PSClub - Hellas

Εισαγωγή - Εξαγωγή - 206 - Φιλτροχοάνες by Salonica

pduke - Τρι 08 Απρ 2003, 16:57:40
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Φιλτροχοάνες by Salonica
Οι φίλοι σας από τη Σαλλονίκη σας ετοιμάζουν πολύ όμορφα πραγματάκια....

Έρχονται φιλτροχοάνες της Green με .......... κρατηθείτε............
25Ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!! Shocked Shocked

Είναι αυτή που φοράει το αγωνιστικό 206 και το δίνει η peugeotSport !!!!

Το εν λόγω φίλτρο θα τοποθετηθεί κάτω από τις προδιαγραφές ειδικής πατέντας της οποίας πατέρας είναι ο φίλος Vag.
Το κόστος είναι μηδαμινό μιας και θα κρατηθούν όλα σχεδόν τα μέρη της τωρινής εισαγωγής.
Αναμένεται αύξηση μέχρι και 6 ίππους για το δίλιτρο!!! (το αναφέρω ως το ανώτερο δυνατό).
Μόλλαταύτα θα δοκιμαστούν και άλλα φίλτρα μιας και ο Vag επιμένει ότι το Κ&Ν θα κάνει καλύτερη δουλειά.

Αναμείνατε λοιπόν για νεότερα
οι δοκιμές αρχίζουν με την άφιξη των φίλτρων μιας και ο Vag έχει ολοκληρωμένη τη εισαγωγή στο χώρο αποσκευών του.....

Οι φιλτροχοάνες έρχονται σε δύο με τρεις εβδομάδες
Miltellas - Τετ 09 Απρ 2003, 00:43:29
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Οι φίλοι σας από τη Σαλλονίκη...

Δεν το είπες καλλά: Σαλλλονίκη!!!
Laughing
pezomania - Τετ 09 Απρ 2003, 07:29:13
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνο, περιμένουμε νεότερα με αγωνία!!

6 άλογα για 2.0, γύρο στα 4 για 1.6 καλά δεν είναι Laughing
Svstouk - Τετ 09 Απρ 2003, 08:47:03
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:

25Ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!! Shocked Shocked

Το εν λόγω φίλτρο θα τοποθετηθεί κάτω από τις προδιαγραφές ειδικής πατέντας της οποίας πατέρας είναι ο φίλος Vag.
Το κόστος είναι μηδαμινό μιας και θα κρατηθούν όλα σχεδόν τα μέρη της τωρινής εισαγωγής.
Αναμένεται αύξηση μέχρι και 6 ίππους για το δίλιτρο!!! (το αναφέρω ως το ανώτερο δυνατό).
Μόλλαταύτα θα δοκιμαστούν και άλλα φίλτρα μιας και ο Vag επιμένει ότι το Κ&Ν θα κάνει καλύτερη δουλειά.

οι δοκιμές αρχίζουν με την άφιξη των φίλτρων μιας και ο Vag έχει ολοκληρωμένη τη εισαγωγή στο χώρο αποσκευών του.....

Μπράβο και πάλι μπράβο και ξανά μπράβο παιδιά! Wink
mick206 - Τετ 09 Απρ 2003, 09:14:27
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:

Άμα πηγαίνει έτσι τότε έχουμε 2 για το 1.4 και 1 για το 1.1 Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Σωστά; Smile Έ,ρε να δώ φιλτροχοάνη στο 1.1 και άλλο τίποτα Laughing Very happy Laughing
Εμείς οι 1.1 ζούμε με ένα τραγούδι... Laughing Laughing Laughing
Με ενα όνειρο τρελό,
όνειρο απατηλό,
περιμένω για να βρώ,
100 άλογα στο τροχό,
επιτέλους να το δώ,
να πηγαίνει σαν παλαβό...
Και κάπου εδώ ζητώ την βοήθεια της μπάντας του 206club να
μελοποιήσουμε και να κάνουμε hit το στιχάκι Laughing Laughing Laughing
Άς σοβαρευτούμε τώρα...
Μεγάλο μπράβο στα παιδιά που καταφέρανε αυτές τις τιμές γιατί σίγουρα θα ωφελήσει πολλούς με 2.0λτ,1.6λτ και ίσως και 1.4λτ. Wink Thumb right
Vaggelis - Τετ 09 Απρ 2003, 10:28:35
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:

25Ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Shocked Shocked

Πως θα γίνει να πάρουμε και εμείς οι Αθηναίοι καμία;;;
Με ενδιαφέρει πάρα πολύ το αποτέλεσμα (ήχο, απόδοση, κατανάλωση)
Βέβαια δεν θα ξέρεις για 1400 πως θα αποδίδει, αλλά μια ιδέα θα την πάρουμε σίγουρα.
Αν ισχύει η τιμή που λές, εποικοινωνούμε για να μου στείλετε μια.....
Εκτός και αν μπορόυμε να βρούμε κάποιον αντιπρόσωπο εδώ στην Αθήνα...
pezomania - Τετ 09 Απρ 2003, 12:35:34
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
pezomania έγραψε:

Άμα πηγαίνει έτσι τότε έχουμε 2 για το 1.4 και 1 για το 1.1 Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Σωστά; Smile Έ,ρε να δώ φιλτροχοάνη στο 1.1 και άλλο τίποτα Laughing Very happy Laughing
Εμείς οι 1.1 ζούμε με ένα τραγούδι... Laughing Laughing Laughing
Με ενα όνειρο τρελό,
όνειρο απατηλό,
περιμένω για να βρώ,
100 άλογα στο τροχό,
επιτέλους να το δώ,
να πηγαίνει σαν παλαβό...
Και κάπου εδώ ζητώ την βοήθεια της μπάντας του 206club να
μελοποιήσουμε και να κάνουμε hit το στιχάκι Laughing Laughing Laughing
Άς σοβαρευτούμε τώρα...
Μεγάλο μπράβο στα παιδιά που καταφέρανε αυτές τις τιμές γιατί σίγουρα θα ωφελήσει πολλούς με 2.0λτ,1.6λτ και ίσως και 1.4λτ. Wink Thumb right

Να σε καλά ρε Μιχάλη, με έκανες και γέλασα! Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
pduke - Τετ 09 Απρ 2003, 12:36:59
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="Vaggelis]

Πως θα γίνει να πάρουμε και εμείς οι Αθηναίοι καμία;;;
Με ενδιαφέρει πάρα πολύ το αποτέλεσμα (ήχο, απόδοση, κατανάλωση)
Βέβαια δεν θα ξέρεις για 1400 πως θα αποδίδει, αλλά μια ιδέα θα την πάρουμε σίγουρα.
Αν ισχύει η τιμή που λές, εποικοινωνούμε για να μου στείλετε μια.....
Εκτός και αν μπορόυμε να βρούμε κάποιον αντιπρόσωπο εδώ στην Αθήνα...[/quote]

Του είπα να κρατήσει καμιά δεκαριά για να ήμαστε σίγουροι.Όταν έρθουν θα σας ενημερώσω.
Πρόκειτε να το δοκιμάσουμε σε όλα τα 206 οπότε θα δούμε και για το 14άρι.
p206Mike - Τετ 09 Απρ 2003, 12:54:14
Θέμα δημοσίευσης:
Τον φίλο σου τον διλιτράμπουρα δεν νομίζω να τον ξεχάσεις....
Wink Εκτός και αν με μποϊκοτάρεις για να με περνάς.... Laughing Laughing Laughing
Vaggelis - Τετ 09 Απρ 2003, 13:09:35
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:

Του είπα να κρατήσει καμιά δεκαριά για να ήμαστε σίγουροι.Όταν έρθουν θα σας ενημερώσω.

Ωραία, θα είμαι stand by....
Θα ήθελα να μάθω και μερικές πληροφορίες και για όλο το σχέδιο της εισαγωγής...
pduke - Τετ 09 Απρ 2003, 13:24:53
Θέμα δημοσίευσης:
p206mike έγραψε:
Wink Εκτός και αν με μποϊκοτάρεις για να με περνάς.... Laughing Laughing Laughing

Εσύ θα είσαι από τους πρώτους αγορίνα μου!!!
mick206 - Τετ 09 Απρ 2003, 13:41:17
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Να σε καλά ρε Μιχάλη, με έκανες και γέλασα!

Είπα να δώσω μία ευχάριστη νότα... Wink
Άν και λίγο άσχετος με το όλο θέμα... Confused Embarassed Rolling eyes
Ady - Τετ 09 Απρ 2003, 13:43:10
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:

Ξανανεβαίνω χαλαρά ένα Σαββατοκύριακο επάνω.........

Σφύρα μου και έφτασα !!

Ενα φουιιιιιιτ αρκεί. Very happy
p206Mike - Τετ 09 Απρ 2003, 13:46:51
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
p206mike έγραψε:

Ευχαριστώ Παιχταρά μου...
NICK - Τετ 09 Απρ 2003, 17:07:41
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 1400άρια για δοκιμή...και όποιο αντέξει Neutral (το δικό μου πάντως είναι διαθέσιμο Wink Wink Wink ).
sps - Τετ 09 Απρ 2003, 19:56:05
Θέμα δημοσίευσης:
Για μισο λεπτο ρε παιδια!
Καταρχην το 206 cup δεν φορα φιλτροχοανη,αλλα τετραγωνο ελευθερο φιλτρο της green.
Το διαφοροποιημενο φιλτροκουτι και οι αλλες σωληνωσεις,κοστιζουν 566,7ευρω.
Τωρα εσεις τι απο αυτα θα χρησιμποιησετε?
Ριξτε μια ματια εδω: www.rallycar.com
Πηγαινετε στο 206 engine!

Nα και η φωτο!
pduke - Πεμ 10 Απρ 2003, 10:08:14
Θέμα δημοσίευσης:
Εχεις απόλυτο δίκιο.
Λάθος δικό μου, οι χοάνες είναι από το 106 ενω θα φέρει και το παραπάνω φιλτράκι από το CUP σε ίδια ή χαμηλότερη τιμή.

καλά που το είπες
Vaggelis - Πεμ 10 Απρ 2003, 10:38:32
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνο, περιμένω νεότερα για τις χοάνες, γιατί μου έχεις βάλει φωτιά...
pduke - Πεμ 10 Απρ 2003, 10:43:54
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Πάνο, περιμένω νεότερα για τις χοάνες, γιατί μου έχεις βάλει φωτιά...

Μόλις μίλησα μαζί του,

έχουμε ακόμα κανα δυο βδομάδες
υπομονή
DimiP - Πεμ 10 Απρ 2003, 11:53:23
Θέμα δημοσίευσης:
NICK έγραψε:
pduke έγραψε:

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 1400άρια για δοκιμή...και όποιο αντέξει Neutral (το δικό μου πάντως είναι διαθέσιμο Wink Wink Wink ).

και το δικο μου ειναι διαθεσιμο. να το στειλω ασυνοδευτο με το ΚΤΕΛ η με courier ;;; Wink
σοβαρα τωρα, καμια φωτο να δουμε τι σκαρωνετε ;;;;
και επειτα μαζικη παραγγελια για Αθηνα .
Α! κι εκεινος που εταξε 2 αλογα , ετσι και δεν τα παρω θα του κλεψω τους υαλοκαθαριστηρες Laughing Laughing
pezomania - Πεμ 10 Απρ 2003, 12:01:57
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
NICK έγραψε:
pduke έγραψε:

και το δικο μου ειναι διαθεσιμο. να το στειλω ασυνοδευτο με το ΚΤΕΛ η με courier ;;; Wink
σοβαρα τωρα, καμια φωτο να δουμε τι σκαρωνετε ;;;;
και επειτα μαζικη παραγγελια για Αθηνα .
Α! κι εκεινος που εταξε 2 αλογα , ετσι και δεν τα παρω θα του κλεψω τους υαλοκαθαριστηρες Laughing Laughing

Αν αναφέρεσε σε μένα, δεν έταξα τίποτα!! Άσε τους υαλοκαθαριστήρες μου κάτω Twisted evil
teoman - Πεμ 10 Απρ 2003, 12:03:16
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

Πάρε του την αεροτομή καλύτερα.Είναι πιο "μούρη" Very happy Wink
pduke - Πεμ 10 Απρ 2003, 19:54:15
Θέμα δημοσίευσης:
Κύριοι σας παρακαλώ στην σειρά σας και ένας ένας Laughing Laughing

Λοιπόν πέραν πλάκας να πω δυο αλήθειες,
- δεν περίμενα τέτοια όμορφη και ομαδική θετική αντίδραση χωρίς δεύτερη σκέψη.Κλαμπίσια πράγματα δηλαδή και μ'αρέσουμε...πολύ μ'αρέσουμε.

-από την άλλη εδώ επικρατεί ένα κλίμα "άγχους" πλέον λόγω των παραπάνω, διότι η αποτυχία θα συμαίνει στήσιμο στα 30 εκ. από μία κακορυθμισμένη 206άτμιση και τέρμα γκάζι για 5 λεπτά Shocked Shocked
οπότε δε λέει τ'ακούς Vag???

που είναι αυτό το παιδί ρε γ...το ,σαν τον μεγάλο αδερφό βλέπει και δεν μιλάει....

Α και μην ξεχάσω, ο εθελοντισμός μετράει πιο πολύ απόλα, γιαυτό όποιος θέλει ας ανηφορίσει κατα σαλλλλονίκη....
DimiP - Πεμ 10 Απρ 2003, 21:08:07
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Κύριοι σας παρακαλώ στην σειρά σας και ένας ένας Laughing Laughing

Λοιπόν πέραν πλάκας να πω δυο αλήθειες,
- δεν περίμενα τέτοια όμορφη και ομαδική θετική αντίδραση χωρίς δεύτερη σκέψη.Κλαμπίσια πράγματα δηλαδή και μ'αρέσουμε...πολύ μ'αρέσουμε.

-από την άλλη εδώ επικρατεί ένα κλίμα "άγχους" πλέον λόγω των παραπάνω, διότι η αποτυχία θα συμαίνει στήσιμο στα 30 εκ. από μία κακορυθμισμένη 206άτμιση και τέρμα γκάζι για 5 λεπτά Shocked Shocked
οπότε δε λέει τ'ακούς Vag???

που είναι αυτό το παιδί ρε γ...το ,σαν τον μεγάλο αδερφό βλέπει και δεν μιλάει....

Α και μην ξεχάσω, ο εθελοντισμός μετράει πιο πολύ απόλα, γιαυτό όποιος θέλει ας ανηφορίσει κατα σαλλλλονίκη....

30 εκ;;; τοσο μακρυα ;; πολλα λες Laughing Twisted evil Twisted evil Laughing Laughing
kaisaras96 - Κυρ 13 Απρ 2003, 16:42:23
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια αν καταλαβα καλα θα ερθουν τετραγωνα φιλτρα GREEN που μπαινουν στο (απαραλαχτο)φιλτροκουτι μας με τιμη 25ευρω και αποδοση 4 αλογα στους 1,6!
Με ενα σκετο φιλτρο μου φαινονται πολλα αν δεν αλλαξει και κατι αλλο σε ολο αυτο το λαβυρινθο που περναει ο αερας!
Δωστε σας παρακαλω λεπτομεριες γιατι εγω και ο sps το ψαχνουμε να δουμε τι θα κανουμε αυτον τον καιρο!
Το φιλτροκουτι απο το cup φαινεται ενδιαφερον αν και αν ειχα τοσα λεφτα θα εβαζα προγραμμα superchip!
Παιδια το σιγουρο ειναι οτι ελευθερονοντας τον αερα το 1,6 κερδιζει αποκριση,σε μια κριση σεβασμου του αυτοκινητου που εχω τελευταια εβαλα ξανα το κατω κουτι που ειχα βγαλει και ξενερωσα Crying or Very sad Crying or Very sad
Skull - Κυρ 13 Απρ 2003, 23:31:58
Θέμα δημοσίευσης:
kaisaras96 έγραψε:
Παιδια αν καταλαβα καλα θα ερθουν τετραγωνα φιλτρα GREEN που μπαινουν στο (απαραλαχτο)φιλτροκουτι μας με τιμη 25ευρω και αποδοση 4 αλογα στους 1,6!

Εγω νομιζω πως τα παιδια μιλανε για χοανα και οχι για τετραγωνο φιλτρο(ετσι νομιζω πως το λενε)!Παντως το φιλτρο της Green κοστιζει περιπου 60ευρο και ακοουσα οτι δεν ειναι καλητερο της ΚΝ!Γι'αυτο και το αγορασα και μαζι με κατι μικροπατεντες που θα γινουν στο υπαρχον φιλτροκουτι θα το περασω την Παρασκευη!Αποτελεσματα θα σας πω το Σαββατο....
Miltellas - Δευ 14 Απρ 2003, 00:30:22
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:
Εγω νομιζω πως τα παιδια μιλανε για χοανα και οχι για τετραγωνο φιλτρο(ετσι νομιζω πως το λενε)!Παντως το φιλτρο της Green κοστιζει περιπου 60ευρο και ακοουσα οτι δεν ειναι καλητερο της ΚΝ!Γι'αυτο και το αγορασα και μαζι με κατι μικροπατεντες που θα γινουν στο υπαρχον φιλτροκουτι θα το περασω την Παρασκευη!Αποτελεσματα θα σας πω το Σαββατο....

Μιλάμε για φίλτρο Green για φιλτροκούτι αλλά και για χοάνη. Κοστίζουν έκαστο 20-25Ε clubίσια. Η Peugeot (και Renault) Sport χρησιμοποιούν Green. Και φιλτράρουν ΑΡΙΣΤΑ (aprooved by Peugeot). Αυτοί ξέρουν καλύτερα ή οι διάφοροι "βελτιωτές";
6 χρόνια φορεμένο Green-μαμά σε Clio Williams και σήμερα η πολλαπλή εισαγωγής γυαλίζει, το μοτέρ ακουστικά κελαηδάει, στο δρόμο το Clio ξεσκίζει και από καυσαέρια είναι σαν καινούριο. Ο PDuke φοράει K&N το οποίο σύντομα παίρνει δρόμο και μπαίνει Green...
Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι τυχαίο! Wink
kaisaras96 - Δευ 14 Απρ 2003, 02:04:48
Θέμα δημοσίευσης:
Και εμεις οι φτωχοι πεζοφιλοι θα μπορεσουμε να παρουμε Razz Razz Razz Razz Question Question Question
Το φιλτρο ειναι της GREEN τα υπολοιπα του κιτ ποιος τα κατασκευαζει?
Να υποθεσω οτι ειναι απομιμιση της πεζοσπορ!
Πειτε μας μου τρεχουν τα σαλια.............. Very happy
pduke - Δευ 14 Απρ 2003, 09:18:29
Θέμα δημοσίευσης:
kaisaras96 έγραψε:
Και εμεις οι φτωχοι πεζοφιλοι θα μπορεσουμε να παρουμε Razz Razz Razz Razz Question Question Question
Το φιλτρο ειναι της GREEN τα υπολοιπα του κιτ ποιος τα κατασκευαζει?
Να υποθεσω οτι ειναι απομιμιση της πεζοσπορ!
Πειτε μας μου τρεχουν τα σαλια.............. Very happy

Λοιπόν, η όλη προσπάθεια είναι να γίνουν δύο προτάσεις( ή και παραπάνω) που να έχουν εφάμιλη ποιότητα και απόδοση με τα υπάρχοντα καλά after market ( για peugeot sport δεν στο συζητάμε και λόγω κόστους αλλά και γιατί η συγκεκριμένη εισαγωγή συνοδεύεται από το διαμάντι της πολλαπλής εισαγωγής....Βέβαια θα έχουμε νεότερα και γιαυτό...).Μετά από πολύ ψάξιμο στο τι χρησιμοποιούν οι "καλοί" του είδους νομίζω ότι θα έχουμε ένα εφάμιλο σύστημα σε πολύ χαμηλό κόστος ,κλαμπίσιο όσο τίποτε άλλο.
Ανάλογα με την συμμετοχή που θα έχουμε (σε εθελοντισμό για δοκιμές εννοώ) θα μπορέσουμε ίσως να έχουμε μικροδιαφορές αναλογα και με την εξαγωγή του καθενός...
Vaggelis - Δευ 14 Απρ 2003, 10:28:19
Θέμα δημοσίευσης:
Count me in...!!!
alxdr74 - Δευ 14 Απρ 2003, 10:31:31
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Count me in...!!!

me also!!
seridim - Δευ 14 Απρ 2003, 11:11:52
Θέμα δημοσίευσης:
alxdr74 έγραψε:
Vaggelis έγραψε:
Count me in...!!!

me also!!

Στη διάθεσή σας και εγώ
pezomania - Δευ 14 Απρ 2003, 15:34:08
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά εγώ δεν χρειάζετε να πώ τίποτα, αν όμως δεν μου έχετε και μένα, θα πώ ότι είναι δάχτυλος του Μίλτου, για να μην τον περνάω Laughing
Miltellas - Τρι 15 Απρ 2003, 02:02:54
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Καλά εγώ δεν χρειάζετε να πώ τίποτα, αν όμως δεν μου έχετε και μένα, θα πώ ότι είναι δάχτυλος του Μίλτου, για να μην τον περνάω Laughing

Νάτα μας!! Laughing
Ο δάχτυλος του Μϊλτου φίλε μου, θα σου χτυπήσει μία φορά το τζάμι του συνοδηγού όταν θα σε περάσω από δεξιά ενώ εσύ θα με ψάχνεις στ' αριστερά... Κι αν με κλείσεις κι από δεξιά, τότε θα σε περάσω από πάνω γιατί από κάτω θα είσαι κατηλλειμένος από κανά Ραλλάκι... Laughing Laughing Laughing
pezomania - Τρι 15 Απρ 2003, 07:42:52
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
pezomania έγραψε:

Νάτα μας!! Laughing
Ο δάχτυλος του Μϊλτου φίλε μου, θα σου χτυπήσει μία φορά το τζάμι του συνοδηγού όταν θα σε περάσω από δεξιά ενώ εσύ θα με ψάχνεις στ' αριστερά... Κι αν με κλείσεις κι από δεξιά, τότε θα σε περάσω από πάνω γιατί από κάτω θα είσαι κατηλλειμένος από κανά Ραλλάκι... Laughing Laughing Laughing

Με τρελαίνει να σε φορτώνω Laughing Very happy Very happy Very happy

Αγορίνα μου, ποιός είμαι εγώ να σου χαλάσω το όνειρο Laughing Laughing Wink

Υ.Σ.: Όταν τα είχαμε πει στην Αθήνα, ήσουν σε εντατική δίαιτα, τι έγεινε, χάσαμε κανά κιλό και πήραν τα μυαλά μας αέρα Smile Smile
pduke - Τρι 15 Απρ 2003, 10:29:57
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:

Υ.Σ.: Όταν τα είχαμε πει στην Αθήνα, ήσουν σε εντατική δίαιτα, τι έγεινε, χάσαμε κανά κιλό και πήραν τα μυαλά μας αέρα Smile Smile

Ούτε γραμμάριο ο άτιμος....
εμένα πάντως με προσπέρασε μια φορά σαν σταματημένο......

είχα κατέβει για τσιγάρα
pduke - Τρι 15 Απρ 2003, 11:53:04
Θέμα δημοσίευσης:
φιλτροχοάνες by Salonica ε?????

Ρε ολόκληρη εισαγωγή φτιάχνουμε !!!!!!!!!!!!

ιεεεεεεεεεεεε!!!!
konstantinos - Τρι 15 Απρ 2003, 12:10:31
Θέμα δημοσίευσης:
Ερώτησης. Η φιλτροχοάνη αυτή μπαίνει στην σκούπα της Peugeot Sport?

Εάν ναι, ... Πανούλη να τι δώρο θα μου κάνεις στην γιορτή μου!!! Shocked Laughing
pezomania - Τρι 15 Απρ 2003, 12:37:23
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
pezomania έγραψε:

Ούτε γραμμάριο ο άτιμος....
εμένα πάντως με προσπέρασε μια φορά σαν σταματημένο......

είχα κατέβει για τσιγάρα

Very happy Very happy Very happy Razz Razz Razz
alekos - Τρι 15 Απρ 2003, 14:28:01
Θέμα δημοσίευσης:
εμεις που εχουμε 307xs 1.4 τι γινεται?

φοραμε τα ιδια φιλτρα με το 206?

ξερει κανεις εαν ταιριαζει στο δικο μας μοτερ?
pezomania - Τρι 15 Απρ 2003, 16:37:15
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Αλέξανδρε, νομίζω πως είναι ο ίδιος κινητήρας!!

Άρα αν σε ενδιαφέρουν τα φίλτρα ε, συγνώμη τα συστήματα εισαγωγής Wink των παιδιών του club μας από Θεσ/νικη, μπαίνεις στην λίστα αναμονής Very happy
Tomcat - Τρι 15 Απρ 2003, 16:46:53
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ καλό μου ακούγεται!!! Έχω ήδη κανονίσει να ανέβω θεσσαλονίκη 8-12 Μαίου οπότε ......θα είναι μια καλή ευκαιρία να δω τις πατέντες των Βόρειων. Ενδιαφέρομαι κάργα γιατί η δικιά έχει "παραδώσει πινακίδες" !!!! Μήπως στην όλη πατέντα προβλέπεται και εισαγωγή κρύου αέρα στον κινητήρα????
GIANNIS206 - Τρι 15 Απρ 2003, 17:47:52
Θέμα δημοσίευσης:
Μα γιατί γίνεται όλη η δουλειά???Για τον κρύο αέρα! Wink
DimiP - Τρι 15 Απρ 2003, 18:12:36
Θέμα δημοσίευσης:
για να υπαρχει ο...."υγιης ανταγωνισμος"....χε χε η ΟΤΟΜΟΤΟ εφερε σκουπες για 206 της ΟΜΡ με 70+ Ε και μια αλλη (δεν θυμαμαι μαρκα, ισως sparco) με 150 Ε . η δευτερη (με τα 150) συνοδευεται και απο φιλτρο.

και μη αρχισετε τις ντοματες...
pezomania - Τετ 16 Απρ 2003, 07:16:48
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
για να υπαρχει ο...."υγιης ανταγωνισμος"....χε χε η ΟΤΟΜΟΤΟ εφερε σκουπες για 206 της ΟΜΡ με 70+ Ε και μια αλλη (δεν θυμαμαι μαρκα, ισως sparco) με 150 Ε . η δευτερη (με τα 150) συνοδευεται και απο φιλτρο.

και μη αρχισετε τις ντοματες...

Μητσάρα, δεν υπάρχει ανταγωνισμός!! 25€ έναντι 70 ή 150€;;

Δαγκωτό air tuning by Salonica Multi color Multi color
pduke - Τετ 16 Απρ 2003, 08:55:35
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:
Μήπως στην όλη πατέντα προβλέπεται και εισαγωγή κρύου αέρα στον κινητήρα????

Προφανώς,όσο πιο κρύου γίνεται βέβαια.....
Η λύση να παίρνει αέρα από τον κλιματισμό απορρίφθηκε γιατί στην καλύτερη όσα χάνεις τόσα θα παίρνεις οπότε στα ίδια θα είσαι...
άσε που τεχνικά δεν είναι και ότι το εφικτότερο... Confused
pduke - Τετ 16 Απρ 2003, 09:03:30
Θέμα δημοσίευσης:
alekos έγραψε:
εμεις που εχουμε 307xs 1.4 τι γινεται?

φοραμε τα ιδια φιλτρα με το 206?

ξερει κανεις εαν ταιριαζει στο δικο μας μοτερ?

Έχω φίλο με το 307SW1.6 οπότε θα τον βάλω και αυτόν μέσα και θα σου πω.... Twisted evil
ΝΙΚΟΣ - Τετ 16 Απρ 2003, 17:43:24
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
p206mike έγραψε:

Για μας τους 106ακιδες που δεν πανε βημα δεν εχει θειο Question Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
PoLiThS - Τετ 16 Απρ 2003, 23:26:48
Θέμα δημοσίευσης:
EEE!!!!!!! Παιδάκια εμενα θα με παίξετε ????? Κ&Ν φοράω ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!
pezomania - Πεμ 17 Απρ 2003, 07:34:23
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
EEE!!!!!!! Παιδάκια εμενα θα με παίξετε ????? Κ&Ν φοράω ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!

Όχι εσένα δεν σε παίζουμε!!! Αρκετά ΤΟΥΜΠΑΝΟ Shocked το έχεις κάνει το εργαλείο, φτανει άλλο, μας έσπασες τα νεύρα Twisted evil

Χθές καθόμουνα και έβλεπα της φωτο στην gallery του club και έπαθα πλάκα!! Φοβερό το έχεις Very happy
Sidobre - Πεμ 17 Απρ 2003, 09:25:08
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Χθές καθόμουνα και έβλεπα της φωτο στην gallery του club και έπαθα πλάκα!! Φοβερό το έχεις Very happy

Nαι... και δεν είπε ούτε ένα "ευχαριστώ" που ανέβηκαν..... Rolling eyes Razz
PoLiThS - Πεμ 17 Απρ 2003, 18:43:50
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
pezomania έγραψε:

Nαι... και δεν είπε ούτε ένα "ευχαριστώ" που ανέβηκαν..... Rolling eyes Razz

Danke Thanks Merci ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!
Pughell - Πεμ 24 Απρ 2003, 22:31:30
Θέμα δημοσίευσης:
Αν περιμενετε χοανες απο τον Ντινο θα περιμενετε λιγο ακομα γιατι ειπε κατα το τελος της αλλης βδομαδας...
Sad Οσο για τον κρυο αερα,βγαλτε τους πνιχτες και βαλτε ενα αλουμινενιο σπιραλ του οποιου η μια ακρη θα φερνει αερα καπου απο την μετωπη ή την κατω γριλλια του προφυλακτηρα!simple... Wink
Παντως εγω ειχα παρει χοανη και ποιοτικα ειναι πολυ καλη!Βεβαια ακομα ψαχνω καθαριστικο σετακι... Confused
Alex - Πεμ 24 Απρ 2003, 23:00:14
Θέμα δημοσίευσης:

Για να θυμουνται οι παλιοι..και να βλεπουν και οι νεοτεροι...

Ειπαμε, ειμαστε τσακαλοπαρεα.. Cool
mick206 - Πεμ 24 Απρ 2003, 23:22:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραία όλα αυτά ρε Alex αλλά με τις λακκούβες τι παίζει;
Δέν έχεις κάνα πρόβλημα με αυτές;
Είναι χαμηλά ο σωλήνας βάλε και το χαμήλωμα...
αν το έχεις χαμηλώσει φυσικά... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Alex - Πεμ 24 Απρ 2003, 23:54:05
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικα τα χω ξαναπει στο καταλληλο thread, οποτε θεωρηστε το συγκεκριμενο post σαν μικρη παρενθεση...

Λακουβες τις αποφευγω μιας και ειναι μονοπλευρα οποτε ειναι ευκολο.. Ψηλα σαμαρακια βρισκει αλλα εχει καμποση ελαστικοτητα και επιστρεφει στη θεση του... Αν τυχον "φυγει" βαζω αλλο... ο συγκεκριμενος πλαστικος γωνιακος σωληνας κανει 900 δρχ και εχω αλλαξει 2. Εναν εσπασα και ενας μου φυγε (μπορουσα να τον μαζεψω αλλα δε σταματησα)...

Με νερα δεν υπαρχει προβλημα εκτος και αν χωθεις σε λιμνη νερου με φόρα. Γενικα το αποφευγω αν και μια μερα που ανοιξαν οι ουρανοι και ηταν ολοι οι δρομοι ποταμια, η κινηση μπρος τα μπρος με λιγα χιλιομετρα δεν σταθηκε αρκετη σαν δυναμη ωστε να σπρωξει το νερο μπρος τα πανω μισο μετρο που απαιτειται πριν ο σωληνας ξανα-οριζωντιωθει μετα το φιλτρο του αερα...

Το εχω δοκιμασει και πισω απο "σπρευ" αλλων αυτοκινητων/φορτηγων υπο βροχη οπου δεν φανηκε να επηρεαστηκε αρνητικα ο κινητηρας (το αντιθετο μαλιστα τραβαγε καλυτερα)

Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οι ανισοπεδοι δρομοι (βλεπε ανηφορες, κατηφορες οπως αυτες που εχει στο Ζωγραφου) οπου πας να κατεβεις ξερω γω και ακους ενα "γκραααααααουρ".. Η πας να ανεβεις και ακους παλι το "γκρααααααουρ".. Προσπαθω να αποφευγω τετοιες περιοχες.

Επισης καλο ειναι να μην το δουλεψουμε οταν εχει χιονι κατω καθως θα μπουκωσει...

Ειναι συμβιβασμος σε καποια πραγματα, οποιος μπορει να τους κανει - το κανει Cool
DimiP - Παρ 25 Απρ 2003, 08:51:47
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:
Βασικα τα χω ξαναπει στο καταλληλο thread, οποτε θεωρηστε το συγκεκριμενο post σαν μικρη παρενθεση...

Λακουβες τις αποφευγω μιας και ειναι μονοπλευρα οποτε ειναι ευκολο.. Ψηλα σαμαρακια βρισκει αλλα εχει καμποση ελαστικοτητα και επιστρεφει στη θεση του... Αν τυχον "φυγει" βαζω αλλο... ο συγκεκριμενος πλαστικος γωνιακος σωληνας κανει 900 δρχ και εχω αλλαξει 2. Εναν εσπασα και ενας μου φυγε (μπορουσα να τον μαζεψω αλλα δε σταματησα)...

Με νερα δεν υπαρχει προβλημα εκτος και αν χωθεις σε λιμνη νερου με φόρα. Γενικα το αποφευγω αν και μια μερα που ανοιξαν οι ουρανοι και ηταν ολοι οι δρομοι ποταμια, η κινηση μπρος τα μπρος με λιγα χιλιομετρα δεν σταθηκε αρκετη σαν δυναμη ωστε να σπρωξει το νερο μπρος τα πανω μισο μετρο που απαιτειται πριν ο σωληνας ξανα-οριζωντιωθει μετα το φιλτρο του αερα...

Το εχω δοκιμασει και πισω απο "σπρευ" αλλων αυτοκινητων/φορτηγων υπο βροχη οπου δεν φανηκε να επηρεαστηκε αρνητικα ο κινητηρας (το αντιθετο μαλιστα τραβαγε καλυτερα)

Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οι ανισοπεδοι δρομοι (βλεπε ανηφορες, κατηφορες οπως αυτες που εχει στο Ζωγραφου) οπου πας να κατεβεις ξερω γω και ακους ενα "γκραααααααουρ".. Η πας να ανεβεις και ακους παλι το "γκρααααααουρ".. Προσπαθω να αποφευγω τετοιες περιοχες.

Επισης καλο ειναι να μην το δουλεψουμε οταν εχει χιονι κατω καθως θα μπουκωσει...

Ειναι συμβιβασμος σε καποια πραγματα, οποιος μπορει να τους κανει - το κανει Cool

Αλεξ, τι εγινε με το παιδι εκεινο που σωνει και καλα προσπαθουσε να σε πεισει για τη μη ορθοτητα της κατασκευης σου ;; Παρατηρησα τον υπερβαλοντα ζηλο του να σε πεισει πως η κατασκευη σου δεν κανει δουλεια και αν κανει ειναι ιδιας ποιοτητας με ...σκουπα...
Τι εγινε ;; γνωριστηκατε ; ποιος ηταν ;; ποιος επεισε τελικα ποιον ;; Wink Wink
Alex - Παρ 25 Απρ 2003, 12:13:28
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικα δεν προσπαθουσε να με πεισει οτι το δικο μου δεν κανει δουλεια γιατι αυτο ειναι αδιαμφισβητητο (και μονο που το βλεπεις).. Το θεμα ειναι κατα ποσον ειναι πρακτικο. Βεβαια ειχε αμφιβολιες για το κατα ποσον ο αερας μπορει να προσαρμοστει με παραπανω καυσιμο και για το κατα ποσο δουλευει η μονωση αλλα ενταξει λογικο ειναι..

Παντως και εγω με τη σειρα μου αμφεβαλλα κατα ποσο παιρνει αερα η σκουπα...

Τελικα ειπαμε να τα στησουμε ωστε να λυσουμε τις διαφορες μας μια και καλη Twisted evil αλλα δεν εχει χωρο για να κανεις κατι τετοιο...Δεν πειραζει.. στην ευθεια της πιστας των Μεγαρων Wink

Δεν θυμαμαι το id του αλλα νομιζω ειναι το ιδιο παληκαρι που ξεθεωσε τον σκυλο στο τρεξιμο Laughing Laughing Laughing Laughing
DimiP - Σαβ 26 Απρ 2003, 10:19:50
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:
Βασικα δεν προσπαθουσε να με πεισει οτι το δικο μου δεν κανει δουλεια γιατι αυτο ειναι αδιαμφισβητητο (και μονο που το βλεπεις).. Το θεμα ειναι κατα ποσον ειναι πρακτικο. Βεβαια ειχε αμφιβολιες για το κατα ποσον ο αερας μπορει να προσαρμοστει με παραπανω καυσιμο και για το κατα ποσο δουλευει η μονωση αλλα ενταξει λογικο ειναι..

Παντως και εγω με τη σειρα μου αμφεβαλλα κατα ποσο παιρνει αερα η σκουπα...

Τελικα ειπαμε να τα στησουμε ωστε να λυσουμε τις διαφορες μας μια και καλη Twisted evil αλλα δεν εχει χωρο για να κανεις κατι τετοιο...Δεν πειραζει.. στην ευθεια της πιστας των Μεγαρων Wink

Δεν θυμαμαι το id του αλλα νομιζω ειναι το ιδιο παληκαρι που ξεθεωσε τον σκυλο στο τρεξιμο Laughing Laughing Laughing Laughing

να τα στησετε ;;; για δες το PM σου
kaisaras96 - Τρι 29 Απρ 2003, 18:05:04
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτη τη λυση με το σωληνα την δοκιμασα με μονη διαφορα οτι δεν τον αφησα εμφανη!
Δεν καταλαβα ιδιαιτερη διαφορα εκτος απο τα κλασικα(καλυτερη αποκριση)
Αυτη τη λυση την εφαρμοζει και η K&N(δειτε στο site τα 57i κιτ)
Στα μειον οτι το φιλτρο γινεται χαλια(εργοστασιακο),οποτε την κατηργησα και να πω την αληθεια με τα νερα καρδιοχτυπας!
DimiP - Τρι 29 Απρ 2003, 23:34:30
Θέμα δημοσίευσης:
kaisaras96 έγραψε:
Αυτη τη λυση με το σωληνα την δοκιμασα με μονη διαφορα οτι δεν τον αφησα εμφανη!
Δεν καταλαβα ιδιαιτερη διαφορα εκτος απο τα κλασικα(καλυτερη αποκριση)
Αυτη τη λυση την εφαρμοζει και η K&N(δειτε στο site τα 57i κιτ)
Στα μειον οτι το φιλτρο γινεται χαλια(εργοστασιακο),οποτε την κατηργησα και να πω την αληθεια με τα νερα καρδιοχτυπας!

δηλ. πως την "εκρυψες" ;;
kaisaras96 - Πεμ 01 Μάϊ 2003, 14:03:59
Θέμα δημοσίευσης:
Πολυ απλα την εκρυψα στον χωρο πισω απο το προβολακι ομιχλης και μπροστα απο το πλαστικο θολο του αριστερου τροχου Idea
DimiP - Παρ 02 Μάϊ 2003, 00:40:16
Θέμα δημοσίευσης:
kaisaras96 έγραψε:
Πολυ απλα την εκρυψα στον χωρο πισω απο το προβολακι ομιχλης και μπροστα απο το πλαστικο θολο του αριστερου τροχου Idea

πισω απο τοπροβολακι και με μετωπο (δηλ. να κοιταζει) το πισω μερος απο το προβολακι ;;;
και ρουφαει αερα απο κει περα ;;;
γιατι εμενα βλεπει τη σιτα (με καποια κλιση βεβαια προς τα πανω ) και παλι ευχαριστημενος δεν ειμαι...
Alex - Παρ 02 Μάϊ 2003, 02:19:07
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.. Idea Idea Idea Idea Idea εχω ανατριχιασει με την ιδεα που μολις μου δωσατε.. Εδω και καιρο θελω να βαλω τον προφυλακτηρα του XS.. Αλλα οταν ρωτησα μου ειπαν:

50 (χηνες) ο προφυλακτηρας.... Με βαψιμο 90.. Συν προβολακια αλλα 90 = 180.. Συν μοχλακι (γυρω στα 12) .. τα πιασαμε τα 200 χιλιαρικα...

Και λεω εγω τωρα...

Παιρνω τον προφυλακτηρα και δεν του βαζω προβολακια αλλα το συνδεω κατ'ευθειαν με το σωληνα για φιλτροκουτο (μη ρωτατε ποιο σωληνα.. αυτον που εχω τωρα!) Μαλιστα μπορω να τραβηξω και εναν 2ο καθετα στο αμαξι για να παιρνω αερα και απ'το δεξι προβολακι (2πλος αερας!).. Και ουτε προβλημα με νερα (σε σχεση με αυτο που χω τωρα θα ναι 20 εκατοστα απανω και βαλε), ουτε με εξογκωματα ουτε ΤΙΠΟΤΑ.. Αρκει μονο να υπαρχει προσβαση στο συγκεκριμενο σημειο για τα προβολακια, απ'το φιλτροκουτι και να μην εμποδιζει το μπροστα μερος του θολου.. (κραταω μια επιφυλαξη δεν εχω δει τι παιζει καθως δεν εχω XS προφυλακτηρα)

Αν γινεται τοτε για να μοιαζει και ομορφο μπορει να του βαλω και καλα και 2 μικρο-σιτουλες συρματινες στις τρυπες για τα προβολια..

ΑΝΤΕΕΕΕ ΓΕΙΑΑΑΑ.. !! Πως δε το χα σκεφτει τοσον καιρο? Μπραβο ρε παιδια..

Κανας μπλε XS προφυλακτηρας υπαρχει? Twisted evil
pduke - Παρ 02 Μάϊ 2003, 11:08:24
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτή η λύση έχει εφαρμοστεί εδώ και καιρό στο CC Cup.Αέρας από δύο προβολάκια είναι πλεονασμός αν σκεφτείς ότι μέχρι και το CC παίρνει από ένα.Η διαφορά είναι ότι το CC έχει τον προφυλακτήρα του GT οπότε ο σωλήνας έχει πιο ομαλή διαδρομή.
kaisaras96 - Παρ 02 Μάϊ 2003, 13:00:19
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως μη τρελενομαστε πολυ με τον αερα,κανενας κατασκευαστης δεν παιρνει αερα κατευθειαν απο εξω ουτε στο s2000,στα πιο πολλα αυτοκινητα ο αερας προερχεται απο τον χωρο πισω απο το φαναρι.Η ιδεα με το προβολακι καλη ειναι βεβαια αλλα σε εμας τα xs δεν λεει να τα κανουμε μονοφθαλμα η να τα καταργησουμε.
Τον τελευταιο καιρο το ψαχνω πολυ το θεμα και καταλαβα οτι οι σωληνες που φερνουν αερα απο εξω κανουν καλο κι ας μην ειναι συνδεμενοι αμεσα με το φιλτρο και το ολο θεμα ειναι να γλιτωσουμε απο τον ζεστο αερα του ψηγειου.
Δηλαδη και μια φιλτροχοανη μεσα στον χωρο του κινητηρα με ενα προστατευτικο πλαστικο ωστε να μην τη χτυπαει ο ζεστος αερας του ψηγειου θα ναι αρκετη!και αν βαλουμε και κανα σωληνα να φερνει επιπλεον αερα ακομα καλυτερα αυτο αλλωστε κανει και η K&N.
Για τις σκουπες με ανησυχει πως ενω στο επισημο site δεν υπαρχουν εδω σου πουλανε σκουπες ΒΜC κτλ ακομα και για τις simota(ανθρακονηματινες)δεν υπαρχει αναφορα.Το θεμα ειναι πως χωρανε πολυ μικρες χοανες καταλληλες για χιλιαρια κανονικα.Μονο μια υπαρχει οντως επωνυμη η J&R νομιζω η οποια σε αντιστοιχο τεστ παλια ειχε διαπρεψει.
Δεν μου φαινεται καθολου τυχαιο καθως οι ανθρωποι θα τη μελετησαν,ενω εδω ακριβοπληρωνουμε για κατι το οποιο μαλλον φτιαχνεται απο βιοτεχνιες στην Ελλαδα!
Τα περιβοητα κιτ που ετοιμαζονται ελπιζω να κινηθουν προς αυτη την κατευθηνση,αλλωστε τα υλικα για να φτιαχτουν τετοια πραγματα ειναι φθηνα απλα μας.........
Pughell - Παρ 02 Μάϊ 2003, 16:26:12
Θέμα δημοσίευσης:
Γενικα στο εξωτερικο δεν ειναι και πολυ μπροστα στον τομεα "πατεντα".
Στην Αγγλια π.χ. τωρα εβγαλε σκουπα η Ecosse και ετρεξαν ολα τα αγγλακια να παρουν...Ακομα στην φιλτροχοανη ειχαν μεινει! Laughing
DimiP - Σαβ 03 Μάϊ 2003, 00:59:41
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.. Idea Idea Idea Idea Idea εχω ανατριχιασει με την ιδεα που μολις μου δωσατε.. Εδω και καιρο θελω να βαλω τον προφυλακτηρα του XS.. Αλλα οταν ρωτησα μου ειπαν:

50 (χηνες) ο προφυλακτηρας.... Με βαψιμο 90.. Συν προβολακια αλλα 90 = 180.. Συν μοχλακι (γυρω στα 12) .. τα πιασαμε τα 200 χιλιαρικα...

Και λεω εγω τωρα...

Παιρνω τον προφυλακτηρα και δεν του βαζω προβολακια αλλα το συνδεω κατ'ευθειαν με το σωληνα για φιλτροκουτο (μη ρωτατε ποιο σωληνα.. αυτον που εχω τωρα!) Μαλιστα μπορω να τραβηξω και εναν 2ο καθετα στο αμαξι για να παιρνω αερα και απ'το δεξι προβολακι (2πλος αερας!).. Και ουτε προβλημα με νερα (σε σχεση με αυτο που χω τωρα θα ναι 20 εκατοστα απανω και βαλε), ουτε με εξογκωματα ουτε ΤΙΠΟΤΑ.. Αρκει μονο να υπαρχει προσβαση στο συγκεκριμενο σημειο για τα προβολακια, απ'το φιλτροκουτι και να μην εμποδιζει το μπροστα μερος του θολου.. (κραταω μια επιφυλαξη δεν εχω δει τι παιζει καθως δεν εχω XS προφυλακτηρα)

Αν γινεται τοτε για να μοιαζει και ομορφο μπορει να του βαλω και καλα και 2 μικρο-σιτουλες συρματινες στις τρυπες για τα προβολια..

ΑΝΤΕΕΕΕ ΓΕΙΑΑΑΑ.. !! Πως δε το χα σκεφτει τοσον καιρο? Μπραβο ρε παιδια..

Κανας μπλε XS προφυλακτηρας υπαρχει? Twisted evil

ΚΑΛΑ ρε εισαι σοβαρος ;;;

αληθεια λες οτι δεν το ειχες σκεφτει ;;
πεφτω απο τα συνεφα!
δεν εχεις δει να κυκλοφορουν αμαξια με τρυπες στη θεση που μπαινουν τα προβολακια ;;
ακομα πεφτω!πεφτω!
ακου δεν το σκεφτηκε! το θεμα ειναι αν θυσιαζεις τα προβολακια!
εγω οχι..
παντως σιγουρα εχεις πολλες εναλλακτικες αν δεν βαλεις προβολακια και αυτο με τη σιτα θα δωσει και αλλο look.
και επειδη μπορει να μην το εχεις σκεφτει σου λεω και το αλλο το θεϊκο!
πολλοι τρυπανε τον προφυλακτηρα τους με 2 η 1 στρογγυλη τρυπα και τοποθετωντας σωληνα ρουφανε κρυο αερα κατευθειαν απο εμπρος.
ισως εχεις δει στο δρομο puntakiaψι;ciquecentακια και λοιπα...
τι λες ;;;

επεσα!
Alex - Σαβ 03 Μάϊ 2003, 04:02:22
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικα και εγω αυτο αναρωτιεμαι πως δεν το χα σκεφτει τοσον καιρο.. παντως δεν εχω δει "τυφλο" peugeot μεχρι σημερα που μιλαμε.. Και βασικα το σκηνικο με τα προβολακια δεν μου σκασε στο μυαλο γιατι δεν εχω ουτε τρυπες, ουτε προβολακια - ειναι συμπαγης ο προφυλακτηρας...Αυτα τα χει ο XS..

Και επειδη θελω να βαλω τον XS τοτε μου σκασε στο μυαλο οτι χμμ μπορω να εξοικονομησω και τα λεφτα για αγορα προβολεων που θα μου εφτανε συνολο 200 χιλιαδες...
DimiP - Κυρ 04 Μάϊ 2003, 14:34:39
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:
Βασικα και εγω αυτο αναρωτιεμαι πως δεν το χα σκεφτει τοσον καιρο.. παντως δεν εχω δει "τυφλο" peugeot μεχρι σημερα που μιλαμε.. Και βασικα το σκηνικο με τα προβολακια δεν μου σκασε στο μυαλο γιατι δεν εχω ουτε τρυπες, ουτε προβολακια - ειναι συμπαγης ο προφυλακτηρας...Αυτα τα χει ο XS..

Και επειδη θελω να βαλω τον XS τοτε μου σκασε στο μυαλο οτι χμμ μπορω να εξοικονομησω και τα λεφτα για αγορα προβολεων που θα μου εφτανε συνολο 200 χιλιαδες...

...θα σε μαλωσω!!! Twisted evil Twisted evil τι σημαινει δεν εχω τρυπες ;;;
εχεις αλλα δεν το ξερεις !!!
ακουσε :
κατα τα λεγομενα του κ.Κρητικακου , (οταν θελησα να βαλω προβ.ομιχλης στο 206 ειχα και εχω τον ιδιο προφυλακτηρα με εσενα χωρις τρυπες) οι τρυπες υπαρχουν αλλα ειναι καλυμενες, και βγαζουν τον προφυλακτηρα το χτυπανε στο μερος που ειναι προχαραγμενο απο πισω και βγαινει το κοματι για να αποκαλυφθουν οι τρυπες-κατι σαν τους πλακαδες που χαρασουν τα πλακακια και μετα τα χτυπανε μια και κοβονται αμεσως... δεν τον πιστεψα και ακομα δεν εχω διασταυρωσει ποσο αληθεια μου ελεγε και αν ισχυει αυτο. το θεμα ειναι πως μπορεις να πας και να πεις <<παιδια θελω να βαλω προβ. ομιχλης>>, να ζητησεις να σου κανουν τις τρυπες και να το παρεις να φυγεις.... απλα!
Tomcat - Κυρ 04 Μάϊ 2003, 19:09:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ισχύει αυτό που σου είπε Δημήτρη.Εχω δει πολλά 5θυρα με προβολάκια.
Alex - Δευ 05 Μάϊ 2003, 02:03:06
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικα δε θελω να τρυπησω αυτον, θελω να βαλω XS γιατι αυτος τα φαγε τα ψωμια του οταν μπηκα γρηγορα σε μια στροφη και τον εσκισα σε κατι χωματα απο υποστροφη Embarassed

Ο περιοριστικος παραγων ηταν παντα τα προβολακια αλλα τωρα με βλεπω να τον παιρνω... Cool (Κατσε να βρουμε και τα λεφτα εεε)
Vaggelis - Δευ 05 Μάϊ 2003, 12:32:48
Θέμα δημοσίευσης:
Alex, και εγώ νομίζω οτι υπάρχουν οι υποδοχές στον προφυλακτήρα (μην ξεχνάμε και τις πρώτες εκδόσεις XT με τους προβολείς ομίχλης...)

Αλλά, παιδιά, χάσαμε το νόημα της κουβέντας...

Τι έγινε με τις Σαλονικιώτικες φιλτροχοάνες Πάνο;;;;;;;;;;;
GIANNIS206 - Δευ 05 Μάϊ 2003, 16:52:38
Θέμα δημοσίευσης:
τίποτα ακόμα είαμαστε στην αναμονή!
Αλεξ@νδρος - Τετ 07 Μάϊ 2003, 17:33:03
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Αλεξ σου εχω ιδεα! Idea Idea
Αν ανοιξεις στο φτερο τρυπα σαν της Μ3 βαλεις και τις γρυλλιες και ενωσεις τον σωληνα εκει δεν θα εχεις και απευθειας αφθονο αερα και προστασια απο τα νερα?
Alex - Τετ 07 Μάϊ 2003, 23:52:31
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν θυμαμαι πως ειναι της M3.. καμια φωτο?
pduke - Πεμ 08 Μάϊ 2003, 01:24:57
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

Yπομονή παίδες,δεν ξεχάστηκε τίποτα.
οι χοάνες δεν ήρθαν ακόμα.
Kατά τα άλλα είχαμε εξέλιξη στο θέμα κατασκευής σφηνοειδούς σκούπας για το κάτω μέρος και κατασκυής βαρελακίου(ιου ιου ιου) Confused

Σημειώστε δε, για να θυμάστε και διαφωνηστε αν ξέρετε κάτι άλλο ...βαρέλι που παίρνει τον αέρα από το πλάι( και όχι από κάτω) είναι το σωστότερο βαρέλι(λέγε με καλό στροβιλισμό)

Kαι κάτι τελευταίο, μην ξεχνάτε ότι το κυριότερο θέμα είναι να μαζευτούμε πολλοί και να τρελαθούμε στις δοκιμές.
GIANNIS206 - Πεμ 08 Μάϊ 2003, 03:11:36
Θέμα δημοσίευσης:
Πανούλη εμένα ξέρεις που θα με βρείς! Wink
Vaggelis - Πεμ 08 Μάϊ 2003, 07:56:47
Θέμα δημοσίευσης:
Εδώ κάτω στην Αθήνα, πως θα γίνει να μαζευτούμε για δοκιμές;;;
Και εγώ είμαι διαθέσιμος...
Ady - Πεμ 08 Μάϊ 2003, 08:23:02
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Kατά τα άλλα είχαμε εξέλιξη στο θέμα κατασκευής σφηνοειδούς σκούπας για το κάτω μέρος και κατασκυής βαρελακίου(ιου ιου ιου) Confused

Σημειώστε δε, για να θυμάστε και διαφωνηστε αν ξέρετε κάτι άλλο ...βαρέλι που παίρνει τον αέρα από το πλάι( και όχι από κάτω) είναι το σωστότερο βαρέλι(λέγε με καλό στροβιλισμό)

Kαι κάτι τελευταίο, μην ξεχνάτε ότι το κυριότερο θέμα είναι να μαζευτούμε πολλοί και να τρελαθούμε στις δοκιμές.

Αντε ντε !!

Εχω να έρθω στη Σαλονίκη ένα μήνα, και μου έχετε λείψει !! Shocked Very happy
seridim - Πεμ 08 Μάϊ 2003, 10:10:44
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

Πάνο μην μας ξεχάσεις. Υποψήφιοι δοκιμαστές
Skull - Πεμ 08 Μάϊ 2003, 16:25:35
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορει να ειναι ασχετο αλλα μηπως η φοτογραφια μου βοηθησει αυτους που ελεγαν για την εισαγωγη του αερα??

Το συγκεκριμενο το εχω δει και σε focus και μου προξενησε την περιεργεια γιατι εμοιαζε με προβολεις ομιχλης και ελεγε διπλα focus_erebu_airduct_(αεραγωγος)!Ηταν σε λιστα απο αξεσουαρ αυτοκινητων!
pduke - Πεμ 08 Μάϊ 2003, 16:36:36
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:
Μπορει να ειναι ασχετο αλλα μηπως η φοτογραφια μου βοηθησει αυτους που ελεγαν για την εισαγωγη του αερα??

Το συγκεκριμενο το εχω δει και σε focus και μου προξενησε την περιεργεια γιατι εμοιαζε με προβολεις ομιχλης και ελεγε διπλα focus_erebu_airduct_(αεραγωγος)!Ηταν σε λιστα απο αξεσουαρ αυτοκινητων!

Σωστό αλλά μικρό,
αν εκεί τώρα βάλεις(που θα βάλεις) μια σφηνοειδή σκουπα για να δίνει πίεση ώστε να φεύγει προς τα πάνω με ροή, τότε βρίσκεσαι σε καλό δρόμο(που βρίσκεσαι δηλαδή..)
DimiP - Πεμ 08 Μάϊ 2003, 17:02:31
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:

α γεια σου!
εκει τον εχω κι εγω.....ΤΟ ΣΩΛΗΝΑ που παει στο βαρελακι ! Wink Wink
PoLiThS - Πεμ 08 Μάϊ 2003, 20:58:32
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ το ταλαιπωρούμε το θέμα... εγώ την λύση την βρήκα με την σκούπα παντώς... Όσο για το μέγεθος της φιλτροχοάνης που φιλοξενήται μέσα... ειναι μικρή όντως αλλα κανείς δεν μπορει να πει.. ειναι μικρή αρα ειναι για 1000ρι.. Απο πρωσοπική εμπειρία θα την αποκαλούσα λιάν επιεικώς αποδοτική, δεδομένου του ανοίγματος στο καπώ, αλλα και χωρίς αυτο Μιλάμε για μια κατασκευή με καλυμένη φιλτροχοάνη καλά προστατευμένη απο τον θερμό αέρα που αποβάλει το ψυγείο νερου, πράγμα που έχει διαπιστώσει με τα ίδια μου τα χέρια... καθώς και πριν και τωρα ανεξαρτήτως εξωτερικής θερμοκρασίας η ειδαγωγή μου είναι πλέον κρύα.
Ivang - Πεμ 15 Μάϊ 2003, 08:49:16
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχει πάντως μια ιδέα για εισαγωγή εμπρός (όχι στο προβολάκι), παραδίπλα !!!

kaisaras96 - Σαβ 31 Μάϊ 2003, 20:12:55
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια τι εγινε με το θεμα τελικα?
Κανανε το βαρελακι που λεγατε με τη σκουπα κτλ
ή μηπως ναυαγησαν τα σχεδια?
kavaliotis - Κυρ 01 Ιούν 2003, 02:45:21
Θέμα δημοσίευσης:
Paidia epeidh kai ego paizw metaksu Thessalonikis-Kavalas-Agglias ( Laughing ) kai to kalokairi 8a valw filtroxoanh K&N, mhpws na mhn balw kai na kanw kati san auta pou lete? Giati auto me thn eisagwgh apo katw to eida edw se kati 206 sthn Agglia alla mou fanhke polu xamhlo kai isws na akoumpaei lakoubes ktl kai epeidh egw sunexeia to anevazw se pezodromia ktl den leei..Na skefteite kai xwris xamhlwma pou to exw pali exei tuxei na to akoumphsw to amaksi katw opote den to xamhlwnw oute 8elw na kanw auto to pragma..Lete mia filtroxoanh K&N na mou kanei thn douleia h 8elw tetoia eleu8erh eisagwgh?
pduke - Τρι 02 Σεπ 2003, 08:51:40
Θέμα δημοσίευσης:
Μαντέψτε........
pezomania - Τρι 02 Σεπ 2003, 09:12:08
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Μαντέψτε........

τΙ ΡΕ ΠΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!
mick206 - Τρι 02 Σεπ 2003, 09:14:49
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Μαντέψτε........

Να το πάρει το ποτάμι;; Rolling eyes Very happy
Ady - Τρι 02 Σεπ 2003, 09:33:41
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Μαντέψτε........

Ήρθαν και μας περιμένουν ;;;;;
Vaggelis - Τρι 02 Σεπ 2003, 10:13:03
Θέμα δημοσίευσης:
Έλα ρίξε τη βόμβα, τι περιμένεις;;;;;
Εγώ μέσα οτι και αν πεις......
pduke - Τρι 02 Σεπ 2003, 10:21:49
Θέμα δημοσίευσης:
Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color

ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΦΙΛΤΡΟΧΟΑNΕΣ!!!!!!!ΚΑΙ ΤΑ PANEL FILTERS ΤΗΣ GREEN!!!!

ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ.

Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color Multi color
Ady - Τρι 02 Σεπ 2003, 10:30:44
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:

ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΦΙΛΤΡΟΧΟΑNΕΣ!!!!!!!ΚΑΙ ΤΑ PANEL FILTERS ΤΗΣ GREEN!!!!

ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ.

Παιδιά, ένας-ένας, μη σμπρώχνεστε !!! Smile Smile

Μπράβο ρε Πάνο !!

Πόσα τεμάχια ήρθανε ;
pezomania - Τρι 02 Σεπ 2003, 10:50:54
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΑΣΆΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ!!!!

Το πιάσατε το υπονοούμενο έτσι!! Razz Razz Razz Razz Razz
pduke - Τρι 02 Σεπ 2003, 10:58:23
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν είναι πολλά τελικά ρε παιδιά...

13 χοάνες --->20ευρώ (η μία!!!)
5 φίλτρα ----->57ευρώ
mick206 - Τρι 02 Σεπ 2003, 10:59:41
Θέμα δημοσίευσης:
Μήπως υπάρχει καμιά φωτό ρε παιδιά για να τα δούμε; Rolling eyes
pduke - Τρι 02 Σεπ 2003, 11:42:15
Θέμα δημοσίευσης:
αυτή τη στιγμή καίγομαι στη δουλειά,

θα σας ενημερώσω αργότερα γιατι έχω πολλά να σας πω.
Vaggelis - Τρι 02 Σεπ 2003, 12:25:11
Θέμα δημοσίευσης:
Θέλω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μια φιλτροχοάνη............!!!!!!!!!!!!!
Να με υπολογίσεις......
zzzleepy - Τρι 02 Σεπ 2003, 16:52:59
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή δοκίμασα μια φιλτροχοάνη και απογοητεύτηκα, λέω να δοκιμάσω την τύχη μου και μ'ένα φίλτρο... Πάνο, υπολόγισέ με κι εμένα οκ;

Άλλωστε είμαι κι ο μεγάλος χαμένος της υπόθεσης ΤΕΛΙΚΑ DEVIL... Smile
kaisaras96 - Τρι 02 Σεπ 2003, 17:05:28
Θέμα δημοσίευσης:
Μιλαμε για χοανη σκετη?Τι μαρκα?
Εγω ενδιαφερομαι αν ειναι σε μορφη κιτ κυριως.
kavaliotis - Τρι 02 Σεπ 2003, 18:48:13
Θέμα δημοσίευσης:
Οταν λετε φιλτρο και χοανη ξεχωριστα, τι εννοειτε? Και επισης, μπορουμε να παρουμε ολοι αν θελουμε? (αν εχουνε μεινει εννοειται)... Αν και το πιθανοτερο ειναι να βαλω σκουπα...
zzzleepy - Τετ 03 Σεπ 2003, 00:38:25
Θέμα δημοσίευσης:
Είχα βάλει μια φιλτροχοάνη της Κ&Ν αλλά περισσότερο κακό έκανε παρά καλό. Μπούκωνε πολύ χαμηλά και πολύ ψηλά ενώ στις μεσαίες στροφές το γκάζι είχε καλύτερη απόκριση. Να μην πω και για το θόρυβο... Ίσως ήθελε και κάτι άλλο για να δουλέψει σωστά (π.χ. κρύο αέρα, εξαγωγή) που εγώ δεν το είχα κι έτσι ξαναμπήκε το μαμά φιλτροκούτι. Γι'αυτό σκέφτομαι να πάρω ένα ελεύθερο φίλτρο και ν'αλλάξω το εργοστασιακό...

Φιλτροχοάνη και φίλτρο είναι διαφορετικά πράγματα... και η σκούπα επίσης...
Tomcat - Τετ 03 Σεπ 2003, 00:48:40
Θέμα δημοσίευσης:
Πανο υπολογισε με για την Χοανιτσα! Με την εισαγωγη αερα ομως τι θα κανουμε??Θυμαμαι κατι λεγαμε αλλα.... πατεντες παλι???
Ivang - Πεμ 04 Σεπ 2003, 09:30:06
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Είχα βάλει μια φιλτροχοάνη της Κ&Ν αλλά περισσότερο κακό έκανε παρά καλό. Μπούκωνε πολύ χαμηλά και πολύ ψηλά ενώ στις μεσαίες στροφές το γκάζι είχε καλύτερη απόκριση.

Αντώνη, την έχεις την φιλτροχοάνη ακόμα ?
Θα'θελα να την δοκιμάσω με Devil ...

Με τα φώτα τι έκανες, πήγες Εγνατία ?
pduke - Πεμ 04 Σεπ 2003, 10:28:01
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν κύριοι,

το θέμα παρα-έμεινε πίσω όμως πρέπει να σας ενημερώσω ότι και εγώ αλλά κυρίως ο κύριος Ivang δεν κάτσαμε με σταυρωμένα χέρια.
Προχωρήσαμε σε μία κατασκευή εισαγωγής με σκεπτικό( του Βαγγέλη) την μείωση της διαδρομής του αέρα, την διευκόλυνσή της κίνησής του αλλά και την εύρεση κρύου αέρα.Όλα αυτά κρατώντας το φιλτροκούτι μιας και οι χοάνες δεν είχαν έρθει.

Στην ουσία υπάρχουν δύο κατασκευές πανομοιότυπες που παίρνουν αέρα από κάτω(το ψεγάδι τους...), η μία για ΧS η άλλη για GT.

Ο βαγγέλης θα μας τα πει ο ίδιος, αυτό που έκανα εγώ μπορώ να πω ότι δουλεύει πολύ καλά και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Ανοίγει καλύτερα και το βασικότερο δουλεύει δυνατά και μετά τις 5500.Εμεινε το θέμα τις εμφάνισης(θέλει βάψιμο)

Τις χοάνες όπως τις είδα μάλλον είναι μικρές για δίλιτρο αλλά πολύ καλές για τα άλλα.Περιμένω και τον Tenere με το 16άρι του (του έδωσα μία) να μας πει εντυπώσεις.

Τελευταίο νέο είναι ότι βρήκα τις Green Twister με 120 ευρώ και θα πάω για να την δοκιμάσω.(άκουσα καλά λόγια).Περιμένω να μου πείτε αν γνωρίζετε κάτι για την Twister και αν η τιμή είναι καλή.

pezomania - Πεμ 04 Σεπ 2003, 15:25:32
Θέμα δημοσίευσης:
Λόγω νέου project για το 206 μου, αναγκάζομαι Crying or Very sad Crying or Very sad

να αποσύρω το ενδιαφέρον μου για φίλτρα Green.

Το δηλώνω απλώς, επειδή είχα δηλώσει ενδιαφέρον, μην κρατήσετε κάτι για μένα και μείνει κάποιο άλλο παιδί εκτός....
zzzleepy - Πεμ 04 Σεπ 2003, 17:03:49
Θέμα δημοσίευσης:
Βαγγέλη τη χοάνη την έχω στο πορτ-μπαγκάζ οπότε όταν βρεθούμε σε κάποια συνάντηση στη δίνω αν θέλεις. Θα έρθεις απόψε; Η χοάνη αυτή ήταν από Ibiza 1600 οπότε ίσως να είναι καλύτερη για το δικό σου...

Με τα φώτα δεν έκανα τίποτα γιατί δεν παίζει μια κι έτσι "ηθελημένα" το ξέχασα για λίγο... Razz

Νομίζω ότι για το θέμα των φίλτρων και των χοανών πρέπει να τα πούμε από κοντά σε κάποια συνάντηση γιατί μας ψιλομπερδέψατε με τις πατέντες σας... Rolling eyes
sps - Πεμ 04 Σεπ 2003, 22:22:21
Θέμα δημοσίευσης:
Ερωτηση:
Εχετε σχεδιασει νεα εισαγωγη κατω απο το φιλτροκουτι?
Αν ναι ποσο κοστιζει να το παρω χωρις φιλτρο,μιας και εχω κn?

Οσον αφορα το twister η τιμη του ειναι πολυ καλη!
Στη speed and style περυσι ζηταγαν 220 ευρω περιπου.
Vaggelis - Παρ 05 Σεπ 2003, 07:52:19
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνο, επειδή και εγώ είχα ενδιαφερθεί για τις twister παλιότερα, για δες το topic.....
http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=1311&highlight=twister

Προφανώς ο Nikos Vini ξέρει περισσότερα...
Ivang - Παρ 05 Σεπ 2003, 11:40:33
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά η εισαγωγή που έχουμε σχεδιάσει δεν είναι κάτι το φοβερό, αποτελείται από σωλήνες αποχέτευσης καθώς και από ένα πλακέ κομμάτι που καταλήγει σε στρόγγυλο από σωλήνες απορροφητήρα. Είναι σχεδιασμένη ώστε να μπαίνει στο δίχαλο (βάση) από το μανίσιο φιλτροκούτι και να παίρνει αέρα από μπροστά, κάτω από τον προφυλακτήρα.
Είναι κατασκευή φαντάζομαι παρόμοια με του Αλέξανδρου, χωρίς να την έχω δει βέβαια...
Φανταστείτε κάτι σαν μικρή σκουπίτσα πλακέ εισαγωγή που καταλήγει σε στρόγγυλο ακριβώς κάτω από το φιλτροκούτι.
Είναι στερεωμένη με δύο βίδες πάνω στο σασί από τη μια μεριά και περαστή μέσα στη διχάλα από την άλλη. Αυτή που έχω εγώ είναι για προφυλακτήρα XS και αυτή του Πάνου για GT. Οικονομική σαν κατασκευή αφού αποτελείται απο κομμάτια πλαστικά.
Το φιλτροκούτι μέσα τουλάχιστον το δικό μου έχει φίλτρο K&N και του Πάνου Ram-Air ελευθέρας, τώρα βέβαια που ήρθαν οι φιλτροχοάνες η επόμενη ιδέα είναι να τοποθετήσουμε μία μέσα στο φιλτροκούτι, αποτελέσματα θα δούμε...
Διαφορά υπάρχει στο ότι ρουφάει πιο άμεσα αέρα συν το ότι έχουμε φίλτρο ελευθέρας, αν έχετε και λίγο πιο ελεύθερη εξάτμιση τότε τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα.
Ελπίζω να σας έδωσα μια ιδέα, αναμείνατε φωτογραφίες και αναλυτική περιγραφή υλικών ώστε αν θελήσει κανείς να το φτιάξει !!!
ofitzis - Παρ 05 Σεπ 2003, 13:24:01
Θέμα δημοσίευσης:
Κι εγώ μια χοάνη αν περισσεύει αφεντικό... Laughing
pduke - Δευ 08 Σεπ 2003, 13:58:49
Θέμα δημοσίευσης:
Κύριοι και κυρίες,

όσοι από εσάς δεν θέλουν να περιμένουν την πρόοδο των μετατροπών και θέλουν να παραγγείλουν χοάνη(εδώ που τα λέμε 20 ευρουδάκια είναι όλα κιολα), παρακαλώ να με ενημερώσουν για να πάω να τις πάρω.

Οσοι δε, τις θέλουν πολύ σύντομα μπορούν να δώσουν τα χρήματα σε κάποιον που θα έρθει στην Εύβοια ώστε να τις κατεβάσω εκεί.
Θυμίζω ότι πρόκειτε για μία χοάνη χωρίς σωλήνες και λοιπα κόλπα, η οποία εφαρμόζει σε Φ με την εργοστασιακή σωλήνα και είναι αυτή που μπαίνει στο αγωνιστικό 106 1.6.(δεν νομίζω ότι το μέγεθός της αρκεί για δίλιτρους(?))

Αν κάποιος θέλει twister ισχύουν τα ίδια.
Pughell - Δευ 08 Σεπ 2003, 14:30:21
Θέμα δημοσίευσης:
Πανο αν οι χοανες που λες ειναι οι πρασινες Green που φερνει ο Ντινος να ξερεις οτι θα χρειαστει και ανταπτορα για να μπουνε γιατι ειναι πολυ μεγαλες σε διαμετρο.
Φαντασου οτι ειναι ακομα πιο μεγαλες και απο την πεταλουδα του 16αρη κινητηρα με τα 122!
Παντως ειναι πολυ καλη ποιοτητα και τα χρηματα που τα δινει ο Ντινος ειναι τουλαχιστον εξεφτελιστικα!
pduke - Δευ 08 Σεπ 2003, 14:36:22
Θέμα δημοσίευσης:
pughell έγραψε:
Πανο αν οι χοανες που λες ειναι οι πρασινες Green που φερνει ο Ντινος να ξερεις οτι θα χρειαστει και ανταπτορα για να μπουνε γιατι ειναι πολυ μεγαλες σε διαμετρο.
Φαντασου οτι ειναι ακομα πιο μεγαλες και απο την πεταλουδα του 16αρη κινητηρα με τα 122!
Παντως ειναι πολυ καλη ποιοτητα και τα χρηματα που τα δινει ο Ντινος ειναι τουλαχιστον εξεφτελιστικα!

Αυτές είναι αλλά έκατσε κανονικά και σε μένα και σε 16άρι(στο σωλήνα εννοώ)
Pughell - Δευ 08 Σεπ 2003, 16:52:13
Θέμα δημοσίευσης:
Σε ενα 106 και σε ενα Saxo που πηγαμε να τις βαλουμε,ηταν πολυ μεγαλυτερη απο την διαμετρο του σωληνα της σκουπας αλλα και της πεταλουδας και χρειαστηκε να κανουμε πατεντα σε αντιθεση με μια Ram air και μια Bmc που καθοταν ακριβως... Confused
pduke - Δευ 08 Σεπ 2003, 17:01:44
Θέμα δημοσίευσης:
pughell έγραψε:
Σε ενα 106 και σε ενα Saxo που πηγαμε να τις βαλουμε,ηταν πολυ μεγαλυτερη απο την διαμετρο του σωληνα της σκουπας αλλα και της πεταλουδας και χρειαστηκε να κανουμε πατεντα σε αντιθεση με μια Ram air και μια Bmc που καθοταν ακριβως... Confused

Eίπα εγώ τίποτα για 106 & saxo????

ε;;;;;

είπα;;;;;;
Pughell - Δευ 08 Σεπ 2003, 18:16:22
Θέμα δημοσίευσης:
Και γιατι γκρινιαζεις ρε;
Λες και εγω θα βαλω τιποτα στην τσεπη μου... Very happy
Εγω για βοηθεια σας το λεω. Wink
ofitzis - Δευ 08 Σεπ 2003, 22:15:49
Θέμα δημοσίευσης:
Αν κατάλαβα καλά κάθεται κατευθείαν επάνω στην άκρη της πεταλούδας έτσι;Το δικό μου είναι 1400άρι,έχει ίδια διάμετρο σωλήνα με το 1600άρι;
Αν ναι Πάνο πάρε και για μένα μία.Τhanks
pduke - Τρι 09 Σεπ 2003, 09:11:59
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν τα ξαναλέω γιατί δεν θα τα δει κανένας πάλι....

ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΕΣ ΕΔΩ!!!!!(κοιτάχτε παραπάνω)

η χοάνα ΔΕΝ μπαίνει κατευθείαν στην πεταλούδα αλλά στον σωλήνα που φεύγει από την πεταλούδα.(ακριβώς στην ένωση με το φιλτροκούτι.Η όπου αλλού θέλετε στην τελική των πραγμάτων!!!)Αλλωστε μια μετροπούλα θα τη θέλει μάλλον γιατί αέρας κρύος δεν υπάρχει κάτω από το καπώ μας.

αυτά
Ivang - Τρι 09 Σεπ 2003, 09:14:38
Θέμα δημοσίευσης:
Τη θέλει, τη θέλει !!!!

Cool Cool Cool Cool Cool Cool
konstantinos - Τρι 09 Σεπ 2003, 09:15:46
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Λοιπόν τα ξαναλέω γιατί δεν θα τα δει κανένας πάλι....

ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΕΣ ΕΔΩ!!!!!(κοιτάχτε παραπάνω)

η χοάνα ΔΕΝ μπαίνει κατευθείαν στην πεταλούδα αλλά στον σωλήνα που φεύγει από την πεταλούδα.(ακριβώς στην ένωση με το φιλτροκούτι.Η όπου αλλού θέλετε στην τελική των πραγμάτων!!!)Αλλωστε μια μετροπούλα θα τη θέλει μάλλον γιατί αέρας κρύος δεν υπάρχει κάτω από το καπώ μας.

αυτά

Σε είχα ρωτήσει... με έγραψες και γι αυτό σε ξαναρωτάω...
Αυτά τα διαόλια (φιλτροχοάνες) μπαίνουν στην σκούπα της PTS?
pduke - Τρι 09 Σεπ 2003, 09:30:05
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:

Σε είχα ρωτήσει... με έγραψες και γι αυτό σε ξαναρωτάω...
Αυτά τα διαόλια (φιλτροχοάνες) μπαίνουν στην σκούπα της PTS?

θα σου φέρω μία στην Εύβοια και θα το δούμε μαζί.
Ικανοποιημένος???ε???
konstantinos - Τρι 09 Σεπ 2003, 10:13:30
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
θα σου φέρω μία στην Εύβοια και θα το δούμε μαζί.
Ικανοποιημένος???ε???

Οχι... Laughing
Vaggelis - Τρι 09 Σεπ 2003, 10:34:23
Θέμα δημοσίευσης:
Θέλω και εγώ μια Πάνο......
Την καπαρώνω από τώρα...
pduke - Τρι 09 Σεπ 2003, 10:41:17
Θέμα δημοσίευσης:
1. Ivang
2. Vaggelis

πάμε παρακάτω....
ofitzis - Τρι 09 Σεπ 2003, 12:25:51
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
1. Ivang
2. Vaggelis

πάμε παρακάτω....

3. ofitzis ... Laughing

Κάνει δεν κάνει στο σωλήνα του 1400,20 ευρώ είναι δε γα***ται...Δεν θα κάτσω να κάνω μετατροπή,γιατί εγώ τη θέλω απλά για να τη βάζω σε περιπτώσεις που ξέρω ότι πάω να το λιώσω,έτσι απλά για να έχω το θόρυβο και να πορώνομαι παραπάνω...εξάλλου αν ακούγεται ο ήχος της μηχανής έχεις καλύτερη αίσθηση του πότε κάνεις καλές αλλαγές και βελτιώνεσαι νομίζω οδηγικά... αυτά φυσικά ισχύουν για τους σχετικά άπειρους όπως εγώ...
Κατά τα λοιπά όμως το αμάξι το θέλω αθόρυβο...για να ακούω καλύτερα τη μουσικούλα μου Laughing
Y.Γ Κωνσταντίνε τι θα'λεγες αν σου ζητούσα να κάνεις τον "μεσάζοντα" Question
konstantinos - Τρι 09 Σεπ 2003, 12:42:26
Θέμα δημοσίευσης:
ofitzis έγραψε:
...Κωνσταντίνε τι θα'λεγες αν σου ζητούσα να κάνεις τον "μεσάζοντα" Question

No problem Mate!!! Wink
Vaggelis - Τρι 09 Σεπ 2003, 15:08:09
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγώ τα κανόνισα με τον p206mike...
Tomcat - Τρι 09 Σεπ 2003, 15:32:14
Θέμα δημοσίευσης:
Που σαι μαστορα πιασε μια και για μενα! Η παλια θελει αλλαγη!
Vaggeli τι κανονισες μετον Mike??
pduke - Τρι 09 Σεπ 2003, 17:04:14
Θέμα δημοσίευσης:
1. Ivang
2. Vaggelis
3. ofitzis
4. Tomcat

για περάστε.....

όποιοι τις θέλουν το ΣΚ να μου πούνε που θα δώσουν τα χρήματα για να συνεννοηθώ
tenere - Τετ 10 Σεπ 2003, 07:45:46
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:

Έβαλα την φιλτροχοάνη κατευθείαν στον σωλήνα που φεύγει από την πεταλούδα. Με κρύο το αυτοκίνητο έχει φοβερά ανοίγματα ιδίως στα χαμηλά, αλλά μόλις ζεσταθεί και διοχετεύεται ζεστός αέρας πέφτει η απόδοση κατά κόρον και ανεβαίνει η κατανάλωση, ρουφάει βενζίνα χωρίς να παίρνεις τίποτα, οπότε και την έβγαλα. Θα ακολουθήσει πατέντα βάζοντας την φιλτροχοάνη στον υπάρχον φιλτροκούτι και διοχετεύοντας σε αυτήν φρέσκο αέρα.
Ronin - Τετ 10 Σεπ 2003, 08:35:07
Θέμα δημοσίευσης:
tenere έγραψε:
Με κρύο το αυτοκίνητο έχει φοβερά ανοίγματα

Στανταρ αυτο??Μηπως εχει φοβερο ηχο??
Alex - Τετ 10 Σεπ 2003, 23:32:13
Θέμα δημοσίευσης:
Μαλλον εξαρταται απ'το πως αντιλαμβανεται ο καθενας το "φοβερα". Καποιος μπορει να πει "τα ιδια" ο αλλος μπορει να εχει μεγαλυτερη ευαισθησια και να νιωθει το αμαξι να "πεταει" σε σχεση με πριν.. Αλλα τι θελω εγω και πεταγομαι.. Question Ας αφησω καλυτερα τον tenere να πει την αποψη του....
Miltellas - Πεμ 11 Σεπ 2003, 03:11:03
Θέμα δημοσίευσης:
tenere έγραψε:
Έβαλα την φιλτροχοάνη κατευθείαν στον σωλήνα που φεύγει από την πεταλούδα. Με κρύο το αυτοκίνητο έχει φοβερά ανοίγματα ιδίως στα χαμηλά, αλλά μόλις ζεσταθεί και διοχετεύεται ζεστός αέρας πέφτει η απόδοση κατά κόρον και ανεβαίνει η κατανάλωση, ρουφάει βενζίνα χωρίς να παίρνεις τίποτα, οπότε και την έβγαλα. Θα ακολουθήσει πατέντα βάζοντας την φιλτροχοάνη στον υπάρχον φιλτροκούτι και διοχετεύοντας σε αυτήν φρέσκο αέρα.

Ο Ντίνος ξέρει τί λέει...
Διαβάστε προσεκτικά, δεν είναι παράξενα ούτε πρωτόγνωρα αυτά που γράφει. Wink
Ronin - Πεμ 11 Σεπ 2003, 07:32:09
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
tenere έγραψε:

Ο Ντίνος ξέρει τί λέει...
Διαβάστε προσεκτικά, δεν είναι παράξενα ούτε πρωτόγνωρα αυτά που γράφει. Wink

Εγω παντος τα διαβασα προσεκτικα και επιμενω στην αποψη μου περι ηχου....
206 1600 16V=SAGEM...... Wink Wink Wink Wink
Ivang - Πεμ 11 Σεπ 2003, 08:17:18
Θέμα δημοσίευσης:
Μια που αναζητάτε πατέντες είπα να βοηθήσω λιγάκι ...

Δέστε λίγο τις φωτό ! Wink Shocked

Sidobre - Πεμ 11 Σεπ 2003, 08:55:08
Θέμα δημοσίευσης:
Judger έγραψε:

Mπάαααα! 206 1600 16v = Bosch Σίγουρα!!!!! Wink Wink
pduke - Πεμ 11 Σεπ 2003, 09:14:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ivang έγραψε:
Μια που αναζητάτε πατέντες είπα να βοηθήσω λιγάκι ...

Δέστε λίγο τις φωτό ! Wink Shocked

Χεχε....

ο κύριος καθηγητής χτύπησε με φωτό από την κάβα...(και τη κάβα...)
Ronin - Πεμ 11 Σεπ 2003, 11:57:34
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Judger έγραψε:

Mπάαααα! 206 1600 16v = Bosch Σίγουρα!!!!! Wink Wink

χμμμ...pre order ήταν το δικο σου??? Cool Cool Cool
tenere - Πεμ 11 Σεπ 2003, 18:13:59
Θέμα δημοσίευσης:
Judger έγραψε:
tenere έγραψε:
Με κρύο το αυτοκίνητο έχει φοβερά ανοίγματα

Στανταρ αυτο??Μηπως εχει φοβερο ηχο??

Ο ήχος καλός θα έλεγα αλλά και λίγο κουραστικός. Για όποιον δεν πιστεύει για τα φοβερά ανοίγματα όταν είναι κρύο, μια δοκιμή και θα σας φύγουν οι απορίες, και εγώ δεν μπορούσα να φανταστώ την διαφορά μέχρι που το δοκίμασα. Καλέ οι πατέντες με την φιλτροχοάνη στο φιλτροκούτι αλλά μεταλλικό καπάκι!!!! Πιστεύω ότι μια πατέντα στο μανίσιο καπάκι του φίλτρου θα ήταν ότι καλύτερο με άνοιγμα της ροής του αέρα.
Vaggelis - Τρι 16 Σεπ 2003, 09:01:37
Θέμα δημοσίευσης:
Eντυπώσεις από την Φιλτροχοάνη by Salonica........................:
Από τότε που φόρεσα την φιλτροχοάνη, το αμάξι έχει απόκτήσει φοβερό νεύρο και τρομερό τράβηγμα από χαμηλά......, όσο δε για τον ήχο... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ..... τόσο που ........δεν ακούγεται...............???????????
*Οι εντυπώσεις αυτές είναι φανταστικές, γιατί πολύ απλά, δεν παρελήφθη η χοάνη...........*

..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Τι έγινε ρε παιδιά;;;;;;
Νομίζω, αν δεν κάνω λάθος, οτι η φιλτροχοάνη θα παραδίδονταν στον μεσολαβητή (p206mike...) στο touring.......
Τώρα πως θα γίνει;;;;;;;;;;;
pduke - Τρι 16 Σεπ 2003, 09:18:05
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό έλεγα και εγώ αλλά κανείς δεν με ειδοποίησε να μου πεί ότι έδωσε χρήματαή ότι φέρνει χρήματα.

Λυπάμαι ρε παιδιά αλλά αν κάνω ξανά τα τηλέφωνα που έκανα με τις devil θα μπω μέσα χοντρά....ήδη μια φορά την πάτησα.

Γιαυτό σας παρακαλώ ενδιαφερθείτε, οργανωθείτε και μετά πείτε μου.
Ολα αυτά χωρίς παρεξήγηση, ελπίζω να με καταλαβαίνετε.

οι φιλτροχοάνες έχουν κρατηθεί πάντως.
ofitzis - Κυρ 21 Σεπ 2003, 11:54:41
Θέμα δημοσίευσης:
Έχεις δίκιο Πάνο... Εγώ είχα συνεννοηθεί με τον Κωνσταντίνο αλλά δεν μπόρεσε να έρθει,γι'αυτό και δεν σου είπα τίποτα...
Τώρα τι εναλλακτικές έχουμε;Υπάρχει περίπτωση ν'ανέβει κανείς πάνω να του δώσουμε το παραδάκι να μας εξυπηρετήσει;Να κανονίσουμε Βαγγέλη με τους υπόλοιπους να τις πάρουμε με courier ή μήπως είναι μεγάλο το κόστος;Δεν έχω ιδέα απ'αυτά...
Vaggelis - Δευ 22 Σεπ 2003, 08:33:12
Θέμα δημοσίευσης:
Το επόμενο touring πλησιάζει, οπότε να οργανωθούμε σωστά για να πάρουμε τις φιλτροχοάνες...
Υπάρχει το ενδεχόμενο, να πάω στο tour, οπότε θα την παραλάβω ο ίδιος, αλλιώς θα κανονίσω με κάποιον πάλι....
Πάνοduke προετοιμάσου......
nik7 - Δευ 22 Σεπ 2003, 09:14:08
Θέμα δημοσίευσης:
exei perisepsei kamia???ama ine erxome kai ego na paralavo apo pano mias kai tha ime sto touring.... topothetisi ti ginete???pios tha mas ta valei ipame???

me endiaferei poli .......para poliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

asxeto......... apo thorivo osoi tin valane ti afksisi ixane???mikri?giati an milame gia arketi afksisi(thorivou)isos na min tin thelo............

perimeno pm i otidipote apo ton amesa endiaferomeno....(πωλητή gia leptomeries...)
Ady - Δευ 22 Σεπ 2003, 09:54:01
Θέμα δημοσίευσης:
nik7 έγραψε:
.... topothetisi ti ginete???pios tha mas ta valei ipame???

Έλα ρε Νικ, σε μια φιλτροχοάνα θα κολήσεις ;;

Ξεβιδώνεις τον κρίκο που ενώνει το φιλτροκούτι σου (τέτοιο δεν έχεις;) με το σωλήνα που πάει στην πεταλούδα,βγάζεις το φιλτροκούτι, βάζεις τη χοάνη και βιδώνεις.

nik7 έγραψε:
(πωλητή gia leptomeries...)

Αυτό το μαγικό πως το έκανες;

Τελικά έχεις ελληνικά ή όχι;
pduke - Δευ 22 Σεπ 2003, 09:55:29
Θέμα δημοσίευσης:
Εβαλα τη χοάνη!!!επιτέλους...

τοποθέτηση-αλλαγές:

- μπήκε στη χωλήνα εισαγωγής πριν το φιλτροκούτι(παράλληλα με το ψυγείο)
- έφυγε το καπάκι του φιλτροκουτιού
- εμεινε το κάτω κομμάτι του φιλτροκουτιού στο οποίο προσαρμόστηκε η πατέντα άμμεσου κρύου αέρα, που φτάνει κάτω από τον προφυλακτήρα.
έτσι έχουμε τη χοάνη εκτεθημένη μεν μέσα στον ζεστό αέρα που κυκλοφορεί κάτω από το καπώ, αλλά έχουμε και κρύα ροή αέρα που έρχεται από κατω.
(ότι κατλάβατε καταλάβατε, αναμείνατε φωτό)

Εντυπώσεις:

- Ουσιαστική διαφορά στην απόδοση!!!
- Στα μεσσαία, κόβει κολους!!!!!
- Καταπείνει το βόσπορο!!!

συμπέρασμα:
ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!
σηκώνει βελτίωση( στη ροή περισσότερου κρύου)
pugsang - Δευ 22 Σεπ 2003, 10:25:37
Θέμα δημοσίευσης:
Και γιατι δεν κοβεις το καπακι του φιλτροκουτιου στο σχημα της χοάνης που εξέχει ετσι ωστε να κλειστεί τελείως μεσα στο φιλτροκούτι?

Για την οδήγηση κρυου αέρα προς το φιλτροκούτι μπορείς να χρησιμοποιήσεις κομματια απο αλλα peugeot 106,206 κλπ
Ady - Δευ 22 Σεπ 2003, 10:50:50
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
- εμεινε το κάτω κομμάτι του φιλτροκουτιού στο οποίο προσαρμόστηκε η πατέντα άμμεσου κρύου αέρα, που φτάνει κάτω από τον προφυλακτήρα.
έτσι έχουμε τη χοάνη εκτεθημένη μεν μέσα στον ζεστό αέρα που κυκλοφορεί κάτω από το καπώ, αλλά έχουμε και κρύα ροή αέρα που έρχεται από κατω.

Τώρα το μόνο που μένει είναι να φτιάξουμε ένα καπάκι για το φιλτροκούτι που θα χωράει τη χοάνη για να αποτρέπουμε τον ζεστό, όσο μπορούμε...
GIANNIS206 - Δευ 22 Σεπ 2003, 11:26:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραίος ρε Πάνο!Τελικά δεν μπόρεσα να έρθω για να παίξουμε μαζί με τις τρύπες! Wink
pduke - Δευ 22 Σεπ 2003, 11:36:49
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:
Και γιατι δεν κοβεις το καπακι του φιλτροκουτιου στο σχημα της χοάνης που εξέχει ετσι ωστε να κλειστεί τελείως μεσα στο φιλτροκούτι?

Για την οδήγηση κρυου αέρα προς το φιλτροκούτι μπορείς να χρησιμοποιήσεις κομματια απο αλλα peugeot 106,206 κλπ

Σωστό, ήταν μέσα στα σχέδια αλλά έλεγα να κάνω κάτι πιο κυλινδρικό για να πετύχω καλύτερο στροβιλισμό του αέρα....

είδομεν
STAMOS - Δευ 22 Σεπ 2003, 13:32:57
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΓΗΣΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ CLUB Crying or Very sad ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ.γα**το ΑΡΓΗΣΑ ΠΟΛΥ?
pduke - Δευ 22 Σεπ 2003, 13:53:40
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ξανα μανα)

ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ/ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ Π.Μ.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ DEVIL ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΟΥ

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ η ΑΝEΒΕΙ

nik7 - Δευ 22 Σεπ 2003, 17:01:25
Θέμα δημοσίευσης:
ady έγραψε:
nik7 έγραψε:

Ξεβιδώνεις τον κρίκο που ενώνει το φιλτροκούτι σου (τέτοιο δεν έχεις;) με το σωλήνα που πάει στην πεταλούδα,βγάζεις το φιλτροκούτι, βάζεις τη χοάνη και βιδώνεις.

nik7 έγραψε:

nik7 - Δευ 22 Σεπ 2003, 17:04:59
Θέμα δημοσίευσης:
ady έγραψε:
nik7 έγραψε:

nik7 έγραψε:

den exo (tora ime home)alla stin doulia exo mono apo ton ipologisti tou dipla....... apo opou kai esteila to minima giati otan egrapsa to msg evgaze allo noima sta aggloellinika kai allo me ta ellinika.......

apo thorivo den mou ipate ti ginete........
Tomcat - Τρι 23 Σεπ 2003, 01:07:01
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Εβαλα τη χοάνη!!!επιτέλους...

τοποθέτηση-αλλαγές:

- μπήκε στη χωλήνα εισαγωγής πριν το φιλτροκούτι(παράλληλα με το ψυγείο)

Εντυπώσεις:

- Ουσιαστική διαφορά στην απόδοση!!!
- Στα μεσσαία, κόβει κολους!!!!!
- Καταπείνει το βόσπορο!!!

συμπέρασμα:
ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!
σηκώνει βελτίωση( στη ροή περισσότερου κρύου)

Ρουφαει απιστευτα............!!!!! Πανο αν εχεις υπολογιστη ταξιδιου θα ηταν ενδιαφερον να μας πεις τι σου γραφει στην καταναλωση!
Alex - Τρι 23 Σεπ 2003, 04:26:27
Θέμα δημοσίευσης:
Ειδατε επιτελους το φως ε? Εεεεεεεεεμ...

Αλλα επειδη εγω το χω κανει αυτο που λετε με τη φιλτροχοανη μεσα στο φιλτροκουτο και δοκιμασα και το επομενο σταδιο που σκοπευετε να πατε (δηλαδη να βαλετε αυτοσχεδιο καπακι) σας προτεινω κατευθειαν το μεθεπομενο σταδιο: Απλο φιλτρο αντικαταστασης, πιο ελευθερο + εργοστασιακο καπακι... Μη νομιζετε οτι ετσι δε βελτιωνει..εγω ειδα μεγαλυτερη διαφορα ετσι και το αποδιδω σε 2 παραγοντες.

Πρωτον η φιλτροχοανη βουτηγμενη στο κουτι εχει μη-βελτιστη γωνια. Ολες οι σωληνωσεις απ'τη πεταλουδα μεχρι το φιλτροκουτο ειναι ροομετρημενες ωστε να εχουν καλη αποδοση και ετσι εχουν πολυ καλα χαρακτηριστικα σχεδιασης (αν εξαιρεσει κανεις το "accordeon" που κανει). Στο 2λιτρο η συγκεκριμενη σωληνα ειναι ευθεια οποτε εκει μονο δικαιολογω αντικατασταση με κατι καλυτερο. Αλλα και παλι τα ωφελη σε συνδιασμο με φιλτροχοανη δεν ειναι μεγαλα γιατι υπαρχει το προβλημα #2.

Αυτο ειναι το οτι το "ανοικτο" συστημα (χωρις καπακι) χανει την πιεση του αερα που θα κερδιζαμε απο τη μπροστινη κινηση του αυτοκινητου. Οσος αερας δεν αποροφαται απ'τη χοανη φευγει προς το πανω. Επιλεον ακομα και αν ηταν κλειστο το συστημα τοτε ο αερας θα επερνε περιεργες γωνιες (πχ οπως βλεπετε στο σχημα θα πηγαινε προς τα πανω και μετα θα εστριβε προς τη φιλτροχοανη.. μετα θα ΞΑΝΑεστριβε προς το σωληνα που παει προς τη μηχανη κτλ) χανοντας ετσι ροικη δυναμη που δινει ροπουλα.

Γι'αυτο βαζεις φιλτρο ελευθερο αντικαταστασης με το original καπακι που εχουν πολυ καλα ροικα χαρακτηριστικα και περιοριζεις τις απωλειες αισθητα + εκμεταλλευεσαι το μεγιστο της πιεσης και θερμομονωσης + δεν σκας για το κατα ποσο το αυτοσχεδιο καλυμα ειναι αεροστεγες (που ειναι ΕΦΙΑΛΤΗΣ μεχρι να το πετυχεις) + δεν χρειαζεσαι και κοπο για να κανεις κατι.

Αυτο το λεω γιατι θυμαμαι οτι εκτος απο φιλτροχοανες πηρατε και απλα φιλτρα.

Παντως ακομα και στην περιπτωση που θες να το δοκιμασεις (το αυτοσχεδιο καλυμα) δοκιμασε καποιο ειδος σκληρου ναυλον για να δεις πανω κατω την αποδοση και ετσι να δεις αν εισαι ικανοποιημενος πριν φτιαξεις κατι σε λαμαρινα ή πλαστικο.
pduke - Τρι 23 Σεπ 2003, 10:30:15
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:

.

Πολύ σωστό και γιαυτό είπα ότι δεν θα θα μπει η χοάνη μέσα στο κουτί αλλά θα παραμείνει παράλληλη με το έδαφος (η μύτη της θα βλέπει το φτερό)ενώ θα καλυφθεί με κάτι κυλινδρικό.Τώρα το πιθανότερο είναι ότι θα φύγει το φιλτροκούτι για δύο λόγους:
1.Θέλω λίγο μεγλύτερη εισαγωγή από κάτω
2. Η κυλινδρική κατασκευή(λέγε με βαρελάκι) δεν βολεύει να προσαρμοστεί εύκολα.

βέβαια τίποτα δεν αποκλείεται

Το άλλο που μου συνέβει και αξίζει να το γράψω είναι ότι χθες ενώ γύριζα στο σπίτι και σας είχα ήδη γράψει τα φιλτροχοάνας-απόδοσης, βλέπω ότι δεν τραβάει όσο τραβούσε...Ρεζίλι λέω γιναμε μεγάλε, παρασύρθηκες και μιλούσε ο ενθουσιασμός σου.Έλα όμως που δεν τραβούσε...
Φτάνω σπίτι και μπαίνω από κάτω...και τι βλέπω!!!!!!???

Είχε φύγει όλη η σωλήνα που έφερνε αέρα από μπροστά!!!!

Το πρωί είχα βρει από κάτω στο πάρκινγκ και τσουπ!!!
δεν το είχα σφίξει καλά και το ήξερα οπότε δεν άργησε να γίνει.

Σωλήνα θα ξαναφιάξω, το καλό είναι ότι η απουσία του είναι αισθητή και επιβαιβεώνεται παραπάνω.Όλοι ξέρουμε ότι όταν νομίζουμε ότι κάτι δουλεύει παρασυρόμαστε και δεν μπορούμε να δούμε τα πράγματα όπως είναι.Στην περίπτωσή μας νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.
Alex - Τετ 24 Σεπ 2003, 03:57:18
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω καμποσες τετοιες ιστοριες με σωληνα να φευγει και να λεω "ΑΜΑΝ!! ψοφησε"...Παντως δεν τιθεται θεμα να μην τραβαει γιατι το χουν κανει δεκαδες ατομα ανα τον κοσμο και μου χουν στειλει e-mail να μ'ευχαριστησουν (!!) .. Αυτοι που μου χουν πει οτι βλεπουν τη μεγαλυτερη διαφορα ειναι 16αρηδες και 2λιτροι..

Παντως ακομα και παραλληλα να τη βαλεις τη χοανη σκεψου οτι απ'της 360 μοιρες επιφανειας θα εκμεταλλευεσαι γυρω στις 120.. Στις αλλες ο αερας πρεπει να κανει κυκλο. Και καλο ειναι να εχεις οσο το δυνατον μεγαλυτερη επιφανεια φιλτραρισματος με τη καλυτερη δυνατη γωνια προσκρουσης του αερα. (=ελευθερο φιλτρο)..

Ποσο διαμετρο ειχε ο σωληνας που εχεις βγαλει προς τα κατω να βλεπει τον αερα? Υπ'οψην οτι καλυτερα να ειναι μικρος και να βλεπει ΟΛΟΣ τον αερα παρα να ειναι μεγαλος και να βλεπει τον αερα μονο ο μισος, γιατι ετσι χανεται πιεση. Ειπαμε ομως πιεση δημιουργειται σε κλειστο συστημα (βλεπε με καπακι/καλυμα)..
sps - Πεμ 25 Σεπ 2003, 00:04:12
Θέμα δημοσίευσης:
δειτε και αυτο Laughing

Miltellas - Πεμ 25 Σεπ 2003, 01:00:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ε, ρε τί τραβάει ο κόσμος για να γλυτώσει φράγκα. Μαζί σου μεγάλε!
Για πές μας τώρα και το αποτέλεσμα της πατέντας...
Alex - Πεμ 25 Σεπ 2003, 06:33:41
Θέμα δημοσίευσης:
Εξυπνο αλλα δεν υπαρχει "πιεση"...

(Καλα εμενα δε με βρισκετε πουθενα Laughing Laughing Laughing )

Παντως προσεχτε ποσο σημαντικη ειναι η πιεση του αερα (ram-air effect)

Στην F1 το μοτερ της BMW εχει τα εξης χαρακτηριστικα.

Facts and figures:
Output of the BMW P83 is over 900 bhp.
Maximum engine speed is 19,200 rpm.
In a race, engine speed is limited to 19,000 rpm.
Idle speed is 4,000 rpm.

The engine weighs less than 90 kilograms.

The air intake volume is 1,995 cubic metres per hour.
Maximum piston acceleration is 10,000g.
Piston speed peaks at 40 metres per second and averages 25 metres per second.
Exhaust temperatures of up to 950 degrees are reached.
Maximum air temperature in the pneumatic system is 250 degrees.

It completes a distance of 500 kilometres before undergoing revision.
Total production of the BMW P83 is 200 units, ten of which the team takes to each race.
Before being phased out the engine will have received 1,388 upgrade modifications.
It comprises around 5,000 individual components, 1,000 of them different.

The ultra-high-speed 130R turn at Suzuka with its lateral load of 4g poses the greatest challenge to the oil system.
The BMW P83 endured the highest full-throttle proportion on the Monza circuit at 73 per cent per lap.
that 1,950 CAD drawings were made for this engine? Printed out and laid end to end, they would cover a distance of 1.3 kilometres.

Προσεχτε οτι λεει οτι παιρνει 2000 κυβικα μετρα αερα την ωρα!

Λοιπον οταν το φασμα λειτουργιας ειναι απο 17χιλιαδες ως 19, τοτε το μεσο φασμα λειτουργιας ειναι 18.000...

18.000 rpm / 60 = 300 περιστροφες / δευτερολεπτο...
Στις 300 περιστροφες το μοτερ παιρνει 300 Χ 1.5 λιτρο αερα (ο κινητηρας ειναι 3000 κ. εκ)

Αρα 450 λιτρα το δευτερολεπτο αρα 27 κυβικα μετρα το λεπτο αρα 1620 κυβικα την ωρα. Μεχρι τα 1995 που ανακοινωνει η BMW υπαρχει μια αποκλιση γυρω στα 375 κυβικα. Αυτα προφανως ο κινητηρας τα παιρνει απο τη ram-air εισαγωγη με αποτελεσμα να εχει volumetric efficiency γυρω στο 123% (και μιλαμε παντα για ατμοσφαιρικο κινητηρα)...

Ειδατε τι κανει η πιεση?... Laughing
Vaggelis - Πεμ 25 Σεπ 2003, 09:35:06
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα πάντως μου φαίνεται πρόχειρη πατέντα και αμφιβόλου ποιότητας και απόδοσης...
Tomcat - Πεμ 25 Σεπ 2003, 15:35:04
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παντως προσανατολιζομαι στην τοποθετηση της χοανης στη περιοχη πισω απο το αριστερο φαναρι και στη συνεχεια στην μονωση του χωρου με αλουμινενια ελασματα ωστε να δημιουργηθει ενας κλειστος (καπως) χωρος. Ο χωρος πισω απο τα φαναρια αεριζεται επαρκως λογω των εγκοπων και τον σχισμων που υπαρχουν!
Miltellas - Πεμ 25 Σεπ 2003, 23:11:53
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Εμένα πάντως μου φαίνεται πρόχειρη πατέντα και αμφιβόλου ποιότητας και απόδοσης...

...και με μηδαμινό κόστος...

Το πειραματίζειν εστί φιλοσοφείν.
Vaggelis - Παρ 26 Σεπ 2003, 08:07:16
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:
Εγω παντως προσανατολιζομαι στην τοποθετηση της χοανης στη περιοχη πισω απο το αριστερο φαναρι και στη συνεχεια στην μονωση του χωρου με αλουμινενια ελασματα ωστε να δημιουργηθει ενας κλειστος (καπως) χωρος. Ο χωρος πισω απο τα φαναρια αεριζεται επαρκως λογω των εγκοπων και τον σχισμων που υπαρχουν!

Η δικιά μου φιλτροχοάνη, είναι τοποθετημένη σε αυτόν το χώρο τώρα, μπροστά από την μπαταρία και πίσω από το φανάρι, οπού υπάρχει κενός χώρος....
Δεν νομίζω να παίρνει και πολύ αέρα εκεί....
Χαρακτηριστική ήταν και η αντίδραση του Danielou Shocked Shocked Shocked , όταν του το έδειξα...
Μου είχε πει οτι εκεί δεν ρουφάει τίποτα....
Συμφωνώ όμως μαζί σου οτι με μια καλή πατέντα και μια σωλήνα, θα έχουμε φρέσκο αέρα...!!!
Ivang - Δευ 29 Σεπ 2003, 09:40:11
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

Κι όμως είναι το 57i κιτ της K&N !!!
SnakeMJK - Πεμ 02 Οκτ 2003, 23:46:43
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικά τι έγινε με την custom εισαγωγή;; Και κάτι άλλο... Αύξηση κατανάλωσης θα υπάρχει σίγουρα... Θα έχει τρελή διαφορά; Δηλαδή από 8,5 λίτρα τα 100χλμ που είναι η κατανάλωση μεσα στην πόλη (για το 1.4) πόσο θα πάει;; Αν είναι κανα λίτρο παραπάνω τότε θα το βάλω κι εγώ... Παραπάνω δεν ξέρω αν συμφέρει, την στιγμή που παίρνουμε 2 ίππους κι αν...
DIMSAV - Παρ 03 Οκτ 2003, 02:27:21
Θέμα δημοσίευσης:
Γεια σε ολους,μολις γραφτηκα και ειναι το πρωτο p.m.Οσο αφορα τις εισαγωγες εχει δοκιμασει καποιος τις ITG τη σειρα MAXOGEN σαν αυτη στη φωτο(www.itgairfilters.com/max231.asp)?εχει δοκιμασεο καποιος με 2λιτρο προγρμματισμο στον εγκεφαλο και ειδε αποτελεσμα?ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ![/img]
Miltellas - Σαβ 04 Οκτ 2003, 01:17:05
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτρη δεν έχω ιδέα για την ITG, αλλά καλώς ήρθες. Wink
Vaggelis - Τρι 04 Νοέ 2003, 20:27:03
Θέμα δημοσίευσης:
Μια και το 5ο Touring πλησιάζει, μήπως είναι καιρός να αναθερμάνουμε το θέμα;;;
Έρθω, δεν έρθω λοιπόν στο Touring, θα ήθελα μια φιλτροχοάνη (αν υπάρχουν ακόμα....)
Τι λέτε mister Ελατέ ΠανοΔούκα;;;;
Θα την δούμε αυτή τη ρημάδα την χοάνη;;;;
pduke - Τετ 05 Νοέ 2003, 10:13:18
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Έρθω, δεν έρθω λοιπόν στο Touring, θα ήθελα μια φιλτροχοάνη (αν υπάρχουν ακόμα....)

Βαγγελάρα μου πρώτα απόλα να φροντίσεις να έρθεις στο τουρ.
Τη χοάνα θέλω να μου πεις ποιός θα την παραλάβει (αν δεν έρθεις εσύ βέβαια).Μόλις το μάθω αυτό πάω και την αγοράζω.
ΟΚ?
Vaggelis - Τετ 05 Νοέ 2003, 13:29:20
Θέμα δημοσίευσης:
Ελατός έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

Βαγγελάρα μου πρώτα απόλα να φροντίσεις να έρθεις στο τουρ.
Τη χοάνα θέλω να μου πεις ποιός θα την παραλάβει (αν δεν έρθεις εσύ βέβαια).Μόλις το μάθω αυτό πάω και την αγοράζω.
ΟΚ?

Όλα παίζονται φίλε μου Ανδριανε....
Δυστυχώς δεν μπορώ να πω κάτι ακόμα, δεν είναι σίγουρο αν θα έρθω...
Αν δεν έρθω, έχω χρίσει σαν αντιπρόσωπό μου, τον Καγκουράρχη-Μιχάλη.
Τα είχαμε κανονίσει να μου την φέρει από το camping, αλλά μας τα χάλασε ο ΠανοΔούκας....
Έλπίζω τώρα, όλα να πάνε καλά.....
Μα που είναι ο ΠανοΔούκας;;;
pduke - Τετ 05 Νοέ 2003, 13:35:25
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

Όλα παίζονται φίλε μου Shocked Shocked Ανδριανε....Shocked Shocked
Δυστυχώς δεν μπορώ να πω κάτι ακόμα, δεν είναι σίγουρο αν θα έρθω...
Αν δεν έρθω, έχω χρίσει σαν αντιπρόσωπό μου, τον Καγκουράρχη-Μιχάλη.
Τα είχαμε κανονίσει να μου την φέρει από το camping, αλλά μας τα χάλασε ο ΠανοΔούκας....
Έλπίζω τώρα, όλα να πάνε καλά.....
Μα που είναι ο ΠανοΔούκας;;;

Shocked Shocked Μα που είναι ο ΠανοΔούκας;;;Shocked Shocked

Βαγγέλη χρειάζεσαι γιατρό πάραυτα!!!!!!!!
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ!!!!
Vaggelis - Τετ 05 Νοέ 2003, 13:51:39
Θέμα δημοσίευσης:
Bρε καλώς τον........
Μα που ήσουν και σε ψάχναμε;;;;;
Λοιπόν, να φροντίσεις το θέμα μας σε παρακαλώ και keep in touch...!!!
pduke - Τετ 05 Νοέ 2003, 13:58:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε!!! το ρίξαμε στα ναρκωτικά ???

Σιγά μη σου φέρω χοάνα....

θα την πάρεις, θα την βάλεις και μετά θα μου λές που είναι η χοάνα μου...(άσε που μπορεί να νομίζεις ότι μιλάς στον Αδριανό πάλι!!!!....Ή να περιμένεις να στην φέρει ο Αδριανός.....ή να νομίζεις ότι είμαι ξανθός με μπούκλες.......ή να έρθεις στο πήλιο και να ψάχνεις να με βρεις μέσα στα κόκκινα 206.......Εκτός και αν είσαι από αυτούς που νομίζουν ότι Όλκιμος και Ελατός είναι το ίδιο πράγμα!!!!

Το βρήκα !!!θα σου φέρω dimmάκι μνήμης 512mb για σίγουρα αποτελέσματα!

εύγε
Vaggelis - Τετ 05 Νοέ 2003, 20:28:12
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνο, γράψε λάθος........... Embarassed Embarassed Embarassed Confused Confused Confused
Παρασύρθηκα από την ίδια υπογραφή που έχετε και οι δύο και δεν είδα οτι ήσουν εσύ..........
Είμαι πολύ μ@λ@κας τελικά..........
Ααααααχχχχ, αυτά κάνει η πολύ δουλειά.....
Θα με συγχωρέσεις;;;;;;
Δεν έχει χοάνα δηλαδή;;;;;;;;;
Χίλια συγνώμη Πάνο μου....
GIANNIS206 - Πεμ 06 Νοέ 2003, 02:53:01
Θέμα δημοσίευσης:
Πα΄νο θέλει χοάνα!!Συγχώρεσέ τον!!
pduke - Πεμ 06 Νοέ 2003, 09:51:26
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Πάνο, γράψε λάθος........... Embarassed Embarassed Embarassed Confused Confused Confused
Παρασύρθηκα από την ίδια υπογραφή που έχετε και οι δύο και δεν είδα οτι ήσουν εσύ..........
Είμαι πολύ μ@λ@κας τελικά..........
Ααααααχχχχ, αυτά κάνει η πολύ δουλειά.....
Θα με συγχωρέσεις;;;;;;
Δεν έχει χοάνα δηλαδή;;;;;;;;;
Χίλια συγνώμη Πάνο μου....

Οκ τότε θα σου φέρω και ένα τέταρτο παστουρμά δώρο από μένα....
Vaggelis - Πεμ 06 Νοέ 2003, 10:28:48
Θέμα δημοσίευσης:
Είσαι πρώτος......
Τον παστουρμά τον αξίζω να τον φάω ....στη μάπα
nikq - Τετ 12 Νοέ 2003, 15:24:20
Θέμα δημοσίευσης:
Συγνώμη παιδία επειδή μπερδεύτηκα σαν νέος που είμαι… Very happy τελικά πανό έχεις βρει ελεύθερο φίλτρο που μπαίνει μέσα στο μαμά φιλτροκουτι 20 ευρο και φιλτρο-χοανη που πρέπει να βγει φυσικά το φιλτροκουτι σωστά μέχρι τώρα? Εγώ θα ενδιαφερόμουν για το ελεύθερο φίλτρο, εάν μπορείς ακόμη να το βρεις… ευχαριστώ Νίκος. Wink
pduke - Τετ 12 Νοέ 2003, 15:38:19
Θέμα δημοσίευσης:
nikq έγραψε:
Συγνώμη παιδία επειδή μπερδεύτηκα σαν νέος που είμαι… Very happy τελικά πανό έχεις βρει ελεύθερο φίλτρο που μπαίνει μέσα στο μαμά φιλτροκουτι 20 ευρο και φιλτρο-χοανη που πρέπει να βγει φυσικά το φιλτροκουτι σωστά μέχρι τώρα? Εγώ θα ενδιαφερόμουν για το ελεύθερο φίλτρο, εάν μπορείς ακόμη να το βρεις… ευχαριστώ Νίκος. Wink

το φίλτρο κάνει 50

η φιλτροχοάνη 20

δεν ξέρω γιατί, μη με ρωτάς, δεν κατάλαβα......
nikq - Τετ 12 Νοέ 2003, 15:56:25
Θέμα δημοσίευσης:
ok .Ευχαριστώ πολύ πάνo
pduke - Τετ 12 Νοέ 2003, 16:17:18
Θέμα δημοσίευσης:
nikq έγραψε:
ok .Ευχαριστώ πολύ πανό

να σαι καλά αλλά όχι και Πανό βρε Νίκο μου...

ούτε καν πλακάτ..... Shocked
nikq - Τετ 12 Νοέ 2003, 16:25:14
Θέμα δημοσίευσης:
Shocked Το διόρθωσα αμέσως πολύ μπέρδεμα αυτοί οι τόνοι στο pc…
Ελατός έγραψε:

ούτε καν πλακάτ.....

pduke - Τετ 12 Νοέ 2003, 16:28:49
Θέμα δημοσίευσης:
nikq έγραψε:
Shocked Το διόρθωσα αμέσως πολύ μπέρδεμα αυτοί οι τόνοι στο pc…
Ελατός έγραψε:

ούτε καν πλακάτ.....

χεχε Thumb right
Vaggelis - Πεμ 13 Νοέ 2003, 12:47:14
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνο, ξέρω οτι έχω μπεί σε black list και οτι δεν θα μου φέρεις χοάνα, αλλά εγώ έχω συννενοηθεί με τον Μιχάλη.......
Αν θέλεις και είναι εύκολο, αγόρασε μια χοάνα και δώστη στον Μιχάλη (θα σου την πληρώσει αυτός, τα έχουμε κανονίσει...)
Χίλια συγνώμη που δεν θα τα πούμε από κοντά....
mick206 - Πεμ 13 Νοέ 2003, 17:19:17
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Χίλια συγνώμηπου δεν θα τα πούμε από κοντά....

Shocked Rolling eyes Confused Sad
Γιατί ρε Βαγγέλη; Sad Κρίμα!
pduke - Πεμ 13 Νοέ 2003, 17:43:04
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Πάνο, ξέρω οτι έχω μπεί σε black list και οτι δεν θα μου φέρεις χοάνα, αλλά εγώ έχω συννενοηθεί με τον Μιχάλη.......
Αν θέλεις και είναι εύκολο, αγόρασε μια χοάνα και δώστη στον Μιχάλη (θα σου την πληρώσει αυτός, τα έχουμε κανονίσει...)

στις 30 νοεμβρίου το απόγευμα μια green χοάνα θα ταξιδεύει για Αθήνα μέσα σε ένα δίλιτρο 206..... Wink
Vaggelis - Παρ 14 Νοέ 2003, 10:29:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ελατός έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

στις 30 νοεμβρίου το απόγευμα μια green χοάνα θα ταξιδεύει για Αθήνα μέσα σε ένα δίλιτρο 206..... Wink

με σκλαβώνεις Πάνο μου...... (νόμιζα πως ήταν Κ&Ν...)
τώρα που είπες Green, στην έκθεση είχε προσφορά σκούπα Green κομπλέ 129 ευρώ....
μου έπεσαν τα σάλια.....
Vaggelis - Πεμ 27 Νοέ 2003, 16:08:50
Θέμα δημοσίευσης:
Φύλε μου καλέ, καλέ μου φύλε ΠανοΔούκα, κάνω ένα reminder post για να σου υπενθυμίσω την υπόσχεση που έδωσες...... Wink
Vaggelis - Δευ 01 Δεκ 2003, 21:47:23
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνο χίλια ευχαριστώ.....
Θα στα πω και από κοντά, στο επόμενο touring - να είμαστε καλά - μαζί και τις εντυπώσεις......
mick206 - Τρι 02 Δεκ 2003, 00:12:26
Θέμα δημοσίευσης:
Βαγγέλη καλορίζικη και καλοφόρετη η χοάνα σου! Μόλις κάνεις μερικά χιλιομετράκια μετέφερε μας εντυπώσεις.... Πριζώνομαι τελευταία για να κάνω τον λέοντα λιγάαααακι πιο άγριο... Twisted evil Laughing Laughing Laughing
Miltellas - Τρι 02 Δεκ 2003, 03:58:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ετοιμαστείτε να μάθετε καινούριους μύθους. Προσεχώς, θα συγκριθεί φιλτροχοάνη Green με μαμόφιλτρο. Προβλέπω απογοήτευση...
Pughell - Τρι 02 Δεκ 2003, 22:10:56
Θέμα δημοσίευσης:
Θα κλαψουνε μανουλες Μιλτο μου...Οι εχων σκουπα θα ριξουν μαυρο δακρυ... Sad
zzzleepy - Τρι 02 Δεκ 2003, 22:26:53
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνο, παίζουν ακόμα τα φίλτρα της Green; Αν ναι θέλω ένα... Πιστεύω να έχεις ακόμα και το τηλέφωνό μου...
pduke - Τετ 03 Δεκ 2003, 11:09:42
Θέμα δημοσίευσης:
Μουρντάρηδες!!!!

όλοι χοάνα θέλετε ε??

νομίζω ότι μείνανε 1 ή 2 μόνο αλλά φαντάζομαι ότι θα ξαναφέρει ο Ντίνος.

Βαγγέλη μου καλορίζικη, καλοφόρετη, μπολικοαλογόβγαλτη και μην ξεχνάς και εσύ και οι υπόλοιποι, να φέρετε αέρα από μπροστά(βλέπε κενό άνάμεσα στο ψυγείο και την κολώνα της μετώπης).

Για τους 1.4 και 1.6 η πατέντα του φραπεολέ είναι πολύ καλή και αναμείνατε για παραπέρα εξέληξη.
PHSYBORG - Τετ 03 Δεκ 2003, 13:32:45
Θέμα δημοσίευσης:
Κ εγω θελω να βαλω σωληνα να φερνει αερακι στην Χοανα μου αλλα που θα τον στηριξω κ που θα τον δεσω σκεφτομαι ! Question
TONY PAP - Τετ 03 Δεκ 2003, 15:56:47
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Ετοιμαστείτε να μάθετε καινούριους μύθους. Προσεχώς, θα συγκριθεί φιλτροχοάνη Green με μαμόφιλτρο. Προβλέπω απογοήτευση...

Είμαστε όλο μάτια Shocked και αυτιά ...
Vaggelis - Τετ 03 Δεκ 2003, 16:40:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ελατός έγραψε:
Μουρντάρηδες!!!!

όλοι χοάνα θέλετε ε??

νομίζω ότι μείνανε 1 ή 2 μόνο αλλά φαντάζομαι ότι θα ξαναφέρει ο Ντίνος.

Βαγγέλη μου καλορίζικη, καλοφόρετη, μπολικοαλογόβγαλτη και μην ξεχνάς και εσύ και οι υπόλοιποι, να φέρετε αέρα από μπροστά(βλέπε κενό άνάμεσα στο ψυγείο και την κολώνα της μετώπης).

Για τους 1.4 και 1.6 η πατέντα του φραπεολέ είναι πολύ καλή και αναμείνατε για παραπέρα εξέληξη.

Αυτό για αστείο το λες Πάνο...... Laughing Laughing Laughing Laughing
Ναι στα 1400 θα μου δώσει ........2 ολόκληρα άλογα....
ΟΥΑΟΥ Shocked Shocked Shocked
zzzleepy - Τετ 03 Δεκ 2003, 17:13:13
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΝΟΟΟ!!! Ένα απλό ελεύθερο φίλτρο θέλω υπάρχει; Απλώς να βγάλω το μαμά και να βάλω αυτό. Ούτε πατέντες ούτε τίποτα.
pduke - Δευ 08 Δεκ 2003, 13:44:16
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
ΠΑΝΟΟΟ!!! Ένα απλό ελεύθερο φίλτρο θέλω υπάρχει; Απλώς να βγάλω το μαμά και να βάλω αυτό. Ούτε πατέντες ούτε τίποτα.

Ναι ρε αγορίνα, τόγραψα, δεν τόγραψα?

50 ευρώα....

αλλά κάτσε να πάρω εγώ τον σωλήνα τον 120άρη και μετά θα δούμε αν η χοάνα πάει ακόμα καλύτερα
zzzleepy - Δευ 08 Δεκ 2003, 14:30:09
Θέμα δημοσίευσης:
Αν το έγραψες πιο πάνω δεν το είδα sorry Embarassed

Θα σε πάρω τηλέφωνο να κανονίσουμε που και πότε.
Vaggelis - Δευ 08 Δεκ 2003, 14:35:54
Θέμα δημοσίευσης:
Η εγχείριση πέτυχε, ο ασθενής επιβίωσε.........

Το Σάββατο, λοιπόν, έγινε η τοποθέτηση, στο σημείο που βρισκόταν και η παλιά φιλτροχοάνη, πίσω δηλαδή από το ψυγείο και πίσω από το αριστερό (όπως βλέπει ο οδηγός) φανάρι....

Εντυπώσεις:
Είδα,
- Καλύτερο τράβηγμα από χαμηλά
- Αρκετή ροπή (!!!!!)
- Πλήρης εξαφάνιση μιας μικρής αρρυθμίας στο ρελαντί, που εμφανίζονταν κατα τη διάρκεια του φρεναρίσματος του αυτοκινήτου (απότομη πτώση στροφών)
- Καλύτερη απόκριση στο γκάζι (ο κινητήρας "ακούει" πλέον στις διαθέσεις του δεξιού ποδιού...)
- Νεύρο στην περιοχή 3000-4000 στροφές...

Δεν είδα,
- (ή καλύτερα, δεν άκουσα....) Βελτίωση ήχου, που ελπίζω να διορθωθει λίγο τις επόμενες ημέρες...
- Καλύτερη κατανάλωση

Βέβαια, τα θετικά οφείλονται κυρίως στην αλλαγή ενός "βουλωμένου" από τη βρωμιά φίλτρου, με ένα καινούργιο.......
Περιμένω περισσότερα, όταν ο εγκέφαλος "διαβάσει" τα νέα δεδομένα.....

-
PHSYBORG - Δευ 08 Δεκ 2003, 14:41:25
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Η εγχείριση πέτυχε, ο ασθενής επιβίωσε.........

Το Σάββατο, λοιπόν, έγινε η τοποθέτηση της σκούπας, στο σημείο που βρισκόταν και η παλιά φιλτροχοάνη, πίσω δηλαδή από το ψυγείο και πίσω από το αριστερό (όπως βλέπει ο οδηγός) φανάρι....

Εντυπώσεις:
Είδα,
- Καλύτερο τράβηγμα από χαμηλά
- Αρκετή ροπή (!!!!!)
- Πλήρης εξαφάνιση μιας μικρής αρρυθμίας στο ρελαντί, που εμφανίζονταν κατα τη διάρκεια του φρεναρίσματος του αυτοκινήτου (απότομη πτώση στροφών)
- Καλύτερη απόκριση στο γκάζι (ο κινητήρας "ακούει" πλέον στις διαθέσεις του δεξιού ποδιού...)
- Νεύρο στην περιοχή 3000-4000 στροφές...

Δεν είδα,
- (ή καλύτερα, δεν άκουσα....) Βελτίωση ήχου, που ελπίζω να διορθωθει λίγο τις επόμενες ημέρες...
- Καλύτερη κατανάλωση

Βέβαια, τα θετικά οφείλονται κυρίως στην αλλαγή ενός "βουλωμένου" από τη βρωμιά φίλτρου, με ένα καινούργιο.......
Περιμένω περισσότερα, όταν ο εγκέφαλος "διαβάσει" τα νέα δεδομένα.....

-

Nα υποθεσω οτι κρατησες την ιδια χοανη κ την καθαρησες κ την εβαλες μεσα στην σκουπα?
Vaggelis - Δευ 08 Δεκ 2003, 14:48:17
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:

Nα υποθεσω οτι κρατησες την ιδια χοανη κ την καθαρησες κ την εβαλες μεσα στην σκουπα?

Γράψε λάθος........
Βλέπεις, όταν θέλεις κάτι πολύ (σκούπα......), παρασύρεσαι και γράφεις οτι έβαλες σκούπα......... Shocked Shocked Shocked Shocked
Έβαλα την χοάνη GREEN, που μου έστειλε ο ΠανοΔούκας, μέσω του Μιχάλη-p206mike, στη θέση μιας παλιάς, "βουλωμένης" KINGDRAGON...
Διόρθωσα το λάθος....
pduke - Δευ 08 Δεκ 2003, 18:35:04
Θέμα δημοσίευσης:
θέλω να πιστεύω ότι η kingdragon ήταν και μεγαλύτερη, έτσι δεν είναι?
Vaggelis - Δευ 08 Δεκ 2003, 21:56:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ελατός έγραψε:

Ακριβώς Πάνο......
Ξέρεις, ψιλοαπογοητεύτηκα όταν είδα οτι ήταν μικρότερη, αλλά τελικά την κάνει τη δουλειά της....
pduke - Τρι 09 Δεκ 2003, 23:53:05
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Ελατός έγραψε:

Ακριβώς Πάνο......
Ξέρεις, ψιλοαπογοητεύτηκα όταν είδα οτι ήταν μικρότερη, αλλά τελικά την κάνει τη δουλειά της....

Χε χε, περίμενε γιατί αύριο βάζω εισαγωγή 40άρα.... πιπίνι κοινώς!!!
Τόση δα τρυπούλα!! αν δουλέψει καταρίπτονται οι μύθοι!!
mick206 - Τετ 10 Δεκ 2003, 01:31:26
Θέμα δημοσίευσης:
Ελατός έγραψε:
Χε χε, περίμενε γιατί αύριο βάζω εισαγωγή 40άρα.... πιπίνι κοινώς!!!

Συγνώμη που παρεμβαίνω σαν κλ@νι@ στην οφέλιμη και χρήσιμη συζήτησή σας αλλά εγώ ξέρω οτι η λέξη "πιπίνι" για άλλα πράγματα προορίζεται... Rolling eyes Wink Twisted evil Laughing Laughing Laughing
Ευχαριστώ!
ένας ένας έτσι;; όχι όλοι μαζί τουρλουμπούκι!! Laughing Laughing
pduke - Τετ 10 Δεκ 2003, 23:33:37
Θέμα δημοσίευσης:
για έλα εδώ εσύ... Bluegrab

Splat άρπατην
FRAPEOLE - Πεμ 11 Δεκ 2003, 00:21:23
Θέμα δημοσίευσης:
Πανο εχεις βασιμες υποψιες οτι θελει λεπτη σωληνα?

Αληθεια τι ειδος σωληνα θα βαλεις?Λαστιχο...... Laughing Laughing

και πως θα το στηριξεις......

Συμφωνα με τον υπολογιστη του 206 η χοανη αυξησε την καταναλωση κατα 0,5 Ι/100χλμ...

Παρολα αυτα δε τη βγαζω με τιποτα-ο ηχος της ειναι μεγαλη καβλα-

Καλυψα και το φιλτροκουτι για να μην παιρνει ζεστο αερα απο το ψυγειο και τη μηχανη αλλα θα το δεις σε καμια συναντηση γιατι ειναι λιγο δυσκολο να στο εξηγησω...
pduke - Πεμ 11 Δεκ 2003, 14:41:47
Θέμα δημοσίευσης:
FRAPEOLE έγραψε:
Πανο εχεις βασιμες υποψιες οτι θελει λεπτη σωληνα?

Αληθεια τι ειδος σωληνα θα βαλεις?Λαστιχο...... Laughing Laughing

και πως θα το στηριξεις.......

έβαλα το φιλτροκούτι με το ελευθέρας και στην 75άρα εισαγωγή έβαλα μια συστολή σε 50.
Περιμένω και τον εγκέγκέφαλο να προσαρμοστεί.Μέχρι τώρα είναι πεσμάνο χαμηλά αλλά πήρε ψηλά και μειώθηκε σοβαρότατα η κατανάλωση
είδομεν.

FRAPEOLE έγραψε:
Καλυψα και το φιλτροκουτι για να μην παιρνει ζεστο αερα απο το ψυγειο και τη μηχανη αλλα θα το δεις σε καμια συναντηση γιατι ειναι λιγο δυσκολο να στο εξηγησω...

είδες διαφορά??
PHSYBORG - Πεμ 11 Δεκ 2003, 14:59:38
Θέμα δημοσίευσης:
FRAP k EL καντε ρε σεις μια μαγκια κ βγαλτε καμια φωτο !
FRAPEOLE - Πεμ 11 Δεκ 2003, 20:00:16
Θέμα δημοσίευσης:
Πανο το φιλτροκουτι δεν το σφραγισα αεροστεγως απλα δεν παιρνει ζεστο αερα απο πανω-Η διαφορα πιστευω οτι εντοπιζεται στο οτι η φιλτροχοανη θα διατηρει την αποδοση της και δεν θα επιρεαζεται τοσο απο την αυξηση της θερμοκρασιας στο χωρο του κινητηρα...

Αν μπορεσω θελω να το ξανακανω μια δυναμομετρηση με χοανη και αλλη μια με φιλτρο ελευθερας-Αν φυσικα κανει και μια καλη προσφορα ο δυναμομετριτης-

Παντως η αυξηση της καταναλωσης πρεπει να ειναι ενδεικτικο, καλυτερης αποδοσης.......

Φιλλιπε αμα ηξερα να βαλω φοτογραφια θα το εκανα.............. Confused Laughing Laughing

Πριν κανα μηνα δεν ηξερα να αλλαζω ουτε σειρα Rolling eyes Cool
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες