plaketokofths έγραψε: |
Καλές βόλτες (και αναγνωριστηκές... ![]() Πραγματικά είναι πολύ καλό αμάξι αυτό, σβέλτο στριφτερό και με καλό εξοπλισμό νομίζω έβγαινε με στανταρ ηλιοροφή, προβολάκια, ζαντες αλουμινίου, A/C ε? Καλορίζικο με απροβλημάτιστα χλμ... |
volvos έγραψε: |
απο σενταν μπακετωμενο τετρακινητο τουρμπο
σε 106 1.4...... οποια ξεφτιλα ![]() καλοριζικο... και συντομα με κοτσαδωρο! ![]() |
Lef205 έγραψε: |
Εχει στανταρ παραθυρα κλειδαριες καθρεπτες και οροφη, δεν εχει υδραυλικο τιμονι (την Παρασκευη θα εχει) και αρκουδα.(ψαχνομαστε για να βαλουμε ομως. ![]() |
plaketokofths έγραψε: | ||
Εγώ πάντως δεν θα έβαζα... δεν ειναι δα και τόσο σκληρό! Μόνο στο παρκάρισμα αν σε δυσκολέψει! Ανταυτού θα εχεις ανταμοιβή την πολύ καλή αίσθηση των τροχών στα χέρια σου! ![]() |
Lef205 έγραψε: | ||||
πες τα αυτα και στο ετερον ημισυ! ![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: |
Όλοι παντόφλα τρώμε.....άσχετα αν μερικοί δεν θέλουν να το παραδεχτούν... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Τρώτε τρώτε ![]() |
plaketokofths έγραψε: | ||||||
καλά καλά, κατάλαβα... να το πεις εσυ αμα θες Λευτέρη αυτά για εμένα ειναι επικίνδυνες αποστολές! ![]() ![]() Οταν μπαίνουν στη μέση γυναικα και αυτοκίνητο γινεται πάντα χαμος και στο τελος επικρατεί η γυναίκα! Γι αυτο...Υδραυλικό θέλει η γυναικα? Υδραυλικοοοοοοοο ναι, οτι πει η γυναίκα. ΥΓ: "τυχερε" εσύ εχεις κι ενα πλήρως αντρικό αμάξι - όπλο αρα εισαι οκ! |
Lef205 έγραψε: |
πες τα αυτα και στο ετερον ημισυ! ![]() ![]() ![]() |
DIMCHRI έγραψε: |
α καλά ... θα το οδηγάει και γυναίκα...
κριμα το αυτοκηνητάκι.... ![]() ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: | ||||
+1 |
DIMCHRI έγραψε: | ||
α καλά ... θα το οδηγάει και γυναίκα... κριμα το αυτοκηνητάκι.... ![]() ![]() ![]() Άντε ρε καλορίζικο !!! Το αγαπημένο μου αυτοκίνητο...πόσα χιλιόμετρα έχει ρε συ ; |