Petros έγραψε: |
Είχα προειδοποιηθεί, ότι η ηλιοροφή θα ήταν μία από τις πηγές "ηχορύπανσης" στο 206 μου.
Πράγματι, από την πρώτη μέρα, ένα επαναλαμβανόμενο τακ-τακ (όχι μόνο στις γούβες) ακούγεται από την οροφή. Δεν έχει να κάνει με το αν έχω ανοικτή ή κλειστή είτε τη γυάλινη οροφή, είτε την επένδυση... Απλώς επειδή ο ήχος "απομακρύνεται" όταν έχω κλειστή την επένδυση, είναι φανερό ότι έρχεται από πάνω (και όχι από μέσα). Πιο συγκεκριμένα ακούγεται σα να έχει ξεχαστεί κάποια βιδίτσα και να χτυπάει με το μέταλο... ![]() Γνωρίζει κανείς κάτι; |
Tomcat έγραψε: |
Ξέρει κανείς αν μπορεί να τοποθετηθεί ηλιοροφή εκ των υστερων???Θα ήθελα κάποια στιγμή να τοποθετήσω μια.Βέβαια την εργοστασιακή την βρίσκω κάπως αντιαισθητική (για το ασημί 206) και σκεφτόμουν κάποια από τις κλασσικές |
alxdr74 έγραψε: |
Η ηλιοροφη η κλασικη της peugeot(ξερεται αυτη η μεγαλη)...μπορω να την τοποθετησω εκ των υστερων? Ειναι δυσκολη στην τοποθετηση? |
alxdr74 έγραψε: |
Η ηλιοροφη η κλασικη της peugeot(ξερεται αυτη η μεγαλη)...μπορω να την τοποθετησω εκ των υστερων? Ειναι δυσκολη στην τοποθετηση? |
George έγραψε: |
Κανενα νεο για την ηλιοροφη ρε παιδια ![]() Για να πω την αληθεια φοβαμαι να τη λυσω μονος μου Να παω στην Peugeot ![]() |
Makis77 έγραψε: |
Τελικά υπάρχει κανείς που να μην έχει πρόβλημα με την ηλιοροφή του. Ήθελα να βάλω ηλιοροφή στο μελλοντικό μου 206 1.6 XS, αλλά μετά από αυτά που διάβασα διστάζω αρκετά. Μήπως είναι μεμονωμένες οι περιπτώσεις αυτών που έχουν πρόβλημα; Δεν ξέρω τι να κάνω; Να τη βάλω; |
Makis77 έγραψε: |
Δεν ξέρω τι να κάνω; Να τη βάλω; |
... ποιος δίνει σημασία σε τριξίματα! ![]() |
Ηλιοροφή σαν την πανοραμική του 206, θα βρουν μόνο στο πλησιέστερο... κάμπριο.
Άνοιξη-καλοκαίρι απόγευμα με αυτόν τον υπέροχο ελληνικό ουρανό να μπαίνει κυριολεκτικά στην καμπίνα του 206... ποιος δίνει σημασία σε τριξίματα! ![]() |