Sidobre έγραψε: |
Το Club σου έχει λύση για να μην βαριέσαι....
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=7406&start=160&postdays=0&postorder=asc&highlight= |
ROM206 έγραψε: |
Πόσες φορές είναι που νιώθετε σαν να μην έχετε να κάνετε τπτ?? να βαριέστε την ζωή σας την ίδια..... να μην ξέρετε τη να κάνετε, να νιώθετε εγκλωβισμένοι απο την καθημερινότητα και την ρουτινά.....???
Εγώ προσωπικα, το έχω νιώσει κάμποσες φορές, και ψάχνομαι να βρώ να κάνω κάτι το νέο και συναρπαστίκο !!! Αλλά τζίφος...... τπτ..... Οπότε... τι κάνουμε??? |
christhehealer έγραψε: |
Πλάκα μου κάνεις? ![]() ![]() ![]() Έχω αυτή τη στιγμή που σου γράφω: 1] Να μελετήσω κιθάρα 2] Να διαβάσω την Δίκη του Κάφκα 3] Να γράψω τρία κείμενα... 4] Να βγω έξω για μπύρες... 5] Να οργανώσω εκδρομή το τριήμερο της Πρωτομαγιάς... κι εσύ δεν έχεις τι να κάνεις? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nα πας να παίξεις Καμπόυδες με τον καψιμιτζή... ![]() ![]() ![]() ![]() |
gianic έγραψε: |
παρε τα duals που εχεις κρεμασμενα πανω πανω και ξεκινα να σπερνεις το θανατο στη μητροπολεως ![]() ![]() ![]() ![]() |
ROM206 έγραψε: | ||
Δεν κακό, δεν κακό !!!! Αλλά μετά ποίος καθαρίζει τα αίματα....... ![]() |
pygolabida έγραψε: |
Εξαρτάται πόσα λεφτά έχεις να διαθέσεις, και οι λύσεις είναι πολλές..... ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
Πλάκα μου κάνεις? ![]() ![]() ![]() Έχω αυτή τη στιγμή που σου γράφω: 1] Να μελετήσω κιθάρα 2] Να διαβάσω την Δίκη του Κάφκα 3] Να γράψω τρία κείμενα... 4] Να βγω έξω για μπύρες... 5] Να οργανώσω εκδρομή το τριήμερο της Πρωτομαγιάς... κι εσύ δεν έχεις τι να κάνεις? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nα πας να παίξεις Καμπόυδες με τον καψιμιτζή... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lef205 έγραψε: |
Γιατι δεν πας μια βολτιτσα στα Μεγαρα να ευχαριστηθεις το πριονακι σου? |
gianic έγραψε: | ||
ποιο ![]() ![]() ![]() ![]() |
crusader έγραψε: |
Αν έχουμε εξοπλισμό ή αν έχουμε κάνει ρωτάς; |
ROM206 έγραψε: |
Έχει κάνει κανείς σας Bunjee Jumping ???????? |
gianic έγραψε: |
παμε κορινθο που ειναι κλασμεντε ; ;;; ![]() |
brz20 έγραψε: |
Θα γουσταρα να πεσω στο κενο απο αεροπλανο.Θα ειναι φοβερη εμπειρια.Αλλα τι γινετε σε περιπτωση που κατι παει στραβα? |
xrisa-xs έγραψε: |
όποιος ενδιαφέρεται για ελεύθερη πτώση να του συστήσω φίλους μου...
το θέμα όμως είναι ότι εδώ στην Ελλάδα είναι πάρα πολύ ακριβό, γι'αυτό κα τα άλματα γίνονται στη Βουλγαρία με Antonof (νομίζω) |
xrisa-xs έγραψε: |
όποιος ενδιαφέρεται για ελεύθερη πτώση να του συστήσω φίλους μου...
το θέμα όμως είναι ότι εδώ στην Ελλάδα είναι πάρα πολύ ακριβό, γι'αυτό κα τα άλματα γίνονται στη Βουλγαρία με Antonof (νομίζω) |
crusader έγραψε: | ||
Πόσο πάει περίπου εδώ δηλαδή, γιατί είναι και αυτό στα μελλοντικά μου σχέδια.. |
crusader έγραψε: |
Ωραία, την επόμενη φορά που θα κανονίσετε εκδρομή Βουλγαρία για ελεύθερη, ενημέρωσέ με Χρύσα! ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||
οι Ρουμάνες είναι καλύτερες ρε... ![]() ![]() ![]() ![]() |
crusader έγραψε: | ||||
Ε ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΣΑΙ... ΑΡΠΑ ΤΕΣ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |