nOkpos έγραψε: |
δεν το πηραξε κανεις το θεμα ετσι το εγραψα απλα εχω ενα προβλημα που κραταει εδω και 10 μηνες (1 χρονο εχω το αυτοκινητο) το αυτοκινητο πηγε στην lion πηγε και στην newland και δεν βρηκαν τπτ..το προβλημα το εχω ξανα πει και υπαρχει σε αλλο θεμα!
Περιληπτικα κανει εναν θορυβο στο τιμονι(ντουκ ντουκ) οταν στριβει το αυτοκινητο και τυχει να πεσει σε λακουβα.απο οτι λενε εδω τα παιδια μαλλον κρεμαριερα?! δεν ξερω! |
DimiP έγραψε: |
ανταλλαγη σε kapoia peugeot . . |
με τπτ δεν θα ξανα παρω peugeot ουτε citroen renault! |
με τπτ δεν θα ξανα παρω peugeot ουτε citroen renault! |
volvos έγραψε: |
ή πιο απλα πες τους οτι το στριβεις και δε στριβει το αμαξι μερικες φορες και αν σκοτωθεις θα ειναι δικη τους ευθυνη για αυτο και θες το χαρτι... |
βρηκαν το προβλημα μουυ οε οε οε οεεεεεε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
λοιπον μετα την αλλαγη της κρεμαριερας μετα απο καποιο καιρο ξανα κανει τα ιδια!ο τεχνικος μου ειπε οτι ολα τα 206 λεει χτηπαει η κρεμαριερα τους δλδ το καταλαβαινεις....ειναι normal αυτο που μου λεει? |
και εγω τωρα ρωταω ΤΙ ΣΚ@Τ@ ΝΑ ΚΑΝΩ Γ.... ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ!!!??πρεπει να πληρωσω για να το φτιαξω ???αν ξανα παρω εγω peugeot να με γ.... !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DIMCHRI έγραψε: |
Παράλληλα θα στείλεις γράμμα στην lion hellas - Αθηνας, και θα τους εκθέτεις τα παραπονά σου καθθώς και ότι θα κινηθείς νομικά εναντίον τους για παράδοση ελατωματικού προϊόντος.
(αυτό βέβαια δεν τους πολυνιάζει γιατί σπάνια κάποιος το κάνει) Αυτό όμως που τους νοιάζει είναι να μην τους ξεφτιλύσεις δημοσίως σε περιοδικά κ.τ.λ. κ.τ.λ. Κάτι τελευταίο. Όταν το πας στο συνεργείο σου θα πρέπει πλέον να τους ζητάς γραπτώς τις απαντήσεις τους. Εάν αρνούνται αυτομάτως είναι ένδειξη ότι αυτά που λένε δεν τα εννοούνε και τα λένε γιατί απλά θέλουν να σε ξεφορτωθούν και δεν θέλουν/δεν ξέρουν να σου φτιάξουν το αμάξι σου. Και πάντα να ξέρεις ότι με τις φωνές συνήθως δεν πετυχαίνεις αυτά που θέλεις... |