Fotografos έγραψε: |
ΧΜ Βασικά για εμφάνιση οχι τπτ άλλο!Θα ψάξω να βάλω τρυπιτούς τότε.
Τρόμπα θέλω να αλλάξω γιατί έχει πέσει τελείως η πίεση των φρένων το πεντάλ κατεβαίνει τέρμα κάτω και πρέπει να κάνω διπλοπατήματα για να φρενάρω. Βασικά τώρα που έχω τις δαγγάνες μπροστά μου και τις κοιτάω διαφορετικου τύπου τακάκι πέρνει η μια και διαφορετικού η άλλη σαν τακάκι ίδιο είναι απλά οι βάσεις του που πάνε και κουμπώνουν πάνω στην δαγγάνα στην μια είναι άλλο και στην άλλη άλλο. Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα |
Fotografos έγραψε: |
Ε σωστά ρυθμισμένη είναι η κατανομή στα πίσω,απλά σε έντονα φρεναρίσματα σε στροφές έχεις υπερστροφή και πιστεύω πως είναι λογικο ![]() |
B.M-SPORT έγραψε: |
Για να μην ανοιγω νεο θεμα ηθελα να ρωτησω σε 306 ή xsara 1.4 τι θα ηταν προτυνομενο αεριζομενοι δισκοι 247 με τακακι ds 2500 ή δισκοι 266 με τακακι textar; |
YBOHAN έγραψε: |
sugnwmi alla den to xsera gia ta grammata.kai pws mporw na to koitaxsw auto otan oi mastores oloi mou lene oti thelw diskofrena pisw kai tha strwsei.i antlia kai i trompa kai to sevro einai kainouria pantws |
nik_marin έγραψε: | ||
δίσκοι 266 με τακάκι textar |
YBOHAN έγραψε: |
paidia na sas rwtisw kati?exw peugeot 306 1.6 8v 96 montelo.exw valei mprosta tis daganes kai tis diskoplakes tou dilitrou alla to freno tipota....teleiws...mou pan oti xwris pisw diskofrena den ginetai douleia...isxuei?mipws xreiazomai kai swlinakia ipsilis? |