Giannis307 έγραψε: |
Ξεκινω το θεμα μιας και δεν βλεπω κινητικοτητα....
Λεω για τις 19/2 και κλασικα τα τηςπιτας τα αναλμαβνει το μαγαζι μου..... Εχουμε οποτε τα εξης: 1)μερος 2)συμετοχες σας ακουω καθε προταση δεκτη |
MEMsound έγραψε: |
ΑΦΟΥ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ ΠΑΛΙ δε θα ερθεις...!!
Α ι παρατα μας ειτε μακρια ειτε κοντα ειτε για καφε ειτε για αγωνα ειτε για πιστα ειτε για σουβλακια εχουμε να σε δουμε 2-3 χρονια... παπαρα Ε παπαρα |
νορμαλ οδηγηση (χωρις το gps του andy tsouf...!!!) τα ρεστα πατατακια....
μερος? |
stevedek έγραψε: |
Ρε πάμε πιστα ... Να κλείσουμε Μέγαρα η Καρτοδρομο ... |
Ρε πάμε πιστα ... Να κλείσουμε Μέγαρα η Καρτοδρομο ... |
εν τω μεταξυ
για συμπληρωστε ατομα |
'Andy'-lag έγραψε: |
MEMsound...........2
SnakeMJK............1 (+1?) Blue Cub..............1 BABISRC..............2 iceage/xrysa.........2 'Αndy'-lag............2 MAD....................2 Ghost Dog............2 taskom.................2 Kostaswannabe.....2 |
MAD έγραψε: | ||
Εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω λόγω μιας υποχρέωσης!! |
'Andy'-lag έγραψε: | ||
Να ακυρώσεις την υποχρέωση ρε κοκοβιέ...!! |
MEMsound έγραψε: | ||||
Σ Υ Μ Φ Ω Ν Ω ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΑΚ-ΜΑΜ-ΜΠΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΒΟΛΤΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ |
king207cc έγραψε: | ||||||
Μπορεί να πάρει τη θέση μου στο πίσω καθισμα. ουρτ! |
Agoria μεχρι πεμτη ανειναι να εχω ενα σαφες νουμερο συμμετοχων για να κανονησω για τιν πιτα |
SnakeMJK έγραψε: |
Πρέπει να βρούμε ένα καλό σημείο αρχικής μάζωξης γιατί εκεί στην έξοδο προς Μάνδρα είναι μια λωρίδα ανά κατεύθυνση και θα εμποδίζουμε φουλ.
Λίγα μέτρα πιο πριν από το σημείο του λινκ, βλέπω στο δεξί χέρι ένα παράδρομο-πάρκινγκ για τις αποθήκες του Βασιλόπουλου. Νομίζω εκεί θα είναι καλό σημείο. https://goo.gl/pZOj6e |
taskom έγραψε: | ||
Εκει θα μαζευτουμε!!!!!!! |
Παράθεση: |
Ραντεβού Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 10:30πμ στην έξοδο 1 "Μάνδρα" της Ατ. Οδού με κατεύθυνση προς Μάνδρα Αττικής / Θήβα στον Βασιλόπουλο, δηλαδή "εδώ". |
Road_Runner έγραψε: |
Ρεεεεε λειπει ο RoadRunner απο την βασιλοπιτα?
+2 |
sod έγραψε: |
Με ψησατε ρε παλιοπαιδα....90% να ερθω...καντε κατι για το 10%
για να ερθω σιγουρα.... SOD +1 μαλον |
επαναμετρηση
Blue Cub..............1 BABISRC..............2 iceage/xrysa.........2 'Αndy'-lag.............2 MAD.....................2 Ghost Dog............2 Kostaswannabe.....4 roufosk2...............1 King207cc.............2 GiannisSaxo307....4 kostas_73.............2 Billy46..................2 stevedek..............2 roadrunner............2 sod......................1(+1?) stevon..................1 Snap5..................1 (μονο καφε) MEMsound............4 (+2?) SnakeMJK............1 (+1?) taskom................4 (+2?) mikerrgp..............1 (?) miss_pug.............2 (?) ghost_dog............2 (?) p206mike.............1 (?) paladin.................2 (?) sotos 106xs..........2 (?) --------------------------------------- συνολο................41 (+1 για καφε) και 15 με "?" παρακαλούνται τα "?" εως την Τρίτη να μας έχουν τα απαντήσει για να συνενονηθουμε για αντιστοιχο χωρο... υγ Ζήση θα έρθεις τελικά?!?!?... ΓΙΑ ΠΕΣ?!?!?!? |
Ανδυ και Δημοσθενη θα χρειαστω λιγο την βοηθεια σας για να βιντεο-φωτογραφηση σε συγκεκριμενα σημεια που εχω κατα νου... |
παρακαλούνται τα "?" εως την Τρίτη να μας έχουν τα απαντήσει για να συνενονηθουμε για αντιστοιχο χωρο...
υγ Ζήση θα έρθεις τελικά?!?!?... ΓΙΑ ΠΕΣ?!?!?!? |
Blue Cub έγραψε: |
Το σημείο που έχουμε το πρώτο ραντεβού είναι όντως εκεί που λέει "εδώ"; Γιατί στο χάρτη βγαίνει απλά ένας διπλός δρόμος με μονες λωρίδες. Εκεί υποτίθεται ότι θα κάνουμε ουρά ή έχει κάποια άπλα, για την οποία δεν έχω ιδέα, για να συγκεντρωθουμε; |
Και γιατί το συζητάμε...? Εννοείται ρε.... Το πανό μην ξεχάσεις....!!! |
ε φορτωσε!
ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ τα "?" να μας πουν τι θα κανουν για να ξερουμε αφενώς για να κανονισουμε τα τραπεζια αφετερου για να ξερουμε ποιους να περιμενουμε την Κυριακή το πρωι... μην ψαχνομαστε |
Blue Cub..............1
BABISRC..............2 iceage/xrysa.........2 'Αndy'-lag.............2 MAD.....................2 Ghost Dog............2 Kostaswannabe.....4 roufosk2...............1 King207cc.............2 GiannisSaxo307....4 kostas_73.............2 Billy46..................2 stevedek..............2 roadrunner............2 stevon..................3 mikerrgp..............1 SnakeMJK............1 (38) sod......................1 MEMsound............3 (+1?) taskom................4 (+2?) Μιχαλης 207cc......2 (+2?) (10+6?) p206mike.............1 (?) paladin.................2 (?) (3?) Snap5..................1 (μονο καφε) MonoAEK..............2 (μονο καφε) (3?) --------------------------------------- τελικά εγώ μόνος |
Blue Cub..............1
BABISRC..............2 iceage/xrysa.........2 'Αndy'-lag.............2 MAD.....................2 Ghost Dog............2 Kostaswannabe.....4 roufosk2...............1 King207cc.............2 GiannisSaxo307....4 kostas_73.............2 Billy46..................2 stevedek..............2 roadrunner............2 stevon..................3 mikerrgp..............1 SnakeMJK............1 sod......................1 taskom................4 (40) MEMsound............3 (+1?) Μιχαλης 207cc......2 (+2?) (5+3?) p206mike.............1 (?) paladin.................2 (?) Λευτέρης............1 (?) (4?) Snap5..................1 (μονο καφε) MonoAEK..............2 (μονο καφε) (3?) --------------------------------------- 45 σίγουροι 7 ερωτηματικά 3 μόνο καφέ |
γεια, τελικά 10:30πμ την Κυριακή στον ΑΒ στην έξοδο Μανδρα-1 της Αττ Οδού;
ρωτάει πάλι μην πάω άλλου ... |
Λευτέρης έγραψε: |
Θα ρθω +1
Θα μας παρει μαζι του αυτο το καθικι ο αντιλαγκ (Το καλο αυτο παιδι) |
athanas έγραψε: | ||
θυμασαι ακομα τους κωδικους ρε θηρειο!!!!! |
taskom έγραψε: |
Οποιος θελει 10:00 το Πρωι ραντεβου Εξω απο το Δαφνη στο περιπτερο ....
Απλα πεστε μου να ξερω ποιοι θα ειναι εκει. |
Kostaswannabe έγραψε: |
Όχι στον αντιλαγκ ρε παιδιά.. Θα λέει έχει βάρος και δεν πατάει... |
Με εσένα πατάω και με βάρος για να ειναι δίκαιο..... |
Giannis307 έγραψε: | ||
Ακριβως εκει |
Με εσένα πατάω και με βάρος για να ειναι δίκαιο..... |
Blue Cub έγραψε: |
Έγινε και το πλύσιμο από σήμερα για να μην τρέχω τελευταία στιγμή. Ξαναζωντανεψε! Θυμήθηκα κι ότι είναι μονοχρωμο και όχι tricolore που ήταν πόσους μήνες (μπλε-γκρι-καφε).
Αλήθεια κάτι που σκέφτηκα τώρα. Η εκδρομή θα είναι και μασκέ; |
Δεν νομίζω εσύ να έχεις ανάγκη για να μασκαρευτεις !!!!!!!! |
Δεν νομίζω εσύ να έχεις ανάγκη για να μασκαρευτεις !!!!!!!! Ξαναλέω αύριο 10 το πρωί θα είμαι έξω από το Δαφνή και 10:15 θα ξεκινήσω για το σημείο συνάντησης |
συμαντικοτατη σημειωης...
Ο ΖΗΣΗΣ τα καταφερε και ηρθε! |
Snap5 έγραψε: |
Πανευτυχής που γνώρισα από κοντά τόσους πολλούς φίλους της Peugeot! Κρίμα που δεν μπορούσα να έρθω και στο φαγοπότι. Ωστόσο, απόλαυσα τη διαδρομή μέχρι το εστιατόριο!
Πάντα τέτοια και καλύτερα! Περιμένουμε φωτογραφίες! Υ.Γ.1. Επιτέλους μετά από αρκετά χρόνια μπορώ να δηλώσω και εγώ «Επίσημο μέλος». Παρακαλείται ο αρμόδιος να περάσει το «παράσημο» πάνω από το avatar μου Υ.Γ.2. Προς το άτομο που μου παρέδωσε τα πολυπόθητα αυτοκόλλητα (δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα του…): Το ένα (1) ευρώ που υπολειπόταν για τα αυτοκόλλητα ξέχασα να στο δώσω μετά τον καφέ. Στην επόμενη συνάντηση θα χρωστάω κέρασμα |
οταν θα ξαναεχετε λεφτα για εκδρομο-στροφο-βενζινη...να μου το πειτε...εχω τουλαχιστον 5 παραπλησιες ιδεες για να τα ξοδεψετε...
ΕΠΙΣΗΣ... ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ |
οταν θα ξαναεχετε λεφτα για εκδρομο-στροφο-βενζινη...να μου το πειτε...εχω τουλαχιστον 5 παραπλησιες ιδεες για να τα ξοδεψετε... |
Κανόνισε να βρεις καμία διαδρομή στα μέρη σου για να έρθουμε στα η σου.... |
Τι έγινε;; Το κόκκινο κλιό ήταν το πιο όμορφο απ όλα και φοβάστε να βγουν οι υπόλοιπες φωτογραφίες; |
Τι έγινε;; Το κόκκινο κλιό ήταν το πιο όμορφο απ όλα και φοβάστε να βγουν οι υπόλοιπες φωτογραφίες; |
Που είναι οι φωτογραφίες...
Οεοοοοοο |
ανεβασε τις οπως ειναι σε κανα One drive κλπ και στειλε μου λινκ ή φερτες απ το μαγαζι αν περνας.
σενιαρω πινακιδες κλπ και στελνω εγω στους ιδιοκτητες |
Θα τις κανω probably σημερα το απογευμα Θελω να παιξω λιγο photoshop |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Θέλω να κάνεις το 307 μου, ίδιο με του Gronholm....! |
μου εδωσε ο Μιχαλης τις φωτογραφιες δυστυχως δεν τις εχω αγγιξει...αν και απο το λιγο που τις ειδα οταν μου τις εδινε... εχουν ενδιαφερον |
Mono AEK έγραψε: |
τελικα καμια φωτο θα δουμε? |
MEMsound έγραψε: | ||
μολις βρω χρονο να φωτοσοπαρω... μην βιαζεσαι... |
Road_Runner έγραψε: | ||||
"Up in the asshole of Aris" |
Mono AEK έγραψε: | ||||
Θα μου το χαμηλωσεις και λιγο?? βαλε μου και μια αεροτομη! |
'Andy'-lag έγραψε: |
Πρώτον τo link θέλει διόρθωση μάστορα.... Και δεύτερον.... Εμείς τίποτα μωρή λουμπίνα....? |
Road_Runner έγραψε: | ||
Δεν σε εχει μεσα ρε? Μηπως δεν περασες? Θα δω μηπως σε πηδηξα πουθενα |
ετοιμες οι φώτο του Νικου στο album του club |