Alex έγραψε: |
Να ρωτησω κατι οσον αφορα τις καγκουριες... Ειπωθηκε απ'τον φιλο Rallye σε αλλο topic: (αλλα αυτο ειναι το σωστο μαλλον για τη συζητηση του)
"εγω πρωσωπικα αμα δω κανενα παρκαρισμενο με φουλ προφυλακτηρες σποιλερ ρυθμιζομενο και να ειναι 1400 και χωρις πισω δισκοπλακες το σχολιαζω, αφου ειναι αξιο σχολιου γιατι προφανως καποιος θελει να προκαλεσει να κανει κρα ειμαι γρηγορος και τετοια αλλα.... " Δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να το κανει καποιος το αμαξι επειδη ετσι ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και οχι επειδη δεν θελει να προκαλεσει? Εγω προσωπικα ειμαι χαμηλων τονων ατομο και δεν θα φοραγα ποτε κατι για να προκαλεσω. Αλλα ομολογω οτι μια WRC αεροτομη θα την εβαζα ευχαριστως (και ας εχω πισω ταμπουρα!!) ![]() Το αισθητικο αποτελεσμα ειναι που μετραει.. Φυσικα ενας γνωστης μπορει να γελαει βλεποντας ταμπουρα πισω αλλα τι να κανουμε? Ο κατοχος το κανει για τον εαυτο του, οχι για τους αλλους..!! Φυσικα αυτο μονο ο κανονας δεν ειναι αλλα στο λεω οτι υπαρχουν και ατομα που μπορει να γουσταρουν να βλεπουν το αμαξι τους "προσεγμενο" - ασχετα απ'τα αλογα... |
Alex έγραψε: |
"εγω πρωσωπικα αμα δω κανενα παρκαρισμενο με φουλ προφυλακτηρες σποιλερ ρυθμιζομενο και να ειναι 1400 και χωρις πισω δισκοπλακες το σχολιαζω, αφου ειναι αξιο σχολιου γιατι προφανως καποιος θελει να προκαλεσει να κανει κρα ειμαι γρηγορος και τετοια αλλα.... " |
Rally έγραψε: |
φυσικα και μπορει φιλε αλεχ, ουτως η αλλιως επειδη του αρεσει θα το κανει, αμα δεις ομως ενα 206 στην γειτονια μου με απιστευτα φουσκωματα, προφυλακτηρες αεροτομες και κλπ θα παθεις πλακα, ειναι too much gia 1100 και φυσικα τα αυτοκολλητα τα γνωστα που προκαλουν, εξατμισεις και τα λοιπα!!!δεν μπορεις να μην το σχολιασεις αλλα αν μη τι αλλο σεβομαι τον καθενα που ασχολειται με το αμαξι του.
αν θες να συνεχισω για καγκουριες παντως.......αυτα τα απαραδεκτα μπλε φωτακια που τοποθετουνται πανω στο καπο στα πιτσιλιστηρια!!! |
Vaggelis έγραψε: | ||
Δεν πιστεύω να μιλάς για αυτο το 206..............!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Θέλεις να πεις οτι είμαι κάγκουρος;;;;;;;; |
fpug έγραψε: |
εχεις μπλε πιτσιλιστηρια? ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||
ΟΧΙ, και να μου κοπεί το χέρι αν βάλω ποτέ...!!! Είναι οτι χειρότερο που έχει βγεί σαν αξεσουάρ αυτοκινήτου, μετά τα "φωτάκια" τύπου "ΚΙΤ - Ιππότης της Ασφάλτου" |
alxdr74 έγραψε: |
Για τα φωτακια που βαζουν σαν φωτα θεσεως και εχουν διαφορους χρωματισμους απο πρασινο,κοκκινο,μπλε και οτι αλλο μπορει κανεις να φανταστει?Πως σας φαινονται αυτα? |
fpug έγραψε: | ||
απαραδεκτο για γελια ![]() ![]() ![]() ![]() |
danielos έγραψε: |
να και τα αποτελεσματα: τα τρια απο τα τεσσερα μπεκ ηταν ok.το δε τεταρτο ειχε βουλωσει και πιτσιλαγε.καθαριστηκαν αφου μετρηθηκαν ως προς τα στοιχεια τους (ογκομετρηση - ροικοτητα).η δουλεια με τα μπεκ μου κοστησε καμια 60 ευρω.το σημαντικο βεβαια ειναι οτι μου ρυθμισε τις γωνιες ψεκασμου των μπεκ(πολυυυ σημαντικο) γιατι ψεκαζαν αλλου για αλλου.μου αλλαξε καιενα φιλτρο βενζινης (15 ευρω) και ελεγξε και τη ροικοτητα μετα απο την τρομπα βενζινης οπου ευτυχως δεν χρειαστηκε τιποτα.το ολο project μου κοστησε περιπου 90 ευρω!!!
το αυτοκινητο πεταει ξανα!!!!!!! παει καλυτερα και απο πριν στις χαμηλομεσαιες στροφες.εχει ροπιασει παντου!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() επιτελους!!!!! ειμαι πολυ χαρουμενος!!!!!!!!λαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλλααλλαλαλαλα λαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλλαλαλαλαλαλαλαλλαλαλαλαλαλαλαλλαλαλαλαλαλα λαλλαλαλαλαλαλαλαλαλλαλλαλαλαλαλαλαλαλαλλαλαλαλαλλαλαλαλαλαλαλ ![]() |
Rally έγραψε: |
υπαρχει ενα ραλακι μαυρο που σε ζηλευει ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alemao_rallye έγραψε: |
Εγώ έχω δεί και πίσω φωτεινό πιτσιλιστήρι! ![]() ![]() ![]() ![]() Επίσης στην Καρδίτσα είδα ένα Cordoba στυλ Mitsubishi EVO: Λευκό, με καπώ Evo, μπλε προφυλακτήρα Evo εμπρος (με κανονικούς αεραγωγούς αλλά χωρίς το intercooler ![]() Ίσως να ήταν ο ΚΙΤΤ, δεν ξέρω... ![]() ![]() ![]() ![]() |