Παράθεση: |
...Under the bonnet, the 2.0-litre FSI features a new turbo to lift performance. Below 2,500rpm, the S3 remains smooth and free-revving. Press on, however, and the engine really wakes up, offering a thrilling charge towards the red line.
Peak power comes at 6,000rpm, while 350Nm of torque is available from 2,500-5,000rpm. The result is a best-in-class 0-62mph sprint of 5.7 seconds, while flooring the accelerator through all six gears will keep the S3 accelerating hard to a limited 155mph. When pushed, the whistling turbo sounds good, but in general the engine note is nowhere near as charismatic as that of the five-cylinder Ford Focus ST... |
nikos 206cc έγραψε: |
Στη Γερμανια οκ ![]() Εδω 77.500 Πολλα τα λεφτα δεν λεω αλλα προσφερει και πολλα... 7ταχυτο τετρακινηση κινητηρας ποιοτητα audi κλπ κλπ... Αν μπορει να ανταγωνιστει κατι ειναι το Ζ4Μ κουπε που και εκεινο καπου στα 80κατι πρεπει να ειναι.... Παιρνεις κατι γρηγορο στριφτερο με ποιοτητα παντου και τελος παντων ολοκληρωμενο. Το μονο μειον κατ εμε ειναι οτι δεν παυει να ειναι ενα Α3 Αυτα |
Fotigos έγραψε: |
Συγγνώμη αλλά τα 77κ ευρώ δεν τα αξίζει...να μην πώ ούτε τα 45κ...
ότι και να λετε ότι έχει πάνω του εμένα μου κάνει ένα γρήγορο αυτοκίνητο 3πορτο που στα μάτια κάποιου με περιορισμένες γνώσεις είναι ένα ακόμα αμάξι για να πας στις δουλειές σου. Οι Γερμανοί πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες ![]() |
drdino έγραψε: |
Υπερβάλλεις. Συμφωνώ μεν στο ότι υπάρχει και Α3 1,2 ![]() |
Σόρρυ, δεν σε πιάνω... Θέλεις να πεις πως το RS3 δεν είναι γκομενοπαγίδα; |
AlienHack έγραψε: | ||
γιαυτες ειναι απλα ενα αουντι.. |
stratos gti έγραψε: |
evo, evo , evo xwris thn aplwstra olo mauro .... ena aplo sedan. ![]() ![]() |
Fotigos έγραψε: | ||
Είναι ένα όμορφο συνηθισμένο Audi που μοιάζει με όοολα τα προηγούμενα Α3 και δεν θα εντυπωσιάσει την γκόμενα πίστεψέ με που θα δεί το 308 cc λευκό πέρλα χρώμα με τα 120 ψόφια άλογα και θα τις τρέχουν τα σάλια.... και να πώ και το άλλο μιάς και είμαστε σε peugeot φόρουμ και θάβουμε τα άλλα αμάξια ...αν πάρεις κίτρινο SCODA OCTAVIA και είναι το RS με βελτίωση στα 4!@$!@ άλογα ξέρεις γιατί θα σου κάνουν νόημα??? Γιατί θα σε περάσουν για ταρίφα ![]() Εγώ προσώπικά πάντα,ακόμα και να χα τόσα λεφτά δεν θα περνα 3πορτο για να λέω ότι πήρα S3 και έσκασα ένα κάρο λεφτά για να λέω έχει επιδόσεις κτλ και ποιοτητα Γερμανική..σαχλαμάρες πολυτελείας για τύπους που δεν ξέρουν τι να τα κάνουν και ψωνίζουν πάντα την ετικέτα. Με αυτά τα φράγκα ξέρουμε όλοι πολύ καλά τι βρίσκεις στην αγορά και ας μην είναι τόσο γρήγορο σαν το S3 αλλά σίγουρα θα είναι πιο εντυπωσιακό! ![]() |
Driver ///M έγραψε: | ||
Πρόσθεσε άλλες 2... ![]() |
king207cc έγραψε: |
τι ταξι τέτοιο?? ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=MsI1dr-P23I&feature=related |
king207cc έγραψε: |
τι ταξι τέτοιο?? ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=MsI1dr-P23I&feature=related |
king207cc έγραψε: | ||
ΟΧΙ |
volvos έγραψε: |
ρε βλακα οταν παιρνεις το rs3 αφηνεις ταχα μου το τιμολογιο αγορας στο καθισμα του συνοδηγου
βλεπει το ξανθοακωλουπερπλαστικοπατσαβουρι τη τιμη με τα πολλα 000 και γκαυλωνει ![]() |
...Δεν έχετε καταλάβει μου φαίνεται για τι αυτοκίνητο μιλάμε. ![]() |
volvos έγραψε: |
ρε βλακα οταν παιρνεις το rs3 αφηνεις ταχα μου το τιμολογιο αγορας στο καθισμα του συνοδηγου
βλεπει το ξανθοακωλουπερπλαστικοπατσαβουρι τη τιμη με τα πολλα 000 και γκαυλωνει ![]() |
Driver ///M έγραψε: | ||||||||
Επιμένεις... 5πορτο βγαινει το rs3! Προσωπικά, το s3 το θεωρώ καλό και τίμιο αυτοκίνητο για τα λεφτά του. Παραπάνω λεφτά όμως δεν θα έδινα για ίδια καρότσα που απλά θα είναι πιο γρήγορη και θα είναι και λίγο καλύτερα στημένη. Θα πήγαινα σε 1Μ ή με λιγότερα χρήματα σε απλή 135 που είναι μια χαρά και πολύ πιο fun to drive, λόγω κίνησης, κατανομής βάρους, τιμονιού κλπ. Όλα αυτά χωρίς να λαμβάνω καθόλου υπόψιν την εμφάνιση (που έτσι κι αλλιώς το Α3 είναι σχετικά γερασμένο αυτοκίνητο, χωρίς να είναι άσχημο βέβαια), ιδίως το τι θεωρούν οι γυναίκες ως ωραίο που όπως σωστά ειπώθηκε, δεν μπορούν να ξεωρίσουν την 316 απ'τη Μ3. Αν βάλουμε και τέτοια κριτήρια, τότε θα αγοράζαμε όλοι 500άρια, μινι, κάμπριο και λιμουζίνες (κατά προτίμηση μερτσεντέ!)... ![]() |