207 GT HRAKLEIO έγραψε: |
κανεις ακόμα φιλαρακι μου!!!!!!!!!!!!!!!
Ασε τα νευρα μου!!!!! |
MEMsound έγραψε: |
χμμμ μηπως να σας στειλουμε μερικα φυλλάδια να μοιρασετε στα pug? |
χμμμ μηπως να σας στειλουμε μερικα φυλλάδια να μοιρασετε στα pug? |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||
δεν χρειαζετε πιστεψε με...ξερεις γιατι δεν μπορει να γινει αυτο εδω?γιατι ολοι ειναι ξενερωτοι!!δεν εχουν ιδεα απο ομαδικη παρεα και ομαδικη συναντηση...εδω κοιτανε πως να βγαλουνε τα ματια του αλλου!!!υπαρχουν και εξαιρεσεις οπως οι φιλοι και οι κολλητοι βεβαια...αλλλα τετοιες γνωριμιες εδω δυσκολα!!!! |
επίσης για το μέλλον
πριν καθε τετοιου ειδους συνάντηση / εκδήλωση κλπ θελω να φτιάχνετε ενα "ομορφο" κειμενάκι (χωρίς ορθογραφικά λάθη, με τόνους, με σωστη συνταξη κλπ κλπ) για να το ανεβάζουμε στο πορταλ μαζι με καμια φώτο... ![]() ![]() |
καλησπέρα σε όλους σας!!!μόλις πρίν απο λίγες μέρες είπαμε αυτά τα λίγα παιδιά που έχουμε μαζευτεί να κανονίσουμε την δέυτερη συνάντηση μας μήπως και καταφέρουμε κάτι επιτέλους!!!!31 μαιου λοιπόν στο παγκρήτιο στάδιο ημέρα κυριακή και ώρα 11 το πρωί παιδιά!!η διαδρομή χωρίς κάποια αλλαγή τελευταίας στιγμής θα είναι μέχρι τον άγιο νικόλαο!!περιμένουμε πιο πολλές συμμετοχές αυτή την φορά από όλη την κρήτη!!! http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/xalkiiadakhs%201%20synanthsh/P5030834.jpg μανθο μηπως θα μπορουσες να μας προμηθευσεις αυτα τα ωραια αυτοκολλητακια του psclub που βαζετε στα πίσω τζαμια (φιλιστρινια-οχι πορτα) των οχηματων..να τα δωσουμε στα παιδια στα ωραια τους οχηματα!!!δικα μας ολα τα εξοδα φτανει να τα εχουμε στην βολτα μας!!!!!! |
καλησπέρα σε όλους σας!!!μόλις πρίν απο λίγες μέρες είπαμε αυτά τα λίγα παιδιά που έχουμε μαζευτεί να κανονίσουμε την δέυτερη συνάντηση μας μήπως και καταφέρουμε κάτι επιτέλους!!!!31 μαιου λοιπόν στο παγκρήτιο στάδιο ημέρα κυριακή και ώρα 11 το πρωί παιδιά!!η διαδρομή χωρίς κάποια αλλαγή τελευταίας στιγμής θα είναι μέχρι τον άγιο νικόλαο!!περιμένουμε πιο πολλές συμμετοχές αυτή την φορά από όλη την κρήτη!!! http://i734.photobucket.com/albums/ww342/xalkias13/xalkiiadakhs%201%20synanthsh/P5030834.jpg μανθο μηπως θα μπορουσες να μας προμηθευσεις αυτα τα ωραια αυτοκολλητακια του psclub που βαζετε στα πίσω τζαμια (φιλιστρινια-οχι πορτα) των οχηματων..να τα δωσουμε στα παιδια στα ωραια τους οχηματα!!!δικα μας ολα τα εξοδα φτανει να τα εχουμε στην βολτα μας!!!!!! |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: |
παιδια ηρθανε τυα αυτοκολλητα σημερα!!!οσοι θελετε να τα παρετε πριν την κυριακη ενημερωστε και ξερετε που θα μας βρειτε!!!!(((((τα μικρα δεν ειναι αυτα που περιμεναμε αλλα δεν πειραζει!!!))) |
(((((τα μικρα δεν ειναι αυτα που περιμεναμε αλλα δεν πειραζει!!!))) |
MEMsound έγραψε: | ||
ε? τι εννοείς? ![]() ![]() |
geo106xs έγραψε: |
Που ειναι οι φωτο απο την τελευταια συναντηση...οεο; ![]() |
εσυ που ησουν στην τελευταια συναντηση οεο?που ησουνα οεο? επειδη ειναι καλοκαιρακι και τρεχουμε λιγακι...αναμενονται συντομα η φωτος οι οποιες ειναι "ξεφευγα" μαζι με αφιερωσεις παντα κατω απο καθε μια!!! επειδη θελει δουλεια λιγη...λιγακι υπομονη!!!!! |
έχασες έχασες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
xrisa-xs έγραψε: |
πολύ ωραίες φωτό! ωραίο το παρεάκι σας!
αχ! πότε θα κατέβω και γω κάτω!!! φιλική συμβουλή ![]() |
France_8v έγραψε: |
Γειά σας κ από 'μένα παιδιά...
Χριστόφορε αυτό που λέει η Χρύσα είναι πολύ σωστό (να θολώνουμε τις πινακίδες μας) για ευνόητους λόγους. ![]() ![]() Κ σχετικά με το θέμα του fb που αναφέρατε πιο πάνω παραθέτω κ εγώ τη γνώμη μου.Τη συζήτηση αυτή (παρόλο που έχω παρευρεθεί κ στις δύο βόλτες μας) την είδα σήμερα πρώτη φορά ![]() |
Να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα για να μην παρεξηγηθώ!Δεν αναλύω ούτε συγκρίνω ανόμοια πράγματα (facebook k psclub).Απλά αναφέρω εγώ προσωπικά τον τρόπο που γνώρισα το γκρουπάκι κ γενικά όλα τα παιδιά.Κ αν δεν έλεγε ο Χριστόφορος ότι υπάρχει σχετική συζήτηση εδώ, δεν θα ήξερα ακόμα τίποτα.Στο fb απλά τα παιδιά στην κυριολεξία "μας το έφεραν στο πιάτο".Δηλαδή πού να ξέρω εγώ τώρα ότι στο psclub κ στην κατηγορία "Κοινωνικές Εκδηλώσεις" θα υπάρχουν παιδιά τα οποία ενδιαφέρονται να γνωρίσουν παιδιά κοινού ενδιαφέροντος κ με λίγα λόγια να ενωθούμε, ώστε να γίνουμε μια καλή παρέα που μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος (όπως πολύ σωστά λέει κ το psclub). ![]() Αυτά από 'μένα... |
Παράθεση: |
Υ.Γ. (((((((βασιλη τι θα γινει θα ερθεις καμια μερα να ανοιξουμε η φοβασαι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gonakinen έγραψε: |
Ωραιές οι φωτογραφίες παιδιά, και χαίρομαι γιατί δείχνετε να το διασκεδάζετε...
Ευχαριστώ και τον 207 GT HRAKLEIO για την πρόσκληση μέσω πμ , αλλά διάφορες υποχρεώσεις προς το παρόν δε με αφήνουν να συμμετέχω. Πάντως σε περιπτωση που βολτάρετε προς τα Χανιά θα ειναι χαρά μου να μεριμνήσω για να περάσετε καλύτερα ![]() Αν το προγραμμα σας κάποια στιγμή περιλάβει και πίστα, επικοινωνήστε μαζί μου ώστε να εξασφαλίσουμε χαμηλότερες τιμές. Καλή συνέχεια στην παρέα σας.. |
Πίστα???Άντε να χαρώ τις 8 βαλβίδες μου καθώς κάτι 207 ή 16v θα περιμένουν τη ροπή... ![]() ![]() |
broulis έγραψε: |
Παιδιά και εγώ απο Χανιά μέσα σε οτιδήποτε κανονιστεί απο εδώ και μπρος...Καλώς σας βρήκα... ![]() |
broulis έγραψε: |
Παιδιά και εγώ απο Χανιά μέσα σε οτιδήποτε κανονιστεί απο εδώ και μπρος...Καλώς σας βρήκα... ![]() |
Λοιπον Μάνθο για ρίξε μια ματιά εδώ...
http://img25.imageshack.us/i/46481087435462834113485.jpg/ http://img15.imageshack.us/i/46481087435582837113485.jpg/ http://img15.imageshack.us/i/46481087435502835113485.jpg/ Το φιλαράκι μου τις ζάντες σκέφτεται να τις πουλήσει... Τι λές.. ![]() ![]() ![]() |
Αυριο βράδυ κατα τις 9-9μισι, πάμε Παντανασσα στο λιμανάκι για καφε!!!!!!!!!!
Οποιος θέλει έρχεται!!!!ραντεβού στο Παγκρήτιο στάδιο να ξεκινήσουμε παρέα |
geo106xs έγραψε: | ||
Προς τα που πεφτει η(;)Παντανασσα; ![]() ![]() |
geo106xs έγραψε: | ||||
Απαντηση δεν εχει; Θα μου πειτε αφου τωρα περασε ο καφες τι θες να μαθεις! Για το καλο της ιστοριας βρε αδερφε! Ας μου πει καποιος... |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||||||
![]() ![]() |
apolonios έγραψε: |
Χαιρετο τα paugoτρελοκομια.
Χανιωτης και εγω και ψηνομαι για μια βολτιτσα ομαδικι.ΑΑΑ και αν γινετε πριν τον αυγουστο γιατι με καλει η μαμα πατριδα ![]() |
Χαιρετο τα paugoτρελοκομια.
Χανιωτης και εγω και ψηνομαι για μια βολτιτσα ομαδικι.ΑΑΑ και αν γινετε πριν τον αυγουστο γιατι με καλει η μαμα πατριδα ![]() |
Τι λέτε ρε παιδιά να κανονίσουμε ενα βολταράκι για Ρέθυμνο μια απο τις επόμενες Κυριακές, έτσι ωστε να γνωριστούμε και με τους φίλους μας απο Χανιά (έτσι ωστε να μοιράσουμε κάπως την διαδρομή)... ![]() Ηράκλειο-Ρέθυμνο- Χανιά να γνωριστούμε!!!!!!!!!!!!!! Να κανονίσω συνάντηση??? |
Εγω μεσα ειμαι peugeotθηρια.Σαββατο πρωι κατεβαινω χανια ειχα πεταχτει Λαρισσα για 1 βδομαδα.Ειναι και εβδομαδα ανοιγματος για το κουκλι μου.. |
Τι λέτε ρε παιδιά να κανονίσουμε ενα βολταράκι για Ρέθυμνο μια απο τις επόμενες Κυριακές, έτσι ωστε να γνωριστούμε και με τους φίλους μας απο Χανιά (έτσι ωστε να μοιράσουμε κάπως την διαδρομή)... ![]() Ηράκλειο-Ρέθυμνο- Χανιά να γνωριστούμε!!!!!!!!!!!!!! Να κανονίσω συνάντηση??? |
πολυ σωστα βασιλη ..για ρεθυμνο μεσα και ολα αυτα που λες μιας και εδειξαν ενδιαφερον ρεθυμνοπαλικαρα και χανιωτικοπαλικαρα....λοιπον ΟΜΩΣ γνωμη μου παντα ετσι και σας το ειχα προτεινει βασιλη ηταν να περιμενουμε να φυγει λιγο το καλοκαιρι,,λογω υποχρεωσεων του καθενος δεν θα μαζευτουμε πολλοι και δεν θα καταφερουμε κατι ουσιωδες!!!προτεινω αρχες σεπτεβρη παρτε το οπως θελετε αλλα μην πειτε "ελα ρε φιλε μια βολτα ειναι" ξερετε οτι εγω ειμαι μεσα αλλοι δε θα μπορεσουν!!!! ![]() ![]() ![]() |
...μετα τις 7 του Μηνός που θα κάνω και 'γω παρέα στον Στέλιο... ![]() ![]() |
16 - 20 θα είμαι και γω Κρήτη και συγκεκριμένα Χανιά
θα ήταν χαρά μου να σας γνωρίσω και να σφίξουμε καμιά τσικουδιά ή ακόμα και βολτίτσα με τα αυτοκινητάκια μας. ![]() ![]() καλή αντάμωση ![]() |
Σαββατο που δεν δουλευω θα κανονισω να πεταχτω Ηρακλειο αν ειναι.Πως θα επικοινωνισω μαζι σας? |
Kυριακή μπορώ αλλά αργά το απόγευμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
ναι ναι! νινί είναι! ![]() ![]() μόλις τελείωσε το στώσιμο και ήρθε η ώρα να ξυπνήσουν τα πουλαράκια στο στάβλο! λες με το χρώμα (όπως και με τα αυτοκόλλητα) να παίρνει και άλογα ![]() ![]() ![]() |
manos82 έγραψε: |
Παιδια sorry για το ασχετο αλλα ημουνα Κρητη διακοπες φετος...απο Ηρακλειο μεχρι αγιο Νικολαο που γυρναγα ποιο πολυ Full στα γαλλικα ειναι ή ιδεα μου ειναι πολυ Peugeot ειδε το ματι μου !! |
Χμ....
εεεεεεεεεεεεεε ναι έτσι έτσι φίλε Χριστόφορε!!!Την επόμενη φορά όμως θα οδηγήσω εγώ το GTάκι σου, για να μην με πηγαίνεις με το πλάι σε κάθε στροφιλίκι... ![]() ![]() |
αμα ειναι οποτε σε κανω βολτα και να πατας πιο πολυ φρενο εσυ ως συνοδηγος παρα το esp και να κοντεβεις να τρυπησεις το πατωμα μου..τοτε δεν θελω!!πολυ ευχαριστως να το οδηγας εσυ!!αλλα να μην εχουμε αλλους παρεα γιατι παρασερνεσαι ευκολα εσυ.... Υ.Γ.ααα εεε και που εισαι ρεε...μακρια απο την παραλιακη εχει βλεπεις λιμενομπατσους και δεν τα παω καλα!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
πολλά τσαγάκια μυρίζω ![]() |
salex έγραψε: |
(εκτός κι αν τον προλάβει ο Βασίλης) |
![]() - Έλα ρε τρελέ, πάμε για καφέ θα έρθεις? |
Ενα έχω να πω....
Χριστόφορε ακούς..? Ακούτε και όλοι οι άλλοι..: "τι είναι αυτος (ο Χριστόφορος) ρε σεις..!!! ![]() όπου δεί στροφιλίκι η χαρά του!!!!!!!!!!!! τι με esp τι χωρίς esp, αυτός δε παλέυεται ρε.. ![]() Με κουλεράκι - εισαγωγή- εξάτμιση - πρόγραμμα και με οδηγό τον Χαλκιαδάκη το αμάξι στα στροφιλίκια πάει τέζα!!!!!!!!! "βέβαια αμα το πάρω εγώ στα χέρια μου..."χαχαχαχαχααχαχα!!!!! ![]() Λοιπόν πέρα απ τη πλάκα: Y.Γ : τούμπανο το GTάκι αλλά και ο Χριστόφορος είναι χεράς!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
ΟΜΩΣ γνωμη μου παντα ετσι και σας το ειχα προτεινει βασιλη ηταν να περιμενουμε να φυγει λιγο το καλοκαιρι,,λογω υποχρεωσεων του καθενος δεν θα μαζευτουμε πολλοι και δεν θα καταφερουμε κατι ουσιωδες!!!προτεινω αρχες σεπτεβρη ![]() ![]() ![]() |
Εεεεφτασα κι εγω στο Ηρακλειο! Με το λιονταρι μου,αντε περιμενω να πεσει συρμα για συναντηση! |
λοιπον γυρναμε ολοι..περιμενουμε και τους φοιτητες... |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
κοπέλια εγώ κατέβηκα στην Κρήτη στις 16/8
από Ηράκλειο πήγα Χανιά, κάθισα εκεί μια μέρα μετά πήγα Παλαιόχωρα και Σούγια για μια μέρα επίσης και μετά Ελαφονήσι και επέστρεψα Χανιά-Ηράκλειο την Πέμπτη 20/8 πέρασα πολύ καλά! πολλά χιλιόμετρα, πολύ στροφιλίκι ![]() την Πέμπτη το απόγευμα που πήγα Ηράκλειο πέτυχα ένα μαύρο 207 ραλάκι που είχε σίγουρα αυτοκόλλητο e-tuned, δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω αν είχε και αυτοκόλλητο psclub. Κάπου έχω σημειώσει και πινακίδα. Δεν κόρναρα, γιατί είμασταν με το auris ενός φίλου. |
Παιδια,κατι διαβασα σε μια αφισα πως 12/9 εχει στο αεροδρομιο στο τυμπακι track day ξερει κανεις τι παιζει; |
gp tuning...χρονομετρεμενοι γυροι σε πιστα στο αεροδρομιο τυμπακιου!!!νομιζω τοι την μια μερα ειναι αμαξια και την αλλη αυτοκινητα!!!καπως ετσι...δεν μαρεσει η διαδρομη για το εκει οποτε μην το σκεφτεσται καθολου για βολτα peugeot!!!(ειναι χωριατοδρομοι τελειως ![]() |
Όχι, εγώ έχω 106.Αλλά μου φαίνεται ότι ήταν ο Βασίλης, αν κ δεν είναι ΗΜ κάτι τα γράμματα.
Πρόεδρεεεεεε... Σε ζιντάν ![]() |
geo106xs έγραψε: | ||||
Εχω ξαναπαει στο Τυμπακι και ναι ο δρομος ειναι μαμησε τα,αλλα σε ενα σημειο του εχει φανταστικο στροφιλικι ![]() |
νομιζω τοι την μια μερα ειναι αμαξια και την αλλη αυτοκινητα!!!καπως ετσι...) |
ρε φιλε μας θα ![]() |
geo106xs έγραψε: | ||||||||
Για μια στιγμη,γιατι δε το πιασα,ειπα κατι κακο; Δε νομιζω,μια προταση εκανα και στο κατω κατω της γραφης που θες να ξερω οτι εχετε ξαναπαει οι υπολοιποι,εγω το προτεινα γιατι δεν εχω εμπειρια απο πιστα οπως και καποιοι αλλοι οποτε αν σας αρεσε η ιδεα να πηγαιναμε,αν βεβαια ηθελαν και τα υπολοιπα παιδια αφου δε θελουν δε πειραζει εγω δεν εβαλα κανενος το πιστολι στον κροταφο.Και προς αποφυγη οποιασδηποτε παρεξηγησης,(γιατι στο γραπτο λογο συμβαινουν αυτα) το υφος μου δεν ειναι σε καμια περιπτωση επιθετικο. |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||||||||||
μαγκες για ηρεμηστε ολοι σας!!!ξερετε πολυ καλα οτι ουτε προκαλω ουτε τιποτα...ουτε επιτιθομαι σε ανυπερασπιστους ![]() ![]() ![]() ![]() ΕΓΩ τυμπακι θα παω με παρεα αλλα οχι με το αμαξι μου...οργανωμενα εγω εκει δεν παω!για καθαρα ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..οκ ![]() ![]() ![]() αυτα...φιλια πολλα σε ολους!!!!! http://www.cretecar.gr/agones/proactionmotorsport/12-13-septembriou-aerodromio-tumpakiou.html |
κοίτα που παραλίγο να βγουν και τα μαχαίρια εδώ στην Κρήτη χαχαχα!
cool παιδιά cool |
κοίτα που παραλίγο να βγουν και τα μαχαίρια εδώ στην Κρήτη χαχαχα!
cool παιδιά cool |
Τελικά ΗΚΟ ήταν η πινακίδα! κάπου το είχα σημειώσει και τώρα το βρήκα ![]() |
ναι ναι ΗΚΟ ήταν και ξέχασα να αναφέρω πως οδηγούσε ένας πολύ νόστιμος νεαρός ![]() |
France_8v έγραψε: | ||
Ε τότε δεν θα ήταν ΗΚΟ ![]() ![]() ![]() |
μηπως εχω κάνει λαλακία στα γυαλια της Χρυσας και βλέπει "οτι να ναι" ή μήπως της ανεβηκε ο βαθμός? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
207 GT HRAKLEIO έγραψε: | ||
Είδες πως του πάνε..? Δοκιμαστικά τις είχα φορέσει..Αλλά με βλέπω λιγο αργότερα να φορέσει το GTάκι μου κάτι ανάλογο αλλά σε ανθρακί χρώμα.. Λοιπόν τέλος του μήνα ετοιμαστείτε για συνάντηση-εκδρομούλα..!!!! ![]() ![]() ![]() Θα βγεί σχετική ανακοίνωση οταν είναι όλα σίγουρα!!! |
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Χρύσα μου!!!!! ΗΚΟ εγώ ήμουν τελικά.. ![]() ![]() ![]() Υ.Γ : άρπα την Αγγελάκο!!! ![]() ![]() ![]() |
μηπως εχω κάνει λαλακία στα γυαλια της Χρυσας και βλέπει "οτι να ναι" ή μήπως της ανεβηκε ο βαθμός? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
δεν ρωτανε ποιος την εφτιαξε...μονο να του σχολιαζουνε τη φωτο ξερουνε... ![]() |
αλλη λαλακια ειχες κανει αλλα ξεχασα να στο αναφερω...εμενα ειχες στειλει πμ για την υπογραφη του βασιλη ![]() ![]() ![]() και παω και εγω ο π@π@ρ@ς κα το βαζω και εσκασα στα γελια μονος μου!!!!ε τελικα μετα απο καμια 10αρια μερες του το βαλα του σωστου ατομου...αλλα βεβαια δεν λεμε και ενα ευχαριστω....θα μας πεσει ο κωλος ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
αλλη λαλακια ειχες κανει αλλα ξεχασα να στο αναφερω...εμενα ειχες στειλει πμ για την υπογραφη του βασιλη ![]() ![]() ![]() και παω και εγω ο π@π@ρ@ς κα το βαζω και εσκασα στα γελια μονος μου!!!!ε τελικα μετα απο καμια 10αρια μερες του το βαλα του σωστου ατομου...αλλα βεβαια δεν λεμε και ενα ευχαριστω....θα μας πεσει ο κωλος ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Κ αναρρωτιόμουν ποιός θα με βοηθήσει με την υπογραφή ![]() ![]() ![]() |
εχετε λυσαξει ολοι....ειχαμε πει απο σεπτεμβρη να ξεκινησουμε οργανωμενες βολτες αλλα εδω εχει παει 7 του μηνα κα μας εχετε να μην πω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ααααααααααααα και παλι αλιμονο σας σε οσους λενε λενε λενε και δεν ερθουνε..αλοιμονο σας!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Έλα ρε, αναλαμβάνω εγώ όσους δεν έρθουν ![]() |
Υ.Γ.θα βγαλει επισημη ανακοινωση ο (βασιλης-αγγελος) αυτη τη φορα με τονους και χαρις ορθογραφικα λαθη και με φωτογραφιες |
ουπς..κατι μου μυριζει η κανω λαθος...μαλλον μια ανακοινωση μου μυριζει αλλα μια μου ερχεται και μια μου φευγει!!!για κατσε να δουμε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
αντε να δουμε θα την βγαλουνε την ανακοινωση οι μαγκες...στον λεοντα λαο τους...για να δουμε τι θα κανουνε!!!! |
Ελα Αγγελε αντε βγάλτην επιτέλους την ανακοίνωση γιατί θα μας "φάνε"..!!!!
Την δικιά μου έγκριση την έχεις... Εσύ που τα γράφεις ωραία , αντε κάνε τη καλή φιλαράκι..!!! Ενα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ στον Άγγελο παιδιά..!!!! ![]() ![]() |
Αντε να ρθει η Κυριακή!!!!
Ελπίζω να μην είναι ο καιρός βροχερός... |
orfanos mulopotamos έγραψε: | ||
|
Να ποσταρω κι εγω μετα απο μερες στο PSClub.gr - Παραπονα Κρήτης ![]() ![]() |
Παιδιά συγνώμη κιόλας αλλά μας ξεκο..σατε το topic ![]() |
Ας ξαναφερω το ποστ μου στην επιφανεια! ![]() |
Τελειώστε το επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Θελουμε εκδρομη ![]() ![]() |
ακομα δεν εχει γινει καν meeting για το τι προκειται να γινει στην επομενη συναντηση....φαντασου τωρα για το ποτε ![]() εγω λεω και ψηφιζω να κανουμε κατι να γουσταρουμε ολοι...κατι διαφορετικο...κατι πιο αγωνιστικο...υπομονη να κανετε ολοι σας..μια δυο βολτες ετσι μεταξυ μας δεν ειναι κακο αλλα οργανωμενα πλεον πρεπει να ειναι πολυ καλο....... |
μιας και δεν εχουμε πιστα εδω κρητη ![]() ![]() σκεφτειτε το παιδια.μια αποφαση ειναι μεσα σε ενα σαββατοκυριακο!τα λεφτα δεν ειναι πολλα μπροστα στο γουστο μαες και στο ολο "παρεακι" που θα κανουμε εκτος κρητης...αντε ρε παιδια μια αποφαση ειναι ![]() ![]() ![]() ![]() εγω το σκεφτομαι πολυ σοβαρα μαζι και αλλος ενας ακομη...ειμαι σιγουρος πως εαν ανεβουμε δεν θα θελουμε να ξανακατεβουμε...αφηστε το οποτε θα γινετε event τετοιο θα τρεχουμε!!!! |
Λεω "μεσα" αλλα ποσοστο 85% γιατι τα χρηματα ειναι πολλα οπως και να'χει...και σαν φοιτητης δε παιζει να κανω τετοια εξοδα εκτος αν ο φιλτατος Χριστοφορος ξερει καμια δουλιτσα για Π.Σ.Κ να μαζεψω κανα φραγκο ![]() |
Τα εισητηρια ειναι αν θυμαμαι καλα γυρω 65 ευρα για το αυτοκινητο και γυρω στα 18 ευρα το ατομο.Οι τιμες αυτες αφορουν καθαρα τους φοιτητες με την επιδειξη του πασο για τις μινωικες γραμμες...τωρα αν και οι υπολοιποι καταφερετε να βγαλετε φοιτητικα θα'ναι "τζαμι"! Δηλαδη πηγαινε-ελα κοντα στα 180 ευρα χοντρα-χοντρα. Εκατσα πριν και τα υπολογισα και μου βγηκαν γυρω στα 300 ευρα χοντρικα για την ολη φαση,τωρα ποτε θα τα μαζεψω δε ξερω αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα ![]() |
Παιδια να προτεινω κατι πιο απλο. Στα Χανια παιζει μια πιστα καρτ με προδιαγραφες για αυτοκινητα.Γιατι δε παμε εκει που ειναι πιο κοντα και θα μας ερθει και πιο φθηνα,ισως ο κυριος Γονακης να μπορουσε να μας διαφωτισει για τα "τι και πως" ![]() |
Παιδια να προτεινω κατι πιο απλο. Στα Χανια παιζει μια πιστα καρτ με προδιαγραφες για αυτοκινητα.Γιατι δε παμε εκει που ειναι πιο κοντα και θα μας ερθει και πιο φθηνα,ισως ο κυριος Γονακης να μπορουσε να μας διαφωτισει για τα "τι και πως" ![]() |
Πω! Μας εφτιαξες! Κατι διαβασα εντωμεταξυ στο fb για auto τριτη,power magazine κτλ. Φανταζομαι φωτο τα λιονταρια να σηκωνουν τροχο να βγαινουν τουρμπισμενα απο τη στροφη...μαλλον το πηγα λιιιιγο μακρια,anyway φοβερη ιδεα αντε να δουμε! |
orfanos mulopotamos έγραψε: |
λιιιιιιιιγο μακρια.... φωτιες απο τις εξατμισεις κ.τ.λ. ε να βαλω και εγω κατι.....ε? |
εσυ απο τις καυλες τρυπας τις ταυλες....εεε ειπαμε τωρα!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ωραιος παντως ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ρε παιδιά, ρε παιδιά... ρίχνετε το επίπεδο του τόπικ!Φούντες τις λένε ![]() ![]() ![]() Πλάκα πλάκα αν έρθουν όσοι λέτε από περιοδικά κ έτσι είμαι σίγουρος ότι πρώτη φορά θα δουν DUNLOP SP SPORT 9000 να πατινάρουν σε στεγνή πίστα ![]() |
Καταλαβα...εχουν γινει σλικ! ![]() |
Τα σλικ πιάνουν!Πες καλύτερα καραφλίκ ![]() |
εσυ απο τις καυλες τρυπας τις ταυλες....εεε ειπαμε τωρα!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ωραιος παντως ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Υ.Γ Αγγελε κάνε το κόπο και ετοίμασε ένα καλό κειμενάκι εσύ που τα γράφεις ωραία .. ![]() |
Τέλος πάντων απλό βολταράκι θα είναι στη Σητεία?Εννοώ θες να ξεκαθαρίζεις την πινακίδα μου ή σου αρκούν τα κωλοφάναρα? ![]() |
ελα που χεις και παραπονα
μπρος γραφε κειμενακι... ![]() |
Και τον επόμενο Μήνα πάμε πίστα να σας φάω όλους!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Και τον επόμενο Μήνα πάμε πίστα να σας φάω όλους!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Κρατάτε τις κ@υλες σας λιγο ακόμη..μέχρι τον επόμενο Μήνα!
Στις 22/11 μάλον Σητεία θα πάμε, επειδή όσον αφορά την πίστα στα Χανιά είναι μακριά και οι περισσότεροι δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια τώρα για τα όλα έξοδα (αν και κατα τη γνώμη μου δεν είναι πολλά.. 15 ευρώ για να βάλεις μέσα το αμάξι σου όσες ώρας θέλεις |
nikos68 έγραψε: |
Βασίλη για Σητεία θέλεις ένα τεπόζιτο πήγαινε έλα συν ότι κάψεις εκεί κυνηγώντας τους γρήγορους που θα σε περιμένουν.... |
Καθαρά οικονομικίστικα Χανιά με Σητεία δεν έχει καμία σχέση |
σαν βολταράκι όμως ακούγεται υπέροχα γιατί η διαδρομή ενδύκνειται για τρελίτσες ειδικά με τα λάστιχα που έχουμε |
Ειστε τελικά μέ[σα για Σητεία η δεν είστε? |
Φίλε Βασίλη η τουρμπινίτσα σου δεν έχει καμία ελπίδα στην πίστα δυστυχώς |
Φίλε Χριστόφορε πολύ αέρα νομίζω έχουν πάρει οι 106 8v RALLAκιδες ε..?
... Ακου στη πίστα μας έχουν ... |
MEMsound έγραψε: | ||
χωρις ανάρτηση και μπλοκέ... (που με τόση ροπη ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ απαραίτητα σε ενα 207... εντός πιστας οχι απλά "σε εχουν" αλλα δεν ασχολουνται καν... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
χωρις ανάρτηση και μπλοκέ... (που με τόση ροπη ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ απαραίτητα σε ενα 207... εντός πιστας οχι απλά "σε εχουν" αλλα δεν ασχολουνται καν... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Και φαντάζεσαι λέει να φάει η γιαγιά τον κακό τον λύκο? |
jim... οχι ακομα...
μετα το "αέριο" ![]() ![]() ![]() |
Χαχαχαχχαχααχαα το καλύτερο σχόλιο στο τόπικ!Γειά σου ρε Μάνθο ![]() ![]() ![]() |
Jim207GT έγραψε: | ||||
Emmm Βλέπεις που πάλι παρεξήγησες.......αυτό είναι το "αέριο" (το GGA) |
μην μας υποτιματε.... |
εεεε ειστε μεγααααλα κωλοπαιδα....ειδικα ο μανθος παιζει με το πονο μου αλλα δεν πειραζει...θα τον φτιαξω εγω!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||||||||
σουτ ρε... για σας δουλευουμε.. αι σιχτιρ... κάντε υπομονη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jim207GT έγραψε: |
αυτό είναι το "αέριο" (το GGA) |
την κυρακιη εχει τυμπακι....τι λετε?εαν ειναι καλος ο καιρος?μπαινουμε?80 ευρω ειναι to gp....παμεεεεε??????θα εχει και dragster παλι με πολυ κοσμο....τι λετε παμε εμεις οι 1600αρηδες να αναμετρηθουμε ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.proactionracing.com/ ![]() |
![]() ![]() |
την κυριακη εχει τυμπακι.. |
οριστε παιδες αντε ξεκωληστε με το θεμα ""σητεια"" και παμε http://www.proactionracing.com/rcnews/view/id/69 |
Ναι ημουν κι εγω στο τυμπακι!!!.Χριστοφορε δεν εχεις καμια φωτο απο το τυμπακι να δειξουμε στα παιδια; |
παιδια μηπως εχει βρεξει καθολου εδω στην κρητη ρε? ![]() σαν τους χοχλιους περιμενετε να κανετε την εμφανιση σας εεεεε???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ποιους πετυχες φιλτατε και μας αποκαλεις χοχλιους; ![]() |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||||
αντιθετως ολοι εχετε κρυφτει τωρα που βρεχει και μολις σταματησει η βροχα και βγει ο ηλιος θα κανετε την εμφανιση σας.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ..... ![]() ![]() |