PSClub - Hellas

Αθλητικές Εκδηλώσεις - 1o KartChallenge: Kαγκουράτσηδες Vs Στροφάτσηδες

Sidobre - Παρ 27 Ιούν 2003, 09:04:35
Θέμα δημοσίευσης: 1o KartChallenge: Kαγκουράτσηδες Vs Στροφάτσηδες
Νομίζατε ότι θα γλυτώνατε ε;

Vs

Χα! Εδώ θα φανούνε όλα!!!!

Την Πέμπτη 3 Ιουλίου στις 20:00 στην Παλλήνη...

To Event Χωρίζεται σε 3 σκέλη και το κάθε σκέλος αποτελείται από 2 μέρη των 10 λεπτών.

1ο Σκέλος: Γυναίκες (ΕΓΔΕΚ, ΕΚΜΕΚ κλπ)
α. Προθέρμανση - Κατάταξη εκκίνησης
β. Αγώνας

2ο Σκέλος: Ανδρες Μέχρι 80 κιλά
β. Αγώνας

3o Σκέλος: Ανδρες άνω των 80 κιλών
β. Αγώνας

Η συμμετοχή για το Event είναι 18 ευρώ το άτομο.

Ο νικητής κάθε σκέλους θα κερδίζει ένα μετάλλιο ενώ ο 2ος και ο 3ος από μια δωρεάν είσοδο για την πίστα.

Ως νικητής ορίζεται αυτός που θα σημειώσει τον καλύτερο χρόνο ΓΥΡΟΥ στον Αγώνα και όχι ο πρώτος στον τερματισμό

Η απόφαση αυτή πάρθηκε διότι είναι το πρώτο event τέτοιου είδους που διοργανώνουμε και θεωρήθηκε λίγο επικίνδυνο να υπάρχει συναγωνισμός για την κατάκτηση της πρώτης θέσης κατά τον τερματισμό.

Στα επόμενα Event και εφ'όσον αποκτήσουμε κάποια εμπειρία, τότε η σειρά κατάταξης θα είναι σύμφωνα με τον τερματισμό.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Ολοι οι συμμετέχοντες θα προμηθευτούν από τις εγκαταστάσεις της πίστας ειδικό Tζακετ, κράνος και σκουφάκι μίας χρήσης (για λόγους υγιεινής), ενώ προαιρετικά θα δίνονται και γάντια (όλα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή). Ειδικά για τις γυναίκες, εφόσον το επιθυμούν θα δίνεται ειδικό περιλαίμιο για την προστασία του λαιμού.

Η ώρα έναρξης του Event είναι στις 20:00. Αν γίνεται θα ήταν επιθυμητό να είμαστε εκεί 15 λεπτά νωρίτερα.
Η ώρα λήξης υπολογίζεται μεταξύ 23:00 και 0:00.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή αναγράφοντας στο Post τους την ομάδα τους (Καγκουράτσηδες ή Στροφάτσηδες) και βέβαια τα κιλά τους.

Η εκδήλωση θα έχει καθαρά εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, και δεν έχει καμία σχέση με αγώνες.
alemao - Παρ 27 Ιούν 2003, 09:06:05
Θέμα δημοσίευσης:
Κανόνισες έκπτωση με τον Αντωνίου; Very happy
pugsang - Παρ 27 Ιούν 2003, 09:17:33
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω δεν λεω τα κιλα μου.Ντρέπομαι Embarassed
Ady - Παρ 27 Ιούν 2003, 09:19:52
Θέμα δημοσίευσης:
Στροφάτσης (λοξοκοιτώντας τους βαρελοφρωντάτσηδες), 74 κιλά.
Sidobre - Παρ 27 Ιούν 2003, 09:20:31
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:
Εγω δεν λεω τα κιλα μου.Ντρέπομαι Embarassed

Χα χα! Ούτε και εγώ!

Οποιος ντρέπεται να πεί τα κιλά του ας μου τα στείλει με ΠΜ! Very happy

Mάκηηηη, στη ίδια κατηγορία παίζουμε και μάλιστα σε περνάω μερικά.... Wink
p206Mike - Παρ 27 Ιούν 2003, 09:49:38
Θέμα δημοσίευσης:
Θα μαστε και μεις εκεί........ Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Beware the kangaroos....
DimiP - Παρ 27 Ιούν 2003, 09:56:38
Θέμα δημοσίευσης: Re: 1o KartChallenge: Kαγκουράτσηδες Vs Στροφάτσηδες
Sidobre έγραψε:
Νομίζατε ότι θα γλυτώνατε ε;

Χα! Εδώ θα φανούνε όλα!!!!

Την Πέμπτη 3 Ιουλίου το απογευματάκι/βραδάκι στην Παλλήνη...

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή αναγράφοντας στο Post τους την ομάδα τους (Καγκουράτσηδες ή Στροφάτσηδες) και βέβαια τα κιλά τους.

Η εκδήλωση θα έχει καθαρά εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, και δεν έχει καμμία σχέση με αγώνες.

Παλλήνη ;;; εδώ ειμαστε .. κατσε να δώ τι δουλευω εκείνη τη μερα...
μισο λεπτο...
ψαχνωω...
ψαχνω...
βράδυ!!!
ωραια!!!
θα είμαι εκεί!
για δώσε λεπτομέριες!

A! δηλώνω καγκουράτσης και απο κιλα χμμμ... ας πουμε 85+...με παίρνει ;
Vaggelis - Παρ 27 Ιούν 2003, 10:06:49
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν χάνετε τέτοιο γλέντι!!!!!!!
Θα είμαι και εγώ εκεί, παρέα τσε με τσους σύντροφους Καγκουράτσηδες, θα πατήσουμε το κατεστημένο...!!!

Καγκουράρχη Μιχάλη, λέω να ετοιμάσουμε και σημαία με το σήμα μας.....
p206Mike - Παρ 27 Ιούν 2003, 10:13:55
Θέμα δημοσίευσης:
Στα όπλα Αδέρφια...!!!!!!

Armed Armed Armed Armed Armed Armed Armed Armed

Υ.Γ. Προς όλους τους απανταχού κάγκουρες....Κυρήσω γενική επιστράτευση....και επαγρύπνηση....Δεν πρέπει να απουσιάζει κανείς...
Στους λιποτάχτες θα επιβληθούν κυρώσεις...... Evil Evil Evil

Υ.Γ. 2 Poison για σένα χτυπάει η καμπάνα.... Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat
ΝΙΚΟΣ - Παρ 27 Ιούν 2003, 10:21:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ερε Προεδρε.............Εμεις οι μακρινοι δηλαδη τι θα κανουμε? Crying or Very sad Crying or Very sad
Sidobre - Παρ 27 Ιούν 2003, 10:24:22
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Ερε Προεδρε.............Εμεις οι μακρινοι δηλαδη τι θα κανουμε? Crying or Very sad Crying or Very sad

Eσείς να παίξετε στην δική σας παραλία, με τα δικά σας ... κουβαδάκια Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ghost Dog - Παρ 27 Ιούν 2003, 10:53:38
Θέμα δημοσίευσης:
p206mike έγραψε:
Υ.Γ. Προς όλους τους απανταχού κάγκουρες....Κυρήσω γενική επιστράτευση....και επαγρύπνηση....Δεν πρέπει να απουσιάζει κανείς...
Στους λιποτάχτες θα επιβληθούν κυρώσεις...... Evil Evil Evil

Υ.Γ. 2 Poison για σένα χτυπάει η καμπάνα.... Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ (οπως λενε και στην καμπανια των ολυμπιακων αγωνων!) 63 -65κιλα Evil Twisted evil Very happy
τωρα λεω στον ιδιοκτητη για καμια καλυτρερη τιμουλα........... Wink
teoman - Παρ 27 Ιούν 2003, 11:06:03
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς μέχρι την άλλη Πέμπτη.... μεσολαβεί και Σ-Κ... με μπύρες... ποτάκια... μεζέδες.... και δεν ξέρω από τώρα πόσα κιλά θα είμαι τότε.... Shocked Laughing Laughing Laughing
Alex - Παρ 27 Ιούν 2003, 11:16:13
Θέμα δημοσίευσης:
Για να βγω Παλληνη ερχομαι απο Βριλλησια και περναω απ'το σταυρο, αλλα απ'οσο ξερω σημερα θ'αρχισουν να γκρεμιζουν τη γεφυρα οποτε μηπως εχω αποκλεισμενη προσβαση?

Δεν ξερω οριστικα απο τωρα αν θα μαι οκ αλλα μαλλον ναι.. Για ποσα λεφτα να υπολογιζω?
...... - Παρ 27 Ιούν 2003, 11:16:43
Θέμα δημοσίευσης:
τα κοριτσα της παρεας μπορουν να λαβουν μερος στην εκδηλωση σας???
θελω και γω να ερθω...αν με θελετε φυσικα...
οσο για τα κιλα μου...ειμαι χοντρη...οπως ολοι εχετε δει...
Sidobre - Παρ 27 Ιούν 2003, 11:24:38
Θέμα δημοσίευσης:
Kαι τα κοριτσάκια και τα κοριτσάκια!!!!

Οσο για την τιμή, θα ενημερώσω σε λίγο (προσπαθώ να δω και τι συμμετοχές υπάρχουν)
Bloom - Παρ 27 Ιούν 2003, 11:39:58
Θέμα δημοσίευσης:
Την ίδια απορία με το Εφάκι είχα κι εγώ αν και πανάσχετη με καρτ και τα σχετικά... Scratch

Όπως και να ΄χει έστω και ως θεατές μας θέλετε εμάς τα κοριτσάκια? Να μαζέυω το Σωματείο μου σιγά-σιγά αν είναι...

... άντε γιατί αν παίρναμε κι εμεις μέρος δε θα ξέραμε και με ποιά πλευρά να ταχθούμε δηλαδή! Laughing Laughing Laughing
Sidobre - Παρ 27 Ιούν 2003, 11:48:00
Θέμα δημοσίευσης:
Είπα και πριν...

ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!
Bloom - Παρ 27 Ιούν 2003, 11:53:27
Θέμα δημοσίευσης:
Smile colors Smile colors Smile colors
Ady - Παρ 27 Ιούν 2003, 11:56:44
Θέμα δημοσίευσης:
Bloom έγραψε:
...αν και πανάσχετη με καρτ και τα σχετικά... Scratch

Don't worry.....Μια από τα ίδια !!
DimiP - Παρ 27 Ιούν 2003, 12:31:05
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:
Για να βγω Παλληνη ερχομαι απο Βριλλησια και περναω απ'το σταυρο, αλλα απ'οσο ξερω σημερα θ'αρχισουν να γκρεμιζουν τη γεφυρα οποτε μηπως εχω αποκλεισμενη προσβαση?

Δεν ξερω οριστικα απο τωρα αν θα μαι οκ αλλα μαλλον ναι.. Για ποσα λεφτα να υπολογιζω?

αν καπως βγεις στην Αττικη οδο προς το αεροδρόμιο, μετα συνεχίζεις μεχρι την έξοδο 15.
εκεί στην 15 βγαίνεις και στο φαναρι κανεις αριστερά. είσαι επι της λεωφ.Μαραθώνος και στην αρχή της Παλλήνης. αμεσως στο 1ο φαναρι αριστερα και τσουπ στα καρτ!
Ronin - Παρ 27 Ιούν 2003, 12:44:56
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Αντε να ξεπιαστουμε λιγακι!!!!!!!!!!!!!!

Φυσικα μεσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπων Πανος -------------->78 ΚΙΛΑ

Βγηκαν τα μαχαιρια..................

KANGAROO TEAM IS READY!!!!!!!!!!!!!!!!
Bloom - Παρ 27 Ιούν 2003, 12:55:24
Θέμα δημοσίευσης:
ady έγραψε:
Bloom έγραψε:
...αν και πανάσχετη με καρτ και τα σχετικά... Scratch

Don't worry.....Μια από τα ίδια !!

ok... τώρα νιώθω σαφώς καλύτερα! Embarassed
Alex - Παρ 27 Ιούν 2003, 13:01:48
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Alex έγραψε:

αν καπως βγεις στην Αττικη οδο προς το αεροδρόμιο, μετα συνεχίζεις μεχρι την έξοδο 15.
εκεί στην 15 βγαίνεις και στο φαναρι κανεις αριστερά. είσαι επι της λεωφ.Μαραθώνος και στην αρχή της Παλλήνης. αμεσως στο 1ο φαναρι αριστερα και τσουπ στα καρτ!

Παραειμαι κοντα για να παω μεσω αττικης οδου... Δεν αξιζει.. τεσπα θα δουμε μπορει να παω καμια αναγνωριστικη αν δε βαριεμαι το βραδυ..
Tomcat - Παρ 27 Ιούν 2003, 13:34:36
Θέμα δημοσίευσης:
Χχαχαχα Πολυ καλο!!!

Παλιοστροφατζηδες ......... προσοχη ερχονται οι Καγκουρες .....

Θα Λιωσουμε Παλι!!
Vaggelis - Παρ 27 Ιούν 2003, 14:15:23
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν, μετά την δήλωση συμμετοχής και ενός ...σχεδόν ανύπαρκτου σωματείου, προτείνω η αφίσα να αλλάξει και να γίνει:

Καγκουράτσηδες Vs Στρο(υμ)φάτσηδες Vs Εκμεκάτσηδες

Ο κ.κ. γραφίστας να αναλάβει τα περαιτέρω...

Υ.Γ. Μιας και αρχίζουμε να μαζευόμαστε όλοι οι ΝοτιοΚάγκουροι, ας αρχίσουμε να κανονίζουμε και την προσυνάντηση, κ. Πρόεδρε;
Sidobre - Παρ 27 Ιούν 2003, 14:15:51
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν, Χωριζόμαστε σε 2 κατηγορίες:

Κατηγορία Ι: Από 40 έως 80 κιλά
Κατηγορία ΙΙ: Από 80 και πάνω

Καγκουράτσηδες:
p206mike -> Ι
DimiP -> ΙΙ
Vaggelis -> Ι
Poison -> Ι
Judger -> Ι
TomCat -> Ι

Στροφάτσηδες:
Sidobre -> ΙΙ
Pugsang -> ΙΙ
Ady -> Ι
Teoman -> Ι

Xωρίς να έχουν δηλώσει Ομάδα:
Alex -> Ι
MR2 -> Ι
Bloom -> Ι

Οπότε δεν χρειάζετε να δηλώνεται ακριβώς τα κιλά Wink

Απλός αναφέρετε την κατηγορία και την Ομάδα!
pugsang - Παρ 27 Ιούν 2003, 14:23:23
Θέμα δημοσίευσης:
Κοιτα να δεις φιλε μου.Αυτοι οι αθλιοι οι καγκουρες μεχρι και στα κιλα τους εκαναν καγκουρια.Οι μισοι στροφατσηδες είναι πανω απο 80 κιλά.Ισως για καλύτερη κατανομή του βάρους στις στροφές.Τι να πω!!!!

Τάσο και Δημήτρη (dimip).Θα δουμε σίγουρα βάθρο.Μονοι μας θα τρέχουμε στη κατηγορία "τεθωρακισμένα"
Bloom - Παρ 27 Ιούν 2003, 14:25:37
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Λοιπόν, μετά την δήλωση συμμετοχής και ενός ...σχεδόν ανύπαρκτου σωματείου, προτείνω η αφίσα να αλλάξει και να γίνει:

Καγκουράτσηδες Vs Στρο(υμ)φάτσηδες Vs Εκμεκάτσηδες

AAAAAAAAAAAAAA!!! Cussing out

Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil

Εγώ έκανα ήδη δήλωση σε άλλο post πως το Σωματείο μας έχει μείνει κάπως στάσιμο λόγω φόρτου υποχρεώσεων και οτι θα δώσουμε ισχυρό παρόν απο την ερχόμενη εβδομάδα!! Twisted evil

Όσο για τους Εκμεκάτσηδες που λες, δεν παίζει...
Εκτός του οτι είμαστε φιλήσυχο Σωματείο (άλλοι μας προκαλούν), αν δε συνεννοηθώ με τα μέλη μου δεν μπορώ να πάρω την ευθύνη της συμμετοχής Rolling eyes
Vini - Παρ 27 Ιούν 2003, 14:25:55
Θέμα δημοσίευσης:
αν υπήρχε και κατηγορία ΙΙΙ για 100 κιλά και πάνω θα ερχόμουν και εγώ ... Crying or Very sad αλλά μάλλον το καρτ είναι φτιαγμένο για ανθρώπους και όχι για μοβόρους ελέφαντες ...

Χθες, δύο φορές μου την είπαν ... τα έχω σημειώσει στο my notebook ... ένας Δίδυμος ποτέ δεν ξεχνά ... Twisted evil Twisted evil

Πότε θα πάτε? Πέμπτη απόγιομα? Καλά να περάσετε! Εγώ θα τρέχω αλλού (διάδρομος fitness, ευθεία χωρίς στροφιλίκια ...) και θα σηκώνω τα βάρη τα ασήκωτα ...
Sidobre - Παρ 27 Ιούν 2003, 14:37:35
Θέμα δημοσίευσης:
Nikos(Vini) έγραψε:
αν υπήρχε και κατηγορία ΙΙΙ για 100 κιλά και πάνω θα ερχόμουν και εγώ ... Crying or Very sad αλλά μάλλον το καρτ είναι φτιαγμένο για ανθρώπους και όχι για μοβόρους ελέφαντες ...

Χθες, δύο φορές μου την είπαν ... τα έχω σημειώσει στο my notebook ... ένας Δίδυμος ποτέ δεν ξεχνά ... Twisted evil Twisted evil

Πότε θα πάτε? Πέμπτη απόγιομα? Καλά να περάσετε! Εγώ θα τρέχω αλλού (διάδρομος fitness, ευθεία χωρίς στροφιλίκια ...) και θα σηκώνω τα βάρη τα ασήκωτα ...

Nίκο:

1ον θα πάμε για χαβαλέ
2ον θα πάμε για χαβαλέ
και 3ον... υπάρχουν και άλλοι χειρότεροι από εσένα! Μην αγχώνεσαι καθόλου!
Bloom - Παρ 27 Ιούν 2003, 14:38:23
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Xωρίς να έχουν δηλώσει Ομάδα:
Alex -> Ι
MR2 -> Ι
Bloom -> Ι

Οπότε δεν χρειάζετε να δηλώνεται ακριβώς τα κιλά Wink

Απλός αναφέρετε την κατηγορία και την Ομάδα!

Ok από κατηγορία καθαρίσαμε, I , αλλά από Ομάδα...

Scratch

Μωρέ βλέπω τους Στροφάτσηδες εμφανώς λιγότερους και στεναχωριέμαι...
Μήπως να έρθω με σας αν με θέλετε? Rolling eyes
Εφούλα πού θα τρέξεις εσύ??

Εγώ δεν έχω αποφασίσει καν σίγουρα αν θα συμμετέχω ή όχι , γιατί δεν έχω ξανακάνει καρτ... Shocked
Με όποιους κι αν πάω... αμφίβολο το κατα πόσο θα μπορέσω να προσφέρω κάτι Confused
Vini - Παρ 27 Ιούν 2003, 14:55:42
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

και 3ον... υπάρχουν και άλλοι χειρότεροι από εσένα! Μην αγχώνεσαι καθόλου!

και άλλοι χειρότεροι ? ... χλωμό ...

Χθες ήταν η καλυτερη μου... μου άρπαξαν το πορτοφόλι, μου την είπαν κατάμουτρα για τα κιλά μου, άκουσα σχόλια και για την Γερμανίδα μου... Sad
... τι να κάνω? το'ριξα στην παλαβή ... και περάσανε αυτοί καλά και αυτοί καλύτερα ...

δυστυχώς ... δεν μπορώ να έρθω ... Sad ... προηγείται άλλη υποχρεώση ...
p206Mike - Παρ 27 Ιούν 2003, 15:00:20
Θέμα δημοσίευσης:
Τάσο μάλλον στη δέυτερη κατηγορία πρέπει να με εντάξεις...καθ ότι 86,5 κιλά..(μετά τα χθεσινά ....ίσως και παραπάνω.. Embarassed )

Υ.Γ. Δικό μου το λάθος που δεν το ανέφερα.... Rolling eyes
danielos - Παρ 27 Ιούν 2003, 15:08:13
Θέμα δημοσίευσης:
Και ο ΝΤΑΝΙ ειναι εδω!!!!!!
δυσκολη αποφαση αλλα τελικα εβγαλα ακρη με δαυτο!!!!!!!!
Απο ομαδα ειμαι στη δευτερη λογω του οτι ειμαι (και ας μην μου φαινεται 95 κιλα)
και αποφασιζω αφου μιλησε μεσα μου το πνευμα των αγωνων οτι τασομαι με την ομαδα των:

ΣΤΡΟΦΑΚΗΔΩΝ

Σκεφτηκα οτι με τα ημισλικ(σε ελεεινη κατασταση βεβαια γιατι εχουν καει) και την καινουργια αναρτηση με τα ρυθμιζομενα δεν γινεται να μην ερθω να γραψω χρονο στην πιστα!!!!
με το κοντο διαφορικο και το μοτερακι παμε για κατι καλο ε????????

ΣΙΝΤΟΜΠΡΙ ΚΑΙ PUGSANG θα τα πουμε την πεμπτη απο το ιδιο στρατοπεδο!!!!
μια ερωτηση για την τιμη??? που περιπου θα παιξει ?????
δηλαδη θα ειναι 15 ευρω ή 60 ευρω για παραδειγμα!!!!!!!
Sidobre - Παρ 27 Ιούν 2003, 15:12:10
Θέμα δημοσίευσης:
p206mike έγραψε:
Τάσο μάλλον στη δέυτερη κατηγορία πρέπει να με εντάξεις...καθ ότι 86,5 κιλά..

Υ.Γ. Δικό μου το λάθος που δεν το ανέφερα.... Rolling eyes

Θα φέρω ζυγαριά μαζί μου!!!!

ΟΚ, λοιπόν θα έχεις να αντιμετωπίσεις εμένα με τα επιπλέον 10 (κάτι) κιλά μου Twisted evil
p206Mike - Παρ 27 Ιούν 2003, 15:34:15
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
Απο ομαδα ειμαι στη δευτερη λογω του οτι ειμαι (και ας μην μου φαινεται 95 κιλα)
και αποφασιζω αφου μιλησε μεσα μου το πνευμα των αγωνων οτι τασομαι με την ομαδα των:

ΣΤΡΟΦΑΚΗΔΩΝ

Καλά ρε Dani...Εσύ ο αρχηκάγκουρας ....φυσιολάτρης...???
Τι να πώ....Ημαρτον...θεε μου Ημαρτον.... Rolling eyes Rolling eyes
Tάσο το σωματείο σου βλέπω να χάνει τον προσανατολισμό του... Shocked

Υ.Γ. Οσον αφορά τα κιλά ...Τάσο....Προλαβαίνεις να χάσεις μερικά μέχρι την άλλη Πέμπτη..... Wink Laughing Laughing Laughing
Sidobre - Παρ 27 Ιούν 2003, 15:38:42
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
Σκεφτηκα οτι με τα ημισλικ(σε ελεεινη κατασταση βεβαια γιατι εχουν καει) και την καινουργια αναρτηση με τα ρυθμιζομενα δεν γινεται να μην ερθω να γραψω χρονο στην πιστα!!!!

Δεν με λές για να καταλάβω....

Θα περάσεις το κοντό διαφορικό και τα ρυθμιζόμενα στο καρτ?????? Silly Silly Silly Silly Silly Silly
danielos - Παρ 27 Ιούν 2003, 15:38:44
Θέμα δημοσίευσης:
p206mike έγραψε:
danielos έγραψε:

ΣΤΡΟΦΑΚΗΔΩΝ

Καλά ρε Dani...Εσύ ο αρχηκάγκουρας ....φυσιολάτρης...???
Τι να πώ....Ημαρτον...θεε μου Ημαρτον.... Rolling eyes Rolling eyes
Tάσο το σωματείο σου βλέπω να χάνει τον προσανατολισμό του... Shocked

Υ.Γ. Οσον αφορά τα κιλά ...Τάσο....Προλαβαίνεις να χάσεις μερικά μέχρι την άλλη Πέμπτη..... Wink Laughing Laughing Laughing

μιχαλη ειμαι μια εντονα διχασμενη προσωπικοτητα και δεν σημαινει οτι αποποιουμε το οτι αρκετες φορες(εως παρα πολλες) κανω καγκουριες αλλα η ρημαδα η στροφη ειναι που θελω να της την μπω!!! δεν γινεται να μου θετει η ατιμη περιορισμους στην ελευθερια του οδηγειν!!!!
θα την κατακτησω πρωτα και μετα βλεπουμε......!!!!!!!!
p206Mike - Παρ 27 Ιούν 2003, 15:41:06
Θέμα δημοσίευσης:
Κανείς δεν είπε ότι οι καγκουρες απεχθάνονται τις στροφές....
Κάθε άλλο θα λεγα...

Η διαφορά των ομάδων δεν τιθεται στις στροφές...
Αλλά στην νοοτροπία θα λεγα καλύτερα....
danielos - Παρ 27 Ιούν 2003, 15:46:23
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
danielos έγραψε:

Δεν με λές για να καταλάβω....

Θα περάσεις το κοντό διαφορικό και τα ρυθμιζόμενα στο καρτ?????? Silly Silly Silly Silly Silly Silly

αμαν στο καρτοδρομο θα παμε ε????
τωρα το επιασα και εγω γαμωτη τοση ωρα νομιζα οτι θα παιζαμε για καμια πιστα!!!!
φτου!!!!!!!!
παρανοηση!!!!!!!
η τιμη ποσο θα ειναι!!?????
Sidobre - Παρ 27 Ιούν 2003, 15:48:27
Θέμα δημοσίευσης:
Tελική τιμή θα την έχω το βράδυ!

Πάντως υπολογίζω φθηνά Wink
p206Mike - Παρ 27 Ιούν 2003, 16:09:57
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως Τάσο, σου οφείλουμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την άμεση κινητοποίησή σου και ικανοποίηση του αιτήματος των συνκλαμπιτων σου... Salute Salute Cheers Cheers

Αν τώρα μας κάτσει και μια πιο γλυκειά...τιμή στο όλο σκηνικό θα μαστε ακόμα καλύτερα... Smile colors

Αυτά και καλό ΠΣΚ....... Salute
Tomcat - Παρ 27 Ιούν 2003, 16:09:58
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:

ΣΤΡΟΦΑΚΗΔΩΝ

ΣΙΝΤΟΜΠΡΙ ΚΑΙ PUGSANG θα τα πουμε την πεμπτη απο το ιδιο στρατοπεδο!!!!
μια ερωτηση για την τιμη??? που περιπου θα παιξει ?????
δηλαδη θα ειναι 15 ευρω ή 60 ευρω για παραδειγμα!!!!!!!

μετα την Χαρα ....... Απογοητευση.........

Καλα ρε συ Dani τι δουλεια εχεις εσυ στη φυση???Πιστευα οτι τα μονα δεντρα που εχεις αντικρυσει ειναι αυτα μετα το Island και πριν το Luna Park.
Tωρα πραγματικα ----- ΚΑΤΙ ΕΣΠΑΣΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ---- Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Η προσυναντηση Vaggeli προτεινω να γινει στην ιδια πιστα που θα παμε την Πεμπτη.Η δολιοφθορα στα καρτ των αντιπαλλων κρινεται απαραιτητη.Τι σοι Καγκουροι θα ειμασταν διαφορετικα.
Sidobre - Παρ 27 Ιούν 2003, 16:18:35
Θέμα δημοσίευσης:
p206mike έγραψε:
...για την άμεση κινητοποίησή σου και ικανοποίηση του αιτήματος των συνκλαμπιτων σου...

Xε χε... μάλλον δεν γνωρίζεις το πλάνο του αγωνιστικού προγράμματος...!
Θα σε κάνω... φυσιολάτρη!
Alex - Παρ 27 Ιούν 2003, 16:50:35
Θέμα δημοσίευσης:
Μολις ζυγιστηκα.. ειμαι στα 78 κιλα..

Κατηγορια βαλτε με οπου θελετε.. δεν εχω προβλημα.. μαλλον μισο λεπτο να ριξω ενα κερμα..χμμ.. γραμματα.. στροφακηδες..

Οκ.. αυτα..
TZAG - Παρ 27 Ιούν 2003, 18:14:54
Θέμα δημοσίευσης:
Θέλω τον DimiP αντίπαλο! Δημήτρη κάνε λίγο δίαιτα να συναγωνιστούμε γιατί αλλιώς θα παίξουμε σε άλλη κατηγορία (75 κιλά). Very happy
christhehealer - Παρ 27 Ιούν 2003, 21:12:49
Θέμα δημοσίευσης:
80 κιλά. Eίμαι λιγερόκορμος και λεβέντης ο άτιμος Shocked Silly

Θέλω να εγγραφώ στην ίδια ακριβώς ομάδα με τον Ady (βαρελοφρονάτσιδες beer προς στροφάτσιδες) και να είμαι αντίπαλος με την Sniper [You_Know_who.]
Larry69 - Παρ 27 Ιούν 2003, 21:46:30
Θέμα δημοσίευσης:
Εννοείται πως θα είμαι εκεί.
DimiP - Παρ 27 Ιούν 2003, 22:25:50
Θέμα δημοσίευσης:
Larry69 έγραψε:
Εννοείται πως θα είμαι εκεί.

ωχ! το παιδι μιλησε . τι εγινε πηραμε νεο μοντεμακι;;;
να υποθεσω πως η μετατροπη και το τροπετο δεν εκατσαν και ριξαμε τα λεφτα στο Pc μας;;;
Laughing Laughing Laughing Laughing
DimiP - Παρ 27 Ιούν 2003, 22:38:21
Θέμα δημοσίευσης:
κατ'αρχην η εφη πρεπει να αγωνιστει στην κατηγορια Ι/2 !!

τωρα οσον αφορά τον αγωνα πιστευω πως θα δουμε βαθρο σιγουρα....αλλα απο μακρια γιατι δεν εχω ιδεα απο καρτ! χεχε!!

παρ'όλ'αυτα εαν η οργανωτικη επιτροπη με αφησει να επεμβω πανω στο οχημα πιθανον να εχουμε ελπιδες διακρισης.
ζητω λοιπον επισημα και για λογαριασμου των καγκουρατσηδων:
οι εξης τροποποιησεις κρινονται επιβεβλημενες για τα καρτ μας:
1. εγκατασταση ραδιοcd και σετ 4 τουλαχ. ηχειων , ενισχυτη 4καναλου κατα προτιμηση καθως και καμπινας subwoofer 10" (τουλαχ.) με bass reflex!!
2. προμηθεια των τελευταιων ελληνικων και ξενων hits σε audiocd's!
3. αισθητικη επεμβαση στο καρτ που θα ψαρωνει τους αντιπαλους και θα προκαλει τον τρομο στα προσωπά τους, οπως ταπα αλουμινιου!! σκιαδια !! μασκα και σιτα, διαφορα λογοτυπα στο πισω μερος.
4. επενδυση του καθισματος με δερματινη στο χρωμα που προτιμα ο οδηγος!
5. να διατεθει χρονος ικανος ωστε να προπονηθουμε στην οδηγηση με το ενα χερι κατα προτιμηση το δεξι και να μοιραστουν κομπολόγια σε ολους ωστε να απασχολειται και το αριστερο χερι προς αποφυγη κράμπας η αλλης παραλυτικης συνέπειας.!
αυτα για τωρα

Cool Cool Cool Cool Cool Cool
Lord Cypher - Παρ 27 Ιούν 2003, 23:27:42
Θέμα δημοσίευσης:
Για μαντέψτε..... Laughing Laughing Laughing Laughing
Cool Cool Cool Cool Cool Cool

τώρα οι Καγκουράτσι θα έχουν συγκριτικό πλεονέκτημα... Twisted evil
Πέρα του όγκου (ιδιαίτερα μετά το ΑΠΑΙΧΤΟ σουφλέ Exclamation ) και τις γνώσεις παγίδευσης με εκρηκτικούς μηχανισμούς και βέβαια ανταρτοπολέμου Exclamation Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Κατηγορία ΙΙΙ (Full contact) Razz Razz Razz

Don't be afraid, be VERY afraid Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Και τώρα πέρα από την πλάκα, δυστυχώς δεν ξέρω αν θα μπορέσω να έρθω λόγω δουλειάς, αν τα υπολόγισα καλά την Πέμπτη σχολάω αργά... και που να μπορέσω να έρθω μετά... Sad

Πάντως θα προσπαθήσω...
SnakeMJK - Σαβ 28 Ιούν 2003, 00:16:14
Θέμα δημοσίευσης:
Aκόμα ένα μέλος των στροφάτσιδων!! κιλά 80,5 (really!!! Razz)

αλήθεια από παλαιότερα τι χρόνους κάνετε;; εγώ ακριβώς στο 0:35 είμαι και σε αντίθετη φορά είχα κάνει 0:34 σε βρεγμένο Razz
Bloom - Σαβ 28 Ιούν 2003, 11:40:49
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Θέλω να εγγραφώ στην ίδια ακριβώς ομάδα με τον Ady (βαρελοφρονάτσιδες beer προς στροφάτσιδες) και να είμαι αντίπαλος με την Sniper [You_Know_who.]

Ok πρέπει δηλαδή ακόμα δεν άνοιξα το μάτι η γυναίκα... να σε κυνηγάω από topic σε topic για να δω μήπως μου τα χώνεις πάλι?? Rolling eyes

Βρεεεεε μανία που το έχει πιάσει αυτό το παιδί........

Μωρέ φίλτατε, αν εσύ πας με τους Στροφάτσιδες και με θες απέναντί σου.... τότε εγώ πρέπει να πάω με τους Κάγκουρες, σωστά? ------>

Μπααααα, θα κάτσω καλύτερα εκτός πίστας, να σας καμαρώνω βρε! Wink Twisted evil

...... Άντε κι ο νικητής κερδίζει δώρο έκπληξη από τις ΕΓΔΕΚ Idea
DimiP - Σαβ 28 Ιούν 2003, 11:47:48
Θέμα δημοσίευσης:
Bloom έγραψε:
christhehealer έγραψε:

Ok πρέπει δηλαδή ακόμα δεν άνοιξα το μάτι η γυναίκα... να σε κυνηγάω από topic σε topic για να δω μήπως μου τα χώνεις πάλι?? Rolling eyes

Βρεεεεε μανία που το έχει πιάσει αυτό το παιδί........

Μωρέ φίλτατε, αν εσύ πας με τους Στροφάτσιδες και με θες απέναντί σου.... τότε εγώ πρέπει να πάω με τους Κάγκουρες, σωστά? ------>

Μπααααα, θα κάτσω καλύτερα εκτός πίστας, να σας καμαρώνω βρε! Wink Twisted evil

...... Άντε κι ο νικητής κερδίζει δώρο έκπληξη από τις ΕΓΔΕΚ Idea

οι καγκουράτσηδες θέλουν την ηθικη και υλικη στήριξή σου αγαπητη Bloom γιαυτο και σε καλουν να ενισχυσεις την ομαδα μας!!!
και να βγαλεις το αχτι σου κατα της αντίπαλης
(τελειωμενης απο τωρα ομαδας)!
γιαυτο και θα αναφωνησουμε ολοι μαζι το :
Surprised εεεελαααα - Surprised εεεελααααα - Surprised εεεεεελαααααα !!!
Sidobre - Κυρ 29 Ιούν 2003, 00:41:07
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι τελικές λεπτομέρειες.

To Event Χωρίζεται σε 3 σκέλη και το κάθε σκέλος αποτελείται από 2 μέρη των 10 λεπτών.

1ο Σκέλος: Γυναίκες (ΕΓΔΕΚ, ΕΚΜΕΚ κλπ)
β. Αγώνας

2ο Σκέλος: Ανδρες Μέχρι 80 κιλά
β. Αγώνας

3o Σκέλος: Ανδρες άνω των 80 κιλών
β. Αγώνας

Η συμμετοχή για το Event είναι 18 ευρώ το άτομο.

Ο νικητής κάθε σκέλους θα κερδίζει ένα μετάλλιο ενώ ο 2ος και ο 3ος από μια δωρεάν είσοδο για την πίστα.

Ως νικητής ορίζεται αυτός που θα σημειώσει τον καλύτερο χρόνο ΓΥΡΟΥ στον Αγώνα και όχι ο πρώτος στον τερματισμό

Η απόφαση αυτή πάρθηκε διότι είναι το πρώτο event τέτοιου είδους που διοργανώνουμε και θεωρήθηκε λίγο επικίνδυνο να υπάρχει συναγωνισμός για την κατάκτηση της πρώτης θέσης κατά τον τερματισμό.

Στα επόμενα Event και εφ'όσον αποκτήσουμε κάποια εμπειρία, τότε η σειρά κατάταξης θα είναι σύμφωνα με τον τερματισμό.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Ολοι οι συμμετέχοντες θα προμηθευτούν από τις εγκαταστάσεις της πίστας ειδικό Tζακετ, κράνος και σκουφάκι μίας χρήσης (για λόγους υγιεινής), ενώ προαιρετικά θα δίνονται και γάντια (όλα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή). Ειδικά για τις γυναίκες, εφόσον το επιθυμούν θα δίνεται ειδικό περιλαίμιο για την προστασία του λαιμού.

Η ώρα έναρξης του Event είναι στις 20:00. Αν γίνεται θα ήταν επιθυμητό να είμαστε εκεί 15 λεπτά νωρίτερα.
Η ώρα λήξης υπολογίζεται μεταξύ 23:00 και 0:00.

Για οποιαδήποτε απορία εδώ είμαστε Wink
SnakeMJK - Κυρ 29 Ιούν 2003, 14:37:42
Θέμα δημοσίευσης:
πω πω... θα λιώσουμε Razz

μπορώ να φέρω και δύο φίλους μου; δεν είναι του club, αλλά τουλάχιστον είναι παιδιά της PSA (307 και Saxo) Razz
teoman - Κυρ 29 Ιούν 2003, 16:00:47
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Αν κερδίσω,θα προτιμήσω αυτό:

Bloom έγραψε:
...... Άντε κι ο νικητής κερδίζει δώρο έκπληξη από τις ΕΓΔΕΚ

Wink Wink Wink
Ronin - Δευ 30 Ιούν 2003, 07:49:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ολα καλα βρε παιδια αλλα μηπως,λεω μηπως μπορουμε να τι κανουμε λιιιγο πο αργα???
Κατα τις 21.00 ας πουμε δεν θα ηταν καλυτερα??

Εμενα προσωπικα θα με εξηπηρετουσε αρκετα κατι τετοιο ,γιατι ακριβως 20.00 σχολαω.Ουτε λογος δηλαδη να ειμαι εκει απο τις 19.45.

Τελος παντον ελπιζω να με περιμενετε τουλαχιστον (δεν θελω να αλλαξει ολο το προγραμμα για εμενα,αλλωστε πιστευω οτι μαλλον για να κανονιστηκε τοσο νωρις μαλλον δεν θα πηγενε για πιο αργα.............)
Sidobre - Δευ 30 Ιούν 2003, 08:09:14
Θέμα δημοσίευσης:
Judger έγραψε:
Ολα καλα βρε παιδια αλλα μηπως,λεω μηπως μπορουμε να τι κανουμε λιιιγο πο αργα???

Εμενα προσωπικα θα με εξηπηρετουσε αρκετα κατι τετοιο ,γιατι ακριβως 20.00 σχολαω.Ουτε λογος δηλαδη να ειμαι εκει απο τις 19.45.

Τελος παντον ελπιζω να με περιμενετε τουλαχιστον (δεν θελω να αλλαξει ολο το προγραμμα για εμενα,αλλωστε πιστευω οτι μαλλον για να κανονιστηκε τοσο νωρις μαλλον δεν θα πηγενε για πιο αργα.............)

Μάλλον δεν πρόσεξες καλά το πρόγραμμα Razz Razz

Στις 20:00 τρέχει η πρώτη κατηγορία, στις 21:00 η δεύτερη και στις 22:00 η τρίτη χώρια τις τυχόν καθυστερήσεις από τους πελάτες που θα τρέχουν ενδιάμεσα από εμάς γιατί δεν μπορούμε να κλείσουμε την πίστα τελείως. Πές μου τα κιλά σου να σου πω πότε τρέχεις Laughing Laughing

Με μια μόνο σημείωση, να δούμε πότε δουλεύει ο DimiP για να μην τον αφήσουμε παραπονεμένο.... Wink Wink
Ady - Δευ 30 Ιούν 2003, 08:12:42
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
.....παρ'όλ'αυτα εαν η οργανωτικη επιτροπη με αφησει να επεμβω πανω στο οχημα......

Εγώ θα του βάλω σίτα........δε θα μου γλυτώσει.... Very happy
Ronin - Δευ 30 Ιούν 2003, 08:20:02
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε Τασο,Τασο Φιλε Τασο, το διαβασα το post φιλε Τασο,.αλλα πουθενα δεν λεει ΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!

Μονο ωρα εκκινησης λεει....... Laughing Laughing Laughing Laughing

Αφου λοιπων ειναι ετσι οπως τα λες,και αφου ειμαι στην 2η κατηγορια,ειμαι ανετος........... Laughing

THANKS ΠΑΝΤΟΣ MAN Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
DimiP - Δευ 30 Ιούν 2003, 09:58:53
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Judger έγραψε:

Μάλλον δεν πρόσεξες καλά το πρόγραμμα Razz Razz

Στις 20:00 τρέχει η πρώτη κατηγορία, στις 21:00 η δεύτερη και στις 22:00 η τρίτη χώρια τις τυχόν καθυστερήσεις από τους πελάτες που θα τρέχουν ενδιάμεσα από εμάς γιατί δεν μπορούμε να κλείσουμε την πίστα τελείως. Πές μου τα κιλά σου να σου πω πότε τρέχεις Laughing Laughing

Με μια μόνο σημείωση, να δούμε πότε δουλεύει ο DimiP για να μην τον αφήσουμε παραπονεμένο.... Wink Wink

ο dimip δουλευει την Πεμπτη στις 23.00
αυτο σημαινει πως μεχρι τις 22:55 ειμαι ελευθερος , βαλε και 5 λεπτα να περασω μεσα απο την Παλληνη για να φτασω στη δουλεια....
αν το προγραμμα δεν εχει αποκλίσεις θα προλαβω αλλιως ....με βλεπω να ερχομαι αδικα!
Αν δεν ζηταω πολλα μηπως η 3η κατηγορια να ετρεχε 2η ;;; δηλ (21.00-22.00) ;
Sidobre - Δευ 30 Ιούν 2003, 10:02:53
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

ο dimip δουλευει την Πεμπτη στις 23.00
αυτο σημαινει πως μεχρι τις 22:55 ειμαι ελευθερος , βαλε και 5 λεπτα να περασω μεσα απο την Παλληνη για να φτασω στη δουλεια....
αν το προγραμμα δεν εχει αποκλίσεις θα προλαβω αλλιως ....με βλεπω να ερχομαι αδικα!
Αν δεν ζηταω πολλα μηπως η 3η κατηγορια να ετρεχε 2η ;;; δηλ (21.00-22.00) ;

ΟΚ! Θα το προσαρμόσουμε!
...... - Δευ 30 Ιούν 2003, 10:03:22
Θέμα δημοσίευσης:
καλημερα παιδακια...
νομιζω πως η ωρα για μενα ειναι λιγο δυσκολη γιατι σχολαω στις 19.00
αλλα κατι θα κανω θα το παιξω αρρωστη δεν θα παω για δουλεια να μελετησω λιγο...κατι κατι κατι θα βρω...
γιατι ομως τα κοριτσια ειναι νωρις και τα αγορια αργα???
δεν θελετε να γελασετε μαζι μας???
ααα επισης τασο ποσα κοριτσα ειναι????...μην τρεχω μονη μου και παρω και βραβειο....
Sidobre - Δευ 30 Ιούν 2003, 10:15:15
Θέμα δημοσίευσης:
MR2 έγραψε:
καλημερα παιδακια...
νομιζω πως η ωρα για μενα ειναι λιγο δυσκολη γιατι σχολαω στις 19.00
αλλα κατι θα κανω θα το παιξω αρρωστη δεν θα παω για δουλεια να μελετησω λιγο...κατι κατι κατι θα βρω...
γιατι ομως τα κοριτσια ειναι νωρις και τα αγορια αργα???
δεν θελετε να γελασετε μαζι μας???
ααα επισης τασο ποσα κοριτσα ειναι????...μην τρεχω μονη μου και παρω και βραβειο....

Κοριτσάκια βλέπω αρκετά (ελπίζω να φτάσετε τις 10).
Επειδή καλό είναι να μην γελάσει κανείς με τον άλλο, γι'αυτό σας βάζουμε πρώτες, να πάρετε όλη την δόξα και μετά οι υπόλοιποι να αγχώνωνται για το πως θα τρέξουν.

Αν δεν συμπληρώσετε τις 10 και τα αγοράκια ξεπεράσουν τα 20, τότε μπορεί να βάλουμε και κανένα αγοράκι μαζί σας που θέλει να μάθει και δεν ενδιαφέρεται και τόσο για τον ανταγωνισμό (άραγε υπάρχει κανείς;)
Vaggelis - Δευ 30 Ιούν 2003, 10:19:39
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και όπως βλέπω, οι Στρο(υμ)φάτσηδες έκαναν ηχηρές μεταγραφές... εμείς οι Καγκουραίοι δεν φοβόμαστε και θα μιλήσουμε στο γήπεδο ...εεε στη πίστα ήθελα να πω...

Έλα οι ΝοτιοΚάγκουροι να κανονίζουμε την προσυνάντηση....
Προτείνω 19:00 έξω από Πλατεία Δαβάκη επί τηε Θησέως προς Αθήνα...
Ady - Δευ 30 Ιούν 2003, 10:23:46
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Επειδή καλό είναι να μην γελάσει κανείς με τον άλλο.......

Αμα είναι να αρχίσουμε τους γέλωτες, έχει να πέσει πολύ γέλιο με μένα !!!

Ρεεεεε δεν έχω ιδέα από καρτ !!!!!!

Αλλά θα αγωνιστώ ευπρεπώς (με τα αγοράκια).......
DimiP - Δευ 30 Ιούν 2003, 10:29:48
Θέμα δημοσίευσης:
ady έγραψε:
Sidobre έγραψε:
Επειδή καλό είναι να μην γελάσει κανείς με τον άλλο.......

Αμα είναι να αρχίσουμε τους γέλωτες, έχει να πέσει πολύ γέλιο με μένα !!!

Ρεεεεε δεν έχω ιδέα από καρτ !!!!!!

Αλλά θα αγωνιστώ ευπρεπώς (με τα αγοράκια).......

ady ετοιμασου1 θα σε πηγαινω προφυλακτηρες γιατι ουτε εγω εχω ιδεα απο καρτ!
αν δεν καταλαβες θα δεσουμε ενα σκοινι και θα αληλοτραβιομαστε!!!
α! αρχισε και βαρακια , για να στριβεις το τιμονι. ρε αυτα τα καρτ να μην εχουν υποβοηθηση!

Wink Wink Crying or Very sad Crying or Very sad
Sidobre - Δευ 30 Ιούν 2003, 12:18:09
Θέμα δημοσίευσης:
Μέχρι στιγμής Συμμετοχές:

1ο Σκέλος: Γυναίκες

- ΜR2
- Bloom
- Helzi
- Helzi's Sister

2o Σκέλος: Ανδρες μέχρι 80 κιλά
- Ady (Στροφάτσηδες)
- Vaggelis (Καγκουράτσηδες)
- PoisonR (Καγκουράτσηδες)
- Teoman (Στροφάτσηδες)
- Alex (Στροφάτσηδες)
- Judger (Καγκουράτσηδες)
- Tomcat (Καγκουράτσηδες)
- TZAG (Στροφάτσηδες)
- Larry (???)

3o Σκέλος: Ανδρες πάνω από 80 κιλά
- Pugsang (Στροφάτσηδες)
- Sidobre (Στροφάτσηδες)
- P206Mike (Καγκουράτσηδες)
- DimiP (Καγκουράτσηδες)
- Danielos (Στροφάτσηδες)
- Christhehealer (Στροφάτσηδες)
- LordCypher (Καγκουράτσηδες)
- SnakeMJK (Στροφάτσηδες)

Yπολοίπονται ακόμα 2 σεμμετοχές από το 3ο Σκέλος και 1 από το 2ο Σκέλος όπως επίσης αρκετές γυναικείες συμμετοχές! Ολγα, Ελίνα, Dimisi, Vasso και όποια άλλη ξέχασα που είστε;

Eπίσης βλέπω ότι οι Στροφάτσηδες είναι περισσότεροι από τους Κάγκουρες...
Σας φάγαμε από τώρα ρεεεεεεεεε Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
teoman - Δευ 30 Ιούν 2003, 12:30:17
Θέμα δημοσίευσης:
Τάσσε,βάλε με στην τρίτη κατηγορία.Αφού είμαι στο όριο και έχω δικαίωμα επιλογής,διαλέγω εκεί που θα είμαι ελαφρύτερος Wink
Sidobre - Δευ 30 Ιούν 2003, 12:33:58
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
Τάσσε,βάλε με στην τρίτη κατηγορία.Αφού είμαι στο όριο και έχω δικαίωμα επιλογής,διαλέγω εκεί που θα είμαι ελαφρύτερος Wink

Θα το έχω υπ'όψη μου αλλά θα εξαρτηθεί από το σύνολο των συμμετοχών...
gatony - Δευ 30 Ιούν 2003, 13:31:49
Θέμα δημοσίευσης:
Γεια χαρά παίδες,θα'θελα να έρθω και'γω(ελπίζω να τα καταφέρω,λόγω δουλειάς) αλλά πριν τις 21:00 δεν με βλέπω να έρχομαι και σύμφωνα με τα γραφόμενα του Sidobre θα ανήκω στην Ι κατηγορία <80 κιλών,οπότε..... Question Sad
Sidobre - Δευ 30 Ιούν 2003, 13:36:42
Θέμα δημοσίευσης:
gatony έγραψε:
Γεια χαρά παίδες,θα'θελα να έρθω και'γω(ελπίζω να τα καταφέρω,λόγω δουλειάς) αλλά πριν τις 21:00 δεν με βλέπω να έρχομαι και σύμφωνα με τα γραφόμενα του Sidobre θα ανήκω στην Ι κατηγορία <80 κιλών,οπότε..... Question Sad

Λοιπόν, προκειμένου να έρθεις και εσύ, Θα τρέξουν πρώτα οι Γυναίκες, μετά η τρίτη κατηγορία (>80 κιλά) και μετά η δευτερη κατηγορία (<80 κιλά)

Ετσι θα μπορέσει να τελειώσει γρήγορα και ο DimiP και να μην έχει πρόβλημα με την δουλειά του.

Αντίρηση κανείς;
Vaggelis - Δευ 30 Ιούν 2003, 13:41:24
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Σας φάγαμε από τώρα ρεεεεεεεεε Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Είμαστε λίγοι, αλλά είμαστε καλοί...
+ οτι έχουμε κάνει γερή προπόνηση στο cmr2 δυο βδομάδες τώρα... Twisted evil Twisted evil
Sidobre - Δευ 30 Ιούν 2003, 13:55:15
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

+ οτι έχουμε κάνει γερή προπόνηση στο cmr2 δυο βδομάδες τώρα... Twisted evil Twisted evil

Ναι ναι το βλέπω....

Εχετε αγοράσει όλα τα οικόπεδα του κόσμου!!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Vaggelis - Δευ 30 Ιούν 2003, 14:21:20
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλά, καλά......
Α, τώρα που το θυμήθηκα, Τάσο φέρε και κανένα - δυο αυτοκόλλητα αν μπορείς την Πέμπτη, γιατί το δικό μου έμεινε κολοβό...... (βλέπε topic "Αυτοκόλλητα, Σκιάδια...")
alemao - Δευ 30 Ιούν 2003, 14:54:03
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

Ναι ναι το βλέπω....

Εχετε αγοράσει όλα τα οικόπεδα του κόσμου!!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Alemao Real Estate Co. Laughing
Bloom - Δευ 30 Ιούν 2003, 15:04:42
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά έχει να πέσει γέλιο την Πέμπτη.... άαααααπειρο! Laughing Laughing Laughing

Τουλάχιστον με μένα Embarassed Rolling eyes Very happy

Εφούλα όπως βλέπεις δεν θα είσαι μόνη σου, αλλά από εμένα τουλάχιστον δε θα έχεις φόβο.... Από καρτ έχω ήδη δηλώσει πανάσχετη και όσο για γκαζοφονιές.... σε κόβω standart γρηγορότερη! Wink

Για τις υπόλοιπες κοπέλες δεν γνωρίζω προϋπηρεσία στο αντικείμενο αλλά όπως είπε και ο Πρόεδρος.... για χαβαλέ πάμε μωρέεεεεε... Razz

... χαΛΛΛΛΛαρά! Laughing
Vini - Δευ 30 Ιούν 2003, 18:08:44
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

έχε χάρη που δεν έρχομαι ... Twisted evil Twisted evil
Οι Κάγκουρες θα γινόντουσαν ΑΡΧΙ-Κάγκουρες ! ! ! !
Και την Πέμπτη θα γινόταν της Αρχικαγκουρίας το ΑρχιΚάγκελο .... Twisted evil Twisted evil

Μήπως είμαι Κάγκουρας ?
Μπα όχι ... είμαι Αρχικάγκουραςςςςςςςς!!!!!!!!
Και στρίβω μόνο πάνω στην πίστα ...

υ.γ. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ... ΟΛΑ ΤΑ ΤΙΜΟΝΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΣΗ ... Wink Wink Wink
nasoss - Δευ 30 Ιούν 2003, 19:49:26
Θέμα δημοσίευσης: strofakias
strofaroume oloi mexroi telikis!!!!!!!!!!!!!!!!
p206Mike - Δευ 30 Ιούν 2003, 20:56:19
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΑΣΟ ΕΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ!!!!

ΝΙΚΟΣ - Δευ 30 Ιούν 2003, 21:37:28
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν μου λετε Question Μετα απο αυτον τον ΄΄αγωνα΄΄μεταξυ των κατηγοριων,υπαρχει περιπτωση να γινει και με τα κανονικα μας αμαξια σε καμια πιστα με ακριβως αυτες τις δυο κατηγοριες Question

Ε Προεδρε Question Question Question Αντε κανονισε και θα σας κερασω ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙΑ Laughing Laughing Laughing
Alex - Δευ 30 Ιούν 2003, 21:53:19
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι.. θα παει ο αλλος με το 206 το 1.4 να σε κοντραρει με το 106 το αγωνιστικο Laughing Laughing

Τι ωραια που τα λες.. Cool

Ενω με τα καρτ θεωρητικα εξισωνεται ο μηχανικος παραγοντας.. και μενει ο ανθρωπινος.. Λεω θεωρητικα γιατι ακομα και τα καρτ εχουν μεγαλες αποκλισεις απο κακο συντηρηση. Παντως και track day προβλεπεται, στο μελλον.. θα δειξει..

Λοιπον τωρα οσο για μεθαυριο: Οπως το βλεπω εγω μαλλον ιδιωτες δεν θα εχει.. Περασα μια βολτα σημερα απο κει (να κανω μια αναγνωριστικη που ειναι, πως θα παω κτλ) και μιλαμε πρεπει να χαν παρει τις μυγοσκοτωστρες οι τυποι γιατι εγω δεν ειδα να υπαρχει κοσμος, ή κανεναν να κανει.. Μεθαυριο που θα σκασουμε 30 ατομα θα μας στησουν αδριαντα... Πολυ αμφιβαλω αν θα χρειαστουμε το φουλ των 3 ωρων η τα 40λεπτα ενδιαμεσα στις κατηγοριες.. ειδωμεν..
christhehealer - Δευ 30 Ιούν 2003, 22:43:33
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Αντε κανονισε και θα σας κερασω ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙΑ Laughing Laughing Laughing

Ναι Νίκο μου, αλλά δεξιά και πίσω από το λεωφορείο στην πίστα γιατί η ψυχολογία μου είναι λίγο κάτω τον τελευταίο καιρό, και σε περάσω "ράιτ θρου" που έλεγε και ο Ζαμπέτας και ας έχεις και WRC. Shocked Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
pezomania - Τρι 01 Ιούλ 2003, 08:00:14
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά φοβερή ιδέα με τα καρτ. Ελπίζω να μπορέσω να έρθω, γιατί το κενό της προϋγούμενης εβδομάδος το πληρώνω ακριβά Crying or Very sad Crying or Very sad

Επειδή δεν είναι σίγουρο ότι θα έρθω, δεν δηλώνω ομάδα και κιλά, για να μην πάρω την θέση κάποιου άλλου παιδιού που θα έρθει σίγουρα.
Αν έρθω, θα αναλάβω θέση προπονητή & θα παρακολουθώ τον αγώνα από τα πιτ.
Vaggelis - Τρι 01 Ιούλ 2003, 08:13:02
Θέμα δημοσίευσης:
Eπειδή από οτι βλέπω θα ανέβω μόνος προς Παλλήνη και για να μην ψάχνω στα χαμένα, αφού προς εκείνα τα μέρη πάω από σπάνια εώς καθόλου, ας δώσει κάποιος ένα σχεδιάγραμμα...

(κάποιον που συνηθίζει να χάνεται, δεν τον φοβάμαι, γιατί δουλεύει εκεί κοντά...)
Ady - Τρι 01 Ιούλ 2003, 08:13:33
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:

Κόουτς, θέλω προπόνηση !! Smile
DimiP - Τρι 01 Ιούλ 2003, 08:17:28
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Eπειδή από οτι βλέπω θα ανέβω μόνος προς Παλλήνη και για να μην ψάχνω στα χαμένα, αφού προς εκείνα τα μέρη πάω από σπάνια εώς καθόλου, ας δώσει κάποιος ένα σχεδιάγραμμα...

(κάποιον που συνηθίζει να χάνεται, δεν τον φοβάμαι, γιατί δουλεύει εκεί κοντά...)

ειπαμε προσυναντηση στο γνωστο μερος! για Νοτιους!
κατα τις 19.00 ;;; ειναι καλα ;

Vaggelis - Τρι 01 Ιούλ 2003, 08:32:49
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

ειπαμε προσυναντηση στο γνωστο μερος! για Νοτιους!
κατα τις 19.00 ;;; ειναι καλα ;

Λοιπόν, προσυνάντηση στις 19:00 μπροστά στην Πλατεία Δαβάκη (απέναντι και πλάγια από το Ετουάλ, στο ρεύμα πρός Αθήνα), γιατί εκεί δεν θα εμποδίζουμε (είναι και ανοιχτά τα μαγαζιά...)
Περιμένουμε ανταπόκριση...
p206Mike - Τρι 01 Ιούλ 2003, 08:35:43
Θέμα δημοσίευσης:
Μέσα!
Πολύ Μέσα!
Multimedia....!

Υ.Γ. Άντε Γειά!
ΝΙΚΟΣ - Τρι 01 Ιούλ 2003, 09:33:36
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Ναι Νίκο μου, αλλά δεξιά και πίσω από το λεωφορείο στην πίστα γιατί η ψυχολογία μου είναι λίγο κάτω τον τελευταίο καιρό, και σε περάσω "ράιτ θρου" που έλεγε και ο Ζαμπέτας και ας έχεις και WRC. Shocked Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Οκ Χρησταρα.Ας γινει και περναμε και απο πανω δεν εχω προβλημα.Μαλιστα θα με κανεις και καμια βολτα για να δω πως στριβουνε τα 206 γιατι δεν ειχα την δυνατοτητα μεχρι τωρα να οδηγησω κανενα Wink Wink Wink

wrc Question Φανταζεσαι το 106 τετρακινητο TURBO Question Ειναι και κοντο.....Γ@ΜΩ τις φασεις θα ηταν.Μαζι με το αμαξι θα περναμε και φερετρο για τα δεοντα. Laughing
pezomania - Τρι 01 Ιούλ 2003, 11:57:08
Θέμα δημοσίευσης:
ady έγραψε:
pezomania έγραψε:

Κόουτς, θέλω προπόνηση !! Smile

Μην φοβάσαι τίποτα, το πρωτάθλημα είναι δικό μας!!! Wink
nasoss - Τρι 01 Ιούλ 2003, 16:02:31
Θέμα δημοσίευσης:
EXO MIA EROTISI...........
ΠΑΛΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΕ??????????
konstantinos - Τρι 01 Ιούλ 2003, 16:05:57
Θέμα δημοσίευσης:
nasoss έγραψε:
EXO MIA EROTISI...........
ΠΑΛΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΕ??????????

ήμαρτον θεέ μου!!!!
alemao - Τρι 01 Ιούλ 2003, 16:08:36
Θέμα δημοσίευσης:
μαλλον θα ερθω και εγω, βαλτε με στα 81 κιλα - καγκουρώ Laughing
Ghost Dog - Τρι 01 Ιούλ 2003, 20:04:42
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως έχω να πω ότι επηρεασμένος από το drift challenge δεν θα κινηθώ ακολουθώντας γραμμές , αλλά με το…..πλάι γιατί…. έτσι μας αρέσει και γουστάρουμε!!!!
Είναι πολύ θεαματικό να μπαίνεις στη στροφή ξεκολλώντας το καρτ από την πορεία του(και ο ηχος απο τα λαστοιχα εχει τρελη φαση!!!
Ελπίζω να το κάνει και κανένας άλλος για να έχει και λίγο θέαμα βρε αδερφέ!!!!!! Very happy Shocked Shocked Laughing
Εεεελα ρε καγκουρα alemao!!!!!!!!!!! Wink
alemao - Τρι 01 Ιούλ 2003, 20:13:09
Θέμα δημοσίευσης:
μονιμως με το πλαι συνοννόματε! Wink Very happy
Ghost Dog - Τετ 02 Ιούλ 2003, 00:23:32
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
μονιμως με το πλαι συνοννόματε! Wink Very happy

Αυτο ειναι........! Very happy Wink Very happy Cool
christhehealer - Τετ 02 Ιούλ 2003, 00:26:46
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Αν δεν συμπληρώσετε τις 10 και τα αγοράκια ξεπεράσουν τα 20, τότε μπορεί να βάλουμε και κανένα αγοράκι μαζί σας που θέλει να μάθει και δεν ενδιαφέρεται και τόσο για τον ανταγωνισμό (άραγε υπάρχει κανείς;)

Μήπως είμαι εγώ ο κανείς και δεν το ξέρω Question Question Question Question Question

Έχω κάτι διαφορές να λύσω σ' αυτήν την κατηγορία

Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Vaggelis - Τετ 02 Ιούλ 2003, 07:41:41
Θέμα δημοσίευσης:
H μεγάλη μεταγραφή, πραγματοποιήθηκε...!!!!!
Μετά τον Οκκά που ήρθε στην ΑΕΚάρα.......
ο alemao θα τρέξει με τους Καγκουράτσηδες...!!!!!!!!!!
Τρέμετε Στρο(υμ)φάτσηδες......
alemao - Τετ 02 Ιούλ 2003, 07:58:26
Θέμα δημοσίευσης:
ειμαι.. πολυ εφχαριστιμένο, που παιξει σε ομάντα κάγκουρα και ίρτα εντώ για πάρει πρωτάτλιμα και πάει τσάμπιος λίγκ! ΟΥΓΚ!
Sidobre - Τετ 02 Ιούλ 2003, 08:29:11
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι όλα έτοιμα με το Event του KartChallenge.

Η πίστα θα έχει κόσμο (όπως είχε χθές μέχρι τις 23:00) τα kart θα είναι προετοιμασμένα κλπ κλπ.

Σήμερα στις 17:00 Λείγουν οι συμμετοχές τουλάχιστον για τις 2 κύριες κατηγορίες που είναι αυτές των <80 - >80 κιλών.
teoman - Τετ 02 Ιούλ 2003, 08:38:30
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Sidobre έγραψε:
Σήμερα στις 17:00 Λείγουν οι συμμετοχές τουλάχιστον για τις 2 κύριες κατηγορίες που είναι αυτές των <80 - >80 κιλών.

Γιατί δεν αλλάζεις τις κατηγορίες για να χωριστούμε στον ίδιο περίπου αριθμό συμμετεχόντων? (πχ <85 κιλά)
Sidobre - Τετ 02 Ιούλ 2003, 08:46:32
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι βρε μην αγχώνεσαι... Wink
alemao - Τετ 02 Ιούλ 2003, 08:49:20
Θέμα δημοσίευσης:
εκει εχει ζυγαρια οποτε η αληθεια θα λαμψει. το σωστο ειναι να χωριστουμε στα 80 κιλα. αλλιως θα σπασω το συμβολαιο μου με ομαντα καγκουρω Laughing Laughing Laughing
Sidobre - Τετ 02 Ιούλ 2003, 08:57:07
Θέμα δημοσίευσης:
Αlemao μην στεναχωριέσαι καθόλου!

Θα τα μαγειρέψουμε έτσι ώστε να νικήσουν οι στροφάκηδες!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
ΝΙΚΟΣ - Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:23:19
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
ειμαι.. πολυ εφχαριστιμένο, που παιξει σε ομάντα κάγκουρα και ίρτα εντώ για πάρει πρωτάτλιμα και πάει τσάμπιος λίγκ! ΟΥΓΚ!

Καλα ρε..Μας πουλησες Sad Sad Δεν ντρεπεσαι Question Question Question
alemao - Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:29:00
Θέμα δημοσίευσης:
τα κάνω όλα και συμφέρω... και ανωριμότητες, και στροφές... αλλά επέλεξα τις καγκουριές γιατί την έχετε δει όλοι ότι στριβετε, παλιο ευθειάκηδες Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Vaggelis - Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:31:42
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
εκει εχει ζυγαρια οποτε η αληθεια θα λαμψει. το σωστο ειναι να χωριστουμε στα 80 κιλα. αλλιως θα σπασω το συμβολαιο μου με ομαντα καγκουρω Laughing Laughing Laughing

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Κανόνισε, και θα σε καταγγείλω στη FIA για αθέτηση συμβολαίου........
alemao - Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:45:35
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
alemao έγραψε:

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Κανόνισε, και θα σε καταγγείλω στη FIA για αθέτηση συμβολαίου........

όκι αφεντικο, alemao έκει υπογκράψει 1+1 κρόνο σε καγκουρώ, και αγκαπαέι πρόεντρο
ΝΙΚΟΣ - Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:50:34
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
τις καγκουριές γιατί την έχετε δει όλοι ότι στριβετε, παλιο ευθειάκηδες Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Αυτα πανε πεστα σε καναν αλλον Laughing Laughing Laughing
alemao - Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:52:02
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
alemao έγραψε:
τις καγκουριές γιατί την έχετε δει όλοι ότι στριβετε, παλιο ευθειάκηδες Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Αυτα πανε πεστα σε καναν αλλον Laughing Laughing Laughing

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ο ΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΕΙΑΚΙΑΣ!
gatony - Τετ 02 Ιούλ 2003, 09:54:43
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
gatony έγραψε:

Λοιπόν, προκειμένου να έρθεις και εσύ, Θα τρέξουν πρώτα οι Γυναίκες, μετά η τρίτη κατηγορία (>80 κιλά) και μετά η δευτερη κατηγορία (<80 κιλά)

Ετσι θα μπορέσει να τελειώσει γρήγορα και ο DimiP και να μην έχει πρόβλημα με την δουλειά του.

Αντίρηση κανείς;

Ευχαριστώ για την διευκόλυνση που μου κάνετε,αλλά δεν θα'θελα να αναστατώσω το πρόγραμμά σας (αλλάζοντάς το) ίσως σε βάρος κάποιων άλλων,όπως και'να έχει θα τα πούμε την Πέμπτη,να είστε καλά Very happy
ΝΙΚΟΣ - Τετ 02 Ιούλ 2003, 10:21:20
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:

Kαλα ρε σε βριζω εγω Question Question Question Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Παρε ρε να μαθεις να εισαι ιεροσυλος Splat Splat Splat
alemao - Τετ 02 Ιούλ 2003, 10:28:29
Θέμα δημοσίευσης:
προσεχε πως τις πετας γιατι μια περασε ξωφαλτσα απο τον προιστάμενο Laughing
ΝΙΚΟΣ - Τετ 02 Ιούλ 2003, 10:33:49
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
προσεχε πως τις πετας γιατι μια περασε ξωφαλτσα απο τον προιστάμενο Laughing

Δωστου ενα κρανος να φοραει και πες του να μην μπαινει σε εμπολεμη ζωνη Laughing Laughing Laughing
Bloom - Τετ 02 Ιούλ 2003, 10:58:23
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Μήπως είμαι εγώ ο κανείς και δεν το ξέρω Question Question Question Question Question

Έχω κάτι διαφορές να λύσω σ' αυτήν την κατηγορία

Ναι ναι ναι ok... για ποιόν χτυπάει η καμπάνα άραγες? Rolling eyes

Φίλτατε όποτε θες τις λύνουμε τις διαφορές μας... Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Αν και το ξέρω εγώ καλά κι ας προσπαθείς να μου το παίξεις κακός...

... είσαι αυτό που λέμε -------> "σκυλί που γαβγίζει..... δε δαγκώνει!!"

Mααααάκια βρε! Razz Laughing Laughing Laughing
alemao - Τετ 02 Ιούλ 2003, 11:24:59
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre κανονισε αφου τελειωσουμε με το καρτ να βαλουμε τα αμαξια μεσα Laughing
ΝΙΚΟΣ - Τετ 02 Ιούλ 2003, 11:33:15
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:

Εδω ο αλλος δεν κρατιεται....................
alemao - Τετ 02 Ιούλ 2003, 11:43:45
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
alemao έγραψε:

Εδω ο αλλος δεν κρατιεται....................

καλα, ας ήσουν και εσυ εδώ να δω αν θα κρατιοσουν Laughing
Sidobre - Τετ 02 Ιούλ 2003, 16:59:21
Θέμα δημοσίευσης:
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΕΛΟΣ!!!

Οποιοσδήποτε από εδώ και πέρα θέλει να συμμετάσχει στο KartChallenge θα μπαίνει στην πρώτη ομάδα (αυτή των γυναικών).

------- Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ----------

Από 20:00 έως 21:00

1ο Σκέλος: Γυναίκες
1 ΜR2 -> -
2 Bloom -> -
3 Dimisi -> -
4 Ζoi -> -

Από 21:00 έως 22:00

2o Σκέλος: Ανδρες πάνω από 80 κιλά
1 Pugsang -> Στροφάκηδες
2 Sidobre -> Στροφάκηδες
3 P206Mike -> Κάγκουρες
4 DimiP -> Κάγκουρες
5 Danielos -> Στροφάκηδες
6 Christhehealer -> Στροφάκηδες
7 LordCypher -> Κάγκουρες
8 SnakeMJK -> Στροφάκηδες
9 Alemao -> Κάγκουρες
10 Teoman -> Στροφάκηδες

Από 22:00 έως 23:00

3ο Σκέλος: Ανδρες κάτω από 80 κιλά
1 Ady -> Στροφάκηδες
2 Vaggelis -> Κάγκουρες
3 PoisonR -> Κάγκουρες
4 Pezomania -> Στροφάκηδες
5 Alex -> Στροφάκηδες
6 Judger -> Κάγκουρες
7 Tomcat -> Κάγκουρες
8 TZAG -> Στροφάκηδες
9 Larry -> -
10 Gatony -> -
alemao - Τετ 02 Ιούλ 2003, 18:12:46
Θέμα δημοσίευσης:
πωπω θα πεσει πολυ γελιο!

οι ανώριμοι κάγκουρες θα δώσουν ένα μάθημα στους αμετανόητους και άπιστους στροφάκηδες! Laughing Twisted evil

μην ξεχασετε να φερετε καμερες, φωτογραφικές, κλπ Very happy
christhehealer - Τετ 02 Ιούλ 2003, 19:34:30
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
μην ξεχασετε να φερετε καμερες, φωτογραφικές, κλπ Very happy

560 Hi ress σου φτάνουν? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
alemao - Τετ 02 Ιούλ 2003, 20:13:17
Θέμα δημοσίευσης:
μπαρδόν; Very happy
Vaggelis - Τετ 02 Ιούλ 2003, 20:23:14
Θέμα δημοσίευσης:
Για τελευταία φορά, καλώ τους σύντροφους ΝοτιοΚαγκουράτσηδες να δώσουν το παρών (αν θέλουν και μπορούν), έξω από την Πλατεία Δαβάκη στις 19:00, για να πάμε όλοι παρέα...
Εγώ θα περιμένω για 10-15 λεπτά max...
christhehealer - Τετ 02 Ιούλ 2003, 22:58:31
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
μπαρδόν; Very happy

Τόσες έχει χωρητικότητα η ψηφιακή μου Wink
danielos - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 00:28:38
Θέμα δημοσίευσης:
ρε αλεμαο που βρεθηκες στους καγκουρατσηδες??????????
να που και τα αδερφα ταριφαδικα ραλλια χωριστηκαν.!!!!
εγω θα τρεξω με τους στροφακηδες και ο θεος μαζι σας!!!!! Twisted evil Twisted evil Evil Twisted evil
Α!!! ελπιζω να προλαβω να ερθω στην ωρα μου γιατι αυριο αλλαζω δισκοπλατο (γιατι το υπαρχον ισα που δουλευει) και βαζω το δισκακι της Ο.Μ.Ρ.δεν ξερω τι παιζει ?? ειναι καλο????
alemao - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 08:27:01
Θέμα δημοσίευσης:
καλοοοοοοοοοο καλοοοοοοοοοο το ΟΜΡ Wink

μονο μην περιμενετε να παιρνω γραμμες!
Θα παιζω συγκρουόμενα σήμερα (γι'αυτο θα είμαι κάγκουρας). Η Παναγιά μαζί σας! Κάντε την προσευχή σας τέκνα μου!

Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Laughing Laughing Laughing
Ronin - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 08:38:17
Θέμα δημοσίευσης:
Αριστειδη χαλαρωσε μπας και κανουμε κανενα χρονο της προκοπης,γιατι βλεπω τους - κατα τα αλλα αδελφους - Στροφακιδες,να μας τρωνε ζωντανους.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Λεω να ξανω την εξης πουστι@......

Να αραξω σε καμια ακρη με κανενα 3 λιτρο μπουκαλι κοκκινελι και να κανω οτι μπεκρουλιαζω.....

Ειμαι σιγουρος οτι ,τουλαχιστον 2 μελη των Στροφακιδων θα πλησιασουν ,θα θρονιαστουν και θα....αρχισουν.......

Ε τους βλεπω,στην καλυτερη περιπτωση,να πηγαινουν κατευθειαν για δουλεια αυριο....

Θα βαλω και στο cd του πεζουλα RORY.... Laughing Laughing Laughing

Ε θα τους(τον) χασουμε.....

Τωρα βασικα RORY με κοκκινελι δεν παει,αλλα ο καλος ο μυλος.....
alemao - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 08:40:29
Θέμα δημοσίευσης:
οσοι γλυτώσουν από εσένα θα σταματάνε ΣΙΓΟΥΡΑ στην δικιά μου στροφή οπου θα έχω 4 Ανατολικο-Ευρωπαίες Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΥΓ: στα δοκιμαστικά θα πηγαίνουμε με το πλάι... στον αγώνα όμως... Wink
teoman - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 08:49:18
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
οσοι γλυτώσουν από εσένα θα σταματάνε ΣΙΓΟΥΡΑ στην δικιά μου στροφή οπου θα έχω 4 Ανατολικο-Ευρωπαίες Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΥΓ: στα δοκιμαστικά θα πηγαίνουμε με το πλάι... στον αγώνα όμως... Wink

Ναι... χε χε...
Ο ady και o chris στην πρώτη,εγώ και ο alex στην δεύτερη με σένα Wink
Από τους παντρεμένους-που θα ελέγχονται κιόλας- πώς θα γλιτώσετε? Laughing Laughing Laughing
alemao - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 08:51:38
Θέμα δημοσίευσης:
απο τους παντρεμένους πως θα γλυτώσω, ή από την γυναίκα μου που θα φέρει τον πλάστη μαζί; Laughing Laughing Laughing Laughing
Ronin - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 08:55:59
Θέμα δημοσίευσης:
....στον αγωνα ομως ΤΕΖΑ!!!!!!!!!!!!!

Λοιπων Αριστειδη βλεπω οτι μεχρι τωρα εχουμε στησει 2 μετωπα...(κοκκινελι-αιθεριες υπαρξεις)....

Αλλα δεν πρεπει να σταματησουμε εδω....

Προτεινω ενα 3 μετωπο....

Μετα τις γκομενες που θα κουβαλισεις,λεω να στησω μια μινι εκθεσουλα με τα καινουργια προιοντα της APPLE!!!!!!!

Καινουργια tft monitor(ειδικα για ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ.... Laughing Laughing ),καινουργια MAC laptop με 16αρες και 17 οθονες (παλι ειδικα για ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ),κατι καινουργια digitizer σε διασταση 2μετρα * 1.5 μετρο( αυτο κι αν ειναι για ΓΡΑΦΙΣΤΕΣ!!!!!!) και γενικοτερα οτιδηποτε μπορει να κανει την ζωη ενος ΓΡΑΦΙΣΤΑ πιο ευκολη....... Laughing Laughing Laughing

Α σε αλλο σημειο θα πεταξω και μερικα σετ αναρτησεων (KW,SPAX,PS κλπ...) .......

Ε παει θα τον βγαλουμε και αυτον απο την μεση..... Wink Wink Wink Wink

p.s. Τασο καλημερα.................................. Laughing Laughing Laughing Laughing
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 08:58:35
Θέμα δημοσίευσης:
danielos έγραψε:
αυριο αλλαζω δισκοπλατο (γιατι το υπαρχον ισα που δουλευει) και βαζω το δισκακι της Ο.Μ.Ρ.δεν ξερω τι παιζει ?? ειναι καλο????

Ντανι για λεγε τιμη Question Question Εχει και η PEUGEOTSPORT μονο δισκο ο οποιος ειναι AP RACING. Wink
alemao - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 09:00:07
Θέμα δημοσίευσης:
να βάλουμε και μια πωλήτρια με πάγκο από Hondos Center για να σταματήσουν οι γυναίκες που θα τρέχουν Laughing
έτσι για να σιγουρέψουμε ότι δεν θα κάνουν καλύτερους χρόνους καθ'ότι ελαφρύτερες Laughing
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 09:01:54
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
να βάλουμε και μια πωλήτρια με πάγκο από Hondos Center για να σταματήσουν οι γυναίκες που θα τρέχουν Laughing
έτσι για να σιγουρέψουμε ότι δεν θα κάνουν καλύτερους χρόνους καθ'ότι ελαφρύτερες Laughing

Aμα παρετε πωλητρια θα ερθω και εγω Laughing Laughing Laughing Laughing
Sidobre - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 09:08:28
Θέμα δημοσίευσης:
Judger έγραψε:
....Α σε αλλο σημειο θα πεταξω και μερικα σετ αναρτησεων (KW,SPAX,PS κλπ...) .......

Ε παει θα τον βγαλουμε και αυτον απο την μεση..... Wink Wink Wink Wink

p.s. Τασο καλημερα.................................. Laughing Laughing Laughing Laughing

Δυστυχώς η αναλογία κιλών/ίππο είναι κατά μου Crying or Very sad Crying or Very sad

Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες που έκανα για δίαιτα, δεν κατάφερα τπτ! Laughing

Εκανα μερικούς υπολογισμούς και δυστυχώς Crying or Very sad Crying or Very sad

ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ronin - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 09:14:12
Θέμα δημοσίευσης:
Αδελφια προσοχη!!!!!!!!!!!!

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ Ο ΤΑΣΟΣ!!!!!!!!!!

Να ειστε σιγουροι οτι θα πουλησει πολυ ακριβα το τομαρι του.....

Ειναι τακτικη που ονομαζεται ψωφιος κοριος Laughing Laughing Laughing
Ady - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 09:16:32
Θέμα δημοσίευσης:
Judger έγραψε:
Να αραξω σε καμια ακρη με κανενα 3 λιτρο μπουκαλι κοκκινελι και να κανω οτι μπεκρουλιαζω.....

Scratch Scratch

Να φέρω κανένα κεφτεδάκι, κανένα σαγανάκι ;
Ronin - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 09:21:12
Θέμα δημοσίευσης:
Να τα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχισανε να τσιμπανε τα πουλακια μου.....

Φιλε Ανδριανε φερε οτι σου κανει κεφι.....

Στην τελικη τα τρωμε και μετα αμα λαχει.........

(περιμενω με αγωνια το post του chris.......θα κλ@σουμε στο γελιο.... Laughing )
alemao - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 09:26:22
Θέμα δημοσίευσης:
ναι πρεπει να εχουμε και catering! Laughing
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 09:33:13
Θέμα δημοσίευσης:
ady έγραψε:
Judger έγραψε:

Scratch Scratch

Να φέρω κανένα κεφτεδάκι, κανένα σαγανάκι ;

Δωστου να πιει υδραργυρο Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 10:55:00
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνο λίγα με τον Rory, γιατί θα έχουμε "It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard" το βράδυ! Shocked Razz

Kαι μην νομίζεις ότι μπορώ να λαδωθώ εγώ με μια παλιο TFT. Aυτά είναι για τους νεόκοποι γραφίστες (που νομίζουν ότι είναι και γρήγοροι). Eμένα ένα LCIII μου φτάνει και μου περισεύει για την δουλειά που κάνω, φαντάσου το G4. Bρείτε κάτι άλλο.

Για τις 4 δίμετρες δεν θα έλεγα όχι, βέβαια. Για να βοηθήσω εκείνο το παιδί - τον Alemao λέω βρε - που κινδυνεύει από παντόφλα. Aριστείδη, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα πάω εγώ. Mήπως να πάρω και τον Tρελλοκοζανίτη μαζί Question

Kαι που να δείτε ότι στην είσοδο για την πίστα έχει ταμπέλα, αριστερά για cart, δεξιά για καντίνα. Eκεί να δω πόσες απώλειες θα έχουμε Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ronin - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 11:38:27
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλτατε θεραπευτα μου στο RORY τρεφω αρκετα μεγαλη εκτιμηση φιλε. Laughing Laughing Laughing

Τωρα για το πως θα σε κανω να χασεις την αυτοσυγκεντρωση σου..........
χμμμμμμ................δεν ξερω.....θα δω.............

............κατσε ρε ΓΑ**ΤΟ .......κοιτα να δεις...................
που να πηγε αυτο το V.I.P'S full access card για το GP της IMOLA........
...........α να το...............ειναι εδω μαζι με τα υπολοιπα.....
Για να δω ....για να δω....α ναι....IMOLA,JAPAN,SPA, etc.....ολα εδω ειναι......

Αντε τυχερουλη παλι σε εφτιαξα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
alemao - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 12:03:09
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον θελω απο την ομάδα αυτοσυγκέντρωση!

ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ! Start your engines.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil
teoman - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 12:21:56
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
Λοιπον θελω απο την ομάδα αυτοσυγκέντρωση!

ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ! Start your engines.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Σιγά μην σκίσετε κανά καλσόν Laughing Laughing Laughing

Τα μελέ@pista... που λέει και ο Χρηστάρας Wink
Vaggelis - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 12:23:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε τι είναι αυτά που βλέπω;;; Shocked Shocked Shocked
Για να τρέξουμε πάμε, δεν πάμε σε πανηγύρι....
Αφήστε τα σάντουιτς και τα κοψίδια στην άκρη....
Αυτά είναι παγίδα των Στροφάκηδων, για να φουσκώσουμε και να μην μπορούμε να αποδώσουμε καλά...
Αν και οι περισσότεροι Κάγκουρες θα έχουν μειονέκτημα, γιατί οι πιο πολλοί τρέχουν τελευταίοι, μέσα στη νύχτα και θα έχουμε αντίπαλό και τη νύστα...
alemao - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 13:11:09
Θέμα δημοσίευσης:
εδω φαινεται ο μεγαλος οδηγός αγώνων Ari Lebesen την ώρα που καπαρώνει ένα οικοπεδάκι στην kartland Παλλήνης Laughing

http://www.pbase.com/alemao_rallye/kartday1
alemao - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 13:12:40
Θέμα δημοσίευσης:
α,ξεχασα, θα φερω δικο μου κρανος Laughing
pezomania - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 13:20:44
Θέμα δημοσίευσης:
Θα προσπαθήσω να μην το χάσω το αποψινο (αν και όλα είναι κατά Evil ).

Θα είναι καταπληκτική βραδυά!!!!!!!!!!!!!

Αν έρθω, θα είμαι και εγώ στην συνάντηση των Νότιων στην πλατεία!!!
Ady - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 13:21:30
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
εδω φαινεται ο μεγαλος οδηγός αγώνων Ari Lebesen την ώρα που καπαρώνει ένα οικοπεδάκι στην kartland Παλλήνης Laughing

Α καλά, κατάλαβα...

Αμα ψωνίζει ο Αρης οικόπεδα με δόσεις, φαντάσου τι θα ψωνίσω εγώ σήμερα....

Ερε γλέντια !!

Οπα όπα, μπαμπάκο !!
alemao - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 13:32:09
Θέμα δημοσίευσης:
γιατι νομιζεις ότι ξέρω καλό καρτ; το θέμα είναι ότι και στις εξόδους που είχα (πάντα στο ίδιο σημείο) το διασκέδαζα, έτσι πρέπει να κάνει κανείς για να περναει ομορφα Very happy
teoman - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 13:34:20
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
γιατι νομιζεις ότι ξέρω καλό καρτ; το θέμα είναι ότι και στις εξόδους που είχα (πάντα στο ίδιο σημείο) το διασκέδαζα, έτσι πρέπει να κάνει κανείς για να περναει ομορφα Very happy

Σε ορισμένα καρτοδρόμια,μετά από έξοδο,δεν σε αφήνουν να συνεχίσεις...
Μάλιστα το αναφέρουν πριν ξεκινήσεις... Ελπιζω να μην έχουμε τα ίδια σήμερα,γιατί δεν βλέπω να τερματίζει κανένας Very happy
Ady - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 13:36:01
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:

Μωρέ και εγώ θα το διασκεδάσω, δεν τίθεται ζήτημα...

Αφού δε μπορώ να το αποτρέψω, τουλάχιστον ας το διασκεδάσω...

Το θέμα είναι μην ψωνίσω κανένα οικόπεδο στο ΚΑΤ.
Vaggelis - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 13:39:08
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:

Ααααααα, για να σου πω....
Εγώ δεν σε έκανα μεταγραφή για να μου αλωνίζεις τα οικόπεδα και να έχεις στενές επαφές πρώτου τύπου με τα λάστιχα....
Sidobre - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 14:37:11
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ

Mε φώς, νερό, τηλέφωνο...
ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ! ΠΟΛΛΕΣ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΜΕ ΦΟΒΕΡΗ ΘΕΑ

Πληροφορίες:

Σύλλογος Κάγκουρων του 206 Club - Hellas

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
alemao - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 14:39:40
Θέμα δημοσίευσης:
....και λαστιχάκια δωρεάν! Laughing Laughing Laughing
SnakeMJK - Πεμ 03 Ιούλ 2003, 19:20:42
Θέμα δημοσίευσης:
δυστυχώς μου τυχε κάτι και πρέπει στις 10 να είμαι σπίτι... ελπίζω να υπάρξει και δεύτερη καρτ-μέρα Razz
Alex - Παρ 04 Ιούλ 2003, 00:05:31
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια ειδε κανεις το πρασινο που επεφτε απ'τον ουρανο την ωρα που τρεχανε τον αγωνα οι +80 κιλα? Ελεγε τωρα στη ΝΕΤ οτι το ειδε κοσμος αρκετος .. στην αρχη το ειδα επεφτε (πρασινο ηταν) μετα αφησε ουρα πρασινη, μετα σταματησε η ουρα και μετα εξαφανιστηκε απ'τον οριζοντα.. Υπολογιζουν οτι μαλλον επεσε απο Αλβανια/Σκοπια μερια οτι και αν ειναι.. Κουφο ε? Shocked

Διαβαζω τωρα και στη Ναυτεμπορικη κατι σχετικο:
http://www.naftemporiki.gr/news/static/03/07/04/703503.htm

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE
Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2003 00:38
Τελευταία Ενημέρωση : 04/07/2003 00:40
Ενα μεγάλης μάζας, άγνωστης ταυτότητος, φλεγόμενο αντικείμενο αναστάτωσε λίγο πριν από τις 11 απόψε πολλές περιοχές της Ελλάδας, αφού έγινε ορατό από την Ελευσίνα, την Καβάλα, τη Λάρισα, την Κέρκυρα και αλλού.

Κάτοικοι των Ζαγοροχωρίων Ιωαννίνων τηλεφώνησαν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και δήλωσαν ότι το άγνωστο αντικείμενο έπεσε μεταξύ Δόλιανης και Καστανώνα.

Τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κινήθηκαν στην περιοχή δεν είχαν εντοπίσει μέχρι τα μεσάνυχτα το παραμικρό αλλά και ούτε κάποια εστία φωτιάς έχει αναφερθεί σε όλη την ευρύτερη περιοχή.

Πάνω από τα Γιάννενα περνάει διεθνής αεροδιάδρομο, αλλά δεν έχει αναφερθεί καμία απώλεια αεροσκάφους.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι πρόκειται για πτώση μετεωρίτη ή τμήμα δορυφορικού σταθμού που βγήκε εκτός τροχιάς και μπαίνοντας στη γήινη ατμόσφαιρα ανεφλέγη και τελικά συνετρίβη στη γη. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Πολυ θεαματικο παντως... Για οσους το ειδαν.. Και πρεπει να ηταν ΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΤΙΟ.. γιατι καιγοταν μια ωρα και δεν εχανε δυναμη + οτι το ειδαν απ'ολες τις γωνιες της Ελλαδος!!...
Sidobre - Παρ 04 Ιούλ 2003, 00:21:44
Θέμα δημοσίευσης:
Μόλις επιστρέψαμε από το 1ο KartChallenge

Θα γράψω τους χρόνους και τους νικητές αλλά τις (φανταστικές) εντυπώσεις αργότερα

Κατηγορία Γυναικών

Δοκιμαστικά
1. Racing Girl
2. Maria (φίλη της Bloom)
3. Bloom
4. Zoi
5. Dimisi

Αγώνας:
1. Maria, 40.73
2. Bloom, 41.00
3. Racing Girl, 41.51
4. Dimisi, 47.86
5. Zoi, 49.53

Aνδρες άνω των 80 κιλών

Δοκιμαστικά
1. P206Mike (36.21) (K)
2. Alemao (36.73) (K)
3. Sidobre (36.84) (Σ)
4. Νasoss (37.32) (K)
5. Lord Cypher (37.93) (K)
6. Danielos (37.98) (Σ)
7. Christhehealer (38.51) (Σ)
8. Τeoman (38.84) (Σ)

Αγώνας
1. P206Mike (35.24) (K)
2. Alemao (36.30) (K)
3. Sidobre (36.68) (Σ)
4. Danielos (37.27) (Σ)
5. Νasoss (37.31) (K)
6. Christhehealer (37.56) (Σ)
7. Τeoman (37.78) (Σ)
8. Lord Cypher (38.16) (K)

Νικητής ο P206Mike όπου κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και δεύτερος ο Alemao ο οποίος κέρδισε μια δωρεάν βόλτα με kart.

Ανδρες κάτω από 80 κιλά

Δοκιμαστικά
1. Gatony (35.02) (Σ)
2. Judger (35.78) (K)
3. Vaggelis (36.32) (K)
4. PoisonR (36.51) (K)
5. Larry (36.81)
6. TZAG (36.88) (Σ)
7. ΤοmCat (37.08) (K)
8. Ady (37.91) (Σ)
9. Alex (37.94) (Σ)

Aγώνας

1. Gatony (34.34) (Σ)
2. Judger (35.51) (K)
3. Vaggelis (36.06) (K)
4. ΤοmCat (36.18) (K)
5. TZAG (36.31) (Σ)
6. Larry (36.40)
7. PoisonR (36.85) (K)
8. Alex (37.08) (Σ)
9. Ady (37.12) (Σ)

Μεγάλος νικητής ο Gatony όπου κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και 2ος ο Judger όπου κέρδισε μια δωρεάν βόλτα με kart.

Να σημειωθεί ότι αγοράστηκαν πολλά οικόπεδα και δίνονται σε εκπληκτικές τιμές!
Alex - Παρ 04 Ιούλ 2003, 01:01:55
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω την εντυπωση οτι την καλυτερη αποδοση την πετυχαν ο Judger, o Sidobre και ο danielos αν αναλογιστουμε το βαρος τους...Ο gatony ειναι απο αλλο πλανητη αλλα ειναι και παναλαφρος... Ρε μεγαλε δε σε ρωτησα: Την ξερεις την πιστα?

Εγω εχω να πω οτι αν και δεν ειμαι πολυ ικανοποιημενος απ'το χρονο μου, το 17 που ειχα δεν πρεπει να τραβαγε και πολυ (νομιζω το καταλαβε και ο nasoss).. Ο ady μου ανοιξε 3 προς 4 καροτσες στην ευθεια ενω μου εριχνε μονο μια πριν βγουμε σε αυτη... Βεβαια εχουμε γυρω στα 5-6 κιλα διαφορα αλλα λεμε..

Με το χρονο που εκανα θα ειμουν 4ος στη βαρια κατηγορια γιατι βασικα εκει ανηκω αλλα το ιδιο ισχυει και για τον judger που θα εβγαινει 2ος.. Δεν πειραζει ας προσεχα τι δηλωνα Cool

Εντωμεταξυ αφοτου μετα βγηκα στο δρομο δεν ειχα και πολυ ορεξη να το σκισω το αμαξι γιατι ξεδωσαμε στη πιστα.. μετα απο λιγο ειχα κολησει πισω απο κατι αλλους και ανεβασα λιγο ρυθμους και σε κατι στροφες καταλαβα οτι εμπενα πιο αφοβα και ειχα την αισθηση οτι εχω "πολυ ακομα" ενω κανονικα θα σκεφτομουν "χμμ ενταξει εχει λιγο ακομα αλλα καλο ειναι μη το ζορισεις αλλο".. δηλαδη το καρτ ειναι οντως βελτιωτικο των οδηγικων ικανοτητων (η εστω της αυτογνωσιας περι οριων).. Αντε και εις το επομενον... Cool
racing-girl - Παρ 04 Ιούλ 2003, 03:19:11
Θέμα δημοσίευσης:
Έχεις απόλυτο δίκιο Alex κι εγώ το παρατήρησα (αρχισα τις σφήνες στο δρόμο γιατί μου φαίνονταν όλοι πολύ αργοί), όπως επίσης και στην αίσθηση του τιμονιού το οποίο ήταν πανάλαφρο σε σύγκριση με του kart.
Sidobre θα κάνω ένσταση. Very happy Όταν τρέξαμε εμείς ο τύπος της πίστας μου μείωσε το γκάζι κι ας του έλεγα να το αφήσει ύσηχο οπότε δεν μπορούσαμε να σας συναγωνιστούμε στους χρόνους. Διαφορετικά θα σας είχαμε περάσει από πάνω λόγω μικρότερου βάρους. Αδικία...
Κατα τ'άλλα ήταν φοβερά κι ευχαριστώ τους Καγκουράτσηδες που μου απέδωσαν το επίτημο σήμα του καγκουρό!! Very happy
Άντε και στην πίστα Μεγάρων με τα 206 μας την επόμενη φορά
Vaggelis - Παρ 04 Ιούλ 2003, 07:43:34
Θέμα δημοσίευσης:
Τάσο, ξέχασες μια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σημαντική απονομή........

AND THE WINNER IS.....

Τα λόγια είναι περιττά....
Ady - Παρ 04 Ιούλ 2003, 07:46:04
Θέμα δημοσίευσης:
Συγχαρητήρια στους καγκουράτσηδες στην βαρέων βαρών κατηγορία !! Αποδείχθηκαν πιο στοφάτσηδες από τους original στροφάτσηδες !!

Ευτυχώς η κατηγορία φτερού των στοφάτσηδων είχε τον gatony που την ξελάσπωσε....

Φοβερή εμπειρία το παρθενικό μου καβάλημα ενός cart !!

Σσσσέλω κι άλλο !!!!!!!!!!!!!!
Ronin - Παρ 04 Ιούλ 2003, 08:15:34
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημερα κι απο εμενα.....

Λοιπων για εχτες..........

Απο που να ξεκινησω,και που να τελειωσω. Cool

Κατ εμε το ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ανηκει στον Τασο (Sidobre) για την πολυ καλη οργανωση του ολου event (στροφαρε και πολυ καλα για τα κιλα του!!!!!!).Προσωπικα χαρικα αφανταστα ολα τα σκηνικα που εγιναν (δεν ξερω αν φανηκε αλλα ημουνα λιγο γιασου εχτες-σαν τα παιδακια οταν πανε στην παιδικη χαρα...) Laughing Laughing

Στο αγωνιστικο μερος ,αποδιδω τα ευσιμα στον gatony που πραγματικα εδειξε οτι ξερει πως πρεπει να οδηγητε ενα Kart.Στην εκκινηση του αγωνα μας( κατηγορια 80 κιλων) , και ενω ηταν 1ος και εγω 2 ος,μου εφυγε στην εκκινηση ανετοτατα.Εκεινη την ωρα ειπα μεσα μου οτι θα τον περναγα στην πορεια......αλλα που!!!!!!!!!!!Το παλικαρι στροφαρε εκπληκτικα μεσα στην πιστα(ενταξει ηταν ελαφρης-αλλα το γνωριζε κιολας το αθλημα) και οσο κι αν προσπαθουσα δεν τον εφτανα.Και παλι μπραβο του!!!!!
Επισης αξιος συγχαρητηριων ειναι ο p206mike(νικητης της μεγαλης κατηγοριας), που οι χρονοι που εκανε ηταν ανταξιοι της μικροτερης κατηγοριας.Και ειναι και 1.90 το παιδι και περιπου 90 κιλα.Μπραβο ρε ΠΡΟΕΔΡΕ!!!!!!!!!!!!!ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ.

Προσωπικα μου αρεσε πολυ το τελευταιο περασμα που εκανα(εγω,ο P206mike,o gatony και 2 φιλοι του,5 ατομα συνολο)Εκτος του οτι εσπασα το προσωπικο ρεκορ μου(35:27 εκανα),με τον gatony και την παρεα του στροφαραμε πολυ ωραια μεσα στην πιστα.Θυμηθηκα το τρενακι που δημιουργειτε σε επαγγελματικο αγωνα καρτ.

Στην αντιπαραθεση των 2 παραταξεων (καγκουροι-στροφακιδες) πιστευω οτι δεν αξιζει να αναφερθω,γιατι πολυ απλα δεν υπηρξε.!!!!!!!!!

Κλεινοντας, περιμενω με αγωνια την επομενη racing δραστηριοτητα του club!!!!!!!!!!!

Την καλημερα μου σε ολους Laughing Laughing
Vaggelis - Παρ 04 Ιούλ 2003, 08:20:05
Θέμα δημοσίευσης:
Εντυπώσεις:

Πολύ γέλιο, μεγάλες κόντρες, πάρα πολύ ιδρώτας (όλοι είμασταν λες και μας έριχναν νερό...)
Στα +80, ο Καγκουράρχης πέταγε με τον alemao να τον ακολουθεί σε ρυθμό.
Στα -80, ο Gatony ήταν σε άλλο αγώνα.... (ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως ο Poison με πέρναγε σαν σταματημένο στην εκκίνηση, αλλά μέσα στον αγώνα...άντε γειά)
Οι Στροφάκηδες, όργωσαν κανονικά τα διπλανά οικόπεδα...
Θα ήθελα να δώσω και δημόσια συγνώμη, που εμβόλισα τον Alex και τον Larry, με αποτέλεσμα να πάνε στα λάστιχα
Στο γυρισμό, το αυτοκίνητο μου φαινόταν σαν το πιο άνετο του κόσμου και οι κινήσεις μου (αν και πιασμένος...), ήταν πάρα πολύ άνετες...
Και πάλι συγχαρητήρια για την ιδέα και ραντεβού στο επόμενο...
pezomania - Παρ 04 Ιούλ 2003, 08:28:12
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά για εμένα εχθές ήταν αδύνατο να έρθω, αφού ξεμπέρδεψα από τις τελευταίες μου επαγγελματικές δραστηριότητες κατά 11 παρά!!! Όπως καταλαβένετε η κούραση δεν μου άφηνε και πολλά περιθώρια για να παρεβρεθώ Crying or Very sad Crying or Very sad

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τάσο (Sid) όπου είμασταν σε επικοινωνία και προσπαθούσε να με βοηθήσει για να παρεβρεθώ στην όμορφη εκδήλωση!!!

Ειλικρινά θα ήθελα πολύ να είμουνα μαζί σας χθές Crying or Very sad Δεν πειράζει όμως την επόμενη φορά θα είμαι σίγουρα!!!!
alemao - Παρ 04 Ιούλ 2003, 08:34:38
Θέμα δημοσίευσης:
Καταρχήν χάρηκα πολύ που σας γνώρισα επιτέλους όοοοολους εσάς Very happy

Κατά δεύτερον να πω ότι ευχαριστήθηκα πολύ τον αγώνα και ότι προσέφερεα πολύ θέαμα, ειδικά στον 3ο αγώνα που κάναμε μεταξύ μας οι πρώτοι από τις 2 κατηγορίες. Εγώ κατάλαβα ότι θα ξεκινούσαμε όλοι μαζί και περίμενα να στηθούμε στην αφετηρία, μέχρι που είδα να με περνάνε όλοι Laughing Laughing Laughing Είχα πλέον χάσει το παιχνίδι (λες και είχα καμμιά ελπίδα Very happy Razz ), οπότε αποφάσισα να κάνω επί 10 λεπτά drift σε όλες τις στροφές Very happy Very happy Very happy Όπως είχα πει λοιπον , μπήκα στην πίστα και δεν ίσιωσα ποτέ (ΓΚΚΚΚΚΟΥΣΤΗΣ!), και έκανα και χρόνο 36:36 Very happy Shocked

ΑΡΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ (οι ντοματες μετά παρακαλώ Laughing )

Καλά ας μην πούμε για μετά τον αγώνα όπου ένα κίτρινο rallye και ένα 206 GTi έσπειραν τον πανικό στην διαδρομή Παλλήνη-Καλλιθέα Very happy Αφού φτάσαμε μέχρι τον Πειραιά με τον Μιχάλη μπας και βρούμε κανένα φανάρι χωρίς άλλα αυτοκίνητα Laughing Laughing Laughing Παιδια να το ξανακάνουμε και να μαζέψουμε και άλλους ανώριμους Very happy Να κάνουμε και μαθήματα ασφαλούς οδήγησης σε νέα μέλη του club Laughing

ΥΓ: Άρη είσαι πολύ καλός συνοδηγός αλλά το road book είχε κάποια λαθάκια, να το διορθώσουμε Very happy
ΥΓ2: Μπράβο sidobre για την οργανωση! Wink
Sidobre - Παρ 04 Ιούλ 2003, 08:36:58
Θέμα δημοσίευσης:
Εντυπώσεις τώραααα....

Αυτόν τον Gatony ποιός θα τον πιάσει;;;

Η μεταγραφή μας κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένη για 2 λόγους: 1ον σας νίκησε με φοβερή άνεση παλιοκάγκουρες και 2ον από πριν τον αγώνα η μεταγραφή έγινε σε τόσο χαμηλούς τόνους που ούτε το πήρατε χαμπάρι!

Λοιπόν το παιδί δεν την ξέρει την πίστα (νομίζω ότι είναι η 3 φορά που τρέχει σε αυτήν; ) αλλά έχει rallye! Που σημαίνει ότι ξέρει από .... καρτ!

Παρόμοια δηλαδή κατάσταση με αυτήν της δική σας μεταγραφής Razz (alemao)

Για τα δικά μας κιλά τώρα, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τους χρόνους μου γιατί η διαφορά μου με τους 2 πρώτους είναι τουλάχιστον 15 κιλά!!!!
Και όχι μόνο αυτό, αλλά αποδείχτηκε από το Gatony ότι το 24 (που είχα και εγώ) δεν πήγαινε καθόλου (πήρε την 2η φορά το 23 και κατάφερε να κατεβάσει τον χρόνο του περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο.

Και δεν φτάνει μόνο αυτό, είχατε βάλει τον Νάσο να με κλείνει συνέχεια σαν γνήσιο Κάγκουρο σε όλες τις στροφές και να μην με αφήνει να περάσω! (για την ευθεία δεν το συζητάω... με το κάρτ και τα κιλά μου ούτε λόγος να τον φτάσω...) Πάντως ο Νασος μια χαρά, τα περισσότερα που λέω πλάκα είναι.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ ΦΤΑΙΕΙ! Γιατί δεν του εξηγησε ότι νικητής ΔΕΝ είναι αυτός που θα τερματίσει πρώτος... Evil Evil

Ετοιμαστείτε μετά τις διακοπές για 2ο KartChallenge... Twisted evil

ΥΓ. Οι Κάγκουρες μήν πολυχαίρονται... Λείπαν 2 σοβαρότατες συμμετοχές:

- Pugsang που σήμερα θα γεννήσει η γυναίκα του... ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙΑ!!
- Pezomania, που έτρεχε με την δουλειά του...

Ενώ οι κάγκουρες είχαν μόνο τον Dimip που έλλειπε
Vini - Παρ 04 Ιούλ 2003, 08:47:07
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Mόνο ? Τόσο απαρατήρητος περνώ ? Sad

υ.γ. άντε! καλό μου ταξίδι ...
Sidobre - Παρ 04 Ιούλ 2003, 08:51:48
Θέμα δημοσίευσης:
Nikos(Vini) έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Mόνο ? Τόσο απαρατήρητος περνώ ? Sad

υ.γ. άντε! καλό μου ταξίδι ...

ΡΕ ΘΑ ΣΕ ΒΑΡΕΣΩ!!!!

Εσύ δεν είχες δηλώσει συμμετοχή!

Και βέβαια ήταν αισθητή η απουσία σου Νικο! Τα παιδιά όμως είχαν δηλώσει ότι θα έρθουν και τους προέκυψαν ατυχίες (και ευτυχίες για τον Μάκη!)
Ady - Παρ 04 Ιούλ 2003, 08:52:26
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
ΥΓ. Οι Κάγκουρες μήν πολυχαίρονται... Λείπαν 2 σοβαρότατες συμμετοχές:

- Pugsang που σήμερα θα γεννήσει η γυναίκα του... ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙΑ!!
- Pezomania, που έτρεχε με την δουλειά του...

Πέστα αγόρι μου !! Για να μην παίρνουν και πολύ αέρα !!!

Λοιπόν αν και ο κόουτς μου (pezomania) με άφησε απροπόνητο, έχω να δηλώσω τα εξής:

1. Ξεκινάω δίαιτα

2. Την Κυριακή φεύγω για Ανδρο και θα νοικιάσω ένα 106 rally !! Smile

Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι έχετε να πάθετε !!

Ενα μεγάλο μπράβο στον Τάσο για την σύλληψη της ιδέας και υλοποίηση/οργάνωση της χθεσινής ημέρας !!
alemao - Παρ 04 Ιούλ 2003, 08:57:41
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον οριστε τα πραγματικα αποτελέσματα (σύμφωνα με τον τελικό χρόνο) όπου φαίνεται ότι οι νικητές είναι οι ανώριμοι κάγκουρες! Οι στροφάκηδες με εξαίρεση τον "γάτο" (μεταγραφή από την Real Madrid) πατώσανε! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ορίστε λοιπόν μερικές ντομάτες σε αυτούς που έβγαζαν γλώσσα πριν τον αγώνα
Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat

Gatony (34.34) (Σ)
P206Mike (35.24) (K)
Judger (35.51) (K)
Vaggelis (36.06) (K)
ΤοmCat (36.18) (K)
Alemao (36.30) (K)
TZAG (36.31) (Σ)
Larry (36.40)
Sidobre (36.68) (Σ)
PoisonR (36.85) (K)
Alex (37.08) (Σ)
Ady (37.12) (Σ)
Danielos (37.27) (Σ)
Νasoss (37.31) (K)
Christhehealer (37.56) (Σ)
Τeoman (37.78) (Σ)
Lord Cypher (38.16) (K)

ΥΓ3 (το ξέχασα πριν): Πολύ μεγάλο μπράβο στις γυναίκες όπου έκαναν πολύ καλούς χρόνους αν σκεφτούμε ότι οι "πισταδόροι" (όχι πιτσαδόροι Laughing ) τους είχαν μειώσει το γκάζι. Φάνηκε επίσης ότι η Γιωργία έχει πάρει την καλύτερη ανατροφή από εμένα, αφού κάνει καγουριές και μέσα σε πίστα καρτ Laughing (καλά εκείνη η στούκα με την Bloom ήταν απίστευτη Very happy Very happy Very happy )
Sidobre - Παρ 04 Ιούλ 2003, 09:03:16
Θέμα δημοσίευσης:
Αριστείδη δεν πάει έτσι! Βάλτα σύμφωνα με τα κιλά να δείς πως είναι οι διαφορές !!

Χώρισέ τα ανά 5 κιλά και δες

Η αναλογία κιλών/ίππο είναι φοβερά σημαντική στα καρτ!
alemao - Παρ 04 Ιούλ 2003, 09:07:27
Θέμα δημοσίευσης:
αφου και μονος σου παραδεχτηκες ότι πήρες το γρήγορο καρτ μπας και μας κερδισεις! χαχαχα προδόθηκες, δεν έπρεπε να το πεις Laughing

την άλλη φορά να έχουμε 4 κατηγορίες, όπου στην 1η κατηγορία (φτερού) θα είναι ο gatony, ενώ εσύ θα είσαι στην 4η κατηγορία Very happy

αντε να μην μας λέτε μετά Very happy
Sidobre - Παρ 04 Ιούλ 2003, 09:09:40
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
αφου και μονος σου παραδεχτηκες ότι πήρες το γρήγορο καρτ μπας και μας κερδισεις! χαχαχα προδόθηκες, δεν έπρεπε να το πεις Laughing

Χα χα δεν πήρα το γρηγορότερο. Είπα ότι το κάρτ που πήρα ΔΕΝ πήγαινε σε σχέση με το 23 που πήρε μετά ο Gatony!

Kάγκουρες δεν είστε; Τέτοια λέτε και τέτοια κάνετε!!!
alemao - Παρ 04 Ιούλ 2003, 09:13:00
Θέμα δημοσίευσης:
Οι Στροφάκηδες είναι κουλοί! Laughing Laughing Laughing

Λοιπον πιστεύω ότι οι κάγκουρες θα ευχαριστηθούμε περισσότερο αν πάμε σε συγκρουόμενα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
teoman - Παρ 04 Ιούλ 2003, 09:13:59
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο Τάσσε για την οργάνωση,περάσαμε φανταστικά!!!
Μερικοί δεν πηγαίναμε για τους χρόνους αλλά για την διασκέδαση.Τα καρτάκια μπαίνανε πολύ καλά στις στροφές αλλά στην ευθεία... Confused Confused Confused
Οικόπεδο δεν αγόρασα (ακριβή περιοχή),επιφυλλάσομαι όμως για την επόμενη φορά. Very happy
Άντε να είναι και σύντομα,τώρα που είμαστε ζεστοί!

Συγχαρητήρια και στους κάγκουρες για την-προσωρινή- επιτυχία τους Laughing Laughing Laughing

Βρε Άρη,ακόμα ψάχνω τις Ανατολικοευρωπαίες Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Wink
p206Mike - Παρ 04 Ιούλ 2003, 09:31:02
Θέμα δημοσίευσης:
Συγχαρητήρια...στον Τάσο για την οργάνωση αλλά και σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος...

Cool Πιστεύω ήταν μια ωραία διασκεδαστική βραδυά...για όλους...

Το όλο event κύλησε άψογα....

Να μα στε καλά να διοργανώσουμε και άλλα παρόμοια...events...

Μιας και ο χαρακτήρας του club είναι οι 4 τροχοί...και τέτοιες δραστηριότητες και κόσμο μαζεύουν και χρήσιμες είναι για όλους...

Εις αναμονή λοιπόν του επόμενου event.... Idea

Κατά τα άλλα VIVE LE KANGAROOS!!!
Ronin - Παρ 04 Ιούλ 2003, 09:35:25
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked

ΧΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΦΙΛΕ ΘΕΟΔΩΡΕ Laughing Laughing Laughing

αλλα καθηστε γιατι εχει και συνεχεια .... Laughing Laughing Laughing

Βασικα καποιο απο τα ηχηρα σας ονοματα , μας πεταξε το μπαλακι , και μας προκαλεσε ΑΝΟΙΧΤΑ στα Μεγαρα!!!!!!!

Εγω πολυ απλα θα δηλωσω οτι εμεις ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.... Laughing Laughing
Vaggelis - Παρ 04 Ιούλ 2003, 10:05:44
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν, οι φαφλατάδες και υπερόπτες Στρο(υμ)φάκηδες την πατήσανε...
Οι Κάγκουροι, με λίγα λόγια και ΠΟΛΛΑ έργα στη πίστα, κλείσαμε στόματα...
Όσο για την πολυσυζητημένη μεταγραφή του Οκκά, εεεεεε του Gatony ήθελα να πω, στην αρχή είχε δηλωθεί στους Καγκουράτσηδες (όπου ανήκει και λόγω μαλλιού, ε Μιχάλη; ), αλλά ο Στροφάρχης κινήθηκε στο παρασκήνιο και έκανε την μεταγραφή, χωρίς να το πολυκαταλάβουμε....
Τέλως πάντων, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη....
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, ραντεβού το Σεπτέμβρη...
alemao - Παρ 04 Ιούλ 2003, 10:15:06
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ!

Laughing Laughing Laughing
Bloom - Παρ 04 Ιούλ 2003, 10:24:32
Θέμα δημοσίευσης:
"Κάνε φίλη να δεις καλό" σου λέει μετά.... Rolling eyes

Με έφαγε για 0,23 η άαααατιμηηηηηη!!! Twisted evil

Τι το 'θελα και το έπεισα να τρέξει το... Στρουμφάκι? ( <---- το παρατσούκλι που έχουμε κολλήσει στη Μαρία, φυσικά λόγω... μεγέθους! Shocked )
Έλα, 18 κιλά ελαφρύτερή μου είναι! Δηλαδή ουσιαστικά, με βάρος 42 κιλά που έχει ( Exclamation )..... το καρτ μόνο του πάει!! Laughing Laughing Laughing

Πράγματι η τράκα μας με το racing girl ήταν άπαιχτη φάση! Razz Very happy
Ευχαριστώ κι εγώ τους Κάγκουρες που μου έδωσαν κατόπιν του αγώνα το σήμα του Σωματείου τους.... Μήπως τελικά την τραβάει ο οργανισμός μου την... Καγκουριά?? Shocked Rolling eyes Laughing

Ε... για πρώτη φορά στην πίστα (τουλάχιστον δική μου)... καλούτσικα δεν τα πήγαμε μωρέ κι εμείς τα κοριτσάκια? Embarassed

Λοιπόν, για να σοβαρευτούμε και λίγο, χτες ήταν ά ψ ο γ α ------> Αρχηγέ Sidobre σε υπεεεέρευχαριστούμε για τη διοργάνωση! Cheers

Οι αγώνες των αντρών ήταν απολαυστικότατοι, οι φωνές από όσους ήταν στο κοινό κάθε φορά στον δικό τους που πέρναγε (Κάγκουρα ή Στροφάκη αντίστοιχα Razz ) ήταν όλα τα λεφτά, όπως και τα χαμόγελα Colgate που ρίχνανε αρκετοί όταν περνάγανε και εγώ προσωπικά... λυνόμουν στο γέλιο!

Πέρναγε ο p206mike? -----> Οργιάζανε για τον Πρόεδρο οι Κάκγουρες!
Πέρναγε ο ady? ------> Ουρλιάζανε οι Στροφάκηδες "Είσαι τεράστιοοοοος!"
Πέρναγε ο Chris? ------> Ε, εκείνος είχε εκείνο το χαμόγελο Colgate που λέγαμε? ...Το "Πάω βόλτα στο πάρκο να χαζέψω τα λιγούστρα"!.... Α ρε φίλτατε! Razz Razz Razz

Πάντως τρέξατε όλα τα παιδιά πολύ καλά και χαίρομαι πάνω απ' όλα που αν και άντρες (... άρα ολίγον... πολεμοχαρείς υποτίθεται Twisted evil ) παίζετε δίκαια, αγαπημένα και ότι κι αν συμβεί στην πίστα, είστε όλοι με το χαμόγελο και το χιούμορ σας! Γι' αυτό σας πάω τρελά ρε.... Wink

Τέλος (και επειδή ως συνήθως... πάλι έγραψα πολλά Embarassed ) να δώσω κι εγώ τα συγχαρητήριά μου στους νικήτές!

Ένα μεγάλο μπράβο στον p206mike και στον gatony για τις νίκες τους! Wink Wink

Χαίρομαι που τελικά και τα δύο μέτωπα είχαν και από έναν νικητή και απεφεύχθη ο.... εμφύλιος! Laughing Laughing Laughing
Sidobre - Παρ 04 Ιούλ 2003, 10:31:31
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Λοιπόν, οι φαφλατάδες και υπερόπτες Στρο(υμ)φάκηδες την πατήσανε...
Οι Κάγκουροι, με λίγα λόγια και ΠΟΛΛΑ έργα στη πίστα, κλείσαμε στόματα...
Όσο για την πολυσυζητημένη μεταγραφή του Οκκά, εεεεεε του Gatony ήθελα να πω, στην αρχή είχε δηλωθεί στους Καγκουράτσηδες (όπου ανήκει και λόγω μαλλιού, ε Μιχάλη; ), αλλά ο Στροφάρχης κινήθηκε στο παρασκήνιο και έκανε την μεταγραφή, χωρίς να το πολυκαταλάβουμε....
Τέλως πάντων, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη....
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, ραντεβού το Σεπτέμβρη...

Κάγκουρος ο Gatony;; AXAXAXAXAXAXAXAXA Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Παρ 04 Ιούλ 2003, 10:32:54
Θέμα δημοσίευσης:
judger έγραψε:
Βασικα καποιο απο τα ηχηρα σας ονοματα , μας πεταξε το μπαλακι , και μας προκαλεσε ΑΝΟΙΧΤΑ στα Μεγαρα!!!!!!!

Εγω πολυ απλα θα δηλωσω οτι εμεις ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.... Laughing Laughing

Eγώ είμαι από χωριό, θεοσεβούμενος άνθρωπος, δεν κάνει να κλέβω εικοναστάσια. Shocked Shocked Eίπαμε, σαν καλοί Xριστιανοί (και κανα δυο Θρησκείες ακόμα για ασφάλεια, όταν είμαι με τον Mιχελακάκη συνοδηγό) και στο Mέγαρο ακολουθούμε το "δρόμο του Θεού" Laughing Laughing Laughing

Άκου δευτέρα στις "φυστικιές". Στην Kηφισίας είμαι, 9.00 το πρωί Question Question

Kατά τ' άλλα έχω να καταγγείλω ότι εάν δεν κατεβούμε ειδική κατηγορία "Bαρελοφρονάτσηδες", θα κατέβω και στο επόμενο Challenge.

Tόσο τρέξιμο και τι κάναμε???? Ήπιαμε μια πορτοκαλάδα. Aυτή με πείραξε και δεν μπορούσα να αποδώσω Shocked

Kαι αυτός ο Πρρρρρρρρόεδρος, μιζέρια στην οργάνωση. Oύτε 5 F1 Babes δεν μου είχε στην εκκίνηση (ολάκερος Θεραπευτής) να μου κρατάνε την ομπρέλα, να μου κάνουν μασαζζζζζζζζ, να μου φέρνουν τα Martini (shaked not striped)...

...άμα δεν αναλλάβω εγώ, τίποτα δεν γίνεται σωστά σε αυτό το club.

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ΝΙΚΟΣ - Παρ 04 Ιούλ 2003, 10:35:13
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Και βέβαια ήταν αισθητή η απουσία σου Νικο!

Η δικια μου Τασο Embarassed Embarassed

Ουπς λαθος δεν ειμαι μονο εγω Laughing Laughing Laughing

Λοιπον ενα μεγαλο μπραβο στον Προεδρο Thumb right

Στην ολη φαση ομως θα ηθελα σαν γνησιος στροφακιας να πω πως δεν μου αρεσε το αποτελεσμα Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ΘΑ ΞΕΛΑΣΠΩΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ PEUGEOT.

Y.Γ.Προεδρε αντι να κλεισουμε πιστα δεν γινετε να κλεισουμε καμια Ριτσωνα ή καμια Πορταρια Question Question Question Twisted evil Twisted evil Twisted evil Laughing Laughing Laughing
Sidobre - Παρ 04 Ιούλ 2003, 10:37:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι ρε το είδαμε και το βαρέλι που έφερες και γέμισε τα καρτ μας με τσίπουρα!

Γι'αυτό πηγαίναμε σαν ζαλισμένα!

Αμα σε ξαναφήσω να βάλεις το χεράκι σου στα αθλητικά...

Ξουτ! Στα Ασμπέτε σου και γρήγορα!
Sidobre - Παρ 04 Ιούλ 2003, 10:39:10
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Sidobre έγραψε:
Και βέβαια ήταν αισθητή η απουσία σου Νικο!

Η δικια μου Τασο Embarassed Embarassed

Τώρα τι να σου πω εσένα!
alemao - Παρ 04 Ιούλ 2003, 10:39:48
Θέμα δημοσίευσης:
ο Τασος έχει δίκιο, γιατί αντί να κάνει σκασίματα το καρτ του, έκανε "ΧΙΚ! ΧΙΚ! ΧΙΚ!" Laughing Laughing Laughing
Bloom - Παρ 04 Ιούλ 2003, 11:07:01
Θέμα δημοσίευσης:
Οπ, ξέχασα να πω κάτι σημαντικό! Embarassed

Λίγο πριν έρθω στα καρτ, με πήρε τηλέφωνο η Ελίνα-angelbaby και μου είπε να μεταφέρω χαιρετίσματα και πολλά φιλάκια σε όλους!!

Έχουν μπλέξει με δουλειές και υποχρεώσεις τα παιδία και ήθελαν πολύ να ήταν κοντά μας χτες αλλά δυστυχώς... Crying or Very sad

Σύντομα θα ξεμπερδέψουν επιτέλους και θα επιστρέψουν δριμύτεροι, αφού όπως μου είπε πολύ τους έχουμε λήψει όλοι....

Και εσείς σε εμάς Τάσο & Ελινάρα!!! Cheers Wink Wink
SnakeMJK - Παρ 04 Ιούλ 2003, 11:57:37
Θέμα δημοσίευσης:
μπούχουυυυυ θέλω κι εγώ!!!!! btw το ρεκόρ μου είναι 35.04 άρα θα έβγαιναν μπροστά οι στροφάκηδες Razz πόοοοτε θα γίνει το επόμενο; Razz
alemao - Παρ 04 Ιούλ 2003, 12:30:29
Θέμα δημοσίευσης:
το καλο εχθές είναι ότι υπήρχε έντονος συναγωνισμός και όλοι πηγαίναμε σχεδόν το ίδιο. απόδειξη οι χρόνοι που κάναμε. για να μην πω για το κεφι και τις πλακες που γίνονταν μεσα και εξω απο την πιστα Laughing
gatony - Παρ 04 Ιούλ 2003, 15:01:46
Θέμα δημοσίευσης:
Γεια χαρά και από μένα παίδες.

Πέρασα πολύ όμορφα μαζί σας χθές στο Γέρακα.Υπήρχε πολύ κέφι απ'τη μεριά σας(εγώ ήμουν λίγο "κουμπωμένος",μιας και δεν ήξερα κενένα πέρα απ'τον sidobre μέσω πμ)πολύ συναγωνισμός.
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αλλά την μεγαλύτερη διαφορά την κάνουν τα κιλά(για αυτό και οι "καλοί" χρόνοι) και στην τελική όλοι λίγο πολύ ξέρουμε να στρίβουμε(τι τα'χουμε τα στριφτερά μας κουβαδάκια Laughing Laughing ε αυτ/τα ήθελα να πω).

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Τάσο για την όλη ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ προσπάθεια οργάνωσης της εκδήλωσης ο οποίος δεν έκατσε ποτέ (συνέχεια γύρναγε για να μας εξυπηρετήσει και να πάνε όλα καλά,όπως και πήγανε!!! Exclamation Razz

Στο τέλος που μπήκαμε και αλωνίζαμε με όλη την σημασία της λέξης την πίστα με Judge,P206mike(μπράβο για τους χρόνους σας) και 2 φιλαράκια μου ήταν Arrow ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ. Σε αρκετές στροφές σκάγαμε 3 καρτ μαζί κολλητά για να μπούμε και γινότανε πανηγύρι Shocked

Μπράβο πάντα τέτοια παιδιά......στο Arrow επόμενο Very happy Very happy
alemao - Παρ 04 Ιούλ 2003, 15:14:23
Θέμα δημοσίευσης:
gatony έγραψε:
Στο τέλος που μπήκαμε και αλωνίζαμε με όλη την σημασία της λέξης την πίστα με Judge,P206mike(μπράβο για τους χρόνους σας) και 2 φιλαράκια μου ήταν Arrow ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ. Σε αρκετές στροφές σκάγαμε 3 καρτ μαζί κολλητά για να μπούμε και γινότανε πανηγύρι Shocked

Μπράβο πάντα τέτοια παιδιά......στο Arrow επόμενο Very happy Very happy

εεεεεεεεεεεε και εγω ημουν στην πιστααααααααα Laughing Laughing Laughing Laughing
gatony - Παρ 04 Ιούλ 2003, 15:22:30
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
εεεεεεεεεεεε και εγω ημουν στην πιστααααααααα Laughing Laughing Laughing Laughing

Μπράβο (έχεις δίκιο τώρα τελευταία ξεχνάω(νόσος Αλτσχάιμερ γαρ)) και εσύ είασι που ....σου πήρα το καρτ(23) στον Αγώνα...σωσταά.(sorry πάντως για την αλλαγή του καρτ,ανώτερες δυνάμεις το θελήσανε) Rolling eyes Laughing Laughing Laughing Laughing
alemao - Παρ 04 Ιούλ 2003, 15:32:31
Θέμα δημοσίευσης:
gatony έγραψε:
alemao έγραψε:

Μπράβο (έχεις δίκιο τώρα τελευταία ξεχνάω(νόσος Αλτσχάιμερ γαρ)) και εσύ είασι που ....σου πήρα το καρτ(23) στον Αγώνα...σωσταά.(sorry πάντως για την αλλαγή του καρτ,ανώτερες δυνάμεις το θελήσανε) Rolling eyes Laughing Laughing Laughing Laughing

οχι οχι λαθος κανεις, εγω ειχα το 20 κανονικα, αλλουνου πηρες το καρτ Very happy
ειχα την μπλουζα της barcelona (για να θυμηθεις) Very happy

απλα εγω ειχα μεινει πισω για να το σβουριξω (βρε να μην εχουν χειροφρενο Laughing )
Ghost Dog - Παρ 04 Ιούλ 2003, 17:01:26
Θέμα δημοσίευσης:
gatony έγραψε:
alemao έγραψε:

Εγώ είμαι αυτός και αυτο ήταν το μόνο μελανό σημείο για μένα στην κατά τα άλλα υπέροχη βραδιά (η κίνηση του να μου δώσουν το ξεχαρβαλωμένο 8 χωρίς καν να ρωτηθώ ήταν και όχι κάτι προσωπικό με κάποιον, ετσι?)
Οι χρόνοι των περισσότερων από μας απείχαν δέκατα του δευτερολέπτου και αυτό ήταν κάτι που μου αρεσε πολυ!!!! Shocked Very happy
Η νύχτα για μένα μετά από το καρτ ήταν μεγάλη μιας και περιλάμβανε επιστροφή στο σπίτι μετά βόλτας με τον alemao(του οποίου ήμουν συνοδηγός) και τον p206mike(του οποίου είμαι συνήθως συνοδηγός όσο δεν έχω αμάξι και όχι μόνο!!) Evil Twisted evil Evil Twisted evil Wink
nasoss - Παρ 04 Ιούλ 2003, 17:34:40
Θέμα δημοσίευσης:
Συγχαρητήρια στο Τάσο για την άρτια οργάνωση, δίκαια πολλή καλός αρχηγός – συντονιστής (φτάνει τώρα το γλείψιμο)
Στον αγωνιστικό τομέα πρέπει εδώ να του βγάλω το καπέλο ,πολύ καλός με έκανε να κατεβάσω πολύ ιδρώτα για να κρατηθώ μπροστά του, που στο τέλος δεν άντεξα και τον εμβόλισα άθελα μου πάνω στα λάστιχα (sorry δεν είχα καθρεφτακι να σε δω από πίσω ) επίσης ξεχώρισα τρις οδηγούς που αξίζουν συγχαρητήρια :
P206mike
Judger
gatoni

Sidobre - Παρ 04 Ιούλ 2003, 17:39:19
Θέμα δημοσίευσης:
nasoss έγραψε:
Συγχαρητήρια στο Τάσο για την άρτια οργάνωση, δίκαια πολλή καλός αρχηγός ? συντονιστής (φτάνει τώρα το γλείψιμο)
Στον αγωνιστικό τομέα πρέπει εδώ να του βγάλω το καπέλο ,πολύ καλός με έκανε να κατεβάσω πολύ ιδρώτα για να κρατηθώ μπροστά του, που στο τέλος δεν άντεξα και τον εμβόλισα άθελα μου πάνω στα λάστιχα (sorry δεν είχα καθρεφτακι να σε δω από πίσω ) επίσης ξεχώρισα τρις οδηγούς που αξίζουν συγχαρητήρια :
P206mike
Judger
gatoni

Ο αρχηγός σας φταίει που δεν σε ενημέρωσε ότι νικητής ήταν αυτός με τον καλύτερο χρόνο και όχι αυτός που θα τερμάτιζε πρώτος.

Πάντως είχε φοβερό χαβαλέ... Την επόμενη φορά θα σε κάνω να σβουρίζεις ... Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Παρ 04 Ιούλ 2003, 18:23:08
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Ναι ρε το είδαμε και το βαρέλι που έφερες και γέμισε τα καρτ μας με τσίπουρα!

Γι'αυτό πηγαίναμε σαν ζαλισμένα!

Αμα σε ξαναφήσω να βάλεις το χεράκι σου στα αθλητικά...

Ξουτ! Στα Ασμπέτε σου και γρήγορα!

Όπως φαίνεται και από το φωτογραφικό ντοκουμέντο μόνο το δικό μου γεμίστηκε με μαγικό υγρό.

Από αύριο ξεκινάτε όλοι οι στροφάκηδες, προπόνηση. Εάν με θέλετε στην ομάδα σας, πρέπει να έχετε και άριστες επιδόσεις. Για τους υπόλοιπους στροφάκηδες μιλάω πάντα, όχι για τον εαυτό μου και τον Ady βέβαια.

Εσείς θα λιώνεται στην προπόνηση και εγώ και ο Ady θα πίνουμε cocktails στην σκιά. Cool Cool Cool Cool
Lord Cypher - Παρ 04 Ιούλ 2003, 18:51:22
Θέμα δημοσίευσης:
Να μαι και εγώ λίγο πριν την αναχώρηση για νότιες περιοχές με άλλα μέλη του club Laughing Laughing Laughing

Και από εμένα συγχαρητήρια για την οργάνωση, Τάσο και όσοι ακόμα τρέξατε για αυτό το event είσαστε τρομεροί Thumb right

Όσο για το φανερότατο σαμποτάρισμα που μου κάνατε για να μην κερδίσουν οι Κάγκουρες άλλη μία θέση στον ήλιο σας λέω ότι "I'LL BE BACK Exclamation " Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Το βρωμό - 8 δεν πήγαινε ούτε με πανί, ούτε καν με τα κουπιά που του έβαλα στον αγώνα Exclamation (Πέσ' τα ρε Άρη Exclamation ). Απόδειξη ότι όταν με πέρασε ο Τάσος ήμουν κολλητά πίσω του στις στροφές και μετά..... Scatter
Οικοπεδάκι με θέα αγόρασα (σχεδόν τουλάχιστον), αλλά ποιος ξεπληρώνει το δάνειο τώρα Exclamation Question Rolling eyes

Άντε και σε επόμενες τέτοιες συναντήσεις Exclamation

Για άλλη μια φορά χάρηκα που γνώρισα και καινούριο κόσμο (alemao, racing girl, gatony) και ξαναείδα όλους τους υπόλοιπους.

Υ.Γ. Στην επιστροφή ένα Punto αποφάσισε να γίνει Κάγκουρας και στην εθνική στο ύψος του Γαλαξία στο ρεύμα προς Πειραιά είπε να αλλάξει λωρίδα χτυπόντας στο διαχωριστικό τσιμέντο ,σπάζοντας τα κάγκελα και πέφτοντας στο αντίθετο ρεύμα με τον ουρανό προς τα κάτω ,αφού έκανε 2-3 τούμπες... Μακριά από εμάς παιδιά... Please προσέχετε όπου και αν πάτε... Sad Shocked
Tomcat - Παρ 04 Ιούλ 2003, 21:48:01
Θέμα δημοσίευσης:
Να μαι και εγω!!!! Μετα απο μια εκπληκτικη βραδια με τα Cart να μην ισιωνουν με τιποτα , ενα πραγμα εχω να πω:[size=18]VIVE LE CLUB!!!

Καταπληκτικοι ολοι! Ο Gatony μας εστειλε ολους αδιαβαστους.
ενω ο 206mike απεδειξε γιατι ειναι ο αρχικαγκουρας της υποθεσης 1.90 και εγραφε 35αρια! Τεσπα.

Εμενα να πω την πικρη αληθεια μου αρεσε το στροφαρισμα του Judger, σταθερος - γρηγορος και σε καθε γυρω ολο και καλυτερος!(Ευγε ΚΑΓΚΟΥΡΑ)

Τωρα σχετικα με τους στροφακηδες ενα εχω να πω ........

Αφηστε τους δρομους και μπειτε σ' υπονομους!!![/size]

Ααααχ δεν πειραζει ρε παιδια την επομενη φορα θα τα πατε καλυτερα.. χεχεχε . Αντε επιστροφη στη φυση τωρα.

Περα απο την πλακα καλοι ηταν αλλα σε γενικες γραμμες το προβλημα ηταν οτι η φυση μαλλον τους εχει ανοιξει την ορεξη.... Wink Wink Wink Wink Wink

Τελος ενα ΜΠΡΑΒΟ στους Οργανωτες για το τρεξιμο τους.
Κeep up the good work!
DimiP - Σαβ 05 Ιούλ 2003, 22:49:26
Θέμα δημοσίευσης:
παιδες δυστυχως δεν μπορεσα να ερθω μαζι σας , λογω σοβαρων προβληματων υγειας στην οικογενεια.
ελπιζω να μπορεσω καποια αλλη φορα.
Αρχιζω να υποψιαζομαι οτι κατι τρεχει και καποιες αορατες δυναμεις με κρατουν μακρια σας.
η ατυχια τον τελευταιο καιρο δεν παιζεται με τιποτα! Confused Confused Confused
Alex - Κυρ 06 Ιούλ 2003, 00:16:49
Θέμα δημοσίευσης:
Ελπιζω ολα να ειναι ΟΚ με τους δικους σου.. αυτο ειναι που μετραει βασικα.. Τωρα οσο για την ατυχια, ε στατιστικα να το παρεις δεν γινεται να συνεχιστει αλλο.
gatony - Κυρ 06 Ιούλ 2003, 03:07:23
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
gatony έγραψε:
alemao έγραψε:

οχι οχι λαθος κανεις, εγω ειχα το 20 κανονικα, αλλουνου πηρες το καρτ Very happy
ειχα την μπλουζα της barcelona (για να θυμηθεις) Very happy

απλα εγω ειχα μεινει πισω για να το σβουριξω (βρε να μην εχουν χειροφρενο Laughing )

Συγνώμη για το μπέρδεμα,σαφώς και σε θυμάμαι και εσένα και τον poisoner αλλά πρώτη φορά σας έβλεπα και έχω μπερδέψει τα nicks με τα πρόσωπα(κουλουβάχατα τα έχω κάνει στο μυαλό μου) Confused
Μέχρι να σας μάθω θααααα......μιλάω γενικά και αόριστα,γιατί θα ξαναγίνω ρεζίλι Shocked Laughing Laughing
chatasos - Κυρ 06 Ιούλ 2003, 22:43:33
Θέμα δημοσίευσης:
NodNo NodNo NodNo NodNo NodNo

Δυστυχώς τώρα ξεμπέρδεψα με τα τρεχάματα, και έχασα το kart event Sad

Όμως την επόμενη φορά δεν μου γλυτώνει.... Twisted evil

Και φυσικά θα παίζω με τους στροφάκηδες (ή όπως αλλιώς λέγονται)...Twisted evil Twisted evil Twisted evil

ΥΓ: Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό έχω περάσει στην κατηγορία των 80+ και αν ερχόμουν θα Bad talk από το έτερον ήμισυ αφού δεν το ξέρει. Οπότε έχω αρχίσει εντατική δίαιτα με σκοπό την κατηγορία των 80-. Ελπίζω μέχρι το επόμενο να τα έχω καταφέρει.
Alex - Κυρ 06 Ιούλ 2003, 22:54:41
Θέμα δημοσίευσης:
Στους "γρηγορους" του event θελω να κανω μια ερωτηση.. μπορειτε να μου περιγραψετε πως περνετε τις στροφες ξεκινοντας απ'την αφετηρια-ευθεια με πρωτη στροφη την αριστερη στο τελος της ευθειας...

Μπας και μαθουμε και τιποτα να παμε πιο γρηγορα.. Γιατι εχω την εντυπωση οτι οι πιο γρηγοροι χρονοι ηταν αυτοι που ειμουν εντελως φυλαγμενος και δεν μπηκα στις στροφες με οσα αλλα παταγα φρενο και εβγαινα με γκαζι.

Για καντε μια περιγραφη ενος γρηγορου γυρου σας...
SnakeMJK - Κυρ 06 Ιούλ 2003, 23:26:59
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ με 35.04 είμαι γρήγορος; Τες πα... Αρχίζω Razz

Όλες οι στροφές είναι αριστερές και έχουμε μόνο μία δεξιά. Όλες τις αριστερές εκτός από αυτή (την τελευταία) που μπαίνεις στην μεγάλη ευθεία τις παίρνω έτσι:

Eίμαι τέρμα δεξιά στον δρόμο, λίγο πριν φτάσω την στροφή αφήνω το γκάζι, με το που μπω στην στροφή, την κόβω κάθετα, πατώντας πάνω στο κόκκινο άσπρο πράμα στην άκρη της πίστας και εκείνη την στιγμή τέρμα γκάζι και πάλι κόβω το τιμόνι αριστερά. Σε περίπτωση που μου φύγει λίγο πλάγια στρίβω ελαφρώς το τιμόνι δεξιά και ισιώνει Razz.

Την μοναδική δεξιά και την τελευταία αριστερή δεν έχω καταλάβει πως πρέπει να τις παίρνεις... Μία φορά κάτι έκανα στην δεξιά, αλλά δεν θυμάμαι Razz Κάπως ανοιχτά...

Ο καλύτερος χρόνος που έχω δει στα κιλά μου (80kg) είναι 33.κάτι δηλαδή 2sec κάτω από το δικό μου ρεκόρ... Άρα έχουμε ακόμα δρόμο!! Παρεπιπτόντως οι χρόνοι σας ήταν χάλια! Razz Στο επόμενο να έχετε προπονηθει λολ...
Alex - Κυρ 06 Ιούλ 2003, 23:50:37
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικα μου χες πει στο irc οταν μιλησαμε οτι τις παιρνεις με γραμμες. Δεν μπορω να φανταστω πως θα παρεις την 1η στροφη μετα την ευθεια με απλο σηκωμα και στριψιμο γιατι σιγουρα θα φευγεις με τα 4...

Αν και μου φαινεται πιο γρηγορο απ'το να κοψω ωστε να μπω γραμμη.

Η δεξια η συνεχιζομενη πρεπει να εχει τουλαχιστον 2-3 τροπους να την παιρνεις αλλα το θεμα ειναι οτι χωρις χρονομετρηση/τηλεμετρια πανω στο καρτ δεν μπορεις να καταλαβεις ποτε την πηρες γρηγορα.. Εμ αυτα παθαινεις οταν παιζεις f1 championship της electronic arts.. καλομαθαινεις Laughing Laughing Laughing

Παντως μια φορα την εκανα τοσο ευθεια που πατησα το τσιμεντενιο κερμπ στην εξοδο της (αριστερα)..
alemao - Δευ 07 Ιούλ 2003, 01:33:37
Θέμα δημοσίευσης:
να σου πω εγώ...

λοιπόν πας με τα όσα στην στροφή και τελευτάια στιγμή πατάς τέρμα φρένο.
το καρτ διπλώνει, τέζα γκάζι με ανάποδο και φεύγεις τέζα Wink Very happy
είναι ο πιο θεαματικός τρόπος οδήγησης, για χρόνους δεν ξέρω Laughing
Vaggelis - Δευ 07 Ιούλ 2003, 09:28:51
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν, μετά τους πρώτους γυρους, όπου δοκίμαζα πως στρίβει το καρτ, αποφάσισα να μπαίνω χωρίς φρένο...!!!
Ήταν άκρως διασκεδαστικό...!!!
Στην πρώτη στροφή που λές, έφτανα με όσα είχε το καρτ, κρατώντας πάντα σωστή γραμμή και λίγο πρίν το στρίψιμο, άφηνα γκάζι, με αποτέλεσμα να φεύγω με τα τέσσερα και να γλύφω τα λάστιχα...
Πιστεύω θα ...κατάλαβες οτι η τεχνική μου ήταν ακατάλληλη για προπέραση απο εσωτερική, αφού ήταν στατιστικά σίγουρο οτι αν δεν έκοβες θα σε έστελνα στα λάστιχα, όπως και έγινε... Embarassed
Όλες οι στροφές, με τον ίδιο τρόπο, αλλά η πλαγιολίσθηση με τα τέσσερα δεν προσφέρει πολύ σε χρόνο...
Χαρακτηριστικά, όταν μονομαχούσα με τον Tomcat (εγώ μπροστά), στην ευθεία και στην πρώτη στροφή, του άνοιγα σαφέστατη διαφορά, αλλά στις υπόλοιπες, η ...ουρά μου έκανε τα δικά της φιδίσια κόλπα και με έφτανε στον προφυλακτήρα...
Αρα, γραμμές και όσο γίνεται λιγότερη γλύστρα... γιατί υπάρχουν και σωματικές επιπτώσεις (τα χέρια μου ακόμα πονάνε από την ροσπάθεια να κρατήσω το κάρτ στις στροφές...)
Alex - Δευ 07 Ιούλ 2003, 12:50:15
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι βασικα και εγω στην αρχη ειμουν φυλαγμενος αλλα μετα απο λιγο τις επαιρνα με ολο και πιο πολλα. Ειδικα την 2η στροφη που ειναι σχεδον πεταλακι στην αρχη δεν περιμενα οτι μπορεις να μπεις τεζα αλλα μετα ειδα οτι γινεται αν ανοιξεις τη μυτη και βλεπεις προς τα λαστιχα για να εχεις απαλη εξοδο. Το θεμα ειναι οτι το μοτερ εχει ψοφησει επειδη το καρτ χανει ταχυτητα απ'το πλαγιασμα και αρχιζει απο χαμηλες στροφες μετα να τραβαει και αντε γεια μετα. Το ιδιο συμβαινει και στην τελευταια...
Ghost Dog - Δευ 07 Ιούλ 2003, 15:22:57
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
να σου πω εγώ...

λοιπόν πας με τα όσα στην στροφή και τελευτάια στιγμή πατάς τέρμα φρένο.
το καρτ διπλώνει, τέζα γκάζι με ανάποδο και φεύγεις τέζα Wink Very happy
είναι ο πιο θεαματικός τρόπος οδήγησης, για χρόνους δεν ξέρω Laughing

Ετσι,ετσι......! Laughing Laughing Razz Razz Razz
alemao - Δευ 07 Ιούλ 2003, 15:28:40
Θέμα δημοσίευσης:
επ! εσυ! θέλω τα βίντεααααααααα! Laughing
Ghost Dog - Δευ 07 Ιούλ 2003, 15:36:46
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:

Λοιποοοοόν πέμπτη ο πεζακλας θα είναι ετοιμοπόλεμος, ε…….. έτοιμος ήθελα να πω!!!! Evil Shocked Laughing Laughing Very happy
Τι θα έλεγες για πέμπτη βράδυ Διόνυσο? (θα έχω το tfrc –κυνήγι θησαυρού, drift challenge(πρέπει να το πάρω από τον ακάλυπτοZR, και το kart challenge!) Wink
alemao - Δευ 07 Ιούλ 2003, 15:49:03
Θέμα δημοσίευσης:
PoiSoNeR έγραψε:
alemao έγραψε:

Λοιποοοοόν πέμπτη ο πεζακλας θα είναι ετοιμοπόλεμος, ε…….. έτοιμος ήθελα να πω!!!! Evil Shocked Laughing Laughing Very happy
Τι θα έλεγες για πέμπτη βράδυ Διόνυσο? (θα έχω το tfrc –κυνήγι θησαυρού, drift challenge(πρέπει να το πάρω από τον ακάλυπτοZR, και το kart challenge!) Wink

χμμμ δελεαστικη προταση ο Διόνυσος Very happy Wink
ενταξει δε βιαζομαι, λέω να σου φερω μια κασετουλα VHS για του βίντιου και όποτε μπορεις τα γραφεις Smile
Ghost Dog - Δευ 07 Ιούλ 2003, 15:52:15
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
PoiSoNeR έγραψε:
alemao έγραψε:

χμμμ δελεαστικη προταση ο Διόνυσος Very happy Wink
ενταξει δε βιαζομαι, λέω να σου φερω μια κασετουλα VHS για του βίντιου και όποτε μπορεις τα γραφεις Smile

Κασέτα? Βίντεο? Αυτά είναι πεπαλαιωμένες τεχνολογίες!!! Razz Razz Razz Laughing
Σε cdακι θα είναι η κάθε μια! Very happy Very happy Very happy
alemao - Δευ 07 Ιούλ 2003, 15:58:02
Θέμα δημοσίευσης:
CD ????

εγώ τώρα πέρασα από το βινίλιο στην κασέτα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ρε τι κανει η τεχνολογια! Laughing
SnakeMJK - Δευ 07 Ιούλ 2003, 22:45:07
Θέμα δημοσίευσης:

Η πρώτη αριστερή

Έεεεετσι την παίρνω Razz

1) άφημα γκαζιού 3-4 μέτρα πριν και πιθανότατα λίιιιιιιιιιγο τσίμπημα του φρένου...

2) το καρτ πατάει ΟΛΟ στο κερμπ και δίνουμε τέρμα γκάζι

2->3) στρίβουμε σιγά σιγά το τιμόνι αριστερά και στο τέλος το κόβουμε κάπως απότομα λίγο πριν τα λάστιχα...

Δεν ξέρω αν είναι σωστό, αλλά βγαίνεις με πολλά! Razz
Alex - Δευ 07 Ιούλ 2003, 23:18:58
Θέμα δημοσίευσης:
Αν καθησες και το ζωγραφισες thanks για τον κοπο σου...

Τωρα οσο για το χρονο, αμα κανεις 35αρια καλος εισαι.. Αλλα δεν ξερω αν παιζει ρολο το οτι επειδη πηγαμε τη μερα με το μεγαλυτερο καυσωνα μηπως η ασφαλτος ηταν καπως πιο ζεστη και γλυστραγε και δεν καναμε αναλογους χρονους.. Ειχε βραδυασει βεβαια αλλα δεν κρυωνει και αμεσως και ειναι σιγουρα πιο ζεστή απο μια νυκτα οπου το μεσημερι ειναι πιο χαλαρο. Δηλαδη αν η μερα ειναι 42 και η ασφαλτος πιασει 65 το βραδυ μπορει να πεσει στους 28. Μια αλλη μερα που θα εχει το μεσημερι 35 η ασφαλτος μπορει να ειναι στους 50 και το βραδυ στους 22.

Ολα παιζουν ρολο...
Vaggelis - Τρι 08 Ιούλ 2003, 08:42:23
Θέμα δημοσίευσης:
Alex, έχεις δίκιο για την θερμοκρασία στην άσφαλτο, αλλά μήπως και τα λάστιχα ήταν λιωμένα;;;
Τόσος κόσμος "παίζει" κάθε μέρα, δεν θα έχουν μια σεβαστή φθορά;;;
Εγώ στις στροφές θυμόμουνα την ατάκα του Πατσουρέα, "δεν ίσιωσε ποτέ"...!!!
Θα μου εξηγήσει επιτέλους κάποιος κάτι....;;;
Πως με πέρναγε σα σταματημένο ο Poison στην εκκίνηση;;;
SnakeMJK - Τρι 08 Ιούλ 2003, 12:13:49
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

1) καλύτερο καρτ
2) ελαφρύτερος
3) είχε βάλει από τον μαγικό ζωμό του christhehealer
4) σαμποτάζ στο καρτ σου Razz
Vaggelis - Τρι 08 Ιούλ 2003, 12:28:59
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:

1) καλύτερο καρτ

Είχα το ίδιο καρτ με του Καγκουράρχη, το 18 - άρα καλό καρτ -
Παρατήρησα όμως οτι ο poison χτυπιόταν επειδή μετά από συννενόηση - πλάκα, του έδωσαν το 8 (το ψόφιο δλδ...).
Τελικά πρέπει να πήρε αυτό που ήθελε, άρα..... χμμμμ....

SnakeMJK έγραψε:
2) ελαφρύτερος

Μαζί με τον gatony, έπρεπε να τρέχουν μόνοι τους γιατί ήταν οι ελαφρύτεροι από όλους...
SnakeMJK έγραψε:
3) είχε βάλει από τον μαγικό ζωμό του christhehealer

Ο μαγικός ζωμός του chris ήταν επιβραδυντικός, αν κρίνω από τις επιδόσεις του...
SnakeMJK έγραψε:
4) σαμποτάζ στο καρτ σου Razz

Τότε έπρεπε να έχει πρόβλημα και ο Καγκουράρχης
gatony - Τρι 08 Ιούλ 2003, 23:02:59
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:
Η δεξια η συνεχιζομενη πρεπει να εχει τουλαχιστον 2-3 τροπους να την παιρνεις αλλα το θεμα ειναι οτι χωρις χρονομετρηση/τηλεμετρια πανω στο καρτ δεν μπορεις να καταλαβεις ποτε την πηρες γρηγορα.. Εμ αυτα παθαινεις οταν παιζεις f1 championship της electronic arts.. καλομαθαινεις Laughing Laughing Laughing

Παντως μια φορα την εκανα τοσο ευθεια που πατησα το τσιμεντενιο κερμπ στην εξοδο της (αριστερα)..

Aκριβώς έτσι την έπαιρνα και'γω πατώντας πάντα το αριστερό kerb Exclamation στην έξοδο.

Στις κλειστές αριστερές(στυλ φουρκέτας 180 μοίρες)κρατιόμουν όσο μπορούσα μέσα στο εσωτερικό kerb προσπαθόντας να βγώ όσο πιο ομαλά γίνεται ανοίγοντας την τροχιά στην έξοδο για να μη "κόψει" καθόλου το kart.

Είναι γεγονός πάντως πως υπάρχουν αργά και γρήγορα kart.
Στον πρώτο γύρο μου είχε πέσει ένα με το οποίο ο χρόνος δεν κατέβαινε με τίποτα Evil κάτω από το 35,ενώ στον 2ο γύρο πήρα ένα σαφώς πιο ψυχωμένο καρτάκι το οποίο κατέβαινε σχετικά εύκολα κάτω από 34,5" αλλά μάλλον δύσκολα θα φτάσω το προσωπικό μου εκεί ρεκόρ(σε άλλο kart challenge πριν 2-3μήνες) 33,56" αλλά είχα την εντύπωση πως είχαν φρέσκα λάστιχα τότε Exclamation ......είναι πάρα πολλοί οι παράγοντες που επηρεάζουν τις επιδόσεις στα καρτ..... Wink
Vaggelis - Τρι 08 Ιούλ 2003, 23:05:33
Θέμα δημοσίευσης:
gatony έγραψε:
Alex έγραψε:

Aκριβώς έτσι την έπαιρνα και'γω πατώντας πάντα το αριστερό kerb Exclamation στην έξοδο.

Στις κλειστές αριστερές(στυλ φουρκέτας 180 μοίρες)κρατιόμουν όσο μπορούσα μέσα στο εσωτερικό kerb προσπαθόντας να βγώ όσο πιο ομαλά γίνεται ανοίγοντας την τροχιά στην έξοδο για να μη "κόψει" καθόλου το kart.

Στον πρώτο γύρο μου είχε πέσει ένα με το οποίο ο χρόνος δεν κατέβαινε με τίποτα Evil κάτω από το 35,ενώ στον 2ο γύρο πήρα ένα σαφώς πιο ψυχωμένο καρτάκι το οποίο κατέβαινε σχετικά εύκολα κάτω από 34,5" αλλά μάλλον δύσκολα θα φτάσω το προσωπικό μου εκεί ρεκόρ(σε άλλο kart challenge πριν 2-3μήνες) 33,56" αλλά είχα την εντύπωση πως είχαν φρέσκα λάστιχα τότε Exclamation ......είναι πάρα πολλοί οι παράγοντες που επηρεάζουν τις επιδόσεις στα καρτ..... Wink

Ποιό νούμερο είπες οτι είχες, για να το σημειώσω......
Sidobre - Τετ 09 Ιούλ 2003, 08:28:13
Θέμα δημοσίευσης:
gatony έγραψε:

Το πρώτο καρτ το είχα και εγώ (και τις 2 φορές) Οντως στις ευθείες δεν τράβαγε καθόλου. Βέβαια ήταν και τα κιλά μου...

Το πρώτο ήταν το 24 ενώ μετά ο Gatony πήρε το 23 και έκανε αρκετά καλύτερους γύρους.

Μήν ξεχνάτε ότι και λόγω ζέστης ο αέρας είχε μικρότερη πυκνότητα από άλλες φορές.
Vaggelis - Τετ 09 Ιούλ 2003, 08:47:46
Θέμα δημοσίευσης:
Στο επόμενο Kart Chalenge, να απαιτήσουμε να έχουν όλα τα κάρτ καινούργια λάστιχα...
Sidobre - Τετ 09 Ιούλ 2003, 08:57:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ετσι πάντως, όπως τα είδα εγώ τα πράγματα, σε μια πίστα καρτ πρέπει να προσέξεις κάποια πράγματα:

Κατ'αρχήν να προσπαθείς να κάθεσαι όσο το δυνατόν πιο πίσω κρατώντας το κέντρο βάρους χαμηλά και κοντά στον πίσω άξονα. Αυτό το επιπλέον βάρος στις πίσω ρόδες δίνει αρκετά περισσότερη πρόσφυση στις στροφές αλλά και λίγο παραπάνω δύναμη κατά τις επιταχύνσεις

Στις στροφές προσπαθείς να διαγράψεις όσο το δυνατό πιο ομαλό κύκλο. Κάθε διόρθωση κόβει και αρκετή δύναμη στο μοτέρ άρα έχεις χαμηλότερη ταχύτητα εξόδου στην στροφή.

Το μυστικό πάντα στην πίστα είναι "Slow in, Fast out". Αν μπεις με περισσότερα τότε το καρτ θα υπερστρέψει με αποτέλεσμα να χάσεις σε ταχύτητα εξόδου.

Κατα τα δοκιμαστικά καλό είναι να παίξεις λίγο με τις γραμμές ώστε στην διάρκεια του αγώνα να είσαι σίγουρος ότι ακολουθείς την πιο ιδανική γραμμή.

Μέγιστο παράδειγμα η τρίτη "δύσκολη" στροφή (1η η στροφή μετά την ευθεία, 2η το πέταλο και 3η η δεξιά) . Η συγκεκριμένη που φάνηκε ως η πιο τεχνική απ'όλες γιατί ήταν λίγο ύπουλη. Αν δεν "έπιανες" καλή γραμμή από την προηγούμενη τότε έκοβες αρκετά σε αυτήν. Επρεπε να είσουν τέρμα αριστερά από πριν, πάτημα στο κερμπ και μετά όσο το δυνατόν πιο ανοικτά και πατημένα να βρισκόσουνα στο τέρμα αριστερά κερμπ μετά την στροφή.
p206Mike - Τετ 09 Ιούλ 2003, 09:00:16
Θέμα δημοσίευσης:
Αν υπολογίσεις ότι η τρίτη δεξιά που λες ήταν και σε ψηλοανηφορικό δρόμο....το καρτ κόβει αρκετά εκεί...
alemao - Τετ 09 Ιούλ 2003, 09:35:54
Θέμα δημοσίευσης:
και σε εκεινη την στροφη προτεινω τερμα γκαζι, φρενο, διπλωμα, ανάποδο και τέζα γκάζι Laughing και σε εκεινη την στροφη το διπλωσα Wink
SnakeMJK - Τετ 09 Ιούλ 2003, 12:28:02
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
και σε εκεινη την στροφη προτεινω τερμα γκαζι, φρενο, διπλωμα, ανάποδο και τέζα γκάζι Laughing και σε εκεινη την στροφη το διπλωσα Wink

υπάρχει μια στροφή που να μην προτείνεις δίπλωμα και ανάποδο;;; Razz Razz Razz
alemao - Τετ 09 Ιούλ 2003, 12:31:16
Θέμα δημοσίευσης:
ειναι ακρως διασκεδαστικο και ασφαλες, γιατι τα ιδια πραγματα δεν μπορεις να τα κανεις στον δρομο. οποτε ξεκαβλ.νουμε στο καρτ Laughing
Vaggelis - Τετ 09 Ιούλ 2003, 15:56:26
Θέμα δημοσίευσης:
Eχει δίκιο ο alemao....
Εγώ έβγαλα το άχτι μου στη πίστα και συνδύασα το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αφού σε δύο-τρείς γύρους έβαλα το κεφάλι κάτω και "έγραψα" σχετικά καλόύς χρόνους...
alemao - Τετ 09 Ιούλ 2003, 16:00:05
Θέμα δημοσίευσης:
έεεετσι έεεετσι.... Very happy
Ghost Dog - Πεμ 10 Ιούλ 2003, 14:45:13
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

μηπως επειδη ειχα αρκετα πατημενο το γκαζι πριν μας δωσει εκκινηση?
Vaggelis - Πεμ 10 Ιούλ 2003, 15:38:53
Θέμα δημοσίευσης:
PoiSoNeR έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

Ααααααααααα, πες το έτσι...
Δηλαδή πάταγες γκάζι μαζί με φρένο και ανέβασες στροφές.........
Ghost Dog - Παρ 11 Ιούλ 2003, 11:40:51
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
PoiSoNeR έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

Ααααααααααα, πες το έτσι...
Δηλαδή πάταγες γκάζι μαζί με φρένο και ανέβασες στροφές.........

Ακριβως!!! Very happy Very happy Very happy Very happy (καλο,ε?) Wink
alemao - Παρ 11 Ιούλ 2003, 16:41:38
Θέμα δημοσίευσης:
φωτογραφιες θα ανεβασει κανεις να δουμε;
SnakeMJK - Σαβ 13 Σεπ 2003, 18:31:10
Θέμα δημοσίευσης:
θα έχουμε sequel;;;
mick206 - Κυρ 14 Σεπ 2003, 08:37:27
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
θα έχουμε sequel;;;

Πως λέμε κοιμήσου και η τύχη σου δουλεύει;; LaughingLaughingLaughing Κάπως έτσι... Laughing
Κάτι ειπώθηκε απο τα παιδιά στο camping χθές το βράδυ για καρτ οπότε να περιμένετε νέα μετα την επιστροφή τους στην Αθήνα... Wink
Πάντως τώρα μπορείς να προπονείσαι για να είσαι καλύτερα προετοιμασμένος για την επόμενη φορά... Laughing
shark_zak - Τετ 26 Μάϊ 2004, 09:15:04
Θέμα δημοσίευσης:
τωρα που ανοιξε ο καιρος μηπως λεω μηπως ειναι καιρος να παμε για κανενα kart....με την ευκαιρια τον τοσο "ανεπισημων" συναντησεων καλα θα ηταν να κακουμε και κατι διαφορετικο αλλα και "επισημο".....

...........GO-KART...........

GO-KART ΑΙΓΑΛΕΩ
Ορφέως & Αγάπης 5, Αιγάλεω 2103477229. Πίστα 450 μ. μήκος, σε σχήμα διπλωμένου 8. Οδηγήστε κάποιο από τα 16 αυτοκινητάκια ή αράξτε στην καφετέρια. Δευτ. - Κυρ. 11 π.μ. - 12 μεσάν. € 11 τα 11 λεπτά, € 8 τα 7 λεπτά οδήγησης.

KART ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
Οδός Μεγαρίδος, θέση Σιντριβάνι, Ασπρόπυργος 2105570839. Αγωνιστικό κλίμα στην οργανωμένη πίστα (870 μ. επί 6.5 μ.). Καφετέρια, συνεργείο, πάρκινγκ για το kart σας, εκπαιδευτές. 15 kart, 8 των 200 cc για fun οδήγηση, 2 διθέσια και 5 mini. Δευτ. - Κυρ. 10 π.μ. έως τη δύση του ηλίου. € 7,5 τα 7 λεπτά.

KART CENTER ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ
Λεωφ. Ποσειδώνος, έναντι πρώην Δυτικού Αερολιμένα 2109851660, 2109851546. Δίπλα στην πλαζ του Αγ. Κοσμά και μεγάλη (1.010 μ.), είναι από τις πιο δημοφιλείς πίστες. Στέκι για καφέ με θέα στη θάλασσα και karting μέχρι πρωίας, αφού λειτουργεί Δευτ. - Κυρ. 9 π.μ. - 2 π.μ. (!). Συνεργείο, πάρκινγκ για τo kart σας, εκπαιδευτές. Διαθέτει 25-30 kart και 2-3 διθέσια για να ρολάρετε με παρέα. Δεν υπάρχουν mini-kart. € 10 τα 10 λεπτά.

KARTODROMO Αφίδνες, δίπλα στο σταθμό διοδίων 2295023265. Η μεγαλύτερη (1.160 μ. μήκος επί 8 πλάτος) και καλύτερη πίστα της Ελλάδας και η μόνη στην Αττική που χρησιμοποιείται για αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Διαθέτει καφετέρια, συνεργείο, πάρκινγκ για το δικό σας kart, κατάστημα εξοπλισμού και 35 kart (200 & 300 cc, 2 διθέσια και 5 για πιτσιρίκια). Δευτ. - Κυρ. 10 π.μ. - 11 μ.μ. € 8 - 10 τα 10 λεπτά.

TERRADURA
Θέση Ντούσια - Χάνι, διόδια Αφιδνών, είσοδος από τον παράλληλο της εθνικής οδού, 500 μ. πριν από τον Ανθό Κηφισιάς 2106613147. Η μοναδική χωμάτινη πίστα της πόλης για οδήγηση με πολλές... λακκούβες και λάσπη σε μια έκταση 12 στρεμμάτων! Στο χώρο λειτουργούν σχολείο εκπαίδευσης αγωνιστικής οδήγησης ραλί και 4 Χ 4, ενώ τις Κυριακές μπορεί να πετύχετε αγώνες 4Χ4. Διαθέτει: 8 χωμάτινες φόρμουλες 150 έως 620 cc, καφέ. Θερινό ωράριο: 10 π.μ. - 9 μ.μ. πλην. Δευτ. € 10 - 18 τα 10 λεπτά. € 8 για παιδιά.

αυτα βρηκα μονο θα ψαξω περισοτερο..... Study Silly Thumb right
SnakeMJK - Πεμ 27 Μάϊ 2004, 13:51:43
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν πάνε παλλήνη να τελειώνουμε; Razz αν και το αιγάλεω είναι κοντά.... πρέπει να τα τσεκάρω!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες