PSClub - Hellas

Νέα - Νέο Audi S3

MEMsound - Παρ 08 Σεπ 2006, 19:28:06
Θέμα δημοσίευσης: Νέο Audi S3
http://www.autoexpress.co.uk/news/motoringpreviews/202689/audi_s3.html

Διακριτικό όπως πάντα...

Παράθεση:
...Under the bonnet, the 2.0-litre FSI features a new turbo to lift performance. Below 2,500rpm, the S3 remains smooth and free-revving. Press on, however, and the engine really wakes up, offering a thrilling charge towards the red line.

Peak power comes at 6,000rpm, while 350Nm of torque is available from 2,500-5,000rpm. The result is a best-in-class 0-62mph sprint of 5.7 seconds, while flooring the accelerator through all six gears will keep the S3 accelerating hard to a limited 155mph. When pushed, the whistling turbo sounds good, but in general the engine note is nowhere near as charismatic as that of the five-cylinder Ford Focus ST...

brz20 - Παρ 08 Σεπ 2006, 19:33:05
Θέμα δημοσίευσης:
Τοσο καιρο αναρωτιομουν γιατι μετα την νεα εκδοση του Α3 δεν εχουν βγαλει αγωνιστικη εκδοση.Αλλα τελικα....
Παρα πολυ ομορφα φτιαγμενο εξωτερικα.Και απο επιδοσεις απ'οτι διαβασα σκιζει.
MEMsound - Παρ 08 Σεπ 2006, 19:47:51
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά μην υπερβάλλεις...
"Αγωνιστική" δεν ήταν ποτέ η έκδοσή S3.

Καλοστημένη/γρήγορη κλπ κλπ ήταν, αλλά από την αγωνιστική αίσθηση απήχε πολύ...

Το S3 δεν έχει τον χαρακτήρα ούτε και τα χαρακτηριστικά ενός STI ή ενός EVO, άσχετα με το αν είναι εξίσου γρήγορο.
Tiesto - Παρ 08 Σεπ 2006, 20:10:55
Θέμα δημοσίευσης:
Προσωπικα το περιμενα και φουσκωμενο οπως το προηγουμενο. Ισως βεβαια φυλανε το φουσκωμα για το RS3 αν ποτε το βγαλουν... Μακαρι!

Κατα τ αλλα παρα πολυ καλο οπως παντα!
brz20 - Παρ 08 Σεπ 2006, 20:13:56
Θέμα δημοσίευσης:
Για να δικαιολογισω το S το ειπα.S=Sport.
Εχει μεγαλες διαφορες απο το Type R ας πουμε.
MEMsound - Παρ 08 Σεπ 2006, 20:22:44
Θέμα δημοσίευσης:
τεραστιες....
DimiP - Σαβ 09 Σεπ 2006, 15:07:46
Θέμα δημοσίευσης:
45.000 ΕΥΡΩ πανω κατω (μαλλον πανω)
netblaster - Σαβ 09 Σεπ 2006, 15:47:00
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραιοτατο!!! Wink
brz20 - Σαβ 09 Σεπ 2006, 16:36:06
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτη ειναι τιμη.Μου αρεσει να βλεπω πληθωρικες τιμες.Απο ανεσεις τι θα εχει?Φανταζομαι της παναγιας τα ματια με τετοια τιμη.
nikos 206cc - Δευ 09 Μάϊ 2011, 13:05:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ειπα να μην ανοιξω νεο thread και το γραφω εδω.
Ειδα προχθες το νεο audi RS3 και ψιλοχαζεψα....
Σημερα απο περιεργεια ειδα και τα specs του και χαζεψα ακομα παραπανω.. Shocked
340 αλογα , 0-100 σε 4,6 και τιμη καπου στα 50.000
7ταχυτο τετρακινητο Haldex 2,5 ΤFSI με 45 κιλα ροπη Shocked
Απο εμαφανιση ειναι ενα φουσκωμενο s3 βεβαια Razz
Νομιζω οτι δεν υπαρχει κατι αλλο στην κατηγορια του..
MEMsound - Δευ 09 Μάϊ 2011, 13:53:47
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=4&art_id=12224
στην Γερμανια 50000 η στην Ελλαδα?
Samer - Δευ 09 Μάϊ 2011, 13:59:37
Θέμα δημοσίευσης:
Η τιμη του στην Ελλαδα ειναι περιπου στα 77,000 ευρω. Στην Γερμανια εχουν ειδη μεταχ. με 45,000 ευρω!
MEMsound - Δευ 09 Μάϊ 2011, 14:05:53
Θέμα δημοσίευσης:
ετσι μαλιστα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
nikos 206cc - Δευ 09 Μάϊ 2011, 14:06:06
Θέμα δημοσίευσης:
Στη Γερμανια οκ Laughing
Εδω 77.500
Πολλα τα λεφτα δεν λεω αλλα προσφερει και πολλα...
7ταχυτο τετρακινηση κινητηρας ποιοτητα audi κλπ κλπ...
Αν μπορει να ανταγωνιστει κατι ειναι το Ζ4Μ κουπε που και εκεινο καπου στα 80κατι πρεπει να ειναι....
Παιρνεις κατι γρηγορο στριφτερο με ποιοτητα παντου και τελος παντων ολοκληρωμενο.
Το μονο μειον κατ εμε ειναι οτι δεν παυει να ειναι ενα Α3
Αυτα
AlienHack - Δευ 09 Μάϊ 2011, 14:37:33
Θέμα δημοσίευσης:
απλος σε αυτα τα λεφτα μπορεις να παρεις και αλλα ΠΟΛΥ δυνατα αμαξια (εστω και 2-3 χρονων μεταχειρισμενα) αλλα παλυ η συζητηση θα παει στο οτι αλλο το καινουριο και αλλο το μεταχειρισμενο κτλ.. οκ

απλος αν εγω ειχα τοσα χρηματα δεν θα τα εριχνα σε ενα Α3 φτιαγμενο (οπως ειπε και ο Νικος) , θα προτειμουσα κατι ειτε ποιο εξωτικο (λοτους κτλ) ειτε με ποιο μουρατο brand (porche merceda bmw)
stratos gti - Δευ 09 Μάϊ 2011, 14:41:07
Θέμα δημοσίευσης:
μ αυτά τα φράγκα παίρνεις exige..... όμως χωρίς cd player .... κρίμα . Laughing Laughing Laughing
Driver ///M - Δευ 09 Μάϊ 2011, 15:32:05
Θέμα δημοσίευσης:
nikos 206cc έγραψε:
Στη Γερμανια οκ Laughing
Εδω 77.500
Πολλα τα λεφτα δεν λεω αλλα προσφερει και πολλα...
7ταχυτο τετρακινηση κινητηρας ποιοτητα audi κλπ κλπ...
Αν μπορει να ανταγωνιστει κατι ειναι το Ζ4Μ κουπε που και εκεινο καπου στα 80κατι πρεπει να ειναι....
Παιρνεις κατι γρηγορο στριφτερο με ποιοτητα παντου και τελος παντων ολοκληρωμενο.
Το μονο μειον κατ εμε ειναι οτι δεν παυει να ειναι ενα Α3
Αυτα

Ο ανταγωνιστής του rs3 είναι η 1Μ που παίζει πάνω κάτω στα ίδια χρήματα και είναι σε όλα ανώτερη (στήσιμο, αίσθηση, κινητήρα κλπ), εκτός του ότι είναι πισωκίνητη που από μόνο του είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.
Fotigos - Τρι 10 Μάϊ 2011, 14:00:05
Θέμα δημοσίευσης:
Συγγνώμη αλλά τα 77κ ευρώ δεν τα αξίζει...να μην πώ ούτε τα 45κ...
ότι και να λετε ότι έχει πάνω του εμένα μου κάνει ένα γρήγορο αυτοκίνητο 3πορτο που στα μάτια κάποιου με περιορισμένες γνώσεις είναι ένα ακόμα αμάξι για να πας στις δουλειές σου.

Οι Γερμανοί πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες Wink
drdino - Τρι 10 Μάϊ 2011, 14:04:12
Θέμα δημοσίευσης:
Υπερβάλλεις. Συμφωνώ μεν στο ότι υπάρχει και Α3 1,2 Laughing αλλά από την άλλη τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι κορυφαία. Μοτέρ, μετάδοση, αναρτήσεις κλπ.
Samer - Τρι 10 Μάϊ 2011, 14:10:44
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνω για τα 77,000ευρω που ειναι too much. (το S3 κανει 50Κ πανω κατω)
Αλλα μιλαμε για RS απο Audi που στα 45,000 θα ηταν μια χαρα να μη πω και λιγα.

Και αυτος που θα το αγορασει δεν θα το παρει μονο για το λουκ, αλλα πιο πολυ για το τι μπορει να κανει.
Για μενα τα S και RS ειναι κορυφαια αμαξια, ειχα και S4 παλια Evil
Driver ///M - Τρι 10 Μάϊ 2011, 15:28:42
Θέμα δημοσίευσης:
Fotigos έγραψε:
ότι και να λετε ότι έχει πάνω του εμένα μου κάνει ένα γρήγορο αυτοκίνητο 3πορτο που στα μάτια κάποιου με περιορισμένες γνώσεις είναι ένα ακόμα αμάξι για να πας στις δουλειές σου.

Πρόσθεσε άλλες 2... Wink
MEMsound - Τρι 10 Μάϊ 2011, 17:11:40
Θέμα δημοσίευσης:
εγω πάντως αναρωτιέμαι αν εχετε διαθεσιμα τοσα χρηματα ωστε να ξοδεψετε ~70000 για αυτοκινητο και μαλιστα να ειναι μαζι και παιχνιδι (οπου μιας στραβη την ωρα του παιχνιδιου μπορει να κοστισει για πλακα κανα 15000)?

αλλα ειπαμε...
λεφτα υπάρχουν
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

δηλαδη τι σκ**α θα κανετε παραπανω ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ με ενα ρσ3 στην Ελλαδα απ οτι με ενα πχ ιμπιζα κουπρα? (οκ το ρσ3 ειναι 4κινητο θα γλιστραει λιγο καμποσο λιγοτερο)?
Fotigos - Τρι 10 Μάϊ 2011, 17:27:34
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
Υπερβάλλεις. Συμφωνώ μεν στο ότι υπάρχει και Α3 1,2 Laughing αλλά από την άλλη τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι κορυφαία. Μοτέρ, μετάδοση, αναρτήσεις κλπ.

Ας το πάρουμε στην πιο γελία εκδοχή ,
ας πούμε ότι κυκλοφορείς με ένα LADA καί έδωσες ένα σκασμό λεφτά για να πατάει και F-16 Laughing ...όλοι εμείς οι ψαγμένοι θα πούμε κοίτα τί έφτιαξε ο τύπος ,κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστηκά επιδόσεις κτλ...
Αντε πάρτο και βγές βόλτα να δείς πόσες γκόμενες θα ρίξεις Laughing

Προς θεού δεν συγκρίνω το LADA με το audi είμαι και εγώ θαυμαστής ενός τέτοιου έργου τέχνης δέν παύει όμως να είναι ένα 3πορτο και όχι
ένα super-car όπως φανταζόμαστε όλοι από μικροί να πάρουμε όταν μεγαλώσουμε.
Δεν είναι μόνο νούμερα τα αυτοκίνητα αλλά και Lifestyle Laughing

Εξάλλου όπως είπε και ο ΜΕΜ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!!
drdino - Τρι 10 Μάϊ 2011, 17:33:18
Θέμα δημοσίευσης:
Σόρρυ, δεν σε πιάνω... Θέλεις να πεις πως το RS3 δεν είναι γκομενοπαγίδα;
king207cc - Τρι 10 Μάϊ 2011, 20:12:27
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:

ΟΧΙ
AlienHack - Τρι 10 Μάϊ 2011, 20:46:30
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:

οχι παραπανω απο το Α3... οι γκομενες δεν ξερουν μηχανικες λεπτομεριες... γιαυτες ειναι απλα ενα αουντι..
giannis27 - Τρι 10 Μάϊ 2011, 22:29:02
Θέμα δημοσίευσης:
AlienHack έγραψε:
drdino έγραψε:

γιαυτες ειναι απλα ενα αουντι..

+1
άσε που μπορεί να τους αρέσει πιο πολύ το 1.2 του γείτονα επειδή έχει πιο ωραίο χρώμα Laughing
nikos 206cc - Τρι 10 Μάϊ 2011, 22:38:17
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:

Οχι και γκομενοπαγιδα...
Για να καταλαβεις ποσο ασχετες ειναι οταν πηρα το cc (βεβαια τοτε δεν ηταν 8 χρονων αμαξι) εχει τυχει να με ρωτησουν γτ δεν πηρα slk κaι z4 Laughing Shocked
Το ιδιο ισχυει και για αυτους που ειχαν 316 και καποιοι αλλοι Μ3!!!
Ιδιο αμαξι ειναι αλλωστε Rolling eyes
Fotigos - Τετ 11 Μάϊ 2011, 00:56:05
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:

Είναι ένα όμορφο συνηθισμένο Audi που μοιάζει με όοολα τα προηγούμενα Α3 και δεν θα εντυπωσιάσει την γκόμενα πίστεψέ με που θα δεί το
308 cc λευκό πέρλα χρώμα με τα 120 ψόφια άλογα και θα τις τρέχουν τα σάλια....
και να πώ και το άλλο μιάς και είμαστε σε peugeot φόρουμ και θάβουμε τα άλλα αμάξια ...αν πάρεις κίτρινο SCODA OCTAVIA και είναι το RS με βελτίωση στα 4!@$!@ άλογα ξέρεις γιατί θα σου κάνουν νόημα???
Γιατί θα σε περάσουν για ταρίφα Laughing
Εγώ προσώπικά πάντα,ακόμα και να χα τόσα λεφτά δεν θα περνα 3πορτο για να λέω ότι πήρα S3 και έσκασα ένα κάρο λεφτά για να λέω έχει επιδόσεις κτλ και ποιοτητα Γερμανική..σαχλαμάρες πολυτελείας για τύπους που δεν ξέρουν τι να τα κάνουν και ψωνίζουν πάντα την ετικέτα.
Με αυτά τα φράγκα ξέρουμε όλοι πολύ καλά τι βρίσκεις στην αγορά και ας μην είναι τόσο γρήγορο σαν το S3 αλλά σίγουρα θα είναι πιο εντυπωσιακό! Wink
rallos180 - Τετ 11 Μάϊ 2011, 12:48:04
Θέμα δημοσίευσης:
για γκομενες.. παρτε ενα rcz και ειστε μια χαρα... και γρηγορο ειναι και ομορφο και γκομενοπαγιδα... δεν εχει τις επιδοσεις του audi αλλα οπως και ναχει ειναι αρκετο για καποιον που ξερει οτι ο δρομος ειναι δρομος και οχι πιστα για να λιωνει το αμαξι του
stratos gti - Τετ 11 Μάϊ 2011, 16:59:30
Θέμα δημοσίευσης:
evo, evo , evo xwris thn aplwstra olo mauro .... ena aplo sedan. Very happy Very happy
Octane - Τετ 11 Μάϊ 2011, 17:02:08
Θέμα δημοσίευσης:
stratos gti έγραψε:
evo, evo , evo xwris thn aplwstra olo mauro .... ena aplo sedan. Very happy Very happy

Laughing Laughing Laughing
Και κιτρινο!!!
Κ να σταματας ομως ετσι?!? Cool
king207cc - Τετ 11 Μάϊ 2011, 22:36:14
Θέμα δημοσίευσης:
τι ταξι τέτοιο?? Laughing Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=MsI1dr-P23I&feature=related
Driver ///M - Τετ 11 Μάϊ 2011, 22:42:17
Θέμα δημοσίευσης:
Fotigos έγραψε:
drdino έγραψε:

Είναι ένα όμορφο συνηθισμένο Audi που μοιάζει με όοολα τα προηγούμενα Α3 και δεν θα εντυπωσιάσει την γκόμενα πίστεψέ με που θα δεί το
και να πώ και το άλλο μιάς και είμαστε σε peugeot φόρουμ και θάβουμε τα άλλα αμάξια ...αν πάρεις κίτρινο SCODA OCTAVIA και είναι το RS με βελτίωση στα 4!@$!@ άλογα ξέρεις γιατί θα σου κάνουν νόημα???
Εγώ προσώπικά πάντα,ακόμα και να χα τόσα λεφτά δεν θα περνα 3πορτο για να λέω ότι πήρα S3 και έσκασα ένα κάρο λεφτά για να λέω έχει επιδόσεις κτλ και ποιοτητα Γερμανική..σαχλαμάρες πολυτελείας για τύπους που δεν ξέρουν τι να τα κάνουν και ψωνίζουν πάντα την ετικέτα.
Με αυτά τα φράγκα ξέρουμε όλοι πολύ καλά τι βρίσκεις στην αγορά και ας μην είναι τόσο γρήγορο σαν το S3 αλλά σίγουρα θα είναι πιο εντυπωσιακό! Wink

Driver ///M έγραψε:
Fotigos έγραψε:

Πρόσθεσε άλλες 2... Wink

Επιμένεις...
5πορτο βγαινει το rs3!

Προσωπικά, το s3 το θεωρώ καλό και τίμιο αυτοκίνητο για τα λεφτά του.
Παραπάνω λεφτά όμως δεν θα έδινα για ίδια καρότσα που απλά θα είναι πιο γρήγορη και θα είναι και λίγο καλύτερα στημένη.

Θα πήγαινα σε 1Μ ή με λιγότερα χρήματα σε απλή 135 που είναι μια χαρά και πολύ πιο fun to drive, λόγω κίνησης, κατανομής βάρους, τιμονιού κλπ.

Όλα αυτά χωρίς να λαμβάνω καθόλου υπόψιν την εμφάνιση (που έτσι κι αλλιώς το Α3 είναι σχετικά γερασμένο αυτοκίνητο, χωρίς να είναι άσχημο βέβαια), ιδίως το τι θεωρούν οι γυναίκες ως ωραίο που όπως σωστά ειπώθηκε, δεν μπορούν να ξεωρίσουν την 316 απ'τη Μ3.
Αν βάλουμε και τέτοια κριτήρια, τότε θα αγοράζαμε όλοι 500άρια, μινι, κάμπριο και λιμουζίνες (κατά προτίμηση μερτσεντέ!)...

Very happy
Fotigos - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 07:56:38
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:

xaxaxax το χεις το χεις Laughing
Ghost Dog - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 09:39:54
Θέμα δημοσίευσης:
Τι σχεση εχουν παλι ολα αυτα με το S3 που ειναι το θεμα του τοπικ.........(?) Mad
nikos 206cc - Πεμ 12 Μάϊ 2011, 13:53:17
Θέμα δημοσίευσης:
Εχουν σχεση καθως επειδη ειμαστε αγορακια αναλυουμε και το Wfactor Wink
Η εμφανιση και το ''πρεστιζ''ενος αυτοκινητου ειναι βασικος παραγοντας οταν σκας 80 χιλιαρικα Cool
notis1313 - Παρ 13 Μάϊ 2011, 11:18:03
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:

καλα το βιντεακι τα εσπασε!!!!!εχω κλασει στο γελιο!!!!ειμαι ταριφας και σκεφτομαι απο δω και στο εξης να οδηγω και γω καπως ετσι!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Theo_207RC - Παρ 13 Μάϊ 2011, 12:49:20
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδιά αν αρχίσουμε να παίρνουμε αυτοκίνητα μόνο και μόνο επειδή είναι γκομενοπαγίδες τότε καταστραφήκαμε σαν κάγκουρες...
Έχουμε κι ένα όνομα στην κοινωνία... Laughing Laughing
drdino - Παρ 13 Μάϊ 2011, 14:19:50
Θέμα δημοσίευσης:
king207cc έγραψε:
drdino έγραψε:

ΟΧΙ

Ναι, και; Από πότε θα πάρει κάποιος RS3 για γκομενοπαγίδα;

Δεν έχετε καταλάβει μου φαίνεται για τι αυτοκίνητο μιλάμε. Confused
volvos - Παρ 13 Μάϊ 2011, 14:24:13
Θέμα δημοσίευσης:
ρε βλακα οταν παιρνεις το rs3 αφηνεις ταχα μου το τιμολογιο αγορας στο καθισμα του συνοδηγου
βλεπει το ξανθοακωλουπερπλαστικοπατσαβουρι τη τιμη με τα πολλα 000
και γκαυλωνει Laughing
volvos - Παρ 13 Μάϊ 2011, 14:25:49
Θέμα δημοσίευσης:
καλο το εβο

αλλα ειστε μικρα

δεν εχετε ζησει τον ταριφα στα λιμανακια με το omega me moteurrr calibra
που εκανε πιατσα βαρκιζα και εμπαινε πεταλο ξυνωντας μαρσπιε
drdino - Παρ 13 Μάϊ 2011, 14:28:39
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
ρε βλακα οταν παιρνεις το rs3 αφηνεις ταχα μου το τιμολογιο αγορας στο καθισμα του συνοδηγου
και γκαυλωνει Laughing

Λάθος είσαι, πλαστικοποίηση και κρέμασμα στο ταμπλώ ταρίφας-style Cool
volvos - Παρ 13 Μάϊ 2011, 14:31:28
Θέμα δημοσίευσης:
xaxaxax

car wraping to timologio
MEMsound - Παρ 13 Μάϊ 2011, 16:38:37
Θέμα δημοσίευσης:
drdino έγραψε:
...Δεν έχετε καταλάβει μου φαίνεται για τι αυτοκίνητο μιλάμε. Confused

μα γι αυτο ενα σωρο αυτοκινητα πουλουνται σε συντομο χρονικο διαστημα σε ξεφτηλα τιμες...γιατι αγοραζονται απο ανθρωπους που δεν ξερουν γιατι αγοραζουν κάτι.

γιατι αν ηξεραν τοτε θα το κραταγαν να το απολαυσουν "καμποσο καιρό", εκτός και αν τους περισσευουν λεφτα για πολλαπλες δοκιμες( = ταυτοχρονως και αντιστοιχες αγοραπωλησιες) για να εχουν απλα και μονο την εμπειρία... Laughing Laughing Laughing

εχει ΓΑ**ΘΕΙ η αουντι (και καθε αουντι/μπε-εμ-βε/κλπ κλπ - ολες οι εταιρίες) να φτιαξει ενα πολυθ καλό αμαξι (με τον δικο του χαρακτηρα και κατευθυνση το καθενα) και ο αλλος πάει και το αγοραζει για να προσελκυσει γυναίκες...

ντοιν...

εκτος και αν τα γουστα σας ειναι τυπου "μουτον" κλπ κλπ οποτε οκ... θα βαλετε την γυναίοκα μεσα και θα πιασετε κουβεντα για ποσοστα εμπλοκης του χαλντεξ ενω εκεινη θα σας λεει οτι το εβο εχει καλητερο πατημα εξαίτίας του μεσαίου διαφορικου και της πιο ορθης τατανομης...

ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ???
Μ0#Ν0Δ0#ΥΛ0| .... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
volvos - Παρ 13 Μάϊ 2011, 16:49:36
Θέμα δημοσίευσης:
το προβλημα που εχουν αυτοι που αγοραζουν ενα rs3 δεν ειναι οτι θελουν να βγαλουν γκομενακι με το αμαξι που πηραν.
ξερουν καλα τι πηραν...

το προβλημα τους ειναι να δικαιολογησουν στη γυναικα-γκομενα γιατι εδωσαν τοσα λεφτα για ενα A3

ΤΙ ΕΙΠΑ Ο πο**τη* ΕΓΡΑΨΑΑΑΑ Laughing
Fotigos - Παρ 13 Μάϊ 2011, 19:15:00
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
και γκαυλωνει Laughing

Ντάξει το Θέμα πλέον είναι και ποπ-κορν και κοκα-κόλα

Έχω λίωσει με όλα όσα γράφοντε,άναψα φωτιές χαχαχαχ...
όσο για το τιμολόγιο πού είπες "έγραψες"
Από δώ και στο εξής θα κρατάω κλασέ με τιμολόγια και αποδείξης στο κάθησμα του συνοδηγού για μελοντική χρήση!!! Laughing Laughing
GGiannis - Παρ 27 Μάϊ 2011, 12:32:05
Θέμα δημοσίευσης:
Driver ///M έγραψε:
Fotigos έγραψε:
drdino έγραψε:

Driver ///M έγραψε:
Fotigos έγραψε:

Πρόσθεσε άλλες 2... Wink

Επιμένεις...
5πορτο βγαινει το rs3!

Προσωπικά, το s3 το θεωρώ καλό και τίμιο αυτοκίνητο για τα λεφτά του.
Παραπάνω λεφτά όμως δεν θα έδινα για ίδια καρότσα που απλά θα είναι πιο γρήγορη και θα είναι και λίγο καλύτερα στημένη.

Θα πήγαινα σε 1Μ ή με λιγότερα χρήματα σε απλή 135 που είναι μια χαρά και πολύ πιο fun to drive, λόγω κίνησης, κατανομής βάρους, τιμονιού κλπ.

Όλα αυτά χωρίς να λαμβάνω καθόλου υπόψιν την εμφάνιση (που έτσι κι αλλιώς το Α3 είναι σχετικά γερασμένο αυτοκίνητο, χωρίς να είναι άσχημο βέβαια), ιδίως το τι θεωρούν οι γυναίκες ως ωραίο που όπως σωστά ειπώθηκε, δεν μπορούν να ξεωρίσουν την 316 απ'τη Μ3.
Αν βάλουμε και τέτοια κριτήρια, τότε θα αγοράζαμε όλοι 500άρια, μινι, κάμπριο και λιμουζίνες (κατά προτίμηση μερτσεντέ!)...

Very happy

+1 για το 135, ομως ακριβο και αυτο πλεον, παρολα αυτα κανενα s3/rs3 δεν βγηκε ποτε για να εντυπωσιασει με τον πλεον αγωνιστικο χαρακτηρα του, το rs3 οδηγικα απεχει ετη φωτος απο ενα evo η ενα ακομα αν θες και 207 rc.Ειναι πολυ πιο πολυτισμενο και αυτο για να πουλαει σε οσους θελουν να εχουν την ανεση , ταχυτητα, στησιμο και πολυτελεια . Κανεις δεν μπορει να αρνηθει οτι σαν μεσος ορος των παραπανω ειναι ενα απο τα καλυτερα αμαξια που υπαρχουν στην αγορα,γιατι αφενος παιρνει ενα 7/10 σε στησιμο αλλα και ενα 8/10 σε ανεση και πολυτελεια , σε σχεση με το ενο που θα παρει 8,5/10 σε στησιμο αλλα 5/10 σε ανεση, τα βαζεις στην ζυγαρια και διαλεγεις
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες