ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Site admin.....αγωνες ταχυτητας ή αναβασεις υποστιριζει το Club ![]() ![]() |
206club-admin έγραψε: |
To 206club δεν υποστηρίζει τέτοιες ενέργειες, οπότε καλό είναι να μην χρησιμοποιείται σαν μέσο προσέλκυσης. Αν θέλετε να συναντηθείτε κάπου (ακόμα και στα Λιμανάκια), μπορείτε να το κανονίζετε σε προσωπικό επίπεδο χωρίς να εμπλέκετε το club.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. |
p206mike έγραψε: |
Για να τελειώσω .....
Απευθήνω προσκληση σε όποιο από τα παιδιά θέλει να έρθει παρεάκι το βράδυ να βολτάρουμε προς λιμανάκια μεριά....Να δηλώσει συμμετοχή και αν είναι να το κανονίσουμε.... Ξέρω ότι πολλοι μπορεί να με κράξετε εδώ μέσα αλλά πιστέψτε με δεν θα κατεβούμε με άγριες διαθέσεις ...Απλά για βόλτα.... Θα ήθελα πολύ π.χ. να συμμετείχε ο Nikel με το καινούριο του turbaki , ο tomcat που ναι και γειτονας αλλά και όσα παιδάκια το επιθυμουν απλά ας κάνουν post.... Αν δεν καταφέρουμε να μαζευτούμε για σήμερα επειδή το θυμήθηκα και κάπως αργά ...κανονίζουμε βόλτα για την άλλη Πέμπτη....που μάλλον για τότε μας βλέπω... .....ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ 206CLUB [/b] |
DimiP έγραψε: | ||
Για να καταλαβω δηλ. "τετοιες ενεργειες" δηλ. να παμε βολτα στα λιμανακια ειναι παρανομες και δεν τις υποστηριζει το club ;;;; γιατι ο φιλος p206mike δεν ειδα πουθενα να γραφει οτι θα παμε λιμανακια να αρχισουμε τις κοντρες , μιλησε για ενα ομορφο (κατα τη γνωμη του) σκηνικο ενα βραδυ οπου καποια αλλοι οδηγοι πιθανα τεσταριζαν και τα ρεπριζ τους.. που ειναι το επιλλειψημο οσον αφορα εμας;; Και στο κατω κατω δεν ζητησε κανεις να υποστηριξει το club τετοιες ενεργειες αλλα και στο τελος τελος τι σοι υποστηριξη θα μπορουσε να δωσει;;; Μια συναντηση ειναι για να πανε οσοι θελουν και να "χαζεψουν" αλλους οδηγους και αλλα αμαξια. Μηπως ειναι περισσοτερο παρανομο οταν συζηταμε μεσα στο forum για μετατροπες σε μηχανες για τροπετα και πειραγματα και δεν ξερω κιεγω τι αλλο ;;;;; λεω μηπως;;;; Επισης εγω ηδη εμπεδωσα αυτο που ο φιλος p206mike το τονισε με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 2 ΦΟΡΕς οτι δηλ. το topic αυτο δεν εχει σχεση με το club και αποτελει ιδιωτικη πρωτοβουλια. Δεν τα βαζω με κανενα απλα εκφραζω μια αντιθετη αποψη. |
DimiP έγραψε: |
Για να καταλαβω δηλ. "τετοιες ενεργειες" δηλ. να παμε βολτα στα λιμανακια ειναι παρανομες και δεν τις υποστηριζει το club ;;;;
γιατι ο φιλος p206mike δεν ειδα πουθενα να γραφει οτι θα παμε λιμανακια να αρχισουμε τις κοντρες , μιλησε για ενα ομορφο (κατα τη γνωμη του) σκηνικο ενα βραδυ οπου καποια αλλοι οδηγοι πιθανα τεσταριζαν και τα ρεπριζ τους.. που ειναι το επιλλειψημο οσον αφορα εμας;; |
Και στο κατω κατω δεν ζητησε κανεις να υποστηριξει το club τετοιες ενεργειες αλλα και στο τελος τελος τι σοι υποστηριξη θα μπορουσε να δωσει;;;
Μια συναντηση ειναι για να πανε οσοι θελουν και να "χαζεψουν" αλλους οδηγους και αλλα αμαξια. |
Μηπως ειναι περισσοτερο παρανομο οταν συζηταμε μεσα στο forum για μετατροπες σε μηχανες για τροπετα και πειραγματα και δεν ξερω κιεγω τι αλλο ;;;;; λεω μηπως;;;; |
Επισης εγω ηδη εμπεδωσα αυτο που ο φιλος p206mike το τονισε με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 2 ΦΟΡΕς οτι δηλ. το topic αυτο δεν εχει σχεση με το club και αποτελει ιδιωτικη πρωτοβουλια. |
Δεν τα βαζω με κανενα απλα εκφραζω μια αντιθετη αποψη. |
Οσον αφορά την υπόδειξη του site admin ,
![]() ![]() ![]() Oπότε και ειδοποιήθηκα να γίνει διόρθωση για να μην υπάρξει καμία παρερμηνία ότι είναι event του 206club και έτσι και έπραξα... |
Sidobre έγραψε: |
Σε προσωπικό επίπεδο μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε! Σε συλλογικό όμως επίπεδο (βλέπε 206 Club) δεν μπορείτε. Το 206 Club δηλώνει αντίθετο από τέτοιου είδους εκδηλώσεις (που αφορούν παράνομες δραστηριότητες) και απαγορεύει να χρησιμοποιείται το όνομά του για αυτές. |
Οπως σου έγραψα πιο πάνω το θέμα είναι καθαρά ΝΟΜΙΚΟ. Προσωπικά όλοι είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν. Σε καμμία περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να εμπλακεί το όνομα του Club σε αυτές.. |
O φίλος p206mike συμορφώθηκε με τους κανόνες λειτουργίας του Forum και τόνισε ότι η κίνηση αυτή είναι σε προσωπικό επίπεδο. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που επιτράπηκε από τους Διαχειριστές η δημοσίευση του εν λόγω μηνύματος. |
206-Admin's έγραψε: |
To 206club δεν υποστηρίζει τέτοιες ενέργειες, οπότε καλό είναι να μην χρησιμοποιείται σαν μέσο προσέλκυσης. Αν θέλετε να συναντηθείτε κάπου (ακόμα και στα Λιμανάκια), μπορείτε να το κανονίζετε σε προσωπικό επίπεδο χωρίς να εμπλέκετε το club. |
Nikel έγραψε: | ||||
Aπολυτα δεκτο ΟΜΩΣ....δεν χρησιμοποιείται το όνομά του για αυτές τις δραστηριοτητες του ΑΛΛΑ ο χωρος του που πανω απ'ολα ειναι χωρος ελευθερης εκφρασης φυσικα κατω απο καποιους κανονες τους οποιους δεν νομιζω τα παραπανω Posts να πατησαν απο την στιγμη που οι παραπανω προτασεις αποστασοιοπηθηκαν απο το ονομα του κλαμπ...
Γιαυτο και ο φιλος Mike εγραψε τα μεγαλα μπλε γραμματακια (εστω και μετα απο προτροπη των admin's που πολυ σωστα εκαναν) |
Judger έγραψε: |
Αληθεια εχει παει κανενας προς Σουνιο μερια? |
......ε μαλλον εχεις παει.......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .......αντε και το επομενο meeting στο ναο του Ποσειδωνα............. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Το μήνυμα από τους διαχειριστές γράφτηκε πρωτού διορθωθεί η δημοσίευση. Αρα ούτε μπλε γραμματάκια υπήρχαν ούτε το περιεχόμενο ήταν αποδεκτό. 2. Το μήνυμα των διαχειριστών υπενθύμισε ότι ο Σύλλογος ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ παράνομες δραστηριότητες. 3. Τα μέλη του συλλόγου αντιπροσωπεύουν καθημερινά έμμεσα και άμμεσα το ποιόν του συλλόγου. Αν λοιπόν κάποιος με τα διακρητικά του Συλλόγου εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες τότε εμμέσως κατηγοριοποείται και ο σύλλογος. Αυτό όλοι μας γνωρίζουμε πως δουλεύει... 4. Τέλος πάντων, όλοι είναι ελεύθεροι να εκφράζουν την άποψή τους και είναι απόλυτα δεκτή. Απλά προσπαθούμε όλοι μας να μήν εμπλέκουμε τον σύλλογο με θέματα που τον θίγουν και μάλιστα ανεπανόρθωτα... ...Γιατί κάλλιο να σου βγεί το μάτι παρά το όνομα! |
Miltellas έγραψε: |
Αχ, και δεν κράτησα χρόνο, έτσι για να είχατε να ασχολήστε... |
Αρε Πετρο...Τι φοτο ηταν αυτην βραδυνη |
Λοιπόν παιδιά για να διευκρινίσω καταρχήν..... ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ 206CLUB
Λιμανάκια σκάω που και που όμως.... Δεν έχω καμία σχέση με τους κάκγουρες που δεν υπολογίζουν κανέναν και προκειμένο να ικανοποιήσουν τα οδηγηκά τους άγρια ενστικτα τρέχουν και μπαίνουν ανεξέλεκτα μηδενίζοντας τις αρχές ασφαλείας προκειμένου να κάνουν επείδειξη και μαγκιά... βάζοντας σε κίνδυνο έτσι τους υπόλοιπους πολίτες που απλά τυνχάνει να πρέπει να περάσουν από αυτό το δρόμο εκείνη την ώρα.... Απλά παίρνω καλή παρέα και κατηφορίζω προς τα εκεί γιατί μ αρέσει ο τζερτζελές που γίνετε και αν υπάρξουν οι κατάλληλες προυποθέσεις .....γίνετε και κανα άνοιγμα με κανα άλλο παιδί έτσι για να δούμε τι ψάρια πιάνουμε....Όμως ως εκεί!!! Λοιπόν για να μην πολυλογώ την προηγούμενη Πέμπτη είχα κατέβει κατα τις 12 το βράδυ που μαζεύοντα όλοι και ήταν αρκετά όμορφα .... Εβλεπες μια Παραλιακή να πηγαίνουν κομβόη σε χαλαρούς ρυθμους πασης φύσεως φτιαγμένα αυτοκίνητα και να ακούγετε ένα όμορφο βουητό στο δρόμο....Ολοι σαν μια παρέα παρ ολο που ο ένας δεν ηξερε τον άλλον...Σε κανα φαναράκι κανα παιχνιδάκι....Κανα ανοιγματάκι εν κινησει για να τεστάρουμε τα ρεπριζ αλλά πάντα ελενχόμενα και σε χαλαρούς ρυθμούς.... θα ήταν ωραία που να σκάγαμε παρεακι ,έτσι για βραδυνή βολτούλα αλλά και για να κοζάρουμε... Συζητήσεις πάνω σε αυτοκίνητα δίνουν και παίρνουν και γενικά ωραίο κλίμα αν εξαιρέσεις τις εμφανίσεις των smurfs... Για να τελειώσω ..... Απευθήνω προσκληση σε όποιο από τα παιδιά ,θέλει να έρθει παρεάκι το βράδυ να βολτάρουμε προς λιμανάκια μεριά....Να δηλώσει συμμετοχή και αν είναι να το κανονίσουμε.... Ξέρω ότι πολλοι μπορεί να με κράξετε εδώ μέσα αλλά πιστέψτε με δεν θα κατεβούμε με άγριες διαθέσεις ...Απλά για βόλτα.... Θα ήθελα πολύ π.χ. να συμμετείχε ο Nikel με το καινούριο του turbaki , ο tomcat που ναι και γειτονας αλλά και όσα παιδια το επιθυμουν απλά ας κάνουν post.... Αν δεν καταφέρουμε να μαζευτούμε για σήμερα επειδή το θυμήθηκα και κάπως αργά ...κανονίζουμε βόλτα για την άλλη Πέμπτη....που μάλλον για τότε μας βλέπω... ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ 206CLUB |
Rally έγραψε: |
ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι τρεχει με το εν λογω μυνημα το οποιο η ουσια του ειναι μια βολτα στα λιμανακια!!!δεν λεει ουτε για κοντρες ουτε για στροφιλικια ουτε για τιποτα απο τα γνωστα που εχουν γραφτει απειρες φορες.τωρα σας επιασε η ευαισθησια???? για να καταλαβω δηλαδη..... οταν εδω μεσα εχουν περιφραφει ουκ ολιγες φορες αυτοσχεδιες κοντρες αυτο δεν ειναι παρανομο αφου μελος του club εμπλεκεται σε παρανομια??? οταν κατηγορουνται δημοσια βελτιωτες π.χ σε προσφατο μυνημα ο ΔΑΡΑΣ ως απατεωνας αλλα ακομα και η ιδια η λιον αυτο δεν παρανομο, αφου μεχρι και μυνηση για συκοφαντικη δυσφιμιση μπορει να επιφερει??? οταν γινονται συζητησεις περι οριων ταχυτητας, σπρει πινακιδων και χιλια αλλα τελος παντων αυτα δεν ειναι παρανομα ???? λοιπον μην τρελαθουμε τελειως, αυτη ειναι η αποψη μου χωρις να θελω ουτε να προσβαλω αλλα ουτε να ειμαι ασεβης προς τους κανονες. τελος, την επομενη φορα, αφου για λογους διευκολυνσης δεν γινεται μεσω pm η προσκληση μπορει να γινει στο στυλ, παμε σε μια ωραια περιοχη στην παραλιακη στα λιμανακια να δουμε μεγαλα ωραια οικογενειακα αυτοκινητα πλουσιων οικογενειων νοτιων προαστιων!!!! εδω στο tfrc μεχρι και βιντακια εχουν!!! |
Nikel έγραψε: |
Σωστα τα λες αγορινα μου... Σε ενα πραγμα μονο εχω ενσταση... Μην μπερδευεις το tfrc με το δικο μας site...Δεν εχουν καμμια σχεση! Το κοινο ειναι εντελως διαφορετικο! Εχωντας λοιπον γμωμονα (μονο) το κοινο το οποιο τα αντιπροσωπευει το μεν tfrc ειναι ο ορισμος της κοντρας και του πειραγματος για να παρουμε κανα αλογακι παραπανω (χωρις να θελω να προσβαλλω το κλαμπ του οποιου μελος ειμαι και εγω) το δε 206 club εχει πιο ηπιο κοινο που (γνωμη μου) εχει ως κυριο μελημα του την ψυχο-υλικο-τεχνικη υποστηριξη μεταξυ ομο-ιδεατων! |
Σωστα τα λες αγορινα μου...
Σε ενα πραγμα μονο εχω ενσταση... Μην μπερδευεις το tfrc με το δικο μας site...Δεν εχουν καμμια σχεση! Το κοινο ειναι εντελως διαφορετικο! Εχωντας λοιπον γμωμονα (μονο) το κοινο το οποιο τα αντιπροσωπευει το μεν tfrc ειναι ο ορισμος της κοντρας και του πειραγματος για να παρουμε κανα αλογακι παραπανω (χωρις να θελω να προσβαλλω το κλαμπ του οποιου μελος ειμαι και εγω) το δε 206 club εχει πιο ηπιο κοινο που (γνωμη μου) εχει ως κυριο μελημα του την ψυχο-υλικο-τεχνικη υποστηριξη μεταξυ ομο-ιδεατων! |
Sidobre έγραψε: | ||||||||||
DimiP και τι "τεστάρισμα" των ρεπρίζ θεωρείται από τις αρχές "αυτοσχέδιοι αγώνες". Αρα είναι παράνομο. Σε προσωπικό επίπεδο μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε! Σε συλλογικό όμως επίπεδο (βλέπε 206 Club) δεν μπορείτε. Το 206 Club δηλώνει αντίθετο από τέτοιου είδους εκδηλώσεις (που αφορούν παράνομες δραστηριότητες) και απαγορεύει να χρησιμοποιείται το όνομά του για αυτές.
Οπως σου έγραψα πιο πάνω το θέμα είναι καθαρά ΝΟΜΙΚΟ. Προσωπικά όλοι είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν. Σε καμμία περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να εμπλακεί το όνομα του Club σε αυτές.
Η συζήτηση είναι σε αυτό το επίπεδο προσωπική. Οπως αναφέρονται και στους κανόνες λειτουργείας το 206 Club ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ των μηνυμάτων των μελών του.
O φίλος p206mike συμορφώθηκε με τους κανόνες λειτουργίας του Forum και τόνισε ότι η κίνηση αυτή είναι σε προσωπικό επίπεδο. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που επιτράπηκε από τους Διαχειριστές η δημοσίευση του εν λόγω μηνύματος.
Ελεύθερα! Η απόψεις είναι πάντα ευπρόσδεκτες ![]() |
alemao_rallye έγραψε: |
την ψυχο-υλικο-τεχνικη υποστηριξη μεταξυ ομο-ιδεατων! |
christhehealer έγραψε: |
Mου αρέσει αυτό το topic, γιατί είναι το πιο αστείο του forum. |
Mόλις μάθαμε ότι οι πιο πολλο'ι πάνε στα Λιμανάκια απλά για βόλτα. Kατά τ' άλλα, καμία σχέση. |
Eίναι να πετυχαίνεις κάποιον σε στριπτιζάδικο και να σου λέει, δεν ήρθα για τα ξεκ@*&^λα. Ένα ποτό ήρθα να πιω. |
Mάθαμε επίσης από το φίλο alemao_rallye ότι σε έτερο club, που κατοικοεδρεύει στην περί ου, ο λόγος τοποθεσία, έχουν τρέλλα με το αυτοκίνητο, ενώ εδώ δεν έχουμε. Tώρα τι να πω. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eάν φίλε alemao_rallye είχες διαβάσει λίγο Jack Kerouac, θα ήξερες να ξεχωρίζεις την τρέλλα από την επίδειξη. Φιλάκια. ![]() |
Mου αρέσει αυτό το topic, γιατί είναι το πιο αστείο του forum.
Mόλις μάθαμε ότι οι πιο πολλο'ι πάνε στα Λιμανάκια απλά για βόλτα. Kατά τ' άλλα, καμία σχέση. Eίναι να πετυχαίνεις κάποιον σε στριπτιζάδικο και να σου λέει, δεν ήρθα για τα ξεκ@*&^λα. Ένα ποτό ήρθα να πιω. Mάθαμε επίσης από το φίλο alemao_rallye ότι σε έτερο club, που κατοικοεδρεύει στην περί ου, ο λόγος τοποθεσία, έχουν τρέλλα με το αυτοκίνητο, ενώ εδώ δεν έχουμε. Tώρα τι να πω. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eάν φίλε alemao_rallye είχες διαβάσει λίγο Jack Kerouac, θα ήξερες να ξεχωρίζεις την τρέλλα από την επίδειξη. Φιλάκια. ![]() |
εγραψα ενα ολοκληρο μυνημα και το μονο που σχολιαστηκε ειναι ενα ατυχες παραδειγμα με το tfrc???? τωρα τι να πω??? ενταξει το ξερουμε οτι ειναι διαφορετικα και το ειπα το παραδειγμα ειναι ατυχες. εκει θα σταθουμε τωρα??? |
konstantinos έγραψε: | ||||||||||
Συμφωνώ, και με ημερομηνία λήξης θα πρόσθετα.
Προσωπικά, εκεί δεν πάω ούτε για βόλτα. Προτιμώ άλλες διαδρομές χωρίς χειροκροτητές.
Τι στο διάολο, την τελευταία φορά που με τράβαγες, αυτό μου είπες: "Για ένα ποτό θα πάμε μωρέ!!!" ![]() ![]() ![]()
Εδώ δεν έχουμε τρέλα με το αυτοκίνητο!!! Εδώ έχουμε τρέλα με το 206 κύριε Διευ/ντά... ![]() ![]()
Οπως λέει και ο Πανούτσος "η μαύρη βίβλος" σελίδα 323. Πως ξεχωρίζεις την τρέλλα απο την ... |
Θα συμφωνησω με τον Dimip.Μηπως θα πρεπει να το μετονομασουμε κατι σε PEUGEOT CLUB IN GREECE ή καπως ετσι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
chatasos έγραψε: |
Επειδή βλέπω ότι πάει να παρεκτραπεί το topic (κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο), σε περίπτωση που συνεχίσετε τις ανούσιες "συγκρίσεις" clubs, το topic θα κλειδωθεί ή/και θα διαγραφεί. |
chatasos έγραψε: |
Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με το tfrc ή και οποιοδήποτε άλλο club... τα μέλη του κάθε club είναι αυτά που μπορούν και πρέπει να το κρίνουν. |
Mου αρέσει αυτό το topic, γιατί είναι το πιο αστείο του forum. |
Mόλις μάθαμε ότι οι πιο πολλο'ι πάνε στα Λιμανάκια απλά για βόλτα. Kατά τ' άλλα, καμία σχέση. |
Eίναι να πετυχαίνεις κάποιον σε στριπτιζάδικο και να σου λέει, δεν ήρθα για τα ξεκ@*&^λα. Ένα ποτό ήρθα να πιω. |
Mάθαμε επίσης από το φίλο alemao_rallye ότι σε έτερο club, που κατοικοεδρεύει στην περί ου, ο λόγος τοποθεσία, έχουν τρέλλα με το αυτοκίνητο, ενώ εδώ δεν έχουμε. Tώρα τι να πω. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ετσι αν γράψεις ότι κάνεις κόντρες τότε είσαι εσύ παράνομος και όχι το Club. Αν κάνεις γενικά μια παρατυπία, τότε υπόλογος είσαι εσύ. ΟΜΩΣ υπάρχουν μερικά πράγματα που ΘΙΓΟΥΝ τον σύλλογο. Αν ο σύλλογος απαρτίζεται από παράνομους τότε είναι έμμεσα συνεργός. |
ΕΞ'ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΑΠΛΑ ΔΙΑΤΥΠΩΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. |
Και αντί να επιβραβεύσετε τέτοιου είδους ενέργειες, τις σχολιάζετε αρνητικά!! |
Κάθε άνθρωπος κάνει τις επιλογές του. Διαλέγει με ποιούς θα πάει και ποιους θα αφήσει. |
Το 206club είναι σαφές ότι έχει κάνει τις επιλογές του. Δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τα Λιμανάκια και ότι γίνεται εκεί, καλό ή κακό. |
Για κάποιους μπορεί ότι συμβαίνει εκεί τις Πέμπτες να είναι καλό και για κάποιους άλλους, όχι. |
Νομίζω ότι απευθυνόμαστε σε έξυπνους ανθρώπους... |
Αγαπητε Konstandine, οταν μετα απο....5-6-10 χρονια δεν θα πουλιεται το 206 τι θα γινει;;; παει το club ;; το κλεινουμε ;;; ειδωμεν... |
και γιατι το club το χαρακτηριζει ενα μοντελο;;;; Toυς απαντω χαριν της συζητησης αλλα καπου εχουν και δικιο... |
Αγαπητε Konstandine, οταν μετα απο....5-6-10 χρονια δεν θα πουλιεται το 206 τι θα γινει;;; παει το club ;; το κλεινουμε ;;; ειδωμεν... μηπως να σκεφτουμε σιγα-σιγα και το μελλον οσο ειναι νωρις;;; Aσχετοι με το club που ακουνε γιαυτο μετα τον 1ο ενθουσιασμο απορουν τι γινεται αργοtερα ;;; και γιατι το club το χαρακτηριζει ενα μοντελο;;;; Toυς απαντω χαριν της συζητησης αλλα καπου εχουν και δικιο... |
Sidobre έγραψε: | ||
Προσωπικά δεν σου απάντησα διότι σε ότι παρατήρησες, φάνηκε ότι μαλλον δεν έχεις παρακολουθήσει ιδιαίτερα το Forum. Και αυτό διότι και για συκοφαντίες εταιριών έχουμε σχολιάσει (πολλοί θυμούνται την αντίδρασή μας κατά των αβάσιμων σχολίων προς την Lion) και στα τζαμάκια των πινακίδων έχουμε γράψει ότι είναι παράνομο κτλ. Η διαφορά που δέν καταλαβαίνετε είναι ότι ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε εμείς είναι να παρεμβαίνουμε προσπαθώντας να προσπατέψουμε α. την υπόληψη του συλλόγου, β. να προστατέψουμε τα μέλη του από τυχόν προβλήματα! Ετσι αν γράψεις ότι κάνεις κόντρες τότε είσαι εσύ παράνομος και όχι το Club. Αν κάνεις γενικά μια παρατυπία, τότε υπόλογος είσαι εσύ. ΟΜΩΣ υπάρχουν μερικά πράγματα που ΘΙΓΟΥΝ τον σύλλογο. Αν ο σύλλογος απαρτίζεται από παράνομους τότε είναι έμμεσα συνεργός. ΕΞ'ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΑΠΛΑ ΔΙΑΤΥΠΩΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. Δεν απαγόρευσε σε κανένα να κάνει ότι θέλει. Εξέφρασε -καλώς- την αντίθεσή του σε παράνομες δραστηριότητες. Και αντί να επιβραβεύσετε τέτοιου είδους ενέργειες, τις σχολιάζετε αρνητικά! Ως εκ τούτου θα συμφωνήσω με τον Chris ότι αυτό το Θέμα EINAI AΣΤΕΙΟ! |
κατι τελευταιο και κλεινω :
αφορα ολους οσους πιστευουν (και δικαια) πως τα λιμανακια χαρακτηριζουν τα ατομα που τα επισκεπτονται (καγκουρες/οδηγοι της σφαλιαρας/κ@υλ@@@@ς και λοιπα). Εχετε ποτε σκεφτει τι σκεφτονται για εμας οταν μας βλεπουν να περναμε εχοντας κολημενο το αυτοκολητο στο πισω τζαμι; η και οπου αλλου;;;; ειδικα αν καποιος εχει και καμια ευμεγεθη αεροτομη η τιποτα αλλο (ξερετε !).... Εγω εχω πιασει ματια που απο το βλεμα και μονο καταλαβαινω τι σκεφτονται.!Ειναι κατι απο τα ακολουθα: 1. Ωχ που παει αυτος τωρα με τα φρυδια, τις σιτες, την αεροτομη, τα αυτοκολλητα , κ.λ.π θα μας σκοτωσει... 2. Κοιτα ρε τι κανει το ατομο1 που πας ρε καραμητρο ;;;; Δηλ. εγω θα κατσω να εξηγησω σε αυτους και στους αλλους γιατι εβαλα σιτα αφου το πλαστικο που υπηρχε στραβωσε και ηθελα να το αλλαξω με κατι ομορφο (κατ'εμε) που θα διευκολυνε περισσοτερο τον αερισμο μπροστα;;; η μηπως θα κατσω να του αναλυσω για το ποσο πιο δροσερο το καλοκαιρι ειναι το 206 με τις ελαφρα σκουρες αντιηλιακες μεμβρανες ;;;; Μηπως πρεπει να το εξηγησω και γιατι εβαλα 195 λαστιχο σε 75 αλογα αμαξι;; Ε ! αφου δεν καθομαι να τα πω ολα αυτα, πιστευω πως δεν πρεπει να κατσω να εξηγω πως αμα θελω θα επισκεφτομαι τα λιμανακια (μπορει να προσπαθησω και κανα στροφιλικι αμα οι συνθηκες το ευνοουν) θα τα επισκεφτομαι χωρις απαραιτητα να χαρακτηριζομαι καγκουρας !! ολα αυτα φιλικα! ![]() Επισης να παρατηρησω οτι η καγουρια ειναι ακρως κολλητικη και αμα αρχισεις δεν σταματας!! βλεπε nikel/danielo (παιδες μονοι σας μιλησατε περι καγκουριας εγω δεν το πιστευω για εσας ετσι ;;;) . Τα ορια οπου ξεφευγεις ειναι δυσδιακριτα!!! |
konstantinos έγραψε: |
Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να υποστηρίζεις τον Ολυμπιακό?
Για σκέψου να θες να γραφτείς σε club του αντίθετου στρατοπέδου (φτου φτου μακρία απο εμάς) για τους αλλόθρησκους μιλάω. Μα γιατί? το θεωρείς αδιανόητο ? η κοινή αγάπη έχει ένα όνομα και λέγεται ποδόσφαιρο. Μην βιαστείς να απαντήσεις... σκέψου το λίγο... ![]() |
καταρχην νουμερο ενα ατοπια, καποιος φασκει και αντιφασκει και αυτος δεν ειμαι εγω, ιδου λοιπον και με μεγαλα μπλε γραμματα (για ευνοητους λογους)
απο την μια..... To 206club δεν υποστηρίζει τέτοιες ενέργειες, οπότε καλό είναι να μην χρησιμοποιείται σαν μέσο προσέλκυσης. Αν θέλετε να συναντηθείτε κάπου (ακόμα και στα Λιμανάκια), μπορείτε να το κανονίζετε σε προσωπικό επίπεδο χωρίς να εμπλέκετε το club. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. και απο την αλλη.... Δεν απαγόρευσε σε κανένα να κάνει ότι θέλει. Εξέφρασε -καλώς- την αντίθεσή του σε παράνομες δραστηριότητες δεν εξεφρασε λοιπον ουτε παρατηρηση ουτε αντιθεση αλλα ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ |
και δευτερον αυτο ειναι το μυνημα μου
οταν εδω μεσα εχουν περιφραφει ουκ ολιγες φορες αυτοσχεδιες κοντρες αυτο δεν ειναι παρανομο αφου μελος του club εμπλεκεται σε παρανομια??? κανενα σχολιο δεν εγινε |
οταν κατηγορουνται δημοσια βελτιωτες π.χ σε προσφατο μυνημα ο ΔΑΡΑΣ ως απατεωνας αλλα ακομα και η ιδια η λιον αυτο δεν παρανομο, αφου μεχρι και μυνηση για συκοφαντικη δυσφιμιση μπορει να επιφερει???
οταν γινονται συζητησεις περι οριων ταχυτητας, σπρει πινακιδων και χιλια αλλα τελος παντων αυτα δεν ειναι παρανομα ???? εδω εγινε το σχολιο οτι εχετε γραψει οτι ειναι παρανομα. η διαφορα ειναι οτι αυτο ειναι μια παρατηρηση εννω στο συγκεκριμενο θεμα εγινε αποτροπη.κατι αντισοιχο θα ηταν να γραψετε με μεγαλα μπλε γραμματα ΄'το 206club' δεν υποστηριζει και δεν οιοθετει οποιαδηποτε προσωπικη γνωμη και κατηγοριες για επωνυμους βελτιωτες και να ποφευγονται δημοσια καθως να αποφευγονται και οι παραγγελιες για σπρει. ευχαριστουμε για την κατανοηση σας'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
οταν καποιος εδω μεσα θελει αλογα ολοι τρεχετε να δωσετε λυσεις, οταν θελει να βαψει την σιτα του επισης, οταν καποιος με 206 παταει ενα punto turbo ολοι τον επιβραβευεται, οταν καποιος λεει να παμε μια βολτα στα λιμανακια, ουπς..... απαγορευεται. τα λιμανακια ειναι το μερος που πανε αυτοι ολοι που φωναζουν να γινει μια πιστα και τιποτα δεν γινεται και το club πρεπει να υποστηριζει τετοιοες ενεργειες, ασε που τα ατυχηματα που εχουν γινει εκει ειναι το 1/10 αυτων που εχουν γινει μπροστα απο το ΥΓΕΙΑ για παραδειγμα, και ασε που οι αυτοσχεδιες κοντρες ειναι πολυ πιο επικινδυνες θετωντας σε κινδυνο πολλους αλλους. |
καταρχην νουμερο ενα ατοπια, καποιος φασκει και αντιφασκει και αυτος δεν ειμαι εγω, ιδου λοιπον και με μεγαλα μπλε γραμματα (για ευνοητους λογους) |
αρα μαλλον το θεμα δεν ειναι γελοιο αλλα καποια βλακεια εγινε και μπορειτε να το κλεισετε αν θελετε αλλα εχει βαθυτερο νοημα και τετοιοες βλακειες θα ξαναγινουν στο μελλον στα σιγουρα!!!!!!!!! |
Επισης να παρατηρησω οτι η καγουρια ειναι ακρως κολλητικη και αμα αρχισεις δεν σταματας!! βλεπε nikel/danielo (παιδες μονοι σας μιλησατε περι καγκουριας εγω δεν το πιστευω για εσας ετσι ;;;) . |
THN AΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ???????????? Απλά γράμματα είναι! To 206club δεν υποστηρίζει τέτοιες ενέργειες, οπότε καλό είναι να μην χρησιμοποιείται σαν μέσο προσέλκυσης. Αν θέλετε να συναντηθείτε κάπου (ακόμα και στα Λιμανάκια), μπορείτε να το κανονίζετε σε προσωπικό επίπεδο χωρίς να εμπλέκετε το club. Nα το μεταφράσω; Δεν υποστηρίζει τέτοιες ενέργειες αρα ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ να μην χρησιμοποείται σαν ΜΕΣΟ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ!!! |
Που σημαίνει ότι ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να προσκαλείς τον άλλο σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ άσχετο με τις δραστηριότητες του συλλόγου! |
Το 206 Club παρέχει χώρο συζητήσεων στα μέλη του για συγκεκριμένους σκοπούς. |
Είναι στην κρίση των διαχειριστών να αξιολογούν ποιά από αυτά επιτρέπονται ή δεν επιτρέπονται. |
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ!!!!! Είναι αντίθετο σε ορισμένες εκδηλώσεις και απλώς εξέφρασε την άποψή του. |
Παντως εξακολουθω να πιστευω οτι το Topic πρεπει να κλειδωσει. ![]() |
Nikel έγραψε: | ||||||||||
Καλο ειναι να μην χρησιμοποείται σαν μεσο προσελκυσης ΑΡΑ δεν απαγορευεται!!! Προτροπη ειναι και οχι απαγορευση....
Πουθενα...φανηκε ομως οτι ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να προσκαλείς τον αλλον μεσα απο το club....
Ποιοι ειναι αυτοι??? Διοτι μπερδευομαι μιας και υπαρχουν οι κατηγοριες των Γενικων Συζητησεων....
Τελικα υπαρχει ΠΡΟΤΡΟΠΗ ή ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ??? Με μπερδεψατε παλι...Στην τελικη βγαλτε βρε παιδια μια λιστα με αυτα που επιτρεπονται & αυτα που απαγορευονται για να αποφυγουμε παρεξηγησεις στο μελλον....
Το βρηκααααααααα......Προτροπη ηταν τελικα και οχι απαγορευση ![]() |
Καλό μου άρεσε! ![]() Η αλήθεια είναι όμως ότι το Club ΔΕΝ απαγόρευσε στο να πάει κάποιος όπου θέλει. Αν θέλει να πάει όμως, δεν θα το κάνει μέσω του Club, ούτε το Club θα χειροκροτήσει για αυτό. Αντι λοιπόν να ψάξουμε την αλήθεια, παίζουμε όλοι με τις λέξεις! Ωραίο |
Nikel έγραψε: | ||
Tην αληθεια ψαχνω και εγω Τασουλη μου και εαν και αργησε λιγο ηρθε loud and most importantly clear..... Aπαγορευεται λοιπον (see Sidobre's previous post) να μιλαμε για λιμανακια βουτα και λοιπα μερη ακομα και αν δεν ετοιμαζουμε κοντρα απλα μια βολτα για να χαζεψουμε η ακομα και να γελασουμε με τους διαφορους καγκουρες (μεσα και εγω) που μαζευονται εκει! Τωρα στο κατα ποσο δεχονται τα υπολοιπα μελη αυτη την φιμωση δεν ξερω....αυτο που ξερω ειναι πως μου φενεται υπερβολικο! Εαν πριν καν ακομα συσταθει επισημα-νομιμα το club φοβομαστε να εκφρατουμε ελευθερα φαντασου τι εχει να γινει μετα......Και επειδη δεν προτιθεμαι να αποχωρησω απ'το club (απογοητευσα κανεναν???) καλο θα ειναι αυτο που εγινε μολις τωρα να μην ειναι μεμονομενο αλλα γενικο σε ολα τα θεματα τα οποια πιθανως να θιξουν την υπόληψη του συλλόγου αλλα και τα μέλη του! |
konstantinos έγραψε: |
Ωραία, αφού το λύσαμε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε επιστρέφουμε στην πεζή πραγματικότητα... τι θα γίνει με την έδρα του συλλόγου? τι έχετε να προτείνετε... ![]() |
Tην αληθεια ψαχνω και εγω Τασουλη μου και εαν και αργησε λιγο ηρθε loud and most importantly clear.....
Aπαγορευεται λοιπον (see Sidobre's previous post) να μιλαμε για λιμανακια βουτα και λοιπα μερη ακομα και αν δεν ετοιμαζουμε κοντρα απλα μια βολτα για να χαζεψουμε η ακομα και να γελασουμε με τους διαφορους καγκουρες (μεσα και εγω) που μαζευονται εκει! |
Τωρα στο κατα ποσο δεχονται τα υπολοιπα μελη αυτη την φιμωση δεν ξερω....αυτο που ξερω ειναι πως μου φενεται υπερβολικο! Εαν πριν καν ακομα συσταθει επισημα-νομιμα το club φοβομαστε να εκφρατουμε ελευθερα φαντασου τι εχει να γινει μετα...... |
Και επειδη δεν προτιθεμαι να αποχωρησω απ'το club (απογοητευσα κανεναν???) |
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ 100% ΛΑΘΟΣ Και για αυτό μίλησα για εντυπώσεις! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΜΩΣΗ ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ! Αυτό πραγματικά ΔΕΝ το καταλαβαίνω! Οποιος διάβασε το αρχικό μήνυμα του Mike καταλαβαίνει γιατί γράφτηκε το Post των διαχειριστών. Οι Υπόλοιποι που ΔΕΝ το διαβάσατε αλλά αντιδράτε σε αυτό μάλλον είστε άτοποι και άδικοι!. Γιατί; ΔΕΝ απαγορεύσαμε ούτε να πάτε στα λιμανάκια, ούτε να πείτε για αυτά αλλά (ΝΑΙ!) ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΜΕ ο χώρος συζητήσεων του συλλόγου να γίνει μέσο προβολής αλλά και συνενοήσεως (άρα συνεργός) σε παράνομες δραστηριότητες! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ?????? |
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ 100% ΛΑΘΟΣ Και για αυτό μίλησα για εντυπώσεις! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΜΩΣΗ ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ! Αυτό πραγματικά ΔΕΝ το καταλαβαίνω! Οποιος διάβασε το αρχικό μήνυμα του Mike καταλαβαίνει γιατί γράφτηκε το Post των διαχειριστών. Οι Υπόλοιποι που ΔΕΝ το διαβάσατε αλλά αντιδράτε σε αυτό μάλλον είστε άτοποι και άδικοι!. Γιατί; ΔΕΝ απαγορεύσαμε ούτε να πάτε στα λιμανάκια, ούτε να πείτε για αυτά αλλά (ΝΑΙ!) ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΜΕ ο χώρος συζητήσεων του συλλόγου να γίνει μέσο προβολής αλλά και συνενοήσεως (άρα συνεργός) σε παράνομες δραστηριότητες! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ?????? |
Rally έγραψε: | ||
μα για αυτο ακριβως λεμε και εγω και ο νικελ!!!!ρε ο κλασσικος ο ...... ο ελληνας (εγω) δεν μπορω να συννενοηθωωωω. |
Loud & Clear??? ΔΕΝ μίλησα ούτε μία φορά για κάγκουρες (Δεν είναι του στυλ μου η λέξη!) ΔΕΝ μίλησα ούτε μία φορά για απαγόρευση στο να πάτε στα λιμανάκια (άτομα με έχουν προσωπικά δει να περνάω από εκεί) Πού είναι λοιπόν το Loud και πού το Clear????? Mπερδεύτικα πραγματικά!!! |
Οπως έγραψα και αλλού δεν πρόκειται για φίμωση (σε οποιαδήποτε μορφή). Πρώτος και καλύτερος (μια που εξακολουθεί να είναι "Loud & Clear") παρακινώ τον κόσμο να ΦΩΝΑΖΕΙ την γνώμη του! Είναι απόλυτο δικαίωμά του! Την μόνη σημείωση που βάζω πάντα είναι ότι η ελευθερία του καθενός σταματά εκεί που ξεκινά η ελευθερία του άλλου (στην προκειμένη περίπτωση η ελευθερία του συλλόγου). |
Αν αυτό απευθύνεται προσωπικά, τότε πραγματικά πέφτω από τα σύννεφα διότι πολλές φορές που έχουμε μιλήσει, νομίζω ότι σου προτείνω το αντίθετο ακριβώς. Αν δεν απευθύνεται προσωπικά, τότε αν όντως υπάρχει άτομο που "απογοητεύθηκε" να ξέρει ότι θεωρώ τον εαυτό του εκτός συλλόγου. Είμαστε εδώ για να γίνουμε μια δυνατή ομάδα και πάνω απ'όλα μια καλή παρέα. Το σημαντικότερο; |
Επειδή όμως δεν ξέρω για ποιό λόγο μερικοί θεωρούν τους άλλους ώς "αντιπάλους" τους και όχι σαν "συνεργάτες" ή "συν-ανθρώπους" ή ότι άλλο θέλετε, τότε δεν πρόκειτε να γίνουμε ποτέ "μια καλή παρέα". |
Η ερώτηση της ημέρας: Θεωρείτε ότι το θέμα αυτό έπρεπε να πάρει τις διαστάσεις που πήρε; |
ανθρωπος της διευθυνσης βγηκε και ειπε ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ μπλα μπλα μπλα........ |
Το ερωτημα εδω ειναι πως καταστρεφω την ελευθερια του club απο την στιγμη που εκφραζω την προσωπικη μου αποψη η οποια νομικα δεν μπορει να βλαψει το club ακομα και αν το ηθελα 1000 καλοθελητες...Μηπως τελικα το club μου αφαιρει την ελευθερια να χρησιμοποιω τον χωρο του για ελευθερη, προσωπικη, οχι παρανομη, μη προσβλητικη εκφραση???
|
Νikel έγραψε: |
Εδω εισαι λαθος...Δεν ειναι σωστο να λεμε αντιπαλοι και συνεργατες! Οποιος εχει ενοχληθει-παρεξηγηθει-νευριασει απο αυτο το θεμα σε τετοιο βαθμο που να μην θελει να ξανα δει-συζητησει με καποιους απο εμας ειναι βλακας! Το οτι δεν συμφωνουμε δεν σημαινει πως θα σκοτωθουμε...Ειναι υγιες να διαφωνεις και οχι να λες συνεχεια Ναι σε ολα.... |
Νikel έγραψε: | ||
Με τιποτα...Θα μπορουσε να ειχε λυθει πολυ πιο ομορφα και ηρεμα αλλα.... |
Mια διορθωσούλα.... Διαχ είρησης! Οχι Διεύθυνσης. Ακόμα και αυτό έχει διαφορά ![]() |
Δεν καταστρέφεις την ελευθερία του Club εκφράζοντας την άποψή σου. Αλίμονο. Αν όμως μιλήσεις "εκ μέρους" του Club τότε το κάνεις. Aυτή είναι η διαφορά και αυτό προσπαθούσα με "υπερβάλοντα ζήλο" να εξηγήσω. |
aτσε γιατι θα τρελλαθω...Δηλαδη τοσες μερες λεμε το ιδιο με αλλα λογια??? Ορε και ειχαν παρει τα πληκτρολογια φωτια.....Δηλαδη εκφραζωντας την αποψη-επιθυμια μου μιλωντας μονο για τον εαυτο μου στον χωρο που μου προσφερει το club χωρις όμως να μιλήσω "εκ μέρους" του Club τότε αυτο ειναι δεκτο σωστα??? |
... πάντως δεν θα ήθελα να διανοηθώ ότι τα μέλη του Club απαρτίζονται από μέλη που ασχολούνται με "παράνομες δραστηριότητες".
Για αυτά υπάρχουν άλλα μέρη! |
pantws gia mena mhn anhsyxeite giati den thewrw oti anikw sto 206club.
egw anikw sto club twn TAXI ![]() |
Γκρρρρρ, θα σε βαρέσω ρε! ![]() ![]() ![]() ![]() Γιατί έμεινε το Post του Μike στα γενικά θέματα; Αν ήταν διαφορετικά δεν θα είχε σβηστεί; Ομως επεξεργάστηκε -απο τον ίδιο- μετά από παρέμβασή μας, αφαιρωντας κάποιο κομμάτι που προέτρεπε συνάντηση στα λιμανάκια ως Club! Eκεί ήταν και η δική μας παρέμβαση! Τα υπόλοιπα γιατί γράφτηκαν.... ![]() Η διαφορά ήταν ότι εγώ γνώριζα το αρχικό μήνυμα (και απευθυνόμουν σε αυτό) αλλά οι περισσότεροι ΔΕΝ. ![]() |
Rally έγραψε: | ||
και που το ξερεις εσυ οτι αυτα λενε????? μην πηγαινεις τοτε ρε φιλε η μην πας ποτε και στην τελικη αυτα μπορουν να στα πουν οπουδηποτε, εγω πρωσωπικα αμα δω κανενα παρκαρισμενο με φουλ προφυλακτηρες σποιλερ ρυθμιζομενο και να ειναι 1400 και χωρις πισω δισκοπλακες το σχολιαζω, αφου ειναι αξιο σχολιου γιατι προφανως καποιος θελει να προκαλεσει να κανει κρα ειμαι γρηγορος και τετοια αλλα.... δεν χρειαζεται λοιπον να παει καποιος στα λιμανακια και δεν χρειαζεται να εισαι καγκουρας!!! |
danielos έγραψε: | ||
επειδη αναφερθηκε καπου και το δικο μου το ονομα θελω να πω τα εξης!: η καγκουρια δεν εχει να κανει μονο με την εξωτερικη εμφανιση του αυτοκινητου!!(εκτος αν βλεπω κανενα αυτοκινητο πορτοκαλι ,ροζ,και τα λοιπα μουρλα χρωματα να ειναι τιγκα στο αυτοκολητο τυπου 'ειμαι ο πρωταγωνιστης στο 'the fast and the furious'),the art of power,ειμαι γληγοριδης και δεν με πιανει ουτε ο θεος και πραγματα τετοιου τυπου).εγω δεν εμπιπτω σε αυτη την κατηγορια .δεν κανει κρααααα το αυτοκινητο με καγκουριες οτι παει τον κωλο του!! και κυριως θελω να πω οτι η καγκουρια βρισκεται στο μυαλο του καθενος και οχι στα ποσα φρυδακια.αεροτομες και τα λοιπα διακοσμητικα εχει βαλει στο αυτοκινητο του.οσους εχω κοψει εγω για καγκουρες φαινονται απο την φατσα τους οσο ρατσιστικο και αν φαινεται αυτο!!!δειχνουν οι ανθρωποι οτι κατι τους λειπει απο τη ζωη τους και ψαχνουν να το βρουν στους δρομους.παληκαρακια 1.60(χωρις να παραξηγηθω απο τους κοντους του club,αφηστε με να τελειωσω) με ενα λεμουλι σαν δαχτυληθρα χωμενα μεσα σε ενα bucket εκπληκτικα δυσαναλογο με αυτα και με το βλεμα(εδω ειναι που τα παιρνω)'εγω ειμαι ο σουπερ 'γαμ..'!!!κατσε κατω ρε σβομπο.και εμεις οδηγουμε γκαζι αλλα το κανουμε λες και πιασαμε τον 'παπα απο τα αρχ/////)!!!sorry για το υφος των γραφομενων αλλα αυτο το θεμα μου εχει δωσει απιστευτα στα νευρα(οχι εξαιτιας του topic). P.S οταν μιλησα για καγκουρια για τη βενζινη δεν εννοουσα τη λεξη με την σημασια που τη χρησιμοποιουμε ,αλλα προσπαθησα να δωσω εμφαση σε μια τεραστιων διαστασεων βλακεια που εκανα!!!!!! |
Axxxx ειπα στον εαυτο μου τελειωσε δεν ξαναγραφεις περι αυτου του θεματος |
όμως νιώθω πως ο chris απευθύνεται σε εμένα οπότε δεν μπορώ παρά να απαντήσω...... |
Σποντα ειναι αυτο για ξεσκαρταρισμα??? |
Δηλαδη ολοι εμεις (οι λιγοι) που μας ενδιαφερουν ΚΑΙ τα λιμανακια (αλλον περισσοτερο αλλον λιγοτερο) φτασαμε σε ενα σημειο που πρεπει να διαλεξουμε η το club η τα λιμανακια??? |
Τι γινεται ομως με τα μελη του που μπορει να εχουν σχεση με τα λιμανακια??? Τα θελει Ναι η Οχι??? Εαν θελει τα μελη του αλλα οχι τα λιμανακια βγειτε και πειτε το πχ. Απογορευεται οποιαδηποτε κουβεντα που σχεση εχει με λιμανακια, κοντρες, υπερβαση ταχυτητας, laser μπλα μπλα μπλα...... |
Δεκτο...μην μας στερειτε ομως το δικαιωμα της ελευθεριας του γραπτου (προσωπικου αποκλειστηκα) λογους! |
Και επειδη δεν προτιθεμαι να αποχωρησω απ'το club
(απογοητευσα κανεναν???) |
Nikel έγραψε: | ||
Απειρη τρελλα....αλλα φτου-φτου μακρια απο παρανομες δραστηριοτητες! Χαλαρωστε λιγακι ρε... |
Alex έγραψε: |
Και η μια και η αλλη πλευρα εχει τα δίκια της αλλα μην ειμαστε υπερβολικοι, ετσι? Παντως μερος της παρεξηγησης ωφειλεται στο οτι το 1ο μυνημα ειναι edited και το 2ο φαινεται υπερβολικα αυστηρο ως προς το 1ο... |
Α! και να μην το ξεχασω! θα σaς μυνησω sidobre,νικελ γιατι χρησιμοποιησατε τη φραση loud and clear" που αποκλειστικα χρησιμοποιω αυτη την εποχη ως υπογραφη κατω απο τα posts μου, χωρις την αδεια μου! καλο ε;;;; ![]() ![]() ![]() ...για να παρουμε μια ιδεα του extreme της νομιμοτητας. ![]() ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
Kαλά εάν δεν θες μην ξαναγράψεις. Εγώ όμως κάτι πρέπει να σου γράψω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Λάθος ένιωθες. Καμία σχέση. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ότι έγραψα ήταν γενικό και απευθυνόταν σε όλους. |
Όπα εδώ τίθεται ένα θέμα πολύ σοβαρό. Ξεσκαρτάρισμα 1) από ποιόν; 2) Για ποιο λόγο; 3) Με ποια κριτήρια; Γιατί όσο με αφορά προσωπικά, η θέση μου είναι πάγια. Το club θα νομιμοποιηθεί, θα ονομαστεί 206club, και θα είναι ανοιχτό για όλο τον κόσμο. Εάν η Γενική Συνέλευση (όπως ρητά ορίζει το καταστατικό) αποφασίσει κάτι άλλο αργότερα, εγώ δεν μπορώ παρά να πάω πάσο. |
Όχι ρε Νικόλα, δεν τίθεται κανένα θέμα επιλογής. Θες να πας στα Λιμανάκια, πήγαινε. Αλλά εάν θες κάποια στιγμή θα σου πω ότι στα Λιμανάκια υπάρχει άλλο καλύτερο hit πολύ πιο σημαντικό και ωραίο. |
Δεκτο...μην μας στερειτε ομως το δικαιωμα της ελευθεριας του γραπτου (προσωπικου αποκλειστηκα) λογους! |
Ήμουν και είμαι κατά του να μην κλειδωθεί το συγκεκριμένο topic ακόμα και όταν το ζήτησε ο Μιχάλης (p206mike).
Αυτό που υποστηρίζω είναι ότι δεν γίνεται συνάντηση του 206club στα Λιμανάκια. Μέλη του μπορούν να πηγαίνουν αλλά όχι σαν club. Πλην όμως μην περάσει κάποιο μήνυμα ότι το club σαν club συχνάζει στα Λιμανάκια τις Πέμπτες. Γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει. To club είναι πολυσυλλεκτικό. Έχει ένα σωρό μέλη. Ο καθένας έχει τα δικά του "εντάξει" και τα δικά του "πρέπει". Και αυτά πρέπει να γίνονται δεκτά απ’ όλους μας. |
Και από προηγούμενο post για να κλείσω...Mάθαμε επίσης από το φίλο alemao_rallye ότι σε έτερο club, που κατοικοεδρεύει στην περί ου, ο λόγος τοποθεσία, έχουν τρέλλα με το αυτοκίνητο, ενώ εδώ δεν έχουμε. Tώρα τι να πω.
Εδώ είναι η μόνη μας διαφωνία Νίκο. Δεν πιστεύω ότι οι τύποι έχουν καμιά τρέλα. Είναι απλά πουλ μουρ. |
Εάν είχαν πραγματική τρέλα, και ήταν όντως χεράδες, τα λεφτά που βάζουν στα αυτοκινητά τους, θα τα έβαζαν πάλι αλλά για να το κάνουν κάποιο Group-something, θα φόραγαν τη φόρμα τους και τα γάντια τους τις Κυριακές, και θα μας έδειχναν το πόσο χεράδες είναι στους αγώνες. Και εάν τους άρεσαν τόσο πολύ τα στροφιλίκια, δεν θα πήγαιναν στα Λιμανάκια που έχει 5 στροφές αλλά στον Άγιο Κωνσταντίνο π.χ. που έχει 55 και το γκρέμι από κάτω, μόνοι τους, μακριά από περιέργους |
Tomcat έγραψε: | ||
ΑΚΡΙΒΩΣ !!!! Εντωμεταξύ συμφωνούν όλοι με τα ίδια πράγματα και τρώγονται κι από πάνω!!! ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||||
Εδώ είναι η μόνη μας διαφωνία Νίκο. Δεν πιστεύω ότι οι τύποι έχουν καμιά τρέλα. Είναι απλά πουλ μουρ. Εάν είχαν πραγματική τρέλα, και ήταν όντως χεράδες, τα λεφτά που βάζουν στα αυτοκινητά τους, θα τα έβαζαν πάλι αλλά για να το κάνουν κάποιο Group-something, θα φόραγαν τη φόρμα τους και τα γάντια τους τις Κυριακές, και θα μας έδειχναν το πόσο χεράδες είναι στους αγώνες. Και εάν τους άρεσαν τόσο πολύ τα στροφιλίκια, δεν θα πήγαιναν στα Λιμανάκια που έχει 5 στροφές αλλά στον Άγιο Κωνσταντίνο π.χ. που έχει 55 και το γκρέμι από κάτω, μόνοι τους, μακριά από περιέργους |
οσο για το υφος μου sidrobe, ειναι κατα πρωτον αναλογο του δικου σου |
και κατα δευτερον δεν θα σκοτωθουμε κιολας |
εδώ τώρα μιλάς για το tfrc ή για τους κουλούς που κυκλοφορούν στα Λιμανάκια; |
Μιλάω για μια συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων, που όλοι, τους βλέπουμε δίπλα μας και εντέλει στα δελτία ειδήσεων και στις στατιστικές. |
Δεν μιλάω για αυτούς. Αυτοί πρέπει να εξαφανιστούν έτσι κι αλλοιώς και με κάθε τρόπο.
Μιλάω για κατά τ' άλλα υγιή παιδιά που λόγω ενθουσιασμού, ανάγκης για προβολή, έληψης κουλτούρας και τεχνικής στην οδήγηση, δεν ξέρουν πότε να αφήσουν το γκάζι και να πατήσουν το φρένο. |
Επειδή η Πέμπτη πλησιάζει,και επειδή όπως ανέφεραν και άλλα παιδιά είναι λίγο δύσκολο να συνεννοηθούμε με pm . Η Βόλτα για αυτή την Πέμπτη ισχύει (με την προϋπόθεση ότι δεν θα βρέχει.) Όποιος θέλει να έρθει παρέα μου στη βόλτα αυτή της Πέμπτης το σημείο συνάντησης είναι στο παράδρομο μπροστά από την καφετέρια Ostria στη Λεωφόρο Ποσειδώνος και ώρα από 11:30 μέχρι 12 το βράδυ.... Για περισσότερες πληροφορίες και απορίες μπορείτε να μου στείλετε pm .. Και επαναναλαμβάνω ότι αυτή η πρόσκληση για συνάντηση είναι εντελώς προσωπική πρωτοβουλία και ουδεμία σχέση έχει με το σύλλογο 206club και τα μέλη του...Δεν είναι συνάντηση του 206club, δεν υποστηρίζεται από αυτό , και δεν φέρει καμία ευθήνη για την βόλτα αυτή.... |
μιλας με λιγα λογια αν καταλαβα καλα σε ολους αυτους που δεν οδηγουν πολιτισμενα, που θα κανουν την σφηνα μπροστα σου και θα πεις κοιτα τον μ@λ@κα, που θα χωσουν κανα χειροφρενο, που θα μπουν στην στροφη με τα παραπανω!!! δυστηχως ομως με τον εναν η τον αλλο τροπο ολοι μας δεν οδηγουμε πολιτισμενα και αυτο ειναι λογω ελλειψης κουλτουρας αλλα και οχι μονο. στην ελλαδα δυστηχως αναγκαζεσαι λογω συνθηκων να οδηγεις ετσι, με την σφηνα σου, το προσπερασμα απο δεξια, το παρανομο παρκαρισμα, κλεισιμο πεζοδρομιου, και ποιος δεν τα εχει κανει αυτα. |
η ελλειψη τεχνικης στην οδηγηση τωρα δεν ξερω που κολλαει, μιας και αυτος δεν μπορει να γινεται ως γενικος χαρακτηρισμος αλλα για καθε οδηγο ξεχωριστα |
Ρε παιδες ειστε καλα??? Μηπως αρρωστησαν μερικοι??? Το εγινε ρε περασε μια μερα και δεν εγινε Post σε αυτο το θεμα...αδιανοητο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
φαινεται πηγαν Λιμ@ν@κι@, ζαλιστηκαν κι αρρωστησαν ... |
alemao_rallye έγραψε: | ||||
Εϊναι απαγορευμένη λέξη τα Λιμανάκια και τα γράφεις έτσι; ![]() ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Εχθές που λέτε πήγαινα με διακ@σια είκ@σι στην ευθεία και έστριψ@ με εκ@τόν ογδ@ντ@ σε μία γα**τη στρ@φή και έκανα απανωτή σφήν@ σε ένα φορτηγό με αναπ@δ@ τιμ@νι, που ούτε πρόλαβε να με δει.
Έ, παληκάρια είστε για μία κ@ντρα; Σας πατήσ@ όλους!! ![]() Σας σκίσ@!! Σας δείξ@!! Σας κάν@!! Θα νομίσετε ότι σας προσπέρ@σε πολεμικό F16 με afterburner! Τέζζζζ@@@@@@! ![]() ![]() ![]() |
Μητσο μαλλον εχεις χασει επεισοδια.....
Υπαρχει CHAT στο MIRC.....Περισοτερες πληροφοριες στον Τασο. Αν καταλαβα καλα αυτο εννωουσες ετσι ![]() ![]() ![]() |
Hannibal_Jr έγραψε: |
Sygnwmh alla epeidh eimai kainoyrios.......(sto club-site panta). Einai paranomo na pas limanakia h parking h boyta h mayrh h opoy alloy 8es gia na parakoloy8hseis toys alloys kai den einai paronoma ola ta ypoloipa poy kanoyme stoys dromoys? Kai mhn moy peis sidobre oti sthn e8nikh pas me 120 h oti den kollas se aloys ston profylakthra h oti den sta8meyeis paronoma h oti den exeis pote anapoda se steno klp? Egw exasa to diplwma moy logw pontwn apo boytes limanakia klp alla den shmainei oti den ksanapaw. Shmainei oti den ksanakanw mlks se ayta ta merh........... Me sebasmo pros toys admin Annivas Alexandros |
Hannibal_Jr έγραψε: |
Nai re agori moy to kserw poly kala to a8ro 49 toy KOK alla orismenes fores bgaineis apo ta royxa soy. Koinws den mporeis na kaneis tipota an den exeis thn egkrish ths armodias arxhs. Alla an 8es na mazepseis mia megalh parea kai tonizw thn leksh parea, giati se ola ta club eimaste mia parea panw apo ola poy 8elei na pernaei kala(afoy den kerdizoyme tipota apo ola ta club ths aytokinhseis para mono neoys filoys) den einai kako na toys proskaleis san parea kai oxi san club, alla prepei na to bgaleis public sto forum kai oxi se pm giati den 8a mporeseis pote na synenoh8eis kai en telh na synanth8eis me toys alloys. An exw adiko sta legomena moy tote 8a h8ela na zhthsw thn diagrafh moy afoy mphka se ayto to club epeidh nomiza pws 8a brw kai alloys trellamenoys pezakides opws exw brei hdh sto allo club poy anoikw alla mallon ekana la8os.
Filikotatatata Annivas Alexandros |
alemao έγραψε: |
Ωραία όλα αυτά Τάσο αλλά τόσο καιρό εγώ βλέπω να έχετε συναντηθεί μόνο 5-6 φορές και να τα λέτε μέσα από το forum μόνο.
Πρέπει να συναντηθείτε αρκετές φορές ώστε να δέσει η παρέα και μετά να έρθουν όλα αυτά που αναφέρεις παραπάνω περί αθλητισμού κλπ. |
γερό οιδοκόμημα! |
Παρασκευή χθες και κατέβηκα με παρέα λιμανάκια...
Γινόταν χαμός και εκει που απολάμβανα τα σβουριλίκια και τα μπάσα από τα τρελά ηχοσυστήματα στο λουνα-πάρκ... Ακούγεται ότι οι ακατανόμαστοι παίρνουν πινακίδες.... Τρέχουμε όλοι...και.... Αυτό ήταν... Ο p206mike εισέπραξε κλεισούλα 61,50Euro και αφαίρεση πινακίδων για 20 μέρες...και άδεια κυκλοφορίας...(για παράνομη στάθμευση μόνο...ευτυχώς.. ![]() Το κέφι δεν χάλασε όμως...η κλήση πτέσμα (ανάλογα ![]() Ετσι απαλλαγμένος πλέον από πινακίδες...Ξεκινάμε με ένα φιλαράκι τα πάνω κάτω... Πόρωση και τα λάστιχα να τσιρίζουν....Στο πέταλο κόσμος πολύς και...οι προφυλαχτήρες με άλλους να δίνουν και να παίρνουν....Ξανά και ξανά...πάνω κάτω έβγαλα άκτι πολλών ημερών... ![]() ![]() Τα συμπεράσματα... Είναι τρελλός ο γάλλος και ας είναι και κατσίκι... ![]() ![]() Υ.Γ. Για τις επόμενες μέρες το 206 θα μείνει ακινητοποιημένο εις τόπο σκιερό και ασφαλή... και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πινακίδες θα ξαναμπούν με πριτσίνια αυτή τη φορά... ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
Παρεπιπτόντως, κατεβαίνει κανείς λιμανάκια; Εγώ είμαι κάθε βράδυ σχεδόν, μιας και έχω κάτι δουλίτσες προς τα εκεί τελευταία... |
Να τις κατοστήσεις! ![]() Παρεπιπτόντως, κατεβαίνει κανείς λιμανάκια; Εγώ είμαι κάθε βράδυ σχεδόν, μιας και έχω κάτι δουλίτσες προς τα εκεί τελευταία... |
Με μπουκαλες ή ελευθερο???
Το ελευθερο παντος ειναι καλυτερο......Απλα,να προσεχεις,γιατι στο δρομο απο πανω,μαζευονται κατι αληταραδες που τρεχουνε με τα αυτοκινητα,και συχνα-πικνα πεφτουν και στη θαλλασα.. Οποτε προσεχε,μην σου ερθει κανενα αμαξι ουρανοκατεβατο... (να προσεχεις ποιο πολυ τα honda,γιατι τωρα τελευταια πολυ φευγουνε... ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
Άσε που κάνουν και πολύ θόρυβο τα κωλοάμαξα και δεν μπορούμε να απολαύσουμε ένα καφέ με την ησυχία μας στην καντίνα.....!!!!!1 |
p206Mike έγραψε: |
Το καινούριο μου απόκτημα,,,,, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μ αρέσει που κάτω αριστερά λέει Ο ΕΓΧΕΙΡΙΣΑΣ ![]() ![]() ![]() Αυτό είναι που λέει χειρούργος,,,,, Μας εγχείρισε κανονικά!!! ![]() |
![]() |
lia206cc έγραψε: |
Άξιος !!! Άξιος !!! Άξιος !!! |
Παράθεση: |
Ακόμα τους κώνους έχουν;;;; Πριν 10 μέρες ξηλώθηκε η μπαριέρα, λένε από ένα crx |
p206Mike έγραψε: | ||
Είναι το τρίτο hondaki που φευγει εκεί μέσα σε ένα μήνα.... Τι γίνετε? Νεκροταφείο Honda, κατάντησε εκεί....... |
Γιατί, έχεις ακούσει ποτέ για Honda που ...στρίβει;;; |
Ακόμα τους κώνους έχουν;;;; Πριν 10 μέρες ξηλώθηκε η μπαριέρα, λένε από ένα crx ![]() |
PoiSoNeR έγραψε: |
τα παιδιά του <<πρώτου>> βγήκαν σε ένα κομμάτι έκαστος (προσωπικά το θεωρούσα απίθανο) αλλα ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και φοβάμαι ότι θα είχαν παθει σίγουρα κάποια εσωτερική αιμορραγία αφού έσκασαν στους βράχους με τον ουρανό… Μακάρι παντως να χαίρουν υγείας!!!
Το δευτερο δεν ηταν τοσο <<ασχημο>>..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Εσυ σκεψου λιγο την πιθανοτητα να γινεις νεκροθαφτης ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εεεε ο ατιμος...............................Ουτε στον Εξορκιστη τετοιο πραγμα ![]() |
PoiSoNeR έγραψε: | ||
Όλη τη μέρα σπίτι είμαι…. ![]() ![]() ![]() Δεν φταίω εγώ που έχασαν τον έλεγχο τα παιδιά!!!! ![]() |
Απόψε κατά τις 12 θα είμαι κάτω. Θα με βρείτε αραγμένο στο πέταλο με 2-3 σουβλάκια στα χέρια ![]() ![]() ![]() ![]() |
pasxalgio έγραψε: |
ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ!ΟΠΟΤΕ ΠΑΩ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ 2-3 ΜΠΑΤΣΙΚΑ!ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ?ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ CLUB... ![]() |
ΧΡΥΣΣΣΟ ΜΟΥ έγραψε: | ||
Eιναι και ευθύνη το σηματάκι του club χρυσό μου ![]() |
ΧΡΥΣΣΣΟ ΜΟΥ έγραψε: |
Eιναι και ευθύνη το σηματάκι του club |
Καλό Νικολάκη ![]() Φαντάζομαι όμως καταλαβαίνεις τι εννοώ ![]() Δεν είναι καλό να σταμπάρουν τα αυτοκίνητα του club ![]() για λάθος λόγους |
Καλό Νικολάκη ![]() Φαντάζομαι όμως καταλαβαίνεις τι εννοώ ![]() Δεν είναι καλό να σταμπάρουν τα αυτοκίνητα του club ![]() για λάθος λόγους |
Aυτοκολλητάκια δεν υπάρχουν πλέον άλλα και θα ξαναβγούν μετά την 1η Γενική Συνέλευση του Club. Πολύ πιθανόν βέβαια να υπάρχουν κάποια, αλλά τα Λιμανάκια δεν είναι το σωστό μέρος, να τα αναζητήσει κάποιος. Oι εκδηλώσεις του Club είναι ένα καλό μέρος, οι οποίες πάνται μακρυά απ' τα Λιμανάκια...
Σε αντίθεση με κάποια μέλη του. Eίναι φυσικό ότι, όποιος θέλει μπορεί να πηγαίνει στα Λιμς (sic!). Eίναι κατοχυρωμένο δικαίωμα από το Σύνταγμα (ανάθεμα κι αν καταλάβατε τι εννοώ), αλλά πάνω απ' όλα μέρος της αυτοκινητιστικής κουλτούρας, του καθενός. Aυτής που προσπαθεί να προάγει αυτό το Club. Kανείς εδώ μέσα δεν είναι Δον Kιχώτης, να πιστεύει ότι θ' αλλάξουμε τα μυαλά κάποιων, να μην πηγαίνουν στα Λιμανάκια και λοιπά παρεμφερή μέρη... Oύτε το ζήτημα είναι εάν θα υπάρχει topic για τα Λιμανάκια, αλλά το τι γράφουμε εκεί μέσα. Θα μπορούσε να υπάρχει το εν λόγω topic και να είναι άκρως αφοριστικό, για τα Λιμανάκια. Oύτε και αυτό θα βοηθούσε σε κάτι, ουσιαστικό. Όμως, το να γράφει κάποιος ότι ήταν στα Λιμανάκια, έπεσε ένα (δεν λέω για παραπάνω) Honda στον γκρεμό, να βγαίνει μόνο (!!!!!!!!!) το συμπέρασμα ότι "τα Honda δεν στρίβουν" και κανένας από τους θαμώνες αυτού του topic δεν έχει την ευαισθησία να πει "Basta ρε μάγκες, εδώ χάνονται νέα παιδιά, εμείς τι κάνουμε, γι' αυτό?" Eίναι σαφές το τι κάνουμε. Kαθόμαστε σαν Pωμαίοι στην κερκίδα και βλέπουμε τους άλλους να σκοτώνονται στην αρένα και μετά γυρνάμε χαρούμενοι σπίτι μας, να πούμε τι ωραία περάσαμε. Παρακμή... για να μην πω κάτι ποιο χοντρό. |
Oύτε το ζήτημα είναι εάν θα υπάρχει topic για τα Λιμανάκια, αλλά το τι γράφουμε εκεί μέσα. |
Εγω ειμαι της αποψης να μην υπαρχει τοπικ.Χιλιες φορες να υπαρχει στο μελλον τοπικ που να λεει πχ ΄΄Παμε Ριτσωνα να τρεξουμε ραντεβου εκει΄΄παρα αυτο το πραγμα.Αυτα τα λεω απο μεριας κλαμπ.Απο εκει και περα ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει. |
Εγω ειμαι της αποψης να μην υπαρχει τοπικ.Χιλιες φορες να υπαρχει στο μελλον τοπικ που να λεει πχ ΄΄Παμε Ριτσωνα να τρεξουμε ραντεβου εκει΄΄παρα αυτο το πραγμα.Αυτα τα λεω απο μεριας κλαμπ.Απο εκει και περα ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει. |
Το πρόβλημα αρχίζει όταν βλέπεις τον θάνατο δίπλα σου, και μένεις απαθής. |
Eίναι φυσικό ότι, όποιος θέλει μπορεί να πηγαίνει στα Λιμς (sic!). Eίναι κατοχυρωμένο δικαίωμα από το Σύνταγμα (ανάθεμα κι αν καταλάβατε τι εννοώ), αλλά πάνω απ' όλα μέρος της αυτοκινητιστικής κουλτούρας, του καθενός. Aυτής που προσπαθεί να προάγει αυτό το Club.
Kανείς εδώ μέσα δεν είναι Δον Kιχώτης, να πιστεύει ότι θ' αλλάξουμε τα μυαλά κάποιων, να μην πηγαίνουν στα Λιμανάκια και λοιπά παρεμφερή μέρη... Oύτε το ζήτημα είναι εάν θα υπάρχει topic για τα Λιμανάκια, αλλά το τι γράφουμε εκεί μέσα. Θα μπορούσε να υπάρχει το εν λόγω topic και να είναι άκρως αφοριστικό, για τα Λιμανάκια. Oύτε και αυτό θα βοηθούσε σε κάτι, ουσιαστικό. Όμως, το να γράφει κάποιος ότι ήταν στα Λιμανάκια, έπεσε ένα (δεν λέω για παραπάνω) Honda στον γκρεμό, να βγαίνει μόνο (!!!!!!!!!) το συμπέρασμα ότι "τα Honda δεν στρίβουν" και κανένας από τους θαμώνες αυτού του topic δεν έχει την ευαισθησία να πει "Basta ρε μάγκες, εδώ χάνονται νέα παιδιά, εμείς τι κάνουμε, γι' αυτό?" Eίναι σαφές το τι κάνουμε. Kαθόμαστε σαν Pωμαίοι στην κερκίδα και βλέπουμε τους άλλους να σκοτώνονται στην αρένα και μετά γυρνάμε χαρούμενοι σπίτι μας, να πούμε τι ωραία περάσαμε. Παρακμή... για να μην πω κάτι ποιο χοντρό. |
Δηλαδή Θοδωρή το ίδιο στεναχωριέσαι όταν βλέπεις στις ειδήσεις άγνωστους το ίδιο θα στεναχωρηθείς και θα πονέσεις αν
πάθει κάποιος απο εμάς κάτι ![]() |
Όμως, το να γράφει κάποιος ότι ήταν στα Λιμανάκια, έπεσε ένα (δεν λέω για παραπάνω) Honda στον γκρεμό, να βγαίνει μόνο (!!!!!!!!!) το συμπέρασμα ότι "τα Honda δεν στρίβουν" και κανένας από τους θαμώνες αυτού του topic δεν έχει την ευαισθησία να πει "Basta ρε μάγκες, εδώ χάνονται νέα παιδιά, εμείς τι κάνουμε, γι' αυτό?" |
Eίναι σαφές το τι κάνουμε. Kαθόμαστε σαν Pωμαίοι στην κερκίδα και βλέπουμε τους άλλους να σκοτώνονται στην αρένα και μετά γυρνάμε χαρούμενοι σπίτι μας, να πούμε τι ωραία περάσαμε. |
Παρακμή... για να μην πω κάτι ποιο χοντρό. |
Judger έγραψε: | ||
Η ανθρωπινη ζωη Ολγα,ειτε ειναι γνωστη μας,ειτε δεν ειναι εχει την ιδια αξια... Ανεκτιμητη..... Αυτο που λες για τις πιστες,το αφηνω ασχολιαστο....... Παρουσιαζεις τα Λιμανακια σαν κρεματοριο...Σαν τοπο εκτελεσης.... Θα σου πω κατι πολυ απλο...Γιατι να ειναι τα Λιμανακια,ολα τα παραπανω και να μην ειναι πχ.η Κατεχακη?? Βλεπω οτι το θεμα πλεον ξεφυγε απο τη δυσφημιση του club μας,και επεκταθηκε στην ασφαλεια των μελων... Η ιστορια ξεκιναει με τον ιδιο τροπο..Οδηγαμε...δεν ειμαστε στο δρομο μονοι μας..Ειμαστε μαζι με αλλους Απο τη στιγμη που παταμε το γκαζι λιγο παραπανω ,πρεπει να μπορουμε να ανταπεξελθουμε στις αυξημενες απαιτησεις που εχει πλεον το αυτοκινητο. Δεν παιζουν ρολο ουτε τα Λιμανακια,ουτε η Βουτα,ουτε τιποτα... Ειναι επικινδυνα τα Λιμανακια...Οκ... Παρε λοιπων το αυτοκινητο σου και κανε μια βολτα προς Ωρωπο,Ριτσωνα,Παρνηθα,παλια Εθνικη προς Θηβα..Αυτα για αρχη... Οταν γυρισεις θελω να μου πεις ποσα εκκλησακια ειδες στις στροφες η ακομα και στις ευθειες αυτων των διαδρομων.... Εχω γυρισει πολλες διαδρομες...Πολλες στροφατες διαδρομες.... Με ρυθμους πολυ γρηγορους...Ολα μου φαινοντουσαν ευκολα... Ομως σε μια ''απλη και ακινδυνη διαδρομη'',σε μια ''διαδρομη που δεν μαζευεται ο κοσμος και τρεχει'' ο Θεος αποφασισε οτι επρεπε να μου δωσει ενα μαθημα...Παλι καλα που το μαθημα ηταν οσο πιο ελαφρυ μπορουσε να δωθει,καταστρεφοντας μονο το αυτοκινητο μου και οχι τη ζωη καποιου αλλου η τη δικη μου.... Κακα τα ψεματα...Αρκετοι απο εμας (μαζι κι εγω) ειμαστε παθιασμενοι με την ταχυτητα....Μας αρεσει να τρεχουμε με τα αυτοκινητα,μας αρεσει να στριβουμε με τα αυτοκινητα,γιατι ετσι αισθανομαστε καλυτερα... Ο Χρηστος εφερε σαν παραδειγμα τη διαδρομη προς Αναβυσσο... Εκει δηλαδη δεν μπορει να γινει καποιο ατυχημα?? Εκει θα υπαρχει καποιο ''θειο χερι''που θα μας προφυλαξει και θα μας σωσει απο το οποιο λαθος μας ?? Σιγουρα οχι... Τα γραφομενα μου τα ξερουν ολα τα παλαιοτερα παιδια...Ας μην ασχολουμαστε πλεον με τα Λιμανακια,γιατι το θεμα δεν ειναι η ασφαλεια μας....Το θεμα ειναι αλλο,εχει συζητηθει,εχει βρεθει λυση και απορω που ακομα καθομαστε και συζηταμε για αυτο το θεμα... |
teoman έγραψε: |
Τότε θα πρέπει να σταματήσουμε να βλέπουμε και τα δελτία των ειδήσεων...
Έχεις καταμετρήσει πόσους θανάτους βλέπεις καθημερινά? |
GIANNIS206 έγραψε: |
Εκεί αρχίζουν τα δύσκολα!Σήμερα αυτοί με το HONDA αύριο κάποιος άλλος, και ποτέ έρθει η σειρά σας??
Τα λέω λίγο ομά αλλά όλοι έτσι λέμε!Σε μένα με τίποτα! Δεν τα βάζω με κανέναν συγνώμη για το ύφος! |
Nα ξαναθυμίσω ότι το topic πρόκειται να κλειδώσει. Δεν κερδίζουμε κάτι. Περισσότερο στρουθοκαμηλισμός θα είναι, παρά λύση.
Θοδωρή δεν ξέρω εάν το θυμάσαι αλλά δεν βλέπω τηλεόραση. Eιδήσεις πρέπει να έχω να δω περί τα 6 χρόνια... Eνημερώνομαι διαβάζοντας εφημερίδες και περιοδικά. Δεν λέω μην πάς εκεί γιατί φτου κακά ή γιατί μπορείς να σκοτωθείς. Mπορεί να σκοτωθείς σε κάθε μέτρο του Eλληνικού Oδικού Δικτύου. Tα άπειρα εικονοστάσια, το αποδεικνύουν άλλωστε. Eγώ λέω κάτι πολύ σαφές και απλό. Όταν είσαι στην καντίνα και τρως σουβλάκια και απεναντί σου βλέπεις το X αυτοκίνητο να πέφτει στο γκρεμό, προβληματίσου, μήπως έχεις κάπου λάθος. Oύτε λέω να μην "παίξεις" με το αυτοκίνητό σου. Mόνο που όταν είσαι στην Pωμαϊκή αρένα (γιατί περί τέτοιας πρόκειται) είναι πολύ εύκολο να κάνεις το λάθος, γιατί τα όρια σου, ορίζονται σε σχέση με κάποιον άλλο. Όταν είσαι μόνος σου, τα οριά σου ορίζονται σε σχέση με σένα. Άρα πας μέχρι εκεί που σε "παίρνει".
Γιάννη ότι ισχύει για τα Λιμανάκια ισχύει και για το Carefour στην Θεσσαλονίκη. Kαι τουλάχιστον εδώ σαν Club δεν πήγαμε ποτέ στα Λιμανάκια. Kαι οι "κάνγκουροracingteam" όπως τους λέμε, το σέβονται αυτό και το διαφυλάσουν. Mιλάω για τους κανονικούς, που είναι ενεργά μέλη του Club και όχι διάφορους τυχάρπαστους που δεν μας πολυενδιαφέρει και ιδιαίτερα τι κάνουν. Στο Carefour απ' όσο ξέρω πάτε συχνά σαν Club. Mήπως θα πρέπει σιγά-σιγά να ξεκόβετε από εκεί? Όσον αφορά το Club τουλάχιστον. Όχι να κράζουμε εδώ τον p206mike, τον Judger, τον PoisonR και λοιπούς και στην Θεσσαλονίκη όλα καλά και δεν τρέχει κάστανο. Θα επανέλθω γιατί μπήκανε νέα δεδομένα ![]() |
Νίκο δεν τίθεται θέμα να κλειδώσει το topic. |
Nα ξαναθυμίσω ότι το topic πρόκειται να κλειδώσει. |
Επίσης εάν οι admin κρίνουν το topic ακατάλληλο για το ύφος του 206club και επιζήμιο για τις σχέσεις μέσα σε αυτό,,, παρακαλώ να το διαγράψουν άμεσα... |
p206Mike έγραψε: | ||
28 Ιανουαρίου 2003,
-Το ίδιο εξακολουθώ να λέω και σήμερα.... Άσχετα με το αν θέλω ή οχι το τοπικ να παραμείνει ενεργό.... Το κοινό συμφέρον του club είναι πάνω απ όλα... Είναι πραγματικά στην δικαιοδοσία...των admin το μέλλον του συγκεκριμένου...τοπικ και χωρίς καμία παρεξήγηση...για ότι εκείνοι αποφασίσουν.... |
teoman έγραψε: | ||||
Κάποιος "πρωτοπόρος" έχει κάνει μια αρκετά ενδιαφέρουσα κίνηση... Προβλέπω να τον ακολουθώ... ![]() |
-Το ίδιο εξακολουθώ να λέω και σήμερα....
Άσχετα με το αν θέλω ή οχι το τοπικ να παραμείνει ενεργό.... Το κοινό συμφέρον του club είναι πάνω απ όλα... Είναι πραγματικά στην δικαιοδοσία...των admin το μέλλον του συγκεκριμένου...τοπικ και χωρίς καμία παρεξήγηση...για ότι εκείνοι αποφασίσουν.... |
ccΛιάνα έγραψε: |
Μερικοί γεννηθήκαμε rockάδες μωρό μου! Κι αυτό δεν αλλάζει όσο και να την "ψάξεις"... |
Γιάννη ότι ισχύει για τα Λιμανάκια ισχύει και για το Carefour στην Θεσσαλονίκη. Kαι τουλάχιστον εδώ σαν Club δεν πήγαμε ποτέ στα Λιμανάκια. Kαι οι "κάνγκουροracingteam" όπως τους λέμε, το σέβονται αυτό και το διαφυλάσουν. Mιλάω για τους κανονικούς, που είναι ενεργά μέλη του Club και όχι διάφορους τυχάρπαστους που δεν μας πολυενδιαφέρει και ιδιαίτερα τι κάνουν. Στο Carefour απ' όσο ξέρω πάτε συχνά σαν Club. Mήπως θα πρέπει σιγά-σιγά να ξεκόβετε από εκεί? Όσον αφορά το Club τουλάχιστον. Όχι να κράζουμε εδώ τον p206mike, τον Judger, τον PoisonR και λοιπούς και στην Θεσσαλονίκη όλα καλά και δεν τρέχει κάστανο. Θα επανέλθω γιατί μπήκανε νέα δεδομένα ![]() |
Οι συναντήσεις στη θεσσαλονίκη κανονίζονται σε μέρη βολικά σε πάρκιν!
Ένα από αυτά είναι και το Carrefour. |
Miltellas& έγραψε: |
Ένα μέρος είναι το Carefour της Νέας Ευκαρπίας, όπου μαζεύονται τα Σαββατοκύριακα όλοι οι παλαβοί της πόλης και λένε τα δικά τους και κάνουνε χαζά... Εκεί εθεάθησαν άπειροι (!) φτιαγμένοι και μη 206άδες (Mix206cc μην κοιτάς αλλού!) που μας περιμένουν να τους βάλουμε στο club! |
Δεν οργανώνουμε κανενός είδους κόντρες ούτε συμμετέχουμε σε αυτές.Εξάλλου είναι αντίθετο στη φιλοσοφία μας! Επίσης έχουμε κάνει πράξη και συνήθεια την χρήση πίστας στο Αιγίνιο για αυτόν ακριβώς τον λόγο! ΑΛΛΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ! . |
Nα ξαναθυμίσω ότι το topic δεν πρόκειται να κλειδώσει. Δεν κερδίζουμε κάτι. Περισσότερο στρουθοκαμηλισμός θα είναι, παρά λύση.
Θοδωρή δεν ξέρω εάν το θυμάσαι αλλά δεν βλέπω τηλεόραση. Eιδήσεις πρέπει να έχω να δω περί τα 6 χρόνια... Eνημερώνομαι διαβάζοντας εφημερίδες και περιοδικά. Δεν λέω μην πάς εκεί γιατί φτου κακά ή γιατί μπορείς να σκοτωθείς. Mπορεί να σκοτωθείς σε κάθε μέτρο του Eλληνικού Oδικού Δικτύου. Tα άπειρα εικονοστάσια, το αποδεικνύουν άλλωστε. Eγώ λέω κάτι πολύ σαφές και απλό. Όταν είσαι στην καντίνα και τρως σουβλάκια και απεναντί σου βλέπεις το X αυτοκίνητο να πέφτει στο γκρεμό, προβληματίσου, μήπως έχεις κάπου λάθος. . . . . Θα επανέλθω γιατί μπήκανε νέα δεδομένα ![]() |
θελω να πιστευω πως κανεις δεν ειναι τοσο αρρωστημενος στο μυαλο για να πηγαινει να στηνεται να βλεπει ατυχηματα/δυτυχηματα και αμαξια να ιπτανται στο γκρεμο.
στην καντινα θα πας να φας το σουβλακι σου , οπως και θα κατσεις παραπερα για να κανεις την πλακα σου, να δεις καποιο φιλο σου , και να περασεις την ωρα σου βλεποντας (αλλοι θαυμαζουν αλλοι οχι) αυτους που περνανε και που καλως η κακως θελεουν να κανου επειδηξη ειτε μπορουν ειτε οχι. Δεν πας στην καντινα για να δεις καποιο τρακαρισμα , ουτε και ευχεται κανεις να φευγουν αυτοκινητα αριτερα δεξια στα βραχια αι τη θαλασσα για να τα χαζευει. Αν παλι κατι τετοιο γινει (και ειναι πιθανο) , ε! ρε Γα**τω δεν φταις εσυ που τρως στην καντινα!! πως να το κανουμε! γιατι δηλ.να προβληματιστεις αν εχεις λαθος. σιγουρα δεν εχεις λαθος. για αλλο λογο εισαι εκει, ουτε προκαλεσες ατυημα , ουτε και το επικροτεις. |
Τomcat έγραψε: |
Τωρα αν πισω απο τις οποιες δηλωσεις κρυβονται αλλες σκεψεις λογω νομιμοποιησης , θα ηθελα να αναφερθουν ανοικτα .Και τοτε θα γινει η καθαρσης την οποια με μανια καποιοι δειχνουν οτι προσμενουν. |
Tomcat έγραψε: |
Με τον καιρο αυτο το παθος αρχισε να αλλαζει μορφη. Απο αγαπη για το 206, εγινε αγαπη για την αυτοκινηση , εγινε γνωση μηχανολογικων ζητηματων, εγινε τροπος ζωης , εγινε συναισθηματα για την Παρεα! Και πραγματικα αισθανομαι πολυ ομορφα για αυτο το γεγονος!
Ομως με λυπη μου των τελευταιο καιρο βλεπω οτι ολα αυτα τα πραγματα τα οποια εζησα εδω αρχιζουν σιγα σιγα και ξεθωριαζουν! |
Καλη η παρεα , καλες οι εκδρομες , καλα τα BBQ αλλα οταν ολα αυτα αρχιζουν και δεσμευουν τις επιλογες του καθενος επιβαλλοντας συγκεκριμενες πολιτικες μη εγκεκριμενες απο το συνολο τοτε , δυστυχως καταληγουμε σε αλλα αποτελεσματα.
Προσωπικα μου αρεσουν τα λιμανακια , ... κλπ |
Δεν αντιλαμβανομαι τον συσχετισμο των ατυχηματων στα λιμανακια , με το οτι καποια μελη του club τους αρεσει να βολταρουν στην περιοχη , καταληγοντας στο συμπερασμα οτι Επιδοκιμαζουν την παρανομη αγωνιστικη δραστηριοτητα και κατα συνεπεια γινονται ωθητές τραγικων δυστυχηματων.Αυτα ειναι γελοια πραγματα , για να αναφερονται. |
Δεν εχω σκοπο να πικρανω κανενα αλλα πιστευω οτι καποια στιγμη πρεπει να κοιταξουμε το προβλημα στα ματια |
christhehealer έγραψε: | ||||||
Και τα Λιμανάκια είναι γνωστά για την καντίνα που κατοικοεδρεύει εκεί και φτιάχνει τα καλύτερα σουβλάκια παγκοσμίως. Ως γνωστόν τα μέλη του 206Club είναι γνωστοί καλοφαγάδες και δεν γίνεται να μην περάσουν κάθε Πέμπτη βράδυ να δοκιμάσουν τα περίφημα σουβλάκια. Καμία σχέση με κόντρες. Όπως και το Carefour άλλωστε. Το είχε πει και ο Μίλτος
Όλοι αυτοί οι "παλαβοί της πόλης" parking ψάχνουνε!!!!!!!!!!! Πολύ πρόβλημα με το παρκάρισμα αυτή η Θεσσαλονίκη.
Και δεν μου λες ρε παιδί, γιατί θα Θα κλαίγατε για μήνες! ,επειδή έκανε καλύτερο χρόνο ο Schumacher από εσάς στην Suzuka και δεν καταδέχτηκε να τρέξετε και στο Αιγίνιο για να πάρετε την ρεβάνς? Ρε Γιαννάκη, δεν πας να πουλήσεις αυτή την ΑΛΛΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ αλλού, γιατί σε μένα δεν πιάνει. Τα δέοντα ![]() |
Ρε Γιαννάκη, δεν πας να πουλήσεις αυτή την ΑΛΛΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ αλλού, γιατί σε μένα δεν πιάνει.
Τα δέοντα ![]() |
Σαν πολύ δεν το αναλύσαμε το θέμα...; Λοιπόν:
ΠΕΜΠΤΗ ΕΙΝΑΙ, ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ??? |
Σαν πολύ δεν το αναλύσαμε το θέμα...; Λοιπόν:
ΠΕΜΠΤΗ ΕΙΝΑΙ, ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ??? |
teoman έγραψε: | ||
Αν είναι να κατέβεις κάτω,σε πάμε και Βούτα,και Λαϊνόπουλο,και σε όποιο άλλο "παράνομο" μέρος θέλεις... ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||||
Δεν την πατε για λιγο κρασι λιγο θαλασσα και το αγορι μου λεω εγω ![]() ![]() |
Δεν είχα κανένα λόγο να απαντήσω στο post του
. . . . .
Εδώ είναι λάθος Στέλιο. Άλλο πράγμα οι επιλογές του καθενός μας, άλλο η "πολιτική" του Club. Καμία σχέση αυτά τα πράγματα μεταξύ τους. Το Club έχει μέλη ένα σωρό ανθρώπους διαφορετικούς μεταξύ τους. Θα πρέπει με κάποιο τρόπο να τους ικανοποιήσει όλους. Έτσι βγαίνει η πολιτική του Club. Το τι κάνει ο καθένας μόνος του είναι δικό του θέμα. Η δικιά μας πολιτική είναι "δεν θέλουμε ως Club να έχουμε καμία σχέση με τα Λιμανάκια". Εσύ ως μέλος του 206Club θέλεις να πηγαίνεις. Μπορεί κανένας να σου απαγορέψει να πας; Ή μήπως έχεις καμιά εντύπωση ότι μετά την νομιμοποίηση θα βάλουμε περίπολα στα Λιμανάκια, να βλέπουμε ποιος πάει εκεί; Από κάποια στιγμή αρχίζει και η επιστημονική φαντασία ξέρεις.
Εγώ δεν το βρίσκω καθόλου γελοίο, να σκοτώνονται άνθρωποι μπροστά τους και κάποιοι να μένουν ασυγκίνητοι. Λυπάμαι Στέλιο αλλά δεν μπορώ να σας κάνω το χατήρι να μείνω ασυγκίνητος. Γι' αυτό το έκανα και θέμα. Έχεις να προβάλεις κάποιο επιχείρημα, όπως εμείς οι υπόλοιποι γελοίοι? . . . . . . Eάν δεν μας πεις το πρόβλημα όχι δεν πρόκειται να το δούμε στα μάτια αλλά ούτε να βρούμε και λύση. |
Σιγουρα υπαρχουν καποιοι διαχειρηστες του forum και ενα προσωρινο προεδρειο (;;, τελικα ειναι προεδρειο;) |
1. Δεν νομιζω να εγινε καμια ψηφοφορια η εστω συζητηση μεταξυ της πλειονοτητας των μελων (του ατυπου ακομα club) μας , οπου να αποφασιστηκε οτι το 206club δεν θελει να εχει καμια σχεση με τα Λιμανακια. |
ολα αυτα καλο θα ηταν να τα συζητουσαμε κιαπο κοντα , οσοι τελος παντων θελουν - ισως στην 1η συνεδριαση του club σαν club! ![]() |
Παράθεση: |
Όποιος θέλει να πει ή να μάθει κάτι για το Club, από κοντά. Τι να τον κάνουμε τον κάθε τύπο που κάνει ένα login στο forum μπαίνει μέσα, γράφει τα δικά του αλλά δεν τον έχουμε δει ποτέ. Θες να είσαι στο Club καλέ μου φίλε; Έλα στις συναντήσεις μας - εκδηλώσεις - οτιδήποτε, να μας τα πεις από κοντά, και εάν σου αρέσουμε μένεις, εάν όχι θα το ξεπεράσουμε. Δεν παρακαλάμε κανένα. Έχουμε φτιάξει έναν χώρο-κατάσταση, για να κάνουμε το κέφι μας και να περνάμε καλά. Σε όποιον αρέσουμε. Για τους άλλους μπορούμε αλλά δεν θέλουμε. |
Το ξέρεις και εσύ και οι υπόλοιποι, ότι αύριο το βράδυ έχουμε συνάντηση. Εκεί θα είμαστε να συζητήσουμε οποιοδήποτε θέμα.Ο καθένας αποφασίζει πως θα περάσει την Παρασκεύη του. Αλλά εάν δεν έρθει κάποιος, και προτιμήσει να πάει κάπου αλλού μην περιμένει να τον λάβουμε υπόψη μας το τι θα κάνουμε στο Club. Mας αγνοεί και εισπράτει ότι έδωσε. Αδιαφορία. Δίκαιο. ![]() |
Είμαστε εδώ για να γίνουμε μια δυνατή ομάδα και πάνω απ'όλα μια καλή παρέα. Το σημαντικότερο;
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ!!!! Οταν αυτό γίνει γνώση σε όλους, τότε πραγματικά θα δείτε πόσο καλή παρέα θα είμαστε!!!! Επειδή όμως δεν ξέρω για ποιό λόγο μερικοί θεωρούν τους άλλους ώς "αντιπάλους" τους και όχι σαν "συνεργάτες" ή "συν-ανθρώπους" ή ότι άλλο θέλετε, τότε δεν πρόκειτε να γίνουμε ποτέ "μια καλή παρέα". |
christhehealer έγραψε: | ||||||||||
Δεν είχα κανένα λόγο να απαντήσω στο post του Τomcat αλλά βλέπω υπάρχει σύγχυση σχετικά με το Club. Και συν τοις άλλοις λέει κάτι το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου.
Στέλιο ποιες σκέψεις νομίζεις ότι κρύβονται λόγω νομιμοποίησης; Η μοναδική κάθαρση που θα γίνει είναι μόνο με το πόσα μέλη έχει πραγματικά αυτό το Club. Πιστεύεις ότι μετά την νομιμοποίηση θα είμαστε 670τόσοι όσοι λέει στο «εγγεγραμμένα μέλη»; Αυτό περιμένουμε όσοι μιλάμε για κάθαρση. Εάν πιστεύεις ότι δεν είναι δίκαιο, ευχαρίστως να το συζητήσουμε. Τώρα εάν πιστεύεις ότι κάποιοι θα διώξουν κάποιους από το Club. Ντεν γκίνεται καρντιά μου!!!!!!!!!!! Διάβασε το καταστατικό να δεις πότε μπορεί να αποβληθεί μέλος από το Club. X#ζε ψηλά κι αγνάντευε δηλαδή.
Επειδή εγώ δεν βλέπω τίποτα να ξεθωριάζει, αλλά γίνονται πραγματικότητα ένα σωρό σχέδια γι' αυτό το Club, μήπως μπορείς να πεις το παραπονό σου; Εμένα θα μ' ενδιέφερε να το μάθω.
Εδώ είναι λάθος Στέλιο. Άλλο πράγμα οι επιλογές του καθενός μας, άλλο η "πολιτική" του Club. Καμία σχέση αυτά τα πράγματα μεταξύ τους. Το Club έχει μέλη ένα σωρό ανθρώπους διαφορετικούς μεταξύ τους. Θα πρέπει με κάποιο τρόπο να τους ικανοποιήσει όλους. Έτσι βγαίνει η πολιτική του Club. Το τι κάνει ο καθένας μόνος του είναι δικό του θέμα. Η δικιά μας πολιτική είναι "δεν θέλουμε ως Club να έχουμε καμία σχέση με τα Λιμανάκια". Εσύ ως μέλος του 206Club θέλεις να πηγαίνεις. Μπορεί κανένας να σου απαγορέψει να πας; Ή μήπως έχεις καμιά εντύπωση ότι μετά την νομιμοποίηση θα βάλουμε περίπολα στα Λιμανάκια, να βλέπουμε ποιος πάει εκεί; Από κάποια στιγμή αρχίζει και η επιστημονική φαντασία ξέρεις.
Εγώ δεν το βρίσκω καθόλου γελοίο, να σκοτώνονται άνθρωποι μπροστά τους και κάποιοι να μένουν ασυγκίνητοι. Λυπάμαι Στέλιο αλλά δεν μπορώ να σας κάνω το χατήρι να μείνω ασυγκίνητος. Γι' αυτό το έκανα και θέμα. Έχεις να προβάλεις κάποιο επιχείρημα, όπως εμείς οι υπόλοιποι γελοίοι?
Eάν δεν μας πεις το πρόβλημα όχι δεν πρόκειται να το δούμε στα μάτια αλλά ούτε να βρούμε και λύση. |
................. To Σωματείο λειτουργεί με προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή από ιδρυτικά μέλη. Αυτό (το ότι είναι προσωρινοί) δεν τους στερεί το δικαίωμα της Διοίκησης. - Τί γίνεται με τα Λιμανάκια; Γιατί ως Σωματείο ΔΕΝ πάμε; Γιατί η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή αντιδρά προς αυτά; Τα Λιμανάκια, η Βούτα, ο Λαϊνόπουλος, η Κερατέα και πολλά άλλα μέρη είναι χαρακτηρισμένα από τις αρχές ώς χώροι όπου εκτελούνται αυτοσχέδιοι αγώνες και επιδείξεις ικανοτήτων προς εντυπωσιασμό. Ως εκ τούτου, βάση κανονισμών της ΕΛΠΑ και της FIA όπου ανήκουμε ώς αθλητικό σωματείο οποιαδήποτε ανάμειξη έχει ο σύλλογος με τέτοιες δραστηριότητες τον χαρακτηρίζουν ως παράνομο. Επιπλέον κανένα Υπουργείο Αθλητισμού ή οποιαδήποτε αρχή ΔΕΝ θα δεχθεί κάποιο αίτημά μας (άδεια χρήσης δρόμων, επιδοτήσεις κλπ.) όταν εμείς εμπλεκόμαστε σε τέτοιου είδους δραστηριότητες. Μάλιστα, στο Guidline της FIA που έχουμε στα χέρια μας είναι αρκετά κατηγορηματικοί ως προς αυτό το θέμα. Ενα Αθλητικό Σωματείο δεν πρέπει με τίποτα να εμπλέκεται με τέτοιες δραστηριότητες. Ως κύριος σκοπός του αθλητικού σωματείου είναι: 3) Η ανάπτυξη και καλλιέργεια των διαφόρων μορφών του Μηχανοκίνητου (Χερσαίου) Αθλητισμού, δηλαδή Αυτοκινήτου, Μοτοσυκλέτας και Καρτ με θεωρητική και πρακτική διδασκαλία. 4) Η βελτίωση της δημόσιας οδικής ασφάλειας και της οδηγικής συμπεριφοράς, η εκμάθηση της χρήσης του αυτοκινήτου, της λειτουργίας του και της συντήρησής του. Aρθρο 2 παρ. 3 & 4 του καταστατικού του σωματείου. Οποιαδήποτε παρέκληση από τον σκοπό του σωματείου απαγορεύεται. Επίσης αν το σωματείο πραγματοποιήσει αγώνες που δεν έχουν την έγκριση των αρμόδιων αρχών, τότε διώκεται ποινικά και καταβάλει και μεγάλα χρηματικά πρόστιμα.. - Γιατί όμως τα μέλη καλό είναι να μην πηγαίνουν σε αυτά τα μέρη; Το σωματείο δεν μπορεί να απαγορεύσει σε κανέναν για το τι θα κάνει στην προσωπική του ζωή. Τα μέλη είναι ελεύθερα να κάνουν ότι θέλουν αρκεί: Οι υποχρεώσεις των μελών είναι όσες προσδιορίζονται από το Νόμο και το παρόν καταστατικό ήτοι: α) Η πίστη στις αρχές του σωματείου, ο σεβασμός μεταξύ των μελών του, και η τήρηση των Νόμων του Κράτους, των διεθνών κανονισμών των αθλημάτων που καλλιεργεί, των διατάξεων του καταστατικού, του εσωτερικού κανονισμού και των αποφάσεων των οργάνων του σωματείου . Αρθρο 11 παρ. 1 του καταστατικού Που σημαίνει ότι: Σε κάθε μέλος του σωματείου το οποίο αντιδρά στις επιδιώξεις και το σκοπό αυτού ......................[b]ή συμπεριφέρεται κατά τρόπο αντίθετο προς τα συμφέροντα του σωματείου ή η διαγωγή του είναι οπωσδήποτε ασυμβίβαστη με την αξιοπρέπεια και το κύρος του σωματείου,.................μπορούν να του επιβληθούν οι πιο κάτω ποινές: 2) Στα μέλη και τους αθλητές: α) Έγγραφη παρατήρηση β) Αυστηρή έγγραφη επίπληξη γ) Προσωρινή διαγραφή μέχρι ένα έτος δ) Απαγόρευση εισόδου σε αγώνες του σωματείου από 10 ημέρες έως δύο χρόνια ε) Οριστική διαγραφή από τα μητρώα που υπόκεινται σε έγκριση της Γενικής Συνέλευσης στ) Πρόστιμο μέχρι του ύψους της ετήσιας συνδρομής Aρθρο 12 παρ. 1 του καταστατικού Με λιγότερα λόγια: Δημήτρη, η Γενική Συνέλευση ΔΕΝ δύναται να συνεδριάσει για κάτι τέτοιο, αφού αφορά ζημιογόνο για το σωματείο θέμα. Δεν σας απαγορεύει ΚΑΝΕΝΑΣ να πάτε σε τέτοια μέρη, αλλά αυτομάτως δυσφημίζεται το σωματείο έναντι των αρχών. Οποιος επιθυμεί λοιπόν και δεν έχει πρόβλημα, να διαβάλλει τον σκοπό του Σωματείου και να δυσφημίζει το ίδιο το Σωματείο, μπορεί να συνεχίσει να το κάνει αλλά καλό είναι να μπορεί να υποστεί και τις συνέπειες. Αν δεχθεί ποινική δίωξη από τις αρχές τότε αυτομάτως διαγράφεται και από το Σωματείο. Tέλος οποιοσδήποτε αντιδρά προς τον σκοπό του σωματείου και δεν του αρέσουν οι κανονισμοί του, τότε πολύ απλά μπορεί να μην υπογράψει την αίτηση μέλους και να κάνει αίτηση σε οποιοδήποτε άλλο σύλλογο, σωματείο ή λέσχη που θα ασχολείτε με τέτοιου είδους μέρη, δραστηριότητες ή οτιδήποτε άλλο τον ενδιαφέρει. Τάσος Κωνσταντάτος Πρόεδρος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του 206 Club - Hellas[/b] |
Kanelj έγραψε: |
αν εγω δηλαδη δεν ΜΠΟΡΩ να ερθω γιατι θα ειμαι στη δουλεια μου σημαινει πως αγνοω τους παντες με αυτη την κινηση μου? η μηπως δεν με ενδιαφερει το μελλον αυτου του club που με τοσο αγωνα προσπαθουν μερικοι να στηριξουν?δηλαδη θα πρεπει να παρατησω παρασκυη βραδυ την δουλεια μου για να μην θεωρησει κανεις οτι ειμαι αδιαφορος για το club και τα μελη του? |
αναφερομαι Χρησταρα μου ειναι συγκεκριμενο. Δεν γινεται καθε φορα που καποιος αναφερει οτι του αρεσει να πηγαινει στα λιμανακια - στο Carrefour η στον Διονυσο.... η οπουδηποτε αλλου να χαρακτηριζεται απο μια μεριδα ατομων οτι επικροττει και παροτρινει τα ατυχηματα αλλων συνανθρωπων μας. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ! |
Απλως αυτο που ηθελα να τονισω ειναι οτι η παρατεταμενη επιθεση "postαρισμα" πανω σε συγκεκριμενα θεματα οπου απτονται στις προσωπικες επιλογες του καθενως μπορει δυστυχως να οδηγησει ακουσια σε τετοια αποτελεσματα (Χωρις υποννουμενο ...). |
glf έγραψε: |
Μιας και συζητάμε γι'αυτά....
ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ? ![]() ![]() ![]() ε... αλματάκια ? χεχεχε |
Ειπα πως ενω δεν εχει συζητηθει τετοιο θεμα (κατα την αντιληψη μου) πως παρθηκε μια τετοια αποφαση και μαλιστα διαλαλειται απο δω και απο κει με τονο κατηγορηματικο; δεν ειναι απαραιτητο να ειναι η γεν.Συνελευση. ευτυχως ο Χρηστος μου ανοιξε τα ματια και τα αυτια και με ενημερωσε πως στις 20+ συναντησεις/καφεδακια/οινοπωσιες/κ.λπ. που εχω χασει , εχασα και την ευκαιρια συζητησης περι του θεματος. τι να γινει ; αλλη φορα. ![]() |
υπο ιδρυση 206club |
Sidobre έγραψε: | ||||
Mερικά πράγματα δεν τα συζητάμε καθόλου εμείς. Ακολουθούμε τους κανονισμούς που μας δίνουν. Αλλωστε ένα σωματείο όπως εμείς, ανήκει σε κάποιες Αρχές (ή σε κάποιο άλλο μεγαλύτερο σωματείο για να το κάνω πιο λιανά). Αυτές θέτουν τους κανονισμούς και εμείς τους ακολουθούμε.....
Aυτή η εποχή πέρασε όταν τα πράγματα ήταν υπό σκέψη. This? Last Year! Κάποιοι φρόντισαν και τώρα λεγόμαστε αλλιώς! |
netblaster έγραψε: |
Βρε παιδια ηρεμιαααα...Ενταξει δε λεω, καλα τα Λιμανακια, καλη και η Βουτα και η Μαυρη και...και...αλλα επειδη ακριβως ειναι-χαρακτηρισμενα-ως παρανομα μερη καλο ειναι να πηγαινει ο καθενας με την ευθυνη του!!! Γιατι αν παμε οοολοι μαζι, σιγουρα θα γινει καποια στραβη και θα την πληρωσουμε ολοι μαζι...Ετσι γινεται παντα!!! Γιατι δεν παμε μια μερα ως club να κανουμε "καταληψη" στα Μεγαρα και να κανει ο καθενας την τρελα του??? Και ασφαλες ειναι και μονοι μας θα ειμαστε να κανουμε και την πλακα μας και συζητηση (και πραξη) θα μπορεσουμε να κανουμε γυρω απο τα θεματα της οδηγησης γενικως και το κυριοτερο ειναι μεσα στις "ελευθεριες" του club!!! Για ναρχισουμε να το σκεφτομαστε πιο σοβαρα... |
Αν ψάξεις λίγο στο forum, θα δεις οτι έχει "πέσει" και αυτή η ιδέα, αλλά κάπου κόλλησε..... |
PHSYBORG έγραψε: |
Aυριο περιμενουμε κ αλλους απο το Club να εχουμε ηχηρη παρουσια λεμε ! ![]() |
μου το θύμισε ο Ronin προχθές.... ![]() 9 χρόνια μετά.... Posted: Thu Jan 23, 2003 16:24 ω ρε πως να μουνα τότε μικρό καγκουράκι και ο steve τράβαγε τους σημερινούς 30 να μεγαλώσουν.... αχαχαχαχαχα τώρα μου ρθε αυτό γράφοντας.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tomcat έγραψε: | ||
Έδωσα τον γάτο χτές.. ...σήμερα η νοσταλγία... ![]() Καλή Χρονία παιδιά σε νέους και παλιούς. |