sotos 207Gt έγραψε: |
Η σωστη δουλεια εξαρταται αμεσα απο αυτον που θα την κανει και τα υλικα που θα χρησιμοποιησετε.. |
τι να σου πω
εγω κανω οτι μπορω καλυτερο αλλα ειμαι μακρια... ![]() |
myth έγραψε: |
Νικο και γω στην αρχη ψαχνομουνα σαν εσενα...αλλα πιστευω η πιο σωστη λυση για αρχη ειναι να αλλαξεις πηγη και με τους καταλληλους ανταπτορες θα εχεις και το parktronic σου και τις λειτουργειες της οθονης σου και ολα!! ![]() ![]() |
Νικο δεν ξερω τι παιζει με τα jvc... αν δλδ υπαρχουν ανταπτορες...ο sotos θα μας πει αν ξερει...εγω εχω βαλει alpine και εχει σιγουρα!!!Λογικα για την jvc που εχεις δεν θα υπαρχει... |
Δεν εχω χασει τπτ απολυτως φιλε...απλα εχει αλλο ηχο το παρκτρονικ και π.χ αν ειναι αριστερα το εμποδιο βαρανε τα αριστερα ηχεια(μου φαινεται δεν το ειχε το μαμα αυτο).Απο το μενου δεν εχω χασει παλι τπτ και απο χειριστηριο κομπλε..ολα τα εχω... |
Vini έγραψε: | ||
Ερωτήσεις: 1. Πως έχεις αντικαστήσει το κουμπί MODE της εργοστασιακής πηγής; 2. Πως έχεις αντικαταστήσεις το κουμπί DARK της εργοστασιακής πηγής; 3. Στην οθόνη παίρνεις πληροφορίες από την ALPINE; 4. Και τελικά ποια ALPINE έχεις βάλει; Μπορώ να επιλεξω οποιαδήποτε; 5. Aπό USB τι έχει η ALPINE; |
Vini έγραψε: |
Με κάλυψες. Ευχαριστώ πολύ.
Ομως δεν βλέπω ρε παιδιά USB στα Αlpine. Που την έχουν την USB? Μην μου πείτε ότι η USB είναι από πίσω και θέλει αντάπτορες και τέτοιες ιστορίες; |
fynos έγραψε: |
Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω κάτι, γιατί ξοδεύεται ένα κάρο λεφτά για παπάτζες και δεν κάνετε το σωστό από την αρχή ? Καλά στην τελική δικά σας είναι αλλά αναρωτιέμαι ! .. . |
Παράθεση: |
Ότι μπαίνει είναι σίγουρο .
Με το κατάλληλο πλαίσιο στήριξης και τον κατάλληλο ανταπτορα θα συνεργασθεί με τα CAN-BAS κυκλώματα και το εργοστασιακό χειριστήριο τιμονιού (κόστος κάπου στα 180 ευρώ) . Η ένδειξη στον υπολογιστή ταξιδιού όμως δεν θα μπορεί να ρυθμιστεί εκ νέου , θα παραμείνει μάλλον στην ένδειξη που ήταν πριν βγει το εργοστασιακό και ο προγραμματισμός του γίνεται ΜΟΝΟ από διαγνωστικό μηχάνημα της Peugeot! Υπάρχει και η λύση να τοποθετηθεί το μαμά R/CD σε κάποιο άλλο σημείο (π.χ. κάτω από το κάθισμα )και με παράλληλη σύνδεση να μπορούμε να ρυθμίσουμε τον υπολογιστεί. Αυτά ,μόνο ο τεχνικός που θα το αναλάβει και θα το μελετήσει θα αποφασίσει, τι είναι το καλύτερο για αυτό και τον κάτοχο του. |
Κάπου έχω ξαναγράψει σχετικά με τα παρακάτω αλλά δεν τα βρήκα, οπότε -> Στο Alpine που έχω βάλει βρήκα και κάποιο προγραμματιζόμενο αντάπτορα που μπορείς να κάνεις όλες της ρυθμίσεις από το χειριστήριο του ήχου ! Οπότε αν βγάλεις την μπαταρία και μηδενίσουν τα πάντα μπορείς να επαναφέρεις ρυθμίσεις από το χειριστήριο του ήχου, φωτισμούς, υαλοκαθαριστήρες, ώρα ημερομηνία κτλ κτλ Το μόνο που δεν μπορείς να κάνεις είναι οι επιλογές που σου δίνει το κουμπί mode που είναι έξω από το μενού . . . λύση για αυτό ? μια προέκταση του kan bus για να βυσματόνεις μόνο για αυτό την μαμά πηγή (όχι πάντα, μόνο για το mode) |
Διάβασε εδώ τι μου έκαναν πριν 8 μήνες στο Coupe και έσκασα μία σακούλα λεφτά για να πουν ότι είμαι και ΓΚΡΙΝΙΑΣ:
http://caraudioforum.gr/forum/index.php?showtopic=4695&st=0&p=27415&#entry27415 |
fynos νομίζω ότι χάνω και το κουμπί dark... εκτός από το mode |
MEMsound έγραψε: |
μηπως να εβλεπες καμια εγκατασταση απο κοντα αντί για ονλινε... ![]() |
μηπως να εβλεπες καμια εγκατασταση απο κοντα αντί για ονλινε... ![]() |
Αν το έχει από πίσω και το ρίξεις στο ντουλαπάκι ? είναι πολύ μακριά ?
Άσε που μπροστά θα εξέχει και ας έχεις και το μικρότερο USB. |
Ε βάλε το JVC τότε . . .
Δεν θέλει και πολύ δουλεία για να μπει, λίγο κόψιμο στης ISA φίσες του jvc . . . . ε Σωτήρη ? |
Καλά να υποθέσω ότι θα λες για κλέφτες . . .. όταν έχεις να κάνεις με ποιότητα μαλών θα χρησιμοποιείς και κάνα κολλητήρι γιατί ο κλέφτης σε ήχο δεν είναι και ότι καλλίτερο?
Αυτά για εκεί που απλά δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά . . . . |
...
Η γνωμη μου ειναι οτι εφοσον εχεις δυο πηγες και καθονται ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια ωστε να τις θεσεις σαν αρχικο κεφαλαιο και πουλοντας και τις δυο να ξεκινησεις γενναια να κανεις κατι σωστο. ... |
ε "τσάμπα χώρος"
οκ εχει το πλεονέκτημα των πιο μεγάλων πλήκτρων αλλα το display θυμιζει "calculator" βεβαια ειναι τσαμπα σε τιμή αλλά δεν μου λεει κάτι, ισως αν ημουν 60+χρονών και δεν εβλεπα καλά τα κουμπια ![]() |
Εγώ λέω και το άλλο. Ετσι και βάλεις πάνω αυτήν την πηγή και αφήσεις για δυο-τρεις ώρες το αυτοκίνητο κάπου στην Αθήνα προς το κέντρο, σου το έσπασαν και σου την βούτηξαν σε χρόνο ρεκόρ... Αν δεν κάνω λάθος αυτές οι πηγές δεν βγάζουν πρόσοψη κλπ...κλπ... |
Καλά θα ήταν να βρω να πουλήσω τις δύο πηγές αλλά ποιος τις παίρνει; ![]() ![]() |
ε "τσάμπα χώρος"
οκ εχει το πλεονέκτημα των πιο μεγάλων πλήκτρων αλλα το display θυμιζει "calculator" βεβαια ειναι τσαμπα σε τιμή αλλά δεν μου λεει κάτι, ισως αν ημουν 60+χρονών και δεν εβλεπα καλά τα κουμπια ![]() |
Κανω και ανταλλαγες παλληκαρι ![]() Απλα δεν θα εχεις την εκπτωση του ηλ. καταστηματος ,θα ψωνισεις δλδ με τιμη καταλογου,και πρεπει και να ειναι και σε καλη κατασταση οι πηγες... ![]() Δεν μπορω να κανω κατι καλυτερο. Αλλα γιατι δεν προσπαθεις να τις πουλησεις? Δεν εχεις να χασεις τπτ. Στειλε μου φωτο στο mail της σελιδας μου να τις βαλω στις αγγελιες. Δωρεαν ειναι.Του π***τη τι εχεις να χασεις? |
Aνταλλαγή; ![]() ![]() Τέσπα. Άσε να δω αν μπορέσω να τις σπρώξω και θα δούμε ... ![]() |
Sorry?
Γιατι τετοια εκπληξη? Δεν στο προτεινει κανεις? Συνεχως ετσι δουλευω κυριως αν κατι το εχω δωσει εγω και κυριως αν ξερω σε τι χερια βρισκεται. Απο που νομιζεις οτι υπαρχουν τα μτχ? Εναταξει δεν θα παρω του καθενος αλλιως θα το ειχα γυρισει σε παλιατζιδικο αλλα σε περιπτωσεις γινονται τα παντα. Με ενδιαφερει κυριως να εξυπηρετουνται οι ανθρωποι μου... |
Σωτήρη δεν με κατάλαβες.
Τα εργοστασιακά ηχεία του αυτοκινήτου θα πέσουν στο JVC... Δεν θέλω να βάλω ηχομονώσεις στις πόρτες, δεν θέλω να τις ανοίξω, δεν θέλω να σκίσω το αυτοκίνητο. Αν βάλω ένα απλό SUB με ένα απλό ενισχυτή στο πορτμπαγκάζ ηχητικά τι θα αποκτήσω; Θα είναι χάλι ο ήχος; ![]() |
θα εχεις μεγαλη διαφορα σταθμης μπασου-μεσαιων υψηλων. |
Αλλα γιατι νομιζεις οτι θα το σκισεις? Κλιπ εχει οχι κολλα. ![]() |
Giannis307 έγραψε: | ||
Και πως θα περασεις καλωδιωσεις χωρις να ξηλωσεις τπτ? ![]() |
Vini έγραψε: | ||||
Εχεις δίκιο ... Θα βαράνε πολύ οι χαμηλές ... ![]()
Δεν θα το σκίσω εγώ ... Αλλοι τα σκίζουν και μετά σε κοιτούν έτσι ![]() ![]() ![]() ![]() Και μετά εσύ είσαι έτσι ![]() ![]() ![]() |
sotos 207Gt έγραψε: | ||||||
ψηνεσαι για ταξιδακι να σου περασουν τα προβληματα μια και καλη? |
ψηστο ![]() |
99% ναι |
θελει λιγακι οχι πολυ απλα ισα ισα.
Εκει που υπαρχει προβλημα ειναι πισω που εχουμε μεγαλα φτερα και θα ακουγεται πιο πολυ η ''κουτιλα''... |
Giannis307 έγραψε: | ||
Σωτηρη πιστευω οτι μονο πισω εχει αναγκη απο λιγη μονοση... Βασικα μην πας να μπλεξεις με τα μαμα ηχεια καλητερα ανοιξε τις πορτες σου βαλε μαι καλη τετραδα διαιρουμενα με τοα crossover και τα tweeterakia τους και θα εισαι αρχοντας... |
recife_rallye έγραψε: |
Να πω και γω λοιπον,μιας και ειχα ηχο στο δικο μου!
Τα εργοστασιακα ηχεια ειναι για τον φουτσο!!!!!δεν ξερω αν τα εχετε δει,αλλα ειναι ψευτικα... |
Τα εργοστασιακα ηχεια ειναι για τον φουτσο!!!!!δεν ξερω αν τα εχετε δει,αλλα ειναι ψευτικα... Αφου λοιπον vini εχεις την jvc,αυτο που πρεπει να κανεις για αρχη ειναι να αλλαξεις τα μπροστα ηχεια..ειναι 16,5' και δεν χρειαζεται μονωση..η υπαρχουσα ειναι υπεραρκετη..βαλε και ενα sub με 4καναλο (οι 2 στα μπροστα και οι 2 γεφυρα στο σαμπ) και εισαι κομπλε...θα μπεις μεσα και θα σου πεσει το σαγονι απο τη διαφορα που θα δεις και δε θα θες να ξαναβαλεις τα εργοστασιακα και μη μου πεις οτι θα ξηλωθει το αμαξι..3 βιδες ειναι και 4 κλιψάκια που και να εκανες αυτο που ελεγες πριν,παλι θα τα ανοιγες! ![]() Κοστος αυτο 300-350 οριακα και κανα 50ε περαστικα |
makis106 έγραψε: | ||
Δεν ξέρω αν είναι ψεύτικα, αλλα για τον φούτσο δεν είναι! Για το μέσο χρήστη δλδ όπως εγώ, όπου ακούω μεν πολύ μουσική, και μ'αρέσει ο καλός ήχος, αλλα δεν θέλω και 80db στα αυτιά μου, θεωρώ ότι είναι υπερικανοποιητικά... Πιστεύω είναι ένα απο τα καλά στάνταρ εργοστασιακά ηχοσυστήματα που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάνω λάθος ![]() ![]() ![]() |
stergios_ath έγραψε: |
Να ρωτησω και εγω κατι με την σειρα μου τον σωτηρη ως γνωστη επι του θεματος..(επειδη σκεφτομαι ναλλαξω τα εργοστασιακα ηχεια με aftermarket,καθως εχω ηδη στην κατοχη μου απο προηγουμενο αυτοκινητο μια πηγη pioneer ,ενα sub pioneer και ενισχυτη,να παιξουν ολα μαζι)στις πισω εργοστασιακες θεσεις τα ηχεια αποδιδουν καλα η να προτημησω να βαλω στην εταζερα καποιο αλλο σετ ηχεια οβαλ ή σε πιο extreme κατασταση 2 οχταρια με 2 κορνες..ευχαριστω εκ των προτερων |
Τα εργοστασιακα ηχεια ειναι για τον φουτσο!!!!!δεν ξερω αν τα εχετε δει,αλλα ειναι ψευτικα... Αφου λοιπον vini εχεις την jvc,αυτο που πρεπει να κανεις για αρχη ειναι να αλλαξεις τα μπροστα ηχεια..ειναι 16,5' και δεν χρειαζεται μονωση..η υπαρχουσα ειναι υπεραρκετη..βαλε και ενα sub με 4καναλο (οι 2 στα μπροστα και οι 2 γεφυρα στο σαμπ) και εισαι κομπλε...θα μπεις μεσα και θα σου πεσει το σαγονι απο τη διαφορα που θα δεις και δε θα θες να ξαναβαλεις τα εργοστασιακα και μη μου πεις οτι θα ξηλωθει το αμαξι..3 βιδες ειναι και 4 κλιψάκια που και να εκανες αυτο που ελεγες πριν,παλι θα τα ανοιγες! ![]() Κοστος αυτο 300-350 οριακα και κανα 50ε περαστικα |
makis106 έγραψε: | ||
Δεν ξέρω αν είναι ψεύτικα, αλλα για τον φούτσο δεν είναι! Για το μέσο χρήστη δλδ όπως εγώ, όπου ακούω μεν πολύ μουσική, και μ'αρέσει ο καλός ήχος, αλλα δεν θέλω και 80db στα αυτιά μου, θεωρώ ότι είναι υπερικανοποιητικά... Πιστεύω είναι ένα απο τα καλά στάνταρ εργοστασιακά ηχοσυστήματα που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάνω λάθος ![]() ![]() ![]() |
Vini έγραψε: | ||||
Θα συμφωνήσω. Και εμένα μου δίνουν την εντύπωση ότι με μία after market πηγή θα παίξουν πολύ καλύτερα. Η εργοστασιακή πηγή έχει ιδιαίτερο πρόβλημα με τις ηχητικές ρυθμίσεις. Ούτε Equalizer έχει, ούτε διαβαθμίσεις στο Loudness, ούτε αποκρίσεις Q/N Κλπ... Και μάλλον δεν έχει και καλό ενισχυτή (αναφέρομαι στην ηχητική ποιότητα όχι στα dB) Για μένα η καλύτερη κίνηση είναι - Η αλλαγή πρώτα της πηγής. - Ακούς τα εργοστασιακά ηχεία με τη νέα πηγή. - Αν δεις ότι είναι χάλι μόνο τότε προχωράς σε αλλαγή ηχείων/μονώσεις κλπ...κλπ... |
παντα ολα ξεκινουν και καταληγουν στην πηγη.Για αυτο αλλωστε λεγεται και πηγη ![]() Μεχρι εκει ομως παιδες ,οταν τους τα χωσετε τα χασατε. Στο κατω κατω εργοστασιακα χαρτινα ηχειακια 20W ειναι τι περιμενατε? Απλα αν καποιος δεν εχεις τρελλους σκοπους απλα δεν τα αλλαζει.Αλλαζει την πηγουλα του και ακουει τη μουσικουλα του.Δεν ειναι οτι δεν παιζουν,απλα δεν κανουν για ενισχυτη. Μην ξεχνατε οτι δεν ειναι λυση να τα κροσσαρετε στο θεο για να μην καουν.Ο ισοροπημενος ηχος απαιτει να παιζουν και τα ηχεια μπασακι ωστε να αναδειχθουν οι μπασοφωνες με ακριβεια.Δεν μου λεει κατι το να απεχει το ηχειο-μεταδοτης απο το σαμπ ενα χασμα συχνοτητων.Πρεπει να ειναι δεμενα και αρρηκτα μεταξυ τους.. |
Δεν φταίει το αυτοκίνητο, θα το ξαναπώ . . . .
Εσύ τόσο που το έψαξες δεν άκουσε ένα απλό 207 πριν το πάρεις ? Και έτσι κατέληξα στο πακετάκι του JBL χωρείς να ανοίγω πόρτες κτλ κτλ μπήκε και μια σωστή πηγή με την σωστή προ ενίσχυση και τέλος . . . δεν θες τπτ άλλο ! Η phonocar έχει βγάλει αντάπτορα για το park alarm, αλλά δεν θα ακούγεται από τα ηχεία του αυτοκινήτου αλλά από ένα μπίπερ . . . δεν ξέρω, Σώτο έχεις βρει κάτι άλλο ? |
για τους αισθητηρες παρκαρισματος θες αυτο .
Ηχεια να αλλαξεις αν τους βαλεις ενισχυτη και μονο η αν θες να φτιαξεις τον ηχο στα μετρα σου.Αν δεν θες να ξοδευτεις μην τα αλλαξεις και βαλε σαμπακι αλλα μην την κανεις για ενεργο δεν αξιζει.Χρειαζεται τα ιδια καλωδια και ειναι και χαλια.καλυτερα ενα μινι ενισχυτη και ενα 8''αρακι σαμπ,θα σε ικανοποιησουν αρκετα... |
Νάτα μας . . . και δεν μου λες πώς δουλεύει αυτό Σωτήρη ? σαν το εργοστασιακό ακριβός ? ή σαν Phonocar ? |
Αρα πρέπει να βάλω και τον αντάπτορα για το beeper ... +100euro ... Τι προτείνεις για SUB και ενισχυτή; Στο ASTRA είχα ένα MAGNAT 2καναλο ενισχυτή και ένα sub 12'' ... Μου είχαν κοστίσει 350euro με τοποθέτηση. Από 8άρια κυκλοφορεί τίποτα; |
Αυτα είναι !!!
Για πόσο το έχεις Testarei ? |
Δεν φταίει το αυτοκίνητο, θα το ξαναπώ . . . .
Εσύ τόσο που το έψαξες δεν άκουσε ένα απλό 207 πριν το πάρεις ? Και έτσι κατέληξα στο πακετάκι του JBL χωρείς να ανοίγω πόρτες κτλ κτλ μπήκε και μια σωστή πηγή με την σωστή προ ενίσχυση και τέλος . . . δεν θες τπτ άλλο ! |
sotos 207Gt έγραψε: | ||||
Παιζει μια κατασταση που εχω διακρινει τωρα τελευταια και αυτη ειναι οτι η jl audio αντιγραφει την alpine η εχουν καποια κοντινη σχεση-συνεργασια.Δεν μπορει να βγαζει τους pdx η alpine και μετα απο δυο μηνες να πεταγεται η jl audio με τους hd και να σου κανει τον καμποσο την ωρα που ακομα και τα ρυθμιστικα βρισκονται στο ιδιο ακριβως σημειο. Οποτε εγω η θα παρω το 13tw5 η θα περιμενω να το βγαλει η alpine.Δεν εχω βρει πιο καλο σε αυτο το βαθος.Εχει και η pioneer το shallow series αλλα επειδη το εχω εδω και το εχω βαλει ξερω οτι ειναι κατσαρολα... |
Τι να ακούσω βρε fynos; Που να το ακούσω; Eδώ ούτε test drive δεν έκανα. Δεν είχαν αυτοκίνητο για test drive. Κοιτούσα άλλα 5, 6 αυτοκίνητα. Στην Hyundai για παράδειγμα και στην ΚΙΑ με άφησαν στο test drive να βάλω μνήμη USB και είδα ότι αναγνωρίζει κανονικά την μνήμη. Έψαχνα περίπου 5 μήνες για κάποιο αυτοκίνητο που να έχει USB και μερικά ακόμα πράγματα. Μπήκα στο χώρο ρώτησα και ξαναρώτησα και ξανα-ξανά ρώτησα. Oρίστε: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11881&start=60 http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=15264 http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=15264&postdays=0&postorder=asc&start=40 Κοιτούσα και άλλα αυτοκίνητα στις ίδιες τιμές που είχαν (υποτίθεται) USB: BRAVO TURBO / LEON TSI / GRANDE PUNTO 120ps / KIA CEED / HYUNDAI i30 / Aπό αυτά μόνο τα 3 τελευταία είχαν πραγματικό USB. To Bravo δεν έχει, ούτε το LEON (μάλλον και αυτό έχει με πατέντα). Επίσης κοίταξα και 3θυρο IBIZA Cupra ώστε να βάλω επάνω το JVC όμορφα και ωραία και χωρίς πολλά-πολλά. Και φυσικά και το 207 εφόσον έβλεπα παντού ότι έχει USB... Πήγα στην εμπορία. Το 1ο πράγμα που ρώτησα ήταν το USB. Μου είπαν ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΑΙ ... Πήρα το αυτοκίνητο χωρίς USB! Ηταν λέει στη Γαλλία! Kαι μετά από 15 μέρες πήρα το USB BOX ... Εγώ φταίω; Σημειώνω ότι το πρόβλημά μου ΔΕΝ είναι τα ηχεία! Αλλά το USB... Απλά αν αλλάξω την πηγή ίσως θα πρέπει να κοιτάξω και το θέμα ηχεία και sub ... Ίσως. Δεν ξέρω... υ.γ. sorry για το μεγάλο post... ![]() |
...Τελικά τεράστιο ηχητικό μπέρδεμα και χάλι το 207... Έχω ξενερώσει με το αυτοκίνητο και τα ηχητικά του.
Χθες έβαλα ένα φλασάκι στο gamimeno το USB ΒΟΧ ήθελα να βρω ένα gamimeno τραγούδι για να το ακούσει μία φίλη και τα παράτησα στην μέση. Χάλι μαύρο. Ρόμπα έγινα και εγώ και το 207... ![]() |
Μάνθο έχεις δίκιο.
Σταματώ εδώ ... |
Μανθο μου η phase εχει πραγματι πολυ καλα σαμπακια αλλα 400 και 500 το ενα ειναι καπως.... |
σενιαρα και τα ποστ μπας και βγει καμια "ακρη" ![]() |
ΔΕΣ
ΠΡΩΤΑ ΕΝΑ "ΕΤΟΙΜΟ" 207... ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ... σου χω στειλει πμ γιατι δεν ειναι και πολυ σωστο να γραφουμε δημόσια τι κουβαλάει το αμαξι του καθενος (ιδιως οταν δεν μιλάμε για το δικο μας αμαξι) |
16.5 με μεγιστο βαθος 57mm
μπαινουν απο μεσα τα τουιτερ εκτος αν τα βαλεις χωνευτα απ εξω οπως εγω... |
giannis27 έγραψε: |
καλύτερα βάλε μια διαιρούμενη μονάδα .τα τουίτερ αλλάζουν πολύ εύκολα απλά ξεκουμπώνεις την πλαστική γρίλια κ βγαίνουν.οπότε γιατί να βάλεις ηχεία 2 δρόμων? |
Kαλημέρα,
Αύριο θα πάω σε ένα μαγαζί με ηχητικά. Θέλω να πάω (ας πούμε) προετοιμασμένος για να μην με πιάσουν ΜΑΜΑΚΑ πάλι. Σκέφτομαι να του πω να βάλω την Αlpine CDA-105Ri με όλους τους adaptors. http://www.alpine-electronics.gr/home/products/headunits/cd-headunits/cde-105ri/ 1. Ξέρει κανεί να μου πει ποιους adaptors χρειάζομαι; (χειριστήρια, parking assistance κλπ...) Εννοώ κωδικούς. 2. Σε αυτό το μοντέλο η USB πόρτα είναι από πίσω ![]() Που στην ευχή μπορεί να μπει η θύρα USB; Ξέρει κανείς;; Ψάχνω χθες όλο το αυτοκίνητο στο οποίο θα μπορούσε να μπει η USB ώστε να φθάνει και το ρημάδι το χέρι μου και δεν βρήκα πουθενά σημείο για τοποθέτηση. 3. Εχει βάλει κανείς στις μπροστινές θύρες κανένα ηχείο δύο δρόμων (όχι διαιρούμενο!) της προκοπής που να μην παραμορφώνει σε υψηλές εντάσεις και να βγάζει κάποιο μπάσο υποφερτό και να αντέχει με το Alpine; |
Προσφορά έχεις πάρει ? ή θα πάς θα πληρώσεις και μετά θα μας λες ότι είναι πολλά και δεν είσαι ευχαριστημένος ?
Πόσες προσφορές πήρες ? |
Προσφορές; Από που; Ενα μαγαζί ξέρω μόνο, στο Περιστέρι, που ας πούμε, τον εμπιστεύομαι κάπως... Δύο ακόμα μαγαζιά που ξέρω (το ένα στην Αγία Παρασκευή και το άλλο στο Ψυχικό) δεν τους εμπιστεύομαι πλέον. Ήταν και κάποιος (πολύ καλός μάστορας) στην Νέα Ερυθραία αλλά το έκλεισε ... ![]() Δεν ξέρω άλλον προσωπικά ... |
fynos έγραψε: | ||||
Ν. Ερυθραία, καλός μάστορας ? με τρομάζεις . . .για πες όνομα ! Αν είναι αυτός που φαντάζομε ανησυχώ για εσένα ! Εκεί που σου είπα ρώτησες ? θες πμ ? |
up!
|
Αυτο που δεν εχεις ειναι εξοδο ενδειξεων για την εργοστασιακη οθονη σου που ισως ειναι και κατι που μαλλον δεν σε πολυ απασχολει κιολας. |
Οι ανταπτορες που χρειαζεσαι ωστε να μπει με τη μια ειναι: ALPINE APFD101PS χειριστηρια και οθονη + μενου.(ισως καποια στιγμη να θελεις να βαλεις αλλο με visual out οποτε αυτο θα σου κανει για παντα) Connects2 CTRPG001 παρκτρονικ. Phonocar 8/549 Diplexer aerial adaptor κεραια. Ελπιζω να βοηθησα.. |
ε; ![]() Και αυτό τι είναι; ![]() http://www.alpine-electronics.gr/home/products/headunits/cd-headunits/cde-105ri/ ![]() Και δεν νομίζω να έχει μπροστά USB.... ![]() |
ΟΠΑ σορρυ εγω. 102Ri καταλαβα.
Αυτο ειναι πενα μηχανημα και βγαζει απο πισω την usb... |
manaros έγραψε: |
Νικο για μενα 2 ειναι οι ιδανικες θεσεις για καλωδιο usb.1 αν δεν καπνιζεις μεσα στο τασακι κανεις τρυπα και το κουμπωνεις και 1(που για μενα ειναι καλυτερη) στη χαζοθεση με την πιστωτικη καρτα...παλι τρυπα,το κολλας και πλεον δεν θα σε ρωταει ο καθε ενας τι ειναι αυτη η χαζοσχισμη... |
Είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις πάρει τηλ !
![]() |
Kαι που την βάζεις την USB; ![]() Σωτήρη αν πάρω την Alpine CDE-102Ri που με καλύπτει σε όλα και είναι και σε καλή τιμή, απλά δεν θα έχω ενδείξεις του ραδιοCD στην οθόνη;; Το χειρισμό της οθόνης (mode, ημερομηνίες κλπ...) θα τα έχω από το χειριστήριο; Δηλαδή με αυτά: ALPINE APFD101PS χειριστηρια και οθονη + μενου.(ισως καποια στιγμη να θελεις να βαλεις αλλο με visual out οποτε αυτο θα σου κανει για παντα) Connects2 CTRPG001 παρκτρονικ. Phonocar 8/549 Diplexer aerial adaptor κεραια. θα έχω πλήρη έλεγχο της κεντρική οθόνης; ![]() υ.γ. σόρυ για τις ΧΙΛΙΑΔΕΣ ερωτήσεις, αλλά ΠΡΩΤΗ φορά έχω μπερδευτεί τόσο πολύ με τα ηχητικά ενός αυτοκινήτου. Πολύ μπλέξιμο... |
Εγώ τα μπλέκω; ![]() Εγώ είμαι ο καταστηματάρχης; Αυτά μου είπε αυτά γράφω ... ![]() Πάντως και εγώ ρώτησα αν 1η φορά βλέπουν 207 Τι να πω; ...άστο ... βράστο ... ![]() |
βρε vini είσαι λίγο γκαντεμομαγνήτης ή μου φαίνεται? ![]() σοβαρά τώρα .γιατί δεν πας ένα σκ στον σώτο να κάνεις την δουλειά σου ? την πρόταση στην έκανε ο σώτος οπότε πάρε τον ένα τηλ κ κανονίστε στο. |
βρε vini είσαι λίγο γκαντεμομαγνήτης ή μου φαίνεται? ![]() σοβαρά τώρα .γιατί δεν πας ένα σκ στον σώτο να κάνεις την δουλειά σου ? την πρόταση στην έκανε ο σώτος οπότε πάρε τον ένα τηλ κ κανονίστε στο. |
myth έγραψε: | ||
+10000...η απλα περιμενε αμα ανεβει ο Σωτος!!! |
Τα μαμα ηχεια με το που βαλεις το alpine πανω θα δεις αρκετη διαφορα...θα παιζουνε πολυ καλυτερα..απλα οντως θελουνε λιγο μπασο...πας για κανα φτηνακι και καλο σαμπακι... ![]() ![]() ![]() |
Ρε vini στο εχουνε πει 200 ατομα....και εγω μαζι...το ενεργο ειναι απλα ΤΣΑΜΠΑ λεφτα κατεμε...αλλα οτι θες εσυ..τωρα για καλωδιωσεις θα βρεις εναν εγκαταστατη... |
τι να σου πω...εγω τα θεωρω τσαμπα λεφτα αυτα και καποτε θα το μετανιωσεις σιγουρα...καλυτερα να παρεις κατι καλο και ΟΧΙ ενεργο και ας μην το παιζεις τσιτα ρε Vini..παρε ενα 12αρι να το εχεις για παντα μεχρι να ξανααλλαξεις αμαξι και απλα μην το παιζεις τερμα... |
Παρεπιπτοντως ο δραγιωτης ειναι πολυ καλος εγκαταστατης ... |
@vini δοκιμαζεις και βλέπεις και αν δεις οτι τα μαμα ηχεια δεν σου φτάνουν αλλάζεις και ηχεία για μενα δεν χρειάζονται υπερβολες του τυπου "ολα με την μία" γιατι ουτως ή άλλως εσυ ακους με τα αυτιά σου και οχι οποισδηποτε εγκαταστατης που θα σου πει με βεβαιότητα εκ των προτέρων αν θα σε ικανοποιεί και αν θα σου φτάνει κάτι ή όχι... |
υ.γ. εχω θετική εμπειρία από SUB+ενισχυτή Magnat... |
Αυτό τώρα πως το είπες; Κατά λάθος; Μίλησες μαζί του;; ![]() Μίλησα μαζί του το πρωί και με περιμένει ... ![]() Τηλεφωνικά τουλάχιστον μου είπε ότι όλα υπάρχουν και όλα γίνονται και ο Δραγκιώτης μου είπε ότι καλύτερα να βάλω ένα ενεργό σαμπάκι (όχι SONY!) και το αυτοκίνητο θα αποκτήσει πολύ καλό μπάσο. Επίσης μου είπε ότι τα ηχεία στις πόρτες είναι μία χαρά και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με το Alpine ... Το κυριώτερο είναι ότι μάλλον βρήκα και το σαμπάκι ... http://www2.magnat.de/index.php?id=2931&L=1 174euro και η αντιπροσωπεία μου είπε ότι συνεργάζεται με το Δραγκιώτη και υπάρχει ετοιμοπαράδοτο. Θα έχω αυτό στα υπόψη εκτός αν προκύψει κάτι άλλο. υ.γ. εχω θετική εμπειρία από SUB+ενισχυτή Magnat... |
χαχαχαχα...οχι ρε απλα το λινκ που ειχες ηταν του δραγιωτη....Ειναι οντως καλος και εκει να κανεις εγκατασταση!!!Οσο για τα Magnat οντως τιμια ειναι αλλα το θεμα ειναι να βαλεις κατι που ΔΕΝ θα το ξαναβγαλεις...δλδ για μενα ενα 12αρι καλης πιοτιτας παρεα με εναν 4καναλο και 2 ηχεια μπροστα....τα υπολοιπα ειναι υπερβολη(φυσικα και η πηγη ειναι μεσα σε αυτα)Για αρχη ξεκινα με πηγη μετα καπακια στο σαμπ και αν θες λιγο πιο καθαρη φωνη τοτες 2 ηχειακια μπροστα και τελος...παντως για ολα εχεω να σου προτεινω και συγκεκριμενα απολα τιμια και σε καλες τιμες μηχανηματα |
Ρεύμα από που;
Ρε παιδιά για τον ενισχυτή που θα είναι στο πορτ-μπαγκάζ από που του δίνουμε ρεύμα; Θυμάμαι στο ASTRA είχαμε δώσει ρεύμα από την μπαταρία ... Βρήκαμε μία τρύπα στο σασί στο τιμόνι από κάτω που έμπαινε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μαζί με μία άλλη πλεξούδα καλώδια και από εκεί φέραμε το καλώδιο ρεύματος το οποίο το πηγαμε στο πορτ μπαγκάζ. Στο 207 πως; ![]() |
Πάνω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού (μέσα), δίπλα από το φίλτρο γύρης και πίσω από το θόλο του συνοδηγού (έξω) !
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=10442&postdays=0&postorder=asc&start=220 |
οριστε και ενα video με τη θεση του ενισχυτη.. |
Πολύ καλό!! Ο ενισχυτής κάτω από το κάθισμα; Πως τα κατάφερες ρε θηρίο και τον έβαλες από κάτω;; Στο ντουλαπάκι αυτό το Alpine που είδα τι είναι; Ρεύμα ο ενισχυτής από που παίρνει; ![]() Πολύ μπέρδεμα... ![]() υ.γ. Ωραίο και το μαγαζί σου ρε συ Σωτήρη!!!! |
Κατάλαβα. Πρέπει να ξηλωθεί όλο το αυτοκίνητο. Το έπιασα το υπονοούμενο ... ![]() |
...παραλιακα ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
ρεσπεκτ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() υ.γ. εγω παλιαότερα που ασχολιόμουν εβαζα 2ο καλώδιο για την γειωση απευθείας στο "-" της μπαταριας. ειχα δει λιγότερα παρασιτα ετσι. δεν ξερω αν εχει αλλαξει κάτι στα φιλτρα των ενισχυτων που να μην εχουν τετοια θεματα πλέον |
... |
οχι
μονο για λιγο το τριπακι προσωπικα για λιγο το θελω και γω ισως το κανει απο καπου αλλα δεν το εχω ψαξει παρακατω |
να σου πω και την αληθεια μου εγω χαιρομαι που εχουν βγει λυσεις για το αμαξι μας.Αλλοι για αλλα αμαξια δεν εχουν ουτε τα χειριστηρια ουτε καν ανταπτορα για την προσοψη ενω καποιοι αλλοι ακομα παραπερα εχουν 16.5 διαμετρο ηχειου και 2 ποντους βαθος μην μπορωντας να βαλουν ουτε αυτα .
Με το 102 δεν θα εχεις ουτε τις πληροφοριες ηχου.Το βλεπεις και μονος σου.Εσυ μου εστειλες το εικονιδιο του visual out οταν εκανα λαθος. Καποια στιγμη πρεπει να αποφασισεις τι θες μαλλον. Γυρνας γυρω γυρω και ζαλιζεσαι... |
Ρε vini επειδη σε βλεπω εχεις χαθει και ψαχνεσαι πολυ....αμα θες και εχεις χρονο ελα να δεις το δικο μου το alpine να τσεκαρεις αν σαρεσει και τι χανεις και τι εχεις....για μενα σου ειπα alpine ειναι η λυση απλα πηγαινε σε λιγο πιο ακριβο μοντελο!!! |
Ρε vini επειδη σε βλεπω εχεις χαθει και ψαχνεσαι πολυ....αμα θες και εχεις χρονο ελα να δεις το δικο μου το alpine να τσεκαρεις αν σαρεσει και τι χανεις και τι εχεις....για μενα σου ειπα alpine ειναι η λυση απλα πηγαινε σε λιγο πιο ακριβο μοντελο!!! |
Νικο δεν υπαρχει λογος να εκνευριζεσαι....
... Αν εκνευριστηκες δεν φταιω.. |
σταματα εσυ...
δεν ξέρεις... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μπορω να γελάσω λιγο ακομα? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() σορρυ αλλα... ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() τι είπα πάλι και σας ξένισε ρε σεις; |
1. Να μην αλλάξω πηγή...
Όχι ακόμα τουλάχιστον επειδή το αυτοκίνητο είναι καινούριο ... και ακόμη το μαθαίνω. |
Επιβεβαίωσε ότι το ΜΟΝΙΜΟ trip computer χάνεται με τις Alpine. |
Ρεύμα ΜΟΝΟ από μπαταρία και λέει ότι το 207 έχει ήδη και διόδους για ρεύμα αλλά και κανάλια για καλώδια ... |
Επιπλέον μου είπε ότι λόγω του CAN BUS μάλλον το sub θα δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί από την πηγή όταν αυτή ενεργοποιείται. |
το RD4 έχει remote για ενισχυτή,η μόνη ιδιαιτερότητα του remote στο rd4 είναι ότι με το που γυρνάς το κλειδί τις μηχανής το remote ανάβει τον ενισχυτή άσχετα με το αν η πηγή είναι σβηστή/ανοιχτή .
αυτό συμβαίνει επειδή η πηγή με το που γυρνάς το κλειδί παίρνει ρεύμα για να μπορέσει να λειτουργήσει το parking system κ οι άλλες λειτουργίες που περνάνε μέσα μέσα από το rd4 (mode,dark mode ,menu κλπ)άσχετα με το αν εμείς έχουμε κλειστεί ή αναμμένη την πηγή. |
το RD4 έχει remote για ενισχυτή,η μόνη ιδιαιτερότητα του remote στο rd4 είναι ότι με το που γυρνάς το κλειδί τις μηχανής το remote ανάβει τον ενισχυτή άσχετα με το αν η πηγή είναι σβηστή/ανοιχτή .
αυτό συμβαίνει επειδή η πηγή με το που γυρνάς το κλειδί παίρνει ρεύμα για να μπορέσει να λειτουργήσει το parking system κ οι άλλες λειτουργίες που περνάνε μέσα μέσα από το rd4 (mode,dark mode ,menu κλπ)άσχετα με το αν εμείς έχουμε κλειστεί ή αναμμένη την πηγή. |
notis1313 έγραψε: |
ρε παιδια αυτος ο vini που χαθηκε αραγε??? |
κι ελεγα οτι ειχαμε υσηχάσει... ![]() πλάκα κάνω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |