laughing Laughing

Ρε παιδιά, επειδή βάζω κάθε χρόνο γύρω στα 100 κιλά κρασάκι, μήπως να φέρω όλο το βαρέλι στην επόμενη συνάντηση :D

To συζηταςςςςςςς Beer Silly Beer Silly Beer Silly
DimiP - Τρι 01 Οκτ 2002, 17:39:36
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Ady έγραψε:
DimiP έγραψε:

Laughing Laughing

To συζηταςςςςςςς Beer Silly Beer Silly Beer Silly

Nikel, σε κοβω για πολλα κομματια , ετσι και παμε καμια ταβερνα στην αλλη συναντηση.
Tomcat - Τρι 01 Οκτ 2002, 18:10:32
Θέμα δημοσίευσης:
Τι Μέγαρα και βλακείες , η επόμενη συνάντηση θα γίνει στην αυλή του ADY με τα βαρέλια να στάζουν άφθονο άφθονο κρασί.Θα γίνει χωρίς τα pug γιατί μετά το topic ανταλλακτικά και τιμές θα πάρει φωτιά.Τα κοψίδια θα τα φέρει ο NIkel , την ποιοτική μουσική o DIMIP (Τερλέγκας, Μελάς, Σαλέας....)κι εγώ θα φέρω τον θείο με το AVENSIS να μας πει για τις οδηγικές του εμπειρίες στα DRAGASTER με το TOYOTA.

ΠΩ ΠΩ ΓΛΕΝΤΙΑ.............. !!!!!
Σ'αγαπάω κοίτα , για σενα λίωνω
Σ'αγαπάω κοίτα................
DimiP - Τρι 01 Οκτ 2002, 18:38:31
Θέμα δημοσίευσης:
206Tomcat έγραψε:
Τι Μέγαρα και βλακείες , η επόμενη συνάντηση θα γίνει στην αυλή του ADY με τα βαρέλια να στάζουν άφθονο άφθονο κρασί.Θα γίνει χωρίς τα pug γιατί μετά το topic ανταλλακτικά και τιμές θα πάρει φωτιά.Τα κοψίδια θα τα φέρει ο NIkel , την ποιοτική μουσική o DIMIP (Τερλέγκας, Μελάς, Σαλέας....)κι εγώ θα φέρω τον θείο με το AVENSIS να μας πει για τις οδηγικές του εμπειρίες στα DRAGASTER με το TOYOTA.

ΠΩ ΠΩ ΓΛΕΝΤΙΑ.............. !!!!!
Σ'αγαπάω κοίτα , για σενα λίωνω
Σ'αγαπάω κοίτα................

Α-ΠΑΙ-ΧΤΟΣ !!!! Wink Wink Laughing Laughing Laughing
Tomcat - Τρι 01 Οκτ 2002, 18:58:11
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε ξέρει ο Έλληνας να διασκεδάζει!
Byron206 - Τρι 01 Οκτ 2002, 19:27:43
Θέμα δημοσίευσης:
...... :D Wink Laughing Razz .......

Η ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ . DIMIP ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΜΕ ΣΟΥ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΥΣΗΧΗΣΑ, ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΑ 1,1 ΑΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ!!!
ADY ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ 206 ΣΟΥ 2CV ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΛΥΜΕΝΟ...ΕΓΩ ΚΑΙ Ο CHRIS ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΩΝ 206...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΙΣΣΑ!
ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΩΝΩΝ ΤΑ 206 ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟ , ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ.
ΑΡΙΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ 206 ΤΟΥ DIMIP (ΑΝ ΚΑΙ 5ΘΥΡΟ)!
ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΤΟΥ 206 ΤΟΥ ALEX ΤΑ ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΑΚΙΑ ΤΟΥ DIMIP ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΕΙΝΕ ΑΦΩΝΗ ΜΕ ΤΑ 2 206CC ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ...
ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η 4η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!
DimiP - Τρι 01 Οκτ 2002, 19:38:12
Θέμα δημοσίευσης:
οι σθναντησεις πρεπει να γινονται σε τακτα αλλα οχι τοσο κοντινα διαστηματα , γαι να μην μας βαρεθουμε!!!!
Ασε να υπαρχει λιγη αγωνια αλλα να προλαβαινουμε να φτιαξουμε και τιποτα για να δειξουμε στη συναντηση.

Παντως σκεφτομαι να φερω σε ψηφοφορια τον αποκλεισμο απο την επομενη συναντηση καθε 206 που θα ειναι απλυτο.
τι λετε;;
Vini - Τρι 01 Οκτ 2002, 19:43:25
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
οι σθναντησεις πρεπει να γινονται σε τακτα αλλα οχι τοσο κοντινα διαστηματα , γαι να μην μας βαρεθουμε!!!!
Ασε να υπαρχει λιγη αγωνια αλλα να προλαβαινουμε να φτιαξουμε και τιποτα για να δειξουμε στη συναντηση.

Παντως σκεφτομαι να φερω σε ψηφοφορια τον αποκλεισμο απο την επομενη συναντηση καθε 206 που θα ειναι απλυτο.
τι λετε;;

αχ! βρε φίλε! αχ!
τα θέλει ο κ... σου!
τώρα πάει! το έγραψες!!!
Θα βγει κάποιος από τους admin και θα σου...βρωμίσει το αυτοκίνητο... Evil Evil Evil
Πω!Πω! Το ξανασκέφτομαι! Του κακολόγησες την λάσπη....αμάν! και με αυτή δίνει αυτόγραφα! Τον φαντάζομαι!!!!!

Μήπως να τον έπαιρνα τηλεφωνο??? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

χι!χι! Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας..... Mad Mad Mad Mad Mad

Shocked Shocked Shocked Shocked
:D :D :D :D :D
Byron206 - Τρι 01 Οκτ 2002, 19:50:05
Θέμα δημοσίευσης:
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ !!!!!

ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ

DIMIP ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΝΩ ΝΑ ΞΥΡΙΖΕΣΕ

ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΛΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ
Tomcat - Τρι 01 Οκτ 2002, 19:53:58
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως εμένα ορισμένες φορές μου αρέσει το pug με λίγο λάσπη ιδιαίτερα κοντά στους τροχούς.Ισως φαίνεται περίεργο αλλά το καλογυαλισμένο αμάξι το φοβάμαι δίνει στόχο και δεν μου αρέσει.
DimiP - Τρι 01 Οκτ 2002, 20:07:29
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
DimiP έγραψε:

τι λετε;;

αχ! βρε φίλε! αχ!
τα θέλει ο κ... σου!
τώρα πάει! το έγραψες!!!
Θα βγει κάποιος από τους admin και θα σου...βρωμίσει το αυτοκίνητο... Evil Evil Evil
Πω!Πω! Το ξανασκέφτομαι! Του κακολόγησες την λάσπη....αμάν! και με αυτή δίνει αυτόγραφα! Τον φαντάζομαι!!!!!

Μήπως να τον έπαιρνα τηλεφωνο??? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

γιατι ποιος admin ειχε βρωμικο αυτοκινητο΄;
εγω τους αγαπαω τους admin. σλουρπ, γλυψ, γλυψ.
αυτοι oi admin με τα τοσο γρηγορα σλουρπ αυτοκινητα....

αν οι γερμανοι ειναι φιλοι σας , εμενα ειναι κολητοι μου Laughing Laughing Laughing
χιχιχιχιχι, θα βαλω την κουκουλιτσα μου και θα.....
Vini - Τρι 01 Οκτ 2002, 20:14:00
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Vini έγραψε:
DimiP έγραψε:

τι λετε;;

αχ! βρε φίλε! αχ!
τα θέλει ο κ... σου!
τώρα πάει! το έγραψες!!!

αν οι γερμανοι ειναι φιλοι σας , εμενα ειναι κολητοι μου Laughing Laughing Laughing

χα! χα! είσαι κορυφαιος!!!! για αυτό σε πάω ρε φίλε!!!!!
DimiP - Τρι 01 Οκτ 2002, 20:49:24
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
DimiP έγραψε:
Vini έγραψε:
DimiP έγραψε:

τι λετε;;

αχ! βρε φίλε! αχ!
τα θέλει ο κ... σου!
τώρα πάει! το έγραψες!!!

χα! χα! είσαι κορυφαιος!!!! για αυτό σε πάω ρε φίλε!!!!!

thanks, κανω οτι μπορω,
κι εγω σε παω ρε φιλε κιας εβαλες τιμονι απο ταριφα... Wink
Tomcat - Τετ 02 Οκτ 2002, 01:09:02
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ καλές οι φωτογραφίες, αλλά εγώ έχω μια απορεία! Τι θα γίνει με τα αυτοκόλητα, προβλέπω σε λιγό καιρό τα μέλη του club να ανταλλάσουνε κάρτες μεταξύ τους χωρίς να το ξέρουν.DIMIP θέλεις μια καρτούλα?
Nikel - Τετ 02 Οκτ 2002, 01:53:38
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα κορυφαιες οι φωτο και οποιος δεν τις εχει δει να τρεξει ειδικα ο γιατρος. Καλα γιατρε αν δεις την ομαδικη φωτο μεσα στον Σειριο εμεις οι δυο ειμαστε κορυφαιοι. Εχουμε παρει μια σταση, ενα χαμογελο λες και ειμαστε ΜΟΝΤΕΛΑ (οχι οτι δεν ειμαστε...δηλαδη οι αλλοι τι παραπανω εχουν) Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ΥΓ. Sidobre ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ...Περιμενω τις φωτο μου Wink Mr. Green Wink
Miltellas - Τετ 02 Οκτ 2002, 01:55:52
Θέμα δημοσίευσης:
Α, ρε παιδιά! Δεν χορταίνω να διαβάζω αυτό το topic και να φαντάζομαι κι εμάς εδώ πάνω μετά την 1η, 2η, 3η και βάλε συνάντηση (ας γίνει η 1η...)!
Άλλο πράγμα να έχεις γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους πίσω από τα μόνιτορ και τα τιμόνια...
Σας ζήλεψα! Wink
dimisi - Τετ 02 Οκτ 2002, 02:22:49
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέραααα παιδιά!!!!! Razz Razz Razz

Επιτέλους κατάφερα να κάτσω στον Η/Υ να γράψω τις εντυπώσεις μου γι' αυτή την συνάντηση.

Λοιπόν, ήμουν κι εγώ εκεί. Wink
Ήταν η πρώτη φορά που συναντούσα παιδιά του Club και μπορώ να πω ότι
η συνάντηση αυτή μου άρεσε πολύ.

Εγώ δεν είχα 206 για να το φέρω (ήρθα με τον Sidobre και την Helzi), αλλά είδα πολλά 206 και όμορφα!!!

Ιδιαίτερα αυτό του Nikel. Πολύ καλό!!!!!

To μόνο που έχω να παρατηρήσω, είναι ότι έτσι όπως καθόμασταν για τον καφέ, ήταν λίγο δύσκολο να γνωρίσω όλα τα παιδιά.

Γνώρισα βέβαια κάποια, αλλά ελπίζω σε κάποια μελλοντική συνάντηση να μπορέσω να σας γνωρίσω όλους.
Nikel - Τετ 02 Οκτ 2002, 02:58:32
Θέμα δημοσίευσης:
dimisi έγραψε:

Επιτέλους κατάφερα να κάτσω στον Η/Υ να γράψω τις εντυπώσεις μου γι' αυτή την συνάντηση.

Εγώ δεν είχα 206 για να το φέρω (ήρθα με τον Sidobre και την Helzi), αλλά είδα πολλά 206 και όμορφα!!!

To μόνο που έχω να παρατηρήσω, είναι ότι έτσι όπως καθόμασταν για τον καφέ, ήταν λίγο δύσκολο να γνωρίσω όλα τα παιδιά.

Γνώρισα βέβαια κάποια, αλλά ελπίζω σε κάποια μελλοντική συνάντηση να μπορέσω να σας γνωρίσω όλους.

Thank U Dimisi Mr. Green
Ady - Τετ 02 Οκτ 2002, 08:58:19
Θέμα δημοσίευσης:
206Tomcat έγραψε:
Τι Μέγαρα και βλακείες , η επόμενη συνάντηση θα γίνει στην αυλή του ADY με τα βαρέλια να στάζουν άφθονο άφθονο κρασί.

Σας περιμένω με τις κάνουλες ανοιχτές !! :D !!

Vini, σκοτεινές δυνάμεις αγνώστου προελεύσεως χτύπησαν το site !!!!
Οταν παω να ανοίξω τη μόνη φωτογραφία που είσαι μόνος σου τότε.....
Not Found. Surprised Surprised Sad

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που δεν θέλεις να δούμε αυτή τη φωτογραφία μεγάλη ??? Question Shocked :D

Συγχαρητήρια σε αυτόν που θυμόταν σε ποιόν ανήκει το κάθε αυτοκίνητο!!!
Sidobre - Τετ 02 Οκτ 2002, 09:28:56
Θέμα δημοσίευσης:
Ενας ένας με την σειρά, όλοι θα πάρετε!

DimiP: Ακόμα δεν ξέρεις ποιός μονίμως έχει βρώμικο αυτοκίνητο; Evil
ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΕΝΩ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΕΝΩ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΕΝΩ!

Κιαν έχεις να πείς κάτι, φρόντισε να μην είναι το αυτοκίνητό σου ξεσκέπαστο, γιατί θα περάσω από δίπλα!

206tomcat: Τα αυτοκόλλητα ψήνονται. Λιιιγο ακόμα υπομονή.

Dimisi: Θα πρέπει να πείς σε όλους και να βεβαιώσω πόσο καλή συνοδηγός είσαι.

Παιδιά δεν μασάει! Τόσες στροφές με πόρτες έχω πάρει με την Dimisi πίσω και αυτή εκεί! ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!

Ady: Aσε με τις φωτογραφίες πίκρααααα! Για να καταφέρω να βρω ποιανού είναι πιο, μου έφυγε ο ...πάτος! Ολα ασημί είναι ρε παιδί μου!!!!

Οσο για τον Vini, ο δαίμων του διαδυκτίου!

Για το βαρελάκι είμαι μέσα! (αλήθεια λευκό, ροζέ ή κόκκινο; με ενδιαφέρει!)
Ανοιξε την κάνουλα και έρχομαιαιαιαιαια!

Nikel: Τσέκαρε για κανένα Prive γιατί σου έχεται!
Ady - Τετ 02 Οκτ 2002, 10:08:42
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Φέτος θα βάλω κόκκινο.
Για να δούμε τι θα βγει, γιατί ακούω ότι οι μούστοι από τα Μεσόγεια βγήκαν πατάτα φέτος λόγω καιρικών συνθηκών.
Sidobre - Τετ 02 Οκτ 2002, 10:25:09
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Φέτος θα βάλω κόκκινο.
Για να δούμε τι θα βγει, γιατί ακούω ότι οι μούστοι από τα Μεσόγεια βγήκαν πατάτα φέτος λόγω καιρικών συνθηκών.

Το φοβάμαι και εγώ!

Χώρια που έχω παραγγείλει από τώρα κόκκινο από Εδεσσα και δεν ξέρω πως θα είναι!
christhehealer - Τετ 02 Οκτ 2002, 10:45:06
Θέμα δημοσίευσης:
Nα γράψω και εγώ δυο πραγματάκια για την Συνάντηση.

Nα πω την αλήθεια έπαθα πλάκα με την συμμετοχή. Kαι ερχόσαντε και ερχόσαντε και ερχόσαντε και ερχόσαντε και ερχόσαντε και δεν ήταν και όλοι εκεί Shocked Shocked Shocked

Για την επόμενη να κλείσουμε το OAKA να χωράμε Cool

Όσο για τα βρώμικα 206. Που τα είδατε ρε παιδιά και εγώ δεν τα είδα;

Ady να μην σε απογοητεύσω, αλλά φέτος μόνο ξύδι για τις φακές θα βγάλεις Cool Cool
DimiP - Τετ 02 Οκτ 2002, 12:13:32
Θέμα δημοσίευσης:
dimisi έγραψε:

Ησουν κι εσυ εκει;
Εμ βεβαια, αμα καθομαστε σε μακροστενο τραπεζι λες κι εχουμε γα** πως να γνωρισει ο ενας τον αλλο΄;;;;....κακιαα!!!! Evil
Αντε και στο μελλον να σε δουμε κι απο κοντα.
Αλλα δε φταις εσυ αυτος ο sidobre με το απλυτο αυτοκινητο φταιει.
DimiP - Τετ 02 Οκτ 2002, 12:17:33
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Φέτος θα βάλω κόκκινο.

το κοκκινο ειναι το καλυτερο . Laughing Laughing
τι λευκο και ροζε μου λες τωρα;
Μηπως θα φαμε ψαρι και μαγιονεζα;
κοψιδια θα συνοδευσουν το κοκκινο κρασακι.
κοκκινελι ρεεεεε, το επισημο κρασι του 206club.
DimiP - Τετ 02 Οκτ 2002, 12:21:26
Θέμα δημοσίευσης:
sidobre αν βγηκε καλη η κου ΜΠΑΡΑ μου θα ηθελα να τη δω στο gallery διπλα στις αλλες δικες μου.
αν υπαρχει χωρος φυσικα
theflame - Τετ 02 Οκτ 2002, 12:58:46
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Φέτος θα βάλω κόκκινο.

Μεγάλη πίκρα....
christhehealer - Τετ 02 Οκτ 2002, 16:29:06
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Καλα κορυφαιες οι φωτο και οποιος δεν τις εχει δει να τρεξει ειδικα ο γιατρος. Καλα γιατρε αν δεις την ομαδικη φωτο μεσα στον Σειριο εμεις οι δυο ειμαστε κορυφαιοι. Εχουμε παρει μια σταση, ενα χαμογελο λες και ειμαστε ΜΟΝΤΕΛΑ (οχι οτι δεν ειμαστε...δηλαδη οι αλλοι τι παραπανω εχουν) Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Άμα ο άνθρωπος είναι γαύρος, δείχνει. Έχει συνηθήσει από γιορτές. Tι να λέμε τώρα!!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

206Tomcat έγραψε:
Eντωμεταξύ υποτίθεται ότι θα γυρίζαμε μαζί με τον 206mike (τον δίλιτρο μας) και σε μια φάση του κόλλησε ένα ραλλάκι και πηγαίνανε πολύ γ@μιωντ@ς!

Σωωωωπαααααααα!!!!!! O Mike αποκλείεται. Δεν σε πιστεύω.

Eάν είχες STI μπορεί και να γύριζες μαζί με τον mike. Σε άλλη περίπτωση το ξεχνάς Twisted evil Shocked Twisted evil Shocked Twisted evil Shocked Twisted evil Shocked
Αλεξ@νδρος - Τετ 02 Οκτ 2002, 22:31:54
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδες μακρια απο τα φετινα κρασια.Απο το πολυ νερο τα σταφυλια αρχισαν να σαπιζουν και τα πηγαν ολοι οινοποιειο.Μιλαμε για διαχυτη ξινιλα σε ολο το νομο Ηρακλειου
Alex - Πεμ 03 Οκτ 2002, 02:35:41
Θέμα δημοσίευσης:
Σαν εξειδικευομενος Αμπελουργος/Οινοτέχνης σε ΙΕΚ (βασικα για να πάρω καμια αναβολη πηγα αλλα ολο και κατι μαθαινω οσο ειμαι εκει) θα πώ οτι πιθανότατα τα πραγματα ειναι οπως τα λετε. Πολυ βροχη σημαινει καταρχας σταφυλια νερουλα με αποτελεσμα χαλια γλευκος (μουστος) με χαμηλα σακχαρα και υψηλη οξυτητα σαν αποτελεσμα μυκητιασεων. Η χρηση θειωδους (αντισυπτικο-συντηρητικο) προβλεπεται μαλλον αυξημενη για φετος...

Αφήστε τα άπειρα ραντίσματα που θα χουν φαει τα σταφυλια για να τα γλυτωσουν απ'τους μυκητες (και που περνανε οι δηλητηριωδεις ουσιες στα σταφυλια).. Αντε γεια...!
dimisi - Πεμ 03 Οκτ 2002, 02:41:40
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre: Επειδή είμαι μετριόφρων Rolling eyes Rolling eyes , δεν μπορώ να πω εγώ στα παιδιά ότι είμαι καλή συνοδηγός.
Το αφήνω να το πιστοποιήσεις εσύ, όπως και το λες.

Τώρα για το χαμόγελο στο στόμα δεν αντιλέγω ότι το έχω όταν παίρνεις τις στροφές με πόρτες,
αλλά θα πρέπει να πεις ότι όταν γίνεται αυτό και το κεφάλι μου βρίσκεται μονίμως στο πλαϊνό τζάμι.
Δεν προλαβαίνω να πιαστώ από πουθενά. Χι...Χι... Smile colors
Tomcat - Πεμ 03 Οκτ 2002, 02:47:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ασε ρε Christ με το που άνοιξε ο mike το γκάζι έχασα τα αυγά και τα πασχάλια, άχ καταραμένο τεκμήριο!Στην επόμενη συνάντηση θα του βάλω ένα γάτζο να με σέρνει όπως στην διαφήμηση του A4 με την νταλίκα.
Slash - Πεμ 03 Οκτ 2002, 02:47:36
Θέμα δημοσίευσης:
dimisi έγραψε:
Sidobre: Επειδή είμαι μετριόφρων Rolling eyes Rolling eyes , δεν μπορώ να πω εγώ στα παιδιά ότι είμαι καλή συνοδηγός.
Το αφήνω να το πιστοποιήσεις εσύ, όπως και το λες.

Τώρα για το χαμόγελο στο στόμα δεν αντιλέγω ότι το έχω όταν παίρνεις τις στροφές με πόρτες,
αλλά θα πρέπει να πεις ότι όταν γίνεται αυτό και το κεφάλι μου βρίσκεται μονίμως στο πλαϊνό τζάμι.
Δεν προλαβαίνω να πιαστώ από πουθενά
. Χι...Χι... Smile colors

Η λύση: ένα δερμάτινο bucketάκι κάνει θαύματα, αρκεί να θες να αλλάξεις όλο το πίσω σαλόνι. Η Cobra έχει σχετικές λύσεις. :D
Ady - Πεμ 03 Οκτ 2002, 08:07:53
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:
Σαν εξειδικευομενος Αμπελουργος/Οινοτέχνης σε ΙΕΚ (βασικα για να πάρω καμια αναβολη πηγα αλλα ολο και κατι μαθαινω οσο ειμαι εκει) θα πώ οτι πιθανότατα τα πραγματα ειναι οπως τα λετε. Πολυ βροχη σημαινει καταρχας σταφυλια νερουλα με αποτελεσμα χαλια γλευκος (μουστος) με χαμηλα σακχαρα και υψηλη οξυτητα σαν αποτελεσμα μυκητιασεων. Η χρηση θειωδους (αντισυπτικο-συντηρητικο) προβλεπεται μαλλον αυξημενη για φετος...

Αφήστε τα άπειρα ραντίσματα που θα χουν φαει τα σταφυλια για να τα γλυτωσουν απ'τους μυκητες (και που περνανε οι δηλητηριωδεις ουσιες στα σταφυλια).. Αντε γεια...!

christheahealer έγραψε:
Ady να μην σε απογοητεύσω, αλλά φέτος μόνο ξύδι για τις φακές θα βγάλεις

theflame έγραψε:
Μεγάλη πίκρα....

ΦΤΑΝΕΙ, ΦΤΑΝΕΙ, ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ !!! :mad: :dodgy: !!
ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΜΟΥΣΤΟ ΦΕΤΟΣ !! :cry2: :cry2: :cry2:

Vasso - Πεμ 03 Οκτ 2002, 09:42:25
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα παιδιά Smile
Να'μαι και πάλι πίσω Rolling eyes
Βλέπω πως τα περάσατε πολύ καλά στη συνάντηση :D
Δυστυχώς δεν τα κατάφερα να έρθω αλλά δίνω την υπόσχεσή μου πως την επόμενη φορά θα έρθω Cool
Πότε θα δούμε καμιά φωτογραφία ????????
teoman - Πεμ 03 Οκτ 2002, 09:48:34
Θέμα δημοσίευσης:
vassop26 έγραψε:
Καλημέρα παιδιά Smile
Δυστυχώς δεν τα κατάφερα να έρθω αλλά δίνω την υπόσχεσή μου πως την επόμενη φορά θα έρθω Cool

Υπαρχουν ήδη στο site!Και είναι και πολύ ωραίες.Εύγε sidobre Wink
Check vasso...
Sidobre - Πεμ 03 Οκτ 2002, 09:49:15
Θέμα δημοσίευσης:
vassop26 έγραψε:
Καλημέρα παιδιά Smile

Shocked Shocked Shocked ΤΙ? ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ?????? Shocked Shocked Shocked

Το site δεν το κοιτάς καθόλου??????????????

Εγώ για ποιόν το φτιάχνω?????????

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

http://www.206club.gr

Γρήηηηηηηηηγορα εδώ!

Αντε γιατί μας τρέλλανες!!! Silly Silly Silly SillySilly SillySilly Silly
Vasso - Πεμ 03 Οκτ 2002, 11:14:26
Θέμα δημοσίευσης:
[size=24]ΣΥΓΝΩΜΗ !!!! [/size]Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Είναι πολύ ωραίες !!!! Μπράβο , άντε και την επόμενη φορά όπως υποσχέθηκα θα είμαι και εγώ 0X 0X
1.1 i love you - Πεμ 03 Οκτ 2002, 23:51:13
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Τα σταφύλια της Οργής Mr. Green Mr. Green Mr. Green
1.1 i love you - Παρ 04 Οκτ 2002, 00:10:18
Θέμα δημοσίευσης:
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να πω είναι ένα μεγάλο μπράβο στους Διαχειριστές του site για την πολύ καλή προσπάθεια που κάνουν δείχνοντας την αγάπη τους για το 206 και για το γεγονός οτι-απ ότι κατάλαβα-έχουν βάλει βαθειά το χέρι τους στη τσέπη.Εμείς,και νομίζω οτι μιλάω εκ μέρους όλων των μελών του club,θα σας στηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε!Οι κάρτες έχουν μοιραστεί ήδη.Η Χαλκίδα είναι γεμάτη 206 Exclamation
Καταπληκτικά τα αυτοκίνητα,καταπληκτικοί και οι οδηγοί,με χιούμορ,άποψη και πάθος Exclamation Την επόμενη φορά να κάτσουμε γύρω απο κάτι στρογγυλό μπας και γνωριστούμε και οι υπόλοιποι Confused Confused Ξεχώρισα κάποια αυτοκίνητα μα δε θα αναφερθώ για να μη θυμώσουν οι υπόλοιποι.Vini έχεις κάποια συγγένεια με τον Βέγγο;Δεν έβαλες κ@@ο κάτω Wink Wink
DimiP - Σαβ 05 Οκτ 2002, 11:38:25
Θέμα δημοσίευσης:
206ccsimos έγραψε:

Άσχετο !!!!

[/b]

παιδες, θα ερθει κανεις στη Γλυφαδα το πρωι της Κυριακης ;;;
Αντε να κανονισουμε κανα κομβοϊ 206 στην Παραλιακη να κλεψουμε την παρασταση.
Ωραια θα ειναι και πινουμε και το πρωινο καφεδακι μας.
Μην ξενυχτισετε και ενα Σαββατο ! Δεν πειραζει ! αξιζει τον κοπο.

Λοιπον δηλωστε συμμετοχη εδω και τωρα .
Για τους "Νοτιους" ενδιαφερομενους (αν υπαρχουν) θα παιξει Village μαλλον...
Αντε να "δεθουμε" σαν club.

Μην το σκεφτεστε . δηλωστε ΤΩΡΑ!

Nikel, byron, tomcat, larry, chatasso, darkvow, alex, Tzag, theflame δεν πιστευω να μην ερθετε ;;;

vini αν μπορεις λογω ηλεκτρικων ελα

Vini - Σαβ 05 Οκτ 2002, 11:47:31
Θέμα δημοσίευσης:
1.1 i love you έγραψε:

Vini έχεις κάποια συγγένεια με τον Βέγγο;Δεν έβαλες κ@@ο κάτω Wink Wink

Aκόμη λίγο και θα άρχιζα να φωνάζω.....

ΠΕΛΑΤΕΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!
Vini - Σαβ 05 Οκτ 2002, 11:49:49
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

αχ! είναι πολύ νωρίς....9.30 το πρωί...Πρεπει να σηκωθώ από τις 7.00....για να είμαι στην ώρα μου κάτω....

Σόρυ JIM κάποια άλλη στιγμή.... Crying or Very sad Crying or Very sad
Nikel - Σαβ 05 Οκτ 2002, 12:10:27
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

παιδες, θα ερθει κανεις στη Γλυφαδα το πρωι της Κυριακης ;;;
Αντε να κανονισουμε κανα κομβοϊ 206 στην Παραλιακη να κλεψουμε την παρασταση.
Ωραια θα ειναι και πινουμε και το πρωινο καφεδακι μας.
Μην ξενυχτισετε και ενα Σαββατο ! Δεν πειραζει ! αξιζει τον κοπο.

Λοιπον δηλωστε συμμετοχη εδω και τωρα .
Για τους "Νοτιους" ενδιαφερομενους (αν υπαρχουν) θα παιξει Village μαλλον...
Αντε να "δεθουμε" σαν club.

Μην το σκεφτεστε . δηλωστε ΤΩΡΑ!

Nikel, byron, tomcat, larry, chatasso, darkvow, alex, Tzag, theflame δεν πιστευω να μην ερθετε ;;;

Ξεχασε με εμενα Ντιμη οτι θελετε οποτε θελετε και οπου θελετε αλλα μετα τις εκλογες...
Ρε ειμαι σοβαρος φοιτητης σας λεω Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Slash - Σαβ 05 Οκτ 2002, 12:32:21
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Ξεχασε με εμενα Ντιμη οτι θελετε οποτε θελετε και οπου θελετε αλλα μετα τις εκλογες...
Ρε ειμαι σοβαρος φοιτητης σας λεω Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Έχεις δει πολλούς σοβαρούς φοιτητές με cabrio; Mr. Green Laughing Mr. Green
DimiP - Σαβ 05 Οκτ 2002, 16:10:57
Θέμα δημοσίευσης:
ρε σεις τοσο ηταν η αλληλεγγυη του club ΄;;;;;

παντως εγω θα παω. ειπα μηπως ηθελε κανεις να ερθει....

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

theflame - Σαβ 05 Οκτ 2002, 20:32:11
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

Dimip μου θα το ήθελα αλλά κάτι οι υποχρεώσεις Evil που δεν μου επιτρέπουν δεύτερη Κυριακή στη σειρά "σκασιαρχείο" κάτι το βάρβαρο της ώρας Wink δεν θα μου επιτρέψουν να έρθω Crying or Very sad
Some other time.... Mr. Green
Nikel - Σαβ 05 Οκτ 2002, 20:39:21
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:
Έχεις δει πολλούς σοβαρούς φοιτητές με cabrio; Mr. Green Laughing Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Smile colors Smile colors Smile colors Smile colors
Nikel - Κυρ 06 Οκτ 2002, 11:18:03
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδες εμεις δεν θα επρεπε σιγα-σιγα να ετοιμαζομαστε (Ψηφιστε που, ποτε κτλ.) για την 4η συναντηση Question Question Question
Slash - Κυρ 06 Οκτ 2002, 11:19:50
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά ρε DimiP πώς θα πας εκεί κάτω; Δεν βρέχει εκεί;
Θα γίνεις παπάκι ρε... Shocked
DimiP - Κυρ 06 Οκτ 2002, 18:13:18
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:
Καλά ρε DimiP πώς θα πας εκεί κάτω; Δεν βρέχει εκεί;
Θα γίνεις παπάκι ρε... Shocked

μαντεψε τι ...... δεν πηγα τελικα.... με φαγατε !!!!!

Crying or Very sad Crying or Very sad Confused Confused Confused
angelbaby - Δευ 07 Οκτ 2002, 07:21:24
Θέμα δημοσίευσης: Καλημέρα....
....και καλή εβδομάδα σε όλους!!!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, εμείς συνήλθαμε απο τον άτιμο ιό μόλις πριν 2 μέρες. Μας είχε κρεβατωμένους όλη την εβδομάδα με πολύ πυρετό Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Ήταν γκαντεμιά ρε γα**το, ίσα για να μην βρεθούμε στην συνάντηση Crying or Very sad Απ' οτι διάβασα KAI είδα περάσατε jet!!! Κανονίστε γρήγορα λοιπόν μάζωξη για να έρθουμε και εμείς με το δικό μας τουτού, να κάνει και αυτό παρέα με τουσ υπόλοιπους φίλους του Wink

So, τι θα γίνει κύριοι admins? Για πότε το βλέπετε;;;

Υ.Γ. ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ!!!! Evil Evil
teoman - Δευ 07 Οκτ 2002, 08:24:13
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
DimiP έγραψε:

αχ! είναι πολύ νωρίς....9.30 το πρωί...Πρεπει να σηκωθώ από τις 7.00....για να είμαι στην ώρα μου κάτω....

vini,μήπως περνούσες από Κορωπίου-Βάρης Σάββατο πρωί?Είδα ένα ίδιο με το δικό σου και μάλιστα ο οδηγός μου έγνεψε... Ήταν στο αντίθετο ρεύμα και δεν οδηγούσα εγώ για να σταματήσω...
Vini - Δευ 07 Οκτ 2002, 16:37:28
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
Vini έγραψε:
DimiP έγραψε:

vini,μήπως περνούσες από Κορωπίου-Βάρης Σάββατο πρωί?Είδα ένα ίδιο με το δικό σου και μάλιστα ο οδηγός μου έγνεψε... Ήταν στο αντίθετο ρεύμα και δεν οδηγούσα εγώ για να σταματήσω...

ε? Λες να έχω κλώνο? Ισως...
Το Σάββατο το πρωί....σηκώνω τα βάρη της οικεγένειας....(είμαι στο γυμναστήριο χο!χο!)
teoman - Τρι 08 Οκτ 2002, 09:02:37
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

ε? Λες να έχω κλώνο? Ισως...
Το Σάββατο το πρωί....σηκώνω τα βάρη της οικεγένειας....(είμαι στο γυμναστήριο χο!χο!)

Έχω πετύχει 2- 3 φορές στα Ν.Προάστια ένα ασημί με ηλιοροφή,εξάτμιση,αεροτομή,1600άρι και καλογιαλυσμένο.Είπα μήπως είναι ο δρόμος σου προς τα εκεί...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες