Ady έγραψε: |
Παιδιά, θα είμαι σίγουρα εκεί.
Για απαντήστε μου σε κάτι. Θέλει να έρθει και ένας φίλος μου, ο οποίος έχει αγοράσει σχεδόν όλη τη γκάμα της Peugeot, 106, 206, και τώρα έχει 307, αλλά θέλει να το δώσει και να ξαναπάρει 206. Να τον φέρω ή να περιμένουμε πρώτα να πάρει το 206; ![]() ![]() ![]() |
Να τον φέρω ή να περιμένουμε πρώτα να πάρει το 206; ![]() ![]() ![]() |
theflame έγραψε: |
Εγώ πάντως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φέρω ένα φίλο που ψάχνετε για αμάξι. Με πιάνεις ![]() |
Ady έγραψε: | ||
Φυσικά και σε πιάνω. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι με τόσα πολλά 206, ο φίλος σου θα αγνοήσει τελείως το 307 (και με το δίκιο του :D :D ). |
Σε ποιό χλμ. της Εθνικής οδού είναι ο πάνω-κάτω ο Σείριος; |
chatasos έγραψε: |
43 χλμ. αν δεν κάνω λάθος... Αποκλείεται να μην το δείτε. Είναι ακριβώς ΠΑΝΩ ΑΠΟ την εθνική οδό.... |
Vini έγραψε: |
Nα τον φέρεις....και που ξέρεις μπορεί να αγοράσει κανένα 206 εκεί...στην συνάντηση 8O 8O 8O 8O 8O
8) 8) 8) |
ofitzis έγραψε: |
Αν στο δρόμο πετύχετε μαμά 206 με Ν πίσω και σταθερή τχτ 120 χλμ/ω (ακόμα στο στρώσιμο είναι) μην νομίσετε ότι είναι η θεία μου η Μαριγώ... ![]() Εγώ θα είμαι,πείτε κάνα γεια πριν εξαφανιστείτε... |
206xs έγραψε: |
Ερώτηση πρώτη : Δεν έχω γραφτεί στο club (μόνο στο φόρουμ) μπορώ να γραφτώ επι τόπου ? |
Ερώτηση δεύτερη: Εντάξει θα δω ένα στόλο 206 παρκαρισμένο τους οδηγούς που θα τους βρώ ???!!!! (Δεν φαντάζομαι να περιμένουμε όλοι μέσα στα αμάξια ) |
Larry69 έγραψε: |
Αν και δεν ξέρω πού είναι αυτό (Σείριος ![]() ![]() ![]() |
overgr έγραψε: |
Αν το επιτρέψει και σε μένα η Πολεμική Αεροπορία, θα είμαι εκεί.
206xs, που υπηρετείς? |
svstouk έγραψε: |
Εγώ θα ρωτήσω κι ας με βαράτε μετά............... ![]() ![]() Τα....έτερα ήμισυ θα τα φέρουμε; Γιατί η δικιά μου θα γούσταρε. ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
Κατ' αρχήν πρέπει να φέρεις το 206 σου. 8O 8O Από εκεί και πέρα εάν θέλεις να φέρεις το έτερο ήμιση, την πεθερά σου, το σκύλο, το σκάφος, το εξοχικό, είναι καθαρά δικό σου θέμα. Πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε, δημοκρατία έχουμε.... 8) 8) 8) 8) Ελπίζω μετά να σου φερθεί και αυτή πολιτισμένα με την παντόφλα, εάν τυχόν δεν της αρέσει ![]() ![]() ![]() ![]() Έλα ρε svstouk που ρωτάς κιόλας.Όρεξη για δούλεμα έχεις μου φαίνεται ![]() |
Nikel έγραψε: |
(to-know-us-better ![]() |
Ρε γιατρε (christhehealer) γιατι το αποπερνεις το παιδι (svstouk) ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Έλα ρε svstouk που ρωτάς κιόλας.Όρεξη για δούλεμα έχεις μου φαίνεται ![]() |
Dimip count me in. Καλη η ιδεα για συναντηση Village (Park), απλα να ρυθμισουμε λεπτομερειες (ωρα, σημειο κτλ.)
Ρε γιατρε (christhehealer) γιατι το αποπερνεις το παιδι (svstouk) ![]() ![]() ![]() |
DIMIP έγραψε: |
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΩ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ O NIKEL ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ POST ????
VINI, ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΓΙΑ VILLAGE PARK ΡΕΝΤΗ ΕΤΣΙ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ,,,,ΚΑΚΟ ΕΕΕΕΕΕ? ΜΙΛΑΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ VILLAGE?????? |
Πάρτο απόφαση Nikel. Ότι και να κάνεις, άλλες διακοπές δεν έχει. Τέρμα για φέτος, του χρόνου πάλι. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Επειδή μπερδεύτηκα η συνάντηση η κυρίως θα γίνει στο Σύριο η προεραίτική συνάντηση στο Village Park για κομβόι τι ώρα θα γίνει ?
|
Τι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Σε έχω ήδη στο κλησιοσκόπιο του PAO. ![]() ![]() ![]() Αν έρθεις χωρίς το ροζ φύλλο, θα σου απαγορέψω την έξοδο από την χώρα 0X 0X |
καλα επειδη υπαρχει τοση προθημία για το Vilage Park εγω λεω οτι στις 29 του μηνα θα ειμαι εκει στις 09:00 το πρωι και θα πινω το καφεδακι μου . θα περιμενω εως τις 09:30.
οποιος θελει ερχεται και με βρισκει και ξεκιναμε για ΣΕΙΡΙΟ. ΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΩΡΑΣ. οποιος θελει ας στειλει PM, να αλλαξουμε κινητα για καλυτερη επικοινωνια. ΤΕΛΟΣ ._ |
καλα επειδη υπαρχει τοση προθημία για το Vilage Park εγω λεω οτι στις 29 του μηνα θα ειμαι εκει στις 09:00 το πρωι και θα πινω το καφεδακι μου . θα περιμενω εως τις 09:30.
οποιος θελει ερχεται και με βρισκει και ξεκιναμε για ΣΕΙΡΙΟ. ΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΩΡΑΣ. οποιος θελει ας στειλει PM, να αλλαξουμε κινητα για καλυτερη επικοινωνια. ΤΕΛΟΣ ._ |
Γιατί τέτοια αδράνεια ρε παιδιά εμείς οι "Βόρειοι";... 8O ![]() ![]() Για να μην τραβιέται και ο Ady από το Χαλάνδρι στου Ρέντη προτείνω να συναντηθούμε στο Jumbo στη Κηφισιά να πάμε παρεούλα.Λοιπόν Αlex,Konstantine,Ady και λοιποί "βόρειοι" για πείτε αν συμφωνείτε με την ιδέα και το μέρος. |
Γιατί τέτοια αδράνεια ρε παιδιά εμείς οι "Βόρειοι";... 8O ![]() ![]() Για να μην τραβιέται και ο Ady από το Χαλάνδρι στου Ρέντη προτείνω να συναντηθούμε στο Jumbo στη Κηφισιά να πάμε παρεούλα.Λοιπόν Αlex,Konstantine,Ady και λοιποί "βόρειοι" για πείτε αν συμφωνείτε με την ιδέα και το μέρος. |
Vini, σε ποιό σημείο του Κηφισού παραλαμβάνεις; |
Παράθεση: |
Καλή ιδέα Γιώργο. Ομως Jumbo στην Κηφισιά δεν ξέρω που έχει, εκτός αν εννοείς το Jumbo που είναι στα όρια Ν.Ερυθραίας και Εκάλης (Λ.Κηφισίας όλο ευθεία, περνάς την Κηφισιά, όλο ευθεία, φτάνεις στη διασταύρωση της Ν.Ερυθραίας, στο δεξί σου χέρι η Shell στο αριστερό σου η Εθνική Τράπεζα, όλο ευθεία, περνάς Δημοτικό-Γυμνάσιο Ν.Ερυθυραίας, μετά από 100μ. είναι το Jumbo στο αριστερό σου χέρι.)
Εγώ είμαι μέσα. Θα πρότεινα κατά τις 10:15 με 10:30 να συναντηθούμε. Σε 30 λεπτά πάνω-κάτω θα είμαστε στο Σείριο. DimiP sorry, αν "παίξει" αυτή η λύση τότε θα σε δω (και όλους τους άλλους φίλους) στο Σείριο. |
(και βγάζει απο τη μεγάλη τσάντα το μικρό τσαντάκι,κλείνει τη μεγάλη τσάντα...για όσους θυμούνται ![]() |
Ναι ακριβώς αυτό το Jumbo εννοώ (έχω τη συνήθεια να ταυτίζω τη Κηφισιά με την Ερυθραία...) Και η ώρα με βρίσκει σύμφωνο. |
Ναι ακριβώς αυτό το Jumbo εννοώ (έχω τη συνήθεια να ταυτίζω τη Κηφισιά με την Ερυθραία...) Και η ώρα με βρίσκει σύμφωνο. Alex πιστεύω να κατάλαβες μετα και την περιγραφή του Αdy,πάντως ούτως ή άλλως λεω να βρεθούμε στον Αη-Γιώργη γύρω στις 10 να πάμε μαζί. Καλά ε,συναντήσεις επί συναντήσεων,μπλέξαμε τα μπούτια μας...(και βγάζει απο τη μεγάλη τσάντα το μικρό τσαντάκι,κλείνει τη μεγάλη τσάντα...για όσους θυμούνται ![]() |
lionman έγραψε: |
Σαν νέο μέλος θα είναι ότ,ι καλύτερο! |
PoLiThS έγραψε: |
Παιδια εγώ δυστιχώς αλλη μια φορά δέν μπορώ να έρ8ω λόγω δουλειάς
Είμαι ένας ταβερνιάρης τι να κανω....... |
βασικα εχω ταβερνα στο Κατηχωρι Πορταριας και εκει κολαει το "Ταβερνιαρης" οπως καταλαβενετε λογω δουλειας δεν μπορω να ερ8ω ![]() |
εχμ...... γκρρρρρρρρ δεν μπορω να ερθω φτου φτου φτου! Πανω που εκανα κονε με 2 μολδαβες χορευτριες εχθες βραδυ και παλι ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
εχμ...... γκρρρρρρρρ δεν μπορω να ερθω φτου φτου φτου! Πανω που εκανα κονε με 2 μολδαβες χορευτριες εχθες βραδυ και παλι ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vassop26 έγραψε: |
Πω Πω ![]() ![]() ![]() |
Σε έχω ήδη στο κλησιοσκόπιο του PAO. ![]() ![]() ![]() Αν έρθεις χωρίς το ροζ φύλλο, θα σου απαγορέψω την έξοδο από την χώρα 0X 0X |
Ελα Αλεκο Ποσα...6...Χαχαχαχχααχααχχχαχαχαχα
Cyprus Here We Come ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΥΓ. Χουμορ κανω...Απλα ειμαι τοσο χαρουμενος ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.1 i love you έγραψε: |
,αν και η 1 κάνει tae kwon do ενώ η 2η θα έρθει με το δικό της 206 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
H Heltzi ξέρει καράτε, η φίλη του 1.1 i love you ξέρει tae kwon do. Kινδυνεύω σ' αυτή τη συνάντηση ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
H Heltzi ξέρει καράτε, η φίλη του 1.1 i love you ξέρει tae kwon do. |
Kινδυνεύω σ' αυτή τη συνάντηση ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oρίστε μας. Δίκανο είπα; Mήπως να βγάλω τα προβολάκια και να βάλω πυραύλους Στρίγκερ;
Mπα καλύτερα να βάλω μία συστοιχία Eξοσέτ στην οροφή ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oρίστε μας. Δίκανο είπα; Mήπως να βγάλω τα προβολάκια και να βάλω πυραύλους Στρίγκερ;
Mπα καλύτερα να βάλω μία συστοιχία Eξοσέτ στην οροφή ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vini να να έχεις τον νου σου κατα την Πέμπτη θα τις στειλω! |
H Heltzi ξέρει καράτε, η φίλη του 1.1 i love you ξέρει tae kwon do. Kινδυνεύω σ' αυτή τη συνάντηση ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
angelbaby έγραψε: |
Υ.Γ. Για άλλη μια φορά, επιτρέψτε με να πώ οτι το 206 όπως και ΚΑΝΕΝΑ αυτοκίνητο ΔΕΝ είναι γκομενοπαγίδα, αν δεν θέλει να το δεί έτσι ο κάτοχός του..Όποιος διαφωνεί, θα τα πούμε στον Σείριο ![]() ![]() |
angelbaby έγραψε: | ||||
Εγώ μπορεί να μην κάνω καράτε ή tae kwon do αλλά είμαι απο την Μάνη και αυτό τα λέει όλα...ΤΕΛΟΣ! ![]() ![]() Υ.Γ. Για άλλη μια φορά, επιτρέψτε με να πώ οτι το 206 όπως και ΚΑΝΕΝΑ αυτοκίνητο ΔΕΝ είναι γκομενοπαγίδα, αν δεν θέλει να το δεί έτσι ο κάτοχός του..Όποιος διαφωνεί, θα τα πούμε στον Σείριο ![]() ![]() |
4 + σημερα ρεεεεεεεεε |
Slash έγραψε: |
Λοιπόν βάζοντας αεροπορικά εισητήρια, ταξί, ξενοδοχείο, και υπόλοιπα μικροέξοδα, φτάνουμε στο ποσό των 650-700 ευρώ για 1,5 μέρα. Αφήστε με το σκεφτώ λίγο. |
Εμείς αδερφέ στην Θεσσαλονίκη, όπως το κόβω εγώ, κάθε μέρα συναντιόμαστε στο δρόμο, απλά δεν ξέρουμε ο ένας τον άλλον. Και να δεις θα τύχει καμιά φάση που θα πλησιάσουμε κανένα και θα ακολουθήσει το εξής:
-Γεια σου αδερφέ. Ωραίο το έχεις κάνει το 206 σου. Θα ήθελα να σου μιλήσω για ένα Club που έχουν κάνει οι ιδιοκτήτες των 206.. -Τι σύμπτωση! Κι εγώ γι αυτό ερχόμουν να σου μιλήσω... |
Alex έγραψε: |
Σε περιπτωση βροχης τι γινεται? |
Αυτο ειναι και καλο και κακο.. Ενα γιατι μαλλον θα μειωθει η προσελευση, δευτερον γιατι δεν γουσταρω τις λιμνες με νερα που κρυβουν και λακουβες απο κατω, τριτον γιατι το καθαρισμα και πλυσιμο του Σαββατου θα παει στραφι στα λασπονερα της Κυριακης, τεταρτον γιατι δεν θα μπορουμε να δουμε ο ενας το αμαξι του αλλου υπο βροχη αλλα απ'την αλλη τουλαχιστον μπορω να σκεφτω ενα θετικο: οτι δεν θα χει κινηση ο δρομος καθως ολοι θα κατσουν σπιτια τους... Αλλα τι να το κανεις?
Λοιπον θεε δεν ξερω αν με ακους αλλα σε παρακαλω εκ μερους του 206 Club να μην βρεξεις την Κυριακη για να γινει ενα σωστο meeting ... ![]() |
Ρε σεις να ρωτήσω στην συνάντηση θα φέρει κανείς τι γυναίκα του? Όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά για να ξέρω αν θα αμολήσω την δικιά μου η όχι |
Sidobre έγραψε: | ||
Tι είναι ρε για να την αμολήσεις; ![]() ![]() ![]() Να την φέρεις την κοπέλα σου, να την φέρεις για να κάνει παρέα με τις δικές μας! |
Γιαυτο ρωτησα ρε Sidobre γιατι 99% στο 10λεπτο που θα συναντηθουμε αι γυνακαι θα αρχισουν να αναρωτιουνται τι ηρθα μαζι του, δεν μπορω να ακουω αλλο για αυτοκινητα ![]() ![]() |
ΧΑΧΑΧΑ!! :D ![]() Τα βάσανα του γάμου. Ενώ εμείς οι ελεύθεροι και ωραίοι...νια νια νια νια!! Να ζηλεύετε!!! ![]() |
Φίλτατε Nikel, μην ανησυχείς...
Φέρτην και θα δείς οτι δεν πρόκειται να σου πει τίποτα που να σε κάνει να νιώθεις οτι έκανε αγγαρεία και σε συνόδευσε :D Μην ξεχνάς πως μπορεί να είμαστε γυναίκες, αλλά όπως αρέσει σε εσάς να οδηγείτε και να γουστάρετε το τουτού σας, ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με εμάς ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Speaking for myself γουστάρω την τρέλλα του συνοδηγού μου όσο και αυτός..... ![]() ![]() ![]() |
Angelbaby επειδη ξερω την γυναικα δεν υπαρχει περιπτωση ν με κανει να νιωσω αβολα απλα εγω δεν θελω να περναω εγω καλα και εκεινη οχι ![]() |
Mάλλον μετά την Renault στην Φιλαδέλφεια...ακριβώς πριν από την γέφυρα της Αττική Οδού... ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
Αυτό ισχύει; Να πούμε γύρω στις 10:45 εκεί; Άλλος; Θα είναι κανείς άλλος; |
Sidobre έγραψε: |
Άλλος; Θα είναι κανείς άλλος; |
chatasos έγραψε: | ||||
Me & teoman θα είμαστε στις 10:30..... |
angelbaby έγραψε: | ||||||
![]() ![]() |
p206mike έγραψε: |
Παιδιά 10 30 ή 10 45 τελικα? στη renault? |
206Tomcat έγραψε: |
NIkel κανονίζετε με τον Dimip ραντεβού στο Village park ρέντη?Είμαι και εγώ μέσα!Δύο 1400αρηδες και ένας 1600αρης στο κέντρο σε σχηματισμό! |
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ !!!
ΑΤΙΜΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ !!! ΛΟΙΠΟΝ, θα βρισκομαι στο Village Park του Ρεντη στις 08:30 εως και τις 09:00.οπου δειτε μπλε σκουρο-φιμε τζαμια χαμηλωμα..... sorry παρασυρθηκα, το ξερετε το αμαξι (αν οχι , ![]() Σημειο αναγνωρισης : ΕΒΑΛΑ ΣΙΤΑ ΜΑΥΡΗ ΜΕ ΛΟΓΟΤΥΠΟ "206" ΑΣΗΜΙ. Αποκλειεται να μην το δειτε. Θα ειμαι παρκαρισμενος εξω απο το parking και θα περιμενω. nikel εχω το κινητο σου κι εσυ το δικο μου. οποιος αλλος θελει το κινητο να το πει gia na to steilw me PM. Ελατε με τις πορτες ετσι;;; |
Nikel έγραψε: | ||
Κατσε ρε DImip ποση ωρα θελουμε να φτασουμε στο Σειριο καμμια ωρα, γιατι απ'τις 08.30 και μεχρι της 09.00 ![]() ![]() |
Δεν έχει αυτοκόλλητα;;;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() Ε καλά δεν πειράζει γιατί δεν πρόλαβα σήμερα να κάνω μπάνιο τη μικρή και το είχα άγχος ![]() Καρτούλες θα έχει;;;;;; ![]() |
Ταχυδρομείστε κι εδώ μερικέεεεεες ρε.
Σταματάω στα φανάρια για να μιλήσω και στο club σε τρελο206ηδες και μέχρι να τους μιλήσω ανάβει το πράσινο. Αφήστε που σε αρκετές περιπτώσεις σταματάμε σε 2 λωρίδες, μιλάμε, έχουν φύγει από μπροστά τα υπόλοιπα αυτοκίνητα και εμείς σταματάμε όλη την κίνηση. ΧΕΧΕΧΕ!!! :D |
Σημειο αναγνωρισης : ΕΒΑΛΑ ΣΙΤΑ ΜΑΥΡΗ ΜΕ ΛΟΓΟΤΥΠΟ "206" |
Vini έγραψε: | ||
Kάρτες? Περίμενε να ανοίξει ο SIDOBRE το πορτμπαγκαζ... ![]() ![]() ![]() Οσο για τα αυτοκόλλητα έχουμε να πούμε πολλά αύριο.... Και ο καιρός λίγο μας απασχολεί.... Ανεβαίνουμε όλοι πάνω στο Σείριο και πίνουμε ζεστό καφέ...και γνωριζόμαστε όλοι από κοντά... και αφήστε από έξω να ρίχνει καρεκλοπόδαρα... Τα αυτοκίνητα έχουμε καιρό μπροστά μας πολύ να τα χαρούμε και να τα μελετήσουμε... ![]() ![]() |
Alexandros έγραψε: |
Χμμμμμ.Γρηγορα τελειωσατε.Εγω περιμενα να ακολουθουσε κρασοκατανυξη και να ξαμπερδευατε μετα τον απογευματινο καφε ![]() |
Tι φρενάρισμα ρε DIm για λέγε?Να φανταστώ αυτά στις ούρες φαναριών όπου ο μαλ**ας μπροστά ανακαλύπτει τη τελευταία στιγμή ότι στην βασική έκδοση το αμάξι του έχει και φρένο?
ΑΑαααα διάβασα στο power για μια χωμάτινη πίστα (Παραλληλοδρόμιο) λίγο έξω από την κόρινθο πολύ καλή.Νοικίαζει αμάξια skoda octavia RS ειδικά φτιαγμένα για χώμα.Πολύ εμπειρία! |
TZAG έγραψε: |
DIMIP, πότε πρόλαβες κι έφτιαξες το αμάξι, πότε πρόλαβες και έφτασες πρώτος στη συνάντηση, πότε πρόλαβες να γράψεις πρώτος κιόλας, έχω μείνει άφωνος! Μήπως διακτινίζεσαι; ![]() Θα ήθελα πολύ να ήμουν κι εγώ παρόν, αλλά άμα δουλεύεις νύχτα... Ελπίζω όλοι να περάσατε καλά, γιατί φαίνεται περάσατε καλά. TZAG ![]() |
Αρχικά ήμασταν σχετικά κοντά (μπρός πίσω) στην δεξιά λωρίδα.Σε μια φάση ο mike μπήκε στην αριστερή και στο καπάκι του κόλλησε ένα πιταρισμένο μπλέ ραλλάκι 8V!Άνοιξε ο δικός μας από πίσω ο άλλος.Τελευταία φορά που τους είδα ήταν λίγο μετά τα διόδια!!!Εκεί τους άφησα μπροστά !!!!!! ![]() ![]() ![]() |
Αυτα Alex στην συναντηση στα Μεγαρα. Λοιπον προτεινω το προγραμμα...
Καφες-Λιωσιμο Ελλαστικων-Λιωσιμο στο κρασι και στα κοψιδια-Παγωτακι, Κρεπα η γενικοτερα ρε παιδι μου γλυκο ![]() |
p206mike έγραψε: |
Φίλε Tomcat, sorry που σε άφησα ρε φίλε αλλά με τσίτωσε ο άλλως και δεν ήταν rallye 8v , ήταν ένα 106 gti το μπλέ αν εννοείς εμένα,, και μετά τα διόδια ανοίξαμε μια καλά και τον πήγα προφυλαχτήρα με 170 - 180 και έκανε δεξια μολις μετά από λίγο είδε οτι δεν εξαφανιζόταν οσο πατούσε γκάζι...με αποτέλεσμα να κοιτάξω μετά από λίγο ο κοντέρ και να δω 205....οπότε έκοψα και πήγα normal με 160 ,,,,,,, ![]() ![]() ![]() ![]() |
Νικελ τι φαγωμενα τακακια,λαστιχα,βενζινη,δεν παιζει το ραδιοcd,μου τελειωσαν οι κασσετες,.... μας λες΄;; Το 1600 ειναι δυναμη και παει σφαιρα!
Τωρα γιατι στο γυρισμο δε σε ειδα;;; -δεν ξερω. κανονικα επρεπε να μας ξανα-περασεις σα σταματημενους. |
Τελος καλου-κακου κανε μια ασφαλια κλοπης των αεραγωγων σου !!!! Γιατι την αλλη φορα θα φερω τα εργαλεια, δε θα ρθω με αδεια χερια...χαχαχχαχαχα... |
theflame έγραψε: | ||
Γκουρμέ τύπος ο Nikel !!!!!!!! Και με πλήρως ολοκληρωμένη άποψη!!!!! Εμ πως κάτι ή το κάνεις σωστά ή δεν το κάνεις καθόλου. Πίνεις κανένα καφεδάκι για να ανοίξει το μετά και μετά από μερικά τρελά στροφιλίκια σου ανοίγει η όρεξη, και πως να το κάνουμε μετά έρχεται μία υπογλυκαιμία όπότε το γλυκάκι είναι must!!!! ![]() |
Nikel έγραψε: | ||
Για σου ρε p206mike...αξιος ΥΓ. Προς ολους του ενδιαφερομενους ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ προλαβα και ιδου ![]() :uhoh: ![]() ![]() ![]() ![]() |
pezomania έγραψε: |
Η συνάντηση είχε μεγάλη επιτυχία!!! Έίχαν μαζευτεί τόσα άτομα, που όταν μπήκα στο παρκιν ΦΟΒΗΘΗΚΑ! Είμασταν γύρο στα 18 - 19 αμάξια και καμια 35 - 40 άτομα!!! ΛΑΟΣ!!!!
Δύο πράγματα μου έχουν μείνει: Ο προφυλαχτήρας του NIkel Τα δερμάτινα (κόκκινο - μαύρο) του ε; ορίστε; Βοηθήστε ρε παιδιά ποιανού ήταν το μαύρο το cc ![]() |
υ.γ. Εμένα πάντως ρε παιδιά εκτός των άλλων μου έχει μείνει στον εγκέφαλο το armrest του φίλου ady (αν δεν κάνω λάθος)...πολύ καλό!!!! |
Chris, τον πρόλαβες το γάμο??? |
Καλημέρα σε όλους...
Για κακή μας τύχη, μας χτύπησε ιός που κυκλοφορεί ευρέως τώρα τελευταία, γι' αυτό και στάθηκε αδύνατον για μένα και το έτερον ήμισυ να παρεβρεθούμε στην συνάντηση ![]() Απ' ότι βλέπω περάσατε καλά και εύχομαι στην επόμενη συνάντηση να γνωριστούμε chatasos+angelbaby με όλους όσους βρεθήκατε στον Σείριο χθές το πρωί και που θέλαμε τόσο πολύ να σας δούμε... Αυτά, και να προσέχετε μην κολλήσετε και βρεθείτε και εσείς τάβλα στο κρεβάτι... P.S. Helzi, δεν έκατσε να βρεθούμε χτές, ελπίζω να κανονίσουμε κάτι σύντομα... ![]() |
Καλημέρα σε όλους...
Για κακή μας τύχη, μας χτύπησε ιός που κυκλοφορεί ευρέως τώρα τελευταία, γι' αυτό και στάθηκε αδύνατον για μένα και το έτερον ήμισυ να παρεβρεθούμε στην συνάντηση ![]() |
Γεια σου Vini ελέφαντα (το ελέφαντας πάει για τη μνήμη σου, για να μην παρεξηγηθώ). Το armrest το είχε και ο Darkvow (τώρα εγώ είμαι ο ελέφαντας). ........... Επίσης, η αντηλιακή μεμβράνη του Vini. Δεν θα μου γλυτώσει!! ............. |
Οσο για την αντιηλιακή μπροστά (τύπου καθρέπτη) που έχω βάλει (προσοχή είναι κομμάτι και δεν πιάνει όλο το τζάμι) την έβαλα στον Τσιάρα (Περιστέρι). Εχει εξουσιοδότηση της FOLIATEC... ![]() ![]() ![]() ![]() |
ady σύντομα κανονίζουμε για καϊφέ μια που μένουμε και κοντά!!!! |
Μήπως υπάρχει κανένα τηλέφωνο ή διεύθυνση, ή ζητάω πολλά ? |
Αν το βιάζεσαι πάρε ένα τηλέφωνο στον ΤΡΟΧΟ 010-5907406, (αντιπροσωπεία FOLATEC)...και ζήτα το τηλ. και την διεύθυνση του ΤΣΙΑΡΑ...διαφορετικά το απογεύμα θα στα δώσω γιατί δεν έχω την κάρτα μαζί... ![]() |
pezomania έγραψε: |
Η συνάντηση είχε μεγάλη επιτυχία!!! Έίχαν μαζευτεί τόσα άτομα, που όταν μπήκα στο παρκιν ΦΟΒΗΘΗΚΑ! Είμασταν γύρο στα 18 - 19 αμάξια και καμια 35 - 40 άτομα!!! ΛΑΟΣ!!!!
Δύο πράγματα μου έχουν μείνει: Ο προφυλαχτήρας του NIkel Τα δερμάτινα (κόκκινο - μαύρο) του ε; ορίστε; Βοηθήστε ρε παιδιά ποιανού ήταν το μαύρο το cc ![]() |
Ειπα και εγω ρε Στελιο....
Μυριζομαι φοβερη κοντρα με τον Δημητρη..... Αν θελετε καποιον να κραταει τα λεφτα της κοντρας προτημιστε εμενα ![]() |
Svstouk έγραψε: |
Χμμ, τι μου έμεινε;
![]() ![]() |
206ccsimos έγραψε: | ||
Βρε pezomania θα σε μαλώσω! ![]() ![]() Το μαύρο με τα δερμάτινα {( μαύρα-κόκκινα),χαμηλωμένο, σκούπα (Κρασουλης,PowerBoost),φιμε καιαιαιαι...αρκετά καλό ηχοσυστημα}, ήταν δικό μου ( Σίμος )!!! "και πολύ μετριόφρον ε ?" ![]() Σε παρακαλώ να μη ξαναεπαναληφθει !!! Η συνάντηση ήταν πολύ καλή και...με όμορφες παρουσίες ![]() Αλλά δυστυχώς δεν είχαμε την "άνεση" να μιλήσουμε όλοι μαζί. ![]() Καλά δεν λεω για τον καφέ!!! ![]() ![]() Άσχετο !!!! Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και ώρα 9.30πμ Στο BUDHA CLUB (CATARALLA) στην γλυφάδα Έχει διαγωνισμό με ηχοσυστηματα αυτοκινήτων. Όσοι πιστοί προσέλθετε!!! |
Εμένα προσωπικά μου άρεσε κατ'αρχάς το οτι βρεθήκαμε και γνωριστήκαμε απο κοντά και έτσι μπορώ να έχω μια καλύτερη εικόνα στο μυαλό μου σχετικά με ποιός ειναι ποιός. Στη συνέχεια πλάκα είχε το οτι είχαμε "κάνει κόμμα" στο Parking και μού άρεσε το οτι σχεδόν στήσαμε μια αυτοσχέδια έκθεση "βελτιωτικών προτάσεων" για 206 οπού ο καθένας έπαιρνε ιδεές απο τους αλλούς...
Όσο για το Σείριο (μέσα) πραγματικά δεν ξέρω που θα πρέπει να βρεθούμε την επόμενη φορά που θα είμαστε και γώ δεν ξέρω πόσοι ωστέ να κάτσουμε κάπου.. Όσο για αμάξια τι να πω.. το καθένα είχε το κάτι ξεχωριστό εσωτερικά, εξωτερικά η μηχανικά... Εντύπωση μου έκανε το χαμήλωμα Tomcat (που μόνο 3.5 πόντους δεν είναι, ίσως πιο κοντά στα 5-6cm - οχι φυσικά οτι έχω πρόβλημα.. Ωραίο είναι και να το χαίρεσαι!), ενα μαύρο XS, του Vini (πολύ επιθετικό στύλ και ωραία αεροτομή), του Νικελ, του DarkVow (πολύ ψαρωτικό όχημα με ωραίο χρώμα - καλή και η σποιλεριά) καθώς επίσης εντύπωση μου έκανε το γεγονός οτι παίζει να είχα τη μικρότερη μπούκα απ'ολους ανεξαρτήτων κυβικών - παρ'ολα αυτά η μπούκα μου είναι 2ο χέρι απο Saxo 122 οπότε αμα ήταν ικανοποιητική για Saxo δεν θα ναι για το δικό μου? (1400).. Εξ'άλλου έχω δοκιμάσει το αμάξι και χωρίς το τελικό και δεν είχα διαφορά αποδόσης που σημαίνει οτι το τελικό μου είναι αρκετά ελεύθερο...ΑΑΑ και κάτι άλλο.. Στο parking στο Σείριο όταν φεύγαμε για τις φωτογραφιές (εγώ μαζι με άλλους 2-3 δεν καταλαβάμε τι έγινε - νομίζαμε οτι το διαλάγαμε το meeting, ακολουθώντας βρεθήκαμε στην αλάνα για τις φωτογραφίες - άλλη φορά φωνάχτε το να καταλάβουμε τι παίζει) είδα οτι κατ'αρχάς τα σκίζατε τ'αμάξια ΚΡΥΑ.. ΡΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΘΟΡΑ ΚΡΥΟΣ???? ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΙΖΕΤΕ ΑΒΛΕΠΙ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΑΦΟΤΟΥ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΠΡΟΣ!!! .. Μετά πρόσεξα ότι κάποια ασημένια με μπούκες όπως τα σκίζατε, τα καζανάκια τρέμαν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ!! Μιλάμε σε ένα αμάξι ειδικά νόμιζα οτι θα ξεκολήσει και θα φύγει προς τα πίσω... (πρέπει να ήταν ο τελευταίος της πομπής των πρώτων που ξεκίνησαν για την αλάνα, αν αυτό βοηθάει στην εύρεση της ταυτότητος του) Και η ατάκα της ημέρας.. "Τους σκίσαμε τους Κινέζους!!!" Θεϊκό! Εντωμεταξύ στο γυρισμό είπα να το ανοίξω λίγο αλλά είδα τους μπάτσους με το σταματημένο μηχανάκι και ξενέρωσα.. λέω "λες να με γράψουν εδώ η παρακάτω? Καλύτερα να πάω συντηρητικά να αποφύγω τα χειρότερα" αλλά λίγο πιο κάτω το 175άριασα το αμαξι ξεχνόντας την υπόσχεση στον εαυτό μου και μετά παλι ξανα170αριάσα μετά τα διόδια...(δεν τελίκιασα) Πρώτη φορά το τρέχω με την εισαγωγή μου πάνω απο 170 και η φάση είναι οταν κούμπωσα την 5η γύρω στα 168 χμ/ω τότε απο τον υπερβολικό αέρα η πεταλούδα δεν έκλεισε και οι στροφές αντι να πέσουν στις 2000-3000 κατά το συμπλεκτάρισμα της αλλαγής εκτινάχθηκαν γύρω στις 5000!!!!! - χωρίς γκάζι!! Μόνο με τον αέρα (που μάλλον κράταγε την πεταλούδα ανοιχτή!) ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!.. Πολύ RACE μηχανή.. ![]() Λοιπόν αυτά προς το παρών, αμα θυμηθώ τιποτα άλλο θα το γράψω... |
DimiP έγραψε: |
Επειδη δεν παιζονται λεφτα αλλα, άλλα πιο χρησιμα αξεσουαρ θα κρατησεις τα bucket του tomcat τους καθρεφτες σου και τους αεραγωγους σου!!!! Δεν ξερω αν δεν το καταλαβες αλλα το επαθλο στην ουσια εισαι εσυ ή μαλλον το 206 σου!! χαχαχαχαχχα σσωωωσσστττττοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςς; |
DimiP έγραψε: | ||
τα φιμε απο ΚΙΝΔΥΡΟΓΛΟΥ, και προτεινω να βαλεις (αν βαλεις) τα αμεσως πιο σκουρα , τα δικα μου ειναι αρκετα ανοιχτοχρωμα. ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ;;;; καλα ρε φιλε σε ποιο meeting πηγες εσυ;;; στο....ΚΙΝΕΖΙΚΟ ;;;;; α! εγω θα ελεγα το επομενο meeting να εχει περισσοτερη τρελλα. και μια που λεμε τι μας αρεσε, εμενα μου αρεσε η θεση οδηγησης του DARKVOW. μαλλον επηρεασμενος απο το τραγουδι "δεν το ξανακανω σ'autobianki" εφτιαξε την ιδανικη θεση για οδηγηση και ο,τι αλλο προκυψει..... σωστττοοοςςςςς΄;;;; |
Svstouk έγραψε: | ||||
Πρώτον, πιστεύω ότι όλοι όσοι γνώρισα διακρίνονται από σοβαρότητα, που δεν έχει καμιά σχέση με την τρέλα=χαβαλές=έξω καρδιά. Και τα τρία μπορούν να συνυπάρχουν και αν θες ΠΡΕΠΕΙ να συνυπάρχουν και αν θες πάλι πιστεύω ότι ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ σε όλους όσους γνώρισα. Μη μου πεις ότι διαφωνείς!!!! Δεύτερον, πού είναι ο Κινδυρόγλου και πόσο σου πήγε; |
Dimip, Βασιλάκη Τερλέ έπαιξε στο meeting ή τον κρατάς να τον χτυπήσεις στο sound dragster;
:D ![]() |
τωρα που το καλοσκεφτομαι βεβαια οι θυληκες παρουσιες μπορει και να μερακλωναν να ανεβαιναν στα καπο των 206 (ξυπολυτες εννοειται!) και να με γλυτωναν στο τελος τελος. ![]() ![]() |
Ρε παιδιά, επειδή βάζω κάθε χρόνο γύρω στα 100 κιλά κρασάκι, μήπως να φέρω όλο το βαρέλι στην επόμενη συνάντηση :D |
Nikel έγραψε: | ||||
To συζηταςςςςςςς ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Τι Μέγαρα και βλακείες , η επόμενη συνάντηση θα γίνει στην αυλή του ADY με τα βαρέλια να στάζουν άφθονο άφθονο κρασί.Θα γίνει χωρίς τα pug γιατί μετά το topic ανταλλακτικά και τιμές θα πάρει φωτιά.Τα κοψίδια θα τα φέρει ο NIkel , την ποιοτική μουσική o DIMIP (Τερλέγκας, Μελάς, Σαλέας....)κι εγώ θα φέρω τον θείο με το AVENSIS να μας πει για τις οδηγικές του εμπειρίες στα DRAGASTER με το TOYOTA.
ΠΩ ΠΩ ΓΛΕΝΤΙΑ.............. !!!!! Σ'αγαπάω κοίτα , για σενα λίωνω Σ'αγαπάω κοίτα................ |
οι σθναντησεις πρεπει να γινονται σε τακτα αλλα οχι τοσο κοντινα διαστηματα , γαι να μην μας βαρεθουμε!!!!
Ασε να υπαρχει λιγη αγωνια αλλα να προλαβαινουμε να φτιαξουμε και τιποτα για να δειξουμε στη συναντηση. Παντως σκεφτομαι να φερω σε ψηφοφορια τον αποκλεισμο απο την επομενη συναντηση καθε 206 που θα ειναι απλυτο. τι λετε;; |
αχ! βρε φίλε! αχ! τα θέλει ο κ... σου! τώρα πάει! το έγραψες!!! Θα βγει κάποιος από τους admin και θα σου...βρωμίσει το αυτοκίνητο... ![]() ![]() ![]() Πω!Πω! Το ξανασκέφτομαι! Του κακολόγησες την λάσπη....αμάν! και με αυτή δίνει αυτόγραφα! Τον φαντάζομαι!!!!! Μήπως να τον έπαιρνα τηλεφωνο??? ![]() ![]() ![]() ![]() χι!χι! Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :D :D :D :D :D ![]() ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: | ||||
γιατι ποιος admin ειχε βρωμικο αυτοκινητο΄; εγω τους αγαπαω τους admin. σλουρπ, γλυψ, γλυψ. αυτοι oi admin με τα τοσο γρηγορα σλουρπ αυτοκινητα.... αν οι γερμανοι ειναι φιλοι σας , εμενα ειναι κολητοι μου ![]() ![]() ![]() χιχιχιχιχι, θα βαλω την κουκουλιτσα μου και θα..... |
Vini έγραψε: | ||||||
χα! χα! είσαι κορυφαιος!!!! για αυτό σε πάω ρε φίλε!!!!! |
dimisi έγραψε: |
Καλημέραααα παιδιά!!!!! ![]() ![]() ![]() Επιτέλους κατάφερα να κάτσω στον Η/Υ να γράψω τις εντυπώσεις μου γι' αυτή την συνάντηση. Λοιπόν, ήμουν κι εγώ εκεί. ![]() Ήταν η πρώτη φορά που συναντούσα παιδιά του Club και μπορώ να πω ότι η συνάντηση αυτή μου άρεσε πολύ. Εγώ δεν είχα 206 για να το φέρω (ήρθα με τον Sidobre και την Helzi), αλλά είδα πολλά 206 και όμορφα!!! Ιδιαίτερα αυτό του Nikel. Πολύ καλό!!!!! To μόνο που έχω να παρατηρήσω, είναι ότι έτσι όπως καθόμασταν για τον καφέ, ήταν λίγο δύσκολο να γνωρίσω όλα τα παιδιά. Γνώρισα βέβαια κάποια, αλλά ελπίζω σε κάποια μελλοντική συνάντηση να μπορέσω να σας γνωρίσω όλους. |
Τι Μέγαρα και βλακείες , η επόμενη συνάντηση θα γίνει στην αυλή του ADY με τα βαρέλια να στάζουν άφθονο άφθονο κρασί. |
Sidobre έγραψε: |
Για το βαρελάκι είμαι μέσα! (αλήθεια λευκό, ροζέ ή κόκκινο; με ενδιαφέρει!) Ανοιξε την κάνουλα και έρχομαιαιαιαιαια! |
Φέτος θα βάλω κόκκινο. Για να δούμε τι θα βγει, γιατί ακούω ότι οι μούστοι από τα Μεσόγεια βγήκαν πατάτα φέτος λόγω καιρικών συνθηκών. |
Καλημέραααα παιδιά!!!!! ![]() ![]() ![]() Επιτέλους κατάφερα να κάτσω στον Η/Υ να γράψω τις εντυπώσεις μου γι' αυτή την συνάντηση. Λοιπόν, ήμουν κι εγώ εκεί. ![]() Ήταν η πρώτη φορά που συναντούσα παιδιά του Club και μπορώ να πω ότι η συνάντηση αυτή μου άρεσε πολύ. Εγώ δεν είχα 206 για να το φέρω (ήρθα με τον Sidobre και την Helzi), αλλά είδα πολλά 206 και όμορφα!!! Ιδιαίτερα αυτό του Nikel. Πολύ καλό!!!!! To μόνο που έχω να παρατηρήσω, είναι ότι έτσι όπως καθόμασταν για τον καφέ, ήταν λίγο δύσκολο να γνωρίσω όλα τα παιδιά. Γνώρισα βέβαια κάποια, αλλά ελπίζω σε κάποια μελλοντική συνάντηση να μπορέσω να σας γνωρίσω όλους. |
Φέτος θα βάλω κόκκινο. Για να δούμε τι θα βγει, γιατί ακούω ότι οι μούστοι από τα Μεσόγεια βγήκαν πατάτα φέτος λόγω καιρικών συνθηκών. |
Καλα κορυφαιες οι φωτο και οποιος δεν τις εχει δει να τρεξει ειδικα ο γιατρος. Καλα γιατρε αν δεις την ομαδικη φωτο μεσα στον Σειριο εμεις οι δυο ειμαστε κορυφαιοι. Εχουμε παρει μια σταση, ενα χαμογελο λες και ειμαστε ΜΟΝΤΕΛΑ (οχι οτι δεν ειμαστε...δηλαδη οι αλλοι τι παραπανω εχουν) ![]() ![]() ![]() |
Eντωμεταξύ υποτίθεται ότι θα γυρίζαμε μαζί με τον 206mike (τον δίλιτρο μας) και σε μια φάση του κόλλησε ένα ραλλάκι και πηγαίνανε πολύ γ@μιωντ@ς! |
Sidobre: Επειδή είμαι μετριόφρων ![]() ![]() Το αφήνω να το πιστοποιήσεις εσύ, όπως και το λες. Τώρα για το χαμόγελο στο στόμα δεν αντιλέγω ότι το έχω όταν παίρνεις τις στροφές με πόρτες, αλλά θα πρέπει να πεις ότι όταν γίνεται αυτό και το κεφάλι μου βρίσκεται μονίμως στο πλαϊνό τζάμι. Δεν προλαβαίνω να πιαστώ από πουθενά. Χι...Χι... ![]() |
Σαν εξειδικευομενος Αμπελουργος/Οινοτέχνης σε ΙΕΚ (βασικα για να πάρω καμια αναβολη πηγα αλλα ολο και κατι μαθαινω οσο ειμαι εκει) θα πώ οτι πιθανότατα τα πραγματα ειναι οπως τα λετε. Πολυ βροχη σημαινει καταρχας σταφυλια νερουλα με αποτελεσμα χαλια γλευκος (μουστος) με χαμηλα σακχαρα και υψηλη οξυτητα σαν αποτελεσμα μυκητιασεων. Η χρηση θειωδους (αντισυπτικο-συντηρητικο) προβλεπεται μαλλον αυξημενη για φετος...
Αφήστε τα άπειρα ραντίσματα που θα χουν φαει τα σταφυλια για να τα γλυτωσουν απ'τους μυκητες (και που περνανε οι δηλητηριωδεις ουσιες στα σταφυλια).. Αντε γεια...! |
christheahealer έγραψε: |
Ady να μην σε απογοητεύσω, αλλά φέτος μόνο ξύδι για τις φακές θα βγάλεις |
Μεγάλη πίκρα.... |
Καλημέρα παιδιά ![]() Να'μαι και πάλι πίσω ![]() Βλέπω πως τα περάσατε πολύ καλά στη συνάντηση :D Δυστυχώς δεν τα κατάφερα να έρθω αλλά δίνω την υπόσχεσή μου πως την επόμενη φορά θα έρθω ![]() Πότε θα δούμε καμιά φωτογραφία ???????? |
Καλημέρα παιδιά ![]() Να'μαι και πάλι πίσω ![]() Βλέπω πως τα περάσατε πολύ καλά στη συνάντηση :D Δυστυχώς δεν τα κατάφερα να έρθω αλλά δίνω την υπόσχεσή μου πως την επόμενη φορά θα έρθω ![]() Πότε θα δούμε καμιά φωτογραφία ???????? |
Σαν εξειδικευομενος Αμπελουργος/Οινοτέχνης σε ΙΕΚ (βασικα για να πάρω καμια αναβολη πηγα αλλα ολο και κατι μαθαινω οσο ειμαι εκει) θα πώ οτι πιθανότατα τα πραγματα ειναι οπως τα λετε. Πολυ βροχη σημαινει καταρχας σταφυλια νερουλα με αποτελεσμα χαλια γλευκος (μουστος) με χαμηλα σακχαρα και υψηλη οξυτητα σαν αποτελεσμα μυκητιασεων. Η χρηση θειωδους (αντισυπτικο-συντηρητικο) προβλεπεται μαλλον αυξημενη για φετος...
Αφήστε τα άπειρα ραντίσματα που θα χουν φαει τα σταφυλια για να τα γλυτωσουν απ'τους μυκητες (και που περνανε οι δηλητηριωδεις ουσιες στα σταφυλια).. Αντε γεια...! |
206ccsimos έγραψε: |
Άσχετο !!!! Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και ώρα 9.30πμ Στο BUDHA CLUB (CATARALLA) στην γλυφάδα Έχει διαγωνισμό με ηχοσυστηματα αυτοκινήτων. Όσοι πιστοί προσέλθετε!!! [/b] |
1.1 i love you έγραψε: |
Vini έχεις κάποια συγγένεια με τον Βέγγο;Δεν έβαλες κ@@ο κάτω ![]() ![]() |
vini αν μπορεις λογω ηλεκτρικων ελα |
παιδες, θα ερθει κανεις στη Γλυφαδα το πρωι της Κυριακης ;;; Αντε να κανονισουμε κανα κομβοϊ 206 στην Παραλιακη να κλεψουμε την παρασταση. Ωραια θα ειναι και πινουμε και το πρωινο καφεδακι μας. Μην ξενυχτισετε και ενα Σαββατο ! Δεν πειραζει ! αξιζει τον κοπο. Λοιπον δηλωστε συμμετοχη εδω και τωρα . Για τους "Νοτιους" ενδιαφερομενους (αν υπαρχουν) θα παιξει Village μαλλον... Αντε να "δεθουμε" σαν club. Μην το σκεφτεστε . δηλωστε ΤΩΡΑ! Nikel, byron, tomcat, larry, chatasso, darkvow, alex, Tzag, theflame δεν πιστευω να μην ερθετε ;;; vini αν μπορεις λογω ηλεκτρικων ελα |
Ξεχασε με εμενα Ντιμη οτι θελετε οποτε θελετε και οπου θελετε αλλα μετα τις εκλογες...
Ρε ειμαι σοβαρος φοιτητης σας λεω ![]() ![]() ![]() |
Nikel, byron, tomcat, larry, chatasso, darkvow, alex, Tzag, theflame δεν πιστευω να μην ερθετε ;;;
vini αν μπορεις λογω ηλεκτρικων ελα |
Έχεις δει πολλούς σοβαρούς φοιτητές με cabrio; ![]() ![]() ![]() |
Καλά ρε DimiP πώς θα πας εκεί κάτω; Δεν βρέχει εκεί;
Θα γίνεις παπάκι ρε... ![]() |
αχ! είναι πολύ νωρίς....9.30 το πρωί...Πρεπει να σηκωθώ από τις 7.00....για να είμαι στην ώρα μου κάτω.... Σόρυ JIM κάποια άλλη στιγμή.... ![]() ![]() |
teoman έγραψε: | ||||
vini,μήπως περνούσες από Κορωπίου-Βάρης Σάββατο πρωί?Είδα ένα ίδιο με το δικό σου και μάλιστα ο οδηγός μου έγνεψε... Ήταν στο αντίθετο ρεύμα και δεν οδηγούσα εγώ για να σταματήσω... |
ε? Λες να έχω κλώνο? Ισως... Το Σάββατο το πρωί....σηκώνω τα βάρη της οικεγένειας....(είμαι στο γυμναστήριο χο!χο!) |