PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Δρομος χειροτερος και απο τους Ελληνικους!

Ghost Dog - Τετ 19 Ιούλ 2006, 12:29:40
Θέμα δημοσίευσης: Δρομος χειροτερος και απο τους Ελληνικους!
Τελικα υπαρχει χειροτερος δρομος απο τους δικους μας και βρισκεται στη Βολιβια! Shocked Laughing
http://javimoya.com/blog/pics/200607/bolivia.htm
COOL ALEXIS - Τετ 19 Ιούλ 2006, 12:32:24
Θέμα δημοσίευσης:
Μια χαρά είναι ο δρόμος για εκεί που είναι Exclamation

Για τράβα μια στα πρακτορεία να δεις τι ωραία που είναι.
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Stevon - Τετ 19 Ιούλ 2006, 12:47:07
Θέμα δημοσίευσης:
Το φαντάζομαι .......ασφάλτινο...και one way....... Twisted evil Twisted evil κόλαση... Twisted evil
Road_Runner - Τετ 19 Ιούλ 2006, 13:01:48
Θέμα δημοσίευσης:
Απλά κάνεις τον σταυρό σου όταν ξεκινάς για να μην έρχεται κανείς από την άλλη.... Και από κάτω το χάος.....
Ghost Dog - Τετ 19 Ιούλ 2006, 13:04:09
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Το φαντάζομαι .......ασφάλτινο...και one way....... Twisted evil Twisted evil κόλαση... Twisted evil

Απ'οτι διαβασα απο ενα παιδι, στο συγκεκριμένο μέρος διοργανώνεται κάθε χρόνο από μια εταιρεία τουριστικών υπηρεσιών, κατάβαση με ποδήλατα. Ειναι μεγάλο το υψόμετρο και πάνε τάπα.

Ενδεικτικά σε ποδήλατο με υδραυλικά δισκόφρενα αλλάχθηκαν 2 φορες τα τακάκια μεχρι το τέλος της διαδρομής (όπως και τα υγρά) γιατι ελίωσαν απο τη συνεχόμενη καταβαση!!!!!
Σε εκπομπή που αναφερόταν στην κατάβαση με ποδήλατα αναφέρθηκε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος, και λόγω των ατυχημάτων, είναι πλέον μονόδρομος με φορά που εναλάσσεται ανά 4 ή 6 ώρες.
Υπάρχουν 2 σημεία ελέγχου που φροντίζουν να δούν το τελευταίο όχημα που τους έχει αναφερθεί από τον άλλο σταθμό ώστε να δώσουν εκκίνηση στους αναμένοντες..
shiba - Τετ 19 Ιούλ 2006, 13:48:06
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον να πω και εγω την εμπειρια μου..στο στρατο ημουνα οδηγος..ετσι οταν πηρα μεταθεση στην μυκονο Twisted evil αρχισα να οδηγαω οτι βαρια οχηματα μπορειτε να φανταστειτε..απο υδροφορες 40 τονων φορτωμενη μεχρι λιμματοφορα steyer λεωφορεια....μερικοι οι δρομοι της μυκονου ηταν οπως ακριβως στην φωτογραφια..δηλαδη 2 φορτηγα περνουσανε με το ζορι...αλλα σαν εμπειρια η οδηγηση τεραστιου οχηματος ητανε απιστευτη..
υ.γ 2 steyer ειχα καψει..χαχα
BadSpud! - Δευ 04 Σεπ 2006, 23:18:20
Θέμα δημοσίευσης:
shiba έγραψε:
λοιπον να πω και εγω την εμπειρια μου..στο στρατο ημουνα οδηγος..ετσι οταν πηρα μεταθεση στην μυκονο Twisted evil αρχισα να οδηγαω οτι βαρια οχηματα μπορειτε να φανταστειτε..απο υδροφορες 40 τονων φορτωμενη μεχρι λιμματοφορα steyer λεωφορεια....μερικοι οι δρομοι της μυκονου ηταν οπως ακριβως στην φωτογραφια..δηλαδη 2 φορτηγα περνουσανε με το ζορι...αλλα σαν εμπειρια η οδηγηση τεραστιου οχηματος ητανε απιστευτη..
υ.γ 2 steyer ειχα καψει..χαχα

Στην αεροπορία ήσουν πουλάκι μου?
BadSpud! - Δευ 04 Σεπ 2006, 23:22:09
Θέμα δημοσίευσης:
Φήμες λένε οτι εκεί θα γίνει το επόμενο 206 junior Cup!!!!!!!!!!!!

Νικολάκι ετοιμάσου...
brz20 - Δευ 04 Σεπ 2006, 23:49:42
Θέμα δημοσίευσης:
Για ελατε κατα Ηρακλειο μερια να δειτε κατσικοδρομους που εχουμε.Ο καλυτερος χωραει 1,5 αμαξι.Και οταν βρεις μονοδρομο ειναι μεγαλη πολυτελεια.Να φανταστητε υπαρχουν πολυ δρομοι διπλης που ο ενας οδηγος περιμενει τον αλλον λες και ειναι να περασουν καμια γεφυρα του 30.Αφηστε τις λακουβες.
Road_Runner - Τρι 05 Σεπ 2006, 12:06:17
Θέμα δημοσίευσης:
BadSpud! έγραψε:

Νικολάκι ετοιμάσου...

Shocked Shocked Shocked Έτοιμος είμαι.... Armed
Gr@lly - Τρι 05 Σεπ 2006, 12:15:52
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτη την φορα παρε κανενα αλεξιπτωτο πλαγιας..
..............................
Rambo Rambo Tease
volvos - Τρι 05 Σεπ 2006, 13:22:28
Θέμα δημοσίευσης:
ο βιασμος του αμαζονιου εχει φτασει και εκει.....
COOL ALEXIS - Τρι 05 Σεπ 2006, 13:48:00
Θέμα δημοσίευσης:
Off Topic το ξέρω αλλά...

Στο aquarium της Barcelona είχε ένα πίνακα που έδειχνε τον ρυθμό καταστροφής του δάσους του Αμαζονίου καθώς και το ποσοστό των ειδών που έχουν απομείνει!
Ξεκινούσε από τον 18 αιώνα οπού η καταστροφή ήταν μηδενική συνέχιζε μέχρι σήμερα οπού η καταστροφή είναι τεράστια και το ποσοστό έχει μειωθεί στο 86% και έφτανε μέχρι το 2030 οπότε και θα έχει εξαφανιστεί ολοκληρωτικά Exclamation

Να μας δω τότε τι θα κάνουμε Question
volvos - Τρι 05 Σεπ 2006, 13:52:00
Θέμα δημοσίευσης:
psss
το ψωνιο πως το παρουσιασε οτι εχει Paei sto aquarium της βαρκελωνης...

dear να γραφει και greekenglish μιας και εισαι halph europeman.....πλεον....

ουουουουου χαμουρα..ααααα.αααα...ααα

περα απο το κουλολεξ τι μιλαμε για αμαζονιο οταν εδω στην ελλαδα για να δεις παρθενο δασος πρεπει να πας εκτος χωρας....
BadSpud! - Τρι 05 Σεπ 2006, 18:54:02
Θέμα δημοσίευσης:
Road_Runner έγραψε:
BadSpud! έγραψε:

Νικολάκι ετοιμάσου...

Shocked Shocked Shocked Έτοιμος είμαι.... Armed

Νικ αλλά συνοδηγός ξέρεις μόνο ποιος μπορεί να είναι???
Ο χάρος ποίος άλλος…

Και στο πίσω τζάμι:
Ιντζόγλου 0+
Χάρος 666-

Twisted evil Evil Twisted evil Evil Twisted evil Evil Twisted evil Evil Twisted evil
vinman - Τρι 05 Σεπ 2006, 19:36:12
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Για ελατε κατα Ηρακλειο μερια να δειτε κατσικοδρομους που εχουμε.Ο καλυτερος χωραει 1,5 αμαξι.Και οταν βρεις μονοδρομο ειναι μεγαλη πολυτελεια.Να φανταστητε υπαρχουν πολυ δρομοι διπλης που ο ενας οδηγος περιμενει τον αλλον λες και ειναι να περασουν καμια γεφυρα του 30.Αφηστε τις λακουβες.

Σε βρίσκω απο πολύ εώς πάρα πολύ υπερβολικό στην περιγραφή σου... Confused
Δηλαδή αν είναι έτσι εκεί οι δρόμοι τι να πούν στην Σύρο,στην Μήλο,στην Μύκονο,κ.ο.κ.???
Αν αναφέρεσαι σε κάποια στενάκια που έχει το Ηράκλειο,τα ίδια υπάρχουν και στην Πλάκα,και στο Κολωνάκι και σε πάρα πολλές περιοχές σε όλη την Ελλάδα...
Όσο για τις λακούβες....σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα έχει λυθεί το θέμα... Shocked
underage - Τρι 05 Σεπ 2006, 20:44:46
Θέμα δημοσίευσης:
Έτσι ακριβώς υπάρχει δρόμος στη Μάνη για να ανέβεις σε ένα χωριό που λέγεται "Μουντανίστικα" και απέχει 5χλμ από τον κυρίως δρόμο, βέβαια δεν ανεβαίνουν τόσο συχνά φορτηγά. Με τη μόνη διαφορά ότι πριν λίγα χρόνια ρίξανε πίσσα κατά τα άλλα είναι ακριβώς ίδιο με τη φωτογραφία.
p206gt - Τρι 05 Σεπ 2006, 21:49:35
Θέμα δημοσίευσης:
αντε να αρχισεις εκει τα χειροφρενα ή να μπεις με πισοκουνα.Razz
brz20 - Τετ 06 Σεπ 2006, 11:22:23
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
brz20 έγραψε:

Δηλαδή αν είναι έτσι εκεί οι δρόμοι τι να πούν στην Σύρο,στην Μήλο,στην Μύκονο,κ.ο.κ.???
Αν αναφέρεσαι σε κάποια στενάκια που έχει το Ηράκλειο,τα ίδια υπάρχουν και στην Πλάκα,και στο Κολωνάκι και σε πάρα πολλές περιοχές σε όλη την Ελλάδα...
Όσο για τις λακούβες....σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα έχει λυθεί το θέμα... Shocked

Καθολου υπερβολικος φιλε μου.Δεν μπορω να συγκρινω πολεις τις οποιες δεν εχω παει.Λεω για αυτην που ζω ως φοιτητης και τα Τρικαλα τα οποια και τα εχω περπατησει και με τα ποδια και με το αυτοκινητο.

Σε ολα τα νησια υπαρχει προβλημα με τους δρομους αλλα στην Κρητη του ενος εκατομυριου κατοικων ειναι απαραδεκτο να συμβαινει αυτο.
Στα Τρικαλα ενας δρομος στενος με παρκαρισμενα δεξια και αριστερα λεγετε μονοδρομος εδω ειναι διπλης.
Η πλεοψηφια των δρομων ειναι παρα πολυ ανετοι.Χωρανε να περασουν 2 αυτοκινητα και μενει και χωρος.Εδω τετοιοι δρομοι ειναι πολυτελεια.
Ενταξει για τις λακουβες ολες οι πολεις εχουν αλλα στους πιο κεντικους δρομους φροντιζουν να ειναι καλης ποιοτητας.Να φανταστεις οτι με τις αναρτησεις που εβαλα καταλαβα περισοτερο την διαφορα στο Ηρακλειο.
Πρεπει μια φορα να τραβηξω Video την διαδρομη απο το σπιτι μου στο σπιτι της κοπελιας μου που ειναι 13 χιλιομετρα.Εκει να δειτε.Εκτος απο τους δρομους εχουμε και τους χωριατες με τα αγροτικα.
vinman - Τετ 06 Σεπ 2006, 18:31:43
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
vinman έγραψε:
brz20 έγραψε:

Καθολου υπερβολικος φιλε μου.Δεν μπορω να συγκρινω πολεις τις οποιες δεν εχω παει.Λεω για αυτην που ζω ως φοιτητης και τα Τρικαλα τα οποια και τα εχω περπατησει και με τα ποδια και με το αυτοκινητο.

Σε ολα τα νησια υπαρχει προβλημα με τους δρομους αλλα στην Κρητη του ενος εκατομυριου κατοικων ειναι απαραδεκτο να συμβαινει αυτο.
Στα Τρικαλα ενας δρομος στενος με παρκαρισμενα δεξια και αριστερα λεγετε μονοδρομος εδω ειναι διπλης.
Η πλεοψηφια των δρομων ειναι παρα πολυ ανετοι.Χωρανε να περασουν 2 αυτοκινητα και μενει και χωρος.Εδω τετοιοι δρομοι ειναι πολυτελεια.
Ενταξει για τις λακουβες ολες οι πολεις εχουν αλλα στους πιο κεντικους δρομους φροντιζουν να ειναι καλης ποιοτητας.Να φανταστεις οτι με τις αναρτησεις που εβαλα καταλαβα περισοτερο την διαφορα στο Ηρακλειο.
Πρεπει μια φορα να τραβηξω Video την διαδρομη απο το σπιτι μου στο σπιτι της κοπελιας μου που ειναι 13 χιλιομετρα.Εκει να δειτε.Εκτος απο τους δρομους εχουμε και τους χωριατες με τα αγροτικα.

Πότε έφτασε η Κρήτη τους 1.000.000 κατοίκους??? Shocked Shocked
Μην τα παραλέμε...γενικότερα...
Δεν λέω ότι οι δρόμοι είναι και οι καλύτεροι δυνατοί αλλά αυτό συμβαίνει παντού...
Όσο για τους χωριάτες με τα αγροτικά είναι το ίδιο επικίνδυνοι με τους πρωτευουσιάνους που οδηγούν στην αριστερή στον Κηφισό και μιλούν στο κινητό,με τους πιτσαδόρους που κινούνται σε κάθε δρόμο ανάποδα...και κ.λ.π.
Μην τα τραγικοποιούμε όλα λοιπόν....
(Για την ιστορία η Κρήτη έχει 500.000 κατοίκους... Wink )
volvos - Πεμ 07 Σεπ 2006, 15:23:50
Θέμα δημοσίευσης:
εγω παλι δε θυμαμαι αθηναιο να εχει παει διακοπες οπουδηποτε και να ειπε οτι δε μπορουσε να οδηγησει και αφησε το αμαξι και πηγαινε με ταξι και λεωφορεια.
αντιθετα ξερω πολλους χωριατες-βλαχους που ερχονται αθηνα και αφηνουν στο δαφνι και τη κηφισια το αμαξι γιατι τρομαζουν με το χαος της αθηνας.....
κυψελη - κρητη = σημειωσατε .... 1
brz20 - Πεμ 07 Σεπ 2006, 18:28:28
Θέμα δημοσίευσης:
624.000 κατοικους συμφωνα με την τελευταια απογραφη.Συμφωνα και με το Wikipedia.Οπως και να εχει οι δρομοι ειναι χαλια.Ο μοναδικος δρομος που αξιζει ειναι ο τριπλος μπροστα απο το λιμανι.Ακομα και ο καινουργιος παραλιακος εχει απιστευτες ανωμαλιες.Τα φρεατια ειναι 10 ποντους πανω απο την ασφαλτο.
Τελος παντων δεχομαι πως παντου υπαρχουν κακοτεχνιες αλλα σε τετοιο βαθμο και σε ολες τις μεγαλες πολεις ενος διαμερισματος πρωτη φορα βλεπω.Δεν λεω οτι εκει που μεγαλωσα οι δρομοι ειχαν βγει απο πιστα της F1 αλλα οχι και ετσι.Κοντεβω να παρω τα πλαστικα στο χερι.Απο τοτε που το εφερα εδω τριζουν ολα.
xrisa-xs - Παρ 08 Σεπ 2006, 12:14:14
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
.......Τα φρεατια ειναι 10 ποντους πανω απο την ασφαλτο....

πάλι καλά! σε μας είναι 10 πόντους κάτω από την άσφαλτο Shocked Shocked

αλλά έχουν σχέδιο Idea σε 10 χρόνια που θα ξαναασφαλτοστρώσουν το δρόμο θα είναι ίσα ίσα και δεν θα έχεται πρόβλημα Twisted evil Razz Razz
brz20 - Παρ 08 Σεπ 2006, 12:59:19
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο περιμενουμε.Φαντασου να ειναι βλακες και να τον ξισουν πρωτα.
COOL ALEXIS - Κυρ 10 Σεπ 2006, 10:43:50
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Τα φρεατια ειναι 10 ποντους πανω απο την ασφαλτο.

Έλα από εδώ και ειδικά Άγιο Στέφανο που τα φρεάτια είναι 10 πόντους κάτω από την άσφαλτο Exclamation Exclamation Exclamation

Μέσος όρος 0
pygolabida - Κυρ 22 Οκτ 2006, 11:44:22
Θέμα δημοσίευσης:
Arrow Χάος
Arrow και πάλι Χάος

Εθνική Οδός Καλαμάτας-Μεγαλόπολης χθές το μεσημέρι....Στο βάθος εκεί που φαίνονται τα αυτοκίνητα, διακρίνεται στα δεξιά ένας χείμαρρος που πετάγεται τελείως οριζόντια από το οδόστρωμα...Το ρέμα παρέσυρε δυο μέτρα το αμαξάκι μου και το έφερα τσουλόντας με τα χίλια ζόρια στην άκρη...Η κυκλοφορία κόπηκε μόλις μπήκαμε στις στροφές, και μετά απο καμιά ώρα που ελαττώθηκε το ρέμα καταφέραμε και περάσαμε πάνω από τον δρόμο που σε πολλά σημεία είχε ανοίξει στη μέση έχοντας πάρει την κατιούσα προς την πλαγιά και σε περισσότερα οι χείμαρροι είχαν αδειάσει λόφους από λάσπη και πέτρες...Αυτά είναι τα χάλια της παλιάς Εθνικής, η καινούργια που παρέκαμπτε τα Παραδείσια έχει ήδη καταρρεύσει μερικά χρόνια νωρίτερα και ποτέ δεν ξανάνοιξε...
Ελλάδα ολέ Twisted evil Twisted evil Twisted evil
vinman - Κυρ 22 Οκτ 2006, 11:51:01
Θέμα δημοσίευσης:
Πιο πολύ για ποτάμι μοιάζει πάρα για δρόμος... Evil
Είπα και σε άλλο post.....Μπανανία........ Evil
pygolabida - Κυρ 22 Οκτ 2006, 15:27:02
Θέμα δημοσίευσης:
Arrow Και το video...

Εντωμεταξύ ο συνοδηγός μου που είναι Αυστραλός νόμιζε ότι τον πήγα από τον βουνίσιο δρόμο να δει τη θέα, και να μου λέει "πάμε πίσω να πάρουμε το μεγάλο δρόμο για Αθήνα, την Εθνική"....τι να του πω....ρεζιλίκι... Embarassed Embarassed Embarassed
brz20 - Κυρ 22 Οκτ 2006, 18:12:50
Θέμα δημοσίευσης:
Κανονικα πρεπει να βγαλει οδηγια το Υπουργειο Τουρισμου που να λεει οτι "Οι τουριστες που επισκεπτονται την χωρα μας δεν πρεπει να ζητανε παραλογα πραγματα(π.χ δρομους)"

Ο ανθρωπος τα επαιξε με τα χαλια μας.Παλι καλα δεν λες που νομιζε οτι ειναι το ορεινο δικτυο.Δεν πιστευω να του ειπες την αληθεια.
xrisa-xs - Δευ 23 Οκτ 2006, 09:44:51
Θέμα δημοσίευσης:
μα καλά είστε σοβαροί???
πού θα βρει άλλα τέτοια ο άνθρωπος!
διακοπές μες την περιπέτεια έζησε!

πρέπει κανονικά να μας πληρώνουνε για να έρχονται εδώ οι τουρίστες. Τι σουρβάϊβουρ και βλακείες! Εδώ μπορείς να τα ζήσεις όλα!
brz20 - Δευ 23 Οκτ 2006, 10:34:45
Θέμα δημοσίευσης:
Απο την μια εχεις δικιο γιατι εγω τουλαχιστον στα μερη που πηγα διακοπες και μου ηρθαν ολα ρολοι απο την αρχη δεν τα θυμαμαι και τοσο καλα.Ενω σε αυτα που ειχα περιπετια και αγωνια τα θυμαμαι σαν χθες.
Τελικα σωστη εισαι.Και λιγα πληρωνουν μην σου πω για να ερθουν.
Εδω στο allou πας που ειναι μια τρυπα σε σχεση με ολη την Ελλαδα και το πληρωνεις πανακριβα.
xrisa-xs - Δευ 23 Οκτ 2006, 10:54:05
Θέμα δημοσίευσης:
λιβ γιορ μυθ ιν γκρις φίλε μου
pygolabida - Δευ 23 Οκτ 2006, 14:39:55
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως εγώ την χώρα μου την υπερασπίστηκα.... Exclamation Του είπα ότι όταν ήμουν στην Αυστραλία με βάλατε να κάνω καταδύσεις με τους καρχαρίες, τώρα στην Ελλάδα κάτσε και κάνε rafting με το 206 Laughing Laughing Laughing Laughing Idea
underage - Κυρ 29 Οκτ 2006, 12:04:19
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:

Εθνική Οδός Καλαμάτας-Μεγαλόπολης χθές το μεσημέρι....

Εκείνη την ώρα εμείς κάναμε "μακροβούτια" στην Αρεόπολη Thumb right
skoulikis~ - Κυρ 05 Νοέ 2006, 15:52:21
Θέμα δημοσίευσης:
Shocked
http://englishrussia.com/?p=315
BadSpud! - Κυρ 05 Νοέ 2006, 16:47:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ελεος.....
Stevon - Δευ 06 Νοέ 2006, 11:09:06
Θέμα δημοσίευσης:
What the fuck...?????? Shocked Shocked Shocked
brz20 - Δευ 06 Νοέ 2006, 11:46:39
Θέμα δημοσίευσης:
Και ειναι και καλοκαιρι.Ετσι λεει η ημερομηνια ληψης.
Φανταστιτε τι θα γινετε το χειμονα.
Τοση λασπουρα που την βρηκαν?
Αυτα πρεπει να βλεπουμε και να λεμε "και παλι καλα που εχουμε μονο λακουβες".Εκει αντι για ελατηρια χαμηλωματος θα θελαμε ελατηρια ψηλοματος.Και μαλιστα κανενα μετρο αποσταστη απο τον δρομο.
ultra-one - Δευ 06 Νοέ 2006, 13:40:01
Θέμα δημοσίευσης:
skoulikis~ έγραψε:
Shocked
http://englishrussia.com/?p=315

Αυτός μάλιστα! Είναι χάλια δρόμος!

Έτσι για να μην παραπονιέστε για τους Ελληνικούς δρόμους! Silly

Οι Ελληνικοί επαρχιακοί δρόμοι μοιάζουν με Autobahn σε σχέση με αυτόν!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
brz20 - Δευ 06 Νοέ 2006, 13:57:56
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα αν δουνε αυτοι κανεναν επαρχιακο μας δρομο θα παθουν πλακα.
Θα κοιτανε την ασφαλτο και θα ρωτανε γιατι ειναι μαυρη,γιατι εχει ασπρες λωριδες στην μεση και ενα σωρο αλλες ερωτησεις.
Επισης αν παμε εμεις στην Γερμανια θα ρωταμε γιατι ειναι φραγμενοι οι μεγαλοι δρομοι?Γιατι δεν εχει λακουβες?
Και αλλες παρομοιες.Ο καθενας οπως συνηθισει.
Δεν νομιζω οτι θα μπορουσα να ζησω σε αυτες τις χωρες.Αν δεν πεσεις σε καμια δυο λακουβες στο χιλιομετρο δεν λεει.Πως θα ριχνω εγω τις παναγιες μου αν δεν υπαρχουν και αυτες οι καλες στιγμες.
Gr@lly - Τρι 07 Νοέ 2006, 13:58:40
Θέμα δημοσίευσης:
Οριστε ο Brz20 ειχε την απαντηση..
Καντιλια ευχες και τετοια...
Παντως ο μονος δρομος χωρις λακουβες (ακομα) ειναι η
ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ..
Ενα μπραβο σε αυτους που την φτιαξανε.
<<<<Νομιζω>>>>

Laughing Laughing Laughing Wink
COOL ALEXIS - Τρι 07 Νοέ 2006, 14:06:58
Θέμα δημοσίευσης:
Και σε εμάς που την πληρώσαμε και την πληρώνουμε και θα την πληρώνουμε ασχέτως αν έχει αρχίσει και πήζει γιατί δεν είχαν κάνει σωστή πρόβλεψη Twisted evil
Gr@lly - Τρι 07 Νοέ 2006, 14:15:57
Θέμα δημοσίευσης:
Μηπως να παρουμε αγροτικο και να παμε επαρχια..
Σαν πολυ να γιναμε στην Αθήνα..
Σημερα το πρωι κατα τις 10.30 Που δεν εχει κινηση.
Βριλησσια Μελισσια 30ΛΕΠΤΑ..
Ημαρτον>> Αποσταση 2 λεπτων..

Υ.Γ Να μην δινουν διπλωμα σε κυρατσες.....
Lef205 - Τετ 08 Νοέ 2006, 02:44:22
Θέμα δημοσίευσης:
pygolabida έγραψε:
Arrow Χάος
Arrow και πάλι Χάος

Εθνική Οδός Καλαμάτας-Μεγαλόπολης χθές το μεσημέρι....Στο βάθος εκεί που φαίνονται τα αυτοκίνητα, διακρίνεται στα δεξιά ένας χείμαρρος που πετάγεται τελείως οριζόντια από το οδόστρωμα...Το ρέμα παρέσυρε δυο μέτρα το αμαξάκι μου και το έφερα τσουλόντας με τα χίλια ζόρια στην άκρη...Η κυκλοφορία κόπηκε μόλις μπήκαμε στις στροφές, και μετά απο καμιά ώρα που ελαττώθηκε το ρέμα καταφέραμε και περάσαμε πάνω από τον δρόμο που σε πολλά σημεία είχε ανοίξει στη μέση έχοντας πάρει την κατιούσα προς την πλαγιά και σε περισσότερα οι χείμαρροι είχαν αδειάσει λόφους από λάσπη και πέτρες...Αυτά είναι τα χάλια της παλιάς Εθνικής, η καινούργια που παρέκαμπτε τα Παραδείσια έχει ήδη καταρρεύσει μερικά χρόνια νωρίτερα και ποτέ δεν ξανάνοιξε...
Ελλάδα ολέ Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Γιαννα ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ????????????
Αυτος ειναι ο δρομος (ποταμι) στα παραδεισια????
brz20 - Τετ 08 Νοέ 2006, 03:10:40
Θέμα δημοσίευσης:
Gr@lly έγραψε:
Μηπως να παρουμε αγροτικο και να παμε επαρχια..
Σαν πολυ να γιναμε στην Αθήνα..
Σημερα το πρωι κατα τις 10.30 Που δεν εχει κινηση.
Βριλησσια Μελισσια 30ΛΕΠΤΑ..
Ημαρτον>> Αποσταση 2 λεπτων..

Υ.Γ Να μην δινουν διπλωμα σε κυρατσες.....

Αυτο το μπολνταρισμενο ειναι το καλυτερο πραγμα που εχω ακουσει μεχρι τωρα.Μπραβο και παλι μπραβο.Πολλα εχουμε υποφερει απο τις γυναικες δεν χρειαζετε να τις υποφερουμε καθημερινα και στον δρομο.
Οχι αλλες γιαγιαδες με πατομπουκαλα για γυαλια.Προχθες μου βγαινει μια απο Stop και μου λεει "που πας νεαρε,δεν βλεπεις οτι ερχομαι απο δεξια?"
Η απαντηση μου ηταν η εξης "Το Στοπ δεν το βλεπεις γ.... το υπουργειο σου.Μαθαμε τωρα.Αντε στο μαγειριο σου να πλυνεις κανενα πιατο."Βεβαια με ολα αυτα κατεβηκαν και τα καταλληλα πνευματα.
Ειναι να μην σου κατσει περιπτωση.
vinman - Τετ 08 Νοέ 2006, 06:11:44
Θέμα δημοσίευσης:
Gr@lly έγραψε:
Οριστε ο Brz20 ειχε την απαντηση..
Καντιλια ευχες και τετοια...
Παντως ο μονος δρομος χωρις λακουβες (ακομα) ειναι η
ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ..
Ενα μπραβο σε αυτους που την φτιαξανε.
<<<<Νομιζω>>>>

Laughing Laughing Laughing Wink

.....και που πληρώνεις τη διελευσή της χρυσή.... Evil
COOL ALEXIS - Τετ 08 Νοέ 2006, 09:02:59
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:

Γιαννα ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ????????????
Αυτος ειναι ο δρομος (ποταμι) στα παραδεισια????

Κι όμως αγαπητέ μου τα έλεγε παιδί από την Καλαμάτα όταν είμασταν φαντάροι και έριχνε καντίλια Twisted evil

Ειδικά το νέο κομμάτι καταστράφηκε την ίδια χρονιά που παραδόθηκε ολοσχερώς Shocked
brz20 - Τετ 08 Νοέ 2006, 12:31:08
Θέμα δημοσίευσης:
Τα περισσοτερα εργα ειναι τελειως επιφανιακα.
Ειδικα αυτα που γινονται μεσα στην πολη.Σε εναν γειτονικο δρομο εδω στο Ηρακλειο που μενω εχουν απιστευτα λαθοι.Ειναι ο δρομος που με τρακαρανε.Αν σας πω οτι σιγουρα θελει 5 καθρεφτες γιατι εχει τυφλες γωνιες θα με πιστεψετε?
Εχει 2 λακουβες πιγαδια τελειως.Και σε ολα αυτα προσθεστε τους ηλιθιους που την περνανε καθημερινα με τερμα γκαζι λες και ειναι πιστα.Μιλαμε για δρομο που δεν χορανε 2 αυτοκινητα.Πρεπει να ερθεις σε συνενοηση με τον απεναντι για να περασετε μαζι.Λιγο δεξια ο ενας και λιγο ο αλλος.Αλλα αν πας με 1000 δεν τα προλαβαινεις αυτα.
Ghost Dog - Παρ 08 Ιούν 2007, 23:38:39
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και ο δρομος ειναι καλυτερος απο τους Ελληνικους, και οχι χειροτερος οπως ειναι ο τιτλος του τοπικ....
http://www.aircraftresourcecenter.com/TPC/Funny_Pictures/1001-2000/1701-1800/11.shtm
(Προτινω εκει να γινει το επομενο τουρινγκ! Shocked Wink )
brz20 - Σαβ 09 Ιούν 2007, 00:24:33
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παντως θα κατσω στην ψησταρια που ειναι απεναντι και θα σας κοιταω πως θα περνετε τις στροφες σας με τα μπριζολακια στα χερια.
Ghost Dog - Σαβ 09 Ιούν 2007, 00:52:58
Θέμα δημοσίευσης:
brz20 έγραψε:
Εγω παντως θα κατσω στην ψησταρια που ειναι απεναντι και θα σας κοιταω πως θα περνετε τις στροφες σας με τα μπριζολακια στα χερια.

Την ωρα που θα "την μπαινω" ετσι και δεις κανεναν μ@λ@&@ και κανει να κινηθει στον δρομο απο την αντιθετη κατευθυνση, πες του να περιμενει μη γινουμε τροπετο... Shocked Laughing Laughing
brz20 - Σαβ 09 Ιούν 2007, 02:49:58
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε συ πως θα του πω να περιμενει.
Εδω σου λεω θα ειμαι με το μπριζολακι στο στομα.
Και οταν τρωω δεν προσεχω πουθενα αλλου.
Πιστεψε με.
Gr@lly - Κυρ 10 Ιούν 2007, 12:15:14
Θέμα δημοσίευσης:
Πάμε να στρίψουμε......
Παπάκι φύγαμε??????
Giannis307 - Κυρ 10 Ιούν 2007, 12:21:39
Θέμα δημοσίευσης:
Εκει κολομετραει να πας με ποδηλατο η μηχανη motard...και φυσικα να κλεισεις τον δρομο για παρτη σου...
vinman - Κυρ 10 Ιούν 2007, 12:36:36
Θέμα δημοσίευσης:
Gr@lly έγραψε:
Πάμε να στρίψουμε......

...γιατί??
...στρίβεις κιόλας??? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Κυρ 10 Ιούν 2007, 12:51:18
Θέμα δημοσίευσης:
...όταν δεν έχει σπασμένο σασμάν... Laughing Laughing
Sidobre - Δευ 11 Ιούν 2007, 11:57:32
Θέμα δημοσίευσης:
Ενα ψιλό-παρόμοιο δρόμο έχουμε και εμείς πηγαίνοντας από Τρίπολη προς Σπάρτη, λίγο πριν την Τρύπη. Στροφές και σκαμένα τέτοια τουνελ... Πανέμορφη διαδρομή!
Gr@lly - Δευ 11 Ιούν 2007, 14:26:26
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Gr@lly έγραψε:
Πάμε να στρίψουμε......

...γιατί??
...στρίβεις κιόλας??? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Οχι εγώ δεν στρίβω δεν έχω ESP για να με κρατάει....
Ghost Dog - Δευ 11 Ιούν 2007, 19:43:05
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Ενα ψιλό-παρόμοιο δρόμο έχουμε και εμείς πηγαίνοντας από Τρίπολη προς Σπάρτη, λίγο πριν την Τρύπη. Στροφές και σκαμένα τέτοια τουνελ... Πανέμορφη διαδρομή!

Οντως! Wink
Αφου 2 φωτο ειναι (σχεδον) ΟΛΟ-ΙΔΙΕΣ!! Cool
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες