Baphomet έγραψε: |
αερόσακος ftw ![]() ![]() ![]() |
volvos έγραψε: |
my name is TSOS.... KO-TSOS..... |
brz20 έγραψε: |
Μας εφτιαξες την μερα μεσημεριατικα.
Περαστικα και αφου εισαι εσυ καλα ολα τα αλλα θα γινουν. Σιγουρα θα φορουσες και ζωνη γιατι τωρα θα σε αιρετουσαμε και εσενα. Εος ηταν και η ασφαλιστικη του τυπου που με τρακαρε.Ενταξει ουτε εγω την ηξερα αλλα δεν μπορω να πω οτι εξηγηθηκε ασχημα.Βεβαια η ζημια ηταν 2000 και οχι πιο μεγαλη.Και τα πηρα σχετικα γρηγορα. Αλλοι μου ελεγαν οτι δεν ειναι καλη εταιρια αλλα εγω ειδα κατι τοσο κακο πανω της. Μπορεις να πουλησεις τα κομματια ξεχωριστα? Αν ειναι ο κινητηρας σε καλη κατασταση μπορεις να τον δωσεις ξεχωρα. Οι μαντραδες φοβαμαι οτι θα σε ριξουν στην τιμη. Οπως και να εχει καλα και ξεμπερδεματα και ευχομαι τα καλυτερα απο εδω και περα. Ας ειναι η μονη ατυχια στην ζωη σου. |
Lef205 έγραψε: |
Πολλα ντουκια τωρα τελευταια. ![]() |
ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
ψωνισες απο σβερκο! |
geo1st487 έγραψε: | ||
Γιατι ρε παιδια τι εχει η eos; www.eos-insurance.com Δεν ειναι καλη; Οταν πηρα το αμαξι ειχα ασφαλεια general union αλλα ηταν ακριβη και μετα πηγα στην eos με λιγοτερα χρηματα. Ενας γνωστος μου ασφαλιστης, την προτεινε για καλη και φτηνη. |
geo1st487 έγραψε: | ||
Γιατι ρε παιδια τι εχει η eos; www.eos-insurance.com Δεν ειναι καλη; Οταν πηρα το αμαξι ειχα ασφαλεια general union αλλα ηταν ακριβη και μετα πηγα στην eos με λιγοτερα χρηματα. Ενας γνωστος μου ασφαλιστης, την προτεινε για καλη και φτηνη. |
Baphomet έγραψε: |
Να πω απλά οτι ακόμα άκρη δεν έχω βρει γιατι πολύ απλά όποτε παίρνω τηλέφωνο είτε με βάζουν σε αναμονή μέχρι να βαρεθώ και να το κλείσω είτε για να μην παιδεύομαι μου το κλείνουν στην μούρη κατευθείαν αυτοί... ![]() |
STELIOS έγραψε: | ||
Nομιζω μια επισκεψη στα γραφεις τους (με λιγο τσαμπουκα - the Greek way) τους χρειαζεται.. |
SE ποια φαση εισαι?
αριθμο φακελου εχεις παρει? ονομα πραγματογνωμονα? ρωτα αυτα πρωτα στο τηλ. οποτε μετα θα παιρνεις και θα ψαχνεις το τυπα μονο... βασικα μαθε τα και γραψε τα. |
Baphomet έγραψε: | ||||
αν δεν μάθω νέα και σήμερα, αυτό θα κάνω αύριο ![]() ![]() ![]() ![]() |