Skopeliths έγραψε: |
Κι εγώ ![]() ![]() ![]() |
kovac έγραψε: | ||
Εσένα το πόδι οκ? Έτοιμος για μάχη? ![]() ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ Γιώργο!!!!! ![]() |
shark_zak έγραψε: |
δυστηχως λογο δουλειας δεν μπορω να ξερω συγουρα ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
ερωτηση κρισεως: θα ξεκινησει κανενας απο ΠΕΙΡΑΙΑ/ΚΑΛΙΘΕΑ/ΝΙΚΑΙΑ/κ.λ.π κ.λ.π για να παμε μαζι ;; |
PoiSoNeR έγραψε: | ||
παμε μαζι ρε συ... ![]() ![]() |
πΕτΡοS έγραψε: | ||
Μέχρι τελευταιας στιγμής υποθέτω... προσπάθησε πάντως... ![]() |
ΛΟΙΠΟΝ POISONR TEOMAN ΝΙΚ7 NA EISTE SE ETOIMOTHTA GIA NA KANONISOYME RANTEBOY KAI WRA |
ΛΟΙΠΟΝ POISONR TEOMAN ΝΙΚ7 NA EISTE SE ETOIMOTHTA GIA NA KANONISOYME RANTEBOY KAI WRA |
SnakeMJK έγραψε: |
Τι πρέπει να έχετε μαζί σας; |
Πως θα ντυθείτε; |
Κανείς από Δυτικά Προάστεια να με πάρει μαζί; ![]() |
Δημητράααααααααααακη... ![]() ![]() ![]() Εννοείται πως θα πάμε μαζί! ![]() Να περάσω να σε πάρω και να πάμε να βρούμε τους άλλους? ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!!!!! ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΕ ΤΟΣΑ 206 ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ!!!! ![]() ![]() ![]() |
Λοιπόν, δεν βρήκα άκρη με τα Μέγαρα. Δεν κατάφερα να επικοινωνήσω μαζί τους και τώρα είναι πολύ αργά για εκεί (θέλουν προκαταβολή μία εβδομάδα πριν!). Έστειλα email στο παλικάρι που έχει το μέρος στην Κερατέα. Του είπα 10 με 15 άτομα. Όποτε έχω νεότερα θα σας ενημερώσω. Λογικά δεν θα υπάρξει πρόβλημα, καθώς απ ότι έχω ακούσει δεν απαιτεί προκαταβολή. Είναι πιο freelance ![]() Τώρα... Πρέπει να είμαστε εκεί μέχρι τις 10-11 το πολύ! Πόση ώρα θα παίξουμε, από την αντοχή μας (σωματική και της τσέπης φυσικά!) εξαρτάται. Γύρω στις 4 ώρες είναι το συνηθισμένο... Από φράγκα, υπολογίστε 20 ευρώ το ελάχιστο. Όσο έχει φαγούρα το δάχτυλό σας, τόσο θα πληρώνετε! (5 ευρώ τα 100 σφαιράκια). Με τα 20 ευρώ παίρνετε τον βασικό εξοπλισμό και 150 σφαιράκια. Σε ένα παιχνίδι 4 ωρών (4 σενάρια των 45 λεπτών) υπολογίστε γύρω στα 200 με 350 σφαιράκια. Προσωπικά έχω μεγάλη φαγούρα και φεύγει καμιά 500άρα! Τι πρέπει να έχετε μαζί σας; Δεύτερη αλλαξιά ρούχα - παπούτσια Σακούλες για να βάλετε τα λερωμένα ρούχα (αν σας πετύχουν!) Πως θα ντυθείτε; Όσο πιο χακί γίνεται! Εγώ θα βάλω κανονική παραλλαγή, Ταξίαρχου παρακαλώ! Όχι παίζουμε... Κανείς από Δυτικά Προάστεια να με πάρει μαζί; ![]() |
η μπογια στα λερωμενα ρουχα βγαινει ;;; η πανε για πεταμα ;; ![]() |
ο εξοπλισμος που παιρνουμε με τα 20 ευρω εκτος απο οπλο/σφαιρες τι αλλο περιλαμβανει ; |
αποδυτηρια εχει; ![]() |
αμα χαθουμε στο ...δασος ποιος θα μας βρει;; ![]() |
nik7 έγραψε: |
kai ego mesa... tha sas to epalithefso sitnoma...
plz peite ti ora tha pame kai peripou ti ora tha girisoume!!! istera epanalavete peripou ti gafra na kouvalame.... |
πΕτΡοS έγραψε: |
Λοιπόν μαγκες...
Πήρα τηλεφωνο και υπάρχει διαθεσιμο το πεδίο στην Κερατέα (αυτο που λεω εγω) την Κυριακή 2-5. Του είπα οτι θα απαντησω αυριο ναι ή όχι. Οπότε παρακαλώ πείτε μου. Για χρήματα ειπαμε οτι θα χρειαστείτε 35 ευρω +-5 ευρω. Αναλογα πόσο σπαταλοι στις σφαίρες είστε. |
DimiP έγραψε: | ||
TI εννοεις 2-5 ;; 2 μεσημερι με 5 απογευμα ;; λιγο αργα δεν ειναι ;;;; KOVAC που εισαι;;;;; |
KOVAC που εισαι;;;;; |
ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΟΥΛΕΨΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΜ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ...
ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 14.00-17.30 ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 50 ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΕΓΩ. ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΥ? |
Κανείς από Δυτικά Προάστεια να με πάρει μαζί; ![]() |
Το meeting point θα είναι η γνωστή καντίνα, απέναντι από το ribas ε; Τι ώρα εκεί; Να είμαστε νωρίτερα από τις 2 στο μέρος, έτσι ώστε στις 2 ακριβώς να αρχίζουμε το παιχνίδι. 3 ώρες είναι λίγες ![]() |
Πέτρος έγραψε: |
Λέμε για κυριακή 21 από τον γενάρη. Ήταν τόσο δύσκολο οι ενδιαφερόμενοι να φροντίσουν να ειναι ελευθεροι εκείνη την ημέρα? |
mick206 έγραψε: | ||
Φίλε Πέτρο μερικές φορές στη ζωή τα πράγματα δεν έρχονται έτσι όπως θα θέλαμε να έρθουν... Δεν θα μιλήσω για άλλους γιατί δεν είμαι αρμόδιος αλλα για μένα προσωπικά. Κι εγώ θα ήθελα να έρθω και να παίξω με όλους τους φίλους αλλα δυστυχώς λόγω δουλειάς δεν θα μπορέσω... Και δεν είναι μόνο αυτό το event που χάνω... Έχω χάσει ΑΣΜΠΕΤΕ,πίτες,touring ολόκληρα λόγω δουλειάς!! Ο καθένας έχει τις προτεραιότητες του,τις δουλειές του και και και... Δεν μπορώ εγώ να πώ "Σας γράφω όλους και πάω να παίξω paintball " γιατί έτσι μου κ**λωσε! Οπότε μην σπάζεσαι και κοίτα να περάσεις καλά μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά εκεί που θα πάτε... Όσοι και να είστε ![]() |
mick206 έγραψε: |
...τους φίλους... |
Kovac, άσε. Θα έρθω με το δικό μου, γιατί θέλω να τεστάρω λίγο τα λιμανάκια, με τα νέα λάστιχα! Αν θες μπορούμε να βρεθούμε κάπου να σε πάρω εγώ. |
kovac έγραψε: |
Πέτρο...shit happens...!!!!
Και τι εννοώ: Κι εμένα μου έχουν τύχει τρελές καταστάσεις και έχω χάσει tour και παραλίγο και την πίτα! SHIT HAPPENS!!!! Αν δεν μπορεί να έρθει κάποιος θα έχει τους λόγους του! ![]() |
Η κοκκινη ομάδα αποτελούταν από: DimiP-Poisoner-Kovac-Skopelitis-Shark_Zak-πΕτΡοΣ. Η κίτρινη ομάδα από τους Teoman-SnakeMJK-Kanelj-3 φιλοι kanelj.Τελικό σκορ 5-0 υπέρ της κόκκινης ομάδας η οποία έδωσε ρέστα στρατηγικής και ικανοτήτων!!!! |
Shark_Zak... ο τολμών νικά σε όλο του το μεγαλείο! Ακόμα κι όταν παίζαμε αμυνα ο Ζαχαρίας έκανε επίθεση!! Οι συνδυασμοί μας απέδωσαν τα μέγιστα!![]() |
ΥΓ2. Χάρηκα πολύ που ειδα τα μέλη που δεν ειχα γνωρίσει shark_zak, skopelitis, snakeMJK ![]() ![]() ![]() |
Kovac... Ο Χρήστος ήταν το παιδί της επίδρομής. Άλλαζε συνεχώς θέσεις στο παιχνίδι ζητώντας κάλυψη και κατάφερε να αποσυντονίσει τις αντίπαλες γραμμες!! |
Βέβαια το φούξια φουστανάκι που ειχε φέρει δε τον αφήσαμε να το βάλει γιατι έκανε μπάμ απο μακριά!!! |
Την επόμενη φορά ακομα πιο πολλά άτομα και να περάσουμε ακόμα καλύτερα!!! ![]() ![]() ![]() |
Πάντως Γιάννη (kanelj) πολύ καλό σημάδι!!! Μία ο σβέρκος μου ![]() ![]() ![]() |
Την επόμενη φορά θα πάμε στα Μέγαρα για να γυρίσω το DimiP και το shark_zak μέσω Λαμίας!!!!!! Ξέρουν αυτοί!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Το κινητό χτύπησε μιά φορά ρε παιδιά! Αμαρτία να μην το σήκωνα... |
Κανονίζουμε για Πάσχα; Σε 2 εβδομάδες είναι... Οι κίτρινοι θέλουν ρεβανς! |
6. Μια ωραία σφήνα του Γιώργου σε ένα Smart!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Το κόκκινο RX-8 στην επιστροφή δεν ήταν πολύ Κ*ΒΛ@!?!?!?!?!?
(για την οδηγό λεώ!!!) |
Poisoner... o sniper των κοκκινων! Χτυπήθηκε μολις μια φορά, κρατούσε μυστική την θεση του και εκτελούσε τον "εχθρό" ακόμα και βγαίνοντας πίσω απο την πλάτη του! |
Το κόκκινο RX-8 στην επιστροφή δεν ήταν πολύ Κ*ΒΛ@!?!?!?!?!?
(για την οδηγό λεώ!!!) |
Αυτά που θα μου μείνουν είναι (πέρα από τις στιγμές δράσης μέσα στο πεδίο ![]() 1. Τον Άρη να είναι πίσω μου και να λέω: "Τώρα θα με περάσει από πάνω", "Ωχ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Αρουληηηη το s2000 το ειδες η ηταν πολυ γρηγορο για σενα ;;; ![]() |
kanelj έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() δεν μπορω να περιγραψω ουτε με λογια ουτε με εικονες ![]() ![]() ![]() |
Παράθεση: |
Α! τα χαμηλωμενα αποκλειονται οποτε Kovac ετοιμασου να παμε μαζι αλλα να εχω κοιμηθει και να παρω ξηρα τροφη μαζι μου γιατι θα γυρισουμε απο Πελοποννησο αυτη τη φορα ε;; ![]() ![]() |
Μάλλον θα πάμε με του Ζαχαρία, γιατί μετά το service μου είπαν για αναρτήσεις. ![]() ![]() Οπότε θα χαμηλώσω κι εγώ λίγο. ![]() Θα χάσουμε και την περιήγηση στην υπόλοιπη Ελλάδα...από Λαμία θα σας επέστρεφα! ![]() ![]() ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: |
μεσα ειμαι να δειτε και το δικο μου κουκλακι.... ![]() ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||||
μεσα ειμαι να δειτε και το δικο μου κουκλακι.... ![]() ![]() ![]() |
Dimip έγραψε: |
- θα το εχω καθαρο! |
Dimip έγραψε: |
- εχω χαρτη για να μη χαθουμε |
καλα θα παμε με το δικο μου γιατι:
- εχει 2 ομοιοματα 206 (1 απο 1600cup και 1 Wrc) αρα 75+150+300=525+ αλογα - θα αποκτησει συντομα κανγκουροσήμα απιστευτο! - θα το εχω καθαρο! - κανει φοβερο θορυβο λογω Sebring - κανει πιο πολυ θορυβο οταν βαραει το sub - εχω χαρτη για να μη χαθουμε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Δυστυχώς φώτο δεν έχουμε καθώς κανείς μας δεν ηταν αρκετα προνοητικός ώστε να φερει φωτογραφική μηχανή. |
Με τη μηχανή τρικάβαλο Ζαχαρία!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Βασικά την φωτογραφική την δίνεις σε κάποιον από τους διατιτές και τραβάει αυτός τα in-game πλάνα! |
teoman έγραψε: |
Εν τω μεταξύ,το σημάδι από την σφαίρα που έφαγα την πρώτη φορά,δεν έχει φύγει ακόμα... Είχε κανένας άλλος ανάλογο "τραύμα"? |
Εν τω μεταξύ,το σημάδι από την σφαίρα που έφαγα την πρώτη φορά,δεν έχει φύγει ακόμα... Είχε κανένας άλλος ανάλογο "τραύμα"? |
CC-Gio έγραψε: |
Τι λετε να κανονισουμε για κανενα Paintball,δεν εχω παει ποτε αλλα πολυ θα γουσταρα!!! |
εγω δηλωνω απο τωρα οτι λογω δουλειας μπορει να μην μπορω -αυτο επειδη μαλλον θα βρειτε Σ/Κ που ισως το δουλευω ![]() ![]() παντως αν δεν δουλευω θα ερθω ![]() Υ.Γ. οσοι πιο πολλοι καλυτερα , γιατι μειωνεται το κοστος. αν θελουμε να παιξουμε αρκετα -οι 2 ωρες περνουν πολυ γρηγορα- πρεπει να μαζευτουμε αρκετοι |
kanelj έγραψε: |
KAI EΓΩ ΜΕΣΑΑΑΑΑΑ!
Και αν χρειαστουμε και ατομα βρισκω αρκετα!!!! ![]() Αντε μπραβο να θυμηθουμε τα παλια χρονια!!! ![]() (Προειδοποιηση για οσους δεν εχουν παιξει ποτε:ΠΟΝΑΕΙ ![]() ![]() |
CC-Gio έγραψε: | ||
Το Σαβ-Κυρ δουλευεις ολη τη μερα??? Περιμενουμε τιμη απο τον Νικο να μας πει! |
RASTAVIPER έγραψε: |
Τι 10-12 ατομα ακουω??Αν δε σκασουνε καμια 20αρια ατομα δεν εχει νοημα..Τι θα ψαχνομαστε να βρουμε 10 ατομα??Δε θα τελειωνουμε ποτε.Φωναξτε λαο να γουσταρουμε!! ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: |
η τιμή δεν είναι στάνταρ...ανάλογα ποσες σφαίρες θα χρειαστείς κτλ. συνηθως πάμε το πρωι 11-12 και παίζουμε 4-5 ώρες. Το μέσο κόστος είναι 50 ευρώ/άτομο. Στα μέγαρα δεν έχω πάει και συμφωνώ να πάμε εκεί. ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
50 ευρω για 4 ωρες ειναι πολλα! εδω φαινονταν πολλα τα 60-70 για το gtcc, ποσο μαλλον για paintball. αν θυμαμαι καλα την προηγουμενη φορα ειχε ερθει γυρω στα 30Ε το ατομο, και δεν μας ελειψαν οι σφαιρες ![]() ![]() |
Ψιλο-προχειρο προγραμμα.......τι λετε για ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ???? |
Road_Runner έγραψε: |
Σύντροφοι στα πεδία των μαχών. Πάω τώρα στην βαρυμπομπη να δω σε ένα πεδίο τιμές. Πριν 2 χρόνια που είχα πάει ήταν γαμάτο. Αν είναι εκεί άτομα θα ρωτήσω και τιμές. Θα φέρω την Πέμπτη στην λέσχη φωτογρφείες.
Όλη η ομάδα του Paintball να είναι παρούσα. Υ.Γ. Αν κανονίσουμε για Κυριακή να είναι νωρίς γιατι στις 4 δουλεύω. οπότε 2 το πολύ 2μιση πρέπει να φύγω. Οπότε να κανονίσουμε κατα τις 9-10 |
Sidobre έγραψε: | ||
Καλό είναι παιδιά μετά το GTCC γιατί: στις 2/4 έχουμε πρόβα τζενεράλε για το GTCC, την επόμενη Κυριακή την ΓΣ και στο καπάκι GTCC. Μετά θα είναι πιο εύκολο για όλους. (πάτε φυρί φυρί να σας λερώσω....) |
Τι 10-12 ατομα ακουω??Αν δε σκασουνε καμια 20αρια ατομα δεν εχει νοημα..Τι θα ψαχνομαστε να βρουμε 10 ατομα??Δε θα τελειωνουμε ποτε.Φωναξτε λαο να γουσταρουμε!! ![]() ![]() |
Αυτά είναι....
Να έχι λίγο ενδιαφέρον το θέμα. Μετά από πολύωρο και κοπιαστικό ψάξιμο ![]() ![]() Δείτε και εσείς και προτείνετε: www.gpaintballparks.gr www.dexonpaintball.gr www.paintball.com.gr Και άλλο ένα που τοέχωσεχαρτίστοαμάξικαιθατοβάλωαύριογιατιτώρανυστάζωκαιθαπρέπεινακοιμηθώγιατιαύριοείναιδύσκολημέρακαιπρεπει...... |
Και αν χρειαστουμε και ατομα βρισκω αρκετα!!!! ![]() |
Παράθεση: |
αν θελετε απο μενα με πολυ λιγα "κλικ" σας βρισκω καμια 10αρια απο ενα αλλο club... 8- |
Ωχ ωχ ωχ!
Παιδια...ετοιμαστειτε!!! Κοντρακηδες VS Σκαρφαλονακηδες!!! |
Αρα μιλαμε για τις 23/4.... ![]() ΟΚ! Γιαααα πειτε...ποιοι μπορουν σιγουρα και ποιοι οχι... ![]() |
Kαι γιατι να μην παμε σαββατο τοτε?!?! ![]() Αφου Κυριακη απ'οτι φαινεται δεν γινεται με τιποτα.... ![]() |
Ποιο tfrc?!?!? οοοοοταν ειναι να παιξουμε...θα παιξουμε με jimnyclub! ![]() |
Ας ξεκινησω με τον Κανελο πρωτα: - Δεν ηθελα να το παω προσωπικα το θεμα, αλλα αφου εσυ το πας εκει, εγω ακολουθω. |
Εγω κανονισα για το TFRC.Αν ησουν χτες στο στεκι, θα ακουγες ολη τη συζητηση που λεγαμε να κανονισουμε μεταξυ των 2 CLUB. |
Σημερα με ενημερωσε ο Γιωργος οτι εχει κλεισει και με το Jimnyclub και πως πρεπει να πω στα παιδια του ΤFRC ακυρο. |
Αυτο ομως δεν ειναι τοσο απλο.Ηδη υπαρχει topic και υπαρχει κοσμος που ηθελε να ερθει. |
Εγω μαλιστα προτεινα σημερα στον Γιωργο, να παιξουμε και τα 3 Club μαζι.30 ατομα δεν εχουν προβλημα να παιξουν μαζι σε paintball.Δεν παμε για μπασκετ, ουτε για μινι 5χ5
Αφου ομως συμφωνα με τον Γιαννη, αν ειναι να γινει παιχνιδι, θα γινει μονο με το JimnyClub, τοτε σας παραχωρουμε τη θεση μας.Εμεις ειχαμε σκοπο να ερθουμε να διασκεδασουμε και οχι να κολλησουμε σε ταμπελες. Αυτες οι αποψεις δε με εκφραζουν ουτε εμενα ουτε τον κοσμο του TFRC.Οποτε μπορειτε ελευθερα να κανονισετε μεταξυ σας |
Λυπαμαι πραγματικα και δεν ειχα καμια διαθεση να το παω τοσο μακρια το θεμα..Εγω ηδη απο το πρωι εστελνα sms στον Γιρωργο για να κλεισουμε ημερομηνιες και πιστα.Ειχα καθε καλη διαθεση να ασχοληθω με το θεμα, αλλα δεν περιμενα τετοια αντιμετωπιση. ![]() ![]() αντε και καλο παιχνιδι... |
Μπορουμε επισης να κανονισουμε 2 παιχνιδια!
Ενα την αλλη βδομαδα και αλλο ενα σε 2-3 βδομαδες! Ας κανονισουμε τωρα αυτο και βλεπουμε για το επομενο οσοι δεν μπορουν σε αυτο να ειναι στο επομενο! (Και με το tfrc ή οποιο αλλο ειναι.... ![]() |
- Τωρα σχετικα με τον Γιωργο :
Βρε αγορι μου, αφου ηθελες να γινει το παιχνιδι μεταξυ 5-6 ατομων, παρε την παρεα σου και πηγαινε στην πιστα.Τι το ηθελες και ανοιγες topic εδω και μετα ελεγες να μαζεψουμε κοσμο, αφου εσυ ηθελες μονο με τα κολληταρια σου να πας??... |
Τελικά να κανονίσουμε; Να κλείσουμε; Γιάννη το Τζίμνι είναι ΟΚ; |
. Μάνθο, Σταύρο, Άρη γιατί δεν έρχεστε; ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: |
πήγατε ρε για Paintball ή @@? |
Λοιπον παιδια,ειχε πει οτι θα δημοσιευσει ο kanelj αλλα του ετυχε πολυ δουλεια και δεν μπορεσε...οπως και εμενα!
Οταν πια κανονισαμε,την προηγουμενη εβδομαδα,ηταν πολυ αργα.Δεν ηταν θεμα των παιδιων,οτι δεν μαζευτηκαμε,αλλα οτι οταν πηραμε να κλεισουμε πιστα ειπαν οτι ειναι κλεισμενη ηδη! Αν αξιωθει καποιος και μπει στα site θα δει οτι πρεπει να κλεισεις πιστα τουλαχιστον μια εβδομαδα πριν! Γιάυτο λοιπον ας λειπουν οι ΕΙΡΩΝΙΚΕΣ δημοσιευσεις και ας οργανωθουμε λιγο! |
Road_Runner την Τρίτη 28 Μαρτίου 2006 έγραψε: |
Μάλλον το αφήνουμε για μετά το GTCC αφού δεν προλαβαίνουμε και δεν έχουμε το ΟΚ του άλλου κλαμπ. |
Sidobre έγραψε: |
Καλά, βλέπω ότι έχετε ξεκινήσει την προπόνηση από εδώ μέσα....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: | ||||
Αν δεις λίγο πιο πάνω τι έχω γράψει;;;;;
πόσες φορές είπα ότι δεν θα προλάβουμε; και ότι δεν θα μαζευτούν άτομα; Και δεν είπα τιποτα ειρωνικά. Διαπίστωση έκανα. όποιος έχει την μύγα... |
Lef205 έγραψε: |
Εγω ξερετε οτι δεν ειμαι πολυ του τρεξιματος και του περπατηματος οποτε οποιος θελει να νικησει μπορει ναμε παρει στην ομαδα του και να συντονιζω τη μαχη απο τον θαλαμο επιχειρησεων!
![]() |
vinman έγραψε: | ||
me too... ![]() ![]() |
Lef205 έγραψε: |
....(Μανο εσυ φαγητο εγω μπυρες).... |