Giannis307 έγραψε: |
επισης γιατι δεν παιζουν με μεταβαλλομενο χρονισμο...αλλο και αυτο! |
netblaster έγραψε: |
Πιστευω οτι η τεχνογνωσια υπαρχει, αλλα γιατι δεν εφαρμοζεται ειναι το θεμα!!! |
Sidobre έγραψε: | ||
Οσο ο κόσμος (της Ευρώπης) στρέφεται σε μικρομεσαία αυτοκίνητα, τόσο η PSA θα κατασκευάζει αυτοκίνητα για αυτό το target group. Αν θα αρχίσει ο κοσμος να αγοράζει όλο και περισσότερο μεγαλύτερα αυτοκίνητα, τότε θα ακολουθήσει και αυτή. Δεν είναι η μόνη άλλωστε. FIAT, VW, Renault κ.α. ακολουθούν το ίδιο σκεπτικό. Με τον συγκεκριμένο στόλο πέτυχε να βρίσκεται 2η στην ευρώπη και 6η στον κόσμο. Αρα από επιχειρηματικής πλευράς σωστά ενεργεί... Αλλο αν εμείς η "σκληροπυρηνικοί" θα θέλαμε κάτι διαφορετικό |
DimiP έγραψε: |
η VW και η Renault που ανεφερες Τασο εχουν παρουσιασει δυνατα συνολα (πολυ δυνατα συνολα με 200 και 220 αλογα) και αυτο χωρις να τους εμποδισει να επικεντρωθουν στο target group που ανεφερες (οπως λες ακολουθουν το ιδιο σκεπτικο).
πρεπει να καταλαβετε οτι δεν κατηγορουμε την peugeot γιατι δεν μας αρεσει σαν εταιρια , αλλοστε την επιλεξαμε για τα αυτοκινητα της. αυτο ομως δεν μας εμποδιζει (και δεν πρεπει) απο το να ζηταμε το κατι παραπάνω που στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι οτι δινει ο ανταγωνισμος. sorry για τον πλυθηντικο ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Μα και η Peugeot βγάζει παρόμοια μοντέλα.
Τα Coupe της πάντα ήταν και είναι εντυπωσιακά με 3,0 λιτρους κινητήρες. Αλλο αν στην ελλάδα δεν τα αγοράζουμε λόγω χρημάτων. Επίσης τα diesel της είναι παραπάνω από εντυπωσιακά (άλλο αν σε εμάς πάλι απαγορεύονται...). Απλώς (όπως και οι άλλες εταιρίες) δεν δίνουν -ακόμα- ιδιαίτερη σημασία. |
Sidobre έγραψε: | ||
Μα και η Peugeot βγάζει παρόμοια μοντέλα. Τα Coupe της πάντα ήταν και είναι εντυπωσιακά με 3,0 λιτρους κινητήρες. Αλλο αν στην ελλάδα δεν τα αγοράζουμε λόγω χρημάτων. Επίσης τα diesel της είναι παραπάνω από εντυπωσιακά (άλλο αν σε εμάς πάλι απαγορεύονται...). Απλώς (όπως και οι άλλες εταιρίες) δεν δίνουν -ακόμα- ιδιαίτερη σημασία. |
Spyros_L έγραψε: |
Δηλαδή για να καταλάβω, θεωρείτε οτι είναι επίτευγμα το να παραχθεί ένα αυτοκίνητο 2.400 κυβικών με τούρμπο και να αποδίδει 260 άλογα. Εσείς που το πιστεύετε αυτό θεωρείτε οτι είναι αδυναμία της peugeot να κάνει κάτι τέτοιο? Αλήθεια πόσα mps έχετε δει να κυκλοφορούν στον δρόμο? Πιο πολλές είναι οι Ferrari. Εγώ συμφωνώ απόλυτα με τον Τάσο στα περι target group. Είναι άλλωστε σαφές πλέον οτι οι εταιρείες έχουν ψιλιαστεί την γενική φαγωμάρα που επικρατεί στο κοινό, το οποίο αναζητά λίγα κυβικά που να πηγαίνουν γρήγορα. Για μένα το Mps θα αποδειχθεί η μεγαλύτερη εμπορική αποτυχία της mazda. |
DimiP έγραψε: |
αλλα αν ολα εξηγουνται με ορους marketing , παω πασο. ![]() |
ROCKER έγραψε: |
...Τώρα θα μου πείς και γιατί δεν έχει γεμίσει ο κόσμος από δαύτα .
Πολύ απλά για τον ίδιο λόγο που δεν βλέπεις κανένα 407 coupe. Γιατί για τον έλληνα είναι πολλά λεφτά τα 40 κ για Peugeot η mazda ενώ είναι λίγα για μία αξιοθρήνητη 316 που σέρνεται στο δρόμο. |
MEMsound έγραψε: | ||
....ολόσωστος... ![]() επίσης δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχετε κάνει βόλτα με 2λιτρο 407 και μετά σας φάνηκε "λίγο"... ίσα~ίσα που ούτε αργό είναι (αφού όπως ή άλλως δεν το παίρνεις για κόντρες) ούτε νωχελικό... ακόμα και σε απαιτική ορεινή διαδρομή είναι τέτοιο το στήσιμο του αυτοκινήτου που πραγματικά τα άλογα είναι το τελευταίο πράγμα που σε απασχολούν... Προφανώς και για λόγους ας πούμε κύρους ή και εγωισμού... θα μου άρεσε να δω 2λιτρο 407 με πχ 200ps αλλά κάτι μου λέει ότι είναι πρακτικά περιττό... δηλαδή πόσο πιο γρήγορο μπορεί να είναι ΠΡΑΚΤΙΚΑ σε μια οποιαδήποτε διαδρομή ένα πχ Α4 TFSI από ένα 407 2lt οταν οι δρόμοι μας δεν μας επιτρέπουν (νομικά αλλά και ποιοτικά...) μέγιστες τελικές ταχύτητες και από την άλλη στις στροφές το στήσιμο του 407 (έστω και σαν προσθιοκίνητο) είναι αποδεδειγμένα "αλλού"? αν βάλετε λίγο την λογική θα δείτε ότι τα "πολλά άλογα" το μόνο που κάνουν είναι να ικανοποιούν περισσότερο το "εγώ"(ματαιοδοξία) μας παρά οτιδήποτε άλλο... |
ROCKER έγραψε: |
Λόγω επαγγέλματος , έχω την τύχη να οδηγώ και να έχω στη κατοχή μου αρκετά αυτοκίνητα . το 6 mps ήταν ένα από αυτά για κάποια 10.000 κμ. , και φίλε μου μπορώ με σιγουριά να σε διαβεβαιώσω ότι ΕΙΝΑΙ όπλο.
Με 0-100 5.85 και 0-400 14,02 μετρημένα από όλα σχεδόν τα περιοδικά με τα ειδικά όργανα δεν νομίζω ότι απλά είναι μόνο λίγο πιο δυνατό. Από προσωπική εμπειρία στη κόντρα με το wrx και το sti η διαφορά είναι τόση όση μπορεί να καλύψει ένας πάρα πολύ καλός οδηγός από έναν καλό οδηγό. Όσον αφορά το στήσιμο στο δρόμο έπειτα από πάρα πολλά χρόνια συνεχούς συμβίωσης με όλα σχεδόν τα μοντέλα της Peugeot, επίσης μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι είναι μακράν το πιο κοντα σε αυτήν σε στήσιμο και ουδεμία σχέση έχει με τα υπόλοιπα αξιοθρήνητα γιαπωνέζικα ρημαδακια , ενώ κάλλιστα μπορεί να συγκριθεί με ένα γερμανικό premium στην ποιότητα κύλισης . Τώρα θα μου πείς και γιατί δεν έχει γεμίσει ο κόσμος από δαύτα . Πολύ απλά για τον ίδιο λόγο που δεν βλέπεις κανένα 407 coupe. Γιατί για τον έλληνα είναι πολλά λεφτά τα 40 κ για Peugeot η mazda ενώ είναι λίγα για μία αξιοθρήνητη 316 που σέρνεται στο δρόμο. |
netblaster έγραψε: |
Μα λεμε τωρα για μεσαια κατηγορια και για ορεινες διαδρομες???
Οι 9 απο τους 10 που αγοραζουν τετοια αυτοκινητα δεν ενδιαφερονται για γρηγορες ορεινες διαδρομες!!! Ουτε οι τελικες ειναι κατι το ενδεικτικο... Στις ρεπριζ ομως που παιζουν ρολο σενα ταξιδι και στην ελαστικοτητα χαμηλα που παιζει μεγαλο ρολο μεσα στην πολη για τετοια αυτοκινητα, τα μεγαλα μοτερ του group PSA υστερουν!!! Οσο για το 407 δεν μιλησε κανεις για οδικη συμπεροφορα, εκει μια χαρα ειναι!!! Αλλα απο μοτερ πασχει συγκριτικα με τον ανταγωνισμο... Και δεν ειναι θεμα ματαιοδοξιας να εχεις μια δυναμη τετοια ωστε να κανεις ενα ξεκουραστο ταξιδι χωρις αγχος για την προσπεραση με ολη την οικογενεια μεσα!!! Και το εχω εμπειρευτει με την BMW του πατερα μου, 5αρα με 170PS!!! Μια χαρα μοτερ, αλλα λιγο για το αμαξι και τις αναγκες που καλειται να καλυψει... |