micho έγραψε: |
Το ξέρουν άραγε οι νέοι κάτοχοι του 206 ότι πρέπει να το πάς μεσα στο εξάμηνο που το πηρες το μικρο για ενα service αλλιώς δεν ισχύει η εγγύηση. Εγω παντως δεν το ξερα γιατι δεν μου το πε και κανενας απο την αντιπροσωπεια ουτε τηλ με πηραν για υπενθυμιση... Αυτο ευτυχώς που μου το είπαν τα παιδια απο εδω του club και το επιβεβαίωσα με το manual του 206 που φυσικα το αναφέρει με μικρα γραμματα καπου οπου να ναι!
Ξέρει κανεις τελικά τι γινεται? Ισχύει αυτο? Αν ναι κοστίζει? (ειναι και 2 χρονια πια η εγγύηση) Και κάτι άλλο αν τωρα που αλλάζω τα πρώτα μου λάδια τους τα πάω ετοιμα στο χέρι και τους πω να μου τα αλλάξουν θα στραβώσουν και θα με εκβιάσουν ότι θα χάσω την εγγύηση? |
Το ξέρουν άραγε οι νέοι κάτοχοι του 206 ότι πρέπει να το πάς μεσα στο εξάμηνο που το πηρες το μικρο για ενα service αλλιώς δεν ισχύει η εγγύηση. Εγω παντως δεν το ξερα γιατι δεν μου το πε και κανενας απο την αντιπροσωπεια ουτε τηλ με πηραν για υπενθυμιση... Αυτο ευτυχώς που μου το είπαν τα παιδια απο εδω του club και το επιβεβαίωσα με το manual του 206 που φυσικα το αναφέρει με μικρα γραμματα καπου οπου να ναι!
Ξέρει κανεις τελικά τι γινεται? Ισχύει αυτο? Αν ναι κοστίζει? (ειναι και 2 χρονια πια η εγγύηση) Και κάτι άλλο αν τωρα που αλλάζω τα πρώτα μου λάδια τους τα πάω ετοιμα στο χέρι και τους πω να μου τα αλλάξουν θα στραβώσουν και θα με εκβιάσουν ότι θα χάσω την εγγύηση? |
Ady έγραψε: | ||
Δεν σου αλλάζουν λάδια στο service της εγγύησης. Συμπληρώνουν αν χρειάζεται, σφίγγουν, και κάνουν ένα γενικό έλεγχο. Μπορεί να στραβώσουν αν πας τα δικά σου λάδια, μπορεί και όχι. Δε νομίζω να σε εκβιάσουν μόνο και μόνο για τα λάδια. |
και εγω στα 10.000 ειμαι και ειμαι στο τσάκ για να τελειώσει το εξάμηνο!
για τα λάδια θα ναι μ@$$!$α να τα πάρω απο εκει γιατι εδω ο μίλτος (το καμάρι μας!) έχει κανονίσει πολύ καλές ευκαιρίες για λάδια. το 1ο service ειναι δωρεάν η θα μου κρατήσουν τα πάντα? ![]() |
και εγω στα 10.000 ειμαι και ειμαι στο τσάκ για να τελειώσει το εξάμηνο!
για τα λάδια θα ναι μ@$$!$α να τα πάρω απο εκει γιατι εδω ο μίλτος (το καμάρι μας!) έχει κανονίσει πολύ καλές ευκαιρίες για λάδια. το 1ο service ειναι δωρεάν η θα μου κρατήσουν τα πάντα? ![]() |
Ady έγραψε: | ||
Θα σου κρατήσουν τα πάντα ! Ενδεικτικά αναφέρω το δικό μου 1ο service: 4 λίτρα Shell helix Plus 15W50 (στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα) 36,91 ευρώ Φίλτρο λαδιού 7,58 ευρώ Φίλτρο αέρα 9,04 ευρώ Καθαριστικό παρμπρίζ 1,38 ευρώ Ροδέλλα τάπας λαδιού 1,27 ευρώ Εργασία 33 ευρώ |
alxdr74 έγραψε: |
Εργασια γιατι?? Σε μενα κρατησανε μονο τα ανταλακτικα Τιποτα αλλο!! |
racing-girl έγραψε: |
Erwthsh:
To filtro ladioy pote prepei na to allaxeis? Egw ekana to teleytaio service ths eggyhshs ston Ntasio alla den allaxa ladia, giati eixan allaxtei prosfata. |
4lt ΤΟΤΑL QUARTZ 9000 5W40 35EURO!!!!
|
Miltellas έγραψε: |
η εγγύηση ισχύει ακόμη και αν δεν το πας ποτέ στην αντιπροσωπεία, αρκεί να το πας σύμφωνα με τις οδηγίες της Peugeot σε οποιοδήποτε νόμιμο συνεργείο με μηχανικό με δίπλωμα. |
Miltellas έγραψε: | ||
Καλά ρε, εμείς γιατί το παίρνουμε 36Ε. Εσύ είσαι πιο όμορφος; ![]() ![]() |
Miltellas έγραψε: |
η εγγύηση ισχύει ακόμη και αν δεν το πας ποτέ στην αντιπροσωπεία, αρκεί να το πας σύμφωνα με τις οδηγίες της Peugeot σε οποιοδήποτε νόμιμο συνεργείο με μηχανικό με δίπλωμα. |
panos_25 έγραψε: |
Εγώ πάντως πριν από κανένα μήνα επισκεύτηκα εξουσιοδοτημένο συνεργείο για το περιβόητο 1ο service στους 6 μήνες ή στα 10000χλμ.Εμένα είχε 7000.Επειδή ήμουν μπροστά σας αναφέρω τι ακριβώς έκαναν:
Έλεγχος υαλοκαθαριστήρων Έλεγχος στα φώτα,φλας κλπ Έλεγχος πίεσης ελαστικών. Τα λάδια και το φίλτρο αλλαχτηκαν μετά από δική μου επισήμανση.Αν θυμάμαι έβαλαν κάτι Penzoil 10/40...καλά είναι αυτά άραγε? Τα τακάκια των φρένων τους είπα να τα αλλάξουν γιατί πραγματικά σφυράνε και τα 4 και μου είπαν ότι και να τα αλλάξουν πάλι θα σφυράνε γιατί τα καινούργια λένε είναι χωρίς αμίαντο κλπ κλπ!? οπότε μάλλον θα πάω να τ'αλλάξω μόνος μου. Όταν τους ανέφερα ότι μου έβγαλε μια μέρα το μήνυμα Engine Immobilizer Fault. είπαν αφού δεν στο έχει ξαναβγάλει δεν υπάρχει πρόβλημα!?. Πρόσθεσαν και υγρό στους υαλοκαθαριστήρες και αυτό ήταν... Κόστος : 53 ευρώ. Τα σχόλια δικά σας.... |
teoman έγραψε: | ||
Προφανώς πλήρωσες και την εργασία-κακώς γιατί είναι δωρεάν. Τα λάδια που αναφέρεις δεν είναι και ότι καλύτερο (ειδικά αν πρόκειται να αλλάζονται κάθε 10000km που λένε...). Τα τακάκια μπορεί να μην χρειάζονταν αλλαγή,όμως μετά τις επισημάνσεις σου θα έπρεπε να ελεγθούν. Ο εγκέφαλος θα έπρεπε να μπει στο διαγνωστικό για το μήνυμα σφάλματος που έβγαλε. Συμπερασματικά: άλλαξε συνεργείο ![]() |
panos_25 έγραψε: |
Όχι δεν πλήρωσα εργασία.Τα 53 ευρώ αφορούσαν τα λάδια,φίλτρο λαδιού,υγρό υαλοκαθαριστήρων,τσιμούχα φίλτρου,ροδέλλα τάπας λαδιού. |
teoman έγραψε: | ||
Ή σου χρέωσαν τα λάδια 43.5Ε (τα motul τα πήρα 42Ε) ή χρησιμοποιείς ακριβό υγρό υαλοκαθαριστήρων... |
GIANNIS206 έγραψε: |
τώρα για το υγρό επειδή έχω ψύχωση με τα καθαρά τζάμια το φροντίζω μόνος και πάντα απιονισμένο νερο!!! |
GIANNIS206 έγραψε: |
Εγώ φίλτρο,λάδια,ροδέλα τάπας,υγρό υαλοκαθαριστήρων 51 ευρω!!
Όταν τα άλλαξα μόνο μου 40 ευρώ πληρωσα και καλυτερα λάδια έβαλα!τώρα για το υγρό επειδή έχω ψύχωση με τα καθαρά τζάμια το φροντίζω μόνος και πάντα απιονισμένο νερο!!! |
Miltellas έγραψε: | ||
Σωστός! Και προσθέτω και λίγο απορρυπαντικό πιάτων και τώρα το χειμώνα βάζω και ένα μπουκάλι οινόπνευμα για το πάγωμα. |
Mimis έγραψε: |
7.000 km στους 6 μήνες ![]() ![]() ![]() ![]() Καλά εγώ τα 10.000 km τα έκανα μέσα σε 2,5 μήνες... Καινούρια αυτοκίνητα έχετε, πάρτετα για καμια βόλτα να τα ευχαριστηθείτε τώρα, γιατι μετά αν αρχίσουν να παλιώνουν θα είναι αργά...... ![]() |