PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Peugeot 207gt 2860rs OVERLOAD στο power techniques!!!

roadrunner - Σαβ 16 Απρ 2011, 17:07:36
Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 207gt 2860rs OVERLOAD στο power techniques!!!
To πρώτο 207 BT είναι πλέον γεγονός και επίσημα μέσα από τις σελίδες του πιο έγκυρου περιοδικού για την βελτίωση, του POWER TECHNIQUES!!!
Ευχόμαστε στον φίλο Γρηγορη τα καλύτερα και ελπίζουμε να επιστρέψει δυνατότερος και γρηγορότερος !!!
Laughing
SαλιγκαρAKIS - Σαβ 16 Απρ 2011, 17:13:40
Θέμα δημοσίευσης:
Τεύχος Απριλίου 2011. Το πρώτο BT με 6άρι κιβώτιο. Wink
bagosgt - Σαβ 16 Απρ 2011, 17:22:33
Θέμα δημοσίευσης:
αν κ δε το εχω διαβασει,συγχαρητηρια για το αποτελεσμα Cool

Υ.Γ ειναι καλα ο γρηγορης,γιατι λες οταν επιστρεψει?ρωταω γιατι τελευταια φορα ειχατε πει κατι για "προσωπικους" λογους.
project - Σαβ 16 Απρ 2011, 17:23:25
Θέμα δημοσίευσης:
Wink
project - Σαβ 16 Απρ 2011, 17:24:00
Θέμα δημοσίευσης:
thnk you!
SαλιγκαρAKIS - Σαβ 16 Απρ 2011, 17:24:32
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
αν κ δε το εχω διαβασει,συγχαρητηρια για το αποτελεσμα Cool

Υ.Γ ειναι καλα ο γρηγορης,γιατι λες οταν επιστρεψει?ρωταω γιατι τελευταια φορα ειχατε πει κατι για "προσωπικους" λογους.

Καλά καλά είναι βρέ σύ, εννοεί όταν γυρίσει από Κέρκυρα. Wink
roadrunner - Σαβ 16 Απρ 2011, 17:32:27
Θέμα δημοσίευσης:

Uploaded with ImageShack.us
SnakeMJK - Σαβ 16 Απρ 2011, 17:40:31
Θέμα δημοσίευσης:
δεν σκανάρεται κ τις σελίδες του άρθρου; το εξώφυλλο άχρηστο είναι Razz
volvos - Σαβ 16 Απρ 2011, 17:43:42
Θέμα δημοσίευσης:
kalo ειναι να περιμενουμε να βγει απο τα περιπτερα το εν λογω τευχος πριν ανεβουν οι σελ. του για προφανεις λογους....
roadrunner - Σαβ 16 Απρ 2011, 17:44:17
Θέμα δημοσίευσης:

---------------------------------------------
Oσο το περιοδικο ειναι εν κυκλοφορια καλο ειναι να μην υπαρχουν σκαναρισμενες σελιδες του.

εκ της MOD Team

ironman02 - Σαβ 16 Απρ 2011, 18:46:15
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι η ιδέα μου ή είναι υπερβολικά μικρή η ανάλυση των σκαναρισμένων? Δε φαίνεται τίποτα βασικά.. Smile
roadrunner - Σαβ 16 Απρ 2011, 18:50:17
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
Είναι η ιδέα μου ή είναι υπερβολικά μικρή η ανάλυση των σκαναρισμένων? Δε φαίνεται τίποτα βασικά.. Smile

Ειναι μια ιδεα μονο για να αγοράσετε το περιοδικό!!! Laughing
ironman02 - Σαβ 16 Απρ 2011, 18:52:39
Θέμα δημοσίευσης:
roadrunner έγραψε:
ironman02 έγραψε:

α οκ! Thumb Left
bagosgt - Σαβ 16 Απρ 2011, 20:02:46
Θέμα δημοσίευσης:
roadrunner έγραψε:
ironman02 έγραψε:

γιατι,περνετε ποσοστα απο τις πωλησεις???? Laughing Laughing
παντως δε θα σχολιασω το οτι το αμαξι σας,ενω ειχε "προβλημα" στα πατηματα κ εμενε απο καυσιμο,στο περιοδικο εβγαλε 400 Laughing Laughing
μου θυμισε εποχη που παρουσιασαμε σαξο τουρμπατο με τον μηχανικο κ γυρισε ο τυπος απο το περιοδικο που το παρουσιαζε(δε λεμε ποιο περιοδικο ηταν),ποσα θες να γραψουμε οτι ειναι??? Laughing

παντως τα παραπανω δεν αναιρουνε τα συγχαρητηρια που εδωσα για την προσπαθεια κ την υλοποιηση του ολου project.εξαλου οπως γραφει κ απεξω,το πρωτο 207 Β.Τ με 6αρι κιβωτιο Cool
συγχαρητηρια κ παλι κ keep rolling Wink
reselie-206 - Σαβ 16 Απρ 2011, 20:17:11
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
παντως δε θα σχολιασω το οτι το αμαξι σας,ενω ειχε "προβλημα" στα πατηματα κ εμενε απο καυσιμο,στο περιοδικο εβγαλε 400 Laughing Laughing
keep rolling Wink

Η αλήθεια είναι οτι μέσα γράφει 350hp μόνο στο εξώφυλλο γράφει 400 Laughing
bagosgt - Σαβ 16 Απρ 2011, 20:21:51
Θέμα δημοσίευσης:
γιαυτο εβαλαν χαμηλη αναλυση στις φωτο λες...???? Laughing Laughing
andreaspunto - Σαβ 16 Απρ 2011, 20:24:15
Θέμα δημοσίευσης:
Mπραβο Γρηγορη keep tuning. Wink
MEMsound - Σαβ 16 Απρ 2011, 20:38:34
Θέμα δημοσίευσης:
ελεοσ..5 περιπτερα γυρησα για να βρω το ρημαδοπεριοδικο. μα τι σκ**α με δοσεισ το διανεμουν?
χαχαχα

του ρηξα μια προχειρη ματια, χωρις να διαβασω το αρθρο.
ομορφη δουλεια, εχει πεσει κι ενας σκασμος λεφτα.
καλη συνεχεια και καλες βολτες Γρηγορη.

υ.γ. δεν ξερω τι πατεντα ειναι το συγκεκριμενο 6αρι (δεν εχω διαβασει το αρ8ρο), παντως αν ειναι σωθικα = αξονες/γραναζια απο 306γτι6 μεσα στο μαμα καβουκι ΒΕ του 207 (που ειναι το ιδιο με εκεινο των 206 και λοιπων πεζω) τοοοοτε...το χει κανει πριν 3χρονια ο Αργυρης (τουριστας) στο 206 ρψ του Καταφρακτου...και το κιβωτιο πραγματικα ηταν αντε γεια...3η και 4η σκοτωναν... Wink
SαλιγκαρAKIS - Σαβ 16 Απρ 2011, 21:55:27
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:

Τα 400 στο εξωφυλλο γραφτηκαν λογω λαθους, 350 γραφει μεσα
και εχει το dyno απο το maha! Wink
Αν παρεις το περιοδικο θα καταλαβεις..
makis106 - Σαβ 16 Απρ 2011, 22:04:57
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
bagosgt έγραψε:

Τα 400 στο εξωφυλλο γραφτηκαν λογω λαθους, 350 γραφει μεσα

Λάθους... τυπογραφικού??? ...ή μήπως διαφημιστικού Question Question Rolling eyes Wink
206kwn - Σαβ 16 Απρ 2011, 22:12:16
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραίος Wink
rallos180 - Σαβ 16 Απρ 2011, 22:25:07
Θέμα δημοσίευσης:
ενα μπραβο απο μενα για την προσπαθεια... αντε να φτιαχτουν κιαλλα... να σταματησουν να μας την λενε τα vagakia επιτελους
SαλιγκαρAKIS - Σαβ 16 Απρ 2011, 23:05:14
Θέμα δημοσίευσης:
rallos180 έγραψε:
ενα μπραβο απο μενα για την προσπαθεια... αντε να φτιαχτουν κιαλλα... να σταματησουν να μας την λενε τα vagakia επιτελους

Laughing ΄Ετσι!
thodwrhs - Κυρ 17 Απρ 2011, 05:55:26
Θέμα δημοσίευσης:
αν και το εν λογω περιοδικο δεν το αγοραζω πλεον ενω παλια ημουν φανατικος αναγνωστης επειδη το ξεφτυλιζουν το θεμα με τα συνεργεια θα το παρω μονο και μονο για το αυτοκινητο του κλαμπ...συγχαρητηρια στο παιδι...
android - Κυρ 17 Απρ 2011, 07:55:10
Θέμα δημοσίευσης:
εχει καποιες μετρησεις κατι?η απλα κανει μια παρουσιαση οπως παντα?δλδ τζαμπα λεφτα?
MEMsound - Κυρ 17 Απρ 2011, 10:09:34
Θέμα δημοσίευσης:
βρε τι μετρησεις ψαχνεις να βρεις σε τετοια περιοδικα (τα βελτιωσης εννοω)?
(σημειωση...για οσους δεν ξερουν εχω ολα τα τευχη Power/max/burnout/drift/dynoroad/ κλπ κλπ) με εξαίρεση τα πρωτα τευχη τους τοσα χρονια που τα διαβαζουμε δεν εχεις δει οτι οι μετρησεις τους ειναι καμποσο "οτι να ναι".

αμα θελετε για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αμαξι μετρησεις ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ να μου πειτε να φερουμε καποιο απο τα 4 performance box του club και να πάμε παρεα να μετρησουμε οτι θελετε οπου θελετε.

τα περιοδικα αυτου του ειδους εδω και χρονια αξιζουν μονο για τις φωτογραφιες τους και τις αστειες περιγραφες αρθρα τους , αααα και τις γαματες περιγραφες για κοντρες στις τελευταιες σελίδες Laughing και οχι για μετρο συγκρισης.
SαλιγκαρAKIS - Κυρ 17 Απρ 2011, 10:58:03
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
βρε τι μετρησεις ψαχνεις να βρεις σε τετοια περιοδικα (τα βελτιωσης εννοω)?
(σημειωση...για οσους δεν ξερουν εχω ολα τα τευχη Power/max/burnout/drift/dynoroad/ κλπ κλπ) με εξαίρεση τα πρωτα τευχη τους τοσα χρονια που τα διαβαζουμε δεν εχεις δει οτι οι μετρησεις τους ειναι καμποσο "οτι να ναι".

αμα θελετε για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αμαξι μετρησεις ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ να μου πειτε να φερουμε καποιο απο τα 4 performance box του club και να πάμε παρεα να μετρησουμε οτι θελετε οπου θελετε.

τα περιοδικα αυτου του ειδους εδω και χρονια αξιζουν μονο για τις φωτογραφιες τους και τις αστειες περιγραφες αρθρα τους , αααα και τις γαματες περιγραφες για κοντρες στις τελευταιες σελίδες Laughing και οχι για μετρο συγκρισης.

Κάπως έτσι MEM..το αμάξι βγήκε στο περιοδικό με σκοπό να φανεί η δουλειά κάποιων ανθρώπων που δούλεψαν σκλήρά για αυτό το project!
Μετρήσεις έγιναν αλλά τελείως σε χαβαλέ μιας και έβρεχε, θα τις επαναλάμβαναν μετά το battle εκείνης της Κυριακής αλλά ήταν η μέρα που το 5άρι παρέδωσε πνεύμα.
Επίσης δέν δυναμομετρήθηκε ποτέ το αμάξι διότι στο dyno του Power εκτελούνταν εργασίες συντήρησης.
Για αυτό επιλέχθηκε το dyno από το maha που είχε γίνει το περασμένο καλοκαίρι και το αμάξι δέν φοραγε αρκετά από τα πράγματα που φοράει τώρα. Και μήν με ρωτήσετε γιατί δέν έκανε πάλι, αυτό ήθελαν τα παιδιά αλλά με αυτά που άκουσαν περί maha το τελευταίο καιρό προτιμήσαν στο τέλος να μήν πάνε κάν!
Όσο για τα 400 στο εξώφυλλο, ναί είναι από λάθος του συντάκτη μιας και θεώρησε ότι τα 367 που έιχε βγάλει προσφάτως το αμάξι στο dynapack ήταν πλήμνες..δέν πειράζει όμως, γιατί το 'ψέμα' είναι μισό μιας και ετοιμάζει και άλλη εκπληξούλα ο φίλος Γρηγόρης πολύ σύντομα! Very happy

Όσο για το σασμάν που ρωτήθηκε, είναι από 306 2.0l και φυσικά είναι πάντρεμα με το καβούκι του BE.
Χρησιμοποιήθηκαν όλα τα internal parts+διαφορικό. Wink
Αν αξίζει, εννοείται..η αλλαγή από 1η σε 2α γίνεται άφοβα πλέον!
project - Κυρ 17 Απρ 2011, 11:02:46
Θέμα δημοσίευσης:
Εχει και μετρησεις.. Δυστυχως ομως οι μετρησεις εγιναν με το 5αρι σασμαν το οποιο ηταν τουλαχιστον ελεινο(αιωνια η μνημη του).. Αφου καναμε περιπου 15 εκκινισεις για να καταφερουμε να κουμπωσουμε 2α η οποια και παλι μας καθυστερησε απιστευτα..
Ειχαμε υπολογισει να ανεβουμε ξανα Αθηνα το προηγουμενο σκ για να παρουμε νεες μετρησεις (πολυ καλυτερες εννοειται).. Ομως ειχα ενα πολυ σοβαρο προβλημα και επρεπε να ανεβω Κερκυρα..
Αυτο για να μην υπαρχουν κουβεντες..Δεν εγραψα κανεναν ουτε δειλιασα (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!) για κατι.. Οπως ακουγα τις προηγουμενες μερες.. Cool
106PYRGOS - Κυρ 17 Απρ 2011, 11:15:54
Θέμα δημοσίευσης:
ενα μπραβο σε οσους εβαλαν το χερακι τους για να φτιαξουν αυτο το ξεχωριστο 207,τι χρονους παιζει ομως θα ηθελα να μαθω.
project - Κυρ 17 Απρ 2011, 11:18:33
Θέμα δημοσίευσης:
μμμ... Ουτε εγω δεν τους θυμαμαι..Το ξεχασα στο φορτηγο το περιοδικο..
Ο Σαλιγκαρος θα ξερει..
SαλιγκαρAKIS - Κυρ 17 Απρ 2011, 11:32:52
Θέμα δημοσίευσης:
106PYRGOS έγραψε:
ενα μπραβο σε οσους εβαλαν το χερακι τους για να φτιαξουν αυτο το ξεχωριστο 207,τι χρονους παιζει ομως θα ηθελα να μαθω.

0-100km 6.09sec
0-200km 18.88sec
60-200km 15.1sec

0-400m 14.13sec με 172.97km έξοδος

Δέν ήταν και τόσο καλοί (λόγω βροχής και μιας δυσλειτουργίας όπως γράφει και το περιοδικό, που εννοεί ότι ξέμενε από καύσιμο).
106PYRGOS - Κυρ 17 Απρ 2011, 11:45:39
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
106PYRGOS έγραψε:

0-100km 6.09sec
0-200km 18.88sec
60-200km 15.1sec

Δέν ήταν και τόσο καλοί (λόγω βροχής και μιας δυσλειτουργίας όπως γράφει και το περιοδικό, που εννοεί ότι ξέμενε από καύσιμο).
ωραιος,ετσι πιστευω κ εγω οτι οι χρονοι δεν αντιπροσωπευουν το αμαξι,γνωμη μου οτι μπορει να πεσει κατω απο τα 6sec 0-100xlm κ τα 14sec στο 0-400m
SαλιγκαρAKIS - Κυρ 17 Απρ 2011, 11:50:02
Θέμα δημοσίευσης:
106PYRGOS έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
106PYRGOS έγραψε:

0-100km 6.09sec
0-200km 18.88sec
60-200km 15.1sec

ωραιος,ετσι πιστευω κ εγω οτι οι χρονοι δεν αντιπροσωπευουν το αμαξι,γνωμη μου οτι μπορει να πεσει κατω απο τα 6sec 0-100xlm κ τα 14sec στο 0-400m

Με το 6άρι σίγουρα, γιατί στις μετρήσεις ήταν με το διαολό 5άρι! Rolling eyes
rallaki-1 - Κυρ 17 Απρ 2011, 12:12:35
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο για την υπέροχη προσπάθεια και φυσικά για το αποτέλεσμα!!!!

Υπάρχουν οι σχέσεις μετάδοσεις από το 6αρι του 207 ή τουλάχιστον αν είναι πιο κοντό ή πιο μακρύ???
SαλιγκαρAKIS - Κυρ 17 Απρ 2011, 12:18:06
Θέμα δημοσίευσης:
rallaki-1 έγραψε:
Μπράβο για την υπέροχη προσπάθεια και φυσικά για το αποτέλεσμα!!!!

Υπάρχουν οι σχέσεις μετάδοσεις από το 6αρι του 207 ή τουλάχιστον αν είναι πιο κοντό ή πιο μακρύ???

Δέν ξέρω τέτοιες λεπτομέρειες δυστυχώς Crying or Very sad,
αλλά σίγουρα όμως είναι πιό κοντό (αρκετά)!
roadrunner - Κυρ 17 Απρ 2011, 15:28:52
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο που θελω να πω εγω με την σειρα μου ειναι οτι οι μετρησεις εγιναν με driftbox και οχι με κανενα χρονομετρο στο χερι!!!Τα αποτελεσματα λοιπον ειναι απολυτα αξιόπιστα και δεν μπορει κανενας να τα αμφισβητήσει!(ΜΕΜsound)

Οσο για τα 400 στο εξώφυλλο δεν ειναι δικο μας το λαθος αλλα θα προσπαθησουμε να το διορθώσουμε συντομα!!! Wink
silo - Κυρ 17 Απρ 2011, 21:03:57
Θέμα δημοσίευσης:
εγω εχω δει 207 απο Θεσσαλονικη να περναει s2000 4πεταλουδο 340ps,M3 e46 κ cordoba 20vt 400ps...αυτο φαινεται δυνατο αλλα οι χρονοι του μου φενονται χαμηλοι!
SαλιγκαρAKIS - Κυρ 17 Απρ 2011, 21:23:25
Θέμα δημοσίευσης:
silo έγραψε:
εγω εχω δει 207 απο Θεσσαλονικη να περναει s2000 4πεταλουδο 340ps,M3 e46 κ cordoba 20vt 400ps...αυτο φαινεται δυνατο αλλα οι χρονοι του μου φενονται χαμηλοι!

Έχετε μετρήσει χρόνους; Rolling eyes
MEMsound - Κυρ 17 Απρ 2011, 22:55:55
Θέμα δημοσίευσης:
roadrunner έγραψε:
Αυτο που θελω να πω εγω με την σειρα μου ειναι οτι οι μετρησεις εγιναν με driftbox και οχι με κανενα χρονομετρο στο χερι!!!Τα αποτελεσματα λοιπον ειναι απολυτα αξιόπιστα και δεν μπορει κανενας να τα αμφισβητήσει!(ΜΕΜsound)

δεν ξερω ποια ειναι η εμπειρια σου απο περιοδικα του ειδους προφανως πολυ μικρή - λογικα λογω ηλικιας

παντως αμα ηξερες να διαβαζεις θα προσεχες οτι δεν εγραψα πουθενα οτι ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ μετρησεις ειναι λάθος
αυτο δεν το ξερω - δεν ημουν παρων

αυτο που ξερω ομως ειναι (εχοντας ολα τα τευχη απο ολα τα περιοδικα του ειδους μιας τα αγοραζω ολα για συλλογη και τρελα οπως θελεις πεστο) ειναι οτι οι μετρησεις που εχουν ειναι παρα πολυ συχνα "οτι να ναι" και οτι εχει παρα πολυ πλακα να διαβαζεις τις ιστοριες του καθε αρθρου αχετικα με το γιατι σε καθε περιπτωση... η μια μετρηση δεν τους εκατσε ή στην αλλη κατι πηγε στραβα, κατι εσπασε κλπ κλπ - μαλιστα σημαντικος παραγοντας ειναι οτι πολυ συχνα δεν ανακοινωνται οι πραγματικες δυνατότητες του καθε αμαξιου μιας και δεν χρειαζεται οι "αντιπαλοι" να ξερουν ολες τις λεπτομεριες και να προετοιμαστουν αντιστοιχα - λογικο και φυσιολογικο και μες το προγραμμα...

μαλιστα επειδη κατα καιρους διαφοροι γνωστοί εχουν περασει απο θεσεις τετοιων περιοδικων θα σου πω οτι εκ των εσω γνωριζω οτι ναι μεν οι μετρησεις (ΞΑΝΑΛΕΩ - ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΙΑΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ) ναι μεν γινονται με μηχανηματα ακριβείας αλλα μεχρι την εκτηπωση στο περιοδικο ευκολα μπορουν να "σκαλιστουν", για τον λογο αυτο και εγω προσωπικα δεν τις λαμβανω "σοβαρα" (=τοις μετροιτις) υποψιν αλλα μονο "ενδεικτικα".

roadrunner έγραψε:
Οσο για τα 400 στο εξώφυλλο δεν ειναι δικο μας το λαθος αλλα θα προσπαθησουμε να το διορθώσουμε συντομα!!! Wink

μακαρι και θα ειναι ακρως ενδιαφερον.
roadrunner - Κυρ 17 Απρ 2011, 23:34:47
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΕΜsound για να τα λες αυτα θα ξερεις μαλλον κατι που θα εχει συμβει στο παρελθον!! Αυτο που μπορω να σου πω εγω επειδη ημουν εκει παρων την ημερα των μετρησεων ειναι οτι τα νουμερα που γραφει το περιοδικο ειναι αυτα που μας ειπαν και στο σημειο το σαββατο!!! Αν αυτα ειναι που μπορει να αποδοσει το αυτοκινητο ,πιστευω οτι μπορει και καλυτερα αλλα δύστυχος την κυριακη που θα επαναλαμβάναμε τις μετρησεις εμεινε απο σασμαν(γιαυτο και το 6αρι).
Και τελος , στο περιοδικο ο Γρηγορης πηγε ως ιδιώτης οποτε δεν εχει καποιο οφελος να δηλωνει ψευτικα νουμερα κτλ κτλ αν με καταλαβαίνεις.
roadrunner - Κυρ 17 Απρ 2011, 23:46:09
Θέμα δημοσίευσης:
silo έγραψε:
Διάβασε και το περιοδικό οσον αφορα τους χρονους γιατί υπήρχαν κατή θεματακια εκείνη την μέρα που αναφέρονται μέσα!(πχ βροχουλα) και λιγο ατυχια την κυριακη!(σασμαν) Wink
MEMsound - Κυρ 17 Απρ 2011, 23:54:29
Θέμα δημοσίευσης:
δεν μπορω να διαφωνησω για κατι που δεν ημουν παρων

μακαρι να μπορεσει και καλήτερα και πολυ καλητερα κλπ

ιδιως αν γινει κανας επισημος αγωνας ντραγκστερ θα ηταν ενδιαφερον να κατεβει εστω και για την εμπειρια του "επισημου αγωνα"

ειναι αλλη φαση σε σχεση με τα "οπου βρεθω κι οπου σταθω" ανοιγματα και μετα ραδιο-αρβηλα τι εγινε και ποσες καροτσες/καροτσακια/καπο/φτερα/προφηλακτηρες/κολωνες/οικοδομικα τετραγωνα ή ταχυδρομικους κωδικες Laughing ηταν η διαφορα...και μετα αναγωγη με κομπιουτερακι και προσθαθαιρεση Laughing Laughing Laughing
silo - Δευ 18 Απρ 2011, 01:05:46
Θέμα δημοσίευσης:
δεν εχουνε μετρηθει χρονοι,θα μαθω για σιγουρα,ππαντως πυροβολαει παιδια και νομιζω με 5αρι σασμαν
'Andy'-lag - Δευ 18 Απρ 2011, 01:24:40
Θέμα δημοσίευσης:
Νομίζω οτι έχουμε καταντήσει γραφικοί....Τι συζητάτε ρε αδέρφια τώρα....? Αν είναι τελικά 350 άλογα και όχι 400 που γράφει στο εξώφυλλο, και αν βγάζει 742.4 κιλά ροπή στο ρελαντί και αν έκανε 0-100 σε 6.05 και όχι σε 6 ξερό που μπορεί.....Δηλαδή με 350 άλογα δεν πάει και πάει με 400......?Έλεος στραγάλια τα κάναμε τα ρημάδια τα αραβικά.... Cool
recife_rallye - Δευ 18 Απρ 2011, 07:53:57
Θέμα δημοσίευσης:
silo έγραψε:
δεν εχουνε μετρηθει χρονοι,θα μαθω για σιγουρα,ππαντως πυροβολαει παιδια και νομιζω με 5αρι σασμαν

Χαλαρωσε μικρε μου Laughing
Αυτο που ειδες ηταν του chris_207 το κοκκινο..εβαλε με το κορντομπα που δηλωνε 400(ο θεος να τα κανει 400) και περασε μπροστα..
Με το μ3 ηταν απολυτα φυσιολογικο το αποτελεσμα του καθως αυτος δεν αμολαει τσαμπα αλογα οπως καποιοι αλλοι..
Με πηρε προχτες τηλ και μου τα λεγε Laughing

υ.γ 5αρι εχει και μαλιστα προσφατα ανακατασκευασμενο με δυνατοτερα σωθικα Wink
Pughell - Δευ 18 Απρ 2011, 08:48:59
Θέμα δημοσίευσης:
Οταν λετε δυνατοτερα σωθικα,πειτε μας και εμας για να μαθουμε και τιποτα που δεν ξερουμε... Rolling eyes

Γατακια ολοι που μαθατε και τα σασμαν... Cool

Υ.Γ. S2K με 340 αλογα απο μαμα κυβικα,μονον στο δυναμομετρο της Χρυσαυγης μπορει να βγαλει τοσα. Laughing
roadrunner - Δευ 18 Απρ 2011, 08:49:32
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:

υ.γ 5αρι εχει και μαλιστα προσφατα ανακατασκευασμενο με δυνατοτερα σωθικα Wink

Αν δεν κάνω λάθος και ο chris 3η δεν έσπασε? τι πήγε στραβά βρηκανε ?
Γιατί εμείς και που το ανοίξαμε δεν βρήκαμε κάποιο πρόβλημα που να δικαιολογεί το σπάσιμο της 3ης !!! Rolling eyes

ps. Πάλι καλά που μας έφερε και από Αθήνα!!! Smile
Sinanai - Δευ 18 Απρ 2011, 09:03:18
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Υ.Γ. S2K με 340 αλογα απο μαμα κυβικα,μονον στο δυναμομετρο της Χρυσαυγης μπορει να βγαλει τοσα. Laughing

Πεθαίνω με πρωινές ατάκες Στέλιου... Κάποιος να τις ανθολογήσει ρε παιδιά!!! Laughing Laughing Laughing
kane - Δευ 18 Απρ 2011, 10:25:18
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:

μα εκεί σου βγάζει, όσο θες να σου βγάλει!
SαλιγκαρAKIS - Δευ 18 Απρ 2011, 11:06:32
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Οταν λετε δυνατοτερα σωθικα,πειτε μας και εμας για να μαθουμε και τιποτα που δεν ξερουμε... Rolling eyes

Μήπως τετραπετάλουδο, υπερκυβισμένο και νιτράτο; Very happy
chris_207 - Δευ 18 Απρ 2011, 11:55:52
Θέμα δημοσίευσης:
το s2000 ειναι υπερκιβισμενο... ειναι 2.400κυβικα.....εμενα το σασμαν κουρεψε τριτι και εκανα φτιαχτα γραναζια και τριτης και τεταρτης και τα μακρινα και λιγο...το s2000 εχει φτιαχτει αθηνα και αν δεν κανω λαθος στην geartechk...http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1352367/ τιν αγγελια την εχει αλλαξει προσφατα και τωρα εγραψε 323...
volvos - Δευ 18 Απρ 2011, 12:12:27
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΟΥ ντζ ena ιδιο js εβγαλε με τα χιλια μυρια ζορια 290τροχο...οποτε αν ειναι και 320 στροφαλο αυτο να ειναι και χαρουμενος
recife_rallye - Δευ 18 Απρ 2011, 12:16:15
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:

Εσυ και να μην ξερεις???περιεργο... Rolling eyes Rolling eyes Laughing Laughing
Δε γνωριζω περισσοτερα μωρη κυρια..ετσι μου ειπε το παιδι,ετσι το μετεφερα και γω Confused
chris_207 - Δευ 18 Απρ 2011, 12:22:42
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ΤΟΥ ντζ ena ιδιο js εβγαλε με τα χιλια μυρια ζορια 290τροχο...οποτε αν ειναι και 320 στροφαλο αυτο να ειναι και χαρουμενος
και αυτος τα χιλια μιρια εχει και αμα δεις η αγγελια εχει 2 ωρες που την αλλαξε μεχρι τωρα 343 εγραφε και τοσα μου ειχε πει και εμενα οταν τρεξαμε..
kane - Δευ 18 Απρ 2011, 13:11:05
Θέμα δημοσίευσης:
chris_207 έγραψε:
το s2000 ειναι υπερκιβισμενο... ειναι 2.400κυβικα.....εμενα το σασμαν κουρεψε τριτι και εκανα φτιαχτα γραναζια και τριτης και τεταρτης και τα μακρινα και λιγο...το s2000 εχει φτιαχτει αθηνα και αν δεν κανω λαθος στην geartechk

Που τα έφτιαξες τα γρανάζια σου; και ποιός επιμελήθηκε της...ενίσχυσης; για να μαθαίνουμε...σαλονίκη κιόλα και να μην τον γνωρίζουμε;;;

Περί σ2κ, υπήρχε ένα θεσνίκη, (το κιτ υπερκυβισμού της mugen,js? θαρρώ πως είναι στα 2200κατι) και ο ιδιοκτήτης είχε στείλε το μοτερ εξωτερικό και ατμόσφαιρα με το ζόρι έφτασε τα 290-300πς...Με ένα κόστος για το μοτερ όσο το σ2κ.
Ισως οι κοντράκηδες να γνωρίζουν ποιόν λέω.
Pughell - Δευ 18 Απρ 2011, 13:11:11
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:
Pughell έγραψε:

Εσυ και να μην ξερεις???περιεργο... Rolling eyes Rolling eyes Laughing Laughing
Δε γνωριζω περισσοτερα μωρη κυρια..ετσι μου ειπε το παιδι,ετσι το μετεφερα και γω Confused

Οταν ζω μεσα στην "φωλια του γραναζιου",ναι,μου φαινεται απιθανο να μην ξερω μιας και μεχρι στιγμης το πιο ανθεκτικο ΜΑ προερχεται απο τον γνωστο-αγνωστο οποτε αν υπηρχε περιπτωση να φτιαχτει κατι αντιστοιχο για ΒΕ παλι "εγκριση τυπου" θα επαιρνε απο την "κλικα"... Cool
SαλιγκαρAKIS - Δευ 18 Απρ 2011, 13:24:07
Θέμα δημοσίευσης:
Arrow http://www.youtube.com/watch?v=JiCeSF4JxQY&feature=player_embedded#at=12

Ορίστε και ένα βιντεάκι από το S..

Ας τα καθαρίσει όμως κάποιος mod τα άσχετα όταν θελήσει.
Pughell - Δευ 18 Απρ 2011, 13:28:53
Θέμα δημοσίευσης:
Αμα αυτο ειναι 320 αλογα εγω εχω το κβλι του Long Dong Silver... Rolling eyes
volvos - Δευ 18 Απρ 2011, 13:39:33
Θέμα δημοσίευσης:
pare ena video απο αμαξι που ειναι τοσα αλογα
http://www.youtube.com/watch?v=pEvpgPReeGo
Pughell - Δευ 18 Απρ 2011, 14:02:02
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell αρεσει μουσικη υποκρουση αρχη... Twisted evil Twisted evil Twisted evil
volvos - Δευ 18 Απρ 2011, 14:04:23
Θέμα δημοσίευσης:
στο μεταξυ αν και πολλες κασανδρες το εχουν γλωσοφαει το μοτερ του γιαννη αυτο το πραμα συνεχιζει ακαθεκτο και οσοι τον εχουμε ζησει πιστες το ατομο ειναι βλαμμενο...πρωτος μπαινει τελευταιος βγαινει...
SαλιγκαρAKIS - Δευ 18 Απρ 2011, 14:04:24
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Pughell αρεσει μουσικη υποκρουση αρχη... Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Iron maiden Very happy ..ωραίο, Arrow http://www.youtube.com/watch?v=t5jaRipA5_M
kane - Δευ 18 Απρ 2011, 14:07:26
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
στο μεταξυ αν και πολλες κασανδρες το εχουν γλωσοφαει το μοτερ του γιαννη αυτο το πραμα συνεχιζει ακαθεκτο και οσοι τον εχουμε ζησει πιστες το ατομο ειναι βλαμμενο...πρωτος μπαινει τελευταιος βγαινει...

το ξεφορτωθηκε το 106 ή μπα;
Sinanai - Δευ 18 Απρ 2011, 14:09:40
Θέμα δημοσίευσης:
Μπα. 2 έχει...
SαλιγκαρAKIS - Δευ 18 Απρ 2011, 14:11:31
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

Άσπαστο να είναι του παιδιού,
έχουμε και μείς εδώ Πάτρα ένα γνωστό type r μονοπετάλουδο με κ24 γύρω στα 300ps αλλά με αρχ**ια!
Arrow http://www.youtube.com/user/taperakias#p/u/8/tVCp6fmzljg
Arrow http://www.youtube.com/user/taperakias#p/u/7/THZIzNzBF1I ,
εδώ πατάει με fr φίλου(από το οποίο ο Γρηγόρης είναι μπροστά).
silo - Δευ 18 Απρ 2011, 14:26:07
Θέμα δημοσίευσης:
τελικα ολοι λιγο πολυ την εχετε την κοντρα στο αιμα σας Twisted evil ... Ο Λευτερης καταλαβε για πιο αμαξι μιλαω.
SnakeMJK - Δευ 18 Απρ 2011, 15:22:35
Θέμα δημοσίευσης:
όλοι κρύβουν έναν κάγκουρα μέσα τους Razz
volvos - Δευ 18 Απρ 2011, 15:26:44
Θέμα δημοσίευσης:
katse exei kai to turbaki akoma???????
SαλιγκαρAKIS - Δευ 18 Απρ 2011, 16:31:58
Θέμα δημοσίευσης:
silo έγραψε:
τελικα ολοι λιγο πολυ την εχετε την κοντρα στο αιμα σας Twisted evil ... Ο Λευτερης καταλαβε για πιο αμαξι μιλαω.

Όλοι καταλάβαμε. Wink
Manavis207Gt - Τρι 19 Απρ 2011, 00:04:23
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Arrow http://www.youtube.com/watch?v=JiCeSF4JxQY&feature=player_embedded#at=12

Ορίστε και ένα βιντεάκι από το S..

Ας τα καθαρίσει όμως κάποιος mod τα άσχετα όταν θελήσει.

Σακη ο βενζινοφαγος βγηκε παγανια !!!!!!!!!
Πω πω φιλε φανταζομαι οποιος το παρει αυτο τι θα δινει σε βενζινες ......

Αλλα οπως λεει και ο στελιος , δεν ειναι με τιποτα 323ps.. Embarassed
recife_rallye - Τρι 19 Απρ 2011, 01:09:45
Θέμα δημοσίευσης:
Manavis207Gt έγραψε:

Αλλα οπως λεει και ο στελιος , δεν ειναι με τιποτα 323ps.. Embarassed

Πιο πιθανο ειναι αυτο να ειναι 323 mazda παρα 323 ps..
Σορρυ αλλα αυτο που ειδα δεν με ικανοποιησε σαν ς2κ..
Πιο πολυ για 280 θα το ελεγα... Rolling eyes
Πεζοκολαση εσυ τι λες?

υ.γ μαγκαρα δε διαφωνω με αυτο που λες,αλλα αν δεν ξερουμε πραγματικα τι εγινε,καλυτερα να μην πουμε τπτ Embarassed προφανως για να το λεει ο κρις,κατι θα ξερει Wink
Pughell - Τρι 19 Απρ 2011, 07:46:32
Θέμα δημοσίευσης:
Ακριβη προβλεψη δεν μπορω να κανω αλλα οντως,πολυ γενικευμενα καπου εκει πρεπει να ειναι απο δυναμη. Scratch

Οσο αφορα τα γραναζια,μπορει να εβαλε φτιαχτα,το θεμα ειναι οτι η μαμα κλιμακωση ειναι ηδη με "σφιχτη" διαταξη απο το εργοστασιο οποτε αν κοντυναν και αλλο,θα πεφτει η μια ταχυτητα πανω στην αλλη οποτε αντι να υπαρχει κερδος,θα χανει,μιας και μιλαμε για μοτερ με ευρυ φασμα και οχι για ατμοσφαιρα.
Εκτος και αν αλλαχτηκε μαζι και η 5η και μπηκε η μακρια οποτε μακρυναν οι αλλες δυο για να ερθει το rev drop εκει που πρεπει.

Παντως σε καμια περιπτωση δεν ειναι θεμα αντοχης μιας και τα ΒΕ αποδεδειγμενα αντεχουν σαν γραναζια.
Το προβλημα ξεκιναει απο την βαλβολινη καταρχας και μετα μαλλον συνεχιζεται σε ρουλεμαν τα οποια απο οτι φαινεται δεν ειναι αυτα που ηταν καποτε(κοστολογιο δηλαδη) οποτε αλλαζει η γωνια των αξονων και γινεται οτι γινεται...

Δεν αλλαξε δηλαδη το modul των γραναζιων για να πεις οτι αλλαξε και η αντοχη τους,ουτε το υλικο κατασκευης των γραναζιων.
Απλα το αυξημενο βαρος του 207 και η κακη ποιοτητα κατασκευης των αναλωσιμων/παρελκομενων κανει την ζημεια. Sad
SαλιγκαρAKIS - Τρι 19 Απρ 2011, 10:19:06
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Ακριβη προβλεψη δεν μπορω να κανω αλλα οντως,πολυ γενικευμενα καπου εκει πρεπει να ειναι απο δυναμη. Scratch

Οσο αφορα τα γραναζια,μπορει να εβαλε φτιαχτα,το θεμα ειναι οτι η μαμα κλιμακωση ειναι ηδη με "σφιχτη" διαταξη απο το εργοστασιο οποτε αν κοντυναν και αλλο,θα πεφτει η μια ταχυτητα πανω στην αλλη οποτε αντι να υπαρχει κερδος,θα χανει,μιας και μιλαμε για μοτερ με ευρυ φασμα και οχι για ατμοσφαιρα.
Εκτος και αν αλλαχτηκε μαζι και η 5η και μπηκε η μακρια οποτε μακρυναν οι αλλες δυο για να ερθει το rev drop εκει που πρεπει.

Παντως σε καμια περιπτωση δεν ειναι θεμα αντοχης μιας και τα ΒΕ αποδεδειγμενα αντεχουν σαν γραναζια.
Το προβλημα ξεκιναει απο την βαλβολινη καταρχας και μετα μαλλον συνεχιζεται σε ρουλεμαν τα οποια απο οτι φαινεται δεν ειναι αυτα που ηταν καποτε(κοστολογιο δηλαδη) οποτε αλλαζει η γωνια των αξονων και γινεται οτι γινεται...

Δεν αλλαξε δηλαδη το modul των γραναζιων για να πεις οτι αλλαξε και η αντοχη τους,ουτε το υλικο κατασκευης των γραναζιων.
Απλα το αυξημενο βαρος του 207 και η κακη ποιοτητα κατασκευης των αναλωσιμων/παρελκομενων κανει την ζημεια. Sad

Στέλιο ο Chris είπε πώς μάκρυνε λίγο τα γρανάζια, νομίζω.
Πάντως με τον ίδιο τρόπο που έσπασε η 3ή στο Χρήστο, έτσι έσπασε και στο Γρηγόρη.
Εν κινήση φυσικά με κουμπωμένη ήδη μέσα την ταχύτητα πατάει τέρμα και.. 'πυροτέχνημα'!
Ο Γρηγόρης είχε μέσα elf nfp πάντως. Rolling eyes
Αυτό που είπε ο Πατσέας είναι ότι το γρανάζι της τρίτης ήταν πολύ λεπτό, επίσης να προσθέσω ότι είχε και τα χιλιομετράκια του.

Δέν ξέρω άν ισχύει όντως αλλά από τη μέρα που έβαλα και γώ τις nfp το σασμάν σαν να κάνει πιό πολύ φόρυβο..πάντως σε αίσθηση είναι σαφώς καλύτερο!

Pughell - Τρι 19 Απρ 2011, 10:21:45
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν θα πω τιποτα περι Πατσεα γιατι θα ανοιξουμε μεγαλο θεμα... Confused
Τα γραναζια ειναι ακριβως ιδια με αυτα ολων των ΒΕ που μπαινουν και στα SaxoRallα και αντεχουν 40-50 κιλα ροπη...
Ε,βγαλε συμπερασμα.
MEMsound - Τρι 19 Απρ 2011, 10:31:18
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Αυτό που είπε ο Πατσέας είναι ότι το γρανάζι της τρίτης ήταν πολύ λεπτό, επίσης να προσθέσω ότι είχε και τα χιλιομετράκια του.

Δέν ξέρω άν ισχύει όντως αλλά από τη μέρα που έβαλα και γώ τις nfp το σασμάν σαν να κάνει πιό πολύ φόρυβο..πάντως σε αίσθηση είναι σαφώς καλύτερο!

Φοραγε ΝΦΠ απο την αρχη που πηρε το αμαξι?
Αν οχι ποσα χιλιομετρα ειχε κανει με την προυγουμενη?
Ελπιζω να ξερετε οτι στην μηχανολογία καποια πραγματα δεν "σπανε" με την μία.
Για παραδειγμα, στα μηχανακια τα γραναζια της αλυσίδας τρωγονται σιγα/σιγα...μετα σταβωνουν λιγο, και καποια στιγμη (αν δεν τα λλαξεις) σπανε δοντια.
Απο το ανοιγμα του σασμαν μπορει να φανει αν το σπασιμο ηταν απο σταδιακή φθορα, ή εγινε "μια κι εξω".
Παντως την νφπ την φορανε πολλα 207 απο δω μεσα (γι εγω παρεπιπτοντως...βεβαια εγω εχω και καμμια 15αρια+κιλα ροπης λιγοτερα καθως και καμμια 100αρα αλογα λιγοτερα) και δεν εχω ακουσει παραπονα.
Παντως θεωρω οτι υπαρχουν και καλητερες (και φυσικα ακριβοτερες βαλβολινες) για οποιον θελει να πειραματιστεί.
Απλα η ΝΦΠ ειναι μια αριστη (για τα χρηματα της) λυση που ιδιως αν την αλλαζεις καθε 20000 βγαινει "σαν καινουργια".
Παρεπιπτοντως στο δικο μου η αλλαγη απο 2α σε 3η και απο 3η σε 4η γινεται με το γκαζι στο πατωμα και κοντα στον κοφτη (εννοειται με πατημα συμπλεκτη) χωρις προβλημα/γρατζουνισμα κλπ (εννοειται οτι δεν το κανω κα8ε τρεις και λιγο, αλλα οποτε χει "χρειαστεί" δε μου λεει οχι.)
volvos - Τρι 19 Απρ 2011, 10:33:03
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΓΩ παλι θα πω αυτο που λεμε χρονια....
αθλιος μαμα συμπλεκτης= κακη συμπλεξη κλπ = κοπωση στα γραναζια = πιο γρηγορη φθορα...
SαλιγκαρAKIS - Τρι 19 Απρ 2011, 10:40:10
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Φοραγε ΝΦΠ απο την αρχη που πηρε το αμαξι?
Αν οχι ποσα χιλιομετρα ειχε κανει με την προυγουμενη?
Ελπιζω να ξερετε οτι στην μηχανολογία καποια πραγματα δεν "σπανε" με την μία.
Για παραδειγμα, στα μηχανακια τα γραναζια της αλυσίδας τρωγονται σιγα/σιγα...μετα σταβωνουν λιγο, και καποια στιγμη (αν δεν τα λλαξεις) σπανε δοντια.
Απο το ανοιγμα του σασμαν μπορει να φανει αν το σπασιμο ηταν απο σταδιακή φθορα, ή εγινε "μια κι εξω".
Παντως την νφπ την φορανε πολλα 207 απο δω μεσα (γι εγω παρεπιπτοντως...βεβαια εγω εχω και καμμια 15αρια+κιλα ροπης λιγοτερα καθως και καμμια 100αρα αλογα λιγοτερα) και δεν εχω ακουσει παραπονα.
Παντως θεωρω οτι υπαρχουν και καλητερες (και φυσικα ακριβοτερες βαλβολινες) για οποιον θελει να πειραματιστεί.
Απλα η ΝΦΠ ειναι μια αριστη (για τα χρηματα της) λυση που ιδιως αν την αλλαζεις καθε 20000 βγαινει "σαν καινουργια".

Κάτι γνωρίζω MEM για τα 'μηχανολογικά'..γι'αυτό εξ΄άλλου είπα πώς το αμάξι έχει χιλιόμετρα στη πλάτη του!
Δεν λέω σε καμία περίπτωση ότι έφτεγε η nfp(και γω αυτή έχω μέσα) απλά απάντησα στο ερώτημα του Pughell!
Σίγουρα όμως κάτι έφτεξε που τα τίναξε κατά το πάτημα το γρανάζι 3ής..
Παρεμπιπτόντως το γρανάζι της δευτέρας ήταν σε τέλεια κατάσταση παρά τα άπειρα σκαλώματα-γρατζουνίσματα.
Και το πιό εντυπωσιακό, ο συμπλέκτης είχε ακόμα ψωμί να φάει.. Very happy

40+κιλά έχει του Γρηγόρη.
SαλιγκαρAKIS - Τρι 19 Απρ 2011, 10:42:44
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Τα γραναζια ειναι ακριβως ιδια με αυτα ολων των ΒΕ που μπαινουν και στα SaxoRallα και αντεχουν 40-50 κιλα ροπη...
Ε,βγαλε συμπερασμα.

Ότι πείς.. Rolling eyes

Και ο Πατσέας αυτά βάζει στα τουρμπάτα 106, αλλά για να λέει για το 207...

41+ στο 1.5 έχει το 207.
volvos - Τρι 19 Απρ 2011, 10:47:13
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγω 3η ειχα μεσα πηγαινα με 60 μιλαγα στο κινητο και ξαφνικα κουρεψε τα δοντια της και εκανε πουτανα ολο το σαζμαν και εχω 16κιλα ροπη.....

ετσι οπως το γραφεις μπερδευει δε βοηθα Crying or Very sad
SαλιγκαρAKIS - Τρι 19 Απρ 2011, 10:55:02
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
Και εγω 3η ειχα μεσα πηγαινα με 60 μιλαγα στο κινητο και ξαφνικα κουρεψε τα δοντια της και εκανε πουτανα ολο το σαζμαν και εχω 16κιλα ροπη.....

ετσι οπως το γραφεις μπερδευει δε βοηθα Crying or Very sad

Τα γεγονότα γράφω βρέ σύ, το παιδί είχε μέσα 3η και ενώ ρόλλαρε κανονικά πατάει μία τέρμα και τα κούρεψε όλα!
Πώς αλλιώς να το πώ..
Απάντησα και στα περί βαλβολινών και είπα πώς μέσα φόραγε elf nfp.
MEMsound - Τρι 19 Απρ 2011, 11:09:35
Θέμα δημοσίευσης:
ρε συ οπο πιο μεγαλη ταχητητα εχεις μεσα τοσο πιο πολυ την ακου το σασμαν (και το μοτερ)
ο λογος ειναι οτι το βημα της πιο μεγαλης σχεσης δεν βοηθαει να εκτονωθει η δυναμη του μοτερ σε σπινιαρισμα οποτε την ακουνε τα χημανικα μερη

να στο πω κι αλλιώς
θεωρω οτι πχ στο γρηγορη αν απο σταση πάει να ξεκινησει με 5000 στροφες με 1η απλα θα μείνει ολη η πρωτη κατω, ενω αν πάιε να κανει το ιδιο πάλι απο σταση με 3η το πιο πιθανό μα μπει το σασμαν σε τροχια γυρω απο την Γη (εννοει με φρεσκο συμπλεκτη)

επισης το βαρος του 207 ειναι τελειως διαφορετικο απο του 106
αλλο 40κιλα ροπής στο 207 με σχεδον 800κιλα στον εμπρός αξονα
και αλλο 40κιλα σε 106 με ~600

επισης αλλη η προσφυση και ο μοχλός που κανουν τα 17άρια και αλλο τα 15αρια των 106

δεν ξερω αν καταλαβαίνετε τι εννοώ
volvos - Τρι 19 Απρ 2011, 11:14:16
Θέμα δημοσίευσης:
to βαρος ρε μανθο που παιζει ρολο????
μην ξευτιλιζετε τη φυσικη νηπιαγωγειου

επισης αυτο για λαστιχα ειναι αστειο αν σκεφτεις οτι τα πιο πολλα σαξοραλλα φορανε απο 888 και πανω για να μη σπινιαρουν....
SαλιγκαρAKIS - Τρι 19 Απρ 2011, 11:15:50
Θέμα δημοσίευσης:
Έτσι έτσι, σύμφωνοι! Wink

Arrow Έπαιξαν το ρόλο τους και τα παλιοParada γιατί με αυτά το αμάξι δέν σπινάρει σχεδόν καθόλου(με το 5άρι), ούτε με 2ά!
Ο συμπλέκτης όμως δέν έλεγε να πατινάρει με τίποτα.
SαλιγκαρAKIS - Τρι 19 Απρ 2011, 11:17:02
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

επισης αυτο για λαστιχα ειναι αστειο αν σκεφτεις οτι τα πιο πολλα σαξοραλλα φορανε απο 888 και πανω για να μη σπινιαρουν....

Μωρέ, το βάρος δέν παίζει ρόλο; Rolling eyes

Επίσης άλλο 888 και άλλο ένα απλό λαστιχάκι που σπινάρει για πλάκα, γιατί πολύ απλά εκεί η δύναμη εκτονώνεται!
volvos - Τρι 19 Απρ 2011, 11:27:20
Θέμα δημοσίευσης:
saki μη μπερδευεσαι

το βαρος δε παιζει ρολο στη καταπονηση των μηχανικων μερων ενος σαζμαν ειναι θεμα απλης λογικης...

εκει που μπορει να παιξει ρολο ειναι στη συμπλεξη και την αποσυμπλεξη.επισης μη ξεχνας τις βασεις...αλλο να σηκωνουν 500κιλα και αλλο 800

αλλα οταν εχεις μια ταχυτητα μεσα κουμπωμενη και πατας γκαζι δεν ειναι δυνατο να συζηταμε οτι θα σπασει αν εχει 800κιλα να τραβηξει αντι για 500
MEMsound - Τρι 19 Απρ 2011, 11:30:15
Θέμα δημοσίευσης:
τακη εχεις εντελώς λάθος

volvos έγραψε:

η φυσική ειτε νηπιαγωγείου είτε πανεπιστημίου εχει τις ιδιες αρχες
και πάντα μου αρεσε...

εννοειται οτι παίζει ρολο στο ποσο πιεζεται το λαστιχο στο δρόμο από το βαρος του αυτοκινητου και ποσο (ποσοστιαία) ευκολα εκτονωνεται η δυναμη του αυτοκινητου σε σπινιαρισμα ή σε κινηση προς τα εμπρός.

δεν διαφωνω περι 888 στα 106...
γι αυτο και οσο πιο καλο ειναι το λάστιχο τοσο πιο ευκολα την ακουει το σασμαν (σε εκκινησεις βασικα - εν κινηση ειναι λιγο πιο δυσκολο μιας και οι δυναμείς εκτονονται ευκολοτερα)

βεβαια η μηχανική ειναι πολυ πιο συνθετη απο την απλη φυσική και τελικα στο τελικο αποτελεσμα μπλεκουν πολλοι επιμερους παραγοντες, καθεςνας στο ποσοστο του

παντως οτι και να λες
ενα πιο βαρη οχημα ταλαιπωρεί περισσότερο το σασμαν του απο ενα πιο ελεφρυ
ειτε θες να το δεχτείς ειτε οχι
SαλιγκαρAKIS - Τρι 19 Απρ 2011, 11:33:37
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
saki μη μπερδευεσαι

το βαρος δε παιζει ρολο στη καταπονηση των μηχανικων μερων ενος σαζμαν ειναι θεμα απλης λογικης...

εκει που μπορει να παιξει ρολο ειναι στη συμπλεξη και την αποσυμπλεξη.επισης μη ξεχνας τις βασεις...αλλο να σηκωνουν 500κιλα και αλλο 800

αλλα οταν εχεις μια ταχυτητα μεσα κουμπωμενη και πατας γκαζι δεν ειναι δυνατο να συζηταμε οτι θα σπασει αν εχει 800κιλα να τραβηξει αντι για 500

Μεγαλύτερη η δύναμη που χρειάζεται για να τραβήξεις(ακόμα και εν κινήση) πχ 1000kg και λιγότερη για 500kg..απλά θέμα φυσικής, όχι λογικής!
Και μήν ξεχνάμε ότι για κάθε δύναμη έχουμε και μία αντίθετης φοράς αντίδραση. Άλλη η καταπόνηση που θα δεχτεί η μετάδοση σε ένα 106rallye 800κιλών με 40kg ροπή και άλλη η καταπόνηση που θα δεχτεί το ίδιο σασμάν με 40kg ροπή επίσης αλλά με βάρος συνόλου 1250+ κιλά(εννοούμε πάντα με δίσκο που δέν πατινάρει και λάστιχα που δέν θα σπινάρουν).

Νομίζω βασικά πώς λέμε περίπου το ίδιο.
SαλιγκαρAKIS - Τρι 19 Απρ 2011, 11:41:23
Θέμα δημοσίευσης:
Ας το σκεφτούμε και λίγο αντίθετα.

Το ίδιο εύκολα φρενάρει ένα όχημα 800κιλών με ένα 1200κιλών που και τα δύο έχουν ίδιο ακριβώς σύστημα φρένων(σε ίδιο δρόμο πάντα, με ίδια ελαστικά και χωρίς ολίσθηση); Όχι βέβαια, γιατί πολύ απλά στο όχημα των 1200kg η αδράνεια της μάζας του είναι πολύ μεγαλύτερη..οπότε η δύναμη που θα χρειαστεί για να το ακινητοποιήσει στα ίδια μέτρα πρέπει να είναι και αυτή μεγαλύτερη!

Χοντρικά το ίδιο ισχύει και με τη μετάδοση αλλά για μεταφορά κινητικής ενέργειας στο όχημα και όχι αφαίρεσης. Wink
Pughell - Τρι 19 Απρ 2011, 16:05:38
Θέμα δημοσίευσης:
Η μονη διαφορα που τιθεται απο λαστιχα ειναι οι αυξημενες τριβες,τιποτα αλλο...
Ε,ακομα και 888αρια να συγκρινεις σε σχεση με κανονικα βολτισια λαστιχα οι διαφορα σε τριβες οταν το οχημα εχει ηδη καποια σεβαστα χιλιομετρα ειναι πολυ μικρη.

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Pughell έγραψε:
Ε,βγαλε συμπερασμα.

Ότι πείς.. Rolling eyes

Και ο Πατσέας αυτά βάζει στα τουρμπάτα 106, αλλά για να λέει για το 207...

41+ στο 1.5 έχει το 207.

Εννοειται οτι πω και αμα δεν ξερεις,αστο... Cool
volvos - Τρι 19 Απρ 2011, 16:20:52
Θέμα δημοσίευσης:
σακη επειδη εισαι μικρος και εχεις πολλα ακομα να μαθεις απλα αναρωτησου

ποσα αγωνιστικα εχει φτιαξει σαζμαν ο πατσεας?
που εκει μιλαμε και για αντοχη και για ακριβεια και για ομολογκασιον κοινως σαζμαν με αρχ**ια....θα στο πω εγω
ΚΑΝΕΝΑ

και οχι μονο αυτος αλλα και κανεις ελλαδα...

οκ θα μου πεις ειναι τουρμπο και ειναι αυτο και ειναι εκεινο...δε διαφωνω...αλλα ξανασκεψου οτι δεν ειναι τοσο αγγελικα πλασμενα τα πραγματα...

γενικα αν στην ελλδα πρεπει να κραταμε μικρο καλαθι οταν μιλαμε για συνεργεια και βλετιωτες στο τομεα των σαζμαν πρεπει να κρατας αυγουληθρα...
SαλιγκαρAKIS - Τρι 19 Απρ 2011, 17:03:00
Θέμα δημοσίευσης:
Μάλιστα..άσχετες οι απαντήσεις σας με αυτά που λέω! Rolling eyes

Απλώς ανέφερα το όνομα του ανθρώπου που είδε το σασμάν με τα μάτια του και είπε τη γνώμη του (τυχαίνει να είναι ο Πατσέας αυτός)! Τίποτα παραπέρα..

Μήν πιάνεστε από τα λόγια μου για να φτιάξετε ιστορίες βρέ παιδιά, τι σχέση έχει ο Πατσέας με τη συζήτηση περί αντοχής της μετάδοσης;

Όσο για τα λάστιχα και τις τριβώμενες επιφάνειες που λέτε καλό θα είναι να το ψάξετε λίγο παραπέρα..τα λάστιχα δέν τα κυλάμε με τα χέρια μας στο δρόμο, υπάρχουν πολλά αλληλοεξαρτούμενα μηχανολογικά αντικείμενα που δέχονται τις δυνάμεις που 'έρχονται' από τα ελαστικά και μόνον!

Σύμφωνοι όμως ότι με σεβαστά km στο κοντέρ οι δυνάμεις μειώνονται!
Lefter1s RC - Τρι 19 Απρ 2011, 17:27:02
Θέμα δημοσίευσης:
Το πηρα και εγω το περιοδικο. Απλα αν το 0-100κμ γινοταν με το 6αρι θα ηταν τουλαχιστον 0.5'' κατω Wink
MEMsound - Τρι 19 Απρ 2011, 17:27:24
Θέμα δημοσίευσης:
βασικα ολα ειναι σχετικα και εχουν να κανουν με το ποση δυναμη παραγει καθε στιγμη ο καθε κινητηρας και τι αντιστασεις βρισκει μπροστα του εκεινη την στιγμη]

αν πατησεις στις στροφες που το αμαξι εχει 40+κιλα ροπη τοτε ολο αυτο καπου πρεπει να εκτονωθεί
τμημα του θα πάει σε επιταχυνση προς τα εμπρος
τμημα του θα πάει σε σπινιαρισμα των ελαστικών
μπορει καποιο τμημα του να πάει σε πατιναρισμα του συμπλεκτη
γενικώς κατι πρεπει να γινει αυτη η ενεργεια
αν το αμαξι δεν σπινιαρει, τοτε θα κινηθει προς τα εμπρος αλλα ολα τα επιμερους μηχανικα κομματια θα πιεστουν και οποιο ειναι πιο ευαίσθητο εκεινη την στιγμή (ειτε απο φθορα απο τα προυγουμενα χιλιομετρα που εχουν διανυθεί, ειτε εκ κατασκευής) θα την ακουσει (μπορει αυτο που θα την ακουσει να ειναι καποιο γραναζι, μια μπιελα, ο συμπλεκτης, κανα ημιαξόνιο κλπ κλπ)
αν πάλι δεν την ακουσει τιποτε τοτε υπαρχουν περιθωρια και για περαιτερω δυναμη.
και πάει λεγοντας...
Octane - Τρι 19 Απρ 2011, 17:41:34
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
βασικα ολα ειναι σχετικα και εχουν να κανουν με το ποση δυναμη παραγει καθε στιγμη ο καθε κινητηρας και τι αντιστασεις βρισκει μπροστα του εκεινη την στιγμη]

αν πατησεις στις στροφες που το αμαξι εχει 40+κιλα ροπη τοτε ολο αυτο καπου πρεπει να εκτονωθεί
αν το αμαξι δεν σπινιαρει, τοτε θα κινηθει προς τα εμπρος αλλα ολα τα επιμερους μηχανικα κομματια θα πιεστουν και οποιο ειναι πιο ευαίσθητο εκεινη την στιγμή (ειτε απο φθορα απο τα προυγουμενα χιλιομετρα που εχουν διανυθεί, ειτε εκ κατασκευής) θα την ακουσει (μπορει αυτο που θα την ακουσει να ειναι καποιο γραναζι, μια μπιελα, ο συμπλεκτης, κανα ημιαξόνιο κλπ κλπ)
αν πάλι δεν την ακουσει τιποτε τοτε υπαρχουν περιθωρια και για περαιτερω δυναμη.
και πάει λεγοντας...

+31 Smile

Lefter1s RC έγραψε:
Το πηρα και εγω το περιοδικο. Απλα αν το 0-100κμ γινοταν με το 6αρι θα ηταν τουλαχιστον 0.5'' κατω Wink

Αυτο δεν παιζει Λευτερη...
Ουτε τετρακουνα ειναι , ουτε πισωκουνα. Wink
Για να πεσει μπροσθιοκινητο στα 5.5 0-100 ... , θελει αρκετα περισσοτερα πραγματα απο μια 6η overdrive κ μια καλυτερη αλλαγη απο 1η σε 2α... Laughing
Pughell - Τρι 19 Απρ 2011, 17:42:29
Θέμα δημοσίευσης:
Θα το πω πολυ απλα για να μπειτε στο νοημα πιο ευκολα...
Τα γραναζια τα μετρανε με modul ακα το παχος του καθε δοντιου.
Δεδομενου οτι το modul σε εργοστασιακα σασμαν ειναι το ιδιο και απαραλακτο εδω και 25 χρονια περιπου που μπηκαν τα ΒΕ στην γραμμη παραγωγης,το να διαχωριζετε τα ΒΕ σε ανθεκτικα και μη ανθεκτικα ειναι τουλαχιστον γελοιο...
SαλιγκαρAKIS - Τρι 19 Απρ 2011, 17:45:28
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Δεδομενου οτι το modul σε εργοστασιακα σασμαν ειναι το ιδιο και απαραλακτο εδω και 25 χρονια περιπου που μπηκαν τα ΒΕ στην γραμμη παραγωγης,το να διαχωριζετε τα ΒΕ σε ανθεκτικα και μη ανθεκτικα ειναι τουλαχιστον γελοιο...

Δέν τα διαχώρισε κανείς μην μπερδευόμαστε..δέν είπαμε ποτέ ότι είναι διαφορετικά από 106! Wink
MEMsound - Τρι 19 Απρ 2011, 17:47:21
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:

+απειρο

εχω μια απορία αν τυχον ξερεις:
οι αξονες 5αριου και 6αριου ειναι ιδιοι?
τα γραναζια/επιμερους σχεσεις εχουν απλα διαφορτικο αριθμο δοντιων
και για να το πάω λιγο πιο πέρα
απ οτι ξερω στο ΒΕ καθε σχεση ειναι ξεχωριστη οποτε μπορεις πρακτικα να ταιριαξεις οτι ζευγη γραναζιών θες (επιλέγοντας απο τα διαφορα ΒΕ που χουν βγει σε παραγωγή) - (σε αντιθεση με τα ΜΑ που πάνε πακετο)
ολα αυτα μεταξυ τους εχουν το ιδιο πλάτος/ηλικο και αλλαζει απλα ο αριθμός των δοντιών?
MEMsound - Τρι 19 Απρ 2011, 17:48:43
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Pughell έγραψε:

Δέν τα διαχώρισε κανείς μην μπερδευόμαστε..δέν είπαμε ποτέ ότι είναι διαφορετικά από 106! Wink

φυσικα και ειναι διαφορετικα απο τα μαμα του 106
το 106 φοραει ΜΑ σασμαν, οχι ΒΕ
SαλιγκαρAKIS - Τρι 19 Απρ 2011, 17:50:23
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

και πάει λεγοντας...

Arrow +1000 Exclamation
SαλιγκαρAKIS - Τρι 19 Απρ 2011, 17:51:09
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Pughell έγραψε:

φυσικα και ειναι διαφορετικα απο τα μαμα του 106
το 106 φοραει ΜΑ σασμαν, οχι ΒΕ

Όχι από τα μαμά καλέ, για τα BE που βάζουν λέω! Very happy
SαλιγκαρAKIS - Τρι 19 Απρ 2011, 17:55:37
Θέμα δημοσίευσης:
Octane έγραψε:
Lefter1s RC έγραψε:

Για να πεσει μπροσθιοκινητο στα 5.5 0-100 ... , θελει αρκετα περισσοτερα πραγματα απο μια 6η overdrive κ μια καλυτερη αλλαγη απο 1η σε 2α... Laughing

Κάτι καλύτερο θα βγάλει σίγουρα, ίσως οριακά!
Τη μέρα που έκανε το 6.09 ο δρόμος ήταν wet και επίσης φόραγε το διαολεμένο 5άρι, που κάνει 10χρόνια να κουμπώσει 2α!
Εντάξει, δέν θα κάνει και 5 ξερό. Very happy
Pughell - Τρι 19 Απρ 2011, 18:07:40
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

εχω μια απορία αν τυχον ξερεις:
οι αξονες 5αριου και 6αριου ειναι ιδιοι?
τα γραναζια/επιμερους σχεσεις εχουν απλα διαφορτικο αριθμο δοντιων
και για να το πάω λιγο πιο πέρα
απ οτι ξερω στο ΒΕ καθε σχεση ειναι ξεχωριστη οποτε μπορεις πρακτικα να ταιριαξεις οτι ζευγη γραναζιών θες (επιλέγοντας απο τα διαφορα ΒΕ που χουν βγει σε παραγωγή) - (σε αντιθεση με τα ΜΑ που πάνε πακετο)
ολα αυτα μεταξυ τους εχουν το ιδιο πλάτος/ηλικο και αλλαζει απλα ο αριθμός των δοντιών?

Οχι.
Το 6αρι εχει περιπου 10cm μακρυτερους αξονες.
Οι σχεσεις οντως αλλαζουν αλλα σε ζευγαρια,δηλαδη 1η-2η μαζι,3η-4η και 5η-6η.
Απλα βγηκαν καποιες χελωνες ΒΕ που εχουν ακομα πιο μεγαλα ρουλεμαν σε σχεση με τα περισσοτερα ΒΕ οποτε αντεχουν και σε μεγαλυτερα φορτια.
Προσοχη βεβαια σε αυτο που λεω. Exclamation
Τα ρουλεμαν ειναι μεγαλυτερα,δεν αλλαζει η σχεδιαση των γραναζιων και των αξονων.
MEMsound - Τρι 19 Απρ 2011, 18:24:21
Θέμα δημοσίευσης:
καταλαβα
αρα κατα 99% τα γραφομενα στο αρθρο περι "απειρως ανθεκτικοτερου 6αριου κλπ κλπ) ειναιο χαρην εντυπωσιασμου κλπ κλπ
τα γνωστα που γραφουν τα περιοδικα

παντως αν καποια στιγμη βρω λεφτα για κατι τετοιο...πολυ θα ηθελα να το βαλω κι εγω...
στο 206 ρψ του Δημητρη ειναι κολλασμενα πορωτικο απο 2α σε 3η και απο 3η σε 4η οπου οι στροφες επεφταν πολυ λιγο (συγκρικα με το 5αρι)...
kane - Τρι 19 Απρ 2011, 18:25:15
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
καταλαβα
αρα κατα 99% τα γραφομενα στο αρθρο περι "απειρως ανθεκτικοτερου 6αριου κλπ κλπ) ειναιο χαρην εντυπωσιασμου κλπ κλπ

οχι ρε...μπορεί να ναι GRT Laughing Laughing Laughing
silo - Τρι 19 Απρ 2011, 18:30:23
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Octane έγραψε:
Lefter1s RC έγραψε:

Τη μέρα που έκανε το 6.09 ο δρόμος ήταν wet και επίσης φόραγε το διαολεμένο 5άρι, που κάνει 10χρόνια να κουμπώσει 2α!

και λεω εγω τωρα το focus RS προσθιοκινητο στα 1468κιλα με 305 αλογα κανει τα 0-100 σε 5,9.

το 207 με βαρος με βαρος 1250 κιλα και 350 αλογα με το 6αρι θα πρεπει να ειναι τουλαχιστον 5,5!
chris_207 - Τρι 19 Απρ 2011, 18:41:30
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Pughell έγραψε:

Στέλιο ο Chris είπε πώς μάκρυνε λίγο τα γρανάζια, νομίζω.
Πάντως με τον ίδιο τρόπο που έσπασε η 3ή στο Χρήστο, έτσι έσπασε και στο Γρηγόρη.
Εν κινήση φυσικά με κουμπωμένη ήδη μέσα την ταχύτητα πατάει τέρμα και.. 'πυροτέχνημα'!

μακρινα τα γραναζια και εβαλα και 5ης πιο μακρυ...οντως το γραναζι τις 3ης οπως και της 4ης ειναι πολυ λεπτα...εμενα ειχε 135.000χλμ..
Pughell - Τρι 19 Απρ 2011, 19:07:29
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
καταλαβα

Ειναι πιο ανθεκτικο,αλλα οι διαφορες δεν ειναι χαωδεις. Smile
Την βασικη διαφορα την κανει η κλιμακωση κυριως. Twisted evil
Πως γινεται αυτο;
Πολυ απλα... Big wink
Απο αλλαγη σε αλλαγη το step στο 5αρι ειναι πολυ μεγαλυτερο απο το step που κανει το 6αρι.
Αυτο εχει σαν αποτελεσμα το 6αρι να δεχεται πολυ πιο "διαδοχικα" τα φορτια και οχι μια και εξω.
Επεξηγηση...
Ποτε τεντωνει περισσοτερο η αλυσιδα του ποδηλατου,οταν αλλαξετε απο 1η σε 6η ή απο 1η σε 2η κλπ,κλπ μεχρι να φτασετε στην 6η; Cool

chris_207 έγραψε:

μακρινα τα γραναζια και εβαλα και 5ης πιο μακρυ...οντως το γραναζι τις 3ης οπως και της 4ης ειναι πολυ λεπτα...εμενα ειχε 135.000χλμ..

Δεν ειναι λεπτα,ειπα και πριν,αλλου ειναι το προβλημα... Wink
drdino - Τρι 19 Απρ 2011, 19:21:43
Θέμα δημοσίευσης:
Tα εργοστασιακά νούμερα ορίου ροπής:

Ενδιαφέρον έχουν οι μεταξύ τους διαφορές.
bagosgt - Τρι 19 Απρ 2011, 19:45:12
Θέμα δημοσίευσης:
κ ποιος ειπε οτι οταν εχεις δυναμη,ειναι καλυτερο το κοντο σασμαν?γιατι δε ξερω κατα ποσο ειναι οι σχεσεις πιο μακριες,η απλα ειναι μονο η εκτη που κανει την διαφορα?
saikoe_39 - Τρι 19 Απρ 2011, 19:47:52
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
κ ποιος ειπε οτι οταν εχεις δυναμη,ειναι καλυτερο το κοντο σασμαν?γιατι δε ξερω κατα ποσο ειναι οι σχεσεις πιο μακριες,η απλα ειναι μονο η εκτη που κανει την διαφορα?

ετσι ακριβως.... μακρύ σασμαν για να απλώνει ...!
SαλιγκαρAKIS - Τρι 19 Απρ 2011, 20:05:15
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:

Arrow Σωστή σκέψη κυρ Βαγγέλη..όντως ένα μακρύ σασμάν βοηθάει να απλώνει η δύναμη(βλ. 5άρι των 20vt), αλλά στη προκειμένη περίπτωση το 6άρι από το 306 βολεύεται τέλεια. Η δευτέρα είναι ελάχιστα πιό κοντή τόσο ώστε να φουσκώνει εκεί που χρειάζεται ενώ οι υπόλοιπες σχέσεις και αυτές όσο κοντές χρειάζεται για να βελτιωθούν οι επιδόσεις!
Arrow (Memsound) Όσο για το άν είναι πιό ανθεκτικό(άν έγραψε κάτι τέτοιο το περιοδικό) δέν το ξέρουμε φυσικά ακόμα, αλλά ευελπιστούμε να μήν το μάθουμε.. Very happy
Η μεγάλη διαφορά αυτού του σασμάν βρίσκεται στη δεκτικότητά του να παίρνει τις ταχύτητες χωρίς να σκαλώνει ή να εμποδίζει μιά γρήγορη αλλάγή(ειδικά 1ή σε 2ά).

Κατά τη γνώμη μου, δεδομένων τών συνθηκών, η επίδοση για τα 0-100 ήταν πολύ καλή!

Arrow Κάτι άλλο για όποιον γνωρίζει, οι συμπλέκτες στα 207thp τί μάρκα είναι VALEO ή LUK;
MEMsound - Τρι 19 Απρ 2011, 20:06:16
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
MEMsound έγραψε:
καταλαβα

Ειναι πιο ανθεκτικο,αλλα οι διαφορες δεν ειναι χαωδεις. Smile
Την βασικη διαφορα την κανει η κλιμακωση κυριως. Twisted evil
Πως γινεται αυτο;
Πολυ απλα... Big wink
Απο αλλαγη σε αλλαγη το step στο 5αρι ειναι πολυ μεγαλυτερο απο το step που κανει το 6αρι.
Αυτο εχει σαν αποτελεσμα το 6αρι να δεχεται πολυ πιο "διαδοχικα" τα φορτια και οχι μια και εξω.
Επεξηγηση...
Ποτε τεντωνει περισσοτερο η αλυσιδα του ποδηλατου,οταν αλλαξετε απο 1η σε 6η ή απο 1η σε 2η κλπ,κλπ μεχρι να φτασετε στην 6η; Cool

Πλήρως κατανοητο
ευχαριστω Στελιο Wink Wink

drdino έγραψε:

ακρως ενδιαφερον!!!!
Cool Cool
MEMsound - Τρι 19 Απρ 2011, 20:08:40
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Arrow (Memsound) Όσο για το άν είναι πιό ανθεκτικό(άν έγραψε κάτι τέτοιο το περιοδικό) δέν το ξέρουμε φυσικά ακόμα, αλλά ευελπιστούμε να μήν το μάθουμε.. Very happy

προφανως!

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Η μεγάλη διαφορά αυτού του σασμάν βρίσκεται στη δεκτικότητά του να παίρνει τις ταχύτητες χωρίς να σκαλώνει ή να εμποδίζει μιά γρήγορη αλλάγή(ειδικά 1ή σε 2ά).

εχει αμεση σχεση με αυτο που λεει κι ο Στελιος πιο πάνω
κι εγω το θεωρω πολυ αξιολογη βελτιωση
τοσο για τα 206 οσο και για τα 207
κι αν πεφτει κοντο υπαρχουν και μακρυτερα κ/π... Wink Wink
SαλιγκαρAKIS - Τρι 19 Απρ 2011, 20:10:06
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:

Μάλλον κάτι δέν καταλαβαίνω, 250nm αντέχει το BE; Rolling eyes
SαλιγκαρAKIS - Τρι 19 Απρ 2011, 20:12:18
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

προφανως!

SαλιγκαρAKIS έγραψε:

εχει αμεση σχεση με αυτο που λεει κι ο Στελιος πιο πάνω
κι εγω το θεωρω πολυ αξιολογη βελτιωση
τοσο για τα 206 οσο και για τα 207
κι αν πεφτει κοντο υπαρχουν και μακρυτερα κ/π... Wink Wink

Δέν διαφωνώ.. Wink
Στο 0-100 σίγουρα είναι καλύτερο το 6άρι, σε roll όμως δέν ξέρω άν εμποδίζει λόγω περισσοτέρων αλλαγών που χρειάζεται!
Μέχρι στιγμής δείχνει πολύ εντυπωσιακό.
MEMsound - Τρι 19 Απρ 2011, 20:12:32
Θέμα δημοσίευσης:
προτεινομενη εργοστασιακα μεγιστη ροπη... Wink
= για να χεις το κεφαλι σου υσηχο οτι τιποτα δε θα παει στραβα
SαλιγκαρAKIS - Τρι 19 Απρ 2011, 20:22:43
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
προτεινομενη εργοστασιακα μεγιστη ροπη... Wink
= για να χεις το κεφαλι σου υσηχο οτι τιποτα δε θα παει στραβα

Έτσι μάλιστα..

Άν και οριακά για ένα RC! Very happy
salex - Τρι 19 Απρ 2011, 20:26:05
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν συντελεστή ασφαλείας 50% για το κιβώτιο, αυτό σημαίνει ότι καταχρηστικά μπορεί να αντέξει μέχρι 40+ κιλά ροπής.

Γιατί ένα εργοστασιακό RC έχει σαφώς περισσότερα από 250Nm στο στρόφαλο.
Pughell - Τρι 19 Απρ 2011, 20:51:17
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:

Βαγγελη οσο πιο γραμμικα μεταφερονται τα φορτια στην μεταδοση,τοσο πιο πολυ αντεχει.
Εκει ακριβως βασιζεται και η φιλοσοφια των σειριακων σασμαν.
andreaspunto - Τρι 19 Απρ 2011, 21:24:31
Θέμα δημοσίευσης:
silo έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Octane έγραψε:
Lefter1s RC έγραψε:

και λεω εγω τωρα το focus RS προσθιοκινητο στα 1468κιλα με 305 αλογα κανει τα 0-100 σε 5,9.

το 207 με βαρος με βαρος 1250 κιλα και 350 αλογα με το 6αρι θα πρεπει να ειναι τουλαχιστον 5,5!

Σε 6.1 τα κανει.
Η μεταδοση του focus δεν εχει ουδεμια σχεση με του 207.
volvos - Τρι 19 Απρ 2011, 21:59:38
Θέμα δημοσίευσης:
kolasi Laughing
chris_207 - Τετ 20 Απρ 2011, 00:04:45
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Arrow Κάτι άλλο για όποιον γνωρίζει, οι συμπλέκτες στα 207thp τί μάρκα είναι VALEO ή LUK;

σε rc φιλου που τον αλεξε...γορουσε LUK...
Ghost Dog - Πεμ 21 Απρ 2011, 19:44:29
Θέμα δημοσίευσης:
Θα παρω το περιοδικο απο Μανθο να το δω.... Wink
Καλα και απροβληματιστα χιλιομετρα!! Very happy Very happy
SαλιγκαρAKIS - Παρ 22 Απρ 2011, 11:20:00
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Θα παρω το περιοδικο απο Μανθο να το δω.... Wink
Καλα και απροβληματιστα χιλιομετρα!! Very happy Very happy

Όλο καθυστερημένος τώρα τελευταία εσύ, πάλι σε 'γκομενάκια' γύριζες; Laughing
king207cc - Δευ 02 Μάϊ 2011, 12:35:19
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1430488/

oooo τι κριμα? συνήγορε τι έγινε?
Octane - Δευ 02 Μάϊ 2011, 12:43:26
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:

Rotfl Rotfl Rotfl
SαλιγκαρAKIS - Δευ 02 Μάϊ 2011, 13:10:19
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:

Κρίμα; Αν προσέξεις στο κάτω μέρος της αγγελίας θα βρείς και το σκοπό της πώλησης! Wink

Καιρός ήταν μετά από 120χιλιάδες km και 30χιλιάδες+ BigTurbo. Rolling eyes

Αν και δέν το βιάζεται, εφόσων κάτσει έκατσε..Η βελτίωση του συνεχίζεται πάρ'αυτά! Very happy

Εξ'άλλου τούς στόχους του τους πέτυχε!
king207cc - Δευ 02 Μάϊ 2011, 13:19:51
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
king207cc έγραψε:

Κρίμα; Αν προσέξεις στο κάτω μέρος της αγγελίας θα βρείς και το σκοπό της πώλησης! Wink

Αν και δέν το βιάζεται, εφόσων κάτσει έκατσε..Η βελτίωση του συνεχίζεται πάρ'αυτά! Very happy

μεγάλη στιγμη για σενα νομίζω εε, ετοιμαζεσαι v αναλάβεις κ την υπερασπιση στο evoclub? Laughing
Octane - Δευ 02 Μάϊ 2011, 13:25:44
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
king207cc έγραψε:

μεγάλη στιγμη για σενα νομίζω εε, ετοιμαζεσαι v αναλάβεις κ την υπερασπιση στο evoclub? Laughing

Ρε ελεος , εχω ΛΙΩΣΕΙ Rotfl
Worthy Worthy Worthy
volvos - Δευ 02 Μάϊ 2011, 13:29:27
Θέμα δημοσίευσης:
ξερεις εσυ
τσακσαλιγκαρακις ο υπερασπιστης του δικαιου και του καλου
βιντεο κλπ Laughing
recife_rallye - Δευ 02 Μάϊ 2011, 13:38:38
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
king207cc έγραψε:

Laughing Laughing

To χορτασε ε???
Αλλα θα μου πεις,θα παρει εβο..θα εχει πιο λιγα χιλιομετρα εκεινο Laughing Laughing
Τεσπα,καλοπουλητο ας ειναι
king207cc - Δευ 02 Μάϊ 2011, 13:38:41
Θέμα δημοσίευσης:
θα ήθελα να μην τον ενοχλούμε αυτες τις μέρες διοτι ετοιμάζει την υπερασπιστική γραμμη που θα ακολουθήσει στο καινούργιο club του πελάτη του και επίσης τον πρωτο λόγο που θα βγάλει στο club που θα εξηγεί γιατι το καινούργιο πιστόλι του πελάτη του θα γ@...ει ολα τα evo του club. Study
καλη δυναμη saligkare
SαλιγκαρAKIS - Δευ 02 Μάϊ 2011, 14:14:18
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
king207cc έγραψε:

Laughing Laughing

To χορτασε ε???
Αλλα θα μου πεις,θα παρει εβο..θα εχει πιο λιγα χιλιομετρα εκεινο Laughing Laughing
Τεσπα,καλοπουλητο ας ειναι

Αφού θέλει να το πουλήσει το παιδί τι να κάνουμε Rolling eyes ;

Διαφωνώ, αλλά δέν είναι δική μου η επιλογή!

Δικηγόρος δέν είμαι κανενός, από εσάς ζητήθηκε η άποψη μου για την αγγελία (δέν πάει σε σένα recife).
volvos - Δευ 02 Μάϊ 2011, 14:32:05
Θέμα δημοσίευσης:
κοιτα επειδη η πιθανοτητα να παρει 20000 στη σημερινη εποχη ειναι μικροτερη απο το να ΜΗΝ ζευγαρωσει ο οκτανε με το σιναναι μιας και οι γκει τασεις τους εχω πλεον βγει εκτος ελεγχου μπορουμε να λεμε οτι θελουμε αφου το αμαξι δε προκειται να πουληθει ποτε Laughing

δεν εχω κατι με το αμαξι του γρηγορη απλα τετοιες εποχες καλυτερα να το κανει μαμα και να το δωσει ισως παρει τιποτα
ilianos - Δευ 02 Μάϊ 2011, 14:36:11
Θέμα δημοσίευσης:
δεν μπορω να καταλαβω γτ κάθεστε και ασχολείστε με το αμάξι του Γρηγορη. ειστε και οff topic.
SαλιγκαρAKIS - Δευ 02 Μάϊ 2011, 14:38:44
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
κοιτα επειδη η πιθανοτητα να παρει 20000 στη σημερινη εποχη ειναι μικροτερη απο το να ΜΗΝ ζευγαρωσει ο οκτανε με το σιναναι μιας και οι γκει τασεις τους εχω πλεον βγει εκτος ελεγχου μπορουμε να λεμε οτι θελουμε αφου το αμαξι δε προκειται να πουληθει ποτε Laughing

δεν εχω κατι με το αμαξι του γρηγορη απλα τετοιες εποχες καλυτερα να το κανει μαμα και να το δωσει ισως παρει τιποτα

Καλά η τιμή είναι 'αρχική' και συζητήσιμη φυσικά.. Wink

Το να το κάνει μαμά δέν το βλέπω(αν και συνφωνώ εφόσων αποσκοπεί στη πώλησή του) γιατί θέλει να το χρησιμοποιεί ώς έχει και άν κάτσει να πουληθεί, δέν βιάζεται για κάτι!
recife_rallye - Τρι 03 Μάϊ 2011, 22:08:34
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Υ.γ το mini είναι 1180kg δηλαδή;

Ακριβως καρδια μου!!

Αντρεα αυτο που ειδες να ριχνει στο tts ηταν το 200αρι το οποιο ειναι 1250 κιλα!!100++ κιλα κατω απ το ττς..καλο ε? Wink

Μαλλον τα 400 του σ3 ηταν σαν τα 350 του γρηγορη!! Laughing Laughing
Παντως μπραβο στον λαγο γιατι καταφερνει και βγαζει τα αυτοκινητα του σταθερα 40 αλογα πανω απ οτι ειναι Laughing Laughing
40 του γρηγορη
40 του σ3
40 τα μαμα rc με προγραμμα μονο
40 σε μαμα ραλι μονο με προγραμμα(ναι ναι το ακουσα και αυτο απο εναν που ρωτησε για σκετο προγραμμα σε ραλι)
και 40 σε φουλ πρωτο σταδιο επισης rc

Βρε μπας και εχει κανα ταμα με αυτον τον αριθμο ο αφιλοτιμος?? Laughing Laughing
ilianos - Τρι 03 Μάϊ 2011, 22:11:59
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Παντως μπραβο στον λαγο γιατι καταφερνει και βγαζει τα αυτοκινητα του σταθερα 40 αλογα πανω απ οτι ειναι Laughing Laughing
40 του γρηγορη
40 του σ3
40 σε μαμα ραλι μονο με προγραμμα(ναι ναι το ακουσα και αυτο απο εναν που ρωτησε για σκετο προγραμμα σε ραλι)

Βρε μπας και εχει κανα ταμα με αυτον τον αριθμο ο αφιλοτιμος?? Laughing Laughing

δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα.
recife_rallye - Τρι 03 Μάϊ 2011, 22:15:02
Θέμα δημοσίευσης:
αν δεν ειναι ετσι πες μας εσυ που τα ξερεις πως ειναι.. Rolling eyes

υ.γ δυστυχως δεν μπορω να σου απαντησω στο πμ σου γιατι δεν μπορω να τα μετρησω για να σου πω ακριβως Wink
manosm3 - Τρι 03 Μάϊ 2011, 22:20:35
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Ακριβως καρδια μου!!

Αντρεα αυτο που ειδες να ριχνει στο tts ηταν το 200αρι το οποιο ειναι 1250 κιλα!!100++ κιλα κατω απ το ττς..καλο ε? Wink

40 του γρηγορη
40 του σ3

ειναι απο τους αγκιους σαραντα Laughing
ilianos - Τρι 03 Μάϊ 2011, 22:21:53
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:

για τον Γρηγορη κυριως επειδη βρεθηκα με το παιδι πηγαμε βολτα και μου είπε-εξήγησε πεντε πραγματα αυτη την στιγμή το αμαξι δεν ειναι πανω απο 320. εχει καποια μηχανολογικα θεματα να λυσει. παλια πριν κανει κατι αλλαγες που εκανε τον τελευταιο καιρο το αμαξι ηταν οκ. πηγαινε μια χαρα.
για το σ3 δεν ξερω. δεν ειναι απιθανο να ηταν μπροστα ο Βαγγελης. το αμαξι του ξερουμε τι κανει.
για τo προγραμμα του λαγου παντως που βγαζει τα stage1 rc 250+ ειναι οντως τοσο και ειναι και πολυ δυνατα. δεν ειναι ψευτικα αλογα.
Steve - Τρι 03 Μάϊ 2011, 22:30:57
Θέμα δημοσίευσης:
320 από τα 400; 80 ψόφια άλογα;
ilianos - Τρι 03 Μάϊ 2011, 22:32:33
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

ειπε κανεις για 400?
Steve - Τρι 03 Μάϊ 2011, 22:33:53
Θέμα δημοσίευσης:
ilianos έγραψε:
Steve έγραψε:

ειπε κανεις για 400?
Το περιοδικό Rotfl
recife_rallye - Τρι 03 Μάϊ 2011, 22:35:51
Θέμα δημοσίευσης:
ilianos έγραψε:
Steve έγραψε:

ειπε κανεις για 400?

Αντε 367..τοσα ειχε ανεβασει ο φιλαρακος του ο roadrunner ο οποιος ειχε σκασει στο φορουμ σαν τον κομητη κριστοφερ Laughing
ilianos - Τρι 03 Μάϊ 2011, 22:35:59
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
ilianos έγραψε:
Steve έγραψε:

ειπε κανεις για 400?
Το περιοδικό Rotfl

Very happy Very happy Very happy ναι ειχε γινει λαθος. νομιζω το ξερεις...
chris_207 - Τρι 03 Μάϊ 2011, 23:51:29
Θέμα δημοσίευσης:
off topic αλλα δεν πειραζει http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1430488/ γιατι πωλειται αραγε???????????
Theo_207RC - Τρι 03 Μάϊ 2011, 23:54:39
Θέμα δημοσίευσης:
Eίπαμε το παιδί θα πάρει EVO!!! Laughing Laughing Laughing
recife_rallye - Τετ 04 Μάϊ 2011, 00:03:12
Θέμα δημοσίευσης:
chris_207 έγραψε:
off topic αλλα δεν πειραζει http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1430488/ γιατι πωλειται αραγε???????????

Γιατι δεν μπορει να συμμαζεψει το hardware Wink
Εχεις δει το εργο κατα φαντασιαν ασθενης?κατι τετοιο ενα πραμα.. Laughing

υ.γ Χρηστο αυτος με το μ3 το στρωνει Crying or Very sad
SαλιγκαρAKIS - Τετ 04 Μάϊ 2011, 09:39:30
Θέμα δημοσίευσης:
chris_207 έγραψε:

Για να έχεις ανταλλακτικά.. Wink
SαλιγκαρAKIS - Τετ 04 Μάϊ 2011, 09:41:03
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:
chris_207 έγραψε:

Γιατι δεν μπορει να συμμαζεψει το hardware Wink
Εχεις δει το εργο κατα φαντασιαν ασθενης?κατι τετοιο ενα πραμα.. Laughing

υ.γ Χρηστο αυτος με το μ3 το στρωνει Crying or Very sad

Όχι ρε σύ, το πρόγραμμα δέν μπορεί να συμαζέψει γιατί δουλεύει πολύ πλούσιο και βγάζει ντουμάνι! Laughing
SαλιγκαρAKIS - Τετ 04 Μάϊ 2011, 09:45:47
Θέμα δημοσίευσης:
ilianos έγραψε:
recife_rallye έγραψε:

για τον Γρηγορη κυριως επειδη βρεθηκα με το παιδι πηγαμε βολτα και μου είπε-εξήγησε πεντε πραγματα αυτη την στιγμή το αμαξι δεν ειναι πανω απο 320. εχει καποια μηχανολογικα θεματα να λυσει. παλια πριν κανει κατι αλλαγες που εκανε τον τελευταιο καιρο το αμαξι ηταν οκ. πηγαινε μια χαρα.
για το σ3 δεν ξερω. δεν ειναι απιθανο να ηταν μπροστα ο Βαγγελης. το αμαξι του ξερουμε τι κανει.
για τo προγραμμα του λαγου παντως που βγαζει τα stage1 rc 250+ ειναι οντως τοσο και ειναι και πολυ δυνατα. δεν ειναι ψευτικα αλογα.

+1 Απλά να σημειώσω ότι δέν έχει 'κάποια' μηχανολογικά θεματάκια να λύσει, ένα έχει και αυτό είναι τα κάυσιμα!
Ο καθένας μπορεί να το αντιλαμβάνεται όπως θέλει βέβαια..
andreaspunto - Τετ 04 Μάϊ 2011, 09:59:15
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατι τοσο κακια για του Γρηγορη το αμαξι?

Τουλαχιστον ηρθε και σε ενα battle ειδαμε τι κανει και κανει πολλα ειτε σας αρεσει ειτε οχι σε μερικους.

Περιμενουμε και μερικους αλλους να ερθουν η τουλαχιστον να τα δουμε live γιατι ολοι στο pc περνανε gallardo στον δρομο ειναι το θεμα.

Και εγω μαθει οπου ακουω πολλα κερασια να κραταω μικρο καλαθι. Wink
Sinanai - Τετ 04 Μάϊ 2011, 10:03:14
Θέμα δημοσίευσης:
Να πω κι εγώ τη μαλ***α μου, άσχετα απ' όλα, επειδή είδα την αγγελία. Δεν είναι τουλάχιστον παραπλανητικό το 30.000 χλμ; Rolling eyes
ilianos - Τετ 04 Μάϊ 2011, 10:07:20
Θέμα δημοσίευσης:
Sinanai έγραψε:
Να πω κι εγώ τη μαλ***α μου, άσχετα απ' όλα, επειδή είδα την αγγελία. Δεν είναι τουλάχιστον παραπλανητικό το 30.000 χλμ; Rolling eyes

τοσα εχει.
SnakeMJK - Τετ 04 Μάϊ 2011, 10:15:58
Θέμα δημοσίευσης:
ilianos έγραψε:
Sinanai έγραψε:

τοσα εχει.

SαλιγκαρAKIS έγραψε:

εχουμε γραψει απειρες φορες οτι ο σχολιασμός αγγελιών εχει οδηγησει σε απειρες παρεξηγησεις
παρακαλείστε να ειστε πιο προσεκτικοι στα σχολια σας

εκ της MOD Team

Sinanai - Τετ 04 Μάϊ 2011, 10:31:28
Θέμα δημοσίευσης:
Sorry...
NoDsl - Τετ 04 Μάϊ 2011, 10:32:41
Θέμα δημοσίευσης:
ilianos έγραψε:
Sinanai έγραψε:

τοσα εχει.

30 000 / 400 = 75 Περάσματα;
ilianos - Τετ 04 Μάϊ 2011, 10:37:23
Θέμα δημοσίευσης:
NoDsl έγραψε:
ilianos έγραψε:
Sinanai έγραψε:

τοσα εχει.

30 000 / 400 = 75 Περάσματα;

30000χμλ /400 μετρα δεν κανει 75..
SnakeMJK - Τετ 04 Μάϊ 2011, 10:47:24
Θέμα δημοσίευσης:
είναι πέρασμα 400 χιλιομέτρων Razz
γι αυτό έφτασε του γρηγόρη τα 150.000 χλμ Razz έκανε μεγάλες κόντρες Laughing Laughing
NoDsl - Τετ 04 Μάϊ 2011, 11:34:53
Θέμα δημοσίευσης:
Θέλουν δρόμο να απλώσουν τα άλογα. Roll eyes
bagosgt - Τετ 04 Μάϊ 2011, 20:13:59
Θέμα δημοσίευσης:
καποιοι αλλοι φιλε αντρεα βαζουν live κοντρες κ το εχουν δει πολλοι απο κοντα.α,κ ξεχασα,το σημαντικοτερο,σε κανενα πατημα δεν εχει επικαλεστει προβλημα.για το ενα 207 εχει βγαλει ο κοσμος συμπερασμα απο μονος του,που το εχουν δει ζωντανα,ενω το αλλο,μας εχουν φλομωσει στα ψευτικα αλογα κ στις χαμενες κοντες,κ καλα ολο προβληματα.αστο φιλε αντρεα,στα λογια ειστε ολοι καλοι,αλλα στις πραξεις?ο γρηγορης ηταν αυτος που δεν εμφανιστηκε τελευται φορα,κ ας ειχαν αποφασισει κ πολλα ατομα απο εδω να ερθουν.οποτε οχι μονο κρεμασε εμενα,αλλα κ πολλους απο εδω μεσα.
thodwrhs - Τετ 04 Μάϊ 2011, 21:07:46
Θέμα δημοσίευσης:
τωρα που αλλαξε ο μηνας και κυκλοφορησε αλλο τευχος δεν σκαναρετε τις σελιδες με το αμαξι????
andreaspunto - Τετ 04 Μάϊ 2011, 22:33:45
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
καποιοι αλλοι φιλε αντρεα βαζουν live κοντρες κ το εχουν δει πολλοι απο κοντα.α,κ ξεχασα,το σημαντικοτερο,σε κανενα πατημα δεν εχει επικαλεστει προβλημα.για το ενα 207 εχει βγαλει ο κοσμος συμπερασμα απο μονος του,που το εχουν δει ζωντανα,ενω το αλλο,μας εχουν φλομωσει στα ψευτικα αλογα κ στις χαμενες κοντες,κ καλα ολο προβληματα.αστο φιλε αντρεα,στα λογια ειστε ολοι καλοι,αλλα στις πραξεις?ο γρηγορης ηταν αυτος που δεν εμφανιστηκε τελευται φορα,κ ας ειχαν αποφασισει κ πολλα ατομα απο εδω να ερθουν.οποτε οχι μονο κρεμασε εμενα,αλλα κ πολλους απο εδω μεσα.

Το 207 του Γρηγορη το ειδε πολυς κοσμος live και εβγαλε τα συμπερασματα του.
Ανεξαρτητα απο τι προγραμμα φοραει και ποιος το εχει φτιαξει το αυτοκινητο ειναι πολυ γρηγορο.Τελεια και παυλα.
Ειμαι αντικειμενικος και οτι βλεπω το λεω.
Αν δεν πηγαινε θα ελεγα δεν παει.

Βρηκα αυτο το πατημα σου.
http://www.youtube.com/watch?v=yCoVuJrB3hk&feature=channel_video_title

Οσο για τις πραξεις αυτες γινονται με ασχετο κοσμο που ειναι ο βασικος κριτης.Ελα σε ενα battle εκει θα φανουν πολλα.
NIKOLAOS - Τετ 04 Μάϊ 2011, 23:31:56
Θέμα δημοσίευσης:
Για εμενα το μεγαλυτερο λαθος ηταν το "timing..." αμεσως μετα την παρουσιαση στο περιοδικο (το πηρα και διαβασα ολο το αρθρο!) το πουλαει???
Και να ελεγα οτι ηταν διαφημιση αυτο το αρθρο παει και ερχεται αλλα κανει μπαμ το πραγμα!!! Οποιος το διαβασε και μετα ειδε την αγγελια δεν νομιζω να αναρωτηθηκε και πολυ το "ΓΙΑΤΙ?"
andreaspunto - Τετ 04 Μάϊ 2011, 23:36:13
Θέμα δημοσίευσης:
NIKOLAOS έγραψε:
Για εμενα το μεγαλυτερο λαθος ηταν το "timing..." αμεσως μετα την παρουσιαση στο περιοδικο (το πηρα και διαβασα ολο το αρθρο!) το πουλαει???
Και να ελεγα οτι ηταν διαφημιση αυτο το αρθρο παει και ερχεται αλλα κανει μπαμ το πραγμα!!! Οποιος το διαβασε και μετα ειδε την αγγελια δεν νομιζω να αναρωτηθηκε και πολυ το "ΓΙΑΤΙ?"

Πολλα αυτοκινητα μετα απο παρουσιασεις σε περιοδικα η τα πουλανε η τα κανουν μαμα.
Εχω πολλα παραδειγματα.
recife_rallye - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 00:00:54
Θέμα δημοσίευσης:
andreaspunto έγραψε:
NIKOLAOS έγραψε:

Πολλα αυτοκινητα μετα απο παρουσιασεις σε περιοδικα η τα πουλανε η τα κανουν μαμα.
Εχω πολλα παραδειγματα.

Ακριβως..το γιατι ψαξε να βρεις ομως..κοιτα το αδερφακι του με την 28αρα,το μαυρο που οδηγησε προχτες ο κωστακης!μαλλον αυτη η τουρμπινα ειναι λαθος γι αυτο το αμαξι Confused μακαρι να κανω λαθος!
ilianos - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 00:03:52
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:
andreaspunto έγραψε:
NIKOLAOS έγραψε:

Εχω πολλα παραδειγματα.

Ακριβως..το γιατι ψαξε να βρεις ομως..κοιτα το αδερφακι του με την 28αρα,το μαυρο που οδηγησε προχτες ο κωστακης!μαλλον αυτη η τουρμπινα ειναι λαθος γι αυτο το αμαξι Confused μακαρι να κανω λαθος!

μα εισαι λαθος Very happy . αλλοι ειναι οι λογοι που τα δινουν. και ο γρηγορης δεν καιγετε να το δωσει. αν κατσει κατι εκατσε. μολις τακτοποιεισει κατι προσωπικά θεματα θα το συνεχίσει το project.
black7monster - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 00:16:11
Θέμα δημοσίευσης:
thodwrhs έγραψε:
τωρα που αλλαξε ο μηνας και κυκλοφορησε αλλο τευχος δεν σκαναρετε τις σελιδες με το αμαξι????

Δωσε κανα ευρω εσυ και παρε το περιοδικο,κλεφτες θα γινουν οι εκδοτες???
Αντε φτιαξε κανα μινι και ασε τα υπολοιπα.... Laughing Laughing
NIKOLAOS - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 01:00:54
Θέμα δημοσίευσης:
andreaspunto έγραψε:
NIKOLAOS έγραψε:

Εχω πολλα παραδειγματα.

Ναι φιλε μου εχεις δικιο,αλλα σε κανενα απο αυτες τις παρουσιασεις που ισχυριζεσαι δεν αναφερουν "προβληματακια..." στα εκαστοτε αυτοκινητα...
manosm3 - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 01:08:02
Θέμα δημοσίευσης:
andreaspunto έγραψε:
bagosgt έγραψε:

Ανεξαρτητα απο τι προγραμμα φοραει και ποιος το εχει φτιαξει το αυτοκινητο ειναι πολυ γρηγορο.Τελεια και παυλα.

Βρηκα αυτο το πατημα σου.
http://www.youtube.com/watch?v=yCoVuJrB3hk&feature=channel_video_title

Οσο για τις πραξεις αυτες γινονται με ασχετο κοσμο που ειναι ο βασικος κριτης.Ελα σε ενα battle εκει θα φανουν πολλα.

Πολυ γρηγορο που πηγαινε κοπιες με μετριο ζ4 απο ρολλ; χμμμ ναι Rolling eyes σε συγκριση με 1ο σταδιο 207, ειναι οντως πολυ γρηγοροτερο
Gotcha - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 01:14:53
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια, το 207 στο τελευταιο βιντεο που ποσταρε ο αντρεας, ειναι ο βαγγος. σωστα?
ilianos - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 01:16:17
Θέμα δημοσίευσης:
Gotcha έγραψε:
ρε παιδια, το 207 στο τελευταιο βιντεο που ποσταρε ο αντρεας, ειναι ο βαγγος. σωστα?

ναι
chiefjian - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 05:45:43
Θέμα δημοσίευσης:
NIKOLAOS έγραψε:

Eσυ δεν πουλας το μαυρο 207 που αγορασες πριν απο 4 μηνες περιπου απο τον akis23???Τι σημαινει δηλαδη οτι εχει κατι το αμαξι του γρηγορη η πχ το δικο σου??Φιλικα παντα και διορθωσε με αν κανω λαθος! Wink
COOL ALEXIS - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 06:14:06
Θέμα δημοσίευσης:
andreaspunto έγραψε:

Εχω πολλα παραδειγματα.

Λες να κάνει το ίδιο με τον κίτκαρο Question
recife_rallye - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 08:20:13
Θέμα δημοσίευσης:
andreaspunto έγραψε:

Το ειδε πολυς κοσμος,αλλα το εκριναν σαν 207 σε σχεση με αλλα 207 και οχι σαν ενα ΓΡΗΓΟΡΟ αμαξι 350 αλογων..
Μη κρυβεστε πισω απο τα δαχτυλα σας..αμαξι που εχει ιδια ιπποδυναμη με ενα αλλο,αλλα ειναι 300 κιλα πιο ελαφρυ,ειναι πιο γρηγορο.ΤΕΛΟΣ!δεν υπαρχει λογος να συζηταμε παραπανω..

andreaspunto έγραψε:

Βεεεεεεεβαια!!!Ειδικα εσυ που δεν εχεις κανεναν λο(α)γο να το λες...... Laughing
Γι αυτο φυσικα γραφεις και σε αυτο το φορουμ,επειδη δεν εχεις κανεναν λογο. Razz

andreaspunto έγραψε:

Ε βρε με τα battles και τις μλκιες σας..παντου γινονται αυτα..μονο εσεις νομιζετε οτι εχετε γρηγορα αυτοκινητα?Τι ειναι εκει,το champions league?? Laughing Laughing
andreaspunto - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 08:38:57
Θέμα δημοσίευσης:
@t recifie δεν έχω κανέναν λόγο να γράφω καλά λόγια το αμάξι είναι δυνατό όπως το έχω δει εγώ στον δρόμο τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.
SAKIS-LEMANS - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 09:09:03
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:
andreaspunto έγραψε:

Ε βρε με τα battles και τις μλκιες σας..παντου γινονται αυτα..μονο εσεις νομιζετε οτι εχετε γρηγορα αυτοκινητα?Τι ειναι εκει,το champions league?? Laughing Laughing

Εμείς εδώ έχουμε το Μουντιάλ! Laughing Laughing Laughing Laughing
SαλιγκαρAKIS - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 09:16:03
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:
andreaspunto έγραψε:
NIKOLAOS έγραψε:

Εχω πολλα παραδειγματα.

Κάνεις λάθος..τι είσαι και κρίνεις έτσι; Έκατσες και έκανες καμιά ανάλυση της τουρμπίνας μήπως;

Λοιπόν η TD05H big16G, small16G και 18G (ξέρουν αυτοί) ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ 207! ΠΡΟΣΟΧΗ..

Σου άρεσε αυτό το post κύριε Λευτέρη μου;
Μήν λέμε μαλαkίες απλά για να πούμε κάτι, χωρίς καμία έχουμε τεκμηρίωση!
SαλιγκαρAKIS - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 09:22:40
Θέμα δημοσίευσης:
NIKOLAOS έγραψε:

Φαντάσου δηλαδή τι συμπεράσματα θα βγούν άραγε και για το punto της 'Vouros' που έχουν αγγελία ακόμα και στη παρουσίαση. Rolling eyes

Το αμάξι του Γρηγόρη πωλείται γιατί έχει καρφώσει πιστόνια στο καπό και τα 4..ευκαιρία, όποιος το πάρει θα δεί ιδίοις όμμασι ότι είναι σφυρί! Laughing
SαλιγκαρAKIS - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 09:29:01
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:

Το ειδε πολυς κοσμος,αλλα το εκριναν σαν 207 σε σχεση με αλλα 207 και οχι σαν ενα ΓΡΗΓΟΡΟ αμαξι 350 αλογων..
Μη κρυβεστε πισω απο τα δαχτυλα σας..αμαξι που εχει ιδια ιπποδυναμη με ενα αλλο,αλλα ειναι 300 κιλα πιο ελαφρυ,ειναι πιο γρηγορο.ΤΕΛΟΣ!δεν υπαρχει λογος να συζηταμε παραπανω..

Έχεις δίκιο, είναι 300κιλά πιό ελαφρύ το 207 από το z4, δηλαδή πόσο;
Σίγουρα θα προσθέσεις και λίγα στο m άρα ας πούμε 1450-300=1150, το πέτυχες!

Και ξαναλέω, αφού προφανώς είσαι πιό 'μάγκας΄ πήγαινε πάτα μία, ή στείλε κάποιον από τους ομοίους σου, με το συγκεκριμένο z4 από 2ές με 55km και για 300m να σε δούμε! Wink
Octane - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 10:42:12
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
recife_rallye έγραψε:

Και ξαναλέω, αφού προφανώς είσαι πιό 'μάγκας΄ πήγαινε πάτα μία, ή στείλε κάποιον από τους ομοίους σου, με το συγκεκριμένο z4 από 2ές με 55km και για 300m να σε δούμε! Wink

Sorry αλλα σε M3 με 2ες απο 70-80 (γιατι το 55... Shocked παραειναι ηλιθιο για καθε ///M Rolling eyes ) εριχνα τον αμαζευτο με ΦΠΕ 20vt μεχρι τα 200km/h (κοινως... χιλιομετρο...). Κ ημουν κ 100+ αλογα κατω απο το 207. Κ το συγκεκριμενο ///M εριχνε επισης τον αμαζευτο σε ολα τα ομοια του Laughing
Τωρα αν το να πατησει απο τα 55 για 300m κ κανει ακριβως το ιδιο θεωρειται επιτυχια Rolling eyes ... , τι να πω... Laughing
Με τοσα αλογα επρεπε να παταει στις 4.500-5.000 του ///M , οχι στις 2.500 Laughing
volvos - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 10:44:34
Θέμα δημοσίευσης:
exeis μετρησει Ζ4 κουπε???????? Evil

αλλα κλασικα πρωτα το ανοιγεις και μετα σκεφτεσαι οτι επρεπε να σκεφτεις αλλα επειδη δε το εχεις το ξανανοιγεις

συγκεκριμενα το Μκουπε φιλου με το βασικο εξοπλισμο μετρηθηκε 1516

του οδυσσεα εχει νομιζω και οθονη και ειναι γενικα φουλ εξτρα
manosm3 - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 12:36:52
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
exeis μετρησει Ζ4 κουπε???????? Evil

αλλα κλασικα πρωτα το ανοιγεις και μετα σκεφτεσαι οτι επρεπε να σκεφτεις αλλα επειδη δε το εχεις το ξανανοιγεις

συγκεκριμενα το Μκουπε φιλου με το βασικο εξοπλισμο μετρηθηκε 1516

του οδυσσεα εχει νομιζω και οθονη και ειναι γενικα φουλ εξτρα

το πρωην του οδυσσεα Very happy
volvos - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 13:00:44
Θέμα δημοσίευσης:
xxaax ti tha parei?
MEMsound - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 13:03:06
Θέμα δημοσίευσης:
να υποθεσω κατι λιγο πιο γρηγορο ωστε πάλι να περναει τον αλλον με το εβο? Laughing Laughing Laughing
chiefjian - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 13:14:12
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
να υποθεσω κατι λιγο πιο γρηγορο ωστε πάλι να περναει τον αλλον με το εβο? Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Nissan GTR...?????
recife_rallye - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 13:28:41
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Κάνεις λάθος..τι είσαι και κρίνεις έτσι; Έκατσες και έκανες καμιά ανάλυση της τουρμπίνας μήπως;

Λοιπόν η TD05H big16G, small16G και 18G (ξέρουν αυτοί) ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ 207! ΠΡΟΣΟΧΗ..

Σου άρεσε αυτό το post κύριε Λευτέρη μου;
Μήν λέμε μαλαkίες απλά για να πούμε κάτι, χωρίς καμία έχουμε τεκμηρίωση!

Βασικα λαθος το διατυπωσα..ηθελα να πω πως αυτη η τουρμπινα ειναι κατωτερη των προσδοκιων.οχι οτι δεν ειναι καλη,η οτι δε δουλευει!σορρυ για την λαθος διατυπωση Wink

SαλιγκαρAKIS έγραψε:

Αν καταλαβα καλα υποννοεις οτι και οι τρεις εχουμε διαφορετικου μεγεθους τουρμπινες και οτι ο βαγγος φοραει 18g..ε?ωρε τσαπρρρρρρρρρρρ...που να ξερες!!!! Laughing Laughing Laughing
Η td05 εχει αποδειξει οτι ταιριαζει πανω σ αυτο το μοτερ και θεωρητικα και εμπρακτα Wink καποιοι ξερουν και καταλαβαινουν τι εννοω Wink οποτε δεν υπαρχει αυτο που λες...

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
recife_rallye έγραψε:

Μη γινεσαι σαχλος σε παρακαλω και ανοιξε κανενα εγχειριδιο να δεις κανα κιλο της ζ4..ειναι 1490 κιλα ακριβως σε ζυγαρια ακριβειας και το Gt ειναι 1250..οκ εκλεψα 50 κιλα!παλι μπροστα επρεπε να ναι Wink

υ.γ..κρις παρε θεση Laughing
andreaspunto - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 15:05:11
Θέμα δημοσίευσης:
Οπως ειπε σωστα ο Διονυσης οποιος ειναι μαγκας παταει στον δρομο και βλεπει και κρινουμε και εμεις οι μπανισταδες γιατι απο video στο tube που πατανε 2 ταχυτητες και μετα κοβουν πηξαμε..

Ο Οδδυσεας το εχει πουλησει το z4 αλλα υπαρχει το Crx που πατησε ο Γρηγορης να δοκιμασει οποιος θελει την τυχη του...

Απο κει περα οσο αφορα εμενα και γιατι γραφω εδω εχω ξαναπει οτι σεβομαι την επιλογη του καθενα οσο αφορα το προγραμμα που εχει στο αυτοκινητο του οποτε φιλε recife ειναι ατοπο αυτο που ειπες.
Δεν υπρασπιζομαι κανεναν η επιλογη προγραμματος ειναι τελειως ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ.

Γραφω εδω γιατι ειχε αναφερθει το αυτοκινητο μου παλια και εχω κανει καποιες δοκιμες στο παρελθον με μελη οπως πχ τον manosm3.
volvos - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 15:06:59
Θέμα δημοσίευσης:
τα παιδια διαφωνουν για την επιλογη της τουρμπινας τους οχι για το προγραμμα τους
ilianos - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 15:08:53
Θέμα δημοσίευσης:
η τουρμπινα αυτη ειναι μια χαρα για το αμαξι αυτο.
manosm3 - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 15:25:20
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
xxaax ti tha parei?

δεν ξερω δε με εχει προσλαβει για δικηγορο ακομα Laughing
saikoe_39 - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 16:03:59
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
xxaax ti tha parei?

500 abarth....θα κανει πατηματα με τον αντρεα με το πουντο..!
NIKOLAOS - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 17:24:52
Θέμα δημοσίευσης:
chiefjian έγραψε:
NIKOLAOS έγραψε:

Eσυ δεν πουλας το μαυρο 207 που αγορασες πριν απο 4 μηνες περιπου απο τον akis23???Τι σημαινει δηλαδη οτι εχει κατι το αμαξι του γρηγορη η πχ το δικο σου??Φιλικα παντα και διορθωσε με αν κανω λαθος! Wink

Δεν κανεις κανενα λαθος φιλε μου και περιμενα οταν εγραφα την γνωμη μου οτι καποιος θα μου το ελεγε αυτο. Αφου λοιπον ξερεις τοσο καλα τα πραγματα πιθανοτατα θα ξερεις το ποσο το πηρα τελικα και το αν ηταν καλη επιλογη... Απο εκει και επειτα εγω δεν βγηκα σε κανενα περιοδικο (το ξερω οτι και να ηθελα δεν μπορουσα!!!) να λεω οτι το αμαξι δεν ειναι ακομα ετοιμο, μετα να θελω να το πουλησω και στην αγγελια να μην αναφερω τιποτα.... Εκτος και αν λυθηκαν κι'ολας ολα τα "προβληματακια..." και το αμαξι εφτασε τα 400hp που γραφει το εξωφυλλο!
(Θελω να ξεκαθαρισω πως ολα τα παραπανω ειναι καθαρα δικες μου σκεψεις τις οποιες αναφερω με την ευκαιρια του topic!)
reselie-206 - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 17:33:42
Θέμα δημοσίευσης:
Φιάσκο τα πάντα όλα Laughing
bagosgt - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 18:36:49
Θέμα δημοσίευσης:
andreaspunto έγραψε:
Οπως ειπε σωστα ο Διονυσης οποιος ειναι μαγκας παταει στον δρομο και βλεπει και κρινουμε και εμεις οι μπανισταδες γιατι απο video στο tube που πατανε 2 ταχυτητες και μετα κοβουν πηξαμε..

καλα μη γκρινιαζεις,δες κ το ολοκληρο http://www.youtube.com/watch?v=aKMnhgaA_qM&feature=related
το τι κ το πως για το αποτελεσμα δε με απασχολει,αν σε βολευει παντως,το συγκεκριμενο ΤΤS παταει κολωνα σε αυτο το Z4 που πσwλιασε το γρηγορο 207 Wink αντε παλιομπανιστες που γινατε κ ολοι δικηγοροι της φουτσας.
να μη προκαλειτε αν δεν εχετε αμαξι κ τα κοτσια να πατησετε.κ το ξαναλεω,να κανονισει μια βδομαδα πριν,να μας πει μερα κ ωρα(να κλεισουμε απο μια βδομαδα πριν),ωστε να ερθει κ οποιος αλλος θελει,κ να πατησουμε πριν πουληθει-χαλασει-ανατιναχθει η οτι αλλο μπορει να παθει Evil
κ αν σου φαινοντε λιγα τα μετρα στο πατημα με το ΤΤ,μαθε πως ειναι 700μ,κ αν σου φαινονται λιγοτερα,τοτε μαλλον,τα αυτοκινητα που εχεις μπει ειναι πολυ πιο αργα αποτι νομιζεις κ το 600αρι το κανουν κρουαζιερα.
οπως θα εχεις καταλαβει κ εχεις ξαναπει,δεν ειμαι μικρο παιδι,αλλα αυτα που εχω βαρεθει τοσα χρονια,ειναι τους αμπαλους φαφλαταδες χωρις ιδεα για το τι κ πως,οποτε δεν εχω καθολου υπομονη να δωσω κ να καταλαβουν οι πιτσιρικαδες Mad
andreaspunto - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 19:20:24
Θέμα δημοσίευσης:
Βαγγο εμένα εννοείς μπανιστα?
alexandros 207 Rallye - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 19:26:02
Θέμα δημοσίευσης:
NIKOLAOS έγραψε:

Δεν κανεις κανενα λαθος φιλε μου και περιμενα οταν εγραφα την γνωμη μου οτι καποιος θα μου το ελεγε αυτο. Αφου λοιπον ξερεις τοσο καλα τα πραγματα πιθανοτατα θα ξερεις το ποσο το πηρα τελικα και το αν ηταν καλη επιλογη...

τι εννοεις?
γιατι τελικα το ειχες παρει παραπανω απ οσο ελεγε οτι το εδεινε?
(αν δεν σε φερνω σε δυσκολη θεση)
NIKOLAOS - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 19:35:10
Θέμα δημοσίευσης:
alexandros 207 Rallye έγραψε:
NIKOLAOS έγραψε:

Δεν κανεις κανενα λαθος φιλε μου και περιμενα οταν εγραφα την γνωμη μου οτι καποιος θα μου το ελεγε αυτο. Αφου λοιπον ξερεις τοσο καλα τα πραγματα πιθανοτατα θα ξερεις το ποσο το πηρα τελικα και το αν ηταν καλη επιλογη...

τι εννοεις?

Ωωωωωππππππααααα παιδια το topic δεν εγινε για το δικο μου αμαξι...
Το ποσο το πηρα δεν θελω να το ανακοινωσω 1ον για να μην χαλασω την αγγελια μου και 2ον γιατι πολυ πιθανον να προσβαλω τον Ακη!
Octane - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 19:59:54
Θέμα δημοσίευσης:
NIKOLAOS έγραψε:
NIKOLAOS έγραψε:

τι εννοεις?

Το ποσο το πηρα δεν θελω να το ανακοινωσω 1ον για να μην χαλασω την αγγελια μου και 2ον γιατι πολυ πιθανον να προσβαλω τον Ακη!

Shocked Shocked Shocked
volvos - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 20:00:28
Θέμα δημοσίευσης:
προτεινω να αγοραζετε απο τον ιδιο προμηθευτη για να εχετε και τις ιδιες παρενεργιες και να μπορειτε να συχρονιστειτε λιγο στο φτιαξιμο σας....
Manavis207Gt - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 22:00:26
Θέμα δημοσίευσης:
NIKOLAOS έγραψε:
NIKOLAOS έγραψε:

τι εννοεις?

Σωστος Νικο ... Confused Confused Thumb Left

Παράθεση:

αντε παλιομπανιστες που γινατε κ ολοι δικηγοροι της φουτσας.
να μη προκαλειτε αν δεν εχετε αμαξι κ τα κοτσια να πατησετε.κ το ξαναλεω,να κανονισει μια βδομαδα πριν,να μας πει μερα κ ωρα(να κλεισουμε απο μια βδομαδα πριν),ωστε να ερθει κ οποιος αλλος θελει,κ να πατησουμε πριν πουληθει-χαλασει-ανατιναχθει η οτι αλλο μπορει να παθει ..........
αλλα αυτα που εχω βαρεθει τοσα χρονια,ειναι τους αμπαλους φαφλαταδες χωρις ιδεα για το τι κ πως,οποτε δεν εχω καθολου υπομονη να δωσω κ να καταλαβουν οι πιτσιρικαδες

Βαγγελη εκατο φορες να τους τα πεις , παλι τα ιδια θα σου απαντουν .....
Και το καλο ειναι πως αυτοι που κανουν τους "αγραμματους δικηγορους" ειναι αυτοι που δεν εχουν αυτοκινητα η στην καλυτερη ειναι μαμα Embarassed
Τωρα τελευταια αρχισα ΜΟΝΟ να παρακολουθω χωρις να απαντω αλλα δεν αντεχετε το πραγμα ....!!!!!!!
Αντι να βγει ο ιδιοκτητης να υπερασπιστει το αυτοκινητο του ( οποιοσδηποτε ειναι αυτος), βγαινουν τα "παπαγαλακια" και αντι να το "διαφημιζουν " καταφερνουν το αντιθετο.......

Φτιαχνω και τρεχω αυτοκινητα απο το 2002 ( ενοειτε μονο peugeot ) Thumbs Up Τι επρεπε δηλαδη να κανω ????????????
Οτι ξερει ο καθενας το κραταει για τον εαυτο του και μονο..
Βαρεθηκα φιλε συνεχεια τα ιδια πραγματα ...Τσακωμους ,παρεξηγησεις και πολλα αλλα ευτραπαλα..
Πολλοι δεν εχουν καταλαβει ( σχεδον ολοι ) το σκοπο του tuning ..
Ο σκοπος του ιδιοκτητη ειναι να φτιαξει ενα αυτοκινητο στα μετρα του και να το χαιρεται οπως αυτος θελει..
Εδω εχουνε καταντησει να φτιαχνουν αυτοκινητα ( ακομα και να χρεωνονται με δανεια ) για να περασει ο ενας τον αλλο....
Αν ειναι δυνατον ..... Wink Wink

Τωρα το ποια τουρμπινα ειναι ιδανικη για το 207 , και δεν κανει αυτη .... και κανει η αλλη ....... αφηστε το στην κριση των ιδιοκτητων -βελτιωτων.

Οποιος εχει ΕΤΟΙΜΟ και σωστο αυτοκινητο ερχετε, παταει, και φευγει Thumb Left Thumb Left Thumb Left

Δεν αρχιζει ,δεν μπηκε η δευτερα , ξεμεινα απο αντλια , δεν εχω μπλοκε και πολλα αλλα για να δικαιολογηθει ....Και το κυριοτερο αποδεχετε το αποτελεσμα.
Οχι οποιος την εχει "μεγαλυτερη' κερδιζει..!! ( ελα steve ) Very happy Very happy

Αυτα απο μενα , και περιμενω να διαβασω ΤΙ αλλο θα γραψετε..!!!
bagosgt - Πεμ 05 Μάϊ 2011, 22:10:35
Θέμα δημοσίευσης:
γιανναρε,δε βγαζεις ακρη,αλλα το κακο ειναι οτι οσο δεν ασχολεισαι κ δεν απαντας,τοτε οι αμυαλοι-αμπαλοι,νομιζουν οτι εχουν δικιο κ οτι σε εχουν καλυψει.
οπως ειπες,εχει αμαξι?πας,πατας,φευγεις κ τελειωσε.
δε πας να πατησεις με αρυθμιστο αμαξι κ μετα να αρχισεις να κλαιγεσαι...οσα πατηματα εχω κανει,παντα λεω το αποτελεσμα,ασχετα με το αν κατι εχει παει στραβα(γιατι σε ολους μας εχει τυχει,απο χασιμο αλλαγης,μεχρι λαγκαρισμα η σπινιαρισμα).τον κοσμο δε τον νοιαζει το πως,αλλα το αποτελεσμα.το πως κ το γιατι,το κρατας για τον εαυτο σου,κ ξερεις που βρισκεται το αμαξι σου.αν δε το κανεις αυτο,πρωτα κοροιδευεις τον εαυτο σου κ μετα τους αλλους.

το να πας να βαλεις κοντρα με "προβλημα" η αρυθμιστος,ειναι σα να εχεις καλεσει καποιον να τον βγαλεις εξω για τραπεζι,κ οταν ερθει ο λογαριαμος να του πεις εχω μονο 100 ευρω(ενω ο λογαριασμος ειναι 200),βαλε εσυ τα αλλα 100,γιατι ηταν να πληρωθω σημερα κ ο εργοδοτης μου δε μου εβαλε τις υπερωριες Confused διαφορετικα,απλα κοροιδευεις τον αλλον κ ειναι απλα δικαιολογιες,για να μη καταλαβει ο αλλος οτι εισαι "λιγουρης" κ οχι "λεφτας",που δειχνεις απο την εμανιση... Wink
recife_rallye - Παρ 06 Μάϊ 2011, 00:03:21
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
γιανναρε,δε βγαζεις ακρη,αλλα το κακο ειναι οτι οσο δεν ασχολεισαι κ δεν απαντας,τοτε οι αμυαλοι-αμπαλοι,νομιζουν οτι εχουν δικιο κ οτι σε εχουν καλυψει.
οπως ειπες,εχει αμαξι?πας,πατας,φευγεις κ τελειωσε.
δε πας να πατησεις με αρυθμιστο αμαξι κ μετα να αρχισεις να κλαιγεσαι...οσα πατηματα εχω κανει,παντα λεω το αποτελεσμα,ασχετα με το αν κατι εχει παει στραβα(γιατι σε ολους μας εχει τυχει,απο χασιμο αλλαγης,μεχρι λαγκαρισμα η σπινιαρισμα).τον κοσμο δε τον νοιαζει το πως,αλλα το αποτελεσμα.το πως κ το γιατι,το κρατας για τον εαυτο σου,κ ξερεις που βρισκεται το αμαξι σου.αν δε το κανεις αυτο,πρωτα κοροιδευεις τον εαυτο σου κ μετα τους αλλους.

το να πας να βαλεις κοντρα με "προβλημα" η αρυθμιστος,ειναι σα να εχεις καλεσει καποιον να τον βγαλεις εξω για τραπεζι,κ οταν ερθει ο λογαριαμος να του πεις εχω μονο 100 ευρω(ενω ο λογαριασμος ειναι 200),βαλε εσυ τα αλλα 100,γιατι ηταν να πληρωθω σημερα κ ο εργοδοτης μου δε μου εβαλε τις υπερωριες Confused διαφορετικα,απλα κοροιδευεις τον αλλον κ ειναι απλα δικαιολογιες,για να μη καταλαβει ο αλλος οτι εισαι "λιγουρης" κ οχι "λεφτας",που δειχνεις απο την εμανιση... Wink

απολυτα ευστοχος ο φιλος βαγγελης!
+1
andreaspunto - Παρ 06 Μάϊ 2011, 00:24:52
Θέμα δημοσίευσης:
Kαθε φορα τα ιδια-φαυλος κυκλος που δεν βγαζει πουθενα.
Ο καθενας εχει την προσωπικη του γνωμη και ειναι σεβαστη.
chiefjian - Παρ 06 Μάϊ 2011, 01:33:24
Θέμα δημοσίευσης:
NIKOLAOS έγραψε:
chiefjian έγραψε:
NIKOLAOS έγραψε:

Δεν κανεις κανενα λαθος φιλε μου και περιμενα οταν εγραφα την γνωμη μου οτι καποιος θα μου το ελεγε αυτο. Αφου λοιπον ξερεις τοσο καλα τα πραγματα πιθανοτατα θα ξερεις το ποσο το πηρα τελικα και το αν ηταν καλη επιλογη... Απο εκει και επειτα εγω δεν βγηκα σε κανενα περιοδικο (το ξερω οτι και να ηθελα δεν μπορουσα!!!) να λεω οτι το αμαξι δεν ειναι ακομα ετοιμο, μετα να θελω να το πουλησω και στην αγγελια να μην αναφερω τιποτα.... Εκτος και αν λυθηκαν κι'ολας ολα τα "προβληματακια..." και το αμαξι εφτασε τα 400hp που γραφει το εξωφυλλο!
(Θελω να ξεκαθαρισω πως ολα τα παραπανω ειναι καθαρα δικες μου σκεψεις τις οποιες αναφερω με την ευκαιρια του topic!)

Αφου ολοι ξημεροβραδιαζομαστε car.gr δεν γινοταν να μην το δει καποιος!! Wink Το αμαξι του ακη ηταν και ειναι πενα παντως και ημουν κοντα να το παρω και εγω... Cool ...απλα ελπιζω να καταλαβες ποσο φιλικος ηταν ο τονος μου! Smile Ουτε υποννος κατι για το αυτοκινητο σου,προς θεου αμα ηταν εδω μεσα να κραζει ο ενας το αμαξι του αλλου δεν θα ημασταν κλαμπ....αλλα dragster.gr!!!!
kostas207rc - Παρ 06 Μάϊ 2011, 02:09:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε πάτε καλά?
Εσύ ρε Βαγγο και Γιάννη που είστε και πιο μεγάλοι τι κάθεστε και ασχολείστε με 22 χρονων παιδιά?
Καλά κάνουνε και τα πουλάνε όσοι τα πουλάνε
Το θέμα μας είναι το 207 το συγκεκριμένο που παρουσιάστηκε
αν τελικά είναι τόσο δυνατό και στην πράξη
Γτ αυτό που βλέπω είναι ένα αμάξι σε περιοδικό
να βγαζει 400 άλογα σε dyno να βγάζει 367
και στο δρόμο να πηγαίνει σαν 300... Shocked
SαλιγκαρAKIS - Παρ 06 Μάϊ 2011, 09:29:48
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:
Ρε πάτε καλά?
Εσύ ρε Βαγγο και Γιάννη που είστε και πιο μεγάλοι τι κάθεστε και ασχολείστε με 22 χρονων παιδιά?

Αντιθέτως βρέ παιδί μου με το Βάγγου που σε dyno βγάζει 280 αλλά στα λόγια, εεε συγνώμη στο δρόμο πάει σαν 400! Laughing
kostas207rc - Παρ 06 Μάϊ 2011, 11:26:06
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
kostas207rc έγραψε:
Ρε πάτε καλά?

Αντιθέτως βρέ παιδί μου με το Βάγγου που σε dyno βγάζει 280 αλλά στα λόγια, εεε συγνώμη στο δρόμο πάει σαν 400! Laughing

Μα ο Βάγγος δεν είπε ότι είναι 280
απλά αυτή είναι η τελευταία δυναμομέτρηση που έχει
στα χέρια του
Να σε προβληματίζει φίλτατε πως ένα αμάξι
με εξάτμιση ι/c και τουρμπίνα μεγαλύτερη πάει σαν 400 άλογα Wink
Αντιθέτως με του Γρηγόρη που το κοστολόγιο φυσικά
δεν έχει επαφή με του Βαγγέλη
MEMsound - Παρ 06 Μάϊ 2011, 11:42:12
Θέμα δημοσίευσης:
εγω πάντως αναρωτιέμαι ακομα γιατι οι μεν προσπαθείτε να βάλετε μυαλο στου δε και τουμπαλιν.
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

και μου χουν τελειωσει και τα ποπ κορν ρε γα**το. Laughing
silo - Παρ 06 Μάϊ 2011, 12:32:12
Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδια χαλαρωστε,ειδα εχετε σκοτωθει ο καθενας λεει τα δικα του...

βαλατε ενα αμαξι στη μεση και αιντε βαραει ο καθενας!βλεπω πολυ ειρωνια και ψιλοκακια σε γενικες γραμμες,οτι μπορει ο καθενας με το αμαξι του ρε παιδια

Και να θυμαστε παντα υπαρχει ενας πιο γρηγορος απο σενα...(ασχετο αν χανεις συνεχεια,χαχαχαχα Laughing )
chiefjian - Παρ 06 Μάϊ 2011, 12:58:37
Θέμα δημοσίευσης:
silo έγραψε:

βαλατε ενα αμαξι στη μεση και αιντε βαραει ο καθενας!βλεπω πολυ ειρωνια και ψιλοκακια σε γενικες γραμμες,οτι μπορει ο καθενας με το αμαξι του ρε παιδια

Και να θυμαστε παντα υπαρχει ενας πιο γρηγορος απο σενα...(ασχετο αν χανεις συνεχεια,χαχαχαχα Laughing )

Σωστος ο bill.... Wink
NIKOLAOS - Παρ 06 Μάϊ 2011, 13:06:26
Θέμα δημοσίευσης:
chiefjian έγραψε:
silo έγραψε:

Σωστος ο bill.... Wink

Thumb Left Thumb Left Thumb Left
MEMsound - Παρ 06 Μάϊ 2011, 13:06:38
Θέμα δημοσίευσης:
παιδακια ποπ-κορν και ηρεμια δεν πάει!!!!!!!!!!!!1

αμα ειναι να ειστε χαλαροι να φτιάξουμε κανα τυλιο, να βουτηξουμε και κανα κουλουρακι αμα λάχει - γιατι ξεροσφυρι δεν πάει.

ανασκουμπωθείτε κι εγω με τον στιβ θα κανονισουμε γκρουπ-μπαι οικονομικες οικογενειακες συσκευασίες ποπ-κορν
Laughing Laughing Laughing Laughing
Steve - Παρ 06 Μάϊ 2011, 13:41:37
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω πάρει ήδη όχημα για τα ποπκορν και το έχω τσιπάρει στην Overload...

volvos - Παρ 06 Μάϊ 2011, 13:42:56
Θέμα δημοσίευσης:
exei μπροστα κουμπι overload Και οταν το πατας σκανε τα ποπκορν????

ΤΙ ΕΙΠΑ Ο ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ????????????? Laughing
ilianos - Παρ 06 Μάϊ 2011, 13:43:18
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

πρεπει να ειναι πολυ γρηγορο. Very happy Very happy
SnakeMJK - Παρ 06 Μάϊ 2011, 13:46:56
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

προλαβαίνεις να τα τρως πιο γρήγορα απ ότι παράγονται; Razz
andreaspunto - Παρ 06 Μάϊ 2011, 14:19:18
Θέμα δημοσίευσης:
Αληθευει οτι ο chuck noris ζητησε οταν ερθει Ελλαδα να οδηγησει εστω και μια φορα το 207 του Βαγγου? Laughing Laughing
Ghost Dog - Παρ 06 Μάϊ 2011, 14:24:11
Θέμα δημοσίευσης:
andreaspunto έγραψε:
Αληθευει οτι ο chuck noris ζητησε οταν ερθει Ελλαδα να οδηγησει εστω και μια φορα το 207 του Βαγγου? Laughing Laughing

ΟΧΙ, το ονειρο του ειναι να οδηγησει ενα πουντο (ψαξ'το-βρες το) με.....180 αλογακια...... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Octane - Παρ 06 Μάϊ 2011, 14:26:13
Θέμα δημοσίευσης:
andreaspunto έγραψε:

Ο Chuck δεν ηρθε Ελλαδα , γιατι πολυ απλα ειναι στην Ελλαδα.
Οπως ειναι και ΠΑΝΤΟΥ Laughing Laughing Laughing
Οδηγησε το 207 του Βαγγου με TD05 , οταν ο Βαγγος το ειχε ακομα "μαμα" Laughing
andreaspunto - Παρ 06 Μάϊ 2011, 15:13:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
andreaspunto έγραψε:

ΟΧΙ, το ονειρο του ειναι να οδηγησει ενα πουντο (ψαξ'το-βρες το) με.....180 αλογακια...... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Θα κανονισω να οδηγησει καποιου φιλου τοτε εμενα ειναι 185.. Laughing
volvos - Παρ 06 Μάϊ 2011, 15:23:08
Θέμα δημοσίευσης:
185 δηλωνεις και εσυ στη τελευταια δυναμομετρηση εεε? Laughing

μας κυκλωσανε τα φιδια Laughing Laughing Laughing Laughing
andreaspunto - Παρ 06 Μάϊ 2011, 21:05:48
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

Tοτε εβγαλα 185 που το ειχα μετρησει.
Τωρα αντε να ειναι ~ 195 με το ζορι.
manosm3 - Παρ 06 Μάϊ 2011, 21:08:48
Θέμα δημοσίευσης:
andreaspunto έγραψε:
volvos έγραψε:

δλδ με τους εκκεντροφορους δεν πηρες τιποτα;
andreaspunto - Παρ 06 Μάϊ 2011, 23:31:36
Θέμα δημοσίευσης:
manosm3 έγραψε:
andreaspunto έγραψε:
volvos έγραψε:

δλδ με τους εκκεντροφορους δεν πηρες τιποτα;

Πηρε 1,5 αυτοκινητο περιπου.
Ειπα ηταν 185 και τωρα να ειναι max 195.
volvos - Παρ 06 Μάϊ 2011, 23:34:07
Θέμα δημοσίευσης:
σε καθε αλλαγη Laughing
volvos - Παρ 06 Μάϊ 2011, 23:35:53
Θέμα δημοσίευσης:
οφτοπικ

ρε αντρεα μπορεις να μου εξηγησεις το λογο που θεωρουν πολλοι το πουντο ειδικα το εβο αμαξαρα?
εκανα 1000χλμ περσι στη ιταλια με ενα δαυτο και θεωρω οτι ισως ειναι ενα απο τα πιο μπουρδελα αμαξια που εχω οδηγησει εβερ... (δε μπλεκω συκγρισεις με πεζο μιλαω γενικα για το εβερ!!!)

πραγματικα τι σκ**α του βρισκουν???
andreaspunto - Παρ 06 Μάϊ 2011, 23:46:00
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
οφτοπικ

ρε αντρεα μπορεις να μου εξηγησεις το λογο που θεωρουν πολλοι το πουντο ειδικα το εβο αμαξαρα?
εκανα 1000χλμ περσι στη ιταλια με ενα δαυτο και θεωρω οτι ισως ειναι ενα απο τα πιο μπουρδελα αμαξια που εχω οδηγησει εβερ... (δε μπλεκω συκγρισεις με πεζο μιλαω γενικα για το εβερ!!!)

πραγματικα τι σκ**α του βρισκουν???

Μια @@@ και μιση ειναι!!
Με βρισκεις απολυτα συμφωνο!! Wink
reselie-206 - Σαβ 07 Μάϊ 2011, 08:33:03
Θέμα δημοσίευσης:
Που χάκηκε ο σαλιγκαράκιος?

Σάκη ζούμε για να σε διαβάζουμε!
SαλιγκαρAKIS - Σαβ 07 Μάϊ 2011, 11:11:49
Θέμα δημοσίευσης:
reselie-206 έγραψε:
Που χάκηκε ο σαλιγκαράκιος?

Σάκη ζούμε για να σε διαβάζουμε!

Love
thodwrhs - Δευ 16 Μάϊ 2011, 04:31:48
Θέμα δημοσίευσης:
thodwrhs έγραψε:

και ξαναλεω....
Άπορος - Παρ 27 Μάϊ 2011, 08:43:13
Θέμα δημοσίευσης:
Άι νόου,τώρα είδα το φως
Sinanai - Παρ 27 Μάϊ 2011, 08:45:30
Θέμα δημοσίευσης:
Laughing
SαλιγκαρAKIS - Τρι 07 Ιούν 2011, 16:46:00
Θέμα δημοσίευσης:
update

New project coming soon Very happy
Steve - Παρ 10 Ιούν 2011, 09:09:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ωχουυ.... καλά είχαμε ηρεμήσει Crying or Very sad
recife_rallye - Παρ 10 Ιούν 2011, 14:16:43
Θέμα δημοσίευσης:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
update

Εσυ θα σαι αυτος?? Laughing
android - Παρ 10 Ιούν 2011, 14:26:20
Θέμα δημοσίευσης:
Άντε να ζωντανέψει λίγο το forum Laughing
reselie-206 - Παρ 10 Ιούν 2011, 14:47:59
Θέμα δημοσίευσης:
ολε! W00t
SAKIS-LEMANS - Παρ 10 Ιούν 2011, 15:15:20
Θέμα δημοσίευσης:
ολε δεν λές τίποτα!

άντε τώρα που παίρνω και άδεια!
SαλιγκαρAKIS - Παρ 10 Ιούν 2011, 18:40:03
Θέμα δημοσίευσης:
recife_rallye έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
update

Εσυ θα σαι αυτος?? Laughing

Κάτι κάνω (προσπαθώ), αλλά όχι δέν θα είμαι εγώ αυτός! Sad
volvos - Παρ 10 Ιούν 2011, 19:34:23
Θέμα δημοσίευσης:
το νεο προτζεκτ απο ποιον θα ειναι απο κυριλλο???
γιατι οι αλλοι αν εχω καταλαβει καλα κλεισανε
tammy - Παρ 10 Ιούν 2011, 21:40:46
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

οι αλλοι .. ???
SαλιγκαρAKIS - Σαβ 11 Ιούν 2011, 11:04:01
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

Ποιοί είναι οι άλλοι; Η overload στην Αθήνα εννοείς;

Οverload=Κύριλλος πάντως εάν εννοείς αυτό. Rolling eyes

Αλλά όχι το νέο project δέν θα είναι από Κύριλλο, από μηχανικό θα υλοποιηθεί και απλά ο Λαγός θα ρυθμίσει όπως πάντα εξ'άλλου.. Laughing

Σιγά σιγά όμως γιατί όπως είπε και ο Βάγγος κάπου εδώ μέσα, τώρα έπιασαν οι ζέστες, οπότε για τους πρώτους μήνες δροσιάς υπολογίζεται εάν όλα πανε καλά φυσικά και δέν βρεθεί κάποιο εμπόδιο.
bagosgt - Σαβ 11 Ιούν 2011, 16:58:33
Θέμα δημοσίευσης:
ελα,παμε γερα γιατι ειχε πεσει τοση βαρεμαρα,που τα ειχαμε ματωσει απο το ξυσιμο.
κ καλο θα ειναι,πριν να ειναι ετοιμο το οποιοδηποτε σταδιο,να μην αρχισουμε να μεγαλοποιουμε κ να διαφημιζουμε πραγματα,κ στο τελος καταληξει να ειναι ακομα ενα ναυαγιο Wink εξαλου,πολλοι εχουν αρχισει απο τωρα να ετοιμαζονται για τον χειμωνα,αλλα ειστε παλι οι μονοι που αρχισαν να μεγαλα λογια Evil
andreaspunto - Κυρ 19 Ιούν 2011, 01:44:03
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

Kανεις δεν εκλεισε.
Απλα μεταφερθηκαν αλλου.
MAD - Κυρ 19 Ιούν 2011, 03:44:09
Θέμα δημοσίευσης:
andreaspunto έγραψε:
volvos έγραψε:

Kανεις δεν εκλεισε.
Απλα μεταφερθηκαν αλλου.

Αυτο στα Σπάτα έκλεισε ;
andreaspunto - Κυρ 19 Ιούν 2011, 11:15:38
Θέμα δημοσίευσης:
MAD έγραψε:
andreaspunto έγραψε:
volvos έγραψε:

Kανεις δεν εκλεισε.
Απλα μεταφερθηκαν αλλου.

Αυτο στα Σπάτα έκλεισε ;

Μεταφερθηκαν σε αλλη διευθυνση.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες