pugsang έγραψε: |
Εγω δεν λεω τα κιλα μου.Ντρέπομαι ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Νομίζατε ότι θα γλυτώνατε ε;
Χα! Εδώ θα φανούνε όλα!!!! ![]() Την Πέμπτη 3 Ιουλίου το απογευματάκι/βραδάκι στην Παλλήνη... Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή αναγράφοντας στο Post τους την ομάδα τους (Καγκουράτσηδες ή Στροφάτσηδες) και βέβαια τα κιλά τους. Η εκδήλωση θα έχει καθαρά εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, και δεν έχει καμμία σχέση με αγώνες. |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Ερε Προεδρε.............Εμεις οι μακρινοι δηλαδη τι θα κανουμε? ![]() ![]() |
p206mike έγραψε: |
Υ.Γ. Προς όλους τους απανταχού κάγκουρες....Κυρήσω γενική επιστράτευση....και επαγρύπνηση....Δεν πρέπει να απουσιάζει κανείς...
Στους λιποτάχτες θα επιβληθούν κυρώσεις...... ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. 2 Poison για σένα χτυπάει η καμπάνα.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bloom έγραψε: |
...αν και πανάσχετη με καρτ και τα σχετικά... ![]() |
Alex έγραψε: |
Για να βγω Παλληνη ερχομαι απο Βριλλησια και περναω απ'το σταυρο, αλλα απ'οσο ξερω σημερα θ'αρχισουν να γκρεμιζουν τη γεφυρα οποτε μηπως εχω αποκλεισμενη προσβαση?
Δεν ξερω οριστικα απο τωρα αν θα μαι οκ αλλα μαλλον ναι.. Για ποσα λεφτα να υπολογιζω? |
ady έγραψε: | ||
Don't worry.....Μια από τα ίδια !! |
DimiP έγραψε: | ||
αν καπως βγεις στην Αττικη οδο προς το αεροδρόμιο, μετα συνεχίζεις μεχρι την έξοδο 15. εκεί στην 15 βγαίνεις και στο φαναρι κανεις αριστερά. είσαι επι της λεωφ.Μαραθώνος και στην αρχή της Παλλήνης. αμεσως στο 1ο φαναρι αριστερα και τσουπ στα καρτ! |
Vaggelis έγραψε: |
Λοιπόν, μετά την δήλωση συμμετοχής και ενός ...σχεδόν ανύπαρκτου σωματείου, προτείνω η αφίσα να αλλάξει και να γίνει:
Καγκουράτσηδες Vs Στρο(υμ)φάτσηδες Vs Εκμεκάτσηδες |
Nikos(Vini) έγραψε: |
αν υπήρχε και κατηγορία ΙΙΙ για 100 κιλά και πάνω θα ερχόμουν και εγώ ... ![]() Χθες, δύο φορές μου την είπαν ... τα έχω σημειώσει στο my notebook ... ένας Δίδυμος ποτέ δεν ξεχνά ... ![]() ![]() Πότε θα πάτε? Πέμπτη απόγιομα? Καλά να περάσετε! Εγώ θα τρέχω αλλού (διάδρομος fitness, ευθεία χωρίς στροφιλίκια ...) και θα σηκώνω τα βάρη τα ασήκωτα ... |
Xωρίς να έχουν δηλώσει Ομάδα:
Alex -> Ι MR2 -> Ι Bloom -> Ι Οπότε δεν χρειάζετε να δηλώνεται ακριβώς τα κιλά ![]() Απλός αναφέρετε την κατηγορία και την Ομάδα! |
και 3ον... υπάρχουν και άλλοι χειρότεροι από εσένα! Μην αγχώνεσαι καθόλου! |
Τάσο μάλλον στη δέυτερη κατηγορία πρέπει να με εντάξεις...καθ ότι 86,5 κιλά..
Υ.Γ. Δικό μου το λάθος που δεν το ανέφερα.... ![]() |
danielos έγραψε: |
Και ο ΝΤΑΝΙ ειναι εδω!!!!!!
δυσκολη αποφαση αλλα τελικα εβγαλα ακρη με δαυτο!!!!!!!! Απο ομαδα ειμαι στη δευτερη λογω του οτι ειμαι (και ας μην μου φαινεται 95 κιλα) και αποφασιζω αφου μιλησε μεσα μου το πνευμα των αγωνων οτι τασομαι με την ομαδα των: ΣΤΡΟΦΑΚΗΔΩΝ |
Σκεφτηκα οτι με τα ημισλικ(σε ελεεινη κατασταση βεβαια γιατι εχουν καει) και την καινουργια αναρτηση με τα ρυθμιζομενα δεν γινεται να μην ερθω να γραψω χρονο στην πιστα!!!!
με το κοντο διαφορικο και το μοτερακι παμε για κατι καλο ε???????? |
p206mike έγραψε: | ||
Καλά ρε Dani...Εσύ ο αρχηκάγκουρας ....φυσιολάτρης...??? Τι να πώ....Ημαρτον...θεε μου Ημαρτον.... ![]() ![]() Tάσο το σωματείο σου βλέπω να χάνει τον προσανατολισμό του... ![]() Υ.Γ. Οσον αφορά τα κιλά ...Τάσο....Προλαβαίνεις να χάσεις μερικά μέχρι την άλλη Πέμπτη..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
Δεν με λές για να καταλάβω.... Θα περάσεις το κοντό διαφορικό και τα ρυθμιζόμενα στο καρτ?????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Και ο ΝΤΑΝΙ ειναι εδω!!!!!!
δυσκολη αποφαση αλλα τελικα εβγαλα ακρη με δαυτο!!!!!!!! Απο ομαδα ειμαι στη δευτερη λογω του οτι ειμαι (και ας μην μου φαινεται 95 κιλα) και αποφασιζω αφου μιλησε μεσα μου το πνευμα των αγωνων οτι τασομαι με την ομαδα των: ΣΤΡΟΦΑΚΗΔΩΝ Σκεφτηκα οτι με τα ημισλικ(σε ελεεινη κατασταση βεβαια γιατι εχουν καει) και την καινουργια αναρτηση με τα ρυθμιζομενα δεν γινεται να μην ερθω να γραψω χρονο στην πιστα!!!! με το κοντο διαφορικο και το μοτερακι παμε για κατι καλο ε???????? ΣΙΝΤΟΜΠΡΙ ΚΑΙ PUGSANG θα τα πουμε την πεμπτη απο το ιδιο στρατοπεδο!!!! μια ερωτηση για την τιμη??? που περιπου θα παιξει ????? δηλαδη θα ειναι 15 ευρω ή 60 ευρω για παραδειγμα!!!!!!! |
...για την άμεση κινητοποίησή σου και ικανοποίηση του αιτήματος των συνκλαμπιτων σου... |
Larry69 έγραψε: |
Εννοείται πως θα είμαι εκεί. |
christhehealer έγραψε: |
Θέλω να εγγραφώ στην ίδια ακριβώς ομάδα με τον Ady (βαρελοφρονάτσιδες ![]() ![]() |
Bloom έγραψε: | ||
Ok πρέπει δηλαδή ακόμα δεν άνοιξα το μάτι η γυναίκα... να σε κυνηγάω από topic σε topic για να δω μήπως μου τα χώνεις πάλι?? ![]() Βρεεεεε μανία που το έχει πιάσει αυτό το παιδί........ Μωρέ φίλτατε, αν εσύ πας με τους Στροφάτσιδες και με θες απέναντί σου.... τότε εγώ πρέπει να πάω με τους Κάγκουρες, σωστά? ------> ![]() Μπααααα, θα κάτσω καλύτερα εκτός πίστας, να σας καμαρώνω βρε! ![]() ![]() ...... Άντε κι ο νικητής κερδίζει δώρο έκπληξη από τις ΕΓΔΕΚ ![]() |
Ο νικητής κάθε σκέλους θα κερδίζει ένα μετάλλιο ενώ ο 2ος και ο 3ος από μια δωρεάν είσοδο για την πίστα. |
Bloom έγραψε: |
...... Άντε κι ο νικητής κερδίζει δώρο έκπληξη από τις ΕΓΔΕΚ |
Judger έγραψε: |
Ολα καλα βρε παιδια αλλα μηπως,λεω μηπως μπορουμε να τι κανουμε λιιιγο πο αργα???
Κατα τις 21.00 ας πουμε δεν θα ηταν καλυτερα?? Εμενα προσωπικα θα με εξηπηρετουσε αρκετα κατι τετοιο ,γιατι ακριβως 20.00 σχολαω.Ουτε λογος δηλαδη να ειμαι εκει απο τις 19.45. Τελος παντον ελπιζω να με περιμενετε τουλαχιστον (δεν θελω να αλλαξει ολο το προγραμμα για εμενα,αλλωστε πιστευω οτι μαλλον για να κανονιστηκε τοσο νωρις μαλλον δεν θα πηγενε για πιο αργα.............) |
DimiP έγραψε: |
.....παρ'όλ'αυτα εαν η οργανωτικη επιτροπη με αφησει να επεμβω πανω στο οχημα...... |
Μάλλον δεν πρόσεξες καλά το πρόγραμμα ![]() ![]() Στις 20:00 τρέχει η πρώτη κατηγορία, στις 21:00 η δεύτερη και στις 22:00 η τρίτη χώρια τις τυχόν καθυστερήσεις από τους πελάτες που θα τρέχουν ενδιάμεσα από εμάς γιατί δεν μπορούμε να κλείσουμε την πίστα τελείως. Πές μου τα κιλά σου να σου πω πότε τρέχεις ![]() ![]() Με μια μόνο σημείωση, να δούμε πότε δουλεύει ο DimiP για να μην τον αφήσουμε παραπονεμένο.... ![]() ![]() |
ο dimip δουλευει την Πεμπτη στις 23.00 αυτο σημαινει πως μεχρι τις 22:55 ειμαι ελευθερος , βαλε και 5 λεπτα να περασω μεσα απο την Παλληνη για να φτασω στη δουλεια.... αν το προγραμμα δεν εχει αποκλίσεις θα προλαβω αλλιως ....με βλεπω να ερχομαι αδικα! Αν δεν ζηταω πολλα μηπως η 3η κατηγορια να ετρεχε 2η ;;; δηλ (21.00-22.00) ; |
MR2 έγραψε: |
καλημερα παιδακια...
νομιζω πως η ωρα για μενα ειναι λιγο δυσκολη γιατι σχολαω στις 19.00 αλλα κατι θα κανω θα το παιξω αρρωστη δεν θα παω για δουλεια να μελετησω λιγο...κατι κατι κατι θα βρω... γιατι ομως τα κοριτσια ειναι νωρις και τα αγορια αργα??? δεν θελετε να γελασετε μαζι μας??? ααα επισης τασο ποσα κοριτσα ειναι????...μην τρεχω μονη μου και παρω και βραβειο.... |
Επειδή καλό είναι να μην γελάσει κανείς με τον άλλο....... |
Αμα είναι να αρχίσουμε τους γέλωτες, έχει να πέσει πολύ γέλιο με μένα !!! Ρεεεεε δεν έχω ιδέα από καρτ !!!!!! Αλλά θα αγωνιστώ ευπρεπώς (με τα αγοράκια)....... |
teoman έγραψε: |
Τάσσε,βάλε με στην τρίτη κατηγορία.Αφού είμαι στο όριο και έχω δικαίωμα επιλογής,διαλέγω εκεί που θα είμαι ελαφρύτερος ![]() |
gatony έγραψε: |
Γεια χαρά παίδες,θα'θελα να έρθω και'γω(ελπίζω να τα καταφέρω,λόγω δουλειάς) αλλά πριν τις 21:00 δεν με βλέπω να έρχομαι και σύμφωνα με τα γραφόμενα του Sidobre θα ανήκω στην Ι κατηγορία <80 κιλών,οπότε..... ![]() ![]() |
Eπίσης βλέπω ότι οι Στροφάτσηδες είναι περισσότεροι από τους Κάγκουρες...
Σας φάγαμε από τώρα ρεεεεεεεεε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Είμαστε λίγοι, αλλά είμαστε καλοί... + οτι έχουμε κάνει γερή προπόνηση στο cmr2 δυο βδομάδες τώρα... ![]() ![]() |
Ναι ναι το βλέπω.... Εχετε αγοράσει όλα τα οικόπεδα του κόσμου!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eπίσης βλέπω ότι οι Στροφάτσηδες είναι περισσότεροι από τους Κάγκουρες... Σας φάγαμε από τώρα ρεεεεεεεεε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Αντε κανονισε και θα σας κερασω ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙΑ ![]() ![]() ![]() |
pezomania έγραψε: |
Αν έρθω, θα αναλάβω θέση προπονητή & θα παρακολουθώ τον αγώνα από τα πιτ. |
Eπειδή από οτι βλέπω θα ανέβω μόνος προς Παλλήνη και για να μην ψάχνω στα χαμένα, αφού προς εκείνα τα μέρη πάω από σπάνια εώς καθόλου, ας δώσει κάποιος ένα σχεδιάγραμμα...
(κάποιον που συνηθίζει να χάνεται, δεν τον φοβάμαι, γιατί δουλεύει εκεί κοντά...) |
ειπαμε προσυναντηση στο γνωστο μερος! για Νοτιους! κατα τις 19.00 ;;; ειναι καλα ; |
christhehealer έγραψε: |
Ναι Νίκο μου, αλλά δεξιά και πίσω από το λεωφορείο στην πίστα γιατί η ψυχολογία μου είναι λίγο κάτω τον τελευταίο καιρό, και σε περάσω "ράιτ θρου" που έλεγε και ο Ζαμπέτας και ας έχεις και WRC. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Κόουτς, θέλω προπόνηση !! ![]() |
nasoss έγραψε: |
EXO MIA EROTISI...........
ΠΑΛΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΕ?????????? |
alemao έγραψε: |
μονιμως με το πλαι συνοννόματε! ![]() ![]() |
Αν δεν συμπληρώσετε τις 10 και τα αγοράκια ξεπεράσουν τα 20, τότε μπορεί να βάλουμε και κανένα αγοράκι μαζί σας που θέλει να μάθει και δεν ενδιαφέρεται και τόσο για τον ανταγωνισμό (άραγε υπάρχει κανείς;) |
Αν δεν συμπληρώσετε τις 10 και τα αγοράκια ξεπεράσουν τα 20, τότε μπορεί να βάλουμε και κανένα αγοράκι μαζί σας που θέλει να μάθει και δεν ενδιαφέρεται και τόσο για τον ανταγωνισμό (άραγε υπάρχει κανείς;) |
Σήμερα στις 17:00 Λείγουν οι συμμετοχές τουλάχιστον για τις 2 κύριες κατηγορίες που είναι αυτές των <80 - >80 κιλών. |
ειμαι.. πολυ εφχαριστιμένο, που παιξει σε ομάντα κάγκουρα και ίρτα εντώ για πάρει πρωτάτλιμα και πάει τσάμπιος λίγκ! ΟΥΓΚ! |
εκει εχει ζυγαρια οποτε η αληθεια θα λαμψει. το σωστο ειναι να χωριστουμε στα 80 κιλα. αλλιως θα σπασω το συμβολαιο μου με ομαντα καγκουρω ![]() ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κανόνισε, και θα σε καταγγείλω στη FIA για αθέτηση συμβολαίου........ |
τις καγκουριές γιατί την έχετε δει όλοι ότι στριβετε, παλιο ευθειάκηδες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Αυτα πανε πεστα σε καναν αλλον ![]() ![]() ![]() |
Λοιπόν, προκειμένου να έρθεις και εσύ, Θα τρέξουν πρώτα οι Γυναίκες, μετά η τρίτη κατηγορία (>80 κιλά) και μετά η δευτερη κατηγορία (<80 κιλά) Ετσι θα μπορέσει να τελειώσει γρήγορα και ο DimiP και να μην έχει πρόβλημα με την δουλειά του. Αντίρηση κανείς; |
Ο ΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΕΙΑΚΙΑΣ!
Ο ΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΕΙΑΚΙΑΣ! Ο ΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΕΙΑΚΙΑΣ! Ο ΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΕΙΑΚΙΑΣ! Ο ΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΕΙΑΚΙΑΣ! |
προσεχε πως τις πετας γιατι μια περασε ξωφαλτσα απο τον προιστάμενο ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
Μήπως είμαι εγώ ο κανείς και δεν το ξέρω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Έχω κάτι διαφορές να λύσω σ' αυτήν την κατηγορία ![]() |
Sidobre κανονισε αφου τελειωσουμε με το καρτ να βαλουμε τα αμαξια μεσα ![]() |
Εδω ο αλλος δεν κρατιεται.................... |
μην ξεχασετε να φερετε καμερες, φωτογραφικές, κλπ ![]() |
μπαρδόν; ![]() |
οσοι γλυτώσουν από εσένα θα σταματάνε ΣΙΓΟΥΡΑ στην δικιά μου στροφή οπου θα έχω 4 Ανατολικο-Ευρωπαίες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΥΓ: στα δοκιμαστικά θα πηγαίνουμε με το πλάι... στον αγώνα όμως... ![]() |
αυριο αλλαζω δισκοπλατο (γιατι το υπαρχον ισα που δουλευει) και βαζω το δισκακι της Ο.Μ.Ρ.δεν ξερω τι παιζει ?? ειναι καλο???? |
να βάλουμε και μια πωλήτρια με πάγκο από Hondos Center για να σταματήσουν οι γυναίκες που θα τρέχουν ![]() έτσι για να σιγουρέψουμε ότι δεν θα κάνουν καλύτερους χρόνους καθ'ότι ελαφρύτερες ![]() |
....Α σε αλλο σημειο θα πεταξω και μερικα σετ αναρτησεων (KW,SPAX,PS κλπ...) .......
Ε παει θα τον βγαλουμε και αυτον απο την μεση..... ![]() ![]() ![]() ![]() p.s. Τασο καλημερα.................................. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Να αραξω σε καμια ακρη με κανενα 3 λιτρο μπουκαλι κοκκινελι και να κανω οτι μπεκρουλιαζω..... |
![]() ![]() Να φέρω κανένα κεφτεδάκι, κανένα σαγανάκι ; |
Λοιπον θελω απο την ομάδα αυτοσυγκέντρωση!
ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ! Start your engines.... ![]() ![]() ![]() |
εδω φαινεται ο μεγαλος οδηγός αγώνων Ari Lebesen την ώρα που καπαρώνει ένα οικοπεδάκι στην kartland Παλλήνης ![]() http://www.pbase.com/alemao_rallye/kartday1 |
γιατι νομιζεις ότι ξέρω καλό καρτ; το θέμα είναι ότι και στις εξόδους που είχα (πάντα στο ίδιο σημείο) το διασκέδαζα, έτσι πρέπει να κάνει κανείς για να περναει ομορφα ![]() |
γιατι νομιζεις ότι ξέρω καλό καρτ; το θέμα είναι ότι και στις εξόδους που είχα (πάντα στο ίδιο σημείο) το διασκέδαζα, έτσι πρέπει να κάνει κανείς για να περναει ομορφα ![]() |
εδω φαινεται ο μεγαλος οδηγός αγώνων Ari Lebesen την ώρα που καπαρώνει ένα οικοπεδάκι στην kartland Παλλήνης ![]() http://www.pbase.com/alemao_rallye/kartday1 |
Ενώ οι κάγκουρες είχαν μόνο τον Dimip που έλλειπε |
Nikos(Vini) έγραψε: | ||
Mόνο ? Τόσο απαρατήρητος περνώ ? ![]() υ.γ. άντε! καλό μου ταξίδι ... |
ΥΓ. Οι Κάγκουρες μήν πολυχαίρονται... Λείπαν 2 σοβαρότατες συμμετοχές:
- Pugsang που σήμερα θα γεννήσει η γυναίκα του... ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙΑ!! - Pezomania, που έτρεχε με την δουλειά του... Ενώ οι κάγκουρες είχαν μόνο τον Dimip που έλλειπε |
αφου και μονος σου παραδεχτηκες ότι πήρες το γρήγορο καρτ μπας και μας κερδισεις! χαχαχα προδόθηκες, δεν έπρεπε να το πεις ![]() |
Λοιπόν, οι φαφλατάδες και υπερόπτες Στρο(υμ)φάκηδες την πατήσανε...
Οι Κάγκουροι, με λίγα λόγια και ΠΟΛΛΑ έργα στη πίστα, κλείσαμε στόματα... Όσο για την πολυσυζητημένη μεταγραφή του Οκκά, εεεεεε του Gatony ήθελα να πω, στην αρχή είχε δηλωθεί στους Καγκουράτσηδες (όπου ανήκει και λόγω μαλλιού, ε Μιχάλη; ), αλλά ο Στροφάρχης κινήθηκε στο παρασκήνιο και έκανε την μεταγραφή, χωρίς να το πολυκαταλάβουμε.... Τέλως πάντων, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, ραντεβού το Σεπτέμβρη... |
judger έγραψε: |
Βασικα καποιο απο τα ηχηρα σας ονοματα , μας πεταξε το μπαλακι , και μας προκαλεσε ΑΝΟΙΧΤΑ στα Μεγαρα!!!!!!!
Εγω πολυ απλα θα δηλωσω οτι εμεις ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.... ![]() ![]() |
Και βέβαια ήταν αισθητή η απουσία σου Νικο! |
Η δικια μου Τασο ![]() ![]() |
Στο τέλος που μπήκαμε και αλωνίζαμε με όλη την σημασία της λέξης την πίστα με Judge,P206mike(μπράβο για τους χρόνους σας) και 2 φιλαράκια μου ήταν ![]() ![]() Μπράβο πάντα τέτοια παιδιά......στο ![]() ![]() ![]() |
εεεεεεεεεεεε και εγω ημουν στην πιστααααααααα ![]() ![]() ![]() ![]() |
gatony έγραψε: | ||
Μπράβο (έχεις δίκιο τώρα τελευταία ξεχνάω(νόσος Αλτσχάιμερ γαρ)) και εσύ είασι που ....σου πήρα το καρτ(23) στον Αγώνα...σωσταά.(sorry πάντως για την αλλαγή του καρτ,ανώτερες δυνάμεις το θελήσανε) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μπράβο (έχεις δίκιο τώρα τελευταία ξεχνάω(νόσος Αλτσχάιμερ γαρ)) και εσύ είασι που ....σου πήρα το καρτ(23) στον Αγώνα...σωσταά.(sorry πάντως για την αλλαγή του καρτ,ανώτερες δυνάμεις το θελήσανε) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nasoss έγραψε: |
Συγχαρητήρια στο Τάσο για την άρτια οργάνωση, δίκαια πολλή καλός αρχηγός ? συντονιστής (φτάνει τώρα το γλείψιμο)
Στον αγωνιστικό τομέα πρέπει εδώ να του βγάλω το καπέλο ,πολύ καλός με έκανε να κατεβάσω πολύ ιδρώτα για να κρατηθώ μπροστά του, που στο τέλος δεν άντεξα και τον εμβόλισα άθελα μου πάνω στα λάστιχα (sorry δεν είχα καθρεφτακι να σε δω από πίσω ) επίσης ξεχώρισα τρις οδηγούς που αξίζουν συγχαρητήρια : P206mike Judger gatoni |
Ναι ρε το είδαμε και το βαρέλι που έφερες και γέμισε τα καρτ μας με τσίπουρα!
Γι'αυτό πηγαίναμε σαν ζαλισμένα! Αμα σε ξαναφήσω να βάλεις το χεράκι σου στα αθλητικά... Ξουτ! Στα Ασμπέτε σου και γρήγορα! |
alemao έγραψε: | ||||
οχι οχι λαθος κανεις, εγω ειχα το 20 κανονικα, αλλουνου πηρες το καρτ ![]() ειχα την μπλουζα της barcelona (για να θυμηθεις) ![]() απλα εγω ειχα μεινει πισω για να το σβουριξω (βρε να μην εχουν χειροφρενο ![]() |
να σου πω εγώ...
λοιπόν πας με τα όσα στην στροφή και τελευτάια στιγμή πατάς τέρμα φρένο. το καρτ διπλώνει, τέζα γκάζι με ανάποδο και φεύγεις τέζα ![]() ![]() είναι ο πιο θεαματικός τρόπος οδήγησης, για χρόνους δεν ξέρω ![]() |
επ! εσυ! θέλω τα βίντεααααααααα! ![]() |
PoiSoNeR έγραψε: | ||
Λοιποοοοόν πέμπτη ο πεζακλας θα είναι ετοιμοπόλεμος, ε…….. έτοιμος ήθελα να πω!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τι θα έλεγες για πέμπτη βράδυ Διόνυσο? (θα έχω το tfrc –κυνήγι θησαυρού, drift challenge(πρέπει να το πάρω από τον ακάλυπτοZR, και το kart challenge!) ![]() |
alemao έγραψε: | ||||
χμμμ δελεαστικη προταση ο Διόνυσος ![]() ![]() ενταξει δε βιαζομαι, λέω να σου φερω μια κασετουλα VHS για του βίντιου και όποτε μπορεις τα γραφεις ![]() |
Πως με πέρναγε σα σταματημένο ο Poison στην εκκίνηση;;; |
SnakeMJK έγραψε: |
1) καλύτερο καρτ |
2) ελαφρύτερος |
3) είχε βάλει από τον μαγικό ζωμό του christhehealer |
4) σαμποτάζ στο καρτ σου ![]() |
Alex έγραψε: |
Η δεξια η συνεχιζομενη πρεπει να εχει τουλαχιστον 2-3 τροπους να την παιρνεις αλλα το θεμα ειναι οτι χωρις χρονομετρηση/τηλεμετρια πανω στο καρτ δεν μπορεις να καταλαβεις ποτε την πηρες γρηγορα.. Εμ αυτα παθαινεις οταν παιζεις f1 championship της electronic arts.. καλομαθαινεις ![]() ![]() ![]() Παντως μια φορα την εκανα τοσο ευθεια που πατησα το τσιμεντενιο κερμπ στην εξοδο της (αριστερα).. |
Aκριβώς έτσι την έπαιρνα και'γω πατώντας πάντα το αριστερό kerb ![]() Στις κλειστές αριστερές(στυλ φουρκέτας 180 μοίρες)κρατιόμουν όσο μπορούσα μέσα στο εσωτερικό kerb προσπαθόντας να βγώ όσο πιο ομαλά γίνεται ανοίγοντας την τροχιά στην έξοδο για να μη "κόψει" καθόλου το kart. Είναι γεγονός πάντως πως υπάρχουν αργά και γρήγορα kart. Στον πρώτο γύρο μου είχε πέσει ένα με το οποίο ο χρόνος δεν κατέβαινε με τίποτα ![]() ![]() ![]() |
Είναι γεγονός πάντως πως υπάρχουν αργά και γρήγορα kart. Στον πρώτο γύρο μου είχε πέσει ένα με το οποίο ο χρόνος δεν κατέβαινε με τίποτα ![]() ![]() ![]() |
και σε εκεινη την στροφη προτεινω τερμα γκαζι, φρενο, διπλωμα, ανάποδο και τέζα γκάζι ![]() ![]() |
Θα μου εξηγήσει επιτέλους κάποιος κάτι....;;;
Πως με πέρναγε σα σταματημένο ο Poison στην εκκίνηση;;; |
PoiSoNeR έγραψε: | ||
μηπως επειδη ειχα αρκετα πατημενο το γκαζι πριν μας δωσει εκκινηση? |
Vaggelis έγραψε: | ||||
Ααααααααααα, πες το έτσι... Δηλαδή πάταγες γκάζι μαζί με φρένο και ανέβασες στροφές......... |
θα έχουμε sequel;;; |