cc 206 έγραψε: | ||
|
cc 206 έγραψε: |
Ειχα δει ενα citroen xsara wrc και απο τοτε θελω και εγω και μαλιστα ηταν μια bmv m3 cabrio απο γερμανια παρκαρισμενη διπλα στο xsara και εμεις χαζευαμε το xsara |
geo106xs έγραψε: | ||
Πως γινεται αυτο; ![]() |
RoadRunner122 έγραψε: | ||||
Ναι... εκει σκαλωσες εσυ! Οτι το wrc θα ειναι και CC δε σ'ακουμπησε καθολου? ![]() |
Υπαρχει κανεις που εχει τοποθετισει body kit wrc se peugeot 206? |
SnakeMJK έγραψε: |
το Peugeot RCC ήταν πιο light εμφανισιακά ![]() |
http://toliasedition.car.gr/parts/view/2204686/ αληθευει? |
OnyX έγραψε: |
Προσωπικα δεν θα το εβαζα αυτο το κιτ ειδικα στο καμπριο που πιστευω δεν του παει,αλλα μονο και μονο οτι θελεις και 10 ποντους αποστατες για μενα ειναι το μεγαλυτερο μειον στην ολη φαση...δεν θα μεινει ρουλεμαν και αξονας που να μην τον παρεις στο χερι γρηγορα... |
athanas έγραψε: |
μην κανεις μαλ***ες...
για να βαλεις το wrc look υπολογιζε και αλλα 5000 για ψαλιδια αξονα πισω κλπ για να γινει σωστη μετατροπη.... |
Steve έγραψε: | ||
![]() |
MEMsound έγραψε: |
...για ΑΝ οποτε καποιος ποτε το σκεφτει σοβαρα...
(σοβαρα = σωστα υλικα... + σωστη μηχανολογικη μετατροπή σε συστηματα μεταδοσης και διευθυνσης...) -> http://www.dimmadesign.com/fr/206.html ολα τα αλλα ειναι απλα για να σπαταλαμε χρονο ![]() ![]() ![]() |
OnyX έγραψε: |
Δεν υπαρχει λυση για επεκταση πισω αξονα χωρις να προμηθευτεις τα καταλληλα ακρα δυστυχως...
Προσωπικα δεν θα εβαζα το wrc κιτ μονο και μονο λογω αποστατων... εχω ηδη αποστατες 10 χιλιοστα και δεν ξερω αν φταινε αυτοι η φταιει η οδηγηση μου αλλα παω για αλλαγη ψαλιδιων και ημιαξονιων το συντομοτερο ![]() |
cc 206 έγραψε: | ||
|
'Andy'-lag έγραψε: |
Τώρα ρε παιδιά συγγνώμη αλλά αυτή η κουβέντα γίνεται σοβαρά....? |
'Andy'-lag έγραψε: |
Το κράτος είναι παράνομο, ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ... πρέπει να είμαστε κι εμείς.... Ε ρε δεν πάμε πουθενά.....!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
RoadRunner122 έγραψε: |
Τα φρυδάκια μην τα βγάζεις (δικαίωμα στην κακογουστιά όλοι έχουμε).
Όμως ΔΕΝ θα ανάβεις και τους προβολείς ομίχλης γιατί στραβώνεις τον απέναντι και τον προπορευόμενο! Επίσης δε σου φταίει κανείς όταν θα πας και θα καρφωθείς πάνω του επειδή απλά δεν θα βλέπεις! Κι επειδή αυτός που θα σκοτώσεις μπορεί να είναι το παιδί μου, οφείλω να σε "μαζέψω" όσο με παίρνει κι όσο μπορώ! Έχω βαρεθεί να εξηγώ τα αυτονόητα και η κοινή λογική έχει πάει περίπατο... |
Mono AEK έγραψε: |
ανδιαμφισβητητα θα γινει μουν@ρος αλλα πως θα βαζεις βενζινη?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
driver7 έγραψε: |
Φαντάζομαι, εννοεί το πίσω φτερό, που έχει κλείσει την τάπα της βενζίνης.... :p |
Mono AEK έγραψε: |
Ναι αυτο εννοουσα και εννοειται εκανα χαβαλε... |
ο πολιεστερας τραβηξε το χρωμα |
Ειναι ακριβως στα μετρα του. http://www.imagebam.com/image/924c28443939745 Τα αυτια τις ειναι μονο λιγο υπερβολικα αλλα ταιριαζει με ολο το συνολο του υπερβολικα φουσκωμενου αμαξωματος. |
Εχει 5 ποντους αποστατες μπροστα |
Blue Cub έγραψε: |
Με ή χωρις αεροτομη ωραιο ειναι γιατι ταιριαζει στην υπερβολη του.
Αυτο που μου φαινεται εμενα να του λειπει ειναι λιγο μουρη. Λιγο μουσουδα, λιγο μυτη, λιγο μασκα. Με τοσο φαρδος, απο το πλαι φαινεται πολυ πλακουτσωτη η μουρη του. Αληθεια με την αεροτομη βλεπεις τιποτα πισω; |
Blue Cub έγραψε: |
Δηλαδη σε ρωτανε τι αυτοκινητο ειναι αυτό, επειδη δε βλεπουν το σημα; |