PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Είμαι σε απόγνωση, 307cc (2.0)

tsik307 - Σαβ 01 Απρ 2006, 09:41:50
Θέμα δημοσίευσης: Είμαι σε απόγνωση, 307cc (2.0)
Evil Καλημέρα παλικάρια!!!!!!! Χρειάζομαι οποσδήποτε τη βοήθειά σας!!!
Πριν δύο μήνες είπα να κάνω την υπέρβαση και άλλαξα ένα 307 3θ (1.4) 75Hp και αγόρασα ένα 307cc ( 2.0 ) 141 Hp !!!! Που να ήξερα όμως ότι θα μου έβγαζε πρόβλημα. Ακούω έναν μη περιοδικό ήχο κάπου στη μηχανή κάτι σαν ¨ χρουκ ¨ ¨χρουκ ¨, χωρίς να ολοκληρώνεται ο κύκλος (δηλ. ολόκληρη στροφή ). Πριν πάω για την πρώτη επίσκεψη δηλαδή στα 800 Km το αναφέρω στον έμπορο - συνεργείο και μου λένε ότι είναι σαζμάν! Τρεις εβδομάδες μέσα το αυτοκίνητο μέχρι να έρθει το σαζμάν απο Γαλλία. Το παίρνω πάλι. Μετά από μία εβδομάδα και 1000 Km ξανά τα ίδια .... Αυτήν τη φορά μου αλλάξανε συμπλέκτη, ημιαξόνια. Άλλη μια εβδομάδα χαμένη. Στα 3000 Km μου αλλάζουνε για τρίτη φορά πλέον βολάν και ήδη περιμένουν κάποιες βάσεις μηχανής πάλι απο Γαλλία!!!! Αποτέλεσμα? Αύριο κλείνω δύο μήνες αγοράς ( 2/2/06 ) και το αυτοκίνητο αξίας 30.000 € έχει μόλις 3.500 km, έχει καταντήσει " έκθεση ανταλλακτικών " , κυκλοφορώ με ένα Punto 1.4 της Peugeot Assisance και η Lion Hellas ούτε ένα τηλέφωνο! Λέω να βάλω δικηγόρο για τα περαιτέρω ( αντικατάσταση? ) αλλά να βρω και τι έχει τέλος πάντων!!! Γνωρίζει κανείς τίποτα περισσότερο? Μου έφυγε όλο το μεράκι! Και το σημαντικότερο? Με τον παλιόκαιρο που έχουμε εδώ στη Β. Ελλάδα, δεν πρόλλαβα ούτε να το ανοίξω!!!!!!!!!!! Περιμένω τη ΒΟΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!
netblaster - Σαβ 01 Απρ 2006, 10:45:13
Θέμα δημοσίευσης:
Χαλαρα φιλε μου να ζητησεις αντικατασταση!!! Μπορει να υπαρχει ενδιαφερον των ανθρωπων να σου λυσουν το προβλημα, αλλα αυτο δεν σε αποζημιωνει απο τη στιγμη που βλεπεις το ολοκαινουριο αμαξι σου να γινεται φυλο και φτερο καθε φορα!!! Επρεπε να στο ειχαν ηδη προτεινει!!!
brz20 - Σαβ 01 Απρ 2006, 14:34:48
Θέμα δημοσίευσης:
Αντικαταστη λεω και εγω.Εφοσον ειναι καινουργιο δεν υπαρχει θεμα.Εγω θα το κινηγουσα.Μπορει να ειναι σφαλμα υλικου.
bakclima - Σαβ 01 Απρ 2006, 15:11:04
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ πιεσε του να σου αλλαξουν το αυτοκινητο (αν και πολυ δυσκολα θα το δεχθουν)
Sidobre - Κυρ 02 Απρ 2006, 15:21:06
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς στους όρους της εγγύησης πουθενά δεν αναφέρεται αντικατάσταση όλου του αυτοκινήτου, αλλά μόνο αντικατάσταση των μερών που δυσλειτουργούν. Πάντως περισσότερο ακούγεται αδυναμία της αντιπροσωπείας να βρει την υπευθυνότητα του προβλήματος παρά ουσιαστικό πρόβλημα στο ίδιο το αυτοκίνητο.

Για να αλλαχτεί εξ'ολοκλήρου το αυτοκίνητο, πρέπει να συντρέχουν λόγοι ασφάλειας του πλαισίου και των μερών που δεν αντικαθιστώνται.

Δεν γνωρίζω ποιο είναι το πρόβλημά σου αλλά όπως φαίνεται δεν γνωρίζουν ούτε αυτοί πιο είναι...
KIRILAS 307cc - Κυρ 02 Απρ 2006, 20:34:08
Θέμα δημοσίευσης:
Γνωμη δικια μου ειναι να παρεις εναν δικηγορο απο το χερακι, να πατε μαζι να βρειτε τον διευθυντη της αντιπροσωπειας και να τον απειλησετε οτι εχετε ηδη ετοιμασει ενα mail το οποιο θα παει στη Γαλλια εαν δεν ετοιμαστει η δεν αντικατασταθει το αυτοκινητο σε τουλαχιστον δυο εβδομαδες.
Να στο αλλαξουν δεν πιστευω παντως προκειμενου να κλεισει η αντιπροσωπεια του θα το φτιαξει και θα σου πει κι ευχαριστω.
Ευχομαι να τελειωσει γρηγορα η περιπετεια σου και να χαρεις την αυτοκινηταρα σου οπως της αρμοζει...

ΥΓ. Και μολις τακτοποιηθουν τα προβληματα σου κανε κι μια βολτα προς θεσσαλονικη να γνωριστουμε κιολας.
Road_Runner - Κυρ 02 Απρ 2006, 23:07:42
Θέμα δημοσίευσης:
Όντως για να σου αλλάξουν το τουτού λίγο δύσκολο. Αλλά κάνε κινήσεις να σου το φτιάξουν. Το σκέφτεσαι για κανένα τροπετάκι;;;; Laughing Laughing Shocked
Πλάκα κάνω Wink
volvos - Δευ 03 Απρ 2006, 08:56:04
Θέμα δημοσίευσης:
πιο παλια υπαρχει ενα τοπικ του roland garros νομιζω τον ελεγαν ο οποιος ειχε τα υπεραπειρα προβληματα με 206σουσου. και εκανε και εξωδικα και διαδικασιες με δικηγορους τις οποιες περιεγραφε.διαβασε το να παρεις μια ιδεα του πως να κινηθεις...
tsik307 - Τετ 05 Απρ 2006, 20:14:11
Θέμα δημοσίευσης: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ.............
Παλικάρια σα ευχαριστώ για τις απαντήσεις σχετικά με το 307 cc που δεν τσουλάει!!!!!!!!! Παρ΄ όλα αυτά μέσα στην στεναχώρια μου θα προσπαθήσω να σας κρατάω ενήμερους για τις ενέργειές μου! Έστειλα που λέτε ένα e-mail στην Lion Hellas και ακόμη χοροπηδάνε!!!!!! Λέω να το στείλω και καμιά Γαλλία αλλά και σε κανένα περιοδικό! ( αλήθεια πιο έχει μεγαλύτερη κυκλοφορία? ). Με πήρανε Διευθυντάδες και Τεχνικοί Προϊστάμενοι και " ξέρετε να .... συμβαίνουν αυτά, και εμείς κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το αυτοκίνητό σας, και θα έρθω ο ίδιος στην Κατερίνη να το οδηγήσω .... , και είμαστε καθημερινά σε επαφή με το εργοστάσιο στη Γαλλία.... " και τέτοια πολλά! Βέβαια κι εγώ είμαι ευγενέστατος και δείχνω κατανόηση γιατί στο κάτω κάτω συμβαίνουν αυτά ρε παιδί μου αλλά γιατί σε εμένα??? Τέλος πάντων μόλις τους είπα οτι ο Δικηγόρος μου θα μιλήσει με το Νομικό τμήμα της Lion Hellas άρχισαν να το σκέφτονται καλύτερα και περισσότερο!!!! Θα σας κρατάω ενήμερους και θα το τραβήξω συντρόφια μέχρι τέλους !!!!

Ένας αθεράπευτος Peugάκιας!!
Υ.Γ. : Όταν θα εξοικιοθώ με το site θα σας στείλω και Foto Monaco με 307
DIMCHRI - Πεμ 06 Απρ 2006, 13:12:17
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ.............
tsik307 έγραψε:
Παλικάρια σα ευχαριστώ για τις απαντήσεις σχετικά με το 307 cc που δεν τσουλάει!!!!!!!!! Παρ΄ όλα αυτά μέσα στην στεναχώρια μου θα προσπαθήσω να σας κρατάω ενήμερους για τις ενέργειές μου! Έστειλα που λέτε ένα e-mail στην Lion Hellas και ακόμη χοροπηδάνε!!!!!! Λέω να το στείλω και καμιά Γαλλία αλλά και σε κανένα περιοδικό! ( αλήθεια πιο έχει μεγαλύτερη κυκλοφορία? ). Με πήρανε Διευθυντάδες και Τεχνικοί Προϊστάμενοι και " ξέρετε να .... συμβαίνουν αυτά, και εμείς κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το αυτοκίνητό σας, και θα έρθω ο ίδιος στην Κατερίνη να το οδηγήσω .... , και είμαστε καθημερινά σε επαφή με το εργοστάσιο στη Γαλλία.... " και τέτοια πολλά! Βέβαια κι εγώ είμαι ευγενέστατος και δείχνω κατανόηση γιατί στο κάτω κάτω συμβαίνουν αυτά ρε παιδί μου αλλά γιατί σε εμένα??? Τέλος πάντων μόλις τους είπα οτι ο Δικηγόρος μου θα μιλήσει με το Νομικό τμήμα της Lion Hellas άρχισαν να το σκέφτονται καλύτερα και περισσότερο!!!! Θα σας κρατάω ενήμερους και θα το τραβήξω συντρόφια μέχρι τέλους !!!!

στείλε το μήνυμα που έστειλες στην lion και στην Γαλλία.
το ίδιο όμως.
Το περιοδικό με την μεγαλύτερη κυκλοφορία είναι οι 4 τροχοί, και είναι αρκετά αμερόληπτο.
ultra-one - Πεμ 06 Απρ 2006, 13:37:47
tsik307 έγραψε:
Έστειλα που λέτε ένα e-mail στην Lion Hellas και ακόμη χοροπηδάνε!!!!!! Λέω να το στείλω και καμιά Γαλλία αλλά και σε κανένα περιοδικό! ( αλήθεια πιο έχει μεγαλύτερη κυκλοφορία? ). Με πήρανε Διευθυντάδες και Τεχνικοί Προϊστάμενοι και " ξέρετε να .... συμβαίνουν αυτά, και εμείς κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το αυτοκίνητό σας, και θα έρθω ο ίδιος στην Κατερίνη να το οδηγήσω .... , και είμαστε καθημερινά σε επαφή με το εργοστάσιο στη Γαλλία.... " και τέτοια πολλά! Βέβαια κι εγώ είμαι ευγενέστατος και δείχνω κατανόηση γιατί στο κάτω κάτω συμβαίνουν αυτά ρε παιδί μου αλλά γιατί σε εμένα??? Τέλος πάντων μόλις τους είπα οτι ο Δικηγόρος μου θα μιλήσει με το Νομικό τμήμα της Lion Hellas άρχισαν να το σκέφτονται καλύτερα και περισσότερο!!!!

Χμμμμ! Μου βάζεις ιδέες τώρα........ Twisted evil
Οι περισσότεροι εδώ μέσα ξέρουν για πιο πράγμα μιλάω που με έχει φέρει σε απόγνωση...... Evil
bakclima - Πεμ 06 Απρ 2006, 17:29:43
Θέμα δημοσίευσης:
για πες Χαρη να μαθουμε και εμεις;;;;;;;;
ultra-one - Παρ 07 Απρ 2006, 09:52:18
Θέμα δημοσίευσης:
bakclima έγραψε:
για πες Χαρη να μαθουμε και εμεις;;;;;;;;

Μάλλον δεν διάβασες κάποιο από τα (πάρα πολλά) ποστ που έκανα για αυτό το θέμα!!!!!! Cool
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=6527&postdays=0&postorder=asc&start=55

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=144298&start=3&postdays=0&postorder=asc

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=6231&start=12&postdays=0&postorder=asc
Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil
volvos - Παρ 07 Απρ 2006, 10:18:10
Θέμα δημοσίευσης:
XAXAXAXA

ΧΑΡΗ για να σε ξενερωσω ενα εχω να πω.
πλεον τα μισελεν μετα απο 13000χλμ κανουν τα δικα τους και γλυστρανε αρκετα με αποτελεσμα να εχω αρχισει να θυμαμαι κοντιεποχες!!!

συγκεκριμενα σημερα το πρωι τραβηξα μια ωραια τιμονια σε μια πλατεια με νερα με αποτελεσμα να γυρισω εντελως καθετα με 30χλμ και να ταξιδευω προς το εσωτερικο της πλατειας....αλλα η γρηγορη κρεμαγιερα η οποια καταφερα και τη τερματισα στο αναποδο Shocked (φαντασου χεζοβολια) με εσωσε Worthy Worthy Worthy

y.γ καλα αμα γινοταν καμια στραβη και εμενα χωρις αμαξι αυτες τις μερες δεν υπαρχει περιπτωση θα εβαζα φωτια και θα το εκαιγα...
pugsang - Παρ 07 Απρ 2006, 10:48:28
Θέμα δημοσίευσης:
Χάρη προφανώς αστειέυεσαι...........
ultra-one - Παρ 07 Απρ 2006, 11:43:59
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
....αλλα η γρηγορη κρεμαγιερα η οποια καταφερα και τη τερματισα στο αναποδο.... [/size]

Η ποιά?????????? Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

pugsang έγραψε:
Χάρη προφανώς αστειέυεσαι...........

ΟΧΙ μιλάω πάρα πολύ σοβαρά! Confused
volvos - Παρ 07 Απρ 2006, 11:48:18
Θέμα δημοσίευσης:
ton mirizomai kapoy tora tha skasei miti.............................
pugsang - Παρ 07 Απρ 2006, 11:49:25
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδή για να καταλάβω.

Θα πας με τον δικηγόρο αγκαλίτσα και θα τους πεις τι?

Οτι το αμάξι σου δεν έχει τιμόνι εφάμιλο με το Fiesta και οτι το 309 Gti είχε καλύτερο τιμόνι?

Κατσε για να καταλάβω δηλαδή γιατί μπορεί να έχω καταλάβει λαθος...
ultra-one - Παρ 07 Απρ 2006, 12:25:28
Θέμα δημοσίευσης:
pugsang έγραψε:
Δηλαδή για να καταλάβω.

Θα πας με τον δικηγόρο αγκαλίτσα και θα τους πεις τι?

Οτι το αμάξι σου δεν έχει τιμόνι εφάμιλο με το Fiesta και οτι το 309 Gti είχε καλύτερο τιμόνι?

Κατσε για να καταλάβω δηλαδή γιατί μπορεί να έχω καταλάβει λαθος...

Όχι ακριβώς! Το 206 έχει τρισάθλιο τιμόνι έτσι και αλλιώς. Το πρόβλημα είναι ότι στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ είναι ακόμα χειρότερο από άλλα 206!

Κατάλαβες τώρα? Confused
pugsang - Παρ 07 Απρ 2006, 12:30:25
Θέμα δημοσίευσης:
OK κατάλαβα.

Το ζήτημα είναι όμως οτι αν πας με αυτοκίνητο με πράγματα εκτός προδιαγραφών εργοστασίου (βλ. λάστιχο 205 κλπ) τοτε ούτε το εργοστάσιο δεν μπορεί να σε υποστηρίξει.

Αρα αν θες να τραβηχτείς με δικηγόρους πρέπει να εμφανιστείτε αγκαζέ μέσα σε ένα πλήρως εργοστασιακό αυτοκίνητο ή διαφορετικά να κουβαλάτε και τον Provera μαζί σας για να υποστηρίξει οτι η αλλαγή ελαστικού,ελατηριών χαμηλώματος και άλλων όμορφων εξαρτημλατων δεν έχει επηρεάσει αρνητικά τις γωνιες της ανάρτησης.

Ελπίζω να έπιασες το νόημα μου
volvos - Παρ 07 Απρ 2006, 12:35:33
Θέμα δημοσίευσης:
α. χαρη εχεις βαλει τιποτα αλλο περα απο λαστιχα??????????

β. εμενα στην ευθυγραμμιση 2-3 φορες που το εχω σηκωσει ειχε τζογο 0.5 ποντο η κρεμαγιερα. στο τιμονι τζογο δεν εχω(ισως σωζεται απο αναρτηση και δε το παιρνω πολυ χαμπαρι) . μηπως εχεις και εσυ κανα τρελο τζογο?την εχεις ελεγξει?
MEMsound - Παρ 07 Απρ 2006, 12:42:54
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ OFF-TOPIC????????
Ευχαριστώ...MOD Team - MEMsound

pugsang - Παρ 07 Απρ 2006, 12:48:59
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδή ο καθένας που είναι σε απόγνωση θα πρέπει να ανοίγει και ενα καινούριο τοπικ?

Θα μπορούσαμε εύκολα να συγκεντρώσουμε σε ένα τοπικ όσους είναι ετοιμοι για φούντο απο το άκαρδο ετούτο κόσμο.

Ετσι θα είναι πιο εύκολο να υπολογίσουμε και πόσα μέτρα τριχιά χρειαζόμαστε.
MEMsound - Παρ 07 Απρ 2006, 12:52:59
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν εννοώ αυτό Μάκη μου...
Απλά για το ρημάδι το τιμόνι του φίλτατου Χάρη έχουν γραφτεί τα άπειρα...

Και άλλο το να συζητάμε για το τι να κάνει με την LION πχ ή την Peugeot Γαλλίας και άλλο να (ξανά Twisted evil ) ψάξουμε εδώ τι φταίει με το τιμόνι του Χάρη. Wink
volvos - Παρ 07 Απρ 2006, 12:54:05
Θέμα δημοσίευσης:
EIMAI ΚΑΙ γα** ΤΑ ΛΑΓΩΝΙΚΑ....ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΥΡΙΣΤΕΙ Splat Splat Splat Splat Splat Splat
ultra-one - Παρ 07 Απρ 2006, 13:33:29
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
α. χαρη εχεις βαλει τιποτα αλλο περα απο λαστιχα??????????

Όχι και η κατάσταση με τα Μισελέν είναι πολύ καλύτερη από τα Contiγλύστρα....

volvos έγραψε:
β. εμενα στην ευθυγραμμιση 2-3 φορες που το εχω σηκωσει ειχε τζογο 0.5 ποντο η κρεμαγιερα. στο τιμονι τζογο δεν εχω(ισως σωζεται απο αναρτηση και δε το παιρνω πολυ χαμπαρι) . μηπως εχεις και εσυ κανα τρελο τζογο?την εχεις ελεγξει?

Έχω κάνει 3 φορές ευθυγράμμηση (σε διαφορετικούς ευθυγραμμισάδες) μέσα σε 1,5 χρόνο. Δεν έδειξε κάτι περίεργο......
Με 2-3χιλ ΣΥΓΚΛΙΣΗ μπροστά (εκτός προδιαγραφών) υπάρχει μια σχετική βελτίωση. Με μαμά ρυθμίσεις όπως το έκανα την τελευταία φορά (1,5χιλ απόκλιση) είναι πάρα πολύ χάλια.

volvos έγραψε:
.....μηπως εχεις και εσυ κανα τρελο τζογο?την εχεις ελεγξει?

Και πως θα πείσεις την LION να σου αλλάξει κρεμαγιέρα αν συμβαίνει αυτό??????? Rolling eyes Scratch

Επειδή είμαστε Off Topic πλέον, καλύτερα τα τελευταία ποστ να μεταφερθούν σε άλλο πιο σχετικό τόπικ.Wink
volvos - Παρ 07 Απρ 2006, 14:22:38
Θέμα δημοσίευσης:
a.ποιος σου ειπε οτι θα πεισω τη λαιον...απλα απολαμβανω το βιασμο και ελπιζω στο μελλον να παραμεινει σε αυτη τη κατασταση...αλλωστε σε 13μερες ληγει η εγγυση!
β. επισης εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος με το τιμονι του 206 μου.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
να αλλαξω κρεμαγιερα και να κλαιω σαν και εσενα!
DIMCHRI - Πεμ 13 Ιούλ 2006, 10:05:32
tsik307 έγραψε:

όλοι πάλι σχεδόν Off Topic

επαναφέρω....

τελικά τι έχεις κάνει ?που κατέληξες με τα προβλήματα του 307 σου ?
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες