tsik307 έγραψε: |
Παλικάρια σα ευχαριστώ για τις απαντήσεις σχετικά με το 307 cc που δεν τσουλάει!!!!!!!!! Παρ΄ όλα αυτά μέσα στην στεναχώρια μου θα προσπαθήσω να σας κρατάω ενήμερους για τις ενέργειές μου! Έστειλα που λέτε ένα e-mail στην Lion Hellas και ακόμη χοροπηδάνε!!!!!! Λέω να το στείλω και καμιά Γαλλία αλλά και σε κανένα περιοδικό! ( αλήθεια πιο έχει μεγαλύτερη κυκλοφορία? ). Με πήρανε Διευθυντάδες και Τεχνικοί Προϊστάμενοι και " ξέρετε να .... συμβαίνουν αυτά, και εμείς κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το αυτοκίνητό σας, και θα έρθω ο ίδιος στην Κατερίνη να το οδηγήσω .... , και είμαστε καθημερινά σε επαφή με το εργοστάσιο στη Γαλλία.... " και τέτοια πολλά! Βέβαια κι εγώ είμαι ευγενέστατος και δείχνω κατανόηση γιατί στο κάτω κάτω συμβαίνουν αυτά ρε παιδί μου αλλά γιατί σε εμένα??? Τέλος πάντων μόλις τους είπα οτι ο Δικηγόρος μου θα μιλήσει με το Νομικό τμήμα της Lion Hellas άρχισαν να το σκέφτονται καλύτερα και περισσότερο!!!! Θα σας κρατάω ενήμερους και θα το τραβήξω συντρόφια μέχρι τέλους !!!!
Ένας αθεράπευτος Peugάκιας!! Υ.Γ. : Όταν θα εξοικιοθώ με το site θα σας στείλω και Foto Monaco με 307 |
Έστειλα που λέτε ένα e-mail στην Lion Hellas και ακόμη χοροπηδάνε!!!!!! Λέω να το στείλω και καμιά Γαλλία αλλά και σε κανένα περιοδικό! ( αλήθεια πιο έχει μεγαλύτερη κυκλοφορία? ). Με πήρανε Διευθυντάδες και Τεχνικοί Προϊστάμενοι και " ξέρετε να .... συμβαίνουν αυτά, και εμείς κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το αυτοκίνητό σας, και θα έρθω ο ίδιος στην Κατερίνη να το οδηγήσω .... , και είμαστε καθημερινά σε επαφή με το εργοστάσιο στη Γαλλία.... " και τέτοια πολλά! Βέβαια κι εγώ είμαι ευγενέστατος και δείχνω κατανόηση γιατί στο κάτω κάτω συμβαίνουν αυτά ρε παιδί μου αλλά γιατί σε εμένα??? Τέλος πάντων μόλις τους είπα οτι ο Δικηγόρος μου θα μιλήσει με το Νομικό τμήμα της Lion Hellas άρχισαν να το σκέφτονται καλύτερα και περισσότερο!!!! |
bakclima έγραψε: |
για πες Χαρη να μαθουμε και εμεις;;;;;;;; |
volvos έγραψε: |
....αλλα η γρηγορη κρεμαγιερα η οποια καταφερα και τη τερματισα στο αναποδο.... [/size] |
pugsang έγραψε: |
Χάρη προφανώς αστειέυεσαι........... |
pugsang έγραψε: |
Δηλαδή για να καταλάβω.
Θα πας με τον δικηγόρο αγκαλίτσα και θα τους πεις τι? Οτι το αμάξι σου δεν έχει τιμόνι εφάμιλο με το Fiesta και οτι το 309 Gti είχε καλύτερο τιμόνι? Κατσε για να καταλάβω δηλαδή γιατί μπορεί να έχω καταλάβει λαθος... |
α. χαρη εχεις βαλει τιποτα αλλο περα απο λαστιχα?????????? |
β. εμενα στην ευθυγραμμιση 2-3 φορες που το εχω σηκωσει ειχε τζογο 0.5 ποντο η κρεμαγιερα. στο τιμονι τζογο δεν εχω(ισως σωζεται απο αναρτηση και δε το παιρνω πολυ χαμπαρι) . μηπως εχεις και εσυ κανα τρελο τζογο?την εχεις ελεγξει? |
.....μηπως εχεις και εσυ κανα τρελο τζογο?την εχεις ελεγξει? |
Παλικάρια σα ευχαριστώ για τις απαντήσεις σχετικά με το 307 cc που δεν τσουλάει!!!!!!!!! Παρ΄ όλα αυτά μέσα στην στεναχώρια μου θα προσπαθήσω να σας κρατάω ενήμερους για τις ενέργειές μου! Έστειλα που λέτε ένα e-mail στην Lion Hellas και ακόμη χοροπηδάνε!!!!!! Λέω να το στείλω και καμιά Γαλλία αλλά και σε κανένα περιοδικό! ( αλήθεια πιο έχει μεγαλύτερη κυκλοφορία? ). Με πήρανε Διευθυντάδες και Τεχνικοί Προϊστάμενοι και " ξέρετε να .... συμβαίνουν αυτά, και εμείς κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το αυτοκίνητό σας, και θα έρθω ο ίδιος στην Κατερίνη να το οδηγήσω .... , και είμαστε καθημερινά σε επαφή με το εργοστάσιο στη Γαλλία.... " και τέτοια πολλά! Βέβαια κι εγώ είμαι ευγενέστατος και δείχνω κατανόηση γιατί στο κάτω κάτω συμβαίνουν αυτά ρε παιδί μου αλλά γιατί σε εμένα??? Τέλος πάντων μόλις τους είπα οτι ο Δικηγόρος μου θα μιλήσει με το Νομικό τμήμα της Lion Hellas άρχισαν να το σκέφτονται καλύτερα και περισσότερο!!!! Θα σας κρατάω ενήμερους και θα το τραβήξω συντρόφια μέχρι τέλους !!!!
Ένας αθεράπευτος Peugάκιας!! Υ.Γ. : Όταν θα εξοικιοθώ με το site θα σας στείλω και Foto Monaco με 307 |