Παράθεση: |
pioneer και ξερό ψωμί...
...απλά... άλλη φάση ηχητικά... |
xrisa-xs έγραψε: | ||
άκυρο saura! το δικό μου πάλι κάνει λαδιές!
έχω ηχεία pioneer, μήπως να αρχίσω να ψάχνω για mp3????? |
MEMsound έγραψε: |
όπως στα είπε ο Giannis307 πιο πάνω αλλά θα κάνεις πιο ευκολα δουλειά αν ξηλώσεις την κεντρική κονσόλα |
Giannis307 έγραψε: |
Το clarion μολις πηρε ποδι και στη θεση του βασιλευει πλεον ενα Pioneer DEH-55BT αλλα παρτηρησα κατι κακο....Το R/CD δεν σβηνει οταν κλεισω το διακοπτη και με τα απο λιγο χανει την μνημη του και λεω μηπως εκανα κατι λαθος?Η απλα τα Peugeot κοβουν τελιωσς το ρευμα στο ραδιο αλλα μου κανει καπως γιατι το αλλα κραταγε μνημη....anyway...θα το βρω... |
Giannis307 έγραψε: |
Το βρηκα....!!Ειχα παρει εναν ανταπτωρα απο το συνεργειο γιτι ειχα πει οτι καποια στιγμη θα αλλαζα πηγη αλλα τον ειχα ξεχασει...Το προβλημα ειναι οτι το μαμα εχει αντιθετα τα ρευματα απο οτι τα aftermarket οποτε μπηκε ο ανταπτωρασ και ολα οκ!!! |
MEMsound έγραψε: |
στην καλωδίωση του pioneer υπάχρουν δύο καλώδια ρευματος
το ενα για συνεχες (μνήμες κλπ) και το άλλο για το διακοπτόμενο (για να λειτουργήσει) είναι το κόκκινο και το πορτοκαλί καλώδιο τα οποία αν δεις στην μέση του μήκους τους έχουν χώρισμα με βυσματάκια. αν τα χιάσεις εκεί μεταξύ τους δηλαδή το κόκινο στο πορτοκαλί και τούμπαλιν θα δεις ότι θα δουλευει μια χαρά χωρίς τον ανταπτορα που χρησιμιποίησες. |
Touristas έγραψε: |
Θα πας να σου κάνουν μια φόρμα αντικατάστασης.
Θα έρθει καινούργιο R/CD από Γαλλία και θα αντικατασταθεί με το δικό σου και δεν το πληρώνεις. |