PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Μη επισκευάσιμο...

Baphomet - Πεμ 22 Μάρ 2007, 11:08:20
Θέμα δημοσίευσης: Μη επισκευάσιμο...
το peugeot μου θα το αποχωριστώ μια και καλή καθώς είχα μια ωραιότατη μετωπική από την οποία εγώ βγήκα σώος και αβλαβής αλλά το λιονταράκι απεβίωσε. Βγήκε μη επισκευάσιμο οπότε πάμε γι'άλλα...
Γνωρίζει κανείς τι διαδικασία ακολουθώ τώρα για να αποζημιωθώ σχετικά με τα "σώστρα"?? Συμφέρει να το πουλήσω όπως είναι σε κάποια μάντρα?? εννοείται οτι πλέον μοναδικός σκοπός είναι να πάρω από την ασφαλιστική του άλλου όσο περισσότερα χρήματα γίνεται... Επίσης πως θα βρω την τωρινή αξία του αυτοκινήτου?? Κοίταξα στο auto τρίτη αλλά δεν αναφέρει διαφορά 16V και 8V στα 1.4 και το θεωρώ αδιανόητο να έχουν ίδια τιμή!!!
volvos - Πεμ 22 Μάρ 2007, 11:18:17
Θέμα δημοσίευσης:
φτουυυυυυυυυυυυυυυ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
παλι καλα που ζεις..........................................
περαστικα...............

σε πρωτη φαση τραβα παρε μερικες εφημεριδες χρυση ευκαιρια,αγγελιες κανα οτοτριτι...να τα εχεις για αρχειο
θα σου χρησιμευσει σε περιπτωση που δε τα βρισκετε με την ασφαλιστικη...

θεωρητικα πρεπει να μιλησεις με την ασφαλιστικη του αλλου(ποια?)
αυτοι θα σου πουν αφου δουν το αμαξι οτι...
αν π.χ εκανε 8000ευρω εμεις εκτιμαμε οτι πουλιεται οπως ειναι 3000 αρα σου δινουμε 5000 ...
απο εκει και περα εσυ σου λενε κανε οτι θες?θες να το δωσεις?θες να το ξαναφτιαξεις ειναι δικο σου θεμα!
πολλες φορες οταν πετυχαινουν κανα ζωο του λενε οτι εμεις δινουμε 7 και το παιρνουμε ολο...οποτε το τσιμπαει ο πραγματογνωμονας για τον εαυτο του Wink μη μπλεξεις με τετοια ιστορια στο τελος χειροτερα θα ειναι...

το θεμα για να παρεις παραπανω λεφτα ειναι να ξεφουσκωσεις την αξια πωλησης του αυτοκινητου οπως ειναι τωρα παλιοσιδερα...
π.χ να βρεις ενα τροπο να αποδειξεις οτι πουλιεται 2 και οχι 3 που λενε αυτοι οποτε μεχρι τα 8 να τους τσιμπησεις αλλα 6000ευρω...

πως θα το κανεις?
κυριως με αναλυτικη πραγματογνωμοσυνη απο συνεργειο με θεωρητικο υπολογισμο βλαβης...εχεις πολυ τρεξιμο οποτε υπομονη!
Baphomet - Πεμ 22 Μάρ 2007, 11:23:01
Θέμα δημοσίευσης:
η ασφαλιστική του άλλου δυστυχώς με φοβίζει....eos λεγεται, ούτε που την ήξερα μέχρι το τρακάρισμα. Ο πραγματογνώμων πήγε σήμερα, περιμένω νέα τους απλά θέλω να είμαι προετοιμασμένος...

αν αυτά που θα μου πουν είναι παράλογα εντελώς πρέπει να κινηθώ με νομική προστασία??
volvos - Πεμ 22 Μάρ 2007, 11:28:49
Θέμα δημοσίευσης:
ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

ψωνισες απο σβερκο!

μαλλον σε βλεπω για δικαστικα...οποτε εκει θα ειναι καλυτερα αν εχεις την δυνατοτητα να περιμενεις?
γιατι?
θα βρεις ενα παλιατζη θα κοψεις ενα τιμολογιο 1000ευρω και θα τους πεις οριστε τοσο το εδωσα δωστε μου τα υπολοιπα 7000 μεχρι τα 8000τωρινης αξιας και τοκους υπερημεριας που ειναι αρκετα (πανω απο 13% αν θυμαμαι καλα)
θεωρητικα αν εχεις τη δυνατοτητα να περιμενεις βγαζεις λεφτα απο τετοια περιστατικα....θεωρητικα εεεεεεεεεεεε???

αν δε μπορεις να περιμενεις εχει γολγοθα αν και αμφιβαλλω αν εχουν λεφτα να πληρωσουν!
volvos - Πεμ 22 Μάρ 2007, 11:31:08
Θέμα δημοσίευσης:
βασικα δες τι θα σου πουν
κρατα ονομα πραγματογνωμονα και αριθμο φακελου και πες μου με πμ...

ισως υπαρχει καποιος στην εος που μπορεσει να κανει κατι αν και δεν σου εγγυομαι τιποτα Cool
Baphomet - Πεμ 22 Μάρ 2007, 11:35:36
Θέμα δημοσίευσης:
θεωρητικά πάντα μπορώ να περιμενώ σε λογικά πλαίσια... θα περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο (ή να πάρω εγώ αν δω οτι κάνουν την πάπια) και θα σου πω.thanx Wink
ultra-one - Πεμ 22 Μάρ 2007, 12:36:04
Θέμα δημοσίευσης:
Άσχημα νέα. Ευτυχώς που εσύ είσαι καλά. Rolling eyes

Ελπίζω να βρεις άκρη με την ασφαλιστική του άλλου το συντομότερο.
Baphomet - Πεμ 22 Μάρ 2007, 12:37:54
Θέμα δημοσίευσης:
ευχαριστώ Χάρη Wink
Touristas - Πεμ 22 Μάρ 2007, 12:39:51
Θέμα δημοσίευσης:
Φτου φτου ... Shocked
αφού εσύ δεν έπαθες τίποτα όλα τα άλλα γίνονται.
Baphomet - Πεμ 22 Μάρ 2007, 12:57:58
Θέμα δημοσίευσης:
αερόσακος ftw Cool Cool Cool
volvos - Πεμ 22 Μάρ 2007, 13:13:27
Θέμα δημοσίευσης:
TO moter τι ζημια εχει?
ξερω καποιον που θελει να βαλει στο αγωνιστικο του 16ν Cool
MEMsound - Πεμ 22 Μάρ 2007, 13:14:05
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
αερόσακος ftw Cool Cool Cool

+ζώνη φαντάζομαι...

ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ μερικοί μου λένα άλλα...

Τέλος πάντων!

αφού εσύ είσαι καλά όλα τα άλλα θα διορθωθούν

τα έχω περάσει και εγώ.

το δικό μου βρήκε η ασφαλιστική εταιρία του άλλου ένα φανατζή να του το πουλήσω.

εγώ δυστυχώς χρόνο να ασχοληθώ δεν είχα

και μου έδωσαν την διαφορά.

15000έκανε καινούργιο τότε (κόστος επισκευής γύρω στα 16500... = ασύμφορο επισκευής)
μείον παλαιότητα 3μηνών (@#$@#$@.... Evil αλλά λακρη δεν βρίσκεις)
μείον και καλά συνηπευθηνότητα ένα μικρό ποσοστό
τελικά
ποσό αποζημίωσης 12000
το πήρε ο φαναρτζής 3000 και η ασφάλεια που έδωσε τα υπόλοιπα 9000
τα χρήματα τα πήρα στα χέρια γύρω στους 5 μήνες μετά το τρακάρισμα....

κατά 99% το αμάξι επισκευάστηκε με ελάχιστα λεφτά.... και πουλήκε σαν used 3μηνών...... Laughing Laughing Laughing Laughing
Baphomet - Πεμ 22 Μάρ 2007, 13:17:26
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ξέρω τι ζημιά έχει το μοτερ...εμφανισιακά μια χαρά φαίνεται, αλλά στον δρόμο χύθηκαν λάδια... Laughing Laughing Laughing
volvos - Πεμ 22 Μάρ 2007, 13:17:35
Θέμα δημοσίευσης:
my name is TSOS.... KO-TSOS.....
Baphomet - Πεμ 22 Μάρ 2007, 13:18:38
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
my name is TSOS.... KO-TSOS.....

για τον μανθούκο πάει αυτό?? μη μου τον πληγώνεις!
MEMsound - Πεμ 22 Μάρ 2007, 13:25:44
Θέμα δημοσίευσης:
όταν δεν έχεις αμάξι να κυκλοφορήσεις και μένεις εκεί που μένω δεν έχει την πολυτέλεια να καθηστερείς για 1000 πχ επιπλέον ευρώ κ.πολυξερίδη...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

υ.γ. το τόπικ νομίζω ότι πάει στις γενικές... Wink
brz20 - Πεμ 22 Μάρ 2007, 13:32:51
Θέμα δημοσίευσης:
Μας εφτιαξες την μερα μεσημεριατικα.
Περαστικα και αφου εισαι εσυ καλα ολα τα αλλα θα γινουν.
Σιγουρα θα φορουσες και ζωνη γιατι τωρα θα σε αιρετουσαμε και εσενα.
Εος ηταν και η ασφαλιστικη του τυπου που με τρακαρε.Ενταξει ουτε εγω την ηξερα αλλα δεν μπορω να πω οτι εξηγηθηκε ασχημα.Βεβαια η ζημια ηταν 2000 και οχι πιο μεγαλη.Και τα πηρα σχετικα γρηγορα.
Αλλοι μου ελεγαν οτι δεν ειναι καλη εταιρια αλλα εγω ειδα κατι τοσο κακο πανω της.
Μπορεις να πουλησεις τα κομματια ξεχωριστα?
Αν ειναι ο κινητηρας σε καλη κατασταση μπορεις να τον δωσεις ξεχωρα.
Οι μαντραδες φοβαμαι οτι θα σε ριξουν στην τιμη.
Οπως και να εχει καλα και ξεμπερδεματα και ευχομαι τα καλυτερα απο εδω και περα.
Ας ειναι η μονη ατυχια στην ζωη σου.
Lef205 - Πεμ 22 Μάρ 2007, 13:36:16
Θέμα δημοσίευσης:
Αφου εσυ εισαι οκ μην αγχωνεσαι για τιποτα, θα παρεις καινουργιο αυτοκινητακι και θα τα ξεχασεις ολα.
Πολλα ντουκια τωρα τελευταια. Rolling eyes
Baphomet - Πεμ 22 Μάρ 2007, 13:54:32
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Μας εφτιαξες την μερα μεσημεριατικα.
Περαστικα και αφου εισαι εσυ καλα ολα τα αλλα θα γινουν.
Σιγουρα θα φορουσες και ζωνη γιατι τωρα θα σε αιρετουσαμε και εσενα.
Εος ηταν και η ασφαλιστικη του τυπου που με τρακαρε.Ενταξει ουτε εγω την ηξερα αλλα δεν μπορω να πω οτι εξηγηθηκε ασχημα.Βεβαια η ζημια ηταν 2000 και οχι πιο μεγαλη.Και τα πηρα σχετικα γρηγορα.
Αλλοι μου ελεγαν οτι δεν ειναι καλη εταιρια αλλα εγω ειδα κατι τοσο κακο πανω της.
Μπορεις να πουλησεις τα κομματια ξεχωριστα?
Αν ειναι ο κινητηρας σε καλη κατασταση μπορεις να τον δωσεις ξεχωρα.
Οι μαντραδες φοβαμαι οτι θα σε ριξουν στην τιμη.
Οπως και να εχει καλα και ξεμπερδεματα και ευχομαι τα καλυτερα απο εδω και περα.
Ας ειναι η μονη ατυχια στην ζωη σου.

μου έδωσες μια ελπίδα, γιατί μέχρι τώρα σε όποιον έλεγα εος μου λεγε οτι @@ λεφτά θα πάρω... μακάρι να μου ξηγηθεί κι εμένα έτσι, είναι το μόνο μου άγχος αυτή την στιγμή. Το να πουλήσω ξεχωριστά κομμάτια δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται και αν συμφέρει. Περιμένω να με πάρουν να μου πουν την ακριβή διαδικασία που ακολουθείται και θα πράξω ανάλογα. Το μοτέρ έχει ζημιά...δεν ξέρω τι ζημιά ακόμα κι αν αξίζει. Φυσικά είναι άθικτο όλο το αυτοκίνητο από τις πόρτες και πίσω...
Road_Runner - Πεμ 22 Μάρ 2007, 14:24:01
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως τσεκαρε αν μπορείς βλάβη του μοτέρ, γιατι και εγωξερω κάποιον που ενδιαφερεται..... Wink
pappaki - Πεμ 22 Μάρ 2007, 14:32:34
Θέμα δημοσίευσης:
Περαστικά, αφού εσύ είσαι καλά, αυτό είναι το πιο σημαντικό...

Lef205 έγραψε:
Πολλα ντουκια τωρα τελευταια. Rolling eyes

Γιατί το λες αυτό;
brz20 - Πεμ 22 Μάρ 2007, 14:53:10
Θέμα δημοσίευσης:
Πανω απο ολα αξιζει η υγεια μας.Ολα τα αλλα ειναι μικρα.
Βεβαια και εγω τωρα που το λεω ειμαι ηρεμος.Οταν την επαθα(που ηταν μικρη η ζημια)ηθελα να τον σκοτωσω τον φουστη.
Απο οσο ξερω παει πραγματογνωμονας απο την δικια σου εταιρια.
Εμενα ειχε παει απο την δικια μου και δεν τα τσιγκουνευτικε καθολου τα λεφτα.
Καθε τρεις και λιγο με επερνε τηλεφωνο και μου ελεγε να πω στην peugeot να βγαλει ποιο καλη φωτοτυπια γιατι δεν φαινοταν καλα τα ποσα και δεν ηθελε να με ριξει στα λεφτα.
scrat - Πεμ 22 Μάρ 2007, 20:03:33
Θέμα δημοσίευσης:
Πέτρο κρίμα... το βασικό είναι ότι είσαι καλά!

Ελπίζω να μην έχεις μπερδέματα και να τελειώσουν όλα γρήγορα και σωστά με τις ασφαλιστικές.
Spyros_L - Παρ 23 Μάρ 2007, 09:40:07
Θέμα δημοσίευσης:
Πολλές φορές όταν ακούμε μια άγνωστη ασφαλιστική εταιρεία τρομάζουμε. Λογικό είναι. Πρέπει όμως να γνωρίζετε οτι πολλές απο τις μεγάλες ασφαλιστικές έχουν δημιουργήσει θυγατρικές. Το πιο πιθανό είναι να συμβαίνει κάτι τέτοιο και σε αυτήν την περίπτωση. Πέτρο σε τέτοιες περιπτώσεις ευχαριστείς Τον Θεό που σε έχει καλά, όλα τα άλλα αργά ή γρήγορα διορθώνονται.
geo1st487 - Σαβ 07 Απρ 2007, 21:23:28
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:

ψωνισες απο σβερκο!

Γιατι ρε παιδια τι εχει η eos; www.eos-insurance.com
Δεν ειναι καλη; Οταν πηρα το αμαξι ειχα ασφαλεια general union αλλα ηταν ακριβη και μετα πηγα στην eos με λιγοτερα χρηματα. Ενας γνωστος μου ασφαλιστης, την προτεινε για καλη και φτηνη.
Baphomet - Σαβ 07 Απρ 2007, 22:03:45
Θέμα δημοσίευσης:
geo1st487 έγραψε:
volvos έγραψε:

ψωνισες απο σβερκο!

Δεν ειναι καλη; Οταν πηρα το αμαξι ειχα ασφαλεια general union αλλα ηταν ακριβη και μετα πηγα στην eos με λιγοτερα χρηματα. Ενας γνωστος μου ασφαλιστης, την προτεινε για καλη και φτηνη.

Ότι κι αν πει ο καθένας μας το αν είναι καλή ή όχι θα φανεί δυστυχώς μόνο όταν θα την χρειαστείς... Εγώ πάντως όπου ρώτησα τα χειρότερα άκουσα.
Tiesto - Σαβ 07 Απρ 2007, 23:59:53
Θέμα δημοσίευσης:
Μου τα πε ο Stel ρε φιλε τις προαλλες... Πολυ κριμα! Σημασια ομως εχει τ οτι εισαι εσυ καλα οποτε δες το και σαν ευκαιρια να πας σε κατι καλυτερο Wink

Οπως και να χει ομως κριμα για το 206...
Baphomet - Δευ 16 Απρ 2007, 11:25:40
Θέμα δημοσίευσης:
geo1st487 έγραψε:
volvos έγραψε:

ψωνισες απο σβερκο!

Να πω απλά οτι ακόμα άκρη δεν έχω βρει γιατι πολύ απλά όποτε παίρνω τηλέφωνο είτε με βάζουν σε αναμονή μέχρι να βαρεθώ και να το κλείσω είτε για να μην παιδεύομαι μου το κλείνουν στην μούρη κατευθείαν αυτοί... Evil
STELIOS - Δευ 16 Απρ 2007, 11:38:45
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:

Να πω απλά οτι ακόμα άκρη δεν έχω βρει γιατι πολύ απλά όποτε παίρνω τηλέφωνο είτε με βάζουν σε αναμονή μέχρι να βαρεθώ και να το κλείσω είτε για να μην παιδεύομαι μου το κλείνουν στην μούρη κατευθείαν αυτοί... Evil

Nομιζω μια επισκεψη στα γραφεις τους (με λιγο τσαμπουκα - the Greek way) τους χρειαζεται..
Baphomet - Δευ 16 Απρ 2007, 11:45:31
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Nομιζω μια επισκεψη στα γραφεις τους (με λιγο τσαμπουκα - the Greek way) τους χρειαζεται..

αν δεν μάθω νέα και σήμερα, αυτό θα κάνω αύριο Evil Evil Evil Evil
volvos - Δευ 16 Απρ 2007, 11:46:38
Θέμα δημοσίευσης:
SE ποια φαση εισαι?
αριθμο φακελου εχεις παρει?
ονομα πραγματογνωμονα?

ρωτα αυτα πρωτα στο τηλ.
οποτε μετα θα παιρνεις και θα ψαχνεις το τυπα μονο...

βασικα μαθε τα και γραψε τα.
Baphomet - Δευ 16 Απρ 2007, 11:59:28
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
SE ποια φαση εισαι?
αριθμο φακελου εχεις παρει?
ονομα πραγματογνωμονα?

ρωτα αυτα πρωτα στο τηλ.
οποτε μετα θα παιρνεις και θα ψαχνεις το τυπα μονο...

βασικα μαθε τα και γραψε τα.

αυτά προσπαθώ να μάθω κι εγώ! αλλά τζίφος... Laughing Laughing Laughing
vinman - Δευ 16 Απρ 2007, 19:29:47
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
STELIOS έγραψε:
Baphomet έγραψε:

αν δεν μάθω νέα και σήμερα, αυτό θα κάνω αύριο Evil Evil Evil Evil

Πρέπει Πέτρο....
vinman - Πεμ 17 Απρ 2008, 15:09:01
Θέμα δημοσίευσης:
Locked
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες