PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Το σκεφτηκα.....206 τελος!

nOkpos - Παρ 14 Ιούλ 2006, 21:23:20
Θέμα δημοσίευσης: Το σκεφτηκα.....206 τελος!
Ενα τελευτεο πραγμα θα κανω...θα το παω σε γνωστο του club για να δει τι εχει το αυτοκινητο αν βρει τι εχει ..θα το παω στην newland να μου το φτιαξουν...αν το φτιαξουν θα το κρατησω..Αλλιως...θα το πουλησω! δεν μπορω αλλο καθε τοσο να τρεχω για το αυτοκινητο.πειτε μου την γνωμη σας.
MEMsound - Παρ 14 Ιούλ 2006, 21:27:21
Θέμα δημοσίευσης:
Λογικό μου ακούγεται.
Δεν υπάρχει λόγος να οδηγείς κάτι με πρόβλημα!
DimiP - Παρ 14 Ιούλ 2006, 23:42:09
Θέμα δημοσίευσης:
Shocked Shocked Shocked
θελετε να μας βαλετε στο νοημα ; ;
δεν εχω παρακολουθησει οποτε περιληπτικα τα προβληματα ποια ειναι;
nOkpos - Σαβ 15 Ιούλ 2006, 00:09:29
Θέμα δημοσίευσης:
δεν το πηραξε κανεις το θεμα ετσι το εγραψα απλα εχω ενα προβλημα που κραταει εδω και 10 μηνες (1 χρονο εχω το αυτοκινητο) το αυτοκινητο πηγε στην lion πηγε και στην newland και δεν βρηκαν τπτ..το προβλημα το εχω ξανα πει και υπαρχει σε αλλο θεμα!
Περιληπτικα κανει εναν θορυβο στο τιμονι(ντουκ ντουκ) οταν στριβει το αυτοκινητο και τυχει να πεσει σε λακουβα.απο οτι λενε εδω τα παιδια μαλλον κρεμαριερα?! δεν ξερω!
drioannis - Σαβ 15 Ιούλ 2006, 00:38:03
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά βρε παιδί μου θα πουλήσεις αμάξι 1 έτους για μία κρεμαριέρα?Anyway εσύ ξέρεις.
nOkpos - Σαβ 15 Ιούλ 2006, 02:20:19
Θέμα δημοσίευσης:
αν ειναι να τρεχω στα συνεργεια και στο τελος να μη μου το φτιαχνουν τι θελεις να κανω? να το κρατησω μεχρι να χαλασει για να το πληρωσω?
DimiP - Σαβ 15 Ιούλ 2006, 05:42:38
Θέμα δημοσίευσης:
nOkpos έγραψε:
δεν το πηραξε κανεις το θεμα ετσι το εγραψα απλα εχω ενα προβλημα που κραταει εδω και 10 μηνες (1 χρονο εχω το αυτοκινητο) το αυτοκινητο πηγε στην lion πηγε και στην newland και δεν βρηκαν τπτ..το προβλημα το εχω ξανα πει και υπαρχει σε αλλο θεμα!
Περιληπτικα κανει εναν θορυβο στο τιμονι(ντουκ ντουκ) οταν στριβει το αυτοκινητο και τυχει να πεσει σε λακουβα.απο οτι λενε εδω τα παιδια μαλλον κρεμαριερα?! δεν ξερω!

εφοσον το πηρες αποφαση, η καλυτερη λυση ειναι να το δωσεις ανταλλαγη σε kapoia peugeot . ετσι εφοσον δεν βρισκουν να εχει και τιποτα δεν μπορουν να σου πουν μα και μου.
ειναι και 1 ετους , θα πιασει καλη τιμη.
Lef205 - Δευ 17 Ιούλ 2006, 09:58:39
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
ανταλλαγη σε kapoia peugeot . .

Λες να ξαναπαρει πεζω?
Δε νομιζω . . .
nOkpos - Δευ 17 Ιούλ 2006, 10:29:05
Θέμα δημοσίευσης:
με τπτ δεν θα ξανα παρω peugeot ουτε citroen renault!
Lef205 - Δευ 17 Ιούλ 2006, 10:32:47
Θέμα δημοσίευσης:
nOkpos έγραψε:

Καλοριζικο το Yaris! Laughing Laughing Laughing
nOkpos - Δευ 17 Ιούλ 2006, 10:40:59
Θέμα δημοσίευσης:
μπααα δεν λεει 1300κ...... Razz
DimiP - Δευ 17 Ιούλ 2006, 16:50:26
Θέμα δημοσίευσης:
nOkpos έγραψε:
Puke right Puke right
volvos - Δευ 17 Ιούλ 2006, 22:40:01
Θέμα δημοσίευσης:
δημητρη εγω στη θεση σου θα πηγαινα και θα ζηταγα εγγραφως χαρτι οτι το τιμονι μου ειναι ενταξει και δεν εχει κανενα προβλημα...
ετσι ισως λιγο το ξανακοιταξουν πιο σοβαρα.
πες τους οτι πηγες σε 2 μαντραδες να το δωσεις και ολοι ελεγαν οτι θελει κρεμαγιερα το αμαξι και σου εκοβαν 1000ευρω απο τη τιμη!
ισως ετσι σε ακουσουν.
COOL ALEXIS - Τρι 18 Ιούλ 2006, 08:51:42
Θέμα δημοσίευσης:
Στου κουφού την πόρτα...

Σπας την πόρτα Exclamation

Αυτοί αν δεν μπει μέσα να τα "κάνει λύμπα" δεν θα πάρουν χαμπάρι...
grand tourisme 2195 - Τρι 18 Ιούλ 2006, 11:31:15
Θέμα δημοσίευσης:
αφου το αμαξι σου ειναι 1χρονου λογικα εχει εγγυηση σωστα?πηγαινε και αφησε το και αναγκασε τους να το κοιταξουν Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ και αν δεν βρουν τιποτα οπως καλα ειπε και ο volvos ζητα χαρτι οτι το τιμονι και η κρεμαγιερα δουλευουν σωστα.Ισως και εσυ να πρεπει να μεγαλωσεις λιγο το προβλημα με τα λεγομενα σου για να το κοιταξουν Π.Χ πεστους οτι το τιμονι δεν εχει γρηγορη επιστροφη.
volvos - Τρι 18 Ιούλ 2006, 12:34:42
Θέμα δημοσίευσης:
ή πιο απλα πες τους οτι το στριβεις και δε στριβει το αμαξι μερικες φορες και αν σκοτωθεις θα ειναι δικη τους ευθυνη για αυτο και θες το χαρτι...
grand tourisme 2195 - Τρι 18 Ιούλ 2006, 12:47:02
Θέμα δημοσίευσης:
ΣΟΣΤΩΤΑΤΟΣ ο φιλος volvos
TiMoRiS - Τρι 18 Ιούλ 2006, 14:35:34
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί δεν κάνεις το κλασσικό κόλπο που πιάνει πάντα??Πας και τους λες οτι το αμάξι έχει πρόβλημα απαιτείς να κοιτάξουν και αν σου πουν οτι το αμάξι ειναι μια χαρά ζητάς να στο πιστοποιησουν εγγράφως γιατί θες να το στείλεις στην μαμά Peugeot στην Γαλλία!

Δεν έχεις να χάσεις τίποτα...Δοκίμασε το! Wink
nOkpos - Τρι 18 Ιούλ 2006, 15:12:09
Θέμα δημοσίευσης:
χμ.... αυτο το τελευτεο μου αρεσε περισοτερο Smile Wink
DIMCHRI - Τρι 18 Ιούλ 2006, 23:19:14
Θέμα δημοσίευσης:
Aν τους πεις αυτο ......

volvos έγραψε:
ή πιο απλα πες τους οτι το στριβεις και δε στριβει το αμαξι μερικες φορες και αν σκοτωθεις θα ειναι δικη τους ευθυνη για αυτο και θες το χαρτι...
....

Και σου δώσουν το χαρτί εμένα να με χεσ......εις Crying or Very sad
volvos - Τετ 19 Ιούλ 2006, 08:47:18
Θέμα δημοσίευσης:
πως τα θες???????? Laughing Laughing Laughing

ολα θεμα τρελλας ειναι.
εμενα στο βολβο του πατερα μου(ειναι τρελλος σε αυτα) σε αναλογη περιπτωση μας εδωσαν χαρτι αφου δε μπορουσαν να βρουν το προβλημα.
ενω σε ενα κορσα παλια ο θεοτρελλος ο πατερας μου επειδη δε δεχονταν να του αλλαξουν καταλυτη ειχε βαλει ταμπελες στα παραθυρα και το ειχε παρκαρει εξω απο τη dynamotors !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nOkpos - Τετ 19 Ιούλ 2006, 09:51:15
Θέμα δημοσίευσης:
χαχαχαχ Laughing Laughing πες τον πατερα σου να ερθει μια βολτα απο εδω Wink
nOkpos - Δευ 31 Ιούλ 2006, 20:49:25
Θέμα δημοσίευσης:
βρηκαν το προβλημα μουυ οε οε οε οεεεεεε Laughing Laughing Laughing Laughing κρεμαριερα θα μου την αλλαξουν Very happy
ultra-one - Τρι 01 Αύγ 2006, 09:43:32
Θέμα δημοσίευσης:
nOkpos έγραψε:
βρηκαν το προβλημα μουυ οε οε οε οεεεεεε Laughing Laughing Laughing Laughing κρεμαριερα θα μου την αλλαξουν Very happy

Σε ποιά Peugeot πήγες????????????????????

Με ενδιαφέρει άμεσα! το θέμα!!!!!! Rolling eyes
smpokos - Τρι 01 Αύγ 2006, 19:07:19
Θέμα δημοσίευσης:
και γω με το ιδιο προβλημα παιδευομουν νοκπος για 1μιση χρονο. μεχρι που δανειστηκα απο ενα φιλο μηχανικο ενα μηχανιμα που μετραει την αποκλιση των αξονων και το πηγα στη σιτροεν για να το τσεκαρουν. μου περασαν κρεμαγιερα και μαλιστα ενα μηνα μετα την εγγυηση αφου η μαμα σιτροεν πρεπει να τους τα ειπε ενα χερακι μετα απο σχετικη επιστολη. το θεμα ειναι οτι ειναι αρνητικα τα ατομα στα συνεργεια αλλα και οι αντιπροσωποι στους οποιους ανοικουν...
Ramirez - Πεμ 10 Αύγ 2006, 15:07:58
Θέμα δημοσίευσης:
Καλα μιλαμε διαβασα τι εκανε ο πατερας του volvos και ακομα γελαω...Δυστυχως ομως με τετοιους που μπλεκουμε τετοια θελουνε...
karmagos - Πεμ 10 Αύγ 2006, 15:38:08
Θέμα δημοσίευσης:
τι ειχε το τιμονι?
nOkpos - Τρι 22 Αύγ 2006, 07:58:05
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον αλλαξα την κρεμαριεα... το αποτελεσμα ειναι το τιμονη να ειναι βαρη!χτηπαει παλι αλλα μονο οταν το στριβω αρκετα..δλδ οπως στην αρχη που αρχισα να το καταλαβαινω
nOkpos - Τρι 22 Αύγ 2006, 09:12:58
Θέμα δημοσίευσης:
πηρα τηλ στον τεχνικο της peugeot και μου λεει οτι οταν η κρεμαριερα ανοιγει δλδ οταν στριβει το τιμονη πολυ και πεσεις σε λακουβα κανουν ολα τα 206 ενα χτύπο.
nOkpos - Τετ 06 Σεπ 2006, 09:44:54
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον μετα την αλλαγη της κρεμαριερας μετα απο καποιο καιρο ξανα κανει τα ιδια!ο τεχνικος μου ειπε οτι ολα τα 206 λεει χτηπαει η κρεμαριερα τους δλδ το καταλαβαινεις....ειναι normal αυτο που μου λεει?
volvos - Τετ 06 Σεπ 2006, 09:51:54
Θέμα δημοσίευσης:
ρε δε κοιτας τα τοπ μαουντ...
ειναι απο τα λιγα πραγματα που αν δε τα βγαλεις δε φαινεται αν εχουν ζημια...
DIMCHRI - Τετ 06 Σεπ 2006, 10:04:28
Θέμα δημοσίευσης:
nOkpos έγραψε:
λοιπον μετα την αλλαγη της κρεμαριερας μετα απο καποιο καιρο ξανα κανει τα ιδια!ο τεχνικος μου ειπε οτι ολα τα 206 λεει χτηπαει η κρεμαριερα τους δλδ το καταλαβαινεις....ειναι normal αυτο που μου λεει?

κοίτα. περνα μια βόλτα από το κλαμπ και μπες σε ενα από τα πολλά 206 που θα υπάρχουν από έξω να το διαπιστώσεις από μόνος σου...

Ούτως η αλλως πιστεύω ότι αν όοολλααα τα 206 χτυπούσε η κρεμαγιέρα τους θα είχαν παραπονεθεί και άλλα παιδιά εδώ μέσα ... !!!

έτσι θα διαπιστώσεις αν αυτά που σου λένε στο συνεργείο είναι σωστά.
bakclima - Πεμ 07 Σεπ 2006, 18:21:49
Θέμα δημοσίευσης:
τοτε το δικο μου εχει προβλημα που δεν χτυπα η κρεμαριερα Crying or Very sad , ετσι ειναι τα εξουσιοδοτημενα συνεργεια τις peugeot στη Θεσσαλονικη, και εμενα προσπαθουσαν να με πεισουν οτι ολα τα rc τραβανε δεξια Shocked αλλα χρειαστηκε να με αλλαξουν κρεμαριερα, ζαντες, λαστιχα για να βρουν τι ειναι Mad τελικα με 180χλμ δεν τραβαει Exclamation
nOkpos - Πεμ 07 Σεπ 2006, 21:16:02
Θέμα δημοσίευσης:
και εγω τωρα ρωταω ΤΙ ΣΚ@Τ@ ΝΑ ΚΑΝΩ Γ.... ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ!!!??πρεπει να πληρωσω για να το φτιαξω ???αν ξανα παρω εγω peugeot να με γ.... !!!! Mad Mad Mad Mad Mad Mad
DIMCHRI - Παρ 08 Σεπ 2006, 09:22:25
Θέμα δημοσίευσης:
nOkpos έγραψε:
και εγω τωρα ρωταω ΤΙ ΣΚ@Τ@ ΝΑ ΚΑΝΩ Γ.... ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ!!!??πρεπει να πληρωσω για να το φτιαξω ???αν ξανα παρω εγω peugeot να με γ.... !!!! Mad Mad Mad Mad Mad Mad

πρώτα από όλα. μην εκνευρίζεσαι.

δεύτερον, πρέπει να επιμένεις. το αμάξι σου έχει δύο χρόνια εγγύηση.
Την στιγμη που σου λέει ότι όλα έτσι κάνουν, εκέινη την στιγμή του λες μπες μέσα σε ένα από αυτά που έχεις στο συνεργείο για service να το πάμε μια βόλτα να δω ότι όλα κάνουν έτσι.

Παράλληλα θα στείλεις γράμμα στην lion hellas - Αθηνας, και θα τους εκθέτεις τα παραπονά σου καθθώς και ότι θα κινηθείς νομικά εναντίον τους για παράδοση ελατωματικού προϊόντος.
(αυτό βέβαια δεν τους πολυνιάζει γιατί σπάνια κάποιος το κάνει)
Αυτό όμως που τους νοιάζει είναι να μην τους ξεφτιλύσεις δημοσίως σε περιοδικά κ.τ.λ. κ.τ.λ.

Κάτι τελευταίο.
Όταν το πας στο συνεργείο σου θα πρέπει πλέον να τους ζητάς γραπτώς τις απαντήσεις τους.
Εάν αρνούνται αυτομάτως είναι ένδειξη ότι αυτά που λένε δεν τα εννοούνε και τα λένε γιατί απλά θέλουν να σε ξεφορτωθούν και δεν θέλουν/δεν ξέρουν να σου φτιάξουν το αμάξι σου.

Και πάντα να ξέρεις ότι με τις φωνές συνήθως δεν πετυχαίνεις αυτά που θέλεις...
plaketokofths - Παρ 08 Σεπ 2006, 13:11:23
Θέμα δημοσίευσης:
DIMCHRI έγραψε:
Παράλληλα θα στείλεις γράμμα στην lion hellas - Αθηνας, και θα τους εκθέτεις τα παραπονά σου καθθώς και ότι θα κινηθείς νομικά εναντίον τους για παράδοση ελατωματικού προϊόντος.
(αυτό βέβαια δεν τους πολυνιάζει γιατί σπάνια κάποιος το κάνει)
Αυτό όμως που τους νοιάζει είναι να μην τους ξεφτιλύσεις δημοσίως σε περιοδικά κ.τ.λ. κ.τ.λ.

Κάτι τελευταίο.
Όταν το πας στο συνεργείο σου θα πρέπει πλέον να τους ζητάς γραπτώς τις απαντήσεις τους.
Εάν αρνούνται αυτομάτως είναι ένδειξη ότι αυτά που λένε δεν τα εννοούνε και τα λένε γιατί απλά θέλουν να σε ξεφορτωθούν και δεν θέλουν/δεν ξέρουν να σου φτιάξουν το αμάξι σου.

Και πάντα να ξέρεις ότι με τις φωνές συνήθως δεν πετυχαίνεις αυτά που θέλεις...

Συμφωνό απόλυτα με το Δημήτρη, ειδικά σε αυτό με την απαίτηση γραπτής απάντησης!
Γενικά μην ανησυχείς επειδη είσαι μέσα σε περίοδο εγγύησης, φρόντισε όμως να διευθετήσεις το πρόβλημά σου πριν λήξει αυτή! Αυτά για το αν πρέπει να πληρώσεις...
volvos - Παρ 08 Σεπ 2006, 13:56:01
Θέμα δημοσίευσης:
επισης θα τους ζητησεις γραπτα-πεις οτι σιχαθηκες το αμαξι και θες να το πουλησεις.
στη προσπαθεια σου λοιπον να το δωσεις σε οσους μαντραδες πηγες ολοι σου εκοβαν απο τη τιμη του αυτοκινητου επικαλουμενοι προβλημα στη κρεμαγιαρα με αγνωστο κοστος για τον επομενο αγοραστη.
και θα τους ζητας ΓΡΑΠΤΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΕΝΑ να σε διαβεβαιωσουν οτι το τιμονι του αυτοκινητου δεν εχει κανενα προβλημα και οτι ολα τα 206 χτυπανε σα το δικο σου.

περα απο το ζορι που θα φανε αυτο το χαρτι θα σου φανει πολυ χρησιμο στο μελλον αν οντως εχεις προβλημα Wink
nOkpos - Σαβ 09 Σεπ 2006, 20:29:57
Θέμα δημοσίευσης:
δευτερα πρωι θα τους το παω να το αφησω για να μου το κανουν !αν δεν το κανουν θα αναγκαστω να το παω νομικα!
vinman - Σαβ 09 Σεπ 2006, 23:01:46
Θέμα δημοσίευσης:
Kάνε αυτό που σου γράφει ο Παναγιώτης....έχει δίκιο... Wink
nOkpos - Δευ 11 Σεπ 2006, 17:19:02
Θέμα δημοσίευσης:
καποιο παιδι απο θεσσαλονικη με 206 αλλα με μαμα αναρτηση θελω να οδηγησω ενα γιατι θα τρελαθω!να βρεθουμε καπου να κανουμε μια βολτα υπαρχει?
nOkpos - Δευ 11 Σεπ 2006, 23:48:29
Θέμα δημοσίευσης:
κανειιςςς???? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
bakclima - Τρι 12 Σεπ 2006, 00:00:47
Θέμα δημοσίευσης:
τη Κυριακη στις 12:00 το πρωι στο city gate στο cafe famous ολο και καποιος θα υπαρχει Wink Whistling
tsosmoulis - Τρι 12 Σεπ 2006, 12:29:13
Θέμα δημοσίευσης:
ναι και για πες έχουμε 206 με μαμα ανάρτηση εμείς?
bakclima - Τρι 12 Σεπ 2006, 19:02:04
Θέμα δημοσίευσης:
το δικο μου!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
tsosmoulis - Τετ 13 Σεπ 2006, 07:18:53
Θέμα δημοσίευσης:
α ναι ξέχασα, η μαμα ανάρτηση του 1.4 είναι ίδια με της μαμά rc, τί μπούφος που είμαι ώρες ώρες Evil

ΥΓ αν τολμήσεις και δώσεις το rc και σε άλλον και εγώ ακόμα δεν....θα σε αφορήσω αλητάμπουρα.
bakclima - Σαβ 23 Σεπ 2006, 15:32:02
Θέμα δημοσίευσης:
και σε αλλον; μονο ο πατερας μου και η Σισσυ
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες