PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Πώς περάσατε τα "κούλουμα" ;

DimiP - Τρι 07 Μάρ 2006, 07:34:29
Θέμα δημοσίευσης: Πώς περάσατε τα "κούλουμα" ;
αν και εγω δεν μπορεσα να παω πουθενα λογω δουλειας, ελπιζω οι περισσοτεροι να πηγατε καπου και να περασατε καλα το 3ημερο.

πειτε που πηγατε και τι κανατε, αν συναντησατε αλλα μελη του club,κ.λ.π

οποιος θελει ψηφιζει και στην ερωτηση για το χαρταετο. Wink
MEMsound - Τρι 07 Μάρ 2006, 10:43:37
Θέμα δημοσίευσης:
Χαρταετό δεν...
Δευτέρα ξυπνήσαμε "αργάμιση" (καθώς την Κυριακή βράδυ "τριγυρίζαμε" Παραλιακά με Road_Runner και Stevon, μετά την επιστροφή μας από Χαλκίδα...) και το μεσημέρι πήγαμε για ποδήλατο με τον Rod_Runner στην Πάρνηθα και από το τελεφερικ φτάσαμε στο Μερκούρη... Cool
ε και μετά μια προβλεπόμενη βραδυνή καφεδοποσία με Lef205/pappaki/Stevon/Ηλία προς Ν.Μάκρη μεριά... Cool Cool

εεεε κακοπεράσαμε.... (όπως και την Κυριακή) Cool
307 ARMY! - Τρι 07 Μάρ 2006, 11:22:10
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα κι από εμένα. Δυστυχώς δεν πετάξαμε χαρταετό, καθώς η σχετική μάζωξη έγινε στο σπίτι μου, όπου συγγενείς και φίλοι επιδωθήκαμε σε ένα πολύ καλό φαγοπότι. Του χρόνου ίσως...
christhehealer - Τρι 07 Μάρ 2006, 11:46:44
Θέμα δημοσίευσης:
Όταν λες "πετάξατε χαρταετό", τι εννοείς ακριβώς παιδί μου Ντιμιπή? Blink

Γιατί εμένα πάει αλλού το μυαλό μου... Afroman

Ντροπής, δεν περίμενα τέτοια πράγματα από εσένα!!!! Tease Rotfl
DimiP - Τρι 07 Μάρ 2006, 12:54:04
Θέμα δημοσίευσης:
δεν υπαρχουν πονηρες λεξεις αλλα πονηρα μυαλα αγαπητε μου!

.
.
.

σιγα σιγα - ενας ενας - ολοι θα γραψετε! Confused
nickzotos - Τρι 07 Μάρ 2006, 13:46:54
Θέμα δημοσίευσης:
καλησπερα!!εγω προσπαθησα να πεταξω χαρταετο αλλα εσπασε.......δεν ηταν και πολυ καλος αλλα ο χαβαλες εγινε και με το παραπανω!!!!

Και του χρονου να ειμαστε καλα!!!
Stevon - Τρι 07 Μάρ 2006, 14:48:15
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
ε και μετά μια προβλεπόμενη βραδυνή καφεδοποσία με Lef205/pappaki/Stevon/Ηλία προς Ν.Μάκρη μεριά... Cool Cool

εεεε κακοπεράσαμε.... (όπως και την Κυριακή) Cool

Έ με κάλυψε....ο Μάνθος,το πρωί πάντως την βγάλαμε χωρίς αετό...αλλά με οικογενειακό φαγο-πότι. Laughing
xrisa-xs - Τρι 07 Μάρ 2006, 15:38:42
Θέμα δημοσίευσης:
καλά περάσαμε! στο χωριό οικογενειακά και παραδοσιακά!
χαρταετό δεν πετάξαμε γιατί δεν είχαμε Afroman
θα πάρουμε όμως Cool
vinman - Τρι 07 Μάρ 2006, 17:19:16
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγώ μια χαρά πέρασα....
Όπως συνήθως στη δουλειά.... Shocked
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - Τρι 07 Μάρ 2006, 17:23:41
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Και εγώ μια χαρά πέρασα....
Όπως συνήθως στη δουλειά.... Shocked

Δεν ήσουν ο μόνος !!!! Evil Evil
Baphomet - Τρι 07 Μάρ 2006, 19:17:59
Θέμα δημοσίευσης:
χαρταετό δεν πετάξαμε αλλά μια χαρά περάσαμε στο χωριό με την Σταλίτσα μου και το κολλητάρι Κρουσαντερό και την οικογένεια. Τον Ντόναλντ τον είδα 2-3 φορές παρκαρισμένο αλλά απο κοντά δεν (κι ας τον πήρα τηλ.) Evil
Και του χρόνου!!
...... - Τρι 07 Μάρ 2006, 19:25:02
Θέμα δημοσίευσης:
Αχχχ..Νομιζω πως μονο εγω καταφερα να πεταξω χαρταετο... Embarassed Embarassed

Βεβαια αυτη την στιγμη εχω κατι αγκαθακια πανω στο χερι μου απο μια βελανιδια που επεσα επανω..στα κακοτραχαλα που ημουν...
Wink αλλα δεν πειραζει...φτανει που εσωσα τον αετο...την ουρα και τα λοιπα...

Laughing Laughing Laughing Laughing

I am SOOOO in love με τον χαρταετο...
σου δινει μια αισθηση ελευθεριας...
Τον πηγα και βολτα...
αμεεεεεεεεεεεεεε...
αλλα ειχε τοσο αερα που νομιζα οτι αμα τον αφηνα θα τον πηγαινε και μεχρι την πολη του πολυ λλλλαλαλα.....
Cool Cool Cool Cool Cool
sps - Τρι 07 Μάρ 2006, 19:39:20
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιποοοον,
Σαββατο ημουν Πατρα Wink
Κυριακη μεσημερι κατεβηκα Καλαματα, και στη διαδρομη εκανα και μια κοντρα με type R σε στροφιλικι που γνωριζω καλα.
Δευτερα απογευμα επιστροφη Πατρα.

Ηταν ενα ησυχο τριημερο θα ελεγα Laughing Twisted evil
sod - Τρι 07 Μάρ 2006, 23:55:37
Θέμα δημοσίευσης:
Evil Evil Τρελη δουλεια!!!
ROM206 - Τετ 08 Μάρ 2006, 03:12:15
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω δεν πέταξα χαρταετό άλλα ήθελα να πετάξω κάποιον απο τα λιμς μια και πέρναγα απο κει......
volvos - Τετ 08 Μάρ 2006, 09:29:47
Θέμα δημοσίευσης:
tη πιο κουφη καθαρα δευτερα τη περασα στο στροτο...
προσπαθουσαμε να πεταξουμε αετο και επειδη δεν ειχε αερα και ειχα ξενερωσει ειχα παρει το αμαξι ειχαμε ανοιξει την ηλιοροφη ειχε κρεμαστει ενα παιδι απο εξω και τρεχαμε περα δωθε στο πιστα αναμεσα στα αεροπλανα μπας και πιασει ρευμα και σηκωθει.τελικα τον σηκωσαμε και μετα απο λιγο επεσε πανω σε ενα αεροπλανο...ξεφτιλα!
ευτυχως που οι αξιωματικοι υπηρεσιας ειχαν πιει 2 λιτρα ουζο και αντι να φωναζουν γελαγαν! α ρε αεροπορια με τις μοδιστρες σου.....................
Lef205 - Τετ 08 Μάρ 2006, 16:41:52
Θέμα δημοσίευσης:
Εμεις αφου φαγαμε μεχρι σκασμου αυτα τα νηστισιμα που σε φουσκωνουν και παχαινεις, πηγαμε να τους σηκωσουμε γιατι ηδη ειχαν αρχησει οι διαμαχες πιανου παει πιο ψηλα πιανου ειναι πιο ωραιος κλπ.
Τελοσπαντων πηγαμε σε ενα χωραφι τους βγαλαμε εξω και αφου ειδαμε οτι γυρω μας δεν υπηρχε κανεις τους σηκωσαμε.
Ο ενας αφου σηκωθηκε ψηλα μετα απο λιγο επεσε και τον βρηκαμε κομματιασμενο απο την πτωση.
Ο αλλος πηρε τοσο υψος που μετα δεν κατεβαινε και ετσι τον κοψαμε και εφυγε.

Αυτα τα ολιγα.

ΥΓ ασχετο αλλα αυτη τη στιγμη που γραφω, πληττω)
ultra-one - Τετ 08 Μάρ 2006, 17:01:18
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
.......πηγαμε να τους σηκωσουμε γιατι ηδη ειχαν αρχησει οι διαμαχες πιανου παει πιο ψηλα πιανου ειναι πιο ωραιος κλπ.
Τελοσπαντων πηγαμε σε ενα χωραφι τους βγαλαμε εξω και αφου ειδαμε οτι γυρω μας δεν υπηρχε κανεις τους σηκωσαμε.......

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Τι είναι αυτά που λες???????? Σαν δεν ντρέπεσαι λέω εγώ................. Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
Stevon - Τετ 08 Μάρ 2006, 17:18:01
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
Lef205 έγραψε:
.......πηγαμε να τους σηκωσουμε γιατι ηδη ειχαν αρχησει οι διαμαχες πιανου παει πιο ψηλα πιανου ειναι πιο ωραιος κλπ.
Τελοσπαντων πηγαμε σε ενα χωραφι τους βγαλαμε εξω και αφου ειδαμε οτι γυρω μας δεν υπηρχε κανεις τους σηκωσαμε.......

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Τι είναι αυτά που λες???????? Σαν δεν ντρέπεσαι λέω εγώ................. Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

Αίσχος........Κε Πρόεδρε.... Blink Hunter
Kouzman - Τετ 08 Μάρ 2006, 18:25:42
Θέμα δημοσίευσης:
εγω φετος εκανα τα πρωτα μου κουλουμα στο νεο μου σπιτι στην Νεα Υορκη. Για όσους δεν το γνωρίζουν μετακόμισα εδώ και συνεχίζω καριέρα και ζωή εδώ. Φυσικά το saga του tuning θα συνεχιστεί και εδω΄όπως και το peugeot μιας και ο αδερφός μου έχει το ίδιο κόλημα...

Τεσπα... χαρταετό δεν πετάξαμε, αφενός γιατί το χίονι δεν έχει λιώσει τελείως και κάνει ψοφόκρυο, αφετέρου αν πέταγα χαρταετό μπορεί να νόμιζαν ότι είναι κάνα καινούριο όπλο και να με μπαγλάροναν.... (χαχαχα, αστειεύομαι...) Razz Razz Razz Razz

Εγώ κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω... Υπάρχει κάποιος που σκοπεύει να νυστέψει και τις 40 ημέρες? Razz Razz
Stevon - Τετ 08 Μάρ 2006, 18:58:27
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:

Εγώ κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω... Υπάρχει κάποιος που σκοπεύει να νυστέψει και τις 40 ημέρες? Razz Razz

Χά χα...καλό...άν και θα το μεταφέρω εδώ...http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=154878#154878 για να γελάσουμε....
Kouzman - Τετ 08 Μάρ 2006, 19:26:50
Θέμα δημοσίευσης:
σωστος.... Laughing Laughing Laughing
brz20 - Πεμ 09 Μάρ 2006, 01:59:08
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παλι δεν παιταξα αετο γιατι ειχε εναν αερα που θα επερνε και μενα μαζι.Αφου δεν εκανα το παραπανω αποφασισα να παρω το αμαξι την γυναικα και καλη παρεα και να παμε σε ψαροταβερνα οπου φαγαμε παρα πολλα θαλασσινα.Καταπληκτικα.Καλυτερα δεν εχω περασει.Μιλαμε για πολυ φαι.Μπορει να εφαγα και 1 κιλο μυδια εκεινη την μερα.Το βραδυ παντως δεν ηθελα να ακουσω τιποτα για φαγητο
DimiP - Πεμ 09 Μάρ 2006, 08:10:49
Θέμα δημοσίευσης:
Kouzman έγραψε:
εγω φετος εκανα τα πρωτα μου κουλουμα στο νεο μου σπιτι στην Νεα Υορκη. Για όσους δεν το γνωρίζουν μετακόμισα εδώ και συνεχίζω καριέρα και ζωή εδώ. Φυσικά το saga του tuning θα συνεχιστεί και εδω΄όπως και το peugeot μιας και ο αδερφός μου έχει το ίδιο κόλημα...

Τεσπα... χαρταετό δεν πετάξαμε, αφενός γιατί το χίονι δεν έχει λιώσει τελείως και κάνει ψοφόκρυο, αφετέρου αν πέταγα χαρταετό μπορεί να νόμιζαν ότι είναι κάνα καινούριο όπλο και να με μπαγλάροναν.... (χαχαχα, αστειεύομαι...) Razz Razz Razz Razz

δεν σε κοιτουν παραξενα τα Αμερικανα , οταν κυκλοφορεις το 206 ; Question

Παράθεση:

εγω πιστευω οτι καποιοι θα τα καταφερουν
Ghost Dog - Πεμ 09 Μάρ 2006, 09:55:21
Θέμα δημοσίευσης:
Λογω της ποτοποσιας και της ενεργης συμμετοχης (σε γκρουπακι) στο καρναβαλι, τη Δευτερα το "πρωι" δεν μπορουσα να ξεχωρισω καν ποια ηταν η θαλασσα και ποιος ο ουρανος... (σαν το μπερδεμα των πιλοτων στα μαχητικα ενα πραμα Shocked ) γι'αυτο προτιμησα ενα-δυο καφεδακια στην παραλια της Πατρας...(μετα στο Ξυλοκαστρο και παει λεγοντας!) Razz Laughing
Θα ηθελα παντως να τον πεταξω... Embarassed
brz20 - Πεμ 09 Μάρ 2006, 18:21:40
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο ειναι.Ποτο ποτο ποτο και πολυ κεφι.Ειδικα για καποιον που ειναι στην Πατρα.Πιστευω οτι αν εκανες κατι διαφορετικο θα εισουν απλα απαραδεκτος.
eve - Πεμ 09 Μάρ 2006, 21:16:04
Θέμα δημοσίευσης:
Δυστυχώς και εγώ δούλευα το 3ήμερο!
Τι πρωτότυπο Devil
underage - Σαβ 18 Μάρ 2006, 17:50:47
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα επιστρέψαμε από το 3ήμερο της καθαροΔευτέρας Silly
Ghost Dog - Σαβ 18 Μάρ 2006, 18:38:53
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:

Το τραβηξατε λιιιιγο παραπανω νομιζω...! Shocked Very happy
(για να μην πεσετε σε κινηση να φανταστω,ε? Silly )
vinman - Σαβ 18 Μάρ 2006, 18:59:20
Θέμα δημοσίευσης:
underage έγραψε:

Μήπως μπερδέψατε το τριήμερο με τριανταήμερο... Laughing Laughing Laughing Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες