PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - Για τον καθενα που θελει ipod στην εργοστασιακη πηγη του 207

sotos 207Gt - Τετ 18 Απρ 2007, 22:44:29
Θέμα δημοσίευσης: Για τον καθενα που θελει ipod στην εργοστασιακη πηγη του 207
Υπαρχει ενα εξαρτημα απο την connects2 το οποιο συνδεεται αμεσα στην εργοστασιακη πηγη του 207(RD4) και το οποιο επιτρεπει τον ελεγχο του ipod αλλα και την φορτιση του.Περισσοτερες πληροφοριες θα εχω εντος των ημερων που θα παραλαβω το πρωτο και θα διαπιστωσω οτι δουλευει χωρις προβλημα και σφαλματα στον εγκεφαλο.
Επισης υπαρχουν bluetooth car kit για κινητα τα οποια δουλευουν με τον ιδιο τροπο και εναι σαφως φθηνοτερα απο της εταιριας ενω ερχονται με ανταπτορα για την εργοστασιακη πηγη επισης ελπιζω χωρις προβλημα..
Μεινετε συντονισμενοι οσοι ενδιαφερεστε..
Και για να αποφυγουμε τις καταστασεις διαφιμιστικου χαρακτηρα(car audio εχω)οποιος θελει καλυτερα pm.. Thumb Left
Stevon - Πεμ 19 Απρ 2007, 13:06:59
Θέμα δημοσίευσης:
Σωτήρη RD4 είναι η πηγή η τηλεματική (δλδ ραδιοτηλέφωνο/mp3 κτλ..κτλ..)

η μαμά του GT είναι η RD3 που παίζει και MP3. Wink
power - Πεμ 19 Απρ 2007, 13:32:06
Θέμα δημοσίευσης:
Να ρωτήσω κάτι άλλο εγώ το αυτοκίνητο το έχω παραγγείλει με το εργοστασιακό bluetooth car kit. Αν αλλάξω το εργοστασιακό radio cd θα έχω πρόβλημα με το bluetooth ?
Stevon - Πεμ 19 Απρ 2007, 13:38:13
Θέμα δημοσίευσης:
Με απλά λόγια ναί....
Αλλά δέν θα είναι μόνο εκεί το πρόβλημα σου......
Όταν θα έχω ποιο πολύ χρόνο θα βρώ το τόπικ που γράφουμε αναλυτικά τι χάνεις αλλάζοντας την μαμά πηγή...
Αυτά για την ώρα. Wink
sotos 207Gt - Κυρ 22 Απρ 2007, 22:35:09
Θέμα δημοσίευσης:
RD4 απο την VDO η την blaupunct=radio cd με mp3.
RT3 επισης απο τις δυο αυτες εταιριες τηλεματικη πηγη οπως ανεφερες με ραδιο-τηλεφωνο-κληση sos-gps- με εγχρωμη οθονη και εισοδο video η μονοχρωμη οθονη(CT) και χωρις εισοδο.

Στο πρωτο αναφερομαι και η συσκευη που λεω πιανει την εισοδο της σιντιερας με αντιστιχιση δισκου-φακελου(πρωτος δισκος αντιστοιχο playlist στο ipod κλπ) +φορτιση
Μαλλον μπερδευτηκες Thumb Left
sotos 207Gt - Κυρ 22 Απρ 2007, 22:39:55
Θέμα δημοσίευσης:
power έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι άλλο εγώ το αυτοκίνητο το έχω παραγγείλει με το εργοστασιακό bluetooth car kit. Αν αλλάξω το εργοστασιακό radio cd θα έχω πρόβλημα με το bluetooth ?

Θα παραμεινουν ολες οι ρυθμισεις της οθονης αλλα καθε φορα που θα βγαζεις την μπαταρια θα πρεπει να επανασυνδεεις την εργοστασιακη πηγη για να τις ξαναφτιαξεις.
Το blutooth συνδεεται στην πηγη και απ οτι καταλαβαινεις.....περιπατο Sad
Stevon - Δευ 23 Απρ 2007, 10:03:34
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
....

Σωστότατος.......
Έ ρε...στραβομάρα............. Embarassed Embarassed Laughing Laughing Laughing Cool Cool
sotos 207Gt - Δευ 23 Απρ 2007, 10:07:35
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:
....

Σωστότατος.......
Έ ρε...στραβομάρα............. Embarassed Embarassed Laughing Laughing Laughing Cool Cool

Τυχαινει και στις καλυτερες οικογενειες.. Salute
Touristas - Τρι 24 Απρ 2007, 07:06:47
Θέμα δημοσίευσης:
Το RT3 είναι Magneti Marelli.
Tα RD4 δεν είναι όλα mp3.
Η ρυθμίσεις στο εργοστασιακό Bluetooth γίνονται από το R/CD όπως και η λειτουργία του υπολογιστή ταξιδίου + κάποιες άλλες ρυθμίσεις ανάλογα το μοντέλο.
Αυτά τα έχεις δοκιμάσει εάν δουλεύουν μετά την αφαίρεση τις μαμά πηγής?
sotos 207Gt - Τρι 24 Απρ 2007, 16:41:01
Θέμα δημοσίευσης:
Το RT3 ειναι τις περισσοτερες φορες blaupunct.Η Marelli βγαζει εγκεφαλους και ηλεκτρικα.
Το εχω δοκιμασει και στο δικο μου και σε αλλα τρια που τους εχω βαλει ηχοσ/τα και δουλευει το κουμπι στον μοχλο των υαλοκαθαριστηρων(εναλλαγη μεταξυ trip και μηδενισμος).
Οντως δεν ειναι ολα τα RD4 Mp3 αλλα στην περιπτωση του 207 ειναι ενω σε αλλα μοντελα οχι. Thumb Left
Touristas - Τρι 24 Απρ 2007, 17:42:30
Θέμα δημοσίευσης:
Επειδή έχω RT3 δεν είναι blaupucnt και επίσης σε κανένα 207 εκτός από το GT δεν είναι MP3 το ράδιο εκτός και αν το κάνεις παραγγελία.
Η Magneti Marelli δεν βγάζει μόνο εγκεφάλους.
sotos 207Gt - Τρι 24 Απρ 2007, 18:01:40
Θέμα δημοσίευσης:
Sorry εχεις δικιο.Blaupunct ειναι το πολυδισκο απο κατω.
Νομιζα οτι η Marelli δεν βγαζει πηγες.Εισαι σιγουρος??Οχι οτι δεν ειναι blaupunct αλλα οτι ειναι Marelli.
Σε οσα 207 εχω δει και 1.4 και 1.6 ειναι Mp3.(Το RD4)
Touristas - Τρι 24 Απρ 2007, 18:51:25
Θέμα δημοσίευσης:
Μπες στο google και κάνε αναζήτηση για magneti marelli RT3 και θα δεις.
Όσο για το mp3 προφανώς είναι παραγγελεία.
sotos 207Gt - Τετ 25 Απρ 2007, 08:16:23
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Μπες στο google και κάνε αναζήτηση για magneti marelli RT3 και θα δεις.
Όσο για το mp3 προφανώς είναι παραγγελεία.

Εχεις δικιο.. Thumb Left Thumb Left
kostask - Τρι 08 Μάϊ 2007, 09:01:05
Θέμα δημοσίευσης:
Αν πάρεις απο την Peugeot την "Πλεξούδα Σύνδεσης MP3" με κωδικό (9706 AG) δεν θα κάνει δουλειά Question

Εγω θέλω να συνδέσω ενα IRIVER.
sotos 207Gt - Τρι 08 Μάϊ 2007, 13:36:30
Θέμα δημοσίευσης:
Φυσικα και θα κανει μιας και βγαζει ετοιμη εισοδο σε jack και δεν υπαρχει dock connection για το iriver.Απλα εγω θελω να εχω και τον ελεγχο του ipod απο το ραδιο cd.
Περιμενω απαντηση αυτες τις μερες απο την connects2 σχετικα με εναν αδαπτορα που βγαζει με κωδικη ονομασια CTAPGIPOD011
drdino - Τρι 08 Μάϊ 2007, 15:18:02
Θέμα δημοσίευσης:
sotos 207Gt έγραψε:
Φυσικα και θα κανει μιας και βγαζει ετοιμη εισοδο σε jack και δεν υπαρχει dock connection για το iriver.Απλα εγω θελω να εχω και τον ελεγχο του ipod απο το ραδιο cd.
Περιμενω απαντηση αυτες τις μερες απο την connects2 σχετικα με εναν αδαπτορα που βγαζει με κωδικη ονομασια CTAPGIPOD011

Με πόσα έουρο αν επιτρέπεται;
sotos 207Gt - Τρι 08 Μάϊ 2007, 20:24:34
Θέμα δημοσίευσης:
Μαλλον τσουζει λιγακι κοντα στα 200 €ροπουλα μου το υπολογισανε... Shocked Shocked
Giannis307 - Πεμ 24 Μάϊ 2007, 18:07:29
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παντως οταν το παραγκειλω σε κανα χρονο το GT Η οποιοδηποτε αλλο θα το παραγκειλω με την τρυπα στην κονσολα......Να βαλω οτι θελω....Και ας μην εχω ενδειξεις στην οθονη θα εχω 7 ολοκληρες ιντσες να κοιταω.......
MEMsound - Πεμ 24 Μάϊ 2007, 18:58:03
Θέμα δημοσίευσης:
...δεν έχεις κι άδικο...
...αρκεί να εξασφαλίσεις ότι οι ενδείξεις του trip computer που πολύ χρήσιμες θα εξακολουθούν να υφίστανται στην κεντρική οθόνη Wink
sotos 207Gt - Πεμ 24 Μάϊ 2007, 19:27:50
Θέμα δημοσίευσης:
Γιαννη εισαι πολυ σωστος αλλα δεν μπορεις να το παρεις χωρις τιποτα ειναι απο αυτες τις περιπτωσεις που σου το δινουν με το ζορι Shocked Very happy Very happy γιατι εχεις να χειριστεις καποια πρεγματακια απο αυτο οπως κατευθυντικους προβολεις κλπ.
Εκτος αν θες να διαλεξεις αλλη εκδοση του Gt η οποια ονομαζεται Rallye(κι ομως ναι) και ειναι και κατα 2000€ φθηνοτερη..
Off Topic Sorry..
Giannis307 - Πεμ 24 Μάϊ 2007, 19:38:54
Θέμα δημοσίευσης:
Ενδιαφερων.....
Kαι 2 χιλιαρικακια κατω δεν ειναι ασχημα...
Τελος παντων αρκετα το offαραμε το θεμα.....
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες