Baphomet έγραψε: |
Κάποτε ο μ.ο. ηλικίας πρώτης σεξουαλικής επαφής ήταν πάνω από 18...τώρα είναι 15... όταν τα κορίτσια δεν έχουν ηθικές αναστολές από τα 12 και μετά, όταν τα αγόρια αντι να κάνουν σπορ, αντί να μάθουν μουσική και τέχνες ξημερωβραδιάζονται στο Lineage και στο counterstrike τι περιμένετε? |
gianic έγραψε: |
συμφωνοι, αλλα το σεξ που κολλαει ; τι σχεση εχει η βια με το σεξ ;
Η καθε μορφη βιας κανει κακο , το σεξ μονο καλο κανει...κι ας ειναι κι απο νεαρη ηλικια . Αλλοι ωριμαζουν στα 14 αλλοι στα 23... (δεν εννοω σεξ+βια μαζι γιατι αυτο δεν ειναι καθολου κατακριτεο ![]() |
MEMsound έγραψε: |
.... ![]() ![]() ![]() εγώ δεν είχα τέτοιες συμμαθήτριες.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τι να πεις.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Η καθε μορφη βιας κανει κακο , το σεξ μονο καλο κανει...κι ας ειναι κι απο νεαρη ηλικια . Αλλοι ωριμαζουν στα 14 αλλοι στα 23... ) |
δεν εννοω σεξ+βια μαζι γιατι αυτο δεν ειναι καθολου κατακριτεο ![]() |
silver turbo έγραψε: |
Παιδια συμφωνω σε ολα απο οσα λετε.Τωρα οσον αφορα τα παραδειγματα με τα 15χρονα εχω να πω τα εξης.
1ον.Ηταν ο φιλος μου μια μερα στο λεωφορειο και πισω του καθοντουσαν 2 κοριτσακια και μιλαγανε για γκομενους.Και κανει η μια στην αλλη "Καλα 14 χρονων ειμαι!Τι περιμενε?Να ημουν και παρθενα?? |
underage έγραψε: | ||
(
Για εξηγησέ το λίγο γιατί όπως το γράφεις κατάλαβα ότι συμφωνείς στο σεξ με βία |
manosm3 έγραψε: |
Καλο θα ηταν νομιζω εγω που ειμαι μεσα στα πραγματα, να μην ανοιξω το στοματακι μου γιατι θα χασετε πασα ιδεα!!! |
brz20 έγραψε: |
εχω φτασει σε σημειο να ευχαριστησω τον πατερα μου για το ξυλο που με ειχε δωσει οταν εκανα βλακειες και γενικα οταν αντιμιλουσα. |