LuNa έγραψε: |
δε θελω να σας πανικοβαλω κύριοι αλλα επειδή νομίζω οτι παίζετε στην κατηγορία των 80< θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι στην ίδια κατηγορία θα είναι και ο κύριος touristas....!
οποτε... μάλλον ειναι καιρός για δίαιτα!!! ![]() ![]() ![]() |
Touristas έγραψε: |
Ρε αφού είπαμε θα μπουν κιλά για να είναι δίκαιο ![]() ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
Χοντρούληδες τρέμετε!! Γιατί είμαι στην κατηγορία σας ![]() ![]() Πολύ αφιδνες δεν παίζει ρε παιδιά; Και κάτι άλλο... Όλες αυτές οι πίστες έχουν εγκατάσταση χρονομέτρησης; |
ΜΑΣ ΤΑ 'ΠΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ έγραψε: |
Xαιρομαι γιατι βλεπω εντονο ενδιαφερον και πολλες συμετοχες. Περισσοτερο χαιρομαι ομως που θα εχει πραγματικο συνγωνισμο για την 2η και 3η θεση. Πισω μου...... |
χελωνος του ΔΣ έγραψε: |
Ρε αφού είπαμε θα μπουν κιλά για να είναι δίκαιο |
Baphomet έγραψε: | ||
σε τι κιλα παιζεις?? ![]() ![]() ![]() |
Ronin έγραψε: |
Ε οχι και μπούληδες ρε Πέτρο.... ![]() ![]() ![]() Χαίρομαι πάντος που έχουν ανάψει απο τώρα τα αίματα... ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Τελικά στην μικρή κατυγορία αναμένεται χαμός...... ![]() ![]() Στην μεγάλη όμως σας βλέπω λίγο χαλαρούς... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() λοιπόν για να ειμαστε ενταξει... εσυ θα παρεις τον νασο κι εγω τον γιαννη... και τους 2 στην ιδια κατηγορια ποτέ!! οκ?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Στην μεγάλη όμως σας βλέπω λίγο χαλαρούς... ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Sidobre ![]() Pugsang ![]() P206mike ![]() Ady ![]() Ronin ![]() Σφαγή θα γίνει... |
crusader έγραψε: |
Βαγγέλη πλάκα-πλάκα χθες στην Παλλήνη που είχαμε δοκιμές εξέλιξης τσιμπήσαμε 7 μπακλαβάδες!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
στις οποίες δοκιμές πηρα μεζούρα και σας πήρα ολων τα μέτρα! twice μαλιστα ![]() ![]() ![]() |
Θα ήθελα απλά να αναφέρω οτι όποιος μπορεί και έχει όρεξη,θα ήταν καλό να πεταχτεί όποτε τον βολεύει στην πίστα των Αφιδνών για καμιά ''προπονησούλα'' ![]() Να δεί πώς είναι εκεί τα καρτ,να βρεί τα πατήματα της πίστας ... Εκτός του οτι θα βελτιωθούμε αρκετά,θα ανεβάσουμε και το επίπεδο του event μας. (φανταστείτε τι κόλαση έχει να γίνει σε προκριματικά και τελικούς αν μαζευτούμε καμια 30αριά-40αριά άτομα ,οι οποίοι να γνωρίζουν σχετικά καλά την πίστα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: |
η φόρμα συμμετοχής ειναι online στο πρώτο μηνυμα του τοπικ... παρακαλω δηλωστε συμμετοχες...
|
Τι χρόνους έχετε κάνει στην Παλλήνη; Μιλάω στους άνω των 80 κιλών. Οι υπόλοιποι δεν με ενδιαφέρουν!! Εγώ κινούμαι γύρω στο 34:30 με ρεκόρ το 34:06. Όνειρο μου να σπάσω το ρεκόρ πίστας ![]() Απ τις άλλες πίστες μόνο της Αγ.Μαρίνας ξέρω (όταν είχα πάει δεν χρονομετρούσαν) που είναι κάπως ξενέρα με τις μεγάλες ευθείες.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΦΙΔΝΕΣ!!!!!!!!!!!!! The trophy is mine you son of a beaches ![]() ![]() ![]() |
Τι χρόνους έχετε κάνει στην Παλλήνη; Μιλάω στους άνω των 80 κιλών. Οι υπόλοιποι δεν με ενδιαφέρουν!! Εγώ κινούμαι γύρω στο 34:30 με ρεκόρ το 34:06. Όνειρο μου να σπάσω το ρεκόρ πίστας ![]() Απ τις άλλες πίστες μόνο της Αγ.Μαρίνας ξέρω (όταν είχα πάει δεν χρονομετρούσαν) που είναι κάπως ξενέρα με τις μεγάλες ευθείες.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΦΙΔΝΕΣ!!!!!!!!!!!!! The trophy is mine you son of a beaches ![]() ![]() ![]() |
του τάσου ο ταχυτερος ειναι 34.33 και οχι 34.53...μην το κλεβουμε... |
Lap*|Ronin |Pugsang|Sidobre|Alex*|Nassos|Nick Avg*|34.31*|*34.80*|*34.60*|35.34|36.41*|36.42 |
206ccsimos έγραψε: | ||
Οχι ρε Μακη !!!! ![]() Σε περασαν απο πανω ο Πανος και ο Τασος με τα 206 ?????? |
Dio78 έγραψε: |
Παρών ![]() ![]() Θα προσπαθήσω να είμαι σε όλους τους αγώνες! Δήλωσα ήδη συμμετοχή για τον 1ο στισ 15/6 Δηλώσεις δεν κάνω... ό,τι έχω να πω θα το ζωγραφίσω μέσα στην πίστα ![]() ![]() Περίμενα με ανυπομονησία το επόμενο KartChallenge και το Πρωτάθλημα με ξάφνιασε ευχάριστα!! ![]() ![]() ![]() |
περιμένω και τους κυριους vio,volvos,recifees,kaisaras,dio78,buba,shark_zak να δηλωσουν βροντερο παρων! |
p.s. 2 Είσαι τυχερός που δεν είχε λάβει μέρος ο Ανδριανός σε αυτο το event,γιατί αν έβλεπες τους χρόνους του θα ήθελες υπογλώσσια ![]() |
...... έγραψε: |
![]() ![]() θα υπαρχουν κ αλλα κοριτσακια στον αγωνα??? λεω να δηλωθω σαν συμμετεχουσα.....στα 50κιλα... υπαρχει καμια διαθεσιμη???? με αγορακια δεν παιζω...τουριστας....αρης...κλπ... θα μυριζω διχρονιλα...μετα ![]() ![]() |
...θα μυριζω διχρονιλα...μετα ![]() ![]() |
στην μικρή κατηγορία κι εσυ ε??δε νομιζω να βαρυνες απο περυσι... ![]() ![]() |
Dio78 έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() Πάντως οι "μεγαλύτεροι" μας έβαλαν τα γυαλιά.... |
Vaggelis έγραψε: | ||||
Oι ..."μεγαλύτεροι", παρέλαβαν καρτ με ζεστά λάστιχα, με λιγότερα καύσιμα, και πίστα "στρωμένη" (ας είναι καλά οι μικρότερες κατηγορίες....) Οι ..."μικρότεροι" καταποντίστηκαν, γιατί είχαν κρυα καρτ, πολλά καύσιμα και "άστρωτη" πίστα.... |
στον τελικό ομως ήταν ολα ζεστα και στρωμενα...και πάλι οι μεγαλυτεροι μας πατησαν κατω. στον συναγωνισμο παντως οι συνθηκες ηταν δικαιες...κρυα για ολους ή ζεστα για ολους δεν παιζει τοσο ρολο. |
Vaggelis έγραψε: | ||
ένα θα σου πω.... το δικό μου καρτ στις στροφές ...ΔΕΝ ΙΣΙΩΣΕ ΠΟΤΕ...!!!! όλο με το πλάϊ ήμουν και όπου πάει.... και σίγουρα φταίγανε τα κρυα λάστιχα και η άστρωτη πίστα (είχε ψιλοβρέξει και λίγο πρίν, αν θυμάμαι καλά....) |
Η Pirates Racing Team ειναι στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσει στο συνολο του τύπου και των φιλων του Kart οτι οι οδηγοί της για την προσεχη αγωνιστική περίοδο θα ειναι οι κυριοι Crusader, Woody, Baphomet. Η PRT στοχευει στο πρωτάθλημα φετος και γι αυτον τον λογο οι οδηγοί της ηδη εχουν αρχίσει τις δοκιμες εξελιξης των μονοθεσίων υπό την καθοδήγηση του αγωνιστικού μανατζερ της ομάδας, Captain Morgan. |
crusader έγραψε: | ||
Η Pirates Racing Team σας ανακοινώνει ότι από την προσεχή εβδομάδα και για τις επόμενες 20 ημέρες, ο οδηγός της κύριος crusader θα μεταβεί στο Seattle των Η.Π.Α προκειμένου να συνεχίσει εκεί τις δοκιμές εξέλιξης σε εσωτερική πίστα καρτ για λογαριασμό της ομάδας. http://www.champskarting.com Οι οδηγοί μας, Baphomet και Woody, θα ακολουθήσουν εντατικό πρόγραμμα δοκιμών σε διάφορες πίστες ανά την Ελλάδα για το ίδιο χρονικό διάστημα. ![]() |
crusader έγραψε: | ||
Η Pirates Racing Team σας ανακοινώνει ότι από την προσεχή εβδομάδα και για τις επόμενες 20 ημέρες, ο οδηγός της κύριος crusader θα μεταβεί στο Seattle των Η.Π.Α προκειμένου να συνεχίσει εκεί τις δοκιμές εξέλιξης σε εσωτερική πίστα καρτ για λογαριασμό της ομάδας. http://www.champskarting.com Οι οδηγοί μας, Baphomet και Woody, θα ακολουθήσουν εντατικό πρόγραμμα δοκιμών σε διάφορες πίστες ανά την Ελλάδα για το ίδιο χρονικό διάστημα. ![]() |
θα σε ενημερωσουμε κε καρχαρια...αν φυσικα μας ενημερωσεις κι εσυ για το ποιο κινητο ειναι του club, ποιο το προσωπικο σου και ποτε τα εχεις ανοιχτα! ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||||
θα ήθελα να συμμετέχω στην προετοιμασία σας εκτός αν το Δ.Σ. κάνει δικό του team... |
μανθοοοοοοοοοοοοοο........................ ![]() ![]() ![]() |
περιμένω και τους κυριους vio,volvos,recifees,kaisaras,dio78,buba,shark_zak να δηλωσουν βροντερο παρων! |
vio έγραψε: | ||
Μπορώ να έχω το κύπελλο μου παρακαλώ απο τώρα ?? |
crusader έγραψε: | ||||
Το πλαστικό για το τσάι??? ![]() ![]() ![]() |
crusader έγραψε: | ||||
Το πλαστικό για το τσάι??? ![]() ![]() ![]() |
Ronin έγραψε: | ||||||
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!! |
Η σημαία μας θα κυματίσει στην ψηλότερη θέση...
![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
Ερώτηση: Έχει βάθρο στον πυθμένα που θα φτάσετε?? χιχιχιχιχιχιχιχι ![]() ![]() ![]() |
HackerWerger έγραψε: |
Μπορεί να παρουσιαστώ κ εγώ σε κάνα αγώνα, είδωμεν.. ![]() |
B.M-SPORT έγραψε: |
Καλημερα παιδια πριν καμια ωρα δηλωσα και εγω συμετοχη στο Kartchallenge.
Θα ηθελα να ρωτησω τα εξης, ποτε περιπου θα ενημερωθουμε ποιο αναλυτικα σε ποια κατηγορια θα συμετεχουμε. Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που ειναι υπευθηνα για το ολο επιχειρημα. |
το ιδιο σοκ ειχα παθει και γω οταν ειχα παει αμερικη Σπυρο...
ολοι ειχαν τελεια αυτοκινητα...και ολοι φαινοταν οτι ζουσαν την τελεια ζωη... πηγαινε μια βολτα ομως στο downtown... φαε πολυ σολωμο ειναι πανφθηνος εκια περα... αλλα τι κανεις τετοια ωρα ξυπνιος μου λες???? |
mick206 έγραψε: |
Να σηκώσω κι εγώ χεράκι για συμμετοχή ή θα με πυροβολήσει κανείς από το downtown; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κατηγορία μάλλον πάνω από τα 80 ![]() ![]() |
.....(μηπως μετα τον αγωνα να παμε για κανα τσιμπουσι?) |
Να σηκώσω κι εγώ χεράκι για συμμετοχή ή θα με πυροβολήσει κανείς από το downtown; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κατηγορία μάλλον πάνω από τα 80 ![]() ![]() |
Παίρνεις την Αθηνών-Λαμίας και βγαίνεις στην έξοδο για ¶γιο Στέφανο, εκεί που είναι και τα Goodys.
Περνάς μπροστά από αυτά και συνεχίζεις στον παράδρομο όλο ευθεία προς Λαμία. Ακριβώς στα διόδια στο δεξί σου χέρι είναι η πίστα. Θα δεις μια πινακίδα Kartodromo!! ![]() |
Στα όπλα Αδέρφια...!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. Προς όλους τους απανταχού κάγκουρες....Κυρήσω γενική επιστράτευση....και επαγρύπνηση....Δεν πρέπει να απουσιάζει κανείς... Στους λιποτάχτες θα επιβληθούν κυρώσεις...... ![]() ![]() ![]() Αυτά είχε γράψει ο πρόεδρος της KRT ,παραμονές του 1ου Kart-Challenge. Το ίδιο προσκλητήριο ισχύει και τώρα ![]() |
vinman έγραψε: | ||
Δηλωνω συμμετοχη..... ![]() ![]() ![]() .........για το τσιμπουσι μετα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307 ARMY! έγραψε: | ||||
Εννοείτε οτι μετά από έναν κουραστικό αγώνα θα επακολουθήσει ένα ταπεινό τσιμπούσι, αλλιώς δεν έρχομαι! Πλάκα κάνω, αλλά είμαι μέσα Μάνο μου! |
Baphomet έγραψε: | ||||||
μην κανεις πλάκα!! εννοείται!!! ![]() |
η Κ7 με σωστη γραμμη περνιέται νομίζω και με τερμα γκαζι... στο S μετά την Κ4 θελει λιγο φρενο νομιζω εγω... |
Μέχρι στιγμής συμμετοχές:
Κάτω των 80 κιλών: 1) touristas 2) Dkgti 3) Dio78 4) crusader 5) woody 6) COOL ALEXIS 7) ydwr 8) kanelj 9) Vaggelis 10) ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ 11) Tiesto 12) MEMsound 13) Baphomet 14) ΒΙΟΡΡΕΣ 15) shark_zak 16) B.M-SPORT Ανω των 80 κιλών 1) Giorgos_wrc 2) christhehealer 3) Ady 4) Nickzotos 5) nassos 6) STELIOS 7) SnakeMJK 8) Ronin 9) p206Mike 10) Sidobre 11) ice gus 12) ΓΡΗΓΟΡΟΣ 13) ΝΙΚΟΣ |
Κάτω των 80 κιλών: 1) touristas 2) Dkgti 3) Dio78 4) crusader 5) woody 6) COOL ALEXIS 7) ydwr 8) kanelj 9) Vaggelis 10) ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ 11) Tiesto 12) MEMsound 13) Baphomet 14) ΒΙΟΡΡΕΣ 15) shark_zak 16) B.M-SPORT Ανω των 80 κιλών 1) Giorgos_wrc 2) christhehealer 3) Ady 4) Nickzotos 5) nassos 6) STELIOS 7) SnakeMJK 8) Ronin 9) p206Mike 10) Sidobre 11) ice gus 12) ΓΡΗΓΟΡΟΣ 13) ΝΙΚΟΣ |
Ο γνωστός ο ΝΙΚΟΣ;;;;;; ![]() Ο ΟΥΡΔΑΣ; ![]() ![]() ![]() ![]() |
Βαγγέλη η πίστα είναι ερκετά μεγάλη.
Σίγουρα μπορούν να μπούν 10+ άτομα μέσα την κάθε φορά,χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Ο αριθμός των προκριματικών group θα οριστεί ανάλογα απο την προσέλευση των μελών την ημέρα του αγώνα. |
qualifying προχτές που πήγα να δω αγώνες στο ΙΑΜΕ challenge ειχαν μπει 14 μέσα και ήταν μια χαρά... |
Ανω των 80 κιλών 1) Giorgos_wrc 2) christhehealer 3) Ady 4) Nickzotos 5) nassos 6) STELIOS 7) SnakeMJK 8) Ronin 9) p206Mike 10) Sidobre 11) ice gus 12) ΓΡΗΓΟΡΟΣ 13) ΝΙΚΟΣ |
Ronin έγραψε: | ||
Τα τηλέφωνα για ομορφιά τα έχουμε ε?? ![]() Φτττττοοουυυυυ σου .... ![]() ![]() ![]() ![]() |
... δεν φτάνει να είσαι καλός οδηγός, θες και έμπειρο team για να τρέξεις σε αγώνα! |
Baphomet έγραψε: | ||||
ναι ρε γα**το...sorry δε το σκέφτηκα! φοβερό θέαμα πάντως... ο φίλος μου που έτρεχε αφού καμάκωσε 3 και τους πέρασε το παράκανε στην Κ7 με αποτέλεσμα να εκτοξευθεί πάνω από έναν άλλον και να διαλύσει κυριολεκτικά το καρτ. Ευτυχώς ο άλλος έφαγε την ρόδα στον ώμο και όχι στο κεφάλι και γλιτώσαμε τα δυσάρεστα! ![]() Στον επόμενο αγώνα θα σου πω Πάνο να πάμε! ![]() |
vio έγραψε: |
Ας προστεθεί λοιπόν και το δικό μου όνομα στην κατηγορία Β ... |
Ronin έγραψε: | ||
Done ![]() |
pygolabida έγραψε: |
Παιδιά άντε με το καλό να τρέξετε και να βγάλετε και καμιά φωτογραφία για το site... |
307 ARMY! έγραψε: |
Καμμιά ανακοίνωση για τα μέλη της επιτροπης - κριτές κλπ; οποιος δώσει κατι παραπάνω ο διπλανός του τιμωρείται... Χι,χι,χι Απλά καμιά οδηγία και για μας ρε παιδιά! |
Sidobre έγραψε: | ||
Κανόνισε να είσαι την Πέμπτη να τα πούμε από κοντά. |
307 ARMY! έγραψε: |
Απλά καμιά οδηγία και για μας ρε παιδιά! |
christhehealer έγραψε: | ||
Nαι ![]() Θα φοράτε κόκκινες μπλούζες και καπελάκια ![]() ![]() ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||
γιατι εσυ που θα εισαι...εεε... ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||||
είσαι και μαρτυριάρης άτιμο... ![]() |
307 ARMY! έγραψε: | ||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||||||||
εσύ θα φοράς την παλιά εμφάνιση την μπλε γιατί θα είσαι ο αλυτάρχης! ![]() |
pygolabida έγραψε: | ||||
Αρνούμαι να κάνω τη μαζορέτα, οπότε δέν θα παραστώ ![]() |
307 ARMY! έγραψε: | ||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ε ναι λοιπόν επέστρεψα ανανεωμένος και φορτσάτος!!!
Η πειρατική ομάδα είναι και πάλι πλήρης ![]() ![]() ![]() 1 κ σήμερα... |
Nαι βγαίνεις Αγ.Στέφανο. Στην διασταύρωση πας δεξιά και στο φανάρι που έχει στα 20μέτρα αριστερα προς τα Goodies.
Πας παράλληλα με την Εθνική για 2-3km μέχρι τα διόδια. Η πίστα είναι ΔΕΞΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ δίπλα στα διόδια. ΠΡΟΣΟΧΗ: το στενό για την πίστα γιατί ΕΙΝΑΙ "ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟ" και μπορεί να το περάσετε κατα λάθος. Είναι 50μ μετά τα διόδια. Υπάρχει χώρος στάθμευσης που θα γεμίσει από τα PUG μας... ![]() |
christhehealer έγραψε: |
¶κυρη η συμμετοχή μου για την Τετάρτη.
Υπερκόπωση Ραχιαίων. That's life... ![]() |
Dio78 έγραψε: |
Πλησιάζει η ώρα ![]() Θα μπορούσα την Τετάρτη να έχω την μπλουζίτσα που είχα κερδίσει απο την Κηφισιά; Επίσης, είναι εύκολο να υπάρχουν τα εισιτήρια του Acropolis για όποιον θέλει να τα παραλάβει εκείνη την ημέρα; Τέλος, επειδή δεν έχω ξαναπάει στο kartοδρόμιο, βγαίνουμε στον Αγ. Στέφανο....; |
shark_zak έγραψε: |
ναι βεβαίως και την μπλούζα σου μπορείς να πάρεις (αλλά ξανά πες μου νούμερο) και τα εισιτήρια θα υπάρχουν... ![]() |
Dio78 έγραψε: | ||
Thanx ![]() ![]() |
Οι αυριανοί μονομάχοι |
Μπορώ να φέρω κ έναν φίλο μου αύριο για να τρέξει; Ή έχουν κλείσει οι συμμετοχές; Αν γίνεται, DimitrisTM, 75 κιλά. ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
κάτι για τους Νότιους.....
τι θα λέγατε, να κάναμε κάτι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι;;;;;...... ας πούμε μια προσυνάντηση στην Καλλιθέα και πορεία ως την πίστα, όπως τον παλιό καλό καιρό;;; |
Nαι βγαίνεις Αγ.Στέφανο. Στην διασταύρωση πας δεξιά και στο φανάρι που έχει στα 20μέτρα αριστερα προς τα Goodies.
Πας παράλληλα με την Εθνική για 2-3km μέχρι τα διόδια. Η πίστα είναι ΔΕΞΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ δίπλα στα διόδια. ΠΡΟΣΟΧΗ: το στενό για την πίστα γιατί ΕΙΝΑΙ "ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟ" και μπορεί να το περάσετε κατα λάθος. Είναι 50μ μετά τα διόδια. Υπάρχει χώρος στάθμευσης που θα γεμίσει από τα PUG μας... ![]() |
όλοι λακίζετε τελευταία στιγμή ρε..?? εδώ και 1 μήνα το έχουμε ανακοινώσει... τέσπα...ελπίζω να μην έχουμε κι άλλη ακύρωση ![]() |
στα highlights: - η μονομαχία Βαγγέλη-Μάνθου μέχρι τελευταίο γύρο με νικητή τον Μάνθο - η εγκατάλειψη του Στέλιο ένα γύρο πριν το τέλος, επειδή νόμιζε οτι τέλειωσε ο αγώνας και ενώ ήταν 1ος με διαφορα!! - η βλάβη στο μονοθέσιο του Κώστα που εγκατέλειψε ενώ ήταν 2ος - ο εκπληκτικός χρόνος του Γιάννη στα προκριματικά - η οργάνωση της γραμματείας από τον Νίκο - η απονομή αλά F1 |
kanelj έγραψε: |
Ωραια ηταν,πλακα ειχε και οπως ειπε και καποιος πιο πανω ειχε και τους μικροτραυματισμους του ![]() ![]() ![]() Εχω μια πολυ ωραια μελανια στην πλατη και το ματι μου τσουζει ακομα απο μια βλακεια που ειχε μπει μεσα και δεν ελεγε να βγει ![]() ![]() Αλλα αντεχουμε ![]() Επισης ψιλοξενερωσα λιγο με το τελευταιο καρτ που πηρα γιατι γλιστραγε λες και ειχε κατω παγο.... ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
τελικά, όλοι εισπράξαμε και από ένα τουλάχιστον "ενθύμιο"...
εγώ απέκτησα μια μελανιά στην πλάτη, μια στο γόνατο (από επαφή με την κολώνα του τιμονιού) και μια σπαραλιασμένη μέση...... |
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!
Κουράγιο παλλικάρια, έχουμε ένα μήνα ξεκούρασης μέχρι το επόμενο SMACK DOWN!!! |
Ady έγραψε: |
Εγώ εισέπραξα ένα φτύσιμο από τον healer που δε βγήκα πρώτος. |
underage έγραψε: |
........ Αν και νομίζω ότι είμαστε μια καταπληκτική εξέδρα ![]() |
Tiesto έγραψε: |
lol και γω εχω πιαστει παρα πολυ! 1 χρονο ειχα να κανω καρτ! ειναι καλο ομως το πιασιμο :p
ελπιζω παντως στην Παλληνη να ναι πιο κοντα τα καρτ. αν ειναι ετσι θα γινει πανικος! θα μαχομαστε ολοι για το podium lol |
DimitrisTM έγραψε: |
Ρε παιδιά στην Παλλήνη να φέρετε καμιά κοπελίτσα για μασάζ...Δεν πάει άλλο..τρίτη μέρα πιασμένος!!..Είπαμε αγύμναστος αλλά αυτό παραπάει!!...Καβάλησα και αρκετά κερμπ σαν αρχάριος που είμαι και μου έχει φύγει η μέση....Γιαυτό μία είναι η λύση!!...ΜΑΣΑΖ....Ρωσίδες,Ουκρανίδες,Ελληνίδες,γυναίκες του club ![]() Τα λέμε Παλλήνη!! |